Wix Review (Isih Pembangun Situs Web Paling Apik kanggo Wiwitan?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Yen sampeyan wis mikir babagan nggawe situs web kanggo usaha utawa blogging lan miwiti njlajah pilihan sampeyan, kemungkinan sampeyan bisa nemokake Wix. Wix yaiku salah sawijining platform bangunan situs web sing paling populer ing jagad iki lan kasunyatane ana rencana Wix gratis mung salah siji saka pirang-pirang sebab.

Saka $ 16 saben wulan

Coba Wix GRATIS. Ora ana kertu kredit sing dibutuhake

Maca sandi Wix review kanggo ngerteni apa sing istimewa babagan alat iki lan endi sing paling cendhak.

Ringkesan Review Wix (TL; DR)
Rating
dirating 4.1 metu saka 5
Rega saka
Saka $ 16 saben wulan
Rencana & nyoba gratis
Rencana gratis: Ya (desain sing bisa disesuaikan kabeh, nanging ora ana jeneng domain khusus). Uji coba gratis: Ya (14 dina kanthi mbayar maneh)
Jinis tukang situs web
Pambangun situs web online
Ease saka nggunakake
Edhitor langsung seret lan selehake
Pilihan pangaturan dhewe
Pustaka gedhe template sing dirancang kanthi profesional lan bisa diowahi (sampeyan bisa ngganti teks, warna, gambar, lan elemen liyane)
Cithakan responsif
Ya (500+ template responsif seluler)
Web hosting
Ya (kalebu tuan rumah ing kabeh rencana)
Jeneng domain gratis
Ya, nanging mung setaun lan kanthi rencana premium sing dipilih saben taun
Dhukungan pelanggan
Ya (liwat FAQ, telpon, email, lan artikel sing jero)
Fitur SEO internal
Ya (pola SEO kanggo kaca utama lan kiriman blog; tag meta khusus; manajer pangalihan URL; optimasi gambar; Google Integrasi Bisnisku; lsp.)
Aplikasi & ekstensi
600+ aplikasi lan ekstensi sing bakal diinstal
Deal Saiki
Coba Wix GRATIS. Ora ana kertu kredit sing dibutuhake

Sajrone pitung taun kepungkur, basis pangguna Wix tambah saka 50 yuta dadi 200 yuta. Iku asil langsung saka tukang situs pangguna-loropaken, teknologi intuisi, lan dandan terus-terusan.

timeline perusahaan

Amarga kita mindhah potongan gedhe-gedhe saben dinane menyang wilayah internet, duwe kehadiran online minangka minimal minimal kanggo saben bisnis lan merek. Nanging, ora kabeh wirausaha minangka koder sing wis berpengalaman utawa bisa nyewa tim pangembang web profesional, yaiku ing ngendi Wix mlebu.

DEAL

Coba Wix GRATIS. Ora ana kertu kredit sing dibutuhake

Saka $ 16 saben wulan

Untung lan rugine

Wix Pros

  • Gampang Digunakake - Kanggo miwiti, sampeyan mung bisa milih cithakan sing sampeyan senengi lan miwiti nyetel menyang visi sampeyan kanthi bantuan editor seret lan selehake. Kabeh sing perlu dilakoni kanggo nambah unsur desain menyang situs sampeyan mung seret lan selehake ing ngendi sampeyan pengin. Ora perlu kuwatir babagan coding sakabehe!
  • Pilihan Cithakan Situs Web sing Akeh - Wix menehi pangguna akses menyang luwih saka 500 template sing dirancang kanthi profesional lan bisa diowahi. Sampeyan bisa nelusuri kategori utama Wix (Bisnis & Layanan, Store, Creative, komunitas, Lan blog) utawa goleki template tartamtu kanthi ngetik tembung kunci ing 'Telusuri kabeh template…' bar.
  • Desain Situs Web Cepet Kanthi Wix ADI - Ing 2016, Wix ngluncurake Intelijen Desain Ponggawa (ADI). Cukup, iki alat sing nggawe kabeh situs web adhedhasar jawaban lan pilihan sampeyan, saengga bisa ngatasi masalah nalika nggawe konsep situs web lan ngeksekusi.
  • Aplikasi Gratis lan Bayaran kanggo Fungsi Ekstra - Wix duwe pasar apik tenan kanthi aplikasi gratis lan mbayar sing bisa nggawe situs sampeyan luwih gampang pangguna lan bisa diakses. Gumantung saka jinis situs web sampeyan, Wix bakal milih sawetara pilihan kanggo sampeyan, nanging sampeyan uga bisa njelajah kabeh aplikasi liwat garis telusuran uga kategori utama (Pemasaran, Jual Online, Layanan & Acara, Media & Konten, Unsur Desain, Lan Komunikasi).
  • SSL Gratis kanggo Kabeh Rencana - Sertifikat SSL wajib kanggo kabeh bisnis lan organisasi amarga lapisan soket aman (SSL) nglindhungi transaksi online lan ngamanake informasi pelanggan.
  • Hosting Gratis kanggo Kabeh Rencana - Wix nyedhiyakake pangguna kanthi cepet, aman, lan andal tanpa biaya tambahan. Wix dadi tuan rumah kabeh situs ing global jaringan pangiriman isi (CDN), tegese pengunjung situs sampeyan diarahake menyang server sing paling cedhak karo dheweke, sing nyebabake kaping mbukak situs sing cendhak. Sampeyan ora kudu nginstal apa-apa; hosting web gratis bakal disiyapake kanthi otomatis nalika nerbitake situs web.
  • Optimisasi SEO Situs Mobile - Akeh freelancers, wirausaha, lan pamilik bisnis cilik ora nggatekake pentinge SEO seluler. Nanging duwe versi seluler sing ramah SEO dadi situs sampeyan kudu saiki lan Wix ngerti. Pramila pangembang situs web iki nampilake editor seluler. Sampeyan ngidini sampeyan nambah kinerja lan mbukak wektu situs web seluler kanthi ndhelikake elemen desain tartamtu lan nambahake mung kanggo seluler, ngowahi ukuran teks seluler, ngatur ulang bagean kaca, lan nggunakake Pangoptimal Tata Letak Kaca.

