Kita kasedhiya kanggo mbantu miwiti, mbukak, lan ngembangake bisnis kanthi online

Tujuane # 1 yaiku mbantu sampeyan ngluncurake, mbukak lan ngembangake bisnis online. Sampeyan menehi ulasan, bandhingan, lan pandhuan kanggo sawetara alat lan layanan sing paling populer, ora adil, tanpa fluff, lan paling anyar, sing kasedhiya.

Pengungkapan: Situs web kita didhukung dening pamaca. Iki tegese nalika sampeyan tuku layanan utawa produk liwat link ing situs, kita kadang entuk komisi afiliasi.

kaya sing katon ing

Team kita

Website RatingTim kasebut kalebu ahli industri sing wis nggunakake alat lan layanan saka perusahaan sing dideleng lan ditulis.

Matt Ahgren

Matt Ahgren

Pendhiri

MLIS, Universitas Uppsala - Sertifikat IV ing Keamanan Siber, Institut Box Hill.
Matt minangka pangadeg WebsiteRating. Latar mburine yaiku pemasaran online, WordPress pembangunan, lan keamanan cyber.

Lindsay Liedke

Lindsay Liedke

Editorial - Penulis Utama & Tester

Lindsay minangka copywriter lan tester produk lan layanan. Nalika dheweke ora nulis, dheweke bisa nemokake wektu kulawarga karo putrane.

Mohit Ganggrade

Mohit Ganggrade

Editorial - Penulis & Peneliti

Mohit minangka panulis, peneliti, lan pemasar internet sing spesialisasine WordPress. Dheweke seneng maca buku lan seneng menehi ide nggawe lan golek dhuwit kanthi situs panguwasa.

Ibad Rahman

Ibad Rahman

Staf editorial - Panulis

Ibad yaiku WordPress manajer komunitas ing Cloudways. Ing wektu luang, dheweke seneng mabur Cessna 172SP ing simulator penerbangan X-Plane 10.

Ahsan Zafeer

Ahsan Zafeer

Staf editorial - Panulis

Ahsan didhukung dening semangat sing ora ana enteke kanggo ngembangake, ngrawat, lan menehi strategi babagan aspek konten utama. Dheweke nulis kanthi akeh babagan teknologi, pemasaran digital, SEO, keamanan cybers, lan teknologi sing lagi maju.

Mary Deiparine

Mary Deiparine

WordPress Editor Konten

Maria yaiku WordPress editor konten lan asisten virtual ing kene. Dheweke uga blogger hantu lan panulis SEO / e-commerce suwene 12 taun. Dheweke seneng renang, nunggang sepeda, utawa mung mlaku-mlaku bareng bocah nalika akhir minggu.

Carane Website Rating didanai?

Situs web kita didhukung pamaca. Yen sampeyan tuku layanan utawa produk liwat link kita, kita bisa entuk komisi afiliasi (ngerteni apa ana ing kene).

Situs web iki didhukung dening para pamaca, kaya sampeyan dhewe! Yen kita mbantu sampeyan nemokake layanan utawa produk sing disenengi, lan sampeyan milih ndhaptar karo dheweke liwat link, banjur kita mbayar komisi. Waca kaca pambocoran afiliasi kita ing kene.

Kenapa kita nindakake iki? Sepisanan, lan alesan sing paling jelas. Amarga kita lagi nindakake bisnis. Nanging, ngidini kita supaya ora nindakake iklan spanduk sing ngganggu (lan ngganggu).

Apa hubungan afiliasi iki mengaruhi peringkat lan tinjauan? Ora, ora. Hubungan afiliasi kita ora ana pengaruhe ulasan lan rating ing situs iki.

Napa kita ngandhani babagan iki? Kita pracaya transparansi ing Internet, ditambah kita pengin jujur ​​lan maju ing pengunjung.

Apa iki tegese sampeyan kudu mbayar luwih akeh? Ora babar pisan. Kosok baline amarga ing sawetara kasus, kita wis menehi hasil kesepakatan karo sawetara perusahaan sing mbantu para pamaca bisa ngirit dhuwit.

Tanggung jawab Sosial

Minangka bisnis cilik, kita ngerti pentinge pendanaan. Pramila kita seneng mbantu wong ing negara-negara berkembang mbiayai ide bisnis cilik-cilik. Kita pracaya cara paling apik kanggo nindakake iki yaiku Kiva.org.

Kiva minangka organisasi nirlaba sing mbisakake wong saka kabeh ndonya kanggo ngutangi dhuwit kanggo para wirausaha lan mahasiswa sing berpendapatan murah ing 77 negara ing ndonya sithik $ 25. Sampeyan bisa maca liyane babagan proyek sing wis dibiayai kaca Kiva kita.

Apa "Teknologi" Kita Gunakake

WebsiteRating (biyen WebsiteHostingRating - websitehostingrating.com) diwiwiti ing 2018, lan nggunakake alat lan "teknologi" situs web iki kanggo mbukak situs web:

  • ➡ WordPress (CMS)
  • ➡ Plugin Gutenberg
  • ➡ Plugin Yoast SEO
  • ➡ Plugin Link Whisper
  • ➡ Plugin NinjaTables Pro
  • ➡ Plugin PerfMatter
  • ➡ Plugin LiteSpeed ​​& LSCache
  • ➡ Plugin ACF
  • ➡ Plugin MonsterInsights
  • ➡ Linode (web hosting)
  • ➡ Cloudflare (jeneng domain, DNS lan CDN)

Sambungake karo kita

Yen sampeyan duwe pitakon utawa umpan balik kanggo menehi kita banjur luwih dhisik hubungi kita.

Kita uga ana ing media sosial lan seneng yen sampeyan nyambung karo sampeyan FacebookTwitterYouTube, Lan LinkedIn. Kita uga ing Trustpilot lan G2.

Dataran Meridan, Pantai Sunshine, 4551 Queensland, Australia

halo [ing] websiterating [dot] com

+ 61 (0) 455 030 106

Kita nggunakake cookie kanggo mesthekake yen kita menehi pengalaman paling apik ing situs kita. Maca kita privasi privasi.
Kita nggunakake cookie kanggo mesthekake yen kita menehi pengalaman paling apik ing situs kita. Maca kita privasi privasi.