Dashlane Review (Isih Manajer Sandi Paling Apik ing kana?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Kanthi sawetara fitur keamanan lan privasi sing nyenengake kayata ngawasi web peteng, enkripsi enol-pengetahuan, lan VPN dhewe, Dashlane nggawe kemajuan ing jagad manajer tembung sandhi - goleki apa hype ing review Dashlane iki.

Saka $ 1.99 saben wulan

Mulai uji coba premium gratis 30 dina

Ringkesan Review Dashlane (TL; DR)
Rating
dirating 3.7 metu saka 5
price
Saka $ 1.99 saben wulan
Rencana Gratis
Ya (nanging siji piranti lan maksimal 50 sandhi)
enkripsi
Enkripsi AES-256 bit
Login Biometrik
ID Wajah, Mbukak Wajah Piksel, ID Tutul ing pamaca bekas driji iOS & macOS, Android & Windows
2FA / MFA
Ya
Isi Formulir
Ya
Ngawasi Web peteng
Ya
Platform sing Didhukung
Windows macOS, Android, iOS, Linux
Auditing Sandi
Ya
Fitur Key
Panyimpenan file enkripsi pengetahuan enol. Ganti sandhi otomatis. VPN Unlimited. Pemantauan web peteng. Nuduhake sandhi. Audit kekiyatan tembung sandhi
Deal Saiki
Mulai uji coba premium gratis 30 dina

Lali sandhi sing kuwat kedadeyan kabeh - nalika ngganti piranti, ganti akun kerja lan akun pribadi, utawa mung amarga aku lali milih "Elingi aku".

Apa wae, pungkasane mbuwang sawetara wektu kanggo ngreset sandhi, utawa luwih umum tinimbang sing dakkarepake, mung nesu. Aku wis nyoba nggunakake manajer tembung sandhi sadurunge nanging gagal. Prosese mesthi krasa clunky, kakehan sandhi sing bisa dilebokake, lan ora tetep wae.

Iku nganti aku nemokake Dashlane, banjur pungkasane aku ngerti panjaluk app manager sandhi sing apik.

Facebook. Gmail. Dropbox. Twitter. Online banking. Ing ndhuwur sirahku, iki mung sawetara situs web sing aku bukak saben dina. Apa kanggo kerja, hiburan, utawa keterlibatan sosial, aku ana ing Internet. Lan luwih akeh wektu aku nginep ing kene, luwih akeh tembung sandhi sing kudu dakelingi, lan uripku dadi luwih frustasi.

Untung lan rugine

Dashlane Pros

  • Ngawasi Web peteng

Dashlane terus-terusan mindai web sing peteng lan nggawe sampeyan ngerti babagan pelanggaran data ing endi alamat email sampeyan wis kompromi.

  • Fungsi Multi-Piranti

Ing versi mbayar, Dashlane syncsandhi lan data ing kabeh piranti sing dipilih.

  • VPN

Dashlane minangka siji-sijine manajer tembung sandhi sing versi premium duwe layanan VPN dhewe!

  • Checker Kesehatan Sandi

Layanan audit sandi Dashlane minangka salah sawijining sing paling apik sing bakal ditemokake. Iki akurat banget lan cukup lengkap.

  • Fungsi nyebar

Dashlane ora mung kasedhiya kanggo Mac, Windows, Android, lan iOS, nanging uga kasedhiya ing 12 basa liyane.

Cons Dashlane

  • Versi Gratis Terbatas

Mesthine, versi gratis aplikasi bakal duwe fitur sing luwih sithik tinimbang versi sing dibayar. Nanging sampeyan biasane bisa nemokake fitur sing luwih apik ing versi gratis akeh manajer tembung sandhi liyane.

  • Aksesibilitas sing ora padha ing saindenging Platform

Ora kabeh fitur desktop Dashlane bisa diakses ing aplikasi web lan seluler… nanging jarene bisa digunakake.

DEAL

Mulai uji coba premium gratis 30 dina

Saka $ 1.99 saben wulan

Fitur Key

Nalika Dashlane pisanan muncul, dheweke ora bisa ditonjol. Sampeyan bisa kanthi gampang nglalekake kanggo liyane manager sandi populer, kaya LastPass lan Bitwarden. Nanging ing taun-taun pungkasan, iki wis owah.

Ana pirang-pirang fitur sing diwenehake Dashlane minangka bagean saka rencana premium sing sampeyan ora bakal entuk aplikasi liyane sing padha, kayata VPN gratis lan ngawasi web peteng. Ayo ndeleng tampilan fitur utama ing aplikasi web, sing uga nginstal ekstensi ing browser sampeyan.

Kanggo nggunakake Dashlane ing komputer, bukak dashlane.com/addweb banjur turuti pandhuan ing layar.

Isi Formulir

Salah sawijining fitur sing paling cocog sing diwenehake Dashlane yaiku Formulir Isi. Sampeyan ngidini sampeyan nyimpen kabeh informasi ID pribadi uga informasi pembayaran supaya Dashlane bisa ngisi nalika sampeyan mbutuhake. Dadi akeh wektu lan stres sing disimpen!

Sampeyan bakal nemokake menu tumindak Dashlane ing sisih kiwa layar ing aplikasi web. Kayane kaya iki:

Saka kene, sampeyan bisa miwiti ngetik informasi kanggo ngisi formulir otomatis.

