Elementor vs Divi (Perbandingan 2024)

in Cathetan, Situs web Builders

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Elementor lan Divi minangka loro sing paling populer WordPress tukang kaca, nanging sampeyan kudu milih sing endi? Loro-lorone apik, nanging duwe kekuwatan lan kelemahan sing beda. Ing kiriman blog iki, kita bakal ngrusak rong kaca sing nggawe sisih-sisih supaya sampeyan bisa mutusake sing cocog kanggo sampeyan. Kita bakal nutupi kabeh saka gampang digunakake kanggo fitur kanggo rega kanggo mbantu sampeyan mutusake nggawe kaca sing bakal dipilih.

fiturElementorDivi
elementor vs dividivi vs elementor
Unsur lan Divi sing paling populer WordPress tukang kaca sing nguwasani mayuta-yuta situs web. Elementor minangka plugin pembangun kaca kanggo Wordpress. Divi iku loro a WordPress tema lan a WordPress plugin. Loro-lorone minangka pembangun kaca seret lan selehake visual sing ngidini pangguna nggawe situs web sing apik tanpa perlu ngerti kode backend.
situswww.elementor.comwww.himas.dk
priceVersi gratis. Versi Pro $59/taun saben taun kanggo siji situs (utawa $399/taun saben taun kanggo 1000 situs web)$89/taun saben taun kanggo situs tanpa watesan (utawa $249 kanggo akses seumur hidup)
Ease🥇🥇
Visual Drag-lan-Drop Page Builder🥇🥇
Cithakan Pra-Gawe200+ template situs web. 50+ WordPress pamblokiran1500+ paket template. 200+ paket tata letak
Kustomisasi Header & Footer, Posting Tunggal & Kaca ArsipYaYa
Komunitas & DhukunganKomunitas pangguna lan pangembang ElementorPro sing kuwat. Grup Facebook aktif. Dhukungan email.Komunitas pangguna lan pangembang Divi sing kuwat. Grup Facebook aktif. Dhukungan obrolan lan email langsung.
Dhukungan TemaBisa nganggo tema apa wae (paling apik karo tema wiwitan Elementor Hello)Dirangkep nganggo tema Divi nanging bisa digunakake karo tema apa wae
Fitur sing kita senengPopup khusus sing dibangun, ilang saka tambahan lan integrasi pihak kateluPengujian A/B lan logika kondisional ing formulir. Divi minangka plugin lan tema
situsElementorDivi

Key Takeaways:

Bentenane utama antarane Elementor lan Divi yaiku rega. Elementor duwe versi gratis lan Pro diwiwiti saka $ 59 / taun kanggo 1 situs. Divi biaya $89/taun (utawa $249 kanggo akses seumur hidup) kanggo situs web tanpa watesan.

Divi luwih murah nanging duwe kurva sinau sing luwih tajem lan luwih angel dikuasai. Elementor, ing tangan liyane, luwih gampang kanggo sinau, nggunakake, lan master nanging biaya luwih.

Elementor paling cocog kanggo pamula lan pangguna sing sepisanan, dene Divi minangka pilihan sing disenengi kanggo pangguna maju lan pemasar online.

Sampeyan bisa nggawe situs web anyar saka wiwitan nggunakake salah siji saka loro kasebut. Lan guess apa? Sampeyan ora perlu duwe katrampilan pangembangan situs web sing apik (utawa sembarang yen sampeyan nggunakake Elementor, kanggo perkara kasebut) utawa taun pengalaman ing WordPress kanggo digunakake. 

Sanajan loro tambahan kasebut duwe fitur sing padha, ana sawetara beda sing kudu ditimbang sadurunge milih. 

Kanggo mbantu sampeyan milih sing pas kanggo kabutuhan situs web, kita wis mbandhingake template desain, fitur utama, rencana langganan, lan dhukungan pelanggan.

TL; DR: Elementor minangka pilihan sing luwih apik kanggo pamula lan pangguna sing pengin nggawe kaca sing luwih fleksibel lan terjangkau. Divi minangka pilihan sing luwih apik kanggo pangguna sing berpengalaman sing butuh fitur sing luwih maju lan pengalaman desain sing kohesif. 

Ing artikel iki, kita bakal nyorot persamaan lan bedane babagan template desain, rencana langganan, fitur utama, lan dhukungan pelanggan kanggo mbantu sampeyan milih pilihan sing paling apik kanggo sampeyan. WordPress-situs web powered.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan Divi lan Elementor. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Ringkesan: Endi saka rong plugin pembangun kaca iki sing luwih apik kanggo desain web lan pamula, Elementor vs Divi?

