Kepiye Ndaftar Kanthi Rencana Hatchling HostGator?

in web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Hostgator minangka salah sawijining panyedhiya hosting web sing paling cepet berkembang lan paling populer ing donya. Artikel iki bakal nggawa sampeyan liwat proses langkah-langkah babagan carane ndhaptar rencana Hatchling level entri HostGator.

Saka $ 3.75 saben wulan

Entuk 70% OFF rencana HostGator

HostGator minangka host web sing ramah pemula sing murah (ndeleng review HostGator ing kene) nawakake layanan web hosting sing sugih fitur lan murah.

  • Sampeyan njaluk akeh fitur; kaya panyimpenan SSD, migrasi situs web gratis, serep situs web gratis, CDN gratis, sertifikat SSL Ayo Encrypt + liyane.
  • Sampeyan njaluk jeneng domain gratis kanggo setahun.
  • Akeh panyimpenan: Kabeh plans teka karo panyimpenan Unlimited.
  • Syarat fleksibel: Rencana hosting bisa dituku kanthi basis 1, 3, 6, 12, 24, utawa 36 wulan, mbayar nganggo kertu kredit utawa PayPal LAN jaminan dhuwit bali 45 dina.
  • Sampeyan njaluk WordPress wis diinstal utawa sampeyan bisa gampang dipasang WordPress dhewe.

Proses ndhaptar karo HostGator gampang banget. Mangkene langkah-langkah sing kudu sampeyan lakoni mlebu karo HostGator.

Langkah 1. Pindhah menyang HostGator.com

hostgator mlebu

Menyang situs web lan gulung mudhun kanggo ndeleng kaca rencana hosting (sampeyan ora bisa kantun).

Langkah 2. Pilih rencana hosting web sampeyan

HostGator duwe telung web hosting rencana pricing sampeyan bisa mlebu kanggo; Hatchling, Bayi, lan Bisnis. Aku nyaranake rencana Hatchling (paling ramah pemula lan paling murah!)

rega hostgator

Bentenane utama antarane rencana yaiku:

  • Rencana penetasan: situs web host 1.
  • Rencana bayi: Kabeh ing Hatchling + tuan rumah situs web tanpa watesan.
  • Rencana bisnis: Kabeh ing Hatchling & Baby + sertifikat SSL Positif gratis, alamat IP khusus, lan kalebu Piranti SEO.
DEAL

Entuk 70% OFF rencana HostGator

Saka $ 3.75 saben wulan

Langkah 3. Pilih Jeneng Domain

Sabanjure, sampeyan dijaluk pilih jeneng domain.

Sampeyan bisa uga ndhaftar domain anyar utawa mlebu nggunakake domain sing wis ana sampeyan duwe.

hostgator milih jeneng domain

Langkah 4. Pilih paket & siklus tagihan

Pilih jinis paket hosting lan siklus tagihan. Rega diskon mung ditrapake ing invoice pisanan, supaya sampeyan bisa ngirit paling akeh ing siklus tagihan sing luwih dawa.)

akun hostgator lan siklus tagihan

Langkah 5. Nggawe akun

Sabanjure, sampeyan dijaluk nggawe login kanggo akun HostGator sampeyan. Isi kolom sing dibutuhake - alamat email, sandhi, lan PIN Keamanan.

nggawe akun hostgator

Langkah 6. Informasi tagihan

Iki barang standar sing wis rampung yuta kaping sadurunge; jeneng pisanan lan mburi, negara alamat, nomer telpon, etc.. ngiring dening informasi pembayaran (kertu kredit utawa PayPal).

info tagihan hostgator

Langkah 7. Ekstra HostGator (tambahan mbayar)

Ing kene, HostGator adol layanan lan fitur tambahan. Aku nyaranake sampeyan de-milih layanan tambahan HostGator (sampeyan ora perlu).

addon tambahan hostgator

Langkah 8. Aplikasi kode kupon HostGator

Sampeyan ora pengin kantun iki kanggo nyimpen akèh dhuwit. Priksa manawa kode coupon WSHR Applied, minangka menehi 61% saka total rega (nyimpen sampeyan nganti $ 170).

kode kupon hostgator

Langkah 9. Priksa pesenan sampeyan

Langkah pungkasan proses ndhaptar HostGator yaiku mriksa rincian pesenan lan mriksa jumlah total sing kudu dibayar.

mriksa pesenan sampeyan

Langkah pungkasan. Lan sampeyan ALL rampung!