Info Pribadi lan Panyimpenan ID

Dashlane ngidini sampeyan nyimpen macem-macem info pribadi sing bakal asring dilebokake ing situs web liyane.

Sampeyan uga bisa nyimpen KTP, paspor, nomer jaminan sosial, lsp., Dadi ora prelu nggawa salinan fisik:

Saiki, sanajan aku seneng banget karo layanan panyimpenan informasi nganti saiki, aku pengin duwe pilihan kanggo nambah sawetara lapangan khusus menyang informasi sing ana.

Info Pembayaran

Layanan IsiOtomatis liyane sing diwenehake dening Dashlane kanggo informasi pembayaran sampeyan. Sampeyan bisa nambah akun bank lan kertu debit / kredit supaya bisa mbayar zippy pambayaran online sabanjure kanthi cepet.

Cathetan Aman

Pikiran, rencana, rahasia, impen - kita kabeh mung pengin nulis mung kanggo mripat. Sampeyan bisa nggunakake jurnal utawa aplikasi notebook telpon, utawa sampeyan bisa nyimpen ing Dashlane's Secure Notes, ing endi sampeyan bakal bisa ngakses terus.

Cathetan aman, miturut pendapatku, minangka tambahan sing apik, nanging muga-muga bisa uga kasedhiya ing Dashlane Free.

Ngawasi Web peteng

Sayange, pelanggaran data minangka kedadeyan umum ing Internet. Kanthi dipikirake, Dashlane wis nyakup layanan ngawasi web peteng, ing endi web peteng dipindai kanggo alamat email sampeyan. Banjur, yen ana data sing bocor ditemokake, Dashlane menehi informasi kanthi cepet.

Fitur ngawasi web peteng Dashlane kaya ing ngisor iki:

  • Ngidini sampeyan ngawasi nganti 5 alamat email
  • Ngawasi pengawasan 24/7 nganggo alamat email sing sampeyan pilih
  • Ngelingi sampeyan kanthi cepet yen ana pelanggaran data

Aku nyoba layanan ngawasi web sing peteng lan ngerti manawa alamat emailku wis kompromi ing 8 platform liyane:

Amarga wis pirang-pirang taun aku ora nggunakake 7 saka 8 layanan kasebut, mula aku kaget banget. Aku ngeklik tombol "Deleng rincian" sing ana ing jejere salah sawijining situs web, bitly.com (kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing ndhuwur), lan iki sing ditemokake:

Saiki, nalika iki cukup nyengsemake, aku kepengin weruh apa sing nggawe layanan ngawasi web peteng Dashlane beda karo sing kaya Bitwarden lan RememBear, sing nggunakake basis data gratis Aku wis Pwned.

Aku ngerti iku Dashlane nyimpen kabeh informasi kabeh database ing server dhewe. Sing langsung nggawe dheweke luwih dipercaya kanggo aku.

Ana ing peteng babagan kedadeyan ing umume web sing peteng biasane dadi berkah. Dadi, luwih becik ngerti wong sing ana ing sisihku.

Ease

Pengalaman pangguna sing diwenehake Dashlane pancen salah sawijining sing paling apik. Menyang situs web, aku disambut desain minimalis nanging dinamis.

Proses kasebut dirampingake karo antarmuka sing resik, tanpa gangguan, lan pancen panggunaan. Aku seneng desain tanpa embel-embel kanggo aplikasi keamanan kaya ngene - nggawe aku yakin.

Ndhaptar menyang Dashlane

Nggawe akun ing Dashlane ora rumit. Nanging kanthi cara sing padha kanggo ndownload aplikasi ing telpon supaya bisa nggawe akun, sampeyan kudu nginstal aplikasi web (lan ngiringan ekstensi browser) yen nggunakake komputer .

Nanging, sawise iku, gampang banget. Miwiti kanthi ngetik alamat email, kaya mangkene:

fitur dashlane

Tembung Sandi Master

Sabanjure, saiki wayahe nggawe sandhi utama sampeyan. Nalika ngetik, meter bakal katon ing ndhuwur kolom teks kanthi menehi rating kekuwatan sandhi. Yen ora dianggep kuat dening Dashlane, ora bakal ditampa.

Mangkene conto sandhi sing cukup apik:

Kaya sing sampeyan ngerteni, aku wis nggunakake kasus huruf gantian uga seri 8 nomer. Sandi kaya ngono luwih angel dibahas hacker.

penting: Dashlane ora nyimpen Sandi Master sampeyan. Dadi, tulisen ing papan sing aman, utawa lebokake ing otak sampeyan!

Cathetan: Sejatine nyaranake nggawe akun sampeyan ing piranti seluler amarga menehi pilihan kanggo ngaktifake fitur Bukak Kunci Biometric. Iki nggunakake bekas driji utawa rai kanggo menehi akses menyang aplikasi kasebut. Iki uga nggawe ngreset sandhi master dadi luwih gampang - yen sampeyan lali.

Mesthi wae, sampeyan uga bisa nyiyapake kunci biometrik mengko uga.

Cathetan ing App Web / Ekstensi Browser

Nggunakake Dashlane gampang banget ing seluler lan web. Sampeyan ora bakal kesulitan ngetutake instruksi utawa nemokake barang sampeyan.