  • Elementor minangka pilihan sing luwih apik kanggo sapa wae sing duwe pengalaman nol ing desain web utawa WordPress. Sampeyan ora perlu coding utawa kawruh desain UX / UI kanggo nggunakake plugin Elementor. 
  • Divi minangka pilihan sing apik kanggo perancang web utawa penggemar desain web sing duwe pengalaman sadurunge WordPress lan desain web lan paling ora duwe kawruh coding dhasar.

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca review Elementor vs Divi iki, tonton video cekak iki sing dakkarepake kanggo sampeyan:

Apa Elementor, lan kepiye cara kerjane?

Gambar saka homepage Elementor

Didegake ing 2016 ing Israel, Elementor minangka pambangun kaca sing responsif lan ramah pangguna sing digawe kanggo WordPress. Nganti saiki, luwih saka 5 yuta situs web wis digawe kanthi bantuan plugin paling dhuwur iki! 

Elementor nawakake akeh fitur migunani sing cukup gampang kanggo sinau, dadi solusi sing sampurna kanggo pamula desain web lan desainer profesional. 

Kanthi Elementor, sampeyan bisa nggawe toko e-commerce, kaca kebangkrutan, lan kabeh situs web saka awal. Amarga akeh fitur, ora perlu nginstal tambahan WordPress plugin - sampeyan ngatur saben rincian situs web sampeyan. 

Liyane sing apik babagan plugin iki yaiku sampeyan bisa nggunakake kanggo ngowahi situs web sing wis ana, sing cukup trep. Sampeyan mung kudu ngundhuh plugin, aktifake ing WordPress akun, pindhah menyang Pages, nambah kaca account-anyar, lan ing kana - sampeyan bisa miwiti nyunting! 

Sawetara fitur utama Elementor yaiku: 

  • Rancang kaca apa wae sing bisa sampeyan bayangake kanthi fitur panyuntingan sing kuat
  • Apa wae saka kaca produk, babagan kita, formulir, 404, lsp.
  • Sunting template kaca, popup, blok lan liya-liyane
  • Gawe header lan footer khusus kanggo bagean situs web sampeyan
  • Owahi header lan footer kanthi visual tanpa ngodhe
  • Tansah mobile-loropaken lan kanthi customizable
  • Cithakan sing wis dirancang - responsif saka wiwitan
  • Katon sampurna ing saben layar nganti 7 piranti
  • Pustaka template tema kanthi luwih saka 300 desain, situs web, pop-up, sidebar tetep, lan blok. 
  • Alat pembangun popup Elementor kanthi kustomisasi lanjut 
  • free WordPress Halo Tema (iku salah sijine paling cepet WordPress tema ing pasar)

Saliyane plugin, Elementor uga nawakake WordPress Hosting, sing 100% powered by Google Infrastruktur server awan. 

kanthi iki WordPress Rencana hosting, sampeyan bakal entuk: 

  • Hosting sing dikelola kanthi lengkap kanggo sampeyan WordPress situs 
  • Elementor Pro 
  • Tema Elementor 
  • Dhukungan pelanggan 

Saliyane ing WordPress plugin pembangun kaca, Elementor uga nawakake hosting sing dikelola kanggo WordPress lan statis WordPress situs web. 

Apa Divi, lan Cara Kerjane?

Gambar saka kaca ngarep Tema Elegan (Tema Elegan yaiku pemilik Divi)

Didegake ing 2008 lan adhedhasar ing San Francisco, Divi minangka plugin pembangun kaca sing didhukung dening Tema Elegan. Divi minangka solusi sing apik kanggo agensi sing duwe spesialisasi ing desain web, perancang web lepas, bisnis cilik lan wiwitan, lan pemilik toko e-Commerce. 

Divi iku campuran saka a WordPress tema lan tukang gawe kaca backend. Kanthi editor backend Divi, sampeyan bisa nggawe situs web sampeyan WordPress tanpa nggunakake standar kirim klasik WordPress editor. 