Wix Cons

  • Rencana Gratis Winates - Rencana gratis Wix luwih winates. Nyedhiyakake panyimpenan nganti 500MB lan jumlah MB sing padha kanggo bandwidth (bandwidth winates bisa mengaruhi kacepetan lan aksesibilitas situs sampeyan).
  • Rencana Gratis Ora Klebu Jeneng Domain Khusus - Paket gratis diwenehake karo URL sing diwenehake ing format ing ngisor iki: accountname.wixsite.com/siteaddress. Kanggo nyingkirake subdomain Wix lan nyambungake jeneng domain sing unik menyang situs web Wix, sampeyan kudu tuku salah sawijining rencana premium Wix.
  • Rencana Domain Gratis lan Sambungake Nuduhake Iklan Wix - Detil liyane babagan rencana gratis sing ngganggu yaiku tampilan iklan Wix ing saben kaca. Saliyane iki, faxicon Wix katon ing URL. Iki minangka kasus karo rencana Connect Domain uga.
  • Rencana Premium Mung Nyakup Siji Situs - sampeyan bisa nggawe macem-macem situs ing akun Wix siji, nanging saben situs kudu duwe rencana premium dhewe yen sampeyan pengin nyambungake karo jeneng domain sing unik.
  • Migrasi Saka Wix Wis Komplik - Yen sampeyan mutusake pindhah situs saka Wix menyang sistem manajemen konten liyane (WordPress, umpamane) amarga ana watesan, sampeyan kudu takon lan / utawa nyewa ahli kanggo nindakake tugas kasebut. Amarga Wix minangka platform tertutup lan sampeyan kudu ngirim konten saka situs web kanthi ngimpor feed Wix RSS (ringkesan nganyari saka situs sampeyan).

TL; DR Sanajan ana kekurangane, Wix minangka pembangun situs web sing apik kanggo pamula. Thanks kanggo antarmuka sing intuisi lan macem-macem alat gratis lan mbayar, platform iki ngidini sampeyan nggawe visi situs web (lan njaga) tanpa kudu nulis kode siji.

Fitur Kunci Wix

Pustaka Gedhe Cithakan Situs Web

template situs web wix

Minangka pangguna Wix, sampeyan duwe akses luwih saka 500 template situs web sing dirancang kanthi profesional. Iki dipérang dadi 5 kategori utama (Bisnis & Layanan, Store, Creative, komunitas, Lan blog) kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu.

Sampeyan bisa nemokake subkategori kanthi mung nglayang kategori utama sing kalebu jinis situs web sing pengin diluncurake.

Yen sampeyan duwe ide sing rinci manawa ora ana template Wix sing ana sing cocog, sampeyan bisa milih template kosong lan supaya jus kreatif sampeyan mili.

Sampeyan bisa miwiti saka awal lan pilih kabeh elemen, gaya, lan rincian sampeyan dhewe.

template templat wix kosong

Nanging, pendekatan kaca kosong bisa uga mbutuhake wektu akeh kanggo situs web pirang-pirang kaca lan konten sing abot amarga kudu ngrancang saben kaca kanthi individual.

