Review HostGator (Hosting Web Murah ... Nanging Apa Apik?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Hostgator iku salah siji sing paling gedhe, lan paling tuwa, perusahaan web hosting ing industri. Nanging apa sing nggawe dheweke apik, utawa ala? Tinjauan HostGator iki ndeleng fitur, kinerja kacepetan, dhukungan, lan rega - supaya sampeyan bisa nemtokake manawa Hostgator cocog kanggo sampeyan.

Saka $ 2.75 saben wulan

Entuk 60% OFF rencana HostGator

Ringkesan Review HostGator (TL; DR)
Rating
dirating 3.6 metu saka 5
Reregan
Saka $ 2.75 saben wulan
Jinis Hosting
Dituduhake, WordPress, VPS, Darmabakti, Reseller
Kinerja u0026amp; Kacepetan
PHP7, HTTP / 2, NGINX Caching. Cloudflare CDN
WordPress
ngatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1-klik
server
Cepet drive SSD ing kabeh rencana hosting
keamanan
SSL Gratis (Ayo Enkripsi). SiteLock. Firewall khusus kanggo serangan DDoS
Control Panel
cPanel
Tambahan
Domain 1 taun gratis. Pambangun situs web gratis. Transfer situs web gratis
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 45-dina
Owner
EIG (Houston, Texas)
Deal Saiki
Entuk 60% OFF rencana HostGator

Hostgator minangka salah sawijining panyedhiya hosting web paling tuwa ing pasar. Iku uga salah siji sing paling murah. Didegaké ing 2002, iku bagéan saka perusahaan induk EIG (Endurance International Group), sing duwe spesialisasi ing hosting web lan duwe. Bluehost, uga. 

Aman kanggo ujar manawa HostGator minangka salah sawijining panyedhiya hosting web sing paling populer metu ana amarga nduweni luwih saka 2 yuta situs web ing saindenging jagad. Sing dikandhakake, sampeyan ana ing kene amarga sampeyan pengin ndeleng manawa cocog karo hype kasebut. 

Ya, aku ing kene supaya bisa ngerteni lan ndeleng manawa HostGator pancen apik. Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca review HostGator iki, mung nonton video singkat iki aku sijine kanggo sampeyan:

Pros lan cons minangka introduksi sing apik kanggo panyedhiya hosting amarga mbantu kita ndeleng apa sing mbedakake saka layanan liyane ing pasar.

HostGator Web Hosting Pros lan Cons

Pros

  • Banget, murah banget – Bener. Nalika nerangake dhasar, rencana bareng, malah luwih murah tinimbang Bluehost, sing uga populer amarga cukup terjangkau. Contone, kanthi diskon 60% saiki, rencana server hosting sing paling dhasar HostGator diwiwiti ing $ 2.75 / sasi! Mesthi, rega nganyari maneh bakal miturut rega rencana hosting biasa (tanpa diskon).
  • Jeneng domain gratis - Kanggo setaun nalika sampeyan ndhaptar HostGator Shared 12, 24 utawa 36 wulan, WordPress utawa Cloud hosting rencana.
  • Transfer situs gratis – HostGator nawakake kanggo migrasi situs sampeyan bisa uga wis free. Sampeyan bisa uga mikir kabeh panyedhiya hosting duwe aturan iki, nanging pikirake maneh - Bluehost biaya $149.99 kanggo migrasi situs.
  • Gampang WordPress instalasi – HostGator uga terintegrasi karo WordPress, dadi yen sampeyan pengin dadi tuan rumah situs WP karo wong-wong mau, dheweke bakal nggawe sampeyan gampang banget. Ing HostGator Website Builder uga apik banget. Utawa, sampeyan mung bisa milih WordPress rencana hosting, lan sampeyan bakal duwe WP wis diinstal kanthi otomatis ing akun hosting. Ora ana alangan babar pisan!
  • Panginstalan siji-klik sing gampang - iki nuduhake integrasi app sing gampang; kanthi instalasi siji-klik, sampeyan bisa duwe app sing pengin ing dashboard hosting HostGator dhewe ing sawetara menit.
  • Bandwidth lan papan disk sing ora diukur – Bandwidth unmetered HostGator tegese sampeyan ora bakal dikenani biaya anggere sampeyan nggunakake ruang disk lan bandwidth sing cocog karo kabutuhan situs (iki ditrapake kanggo situs web pribadi utawa bisnis cilik). Kabeh iki kudu tundhuk karo Katentuan Layanan. Yen sampeyan nggunakake bandwidth lan ruang disk luwih akeh tinimbang sing cocog karo kabijakan panggunaan HostGator, sampeyan bakal nampa email saka dheweke, njaluk sampeyan nyuda panggunaane. Nanging iki biasane cukup langka.
  • 99.9% uptime njamin - HostGator nawakake jaminan 99.9% uptime kanggo situs sampeyan, preduli saka rencana hosting sing sampeyan pilih, sing apik banget yen sampeyan mikir babagan ora ana panyedhiya hosting sing bisa njamin wektu aktif 100% sing sampurna 24/7.
  • Gratis SSL certificate - Uga dilengkapi saben paket hosting. Sertifikat SSL nggawe situs sampeyan luwih aman kanthi ngenkripsi komunikasi antarane server sing dadi tuan rumah situs sampeyan lan pengunjung sing mriksa utawa nglebokake data pribadhi. Sertifikat SSL gratis menehi tandha situs sampeyan, sing tegese saben pengunjung bakal bisa ndeleng simbol 'situs aman' sing kondhang ing gembok ing pojok kiwa bar alamat. Uga nggunakake teken 2048 bit, enkripsi data pelanggan 256-bit, lan pangenalan browser 99.9%.
  • 45 dhuwit dhuwit maneh - Nalika umume panyedhiya hosting ing kana nawakake jaminan dhuwit bali 30 dina, HostGator nawakake wektu sih-rahmat 45 dina sing cukup loman sajrone sampeyan bisa nyoba layanan kasebut sawise tuku lan ndeleng apa sampeyan seneng utawa ora.
  • Pilihan tagihan fleksibel - nalika mbayar hosting sampeyan, HostGator nawakake enem siklus tagihan sing beda - sampeyan bisa milih antarane 1, 3, 6, 12, 24, lan 36 wulan. Nanging, tagihan kanggo 1, 2, lan 3 sasi luwih larang tinimbang siklus liyane.
  • Pilihan hosting Windows – akeh panyedhiya web hosting metu ana gumantung ing sistem operasi Linux. Nanging, HostGator uga nawakake rencana hosting Windows kanggo sampeyan sing duwe situs web sing mbutuhake aplikasi lan teknologi Windows tartamtu kayata NET, ASP, MSSQL (Microsoft SQL Server), lan Microsoft Access.

cons

  • Fitur domain gratis setaun ora sah kanggo kabeh rencana hosting - Ora kaya Bluehost, HostGator nawakake domain gratis setaun mung ing Shared, WordPress, utawa Cloud hosting plans. Kanggo kabeh rencana hosting liyane, kaya VPS lan darmabakti, sampeyan kudu entuk domain kanthi biaya tambahan.
  • Upselling agresif – EIG dikenal kanggo push kanggo opsi upselling agresif, utamané ing layanan kaya serep otomatis lan opsi fungsi majeng. Dadi manawa kanggo mbusak centhang fitur sing ora perlu yen sampeyan ora pengin golek dhewe sengaja mbayar kanggo soko tambahan. Lan aja kuwatir, yen sampeyan ngerti yen sampeyan butuh ing wektu tartamtu, sampeyan bisa nambah maneh mengko. 
  • Pilihan winates kanggo serep - HostGator nawakake serep saben dina kanthi otomatis, nanging liyane, pilihan serep gratis cukup winates, kajaba sampeyan mbayar tambahan. 
  • Rega dhuwur saben wulan - yen sampeyan mbandhingake rega Hostgator saben wulan lan rega rencana taunan, ana bedane gedhe. Kanggo rencana hosting sing dienggo bareng, pilihan tagihan paling dhasar yaiku $2.75 kanthi diskon 60% saiki sing dibayar kanggo langganan 36 wulan, nanging yen sampeyan milih mbayar saben wulan, saben telung wulan, utawa saben nem wulan, mula bakal biaya sing gedhe $10.95 saben sasi - mung kanggo rencana paling dhasar!
DEAL

Entuk 60% OFF rencana HostGator

Saka $ 2.75 saben wulan

Ing taun 2022 iki Review HostGator, Aku bakal priksa babagan sawetara pro lan kontra sing kudu sampeyan sinaoni sadurunge milih pangguna.

ulasan hostgator ing twitter
Ana macem-macem ulasan pangguna ing Twitter

Mangkene carane review web hosting proses bisa:

1. Kita ndhaptar rencana hosting web & nginstal kosong WordPress Situs.
2. Kita ngawasi kinerja, uptime, & kacepetan wektu mbukak kaca.
3. Kita nganalisa fitur hosting A2 sing apik / ala, rega, & dhukungan pelanggan.
4. Kita nerbitake review apik (lan nganyari sajrone taun).

HostGator Web Hosting Fitur Utama

Kacepetan & Kinerja

Kacepetan minangka salah sawijining fitur utama nalika sampeyan nggoleki hosting sing berkualitas. Kok iso ngono? Ya, jawabane prasaja - kacepetan mengaruhi akeh proses ing situs sampeyan sing sampeyan ora ngerti, kayata peringkat SEO lan pengalaman pangguna. 

Kacepetan bisa gumantung ing pirang-pirang faktor kayata jinis server lan kapadhetan server, jinis hardware, apa situs sampeyan nggunakake CDN utawa ora, nggunakake pirang-pirang lapisan caching, lsp.