Fitur utama Divi kalebu:

  • Gedung Drag & Drop
  • Suntingan Visual Bener
  • Kontrol CSS khusus
  • Suntingan Responsif
  • Suntingan Teks Inline
  • Simpen & Atur Desain Panjenengan
  • Unsur & Gaya Global
  • Undo, Redo, & Revisi

Rencana Divi Pro dilengkapi karo:

  • Divi AI - Teks, Gambar, & Generasi Kode Tanpa wates
  • Divi Cloud - Panyimpenan Cloud Tanpa wates
  • Divi VIP - Dhukungan Premium 24/7 (lan sampeyan entuk Diskon 10% ing Pasar Divi)

Wiwit Divi minangka tukang kaca backend, sampeyan kudu paling ora duwe kawruh coding kanggo nyetel unsur lan komponen ing desain sampeyan. Kajaba iku, tinimbang nggawe tema saka awal, sampeyan bisa ngetrapake tema Divi kanggo nggawe tema sampeyan WordPress situs web. 

Divi dikenal duwe perpustakaan massive karo luwih saka 200 paket situs web lan 2000 tata letak kaca, lan nerangake karo sawetara liyane WordPress plugins. Divi duwe editor konten seret & selehake sing bisa digunakake kanggo ngowahi lan ngatur saben aspek situs web sampeyan. 

Apa maneh, nduweni fitur sing diarani Divi Pitunjuk, sing ngidini sampeyan ngoptimalake isi situs web lan nganalisa asil kanthi nganakake tes A/B. Yen sampeyan pengin ngerteni luwih akeh babagan sing ditawakake Divi, sampeyan bisa nelusuri pasar lan priksa kabeh ekstensi Divi, template tata letak gratis, tema, lsp. 

Rencana & Harga

Elementor Pricing Plans

Elementor nawakake a versi gratis sing bisa digunakake kanggo wektu tanpa watesan ing pirang-pirang situs web lan nggawe akeh WordPress kaca sing dikarepake utawa malah kabeh situs web saka awal. Nanging, kaya sing sampeyan duga, free versi ora kurban layanan utawa fitur padha karo versi Elementor Pro. 

Kanthi versi gratis, sampeyan bakal entuk: 

  • Editor tanpa coding
  • Suntingan inline seluler kanthi tanggung jawab 
  • A builder kanggo mbangun landing page
  • Cithakan landing page kanvas 
  • Tema "Hello" 

Yen sampeyan pemilik situs web solo sing ora pengin nggawe situs web interaktif sing bakal duwe lalu lintas dhuwur saben dina, sampeyan bisa nggunakake versi gratis. 

Nanging, sampeyan ora bakal entuk nganyari Pro kanthi versi gratis, lan yen sampeyan macet nalika nggarap desain web, sampeyan ora bakal entuk dhukungan pelanggan sing apik saka tim Elementor. Obrolan langsung kasedhiya mung kanggo pangguna Elementor Pro

Yen sampeyan duwe situs web sing akeh lalu lintas saben dina lan kudu dianyari kanthi rutin, luwih becik muter kanthi aman lan nganggo versi Pro. Saliyane fitur gratis, iki sawetara fitur sing ditawakake Elementor Pro: 

  • Kanthi ngatur WordPress hosting ing Elementor Awan (paket hosting + plugin)
  • Aman CDN powered by Cloudflare 
  • Sertifikasi SSL 
  • Lingkungan pementasan 
  • Dhukungan pelanggan kelas kapisan 
  • Sambungan domain khusus
  • Otentikasi domain email
  • Serep otomatis yen dikarepake
  • Konten dinamis, kayata integrasi kolom khusus lan luwih saka 20 widget dinamis 
  • Fitur e-commerce 
  • Forms
  • Integrasi kayata MailChimp, reCAPTCHA, Zapier, lan liya-liyane 

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan kabeh prabédan utama antarane versi gratis Elementor lan Elementor pro, sampeyan bisa uga seneng maca. artikel perbandingan iki dening Elementor.

Elementor Pro Plans

rega unsur pro

Saiki, ana papat rencana Elementor Pro sing kasedhiya: 

  • Penting: $ 59 / taun. Situs web siji 
  • Lanjut: $ 99 / taun. Telung situs web 
  • Pakar: $ 199 / taun. 25 situs web 
  • Agensi: $ 399 / taun. 1000 situs web 

Iki minangka sawetara fitur lan layanan utama sing ditawakake kabeh rencana Elementor Pro: 

  • Pembangun seret lan selehake sing ramah pamula
  • Luwih saka 100 widget Pro & Dasar 
  • Luwih saka 300 template tema Pro & Basic 
  • Pembangun toko nganggo plugin e-commerce WooCommerce
  • WordPress tukang gawe tema 
  • Dhukungan pelanggan kelas kapisan, kalebu live chat 
  • Pop-up, kaca kebangkrutan, lan pembangun formulir 
  • Alat marketing 

Siji bab sing kudu ditimbang sadurunge nggawe pilihan utama yaiku rencana Elementor Pro ora kaya terjangkau minangka rencana sing ditawakake Divi. 

