Apa Sampeyan Mbangun Corong karo ClickFunnels 2.0? Review saka Fitur, Rega & Kapabilitas

in Pembangun Corong Penjualan

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Nggolek solusi kabeh-ing-siji kanggo mbantu sampeyan mbangun lan ngoptimalake corong penjualan online? KlikFunnels 2.0 bisa uga mung sing sampeyan butuhake. Ning kene Review ClickFunnels, kita bakal nliti versi paling anyar sing luwih apik, kalebu fitur, pro, lan kontra, kanggo mbantu sampeyan mutusake apa alat sing cocog kanggo bisnis online sampeyan.

Ringkesan Review ClickFunnels (TL;DR)
Rating
Reregan
Saka $127 saben wulan (uji coba gratis 14 dina)
Fitur Tombol ClickFunnels
Cithakan Landing Page - Pengujian Split - Nggawe Corong Ditargetake - Cithakan Corong - Hosting Acara Webinar - Antarmuka Seret lan Selehake - Hosting Situs Web - AutoResponder Email - Kréta Blanja Dibangun ing - Nelusuri Konversi
Sapa sing Kudu Gunakake ClickFunnels?
Pemasar, Peretas Pertumbuhan, Wirausaha, UKM, Agensi, Perusahaan
Dhukungan pelanggan
24/7 email lan dhukungan obrolan langsung (Dhukungan VIP minangka tambahan sing dibayar)
Integrasi 3rd Partai
Actionetics, Kampanye Aktif, Aweber, Kontak Konstan, Convertkit, Drip, Ever Webinar, Facebook, GetResponse, GoToWebinar, GVO PureLeverage, Formulir HTML, HubSpot, InfusionSoft, Interspire, Kajabi, Mad Mimi, MailChimp, Maropost, Ontraport, SalesForce, Sendlane, ShipStation, SlyBroadcast, Twilio, Webinar Jam Studio, YouZign, Zapier, ZenDirect
Ekstra Gratis
Skrip Corong, Bundel Platinum OFA (One Funnel Away), 100 Materi Latihan Gratis
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Pendhiri
Russell Brunson (Entrepreneur of the Year ing American Business Awards 2018)
Deal Saiki
Rong minggu uji coba GRATIS + 100 bahan bonus GRATIS

Key Takeaways:

ClickFunnels minangka platform sing ramah pangguna lan intuisi sing nawakake macem-macem integrasi migunani kanggo mbukak bisnis online. Piranti lunak terus dianyari karo alat marketing anyar, lan fitur testing A/B ndadekake gampang kanggo nyoba owah-owahan anyar lan ngoptimalake corong dodolan.

Nanging, rencana rega ClickFunnels bisa uga larang banget kanggo bisnis cilik, lan dhukungan pelanggan bisa ditingkatake. Kajaba iku, nalika piranti lunak nawakake sawetara fitur marketing email, bisa uga ora kuwat kaya sing ditawakake integrasi pihak katelu.

ClickFunnels ngutamakake kesederhanaan tinimbang kustomisasi, saengga pangguna sing nggoleki situs web sing disesuaikan bisa uga kudu golek ing papan liya. Nanging, fitur skrip corong piranti lunak bisa mbantu pangguna kanthi cepet ngasilake konten kanggo corong penjualan, ngirit wektu lan repot.

Nyatane, perusahaan SaaS marketing iki wis dadi pionir nggunakake corong penjualan minangka alat marketing digital lan marketing email sing ketat. Mbangun kaca kebangkrutan nganggo piranti lunak iki saiki lagi nesu. Nanging apa pancene mbantu bisnis digital?

TL; DR: ClickFunnels minangka kaca web utawa kaca landing page & desainer sing nggunakake konsep corong penjualan kanggo mbangun situs web kanggo pamula. Wong sing ora duwe kawruh coding bisa gampang nggunakake piranti lunak iki kanggo mbangun kehadiran online. Nanging nerangake karo kurva learning tajem, lan iku ora terjangkau kanggo pamilik bisnis cilik.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan ClickFunnels. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Apa ClickFunnels?

ClickFunnels minangka pembangun kaca kebangkrutan. Amarga spesialisasi kanggo mbangun corong penjualan, situs web kasebut narik prospek sing ditargetake lan dadi panuku. Akibaté, kaca kebangkrutan luwih sukses minangka situs web bisnis.

ClickFunnels didegaké déning Russel Brunson, sing dikenal kanggo kontribusi kanggo piranti lunak marketing unik. Sadurunge nggarap corong pemasaran, Russel dikenal amarga karyane ing piranti lunak pemasaran email.

fitur clickfunnels

Kanthi pendiri sing misuwur kaya iki, ora butuh wektu suwe kanggo ClickFunnels entuk daya tarik online. Kaca kebangkrutan ClickFunnels unik saka situs web sing khas amarga piranti lunak menehi kabeh sing dibutuhake kanggo entuk minat pengunjung situs web lan dadi pelanggan.

Cara kerja piranti lunak ing mburi layar cukup rumit, nanging antarmuka panganggo prasaja karo editor seret lan selehake nggampangake panggunaan bisnis online sing anyar.