Dadi apa putusan ing HostGator? Ya, HostGator katon apik banget nalika nerangake tes kacepetan. 

Aku wis nindakake tes kacepetan kanggo HostGator lan asil sing daktampa ngandhani yen wektu loading situs luwih dhuwur tinimbang rata-rata.

Situs tesku sing di-host ing HostGator dimuat kanthi cepet miturut Google PageSpeed ​​​​Insights lan nampa skor seluler saka 96 saking 100.

hostgator google kinerja wawasan kacepetan kaca

Lan padha kanggo GTmetrix. Skor kinerja situs tes yaiku 89%

kinerja hostgator gtmetrix
DEAL

Entuk 60% OFF rencana HostGator

Saka $ 2.75 saben wulan

Uptime Solid

Dheweke janji a 99.9% uptime njamin, sing dadi warta apik kanggo pemilik situs web. Nanging, penting kanggo elinga yen iki minangka standar, lan apa wae sing kurang umum ora ditrima.

Kacepetan kaca penting, nanging uga penting yen situs web sampeyan "munggah" lan kasedhiya kanggo pengunjung. Aku ngawasi uptime kanggo test WordPress situs sing di-host ing HostGator kanggo ndeleng sepira kerepe dheweke ngalami gangguan.

Situs sing mbukak alon-alon ora bakal munggah ing sisih ndhuwur. Sinau saka Google nemokake manawa wektu tundha kaping pindho wektu mbukak kaca ponsel bisa menehi pangaruh tingkat konversi nganti 20%.

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Nambahake, HostGator wis siyap kanggo menehi ganti rugi karo para pelanggan karo kredit siji sasi yen ing sembarang wektu server kurang saka 99.9% njamin uptime.

Keamanan lan Serep

HostGator dilengkapi firewall khusus sing tujuane kanggo nglindhungi situs web pelanggan saka serangan DDoS. HostGator uga nawakake sertifikat SSL gratis ing kabeh rencana Hostgator lan uga duwe akses SSH gratis (nanging kudu diaktifake ing dashboard). 

sertifikat ssl

Sampeyan bisa kanthi gampang entuk keamanan tambahan liwat aplikasi SiteLock sing kalebu scan malware saben dina lan terus-terusan lan penghapusan malware, CDN dhasar, pemindaian basis data, mblokir serangan bot otomatis, lan liya-liyane, gumantung saka rencana sing sampeyan pilih (diwiwiti ing $5.99 saben wulan). 

kunci situs hostgator

SiteLock minangka addon mbayar sing mindai malware lan nyegah situs sampeyan ora didaftar ireng. HostGator's SiteLock diwiwiti saka $5.99 saben wulan.

saiki, CDN Cloudflare gratis mung ing rencana Bisnis hosting sing ditawakake HostGator. Cloudflare CDN iku apik kanggo duwe amarga ora mung menehi pangayoman ekstra kanggo situs saka macem-macem serangan hacker lan malware, nanging uga menehi situs ngedongkrak kinerja serius.

integrasi cloudflare hostgator

Yen sampeyan tuku lan ndhaptar domain karo HostGator, sampeyan bisa kanthi otomatis ngaktifake Cloudflare. Yen sampeyan tuku domain karo panyedhiya liyane, sampeyan kudu nggawe manawa domain nggunakake server jeneng HostGator.

Kepiye babagan serep?

HostGator nawakake layanan serep gratis kanggo kabeh rencana sing ditindakake seminggu sepisan, lan dina kasebut dipilih kanthi acak. Saben serep sakteruse mbusak sing sadurunge, tegese sampeyan ora bakal duwe versi serep sadurunge situs sampeyan. Miturut HostGator, syarat kabijakan serep gumantung apa jenis rencana hosting sing lagi digunakake.

Nanging, sampeyan kudu ngelingi manawa serep gratis iki dianggep minangka sopan santun lan ora mung dadi jaminan kanggo sistem serep situs sampeyan. HostGator jelas manawa pelanggan tanggung jawab kanggo konten situs web lan serep lan kudu nggawe serep tambahan yen pengin perlindungan ekstra kanggo situs kasebut. 

HostGator CodeGuard

Iki tegese yen sampeyan mbukak situs sing luwih serius lan rumit, kanthi akeh data lan utamane informasi bisnis, sampeyan kudu nimbang kanthi serius aplikasi pihak katelu kanggo serep, kayata CodeGuard, sing disaranake HostGator kanthi resmi.

kodeguard hostgator

CodeGuard nawakake serep otomatis saben dina, database lan file tanpa watesan, serep on-demand, lan pemantauan situs web saben dina, uga panyimpenan 1-10 GB, gumantung saka telung rencana sing sampeyan pilih. Sing paling dhasar diwiwiti $ 2.75 / wulan. 

Tegese kabeh iki yaiku yen sampeyan milih nggunakake fitur keamanan gratis sing ditawakake HostGator, sampeyan bakal duwe macem-macem pilihan dhasar. Padha dadi kanggo fitur serep. Yen sampeyan lagi miwiti karo situs lan sampeyan pengin tetep cukup entheng lan sedheng ing wiwitan, mula sampeyan ora butuh kabeh tambahan kasebut.

Nanging yen sampeyan pengin miwiti bisnis online lan situs sampeyan diisi data lan info pelanggan, mula aku mesthi bakal menehi saran supaya njaluk bantuan pihak katelu kanggo perlindungan ekstra.

DEAL

Entuk 60% OFF rencana HostGator

Saka $ 2.75 saben wulan

HostGator Website Builder

situs web hostgator

HostGator kalebu pembangun situs web dhewe kanthi gratis ing kabeh rencana. Pembangun HostGator minangka alat sing migunani banget, utamane yen sampeyan anyar nggawe lan mbukak situs web. 

Iki minangka pembangun sing nggawe pengalaman nggawe situs web gampang banget liwat persiyapan intuisi, antarmuka seret lan selehake, atusan template sing wis dibangun, lan kabeh kaca, uga pilihan sing gampang, nanging uga macem-macem kanggo kustomisasi.

Gambar ing ndhuwur minangka gambar saka kaca tes sing digawe kanggo ndeleng apa sing bisa ditindakake dening pembangun sing dibangun iki.

Sawetara fitur tambahan sing bisa ditemokake ing pembangun situs HostGator yaiku penyematan video HD, penghapusan merek, integrasi media sosial sing gampang, Google Analytics, gateway pembayaran PayPal, kode kupon, alat SEO kanggo asil mesin telusur sing luwih apik, uga manajemen inventaris lan keranjang blanja eCommerce.

template pembangun situs web hostgator

Sampeyan uga bisa tuku pembangun situs web HostGator kanthi individu, lan kanthi mangkono, entuk uga layanan hosting web HostGator (sing paling cocog kanggo sampeyan). Yen ora, kaya sing dakkandhakake sadurunge, pembangun situs web gratis karo kabeh rencana hosting HostGator.

Simpen kanggo paket hosting sing paling dhasar, sing mbatesi domain dadi 1, HostGator nawakake kabeh sing ora ana watesan (uga - deleng ing ngisor iki) sing apik banget amarga rencanane murah banget, diwiwiti.

(Meh) Bandwidth Unlimited & Spasi Disk Unlimited

Bandwidth tanpa wates lan papan disk tanpa wates tegese sampeyan bisa nransfer lan nyimpen data sacukupe. "Unmetered" ngidini tuwuhing situs web sing ora ana watesan nalika nggunakake rencana hosting sing bisa dienggo bareng.

hostgator bandwidth tanpa watesan lan papan disk

Nduwe bandwidth sing ora diukur tegese sampeyan bisa mindhah data tanpa watesan ing antarane server host, pengunjung situs, lan internet. Iki apik kanggo njamin kacepetan lan kinerja situs web sampeyan, utamane ing rencana sing dienggo bareng.

Sampeyan uga nampa database Unlimited, kang tegese sampeyan bisa duwe minangka akeh WordPress instalasi kaya sing dikarepake. Iki apik kanggo wong-wong sing duwe akeh klien lan pengin nyoba owah-owahan situs web sadurunge meksa urip.

Nanging, sampeyan kudu ngerti manawa hosting "Tanpa wates" minangka mitos lan paling ora HostGator transparan babagan watesan panggunaan sumber daya. Dheweke nawakake "kabeh tanpa watesan", anggere sampeyan:

  • Aja nggunakake luwih saka 25% unit pangolahan pusat (CPU) server
  • Aja mbukak luwih saka 25 proses bebarengan ing cPanel
  • Aja duwe luwih saka 25 sambungan MySQL bebarengan
  • Aja nggawe luwih saka 100.000 file ing cPanel
  • Aja mriksa luwih saka 30 email saben jam
  • Aja ngirim luwih saka 500 email saben jam

Nanging, ora ana watesan ing:

  • Bandwidth sing digunakake
  • Akun email sing digawe

Paling ora HostGator mbukak lan transparan babagan iki (sing umume perusahaan hosting web murah liyane ora!).

DEAL

Entuk 60% OFF rencana HostGator

Saka $ 2.75 saben wulan

Transfer Situs Gratis & Instal Siji Klik WordPress

Migrasi situs web saka siji host menyang host liyane biasane dadi norma kanggo umume perusahaan hosting web, nanging umume perusahaan mung nyedhiyakake transfer situs web gratis kanggo WordPress Camping.

Ora HostGator. Padha nggawe nransfer sembarang jinis situs saka host liyane kanggo wong-wong mau prasaja, lan gratis. Cukup mlebu kanggo rencana sampeyan pengin nggunakake, lan supaya HostGator nindakake liyane.