Sampeyan mung kudu nggawe situs web kanthi rencana Elementor Pro Essential, sing regane $ 59 / taun. Kanthi Divi, sampeyan bisa nggawe nomer tanpa wates WordPress kaca lan situs web kanggo $ 89 / taun. 

Sanajan rencana taunan sing ditawakake Divi bisa uga katon luwih terjangkau kanggo umume sampeyan, sampeyan bisa uga nggawe kesalahan gedhe yen sampeyan dadi pamula mutlak ing desain web lan mutusake.

Dolan maring Elementor Saiki (ndeleng kabeh fitur + demo langsung)

Elementor Pricing Plan Kesimpulan

Pilihan sing paling gampang kanggo pamula yaiku miwiti WordPress lelungan mbangun situs web kanthi versi gratis Elementor. 

Nanging, amarga kasunyatane Elementor nawakake versi gratis, total pamula ing bangunan web utawa kaca bisa uga kecanthol karo desain sing ramah pangguna lan sinau antarmuka kanthi ati-ati. 

Sawisé iku, padha bisa pindhah menyang versi Elementor Pro amarga bisa cukup wektu-akeh kanggo nggawe saklar lan miwiti nggunakake plugin liyane, sanajan iku luwih terjangkau. 

Rencana Harga Divi

reregan divi

ElegantThemes nawakake rong rencana rega: 

Divi (Tema & Pembangun Divi, 300+ Paket Situs Web)

  • Akses Taunan: $89/taun — situs web tanpa watesan sajrone setaun. 
  • Akses Seumur Hidup: $ 249 tuku siji-wektu - situs web tanpa watesan ing salawas-lawase. 

Divi Pro Kab (Tema & Pembangun Divi, 300+ Paket Situs Web, Teks, Gambar, & Generasi Kode Divi AI tanpa wates, panyimpenan tanpa watesan Divi Cloud, Dhukungan Premium Divi VIP 24/7)

  • Akses Taunan: $287/taun — situs web tanpa watesan sajrone setaun.
  • Akses Seumur Hidup: $ 365 tuku siji-wektu - situs web tanpa watesan ing salawas-lawase.

Ora kaya Elementor, Divi ora nawakake versi gratis tanpa watesan. Nanging, sampeyan bisa mriksa metu free builder versi demo lan goleki fitur Divi sadurunge mbayar salah sawijining rencana. 

Rencana rega Divi terjangkau banget. Kanggo pembayaran siji-wektu $249, sampeyan bisa nggunakake plugin anggere sampeyan pengin lan mbangun akeh situs web lan kaca sing dikarepake. 

Dolan maring Divi Saiki (ndeleng kabeh fitur + demo langsung)

Apa maneh, sampeyan bisa nggunakake plugin kanggo 30 dina lan njaluk mbalekaken yen sampeyan ora mikir sing cocok kanggo sampeyan. Amarga ana jaminan dhuwit bali, sampeyan ora perlu kuwatir apa sampeyan bakal entuk mbalekaken utawa ora. Coba opsi iki minangka periode uji coba gratis. 

Sampeyan entuk fitur lan layanan sing padha karo rencana rega apa wae - bedane mung karo rencana Akses Seumur Hidup, sampeyan bisa nggunakake Divi seumur hidup, kaya sing diarani jeneng kasebut. 

Ayo ndeleng fitur lan layanan utama sing ditawakake Divi:

  • Akses menyang papat plugin: Ratu, Bloom, Lan Tambahan 
  • Luwih saka 2000 paket tata letak 
  • Nganyari produk 
  • Dhukungan pelanggan kelas kapisan 
  • Panggunaan situs web tanpa watesan 
  • Gaya lan unsur global 
  • Suntingan responsif 
  • Custom CSS 
  • Luwih saka 200 unsur situs web Divi 
  • Luwih saka 250 template Divi 
  • Pangaturan lanjut saka potongan kode 
  • Kontrol lan setelan pangembang 

Kanthi rencana rega sing ditawakake Divi, sampeyan bisa nggunakake plugin kasebut kanggo nggawe kaca lan tema Divi kanggo situs web sing ora ana watesan. 

