Perusahaan Hosting Web Top kanggo Situs web & Bisnis sing Tuwuh

in blog

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Miwiti situs web luwih gampang tinimbang sadurunge. Kabeh sing dibutuhake yaiku jeneng domain lan hosting web. Sanajan ana ewonan host situs web ing pasar, umume ora cocog karo wektu sampeyan. Sadurunge mutusake sing arep dituju, ayo mbandhingake host web paling apik ⇣ ing pasar saiki.

Key Takeaways:

Goleki perusahaan web hosting sing nawakake uptime sing dipercaya lan wektu loading cepet, amarga iki bisa duwe pengaruh sing signifikan ing pengalaman pangguna situs web lan peringkat mesin telusuran.

Bandhingake rencana hosting sing beda-beda kanggo nemokake sing cocog karo kabutuhan lan ukuran situs web sampeyan nalika situs sampeyan tuwuh.

Waca ulasan saka pangguna liyane kanggo ngerteni dhukungan pelanggan, fitur keamanan, lan reputasi sakabehe ing industri kasebut.

Nanging iki ora ateges kabeh host situs web padha. Ana sawetara sing paling apik ing internet. Ora mung menehi dhukungan sing apik tenan, nanging uga layanan hosting web sing murah sing nggawe sampeyan gampang mbukak lan ngatur situs web sampeyan.

Hosting Web Paling Apik: Daftar Cepet Kita

  1. SiteGround: Host Web Paling apik kanggo 2024
    Saka $ 2.99 saben wulan

    SiteGround misuwur ing industri hosting web - ora mung babagan hosting situs web nanging babagan ningkatake kinerja, keamanan, lan manajemen situs sampeyan. SiteGroundPaket hosting nggabungake teknologi canggih lan fitur sing ramah pangguna, supaya situs web sampeyan bisa digunakake kanthi apik. Entuk premium kinerja situs web karo Ultrafast PHP, optimized db persiyapan, built-in caching & liyane! Paket hosting paling apik kanthi email gratis, SSL, CDN, serep, nganyari otomatis WP, lan liya-liyane.

    Miwiti Situs SiteGround saiki Mangerteni liyane
  2. Bluehost: Hosting Cepet, Aman & Ramah Wiwitan
    Saka $ 2.95 saben wulan

    Daya liwat 2 yuta situs ing Internet, Bluehost nawakake web hosting pokok kanggo WordPress situs. disetel kanggo WordPress, sampeyan njaluk WordPress-Dashboard lan alat sentris bebarengan karo instalasi 1-klik, jeneng domain GRATIS, email, pembangun situs web AI + akeh liyane. Apa sampeyan miwiti blog, mbukak situs web bisnis, utawa nggawe toko online, Bluehost's WordPress-hosting fokus nyedhiyakake alat lan sumber daya sing dibutuhake kanggo sukses online.

    Miwiti Bluehost saiki Mangerteni liyane
  3. Hostinger: Hosting Premium + Rega Murah

    Hostinger dianggep banget amarga hPanel khusus sing ramah pangguna lan responsif, nawakake antarmuka sing intuisi lan teratur kanggo ngatur fitur hosting web. Rencana hosting sing dienggo bareng platform kasebut dipuji amarga keterjangkauan lan fitur lengkap, kalebu sertifikat SSL gratis, instalasi aplikasi 1-klik, lan alat kanggo ngimpor lan migrasi situs web sing lancar. Rencana teka kanthi tunjangan kaya jeneng domain gratis lan serep saben dina kanthi otomatis. Kanthi wicaksana kinerja, Hostinger duwe wektu muat sing nyengsemake lan uptrend anyar ing linuwih, posisi minangka pilihan sing kompetitif kanggo sing nggoleki solusi hosting web sing sugih fitur, nanging ramah anggaran.

    Miwiti Hostinger Saiki Mangerteni liyane
  4. Cloudways: Hosting Cloud Ngatur Superior
    Saka $ 11 saben wulan

    Awan managed WordPress hosting misuwur kanthi kinerja dhuwur, nawakake platform sing ramah pangguna kanthi kontrol ekstensif babagan unsur hosting kaya pilihan server, lokasi pusat data, lan panyedhiya awan. Iku simplifies WordPress panginstalan lan ningkatake kacepetan situs kanthi fitur kaya instalasi multisite, persiyapan WooCommerce, CloudwaysCDN, lan plugin Breeze. Kacepetan lan keamanan kuwat, kalebu cache Cloudflare Enterprise, sertifikat SSL, 'Perlindungan Bot,' lan SafeUpdates kanggo nyoba kanthi aman WordPress malih.

    Miwiti Cloudways Saiki Mangerteni liyane
  5. GreenGeeks: Hosting Cepet, Aman lan Ramah Lingkungan
    Saka $ 2.95 saben wulan

    GreenGeeks web hosting dikenali kanggo prasetya kanggo eco-ramah hosting, ngirimke kacepetan dhuwur, aman, lan WordPress-layanan optimized. Rencana kasebut kalebu jeneng domain gratis, migrasi situs web, panyimpenan SSD, lan teknologi LiteSpeed. Pangguna entuk manfaat saka dhukungan ahli 24/7 GreenGeeks lan optimasi kinerja sing didhukung AI, njamin pengalaman web sing lancar lan responsif. Platform kasebut dikenal kanthi pendekatan tanggung jawab lingkungan, ngimbangi konsumsi energi kaping telu karo kridit energi angin, lan kerja sama karo organisasi kanggo nandur wit kanggo saben akun hosting anyar.

    Miwiti karo GreenGeeks Saiki Mangerteni liyane

Perusahaan Hosting Web Top: Dhaptar Lengkap

Ing kene aku ngilangi layanan hosting situs web sing paling apik babagan fitur lan rega supaya sampeyan duwe kabeh informasi sing dibutuhake kanggo nemokake host web sing paling apik kanggo miwiti situs web utawa toko online.

Ing pungkasan dhaptar iki, aku uga nyorot telung host situs web sing paling awon ing taun 2024 sing dakkarepake supaya sampeyan ora ngerti.

1. SiteGround (Kacepetan lan fitur keamanan paling apik)

siteground

Price: Saka $ 2.99 saben wulan

Jinis Hosting: Dituduhake, WordPress, WooCommerce, Cloud, Reseller

Performance: Ultrafast PHP, HTTP / 2 lan NGINX + SuperCacher cache. SiteGround CDN 2.0. Akses SSH lan SFTP gratis

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1 klik. Resmi direkomendasikan dening WordPresssitus

Server: Google Cloud Platform (GCP)

Tambahan: Serep on-demand. Pementasan + Git. Labeling putih. Integrasi WooCommerce

Deal Saiki: Tekan 83% OFF SiteGroundrencanane

situs web: www.sitegroundsitus

Siteground iku salah siji saka host paling populer ing internet. Dheweke dipercaya dening ewonan bisnis ing saindenging jagad.

  • Tim dhukungan pelanggan sing ramah kasedhiya 24/7.
  • Dipercaya dening ewu bisnis ing saindenging jagad.
  • free WordPress migrasi situs web ing kabeh rencana.
  • Piranti kacepetan sing kuat lan fitur kinerja
  • Tuan rumah ing Google Infrastruktur awan
  • Jaminan dhuwit 30-dina

Sisih paling apik babagan hosting situs sampeyan Siteground yaiku tim dhukungan sing ramah kasedhiya saben jam kanggo mangsuli pitakon sampeyan. Butuh kurang saka 2 menit kanggo sesambungan karo wong-wong mau liwat Live Chat. Dheweke bakal nulungi sampeyan yen sampeyan macet ing endi wae ing proses miwiti situs sampeyan.

Yen sampeyan wis duwe situs web dadi host ing sawetara host web liyane, sampeyan ora perlu kuwatir babagan mbuwang jam migrasi situs sampeyan menyang Siteground. Dheweke nawakake layanan migrasi situs gratis kanggo WordPress Camping.

Kanggo non-WordPress situs lan kanggo sing pengin bantuan pakar nransfer situs. SiteGroundLayanan migrasi situs profesional ditindakake dening para ahli lan biaya $30 saben situs web.

StartUpGrowBigGoGeek
situs web1UnlimitedUnlimited
Kunjungan saben wulan10,000 Kunjungan100,000 Kunjungan400,000 Kunjungan
Lumbung10 GB20 GB40 GB
bandwidthUnmeteredUnmeteredUnmetered
Gawe Serep Otomatis GratisSabenSabenSaben
Gratis CDNKlebuKlebuKlebu
price$ 2.99 / sasi$ 4.99 / sasi$ 7.99 / sasi

Pros

  • Rega sing terjangkau kanggo pamula lan bisnis cilik.
  • Email tanpa wates ing kabeh rencana.
  • Serep otomatis saben dina gratis ing kabeh rencana.
  • Layanan migrasi situs web gratis.
  • Dhukungan obrolan langsung & dhukungan telpon saka pakar industri.
  • Google Cloud shared VPS infrastruktur.

cons

  • Rega nganyari luwih akeh tinimbang rega pisanan.
  • Ora ana panyimpenan tanpa wates.