Penyeret Seret-lan-Selehake

editor seret lan selehake wix

Salah sawijining alasan utama kanggo nambah popularitas Wix yaiku, mesthine editor seret lan selehake.

Sawise milih template Wix sing pas kanggo toko online, blog, portofolio, utawa perusahaan teknologi (sampeyan bisa nyuda pilihan kanthi ngisi jinis situs web sing pengin digawe wiwitan), editor Wix ngidini sampeyan gawe kabeh pangaturan sing dikarepake. Sampeyan bisa:

  • Tambah teks, gambar, galeri, video lan musik, bar media sosial, formulir kontak, Google Peta, tombol obrolan Wix, lan akeh unsur liyane;
  • Pilih tema warna lan sunting warna-warna;
  • Ganti latar kaca;
  • Upload media saka profil platform sosial (Facebook lan Instagram), Panjenengan Google Foto, utawa komputer;
  • Tambah aplikasi menyang situs web sampeyan supaya luwih fungsional lan ramah pangguna (luwih akeh ing pasar aplikasi Wix ing ngisor iki).

Wix ADI (Intelligence Desain Ponggawa)

opsi desain situs web wix

Wix iku ADI sacoro prakteke tongkat sihir kanggo nggawe situs web profesional. Sampeyan ora kudu mindhah siji elemen desain.

Sampeyan mung butuh wangsuli sawetara pitakon sederhana lan njupuk sawetara pilihan sing gampang (fitur ing situs, tema, desain homepage, lsp.), lan Wix ADI bakal ngrancang situs sing apik kanggo sampeyan mung sawetara menit.

Iki cocog kanggo kaloro pamula lan pamilik bisnis sing cerdas sing pengin ngirit wektu lan mbangun online kanthi cepet.

Alat SEO internal

alat wix seo

Wix ora ngerteni pentinge Optimisasi SEO lan rangking SERP. Alat SEO sing kuat sing diwenehake dening tukang situs web iki minangka bukti. Mangkene sawetara fitur SEO sing paling migunani saben situs web Wix dilengkapi:

  • Editor Robot.txt - Wiwit Wix nggawe file robots.txt kanggo situs web sampeyan kanthi otomatis, alat SEO iki ngidini sampeyan ngganti supaya luwih ngerti Googlebot carane nyusup lan ngindeks situs Wix sampeyan.
  • SSR (Rendering Sisih Server) - Suite Wix SEO kalebu SSR uga. Iki tegese server Wix ngirim data langsung menyang browser. Kanthi tembung liyane, Wix nggawe versi sing dioptimalake lan khusus kanggo kaca situs web, sing mbantu bot nyusup lan ngindeks konten sampeyan kanthi luwih gampang (konten bisa ditampilake sadurunge kaca dimuat). SSR ngasilake macem-macem mupangat, kalebu ngemot kaca sing luwih cepet, pengalaman pangguna sing luwih apik, lan rangking mesin telusuran sing luwih dhuwur.
  • Akeh 301 Pangalihan - Manajer Pangalihan URL ngidini sampeyan nggawe 301 pangalihan permanen kanggo macem-macem URL. Cukup upload file CSV dhewe lan impor maksimal 500 URL. Aja kuwatir, Wix bakal ngabari sampeyan liwat pesen kesalahan yen sampeyan salah nggawe pangalihan pangalihan utawa yen ana loop 301.
  • Tag Meta Khusus - Wix ngasilake judhul kaca sing ramah SEO, deskripsi, lan tag grafik terbuka (OG). Nanging, sampeyan bisa luwih ngoptimalake kaca kanggo Google lan mesin telusur liyane kanthi ngatur lan ngganti tag meta sampeyan.
  • Optimisasi gambar - Alasan liyane sing kuat kenapa Wix dadi pembangun situs sing sampurna kanggo pamula yaiku fitur optimasi gambar. Wix kanthi otomatis nyuda ukuran file gambar sampeyan tanpa ngorbanake kualitas kanggo njaga wektu mbukak kaca cekak lan njamin pengalaman panganggo sing luwih apik.
  • Smart Cashing - Kanggo nyepetake wektu mbukak situs lan nambah pengalaman browsing pengunjung, Wix kanthi otomatis cache kaca statis. Iki ndadekake Wix minangka salah sawijining pangembang situs web paling cepet ing pasar.
  • Google Integrasi Search Console - Fitur iki ngidini sampeyan konfirmasi kepemilikan domain lan ngirim peta situs menyang GSC.
  • Google Integrasi Bisnis Kula - Duwe a Google Profil Bisnisku minangka kunci sukses SEO lokal. Wix ngidini sampeyan nyiyapake lan ngatur profil nggunakake dashboard Wix. Sampeyan bisa kanthi gampang nganyari info perusahaan, maca, lan mbales review pelanggan, lan nambah ngarsane web.

