Elementor vs Divi (Kang WordPress Page Builder luwih apik?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

WordPress kaca sing digawe kalorone disengiti lan ditresnani. Ora preduli saka sudut pandang sampeyan, dheweke bakal tetep ana. Nanging, sampeyan maca iki amarga sampeyan bisa uga wis mutusake njupuk menyang pembangun kaca dhewe. Langsung menyang Ringkesan Elementor vs Divi ⇣

Bentenane utama antarane Elementor lan Divi yaiku rega. Elementor duwe versi gratis lan Pro diwiwiti saka $49 saben taun kanggo 1 situs. Divi biaya $89 saben taun (utawa $249 kanggo akses seumur hidup) kanggo situs web tanpa watesan. Divi minangka siji-sijine sing nawakake lisensi seumur hidup kanggo digunakake ing situs web tanpa watesan.

fiturElementorDivi
elementor vs dividivi vs unsur
Unsur lan Divi sing paling populer WordPress tukang kaca sing nguatake jutaan situs web. Elementor minangka plugin pembangun kaca kanggo Wordpress. Divi kalorone a WordPress tema lan a WordPress plugin. Kaloro yaiku tukang kaca seret visual lan ngidini pangguna nggawe situs web sing apik tanpa kudu ngerti kode backend.
situswww.elementor.comwww.himas.dk
priceVersi gratis. Versi Pro yaiku $49 saben taun kanggo siji situs (utawa $199 kanggo 100 situs web)$ 89 saben taun kanggo situs tanpa watesan (utawa $ 249 kanggo akses umur)
Ease🥇🥇
Kaca Nggawe Seret-lan-Selehake Visual🥇🥇
Cithakan Pra-Gawe300+ Cithakan situs web. 90+ Desain Sadurunge100+ Cithakan situs web. 800+ Desain Sadurunge
Ngatur Header & Footer, Kaca Kirim & Arsip TunggalYaOra Ana
Modul Konten (Unsur)90 +46 +
Komunitas & DhukunganKomunitas sing kuwat pangguna lan pangembang ElementorPro. Klompok Facebook aktif. Dhukungan email.Komunitas pangguna lan pangembang Divi sing kuat. Klompok Facebook aktif. Dhukungan obrolan & email langsung.
Dhukungan TemaBisa nganggo tema apa wae (paling apik karo tema Elementor Hello)Rawuh karo tema Divi nanging bisa nganggo tema apa wae
situsElementorDivi

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca review Elementor vs Divi iki, mung tonton video cekak iki sing dakwujudake kanggo sampeyan:

Ringkesan Divi vs Elementor:

  • Milih ing antarane Elementor lan Divi bakal dadi rong prekara. Rega lan gampang digunakake.
  • Divi luwih murah nanging nduweni kurva belajar sing luwih tajem lan luwih angel dikuasai.
  • Elementor, ing sisih liyane, luwih gampang sinau, digunakake, lan dikuasai nanging luwih larang.
  • Nggunakake Divi ing situs web tanpa wates regane $ 89 saben taun (utawa $ 249 kanggo akses umure).
  • Nggunakake Elementor ing 100 situs web biaya $199 saben taun (utawa $49 saben taun mung siji situs web).

Daftar isi:

Mungkin sampeyan pamula absolut, utawa WordPress hobi sing pengin njupuk situs web sampeyan ing level sabanjure. Mbok sampeyan a WordPress pangembang sing pengin nggunakake wektu sampeyan kanthi luwih efisien kanthi ngirit dhewe kanthi owah-owahan stylistic stokistik tangan menyang jam sampeyan.

Ing tangan siji, tukang kaca kanggo WordPress situs web minangka hadiah kanggo sing ora ngerti babagan kode nanging pengin nggawe situs web sing apik.

Ing sisih liya, pangembang sambat manawa tukang kaca nambah bobot lan kembung sing ora perlu, nyuda kacepetan situs web, ngrusak SEO, lan ninggalake kekacoan kode cekak kanggo ngresiki yen sampeyan milih ngganti tukang kaca utawa malah tema kasebut dhewe.