Gumantung ing jinis akun hosting sing sampeyan ndhaptar, jumlah migrasi gratis sing ditawakake beda-beda:

Jenis HostingGratis Situs MigrasiMigrasi cPanel gratisMigrasi Manual Gratis
Shared / Cloud Hosting1 situs1 situs1 situs
optimized WordPress Hosting (Pemula)Blog 1Ora AnaOra Ana
optimized WordPress Hosting (Standar)Blog 2Ora AnaOra Ana
optimized WordPress Hosting (Bisnis)Blog 3Ora kasedhiyaOra Ana
Reseller HostingSitus web 30Situs web 30Situs web 30
VPS HostingSitus tanpa watesSitus tanpa wates0 – 90 situs
Hosting khusus (Nilai, Daya, lan Perusahaan)Situs tanpa watesSitus tanpa watesSitus web 100

Nambahake, yen sampeyan anyar duwe situs web, lan HostGator minangka solusi hosting pisanan sing wis sampeyan gunakake, yakin manawa nginstal CMS (Sistem Manajemen Konten) sing disenengi kaya WordPress gampang kaya ngeklik sawetara tombol nalika mlebu.

nginstal hostgator wordpress

Nggunakake alat 1-klik-instal, sampeyan bisa kanthi gampang nyiyapake situs web sampeyan tanpa kuwatir duwe kawruh teknis.

Panjenengan diinstal WordPress Situs kasebut dilengkapi plugin sing wis diinstal kaya Jetpack, OptinMonster, lan WPForms - uga alat kinerja HostGator kaya caching sing dibangun.

caching hostgator

Dhukungan Hostgator Pelanggan

hostgator manggon chatting

Ana rong cara utama sampeyan bisa nggayuh layanan pelanggan HostGator. Salah sijine yaiku liwat opsi obrolan langsung sing sampeyan bisa ngenalake sampeyan minangka pelanggan anyar utawa pelanggan sing wis ana lan nerangake masalah sampeyan kanthi luwih rinci kanthi milih topik, set deskripsi sing ditawakake kanggo masalah kasebut, banjur isi kolom cilik kanthi rincian spesifik pitakonan utawa masalah sampeyan. 

Pilihan layanan pelanggan Hostgator utama liyane yaiku kanthi nelpon tim dhukungan langsung ing nomer kasebut (866) 96-GATOR. Kaloro opsi kasebut bisa digayuh 24/7, 365 dina ing setahun. 

Sampeyan uga bakal bisa nemokake informasi tambahan lan jawaban kanggo macem-macem pitakonan babagan layanan HostGator liwat basis kawruh sing jembar. kawruh HostGator kang base ngemot 19 kategori (kanthi subkategori dhewe) sing kalebu layanan hosting, kabijakan, pembangun situs web, cPanel, file, alat desain, optimasi, program kemitraan, lan liya-liyane. 

Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa nulis ing jendela telusuran ing sisih ndhuwur kaca basis kawruh. Kita nulis "carane ngaktifake sertifikat SSL" lan iki sing metu:

basa pengetahuan

Nalika sampeyan bisa ndeleng, ana sawetara jawaban kanggo pitakonan iki sing basis ing arsip sawijining. Sawetara jawaban sing diwenehake luwih spesifik, lan sawetara kurang, nanging kabeh ana hubungane karo tembung target ing pitakonan sing ana gandhengane karo "sertifikat SSL." Iki Sejatine dianggo minangka bagean FAQ. 

Ana jinis basis kawruh liyane sing wis disusun HostGator, yaiku blog HostGator. Wis limang kategori: 

  • Kedadeyan HostGator
  • Tips lan Trik Marketing
  • Startup & Usaha Cilik
  • Infographics
  • Web Hosting Tips

Blog iki dianggo minangka jaringan akeh sumber daya, artikel jero, lan macem-macem tips babagan carane ngatur lan nggedhekake situs sampeyan lan carane ngoptimalake pengalaman hosting sampeyan.

Kontra HostGator

Kaya saben layanan web hosting sing metu ana, bakal ana sawetara kekurangan kanggo nggunakake solusi hosting web sing murah. Kene negatif paling gedhe.

Fitur winates

Nalika fitur sakabèhé sing disedhiyakake cukup standar, lan domain gratis, transfer situs web gratis, lan kabeh sing ora winates, sejatine, HostGator ora nawakake pangguna hosting sing akeh fitur standar.

Fitur sing kudu standar, lan umume host web liyane kalebu ing paket gratis, ora karo HostGator:

  • Serep situs web otomatis minangka tambahan sing dibayar (CodeGuard)
  • Keamanan situs web kayata proteksi malware minangka tambahan sing dibayar (SiteLock)

Nalika fitur sakabèhé sing disedhiyakake cukup standar, lan domain gratis, transfer situs web gratis, lan kabeh sing ora winates, sejatine, HostGator ora nawakake pangguna hosting sing akeh fitur standar.

Fitur sing kudu standar, lan umume host web liyane kalebu ing paket gratis, ora karo HostGator:

  • Serep situs web otomatis minangka tambahan sing dibayar (CodeGuard)
  • Keamanan situs web kayata proteksi malware minangka tambahan sing dibayar (SiteLock)

Iku Bagéyan saka EIG

Maneh, aku ora bakal nyoba ngganggu sampeyan nalika nerangake Endurance International Group (EIG). Nanging, umume wong sing nyemak perusahaan hosting bakal ujar manawa perusahaan hosting sing dadi bagean saka EIG duwe risiko nduwe reputasi sing ala.

Iku amarga yen sampeyan lunga karo perusahaan hosting A (iku bagean saka EIG lan sampeyan ora ngerti) lan duwe pengalaman sing ala, lan pindhah menyang perusahaan perusahaan B (uga bagean saka EIG lan sampeyan ora ngerti), sinten sing pengalaman sampeyan bakal tambah apik?

Coba dingerteni manawa HostGator minangka bagean saka organisasi iki lan cara EIG nglakokake barang-barang bisa uga bisa mikir babagan HostGator ngatasi perkara.

Rencana Hosting HostGator

HostGator nawakake macem-macem rencana hosting. Kabeh, sampeyan bisa nemokake wolung opsi hosting kanthi jadwal biaya sing beda:

  • Sambungan hosting – iki rencana hosting murah HostGator, wiwit mung $ 2.75 / sasi, karo diskon saiki, mbayar ing 36 sasi basis. Hosting sing dienggo bareng mung diarani jeneng - situs web sampeyan nuduhake server lan sumber daya sing dibutuhake kanggo operasi kasebut situs web liyane sing padha cilik saka pamilik situs sing beda. Hosting sing dienggo bareng ora ala nalika sampeyan lagi miwiti, yen situs sampeyan ora mbutuhake daya sing akeh banget, lan yen sampeyan ora ngarepake lonjakan lalu lintas sing gedhe banget.

Kanthi rega mung $ 2.75 / wulan ndadekake HostGator minangka salah sawijining host web paling murah ing industri kasebut.

