Sync.com Cloud Storage Review

in Cloud Storage

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Yen sampeyan butuh layanan panyimpenan maya kanthi setelan keamanan lan privasi sing apik, Sync.com bisa uga kanggo sampeyan. Iki minangka layanan awan sing gampang digunakake sing nawakake enkripsi pengetahuan nol minangka standar, sanajan kanggo sing duwe akun gratis. Dadi ayo mriksa pro lan kontra, fitur, lan rencana rega ing babagan iki Sync.com review.

Sync Ringkesan Review (TL; DR)
Rating
Rated 4.3 saking 5
(10)
Rega saka
Saka $ 8 saben wulan
Cloud Storage
5 GB - Unlimited (5 GB panyimpenan gratis)
Jurisdiction
Canada
enkripsi
TLS / SSL. AES-256. Enkripsi sisih klien lan privasi no-log nol-log. Otentikasi rong faktor
e2ee
Ya Enkripsi end-to-end (E2EE)
Dhukungan pelanggan
24/7 live chat, dhukungan telpon lan email
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Platform sing Didhukung
Windows, Mac, Linux, iOS, Android
fitur
Keamanan & privasi sing ketat. Pangunggahan ukuran file tanpa wates. Nganti riwayat & pamulihan file 365 dina. Kepatuhan GDPR & HIPAA
Deal Saiki
Entuk panyimpenan maya aman 2TB saka $8/bln

Key Takeaways:

Sync.com minangka solusi panyimpenan maya sing gampang digunakake lan terjangkau, nawakake panyimpenan gratis 5GB lan upload file tanpa watesan.

Kanthi enkripsi nol kawruh lan kepatuhan HIPAA, Sync.com nyedhiyakake standar privasi sing apik lan rencana panyimpenan data tanpa wates.

Nanging, pangguna bisa ngalami alon synckaro enkripsi end-to-end lan integrasi aplikasi pihak katelu sing winates, lan ora ana rencana akses seumur hidup sing kasedhiya.

Reddit iku panggonan kang apik kanggo mangerteni sing luwih lengkap Sync.com. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Untung lan rugine

Pros

  • Gampang nggunakake solusi panyimpenan maya sing aman.
  • Panyimpenan gratis (5GB).
  • Pangunggahan file tanpa wates.
  • Panyimpenan maya sing dienkripsi (enkripsi nol-kawruh minangka fitur keamanan standar).
  • Standar privasi sing apik (yaiku Netepi HIPAA).
  • Plans panyimpenan data Unlimited.
  • Panyimpenan file sing terjangkau.
  • Versi file, mulihake file sing wis dibusak, lan enggo bareng file folder.
  • Microsoft Office 365 didhukung.
  • 99.9% utawa luwih uptime SLA.

cons

  • alon syncnalika nggunakake enkripsi end-to-end.
  • Integrasi aplikasi pihak katelu sing winates.
  • Ora ana rencana akses seumur hidup.

Rencana & Harga

Nalika nerangake Sync.com rega, Sync.com terjangkau banget. lan sampeyan bisa milih mbayar saben wulan utawa tahunan.

Rencana Gratis

  • transfer data: 5 GB
  • Lumbung: 5 GB

Paling apik kanggo: Pangguna kanthi kabutuhan panyimpenan minimal utawa sing pengin nyoba Sync.comfitur dhasar.

Rencana Dasar Solo

  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $8/wulan

Paling apik kanggo: Pangguna individu kanthi kabutuhan panyimpenan moderat sing butuh akeh ruang kanggo panggunaan pribadi utawa profesional.

Rencana Profesional Solo

  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 6 TB (6,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $20/wulan

Paling apik kanggo: Profesional individu utawa pangguna daya sing mbutuhake papan panyimpenan gedhe kanggo file gedhe utawa proyek ekstensif.

Rencana Standar Tim

  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 1 TB (10,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 6 / sasi saben pangguna

Paling apik kanggo: Tim utawa bisnis cilik sing mbutuhake lingkungan kolaborasi kanthi jumlah panyimpenan sing cukup saben anggota tim.

Tim + Rencana Unlimited

  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana saben wulan: $ 15 / sasi saben pangguna

Paling apik kanggo: Tim utawa bisnis luwih gedhe sing mbutuhake kapasitas panyimpenan sing akeh tanpa watesan, bebarengan karo alat kolaborasi.

Syncrencana gratis menehi 5GB data karo kemampuan kanggo nambah kanggo 26 GB. Ora tau kadaluwarsa lan bakal gratis. 

Yen sampeyan mbutuhake data liyane sethitik, rencana Solo Basic menehi 2 TB data kanggo $ 8 / sasi. Nanging apa rencana iki pancen worth iku?

Ngelingi yen akun 2TB Solo Basic biaya mung $ 8 / sasi, $ 96 kanggo taun iki, Aku rumangsa iki kesepakatan sing luwih apik.

Ngalih munggah, kita duwe akun pribadi karo kabeh lonceng lan whistles, Profesional Solo. Opsi 6TB iki bakal nggawe sampeyan bali $ 20 / sasi, kang dianggo metu ing $ 240 kanggo taun iki

SyncRencana bisnis duwe rong rega sing disetel. Standar Tim PRO, sing menehi saben pangguna 1TB panyimpenan, punika $ 60 saben taun saben pangguna. PRO Team Unlimited mung regane $ 180 saben pangguna saben taun ($ 15 / sasi).

sync rega com

Apa rencana paling apik kanggo miwiti?

  • Rencana Gratis minangka titik wiwitan sing apik kanggo pangguna anyar utawa sing duwe kabutuhan dhasar, ngidini sampeyan nyoba layanan kasebut.
  • Rencana Dasar Pro Solo nawakake keseimbangan sing apik antarane biaya lan kapasitas kanggo pangguna individu kanthi kabutuhan panyimpenan sing luwih akeh.

Apa rencana nawakake nilai paling apik kanggo dhuwit?

  • Nilai gumantung saka kabutuhan panyimpenan tartamtu lan jumlah pangguna. Rencana Dasar Pro Solo nawakake jumlah panyimpenan sing apik kanggo biaya saben wulan sing relatif murah kanggo pangguna individu.
  • Rencana Standar Tim Pro bisa larang regane kanggo tim, utamane yen saben anggota tim mbutuhake panyimpenan 1 TB.

