Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Cara Miwiti Blog ing taun 2022 (Pandhuan Wiwitan Langkah-Langkah)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Amarga ngerti kepiye miwiti blog ing taun 2022? Apik Sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. Ing kene aku bakal ngeterake sampeyan liwat proses langkah demi langkah kanggo mbantu miwiti blogging; saka milih jeneng domain lan hosting web, nginstal WordPress, lan ngluncurake blog sampeyan kanggo nuduhake sampeyan carane nambah pengikut sampeyan!

Miwiti blog ⇣ bisa ngganti urip sampeyan.

Sampeyan bisa mbantu sampeyan nolak tugas dina lan kerja ing ngendi sampeyan pengin lan ing ngendi wae pengin.

Lan iku mung awal dhaptar dawa saka keuntungan blogging sing kudu ditawakake.

Iki bisa mbantu sampeyan entuk penghasilan sampingan utawa malah ngganti pegawean full-time.

Lan ora mbutuhake akeh wektu utawa dhuwit kanggo njaga lan supaya blog tetep aktif.

carane miwiti blog

Keputusan kanggo miwiti blogging yaiku amarga kepengin golek dhuwit kanggo gaweyan sedina. Aku ora ngerti apa sing kudu aku lakoni, nanging aku mutusake arep miwiti, cokotan peluru lan sinau babagan miwiti blog WordPress lan mung entuk posting. Aku mikir, apa sing kudu aku kalah?

tweet

Klik kene kanggo langsung mlumpat langkah # 1 lan miwiti saiki

Boten kados nalika miwiti, dina iki luwih gampang tinimbang miwiti blog amarga biyen dadi rasa lara kudu ngerteni cara nginstal lan nyiyapake WordPress, ngatur hosting web, jeneng domain, lan liya-liyane.

🛑 Nanging ing kene masalah:

Miwiti blog isih bisa angel yen sampeyan ora duwe ide ngerti apa sing mestine bakal ditindakake.

Ana akeh perkara sing kudu disinaoni kalebu web hosting, WordPress, Jeneng domain gratis, lan liyane.

Kasunyatane, umume wong kepunjulen mung sawetara langkah pertama lan nyuda impen kabeh.

Nalika miwiti, butuh wulan luwih kanggo mbangun blog pertama.

Nanging berkat teknologi saiki sampeyan ora kudu kuwatir babagan rincian teknis nggawe blog. Amarga kanggo kurang saka $ 10 saben wulan sampeyan bisa duwe blog diinstal, diatur, lan siap kanggo pindhah!

Lan yen sampeyan nglampahi 45 detik saiki lan ndhaptar jeneng domain gratis lan hosting blog kanthi Bluehost supaya blog sampeyan wis siyap lan siyap, sampeyan bakal bisa tumindak ing saben langkah ing tutorial iki.

Kanggo mbantu sampeyan supaya puluhan jam narik lan frustasi, aku wis nggawe prasaja iki pandhuan langkah-langkah kanggo mbantu sampeyan miwiti blog sampeyan.

Nyakup kabeh saka milih jeneng nggawe konten kanggo ngasilake dhuwit.

Yen iki sepisanan sampeyan miwiti blog, priksa manawa sampeyan menehi tetenger kaca iki (amarga akeh banget lan kebak informasi) lan bali maneh mengko utawa nalika sampeyan macet.

Amarga ing kene aku arep mulang sampeyan kabeh sing sampeyan kudu ngerti (informasi sing dakkarepake nalika diwiwiti) nalika sinau babagan kepiye miwiti blog wiwit wiwitan.

📗 Download postingan blog tembung epik iki 30,000+ minangka ebook

Saiki, ambegan jero, santai, lan ayo miwiti ...

📗 Download postingan blog tembung epik iki 30,000+ minangka ebook

Sadurunge nyilem pandhuan iki, aku rumangsa penting kanggo ngatasi salah sawijining pitakon sing paling umum, yaiku:

sepira regane kanggo miwiti blog?