The jinis corong sampeyan bisa mbangun karo ClickFunnels ora ana watesan:

  • Corong generasi timbal
  • Corong adol
  • Corong konten
  • Corong pesenan telpon sales
  • Corong telpon Discovery
  • Corong onboarding
  • Review corong
  • Corong adol tawaran wektu winates
  • Corong Webinar
  • Corong kranjang blanja
  • Corong pembatalan
  • Upsell / downsell corong
  • Corong anggota
  • Remet corong kaca
  • Corong survey
  • Tripwire corong
  • Corong demo langsung
  • Corong magnet timbal

Kanthi pemasaran online ClickFunnels, mbangun kehadiran online lan nyepetake tingkat konversi kanthi cepet dadi gampang - nambah dodolan online. Tansah maca review ClickFunnels kanggo ngerti luwih lengkap babagan apa sing ditawakake.

KlikFunnels 2.0

Ing Oktober 2022, ClickFunnels 2.0 diluncurake.

homepage clickfunnels

Dadi, apa ClickFunnels 2.0?

CF 2.0 punika release Highly diantisipasi saka fitur anyar lan apik.

Platform ClickFunnels 2.0 duwe akeh fitur lan alat anyar sing ora diduweni dening ClickFunnels asli, dadi kabeh-ing-siji platform.

ClickFunnels 2.0 duwe kabeh sing kasedhiya ing versi 1.0 plus akeh fitur anyar, kalebu:

  • Dashboard Corong Hub
  • Pembangun aliran corong visual
  • Pembangun kursus online
  • Tukang situs anggota
  • Pembangun situs web seret lan selehake tanpa kode
  • Pembangun situs web eCommerce visual tanpa kode
  • Nulis lan nerbitake kiriman blog
  • Pambangun otomatisasi visual
  • Pembangun corong CRM
  • Analytics wektu nyata
  • Layanan pemasaran email lengkap
  • Owah-owahan universal situs siji-klik
  • Kolaborasi tim lan panyuntingan kaca bebarengan
  • Ngartekno apik kinerja lan desain corong
  • Ditambah akeh liyane

Saliyane fitur kasebut, ClickFunnels 2.0 uga nawakake dasbor anyar, tes A/B sing luwih apik, lan fitur kanggo nyalin lan nempel corong ing antarane akun. Sakabèhé, ClickFunnels 2.0 wis nggawe dandan sing signifikan ing kegunaan, fungsionalitas, lan pengalaman pangguna, dadi luwih efisien kanggo nggawe lan ngatur corong penjualan kanggo bisnis.

Sejatine, ClickFunnels 2.0 ora mung dadi pembangun corong penjualan TAPI platform kabeh-ing-siji kanggo mbukak bisnis sampeyan.

Rencana & Harga

Ana telung opsi rega sing bisa dipilih - Rencana dhasar ClickFunnels, rencana ClickFunnels Pro, lan Peretas Corong ClickFunnels. Sanajan luwih larang tinimbang piranti lunak landing page liyane, ClickFunnels nawakake uji coba gratis 14 dina kanggo mutusake yen sampeyan pengin nggawe tuku.

rega clickfunnels

Bentenane utama ing antarane rencana kasebut yaiku sing dhasar duwe sawetara watesan, kayata jumlah kaca, pengunjung, gateway pembayaran, domain, lan liya-liyane. Sawetara fitur, kayata corong tindak lanjut lan review peer mingguan, diwatesi kanggo mung pelanggan ClickFunnels Pro lan Funnel Hacker.

Nanging, kabeh rencana nuduhake sawetara podho, uga, kayata template corong, pembangun, corong canggih, kontak tanpa wates, anggota, tes kaca pamisah A/B, Etc.

Rencana Hacker uga nyedhiyakake corong tanpa wates, fitur Backpack, integrasi SMTP, kaca lan kunjungan tanpa watesan, domain khusus, dhukungan pelanggan prioritas, Etc.

Mangkene tabel rong rencana rega lan fitur sing ditawakake:

fiturClickFunnels dhasarClickFunnels ProClickFunnels Corong Peretas
Regane Sasi$ 147 saben sasi$ 197 saben sasi$ 297 saben sasi
Rega taunan (diskon)$ 127 saben sasi (Simpen $ 240 / taun)$ 157 saben sasi (Simpen $ 480 / taun)$ 208 saben sasi (Simpen $ 3,468 / taun)
Funnels20100Unlimited
situs web113
Pangguna Admin1515
kontak10,00025,000200,000
Kaca, Produk, Alur Kerja, EmailUnlimitedUnlimitedUnlimited
Nuduhake CorongOra AnaYaYa
AnalyticsdhasardhasarLinuwih
affiliate Program. Akses API. Editor Tema Cairan. Rencana Mode Pangopènan CF1Ora AnaYaYa
dhukungandhasarprioritasprioritas

Rencana Hacker menehi tawaran paling apik, sampeyan bisa ngirit nganti $3,468 / taun nalika sampeyan milih ditagih saben taun. Sinau luwih lengkap babagan rencana rega ClickFunnel ing kene.

