Sinau Carane Nggawe Situs Web Gratis Biaya?

in Situs web Builders

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Nggawe situs web gratis minangka cara sing apik kanggo miwiti online. Apa sampeyan pemilik bisnis cilik, a freelancer, utawa mung wong sing pengin nuduhake pikirane lan gagasan karo donya, duwe situs web bisa mbantu sampeyan nggayuh pamirsa sing luwih akeh.

Nanging apa yen sampeyan ora duwe pengalaman coding utawa akeh dhuwit kanggo mbuwang? Ing kana sing nggawe situs web gratis. Piranti kasebut nggawe gampang nggawe situs web sing katon profesional tanpa kawruh sadurunge.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan nggawe situs web gratis. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Mangkene dhaptar ing tukang situs web paling apik ⇣ saiki ngidini sampeyan nggawe situs web gratis. Amarga pancene ora perlu kuwatir babagan nggawe situs web pisanan sampeyan lan mbukak ing Internet.

Utamane yen sampeyan bisa nggawe situs web gratis ing 2024:

  • Pangembang Situs Web Gratis Paling apik: Wix. Alat sing paling gampang kanggo nggawe situs web kanthi gratis kanthi cepet lan situs sing dimuat kanthi cepet lan dioptimalake kanggo mesin telusuran, nanging ing rencana gratis, iklan ditampilake.
  • Paling gampang Free Site Builder: Site123. Pembangun situs web gratis ngidini sampeyan nggawe situs sing nggumunake lan profesional sing ora mbutuhake desain web utawa katrampilan coding, nanging ora dilengkapi fungsi seret lan selehake.
  • Tukang Toko Online Gratis Paling apik: Alun-alun Online. Gawe kaca pesenan online toko utawa restoran kanthi fungsional kanthi gampang, cepet, lan gratis 100% nganggo Square Online.
  • Pilihan Paid Paling Apik: Squarespace. Alat visual seret lan selehake sing paling apik lan paling gampang digunakake kanggo mbangun situs web ing 2024. Nanging, Squarespace ora nawakake rencana gratis (nanging sampeyan bisa ngirit 10% saka langganan pertama kanthi nggunakake kode kasebut. WEBSITERATING)

Ing postingan blog iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane nggawe situs web gratis nggunakake pembangun situs web. Aku uga bakal menehi sawetara tips kanggo ngrancang lan ngatur situs web, lan promosi yen wis urip.

Mangkene apa sing bakal sampeyan sinau:

Saiki, ayo goleki pembangun situs web paling apik sing ngidini sampeyan nggawe situs web sampeyan kanthi gratis.

Pembina situs web paling apik sing ngidini sampeyan nggawe situs web gratis

Mangkene perbandingan cepet saka 5 situs web gratis paling apik kanggo nggawe situs web sampeyan:

WixSite123Alun-alun OnlineNjaluk ResponseStrikingly
Rencana gratisYaYaYaYaYa
Mbayar rencanaYa (saka $16 / sasi)Ya (saka $12.80 / sasi)Ya (saka $29 / sasi)Ya ($13.24/wulan)Ya (saka $6 / sasi)
eCommerce-siapYa (mung ing rencana mbayar)Ya (mung ing rencana mbayar)Ya (ing rencana gratis & mbayar)Ya (mung ing rencana mbayar)Ya (ing rencana gratis & mbayar)
Seret lan selehakeYaYaYaYaYa
Alat AIYaYaYaYaYa
cithakan800 +100 +50 +100 +100 +
 

1. Wix

homepage wix
  • situs: www.wix.com
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 16 / sasi
  • E-commerce siap: Ya (mung ing rencana mbayar)
  • Desain web sing ramah seluler: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Wix gampang salah siji saka paling kondhang kabeh pembangun seret lan selehake situs web gratis lan iki mungkin amarga wis nggunakake sawetara bintang film Hollywood gedhe kanggo menehi pitunjuk babagan kepiye.

Saiki, Wix kekuwatan sekitar 110 yuta situs web lan toko online, dadi mung kudu menehi pitutur marang kowe. Ndhaptar Wix minangka breehe lan sampeyan kudu bisa mlaku lan udakara udakara 2 menit.

Sawise mlebu, sampeyan bakal diwenehi sawetara template khusus industri kanggo dipilih lan iki minangka salah sawijining kekuwatan paling gedhe, tampilan templat profesional. Apa sampeyan fotografer utawa tukang roti bakal ana sing cocog karo kabeh wong.

Ing wektu iki, penting kanggo sebutno manawa template gratis bisa uga ora nggumunake sampeyan akeh lan iki sampeyan bisa uga kudu nimbang upgrade sing dibayar. Siji liyane sing ditindakake Wix kanthi apik yaiku kabeh situs sing responsif.

template wix

Iki tegese situs web bakal kanthi otomatis nyetel piranti apa wae sing dideleng, saengga bisa dadi ponsel utawa tablet. Iki fitur banget kuwat minangka requirement dening Google lan jumlah pangguna seluler mundhak kanthi cepet saben taun.

Opsi mbayar diwiwiti mung $ 16 / wulan. Rencana mbayar kalebu nyambungake jeneng domain khusus, mbusak iklan, nambah panyimpenan, dhukungan VIP, lan mbukak kampanye email.

Gulung mudhun kanggo sinau carane nggawe situs web gratis nganggo Wix. Apa pro lan kontra nggunakake Wix?

Pros

  • Ease saka nggunakake
  • Cithakan profesional
  • Nampa responsif
  • Situs web paling gedhe ing pasar
  • Nyedhiyakake situs web sing makarya kanthi gratis
  • Pasar aplikasi Wix sing gedhe
  • Keamanan sing apik

cons

  • Iklan bisa uga intrusive
  • Cithakan gratis katon rada tanggal
  • Rencana dhasar ora mbusak iklan
  • Data ora bisa diekspor
  • Sampeyan ora bisa miwiti toko online ing rencana gratis

Summary

  • Situs web Wix dilengkapi karo fitur kanggo mbantu nggawe situs web
  • Versi gratis Wix ngidini sampeyan mbangun situs web sing apik kanthi gratis ing subdomain merek Wix
  • Saka mung $ 16 / sasi, sampeyan bisa nyingkirake iklan lan entuk jeneng domain khusus. Maca sandi rinci review Wix kene.

2. Site123

site123
  • situs: www.site123.com
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 12.80 / sasi
  • E-commerce siap: Ya (mung ing rencana mbayar)
  • Desain sing ramah mobile: Ya
  • Seret lan selehake: Ora

Site123 ditujokake kanggo wong-wong sing pengin munggah lan mlaku kanthi cepet lan apik kanggo pamilik bisnis sing pengin nyiyapake situs e-commerce, blog, lan kaca kebangkrutan.

Sing nggawe Site123 beda yaiku rampung ngilangi bangunan seret lan selehake sing digunakake para pembangun situs web liyane. Kanggo sawetara wong, iki bakal dadi fantastis utawa mundur.