Dolan maring SiteGroundsitus

… Utawa waca sandi rinci SiteGround review

2. Bluehost (Hosting ramah-pemula paling apik ing taun 2024)

bluehost

Price: Saka $ 2.95 saben wulan

Jinis Hosting: Dituduhake, WordPress, VPS, Darmabakti

Performance: PHP8, HTTP/2, NGINX+ Caching. CDN gratis. Gawe serep gratis

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting Gampang WordPress 1-klik instalasi. Tukang toko online. Resmi dianjurake dening WordPresssitus

Server: Cepet drive SSD ing kabeh rencana hosting

Tambahan: Jeneng domain gratis kanggo 1 taun. $150 Google Kredit iklan. Tema WP khusus

Deal Saiki: Entuk diskon nganti 75% kanggo hosting

situs web: www.bluehostsitus

Bluehost iku salah siji saka host paling populer ing Internet. Iki minangka salah sawijining sawetara host web sing disaranake resmi ing situs resmi kanggo WordPress (sistem manajemen konten sing paling populer sing digunakake jutaan situs web).

  • Jeneng domain gratis kanggo rencana tahunan.
  • Tim dhukungan pelanggan 24/7.
  • Jaringan Pengiriman Konten Gratis
  • Jaminan dhuwit 30-dina

Padha ora mung salah siji sing paling populer nanging uga salah siji sing paling terjangkau ing pasar. Dheweke dikenal amarga tim dhukungan sing apik tenan lan wis menang akeh penghargaan kanggo dhukungan pelanggan sing kasedhiya 24/7. Yen sampeyan nate macet ing proses miwiti situs, sampeyan bisa tekan kapan wae liwat email, live chat, utawa telpon.

dhasarToko onlineChoice Plussaben
situs web1UnlimitedUnlimitedUnlimited
Lumbung50 GBUnlimitedUnlimitedUnlimited
Gratis CDNKlebuKlebuKlebuKlebu
Gawe Serep Otomatis GratisOra AnaOra AnaMung 1 TaunKlebu
bandwidthUnmeteredUnmeteredUnmeteredUnmetered
price$ 2.95 / sasi$ 9.95 / sasi$5.45 / wulan*$ 13.95 / sasi

* Rencana Pilihan Plus nganyari $ 19.99 / wulan, lan rencana Toko Online nganyari $ 24.95 / wulan.

Pros

  • Rega terjangkau kanggo bisnis cilik (#1 opsi hosting paling apik kanggo situs bisnis cilik)
  • Gampang keukur lan WordPress kanggo alat nggawe situs web.
  • Tim Dhukungan Pelanggan sing Menang Penghargaan kasedhiya 24/7.
  • Perusahaan hosting sing paling apik ing taun 2024

cons

  • Rega nganyari luwih dhuwur tinimbang rega wiwitan.
  • Jeneng domain mung gratis sajrone setaun.
  • Diduweni dening Newfold Digital (ngarepake akeh upselling)

Dolan maring Bluehostsitus

… Utawa waca sandi rinci Bluehost review

3. Hostinger (Web hosting paling murah sing bisa sampeyan entuk)

hostinger

Price: Saka $ 2.99 saben wulan

Jinis Hosting: Dituduhake, WordPress, Cloud, VPS, hosting Minecraft

Performance: LiteSpeed, cache LSCache, HTTP / 2, PHP8

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1-klik

Server: Hosting LiteSpeed ​​SSD

Tambahan: Domain gratis. Google Kredit iklan. Gawe situs web gratis

Deal Saiki: Entuk 75% OFF rencana Hostinger

situs web: www.hostinger.com

Hostinger wis nggawe jeneng dhewe kanthi nawakake paket hosting web paling murah ing industri kasebut. Sampeyan ora bisa nemokake host web sing nawakake rega sing luwih murah tanpa kelangan kualitas.

  • Rega paling murah ing pasar
  • Sertifikat SSL gratis kanggo kabeh domain
  • Akun email gratis ing kabeh rencana
  • Server sing didukung LiteSpeed

Rencana sing paling murah yaiku kanggo sapa wae sing miwiti. Sisih paling apik yaiku Hostinger supaya gampang ngukur situs web kanthi rencana sederhana sing bisa diupdate kapan wae.

Sanajan regane diwiwiti saka $2.99 saben wulan (nalika sampeyan ndhaptar 48 wulan), dheweke nawakake dhukungan 24/7 lan dipercaya ewonan bisnis ing saindenging jagad.

Rencana PremiumRencana BisnisRencana Startup Cloud
situs web100100300
Lumbung100 GB SSD200 GB NVMe200 GB NVMe
bandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimited
Gratis Domain JenengKlebuKlebuUnlimited
Gawe serep saben dinaOra kalebuKlebuUnlimited
biaya$ 2.99 / sasi$ 3.99 / sasi$ 8.99 / sasi

Pros

  • Hosting web murah minangka salah sawijining rega sing paling terjangkau ing pasar.
  • Sertifikat SSL gratis ing kabeh jeneng domain.
  • 24 / 7 online support.
  • Apik kanggo pamula sing lagi wae miwiti.
  • Cocog kanggo jinis liyane hosting kaya server Minecraft.

cons

Dolan maring Hostinger.com

… Utawa waca sandi rinci Hostinger review

4. DreamHost (Pilihan rega fleksibel paling apik)

nggoleki

Price: Saka $ 2.59 saben wulan

Jinis Hosting: Dituduhake, WordPress, Cloud, VPS, Darmabakti

Performance: HTTP / 2, SSD, PHP paling anyar lan propriety dibangun ing server caching

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting Gampang WordPress rawuh wis diinstal. Migrasi situs gratis. Resmi dianjurake dening WordPresssitus

Server: Cepet mbukak drive SSD

Tambahan: Jeneng domain gratis kanggo 1 taun, kalebu Privasi WHOIS

Deal Saiki: Miwiti DreamHost saiki! Ngirit nganti 79%

situs web: www.dreamhost.com

DreamHost minangka salah sawijining pilihan sing paling populer ing antarane blogger profesional lan bisnis cilik. Dheweke nawakake hosting web sing terjangkau kanggo bisnis kabeh bentuk lan ukuran. Luwih saka 1.5 yuta situs web gumantung ing DreamHost.

  • Dhukungan 24/7 liwat telpon, email, lan obrolan langsung.
  • Jeneng domain gratis kanthi privasi ing kabeh rencana.
  • Hosting saben wulan sing fleksibel lan ora kuwatir, mbayar saben wulan lan mbatalake kapan wae (ora perlu ndhaptar rencana 12/24/36 wulan).
  • Gratis kanthi otomatis WordPress migrasi ing kabeh rencana.
  • Jaminan dhuwit 97-dina.

Yen iki pisanan nggawe situs web anyar, aja padha sumelang. DreamHost nawakake garansi dhuwit bali 97 dina. Sampeyan bisa njaluk mbalekaken sajrone 97 dina suwene layanan yen sampeyan ora seneng karo layanan kasebut amarga ana sebab.

DreamHost nawakake jeneng domain gratis ing kabeh rencana kanthi privasi domain gratis, sing liyane ngisi ekstra. Informasi registrasi domain kasedhiya kanggo umum lan bisa ditelusuri dening sapa wae. Privasi domain ndadekake informasi iki dadi pribadi.

Rencana wiwitanRencana UnlimitedDreamPress
situs web1Unlimited1
Lumbung50 GBUnlimited30 GB SSD
bandwidthUnmeteredUnmeteredUnmetered
Gawe Serep Saben Otomatis GratisKlebuKlebuKlebu
Gratis SSL CertificatekasedhiyaWis DipasangWis Dipasang
Akun emailAdd-On MbayarKlebuKlebu
price$ 2.59 / sasi$ 3.95 / sasi$ 11.99 / mo

Pros

  • Jeneng domain gratis ing kabeh rencana.
  • Gratis kanthi otomatis WordPress migrasi.
  • Dhukungan pelanggan 24/7.
  • Serep saben dina kanthi otomatis ing kabeh rencana.
  • Jaminan dhuwit 97-dina.

cons

  • Ora ana panyimpenan tanpa wates.
  • Ora ana akun email gratis ing rencana Starter.

Dolan maring DreamHost.com

… Utawa waca sandi rinci rinci DreamHost

5. Hostgator (Gratis nggawe situs web kalebu)

hostgator

Price: Saka $ 3.75 saben wulan

Jinis Hosting: Dituduhake, WordPress, VPS, Darmabakti, Reseller

Performance: HTTP/2, NGINX Caching. Cloudflare CDN, Peningkatan kinerja (3 vCPU)

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1-klik

Server: Cepet drive SSD ing kabeh rencana hosting

Tambahan: Domain 1 taun gratis. Pambangun situs web gratis. Transfer situs web gratis

Deal Saiki: Entuk 70% OFF rencana HostGator

situs web: www.hostgator.com

Hostgator minangka salah sawijining perusahaan web hosting paling tuwa lan paling populer ing Internet. Dheweke dipercaya dening ewonan pamilik bisnis ing saindenging jagad. Hostgator dikenal kanggo hosting web sing dienggo bareng lan layanan hosting WP, nanging uga nawakake VPS lan Hosting Khusus.

  • Email gratis kanggo kabeh rencana.
  • Salah sawijining layanan hosting web sing paling apik kanggo sapa wae sing lagi miwiti.
  • Spasi disk sing ora diukur lan transfer data bandwidth.
  • Dhukungan pelanggan 24/7 sampeyan bisa tekan liwat live chat.

Rencana terjangkau Hostgator dirancang kanggo skala bisnis sampeyan. Kabeh mau nawakake bandwidth lan ruang disk sing ora diukur. Dheweke uga nawakake garansi dhuwit bali lan wektu aktif 45 dina kanggo kabeh rencana. Lan ora kaya panyedhiya hosting web liyane, dheweke nawakake email gratis ing kabeh rencana.