Yen sampeyan kasengsem ing langganan Enterprise (aku durung nutupi iki Sync.com review), sampeyan dianjurake kanggo menehi Sync.com telpon kanggo ngrembug syarat sampeyan. Sync bisa ngatur rencana iki kanggo kabutuhan tartamtu.

Kabeh lengganan nganggo a Jaminan dhuwit 30-dina, lan sampeyan duwe pilihan kanggo ngalih plans nalika sampeyan seneng. Ora ana ragad didhelikake, lan Sync nampa pembayaran liwat kertu debit, PayPal, kertu kredit, lan BitCoin. Yen sampeyan pengin mbatalake sampeyan Sync akun ing sembarang titik, Sync ora bakal mbalekaken sampeyan kanggo layanan sing ora digunakake.

Fitur Key

Fitur panyimpenan awan:

  • Panyimpenan (saka 2 TB nganti panyimpenan Unlimited)
  • Transfer data sing tanpa wates
  • Nuduhake lan kolaborasi
  • Serep wektu nyata lan sync
  • Akses saka ngendi wae (Windows, Mac, iOS utawa piranti Android, utawa browser web apa wae)
  • 99.9% utawa luwih uptime SLA

Fitur keamanan & perlindungan privasi:

  • Enkripsi end-to-end
  • SOC 2 Tipe 1
  • Ora ana pelacakan pihak katelu
  • Selaras HIPAA
  • Tanggung jawab GDPR
  • Kepatuhan PIPEDA
  • Data sing disimpen ing Kanada
  • Lokasi pusat data sing disertifikasi SOC-2 kanthi panyimpenan SAS RAID

Fitur Dhukungan:

  • 99.9% uptime
  • Panuntun bantuan
  • Dhukungan email prioritas
  • wektu respon VIP
  • Dhukungan telpon jam kerja on-demand

Fitur proteksi data:

  • Riwayat file lan pemulihan (Preview lan pulihake versi file sadurunge, kalebu file sing wis dibusak)
  • Muter akun (Waras saka ransomware lan kacilakan kanthi mbaleni file menyang tanggal utawa wektu sadurunge)
  • Kontrol enggo bareng majeng (Setel akses mung diwaca, tanggal kadaluwarsa, watesan download lan kabar)
  • Watesi undhuhan (Setel pranala menyang pratinjau mung (ora diundhuh) nalika nuduhake format dokumen sing bisa dideleng kayata PDF, Excel, Word lan file gambar)
  • Nuduhake sing dilindhungi sandhi (ora ana manajer sandhi)
  • Idin granular (Atur saben pangguna, saben ijin akses folder)
  • Ngilangi enggo bareng adoh (Mbusak file saka jarak adoh nalika mbatalake akses menyang saham, kanggo njaga kepatuhan)
  • Ngunci piranti remot
  • Otentikasi rong faktor (2FA)
  • Transfer kepemilikan akun

Fitur administrasi tim:

  • Log aktivitas (Monitor pangguna, file lan aktivitas akun)
  • Konsol admin multi pangguna
  • Akun Administrator
  • Tagihan terpusat
  • Ngatur sandhi pangguna
  • Transfer ing akun

Fitur Produktivitas:

  • Nuduhake link
  • Folder bareng tim
  • Merek khusus
  • Panjaluk file
  • File komentar
  • Pratinjau dokumen (Pratinjau format dokumen Microsoft Office, PDF lan format gambar tanpa ngundhuh)
  • Didhukung Office 365 (Mbutuhake lisensi Microsoft Office 365)
  • Sync Vault (Arsip file sampeyan mung ing awan, kanggo mbebasake ruang ing komputer lan piranti)
  • Sync CloudFiles Beta
  • Aplikasi desktop lan integrasi
  • Aplikasi ponsel
  • Unggahan kamera otomatis
  • Akses offline
  • Notifikasi (Entuk kabar cepet yen ana sing ndeleng file)
  • Pilih sync

Ease

Mlebu menyang Sync iku gampang; sampeyan mung butuh alamat email lan sandhi sing aman. Sawise ndhaptar rampung, sampeyan wis siyap.

Sampeyan bisa ngundhuh aplikasi desktop, kang nggampangake kanggo sync berkas. Ana uga aplikasi seluler sing ngidini sampeyan ngunggah foto lan video saka telpon kanthi otomatis.

sync.com homepage

Sync.com uga wis saperangan integrasi sing uga wis luwih gampang kanggo nggunakake. Kaping pisanan, penggabungan MS Office ngidini sampeyan ngowahi lan ndeleng file ing Sync nggunakake Word, PowerPoint, lan Excel.

Sync.com uga kompatibel karo Slack, yaiku aplikasi olahpesen kanggo panggunaan bisnis. Integrasi iki ngidini sampeyan nuduhake kanthi aman Sync file langsung ing saluran Slack lan liwat pesen Langsung tanpa ngoper antarane platform.

Fitur kanggo Tim

paling anyar Sync Pro Teams + rencana Unlimited ngenalake sawetara fitur canggih kanggo nambah kolaborasi tim lan keamanan data, nyukupi kabutuhan bisnis cilik lan organisasi skala gedhe. Fitur utama kalebu:

  • Editor Peran kanthi Dhukungan kanggo Akeh Admin: Alat iki ngidini pemisahan tugas lan penugasan tingkat akses sing beda ing antarane klompok, departemen, lan tim. Iku nggampangake manajemen efisien lan implementasine kabijakan keamanan.
  • Watesan Enggo bareng Link: Administrator bisa ngontrol enggo bareng pranala menyang data sensitif, njamin pangayoman data ditingkatake.
  • Watesan Kolaborasi Folder: Fitur iki mbatesi kolaborasi ing folder tartamtu mung kanggo personel sing sah, menehi lapisan keamanan data tambahan.
  • Terapake Otentikasi Loro-Faktor (2FA): Mandatory 2FA nambah lapisan keamanan ekstra kanggo ngakses data perusahaan, nglindhungi saka akses ora sah.
  • Watesan Purge (Busak File Permanen): Kontrol pambusakan file nyegah mbusak data kritis kanthi ora sengaja utawa ora sah.
  • Penyediaan pangguna sing bisa diukur: Rencana kasebut ndhukung onboarding kanthi gampang kanthi fitur kaya upload CSV, provisioning pangguna otomatis, lan dashboard pangguna wektu nyata, sing nyepetake manajemen pangguna nalika ngatasi kepatuhan lan pamrentahan..

Fitur-fitur kasebut kanthi bebarengan nambah kontrol, skalabilitas, lan keamanan Syncsolusi panyimpenan maya, dadi platform sing kuat kanggo tim lan organisasi.