Nanging, yen lagi ing proses mungkasi aplikasi desktop lan pindhah menyang aplikasi web, sampeyan kudu ndownload ekstensi browser (sing kasedhiya kanggo kabeh browser utama: Chrome, Edge, Firefox, Safari, lan Opera) kanggo nginstal Dashlane.

Ekstensi browser, banjur kasedhiya karo sing diarani "aplikasi web". Ora kabeh fitur kasedhiya ing aplikasi web lan aplikasi seluler, nanging, prelu dipikirake.

Kajaba iku, aku ora bisa nemokake link download kanggo aplikasi desktop kaya gampang banget nalika nemokake ekstensi browser Dashlane. Lan, amarga aplikasi desktop wis ora diterusake, diundhuh mesthi ora ana gunané - luwih-luwih ngelingi manawa akeh fitur sing butuh wektu suwe kanggo platform liyane.

Manajemen Sandi

Kanthi cara sing ora ana gandhengane, kita bisa nemokake sawetara prekara sing penting: nambahake sandhi menyang Dashlane Password Manager.

Nambahake / Ngimpor Sandhi

Sandhi Dashlane cukup gampang ditambahake. Ing aplikasi web, miwiti kanthi njupuk bagean "Sandhi" saka menu ing sisih kiwa layar. Klik ing "Tambah sandhi" kanggo miwiti.

Sampeyan bakal disambut karo sawetara situs web sing paling umum digunakake ing Internet. Sampeyan bisa milih salah sawijining situs web kanggo ngetik sandhi. Aku miwiti nganggo Facebook. Banjur aku dijaluk nindakake ing ngisor iki:

  • Bukak situs web. Cathetan: Yen sampeyan wis mlebu, log metu (mung sapisan iki).
  • Mlebu kanthi ngetik email lan sandhi.
  • Klik Simpen nalika Dashlane nawakake kanggo nyimpen info login.

Aku nuruti pandhuane. Nalika mlebu maneh menyang Facebook, aku dijaluk Dashlane kanggo nyimpen tembung sandhi sing dak lebokake:

Aku ngeklik "Simpen," lan banjur ana. Aku wis sukses ngetik sandhi pisanan ing Dashlane. Aku bisa ngakses sandhi iki maneh saka "Vault" Pangatur Sandi Dashlane ing ekstensi browser:

Pangguna Sandi

Generator sandhi minangka salah sawijining indikator utama kinerja manajer tembung sandhi. Aku mutusake nyoba tes generator Dashlane kanthi ngreset sandhi akun Microsoft.com. Sawise aku tekan kana, aku kanthi otomatis dijaluk Dashlane kanggo milih tembung sandhi sing kuwat digawe.

Sampeyan uga bisa ngakses generator sandhi Dashlane saka ekstensi browser:

Generator sandhi Dashlane nggawe sandhi 12 karakter kanthi standar. Nanging, sampeyan duwe pilihan kanggo ngatur sandhi kabeh miturut kabutuhan. Terserah manawa sampeyan pengin ngemot huruf, digit, simbol, lan karakter sing padha, lan uga pirang-pirang karakter sing pengin dawa tembung sandhi. 

Saiki, bisa uga ana masalah sing kudu diapalake lan elinga tembung sandhi sing aman apa wae Dashlane sing bakal sampeyan gunakake. Lan aku ora ngapusi, muga-muga ana pilihan kanggo nggawe sandhi sing kuwat sing luwih gampang diwaca / dielingi, yaiku sawetara manajer password liyane sing bisa nindakake.

Nanging maneh, sampeyan nggunakake pangatur tembung sandhi, mula ora prelu ngeling-eling sandhi sampeyan! Dadi, pungkasane, masuk akal yen nggunakake sandhi apa wae sing wis disaranake yen pengin aman.

Yen sampeyan ngelingi sandhi utama lan nginstal app ing kabeh piranti, sampeyan kudu luwih becik mbukak. Lan Dashlane ora bisa dipungkiri nggawe sandhi sing kuwat banget.

Babagan liyane sing sampeyan pengin ngerti babagan generator tembung sandhi yaiku sampeyan bisa ndeleng riwayat sandhi sing digawe sadurunge.

Dadi, yen sampeyan nggunakake salah sawijining sandhi sing digawe Dashlane kanggo nggawe akun ing endi wae, nanging mateni nyimpen otomatis, sampeyan duwe opsi kanggo nyalin lan nempelake tembung sandhi kanthi otomatis menyang kubah sandi Dashlane. 

Sandhi Isi Auto

Sawise sampeyan wis menehi Dashlane salah siji sandhi, bakal kanthi otomatis ngetik sandhi kanggo sampeyan ing situs web sing cocog, dadi sampeyan ora perlu. Aku dites metu dening nyoba kanggo mlebu menyang sandi Dropbox akun. Sawise aku ngetik alamat email, Dashlane nindakake liyane kanggo aku:

Pancen gampang kaya ngono.

Auditing Sandi

Saiki kita tekan fitur Kesehatan Sandi Dashlane, yaiku layanan audit tembung sandhi. Fungsi iki tansah mindhai sandhi sing disimpen supaya bisa ngidentifikasi sandhi sing digunakake maneh, kompromi, utawa ringkih. Adhedhasar kesehatan tembung sandhi, sampeyan bakal diwenehi skor keamanan sandhi.