Rencana HatchlingBaby PlanRencana Bisnis
domain15Unlimited
bandwidthUnmeteredUnmeteredUnmetered
disk Space10 GB40 GBUnmetered
Gawe Serep Saben Otomatis GratisKlebuKlebuKlebu
Email GratisKlebuKlebuKlebu
biaya$ 3.75 / sasi$ 4.50 / sasi$ 6.25 / sasi

Pros

  • Jaminan dhuwit 45-dina
  • Hosting email gratis ing kabeh rencana. Goleki email nganggo jeneng domain sampeyan kanthi gratis
  • Jeneng domain gratis ing kabeh rencana kanggo taun pisanan
  • Serep saben dina kanthi otomatis, sampeyan bisa mulihake kapan wae kanthi klik siji

cons

  • Rega nganyari luwih akeh tinimbang rega wiwitan.
  • Diduweni dening Newfold Digital (ngarepake akeh upselling)

Dolan maring HostGator.com

… Utawa waca sandi review HostGator rinci

6. A2 Hosting (Nilai paling apik kanggo pilihan dhuwit)

a2hosting

Price: Saka $ 2.99 saben wulan

Jinis Hosting: Dituduhake, WordPress, VPS, Darmabakti, Reseller

Performance:

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1-klik

Server: LiteSpeed. Panyimpenan SSD NVMe

Tambahan: Anycast DNS. Alamat IP khusus. Migrasi situs gratis. Pementasan internal

Deal Saiki: Gunakake kode webrating51 & entuk DISKON 51%.

situs web: www.a2hosting.com

A2 Hosting nawakake solusi hosting web sing terjangkau kanggo bisnis cilik ing saindenging jagad. Apa sampeyan miwiti nggawe situs pertama utawa duwe bisnis sing entuk ewonan pengunjung saben dina, A2 Hosting duwe solusi sing pas kanggo sampeyan. Dheweke nawakake kabeh saka hosting bareng nganti hosting khusus.

  • Dhukungan 24/7.
  • 4 lokasi pusat data sing beda kanggo dipilih.
  • Layanan migrasi situs web gratis diwenehake.
  • Server sing didukung LiteSpeed.

A2 Hosting menehi akun email gratis ing kabeh rencana lan layanan CDN gratis kanggo kabeh situs web. Dheweke uga nawakake layanan migrasi situs web gratis kanggo migrasi situs web sampeyan saka host web liyane menyang akun A2 Hosting gratis tanpa downtime.

StartUpdriveTurbo TurboTurbo Maks
situs web1UnlimitedUnlimitedUnlimited
Lumbung100 GBUnlimitedUnlimitedUnlimited
bandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimited
Akun Email GratisUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimited
Gawe Serep Otomatis GratisOra kalebuKlebuKlebuKlebu
biaya$ 2.99 / sasi$ 5.99 / sasi$ 6.99 / sasi$ 14.99 / sasi

Pros

  • Fitur kacepetan lan kinerja sing nggumunake ing rencana Turbo (didhukung dening LiteSpeed)
  • Akun email gratis ing jeneng domain ing kabeh rencana.
  • CDN gratis ing kabeh rencana kanggo nambah kacepetan situs web sampeyan.
  • Layanan migrasi situs web gratis ing kabeh rencana.

cons

  • Rega nganyari luwih akeh tinimbang rega wiwitan.
  • Serep otomatis gratis ora kasedhiya ing rencana wiwitan.

Dolan maring A2Hosting.com

… Utawa waca sandi rinci review A2 Hosting

7. GreenGeeks (Hosting server LiteSpeed ​​paling apik)

greengeeks

Price: Saka $ 2.95 saben wulan

Jinis Hosting: Dituduhake, WordPress, VPS, Reseller

Performance: LiteSpeed, cache LSCache, MariaDB, HTTP / 2, PHP8

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1-klik

Server: Panyimpenan RAID-10 solid state (SSD)

Tambahan: Jeneng domain gratis kanggo 1 taun. Layanan migrasi situs web gratis

Deal Saiki: Entuk 70% OFF kanggo kabeh rencana GreenGeeks

situs web: www.greengeeks.com

GreenGeeks populer kanggo layanan hosting web ijo. Dheweke dadi salah sawijining sing pertama ing pasar sing ngenalake hosting web ijo. Server kasebut nganggo energi ijo kanggo nyuda jejak karbon. Hosting situs web sampeyan karo GreenGeeks minangka cara paling gampang kanggo nyuda jejak karbon sampeyan.

  • Salah siji saka sawetara host situs web ijo ing internet.
  • Server pribadi sing nganggo energi ijo kanggo nyuda jejak karbon.
  • Rega terjangkau kanggo layanan premium sing dipercaya dening bisnis ing saindenging jagad.
  • Jaminan dhuwit 30-dina.

Layanan hosting web GreenGeeks nawakake layanan CDN gratis ing kabeh rencana. Dheweke uga nawakake jeneng domain gratis kanggo taun pisanan ing kabeh rencana. Sisih paling apik babagan layanan GreenGeeks yaiku tim dhukungan sing ngerti teknologi kasedhiya saben jam lan bakal nulungi sampeyan kapan wae sampeyan macet.

Rencana LiteRencana ProRencana Premium
situs web1UnlimitedUnlimited
disk SpaceUnlimitedUnlimitedUnlimited
bandwidthUnmeteredUnmeteredUnmetered
Backup gratisKlebuKlebuKlebu
Akun Email GratisUnlimitedUnlimitedUnlimited
Gratis CDNKlebuKlebuKlebu
biaya$ 2.95 / sasi$ 4.95 / sasi$ 8.95 / sasi

Pros

  • Akun email gratis ing kabeh rencana.
  • Hosting web "ijo" sing ramah lingkungan kanthi rega terjangkau.
  • Dhukungan online 24/7 bisa tekan liwat live chat, telpon, lan email.
  • CDN gratis kanggo menehi dorongan situs web sampeyan.
  • Jeneng domain gratis ing kabeh rencana kanggo taun pisanan.

cons

  • Rega nganyari luwih akeh tinimbang rega wiwitan.

Dolan maring GreenGeeks.com

… Utawa waca sandi rinci rinci GreenGeeks

8. Scala Hosting (Hosting cloud VPS paling murah)

scalahosting

Price: Saka $ 29.95 saben wulan

Jinis Hosting: Cloud VPS, Dituduhake, WordPress

Performance: LiteSpeed, cache LSCache, HTTP/2, PHP8, NvME

WordPress hosting: Diatur WordPress cloud VPS hosting. WordPress teka wis diinstal

Server: LiteSpeed, SSD NvME. Pusat data DigitalOcean & AWS

Tambahan: Migrasi situs web gratis. Jeneng domain gratis. Alamat IP khusus

Deal Saiki: Ngirit Nganti 57% (Ora Ana Biaya Setup)

situs web: www.scalahosting.com

Scala Hosting nggampangake bisnis cilik kanggo mbangun situs web ing VPS Hosting. Dheweke nawakake Hosting VPS Ngatur Lengkap sing ngilangi rasa lara lan pangopènan.

  • VPS Hosting sing dikelola kanthi lengkap kanthi rega sing terjangkau.
  • Layanan cloud VPS sing paling terjangkau ing pasar.
  • Migrasi situs web gratis saka platform liyane kanthi gratis.
  • Panel kontrol khusus gratis sing diarani SPanel.

Kanthi Scala Hosting, sampeyan bisa menehi situs supaya luwih cepet kanthi hosting ing VPS tanpa kudu sinau prentah lan kode teknis kanggo ngatur server.

Sanajan dikenal kanthi Managed VPS Hosting, dheweke uga nawakake layanan liyane kayata WP Hosting, Shared Hosting, lan Unmanaged Hosting (VPS). Tim dhukungan kasedhiya 24/7 kanggo mbantu sampeyan ora macet lan mangsuli pitakon sampeyan.

MulaiLinuwihBisnisEnterprise
CPU Cores24812
Ram4 GB8 GB16 GB24 GB
Lumbung50 GB100 GB150 GB200 GB
Gawe serep saben dinaKlebuKlebuKlebuKlebu
Alamat IP khusus GratisKlebuKlebuKlebuKlebu
biaya$ 29.95 / sasi$ 63.95 / sasi$ 121.95 / sasi$ 179.95 / sasi

Pros

  • Serep saben dina kanthi otomatis.
  • Cloud VPS kanggo rega hosting sing dienggo bareng.
  • LiteSpeed ​​​​powered Turbo-cepet NVMe SSDs.
  • Otomatis 2 foto VPS gratis rong dina suwene.
  • Panel kontrol khusus sing diarani SPanel ngirit dhuwit lan luwih gampang ngatur VPS sampeyan.
  • Akeh sumber daya kanthi rega terjangkau.

cons

  • Server pribadi virtual (VPS) ora cocog kanggo total pamula.
  • Luwih larang regane tinimbang panyedhiya sing padha.