Sync aplikasi

Sync.com kasedhiya minangka aplikasi seluler utawa aplikasi desktop, utawa sampeyan bisa ngakses folder ing panel web.

Panel Web

Panel web nggampangake ngakses file lan folder sampeyan ing umume browser web ing piranti apa wae. Sembarang dokumen sing ditambahake menyang aplikasi desktop utawa aplikasi seluler bakal katon ing panel situs web. Sampeyan uga bisa ngunggah file langsung menyang panel situs web kanthi mung nyeret menyang kaca.

sync panel kontrol

App Desktop

Nginstal app desktop iku gampang. Klik jeneng pangguna ing pojok tengen ndhuwur panel situs web, banjur pilih "Instal aplikasi." Sawise aplikasi Desktop diinstal, kanthi otomatis nggawe a Sync folder. Sync dianggo kaya folder liyane ing PC, ngidini sampeyan nyeret, mindhah, nyalin, utawa nyimpen file.

aplikasi desktop

Aplikasi desktop kasedhiya ing Windows lan Mac. Sayange, ing Sync aplikasi desktop durung kasedhiya kanggo Linux, dadi ana papan kanggo dandan. Sync.com wis ngakoni iki, nyatakake yen aplikasi Linux ana ing peta dalan jangka panjang kita.' 

Ing Mac, ing Sync folder bisa diakses liwat garis menu Mac. Yen sampeyan pangguna Windows kaya aku, sampeyan bisa ngakses liwat file explorer utawa sampeyan bisa entuk akses cepet lan gampang menyang panel situs web saka tray sistem.

File lan folder ing aplikasi desktop ora dilindhungi karo enkripsi zero-knowledge. Yen sampeyan kudu ngamanake file ing kene, sampeyan kudu mriksa piranti enkripsi drive lokal.

App Mobile

Aplikasi seluler kasedhiya ing Android lan iOS. Ing aplikasi seluler, sampeyan bisa ndeleng file ing format dhaptar utawa kothak. Saka kene, sampeyan bisa ngatur pranala sing dienggo bareng, ngakses file, lan folder, lan ngatur Vault. 

Yen sampeyan pengin mindhah file, sampeyan kudu nggunakake menu amarga sampeyan ora bisa nyeret lan nyelehake. Sanajan proses obah ora cepet kaya kemampuan seret lan selehake aplikasi desktop, iku isih cukup gampang.

Aplikasi seluler uga menehi pilihan kanggo nguripake upload otomatis. Upload otomatis ngijini sampeyan kanggo sync kabeh foto lan video nalika dijupuk.

Yen sampeyan duwe MS Office ing telpon, sampeyan uga bisa ngowahi file langsung saka Sync app.

Manajemen Sandi

Biasane, server sing nggunakake enkripsi zero-knowledge arang menehi cara kanggo ngreset sandhi. Nanging, Sync.com menehi cara kanggo ngatasi masalah iki, sing apik yen sampeyan lali kaya aku.

Reset sandhi langsung lan bisa ditindakake kanthi lokal liwat aplikasi desktop. Amarga tembung sandhi direset sacara lokal, keamanan ora dikompromi. 

manajemen tembung sandhi

Cara liya sampeyan bisa mbalekake sandhi yaiku liwat email. Nanging, cara iki nyuda ukuran keamanan nalika fitur iki diaktifake utawa digunakake, Sync.com bakal duwe akses sementara menyang kunci enkripsi sampeyan. Iki ora ateges Sync.com bisa ndeleng sandi, lan fitur mung bisa diaktifake lan dipatèni dening dhewe.

Sync.com uga ngidini sampeyan nggawe tandha sandhi kanggo mbantu sampeyan ngelingi sandhi. Yen sampeyan mbutuhake pitunjuk kasebut, dikirim menyang sampeyan liwat email.

keamanan

Sync.com Efesus enkripsi ilmu nol, dadi papan sing aman banget kanggo nyimpen file sampeyan. Enkripsi jinis iki tegese file lan folder sampeyan disimpen ing méga tanpa ana sing bisa ngakses.  

Enkripsi enol-pengetahuan ditawakake minangka fitur standar kanggo kabeh pelanggan karo Sync.com. Ora kaya layanan kayata pCloud sing nyedhiyakake minangka tambahan opsional sing kudu sampeyan tuku.

File lan folder sampeyan uga diamanake nggunakake AES (Advanced Encryption System) 256-bit kanggo data ing transit lan istirahat. Saliyane kanggo TLS (Pengangkutan Lapisan Pengangkutan) protokol kanggo nglindhungi data saka peretas lan kegagalan perangkat keras.

Sawetara fitur cilik liyane bisa mbantu nambah lapisan keamanan ekstra kanggo sampeyan Sync akun. Kaping pisanan, ana pilihan kanggo nyiyapake bukti asli loro-faktor kanggo mungkasi piranti sing ora dipercaya ngakses akun sampeyan. Langkah keamanan iki bakal njaluk kode utawa ngabari aplikasi otentik yen ana upaya mlebu. 

sync keamanan 2fa

Kanthi aplikasi seluler, sampeyan bisa nyetel kode sandhi papat digit kanthi ngakses setelan ing menu utama. Iki bisa dadi cara sing apik kanggo mblokir akses yen sampeyan kaya aku lan ngidini anak muter ing telpon. Ana uga ora perlu kuwatir babagan file yen telpon ilang utawa dicolong.

Privacy

Sync.com nggunakake enkripsi 0-kawruh ing Papan, lan iku minangka apik sing bakal njaluk nalika nerangake privasi. Pancen ora ana sing bisa ndeleng file sampeyan kanthi tingkat enkripsi iki, sanajan staf ing Sync.com. Yaiku, kajaba sampeyan menehi kunci kanggo dekripsi file sampeyan.

Sync.com nyeleh metu sepuluh prinsip ing sawijining privasi privasi. Rincian kasebut ndadekake gampang banget kanggo ngetutake lan ngerti. Ing sepuluh prinsip kasebut, Sync ngrembug tanggung jawab, idin, pangayoman, lan akses, antarane liyane.

Prinsip kasebut tundhuk karo Perlindhungan Informasi Pribadi lan Dokumen Elektronik Undhang-undhang (PIPEDA). Kajaba iku, Sync nggabungake syarat Peraturan Perlindungan Data Umum Eropa (GDPR).