Kanggo miwiti sampeyan bisa milih tema lan sawetara opsi desain web sing beda. Sanajan tema kasebut dudu sing paling nyenengake, sampeyan entuk pilihan pangaturan dhewe luwih akeh tinimbang sing nggawe situs web liyane. Sampeyan banjur bisa ngunggah konten lan situs bakal digawe kanggo sampeyan. Kaya kabeh tukang situs web, opsi gratis diwatesi, utamane ing sekitar e-commerce. Temokake luwih lengkap ing rincian kita Situs123 review.

Rencana premium diwiwiti ing $ 12.80 / sasi lan dilengkapi domain gratis sajrone 1 taun (utawa sampeyan bisa nggunakake domain sampeyan dhewe) lan mbusak merek SITE123.

Apa pro lan kontra nggunakake Site123?

Pros

  • Situs multibasa peti
  • Situs e-commerce sing katon profesional
  • Situs Mesra SEO
  • Dhukungan situs web lengkap
  • Gampang kanggo nggunakake

cons

  • Ora ana seret lan culake
  • Struktur rega rame
  • Ora entuk akses menyang kode situs
  • Sampeyan ora bisa nerbitake toko online kanthi rencana gratis

Summary

  • Pembangun situs web sing ramah pamula
  • Ora ana drag-and-drop, dadi kabeh wis digawe unsur-unsur situs web
  • Akun gratis Site123 cukup diwatesi

3. Square Online

squre online
  • situs: www.squareup.com
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 29 saben wulan
  • E-commerce siap: Ya (ing rencana gratis lan mbayar)
  • Desain sing ramah mobile: Ya
  • Seret lan selehake: Ora

Square minangka platform pembayaran sing populer sing nggampangake sampeyan ngisi daya klien online lan offline. Bubar, dheweke metu karo produk anyar sing diarani Square Online. Ngidini sampeyan nggawe toko online ing platform Square dhewe.

Square Online wis akeh macem-macem template kanggo kabeh jinis bisnis online lan offline. Apa sampeyan restoran, truk pangan, utawa merek eCommerce, sampeyan mung kudu milih template lan isi rincian.

Alun-alun Online nawakake template sing apik lan dioptimalake kanggo seluler kanggo Eceran, Restoran, lan bisnis Layanan:

Sampeyan bisa ngatur kabeh aspek toko online kalebu fonts, widths, werna, etc. Kabeh tema ngijini sampeyan nampilake bagean saka produk Bintang.

Yen sampeyan ana ing bisnis restoran, Square Online nawakake puluhan fitur sing bakal nggawe restoran sampeyan dadi kue. Kerjane lancar bebarengan karo Platform Pembayaran Square lan POS Square.

kothak online free toko mbangun

Yen sampeyan ana ing eceran, sampeyan bisa ngatur bisnis online lan offline saka siji dashboard. Uga nawakake fitur sing ngidini sampeyan ngatur pickup ing toko lan bali kanthi online.

Sisih paling apik yaiku ngidini sampeyan ngatur pesenan kanggo kabeh lokasi fisik ing sak panggonan. Iki uga ngidini para pelanggan mutusake salah sawijining toko fisik sampeyan pengin njupuk barang.

Sampeyan uga ngidini sampeyan adol ing situs media sosial kaya Facebook lan Instagram. Sampeyan bisa menehi tag item saka toko ing kiriman Instagram sing bakal nggawa pengikut sampeyan langsung menyang kaca produk:

Uga dilengkapi sawetara fitur sing bakal nggawe bisnis online gampang kayata printing label, lan pitungan tarif pangiriman. Malah nawakake diskon tarif pengiriman premium. Iku uga nggabungake karo panyedhiya pengiriman kanggo mbantu sampeyan ngatur pesenan langsung saka dashboard sampeyan.

Square Online wis Welasan app pihak katelu ing App Marketplace sing bisa nyambung karo toko kanggo nambah fungsi anyar. Contone, sampeyan bisa nambah bukti sosial menyang situs web kanggo nambah dodolan nggunakake alat eCommerce sing populer Fomo.

Utawa gunakake kekuwatan Pemasaran Email kanggo pindho bisnis kanthi nggabungake MailChimp menyang toko online sampeyan.

Amarga dibangun ing ndhuwur platform pembayaran Square, tukang iki ora mbutuhake sampeyan nggabungake gateway pembayaran. Sampeyan mung bisa nggunakake akun pembayaran Square.

Sisih paling apik babagan Square Online yaiku nawakake rencana gratis kanggo mbantu sampeyan miwiti. Pengin mbukak toko sampeyan lan ndeleng apa wong kasengsem karo produk sampeyan? Sampeyan bisa nindakake ing sawetara menit.

Rencana gratis ngidini produk tanpa watesan lan nawakake alat kanggo njupuk, pangiriman, lan pengiriman. Nanging ora ngidini sampeyan nggunakake jeneng domain khusus. Iku uga nuduhake iklan kanggo platform Square.

Nanging kanggo $29 sasi, sampeyan bisa mbusak iklan Square, nggunakake domain khusus, lan entuk jeneng domain gratis sajrone 1 taun. Yen sampeyan pengin ngidini pembayaran PayPal, sampeyan butuh rencana Kinerja. Nerangake karo fitur kayata review produk, cart abandonment, lan laporan majeng.

Rencana Premium, yaiku $ 72 saben sasi nawakake biaya saben transaksi sing murah, tarif pengiriman diskon, lan pengiriman wektu nyata.

Pros

  • Jeneng domain gratis kanggo 1 taun ing kabeh rencana mbayar.
  • Salah sawijining platform pembangun situs web sing paling gampang ing pasar. Sampeyan bisa sinau ing sawetara menit.
  • Cithakan situs web sing apik sing bakal mbantu sampeyan ngadeg. Cithakan kanggo meh kabeh jinis bisnis.
  • Nawakake rencana gratis kanggo nyoba banyu.
  • Kabeh tema responsif lan dioptimalake kanggo seluler, tegese kabeh pelanggan sampeyan bakal duwe pengalaman sing apik, apa wae piranti sing digunakake.
  • Rencana Premium $72 saben wulan nawakake tarif pangolahan transaksi diskon.
  • Alat SEO kanggo nggawe situs sampeyan Google-duwe.

cons

  • Rencana gratis ora ngidini jeneng domain khusus. Sampeyan diwatesi menyang subdomain.
  • Rencana Plus $29 saben wulan ora nawakake luwih saka domain khusus lan ora ana iklan dibandhingake karo rencana gratis.
  • Review produk mung kasedhiya yen sampeyan mbayar ekstra saben sasi.

Summary

  • The pembangun situs web e-commerce gratis paling apik saiki.
  • Pembangun situs web sing gampang digunakake kanggo nggawe situs web kurang saka jam.
  • Akeh template kanggo saben jinis bisnis sing bakal nggawe merek sampeyan katon.
  • Welasan fitur kanggo ngatur restoran utawa bisnis eceran sampeyan.

4. GetResponse

getresponse homepage
  • situs: www.getresponse.com
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 13.24 / sasi
  • eCommerce siap: Ya (mung ing a rencana mbayar)
  • Desain web sing ramah seluler: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

GetResponse minangka perusahaan sing nawakake marketing email, nggawe kaca, lan alat otomatisasi pemasaran.