Untung lan rugine

Mangkene sorotan review ClickFunnels kanthi ringkes:

ClickFunnels Pros

  • Optimisasi seluler otomatis
  • Intuisi banget lan gampang digunakake (sampeyan ora perlu dadi pangembang web!)
  • Bisa duplikat kaca kanthi gampang
  • WordPress Plugin ngidini sampeyan nambah corong ClickFunnels menyang WordPress situs
  • Akeh integrasi sing migunani kanggo nggawe bisnis online gampang
  • Ora perlu duwe kawruh babagan coding, kayata CSS dll.
  • Akeh konten pemasaran pendidikan lan kursus online sing ditawakake
  • Piranti lunak kasebut nggabungake karo platform pemasaran digital umum
  • Kajaba saka corong penjualan, alat pemasaran liyane uga apik kanggo bisnis pemasaran digital
  • Nganyari piranti lunak sing terus-terusan kanggo ndandani bug lan nambah alat marketing liyane
  • Fitur situs keanggotaan bisa ngidini sawetara pangguna ngowahi situs web sampeyan
  • Pengujian A/B nggampangake nyoba pangowahan anyar lan milih sing paling apik kanggo corong, pariwara, kaca web, lsp.
  • Ndhukung integrasi pihak katelu lan plugin kanggo situs web lengkap
  • Uji coba gratis 14 dina sadurunge tuku
  • Mbantu nggawe dhuwit luwih akeh kanthi online kanthi ngasilake lan nargetake timbal
  • Analitik penjualan kasedhiya kanggo nggawe keputusan bisnis
  • Fitur skrip corong mbusak repot nulis konten
review clickfunnels

Kekurangan ClickFunnels

  • Rencana rega cukup larang - ora terjangkau kanggo bisnis cilik
  • Dhukungan bisa nggunakake sawetara dandan
  • Pemasaran email kikuk lan ora gampang digunakake (sampeyan luwih apik nggunakake integrasi email pihak katelu)
  • Sampeyan ora bisa ngatur kakehan amarga piranti lunak fokus dadi prasaja

Fitur Utama (The Good)

Mangkene review lan panjelasan lengkap babagan kabeh fitur lan fungsi ClickFunnels:

Gampang Gunakake Antarmuka UX

Antarmuka pangguna sing prasaja minangka fitur atraktif saka ClickFunnels, sing nomer loro mung kanggo proses mbangun corong sing inovatif. Piranti lunak wis digawe supaya gampang digunakake sabisa.

Kabeh iku intuisi lan gampang dingerteni. Ing wektu sing padha, ana pilihan sing cukup kanggo nggawe kaca kebangkrutan lengkap.

Antarmuka desain corong gampang banget lan modern. Ana widget sing wis ditemtokake, ing ngendi sampeyan kudu nyelehake unsur nalika nggawe kaca.

antarmuka clickfunnels

Langkah-langkah corong gampang digawe nggunakake seret / selehake:

seret lan selehake

Nggawe corong penjualan pertama sampeyan uga bakal gampang banget amarga ana buku masak corong sing nuntun sampeyan ing dalan. Dashboard ClickFunnels sing prasaja ndadekake pengalaman luwih apik, amarga nuduhake kabeh sing dibutuhake kanthi cara sing teratur.

Tukang gawe corong

Minangka ClickFunnels spesialisasi ing nggawe kabeh macem-macem jinis corong kanggo klien, sing nggawe corong iku ekstensif. Isine akeh jinis corong, saben duwe panggunaan dhewe. Ana akeh template sing kasedhiya kanggo saben jinis uga.

Magnet timah

Yen goal sampeyan kanggo ngasilake lead lan duwe dhaptar prospek sing bisa digayuh, coba corong lead. Corong kaca remet dhasar mbantu sampeyan entuk email lan pimpinan utusan Facebook.

Nggunakake, sampeyan bisa entuk dhaptar alamat email prospek utawa dhaptar utusan. Kanggo nggawe, pilih salah sawijining template kaca Squeeze sing ditawakake kanggo miwiti.

cithakan kaca remet

Ana corong liyane sing dimaksudake kanggo lead sing diarani corong aplikasi. Corong jinis iki menehi rincian liyane babagan prospek sampeyan kajaba mung alamat email.

Iki nggunakake kaca squeeze mbalikke, pop-up, kaca aplikasi, lan kaca matur nuwun kanggo njaluk jeneng, nomer telpon, wilayah geografis, rincian perusahaan, etc.

Sampeyan bisa entuk jinis informasi tartamtu sing dikarepake saka pimpinan sampeyan. Maneh, ana template sing kasedhiya kanggo corong aplikasi uga.

Cithakan tiket dhuwur

Biasane, umume bisnis nggunakake corong squeeze amarga luwih gampang ngasilake lead kanthi cara iki.