Matur nuwun, kabeh 4 sandhi sing diketik dianggep sehat dening Dashlane. Nanging, kaya sing sampeyan ngerteni, tembung sandhi dikategorikake miturut kesehatane ing bagean ing ngisor iki:

  • Sandi kompromi
  • Sandhi sandi
  • Sandi sing digunakake maneh
  • Kasebut

Fitur audit keamanan sandhi minangka fitur sing bakal ditemokake ing macem-macem manajer tembung sandhi sing paling apik, kayata 1Password lan LastPass. Ing pangertene, iki dudu fitur sing unik.

Nanging, Dashlane nindakake tugas sing apik banget kanggo ngukur kesehatan tembung sandhi lan mesthekake sampeyan ora bisa nggunakake tembung sandhi sing ringkih.

Pangowahan Sandi

Pengubah sandhi Dashlane ngidini sampeyan ngganti sandhi akun kanthi gampang. Sampeyan bakal nemokake pangisi tembung sandhi ing bagean "Sandhi" ing aplikasi web ing menu sisih kiwa.

Masalah sing diadhepi ing kene karo panganggo sandhi Dashlane yaiku aku ora bisa ngganti sandhi Tumblr.com saka njero app. Dadi, aku kudu ngunjungi situs web dhewe kanggo ngganti sandhi, sing banjur dikepengini dening Dashlane.

Iki rada mumetake amarga aku duwe kesan yen iki bisa ditindakake kanthi ngganti tembung sandi kanthi otomatis, kanthi input minimal saka aku. Nanging, pranyata fitur sing, maneh, sampeyan mung bakal nemokake ing aplikasi desktop.

Nuduhake lan Kolaborasi

Mangkene carane Dashlane ngidini sampeyan bareng lan kolaborasi karo kolega lan wong sing dikasihi.

Nuduhake Sandhi sing Aman

Kaya kabeh manajer sandi sing paling apik, Dashlane menehi pilihan kanggo nuduhake sandhi (utawa informasi liyane sing bisa dituduhake sing disimpen ing server) karo wong sing dipilih. Dadi, umpamane pacar sampeyan pengin akses menyang Netflix. Sampeyan mung bisa nuduhake sandhi langsung saka aplikasi web.

Aku nyoba fitur kasebut nganggo rincian akun tumblr.com lan dakcritakake karo aku ing akun boneka liyane. Wiwitane, aku dijaluk milih salah sawijining akun sing wis dak simpen ing Dashlane:

Sawise milih akun sing relevan, aku diwenehi opsi kanggo nuduhake hak winates utawa hak lengkap kanggo konten sing dituduhake:

Yen sampeyan milih hak winates, sing dipilih mung bakal duwe akses menyang sandhi sing dienggo bareng supaya bisa nggunakake nanging ora bisa dideleng.

Ati-ati karo hak kebak amarga sing nampa bakal diwenehi hak sing padha karo sing sampeyan tampa. Iki tegese ora mung bisa ndeleng lan nuduhake sandhi nanging nggunakake, nyunting, nuduhake lan malah mbatalake akses sampeyan. Yikes!

Akses darurat

Fitur Akses Darurat Dashlane ngidini sampeyan nuduhake sawetara utawa kabeh sandhi sing disimpen (lan cathetan aman) karo siji kontak sing dipercaya. Iki rampung kanthi ngetik alamat email kontak sing sampeyan pilih, lan undhangan dikirim menyang wong-wong mau.

Yen dheweke nampa lan milih dadi kontak darurat, dheweke bakal diwenehi akses menyang item darurat sing dipilih langsung utawa sawise wektu tunggu rampung. Terserah sampeyan.

Periode tunggu bisa disetel antara nganti 60 dina. Sampeyan bakal entuk kabar saka Dashlane yen kontak darurat sing dipilih njaluk akses menyang data sing dituduhake. 

Saiki, iki sing Dashlane ora bakal wenehi akses kontak darurat sampeyan:

  • Informasi pribadhi
  • Informasi pambayaran
  • ID

Iki bisa uga katon kaya breaker deal yen sampeyan wis biasa nggunakake layanan kaya LastPass, ing endi kontak darurat duwe akses menyang kabeh kubah sampeyan. Lan ing pirang-pirang kasus, iku. Nanging, beda karo LastPass, Dashlane ora ngidini sampeyan milih persis sing pengin dituduhake. Dadi, aku kira sampeyan menang, lan sampeyan uga bakal kalah.

Sawise maneh, aku nemokake manawa fitur iki ora kasedhiya ing aplikasi web lan mung bisa diakses ing aplikasi desktop. Ing tahap iki, aku wiwit rada frustasi karo pirang-pirang fitur sing ora bisa diakses kajaba nggunakake aplikasi seluler utawa desktop.

Iki amarga nggunakake aplikasi desktop, ing endi iki lan fitur liyane sing kasedhiya, ora dadi pilihan maneh amarga wis mutusake nyetop dhukungan.

Kabeh sing dikandhakake, perlu dielingi manawa fitur iki minangka fitur sing ora umum ditemokake ing manajer tembung sandhi liyane.