Sync.com nyatakake yen dheweke ora ngumpulake, nuduhake, utawa ngedol data sampeyan menyang pihak katelu kajaba sampeyan idin utawa dipeksa miturut hukum.

Nuduhake lan Kolaborasi

Nuduhake langsung karo Sync. Klik-tengen ing file sing pengin dituduhake ing aplikasi desktop, lan link bakal otomatis disalin menyang clipboard. 

Tutul utawa klik lambang menu elipsis ing panel web lan aplikasi seluler, banjur 'nuduhake minangka link.' Iki bakal nggawa manajer link; kene, sampeyan bisa mbukak link, email link langsung menyang kontak, utawa nyalin link. Nyalin link minangka cara sing paling serbaguna kanggo nuduhake, amarga sampeyan bisa ngirim link liwat platform adhedhasar teks.

enggo bareng file

Ing manajer link, sampeyan bakal weruh tab setelan link. Kanthi ngeklik tab iki, sampeyan bisa nyetel sandhi lan tanggal kadaluwarsa kanggo link sampeyan. Sampeyan uga ngidini sampeyan atur idin pratinjau, aktifake download, mateni komentar, lan atur ijin upload

Sampeyan malah duwe pilihan kanggo nampa kabar email, sing bakal menehi ngerti nalika tautan wis dideleng. Panel web uga bakal log kegiatan kanggo tautan sing dituduhake.

nuduhake folder

Yen sampeyan duwe akun gratis, sampeyan ora bakal nampa akeh fitur kanggo dienggo bareng minangka pelanggan akun mbayar. Nanging sampeyan isih bisa nyetel sandhi karo freebie.

Sampeyan uga bisa ngaktifake privasi sing apik ing setelan tautan, fitur sing kasedhiya kanggo sing duwe akun gratis lan pelanggan. Link sampeyan bakal dilindhungi nggunakake enkripsi end-to-end kanthi ngidini privasi luwih apik, nanging bisa alon browser web sampeyan. Dadi Sync.com ninggalake sampeyan kanthi pilihan kanggo mateni lan nggunakake enkripsi standar kanggo file sing ora mbutuhake keamanan tingkat ndhuwur. 

Nuduhake Tim

Sampeyan bisa nggawe folder tim kanggo nuduhake file lan folder karo sawetara anggota tim. Nalika nuduhake karo tim, sampeyan bisa nyetel ijin akses pribadi kayata tampilan-mung utawa sunting kanggo saben anggota tim. 

nuduhake tim

Log aktivitas nggawe sampeyan waspada nalika saben wong ngakses folder lan tumindake. Sampeyan uga bisa mbatalake akses lan mbusak folder saka akun panganggo liyane kapan perlu.

Add-on liyane sing apik kanggo bisnis yaiku kemampuan kanggo nggabungake Slack. Yen sampeyan nyambungake Slack menyang Sync akun, sampeyan bisa nuduhake file liwat saluran lan pesen Slack. 

Nggunakake perintah '/sync' ing kothak pesen, Slack bakal ngidini sampeyan navigasi menyang file sing pengin dituduhake saka sampeyan Sync akun. Sawise sampeyan nemokake file sing dikarepake, sampeyan mung kudu ngeklik bareng, lan Slack bakal ngirim link menyang dokumen sing dienggo bareng.

Merek Khusus

Yen sampeyan duwe Sync PRO Solo Professional utawa akun PRO Teams Unlimited, sampeyan bakal duwe akses menyang fitur merek khusus. Kanthi ngeklik alamat email sampeyan ing pojok tengen ndhuwur panel web, sampeyan bisa ngetik setelan lan ngowahi merek khusus.

merek adat

Sawise sampeyan wis rampung ngrancang lan nyunting logo, logo wis siyap ditampilake nalika nuduhake folder utawa njaluk file kanthi pranala sing bisa diunggahake. 

Sampeyan bisa nggawe tautan sing diunggahake kanthi ngaktifake idin upload ing setelan link. Pangguna sing nampa tautan banjur bakal bisa ngunggah file menyang folder kasebut.

unggah tautan sing diaktifake

Yen sampeyan wis menehi akses akeh wong, ana pilihan kanggo ndhelikake file liyane ing folder kasebut. Tindakan iki nglindhungi file anggota tim liyane amarga mung bisa dideleng dening sampeyan lan wong sing duwe file kasebut. 

Sapa wae bisa ngunggah file menyang link sing dienggo bareng; padha ora kudu a Sync pelanggan. 

SyncIng

File lan folder sampeyan gampang synced nalika ditambahake menyang Panjenengan Sync folder ing aplikasi desktop. Ana uga pilihan kanggo ngunggah nggunakake aplikasi seluler utawa panel web. 

Kapan syncing data sampeyan, sampeyan bisa ngirit papan ing piranti kanthi nggunakake Sync Wikipedia. Kabeh file sing disimpen ing Vault tetep ana ing méga, mula ora njupuk ruang ing piranti sampeyan. Aku bakal ngrembug iki luwih rinci mengko.

Ngirit papan liyane yaiku Selective Sync sing kasedhiya ing aplikasi desktop. File ing Panjenengan Sync folder yaiku synced menyang desktop kanthi gawan. Yen sampeyan ngetik sampeyan Sync panel kontrol, sampeyan bisa mbusak pilihan folder sing ora pengin syncing piranti sampeyan.

file syncIng

Iki mung bisa digunakake kanggo piranti sing sampeyan ngganti setelan. Yen sampeyan nggunakake Sync ing desktop utawa laptop liyane, sampeyan kudu nggawe owah-owahan maneh nganggo piranti kasebut.

Watesan Ukuran File

Sync.com mesthi duwe mburi nalika ngirim file gedhe. Wis pancen ora ana watesan ukuran file sing bisa sampeyan upload, yen sampeyan ora ngluwihi papan panyimpenan ing akun sampeyan.

kacepetan

Sync ora duwe watesan kacepetan. Kacepetan transfer file maksimal yaiku 40 megabit per detik saben thread. 

Sync nerangake manawa aplikasi desktop lan seluler multi-threaded, tegese sawetara file bakal ditransfer bebarengan. Nanging, aplikasi web ora nganggo multi-thread, mula luwih cepet ngunggah sawetara file, utawa file gedhe luwih saka 5GB, nggunakake aplikasi desktop utawa seluler.

Enkripsi end-to-end uga bisa mengaruhi kacepetan transfer file sing luwih gedhe nalika nambahake wektu kanggo ndhelik. Aku seneng fitur keamanan lan kanthi sabar ngenteni sawetara detik ekstra kanggo level enkripsi iki.