Dolan maring Waca rangkeng-

… Utawa waca sandi rinci review Scala Hosting

9. Rocket.net (Hosting Cloudflare paling cepet saiki)

Price: Saka $ 25 saben wulan

Jinis Hosting: WordPress & hosting WooCommerce

Performance: Optimized & dikirim dening Cloudflare Enterprise. Built-in CDN, WAF lan caching pinggiran. panyimpenan NVMe SSD. Pakaryan PHP Unlimited. Gratis Redis & Obyek Cache Pro

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting awan

Server: Apache + Nginx. 32+ inti CPU karo 128GB RAM. Sumber daya CPU lan RAM khusus. panyimpenan disk NVMe SSD. Pakaryan PHP Unlimited

Tambahan: Migrasi situs gratis tanpa wates, serep otomatis gratis, CDN gratis & IP khusus. Pementasan siji-klik

Deal Saiki: Siap kanggo kacepetan? Ayo Rocket nindakake migrasi tes GRATIS kanggo sampeyan!

situs web: www.rocket.net

Rocket.net punika kanthi ngatur WordPress platform hosting sing nawakake layanan hosting kinerja dhuwur, fitur keamanan banget, lan gampang ngatur situs web. Kanthi dashboard intuisi lan tim dhukungan 24/7, Rocket.net njamin pangguna bisa fokus ing konten situs web lan ninggalake aspek teknis menyang para ahli.

Fitur Key:

  • ngatur WordPress Hosting: Rocket.net dikelola kanthi lengkap WordPress platform hosting sing nyedhiyakake pangguna kanthi gampang lan keluwesan ngatur WordPress situs web tanpa kuwatir babagan aspek teknis.
  • Wektu Muat Cepet: Kanthi Rocket.net, situs web mbukak luwih cepet amarga jaringan pangiriman konten global (CDN), sing nyedhiyakake layanan hosting kanthi kinerja dhuwur lan nyuda wektu muat.
  • Keamanan: Rocket.net nyedhiyakake fitur keamanan situs web kayata scan malware, proteksi firewall, lan nganyari otomatis supaya situs web tetep aman lan aman.
  • Gampang Gunakake: Rocket.net nduweni dashboard intuisi lan pangguna-loropaken sing ngidini pangguna ngatur situs web kanthi gampang, lan tim dhukungan 24/7 menehi pitulung nalika dibutuhake.
  • Serep Otomatis: Rocket.net kanthi otomatis nggawe serep kabeh data situs web, sing njamin pangguna bisa mulihake situs web menyang versi sadurunge yen perlu.

Pros:

cons:

  • Keluwesan winates babagan ngatur lingkungan hosting
  • Rega sing luwih dhuwur dibandhingake karo panyedhiya hosting liyane
  • Pilihan panyimpenan lan bandwidth winates kanggo rencana sing luwih cilik.

Reregan:

Rencana wiwitan: $ 25 / sasi nalika ditagih saben taun

  • 1 WordPress situs
  • 250,000 pengunjung saben wulan
  • 10 GB panyimpenan
  • Bandwidth 50 GB

Rencana Pro: $ 50 / sasi nalika ditagih saben taun

  • 3 WordPress situs
  • 1,000,000 pengunjung saben wulan
  • 20 GB panyimpenan
  • Bandwidth 100 GB

Rencana bisnis: $ 83 / sasi nalika ditagih saben taun

  • 10 WordPress situs
  • 2,500,000 pengunjung saben wulan
  • 40 GB panyimpenan
  • Bandwidth 300 GB

Rencana pakar: $ 166 / sasi nalika ditagih saben taun

  • 25 WordPress situs
  • 5,000,000 pengunjung saben wulan
  • 50 GB panyimpenan
  • Bandwidth 500 GB

10. Cloudways (hosting awan paling murah)

cloudways

Price: Saka $ 11 saben wulan

Jinis Hosting: Ngatur Cloud Hosting

Performance: NVMe SSD, server Nginx/Apache, Varnish/Memcached caching, PHP8, HTTP/2, dukungan Redis, Cloudflare Enterprise

WordPress hosting: 1-klik tanpa wates WordPress situs instalasi & pementasan, integrasi WP-CLI lan Git sing wis diinstal

Server: DigitalOcean, Vultr, Linode, Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform (GCP)

Tambahan: Layanan migrasi situs gratis, backup otomatis gratis, sertifikat SSL, CDN gratis & IP khusus

Deal Saiki: Entuk diskon 10% suwene 3 wulan nganggo kode WEBRATING

situs web: www.cloudways.com

Langgeng nawakake VPS Hosting sing dikelola kanthi lengkap. Dheweke mbusak bagean manajemen lan pangopènan Hosting sing mbatesi akeh bisnis kanggo nggunakake. Sisih paling apik babagan Cloudways yaiku ngidini sampeyan milih ing antarane 5 platform hosting awan sing beda kalebu Google, AWS, lan Digital Ocean.

  • Rencana hosting VPS sing dikelola kanthi apik.
  • Puluhan pusat data sing bisa dipilih.
  • 5 platform hosting awan sing beda kanggo dipilih.
  • Rencana hosting cloud nggunakake server DigitalOcean wiwit Saka $ 11 saben wulan

Pilihan platform awan uga nambah pilihan lokasi pusat data. Sampeyan bisa milih dadi tuan rumah situs web sampeyan ing salah siji saka puluhan lokasi pusat data sing kasedhiya.

Yen sampeyan wis duwe situs web ing host ing platform utawa host web liyane, Cloudway bakal pindhah situs web menyang akun Cloudway kanthi gratis.

DigitalOcean 1DigitalOcean 2DigitalOcean 3DigitalOcean 4
Ram1 GB2 GB4 GB8 GB
prosesor1 Core1 Core2 Core4 Core
Lumbung25 GB50 GB80 GB160 GB
bandwidth1 TB2 TB4 TB5 TB
Gawe Serep Otomatis GratisKlebuKlebuKlebuKlebu
price$ 11 / sasi$ 24 / sasi$ 46 / sasi$ 88 / sasi

Pros

  • Layanan hosting VPS sing dikelola kanthi lengkap sing bisa menehi situs web luwih cepet.
  • Pilih ing antarane 5 platform cloud hosting liyane sing dipercaya karo sawetara perusahaan teknologi paling gedhe ing saindenging jagad.
  • Dhukungan 24/7 kanggo ngrampungake kabeh masalah sampeyan.
  • Layanan migrasi situs web gratis.

cons

  • Ora ana cPanel utawa panel kontrol khusus kayata SPanel sing ditawakake Scala Hosting.
  • Ora ana CDN gratis.

Dolan maring Cloudways.com

… Utawa waca sandi rinci review Cloudways

11. Kinsta (Paling cepet Google Cloud hosting saiki)

kinsta

Price: Saka $ 35 saben wulan

Jinis Hosting: WordPress & WooCommerce Hosting. Hosting Aplikasi & Hosting Database

Performance: Nginx, HTTP/2, wadhah LXD, PHP 8.0, MariaDB. Caching pinggiran. Cloudflare CDN kalebu. Petunjuk Awal

WordPress hosting: Kanthi ngatur lan optimized teknologi poto-marasake awakmu, kanggo WordPress

Server: Google Cloud Platform (GCP)

Tambahan: Migrasi premium gratis. Teknologi marasake awak dhewe, Optimization DB otomatis, Hack lan mbusak malware. WP-CLI, SSH, Git, Alat Pemantau Kinerja Aplikasi bawaan

Deal Saiki: Bayar saben taun & entuk hosting GRATIS 2 wulan

situs web: www.kinsta.com

Kinsta nawakake layanan hosting WP sing dikelola premium kanggo bisnis kabeh wangun lan ukuran. Ora kaya perusahaan liyane, Kinsta duwe spesialisasi ing WP Hosting. Yen sampeyan pengin situs web sampeyan nindakake kanthi cepet, sampeyan butuh Kinsta.

  • Layanan CDN gratis ing kabeh rencana.
  • Migrasi tanpa wates gratis saka host web liyane.
  • Google Cloud Platform powered server.
  • 24 lokasi pusat data global sing bisa dipilih.

Servere dioptimalake kanggo WordPress kinerja lan nawakake layanan CDN gratis ing saben rencana.

Sisih paling apik babagan hosting situs web karo Kinsta yaiku skalabilitas sing gampang. Situs web sampeyan bisa mbukak saka 10 pengunjung saben dina nganti ewu ing Kinsta tanpa gangguan. Sampeyan bisa nganyari rencana situs web kapan wae kanthi mung klik.

Kinsta didhukung dening Google Platform Cloud sing dipercaya jutaan bisnis gedhe lan cilik ing saindenging jagad. Iku infrastruktur sing padha digunakake dening raksasa teknologi.

wiwitansaben Bisnis 1 Bisnis 2 Bisnis 3
WordPress Nginstal1251020
Kunjungan saben wulan25,00050,000100,000250,000400,000
Lumbung10 GB20 GB30 GB40 GB50 GB
Gratis CDN50 GB100 GB200 GB300 GB500 GB
Migrasi Premium Gratis12333
biaya$ 35 / sasi$ 70 / sasi$ 115 / sasi$ 225 / sasi$ 340 / sasi

Pros

  • Rencana hosting awan sing didhukung dening Cloud (Google) Platform.
  • Layanan CDN gratis ing kabeh rencana.
  • Gawe serep otomatis kanthi gratis, sampeyan bisa mulihake kanthi klik siji.
  • Migrasi premium gratis situs web lan migrasi dhasar tanpa wates.

cons

  • Bisa larang regane kanggo usaha cilik.
  • Ora ana hosting email.

