Cara Nggawe Pinunjul WordPress Landing Page

ditulis dening

Nggolek ngedongkrak tarif konversi sampeyan? Banjur gawe kaca kebangkrutan WordPress. Kanthi fitur sing gampang dienggo, nggawe kaca landing sing apik dadi potongan kue.

Ing pandhuan iki, kita bakal nutupi apa sing a WordPress landing page yaiku lan praktik paling apik kanggo nggawe siji.

Apa Halaman Landing?

A kaca landing kanggo funnel lan ngonversi pengunjung kanggo ndadékaké utawa calon pelanggan. Iki digunakake dening para pemasar utawa bisnis online kanggo njaluk wong tuku utawa melu tawaran.

Kaca kebangkrutan digandhengake karo sumber pemasaran, kayata Facebook Ads utawa newsletter email. Sawise pangguna ngeklik link sumber, dheweke bakal dituju menyang kaca kebangkrutan.

Rata-rata, tarif konversi liwat kaca pendarat kurang, mung 2.35%. Nanging, sing sukses kaca kebangkrutan sampeyan gumantung carane sampeyan nggunakake.

Kayata, 68% saka layanan B2B nggunakake kaca landas kanggo ngumpulake petunjuk anyar. Kajaba iku, nalika perusahaan nambahake nomer landing page saka 10 nganti 15, panuntune saya mundhak 55%. Akibaté, luwih akeh ndadékaké sampeyan, luwih akeh kesempatan kanggo ndorong dodolan.

Praktek Kaca Landing Paling Apik

Yen sampeyan pengin ngerteni carane gawe kaca kebangkrutan sing apik, Aku nyimpulake praktik kaca kebangkrutan paling apik sing bisa digunakake.

Nanging sadurunge miwiti, priksa mbusak judhul kaca ing WordPress. Sampeyan ora bakal nggunakake kanggo kaca landing, supaya mbusak bakal nggawe ruang kanggo desain lan konten sing relevan.

Nemtokake Gol Sampeyan

Sadurunge miwiti, ngeset tujuan kanggo landing page sampeyan.

Ana rong jinis landing page: generasi klik lan timbal.

Kaca-kaca klik ngandhani pengunjung babagan tawaran supaya tuku utawa lengganan. Kangge, kaca generasi timbal njaluk informasi pengunjung minangka ganti kanggo produk utawa layanan gratis. Data kasebut bisa digunakake kanggo masa depan marketing upaya.

Dadi, apa sampeyan pengin pengunjung tuku produk utawa menehi informasi?

Yen nyedhiyakake luwih saka siji produk utawa layanan, gawe siji kaca kebangkrutan kanggo saben. Kanthi cara iki, pangguna ora bakal kepenak karo akeh pilihan.

Nggawe Kepala Ndesep

Judhul minangka pernyataan sing narik kawigaten sing ringkes nerangake tawaran sampeyan. Sampeyan kudu ditulis ing salah sawijining jinis sing gedhe lan dipanggonke ing ndhuwur. Salajengipun, cocog karo judhul ing sumber marketing sampeyan supaya konsistensi.

Yen mikir judhul utama, sorot kepiye para pengunjung bisa entuk saka penawaran sampeyan. Kanthi mangkono, malah ukara ringkes bisa gawe uwong yakin yen dheweke nindakake apa sing dikarepake.

Kanggo menehi conto, ayo gunakake Airbnb minangka conto.

Airbnb

Judhul kasebut nandheske kauntungan utama nyathet properti sampeyan ing Airbnb: entuk dhuwit. Iku langsung pancing pangguna tanpa kudu nerangake apa Airbnb. Lan sanajan dheweke ora ngetutake tawaran kasebut, dheweke bakal ngelingi situs web kasebut kanggo referensi ing mangsa ngarep.

Tulis Salinan Intim Pelanggan

Dawane salinan gumantung saka nggunakake kaca cekak utawa dawa.

Miturut riset, kaca-kaca dawa bisa ngasilake nganti a 220% tingkat konversi Nanging, iki isih gumantung saka salinan lan desain sampeyan.

Yen produk bisa diringkes sedhela, kaca cekak kudu cekap. Nanging, yen produk sampeyan luwih kompleks, pilih milih sing dawa.

Minangka salah siji, priksa manawa salinan sampeyan fokus ing keuntungan produk.

Gunakake sub-judhul kanggo nggedhekake judhul utama. Tulis sawetara pernyataan mupangat lan nerangake kabeh kanthi cetha lan ringkes.

Salajengipun, mesthekake salinan sampeyan bisa dingerteni lan gampang dingerteni. Pangguna rata-rata dawane jangka cendhak, saengga penting kanggo nangkep perhatian kanthi cepet. Gunakake poin peluru supaya luwih ringkes.

Ayo goleki ShopifySalin kaca landing.

Shopify

Ing kene, sub-judhul kasebut negesake reputasi situs. Ing ngisor, ana telung pernyataan keuntungan sing ringkes sing nggarisake kekuwatane Shopify. Saben digambarake kanthi ringkes babagan carane bisa migunani kanggo pengunjung.