File Versi

Sync.com ngidini sampeyan ndeleng lan njupuk versi file sadurunge ing kabeh jinis akun. Dadi, yen sampeyan wis nggawe sawetara owah-owahan sing ora dikarepake ing file utawa ora sengaja mbusak, ora perlu kuwatir.

sync versi file

Kita wis ndeleng sadurunge pCloud sing nawakake versi file liwat fitur Rewind. Rewind mulihake kabeh akun menyang wektu sadurunge supaya sampeyan bisa njupuk apa sing dibutuhake. 

Sync.com ora kurban mrikso akun kabeh, nanging ngijini sampeyan kanggo mulihake lan nompo file kanthi individu. Ing sawetara cara, iki apik banget amarga sampeyan bisa fokus ing siji file utawa folder. Nanging, yen sampeyan kudu mulihake sawetara file, bisa dadi akeh wektu.

kanthi Sync.comAkun gratis, sampeyan entuk 30 dina versi file, dene akun Solo Basic lan Teams Standard nawakake 180 dina. Banjur ana akun Solo Professional, Teams Unlimited, lan Enterprise sing menehi sejarah file lan serep data setaun. 

Sync.com plans

Sync nyedhiyakake opsi panyimpenan kanggo individu lan bisnis. Ora preduli manawa gratis utawa dituku, kabeh rencana dilengkapi enkripsi end-to-end lan Vault.

ana papat opsi akun pribadi; Gratis, Mini, PRO Solo Basic, lan PRO Solo Profesional.

Rencana Pribadi

Kita bakal miwiti karo Syncs free rencana, kang nerangake karo 5GB ruang kosong. Watesan sampeyan bisa ditambah 1GB kanggo insentif lengkap sing disetel dening Sync, kayata ngundhuh aplikasi seluler lan verifikasi email sampeyan. Yen 6GB ora cukup, sampeyan duwe kesempatan kanggo nambah ruang panyimpenan kanthi luwih 20GB kanthi ngundang kanca liwat link rujukan.

rencana pribadi

SyncAkun gratis uga dilengkapi transfer data 5GB saben wulan lan kalebu riwayat file lan pemulihan 30 dina. Nanging, rencana iki mung ngidini sampeyan nuduhake telung tautan sing aman lan nggawe telung folder tim sing dienggo bareng. 

Yen sampeyan mbutuhake papan sing luwih sithik, rencana Mini nawakake panyimpenan 200GB, transfer data 200GB saben wulan, lan riwayat file 60 dina. Sampeyan uga ngidini sampeyan nuduhake nganti 50 tautan lan 50 folder tim.

Layanan pelanggan gratis lan sing duwe akun rencana Mini ora diprioritasake, mula respon bisa uga butuh wektu luwih suwe kanggo akun kasebut. Kita bakal ngrembug babagan iki kanthi luwih rinci mengko.

Ayo pindhah menyang langganan Solo Basic, sing menehi data 2TB lan riwayat file 180 dina. Yen dibandhingake, akun Solo Professional nawakake 6TB, riwayat file 365 dina, lan merek khusus. Loro-lorone langganan kasebut ngidini transfer data tanpa watesan, folder bareng, lan tautan.

Sync PRO Solo uga kalebu integrasi Microsoft Office 365. Penggabungan Office 365 nggawe luwih gampang kanggo nyunting dokumen Office ing sampeyan Sync panyimpenan. Kerjane ing desktop, tablet, lan aplikasi seluler. Nanging, kanggo ngowahi file, sampeyan butuh langganan Office 365.

Rencana Bisnis

Bisnis duwe telung pilihan sing bisa dipilih; Standar Tim PRO, Tim PRO Unlimited, lan Perusahaan. Ukuran tenaga kerja sampeyan bisa nemtokake rencana sing bakal cocog kanggo sampeyan.

Akun PRO Team Standard menehi saben anggota tim panyimpenan 1TB lan riwayat file 180 dina. Transfer data, folder sing dienggo bareng, lan tautan ora ana watesan karo akun iki. Nanging, sampeyan ora entuk akses menyang merek khusus. Amarga iki minangka akun bisnis, ora ana fitur iki bisa nyebabake sawetara wong mati.

PRO Teams Unlimited yaiku. Iku kalebu kabeh Sync.com's fitur, kalebu merek adat, lan menehi saben pangguna Sync panyimpenan tanpa wates, transfer data, folder bareng, lan pranala. Kanthi rencana iki, sampeyan uga entuk akses menyang dhukungan telpon lan wektu nanggepi VIP.

Lengganan Enterprise kanggo bisnis kanthi 100 plus pangguna lan kalebu manajer akun lan opsi pelatihan. Iki minangka rencana sing bisa disesuaikan, lan rega lan fitur bisa beda-beda gumantung karo apa sing dikarepake perusahaan. 

Kabeh rencana bisnis kasedhiya karo akun administrator sing kanthi otomatis ditugasake kanggo wong sing tuku rencana kasebut. Sampeyan bisa ngirim akun administrator menyang pangguna liyane mengko yen sampeyan prelu. Saka akun iki, sampeyan bisa ngatur akun anggota tim, ijin, sandhi, lan invoice. Sampeyan uga bisa ngawasi akses lan panggunaan.

Panel admin dununge ana ing sangisore tab pangguna. Mung administrator sing duwe akses menyang tab iki; sampeyan bisa nambah pangguna menyang akun saka kene. Yen pangguna anyar ditambahake, dheweke bakal diwenehi akun lan kredensial login, mula mung bakal duwe akses menyang file dhewe utawa sing dituduhake.

Layanan Pelanggan

Sync.com opsi layanan customer sing sethitik lancip ing lemah. Saiki, siji-sijine cara kontak kanggo pangguna individu yaiku a layanan dhukungan pesen ing panel situs web. A Sync wakil bakal nanggapi pesen liwat email.

Akun rencana gratis lan Mini ora entuk dhukungan email prioritas. Mulane, wektu nanggepi bisa luwih suwe, sing bisa dadi frustasi yen sampeyan butuh respon. Kabeh rencana liyane nampa dhukungan email prioritas, lan kanthi iki, sampeyan kudu entuk tanggepan email sajrone rong jam kerja.