Dolan maring Kinsta.com

… Utawa waca sandi rinci Kinsta review

12. WP Engine (Premium paling dikelola WordPress hosting)

wpengine

Price: Saka $ 20 saben wulan

Jinis Hosting: ngatur WordPress & Hosting WooCommerce

Performance: Dual Apache lan Nginx, HTTP/2, Varnish & Memcached server lan cache browser, EverCache®

WordPress hosting: WordPress wis diinstal kanthi otomatis. Otomatis WordPress nganyari inti. WordPress pementasan

Server: Google Cloud, AWS (Layanan Web Amazon), Microsoft Azure

Tambahan: Tema Genesis StudioPress gratis. Serep saben dina lan on-demand. Layanan migrasi gratis. Pementasan siji-klik. Smart Plugin Manager

Deal Saiki: Penawaran khusus winates - Entuk diskon $120 kanggo rencana taunan

situs web: www.wpengine.com

WP Engine minangka perusahaan hosting WP sing dikelola premium sing dipercaya dening sawetara situs web paling gedhe ing internet. Padha salah siji sing paling tuwa ing industri lan wis digawe jeneng kanggo awake dhewe dening nyedhiyani Ngatur terjangkau WordPress solusi.

  • Hosting WP sing dikelola premium.
  • Layanan CDN global gratis kalebu ing kabeh rencana.
  • Dhukungan chatting 24/7 lan layanan pelanggan terkemuka ing industri.
  • Framework Genesis Gratis lan 35+ Tema StudioPress ing kabeh rencana.

WP Engine bisa mbantu skala bisnis sampeyan ing level apa wae, apa sampeyan minangka blogger hobi utawa bisnis sing nglayani ewu pelanggan saben dina. Solusi hosting web dioptimalake WordPress situs web lan minangka asil, nawakake kacepetan gedhe.

Sisih paling apik babagan tindak WP Engine WordPress layanan web hosting iku nawakake Framework Tema Genesis lan 35+ tema StudioPress gratis ing kabeh rencana. Bareng bundel iki bakal regane luwih saka $2,000 yen dituku kanthi kapisah.

StartUpProfessionalwutahUkuranCustom
Camping13103030 +
Lumbung10 GB15 GB20 GB50 GB100 GB - 1 TB
bandwidth50 GB125 GB200 GB500 GB500 GB +
kunjungan25,00075,000100,000400,000Jutaan
24 / 7 Online SupportDhukungan chattingDhukungan chattingDhukungan Chat lan TelponDhukungan Chat lan TelponNgobrol, Tiket, lan Dhukungan Telpon
price$ 20 / sasi$ 39 / sasi$ 77 / sasi$ 193 / sasiCustom

Pros

  • Hosting WP Ngatur Scalable kanthi rega terjangkau.
  • Server sing dioptimalake kanggo WordPress kinerja lan keamanan.
  • Genesis Framework lan puluhan tema StudioPress kalebu ing saben rencana.
  • Gawe serep situs web lan basis data.

cons

  • Sithik sing larang kanggo para pamula.
  • Matesi tampilan kaca ora kaya sawetara pesaing.

Dolan maring WPEngine.com

… Utawa waca sandi rinci WP Engine review

13. InMotion Hosting (Hosting bisnis cilik paling apik)

inmotion

Price: Saka $ 2.29 saben wulan

Jinis Hosting: Dituduhake, WordPress, Cloud, VPS, Darmabakti, Reseller

Performance: Cache HTTP / 2, PHP8, NGINX & UltraStack

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1-klik

Server: Panyimpenan SSD NVMe sing cepet lan dipercaya

Tambahan: Migrasi situs web tanpa wates gratis. Pambangun situs web BoldGrid gratis

Deal Saiki: Entuk 50% OFF rencana Hosting InMotion

situs web: www.inmotionhosting.com

InMotion Hosting omahé luwih saka 500,000+ WordPress situs web Dheweke nawakake kabeh saka hosting bisnis bareng menyang server khusus. Tim dhukungan pelanggan kasedhiya ing saben wayah kanggo mbantu sampeyan metu saka apa-apa nalika macet.

  • Jeneng domain gratis ing kabeh rencana.
  • Jaminan dhuwit bali 90 dina.
  • Akun email gratis ing kabeh rencana.

Dheweke uga nawakake layanan migrasi situs web gratis. Sampeyan bisa ngubungi tim dhukungan pelanggan lan dheweke bakal pindhah situs web saka host web liyane menyang akun InMotion kanthi gratis tanpa downtime.

intiBukakPowersaben
situs web2UnlimitedUnlimitedUnlimited
Lumbung100 GBUnlimitedUnlimitedUnlimited
bandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimited
Alamat email10UnlimitedUnlimitedUnlimited
biaya$ 2.29 / sasi$ 4.99 / sasi$ 4.99 / sasi$ 12.99 / sasi

Pros

  • Jaminan dhuwit 90-dina.
  • Jeneng domain gratis ing kabeh rencana.
  • Sertifikat SSL gratis kanggo kabeh jeneng domain sampeyan.
  • Tim dhukungan pelanggan 24/7 sampeyan bisa nggayuh wektu liwat Live Chat, Email, utawa Telpon.

cons

  • Ora nawakake alamat email tanpa wates ing kabeh rencana.
  • Rega nganyari luwih akeh tinimbang rega wiwitan.

Dolan maring InMotionHosting.com

… Utawa waca sandi rinci ing review Motion Hosting

14. Web Cairan (Hosting WooCommerce paling apik)

LiquidWeb

Price: Saka $ 12.67 saben wulan

Jinis Hosting: WordPress, WooCommerce, Cloud, VPS, Darmabakti

Performance: Platform dibangun ing PHP8, SSL lan Nginx. Nexcess kaca cache

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting

Server: SSD diinstal ing kabeh server

Tambahan: Jaringan 100% lan jaminan uptime listrik, layanan migrasi situs tanpa biaya tambahan, Dhukungan Pahlawan

Deal Saiki: Gunakake kode WHR40VIP kanggo OFF 40%

situs web: www.liquidweb.com

Liquid Web khusus kanggo layanan cloud lan web hosting sing dikelola kanthi dikelola. Dheweke ngidini bisnis sampeyan nggunakake kekuwatan layanan hosting web sing mbutuhake akeh ilmu teknis kanggo ngatur lan njaga.

  • Hosting Web sing dikelola kanthi terjangkau.
  • Akun email tanpa wates gratis
  • Dhukungan online 24/7.

Penawaran sing dikelola kalebu kabeh saka Managed WordPress menyang Server Khusus lan Klompok Server lan kabeh sing ana ing antarane.

Kabeh duweke WordPress rencana teka karo iThemes Keamanan Pro lan iThemes gratis Sync. Sampeyan uga entuk Beaver Builder Lite lan akun email tanpa watesan. Dheweke malah nawakake uji coba gratis 14 dina kanggo layanan hosting WP.

SparkMakerDesignerGedungProduser
Camping15102550
Lumbung15 GB40 GB60 GB100 GB300 GB
bandwidth2 TB3 TB4 TB5 TB5 TB
Gawe serep saben dinaKlebuKlebuKlebuKlebuKlebu
Akun Email GratisUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimited
Tampilan halamanUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimited
biaya$ 12.67 / sasi$ 79 / sasi$ 109 / sasi$ 149 / sasi$ 299 / sasi

Pros

  • Akun email tanpa wates gratis ing kabeh rencana.
  • Gratis iThemes Security Pro lan iThemes Sync WordPress plugin ing kabeh rencana.
  • Gawe serep saben dina kanthi otomatis gratis ing kabeh rencana disimpen suwene 30 dina.
  • Akses lengkap menyang server.
  • Ora ana tutup ing tampilan kaca / lalu lintas.
  • Kasedhiya karo alat pangembang kayata SSH, Git, lan WP-CLI.

cons

  • Bisa dadi sithik larang regane kanggo pamula.

Dolan maring LiquidWeb.com

… Utawa waca sandi rinci rinci Liquid Web

Host Web Paling Elek (Tetep Adoh!)

Ana akeh panyedhiya hosting web ing kana, lan bisa uga angel ngerti sing kudu dihindari. Pramila kita wis nggawe dhaptar layanan hosting web paling awon ing taun 2024, supaya sampeyan bisa ngerti perusahaan endi sing kudu dihindari.

1. Powweb

PowWeb

PowWeb minangka host web terjangkau sing nawakake cara sing gampang kanggo mbukak situs web pisanan sampeyan. Ing kertas, dheweke nawakake kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti situs pisanan: jeneng domain gratis, ruang disk tanpa watesan, nginstal siji-klik kanggo WordPress, lan panel kontrol.

PowWeb nawakake mung siji rencana web kanggo layanan hosting web. Iki bisa uga katon apik kanggo sampeyan yen sampeyan nggawe situs web pisanan. Sawise kabeh, dheweke nawakake ruang disk tanpa watesan lan ora ana watesan bandwidth.

Nanging ana watesan panggunaan adil sing ketat ing sumber daya server. Iki tegese, yen situs web sampeyan dumadakan mundhak akeh lalu lintas sawise dadi virus ing Reddit, PowWeb bakal mateni! Ya, mengkono! Panyedhiya hosting web sing dienggo bareng sing nggodho sampeyan kanthi rega murah nutup situs web sampeyan sanalika mundhak lalu lintas. Lan yen kedadeyan kasebut, karo host web liyane, sampeyan mung bisa nganyarke rencana sampeyan, nanging kanthi PowWeb, ora ana rencana liyane sing luwih dhuwur.

Waca liyane

Aku mung bakal menehi saran kanggo pindhah karo PowWeb yen sampeyan lagi miwiti lan mbangun website pisanan. Nanging sanajan ngono, host web liyane nawakake rencana saben wulan sing terjangkau. Kanthi host web liyane, sampeyan bisa uga kudu mbayar dolar luwih saben wulan, nanging sampeyan ora kudu ndhaptar rencana taunan, lan sampeyan bakal entuk layanan sing luwih apik.