Corong Penjualan

Ana sawetara jinis corong sing digawe kanthi tujuan ngasilake dodolan. Yaiku:

1. Tripwire Corong

Kanggo adol produk murah sing gampang diiklanake, corong tripwire utawa unboxing minangka pilihan sing paling apik. Corong iki nggawe kaca dodolan rong langkah dadi gampang.

Kaca pisanan, utawa kaca ngarep, nduweni iklan sing mencorong kanggo produk kasebut. Nalika pelanggan nggawe tuku, kaca kapindho, disebut OTO (tawaran siji-wektu), muncul.

Ing kene, pelanggan diwenehi tawaran khusus kanggo produk liyane adhedhasar tuku. Iki ngendi MediaWiki nyata rawuh ing Iku uga disebut 1-klik upsell; amarga kanggo entuk tawaran iki, pelanggan mung kudu ngeklik tombol siji. Ora ana informasi tambahan sing ngisi.

Sawise pelanggan nggawe tuku, kaca pungkasan 'Tembok Penawaran' muncul. Ing kene, cathetan matur nuwun muncul, bebarengan karo dhaptar produk liyane sing pengin ditampilake.

Iki conto template corong tripwire saka ClickFunnels:

template tripwire clickfunnels
conto tripwire

2. Corong Surat Penjualan

Iki kanggo produk sing luwih larang lan mbutuhake luwih akeh persuasi utawa penjelasan kanggo adol. Ing kene, video ditambahake menyang kaca pisanan, diarani kaca surat dodolan. Ing ngisor iki, kolom informasi kertu kredit diwenehake.

Sampeyan bisa nambah kaca OTO lan kaca Offer Wall saka corong tripwire kene kanggo nambah dodolan nggunakake upsells 1-klik.

siji klik upsell

Iki minangka corong surat penjualan sing khas -

clickfunnels siji-klik upsell template

3. Corong Bukak Produk

Sampeyan butuh kampanye pemasaran nalika ngluncurake produk utawa layanan anyar kanggo entuk perhatian saka klompok pelanggan target. Tinimbang agensi marketing, sampeyan bisa nggunakake corong peluncuran kanggo nindakake marketing sampeyan dhewe.

Corong peluncuran luwih rumit tinimbang kabeh corong liyane sing wis kita rembugan nganti saiki. Iki kalebu kaca squeeze, pop-up survey, kaca peluncuran produk, lan formulir pesenan peluncuran produk.

Sampeyan kudu mbangun corong dodolan saka jinis iki kanthi nambahake video informatif anyar produk saben sawetara dina, kanthi nganti 4 video peluncuran produk. Iki nggawe hype kanggo prodhuk uga ngajari luwih akeh babagan.

Iki minangka corong peluncuran produk dhasar:

Cithakan peluncuran produk

Corong Acara

Sampeyan uga bisa mbukak acara lan webinar nggunakake corong webinar ClickFunnels. Ana rong jinis corong kanggo iki:

1. Live Webinar Corong

template webinar

Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nggunakake piranti lunak webinar pihak katelu kayata Zoom kanggo nindakake webinar langsung. Peran ClickFunnel ing kene yaiku nambah konversi menyang webinar lan nggedhekake bathi.

Iki ndadekake wong bisa ndhaptar webinar, tampil ing acara nyata kanthi ngirim pangeling, lan nggawe dheweke bungah liwat nuduhake video promosi. Ana uga kaca muter maneh kanggo sing ndhaptar nanging ora kejawab webinar langsung.

2. Corong Webinar Otomatis

Corong iki mbukak webinar otomatis sing direkam ing piranti lunak ClickFunnels. Kaya corong sadurunge, iki uga njupuk registrasi, ngirim konten promosi, lan muter acara sing direkam.

Landing Page Builder lan Editor

Seret / selehake landing page maker sing prasaja yaiku liyane ClickFunnels disenengi. Kaca kebangkrutan yaiku kaca individu ing corong.

clickfunnels landing page builder

Kaca-kaca iki digawe kanggo narik kawigaten para pimpinan, entuk informasi kayata id email, ngiklanake produk, ngedol produk, lan liya-liyane. Pembangun kasebut gampang banget digunakake, saengga sawetara wong nggunakake ClickFunnels mung kanggo fitur iki.

Yen sampeyan ora biasa nggawe kaca wiwit awal, ClickFunnels duwe akeh template sing apik. Pilih salah siji, selarasake karo kabutuhan, lan tambahake menyang corong.

Fitur seret / selehake nggawe kustomisasi gampang banget, amarga kabeh widget lan unsur ana ing sisih pinggir kanggo digunakake. Cukup pilih sing dibutuhake lan seret menyang lokasi sing dikarepake ing kaca kasebut.

The Pasar ClickFunnels menehi persil saka free lan premium wiwitan kaca kebangkrutan sing bisa digunakake lan ngatur.

template kaca kebangkrutan clickfunnels

Nanging, iki bisa uga dadi kikuk, amarga widget ora tetep ing ngendi sampeyan nyelehake. Dheweke bisa mindhah panggonan sing rada sithik, sawetara sentimeter. Iku ora masalah gedhe, lan ora kelakon asring banget. Nanging ana sing kudu dicathet.