Keamanan lan Privacy

Penting kanggo ngerti apa langkah-langkah sing wis dijupuk saka manajer tembung sandhi sing dipilih kanggo ngamanake lan njaga data sampeyan. Mangkene langkah-langkah keamanan lan sertifikasi sing dilaporake layanan Dashlane.

Enkripsi AES-256

Kaya akeh manajer sandi canggih liyane, Dashlane ndhelik kabeh data ing kubah tembung sandi nganggo enkripsi 256-bit AES (Advanced Encryption Standard), sing minangka metode enkripsi kelas militer. Iki uga digunakake ing bank-bank ing saindenging jagad lan disetujoni dening Badan Keamanan Nasional AS (NSA).

Mula, ora nggumunake yen enkripsi iki ora bisa dirusak. Ahli ngomong manawa kanthi teknologi saiki, enkripsi AES-256 bakal mbutuhake wektu miliaran taun. Dadi aja padha sumelang - sampeyan lagi ing tangan apik.

Enkripsi End-to-End (E2EE)

Salajengipun, Dashlane uga duwe kabijakan nol-kawruh (sing sampeyan bisa ngerti kanthi jeneng enkripsi end-to-end), tegese kabeh data sing disimpen kanthi lokal ing piranti sampeyan uga dienkripsi.

Kanthi tembung liyane, informasi sampeyan ora disimpen ing server Dashlane. Ora ana personel Dashlane sing bisa ngakses utawa mriksa data apa wae sing disimpen. Ora kabeh manajer sandi duwe langkah keamanan iki.

Otentikasi Faktor Loro (2FA)

Two Factor Authentication (2FA) minangka salah sawijining langkah keamanan sing paling umum digunakake ing Internet, lan sampeyan bakal nemokake ing meh kabeh manajer tembung sandhi. Sampeyan kudu ngliwati rong tingkatan mriksa keamanan sadurunge sampeyan bisa ngakses akun. Ing Dashlane, sampeyan duwe rong pilihan 2FA kanggo dipilih:

Sampeyan bisa nggunakake app authenticator kayata Google Authenticator utawa Authy. Utawa, sampeyan duwe pilihan kanggo milih kunci keamanan U2F bebarengan karo piranti otentikasi kayata YubiKey.

Aku ngadhepi sawetara alangan nalika nyoba ngaktifake 2FA. Kaping pisanan, aku ora bisa ngakses fitur ing aplikasi web. Iki minangka hambatan utama kanggo aku amarga nggunakake aplikasi web kanggo kabeh operasi lan dudu aplikasi desktop Dashlane.

Nanging, nalika pindhah menyang aplikasi Android Dashlane, aku bisa mbukak proses kasebut.

Dashlane uga bakal menehi kode serep 2FA sing ngidini sampeyan ngakses kubah sandhi sanajan sampeyan ilang akses menyang aplikasi otentik. Kode kasebut bakal dituduhake nalika sampeyan ngaktifake 2FA; Utawa, sampeyan bakal nampa kode ing ponsel minangka teks yen sampeyan wis nyiyapake.

Login Biometrik

Sanajan isih ana ing mode beta, salah sawijining fitur keamanan Dashlane sing nggumunake yaiku login biometrik. Lan matur nuwun sanget, fitur iki bisa diakses ora mung ing loro iOS lan Android nanging Windows lan Mac uga.

Kaya sing sampeyan bayangake, nggunakake login biometrik luwih trep, lan, mesthine luwih cepet tinimbang nggunakake kredensial login saben-saben.

Sayange, Dashlane rencana kanggo mungkasi dhukungan mlebu biometrik kanggo Mac lan Windows. Moral crita tartamtu iki - lan bisa uga crita pangurus sandhi liyane - aja nganti lali tembung sandhi utama sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake fitur biometrik ing telpon kanthi mesthi.

Kepatuhan GDPR lan CCPA

Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) minangka aturan sing dirancang dening Uni Eropa kanggo menehi kontrol sing luwih gedhe marang data pribadine.

Undhang-undhang Privasi Pelanggan California (CCPA) minangka aturan sing padha kanggo warga California. Pandhuan iki ora mung menehi hak data pribadi marang pangguna nanging uga njaga kerangka hukum sing padha.

Dashlane tundhuk karo GDPR lan CCPA. Luwih luwih alesan, miturut aku, dipercaya karo data kasebut.

Data Sampeyan Disimpen ing Dashlane

Sampeyan bisa uga kepengin ngerti, yen kabeh informasi sing sampeyan bareng karo Dashlane ora bisa diakses, apa sing disimpen?

Iku gampang banget. Alamat email sampeyan, mesthine wis kedhaftar ing Dashlane. Semono uga informasi tagihan sampeyan yen sampeyan pangguna sing mbayar. Lan pungkasane, pesen apa wae sing ditukar karo sampeyan lan dhukungan pelanggan Dashlane uga disimpen kanggo ngawasi kinerja.

Ing cathetan kasebut, informasi babagan cara nggunakake aplikasi web lan aplikasi seluler Dashlane uga bakal disimpen dening wong-wong mau supaya bisa maneh ngawasi lan ningkatake kinerja. Pikirake minangka umpan balik otomatis. 