Divi Pricing Plan Kesimpulan

Yen sampeyan duwe kawruh sadurunge babagan coding, utamane kode cekak, utawa sampeyan minangka pamula sing duwe motivasi mung mlebu ing jagad desain web, temtu sampeyan kudu pindhah menyang Divi.

Divi Pricing Plan Kesimpulan

Ayo dadi jujur ​​ing kene. Divi nawakake fitur sing apik banget kanggo rega sing terjangkau, lan sing paling apik yaiku sampeyan bisa nggunakake ing Unlimited WordPress- situs web powered

Nanging, yen sampeyan ora pengin sinau babagan kode, sampeyan ora bakal bisa nguwasani Divi utawa nggunakake plugin kasebut kanthi bener, lan sampeyan kudu tetep nganggo Elementor minangka pilihan sing luwih gampang diakses kanggo pamula lengkap ing desain web.

Cithakan & Desain

Kalorone kasebut WordPress pambangunan kaca duwe kauntungan pinunjul kanggo nyediakake perpustakaan cithakan ekstensif, mbisakake pangguna kanggo miwiti desain sing tanpa miwiti saka ngeruk.

Kanthi mung sawetara klik, sampeyan bisa ngimpor cithakan sing dipilih, ngowahi supaya cocog karo kabutuhan, lan nggawe situs web sing dirancang kanthi profesional lan bisa digunakake kanthi cepet.

Nalika loro-lorone pambangunan kaca nawakake akeh template, unsur tema Divi katon ing babagan jumlah lan organisasi template kasebut.

Dolan maring Elementor Saiki (ndeleng kabeh fitur + demo langsung)

Templat Elementor

Ing babagan nggawe situs web karo Elementor, sampeyan duwe akses menyang macem-macem template sing kasedhiya ing macem-macem jinis. Ana rong jinis template utama:

  • Artikel-artikel wonten: Cithakan iki nutupi kabeh kaca, lan pangguna pembangun tema Elementor bisa milih saka luwih saka 200 template.
  • Blok: Iki minangka cithakan bagean sing bisa dicampur lan dicocogake kanggo nggawe kaca lengkap.

Pustaka template Elementor uga duwe kit template, yaiku template sing wis dirancang sing fokus kanggo nggawe situs web lengkap, padha karo Divi. 

Elementor duwe 100+ kit situs web responsif sing bisa sampeyan pilih, lan ngeculake kit anyar saben wulan.

Iki minangka pertunjukan cithakan siap digawe sing bisa digunakake kanggo miwiti situs web nganggo Elementor.

Kajaba saka pilihan template iki, Elementor uga nyedhiyakake template kanggo nggawe popup lan tema. Sampeyan malah bisa nyimpen template dhewe kanggo nggunakake mangsa.

Cithakan Divi

Divi dilengkapi luwih saka 300+ paket situs web lan 2,000+ paket tata letak sing wis dirancang. Paket tata letak Sejatine koleksi template tema kabeh dibangun ing desain tartamtu, niche utawa industri.

Dolan maring Divi Saiki (ndeleng kabeh fitur + demo langsung)

Iki minangka pertunjukan template kunci sing bisa digunakake kanggo miwiti situs web nganggo Divi.

Contone, sampeyan bisa nggunakake "paket tata letak" sing nggawe kaca Divi kanggo homepage, liyane kanggo kaca babagan sampeyan, lan liya-liyane.

Antarmuka Panganggo

Loro-lorone pembangun kaca visual seret lan selehake WordPress alat bangunan situs (nggunakake "What You See Is What You Get" utawa panyuntingan WYSIWYG), tegese sampeyan mung ngeklik unsur sing dikarepake, banjur seret menyang posisi sing sampeyan pengin katon ing kaca web sampeyan lan nyelehake menyang panggonane. Gampang kaya ngono.

Editor Visual Elementor

Video sing nuduhake sampeyan carane editor situs visual Elementor bisa digunakake

Kanthi Antarmuka Elementor, unsur sampeyan, umume, kasedhiya ing kolom sisih kiwa, saéngga menehi tata letak kosong sing katon kanvas. Sampeyan banjur pilih unsur sing dipengini lan atur carane sampeyan pengin katon ing kaca sampeyan.

Minangka karo Divi, sampeyan uga bisa milih unsur tambahan kanggo ditambahake saka modul ekstra sing kalebu ing paket sampeyan, Dasar utawa Pro (versi Pro menehi sampeyan luwih akeh unsur sing kudu dipilih).