  • Cloud hosting - kaya jeneng kasebut, hosting awan nggunakake sumber daya teknologi awan. Iki tegese, ora kaya jinis hosting liyane, sing nggunakake server siji, hosting awan nggunakake a jaringan server maya virtual sing disambungake sing dadi tuan rumah situs web utawa aplikasi sing dimaksud. Iki tegese situs sampeyan bakal bisa nggunakake sumber daya saka macem-macem server hostgator. Cloud hosting dianjurake kanggo situs web lan bisnis online sing mbutuhake wektu loading cepet, kapan wae, sanajan dheweke ngalami lonjakan lalu lintas sing kerep, kayata sing teka saka promosi, tawaran saiki, utawa dodolan. Singkatipun, cloud hosting nyedhiyakake skalabilitas, keluwesan, lan linuwih. Kanthi diskon saiki, HostGator nawakake biaya rencana hosting awan sing paling murah $ 4.95 saben sasi, dibayar kanthi basis 36 sasi.
  • VPS hosting – VPS stands for virtual private server, which basically describes sumber daya khusus sing mung kanggo situs sampeyan ing server tartamtu. Apa tegese kanthi fisik, situs sampeyan isih ana ing server sing dienggo bareng (aka hardware server), nanging sumber daya sing dibutuhake situs sampeyan mung duweke sampeyan (kayata daya CPU utawa memori RAM, contone). VPS minangka pilihan sing paling apik kanggo pamilik situs web sing pengin ngontrol sumber daya hosting lan lingkungan hosting. Uga, yen sampeyan ngalami pertumbuhan lalu lintas utawa kudu ngatur macem-macem situs web lan mbutuhake sumber daya sing dibutuhake kanggo ngatur kanthi efektif, nanging uga ora pengin mbayar dhuwit ekstra, sampeyan kudu nimbang ndhaptar rencana VPS. Rencana hosting VPS diwiwiti ing $ 19.95 saben sasi, mbayar saben 36 sasi.
  • Darmabakti hosting – hosting darmabakti dadi tingkat ngluwihi hosting VPS. Kanthi rencana hosting iki, sampeyan entuk server mung kanggo sampeyan. Sampeyan bakal bisa nggunakake kabeh sumber daya lan nguwasani sawetara situs web, tanpa kudu nuduhake papan lan sumber daya karo pangguna liyane. Hosting khusus minangka ide sing apik yen sampeyan ngerti yen sampeyan kehabisan ruang, utawa sampeyan ngerteni manawa situs sampeyan mbukak luwih alon tinimbang biasane. Yen pamirsa saya tambah akeh, lan sampeyan duwe lalu lintas luwih akeh, luwih akeh panjaluk situs, lan umume mbutuhake papan sing luwih akeh lan pengin situs web sing luwih cepet, uga kontrol lengkap server sampeyan, sampeyan bisa uga pengin mikir babagan entuk hosting server khusus. rencana. Kanthi diskon saiki, rencana darmabakti miwiti ing $ 89.98 saben sasi, mbayar saben 36 sasi.
  • WordPress hosting - minangka jeneng tabet, rencana hosting iki khusus ngarahke ing kekuwatan WordPress situs. Iki tegese duwe luwih akeh fitur sing ana gandhengane karo WP lan nggawe kaca WP luwih gampang lan efisien, dibandhingake karo rencana hosting liyane. Disaranake kanggo wong sing khusus pengin nggawe lan mbukak a WordPress situs web. Rencana hosting iki diwiwiti ing $ 5.95 saben sasi (dibayar kanthi langganan 36 sasi), kanthi diskon saiki.
  • Reseller hosting - uga disebut "hosting label putih", hosting pengecer ngidini sampeyan nawakake layanan hosting kaya sampeyan dhewe minangka perusahaan hosting sing nyata. Sampeyan bisa nawakake layanan kanggo klien tanpa repot nggawe perusahaan hosting saka awal. Tegese sampeyan ora perlu nangani server lan pangopènan piranti lunak, utawa nangani masalah uptime. Hosting pengecer ngidini sampeyan entuk dhuwit saka nyedhiyakake layanan hosting kanggo wong liya, sanajan padha difasilitasi dening HostGator. Iku paling apik kanggo agensi utawa freelancers sing nawakake layanan klien sing ana gandhengane karo desain web lan pangembangan web, uga layanan sing gegandhengan karo bisnis liyane. Iki ngidini dheweke promosi merek lan nampa penghasilan saka para pelanggan, uga nggabungake opsi hosting karo layanan liyane sing bisa ditawakake. HostGator nawakake manajemen klien lan piranti lunak tagihan sing diarani WHMCS sing kalebu, gratis, ing kabeh rencana pengecer. Rencana diwiwiti ing $ 19.95 saben sasi, kanggo 36 sasi, karo diskon saiki. 
  • Windows hosting – bagean gedhe saka hosting server hostgator metu ana mbukak ing sistem operasi Linux, kang paling populer siji adoh, nanging sawetara uga mbukak ing Windows. Iki amarga ana aplikasi tartamtu sing mung bisa mbukak ing server Windows, uga teknologi tartamtu sing gegandhengan karo Windows sing mung bisa digunakake karo hosting kaya iki. Contone, pangembang ASP.NET ora bisa nggarap piranti lunak hosting liyane. Windows hosting plans miwiti ing $ 4.76 saben sasi, kanthi diskon saiki, dibayar kanthi basis 36 sasi.
  • hosting aplikasi web – Aplikasi hosting ngijini sampeyan kanggo host lan mbukak aplikasi ing maya utawa server biasa sing HostGator nawakake. Iki tegese aplikasi sampeyan bisa diakses saka internet, dadi ora perlu diundhuh, lan klien lan pangguna bisa sesambungan karo antarmuka panganggo basis web. Layanan hosting HostGator mbukak ing macem-macem sistem operasi lan manajemen data kayata Linux, MySQL, Apache lan PHP, nggawe kompatibel karo akeh piranti lunak liyane lan aplikasi sing wis ana. Kanthi diskon saiki, rencana wiwitan kanggo rencana hosting aplikasi Web cukup murah, mung kasedhiya $ 2.75 / sasi, mbayar saben 36 sasi.

Aku bakal luwih rinci babagan fitur utama saben rencana kasebut ing bagean Rencana Rega ing bagean sabanjure artikel iki.

Rencana Rega HostGator

Kaya sing wis dakcritakake sadurunge, HostGator nawakake wolung jinis layanan hosting. Kaping pisanan, aku pengin menehi ringkesan babagan kabeh rencana hosting, banjur, Aku uga bakal njaluk menyang rincian liyane babagan saben fitur tombol saka jinis layanan hosting padha kurban.

PlanReregan
Rencana gratisOra Ana
Rencana hosting sing diwenehake 
Rencana tukik$2.75/wulan* (kanthi diskon 60% saiki)
Rencana bayi$3.50 saben sasi* (kanthi diskon 65% saiki)
Rencana bisnis$5.75 saben sasi* (kanthi diskon 65% saiki)
Rencana hosting awan 
Awan jaranan$4.95 saben sasi* (kanthi diskon 45% saiki)
Awan bayi$6.57 saben sasi* (kanthi diskon 45% saiki)
Awan bisnis$9.95 saben sasi* (kanthi diskon 45% saiki)
Rencana hosting VPS 
Snappy 2000$19.95 saben sasi* (kanthi diskon 75% saiki)
Snappy 4000$29.95 saben sasi* (kanthi diskon 75% saiki)
Snappy 8000$39.95 saben sasi* (kanthi diskon 75% saiki)
Rencana hosting khusus 
Nilai Server$89.98 saben sasi* (kanthi diskon 52% saiki)
Server Daya$119.89 saben sasi* (kanthi diskon 52% saiki)
Enterprise Server$139.99 saben sasi* (kanthi diskon 52% saiki)
WordPress rencana hosting 
Rencana wiwitan$5.95 saben sasi* (kanthi diskon 40% saiki)
Rencana Standar$7.95 saben sasi* (kanthi diskon 50% saiki)
Rencana Bisnis$9.95 saben sasi* (kanthi diskon 57% saiki)
Reseller hosting plans 
Rencana Aluminium$19.95 saben sasi* (kanthi diskon 43% saiki)
Plan Tembaga$24.95 saben sasi* (kanthi diskon 49% saiki)
Rencana Perak$24.95 saben sasi* (kanthi diskon 64% saiki)
Windows hosting plans 
Rencana pribadi$4.76 saben sasi* (kanthi diskon 20% saiki)
Rencana Enterprise$14.36 saben sasi* (kanthi diskon 20% saiki)
Rencana hosting aplikasi web 
Rencana Hatchling$2.75/wulan* (kanthi diskon 60% saiki)
Baby Plan$3.50 saben sasi* (kanthi diskon 65% saiki)
Rencana Bisnis$5.25 saben sasi* (kanthi diskon 65% saiki)

* Rega kasebut nuduhake rencana 36 wulan. Rencana kasebut dianyari miturut tarif reguler. 

Penjaminan Dhuwit 45-Dina

Nalika nerangake jaminan dhuwit, HostGator luwih loman tinimbang panyedhiya hosting liyane ing kana. 

Yen sampeyan ndhaptar salah sawijining rencana hosting HostGator, sampeyan bakal bisa mbalekake dhuwit kanthi lengkap ing wektu sing sepisanan. dina 45 yen sampeyan ora puas karo rencana sing wis dipilih lan mbayar. 

Sampeyan kudu eling yen jaminan dhuwit bali iki nuduhake layanan hosting dhasar sing ditawakake HostGator. Ora ngrujuk marang biaya persiyapan utawa biaya registrasi domain, utawa biaya liyane sing ditrapake kanggo layanan tambahan sing bisa sampeyan tuku utawa digunakake saka HostGator. 

Sawise jendhela 45 dina liwati, sampeyan ora bakal bisa mbalekake dhuwit maneh. 

Shared Hosting Plans

hostgator sambungan hosting

Kaya sing sampeyan ngerteni, rencana hosting sing dituduhake HostGator mesthi ana ing antarane rencana bareng paling murah sampeyan bisa nemokake. 

Diwiwiti mung $ 2.75 / sasi kanthi diskon 60% saiki, rencana hosting bareng Hostgator dhasar (disebut rencana Hatchling) nawakake panyimpenan tanpa watesanbandwidth sing ora dikepengini, lan:

  • Situs web siji 
  • Gratis SSL certificate 
  • Domain gratis 
  • Klik-siji WordPress instalasi 
  • free WordPress/ transfer situs web cPanel 

Rencana Baby, sing rada luwih larang, rawuh ing $3.50 saben sasi, lan iku cantik padha karo rencana Hatchling. Bentenane utama yaiku tinimbang situs web siji, rencana iki ngidini sampeyan dadi tuan rumah nomer situs web sing ora ana wates.

Rencana bareng Bisnis nawakake keuntungan tambahan, kayata:

  • Alat SEO gratis 
  • IP khusus gratis 
  • Nganyari gratis menyang SSL Positif 

Kabeh rencana ing rencana Shared hosting nawakake bandwidth sing ora diukur, tegese sampeyan ora kudu kuwatir babagan lonjakan lalu lintas sing kadang-kadang (sanajan yen kedadeyan kasebut asring banget, HostGator bisa uga bakal ngubungi sampeyan lan njaluk sampeyan entuk rencana sing luwih gedhe) .

Sampeyan uga bisa entuk domain lan ndhaptar kanthi gratis. Sertifikat SSL uga dilengkapi kabeh rencana, nggawe situs sampeyan aman lan dipercaya. Lan pungkasan nanging paling ora mung siji-klik WordPress instalasi, sing nggawe integrasi WP luwih gampang.

HostGator kalebu akun email gratis kanthi protokol POP3 lan SMTP. Iki uga nawakake 25 mailing list kanggo kabeh rencana, akses webmail, lan proteksi spam kanthi bantuan SpamAssassin. 

Rencana Hosting Cloud

hosting hostgator

Yen sampeyan pengin nggunakake sumber daya sawetara server maya, sampeyan kudu milih rencana hosting awan HostGator.