Biaya miwiti, lan mlaku, blog sampeyan

Umume wong salah nganggep manawa entuk biaya ewu dolar kanggo nyetel blog.

Nanging dheweke ora bisa salah maneh.

Biaya blog mung tuwuh nalika blog sampeyan tuwuh.

Miwiti blog ora kudu regane luwih saka $ 100.

Nanging kabeh wis dingerteni faktor-faktor kayata tingkat pengalaman lan gedhene pamirsa blog sampeyan.

Yen sampeyan mung miwiti, blog sampeyan ora bakal ana para penonton kajaba sampeyan dadi selebriti ing industri sampeyan.

Kanggo umume wong sing lagi wae miwiti, biaya kasebut bisa dirusak kayata:

  • Jeneng domain: $ 15 / taun
  • Hosting Web: ~ $ 10 / wulan
  • WordPress tema: ~ $ 50 (siji-wektu)
Yen sampeyan ora ngerti apa tegese istilah kasebut, aja padha sumelang. Sampeyan bakal ngerti kabeh babagan kasebut ing bagean sabanjure pandhuan iki.

Nalika sampeyan bisa ndeleng ing risak ndhuwur, ora regane luwih saka $ 100 kanggo miwiti blog.

Gumantung saka kebutuhan lan kabutuhan, bisa regane munggah $ 1,000. Contone, yen sampeyan pengin nyewa desainer web kanggo nggawe desain khusus kanggo blog sampeyan, paling larang regane $ 500.

Kajaba iku, yen sampeyan pengin nyewa wong (kayata editor lepas utawa panulis) kanggo mbantu nulis tulisan blog sampeyan, bakal nambah biaya sing sampeyan lakoni.

Yen sampeyan mung miwiti lan prihatin babagan anggaran, ora kudu biaya luwih saka $ 100.

Elinga, iki mung biaya wiwitan kanggo blog sampeyan.

Sawise blog sampeyan munggah lan mlaku, sampeyan bakal biaya kurang saka $15 saben sasi kanggo tetep. Sewulan 3 cangkir ☕. Aku yakin sampeyan bisa nglumpukake kekarepan kanggo nyerah.

Saiki, sing kudu sampeyan eling yaiku biaya mbukak blog sampeyan bakal tambah saya gedhe nalika pamirsa blog sampeyan saya tambah.

Iki prakiraan sing kudu dielingi:

  • Nganti 10,000 Pamaca: ~ $ 15 / wulan
  • 10,001 - 25,000 Waca: $ 15 - $ 40 / wulan
  • 25,001 - 50,000 Waca: $ 50 - $ 80 / wulan

Biaya blog sampeyan bakal tambah kanthi ukuran pamirsa.

Nanging biaya sing mundhak iki ora nguwatirake sampeyan amarga jumlah dhuwit sing dipikolehi saka blog sampeyan uga bakal mundhak kanthi ukuran pamirsa.

Kaya sing wis dijanjekake ing introduksi, aku uga bakal mulang carane bisa nggawe dhuwit saka blog ing pandhuan iki.

Ringkesan - Kepiye miwiti blog sing sukses lan golek dhuwit ing 2022

Saiki yen sampeyan ngerti carane miwiti blog, sampeyan bisa uga duwe akeh pitakonan sing bakal dipikirake babagan carane sampeyan bakal nggedhekake blog lan dadi bisnis utawa apa sampeyan kudu nulis buku utawa nggawe kursus online.

🛑 STOP!

Sampeyan ora kudu kuwatir bab iki.

Saiki, sing dakkarepake sampeyan kudu kuwatir yaiku nyetel blog sampeyan Bluehostsitus.

PS Black Friday bakal teka lan sampeyan bisa ngetung kanthi apik Tawaran dina Jumuah Black / Cyber.

Entuk kabeh langkah siji lan sampeyan bakal dadi blogger sing sukses ing wektu wae.