Integrasi Pihak katelu

Sampeyan bisa nggunakake ClickFunnels kanthi akeh integrasi piranti lunak pihak katelu supaya gampang digunakake. Piranti kasebut ditawakake kanggo nggawe e-bisnis lan proses penjualan sampeyan kanthi gampang.

Ana akeh integrasi pihak katelu sing bisa dipilih, kayata:

  • ActiveCampaign
  • Mad Mini
  • Facebook
  • Gesang
  • GoToWebinar
  • Pahlawan Pasar
  • Ontraport
  • ShipStation
  • Zapier
  • ConvertKit
  • Salesforce
  • Avalara
  • Contact pancet
  • YouZign
  • Formulir HTML
  • Hubspot
  • Zoom
  • SMS wae
  • Kajabi
  • WebinarJam
  • Shopify
  • Pernah Webinar
  • MailChimp

Lan CF nggabungake karo gateway pembayaran kayata:

  • Stripe
  • Infusionsoft
  • Warriorplus
  • JVZoo
  • ClickBank
  • Taksamo
  • Ontraport
  • Snap Biru
  • Gampang Pay Langsung
  • NMI
  • Rampung maneh

Nambahake integrasi iki gampang banget, mung kanthi ngeklik tombol. Piranti kasebut mbantu kabeh sing ana gandhengane karo marketing & adol barang kanthi online, kayata gateway pembayaran, alat marketing email, marketing SMS, media sosial, acara online, lsp.

A / B Testing

tes AB

Pengin ngevaluasi macem-macem versi kaca sampeyan ing corong? Fitur iki bakal migunani kanggo sampeyan. Kanthi tes pamisah A/B, sampeyan bisa ngevaluasi pirang-pirang versi kaca kanggo nemokake unsur sing ora apik. Iki uga mbantu nemokake unsur penting saka kaca sing sukses.

Evaluasi iki mbantu sampeyan nggawe corong sing dioptimalake kanthi sampurna sing bakal njamin sing paling akeh.

WordPress plugin

Iki minangka fitur liyane sing migunani kanggo wong sing situs web digawe lan di-host WordPress. Kanthi plugin iki, sampeyan ora kudu ngalih ing antarane ClickFunnels lan WordPress maneh.

Sampeyan bisa nggawe kaca lan nambahake menyang situs web luwih gampang tinimbang sadurunge. Nyunting lan ngatur kaca uga bisa ditindakake tanpa repot.

clickfunnels wordpress plugin

Plugin iki dirating banget WordPress, kanthi luwih saka 20 ewu pangguna aktif.

Program Afiliasi

ClickFunnels nawakake program afiliasi sing diarani tas ransel. Iku ndadekake corong pemasaran afiliasi gampang banget kanthi nggunakake barang sing disebut 'cookie lengket.' Nyetel program afiliasi kanthi cara tradisional mbutuhake wektu lan gaweyan akeh.

program afiliasi clickfunnels

Kanthi metode cookie lengket, yen pelanggan nggunakake link afiliasi, informasi pelanggan tetep ana ing afiliasi kasebut. Iki tegese, kanggo kabeh tumbas pelanggan ing mangsa ngarep, afiliasi entuk komisi, sanajan pelanggan ora nggunakake tautan afiliasi khusus maneh.

Iki ndadekake program afiliasi luwih atraktif amarga afiliasi entuk komisi kanggo kabeh tuku pelanggan. Dadi, afiliasi nggawe situs web sampeyan luwih akeh menyang wong, nambah pengunjung lan panuku.

Tindak Lanjut Corong

Iki minangka corong sing migunani lan penting sing asring diabaikan. Corong Tindakake nggawe dhuwit luwih akeh dibandhingake karo corong penjualan ngarep ngarep sing khas. 

Corong tindak lanjut ClickFunnel nggawe dhaptar timbal saka sumber kayata kaca opt-in, kaca registrasi, formulir pesenan, lsp. Kanggo nggawe dhaptar ing corong tindak lanjut, temokake tombol 'Tambah Dhaptar Anyar' ing 'Dhaptar Email' ing dashboard.

tindakake seneng-seneng

Sampeyan uga bisa nggawe dhaptar cerdas, sing menehi segmen pelanggan adhedhasar paramèter sing beda. Pelanggan bisa dipérang miturut lokasi geografis, atribut demografi, prilaku tuku, langkah sing ana ing corong penjualan, jumlah pengikut, kapentingan, penghasilan, tuku anyar, lan liya-liyane.

Duwe segmen sing beda-beda kaya iki mbantu sampeyan target pelanggan sing luwih apik adhedhasar informasi kanggo iklan lan kampanye. Sing luwih apik sampeyan nargetake klompok prospek sing tepat, luwih sukses kampanye sampeyan.

Sampeyan bisa ngirim email, kabar teks, lan siaran menyang prospek dhaptar cerdas sampeyan.