Kajaba iku, pangembang sejati apa sing bakal mikir babagan nggunakake tukang kaca? Nggunakake tukang kaca kebangkrutan akeh kaya numpak moped, loro-lorone bisa nyenengake nganti kanca-kanca ndeleng sampeyan karo siji.

Guyon wae, ning postingan blog iki Aku ora arep mlebu argumen babagan apa ora dadi pembentuk kaca apik utawa ala.

Nanging mung kanggo mbandhingake loro sing paling populer WordPress tukang halaman saiki, Elementor lan Divi dening Tema Elegan.

Divi iku salah siji sing pertama WordPress tema lan tukang kaca ing njaba, nanging Elementor wis nutup longkangan.

divi vs unsur
https://trends.google.com/trends/explore?date=today%205-y&geo=US&q=elementor,divi

Ora kaya review Elementor vs Divi liyane, ora bakal ana sing menang. Ing pungkasan perbandingan iki, sampeyan kudu ngerti saka loro pembangun kaca iki sing paling cocog kanggo sampeyan.

Antarmuka frontend Visual

Ayo diwiwiti karo antarmuka frontend. Kaloro tukang kaca kasebut yaiku seret lan selehake, tegese sampeyan mung klik elemen sing dipengini, banjur seret menyang posisi sing pengin ditampilake ing kaca web banjur culake menyang panggonane. Gampang kaya ngono.

Divi

Divi ditampilake unsur-unsur kasebut ing tata letak kaca dhewe.

Sejatine, sampeyan mung milih elemen sing dipengini lan nyusun maneh supaya sampeyan pengin ditampilake ing kaca.

Sampeyan bisa nambah unsur ekstra saka modul tambahan sing kalebu karo paket kasebut.

Divi Frontend

Elementor

Déné sing Elementor, elemen sampeyan, umume, diwenehake ing kolom sisih kiwa, mula menehi tata letak sing katon kanvas kosong. Sampeyan banjur pilih elemen sing dipengini lan atur kanthi cara sing pengin ditampilake ing kaca sampeyan.

Minangka karo Divi, sampeyan uga bisa milih unsur tambahan kanggo ditambahake saka modul ekstra sing kalebu ing paket sampeyan, Dasar utawa Pro (versi Pro menehi sampeyan luwih akeh unsur sing kudu dipilih).

Unsur Frontend

Modul konten

Kaloro tukang kaca nyedhiyakake modul tambahan sing bisa digunakake kanggo ningkatake tampilan halaman web sampeyan lan nambah fungsi luwih menyang situs web.

Divi

Kabeh Divi modul kalebu ing paket sing.

Divi Modul

Elementor

Boten kados Divi, Elementor kalebu sawetara modul sing nganggo Paketan dhasar Gratis lan banjur menehi modul liyane nalika sampeyan tuku Elementor Pro Kab. Nanging kaya Divi, nerangake modul Welasan milih.

Modul Elementor
(Modul karo tab abang cilik ing pojok sisih tengen ndhuwur mung dilengkapi Elementor Pro)

Ulasan pangguna lan pengalaman

Sawise ndeleng ing Facebook lan Twitter kanggo komentar para pangguna babagan pengalaman lan ora akeh sing ditemoni, aku mutusake supaya luwih maju menyang Reddit, yen aku nemokake luwih akeh komentar tinimbang sing dibutuhake utawa ngrawat dhaptar, nanging iki ana sawetara kanggo njaluk ide:

Divi

Komentar Reddit Divi 1
Komentar Reddit Divi 2
Komentar Reddit Divi 3
Komentar Reddit Divi 4

Elementor

Komentar Reddit Elementor 1
Komentar Reddit Elementor 2
Komentar Reddit Elementor 3

Utas reddit: Elementor vs Divi?

Mangkene Elementor vs Divi Utas sing menarik ing Reddit mbandhingake rong tukang kaca iki. Priksa!

Reddit Divi vs Elementor

kang Wordpress Page Builder Paling Apik Kanggo Sampeyan?

Ana akeh ulasan ing njaba sing mbandhingake lan mbedakake macem-macem tukang kaca ing pasar saiki. Wiwitane, aku wis kepengin nglakoni Divi vs Elementor kompetisi kepala lan milih pemenang paling gedhe.