Saiki, tetenger mark postingan blog iki lan baleni kapan wae sampeyan kudu mriksa maneh babagan blogging. Lan manawa kanggo nuduhake kiriman iki karo kanca-kanca. Blogging luwih apik nalika kanca-kanca uga melu. 😄

BONUS: Cara miwiti blog [Infografik]

Mangkene ringkesan infographic babagan carane miwiti blog (mbukak ing jendela anyar). Sampeyan bisa nuduhake infographic ing situs sampeyan nggunakake kode embed sing kasedhiya ing kothak ing ngisor gambar.

carane miwiti blog - infographic

Pitakonan sing sering ditakoni babagan carane nggawe blog

Aku nampa email saka nonton kaya sampeyan kabeh wektu lan aku njaluk cantik akeh pitakonan padha bola-bali.

Ing ngisor iki aku nyoba mangsuli sabisane.

Apa sing diarani blog?

Istilah "blog" pisanan digawe ing taun 1997 dening John Barger nalika nyebut situs Robot Wisdom minangka "weblog".

Blog banget padha karo situs web. Aku bakal ujar ngono blog minangka jinis situs web, lan prabédan utama antarane situs web lan blog yaiku isi blog (utawa kiriman blog) ditampilake kanthi urutan kronologis mbalikke (isi sing luwih anyar katon luwih dhisik).

Bedane liyane yaiku blog biasane diupdate luwih asring (sedina sepisan, seminggu sepisan, sewulan sepisan), dene konten situs web luwih 'statis'.

Apa aku kudu dadi jenius komputer kanggo sinau carane miwiti blog ing 2022?

Umume wong wedi yen miwiti blog mbutuhake kawruh khusus lan butuh kerja keras.

Yen sampeyan miwiti blog ing taun 2002, sampeyan kudu nyewa pangembang web utawa ngerti carane nulis kode. Nanging wis ora ana maneh.

Miwiti blog dadi gampang banget nganti bocah umur 10 taun bisa nindakake. Ing WordPress, Piranti lunak Content Management System (CMS) sing digunakake kanggo nggawe blog sampeyan, minangka salah sawijining sing paling gampang. Iki dirancang kanggo digunakake dening pamula.

Sinau babagan cara nggunakake WordPress gampang sinau babagan ngirim gambar ing Instagram.

Diwenehi, saya suwe yen sampeyan nandur modal kanggo alat iki, luwih akeh pilihan sing bakal sampeyan miliki blog lan konten sampeyan. Nanging sanajan sampeyan lagi wae miwiti, sampeyan bisa sinau tali ing sawetara menit.

Setel 45 detik ing sisih saiki lan ndhaptar jeneng domain gratis lan hosting blog kanthi Bluehost supaya blog sampeyan dhewe kabeh siyap lan siyap

Yen sampeyan mung pengin nulis postingan blog, mula ora ana sing wedi.

Lan mbesuk, yen sampeyan pengin nindakake luwih akeh, pancen gampang nambah fungsi liyane WordPress. Sampeyan mung kudu nginstal plugins.

Apa host web sing kudu dak lakoni nalika nggawe blog?

Ana atusan host web ing Internet. Sawetara sing premium lan liyane regane kurang saka paket permen karet. Masalah karo umume host web yaiku ora menehi apa sing dijanjekake.

Apa tegese?

Umume panyedhiya hosting sing ujar manawa nawakake bandwidth tanpa wates menehi tutup sing ora katon ing jumlah wong sing bisa ngunjungi situs web sampeyan. Yen akeh banget wong sing ngunjungi situs web sampeyan ing wektu sing cendhak, host bakal nundha akun sampeyan. Lan iki mung salah sawijining trik sing digunakake host web kanggo ngapusi sampeyan supaya mbayar setaun sadurunge.


Yen sampeyan pengin layanan lan linuwih sing paling apik, lunga karo Bluehost. Dheweke minangka sing paling dipercaya lan salah sawijining host web sing paling dipercaya ing Internet. Dheweke dadi tuan rumah situs web saka sawetara blogger sing gedhe banget lan populer.