Padha uga cantik mirah lan miwiti ing $ 4.95 saben sasi (dibayar saben 36 sasi), kanthi diskon 45%. 

Rencana hosting awan Hatchling dhasar nawakake:

  • domain tunggal 
  • Gratis SSL certificate 
  • Domain gratis 
  • 2 memori GB
  • 2 inti CPU

Rencana awan Baby padha karo rencana Hatchling nanging ditingkatake. Nawakake dhasar kayata sertifikat SSL gratis lan domain gratis, nanging uga nawakake hosting kanggo domain tanpa watesan, uga memori 4 GB lan daya CPU inti 4. 

Rencana premium ing nawakake hosting awan HostGator, alias rencana awan Bisnis uga nawakake domain tanpa watesan, domain gratis, lan sertifikat SSL gratis, nanging uga nawakake upgrade gratis menyang SSL Positif, IP khusus gratis, lan gratis. alat SEO. Server maya bisa nyedhiyakake memori 6 GB lan sumber daya CPU inti 6 kanggo situs sampeyan.

Rencana server awan duwe opsi caching terintegrasi, tegese situs sampeyan bakal duwe konfigurasi caching sing optimal sing bakal mbukak kanthi cepet. Sampeyan bakal bisa ngontrol kinerja situs lan duwe ringkesan sing jelas babagan kabeh metrik sing dibutuhake kanggo sukses situs liwat dasbor intuisi. 

Manajemen sumber daya sing gampang lan kontrol total babagan sumber daya ngidini sampeyan nambah lan nambah sumber daya sing dibutuhake situs sampeyan supaya bisa digunakake kanthi lancar, dadi sampeyan ora perlu kuwatir yen sampeyan entuk lonjakan lalu lintas, umpamane. Uga, yen ana masalah liyane sing ora dikarepke, sampeyan bakal bisa ngatasi kanthi nyata.

Rencana hosting awan uga kalebu failover otomatis. Iki tegese yen salah sawijining server situs sampeyan di-host liwat jaringan awan ngalami masalah hardware, kinerja lan kasedhiyan situs sampeyan ora bakal nandhang sangsara: failover otomatis ngidini transfer otomatis menyang server liyane sing fungsional.

Rencana hosting awan nawakake akun email tanpa watesan karo protokol SMTP lan POP3, standar saka 25 milis, Nyegah spam karo SpamAssassin, akses menyang email liwat telpon liwat IMAP, uga alias email tanpa wates, forwards mail tanpa wates, lan autoresponders tanpa watesan. Iki minangka hosting email Hostgator sing apik sing bisa dianggep kanggo bisnis sampeyan.

Rencana Hosting VPS

hostgator vps

Rencana hosting VPS HostGator menehi akses root lengkap menyang sumber daya server, lan akeh sumber daya khusus. 

Rencana dhasar, disebut Snappy 2000, diwiwiti ing $ 19.95 saben sasi mbayar saben 36 sasi kanthi diskon 75% saiki lan kalebu: 

  • 2GB RAM 
  • 2 inti CPU 
  • 120 GB SSD 

Kabeh rencana kalebu bandwidth sing ora dikepengini lan 2 IP khusus

Kapindho, rencana Snappy 4000 padha 2 daya CPU inti, nanging nawakake 4 GB RAM memori lan 120 GB SSD memori. 

Rencana paling premium saka grup iki, Snappy 8000 kalebu upgrade saka daya CPU karo 4 inti CPU, Uga 8 GB RAM memori lan 240 GB SSD memori. 

Rencana hosting VPS HostGator nawakake akses root lengkap menyang sumber daya server pribadi virtual, supaya sampeyan bisa ngatur CMS (Sistem Manajemen Konten) dhewe yen sampeyan pengin, uga nglebokake kode khusus. 

Hosting VPS uga kalebu fungsi lanjutan tegese sampeyan bisa nggawe alamat email tanpa watesan, uga domain tanpa watesan, akun FTP, database, lan liya-liyane. 

Hosting VPS HostGator nggunakake hardware saka pimpinan industri sing wis kabukten kayata AMD lan Intel, tegese situs sampeyan mung bakal nggunakake sing paling apik lan paling cepet. 

Sampeyan uga bisa nggunakake piranti VPS lengkap kayata template situs, alat pangembangan situs, installer skrip, lan liya-liyane. 

Lan yen sampeyan kepingin weruh babagan serep situs, rencana hosting VPS HostGator nawakake serep data situs web saben minggu. 

Darmabakti Server Hosting Plans

darmabakti hosting

Yen sampeyan butuh kekuwatan server khusus, HostGator wis dijamin. Rencana paling murah saka kategori iki yaiku Rencana Nilai Server teka ing $ 89.98 saben sasi (dibayar saben 36 sasi), kanthi diskon saiki 52%. 

Rencana iki nawakake: 

  • 4 inti / 8 prosesor thread
  • 8 GB RAM 
  • 1 TB HDD

Kabeh rencana nawakake bandwidth unmetered, Intel Xeon-D CPU, lan kemampuan kanggo milih antarane Linux utawa Windows OS mbukak server.

Rencana kapindho, disebut rencana Power Server, kalebu prosesor 8 inti/16 thread, uga 16 GB RAM lan 2 TB HDD/512 GB memori SSD. 

Rencana sing paling apik lan paling larang ing kategori iki yaiku rencana Enterprise Server kanthi rega $139.99 saben wulan kanthi diskon 52%. Wis padha 8 inti / 16 prosesor thread minangka rencana Power Server, nanging nawakake 30 GB RAM lan 1 memori TB SSD. 

Rencana hosting darmabakti HostGator ngidini sampeyan ngontrol server lengkap, tegese sampeyan bakal duwe kabeh sumber daya sistem.

Sampeyan uga bisa milih antarane hard drive HDD (spasi) lan SDD (kacepetan), gumantung apa sing dibutuhake situs sampeyan.

Rencana hosting khusus menehi sampeyan Proteksi DDoS supaya sampeyan ora njaluk banget nggarap babagan situs lan sumber daya sampeyan, yen ana serangan ing server sampeyan.

Sing kalebu firewall adhedhasar IP ana kanggo njaga server sampeyan aman lan njamin kinerja sing optimal, apa wae sing kedadeyan.

Sampeyan uga bisa milih antarane cPanel lan WHM ing Linux utawa Plesk lan Webmatrix ing server Windows. 

Kabeh server darmabakti HostGator di-host ing lokasi AS, pusat data Tier 3. Uga, HostGator nawakake jaminan jaringan manawa situs sampeyan mesthi online. 

WordPress Rencana Hosting

hostgator wordpress hosting

Yen sampeyan wis nyetel pikiran kanggo duwe a WordPress situs, iku paling apik kanggo njaluk siji saka HostGator kang WordPress paket rencana hosting. 

Sing paling murah, diarani Rencana wiwitan, diwiwiti ing $ 5.95 saben sasi, kanthi diskon 40% saiki, dibayar kanthi basis 36 sasi. 

Iki kalebu siji situs, 100k kunjungan saben wulan, lan serep data 1 GB. Liyane saka rencana mung pindho utawa telung fitur tombol padha saka rencana pisanan. Dadi sing nomer loro, rencana Starter, kalebu rong situs, 200k kunjungan saben wulan, lan serep 2 GB. Lan katelu, rencana hosting Bisnis, sing regane $ 9.95 saben wulan kanthi diskon 57% saiki, nawakake hosting telung situs, 500k kunjungan saben wulan, lan serep data 3 GB. 

Kabeh rencana hosting WP kalebu domain gratis (setaun), sertifikat SSL gratis, lan email gratis nganti 25 mailing list.

Reseller Hosting Plans

reseller hosting

Yen sampeyan pengin nawakake layanan hosting kanggo klien, nanging ora pengin kerumitan sing teka karo nggawe perusahaan hosting saka ngeruk, banjur apa ora njaluk salah siji saka HostGator kang reseller rencana hosting?

The Rencana aluminium, sing paling murah ing kategori iki, rawuh ing $ 19.95 saben sasi karo saiki 43% diskon, lan mesthi, mbayar saben 36 sasi. Iku nawakake Ruang disk disk 60 GB lan Bandwidth 600 GB.

Rencana kapindho sing diarani rencana Tembaga nawakake ruang disk 90 GB lan bandwidth 900 GB, lan rencana katelu diarani Rencana perak nawakake Ruang disk disk 140 GB lan Bandwidth 1400 GB

Kabeh rencana hosting pengecer kalebu situs web tanpa watesan lan sertifikat SSL gratis. 

Kategori hosting iki uga dilengkapi piranti lunak tagihan gratis (disebut WHMCS utawa Web Hosting Billing & Automation Platform), sing wis diinstal kanthi otomatis ing rencana sing sampeyan pilih. 

Uga, sampeyan bakal entuk keluwesan lengkap babagan cara pembayaran, alokasi sumber daya, lan layanan liyane sing pengin diwenehake kanggo klien sing sampeyan pikirake. 

Windows Hosting Plans

hostgator windows hosting

Lan yen sampeyan pancene kudu nggarap server sing dioperasikake Windows, HostGator wis dijamin. Sampeyan bisa milih antarane rong rencana kene - rencana Pribadi, teka ing $ 4.76 saben sasi (karo diskon saiki 20%) lan rencana Enterprise, teka ing $ 14.36 saben sasi (uga diskon 20%), dibayar kanthi basis 36 sasi. 

Rencana Pribadi nawakake registrasi domain siji; papan disk unmetered, bandwidth unmetered, lan sertifikat keamanan SSL gratis kasedhiya ing loro plans. Rencana Enterprise ngidini kanggo ndhaptar limang domain lan uga dilengkapi IP khusus gratis.