Salah sijine produke yaiku gawe situs web sing ngidini pangguna nggawe lan ngatur situs web dhewe tanpa mbutuhake katrampilan coding utawa desain. Pembangun situs web kasedhiya minangka bagean saka rencana mbayar GetResponse, nanging uga nawakake a versi gratis saka situs web karo fitur winates.

Apa pro lan kontra nggunakake GetResponse?

Pros

  • Editor seret lan selehake kanggo nambah lan ngatur unsur kanthi gampang ing situs web sampeyan
  • 100s template customizable kanggo milih saka
  • Kemampuan kanggo nggawe lan ngatur formulir kanggo njupuk timbal

cons

  • Versi gratis saka pembangun situs web mung ngidini kustomisasi dhasar situs web sampeyan
  • Mung menehi panyimpenan 500 mb
  • Sampeyan ora bisa miwiti toko online ing rencana gratis

Summary

  • GetResponse bisa dadi pilihan sing apik kanggo bisnis cilik utawa individu sing pengin nggawe kehadiran online sing gampang.
  • Waca liyane ing sandi review GetResponse kene.

5. Weebly

wegly
  • situs: www.weebly.com
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 10 saben wulan
  • E-commerce siap: Ya (mung ing rencana mbayar)
  • Desain web sing ramah seluler: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Weebly wis suwe banget lan wis dadi pilihan sing populer banget yen sampeyan pengin bebas tanpa niat nggunakake upgrade apa wae. Weebly saiki duwe hosting sekitar 40 yuta situs web.

Nalika sapisanan diwiwiti karo Weebly, sampeyan bakal langsung ngerti kanthi gampang. Seret lan selehake banget intuisi lan pangguna-loropaken. Pembangun situs web gratis Weebly minangka pilihan sing apik kanggo pamula mutlak. Kolom bisa dipindhah lan diowahi ukurane bebarengan karo unsur liyane.

Liyane bab sing paling disenengi babagan Weebly yaiku nalika sampeyan nyunting siji unsur liyane bakal sirna, iki pancen rapi lan cara sing apik kanggo mbatesi gangguan.

Cithakan weebly

Rencana rega banget prasaja lan kanthi pilihan dhasar ing $ 10, iklan bakal dicopot. Ing uji coba karo Weebly, aku nggawe situs web 100 halaman sing dicekel kanthi apik. Nggunakake Wix aku ora yakin banget kanggo mbangun situs sing luwih gedhe. Yen sampeyan utawa wong sing duwe pengalaman wis ngerti lan ngerti kode, Weebly gampang ngidini sampeyan ngowahi coding kasebut. Iki warta apik kanggo pangguna sing luwih maju.

Ana uga aplikasi ing ngendi sampeyan bisa nggabungake janjian menyang situs web sampeyan. Kaya Wix, Weebly nawakake macem-macem tema profesional lan aku rumangsa yen iku paket lengkap banget, kanthi rega sing apik kanggo dhuwit yen sampeyan milih upgrade kasebut.

Kaya sing wis dingerteni sadurunge rencana dhasar diwiwiti ing $10. Kanggo rencana gratis, sampeyan bakal ana ing subdomain Weebly lan bakal duwe iklan cilik ing footer situs sampeyan.

Apa pro lan kontra nggunakake Weebly?

Pros

  • Iklan sing ora ngganggu
  • Reregan
  • Grapula banget loropaken
  • Tema profesional
  • Coding HTML bisa digunakake
  • Nampa responsif
  • Platform eCommerce sing apik

cons

  • Ora bisa ngatur warna tema kanthi lengkap
  • Ngalih situs sampeyan bisa dadi angel
  • Ora ana serep situs
  • Sampeyan ora bisa miwiti toko online ing rencana gratis

Summary

  • Weebly minangka salah sawijining pembangun situs web sing paling gampang digunakake
  • Sampeyan bisa njaga akun gratis anggere pengin

6. Strikingly

pancen nggegirisi
  • situs: www.strikiring.com
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 6 / sasi
  • E-commerce siap: Ya (ing rencana gratis & mbayar)
  • Desain sing ramah mobile: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Ora kaya Wix lan Weebly, kemungkinan sampeyan durung tau krungu Strikingly. Titik sade utama Strikingly yaiku situs siji-halaman modern sing apik banget. Iki amarga titik sade utama lan fitur Strikingly minangka situs web siji-kaca.

Situs web siji-kaca yaiku situs sing pangguna bakal nggulung bagean sing beda nalika ndharat ing kaca ngarep, jinis desain sing saiki wis populer banget.

Wiwit fitur utama yaiku situs siji-kaca, bisa narik akeh alat lan tombol sing dibutuhake para pembangun situs web liyane. Iki, mesthi ndadekake pangguna banget.

Ana sawetara pilihan sing apik kanggo template, sanajan ora cocog karo Wix utawa Weebly. Apa sing kudu ditindakake kanthi becik, kasedhiya sampeyan karo template sing apik banget kanggo metu saka gapura. Ora ana akeh tinkering sing kudu ditindakake.

nggawe situs web sing luar biasa

Kanggo mbangun situs sampeyan mung bakal mindhah bagean sing dibutuhake saka kiwa menyang tengen. Sampeyan uga bisa nambah aplikasi, sanajan tawaran ora padha karo tukang situs web liyane.

Siji bab sing kudu digatekake babagan Strikingly yaiku pilihan gratis diwatesi babagan apa sing bisa sampeyan lakoni. Ing ngendika, nginggilaken saka $ 6 nganti $ 16 menehi nilai serius kanggo dhuwit. Pangguna uga bisa dadi pro kanggo setahun gratis, mung kanthi ngubungake profil LinkedIn lan syncing sawetara kontak. Iki bakal ngirit $16.

Apa pro lan kontra nggunakake Strikingly?

Pros

  • Situs sing katon profesional metu saka kothak
  • Tema sing dioptimalake seluler
  • Nilai gedhe kanggo dhuwit
  • Bangunan situs web tanpa kode utawa skills desain dibutuhake
  • Program pahala sing loma

cons

  • Pilihan gratis cukup diwatesi
  • A nomer cilik saka tema sampeyan bisa nggunakake
  • Rencana gratis ora ngidini sampeyan nggawe toko online

Summary

  • Salah sawijining tukang situs web sing paling apik
  • Pilihan sing paling becik yen sampeyan pengin miwiti portofolio, kertu bisnis, utawa situs toko online produk
  • Sampeyan bisa njaga rencana gratis ing salawas-lawase

7. Ucraft

ujack
  • situs: www.ucraft.com
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 10 saben wulan
  • eCommerce siap: Ya (mung ing rencana mbayar)
  • Desain sing ramah mobile: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

The Ucraft situs web yaiku adhedhasar blok. Sampeyan nglumpukake blok ing ndhuwur saben liyane lan ing pungkasan, sampeyan bakal duwe situs web lengkap.