Sampeyan uga bisa nyambung situs web Wix karo alat pemasaran penting kayata Google Analytics, Google Ads, Google Tag Manager, Yandex Metrica, Lan Facebook Pixel & CAPI.

DEAL

Coba Wix GRATIS. Ora ana kertu kredit sing dibutuhake

Saka $ 16 saben wulan

Pasar Wix App

pasar aplikasi wix

Dhaptar nyimpen app Wix sing nyengsemake luwih saka 600+ aplikasi, Kalebu:

  • Forum Wix;
  • Wix Chat;
  • Galeri Wix Pro;
  • Wix Site Booster;
  • Aliran Sosial;
  • 123 Pambangun Wangun;
  • Toko Wix (salah sawijining fitur eCommerce paling apik);
  • Pesenan Wix (mung kanggo rencana premium);
  • Pamirsa Acara;
  • Weglot Translate;
  • njaluk Google Iklan;
  • Rencana Harga Wix;
  • Comparison Rencana Mbayar;
  • Tombol PayPal;
  • Ulasan Pelanggan; lan
  • Formulir Pembuat & Pembayaran.

Ayo goleki papat aplikasi Wix sing paling praktis lan praktis: Wix Chat, Viewer Event, Wix Stores, lan Wix Bookings.

The Wix Chat app minangka aplikasi komunikasi gratis sing dikembangake dening Wix. Solusi bisnis online iki menehi kesempatan kanggo sesambungan karo pengunjung kanthi entuk kabar saben-saben ana wong sing mlebu situs sampeyan. Iki minangka fitur sing migunani banget amarga ngidini sampeyan mbangun lan ngramut sesambungan pelanggan sing bisa nyebabake luwih akeh adol. Kajaba iku, sampeyan bisa ngobrol karo pengunjung saka komputer lan telpon.

The Event Viewer app iku kudu yen sampeyan organizer acara. Iku ngijini sampeyan kanggo sync menyang akeh aplikasi tiket lan streaming, kalebu Ticket Tailor, Reg Fox, Eventbrite, Ticket Spice, lan Ovation Tix. Nanging sing paling disenengi babagan Event Viewer yaiku ngidini sampeyan nggabungake Twitch lan nyiarake stream langsung. Yen sampeyan ora yakin apa app iki cocog karo kabutuhan, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka nyoba gratis 15 dina lan ndeleng carane dadi.

The Toko Wix app digunakake dening luwih saka 7 yuta bisnis ing ndonya. Sampeyan ngidini sampeyan nyiyapake toko online profesional kanthi kaca produk khusus, ngatur pesenan, pengiriman, pemenuhan, lan finansial, ngetung pajak penjualan kanthi otomatis, ngawasi inventaris, nawakake pratinjau ing kranjang menyang pelanggan, lan adol ing Facebook, Instagram, lan liwat saluran liyane.

The Pesenan Wix app minangka solusi sing apik kanggo perusahaan lan individu sing nawakake janjian siji-sijine, telpon intro, kelas, lokakarya, lsp. Iku mbantu sampeyan ngatur jadwal, karyawan, rawuh, lan klien saka piranti apa wae lan menehi kesempatan kanggo nampa pembayaran online aman kanggo layanan sampeyan. Aplikasi iki kasedhiya ing saindenging jagad kanthi rega $ 17 saben wulan.

Kontak Situs

kontak situs

Wix iku Kontak Situs fitur minangka cara sing trep kanggo atur kabeh kontak situs web sampeyan. Kanthi ngeklik 'Kontak' ing 'Munggah liwat Wix' bagean saka dashboard sampeyan, sampeyan bakal bisa:

  • View kabeh kontak lan info ing kertu kontak kapisah (alamat email, nomer telpon, produk utawa layanan sing wis dituku, lan cathetan khusus),
  • Filter kontak kanthi label utawa status langganan, lan
  • tuwuh dhaptar kontak kanthi ngimpor kontak (saka akun Gmail utawa minangka file CSV) utawa nambah kontak anyar kanthi manual.

Aku seneng tenan yen ana wong ngrampungake formulir kontak ing situs sampeyan, lengganan newsletter, tuku produk saka toko online, utawa sesambungan karo situs web sampeyan kanthi cara liya, kanthi otomatis ditambahake menyang dhaptar kontak karo informasi padha nyediakake.

Alat iki migunani nalika sampeyan pengin sesambungan karo calon pelanggan saiki lan liwat sing kuat Kampanye pemasaran email. Ngomong…

Pemasaran Email Wix

pemasaran email wix

The Alat Marketing Email Wix minangka bagean saka Wix Ascend - alat pemasaran lan alat manajemen pelanggan internal. Iki minangka fitur apik tenan sing dibutuhake saben bisnis amarga mbantu nggawe lan ngirim kampanye pemasaran email sing efektif supaya target pamirsa lan ningkatake lalu lintas situs web.