Saiki, sanajan data sing dienkripsi bisa uga ditransfer liwat utawa didhukung ing server Dashlane, data kasebut ora bakal bisa diakses amarga langkah enkripsi sing dibahas ing ndhuwur.

Tambahan

Saka kabeh fitur apik sing ditawakake Dashlane, VPN bisa uga paling misuwur, amarga mung siji-sijine manajer kata kunci sing nawakake. Iki sing ditawakake.

Dashlane VPN (Jaringan Pribadi Virtual)

Yen sampeyan ora ngerti apa sing diarani VPN, tegese Jaringan Pribadi Virtual. Kaya jenenge, VPN nglindhungi kegiatan internet kanthi masking alamat IP sampeyan, ngalangi nglacak kegiatan sampeyan, lan umume ndhelikake apa wae sing sampeyan lakoni ing Internet (kita ora hakim, sampeyan uga nindakake).

Mungkin sing paling populer, nggunakake VPN minangka cara paling gampang kanggo entuk akses menyang konten sing wis diblokir ing lokasi geografis tartamtu.

Yen sampeyan wis kenal karo VPN, sampeyan mesthi bakal krungu babagan Hotspot Shield. Ya, VPN Dashlane dikuatake dening Hotspot Shield! Penyedia VPN iki nggunakake enkripsi AES 256-bit, mula maneh, data lan kegiatan sampeyan wis aman.

Apa maneh, Dashlane ngetutake kabijakan sing ora dilacak utawa disimpen ing kegiatan sampeyan.

Nanging bisa uga sing paling apik babagan VPN Dashlane yaiku ora ana katrangan babagan data sing bisa digunakake. Umume VPN sing gratis karo produk liyane, utawa versi VPN gratis sing mbayar, duwe watesan panggunaan, kayata, tunjangan saben wulan Tunnelbear 500MB.

Jarene, VPN Dashlane dudu solusi gaib kanggo masalah VPN. Yen sampeyan nyoba nggunakake layanan streaming kayata Netflix lan Disney + nganggo VPN, mesthine bakal kejiret lan dilarang nggunakake layanan kasebut.

Ditambah maneh, ora ana mateni mateni ing VPN Dashlane, tegese sampeyan ora bakal bisa mateni koneksi internet yen VPN sampeyan dideteksi.

Nanging, kanggo browsing umum, game, lan uga torrenting, sampeyan bakal seneng kacepetan cepet nalika nggunakake VPN Dashlane.

Rencana Gratis vs Premium

FeatureRencana GratisRencana Premium
Panyimpenan Sandi sing AmanNganti 50 panyimpenan sandhiPanyimpenan sandhi tanpa wates
Ngawasi Web petengOra AnaYa
Tandha Keamanan PribadiYaYa
VPNOra AnaYa
Cathetan AmanOra AnaYa
Penyimpanan File Enkripsi (1GB)Ora AnaYa
Kata Sandi KesehatanYaYa
Pangguna SandiYaYa
Formulir lan Isi Isi Otomatis PembayaranYaYa
Pangowahan Sandi OtomatisOra AnaYa
piranti1 pirantiPiranti tanpa wates
Nuduhake SandiNganti 5 akunAkun tanpa wates

Rencana Harga

Nalika ndhaptar Dashlane, sampeyan ora bakal nggunakake versi gratis. Nanging, sampeyan bakal miwiti kanthi nyoba premium kanthi otomatis suwene 30 dina.

Sawise iku, sampeyan duwe pilihan kanggo tuku rencana premium kanthi ragad saben wulan utawa ganti menyang rencana sing beda. Manajer sandhi liyane biasane njupuk info pembayaran sampeyan luwih dhisik, nanging ora kaya ngono karo Dashlane.

Dashlane nawakake 3 macem-macem rencana akun: Esensial, Premium, lan Kulawarga. Saben wong duwe rega sing beda-beda lan beda fitur. Ayo padha ndeleng saben wong supaya sampeyan bisa mutusake manawa iki minangka manajer tembung sandhi sing paling apik kanggo sampeyan.

PlanpriceFitur Key
free$ 0 saben sasi1 piranti: Panyimpenan nganti 50 sandhi, generator sandhi aman, isi otomatis kanggo pambayaran lan formulir, tandha keamanan, 2FA (nganggo aplikasi otentik), enggo bareng tembung sandhi nganti 5 akun, akses darurat.
Essentials$ 2.49 saben sasi2 piranti: fitur manager sandi, nuduhake aman, cathetan aman, pangowahan sandhi otomatis.
Premium$ 3.99 saben sasiPiranti tanpa wates: fitur pangatur sandhi, opsi lan alat keamanan canggih, VPN kanthi bandwidth tanpa wates, 2FA majeng, panyimpenan file aman saka 1GB.
Family$ 5.99 saben sasiEnem akun kapisah kanthi fitur Premium, dikelola kanthi sak rencana.

FAQ

Apa Dashlane bisa ndeleng sandhi?

Ora, malah Dashlane ora nduweni akses menyang sandhi amarga kabeh sandhi sing disimpen ing server dienkripsi. Siji-sijine cara kanggo ngakses kabeh sandhi sampeyan yaiku nggunakake Sandi Master.

Apa sing nggawe Dashlane luwih aman tinimbang manajer tembung sandhi liyane?