Nanging tukang kaca ora dipotong lan garing. Katon yen siji metu karo fitur dianyari lan apik, banjur liyane rauh nderek miturut lan kosok balene.

Template unsur

Akeh dandan kasebut lan fitur-fitur anyar padha, yen ora padha, sing nggawe angel nyatakake yen menang sing sejatine. Nanging, loro-lorone cukup unik babagan kekuwatan lan kelemahane supaya sampeyan bisa mutusake dhewe sing paling cocog kanggo sampeyan.

Ana sing ana ing komunitas pangembang banget nentang nggunakake pembangun kaca kabeh amarga kekurangan utama yaiku jumbles saka shortcodes, beban kaca sing luwih alon uga bobot sing ora perlu, lan kembung tema sing dikode kanthi resik. Nanging, manawa kita seneng utawa ora, para pembuat kaca, saiki, tetep ana ing kene.

Pembangun kaca sing paling cocog kanggo sampeyan sing bener-bener gumantung, ora mung kabutuhan nanging uga pengalaman lan level level. Pungkasan, aku percaya loro minangka faktor sing paling penting ing antarane, lan ana beda.

Loro faktor kasebut yaiku ease saka nggunakake / pangguna-loropaken lan rega.

Ease saka nggunakake lan pangguna-loropaken

Divi

Divi minangka salah sawijining tukang / tema, sing pangguna seneng utawa sengit. Salah sawijining kauntungan utama ing Pembina Divi yaiku sanajan minangka tukang kaca agnostik lan bisa digunakake paling akeh WordPress tema, wiwitane dibangun kanggo Divi tema dhewe. Dadi pembaruan tema lan pembentuk kaca kanthi pas karo saben liyane.

Kauntungan liyane Divi Apa dheweke mbungkus plug-in kanthi tema lan ora kanthi kapisah. Iki ora koyone ngasor rega yen dibandhingake Elementor lan aku pracaya iku DiviCara kanggo narik pangguna menyang jagade.

Saiki, aku ngerti sampeyan bisa uga mikir, aku ora butuh tema kasebut amarga aku nggarap tema sing beda-beda, lan liya-liyane. iku akeh banget kanggo dhaftar kene.

Elementor

Elementor munggah ing WordPress tukang kaca, semesta plug-in durung ana meteorit. Saiki digunakake ing luwih saka 1 yuta situs web lan ngetang. Iki mung ana ing 2 taun lan kanthi alasan sing apik.

Elementor ora mung simplistic ing desain, nanging uga banget intuisi lan gampang kanggo nggunakake. Iki ndadekake becik kanggo pisanan WordPress pangguna situs web.

Kanggo pangembang web sing berpengalaman sing pengin menehi gambar kaca, Elementor kayane ora ninggalake kekacoan kode-kode mburi kaya ora akeh laporan saka Divi pangguna.

Elementor vs Divi: rencana lan rega

Divi

Divi uga ngidini sampeyan nggunakake ora mung plugins ing kaca nanging tema uga ing situs web sing ora ana watesan. Apa sampeyan mbukak paket saben taun ing $ 89 setahun utawa sepisan, rega umur $ 249, kesepakatan sing luar biasa.

reregan divi

Ora mung kanggo sing nggawe kaca dhewe, nanging kanggo tema lan nganyari uga. Sanajan Divi ora duwe versi gratis, Tema Elegant nawakake jaminan dhuwit bali 30 dina sing ora ditakonake.

Yen sampeyan seneng ngatasi trabasan utawa pengin dadi ahli ing siji tema lan pembangun kaca sing cocog Divi iku kanggo sampeyan. Kombinasi kuat iki bisa digunakake kanggo nggawe duplikat pirang-pirang situs web kanggo awake dhewe utawa kanggo klien.

Elementor

Sanajan versi mbayar saka Elementor Pro luwih larang tinimbang Pembina Divi, padha bisa kanggo pancing anyar lan pisanan-wektu panganggo page builder karo versi gratis sing. Minangka karo Divi, iki Elementor cara narik pangguna uga menyang jagad iki.

regane unsur

Nanging, salah sawijining gelas paling gedhe kanggo nggunakake Elementor Pro yaiku rega. Ana ing $ 49 saben taun, sampeyan diwatesi mung siji situs web lan $ 199 saben taun menehi 25 situs web.

sing $499 kanggo 100 situs web uga mung saben taun, ora kaya $249 siji-wektu, rega seumur hidup kanggo situs web tanpa watesan sing Divi Nawakake. Divi malah mbundelake tema-tema menyang paket kasebut.