Sanajan mung ana 35 blok sing ora cocog kanggo nggawe situs web sampeyan wis dikepengini, bisa disesuaikan kanthi lengkap. Saben blok ngemot unsur sing bisa ditambahake utawa mbusak, lan iki bisa entuk kreatif. Sampeyan malah bisa nggawe blok dhewe saka wiwitan.

integrasi situs web ucraft

Babagan eCommerce, iki minangka salah sawijining fitur paling kuat saka Ucraft amarga duwe mesin eCommerce dhewe. Senajan, yen sampeyan are looking kanggo tangi lan mlaku ing wektu paling cepet bisa, Ucraft bisa uga ora kanggo sampeyan.

Rencana premium Ucraft diwiwiti kanthi adil $ 10 saben sasi mbusak watermark Ucraft. Apa kaluwihan lan kekurangan nggunakake Ucraft?

Pros

  • Situs web sing bisa diatur kanthi dhuwur
  • Fitur eCommerce sing kuwat
  • Dhukungan pelanggan sing apik liwat obrolan langsung

cons

  • Ora ana serep situs
  • Ora bisa mbatalake suntingan sampeyan
  • Rencana gratis ora ngidini sampeyan nggawe toko online
  • Ora cocog kanggo situs sing luwih kompleks

Summary

  • Antarmuka sing gampang lan gampang
  • Cithakan sing dirancang kanthi apik lan dibangun kanthi apik
  • Platform e-commerce sing dibangun kanggo miwiti adol online

8. Lander

Lander
  • situs: www.landerapp.com
  • Rencana gratis: Ya (nanging mung 14 dina)
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 16 saben wulan
  • E-commerce siap: Ya (mung ing rencana mbayar)
  • Desain sing ramah mobile: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Lander yaiku fitur lengkap landing page pembangun. Yen sampeyan ora ngerti konsep kaca kebangkrutan utawa ora yakin manawa sampeyan butuh, situs kasebut mung siji kaca kanthi sederhana sing dirancang kanggo nangkep petunjuk utawa mbujuk pengunjung supaya tumindak.

Kaca-kaca kasebut miturut sifate bakal nduweni isi sing luwih murah tinimbang situs web biasa, kanthi sawetara mung nampilake siji panggilan kanggo tumindak.

Lander nggawe bangunan landing halaman luar biasa kanthi antarmuka tanpa kerumitan. Sampeyan bisa nggabungake gateway pembayaran lan nindakake tes pamisah A / B, sing minangka fitur penting kanggo sampeyan landing page pembangun. Uga ditawakake analisis lan pelacakan lengkap.

Salah sawijining fitur sing apik yaiku Teks Dinamis. Iki ngidini pitakon telusuran pangguna dilebokake kanthi otomatis menyang kaca web kebangkrutan minangka bagéan saka kampanye bayar saben klik.

Sanajan ana uji coba gratis 14 dina, Lander bisa dadi larang banget, amarga rencana kasebut adhedhasar jumlah pengunjung sing ditampa dening kaca sampeyan. Lander kang rencana dhasar diwiwiti $ 16 saben wulan.

Apa sing Pros lan cons saka nggunakake Lander?

Pros

  • Pamisah pamisahan
  • Cithakan konversi dhuwur
  • Gampang kanggo nggunakake
  • Sistem pelapor sing dibangun
  • Cithakan responsif seluler
  • Integrasi kaca penggemar Facebook

cons

  • Opsi gratis mung kanggo 14 dina
  • Rencana sing larang
  • Rencana gratis ora ngidini sampeyan nggawe toko online

Summary

  • 100+ template kaca landing sing wis digawe
  • Gampang nggunakake editor visual ndadekake gampang ngrancang kaca kebangkrutan
  • Kapabilitas tes pamisah lan sistem pelapor kanthi lengkap

9. Jimdo

jimdo
  • situs: www.jimdo.com
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 9 / sasi
  • E-commerce siap: Ya (mung ing rencana mbayar)
  • Desain sing ramah mobile: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Jimdo utamane ditujokake kanggo wong-wong sing utamane pengin mbangun toko e-commerce lan ide utama yaiku gampang saben langkah. Saiki, ana sekitar 20 yuta situs Jimdo kanthi udakara 200,000 toko online.

Kanthi Jimdo sampeyan bisa uga munggah lan adol lan adol produk ing sawetara menit. Nang endi wae sing bisa ditambahake minangka template. Sanajan ana akeh sing luwih gampang, nanging luwih fleksibel.

Rega mung bab tengen kanggo a situs eCommerce pembangun, sanajan aku bakal ujar manawa sampeyan ora bakal nggunakake fitur eCommerce, tukang situs web liyane kanthi rencana sing luwih murah bakal disaranake. Rencana rega diwiwiti saka $ 9 / wulan.

Apa pro lan kontra nggunakake Jimdo?

Pros

  • Cara paling cepet kanggo mbukak lan mbukak toko eCommerce
  • Reregan banget
  • Akses menyang kode
  • Unsur SEO sing kuwat

cons

  • Cithakan aran dicokot tanggal
  • Sistem pembayaran bisa uga dudu sing paling apik kanggo para penjual AS
  • Rencana gratis ora ngidini sampeyan nggawe toko online

Summary

  • Janji duwe situs web lan mbukak ing 3 menit
  • Kustomisasi desain lan sunting situs web sampeyan kapan wae, tanpa mbutuhake kode - sampeyan ora kudu dadi pangembang web

10. Carrd

Carrd
  • situs: www.carrd.co
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 9 saben taun
  • E-commerce siap: Ora
  • Desain sing ramah mobile: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Carrd minangka pembangun situs web sing relatif anyar sing lagi wae diluncurake ing 2016. Iki uga minangka pembangun siji-halaman kaya Ucraft lan yen sampeyan pengin. pangembang situs paling gampang, Carrd bisa uga ana.

Sakabèhé ana 54 cithakan, 14 sing mung kanggo pangguna pro. Cithakan kasebut ora diklompokake miturut industri, nanging miturut jinis, kaya ing portofolio, kaca kebangkrutan, lan profil. Kabeh editor template katon apik banget lan inspirasi.

Sampeyan nggawe situs web sampeyan nggunakake unsur lan kabeh rumangsa alami. Sawetara unsur kalebu wektu, wujud, lan galeri.
Kaya biasane, pilihan gratis bakal mbatesi sampeyan menyang subdomain, nanging ing ngendi Carrd saestu jelas yaiku upgrade sing dibayar, sampeyan bisa mbukak mung $ 9 saben taun.

Carrd Pro yaiku mung $ 9 / taun lan ngidini sampeyan nggunakake jeneng domain khusus lan mbusak merek. Apa pro lan kontra nggunakake Carrd?

Pros

  • Pangguna-loropaken lan gampang digunakake
  • Nganyarke murah banget
  • Situs looking profesional
  • 54 template responsif sing kudu dipilih

cons

  • Anyar ing pasar
  • Dhukungan email mung
  • Winates ing kaca siji-kaca
  • Sampeyan ora bisa nggawe toko online

Summary

  • Gawe situs siji-siji kanthi responsif kanthi lengkap
  • 100% gratis lan rencana pro mung $ 19 saben taun

11. Situs Zoho

zoho
  • situs: www.zoho.com/site
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 5 saben wulan
  • E-commerce siap: Ora
  • Desain sing ramah mobile: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Ya, jeneng kasebut rada keren nanging kepiye carane nggawe situs web? Sakabèhé Zoho minangka pembangun situs web sing kompeten banget. Miwiti cukup cepet lan sampeyan miwiti kanthi seret lan nyelehake unsur sing biasa.