Aku nyoba metu Syncwektu nanggepi 's nggunakake layanan non-prioritas, lan aku tak balesan ing 24 jam, kang cukup apik. Sync.com adhedhasar ing Toronto, Kanada, lan sampeyan kudu faktor ing jam bisnis lan zona wektu perusahaan nalika nunggu respon.

sync.com support

Yen sampeyan duwe akun Teams Unlimited, Sync wis bubar ngenalake dhukungan telpon lan respons VIP. Dhukungan telpon ngidini sampeyan nggawe jadwal telpon kanggo pitakonan sing kudu dijawab. Telpon sing dijadwal apik banget, utamane yen sampeyan duwe dina sing sibuk, amarga sampeyan ora bakal macet. 

Sync.com durung ngenalake opsi obrolan langsung. Obrolan langsung minangka cara sing paling cepet lan paling gampang kanggo sesambungan karo perusahaan, mula aku kaget Sync kurang fitur iki.

Sync ora duwe pusat bantuan online ekstensif karo tutorial ditulis ing-ambane carane ngatur akun. Iku uga njawab pitakonan sing kerep ditakoni babagan Sync.

Tambahan

Sync Wikipedia

The Sync.com Vault minangka papan ing ngendi sampeyan bisa arsip file utawa folder. File sing disimpen ing Vault ora otomatis synchronized karo aplikasi liyane; tinimbang, lagi diarsipaké ing méga. Arsip file ngidini sampeyan nggawe serep tanpa njupuk papan ekstra ing piranti liyane.

sync kubah

Gampang kanggo mindhah file lan folder menyang Vault nggunakake seret lan selehake prasaja, utawa sampeyan bisa ngunggah kanthi manual. Sawise data wis diunggah menyang Vault, iku aman kanggo mbusak item saka Panjenengan Sync folder. Sampeyan uga bisa nyalin file menyang Vault yen sampeyan pengin nyimpen serep ing papan liya.

mbandhingaké Sync.com Peserta

Milih layanan panyimpenan maya sing bener bisa dadi akeh banget karo akeh pilihan. Kanggo mbantu sampeyan mbandhingake, kita mbandhingake Sync.com marang Dropbox, Google Pandu, pCloud, es drive, Lan internxt liwat fitur utama lan kabutuhan pangguna:

FeatureSync.comDropboxpCloudGoogle drivees driveinternxt
Lumbung5GB gratis, 500GB - 10TB mbayar2GB gratis, 2TB - 32TB mbayar10GB gratis, 500GB - 2TB mbayar15GB gratis, 100GB - 2TB mbayar10GB gratis, 150GB - 5TB mbayar10GB gratis, 20GB - 2TB mbayar
keamananEnkripsi zero-knowledge, kepatuhan GDPREnkripsi AES-256, opsional enkripsi zero-knowledgeEnkripsi AES-256, opsional enkripsi zero-knowledgeEnkripsi AES-256Enkripsi sisih klien, kepatuhan GDPREnkripsi AES-256, kepatuhan GDPR
PrivacyOra ana pelacakan data, ora ana iklanPelacakan data winates, iklan sing ditargetakePelacakan data winates (kanggo pangguna non-EU), ora ana iklanPelacakan data ekstensif, iklan sing dipersonalisasiOra ana pelacakan data, ora ana iklanOra ana pelacakan data, ora ana iklan
Sync & AndumFile wektu nyata sync, pratinjau file, enggo bareng aman karo kadaluwarsa linkFile sing dipilih sync, pratinjau file, kolaborasi dokumenFile sing dipilih sync, pratinjau file, enggo bareng aman karo kadaluwarsa linkFile wektu nyata sync, pratinjau file, kolaborasi dokumenFile sing dipilih sync, pratinjau file, enggo bareng aman nganggo proteksi sandhiFile sing dipilih sync, pratinjau file, enggo bareng aman karo kadaluwarsa link
Fitur & IntegrasiKontrol versi, proteksi ransomware, pemulihan fileNggawe dokumen kertas, integrasi aplikasi pihak kateluPamuter media sing dibangun, versi file, integrasi drive eksternalDocs, Sheets, Slides, integrasi aplikasi pihak kateluPengatur foto, pamuter musik, integrasi aplikasi pihak kateluGawe serep file, galeri foto, streaming video

Layanan endi sing paling apik kanggo sampeyan?

  • Sync.com: kanggo pangguna sing sadar privasi sing prioritas enkripsi nul-kawruh lan ora nelusuri data. Nawakake imbangan apik saka keamanan lan fitur.
  • Dropbox: kanggo panyimpenan menowo lan dipercaya kanthi antarmuka intuisi lan alat kolaborasi sing kuat. Becik kanggo individu utawa tim cilik.
  • pCloud: Kanggo pangguna sing golek opsi panyimpenan seumur hidup kanthi ragad sepisan.
  • Google Drive: kanggo integrasi jero karo Google Ruang kerja lan akses menyang Dokumen, Spreadsheet, Slide. Tingkat 15GB gratis nggawe atraktif kanggo pangguna santai.
  • Icedrive: kanggo pangguna budget-minded nggolek antarmuka sing ramah pangguna lan keamanan sing kuat, nanging kanthi fitur canggih sing luwih sithik.
  • Internxt: kanggo panyimpenan desentralisasi lan privasi-fokus ora ana titik kegagalan lan kepatuhan GDPR. Becik kanggo pangguna sing sensitif keamanan.

Milih panyimpenan maya sing paling apik gumantung saka kabutuhan lan prioritas sampeyan. Punika risakipun:

  • keamanan: Sync.com lan Internxt cemlorot karo enkripsi nul-kawruh lan ora nelusuri data. karo pCloud iku addon mbayar. Nalika Dropbox lan Google Drive nawakake enkripsi sing apik, dheweke nglacak lan nggunakake data pangguna kanggo pariwara. Icedrive nyedhiyakake enkripsi sisih klien, nanging ora duwe opsi nol kawruh.
  • Kebijakan: Sync.com, Internx, pCloud, lan Icedrive ngindhari iklan sing ditargetake lan pelacakan data, supaya file sampeyan rahasia. Dropbox lan Google Drive ngumpulake data pangguna kanggo tujuan marketing.
  • fitur: Google Drive lan Dropbox nawakake fitur sing paling akeh, kalebu kolaborasi dokumen lan integrasi pihak katelu. Sync.com lan pCloud nawakake imbangan sing apik, nalika Icedrive lan Internxt duwe lonceng lan suling sing luwih sithik.
  • Price: pCloud nawakake rencana seumur hidup, Internxt nawakake rencana per GB sing paling terjangkau, nalika Google Drive nyedhiyakake undakan gratis sing akeh. Sync.com lan Dropbox lenggah ing kisaran tengah, karo Icedrive nawakake rega sing kompetitif kanggo tingkat panyimpenan dhuwur.