Dashlane nggunakake enkripsi AES 256-bit end-to-end, nawakake layanan otentikasi rong faktor (2FA) sing kuat, lan perusahaan kasebut duwe kabijakan zero-knowledge (sampeyan bisa ngerteni luwih lengkap babagan langkah-langkah keamanan kasebut ing ndhuwur).

Dashlane nyimpen data kanthi cara desentralisasi, tegese kabeh akun ing server kasebut beda-beda. Bandhingake karo layanan kaya "Mlebu karo Facebook," sing terpusat.

Dadi, yen ana wong sing ora sah mlebu akun Facebook, dheweke uga duwe akses menyang akun liyane sing wis sampeyan gandhengane.
Cekakipun, sanajan siji akun kompromi, kabeh akun Dashlane liyane bakal tetep ora tutul.

Apa sing kedadeyan yen Dashlane disusupi?

Dashlane negesake manawa iki umume ora bisa ditindakake. Nanging, sanajan kedadeyan kasebut, sandhi sampeyan ora bakal katon dening peretas — amarga Sandi Master sampeyan ora disimpen ing endi wae ing server Dashlane. Mung sampeyan sing ngerti apa iki. Kabeh tetep dienkripsi lan aman.

Apa sampeyan bisa ngirim data saka Dashlane menyang manajer sandi liyane?

Ya! Sampeyan bakal bisa nggunakake fitur ekspor data kasebut.

Apa sing kedadeyan yen aku lali karo Sandi Master Dashlane? Aku kudu kepiye?

Ana sawetara cara kanggo mulihake Sandi Master Dashlane, gumantung karo piranti sing digunakake. Sampeyan bisa nemokake pandhuan lengkap kene.

Piranti apa sing bisa digunakake nganggo Dashlane?

Dashlane didhukung ing kabeh piranti seluler lan desktop utama: Mac, Windows, iOS, lan Android.

Summary

Sawise nggunakake manajer tembung sandhi Dashlane, aku ngerti klaim manawa "nggawe Internet luwih gampang." Dashlane efisien, gampang digunakake, lan tetep luwih maju. Kajaba iku, dheweke duwe dhukungan pelanggan paling dhuwur.

Aku nemokake kasedhiyan fitur sing padha ing platform sing bakal diwatesi. Sawetara fitur mung bisa diakses ing aplikasi seluler utawa desktop Dashlane. Lan ngelingi manawa aplikasi desktop wis ilang, undhuhan aplikasi kasebut ora ana gunane.

Ngandika, Dashlane negesake yen dheweke ngupayakake nggawe kabeh fitur sing padha kasedhiya ing kabeh platform. Sawise iku, dheweke bisa gampang ngalahake manajer sandhi sing paling misuwur. Terusake lan wenehake versi nyoba Dashlane - Percaya, sampeyan ora bakal getun.

DEAL

Mulai uji coba premium gratis 30 dina

Saka $ 1.99 saben wulan

Pangguna Anggota

Paling apik kanggo biz

dirating 4 metu saka 5
Muga 26, 2022

Aku pisanan digunakake Dashlane ing karya nalika aku miwiti proyek saiki. Bisa uga ora akeh fitur keren kaya LastPass, nanging bisa rampung kanthi apik. Isi otomatis luwih apik tinimbang LastPass. Mung masalah aku wis sing rencana pribadi mung nawakake 1 GB panyimpenan file ndhelik. Aku duwe akeh dokumen sing pengin disimpen kanthi aman lan bisa diakses ing ngendi wae. Saiki, aku duwe cukup ruang nanging yen aku terus ngunggah luwih akeh dokumen, aku bakal kehabisan ruang sajrone sawetara wulan…

Avatar kanggo Roshan
Roshan

Tresna dashlane

dirating 4 metu saka 5
April 19, 2022

Dashlane bisa digunakake kanthi lancar ing kabeh pirantiku. Aku duwe langganan kulawarga lan ora tau krungu sapa wae ing kulawargaku sambat babagan Dashlane. Yen sampeyan pengin nglindhungi kulawarga lan awake dhewe, sampeyan butuh sandhi sing kuwat. Dashlane nggampangake nggawe, nyimpen, lan ngatur sandhi sing kuwat. Siji-sijine sing ora dakkarepake yaiku dheweke ngisi biaya luwih akeh kanggo akun kulawarga.

Avatar kanggo Bergliot
Bergliot

Aplikasi sandi paling apik

dirating 5 metu saka 5
Maret 5, 2022

Saliyane carane gampang Dashlane ngatur sandhi, Aku seneng kasunyatan sing Dashlane otomatis nyimpen alamat lan rincian kertu kredit. Aku kudu ngisi alamat lan puluhan rincian liyane kanthi rutin ing karyaku. Biyen pancen angel banget nyoba ngisi otomatis nganggo fitur isi otomatis Chrome. Iku bakal tansah njaluk paling lapangan salah. Dashlane ngidini kula ngisi kabeh rincian iki mung siji klik lan meh ora salah.

Avatar kanggo Kouki
Kouki

Ora paling apik, nanging ora ala…

dirating 3 metu saka 5
September 28, 2021

Dashlane duwe VPN dhewe lan versi gratis. Iki dudu manajer sandhi sing paling murah utawa paling larang. Regane cukup nanging ora seneng sistem lan dhukungan pelanggan. Iku kabeh.