Garis ngisor, Elementor apik kanggo desainer web sing ora pengalaman tanpa pengalaman coding, sing pengin nggunakake katrampilan ngembangake web menyang level sabanjure.

Kanggo pangembang web luwih akeh, tambah Elementor bisa ngirit pirang-pirang jam saka owah-owahan gaya kode tangan, tanpa kudu ngatasi akeh shortcode sing ora apik kanggo ditangani mengko yen sampeyan mutusake ngganti tema, tukang kaca, utawa mung ngilangake tukang kaca kabeh.

Divi vs Elementor: Kepiye carane cocog?

DiviElementor
Plugin utawa tukang tema?

 

 

Divi rawuh ing loro minangka a WordPress plugin uga WordPress tema. Kasunyatane, yen sampeyan tuku siji, sampeyan entuk loro, amarga plugin ora didol kanthi kapisah.Elementor rawuh minangka WordPress plugin mung lan bisa digunakake kanthi paling tema (daftar kene) sing ngormati standar kodhe WordPress.
Antarmuka panyuntingan frontend sing ramah pangguna?

 

 

Divi iku tukang bangunan duwe soko kanggo kabeh wong. Yen sampeyan pamula, sampeyan bakal nemokake elemen dhasar saka panyipta kaca iki kanthi gampang lan gampang digunakake.

 

Yen sampeyan pangembang sing duwe pengalaman, sampeyan bakal nemokake kabeh fitur canggih sing bakal mbantu nggawe kaca web dinamis kanggo klien, tanpa nulis pirang-pirang jam nulis kode sampeyan.

Kaendahan ing Elementor tukang kaca kanthi gamblang. Sanalika sampeyan ngaktifake plugin, sampeyan bakal bisa ndeleng antarmuka sing gampang banget lan jelas dhewe.

 

Cukup seret banjur selehake unsur kasebut menyang kanvas kothong, banjur isi konten sampeyan. Sampeyan uga bisa muter-muter karo modul desain lan animasi nganti sampeyan entuk tampilan sing dipengini.

Penylametan konten sawise diaktifake?

 

 

Ya, sawise sampeyan mateni plugin, konten sing wis digawe kanthi tetep.

 

Nanging, ora ana sing nggawe gaya lan format. Lan kode pintas kasebut bisa dadi kekacoan.

Ya, kaca lan konten sing digawe Elementor kudu tetep padha sanajan plugin diaktifake. Sanajan, sawetara gaya CSS adat lan format akeh gumantung Elementor lan bisa uga ora bisa digunakake. Mateni bisa uga mengaruhi pirang-pirang gaya lan format CSS sing digunakake. Nanging, kaca kasebut isih katon bisa diwaca sanajan ana sawetara kode pintas sing ditinggalake.
Kacepetan lan kinerja?

 

 

Ing laporan saka pangguna lan yen dibandhingake karo tukang kaca liyane, Divi tukang gawe rada alon dibandhingake. Iki amarga ukuran file kabeh modul lan pilihan kanggo fungsi plugin iki. Dadi kanthi pirang-pirang cara, sampeyan luwih cepet ngurusi pilihan.Ngelingi opsi sing bisa ditindakake pangguna kanggo nggawe kaca web lan kesederhanaan sing ditawakake plug-in iki, Kacepetan lan Kinerja ana ing ndhuwur kanthi paling apik. Dheweke ngrampungake iki kanthi nggawe ukuran file sing kudu diunduh pangguna luwih cilik, saengga nambah kacepetan lan Kinerja.
Fungsi cekak?

 

 

Yen sampeyan dadi kode shortcode, plugin iki kanggo sampeyan. Divi kayane duwe shortcode kanggo kabeh. Dheweke malah duwe perpustakaan. Apa wae fitur utama pembangun kaca iki sing ora dikepengini utawa ora bisa ditindakake, mesthine bakal ana shortcode. Nanging, iki uga bisa nggawe sawetara masalah. Yen sampeyan mutusake ora nggunakake tukang nggawe kaca utawa pindhah menyang sing liya, sampeyan bisa uga bakal ninggalake kodhe segara sing angel nalika sampeyan siyap.Elementor ora duwe perpustakaan shortcode kaya Divi.