Siji-sijine fitur penebusan host web iki yaiku rega sing murah, nanging kanggo entuk rega kasebut, sampeyan kudu mbayar sadurunge 12 wulan utawa luwih. Siji bab sing aku seneng babagan host web iki yaiku sampeyan entuk ruang disk tanpa watesan, kothak layang tanpa wates (alamat email), lan ora ana watesan bandwidth.

Nanging ora ketompo carane akeh perkara sing ditindakake PowWeb kanthi bener, ana mung akeh banget review 1 lan 2-bintang miskin plastered kabeh liwat internet babagan carane elek layanan iki. Kabeh review kasebut nggawe PowWeb katon kaya acara medeni!

Yen sampeyan nggoleki host web sing apik, Aku Highly Rekomendasi looking ing panggenan liya. Napa ora nganggo host web sing durung urip ing taun 2002? Ora mung situs web kasebut katon kuno, nanging isih nggunakake Flash ing sawetara kaca. Browser ngeculake dhukungan kanggo Flash taun kepungkur.

Rega PowWeb luwih murah tinimbang host web liyane, nanging uga ora menehi tawaran kaya host web liyane. Kaping pisanan, Layanan PowWeb ora bisa diukur. Dheweke mung duwe rencana siji. Host web liyane duwe macem-macem rencana kanggo mesthekake sampeyan bisa nggedhekake situs web kanthi mung siji klik. Dheweke uga duwe dhukungan gedhe.

Web host kaya SiteGround lan Bluehost dikenal kanggo dhukungan pelanggan. Tim kasebut nulungi sampeyan babagan apa wae lan kabeh nalika situs web sampeyan rusak. Aku wis mbangun situs web suwene 10 taun kepungkur, lan ora ana cara aku bakal menehi rekomendasi PowWeb kanggo sapa wae kanggo kasus panggunaan. Tetep adoh!

2. Sapi Lemak

Lemak

Kanggo rega terjangkau $4.08 saben wulan, Lemak nawakake papan disk tanpa watesan, bandwidth tanpa wates, pembangun situs web, lan alamat email tanpa watesan ing jeneng domain sampeyan. Saiki, mesthi, ana watesan panggunaan sing adil. Nanging rega iki mung kasedhiya yen sampeyan nggunakake istilah luwih saka 12 sasi.

Sanajan rega kasebut katon terjangkau sepisanan, weruh yen rega nganyari maneh luwih dhuwur tinimbang rega sing sampeyan ndhaptar. FatCow ngisi luwih saka kaping pindho rega sign-up nalika sampeyan gawe anyar rencana. Yen sampeyan pengin nyimpen dhuwit, iku bakal dadi apike kanggo pindhah kanggo rencana taunan kanggo ngunci ing rega sign-up sing luwih murah kanggo taun pisanan.

Nanging kenapa sampeyan? FatCow bisa uga ora dadi host web paling awon ing pasar, nanging uga dudu sing paling apik. Kanthi rega sing padha, sampeyan bisa entuk hosting web sing nawakake dhukungan sing luwih apik, kecepatan server sing luwih cepet, lan layanan sing luwih bisa diukur..

Waca liyane

Siji bab sing aku ora seneng utawa ngerti babagan FatCow yaiku mung duwe rencana siji. Lan sanajan rencana iki katon cukup kanggo wong sing lagi wae miwiti, nanging ora ana ide sing apik kanggo pemilik bisnis sing serius.

Ora ana pemilik bisnis serius sing bakal mikir yen rencana sing cocog kanggo situs hobi minangka ide sing apik kanggo bisnis. Sembarang host web sing adol rencana "tanpa wates" ngapusi. Dheweke ndhelikake jargon legal sing ngetrapake puluhan lan puluhan watesan babagan jumlah sumber daya sing bisa digunakake situs web sampeyan.

Dadi, Pitakonan iki takon: rencana iki utawa layanan iki dirancang kanggo sapa? Yen ora kanggo pamilik bisnis sing serius, mula apa mung kanggo para penggemar lan wong sing nggawe situs web pertama? 

Siji bab sing apik babagan FatCow yaiku padha nawakake jeneng domain gratis kanggo taun pisanan. Dhukungan pelanggan bisa uga ora kasedhiya nanging luwih apik tinimbang sawetara pesaing. Ana uga jaminan dhuwit bali 30 dina yen sampeyan mutusake yen sampeyan wis rampung karo FatCow sajrone 30 dina pisanan.

Liyane sing apik babagan FatCow yaiku nawakake rencana sing terjangkau WordPress situs web. Yen sampeyan penggemar saka WordPress, bisa uga ana apa-apa kanggo sampeyan ing FatCow's WordPress rencana. Lagi dibangun ing ndhuwur rencana biasa nanging karo sawetara fitur dhasar sing bisa mbiyantu kanggo a WordPress situs. Padha karo rencana biasa, sampeyan entuk ruang disk, bandwidth, lan alamat email tanpa watesan. Sampeyan uga entuk jeneng domain gratis kanggo taun pisanan.

Yen sampeyan nggoleki host web sing bisa dipercaya lan bisa diukur kanggo bisnis sampeyan, Aku ora nyaranake FatCow kajaba padha wrote kula mriksa yuta dolar. Delengen, aku ora ujar manawa dheweke paling ala. adoh saka iku! FatCow bisa uga cocok kanggo sawetara kasus panggunaan, nanging yen sampeyan serius babagan ngembangake bisnis online, aku ora bisa menehi rekomendasi host web iki. Host web liyane bisa uga regane dolar utawa loro saben wulan, nanging nawakake luwih akeh fitur lan luwih cocog yen sampeyan mbukak bisnis "serius"..

3. Netfirms

Netfirms

Netfirms minangka host web sing dienggo bareng kanggo bisnis cilik. Dheweke biyen dadi raksasa ing industri lan minangka salah sawijining host web paling dhuwur.

Yen sampeyan ndeleng sejarahe, Netfirms biyen dadi host web sing apik. Nanging wis ora kaya biyen. Dheweke entuk perusahaan hosting web raksasa, lan saiki layanan kasebut ora katon kompetitif. Lan regane mung nggegirisi. Sampeyan bisa nemokake layanan hosting web sing luwih apik kanthi rega sing luwih murah.

Yen sampeyan isih percaya yen Netfirms bisa uga kudu dicoba, deleng kabeh review sing nggegirisi babagan layanan ing internet. Miturut Welasan 1-star reviews Aku wis skimmed, dhukungan sing elek, lan layanan wis arep downhill wiwit padha tak angsal.

Waca liyane

Umume ulasan Netfirms sing bakal sampeyan waca kabeh diwiwiti kanthi cara sing padha. Padha muji carane apik Netfirms ana bab dasawarsa kepungkur, lan banjur padha nerusake kanggo pirembagan bab carane layanan saiki geni dumpster!

Yen sampeyan ndeleng tawaran Netfirms, sampeyan bakal sok dong mirsani sing dirancang kanggo pamula sing lagi miwiti mbangun website pisanan. Nanging sanajan kaya ngono, ana host web sing luwih apik sing luwih murah lan nawakake luwih akeh fitur.

Siji bab sing apik babagan rencana Netfirms yaiku carane loman kabeh. Sampeyan entuk panyimpenan tanpa wates, bandwidth tanpa wates, lan akun email tanpa watesan. Sampeyan uga entuk jeneng domain gratis. Nanging kabeh fitur iki umum nalika nerangake Shared Hosting. Meh kabeh panyedhiya hosting web sing dienggo bareng nawakake rencana "tanpa wates".

Liyane saka rencana Shared Web Hosting, Netfirms uga nawakake rencana Pembangun Situs Web. Nawakake antarmuka seret lan selehake sing gampang kanggo mbangun situs web sampeyan. Nanging rencana wiwitan dhasar mbatesi sampeyan mung 6 kaca. Carane loman! Cithakan kasebut uga wis ketinggalan jaman.

Yen sampeyan nggoleki tukang situs web sing gampang, Aku ora nyaranake Netfirms. Akeh tukang situs web ing pasar luwih kuat lan nawakake luwih akeh fitur. Sawetara malah luwih murah…

Yen sampeyan pengin nginstal WordPress, dheweke nawakake solusi siji-klik sing gampang kanggo nginstal nanging ora duwe rencana sing dioptimalake lan dirancang khusus kanggo WordPress situs. Rencana wiwitane regane $4.95 saben wulan nanging mung ngidini siji situs web. Saingan kasebut ngidini situs web tanpa watesan kanthi rega sing padha.

Siji-sijine alesan sing bisa dakpikirake kanggo dadi tuan rumah situs webku karo Netfirms yaiku yen aku disandera. Regane ora katon nyata kanggo aku. Iku ketinggalan jaman lan luwih dhuwur yen dibandhingake karo host web liyane. Ora mung kuwi, prices mirah mung pambuko. Tegese sampeyan kudu mbayar rega nganyari maneh sing luwih dhuwur sawise istilah pisanan. Rega nganyari maneh kaping pindho saka rega pambuka. Tetep adoh!

Apa Hosting Web?

Web hosting minangka jinis layanan hosting internet sing ngidini individu lan organisasi nggawe situs web bisa diakses ing Internet (Sumber: Wikipedia)

Situs web minangka sakumpulan file kode sing disimpen ing komputer eksternal. Nalika mbukak situs web, komputer ngirim panjaluk menyang komputer liyane ing internet sing diarani server kanggo file kasebut lan nggawe kode kasebut menyang kaca web.