Avatar kanggo Jimmy A
Jimmy A

Versi free

dirating 2 metu saka 5
September 27, 2021

Miwiti bisnisku dhewe nalika isih dadi mahasiswa pancen impen kaya ngono. Aku mutusake nggunakake versi gratis amarga durung cukup tabungan. Nanging, versi gratis diwatesi maksimal 50 sandhi. Aku isih mikir apa aku kudu entuk rencana mbayar utawa ora, nanging saiki, aku golek versi gratis kanthi luwih gratis.

Avatar kanggo Yasmin C
Yasmin C

Sandi Master Dashlane

dirating 4 metu saka 5
September 27, 2021

Dashlane apik, nanging kuatir babagan kata sandi utama. Sawise ilang sandhi utama, kabeh informasi sing disimpen uga bakal ilang. Nanging, rega lan kabeh fitur liyane cocog karo aku.

Avatar kanggo Nick J
Nick J

Nyedhot!

dirating 2 metu saka 5
September 21, 2021

Sapa sing ujar manawa Dashlane cocog kanggo bisnis? Mbayar jumlah sing larang regane nyuda anggaran bisnisku. Layanan pelanggan ora apik yen sampeyan ora entuk wangsulan kanthi cepet.

Avatar kanggo Max Shiff
Max Shiff

Aku seneng karo Dashlane VPN

dirating 4 metu saka 5
September 17, 2021

Dashlane VPN pancen apik banget, mula ora bakal njupuk manajer tembung sandhi liyane. Kajaba duwe rencana gratis lan rega wiwitan sing murah banget, VPN tanpa wates, iku apik kanggo bisnisku. Fitur kayata ngawasi web peteng, audit kekuwatan tembung sandhi, lan enggo bareng tembung sandhi otomatis pancen apik banget. Dashlane pancen keren.

Avatar kanggo Jason Schultz
Jason Schultz

Nganti Dashlane!

dirating 5 metu saka 5
September 8, 2021

Aku bangga ujar manawa aku pangguna Dashlane suwene taun. Aku miwiti karo rencana gratis lan pindhah menyang premium amarga bisnisku pungkasane tuwuh lan entuk luwih akeh pelanggan kanthi nambah dodolan lan ROI sing luwih dhuwur ing proses kasebut. VPN Dashlane yaiku sing nggawe Dashlane unik. Rencana Premium lan Kulawarga cukup nyengsemake lan migunani banget kanggo njaga sandhi nalika dilindhungi VPN paling apik!

Avatar kanggo Tim Kim
Tim Kim

Nggolek Barang Gratis wae

dirating 3 metu saka 5
September 8, 2021

Aku mung miwiti kanggo mbukak bisnis siji-wong lan kudu goleki free manager sandi. Aku teka tengen Dashlane nalika ing Google Telusuri lan miwiti nggunakake kanggo sasi utawa luwih. Aku nyoba kanggo pas karo fitur versi free banget winates amarga aku ora duwe dhuwit kanggo mbayar plans mbayar. Sing paling narik kawigatenku marang Dashlane yaiku duwe VPN dhewe. Nanging, saliyane iku, aku ngerteni manawa rencana gratis Dashlane ora mbantu aku. Aku malah ora gelem golek rencana larang wiwit saiki, mula dakkira Dashlane dudu perkara sing bisa dakkarepake kanggo pangguna potensial online.

Avatar kanggo Jenn Clifford
Jenn Clifford

Must-Have Great!

dirating 5 metu saka 5
September 8, 2021

Dashlane pancen apik banget amarga pangguna-lorone. VPN Dashlane dhewe minangka faktor plus liyane. Malah kasedhiya karo versi gratis lan rencana premium paling murah $ 1.99 saben wulan. Aku seneng banget lan nyaranake sapa wae sing duwe fitur apik lan rencana sing terjangkau.

Avatar kanggo Chris Smith
Chris Smith

Apa sing aku tresnani lan sengit babagan Dashlane?

dirating 3 metu saka 5
September 8, 2021

Dashlane pancen apik banget karo VPN Dashlane dhewe, sing misuwur ing antarane masarakat ing aspek iki. Babagan liyane sing dak tresnani yaiku duwe rencana gratis lan gampang digunakake. Nanging, rencana gratis diwatesi banget amarga umume fitur lan mupangat sing bakal sampeyan lakoni dimuat ing rencana premium. Aku kudune ujar, aku netral nyaranake iki kanggo kulawarga, kanca, lan akeh wiwitan.

Avatar kanggo Kate White
Kate Putih

Kirim Review

Cathetan Suku

  1. Dashlane - Rencana https://www.dashlane.com/plans
  2. Dashlane - Aku ora bisa log in menyang akunku https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/202698981-I-can-t-log-in-to-my-Dashlane-account-I-may-have-forgotten-my-Master-Password
  3. Pambuka fitur darurat https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/360008918919-Introduction-to-the-Emergency-feature
  4. Dashlane - FAQ Pemantauan Web Gelap https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/360000230240-Dark-Web-Monitoring-FAQ
  5. Dashlane - Fitur https://www.dashlane.com/features

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.