Divi Visual Editor

Video sing nuduhake sampeyan cara kerja editor situs visual Divi

Divi ditampilake unsur-unsur kasebut ing tata letak kaca dhewe.

Sejatine, sampeyan milih unsur sing dipengini lan ngatur maneh ing urutan sing pengin katon ing kaca.

Sampeyan bisa malah nambah unsur saka modul tambahan klebu ing paket.

Konten & Desain Modul, Unsur & Widget

Kaloro tukang kaca nyedhiyakake modul tambahan sing bisa digunakake kanggo ningkatake tampilan halaman web sampeyan lan nambah fungsi luwih menyang situs web.

Elemen, Modul & Widget Elementor

Elementor dilengkapi modul desain, tata letak, pemasaran, lan eCommerce sing akeh, unsur lan widget sing dirancang kanggo nyukupi saben kabutuhan situs web sampeyan.

widget unsur pro

Bagéan Batin

judhul

gambar

Editor Teks

Video

Tombol

divider

lambang

Kotak gambar

Ikon Ikon

Gambar Carousel

Spacer

Tabs

Accordion

Toggle

Progress Bar

Awan Swara

shortcode

HTML

Lansiran

Sidebar

Path Teks

Pelacak Kemajuan

Tombol Stripe 

Add Custom menyang Kréta

Judhul Cathetan

Kirim Kutipan

Konten Kirim

gambar Featured

Pengarang Box

Kirim Komentar

Post Navigasi

Info Kirim

Logo Situs

Judhul Situs

Title Page

Loop Grid

Title Produk

Gambar Produk

Harga Barang

Tambah Wadhah

Rating Product

Simpenan Produk

Meta Produk

Konten Produk

Gambaran singkat

Tab Data Produk

Produk sing Gegandhengan

Upsell

Products

Kategori produk

Kaca WooCommerce

Kaca Arsip

Kranjang Menu

cart

Deloken

Akunku

Ringkesan tuku

Kabar WooCommerce

Add-ons saka pangembang pihak katelu

Nggawe Widget Dhewe

Unsur, Modul & Widget Divi

ElegantThemes Divi dikirim kanthi 100-an desain lan unsur konten sing bisa digunakake kanggo mbangun meh kabeh jinis situs web (utawa digunakake maneh kanggo situs liyane ing Divi Awan).