Kanthi ngirim update lan pengumuman rutin babagan promosi khusus, sampeyan bakal ngelingake kontak sampeyan ing kene lan akeh tawaran.

newsletter email

Alat Wix Email Marketing nduweni fitur editor intuisi sing ngewangi sampeyan nulis email sing ramah seluler kanthi gampang. Apa maneh, alat iki ngidini sampeyan nyiyapake kampanye email otomatis lan ngawasi sukses ing wektu nyata, kanthi pitulung saka alat analisis data integral (tingkat pangiriman, tarif mbukak, lan klik).

Nanging ana sing nyekel. Saben rencana Wix premium kasedhiya karo rencana Ascend winates sing wis diinstal. Kanggo ngoptimalake Pemasaran Email Wix, sampeyan kudu upgrade rencana Ascend (ora, rencana Munggah lan rencana premium Wix ora padha).

The Rencana Munggah Profesional minangka sing paling populer lan paling cocog kanggo para wirausahawan lan pamilik bisnis sing pengin ngasilake sing regane dhuwur liwat pemasaran email. Rencana iki regane $ 24 saben wulan lan kalebu:

  • Munggah ngilangi merek;
  • 20 kampanye pemasaran email sewulan;
  • Nganti 50k email sewulan;
  • Penjadwalan kampanye;
  • URL kampanye sing disambungake karo jeneng domain unik sampeyan.

Aku ngakeni manawa kasunyatan fitur Wix Email Marketing dudu bagean saka rencana situs premium Wix sing ngganggu. Nanging, Wix menehi sampeyan kesempatan kanggo nyoba-drive rencana Ascend sing dipilih lan nampa pengembalian dana sajrone 14 dina.

Panganggo logo

Nalika nerangake babagan wiwitan, Wix biasane minangka toko mandeg. Saliyane nggawe situs web sampeyan tanpa repot kodhe, Wix uga ngidini sampeyan nggawe logo profesional lan banjur nggawe identitas merek sing unik.

The Panganggo logo fitur menehi rong pilihan: nggawe logo dhewe utawa nyewa ahli.

Yen sampeyan milih kanggo nyoba katrampilan nggawe logo, sampeyan bakal miwiti kanthi nambah jeneng bisnis utawa organisasi.

tukang gawe logo

Sawise sampeyan milih industri / ceruk, mutusake kepiye tampilan logo lan rasane logo (dinamis, nyenengake, nyenengake, modern, tanpa wektu, kreatif, techy, seger, formal, lan / utawa hipster), lan njawab ing endi sampeyan pengin nggunakake logo (ing situs web sampeyan, kertu bisnis, barang dagangan, lsp).

Logo Maker Wix bakal ngrancang pirang-pirang logo kanggo sampeyan. Sampeyan bisa, pilih salah siji banjur ngatur. Mangkene salah sawijining desain logo Wix sing dicocogake kanggo situsku (kanthi sawetara suntingan):

conto logo

Iki minangka pilihan sing cocog yen sampeyan duwe anggaran sing murah lan ora bisa nyewa desainer web profesional. Siji-sijine sing ngganggu fitur iki yaiku sampeyan kudu tuku rencana premium supaya bisa ndownload lan digunakake. Ditambah maneh, rencana logo Wix bener kanggo siji logo.

Rencana Harga Wix

Kaya review Wix iki, Wix minangka platform bangunan situs web sing apik kanggo pemula, nanging uga ana rencana sing cocog kanggo para pengusaha lan pamilik bisnis sing luwih berpengalaman. Ndeleng sandi Reregan Wix kaca kanggo mbandhingake jero kabeh rencana.

Rencana Harga Wixprice
Rencana gratisYa
Rencana situs web/
Sambungake rencana domain (nampilake iklan Wix)$ 4.50 / sasi
Rencana Kombo$ 8.50 / sasi
Rencana tanpa wates$ 12.50 / sasi
Rencana VIP$ 24.50 / sasi
Rencana bisnis & eCommerce/
Rencana dhasar bisnis$ 17 / sasi
Rencana tanpa wates bisnis$ 25 / sasi
Rencana VIP Bisnis (suite lengkap)$ 35 / sasi

Rencana Gratis

Paket gratis Wix duwe akeh watesan, mula aku nyaranake nggunakake sajrone kanggo wektu sing cendhak. Sampeyan bisa nggunakake rencana iki kanggo mbiasakake fitur dhasar lan alat dhasar pangembang situs web lan entuk ide babagan cara ngatur kurva situs web sampeyan.