Rencana hosting Windows HostGator nawakake macem-macem alat admin sing kuat kayata manajer file, tugas sing dijadwal, direktori aman, lan liya-liyane. Uga nawakake fitur pemrograman kayata ASP lan ASP.NET 2.0 (3.5, 4.0, lan 4.7), uga PHP, SSICurl, Perpustakaan GD, MVC 5.0, lan AJAX.

Kaya umume rencana hosting, HostGator ing kene uga nawakake instalasi siji-klik aplikasi penting kayata WordPress lan skrip open-source liyane. 

Panel kontrol Plesk, dimuat karo fitur, kalebu ing rencana hosting Windows. Bakal luwih gampang nggawe situs web lan nyiyapake aplikasi, lan liya-liyane. 

Salah sawijining perkara sing paling gedhe babagan rencana hosting Windows yaiku kepiye sampeyan bisa ngatur server lan nggawe manawa sampeyan pengin. Sampeyan entuk jumlah sub-domain, FTP lan akun email tanpa watesan, Microsoft SQL lan MySQL, lan database Akses.

FAQ HostGator

Ing bagean iki, kita bakal nyoba mangsuli sawetara pitakonan sing paling kerep ditakoni babagan HostGator, fitur, lan layanane.

Apa HostGator?

HostGator minangka perusahaan hosting web sing nawakake macem-macem rencana hosting web kayata bareng, pengecer, hosting VPS, Cloud, lan paket server khususq. Kajaba iku, padha kurban WordPress-spesifik lan Windows hosting, uga ing VPS lan Hosgator darmabakti server. Padha duwe loro pusat data dumunung ing Texas (USA) lan Provo, Utah (USA). Situs web resmine yaiku www.hostgator.com. Waca liyane halaman Wikipedia sing

Apa HostGator pilihan apik kanggo a WordPress situs?

Ya, HostGator mesthi pilihan apik yen sampeyan pengin khusus mbukak a WordPress situs. Iki amarga HostGator wis ngetrapake siji-klik WordPress instalasi ing opsi hosting, ngidini sampeyan milih antarane plugin lan template WP sing dibutuhake. Apa liyane, iku uga nawakake a WordPress rencana hosting dhewe, sing entuk dhukungan pelanggan 24/7.

Apa pilihan hosting sing luwih apik: HostGator utawa Bluehost?

Iki pitakonan aku bakal njawab ing kirim kapisah nalika aku bakal do a perbandingan antarane loro panyedhiya hosting web. HostGator lan Bluehost meh padha karo fitur utama, tawaran sakabèhé, lan rencana rega - loro-lorone duwe sawetara rencana wiwitan sing paling murah ing pasar.

Iki tegese sampeyan ora bakal nggawe keputusan sing salah babagan platform hosting sing sampeyan pilih kanggo situs sampeyan. Sing ngandika, yen sampeyan lagi mlaku a WordPress Situs, Bluehost bisa dadi pilihan sing rada apik, amarga padha wis dadi adoh tenan melu ing ngembangaken sing WordPress platform hosting. Integrasi WP paling dhuwur Bluehost - dheweke malah ngembangake layanan pelanggan, analytics, lan konsultasi khusus sing diarani Blue Sky sing dituju khusus WordPress pelanggan sing pengin nggedhekake situs WP.

Apa HostGator minangka Host sing Apik Nalika Nerangake Bisnis Online, yaiku Situs eCommerce?

HostGator nawakake dhasar sing kuat kanggo ngoperasikake bisnis online. Yen sampeyan pengin solusi sing luwih murah, sampeyan bisa nggunakake rencana Bisnis saka opsi rencana hosting sing dituduhake lan duwe hosting Magento, yaiku platform eCommerce kanthi macem-macem alat pemasaran, SEO, promosi, lan manajemen situs sing migunani.

Sampeyan mesthi bisa nggunakake sumber daya saka platform sing diadegake kayata WooCommerce. Mesthine, nalika bisnis sampeyan tuwuh, sampeyan kudu nganyarke rencana menyang server VPS utawa server darmabakti, gumantung saka ukuran toko eCommerce sampeyan.

Rencana HostGator endi sing kudu diwiwiti?

Ora ana jawaban langsung kanggo pitakonan iki. Umume gumantung saka anggaran sampeyan, situs apa sing sampeyan lakoni, lan jumlah sumber daya sing dibutuhake kanggo kinerja sing optimal.

Yen sampeyan miwiti blog utawa situs web sing prasaja, sampeyan kudu milih rencana hosting sing paling dhasar, sing diarani rencana Hatchling, sing uga nawakake gampang siji klik. WordPress panginstalan. Yen sampeyan kudu mbukak sawetara situs ing wektu sing padha, nanging isih ora mbutuhake akeh sumber daya, sampeyan bisa uga pengin nimbang njupuk rencana hosting sing dienggo bareng Baby amarga nawakake dhukungan kanggo macem-macem situs web.

Mesthi wae, sampeyan bisa nganyarke rencana hosting sampeyan, yen situs sampeyan tuwuh, ngalami peningkatan lalu lintas, utawa mbutuhake keamanan sing luwih apik.

Apa HostGator Nawakake Migrasi Situs Gratis?

Kabar apik yaiku - ya padha, lan gratis kanggo kabeh jinis situs web, ora mung WordPress siji! HostGator nawakake migrasi situs sampeyan kanthi gratis ing kabeh rencana, preduli saka rencana sing paling murah utawa sing paling larang.

Apa CodeGuard?

Layanan CodeGuard minangka tambahan mbayar sing nyedhiyakake serep otomatis situs web. CodeGuard uga ngawasi situs web lan ngirim tandha yen ana pangowahan. Lan, pungkasane, CodeGuard uga nawakake pilihan mulihake supaya sampeyan bisa ngowahi situs web kanthi gampang menyang versi sadurunge.

Apa SiteLock?

SiteLock proaktif nglindhungi situs web sing di-host ing HostGator saka ancaman cyber. SiteLock minangka tambahan sing dibayar lan dilengkapi karo telung rencana keamanan sing beda: Essentials, Prevent, lan Prevent Plus.

Apa HostGator Nawakake Sertifikat SSL, CDN, lan SSD Drive?

Iki gumantung karo rencana sing sampeyan pilih. Contone, yen sampeyan milih rencana rencana premium paling, ya, sampeyan bakal entuk sertifikat SSL gratis. Nanging, kanggo rencana sing paling dhasar, iki ora kedadeyan. Sayange, sampeyan kudu nandur modal ing WordPress rencana hosting ngatur kanggo nampa akses menyang free layanan CDN, lan nggunakake paket server darmabakti kanggo duwe pilihan saka nggunakake panyimpenan SSD.

Apa Aku Bisa Dipercaya Ulasan HostGator ing Situs Kaya Reddit lan Quora?

Ya, Quora lan Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan perusahaan lan entuk review, pitakonan, lan pendapat saka wong nyata lan pelanggan sing nggunakake. Browse reviews customer ing Reddit, lan ing Quora. Deleng situs kaya Yelp lan Trustpilot uga bisa migunani.

Apa Alternatif HostGator Paling Apik?

HostGator minangka salah sawijining panyedhiya layanan hosting web sing paling populer ing kana. Nanging, yen sampeyan nggoleki host web lan nggoleki a alternatif apik kanggo HostGator banjur iki Rekomendasi sandi. Aku percaya yen alternatif paling apik kanggo HostGator yaiku Bluehost (rega sing padha nanging fitur sing luwih apik, nanging uga diduweni dening EIG). Alternatif non-EIG paling apik yaiku SiteGround (maca review kanggo ndeleng apa SiteGround iku #1)

Apa HostGator lan Bluehost Perusahaan padha?

Ora, HostGator lan Bluehost yaiku perusahaan sing kapisah; nanging kalorone anak perusahaan saka Group Ketahanan Internasional (EIG). EIG uga duwe perusahaan hosting kaya iPage, FatCow, HostMonster, JustHost, Arvixe, Jeruk Cilik, Site5, eHost, lan sekumpulan host web sing luwih cilik.

Ngendi Aku Bisa Nemokake Kode Kupon HostGator sing Bisa?

Papan sing paling apik kanggo nemokake kode kupon HostGator yaiku ngunjungi kaca tawaran Hostgator. Ing kene sampeyan bisa nelusuri tawaran apik ing hosting web lan domain lan priksa manawa sampeyan entuk 100% kupon sing valid.

Ringkesan - Review HostGator 2022

Apa HostGator apik?

Ya, HostGator yaiku solusi apik yen sampeyan pengin panyedhiya web hosting sing murah, gampang kanggo ngatur, duwe kacepetan prayoga lan nawakake uptime 99.99%. Iki minangka salah sawijining perusahaan hosting sing paling populer.

Iku panyedhiya apik yen sampeyan lagi miwiti karo situs siji utawa pengin ngatur sawetara situs cilik, sing sampeyan bisa milih rencana sambungan dhasar, utamané yen budget nyenyet. 

Sing ngandika, yen sampeyan pengin luwih cepet, keamanan tambah, lan fitur liyane; yen situs mundak akeh lan perlu sumber daya liyane kanggo fungsi luwih, nanging sampeyan isih ing budget nyenyet, plans maya iku pilihan apik nalika sampeyan kudu upgrade.  

Lan, uga, yen sampeyan khusus kasengsem ing nggawe a WordPress situs, sampeyan bisa milih salah siji sing khusus WordPress-rencana hosting ngatur lan entuk kabeh sing dibutuhake kanggo situs WP sampeyan kabeh ing sak panggonan. 