 

Sanajan kasebut, duwe widget sing bisa digunakake kanggo kode cekak kalebu kode cekak saka plugin pihak katelu uga kodhe saka template sing wis disimpen.

Rencana lan tata desain sing wis digunakake?

 

 

Divi wis liwat 58 paket tata letak lan lagi nambah 2 tata letak anyar saben minggu, kabeh tengen metu saka kothak. Iki mung wiwitan sanadyan. Saka 58+ lan ngetang tata letak sing wis digawe, sampeyan bisa nggawe macem-macem tata letak liyane sing katon ora ana watese, kabeh disesuaikan kanggo cocog karo kabutuhan kaca web klien sampeyan. Kabeh bisa disimpen, supaya sampeyan bisa nggunakake minangka template khusus sampeyan dhewe.Elementor wis liwat 100+ wis digawe lan siap nggunakake desain.

 

Kajaba iku, sampeyan uga bisa ngatur 100+ desain sing wis digawe asli dadi tata letak sing dirancang khusus liyane. Desain iki uga bisa disimpen.

Modul konten

 

 

Divi tukang nggawa 46 modul konten. Kajaba iku, akeh tambahan liyane sing digawe dening pangembang pihak katelu.Elementor rawuh karo 29 modul konten ing Versi gratis + an ekstra 30 karo versi pro. Iki minangka tambahan kanggo gawe liyane sing digawe saka pangembang pihak katelu.
Kompatibilitas tema?

 

 

The Divi tukang kompatibel karo umume WordPress tema sing ngormati standar kodhe WordPress (yen sampeyan pengin yakin manawa mung golek dhukungan lan takon).Elementor is kompatibel karo paling WordPress tema sing ngormati standar kodhe WordPress (yen sampeyan pengin yakin manawa mung golek dhukungan lan takon).
Kompatibilitas Plugin?

 

 

Ya. Sanajan kanthi logis, tumindak paling pas karo Divi WordPress tema dhewe.Ya. Amarga Elementor plugin dirancang kanggo mung dadi kaca, dadi bisa digunakake kanthi paling akeh Wordpress tema.
Nyokong?

 

 

Divi duwe obrolan online lan dhukungan email. Yen ngobrol sibuk, dheweke bakal ngirim email kanggo sampeyan.Elementor nduwe dhukungan mung email.
Komunitas?

 

 

Senajan Divi ora duwe forum komunitas ing situs web, dheweke duwe klompok Facebook sing aktif ing kene: https://www.facebook.com/groups/DiviThemeUsers/Elementor ora duwe forum komunitas ing situs web, nanging duwe klompok Facebook aktif ing kene: https://www.facebook.com/groups/Elementors/
Nyoba gratis?

 

 

Divi tukang bangunan ora nawakake versi nyoba gratis. Nanging, dheweke menehi jaminan dhuwit bali 30 dina yen sampeyan ora seneng karo produke.Elementor duwe versi gratis uga versi pro mbayar. Ora ana uji coba gratis kanggo versi pro, nanging duwe garansi dhuwit bali 30 dina.
Rega?

 

 

Regane regane sederhana. Pembina Divi yaiku $ 89 saben taun kanggo situs sing ora ana watesan. $ 249 minangka pambayaran siji wektu kanggo nganyari lan nganyari urip.Unsur yaiku $ 49 saben taun kanggo 1 situs. $ 199 saben taun kanggo 25 situs. $ 499 saben taun kanggo 100 situs.

Elementor vs Divi Sering takon

Apa Divi?

Divi kaloro a WordPress pembangun tema lan pembangun visual seret lan selehake dening Tema Elegan. Tema Divi nduweni Divi Builder sing dibangun nalika pembangun kaca Divi mandiri bisa digunakake kanthi praktis WordPress tema ing pasar. Kanggo informasi luwih lengkap delengen Review Divi artikel.

Apa sing Elementor?