Fitur Utama (Ora Apik)

Kanggo nggawe review ClickFunnels iki komprehensif, aku uga kudu ngrembug babagan negatif saka SaaS. Mangkene perkara sing ora dakkarepake babagan ClickFunnels:

ClickFunnels Banget Larang

Dibandhingake karo layanan sing padha, ClickFunnels larang banget. Malah rega paket rega dhasar meh 4 kaping luwih saka pembangun landing page populer liyane.

Watesan 20,000 pengunjung lan mung 20 corong kanggo rencana standar uga murah kanggo biaya. Sing dikandhakake, kabeh sing sampeyan entuk nggawe dhuwit kudu dibuwang.

Yen sampeyan ana ing budget cilik, banjur kene alternatif sing luwih apik kanggo ClickFunnels kanggo pertimbangan.

Sawetara Cithakan Kuna

manawa, ana perpustakaan Cithakan ageng kanggo sampeyan milih saka, nanging sing ora njamin sing kabeh katon apik. Sawetara cithakan mboseni lan ora paling atraktif. Nanging ana uga akeh sing apik.

Situs web bisa uga katon padha

Amarga sampeyan lan kabeh klien ClickFunnel liyane kabeh nggawe corong saka template sing padha, situs web bisa uga katon padha. Kustomisasi mbantu mesthekake yen iki ora kedadeyan, nanging sampeyan ora bisa ngatur akeh banget.

Kanggo mbantu sampeyan ngadeg metu saka wong akeh sampeyan bisa nyewa pakar ClickFunnels.

Kepiye Cara Corong Penjualan?

Kanggo ngerti apa ClickFunnels lan apa, konsep sales funnels kudu dimangerteni bener. Uga dikenal minangka corong pemasaran, corong penjualan mung minangka proses nggolongake calon pelanggan adhedhasar posisi ing perjalanan tuku..

Ana sawetara langkah ing corong penjualan. Minangka pelanggan ngliwati saben wong, kemungkinan dadi panuku mundhak.

apa iku sales funnel

Tataran kapisan yaiku Kesadaran, ing ngendi prospek pisanan ngerti bisnis, layanan, utawa produk sampeyan. Iki bisa ditindakake kanthi ndeleng iklan kanggo produk utawa situs web sampeyan, teka ing kaca media sosial bisnis, lsp.

Yen sampeyan bisa narik kawigaten para pengunjung liwat marketing online sing sukses utawa kaca kebangkrutan sing menarik, prospek bakal pindhah menyang kapentingan tataran. Ing kene, pengunjung bakal ngevaluasi produk sampeyan lan sinau luwih akeh babagan produk kasebut.

Sawise entuk informasi sing cukup, yen prospek wis mutusake kanggo tuku, dheweke mlebu ing Keputusan tataran. Ing kene, dheweke luwih jero babagan produk sampeyan, golek kaca dodolan alternatif, lan ngevaluasi rega. Gambar merek lan marketing sing tepat mbantu nggawe bisnis sampeyan katon minangka pilihan sing paling apik.

Ing pungkasan, ing tumindak tataran, ndadékaké nggawe kaputusan final saka nggawe tuku. Dheweke bisa uga ora milih merek sampeyan pungkasane. Nanging sampeyan bisa terus nurturing grup iki kanggo tuku mangsa.

Mesthine, ora kabeh wong sing ngunjungi situs web sampeyan pengin sinau luwih akeh babagan produk sampeyan. Kajaba iku, ora saben wong sing sinau babagan produk sampeyan pengin nggawe keputusan tuku. Nalika jumlah prospek suda ing saben level, corong penjualan dadi luwih sempit.

Iki kok njupuk ing wangun corong. Corong sampeyan dhewe bisa uga katon beda, nanging biasane pas karo wangun umum.

Pindhah menyang ClickFunnels.com lan miwiti nggawe corong dodolan sampeyan saiki!

Pitakonan Umum Dijawab

Putusan Kita ⭐

ClickFunnels minangka alat sing sukses banget kanggo nambah lalu lintas situs web lan nggawe dodolan. Kajaba sampeyan kurang ing budget lan pengin tingkat dhuwur saka pangaturan dhewe, lunak iki worth dijupuk, utamané kanggo e-bisnis.

ClickFunnels - Corong Pemasaran Digawe Gampang

ClickFunnels menehi kabeh sing perlu kanggo pasar, ngedol, lan ngirim produk lan layanan online nggunakake corong lan landing page! Tanpa kudu nyewa utawa ngandelake tim pangembang, perancang utawa pemasar!

Iku solusi marketing kabeh-ing-siji kanggo kaca lan bisnis online. Saiki iki minangka kaca kebangkrutan lan alat bangunan corong penjualan sing paling apik. Nanging karo caveat utama, iku larang kanggo nggunakake.

Muga-muga sampeyan wis nemokake pakar iki Review ClickFunnels mbiyantu. Matur nuwun kanggo mampir.