Nalika nggunakake seret lan selehake bebarengan karo kustomisasi situs, wutuh pengalaman kasebut ora kaya polesan kaya para situs web gratis gratis.
Ana macem-macem tema sing bisa dipilih kanthi sawetara sing katon profesional banget, dene sing liyane katon padha wiwit taun 1980-an. Sanajan nawakake 97 template, ora kabeh responsif.

Amarga Zoho minangka perusahaan perangkat lunak sing cukup gedhe nyedhiyakake SaaS lan CRM, sawetara fitur situs kaya pembentuk formulir apik banget. Reregan kanggo ZoHo diwiwiti saka $5 saben wulan. Rencana saben wulan nyedhiyakake eCommerce rencana, Nanging, iku banget winates minangka sampeyan mung bisa kurban 25 produk for sale.

Apa Pros lan kontra nggunakake Situs Zoho?

Pros

  • Nyetel fitur fitur
  • Akses HTML lan CSS
  • Alat SEO lan statistik lalu lintas sing dibangun

cons

  • Ora kabeh tema kanthi responsif kanthi mobile
  • Sawetara tema rumangsa ketinggalan jaman
  • Editor seluler bisa ngrasa rada kikuk
    Sampeyan ora bisa nggawe toko online

Summary

  • Alat nggawe situs web gratis dhasar kanthi hosting web gratis sing ngrampungake tugas
  • Swap antarane template kapan wae tanpa kudu konten

12. Google Bisnisku

google
  • situs: www.google.com/business/how-it-works/website/
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ora
  • E-commerce siap: Ora
  • Desain sing ramah mobile: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Carane aku bisa nggawe website dhewe ing Google gratis? Google Bisnisku iki jawabane.

Google Bisnisku minangka tukang situs web gratis sing ngidini sampeyan nggawe situs web sing gratis kanthi gratis sajrone sawetara menit. GooglePenggawe situs web gratis banget, lan situs sing digawe gampang digawe lan diowahi saka komputer desktop lan ponsel sampeyan.

Sampeyan ora kudu duwe toko fisik kanggo mbangun situs karo Google Bisnisku, yen sampeyan duwe bisnis area layanan utawa bisnis omah kanthi utawa tanpa alamat, sampeyan bisa nampilake rincian sampeyan supaya katon ing Google.

Apa sing Pros lan cons saka nggunakake Google Pembangun situs web Bisnisku kanggo nggawe situs web gratis ing Google?

Pros

  • Hosting web gratis lan sampeyan bisa nyambung jeneng domain sampeyan dhewe
  • Gratis saka iklan utawa merek
  • Cithakan responsif
  • Ads Express siap kanggo ngarahake lalu lintas

cons

  • Opsi sing winates, ora cocog kanggo situs sing luwih gedhe utawa luwih kompleks
  • Cithakan lan desain dhasar
  • Sampeyan ora bisa miwiti toko online

Summary

  • Google Bisnisku utawa Google Situs sampurna kanggo bisnis cilik sing ora mbutuhake akeh konten ing situs web
  • Gratis saka iklan utawa merek, lan sampeyan bisa nggunakake jeneng domain gratis
  • Iku 100% gratis pembangun situs web saka Google Bisnisku

13. Hostinger Website Builder (biyen dikenal minangka Zyro)

situs web hostinger homepage
  • situs: www.hostinger.com
  • Rencana gratis: Ora maneh, nanging nawakake free 30-dina dhuwit-bali njamin
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 2.99 / sasi
  • eCommerce wis siyap: Ya (mung ing rencana mbayar)
  • Desain sing ramah mobile: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Pembangun situs web Hostinger, solusi sing gampang kanggo proyek bangunan web sampeyan. Nalika relatif anyar ing bisnis, Hostinger wis nggawe jeneng dhewe minangka cara sing inovatif lan prasaja kanggo mbangun situs web sing apik banget kanthi gampang.

Iku platform bangunan situs web sing fokus kanggo nawakake pangguna antarmuka sing lancar lan resik, ngemas alat sing gampang digunakake kanggo ngatur lan ngrancang situs web bisnis utawa pribadi.

Ora ana katrampilan coding utawa desain sing dibutuhake, pembangun bakal nindakake kabeh kerja keras kanggo sampeyan. Hostinger nawakake alat berbasis AI, saka ngasilake konten nganti prédhiksi prilaku pengunjung situs sampeyan. Iki katon banget wiwit wiwitan sampeyan mbukak platform - kabeh ditampilake kanthi cara sing resik lan bisa dingerteni.

Miwiti nggawe situs web Hostinger gampang. Pisanan, pilih tema saka perpustakaan cithakan sing gedhe lan pilih sing paling disenengi. Banjur sampeyan bisa ngatur kabeh, saka gambar, teks, lan unsur situs web liyane, uga sampeyan bisa nggunakake alat AI kanggo nggawe desain, konten, lan tombol ajakan-kanggo-tumindak.

Sampeyan uga bakal nampa sertifikat SSL gratis lan kemungkinan milih luwih saka siji yuta foto stock saka Unsplash langsung ing tukang. Yen sampeyan bakal nemoni masalah, tim dhukungan pelanggan 24/7 bakal siyap mangsuli pitakon sampeyan.

Nanging, ana opsi kanggo nganyarke akun kanggo papan panyimpenan luwih akeh lan kemampuan kanggo nyambungake registrasi jeneng domain sampeyan dhewe. Opsi mbayar mbukak kunci Google Fitur integrasi piksel Analytics lan Facebook ing antarane barang liyane.

Iki minangka salah sawijining pembangun situs web murah sing paling apik, nanging apa pro lan kontra nggunakake Hostinger?

Pros

  • Antarmuka pangguna sing gampang digunakake lan intuisi, ngidini wong bisa mbangun situs web sajrone sawetara jam
  • Pembangun situs web paling murah ing 2024
  • Cithakan sing ramah SEO lan fitur desain situs web, njamin kacepetan loading situs web luwih cepet dibandhingake karo pembangun situs web liyane
  • Fitur pemasaran sing didorong AI, kayata Pembuat Logo, Penggerak Slogan, lan Penggerak Jeneng Bisnis
  • Alat panulis AI lan Panas AI kanggo optimisasi konten luwih
  • Dhukungan pelanggan 24/7 lan jaminan wektu munggah 99.9%
  • Integrasi email, ngirim buletin lan email otomatis

cons

  • sing konten AI panulis saiki mung paling apik kanggo basa Inggris
  • Yen dibandhingake karo kompetisi, sawetara fitur cukup dhasar lan winates.