unsur isi divi

Accordion

Audio

Bar Counter

blog

blurb

Tombol

Nelpon Kanggo Tindakan

Lingkaran Counter

kode

komentar

Contact Formulir

Timer Cacah

divider

Email Opt-in

Portofolio sing bisa disaring

Gallery

Hero

lambang

gambar

Login Formulir

Map

Menu

Nomer Counter

wong

Portfolio

Carousel Portofolio

Post Navigasi

Kirim Slider

Judhul Cathetan

Tabel Penetapan

search

Sidebar

Panggeser

Tututi Sosial

Tabs

Testimonial

Tèks

Toggle

Video

Slider Video

Gambar 3d

Divider Majeng

Lansiran

Sadurunge & Sawise Gambar

Jam Bisnis

Bentuk Caldera

Card

Contact Formulir 7

Tombol Dobel

Embed Google Maps

Facebook Komentar

Facebook Feed

kothak flip

Teks Gradien

Ikon Ikon

Dhaptar Ikon

Gambar Akordion

Gambar Carousel

Kothak Info

Logo Carousel

Kisi Logo

Animasi Lottie

News Ticker

Panggil

Kirim Carousel

Dhaftar price

Ulasan

Bentuke

Skill Bar

Menu Supreme

Team

Lencana teks

Pembagi Teks

Tutor LMS

Twitter Carousel

Timeline Twitter

Efek Ngetik

Popup Video

Slider Kubus 3d

Blurb Lanjut

Wong Maju

Tab Lanjut

Filter Ajax

Ajax Panelusuran

Bagan Area

Balon

Bagan Bar

Gambar Bentuk Blob

Blokir Gambar

Blog Slider

Blog Timeline

Breadcrumbs

Deloken

Efek Gambar bunder

Bagan Kolom

Kontak Pro

Carousel Konten

Ngalih Konten

Tabel Data

Bagan Donut

Judhul Dual

Galeri Elastis

Kegiatan Kalender

Ngembangake CTA

Facebook Embed

Facebook Kaya

Posting Facebook

Video Facebook

Tèks sing apik

FAQ

FAQ Page Skema

Dhaptar Feature

Jinis-jinis Kiriman sing bisa disaring

Unsur Ngambang

Gambar Ngambang

Menu Ngambang

Formulir Styler

Fullpage Slider

Chart Gauge

Teks Glitch

Forms Gravity

Sistem Grid

Kothak hover

Carane-Skema

Pembagi Ikon

Gambar Hotspot

Gambar Hover Reveal

Efek Ikon Gambar

Gambar Magnifier

Topeng Gambar

Showcase Gambar

Gambar Teks Ngungkapake

Lingkar Info

Carousel Instagram

Instagram Feed

Galeri Gambar sing Dibenerake

Line Chart

Teks Topeng

Wangun materi

Menu Media

Efek Gambar Mega

Efek Gambar Minimal

Notasi

Galeri Gambar Packery

Ringkesan

Pie Char

Bagan kutub

nyembul

Grid Portofolio

Jinis Posting Grid

pricing Table

Produk Accordion

Produk Carousel

Kategori Produk Accordion

Carousel Kategori Produk

Kategori Produk Grid

Kategori Produk Masonry

Filter Produk

Grid produk

Kothak Promo

Bagan Radar

Bagan Radial

Reading Progress Bar

Pita

Gulung Gambar

Acak Surat

Nuduhake Sosial

Rating Star

Alur Langkah

SVG Animator

Tabel

Bab lan Paragraf

TablePress Styler

Tab Maker

Overlay Anggota Tim

Card Overlay Tim

Team Slider

Tim Sosial Reveal

Grid Testimoni

Slider Paseksen

Gerakan Warna Teks

Sorotan Teks

Sorotan Hover Teks

Teks On A Path

Rotator Teks

Gerakan Stroke Teks

Gulung Tile

Ngiringake Gambar

timeline

Timer Pro Kab

Twitter Feed

Tab Vertikal

Wangun WP

Tuladha situs web

Elementor Pro lan ElegantThemes Divi digunakake dening 1000s situs kondhang ing internet, lan ing ngisor iki sawetara conto situs web nyata nggunakake Divi lan Elementor.

Kanggo luwih akeh conto situs web langsung, pindhah menyang kene lan kene.

Bentenane Tombol 

Bentenane utama antarane Elementor lan Divi yaiku rencana rega beda lan kasunyatan sing Elementor luwih gampang kanggo nggunakake saka Divi. 

Priksa tabel Divi vs Elementor ing ngisor iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan beda utama antarane loro plugin pembangun kaca. 

Elementor Page BuilderDivi Builder (didayakake dening Tema Elegan)
Rencana reregan Prices miwiti ing $59 / taunPrices miwiti ing $89 / taun
Gratis 100% free versi UnlimitedVersi demo lan jaminan mbalekaken 30 dina sawise sampeyan mbayar rencana rega
cithakan Luwih saka 300 templateLuwih saka 200 paket situs web lan 2000 paket tata letak sing wis dirancang
WordPress Tema Sampeyan bisa nggunakake sembarang WordPress tema karo Elementor, nanging paling apik karo "Tema Hello"Sampeyan bisa nggunakake sembarang WordPress tema, nanging paling apik karo "Divi Theme Builder" sing dilengkapi karo rencana rega
Dhukungan pelanggan lan komunitas Wis massive masyarakat lan dhukungan pelanggan emailWis ekstensif komunitas forum, email, lan dhukungan pelanggan live chat
Kustomisasi lan atur Kiriman Tunggal, Arsip, lan Header / Footer YaOra Ana
Drag & Drop Builder YaYa
Aksesibilitas Nduwe antarmuka banget pangguna-loropaken. Bisa digunakake dening pemula lan perancang web sing luwih majuKawruh babagan coding backend dibutuhake. Sampurna kanggo desainer web sing duwe pengalaman coding