Dandan & Update paling anyar

ClickFunnels terus-terusan nganyari alat pembangun corong lan pemasaran digital kanthi fitur sing luwih apik kanggo pangguna. Mangkene sawetara nganyari paling anyar (mumpung Juni 2024):

  • Bukak saka Marketing.AI Platform:
    • ClickFunnels ngenalake Marketing.AI, platform pemasaran bertenaga AI sing digawe dening Todd Dickerson, co-founder ClickFunnels lan pangadeg Marketing.AI.
    • Platform iki, saiki ing beta lan kasedhiya ing ClickFunnels 2.0, dirancang kanggo ngirit wektu lan gaweyan kanggo ngasilake salinan konversi dhuwur lan aset marketing liyane nggunakake teknologi AI.
    • Marketing.AI nawakake fitur Chatbot, ngidini pangguna nggawe salinan dodolan lan konten kanthi gampang ing ClickFunnels.
  • Akuisisi Produk Perangkat Lunak Bryxen:
    • ClickFunnels entuk Doodly, Toonly, Voomly, Talkia, lan Automatic Script saka Bryxen, Inc. mbentuk Voomly LLC.
    • Akuisisi iki minangka bagean saka misi ClickFunnels kanggo nyedhiyakake solusi lengkap kanggo para anggota, nambah kemampuan kanggo nawakake alat marketing sing luwih canggih.
  • Pambuka Gambar Corong:
    • Gambar Corong, alat gratis anyar, diluncurake kanggo mbantu para pengusaha nggawe grafis lan gambar khusus kanggo corong penjualan.
    • Alat kasebut kalebu atusan template khusus corong penjualan, supaya luwih gampang pangguna tanpa katrampilan desain pakar utawa anggaran desain gedhe kanggo nggawe visual profesional.
  • Integrasi karo Zapier ing ClickFunnels 2.0:
    • ClickFunnels 2.0 saiki mulus terintegrasi karo Zapier, nyambungake pangguna karo ewonan aplikasi liyane kanggo nyelarasake alur kerja lan ngotomatisasi proses.
  • Countdown Funnels ing ClickFunnels 2.0:
    • Fitur Countdown Funnels dikenalake ing ClickFunnels 2.0, nambah urgensi kanggo kampanye pemasaran kanthi acara tenggat waktu, pengalaman pengunjung sing bisa disesuaikan, lan alur kerja khusus pemicu.
  • Fitur Corong Toko kanggo E-commerce:
    • Store Funnels, fitur anyar ing ClickFunnels 2.0, nyederhanakake adol lan ngirim produk fisik. Iki nggabungake kemampuan e-commerce karo strategi pemasaran ClickFunnels, nambah pengalaman tuku pelanggan.
  • Komunitas lan LearningHub ing ClickFunnels 2.0:
    • Platform kasebut ngenalake Komunitas lan LearningHub, ningkatake keterlibatan lan kolaborasi pangguna ing sistem hierarki terstruktur kaya Grup, Topik, Kiriman, lan Komentar.
    • Fitur-fitur kasebut nyedhiyakake pengalaman pangguna sing luwih apik karo puter maneh video in-line, media sing dipasang ing kiriman, lan feed komunitas kanggo panemuan konten.

Reviewing ClickFunnels: Metodologi Kita

Nalika kita nyilem menyang testing sales funnel builders, kita ora mung skimming lumahing. Kita nggawe tangan reged, njelajah saben pojok lan celah kanggo ngerti kepiye alat kasebut bisa nyebabake dhasar bisnis. Metodologi kita ora mung babagan kothak centhang; iku babagan ngalami alat kaya pangguna nyata.

Jumlah Tayangan pisanan: Evaluasi kita diwiwiti kanthi proses ndhaptar. Apa gampang kaya Minggu esuk, utawa kaya slog Senin esuk? Kita nggoleki kesederhanaan lan kajelasan. A wiwitan rumit bisa dadi gedhe turn-off, lan kita pengin ngerti yen tukang iki ngerti.

Nggawe Corong: Sawise kita kabeh nyiyapake lan mlebu, wektune kanggo nggulung lengen klambi lan miwiti mbangun. Sepira intuisi antarmuka? Apa pamula bisa navigasi kanthi lancar kaya profesional? Kita mbangun corong saka awal, mbayar manungsa waé kanggo macem-macem template lan pilihan pangaturan dhewe. Kita lagi nggoleki keluwesan lan kreatifitas, nanging uga efisiensi - amarga ing donya dodolan, wektu pancen dhuwit.

Integrasi lan Kompatibilitas: Ing jagad digital sing saling nyambungake saiki, tukang corong penjualan kudu dadi pemain tim. Kita nyoba integrasi karo CRM populer, alat marketing email, pemroses pembayaran, lan liya-liyane. Integrasi sing mulus bisa dadi faktor gawe-utawa-break ing kegunaan pembangun corong.

Kinerja ing Tekanan: Apa corong sing katon apik yen ora ditindakake? We sijine tukang iki liwat testing ketat. Wektu loading, responsif seluler, lan stabilitas sakabèhé ana ing mikroskop kita. Kita uga nliti analytics - kepiye alat kasebut bisa nglacak prilaku pangguna, tingkat konversi, lan metrik kritis liyane?