Summary

  • Piranti intuisi lan gampang digunakake, pilihan kanggo wong sing lagi wae miwiti utawa webmaster sing mbutuhake upgrade saka platform sadurunge.
  • Bisa uga ana sawetara alat sing katon karo pesaing liyane, nanging tim ing mburi Hostinger terus-terusan ngupayakake perbaikan lan rilis fitur anyar. Priksa metu sandi Hostinger Website Builder (Zyro) review kene.

Apa sing Tukang Situs Web Iki Gratis?

Ing salah sawijining poin utama kirim blog. Apa aku bisa mbangun situs web kanthi gratis? Ya, ya. Kerjane kaya iki. Secara teknis ya, sampeyan bisa nggawe situs web gratis nanging bakal ana watesan ing situs web babagan pangembangan web lan desain web.

Sawetara watesan situs web sing bisa sampeyan tindakake yen sampeyan milih pilihan gratis, bakal ana iklan utawa merek ing situs sampeyan. Kanggo situs web sampeyan tampil luwih profesional, biasane sampeyan kudu mbayar sawetara nganyari kanggo mbusak iklan utawa merek.

iklan wix lan branding
Contone Ads lan Branding ing Wix

Uga, kanggo opsi gratis, sampeyan biasane kudu nggunakake sub-domain, minangka lawan jeneng domain khusus. Contone, ing Weebly, jeneng domain situs web gratis sampeyan bakal dadi apa-apa weebly.com/MikeGarage tinimbang nggunakake jeneng domain dhewe kaya MikesGarage.com. Ing tembung liyane, sampeyan kudu entuk rencana premium supaya bisa nggunakake jeneng domain sampeyan dhewe.

  • Jeneng domain ing rencana situs gratis: https://mikesgarage.jimdo.com or https://www.jimdo.com/mikesgarage
  • Jeneng domain ing rencana premium: https://www.mikesgarage.com (sawetara tukang malah menehi domain gratis kanggo setaun)

Uga, sampeyan biasane bakal diwatesi ing syarat-syarat nomer kaca sing bisa ditambahake menyang situs sampeyan uga tukang eCommerce pilihan bakal dhasar.

Singkat, "Sampeyan entuk mbayar apa" bener ing kene lan yen sampeyan serius babagan situs lan bisnis, sawetara upgrade premium bisa uga larang regane. Ora akeh bisnis sing bisa disiyapake sawetara dolar saben wulan.

Ing sisih liya, nggunakake pembangun situs web gratis minangka cara sing apik kanggo nyoba drive pembina situs web lan rumangsa kepiye sadurunge bisa milih apa sing cocog kanggo sampeyan.

Alasan duwe situs web

Ana akeh alasan kanggo mbangun situs web, apa iku kanggo panggunaan pribadi utawa kanggo bisnis cilik sampeyan. Ayo goleki sawetara sebab kasebut kanthi luwih rinci;

1. Kredibilitas

Iki minangka alesan paling siji kanggo miwiti situs web anyar. Ora ana kapercayan sing sejatine, wong bakal bisa ndeleng sampeyan minangka pakar yen sampeyan duwe situs web sing polesan kanggo makili sampeyan.

Nalika duwe bisnis online pisanan, aku mesthi takon marang klien kenapa dheweke milih aku. Wangsulanipun mesthi padha, "amarga sampeyan duwe situs web".

2. Tampilake Bakat (utawa Layanan)

Apa sampeyan duwe bisnis cilik utawa gedhe utawa sanajan sampeyan band band siji, situs web menehi jendhela toko. Klien utawa juragan sing potensial bisa ndeleng apa sing sampeyan tawakake.

Sawetara pebisnis paling gedhe saiki duwe situs web, Jeff Bezos saka Amazon lan Sean Parker ing Spotify.

3. Alangan suda menyang Entri

Sampeyan secara harfiah bisa nyiyapake bisnis ing kamar turu lan narik kawigaten para klien ing sawetara menit, sanajan ing anggaran cilik. Iki minangka lapangan dolanan level kanggo saben wong, preduli saka media sosial utawa pendhidhikan sampeyan.

Elinga Mark Zuckerberg miwiti Facebook, juggernaut media sosial, ing ruangan asrama.

Cukup, yen sampeyan butuh luwih yakin, ayo goleki Kasunyatan Internet (saka kirim iki). Ing Amerika Utara ing 2018, 88.1% wong nggunakake Internet, ditututi karo 80.23% ing Eropa. Apa sampeyan ngerti Google ngolah luwih saka 40,000 pitakon telusuran saben detik? Sing akeh wong sing potensial nggoleki situs web sampeyan.

Apa sing Dadi Situs Web lan Napa Gunakake Salah sijine?

Pembina situs web bisa uga cara sing paling gampang lan cepet kanggo nggawe situs web ing sawetara menit. Ing tembung prasaja, iku piranti lunak sing ngidini sampeyan mbangun situs web utawa blog tanpa kodhe. Amarga ora ana coding, sampeyan mung bakal nggunakake unsur seret lan selehake, bebarengan karo sawetara template.

Pilihan liyane (ish) gratis kanggo mbangun situs web yaiku nggunakake Wordpresssitus lan mbangun a WordPress situs web. Iku sistem manajemen konten (CMS) sing fleksibel banget nanging nduweni kurva belajar sing luwih curam dibandhingake karo tukang situs web. WordPress.com ngidini sampeyan nggawe situs web gratis utawa nggawe blog kanthi gampang. Ndeleng sandi WordPress vs perbandingan Wix kanggo sinau CMS sing paling apik kanggo blogging.

tukang situs web vs. wordpress
Pros & cons utama pembangun situs web vs. WordPress

nalika WordPress.org mbukak lan mbukak sumber gratis, bebarengan karo ewu plugin lan tema, WordPress mbutuhake sing ndhaptar a perusahaan web hosting (rencana hosting ora gratis).

Situs web biasane duwe rong rasa, online lan offline. Sanajan kita mung bakal fokus ing salah sawijining jinis sing online, aku isih penting kanggo nyebutake liyane.

1. Pembina Situs Web Offline

Pembangun situs web "Offline" teka ing wangun piranti lunak. RapidWeaver kanggo Mac minangka jinis pembangun situs web offline. Sampeyan biasane bakal ndownload piranti lunak menyang PC lan miwiti nggarap situs web sampeyan.

Salah sawijining kaluwihan piranti lunak offline yaiku sampeyan bisa ngupayakake situs sampeyan ing endi wae, amarga sambungan internet ora dibutuhake.

Kerugian paling gedhe yaiku sampeyan kudu ngupayakake kabeh situs menyang akun web hosting, sing bisa ditantang sacara teknis. Aku biyen nggunakake situs web offline Serif sing saiki wis diterusake, lan aku mikir proses upload cukup alesan ora nggunakake tukang situs web offline.

2. Online Situs Web Site

Kanthi online Site situs (sing aku tak lebokake ing kene), sing bebas situs web sing sampeyan tindakake bakal dadi tuan rumah kabeh online ing awan. Yen sampeyan kudu ngaktifake PC beda, sampeyan mung kudu log in kanthi rincian akun lan sampeyan apik.