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

fiturElementorDivi
elementor vs dividivi vs elementor
Unsur lan Divi sing paling populer WordPress tukang kaca sing nguwasani mayuta-yuta situs web. Elementor minangka plugin pembangun kaca kanggo Wordpress. Divi iku loro a WordPress tema lan a WordPress plugin. Loro-lorone minangka pembangun kaca seret lan selehake visual sing ngidini pangguna nggawe situs web sing apik tanpa perlu ngerti kode backend.
situswww.elementor.comwww.himas.dk
priceVersi gratis. Versi Pro $59/taun saben taun kanggo siji situs (utawa $399/taun saben taun kanggo 1000 situs web)$89/taun saben taun kanggo situs tanpa watesan (utawa $249 kanggo akses seumur hidup)
Ease🥇🥇
Visual Drag-lan-Drop Page Builder🥇🥇
Cithakan Pra-Gawe200+ template situs web. 50+ WordPress pamblokiran1500+ paket template. 200+ paket tata letak
Kustomisasi Header & Footer, Posting Tunggal & Kaca ArsipYaYa
Komunitas & DhukunganKomunitas pangguna lan pangembang ElementorPro sing kuwat. Grup Facebook aktif. Dhukungan email.Komunitas pangguna lan pangembang Divi sing kuwat. Grup Facebook aktif. Dhukungan obrolan lan email langsung.
Dhukungan TemaBisa nganggo tema apa wae (paling apik karo tema wiwitan Elementor Hello)Dirangkep nganggo tema Divi nanging bisa digunakake karo tema apa wae
Fitur sing kita senengPopup khusus sing dibangun, ilang saka tambahan lan integrasi pihak kateluPengujian A/B lan logika kondisional ing formulir. Divi minangka plugin lan tema
situsElementorDivi

Dadi, sing luwih apik Divi utawa Elementor?

Kanggo ngringkes, loro Elementor lan Divi pilihan banget, tanpa mangu. Sawise kabeh, padha top-notch WordPress add-ons gawe kaca ing saindenging jagad. 

Nanging, kaya sing wis kasebut, ana sawetara beda ing fitur, uga rega

Uga, Elementor relatif gampang dikuasai, mula luwih cocok kanggo total pemula desain web sing durung nate ndeleng utawa ngowahi potongan kode.

Ora kaya Elementor, Divi rada angel sinau amarga iki minangka plugin sing luwih canggih sing asring digunakake dening desainer web sing berpengalaman sing ngerti babagan coding. 

Kajaba iku, Elementor ora duwe tema khusus, ora kaya Divi. Untunge, loro plugin ndhukung tema apa wae WordPress. 

Elinga yen sawetara premium WordPress tema bisa lancar karo loro Plugins - sawetara karo Elementor, sawetara karo Divi. Iku kabeh gumantung apa tema digabungake karo Elementor, Divi, utawa ing sawetara kasus, karo loro plugin.

Bab liya sing kudu sampeyan pikirake sadurunge netepake salah sawijining plugin yaiku anggaran sampeyan. Yen sampeyan ora ngerti babagan coding lan desain web lan ora duwe dana kanggo mbayar Divi, sampeyan bisa uga pengin nyoba nggunakake plugin gratis dening Elementor. 

Ing tangan liyane, yen sampeyan duwe kawruh desain web utami utawa penengah lan sawetara dolar kanggo nglampahi ing WordPress plugin, Divi iku pilihan sampurna kanggo sampeyan.

Dadi sing endi iki WordPress nggawe kaca sampeyan bakal entuk?

Apa sing sampeyan pikirake babagan loro sing populer iki WordPress tukang gawe kaca? Apa sampeyan luwih seneng siji tinimbang liyane, endi sing nggawe kaca sing cocog kanggo sampeyan? Endi sing sampeyan yakin minangka pembangun kaca sing paling apik? Apa sampeyan wis mriksa iki Alternatif Elementor? Apa sampeyan mikir ana fitur penting sing aku ora kejawab? Ayo kula ngerti ing komentar ing ngisor iki!

Carane Kita Deleng Pembangun Situs Web: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa pembangun situs web, kita ndeleng sawetara aspek penting. Kita netepake intuisi alat kasebut, set fitur, kacepetan nggawe situs web, lan faktor liyane. Pertimbangan utama yaiku gampang digunakake kanggo wong sing anyar ing persiyapan situs web. Ing tes kita, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. pangaturan: Apa sing nggawe ngidini sampeyan ngowahi desain template utawa nggabungake kode sampeyan dhewe?
  2. Pangguna-loropaken: Apa pandhu arah lan piranti, kayata editor seret lan selehake, gampang digunakake?
  3. Value for Money: Apa ana pilihan kanggo rencana utawa nyoba gratis? Apa rencana mbayar nawakake fitur sing mbenerake biaya?
  4. keamanan: Kepiye carane pembangun nglindhungi situs web lan data babagan sampeyan lan pelanggan?
  5. cithakan: Apa cithakan kualitas dhuwur, kontemporer, lan mawarni-warni?
  6. dhukungan: Apa pitulungan kasedhiya, liwat interaksi manungsa, chatbot AI, utawa sumber informasi?

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...