Sawise sampeyan yakin platform iki cocog banget kanggo sampeyan, sampeyan kudu nganyarke kanggo salah sawijining rencana premium Wix.

Rencana Gratis kalebu:

  • 500MB papan panyimpenan;
  • Bandwidth 500MB;
  • URL sing ditetepake nganggo subdomain Wix;
  • Iklan Wix lan Wix favicon ing URL sampeyan;
  • Dhukungan pelanggan sing ora prioritas.

Rencana iki cocog kanggo: kabeh wong sing pengin njelajah lan nyoba drive Wix free website builder sadurunge pindhah menyang rencana premium utawa mbukak platform bangunan situs web liyane.

Sambungake Rencana Domain

Iki minangka rencana mbayar Wix sing paling dhasar. Regane mung $ 4.50 saben wulan, nanging akeh kekurangan. Tampilan iklan Wix, bandwidth winates (1GB), lan ora ana aplikasi analitik pengunjung minangka sing paling penting.

Rencana Domain Connect dilengkapi:

  • Pilihan kanggo nyambung jeneng domain sing unik;
  • Sertifikat SSL gratis sing nglindhungi informasi sensitif;
  • 500MB papan panyimpenan;
  • Perawatan pelanggan 24/7.

Rencana iki cocog kanggo: panggunaan pribadi uga bisnis lan organisasi sing lagi wae mlebu ing jagad online lan durung mutusake apa tujuan utama situs web kasebut.

Rencana Combo

Rencana Kombo Wix rada luwih apik tinimbang paket sadurunge. Yen Rencana Domain Connect cocog karo kabutuhan sampeyan, nanging tampilan iklan Wix bisa ngrusak sampeyan, mula iki minangka pilihan sing paling cocog kanggo sampeyan.

Kanggo 4 dolar liyane utawa total $ 8.50 sasi, sampeyan bakal bisa mbusak iklan Wix saka situs sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bakal duwe:

  • Domain kustom gratis sajrone setaun (yen sampeyan tuku lengganan saben taun utawa luwih);
  • Sertifikat SSL gratis;
  • Bandwidth 2GB;
  • 3GB papan panyimpenan;
  • 30 menit video;
  • Perawatan pelanggan 24/7.

Rencana iki cocog kanggo: profesional sing pengin nggawe kredibilitas merek kanthi pitulung jeneng domain sing unik nanging ora prelu nambah akeh konten ing situs kasebut (a landing page, a blog sederhana, Dll).

Rencana Unlimited

Rencana Unlimited minangka paket Wix sing paling populer. Kemampuan mung minangka salah sawijining sebab. Saka $ 16 saben wulan, sampeyan bakal bisa:

  • Sambungake situs web Wix kanthi jeneng domain sing unik;
  • Nampa voucher domain gratis sajrone 1 taun (yen sampeyan tuku langganan tahunan utawa luwih);
  • Mbusak iklan Wix saka situs sampeyan;
  • Showcase lan streaming video (1 jam);
  • Peringkat luwih dhuwur ing asil telusuran kanthi pitulung aplikasi Site Booster;
  • Rasakake dhukungan pelanggan prioritas 24/7.

Rencana iki cocog kanggo: wirausaha lan freelancers sing pengin narik pelanggan / klien sing bermutu.

Rencana VIP

Rencana VIP Wix minangka paket utama kanggo situs profesional. Regane $ 24.50 saben wulan, sampeyan bakal duwe:

  • Domain gratis setaun (sah kanggo ekstensi pilih);
  • Bandwith tanpa wates;
  • 35GB papan panyimpenan;
  • 5 jam video;
  • Sertifikat SSL gratis;
  • Aplikasi analytics pengunjung;
  • Logo profesional kanthi hak komersial lengkap;
  • Layanan pelanggan prioritas.

Rencana iki cocog kanggo: profesional lan ahli sing pengin nggawe ngarsane web sing luar biasa.

Rencana Dhasar Bisnis

Rencana Dhasar Bisnis iku kudu yen sampeyan pengin nyiyapake toko online lan nampa pembayaran online. Paket iki biaya $ 17 saben wulan lan kalebu:

  • Pembayaran online sing aman lan manajemen transaksi sing trep liwat dashboard Wix;
  • Akun pelanggan lan checkout cepet;
  • Voucher domain gratis sajrone setaun (yen sampeyan tuku lengganan saben taun utawa luwih);
  • Mbusak iklan Wix;
  • Perawatan pelanggan 24/7.

Rencana iki cocog kanggo: bisnis cilik lan lokal sing pengin nampa pembayaran online sing aman.