Paling apik babagan Bluehost iku tim dhukungan sawijining salah siji sing paling apik ing industri. Dadi, yen situs web sampeyan mudhun, sampeyan bisa nyedhaki tim dhukungan pelanggan nalika saben dinane lan njaluk bantuan saka pakar.

Liyane bab apik babagan Bluehost yaiku layanan Blue Flash, sampeyan bisa miwiti blog sajrone sawetara menit tanpa ngerti teknis. Sampeyan mung kudu ngisi sawetara kolom formulir lan klik sawetara tombol supaya blog sampeyan diinstal lan dikonfigurasi kurang saka 5 menit.

Mesthi wae apik alternatif kanggo Bluehost. Salah sijine yaiku SiteGround (reviewku kene). Priksa sandi SiteGround vs Bluehost comparison.

Apa aku kudu nyewa pakar marketing kanggo mbantu ngembangake blogku?

Waduh, alon-alon!

Umume pamula nggawe kesalahan cepet-cepet lan nyoba nindakake kabeh sekaligus.
Yen iki minangka blog pertama, aku menehi saran supaya sampeyan nangani kaya proyek hobi sisih nganti sampeyan ndeleng sawetara traction.

Mbuwang ewu dolar saben wulan kanggo marketing ora ana gunane yen sampeyan isih durung ngerti carane sampeyan bakal entuk dhuwit utawa yen sampeyan bisa entuk dhuwit ing niche blog sampeyan.

Apa hosting VPS luwih apik tinimbang hosting sing dituduhake?

Ya VPS luwih apik, nanging nalika sampeyan lagi miwiti, Aku nyaranake lunga karo perusahaan hosting kaya Bluehost.

A Virtual Private Server (VPS) nawakake server semi-khusus virtualisasi kanggo situs web sampeyan. Kayane entuk irisan pie sing luwih gedhe. Hosting bareng nawakake potongan sepotong kue sing apik. Lan server khusus kayata tuku pie.

Irisan pai sing luwih gedhe sing sampeyan duwe, luwih akeh pengunjung situs web sampeyan bisa ditangani. Nalika sampeyan lagi miwiti, sampeyan bakal nampa kurang saka sawetara ewu pengunjung sasi, lan minangka hosting sambungan kuwi bakal kabeh sing perlu. Nanging nalika pamirsa saya tambah akeh, situs web sampeyan mbutuhake sumber daya server luwih akeh (potongan kue sing luwih gedhe sing nawakake VPS.)

Apa aku kudu nggawe serep situs web kanthi rutin?

Sampeyan wis krungu saka hukum Murphy kang bener? Yaiku "apa wae sing bisa salah bakal salah".

Yen sampeyan nggawe pangowahan menyang desain situs web lan ora sengaja ngilangi apa-apa sing bakal sampeyan kunci saka sistem kasebut, kepiye sampeyan bakal bisa ndandani? Sampeyan bakal kaget ngerti yen kedadeyan kaping pirang-pirang blogger iki.

Utawa luwih elek, apa sing bakal sampeyan lakoni yen situs web sampeyan diretas? Kabeh konten sing sampeyan gunakake jam nggawe bakal ilang. Iki ngendi serep biasa teka ing Handy.

Broke situs web sampeyan nyoba ngatur setelan warna? Cukup maneh situs sampeyan menyang serep lawas.

Yen sampeyan pengin menehi saran kanggo plugin serep, priksa bagean babagan plugin sing disaranake.

Kepiye carane dadi blogger lan dibayar?

Kasunyatan sing angel yaiku umume para blogger ora entuk penghasilan saka blog. Nanging iku bisa, percaya marang aku.

Telung prekara sing kudu dilakoni supaya sampeyan bisa dadi blogger lan entuk mbayar.

