Babagan awake dhewe

Website Rating mbantu sampeyan miwiti, mbukak lan ngembangake bisnis online. Kita menehi review jujur, ora bias, bebas fluff, lan up-to-date babagan sawetara alat lan layanan sing paling populer ing kana.

Ing situs iki, sampeyan bisa nyana kanggo nemokake review jujur, akurat, lan up-to-date saka ahli sing wis bener nggunakake layanan saka perusahaan padha review lan nulis bab.

Pambocoran: Situs kita didhukung maca. Nalika sampeyan tuku layanan utawa produk liwat pranala kita, kita kadhangkala entuk komisi afiliasi.

Ketemu Tim & Kontributor

Matt Ahgren

Matt Ahgren

Pendhiri

Matt minangka pemasar digital lan pangembang web lan nalika dheweke ora nggarap situs iki, dheweke seneng mbuwang wektu karo kulawargane lan mlaku-mlaku.

Mohit Ganggrade

Mohit Ganggrade

Editorial - Penulis & Peneliti

Mohit minangka panulis, peneliti, lan pemasar internet sing spesialisasine WordPress. Dheweke seneng maca buku lan seneng menehi ide nggawe lan golek dhuwit kanthi situs panguwasa.

Lindsay Liedke

Lindsay Liedke

Editorial - Penulis Utama & Tester

Lindsay minangka copywriter lan tester produk lan layanan. Nalika dheweke ora nulis, dheweke bisa nemokake wektu kulawarga karo putrane.

Ibad Rahman

Ibad Rahman

Staf Redaksi - Penulis

Ibad yaiku WordPress manajer komunitas ing Convesio. Ing wektu luang, dheweke seneng mabur Cessna 172SP ing simulator penerbangan X-Plane 10.

Ahsan Zafeer

Ahsan Zafeer

Staf Redaksi - Penulis

Ahsan didhukung dening semangat sing ora ana enteke kanggo ngembangake, ngrawat, lan menehi strategi babagan aspek konten utama. Dheweke nulis kanthi akeh babagan teknologi, pemasaran digital, SEO, keamanan cybers, lan teknologi sing lagi maju.

Shimon Brathwaite

Shimon Brathwaite

Penulis Editorial

Shimon Brathwaite minangka profesional cybersecurity, panulis lepas, lan penulis ing securitymadesimple. Dheweke lulusan saka Universitas Ryerson ing Toronto, Kanada. Dheweke wis kerja ing sawetara institusi finansial kanthi peran sing ana gandhengane karo keamanan, minangka konsultan ing respon insiden, lan dadi penulis sing diterbitake kanthi buku babagan cybersecurity hukum. Sertifikasi profesional dheweke kalebu Keamanan +, CEH, lan Spesialis Keamanan AWS. Sampeyan bisa hubungi dheweke kene.

kita lagi nyewa

Sampeyan?

Kita tansah golek panulis lan editor konten remot / lepas sing seneng nulis lan nerbitake konten sing apik. Yen iki sampeyan, banjur Hubungi kita kene.

Carane Website Rating didanai?

Situs web kita didhukung pamaca. Yen sampeyan tuku layanan utawa produk liwat link kita, kita bisa entuk komisi afiliasi (ngerteni apa ana ing kene).

Situs web iki didhukung dening para pamaca, kaya sampeyan dhewe! Yen kita mbantu sampeyan nemokake layanan utawa produk sing disenengi, lan sampeyan milih ndhaptar karo dheweke liwat link, banjur kita mbayar komisi. Waca kaca pambocoran afiliasi kita ing kene.

Kenapa kita nindakake iki?

Kaping pisanan, lan alesan sing paling jelas. Amarga kita mlaku bisnis. Nanging uga ngidini kita ngindhari iklan spanduk (lan ngganggu).

Apa hubungan afiliasi iki mengaruhi peringkat lan tinjauan?

Ora, ora tau. Hubungan afiliasi kita ora mengaruhi review lan rating ing situs iki.

Napa kita ngandhani babagan iki?

Kita pracaya transparansi ing Internet, ditambah kita pengin jujur ​​lan maju ing pengunjung.

Apa iki tegese sampeyan kudu mbayar luwih akeh?

Ora babar pisan. Kosok baline amarga ing sawetara kasus kita wis nggawe kesepakatan utawa loro karo sawetara perusahaan sing mbantu para pamaca ngirit dhuwit.

Tanggung jawab sosial

Minangka bisnis cilik, kita ngerti pentinge pendanaan. Pramila kita seneng mbantu wong ing negara-negara berkembang mbiayai ide bisnis cilik-cilik. Kita pracaya cara paling apik kanggo nindakake iki yaiku Kiva.org.

Kiva minangka organisasi nirlaba sing mbisakake wong saka kabeh ndonya kanggo ngutangi dhuwit kanggo para wirausaha lan mahasiswa sing berpendapatan murah ing 77 negara ing ndonya sithik $ 25. Sampeyan bisa maca liyane babagan proyek sing wis dibiayai kaca Kiva kita.

Sambungake lan hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakon utawa umpan balik kanggo menehi kita banjur luwih dhisik hubungi kita. Kita uga ing media sosial lan kita bakal seneng yen sampeyan nyambungake karo kita ing Facebook, Twitter, YouTube, Lan LinkedIn.

1 Dataran Meridan, Sunshine Coast 4551
Queensland Australia