Tabel perbandingan cepet:

FeaturePaling apik kanggo..Paling awon kanggo..
keamananSync.com, pCloud, InternxtDropbox, Google drive
PrivacySync.com, pCloud, Internxt, IcedriveDropbox, Google drive
fiturGoogle Pandu, Dropboxinternxt
priceInternxt (panyimpenan dhuwur), Google Drive (tingkat gratis), pCloud (rencana urip)Dropbox
EaseDropbox, Icedriveinternxt

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Sync.com minangka layanan sing gampang digunakake kanthi ukuran gratis lan sawetara langganan sing apik banget. Tingkat saka Sync's keamanan luar biasa, minangka nawakake enkripsi enol-kawruh minangka standar, lan sampeyan bisa ngreset sandhi tanpa mbebayani keamanan.

Sync.com Cloud Storage
Saka $8 saben wulan (Gratis rencana 5GB)

Sync.com iku layanan panyimpenan maya premium sing gampang kanggo nggunakake, lan terjangkau, nerangake karo keamanan kelas militèr banget, enkripsi klien-sisih, privasi nul-kawruh - banget lan nuduhake, lan fitur collaboration, lan plans banget terjangkau.

Nanging, Sync gelem ngakoni yen enkripsi bisa nyebabake upload luwih alon nalika ngundhuh file gedhe.

Pilihan support diwatesi, nanging akeh SyncFitur 's, kayata ekstensif file-versioning lan kemampuan enggo bareng, nyengsemaken. Ditambahake integrasi Office 365 lan Slack apik, sanajan luwih becik ndeleng aplikasi pihak katelu liyane.

Nanging maneh, SyncFokus utama yaiku njaga data sampeyan kanthi aman, lan kalebu aplikasi pihak katelu liyane sing bisa ngancam keamanan.

Dandan & Update paling anyar

Sync.com terus nambah lan nganyari layanan panyimpenan awan lan serep, ngembangake fitur-fiture, lan nawakake rega sing luwih kompetitif lan layanan khusus kanggo pangguna. Mangkene nganyari paling anyar (ing April 2024):

  • Sistem lan Organisasi Kontrol (SOC) 2 Tipe 1 Audit:
    • Sync wis kasil ngrampungake audit SOC 2 Tipe 1, nguatake komitmen kanggo keamanan lan kepatuhan data. Iki penting banget kanggo organisasi sing nangani data pelanggan rahasia.
  • Fitur anyar ing Sync release:
    • Tim Pro + Rencana Unlimited: Rencana anyar sing nawakake kontrol akses adhedhasar peran, penegakan 2FA ing saindenging perusahaan, pirang-pirang admin, penyediaan pangguna CSV, lan liya-liyane, dirancang kanggo skalabilitas lan kontrol data sing gampang.
    • Nuduhake Video kanthi Idin Mung Deleng: Meningkat keamanan kanggo enggo bareng video ing Sync Pro, ngidini panampa ndeleng nanging ora ndownload video.
    • Rotasi Gambar Seluler: Pangguna saiki bisa muter foto ing app seluler, karo rotasi wadi antarane piranti.
    • Bukak File ing Tab Anyar: Pangguna saiki bisa mbukak file utawa folder ing tab anyar kanggo pengalaman sing luwih efisien.
  • Sync Tim Pro + Rencana Unlimited:
    • Ekspansi rencana Pro Teams, nawakake ruang panyimpenan tanpa watesan, aplikasi lintas platform, enggo bareng file sing aman, Sync CloudFiles, lan dhukungan aplikasi pihak katelu kalebu Microsoft Office.
  • Update Aplikasi Desktop:
    • Ngunggah file luwih cepet, utamane kanggo file media gedhe.
    • Unggahan Vault multi-thread kanggo nggawe serep file sing luwih cepet.
    • Nganti 3x luwih cepet pangolahan struktur folder rekursif gedhe.
    • Suda memori lan panggunaan CPU, ngoptimalake sync tampilan status lan kinerja komputer sakabèhé.
  • Piranti Nggawe ing Panel Web lan Aplikasi Seluler:
    • Tombol 'Gawe' sing ditingkatake ngidini pangguna miwiti proyek anyar kanthi nggawe dokumen lan file kanthi cepet.
    • Integrasi karo Microsoft Office 365 kanggo nyunting langsung dokumen anyar.
  • Integrasi Microsoft Office:
    • Dhukungan lengkap kanggo kabeh versi Microsoft Office, nggampangake mbukak lan nyunting dokumen kanthi gampang ing macem-macem piranti.
  • Tips Keamanan Meningkat:
    • Rekomendasi kanggo ngamanake Sync akun, kalebu nggunakake sandhi sing kuwat, mbisakake Two Factor Authentication (2FA), lan langkah-langkah protèktif liyane.
  • Riwayat Versi File lan Fitur Recovery:
    • versi History: Nyimpen salinan saben versi dokumen sing disimpen nganti 365 dina kanggo pelanggan Pro Solo lan Pro Teams.
    • Dibusak File Recovery: Kemampuan kanggo mulihake file lan folder sing wis dibusak.
    • Layanan Rewind Akun: Kasedhiya kanggo pelanggan Pro Plans kanggo mbalekake saka kedadeyan mundhut data sing signifikan.

Nyemak Sync.com: Metodologi Kita

Milih panyimpenan maya sing tepat ora mung ngetutake tren; iku bab nemokake apa genuinely bisa kanggo sampeyan. Mangkene metodologi praktis, tanpa basa-basi kanggo mriksa layanan panyimpenan awan:

Ndhaptar awake dhewe

  • Pengalaman Tangan Pertama: Kita nggawe akun kita dhewe, arep liwat proses sing padha bakal ngerti persiyapan saben layanan lan keramahan pamula.

Pengujian Kinerja: The Nitty-Gritty

  • Kacepetan Unggah / Ngundhuh: Kita nyoba iki ing macem-macem kahanan kanggo ngevaluasi kinerja nyata.
  • Kacepetan enggo bareng file: Kita netepake sepira cepet lan efisien saben layanan nuduhake file ing antarane pangguna, aspek sing asring diabaikan nanging penting.
  • Nangani macem-macem jinis file: Kita upload lan download macem-macem jinis file lan ukuran kanggo ngukur versatility layanan.