First, sampeyan kudu nggawe blog (duh!).

kapindho, sampeyan kudu monetisasi blog, sawetara cara sing paling apik kanggo mbayar kanggo blog yaiku liwat pemasaran afiliasi, iklan tampilan, lan adol produk fisik utawa digital sampeyan dhewe.

katelu lan pungkasan (lan uga sing paling angel), sampeyan kudu entuk pengunjung / lalu lintas menyang blog sampeyan. Blog sampeyan butuh lalu lintas lan pengunjung blog sampeyan kudu ngeklik iklan, ndhaptar liwat link afiliasi, tuku produk sampeyan - amarga blog sampeyan bakal entuk dhuwit, lan sampeyan minangka blogger kudu dibayar.

Pira dhuwit sing aku bisa realistis saka blogku?

Jumlah dhuwit sing bisa sampeyan lakoni karo blog sampeyan meh ora ana watesan. Ana blogger kaya Ramit Sethi sing nggawe jutaan dolar ing saben minggu saben padha nganakake kursus online sing anyar.

Banjur, ana panulis kaya Tim Ferriss, sing break web nalika nerbitake buku kanthi nggunakake blog.

Nanging aku dudu genius kaya Ramit Sethi utawa Tim Ferrissujar sampeyan.

Saiki, iki bisa diarani luwih unggul, nanging nggawe penghasilan ewu dolar saka blog cukup umum ing komunitas blogging.

Senajan sampeyan ora bakal entuk yuta pertama ing taun blogging kaping pisanan, sampeyan bisa nggawe blog dadi bisnis amarga wiwit entuk daya tarik lan sawise blog sampeyan wiwit tuwuh, penghasilan bakal tuwuh.

Jumlah dhuwit sing bisa sampeyan lakoni saka blog sampeyan gumantung ing kepiye marketing ing pamasaran lan sepira wektu sampeyan nandur modal.

Apa aku kudu miwiti blog gratis ing platform kaya Wix, Weebly, Blogger, utawa Squarespace?

Nalika miwiti blog, sampeyan bisa uga mikir babagan kudu miwiti blog gratis ing platform kaya Wix utawa Squarespace. Ana akeh platform blogging ing Internet sing ngidini sampeyan miwiti blog kanthi gratis.

Platform blog gratis minangka papan sing apik kanggo nyoba, nanging yen tujuan sampeyan ngasilake penghasilan saka blogging, utawa pungkasane mbangun bisnis ing sekitar blog sampeyan, aku nyaranake supaya sampeyan ngindhari platform blog gratis.

Kanggo ngganti, lunga karo perusahaan kaya Bluehost. Dheweke bakal nginstal blog sampeyan, dikonfigurasi, lan kabeh wis siyap.

Mangkene sawetara sebab kenapa aku nyaranake:

Ora ana kustomisasi utawa angel kanggo ngatur: Umume platform gratis sing ora menehi pilihan pangaturan dhewe. Dheweke ngunci konco mbuwang. Yen sampeyan pengin ngatur luwih saka jeneng blog, sampeyan kudu mbayar.

Ora ana dhukungan: Platform blogging ora bakal menehi dhukungan (yen ana) yen situs web sampeyan ora aktif. Umume njaluk sampeyan upgrade akun yen pengin akses dhukungan.

Dheweke sijine iklan ing blog sampeyan: Ora jarang platform blogging gratis masang pariwara ing blog sampeyan. Kanggo mbusak iklan kasebut, sampeyan kudu nganyari akun.

Umume mbutuhake upgrade yen sampeyan pengin golek dhuwit: Yen sampeyan pengin nggawe dhuwit blog ing platform gratis, sampeyan kudu miwiti mbayar sadurunge ngidini sampeyan nyelehake iklan dhewe ing situs web.