Rencana Unlimited Bisnis

Paket Wix's Business Unlimited regane $ 25 wulan lan kalebu:

  • Voucher domain gratis sajrone setaun (yen sampeyan tuku lengganan saben taun utawa luwih);
  • Mbusak iklan Wix;
  • Bandwith tanpa wates;
  • 10 jam video;
  • Tampilan mata uang lokal;
  • Perhitungan pajak penjualan otomatis kanggo 100 transaksi saben wulan;
  • Pangeling email otomatis menyang pelanggan sing ninggali kranjang; 
  • Dhukungan pelanggan 24/7.

Rencana iki cocog kanggo: wirausaha lan pamilik bisnis sing pengin nggedhekake operasional / tuwuh perusahaane.

Rencana VIP Bisnis

Rencana VIP Bisnis paling sugih eCommerce ngrancang pembangun situs web Nawakake. Regane $ 35 saben wulan, sampeyan bakal bisa:

  • Pameran nomer produk lan koleksi tanpa wates;
  • Nampa pembayaran online aman;
  • Adol langganan lan kumpulake pembayaran bola-bali;
  • Adol ing Facebook lan Instagram;
  • Otomatis pitungan pajak dodolan kanggo 500 transaksi saben wulan;
  • Mbusak iklan Wix saka situs sampeyan;
  • Duwe bandwidth tanpa wates lan jam video tanpa wates;
  • Nikmati perawatan pelanggan prioritas.

Rencana iki cocog kanggo: toko online gedhe lan bisnis sing pengin nyedhiyakake situs web karo aplikasi lan alat sing migunani kanggo pengalaman merek situs sing apik tenan.

Pitakonan Paling Sering

Apa Wix minangka Pembangun Situs Web sing dipercaya?

Ya wis. Wix minangka perusahaan sing didol sacara umum kanthi tundhuk marang peraturan, hukum, lan pedoman sing cocog karo proses bisnis. Saben situs web Wix duwe keamanan internal, kalebu:

- Sertifikat SSL kanggo sambungan HTTPS sing aman lan pribadi;
- Kepatuhan PCI Level 1 kanggo standar industri pembayaran sing paling apik;
- Sertifikat ISO 27001 & 27018 kanggo nglindhungi informasi pribadi lan manajemen risiko keamanan situs web;
- Proteksi DDoS kanggo hosting web sing bisa dipercaya;
- ngawasi keamanan situs web 24/7;
- Verifikasi 2 langkah.

Apa Wix Apik Kanggo Wiwitan?

Pancen! Wix minangka tukang situs web sing paling apik kanggo pamula amarga lingkungan sing ramah pangguna lan perpustakaan template profesional sing dirancang kanthi profesional. DIYer bisa mbangun situs web tanpa ana informasi babagan kodhe. Kabeh sing dibutuhake mung milih template, ngatur kanthi pitulung editor drag-and-drop, ngasilake konten sing berkualitas, lan nerbitake!

Apa Profesional Gunakake Wix?

100% ya! Nanging, wirausahawan lan pamilik bisnis sing cerdas nggunakake rencana premium Wix amarga nawakake fitur sing luwih migunani lan kaluwihan liyane. Saliyane iki, Kode Wix (saiki Velo dening Wix) ngidini individu sing duwe katrampilan teknis sing kuat kanggo mbangun, ngatur, lan masang aplikasi web profesional kanthi cepet lan nggawe situs web sing diidham-idhamake. Plus, Velo menehi pangembang web sing berpengalaman kanggo nggabungake API pihak katelu sing apik (Stripe, Twilio, lan SendGrid kanggo sawetara jeneng).

Apa Situs Web Wix Bisa Disusupi?

Iki ora bisa ditindakake, amarga saben situs web Wix dilindhungi kanthi keamanan multi-lapisan. Lapisan sing paling penting yaiku sertifikat SSL. Iki tegese pengunjung bisa ndeleng situs web liwat sambungan HTTPS (protokol transfer hiperteks aman). Wix uga nyedhiyakake ngawasi keamanan situs web 24/7 kanggo proteksi ekstra.

Apa Keuntungan Wix?

Wix minangka panyipta situs web sing hebat, nanging tanpa cacat. Salah sawijining kerugian paling gedhe yaiku ora ana dhukungan pelanggan langsung kanthi live chat. Babagan Wix sing ngganggu banget yaiku ora ngidini ngalih template.