Kanggo miwiti situs web, sampeyan butuh server. Nanging server larang; regane ewonan dolar kanggo duwe lan ngopeni. Iki perusahaan perusahaan web hosting mlebu. Sampeyan ngidini sampeyan nyewa ruangan cilik ing server kanthi biaya sing terjangkau. Iki nggawe hosting web terjangkau kanggo bisnis kanthi kabeh ukuran.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan opsi hosting web sing apik. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Napa Web Hosting Gratis ora ono gunane

Yen iki pisanan sampeyan nggawe situs web, sampeyan bisa uga wis nganggep platform hosting web gratis. Padha bisa uga muni kaya apike kanggo nyoba banyu. Nanging padha ora tau worth iku.

Umume host web gratis nampilake pariwara ing situs web gratis. Ora mung iku, sawetara wong kalebu bisnis nglumpukake informasi lan adol menyang spammer.

Sisih paling awon babagan host web gratis yaiku matesi kemampuan sampeyan kanggo skala. Bayangake entuk akeh lalu lintas menyang situs web lan pungkasane entuk istirahat. Ing skenario kaya ngono, situs web sampeyan bakal mudhun lan sampeyan bakal kelangan atusan calon pelanggan.

Lan ora mung iku. Host web gratis ora peduli karo keamanan utawa data sampeyan. Aja percaya karo aku? Perusahaan hosting web gratis paling gedhe 000WebHost tau diretas lan peretas entuk akses menyang informasi ewonan pangguna.

Jinis Web Hosting

Ana akeh pilihan sing kasedhiya, saka hosting sing dituduhake, lan hosting VPS Hosting Podcast lan Hosting server Minecraft, lan saben nyedhiyakake kabutuhan situs web sing beda-beda. Aja kesusu nalika milih, amarga milih jinis hosting sing salah bisa nyebabake akeh masalah.

Yen wis dikandhani, iki minangka rincian babagan jinis hosting web sing paling akeh digunakake.

  1. Shared Hosting:
    • fitur: Sawetara situs web di-host ing server siji, nuduhake sumber daya kayata memori, ruang disk, lan daya pangolahan.
    • Kaluwihan: Biaya-efektif, gampang diatur (asring dilengkapi panel kontrol kaya cPanel), lan ora mbutuhake pangopènan teknis saka pihak pangguna.
    • Gunakake Kase: Cocog kanggo bisnis cilik, blogger, lan situs web pribadi kanthi volume lalu lintas sing luwih murah.
  2. Hosting Virtual Private Server (VPS):
    • fitur: Server fisik dipérang dadi pirang-pirang server virtual, masing-masing duwe bagean sumber daya server sing diparengake. Nalika nuduhake server fisik, saben VPS bisa digunakake kanthi mandiri.
    • Kaluwihan: Kontrol lan kustomisasi sing luwih gedhe tinimbang hosting sing dituduhake, kinerja sing luwih apik, lan isih larang regane dibandhingake karo hosting khusus.
    • Gunakake Kase: Cocog kanggo bisnis ukuran medium, situs e-commerce, lan situs web kanthi lalu lintas moderat sing mbutuhake sumber daya liyane.
  3. Hosting khusus:
    • fitur: Klien siji nyewa kabeh server kanthi kabeh sumber daya. Iki nawakake kontrol maksimal, kalebu akses root lan pilihan sistem operasi.
    • Kaluwihan: Kinerja dhuwur, keamanan, lan stabilitas. Ora enggo bareng sumber daya karo situs web liyane.
    • Gunakake Kase: Bisnis gedhe, situs web lalu lintas dhuwur, lan sing duwe kustomisasi khusus lan syarat keamanan.
  4. Cloud Hosting:
    • fitur: Layanan hosting ditawakake ing antarane jaringan server virtual sing saling nyambungake, supaya gampang skalabilitas lan keluwesan.
    • Kaluwihan: Highly scalable, dipercaya (ora ana titik gagal), lan sampeyan mung mbayar mung kanggo sumber daya sing digunakake.
    • Gunakake Kase: Bisnis kanthi lalu lintas sing fluktuatif, wiwitan fase pertumbuhan, lan situs web sing mbutuhake wektu aktif lan skalabilitas sing dhuwur.
  5. Hosting sing dikelola:
    • fitur: Panyedhiya hosting ngurus persiyapan, administrasi, manajemen, lan dhukungan saka server lan/utawa aplikasi.
    • Kaluwihan: Hosting tanpa repot kanthi aspek teknis ditangani dening para ahli. Asring kalebu serep otomatis, nganyari, lan langkah-langkah keamanan.
    • Gunakake Kase: Bisnis tanpa tim IT khusus, sing luwih seneng fokus ing operasi inti tinimbang manajemen server.
  6. Hosting Colocation:
    • fitur: Tinimbang server omah ing omah, dheweke ana ing pusat data pihak katelu. Sampeyan duwe server nanging nuduhake fasilitas pusat data.
    • Kaluwihan: Akses menyang tingkat bandwidth sing luwih dhuwur tinimbang kamar server kantor sing khas, bebarengan karo infrastruktur lan keamanan profesional.
    • Gunakake Kase: Perusahaan sing duwe hardware fisik nanging pengin entuk manfaat saka pusat data profesional.
  7. Hosting Aplikasi / Hosting Aplikasi:
    • fitur: Dicocogake kanggo aplikasi piranti lunak, nawakake layanan hosting sing ndhukung macem-macem aplikasi web lan perusahaan.
    • Kaluwihan: Sumber daya sing bisa diukur, kinerja sing dioptimalake, pangopènan lan nganyari sing ditangani panyedhiya, bisa diakses saka ngendi wae.
    • Gunakake Kase: Cocog kanggo bisnis lan pangembang sing fokus ing produk SaaS, backend aplikasi seluler, aplikasi e-commerce, lan piranti lunak perusahaan tanpa ngatur kerumitan server.

Web Hosting Glosarium

  1. Jaringan Pangiriman Konten (CDN): Sistem sing nggunakake macem-macem server sing ana ing macem-macem papan kanggo nyimpen bagean statis situs web sampeyan. Persiyapan iki mbantu ngirim konten menyang pangguna kanthi luwih cepet.
  2. Sistem Manajemen Konten (CMS): Piranti lunak kaya WordPress sing mbantu sampeyan ngatur nggawe lan modifikasi konten digital ing situs web sampeyan. Asring kalebu alat kanggo ngrancang kaca web lan nambah konten.
  3. Wektu kanggo First Byte (TTFB): Pangukuran sing digunakake kanggo ngevaluasi kinerja panyedhiya hosting. Iki nuduhake wektu sing dijupuk kanggo browser pangguna nampa byte pisanan isi kaca, nggambarake efisiensi jaringan lan server.
  4. Solid-State Disk (SSD): Piranti panyimpenan sing digunakake ing server lan komputer, sing dikenal kanthi kecepatan akses data sing cepet amarga ora ana bagean sing obah, ora kaya hard drive tradisional.
  5. Ekspresi Memori Non-Volatile (NVMe): Teknologi SSD modern kanthi kinerja dhuwur sing nyedhiyakake tarif transfer data sing luwih cepet lan efisiensi sing luwih apik dibandhingake karo SSD tradisional.
  6. Virtual Private Server (VPS): Layanan hosting ing ngendi server fisik siji dipérang dadi pirang-pirang server virtual. Saben server virtual beroperasi kanthi mandiri, nyedhiyakake sumber daya pribadi lan bisa uga kinerja sing luwih apik tinimbang hosting sing dienggo bareng.
  7. Sistem Jeneng Domain (DNS): Sistem iki nerjemahake jeneng domain sing bisa diwaca manungsa (kayata "example.com") menyang alamat IP sing digunakake komputer kanggo ngenali siji liyane ing jaringan. DNS njamin yen sampeyan ngetik jeneng situs web menyang browser, sampeyan bakal diarahake menyang server sing bener.
  8. Shared Hosting: Jinis web hosting ing ngendi macem-macem situs web disimpen ing siji server. Iki minangka pilihan ekonomi kanggo situs web cilik, amarga sumber daya lan biaya server dituduhake ing antarane kabeh pangguna. Nanging, bisa uga duwe watesan ing kinerja, keamanan, lan keluwesan dibandhingake karo jinis hosting liyane.
  9. Hosting khusus: Beda karo hosting sing dituduhake, hosting khusus nyedhiyakake server mung kanggo siji klien. Iki nawakake kontrol sing luwih akeh, kinerja sing luwih apik, lan keamanan sing luwih dhuwur nanging kanthi biaya sing luwih dhuwur. Cocog kanggo situs web lan bisnis gedhe, lalu lintas dhuwur lan bisnis kanthi syarat server tartamtu.
  10. Bandwidth: Istilah iki nuduhake jumlah data sing bisa ditransfer menyang lan saka situs web sampeyan ing wektu tartamtu, biasane sasi. Bandwidth sing luwih dhuwur ngidini luwih akeh data ditransfer, sing penting kanggo situs kanthi lalu lintas utawa file gedhe.
  11. Sertifikat Secure Socket Layer (SSL): Sertifikat SSL minangka sertifikat digital sing nyedhiyakake komunikasi sing aman lan dienkripsi ing antarane situs web lan browser pangguna. Penting kanggo nglindhungi data sensitif lan asring dituduhake dening lambang gembok ing baris alamat. Situs web kanthi SSL diakses liwat HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) tinimbang HTTP.

Bukak kene kanggo istilah hosting web liyane.