Dhukungan lan Sumber Daya: Malah alat sing paling intuisi bisa menehi pitakon. Kita ngevaluasi dhukungan sing diwenehake: Apa ana pandhuan sing migunani, layanan pelanggan responsif, lan forum komunitas? Kita takon, golek solusi, lan ngukur sepira cepet lan efektif tim dhukungan nanggapi.

Biaya vs. Nilai: Pungkasan, kita ngevaluasi struktur rega. We nimbang fitur marang biaya, looking for Nilai kanggo dhuwit. Iku ora mung bab pilihan murah; iku bab apa sing njaluk kanggo investasi.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan proses review kita, klik kene.

Opo

ClickFunnels

Pelanggan mikir

Aku wis kesengsem tenan karo ClickFunnels!

Januari 2, 2024

Aku wis kesengsem tenan karo ClickFunnels. Desain sing ramah pangguna cocog kanggo wong sing ora ngerti teknologi kaya aku. Platform kasebut nggabungake kabeh - marketing email, pamrosesan pembayaran, jeneng sampeyan - sing paling trep lan ngirit wektu. Ya, iku $127 saben sasi, nanging kanggo fitur ease lan kabeh-ing-siji, iku investasi pantes kanggo sapa serius babagan ngembangaken bisnis online sing efisien.

Avatar kanggo George S
George S

Pengalaman Kuciwo karo ClickFunnels

April 28, 2023

Sayange, pengalamanku nggunakake ClickFunnels durung apik. Nalika cithakan lan alat panyuntingan gampang digunakake, aku nemokake manawa kaca sing digawe alon-alon dimuat lan ora katon profesional kaya sing dakkarepake. Aku uga duwe masalah karo fitur pangujian lan analisis A/B, amarga kayane ora akurat utawa mbiyantu ningkatake kinerja corongku. Kajaba iku, rega kasebut dirasa larang kanggo rega sing daktampa. Sakabèhé, aku kuciwa karo pengalaman nggunakake ClickFunnels.

Avatar kanggo Emily Kim
Emily Kim

Alat sing apik, nanging larang

Maret 28, 2023

ClickFunnels wis dadi alat sing apik kanggo bisnisku. Aku seneng gampang digunakake lan kemampuan kanggo nggawe corong penjualan sing katon profesional kanthi cepet. Nanging, aku nemokake rega kasebut rada curam, utamane kanggo wong sing lagi miwiti. Aku uga pengin ana luwih akeh integrasi karo alat liyane sing digunakake, nanging sakabèhé, aku puas karo pengalaman nggunakake ClickFunnels.

Avatar kanggo Alex Lee
Alex Lee

ClickFunnels Nggawe Corong Penjualanku Gampang!

Februari 28, 2023

Aku bungah banget bisa nemokake ClickFunnels! Minangka wong sing ora ngerti teknologi, aku ragu-ragu nggawe corong penjualan dhewe, nanging ClickFunnels nggawe gampang banget. Cithakan sing wis dirancang wis profesional lan atraktif, lan alat panyuntingan seret lan selehake gampang banget digunakake. Aku bisa nggawe kabeh corong dodolan mung sawetara jam, lan fitur pangujian lan analisis A/B wis mbiyantu banget kanggo ngoptimalake kinerja corongku. Sakabèhé, aku seneng banget karo pengalaman nggunakake ClickFunnels, lan aku bakal menehi saran banget kanggo sapa wae sing pengin nggawe corong penjualan kanthi cepet lan gampang.

Avatar kanggo Sarah Johnson
Sarah Johnson

Klik Corong 2.0 ora pantes

Oktober 31, 2022

Aku melu CF 2.0 ing pungkasan Oktober 22. Aku iki tenan kuciwa, supaya akeh kewan omo, supaya akeh fitur ilang. Mugi padha bisa nggawe soko apik minangka CF1.0 nanging yen sampeyan babar blas anyar kanggo CF2.0 ora gabung saiki. Iku ora fungsional. Dheweke mbuwang dhuwit akeh ing pemasar afiliasi supaya sampeyan ora bakal nemokake review asli CF2.0. Program sing nggegirisi lan mesthine ora nate ngluncurake versi kaya ngono. CF1.0 iku sarwa.

Avatar kanggo Fernando
Fernando

Aku ora percaya carane gampang nggawe corong

Oktober 27, 2022

Kita wis nggunakake ClickFunnels kanggo sawetara sasi lan tresna iku. Aku bisa kanthi gampang nggawe owahan ing situs lan ndeleng carane padha mengaruhi tingkat konversi. Iku pancene gampang kanggo nggunakake, banget.

Avatar kanggo Agensi wong
Agensi wong

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ahsan Zafeer

Ahsan minangka panulis ing Website Rating sing nyakup spektrum sing amba saka topik teknologi modern. Artikel-artikel kasebut nyelidiki SaaS, pemasaran digital, SEO, keamanan siber, lan teknologi sing berkembang, sing menehi wawasan lan nganyari lengkap babagan lapangan sing berkembang kanthi cepet iki.

Home » Pembangun Corong Penjualan » Apa Sampeyan Mbangun Corong karo ClickFunnels 2.0? Review saka Fitur, Rega & Kapabilitas

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...