Ngalih menyang platform liyane, mengko, bakal akeh dhuwit: Sawise blog sampeyan wiwit entuk daya tarik, sampeyan bakal pengin nambah luwih akeh fungsi utawa mung duwe kontrol luwih saka situs sampeyan. Yen sampeyan mindhah situs saka platform gratis kanggo WordPress ing host bareng, sampeyan bisa mbayar akeh dhuwit amarga sampeyan kudu nyewa pangembang kanggo nindakake.

Platform blog gratis bisa mbusak blog lan kabeh konten ing sembarang wektu: Platform sing dudu sampeyan ora menehi kontrol ing data situs web sampeyan. Yen sampeyan kanthi ora sengaja nglanggar syarat-syarat kasebut, dheweke bisa mungkasi akun lan mbusak data kapan wae dikarepake tanpa kabar sadurunge.

Kurang kendali: Yen sampeyan pengin nggedhekake sampeyan situs web lan bisa uga nambah e-commerce komponèn kanggo, sampeyan ora bakal bisa kanggo ing free platform. Nanging karo WordPress, iku gampang kaya ngeklik sawetara tombol kanggo nginstal plugin.

Jam pira wektu sadurunge miwiti ndeleng dhuwit saka blogku?

Blogging minangka proyek sing angel lan butuh wektu sing akeh. Yen sampeyan pengin blog bisa sukses, sampeyan kudu nyambut gawe paling ora sawetara wulan. Sawise blog sampeyan wiwit entuk daya tarik, tuwuh kaya salju salju mudhun.

Sepira cepet sampeyan blog wiwit entuk daya tarik gumantung saka kepenak sampeyan ing marketing lan promosi blog sampeyan. Yen sampeyan wis dadi pemasar sing berpengalaman, sampeyan bisa miwiti ngasilake dhuwit saka blog sampeyan sajrone minggu pisanan. Nanging yen sampeyan lagi wae miwiti, bisa entuk sawetara wulan wiwit miwiti golek dhuwit saka blog sampeyan.

Sampeyan uga gumantung kepiye sampeyan milih golek dhuwit saka blog sampeyan. Yen sampeyan arep nggawe produk informasi, sampeyan kudu ngupayakake pamirsa lan banjur kudu nandur wektu lan usaha kanggo nggawe produk informasi.

Sanajan sampeyan arep outsource nggawe produk informasi menyang freelancer, sampeyan isih kudu ngenteni nganti produk informasi wis siyap didol.

Ing tangan liyane, Yen sampeyan arep kanggo nggawe dhuwit liwat iklan, sampeyan kudu ngenteni nganti website disetujoni dening Jaringan Iklan kaya AdSense. Umume jaringan iklan nolak situs web cilik sing ora entuk akeh lalu lintas.

Dadi, sampeyan kudu nggarap blog dhisik sadurunge bisa nglamar jaringan iklan kanggo entuk dhuwit. Yen sampeyan ditolak dening sawetara jaringan iklan, aja rumangsa ala. Iku kedadeyan kanggo kabeh blogger.

Kepiye yen aku ora bisa mutusake babagan blog apa?

Yen sampeyan ora bisa mutusake babagan blog apa, wiwiti blog babagan urip pribadi lan pengalaman urip sampeyan. Akeh blogger profesional sing sukses miwiti kanthi cara iki lan saiki blogane dadi bisnis sing sukses.

Blogging bisa dadi cara sing apik kanggo sinau sing anyar utawa nambah katrampilan sing ana. Yen sampeyan minangka desainer web lan sampeyan blog babagan trik utawa tutorial desain web, sampeyan bakal bisa sinau babagan anyar lan bisa nambah kemampuan sampeyan kanthi luwih cepet. Lan yen sampeyan nindakake kanthi bener, sampeyan bisa uga nggawe khalayak kanggo blog sampeyan.

Sanajan blog pertama sampeyan gagal, sampeyan bakal sinau babagan nggawe blog lan kudu menehi kawruh supaya sukses blog sampeyan sabanjure. Luwih becik gagal lan sinau tinimbang ora diwiwiti.

free WordPress tema vs tema premium, apa sing kudu dak lakoni?