Iki tegese yen sampeyan milih template desain situs web, sampeyan kudu terus-terusan nggarap. Kanggo milih template sing ora cocog kanggo kabutuhan bisnis, sampeyan kudu nggunakake rencana gratis Wix utawa nggunakake nyoba gratis 14 dina. Mangkene sampeyan bisa njelajah macem-macem opsi tanpa mbuwang siji duwit. Lunga menyang kene kanggo mriksa alternatif Wix sing apik

Wix Review 2022: Ringkesan

ulasan wix

Wix mrentah paling dhuwur ing 'tukang situs web kanggo pamula' babagan. Senadyan watesan sawijining, Pembangun situs web gratis Wix minangka pilihan sing apik banget kanggo wong-wong sing lagi mlebu ing jagad internet lan ora pengin ngerti babagan coding.

Kanthi koleksi template desain sing apik, antarmuka sing ramah pangguna, lan pasar aplikasi sing sugih, Wix nggawe situs web profesional dadi tugas sing gampang lan nyenengake.

DEAL

Coba Wix GRATIS. Ora ana kertu kredit sing dibutuhake

Saka $ 16 saben wulan

Pangguna Anggota

Digawe kanggo pamula

dirating 4 metu saka 5
Muga 5, 2022

Wix apik kanggo situs wiwitan nanging ora cukup kanggo mbangun bisnis online. Bisa uga cukup kanggo bisnis cilik sing mung pengin mbuwang lan lali babagan. Nanging aku nemokake yen sawise 2 taun, aku wis ngluwihi Wix lan kudu mindhah konten menyang a WordPress situs. Iku apik kanggo pamula lan bisnis cilik sanadyan.

Avatar kanggo Miguel O
Miguel O

Tresna Wix

dirating 5 metu saka 5
April 19, 2022

Aku seneng carane gampang Wix nggawe situs web sing katon profesional dhewe. Aku miwiti situsku nggunakake template sing wis digawe sing ditemokake ing Wix. Aku mung kudu ngganti teks lan gambar. Saiki katon luwih apik tinimbang situs kancaku entuk saka a freelancer sawise mbuwang luwih saka sewu dolar.

Avatar kanggo Timmy
Timmy

Nggawe situs sing gampang

dirating 5 metu saka 5
Januari 3, 2022

Wix minangka cara paling gampang kanggo nggawe situs web dhewe. Aku wis nyoba gawe situs web liyane nanging umume akeh banget fitur canggih sing ora dibutuhake. Wix nawakake domain gratis lan kabeh sing dibutuhake kanggo mbukak bisnis online.

Avatar kanggo Gusti M
Gusti M

Wix rada larang

dirating 2 metu saka 5
Oktober 4, 2021

Wix populer nanging sing ora disenengi yaiku rencana diwiwiti $ 10. Kanggo wong sing miwiti bisnis wiwit awal, iki dudu langkah sing cerdas. Sanajan fitur apik, aku luwih milih alternatif sing murah tinimbang sing iki.

Avatar kanggo Franz M
Franz M

Wix Cukup Adil

dirating 3 metu saka 5
September 29, 2021

Rega wiwitan sing ditawakake Wix cukup kanggo fitur lan gratis sing bakal dipikolehi. Yen sampeyan pengin entuk layanan sing luwih apik, maka Wix iku sing cocog kanggo sampeyan., Nanging, yen sampeyan ora gelem mbayar rencana Wix, sampeyan kudu mandhiri.

Avatar kanggo Max Brown
Max Brown

Pangguna Wix sing wareg

dirating 5 metu saka 5
September 27, 2021

Aku wis nggunakake Wix kanggo situs web lan bisnis saya tambah meh 3 taun saiki. Aku seneng karo platform amarga gampang digunakake. Sampeyan bisa miwiti karo rencana / nyoba gratis kanthi fitur winates. Sawise sampeyan mutusake nggunakake fitur liyane, sampeyan bisa ndhaptar kanggo rencana mbayar sing cocog karo gaya lan kabutuhan. Adol produk utawa layanan cukup gampang bebarengan karo alat pemasaran. Uga kasedhiya karo blog sing ngidini sampeyan ngatur konten kanthi apik.

Avatar kanggo Rose R
Mawar R

Lintang 4

dirating 4 metu saka 5
September 27, 2021

Aku adol macem-macem barang kanthi online lan Wix ora mung apik kanggo aku. Aku isih seneng fitur Shopify sanajan rada larang tinimbang Wix. Nanging platform blogging Wix pancen apik banget. Mungkin iki ora mung kanggo aku, nanging Wix bisa uga cocog karo sampeyan. Dadi luwih becik timbang pilihan sampeyan.

Avatar kanggo Frank C
Frank C

Paling apik

dirating 5 metu saka 5
September 22, 2021

Nggawe situs resume minangka gampang kaya drag n drop point lan klik. Sampeyan kurang saka sakjam, wiwit mlebu nganti ngluncurake situs kanthi gratis. Apike banget! Thx Wix

Avatar kanggo Dave SF
Dave SF

Kirim Review

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.