Sampeyan bakal entuk kabeh sing dibutuhake, lan ora perlu ngunggah apa wae ing endi wae utawa nyiyapake hosting web, iki minangka solusi sing paling gampang. Siji-sijine sing sampeyan butuhake yaiku browser web kaya Google kromium, sambungan internet, lan sethitik saka bayangan lan kalodhangan kanggo miwiti free website utawa toko online.

Cara nggawe situs web gratis nganggo Wix

Oke, sampeyan wis nindakake kabeh riset, sampeyan ngerti apa sing dikarepake lan saiki sampeyan wis mutusake nggunakake situs gratis pembangun kaya Wix kanggo nggawe situs web gratis.

Kenapa Wix?

Wix minangka platform sing gampang digunakake sing mbantu sampeyan nggawe situs web kanthi nyeret lan nyelehake unsur kaya kothak teks, gambar, lan liya-liyane.

Ora kaya tukang situs web liyane, ora ana alat rumit sing dibutuhake kanggo desain utawa upload, gampang dingerteni lan sing paling apik yaiku gratis.

Gawe situs web sing nggumunake kanthi gampang nganggo Wix

Temokake gabungan kesederhanaan lan kekuwatan sing sampurna karo Wix. Apa sampeyan pamula utawa profesional sing berpengalaman, Wix nawakake alat panyuntingan sing intuisi, seret lan selehake, fitur sing bisa disesuaikan, lan kemampuan eCommerce sing kuat. Owahi ide sampeyan dadi situs web sing nggumunake kanthi Wix.

Langkah 1 - Ndaftar kanggo akun Wix.com

Ndaftar kanggo akun Wix iku prasaja lan gampang, sampeyan mung kudu isi metu sawetara kothak informasi bab sampeyan dhewe lan milih jeneng login lan sandhi. Sampeyan bakal bisa ngakses akun ing email / login utawa Facebook yen sampeyan milih pilihan kasebut.

wix mlebu

Pilihan kapindho yaiku ndhaptar nggunakake akun Facebook, iki bakal ngidini sampeyan tetep mlebu lan njaga wektu sampeyan ing Wix luwih cepet. Sampeyan ora bakal njupuk wektu akeh minangka langkah pisanan, nanging bisa uga rada angel amarga FB njaluk informasi akeh, nanging isih ora angel.

Langkah 2 - Pilih template Wix

Babagan pisanan sing bakal sampeyan deleng nalika sampeyan mlebu yaiku Galeri Cithakan. Saka kene sampeyan bisa miwiti milih cithakan situs kanthi ngeklik salah sawijining tema sing disenengi.

pilih template wix

Sanalika sampeyan ngeklik salah sawijining, sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang layar sabanjure ing ngendi ana pratinjau tema, uga fitur lan katrangan.

Langkah 3 - Kustomisasi template sampeyan (nggunakake seret & selehake)

Sawise sampeyan milih cithakan, miwiti malah luwih prasaja saka iku amarga sampeyan mung kudu miwiti ngatur situs kanthi nyeret lan nyelehake macem-macem unsur ing kaca.

ngatur template wix

Wix nggampangake kabeh wong ngatur situs dhewe ora preduli tingkat katrampilan. Ora kaya layanan liyane, ora ana alat rumit sing dibutuhake kanggo desain utawa upload, gampang dingerteni lan sing paling apik yaiku gratis.

Kabeh bisa diowahi lan disesuaikan:

  • Huruf lan werna
  • Teks, judhul, lan isi
  • Elemen navigasi, menu, lan navigasi
  • Media, gambar, lan video

Seret lan selehake isi sampeyan menyang kaca, lan owahi ukurane sing dikarepake. Sampeyan bakal weruh manawa kabeh konten tema wis dipisahake dadi macem-macem kategori sing gampang dingerteni.

Langkah 3 - Nerbitake situs web sampeyan

Sawise sampeyan wis rampung ngatur situs sampeyan lan ngrancang kanggo sing dikarepake, mung sawetara wektu kanggo ngisi informasi sing dibutuhake kaya alamat sing sampeyan pengin situs web ditemokake utawa kaca sing kudu katon dhisik (homepage) .

Mung tindakake pandhuan lan yen wis rampung, aran gratis kanggo ngunggah gambar utawa video. Yen sampeyan pengin nambah konten liyane, klik panah ndhuwur sing bakal nuntun sampeyan menyang langkah sabanjure nggawe situs web sampeyan.

nerbitake situs web wix gratis

Sanalika sampeyan nerbitake situs sampeyan utawa sanajan isih ana ing mode konsep, wong bisa nemokake situs web sampeyan kanthi mung ngetik www.yourwebsite.com (mangga dicathet yen iki bakal diganti nalika sampeyan pesen jeneng domain sampeyan dhewe). Yen sampeyan milih entuk domain khusus, ing kene sampeyan bakal nyambungake situs sampeyan.

Priksa iki Tutorial Lengkap kanggo Pamula kanggo mbantu nggawe free pisanan situs web Wix profesional:

Sisih paling apik babagan milih Wix yaiku ngidini sampeyan ngganti utawa nganyari konten kapan wae sampeyan seneng tanpa biaya tambahan.

Langkah-langkah ing ndhuwur menehi pandhuan sing disederhanakake babagan carane nggawe situs web gratis ing 2024 nganggo Wix.

Pandhuan iki menehi pendekatan sing luwih rinci.

Pitakonan Umum Dijawab

Kepiye nggawe situs web kanthi gratis biaya?

Pisanan, mlebu karo pembangun situs web gratis (Aku nyaranake Wix). Banjur, atur desain web lan template kaca. Sabanjure, nggawe kaca isi lan gambar. Pungkasan, nerbitake situs web sampeyan ing internet lan urip. Pancen ora luwih rumit tinimbang iku.

Apa alat nggawe situs web sing bisa digunakake kanggo nggawe situs web gratis ing 2024?

Wix minangka salah sawijining alat nggawe situs web paling apik sing bisa digunakake kanggo nggawe situs web kanthi gratis. Wix nawakake rong cara kanggo nggawe situs web sampeyan: Wix ADI, sing tegese Artificial Design Intelligence, lan Wix Editor. Kanthi Wix ADI, sampeyan bisa mangsuli sawetara pitakon lan ngidini alat kasebut nggawe situs web kanggo sampeyan.

Ing sisih liya, Wix Editor ngidini sampeyan nggawe situs web saka awal utawa nggunakake template sing wis digawe kanthi fitur seret lan selehake. Kajaba iku, Wix uga menehi pangguna Sistem Manajemen Konten, utawa CMS, sing nggawe gampang ngatur konten situs web, nambah kaca anyar, lan nggawe pangowahan kapan wae sampeyan butuh.

Dadi, manawa sampeyan minangka desainer web profesional utawa pamula, Wix minangka alat nggawe situs web sing apik kanggo digunakake nalika nggawe situs web kanthi gratis.

Apa bisa nggunakake jeneng domain dhewe karo pembangun situs web gratis?

Kanthi rencana gratis perusahaan pembangun situs web, sampeyan biasane kudu nggunakake sub-domain, sampeyan kudu ndhaptar rencana mbayar kanggo nggunakake jeneng domain khusus sampeyan.