Dhukungan Pelanggan: Interaksi Nyata-Donya

  • Respon Tes lan Efektivitas: Kita melu dhukungan pelanggan, menehi masalah nyata kanggo ngevaluasi kemampuan ngatasi masalah, lan wektu sing dibutuhake kanggo entuk balesan.

Keamanan: Delving Deeper

  • Enkripsi lan Perlindhungan Data: Kita mriksa panggunaan enkripsi, fokus ing pilihan sisih klien kanggo keamanan sing luwih apik.
  • Kebijakan privasi: Analisis kita kalebu mriksa praktik privasi, utamane babagan logging data.
  • Pilihan Recovery Data: Kita nyoba carane efektif fitur Recovery ing acara mundhut data.

Analisis Biaya: Nilai kanggo Dhuwit

  • Struktur rega: Kita mbandhingake biaya karo fitur sing ditawakake, ngevaluasi rencana saben wulan lan taunan.
  • Tawaran Panyimpenan Cloud Seumur Hidup: Kita khusus nggoleki lan netepake nilai opsi panyimpenan seumur hidup, faktor penting kanggo perencanaan jangka panjang.
  • Evaluasi Panyimpenan Gratis: We njelajah panguripan lan watesan saka kurban panyimpenan free, ngerti peran ing proposisi nilai sakabèhé.

Fitur Deep-Dive: Uncovering Extras

  • Fitur unik: Kita nggoleki fitur sing mbedakake saben layanan, fokus ing fungsi lan keuntungan pangguna.
  • Kompatibilitas lan Integrasi: Sepira apike layanan kasebut nggabungake karo platform lan ekosistem sing beda-beda?
  • Njelajah Pilihan Panyimpenan Gratis: Kita ngevaluasi kualitas lan watesan saka tawaran panyimpenan gratis.

Pengalaman Panganggo: Kegunaan Praktis

  • Antarmuka lan Navigasi: We delve menyang carane intuisi lan pangguna-loropaken antarmuka sing.
  • Aksesibilitas piranti: Kita nyoba ing macem-macem piranti kanggo netepake aksesibilitas lan fungsi.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Opo

Sync.com

Pelanggan mikir

kesengsem banget

Rated 5.0 saking 5
Januari 8, 2024

Sync.com kesengsem karo fokus kuwat ing privasi lan keamanan. Enkripsi end-to-end njamin dataku tansah aman. Ing syncKapabilitas sing lancar ing antarane piranti, dadi pilihan sing bisa dipercaya kanggo sapa wae sing serius babagan keamanan data. A dicokot luwih larang, nanging worth iku kanggo katentreman atine.

Avatar kanggo Gerrry Oldman
Gerry Oldman

layanan customer kuciwo

Rated 2.0 saking 5
April 28, 2023

Aku mlebu munggah kanggo Sync.com amarga reputasi kanggo privasi lan keamanan, nanging aku wis wagol karo layanan customer. Saben aku duwe masalah, butuh selawase kanggo njaluk respon, lan sanajan iku, tim dhukungan durung banget mbiyantu. Aku uga nemokake antarmuka panganggo rada mbingungake lan ora intuisi kaya layanan panyimpenan maya liyane. Rega cukup, nanging sakabèhé, aku ora nyaranake Sync.com amarga layanan pelanggan sing ora apik.

Avatar kanggo Emma Thompson
Emma Thompson

Apik, nanging mbutuhake fitur liyane

Rated 4.0 saking 5
Maret 28, 2023

Aku wis nggunakake Sync.com kanggo sawetara sasi saiki, lan sakabèhé, Aku seneng karo layanan. Aman banget lan gampang digunakake, nanging aku pengin duwe fitur liyane, kayata integrasi karo aplikasi liyane lan alat kolaborasi sing luwih apik. Rega kasebut uga rada larang dibandhingake karo layanan panyimpenan awan liyane. Nanging, aku appreciate prasetya perusahaan kanggo privasi lan keamanan, lan dhukungan pelanggan wis banget mbiyantu nalika aku wis pitakonan.

Avatar kanggo John Smith
John Smith

Layanan panyimpenan awan sing apik

Rated 5.0 saking 5
Februari 28, 2023

Aku wis nggunakake Sync.com kanggo sawetara wektu, lan aku seneng banget karo layanan panyimpenan maya. Gampang digunakake lan duwe kabeh fitur sing dibutuhake kanggo nyimpen lan nuduhake file kanthi aman. Sisih paling apik yaiku enkripsi end-to-end, sing ndadekake aku tenang yen dataku aman saka prying eyes. Regane uga cukup, lan dhukungan pelanggan apik banget. Sakabèhé, Aku Highly Rekomendasi Sync.com kanggo sapa wae sing nggoleki layanan panyimpenan awan sing dipercaya lan aman.

Avatar kanggo Sarah Johnson
Sarah Johnson

Apik kanggo tim

Rated 5.0 saking 5
Muga 15, 2022

Iku apik kanggo tim. Kita nggunakake Sync.com kanggo tim kita lan ndadekake iku pancene gampang kanggo kita enggo bareng file karo saben liyane lan malah wis nuduhake folder sing synced antarane kabeh komputer kita kanthi otomatis. Aku banget nyaranake alat iki kanggo bisnis online cilik.

Avatar kanggo Cherry
Cherry

Murah

Rated 4.0 saking 5
April 9, 2022

Aku seneng carane murah lan aman Sync.com punika, nanging wis akèh kewan omo sing tim kudu wesi metu. Antarmuka web wis buggy kanggo dangu saiki. Aku durung nemoni bug sing signifikan nanging rada ngganggu kanggo mbayar layanan saben wulan lan ndeleng kewan omo ing kene sing durung didandani. Antarmuka pangguna uga katon rada ketinggalan jaman babagan desain.

Avatar kanggo Isaac
Iskak

Kirim Review

Cathetan Suku

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Shimon Brathwaite

Shimon minangka profesional cybersecurity berpengalaman lan penulis "Hukum Keamanan Siber: Jaga Diri lan Pelanggan Sampeyan", lan panulis ing Website Rating, utamane fokus ing topik sing ana gandhengane karo panyimpenan maya lan solusi serep. Kajaba iku, keahliane ngluwihi wilayah kayata VPN lan manajer tembung sandhi, ing ngendi dheweke menehi wawasan sing penting lan riset lengkap kanggo nuntun para pamaca liwat alat keamanan siber sing penting iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...