Elementor minangka pambangun kaca lan seret visual WordPress plugin sing ngganti standar kasebut WordPress editor ngarep karo editor Elementor-powered ditingkatake.

Elementor kasedhiya ing versi gratis, winates, lan versi premium sing kalebu 50+ widget lan 300+ template.

Apa Divi luwih apik tinimbang Elementor?

Iku gumantung. Divi luwih murah nanging duwe kurva sinau sing luwih curam lan luwih angel dikuasai. Elementor ing tangan liyane, luwih gampang kanggo sinau, nggunakake lan master nanging biaya luwih.

Nggunakake Divi ing situs web tanpa watesan biaya $89 saben taun (utawa $249 kanggo akses seumur hidup). Nggunakake Elementor ing 100 situs web biaya $199 saben taun (utawa $49 saben taun mung siji situs web).

Apa Divi lan Elementor bakal kerja karo Gutenberg?

Ya, loro Divi lan Elementor kompatibel karo Gutenberg lan bisa kerja kanthi lancar.

Pira regane Elementor lan Divi?

Biaya kanggo Divi antara $80 saben taun lan $249 kanggo akses seumur hidup. Elementor nawakake gratis (nanging versi winates) lan versi Pro antarane $49 saben taun lan $999 saben taun.

Apa Divi lan Elementor Bisa Dadi Tema?

Gedung Elementor lan Divi nawakake pembangun visual sing makarya meh kabeh tema ing pasar. Ora mung iki, kanthi loro, sampeyan uga entuk akses menyang atusan template kaca landing sing kudu dipilih.

Elementor vs Divi: Apa bedane paling gedhe ing antarane dheweke?

Pembangun kaca sing ditawakake Elementor luwih gampang sinau tinimbang sing nggawe Divi. Sanajan antarmuka pembangun Divi menang babagan pilihan lan template kustomisasi, ora gampang lan intuisi kaya pembangun visual Elementor.

Loro-lorone menehi kemampuan kanggo nambah header lan footer khusus menyang kaca sampeyan lan loro-lorone ngidini nyunting inline.

Bentenane gedhe liyane yaiku, ora kaya Divi Builder, Elementor ora teka karo tema Elementor khusus. Divi Builder dilengkapi karo tema Divi.

Divi vs Elementor: Sing paling apik kanggo para blogger?

yen sampeyan nggoleki cara kanggo mbangun kaca kebangkrutan sing prasaja kanggo entuk luwih akeh pelanggan, sampeyan kudu nganggo Elementor. iku paling gampang saka loro tukang visual.

Nanging yen sampeyan pengin luwih akeh template sing wis digawe, bukak Divi builder, meh sewu template sing beda kanggo dipilih.

Apa aku bisa nggunakake Divi lan Elementor bebarengan?

Ora ana manfaat nyata kanggo nggunakake Divi lan Elementor bebarengan. Loro-lorone minangka alat sing kuat dhewe, lan bakal bisa digunakake kanthi apik yen sampeyan nggunakake loro-lorone. Nanging, ora ana kauntungan nyata nggunakake loro-lorone bebarengan. Yen sampeyan nggoleki sing paling apik WordPress nggawe kaca, banjur Elementor Pro vs Divi bakal paling apik kanggo sampeyan.

Elementor Free vs Pro, apa bedane?

Versi gratis Elementor menehi akses menyang akeh unsur, template, lan blok. Sampeyan bisa nggunakake iki bebarengan karo gawe kaca seret lan selehake kanggo nggawe kaca lan kiriman. Versi pro menehi akses menyang luwih akeh unsur, template, lan blok.

Kajaba iku, sampeyan bakal bisa milih saka macem-macem desain sing wis digawe kanggo nggawe situs sampeyan katon luwih profesional. Iki dhaptar lengkap saka Elementor free vs fitur Pro.

Beaver Builder vs Divi?

Loro-lorone duwe pro lan kontra, nanging endi sing dadi pilihan sing tepat kanggo sampeyan? Beaver Builder dikenal kanthi gampang digunakake. Sanajan sampeyan pamula, sampeyan bakal bisa nggawe kaca sing apik karo plugin iki.