Yen sampeyan lagi wae miwiti, nggunakake tema gratis ing blog sampeyan apike nanging apike masalah paling gedhe kanthi nggunakake tema gratis yaiku yen lan yen sampeyan pindhah menyang tema (premium) anyar ing mangsa ngarep, sampeyan bakal ilang kabeh pangaturan dhewe lan bisa ngilangi kepiye carane tumindak ing situs web.

Aku tresna Tema studioPress. Amarga tema kasebut aman, dimuat kanthi cepet, lan ramah SEO. Plus installer demo siji-klik StudioPress bakal nggawe urip kathah luwih gampang amarga bakal kanthi otomatis nginstal sembarang Plugins digunakake ing situs demo, lan nganyari isi kanggo cocog demo tema.

Mangkene beda paling gedhe antarane tema gratis lan premium:

Tema Gratis:

Nyokong: Tema gratis biasane dikembangake dening pangarang individu sing ora duwe wektu kanggo nanggapi pitakon dhukungan sedina muput lan umume, supaya kabeh ora padha njawab pitakon dhukungan.

Pilihan kustomisasi: Umume tema gratis dikembangake kanthi cepet lan ora menehi akeh (yen ana) pilihan pangaturan dhewe.

keamanan: Panulis tema gratis ora bisa nglampahi wektu kanggo nyoba kualitas tema. Lan tema kasebut bisa uga ora aman kaya tema premium sing dituku saka studio tema sing dipercaya.

Tema Tema:

Nyokong: Yen sampeyan tuku tema premium saka studio tema terkenal, sampeyan entuk dhukungan langsung saka tim sing nggawe tema kasebut. Umume studio tema nawakake dhukungan paling sethithik 1 taun kanthi tema premium.

Pilihan kustomisasi: Tema premium dilengkapi atusan opsi kanggo mbantu sampeyan ngatur meh kabeh aspek desain situs sampeyan. Umume tema premium teka karo plugin pembangun kaca premium sing ngidini sampeyan ngatur desain situs web kanthi ngeklik sawetara tombol.

keamanan: Studios tema populer nyewa coder paling apik lan bisa nandur modal kanggo nguji tema kanggo celah keamanan. Dheweke uga nyoba ndandani keamanan keamanan sanalika bisa ditemokake.

Aku menehi saran supaya sampeyan miwiti Tema Premium amarga yen sampeyan duwe tema premium, sampeyan bisa yakin manawa ana sing mandheg, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan.

Sepira wektu sadurunge lalu lintas SEO gratis?

Carane akeh lalu lintas sampeyan bisa nampa saka Google utawa mesin telusur liyane gumantung saka akeh faktor sing ora bisa dikontrol.

Google Sejatine minangka set algoritma komputer sing mutusake situs web apa sing kudu ditampilake ing 10 asil paling dhuwur. Amarga ana atusan algoritma sing nggawe Google lan mutusake peringkat situs web sampeyan, angel ditebak kapan situs web sampeyan bakal entuk lalu lintas Google.

Yen sampeyan lagi miwiti, mesthine bakal njupuk paling sethithik sawetara sasi sadurunge sampeyan ndeleng lalu lintas saka mesin telusur. Umume situs web mbutuhake paling ora 6 wulan sadurunge katon ing endi wae Google asil panelusuran.

Efek iki diarani efek Sandbox dening SEO Experts. Nanging ora ateges situs web sampeyan butuh 6 wulan kanggo miwiti entuk lalu lintas. Sawetara situs web wiwit entuk lalu lintas ing sasi kapindho.

Iku uga bakal gumantung carane akeh backlinks situs web sampeyan. Yen situs web sampeyan ora duwe backlink, banjur Google bakal pangkat luwih murah tinimbang situs web liyane.

Nalika situs web nyambung menyang blog sampeyan, iku minangka sinyal kepercayaan Google. Iku padha karo situs web ngandhani Google supaya situs web sampeyan bisa dipercaya.