Kalebu Bukti Sosial Bukti

Kanggo netepake kapercayan ing lapangan sampeyan, gunakake bukti sosial saka data, pelanggan, utawa klien sampeyan.

Tampilake statistik kinerja produk sampeyan lan sawetara testimoni pelanggan. Sampeyan uga bisa nuduhake logo perusahaan sing wis kerja bareng karo sampeyan. Pengunjung bakal luwih percaya marang merek sampeyan yen ana wong liya sing entuk manfaat.

Mangkene carane LastPass nindakake:

lastpass

Priksa Tombol Telpon-Kanggo-Tumindak

Tombol panggilan tumindak bisa ngowahi pengunjung menyang arah. Mangkono, kudu narik kawigatosan para pengunjung.

Gunakake warna sing ora cocog karo desain halaman sampeyan. Contone, yen kaca sampeyan ing warna biru, warnane tombol abang.

Tombol kudu ora mung ngomong "Kirim" utawa "Klik kene." Gawe rasa cepet kanggo meksa pengunjung kanthi tembung kaya "Dina iki," "Saiki," utawa "Gratis."

Desain Nggulung

Nalika ngrancang halaman kasebut, priksa manawa pengunjung sampeyan duwe wektu gampang nggulung menyang kaca sampeyan.

Tancepake tata letak saka sing paling ora penting. Contone, judhul lan tumindak kudu diselehake ing ndhuwur. Sisa salinan lan bukti sosial bisa luwih prioritas adhedhasar faktor banding kasebut.

Sampeyan uga bisa kalebu tombol panggilan sing padha menyang ngisor yen sampeyan duwe kaca dawa. Kanthi cara iki, pengunjung ora kudu nggulung maneh.

Cara paling gampang kanggo nggawe landing page yaiku nggunakake WordPress plugins, dadi sampeyan ora perlu nggawe kaca wiwit wiwitan.

Gunakake plugin tukang kaca sing populer Unsur utawa Divi. Utawa, nginstal salah sawijining plugin kaca landing kaya Kaca Panganggo PluginOps '.

Cara liya sing trep yaiku nggunakake a WordPress tema sing nduwe template kaca kebangkrutan. Ana akeh pilihan gratis lan premium sing bisa dipilih. Gunakake opsi demo langsung kanggo nyoba template kaca kebangkrutan.

Gunakake Perumpamaan Lengkap

Media sing ditampilake ing kaca kebangkrutan kudu mbantu para pengunjung sing dipikirake babagan cara nggunakake penawaran sampeyan.

Gunakake pahlawan nembak supaya produk utawa layanan sampeyan wis metu. Iki uga mbantu yen gambar miturut kontekstual kanggo nuduhake kepiye tawaran sampeyan migunani ing urip nyata.

Yen sampeyan pengin tarif konversi sing luwih apik, kalebu video. Bisa dadi testimoni klien utawa tutorial babagan cara nggunakake produk kasebut.

Uga, sampeyan bisa nyoba nggawe gambar slaid. Kanthi cara iki, gambar utawa video ora bakal entuk akeh ruang kaca sampeyan.

Nyepetake situs web

Pangguna ponsel bakal ninggalake a situs yen mbutuhake luwih saka telung detik kanggo mbukak. Mangkono, tambahake kacepetan situs kanggo njamin tingkat bouncing sing luwih murah.

Cara paling gampang kanggo nyepetake kinerja situs yaiku nggunakake plugin caching kaya WP Rocket. Konten statis kaya gambar lan file JavaScript disimpen ing komputer klien, mula bakal mbukak saka cache tinimbang server.

Tes Kaca Kebangkrutan Sampeyan

Kanggo nggawe manawa kaca landing sampeyan ngowahi, nganakake tes panggunaan.

Ana akeh layanan sing nawakake riset panggunaan. Sampeyan bisa nindakake uji coba A / B karo platform kaya Ngoptimalake.

Sampeyan uga bisa nggunakake alat peta panas kanggo nemokake pangguna ngeklik lan nggulung pangguna. Telor Crazy nawakake percobaan 30 dina gratis kanggo alat peta panas kasebut.

bungkusan Up

Minangka sampeyan bisa ndeleng, yen digunakake kanthi bener, a landing page ono gunane kanggo bisnis sing pengin ngowahi pengunjung dadi pimpinan.

Sadurunge miwiti, sampeyan kudu nemtokake tujuan kanggo tujuan sampeyan landing page. Kabeh sing pengin dilebokake ing kaca landing sampeyan kudu cocog karo tujuan kasebut lan dijaluk pengunjung kanggo para pengunjung. Aja lali nyepetake situs web lan nglakoni tes kanggo ngoptimalake kaca pendaratan.

Muga-muga sampeyan duwe informasi sing cukup lan saiki sampeyan bisa nggawe dhewe WordPress landing page Sugeng sareh!

Komentar wis ditutup.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.