Sugeng! Sampeyan saiki wis mlebu karo HostGator! Sabanjure, sampeyan bakal nampa email sambutan (dikirim menyang alamat email ndhaptar) kanthi kredensial mlebu menyang Portal Pelanggan HostGator.

Bungkus

Ndaftar karo HostGator minangka proses sing gampang mung sawetara menit. Sawise sampeyan milih rencana sing dikarepake, sampeyan kudu ngetik informasi pribadhi lan rincian pembayaran.

Sawise pambayaran wis diproses, sampeyan bakal bisa ngakses akun hosting lan miwiti nyiyapake situs web kanthi nginstal WordPress ing HostGator.

Yen sampeyan durung, pindhah menyang HostGator.com lan mlebu dina iki!

DEAL

Entuk 70% OFF rencana HostGator

Saka $ 3.75 saben wulan

Dandan & Update paling anyar

HostGator terus nambah layanan hosting kanthi fitur tambahan. HostGator wis ngenalake sawetara nganyari lan dandan kanggo layanan lan produk hosting bubar (dipriksa pungkasan Juli 2024):

  • Portal Pelanggan luwih gampang: Dheweke wis ngrancang maneh portal pelanggan supaya luwih gampang sampeyan nangani akun sampeyan. Saiki, sampeyan bisa kanthi cepet ngganti rincian kontak utawa carane sampeyan pengin nangani tagihan.
  • Loading situs web luwih cepet: HostGator wis kerja sama karo Cloudflare CDN, tegese situs web sampeyan bisa mbukak luwih cepet kanggo pengunjung ing saindenging jagad. Iki amarga Cloudflare duwe server ing saindenging jagad sing nyimpen salinan situs sampeyan, mula mbukak kanthi cepet ora preduli saka ngendi wong ngakses.
  • Gedung situs: The Gator Website Builder saka HostGator nggunakake AI kanggo mbantu pangguna nggawe situs web, nggawe proses luwih gampang, utamane kanggo sing duwe katrampilan teknis sing winates. Alat iki ngidini persiyapan gampang blog utawa toko e-commerce minangka bagéan saka situs.
  • Pangguna Antarmuka lan Pengalaman: HostGator nggunakake cPanel sing populer kanggo panel kontrol, sing dikenal kanthi gampang digunakake, dadi pilihan sing apik kanggo pangguna pamula lan berpengalaman. Antarmuka pangguna intuisi, nyederhanakake tugas kaya ngatur file, database, lan akun email.
  • Fitur Keamanan: Layanan hosting HostGator kalebu macem-macem fitur keamanan kayata sertifikat SSL gratis, serep otomatis, mindhai lan mbusak malware, lan proteksi DDoS. Fitur kasebut nambah keamanan lan linuwih situs web sing di-host ing platform kasebut.

Reviewing HostGator: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa host web, tes lan evaluasi adhedhasar kritéria kasebut:

  1. Value for Money: Apa jinis rencana web hosting sing ditawakake, lan apa regane apik kanggo dhuwit?
  2. Persahabatan pangguna: Carane pangguna-loropaken proses signup, onboarding, dashboard? lan liya-liyane.
  3. Dhukungan pelanggan: Nalika kita butuh bantuan, sepira cepet kita bisa entuk, lan apa dhukungan kasebut efektif lan mbiyantu?
  4. Fitur hosting: Apa fitur unik sing disedhiyakake host web, lan kepiye carane nglawan pesaing?
  5. keamanan: Apa langkah-langkah keamanan penting kaya sertifikat SSL, proteksi DDoS, layanan serep, lan scan malware/virus kalebu?
  6. Kacepetan lan Uptime: Apa layanan hosting cepet lan dipercaya? Apa jinis server sing digunakake, lan kepiye carane nindakake tes?

Kanggo rincian liyane babagan proses review kita, klik kene.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...