Nerangake karo 50 cithakan sing bisa digunakake minangka titik wiwitan, banjur ngatur kanggo isi atimu. Nanging, ora duwe akeh pilihan pangaturan dhewe kaya Divi. Divi, ing tangan liyane, duwe 140+ tata letak sing bisa sampeyan pilih. Yen sampeyan pengin luwih ngontrol tampilan lan rasa situs sampeyan, Divi minangka cara sing kudu ditindakake.

Iku uga rada murah tinimbang Beaver Builder, ing $89 kanggo lisensi situs siji. Dadi, sampeyan kudu milih sing endi? Pungkasane, gumantung saka kabutuhan lan pilihan sampeyan. Yen sampeyan pengin nggawe kaca sing gampang digunakake kanthi pilihan pangaturan dhewe sing luwih sithik, Beaver Builder minangka pilihan sing apik. Nanging yen sampeyan nggoleki kontrol liyane babagan desain situs sampeyan, Divi minangka pilihan sing luwih apik.

Summary

Pembina lan Elementor yaiku Divi loro saka plugin kaca sing paling apik ing pasar. Bentenane kunci antarane loro WordPress pembangun kaca yaiku sing siji teka karo tema lan liyane ora.

Kaya Divi, Elementor minangka pembangun kaca seret lan selehake nanging ora teka karo tema Elementor khusus. Nanging loro iki bisa digunakake karo sembarang WordPress tema ing pasar.

Elemen Elementor lan Divi loro-lorone nawakake seret penghancur visual sing gampang lan nyelehake antarmuka sing nggawe visual tanpa kode.

Antarmuka Elementor ngidini sampeyan nyunting kabeh wiwit saka warna menyang header, sikil, lan bagean liyane ing kaca kanthi nyeret lan nyelehake. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nggawe kaca pendaratan sing katon profesional tanpa ndemek baris kode.

Elementor lan Divi loro-lorone teka karo paket tata letak kanggo mbantu sampeyan nggawe konten sing misuwur saka wong akeh. Antarmuka Elementor ngidini sampeyan milih saka macem-macem pilihan tata letak sing digabung karo paket tata letak.

Nanging yen sampeyan lunga karo Divi, sampeyan entuk akses menyang liwat 880 tata letak beda lan luwih saka 110 template situs web.

Perpustakaan Divi saka template sing wis digawe luwih akeh tinimbang kabeh template sing ditawakake Elementor. Ing perbandingan Elementor vs Divi 2022 iki, Divi Builder metu ing ndhuwur babagan pilihan template sing kudu dipilih lan disesuaikan.

Ora kaya Pembina Divi, Elementor sing nggawe kaca kudu menehi kekurangan sing dibangun A / B testing kamampuan Yen sampeyan pengin nambah tingkat konversi, sampeyan bisa nggunakake alat uji A / B Divi kanggo nyoba macem-macem variasi kaca kanggo nemokake sing paling apik.

Sanajan Divi Pembina nawakake luwih akeh template sing kudu dipilih, sampeyan entuk akses menyang 300 template Elementor yen sampeyan tuku lisensi Elementor Pro. Kabeh template Elementor wis disesuaikan kanthi lengkap. Sampeyan bisa ngatur kabeh saka header, footer

Pricing minangka salah sawijining perkara sing kudu sampeyan butuhake ing pertempuran Elementor vs Divi. Sanajan Pembina Divi luwih murah tukang visual tinimbang tukang Elementor Page, dilengkapi sawetara downsides kayata kurva belajar sing tajem.

Elementor akeh easier kanggo miwiti karo. Lan sanajan Divi Builder luwih murah tinimbang Elementor Pro, sampeyan kudu nganggep manawa versi gratis saka builder Elementor ora duwe akeh fitur sing ditawakake Elementor Pro nanging bisa mbantu sampeyan mbangun kabeh jinis kaca.

Dadi WordPress pembangun kaca sampeyan bakal entuk?

Apa sing sampeyan pikirake babagan loro sing populer iki WordPress tukang kaca? Apa sampeyan luwih seneng siji karo liyane? Apa sampeyan wis mriksa babagan iki Alternatif Elementor? Apa sampeyan mikir ana fitur penting sing aku ora kejawab? Tulung dakkandhani komentar sampeyan!

Komentar wis ditutup.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.