Cara nggawe domain sampeyan bisa digunakake Bluehost?

Apa sampeyan milih domain anyar nalika sampeyan mlebu karo Bluehost? Yen ngono, priksa kothak mlebu email kanggo nemokake email pengaktifan domain. Klik tombol ing email kanggo ngrampungake proses aktifitas.

Apa sampeyan milih nggunakake domain sing wis ana? Menyang endi domain kasebut kadaptar (eg GoDaddy utawa Namecheap) lan nganyari nameservers kanggo domain kasebut:

Jeneng Server 1: ns1.bluehostsitus
Jeneng Server 2: ns2.bluehostsitus

Yen sampeyan ora yakin kepiye carane, tekan Bluehost lan supaya dheweke ngeterake sampeyan carane nindakake iki.

Apa sampeyan milih entuk domain mengko nalika sampeyan ndhaptar Bluehost? Banjur akun sampeyan aken duwe jumlah jeneng domain gratis.



Yen wis siyap entuk jeneng domain, cukup login menyang Bluehost akun banjur menyang bagean "Domain" lan goleki domain sing sampeyan pengin.

Ing pamrih, imbangan bakal $ 0 amarga kredit gratis wis ditrapake kanthi otomatis.

Yen domain wis didaftar, bakal didaftar ing bagean "Domain" ing akun sampeyan.

Ing panel sisih tengen kaca ing sangisore tab kanthi irah-irahan "Main" gulung mudhun menyang "jinis cPanel" banjur klik "Assign".

Blog sampeyan saiki bakal dianyari kanggo nggunakake jeneng domain anyar. Nanging, elinga manawa proses iki bisa udakara 4 jam.

Carane mlebu menyang WordPress yen wis metu log?

Kanggo njaluk menyang WordPress kaca login blog, ketik jeneng domain (utawa jeneng domain sementara) + wp-admin menyang browser web sampeyan.

Contone, ujar jeneng domain sampeyan wordpressblog.org banjur sampeyan ngetik https://wordpressblog.org/wp-admin/kanggo njaluk menyang WordPress kaca mlebu

wordpress rincian login

Yen sampeyan ora ngelingi sampeyan WordPress jeneng pangguna lan sandhi mlebu, rincian mlebu ana ing email sambutan sing dikirim menyang sampeyan sawise nggawe blog. Utawa, sampeyan uga bisa mlebu WordPress kanthi mlebu dhisik menyang Bluehost akun.

Carane miwiti WordPress yen sampeyan pamula?

Aku ngerteni manawa YouTube minangka sumber kanggo sinau WordPress. Bluehostsaluran YouTube wis jam-dikempalken karo tutorial video banget ngarahke ing pamula lengkap.



Pilihan sing apik yaiku WP101. Sing gampang kanggo tindakake WordPress tutorial video wis mbantu luwih saka rong yuta pamula sinau babagan cara nggunakake WordPress.

Yen sampeyan macet utawa duwe pitakon babagan aku kanggo miwiti blog ing 2022, hubungi kula lan aku bakal nanggapi email sampeyan.

Kirim iki ngemot tautan afiliasi. Kanggo info liyane maca pambocoran sandi kene

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.

UNDUH EBOOK 30,000 WORD GRATIS SAYA 'CARANE MULAI BLOG'
Gabung karo 1000+ blogger pamula liyane lan lengganan NEWSLETTER kanggo nganyari email lan entuk pandhuan 30,000 tembung GRATIS kanggo miwiti blog sing sukses.
CARA Miwiti BLOG
(KANGGO NGANGGO DUIT UTAWA NGADHUKI)
UNDUH EBOOK 30,000 WORD GRATIS SAYA 'CARANE MULAI BLOG'
Gabung karo 1000+ blogger pamula liyane lan lengganan NEWSLETTER kanggo nganyari email lan entuk pandhuan 30,000 tembung GRATIS kanggo miwiti blog sing sukses.