HostGator nawakake macem-macem fitur sing menarik, kayata pembangun situs web sing gampang digunakake, cPanel prasaja, lan alat QuickInstall sing ngidini sampeyan nginstal aplikasi favorit ing situs sampeyan sajrone sawetara menit. 

Apa tegese HostGator mesthi nawakake regane apik kanggo dhuwit sampeyan, utamane karo sawetara rencana sing luwih murah.

Mesthi wae, iki ora ateges HostGator duwe kabeh sing sampeyan goleki. Nanging mulane ana akeh host web liyane ing pasar! Iki mung tegese sampeyan kudu nindakake riset sing adil lan ndeleng apa fitur sing paling penting kanggo situs sampeyan lan sing sampeyan pikir pancen perlu kanggo tuwuh lan nggedhekake bisnis sampeyan. 

Yen sampeyan mikir HostGator bisa nindakake iku, Aku menehi saran supaya sampeyan ora mikir kaping pindho lan nyoba! Sawise kabeh, ana wektu tenggang 45 dina sing bisa sampeyan lakoni maneh.

DEAL

Entuk 60% OFF rencana HostGator

Saka $ 2.75 saben wulan

Pangguna Anggota

Hostgator sing apik tenan

dirating 5 metu saka 5
Muga 20, 2022

HostGator apik tenan !! Dhukungan dheweke yaiku 6 bintang miturut pendapatku. Saben-saben aku duwe masalah lan nelpon tim dhukungan mesthi ora bisa nulungi. Aku seneng banget karo layanan sing. Mung nganyarke menyang rencana bisnis, lan situs webku saiki cepet banget. Yen looking for sing paling apik, temtunipun sijine Hostgator kanggo test, Sampeyan ora bakal kuciwa!

Avatar kanggo Philips
Philips

Luwih murah tinimbang SiteGround nanging ..

dirating 3 metu saka 5
April 23, 2022

Aku biyen a Siteground pelanggan. Siji-sijine alesan aku mindhah situs web menyang Hostgator yaiku tag rega sing murah. Ing wektu, aku mbayar Siteground bab $10 sasi. Lan Hostgator mung setengah rega. Nalika iku aku ora ngerti yen regane tikel kaping pindho sawise taun pisanan sampeyan. Aku wis krungu review campuran babagan Hostgator nanging aku ora tau mikir banget. Saiki, situsku mlaku kanthi apik nanging alon-alon saka wektu kanggo wektu tanpa alesan lan dhukungan pelanggan mung nyedot. Aku mbayar kathah kurang saka Siteground kanggo saiki nanging aku bakal mindhah situsku bali menyang Siteground nalika padha pindho rega ing mburi rencana saiki.

Avatar kanggo Ravi
Ravi

Rega ora transparan

dirating 4 metu saka 5
Maret 16, 2022

Hostgator nawakake dashboard lan cPanel sing gampang kanggo ngatur situs web sampeyan. Minangka pangembang web, cPanel nggawe karyaku 10 kaping gampang. Iku uga pancene gampang kanggo mulang klien carane nggunakake. Sing apik babagan Hostgator! Sisih sing ala yaiku situs klien saya saya suwe wiwit aku pindhah menyang Hostgator saka VPS lan siji-sijine cara kanggo nambah kacepetan yaiku terus nganyarke. Padha terus mbuwang upgrade anyar ing pasuryan. Kuwi sing aku ora seneng. Regane ora ana ing ngarep. Dheweke nyedhot sampeyan kanthi rencana murah 3 taun banjur terus njaluk sampeyan nganyarke.

Avatar kanggo Pangembang Tom F
Pangembang Tom F

Apik kanggo wordpress

dirating 5 metu saka 5
Februari 19, 2022

Aku miwiti sandi WordPress blog karo Hostgator sawetara taun kepungkur. Wis lancar sailing wiwit. Aku duwe sawetara masalah ing kene nalika aku miwiti nanging dhukungan Hostgator cepet mbantu ngatasi masalah kasebut.. Disaranake banget!

Avatar kanggo Shea - Belfast
Shea - Belfast

Penjual Startup

dirating 4 metu saka 5
Oktober 7, 2021

Aku seneng rencana entri HostGator minangka freelancer lan bakul wiwitan. Sanajan rencana bisa uga duwe fitur sing winates, iki mbantu aku tekan target nganti saiki.

Avatar kanggo Phoebe W
Phoebe W

10 taun karo HostGators

dirating 5 metu saka 5
Oktober 4, 2021

Aku ngrayakake 10 taun nganggo rencana HostGator sing dipilih. Aku bisa ujar manawa cocog tenan karo kabutuhane lan pilihanku kanthi sampurna. Aku wis wareg 100%.

Avatar kanggo Tristan J
Tristan J

Panyedhiya Hosting Kula Wis Puluhan Puluhan Tahun

dirating 5 metu saka 5
September 22, 2021

Aku seneng karo HostGator nganti pirang-pirang taun. Iki gampang banget digunakake kanthi rega sing kompetitif. Uga kasedhiya karo kabeh alat sing sampeyan butuhake kanggo strategi pemasaran online, dadi sampeyan ora prelu kuwatir babagan konversi, penjualan, utawa malah nambah ROI. Panyedhiya hosting iki meh bakal nyedhiyakake kabeh kanthi cepet lan cepet!

Avatar kanggo Imee M
Imee M

Array Pilihan Pilihan

dirating 4 metu saka 5
September 9, 2021

HostGator duwe macem-macem rencana sing bisa uga nggawe sampeyan bingung. Perusahaan malah nawakake rencana reseller kanggo keuntungan liyane. Dadi pangguna-loropaken karo gratis kaya transfer situs web, tukang situs web lan domain gratis sajrone setaun. Nanging, yen sampeyan seneng banget karo kacepetan situs, iki dudu pilihan sing apik.

Avatar kanggo Kate Yap
Kate Yap

Akeh upselling

dirating 2 metu saka 5
September 9, 2021

Aku sengit karo HostGator. Iku kebak biaya sing didhelikake ... dudu jinisku sing bakal keganggu karo kabodhoan kaya ngono!

Avatar kanggo Samuel Slater
Samuel Slater

masalah email minangka pelanggan anyar suwene 4 dina wiwit mlebu

dirating 1 metu saka 5
Agustus 20, 2021

dhukungan mung ditutup ing kula. pelanggan anyar dina Senen Kamis lan isih mung email saben 10 jam luwih. kayane dhaptar ireng situsku, elinga aku ora duwe akun email mung situs web. aku mudhun maneh lan kudu ngenteni 10 jam maneh. yen kedadeyan maneh, dheweke pengin aku telpon maneh, kenapa sawise 4 dina, dheweke isih ora nindakake apa-apa.

Aku dadi insinyur perangkat lunak pensiun, hosting inmotion suwene 15 taun. Hostgator bisa njupuk sawetara piwulang, utamane babagan dhukungan. Dhukungan gator inang banget banget, aku kudu nuduhake wilayah kasebut nalika ana masalah lan dheweke isih durung bisa ngatasi.

Avatar kanggo Bob
bob

Ora cocog?

dirating 3 metu saka 5
April 14, 2021

Sajrone setaun suwene kabeh lancar lan ora ana masalah. Nanging nganyari maneh udakara 2 wulan kepungkur lan aku ngalami pirang-pirang masalah? Yen sampeyan mikir babagan rega sing dibayar (sampeyan wis ngerti ora paling murah ing njaba) kita kudu nampa layanan sing luwih apik. Manajemen anyar utawa liya-liyane? Apa sing kedadeyan Hostgator?

Avatar kanggo Zachary R.
Zachary R.

Aku ora bakal lunga ing papan liya

dirating 5 metu saka 5
Maret 16, 2021

Aku arep matur suwun khusus kanggo Hostgator ing taun kepungkur amarga menehi layanan sing apik. Aku ora mikir bakal golek liya, dheweke bisa nyedhiyani kabeh sing dibutuhake. Pengalaman sing paling luar biasa.

Avatar kanggo Evelyn Walker
Evelyn Walker

Beban ****

dirating 2 metu saka 5
Februari 2, 2021

Panyengkuyunge wis cedhak karo nol. Apa kowe padha guyon? Aku mikir manawa tanggapane adhedhasar swasana lan nalika kepengin males tiket sampeyan. Sampah sing mutlak lan mbuwang dhuwit kanthi jujur. Aku kepengin weruh apa bisa maca iki amarga aku pengin mbalekaken.

Avatar kanggo Jack James
Jack James

Apik tenan

dirating 4 metu saka 5
Januari 14, 2021

Sejatine dheweke apik banget nanging aku mikir bisa nyetel rega. Apa aku pelit banget? Mungkin, sapa ngerti. Nanging aku mikir mesthi bakal entuk luwih akeh pelanggan yen nyetel sawetara rega. Nanging umume layanan apik tenan.

