Kita kasedhiya kanggo mbantu miwiti, mbukak, lan ngembangake bisnis kanthi online

Tujuane # 1 yaiku mbantu sampeyan ngluncurake, mbukak lan ngembangake bisnis online. Sampeyan menehi ulasan, bandhingan, lan pandhuan kanggo sawetara alat lan layanan sing paling populer, ora adil, tanpa fluff, lan paling anyar, sing kasedhiya.

Pengungkapan: Situs web kita didhukung dening pamaca. Iki tegese nalika sampeyan tuku layanan utawa produk liwat link ing situs, kita kadang entuk komisi afiliasi.

kaya sing katon ing

Team kita

Tim Rating situs web kalebu ahli industri sing bener-bener nggunakake alat lan layanan saka perusahaan sing ditinjau lan ditulis.

Matt Ahgren

Matt Ahgren

Pendhiri

Matt minangka pemasar digital lan pangembang web lan nalika dheweke durung nggarap situs iki, dheweke seneng ngenteni wektu karo kulawarga lan mlaku-mlaku.

Lindsay Liedke

Lindsay Liedke

Staf editorial - Peneliti & Tester

Lindsay minangka panguji web hosting lan panulis lepas. Nalika dheweke ora nulis, bisa ditemokake nglampahi wektu kulawarga karo putrane.

Mohit Gangrade

Mohit Gangrade

Staf editorial - Panulis

Mohit minangka penulis lepas lan pemasar internet sing duwe spesialisasi WordPress. Dheweke seneng maca buku lan seneng menehi ide nggawe lan golek dhuwit kanthi situs panguwasa.

Ibad Rehman

Ibad Rehman

Staf editorial - Panulis

Ibad yaiku WordPress manajer komunitas ing Cloudways. Ing wektu luang, dheweke seneng mabur Cessna 172SP ing simulator penerbangan X-Plane 10.

Ahsan Zafeer

Ahsan Zafeer

Staf editorial - Panulis

Ahsan didhukung dening semangat sing ora ana enteke kanggo ngembangake, ngrawat, lan menehi strategi babagan aspek konten utama. Dheweke nulis kanthi akeh babagan teknologi, pemasaran digital, SEO, keamanan cybers, lan teknologi sing lagi maju.

Mary Deiparine

Mary Deiparine

WordPress Editor Konten

Maria yaiku WordPress editor konten lan asisten virtual ing kene. Dheweke uga blogger hantu lan panulis SEO / e-commerce suwene 12 taun. Dheweke seneng renang, nunggang sepeda, utawa mung mlaku-mlaku bareng bocah nalika akhir minggu.

Kepiye carane Rating Situs Web dibiayai?

Situs web kita didhukung pamaca. Yen sampeyan tuku layanan utawa produk liwat link kita, kita bisa entuk komisi afiliasi (ngerteni apa ana ing kene).

Situs web iki didhukung dening para pamaca, kaya sampeyan dhewe! Yen kita mbantu sampeyan nemokake layanan utawa produk sing disenengi, lan sampeyan milih ndhaptar karo dheweke liwat link, banjur kita mbayar komisi. Waca kaca pambocoran afiliasi kita ing kene.

Kenapa kita nindakake iki? Sepisanan, lan alesan sing paling jelas. Amarga kita lagi nindakake bisnis. Nanging, ngidini kita supaya ora nindakake iklan spanduk sing ngganggu (lan ngganggu).

Apa hubungan afiliasi iki mengaruhi peringkat lan tinjauan? Ora, ora. Hubungan afiliasi kita ora ana pengaruhe ulasan lan rating ing situs iki.

Napa kita ngandhani babagan iki? Kita pracaya transparansi ing Internet, ditambah kita pengin jujur ​​lan maju ing pengunjung.

Apa iki tegese sampeyan kudu mbayar luwih akeh? Ora babar pisan. Kosok baline amarga ing sawetara kasus, kita wis menehi hasil kesepakatan karo sawetara perusahaan sing mbantu para pamaca bisa ngirit dhuwit.

Tanggung jawab Sosial

Minangka bisnis cilik, kita ngerti pentinge pendanaan. Pramila kita seneng mbantu wong ing negara-negara berkembang mbiayai ide bisnis cilik-cilik. Kita pracaya cara paling apik kanggo nindakake iki yaiku Kiva.org.

Kiva minangka organisasi nirlaba sing mbisakake wong saka kabeh ndonya kanggo ngutangi dhuwit kanggo para wirausaha lan mahasiswa sing berpendapatan murah ing 77 negara ing ndonya sithik $ 25. Sampeyan bisa maca liyane babagan proyek sing wis dibiayai kaca Kiva kita.

Sambungake karo kita

Yen sampeyan duwe pitakon utawa umpan balik kanggo menehi kita banjur luwih dhisik hubungi kita

Kita uga ana ing media sosial lan seneng yen sampeyan nyambung karo sampeyan FacebookTwitterYouTube, Lan LinkedIn.

Dataran Meridan, Pantai Sunshine, 4551 Queensland, Australia

he11o [ing] websiterating.com

+ 61 (0) 455 030 106