Sing nggawe situs web gratis sing paling gampang digunakake?

Pembangun situs web Wix nggunakake desain web seret lan selehake sing gampang digunakake lan intuisi sing nggawe gampang nggawe situs web gratis tanpa kawruh coding.

Apa Wix gratis?

Ya lan ora. Ya, sampeyan bisa nggawe situs web ing Wix kanthi gratis, nanging yen sampeyan pengin nggawe toko online lan bisa nggunakake jeneng domain profesional khusus sampeyan, sampeyan kudu ndhaptar rencana premium.

Carane nggawe situs web gratis karo WordPress?

WordPress minangka CMS sing populer banget (lan nguwasani luwih saka katelu saka kabeh situs web ing internet). WordPress kasedhiya ing rong versi, lan loro-lorone gratis. wordpress.com versi tuan rumah, lan wordpress.org minangka versi sing di-host dhewe (tegese sampeyan mbutuhake hosting web kanggo mbukak). WordPress lan Wix minangka alat nggawe situs web utama saiki, goleki carane padha mbandhingaké kene.

Apa langkah penting saka proses nggawe situs web kanggo nggawe situs web gratis?

Proses nggawe situs web kanggo mbangun situs web gratis kalebu sawetara langkah penting. Kaping pisanan, sampeyan kudu milih titik wiwitan, sing bisa nggunakake cithakan sing wis digawe utawa diwiwiti saka awal. Sabanjure, sampeyan kudu ngrancang kaca web, sing bakal kalebu milih tema desain, warna, lan font sing cocog karo merek utawa preferensi pribadi.

Sampeyan uga penting kanggo elinga yen desain situs web sampeyan kudu ramah pangguna lan responsif, supaya pengunjung bisa navigasi kanthi gampang ing desktop lan piranti seluler. Sampeyan bisa nggunakake konten demo, gambar, lan teks kanggo situs web yen sampeyan ora duwe konten dhewe kanggo digunakake.

Pungkasan, aja lali nyoba, nyunting lan pratinjau situs web kanthi rutin kanggo mesthekake yen kabeh mlaku kanthi lancar sadurunge nerbitake online. Kanthi ngetutake langkah-langkah nggawe situs web iki, sampeyan bisa nggawe situs web kanthi gratis sing bakal katon profesional, ramah pangguna, lan narik pengunjung menyang situs web sampeyan.

Pira regane kanggo nggawe situs web lan ndhaptar jeneng domain?

Nggawe situs web lan ndhaptar jeneng domain kadhangkala bisa teka kanthi tag rega sing dhuwur, nanging sampeyan isih bisa nggawe situs web kanthi gratis kanthi nggunakake pembangun situs web sing nawakake rencana gratis.

Nanging, yen sampeyan pengin nggunakake jeneng domain khusus, sampeyan kudu ndhaptar lan tuku siji saka registrar domain, sing bisa biaya ing ngendi wae saka sawetara dolar nganti atusan dolar saben taun gumantung saka jeneng domain lan registrar.

Sawetara tukang situs web nawakake layanan registrasi domain lan hosting kanthi rencana mbayar, sing bisa ngirit dhuwit ing jangka panjang. Nanging, yen anggaran diwatesi, milih pembangun situs web kanthi subdomain gratis minangka alternatif sing apik kanggo nggawe situs web kanthi gratis tanpa biaya jeneng domain khusus.

Apa sing bisa daklakoni kanggo nambah kinerja situs web gratis?

Kinerja situs web gratis sampeyan gumantung ing sawetara faktor, kalebu jumlah media lan konten ing situs web sampeyan, ukuran file, lan pembangun situs web sing sampeyan gunakake.

Siji bab sing bisa ditindakake kanggo nambah kinerja situs web yaiku ngoptimalake gambar lan video kanthi ngompres lan nyuda ukuran file nalika njaga kualitase. Priksa manawa desain situs web sampeyan resik lan langsung lan pilih pembangun situs web sing cocog sing bisa ngatasi lalu lintas situs web sampeyan.

Sampeyan uga penting kanggo nyedhiyakake formulir kontak khusus ing situs web sampeyan supaya pengunjung bisa ngubungi sampeyan kanthi gampang utawa takon babagan produk utawa layanan sampeyan. Pungkasan, yen sampeyan nggawe situs web bisnis, priksa manawa wektu loading cepet, amarga situs web sing alon bisa nyebabake pengalaman pangguna lan ngrusak potensial bisnis sampeyan.

Putusan Kita

Pakaryan sing apik, sampeyan wis ngrampungake pandhuan iki babagan carane nggawe situs web gratis ing taun 2024.

Aku wis ngrampungake para tukang situs web sing paling apik saiki kanggo nggawe situs web gratis. Kaya sing bakal sampeyan pilih, luwih milih sapa wae sing bakal ditemtokake.

Apa sampeyan pengin toko eCommerce lengkap, utawa dadi prioritas kanggo nyiyapake situs web lan mlaku ing sawetara menit kanggo nuduhake klien potensial? Mungkin rega kasebut minangka pembalap utama, utawa sampeyan mung butuh situs siji-kaca sing prasaja sing nyedhiyakake gambar profesional. Yen ngono, aku yakin ana siji ing ndhuwur sing mung cocog kanggo sampeyan.

Gawe situs web sing nggumunake kanthi gampang nganggo Wix

Temokake gabungan kesederhanaan lan kekuwatan sing sampurna karo Wix. Apa sampeyan pamula utawa profesional sing berpengalaman, Wix nawakake alat panyuntingan sing intuisi, seret lan selehake, fitur sing bisa disesuaikan, lan kemampuan eCommerce sing kuat. Owahi ide sampeyan dadi situs web sing nggumunake kanthi Wix.

Saiki Pembangun situs Wix minangka alat pembangun situs gratis sing paling apik kanthi akeh ulasan pangguna sing positif, lan aku nyaranake nggawe situs web kanthi gratis.

Carane Kita Deleng Pembangun Situs Web: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa pembangun situs web, kita ndeleng sawetara aspek penting. Kita netepake intuisi alat kasebut, set fitur, kacepetan nggawe situs web, lan faktor liyane. Pertimbangan utama yaiku gampang digunakake kanggo wong sing anyar ing persiyapan situs web. Ing tes kita, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. pangaturan: Apa sing nggawe ngidini sampeyan ngowahi desain template utawa nggabungake kode sampeyan dhewe?
  2. Pangguna-loropaken: Apa pandhu arah lan piranti, kayata editor seret lan selehake, gampang digunakake?
  3. Value for Money: Apa ana pilihan kanggo rencana utawa nyoba gratis? Apa rencana mbayar nawakake fitur sing mbenerake biaya?
  4. keamanan: Kepiye carane pembangun nglindhungi situs web lan data babagan sampeyan lan pelanggan?
  5. cithakan: Apa cithakan kualitas dhuwur, kontemporer, lan mawarni-warni?
  6. dhukungan: Apa pitulungan kasedhiya, liwat interaksi manungsa, chatbot AI, utawa sumber informasi?

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...