Pitakonan lan Jawaban

Putusan Kita ⭐

Yen sampeyan pengin ngembangake bisnis tanpa gangguan, sampeyan butuh hosting web sing dipercaya sing bisa dipercaya. Nanging, umume host web ora entuk wektu utawa dhuwit sampeyan.

Mulane aku nggawe dhaptar iki. Kabeh perusahaan ing dhaptar iki entuk prangko persetujuan. Yen sampeyan ora bisa mutusake antarane kabeh opsi, mugi kula nggawe pilihan gampang kanggo sampeyan:

  • Saka $2.99 ​​saben wulan
  • Highly populer lan uga-dirating ing WordPress komunitas, SiteGround nawakake unik WordPress kacepetan lan solusi keamanan. Dikenal minangka dhukungan 24/7 paling apik ing industri, fitur upgrade otomatis, serep saben dina, cache WP sing dibangun, CDN gratis, SSL gratis, pementasan siji-klik, lan kontrol versi GIT. Dheweke duwe pusat data ing AS, Eropa, Asia, lan Australia.

  • Saka $ 2.95 / wulan
  • Salah sawijining host web paling tuwa wiwit taun 1996, Bluehost iku merek gedhe ing WordPress hosting lan resmi dianjurake dening WordPress. Dikenal amarga kemampuane nangani lalu lintas sing dhuwur, nawakake dhukungan ahli 24/7 liwat telpon, email, utawa obrolan langsung, lan dirating banget kanggo bisnis cilik. Fitur kalebu domain gratis, SSL gratis, lan pembangun situs gratis kanthi template.

  • Saka $ 2.99 / wulan
  • Entuk pangenalan kuwat ing WordPress industri hosting, Hostinger nawakake hosting terjangkau kanthi dhukungan live chat 24/7. Fitur kalebu otomatis 1-klik WordPress nginstal, nganyari sing dikelola, keamanan sing ditingkatake, CDN gratis, WordPress akselerasi kacepetan, migrasi situs gratis, lan hosting khusus geolokasi kanthi pusat data ing macem-macem bawana.

  • Saka $ 2.59 / wulan
  • Kanthi 18 taun ing industri, DreamHost dikenal kanggo nggawe web hosting gampang karo dashboard khusus, 1-klik WordPress nginstal, nganyari otomatis, papan Unlimited lan bandwidth, lan free SSDs. Dheweke duwe kekuwatan luwih saka 1.5 yuta WordPress blog lan situs web lan resmi dianjurake WordPress panyedhiya hosting.

  • Saka $ 3.75 / wulan
  • Hosting liwat 10 yuta domain, HostGator populer kanggo 1-klik WordPress instalasi, 99.9% garansi uptime, lan dhukungan 24/7. Dheweke dianggep minangka salah sawijining layanan hosting web sing paling apik kanggo bisnis.

  • Saka $ 2.99 / wulan
  • Dikenal kanthi cepet lan dipercaya WordPress hosting wiwit 2002, A2 Hosting ramah-pangembang lan nawakake keluwesan lan fitur canggih. Dheweke nyedhiyakake dhukungan 24/7/365 lan ngebaki macem-macem pangguna saka blogger nganti bisnis gedhe.

  • Saka $ 2.95 / wulan
  • Dikenal amarga kinerja situs web sing cepet lan dhukungan 24/7 AS, GreenGeeks minangka platform sing tanggung jawab kanggo lingkungan. Padha kurban otomatis 1-klik WordPress nginstal, ngatur nganyari, keamanan ditingkatake, CDN gratis, migrasi situs gratis, lan macem-macem pilihan lokasi pusat data.

  • Saka $ 11 / wulan
  • Cloudways minangka layanan hosting awan sing dikelola, nawakake keluwesan, kinerja, lan gampang digunakake. Menehi pangguna kanthi kemampuan kanggo milih panyedhiya maya lan ndhukung macem-macem aplikasi kalebu WordPress. Cloudways dikenal kanthi solusi hosting sing bisa diukur, dhukungan 24/7, lan platform sing ramah pangguna, dadi pilihan sing populer kanggo pangguna pamula lan berpengalaman.

Saka $2.99 ​​saben wulan

Highly populer lan uga-dirating ing WordPress komunitas, SiteGround nawakake unik WordPress kacepetan lan solusi keamanan. Dikenal minangka dhukungan 24/7 paling apik ing industri, fitur upgrade otomatis, serep saben dina, cache WP sing dibangun, CDN gratis, SSL gratis, pementasan siji-klik, lan kontrol versi GIT. Dheweke duwe pusat data ing AS, Eropa, Asia, lan Australia.

Saka $ 2.95 / wulan

Salah sawijining host web paling tuwa wiwit taun 1996, Bluehost iku merek gedhe ing WordPress hosting lan resmi dianjurake dening WordPress. Dikenal amarga kemampuane nangani lalu lintas sing dhuwur, nawakake dhukungan ahli 24/7 liwat telpon, email, utawa obrolan langsung, lan dirating banget kanggo bisnis cilik. Fitur kalebu domain gratis, SSL gratis, lan pembangun situs gratis kanthi template.

Saka $ 2.99 / wulan

Entuk pangenalan kuwat ing WordPress industri hosting, Hostinger nawakake hosting terjangkau kanthi dhukungan live chat 24/7. Fitur kalebu otomatis 1-klik WordPress nginstal, nganyari sing dikelola, keamanan sing ditingkatake, CDN gratis, WordPress akselerasi kacepetan, migrasi situs gratis, lan hosting khusus geolokasi kanthi pusat data ing macem-macem bawana.

Saka $ 2.59 / wulan

Kanthi 18 taun ing industri, DreamHost dikenal kanggo nggawe web hosting gampang karo dashboard khusus, 1-klik WordPress nginstal, nganyari otomatis, papan Unlimited lan bandwidth, lan free SSDs. Dheweke duwe kekuwatan luwih saka 1.5 yuta WordPress blog lan situs web lan resmi dianjurake WordPress panyedhiya hosting.

Saka $ 3.75 / wulan

Hosting liwat 10 yuta domain, HostGator populer kanggo 1-klik WordPress instalasi, 99.9% garansi uptime, lan dhukungan 24/7. Dheweke dianggep minangka salah sawijining layanan hosting web sing paling apik kanggo bisnis.

Saka $ 2.99 / wulan

Dikenal kanthi cepet lan dipercaya WordPress hosting wiwit 2002, A2 Hosting ramah-pangembang lan nawakake keluwesan lan fitur canggih. Dheweke nyedhiyakake dhukungan 24/7/365 lan ngebaki macem-macem pangguna saka blogger nganti bisnis gedhe.

Saka $ 2.95 / wulan

Dikenal amarga kinerja situs web sing cepet lan dhukungan 24/7 AS, GreenGeeks minangka platform sing tanggung jawab kanggo lingkungan. Padha kurban otomatis 1-klik WordPress nginstal, ngatur nganyari, keamanan ditingkatake, CDN gratis, migrasi situs gratis, lan macem-macem pilihan lokasi pusat data.

Saka $ 11 / wulan

Cloudways minangka layanan hosting awan sing dikelola, nawakake keluwesan, kinerja, lan gampang digunakake. Menehi pangguna kanthi kemampuan kanggo milih panyedhiya maya lan ndhukung macem-macem aplikasi kalebu WordPress. Cloudways dikenal kanthi solusi hosting sing bisa diukur, dhukungan 24/7, lan platform sing ramah pangguna, dadi pilihan sing populer kanggo pangguna pamula lan berpengalaman.

Yen sampeyan pamula, bukak Siteground or Bluehost. Loro-lorone nawakake dhukungan pelanggan 24/7 sing ramah lan bakal mbantu sampeyan ngeculke kapan wae.

Yen sampeyan duwe akeh WordPress situs, aku nyaranake lunga WP Engine utawa Kinsta. Loro-lorone dikenal amarga layanan hosting WP sing dikelola premium sing terjangkau. Dheweke nawakake dhukungan 24/7 lan dipercaya dening ewu merek gedhe ing saindenging jagad.

Cara Kita Deleng Host Web: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa host web, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. Value for Money: Apa jinis rencana web hosting sing ditawakake, lan apa regane apik kanggo dhuwit?
  2. Persahabatan pangguna: Carane pangguna-loropaken proses signup, onboarding, dashboard? lan liya-liyane.
  3. Dhukungan pelanggan: Nalika kita butuh bantuan, sepira cepet kita bisa entuk, lan apa dhukungan kasebut efektif lan mbiyantu?
  4. Fitur hosting: Apa fitur unik sing disedhiyakake host web, lan kepiye carane nglawan pesaing?
  5. keamanan: Apa langkah-langkah keamanan penting kaya sertifikat SSL, proteksi DDoS, layanan serep, lan scan malware/virus kalebu?
  6. Kacepetan lan Uptime: Apa layanan hosting cepet lan dipercaya? Apa jinis server sing digunakake, lan kepiye carane nindakake tes?

Kanggo rincian liyane babagan proses review kita, klik kene.

Dhaptar layanan hosting web sing wis diuji lan dideleng:

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ibad Rahman

Ibad minangka panulis ing Website Rating sing duwe spesialisasi ing bidang hosting web lan sadurunge wis kerja ing Cloudways lan Convesio. Artikel-artikelé fokus kanggo ngajari para pamaca babagan WordPress hosting lan VPS, nawakake wawasan lan analisis sing jero ing wilayah teknis kasebut. Pakaryane ditujokake kanggo nuntun pangguna liwat kerumitan solusi hosting web.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...