Avatar kanggo Elijah
Nabi Elia

Aja adoh saka Hostgator lan perusahaan EIG liyane

dirating 1 metu saka 5
Oktober 3, 2020

Aku sengit yen kudu nulis ulasan sing ora apik kanggo perusahaan iki. Biyen dadi panyedhiya hosting sing apik sadurunge EIG njupuk alih. Tetep adoh saka Hostgator. Kualitas server (isih nggunakake server HDD kanggo rencana hosting) lan dhukungan pelanggan wiwit EIG tuku ing taun 2012. Pengalaman saya: Ing tanggal 15 September 2020, aku ngobrol karo Joel N sing dadi salah sawijining wakil. Dheweke negesake manawa aku layak mbalek maneh yen ana masalah karo paket hostingku. Dheweke ora mung negesake manawa layanan kasebut bakal dibalekake, nanging dheweke terus ujar yen Hostgator bakal ngasilake pengembalian dana yen aku mutusake bakal mungkasi sesambungan kasebut nalika mbesuk. Dheweke yakin apa sing nyebabake aku mbayar $ 4,316.17 ing ngarep kanggo paket hosting 3 taun sajrone telpon. Sadurunge dina iki (2 Oktober 2020), aku mbatalake layananku amarga server sing bermasalah lan kurang dhukungan. Hostgator ora ngurmati kabijakan pengembalian dana lan nyoba njaga dhuwit. Aku kudu mbantah biaya kasebut liwat perusahaan kertu kredit supaya bisa mbalekake dhuwit. Hostgator bebarengan karo perusahaan EIG liyane dudu panyedhiya hosting sing bisa dipercaya. EIG duwe reputasi ala banget kanggo ngrusak host sing diduweni. Dheweke ngobong staf dhukungan (larang) lan migrasi klien menyang infrastruktur hardware sing luwih elek.

Avatar kanggo Rich Chich
Sugih Chich

Rega gedhe

dirating 4 metu saka 5
Agustus 14, 2020

Dipunbukak sedhela sadurunge set ing Host Gator. Ora Getun nganti Staff dhukungan wis grapyak. Aku anyar kanggo nggawe situs lan regane yaiku apa sing pungkasane kepincut karo rencana hosting sing dituduhake, uga njamin dhuwit bali 45 dina.

Avatar kanggo Darren
Darren

Hosting terjangkau

dirating 5 metu saka 5
Agustus 5, 2020

Tim sing prayoga ditambah karo diskon lan insentif sing tepat kanggo pelanggan kanggo wektu sing suwe nggawe Hostgator dadi pilihan sing luwih apik banjur pesaing

Avatar kanggo Ameya Desai
Ameya Desai

HostGator apik!

dirating 5 metu saka 5
Agustus 2, 2020

Layanan hosting sing apik banget. Aku duwe perusahaan cilik sing adhedhasar luar Singapura lan aku dadi tuan rumah situs web liwat Hostgator lan saestu nyenengake pengalaman kasebut. wektu munggah dhuwur lan kacepetan apik banget. Seneng saben sithik..mula ton!

Avatar kanggo Liam Hetfield
Liam Hetfield

Hosting Fleksibel

dirating 5 metu saka 5
Agustus 1, 2020

Ing limang taun pungkasan, wis nganyari rencana hosting kaping pindho lan dianugerahi fitur lan insentif anyar saben tandha minangka penghargaan kanggo dadi bagian saka hubungan bisnis iki. Tim kasebut pancen nyengkuyung lan kita rumangsa ora kalebu vendor kanggo bisnis kita nanging mitra ing bisnis kita sing seneng ndeleng sampeyan lan bisnis tuwuh.

Avatar kanggo Vinit Kakkar
Vinit Kakkar

Layanan lan dhukungan sing apik

dirating 5 metu saka 5
Juli 21, 2020

Splendid yaiku pengalaman. Seneng, aku lan bojoku sing nglakokake bisnis cilik milih HostGator. Keputusane kita kudu mlebu merek sing bisa dipercaya nganti suwe. Thanks HostGator!

Avatar kanggo Anit Rai
Rai Anit

Hosting gampang

dirating 5 metu saka 5
Juli 14, 2020

Fantastic. Wis 4 taun sukses hosting situs web lan blog karo HostGator India. Aku matur nuwun kanggo tim dhukungan sing cepet nanggapi wektu nanggapi lan ngrampungake masalah sing ora umum kanthi acak. Dhukungan, hosting lan manajer akun sing apik banget ora bakal nolak sampeyan supaya ora duwe situs bisnis sing apik.

Avatar kanggo Suhail Pansare
Suhail Pansare

Meh

dirating 3 metu saka 5
Juli 12, 2020

Aku ora weruh titik kanggo nggunakake Host Gator. Hosting rata-rata lan sampeyan bisa entuk hosting sing luwih apik amarga ora luwih akeh ing panggon liya. Biaya domain luar biasa, aku entuk rega domain sing luwih apik ing sawetara perusahaan hosting sing luwih gedhe.

Avatar kanggo Jason
Jason

Oke nganti saiki

dirating 3 metu saka 5
Juni 23, 2020

Aku bubar ngalih saka Solusi Jaringan (NIGHTTMARE - ORA NGGUNAKE APA APA) lan aku nemoni sawetara masalah nalika pindhah ing kothak layang sing lawas. Tim dhukungan ujar manawa bakal rampung sajrone 3 dina, nanging 5 dina mengko ora ana kedadeyan. Aku nelpon bola-bali lan ujar manawa aku butuh supaya bisa cepet banget amarga janji bakal rampung ing jangka wektu 3 dina kasebut. Dina iku, aku entuk telpon saka wong sing luwih dhuwur (manajer utawa liyane) lan dheweke seneng banget lan njaluk ngapura amarga telat kasebut. Aku seneng yen dheweke njupuk wektu kanggo nelpon aku. Migrasi rampung dina esuke. Aku arep narik plug ing perusahaan iki nanging amarga manajer sing nelpon aku, aku luwih sabar. Aku isih ora ngerti sebabe butuh wektu suwene, nanging aku ngerti yen wong lanang kasebut nuli nuli ngubungi aku lan nyoba nulungi sing paling apik.

Avatar kanggo Mallory
Mallory

Malware ing situs WPku .. Email Sitelock sing curiga .. Aneh

dirating 1 metu saka 5
Juni 8, 2020

Aku duwe malware ing sawetara wordpress situs Apa b / c sing aneh aku nggunakake Sucuri, Word Fence lan plugin keamanan liyane. Banjur teka email Sitelock. Bola-bali… Aku ora nggatekake. Pungkasane situsku pancen kena infeksi nganti padha menehi katrangan cara kanggo ndandani yaiku mbayar Sitelock. Ana prekara sing katon bener-bener hanyir. Aku mung ngilangi kabeh hosting lan miwiti saka serep kanthi cadangan. Kita bakal weruh apa iki kedadeyan maneh. Yen pancen, aku ngerti iki kalebu scam.

Avatar kanggo Jamie FL
Jamie FL

Hosting sing apik, waspada kanggo nganyari maneh sing ora sah

dirating 4 metu saka 5
Juni 5, 2020

Aku nglakokake blog panganan lan durung nate downtime ing situsku. Aku dikenani biaya kanggo pembaruan sing ora dikepengini, nanging nalika nimbali dheweke dirilis.

Avatar kanggo JL
JL

Meh, ora seneng maneh

dirating 2 metu saka 5
Muga 12, 2020

Saiki wis dadi kamulyan, aja salah aku biyen tresna Inmotion nanging saiki aku rumangsa salah karo kabeh sing diiklanake. Aku ora njaluk njaluk ngapura babagan perkara sing ora salah nalika aku lapor menyang Dhukungan Pelanggan. Aku ora nyaranake dheweke kabeh.

Avatar kanggo John Jacobs
John jacobs

salah sawijining perusahaan hosting sing luwih apik

dirating 5 metu saka 5
Muga 7, 2020

Gunakake rencana hosting reseller, situs cepet, ora ana lag utawa downtime. A +++

Avatar kanggo Jay
Jay

Nolak dening rep layanan customer

dirating 2 metu saka 5
April 27, 2020

Aku ngubungi HostGator sawise nggunakake rencana hosting dhasar (sajrone aku ora nemoni masalah) sajrone setaun. Aku pengin nganyari hosting. Sawise nyekel telpon ing salawas-lawase, rep layanan pelanggan nyoba nganyarke kaya edan, meh ora nggatekake pitakonku. Aku kepengin banget, utamane kepiye dheweke terus-terusan ngulang jenengku kaya "Sampeyan ndeleng, Greg, apa sing kudu sampeyan lakoni ing kasus iki Greg" mula ora nyenengake. Pungkasane aku ujar yen bakal mikir lan dheweke ora bakal nglilani aku lunga saka telpon! Pungkasane aku ujar "Aku kudu lunga saiki" lan mung nggantung. Aneh banget. Muga-muga bisa nampilake telpon dhukungan pelanggan.

Avatar kanggo Ralph
Ralph

Apik tenan!

dirating 5 metu saka 5
April 25, 2020

Matur nuwun kanggo kiriman informatif. Pancen kiriman kasebut ngemot informasi gedhe babagan Hostgator web hosting.

Avatar kanggo Billal Hosen
Billal Hosen

Andal lan terjangkau

dirating 5 metu saka 5
April 4, 2020

Keandalan lan kemampuan minangka faktor utama kenapa aku melu. Aku ngerti akeh panyedhiya hosting ing kono lan aku manggon karo Inmotion utamane amarga saka rong faktor kasebut. Layanan Pelanggan cepet mbantu yen sampeyan duwe pitakon, lan iku mung sing dak butuhake supaya lancar.

Avatar kanggo Sarah Myers
Sarah myers

Kirim Review

Hostgator Review Update

  • 12/01/2022 - Pembaruan review utama Hostgator. Ndandani lengkap lan nganyari informasi, gambar, lan rega
  • 10/12/2021 - Nganyari cilik
  • 30/04/2021 - Nganyari Pembangun Situs Web Gator
  • 01/01/2021 - Rega HostGator sunting
  • 15/07/2020 - Pembina Situs Gator
  • 01/02/2020 - Update rega
  • 02/01/2019 - Ngatur WordPress rencana hosting

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.