Sync.com Review (Panyimpenan Cloud Paling Apik kanthi Enkripsi Zero-Knowledge?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Yen sampeyan butuh layanan panyimpenan maya kanthi setelan keamanan lan privasi sing apik, Sync.com bisa uga kanggo sampeyan. Dadi ayo ditliti SyncPros lan cons, fitur, lan rencana rega ing iki sync.com review.

Saka $ 8 saben wulan

Entuk panyimpenan cloud 2TB mung $ 8 / wulan

Sync.com punika panyedhiya panyimpenan maya karo sawetara fitur banget, sijine munggah perang apik marang kaya iCloud, DropBox, lan Microsoft OneDrive. Iki minangka layanan maya sing gampang digunakake sing nawakake enkripsi pengetahuan nol minangka standar, sanajan kanggo sing duwe akun gratis.

Sync Ringkesan Review (TL; DR)
Rating
dirating 4.5 metu saka 5
Rega saka
Saka $ 8 saben wulan
Cloud Storage
5 GB - GB Unlimited (5 GB panyimpenan gratis)
Jurisdiction
Canada
enkripsi
TLS / SSL. AES-256. Enkripsi sisih klien lan privasi no-log nol-log. Otentikasi rong faktor
E2EE
Ya Enkripsi end-to-end (E2EE)
Dhukungan pelanggan
24/7 live chat, dhukungan telpon lan email
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Platform sing Didhukung
Windows, Mac, Linux, iOS, Android
fitur
Keamanan & privasi sing ketat. Pangunggahan ukuran file tanpa wates. Nganti riwayat & pamulihan file 365 dina. Kepatuhan GDPR & HIPAA
Deal Saiki
Entuk panyimpenan cloud 2TB mung $ 8 / wulan

Untung lan rugine

Sync.com Pros

  • Gampang nggunakake solusi panyimpenan maya sing aman.
  • Panyimpenan gratis (5GB)
  • Pangunggahan file tanpa wates.
  • Panyimpenan maya sing dienkripsi (enkripsi nol-kawruh minangka fitur keamanan standar).
  • Standar privasi sing apik (yaiku Netepi HIPAA).
  • Rencana data tanpa wates.
  • Panyimpenan file sing terjangkau.
  • Versi file, mulihake file sing wis ilang, lan nuduhake file folder sing dituduhake.
  • Microsoft Office 365 didhukung

Sync.com cons

  • alon syncnalika nggunakake enkripsi end to end.
  • Integrasi aplikasi pihak katelu sing winates
DEAL

Entuk panyimpenan cloud 2TB mung $ 8 / wulan

Saka $ 8 saben wulan

Ease

Mlebu menyang Sync iku gampang; sampeyan mung butuh alamat email lan sandhi sing aman. Sawise mlebu wis siyap, sampeyan siyap mbukak.

Sampeyan bisa ngundhuh app desktop, kang nggampangake kanggo sync berkas. Ana uga aplikasi seluler sing ngidini sampeyan ngunggah foto lan video saka telpon kanthi otomatis.

sync.com review

Sync.com uga wis saperangan integrasi sing uga wis luwih gampang kanggo nggunakake. Kaping pisanan, penggabungan Microsoft Office ngidini sampeyan ngowahi lan ndeleng file ing Sync nggunakake Word, PowerPoint, lan Excel.

Sync.com uga kompatibel karo Slack, yaiku aplikasi olahpesen kanggo panggunaan bisnis. Integrasi iki ngidini sampeyan nuduhake kanthi aman Sync file langsung ing saluran Slack lan liwat pesen Langsung tanpa ngoper antarane platform.  

Sync aplikasi

Sync.com kasedhiya minangka aplikasi seluler, aplikasi desktop, utawa sampeyan bisa ngakses folder ing panel web.

Panel Web

Panel web gampang ngakses file lan folder ing browser web paling akeh ing piranti apa wae. Dokumen apa wae sing ditambahake ing aplikasi desktop utawa aplikasi seluler bakal katon ing panel web. Sampeyan uga bisa ngunggah file langsung menyang panel web kanthi nyeret menyang kaca.

sync panel kontrol

App Desktop

Nginstal app desktop iku gampang. Klik jeneng pangguna ing pojok tengen ndhuwur panel web, banjur pilih "Instal aplikasi." Sawise app Desktop diinstal, kanthi otomatis nggawe a Sync folder. Sync dianggo kaya folder liyane ing PC, ngijini sampeyan kanggo nyeret, mindhah, nyalin utawa nyimpen file.

aplikasi desktop

Aplikasi desktop kasedhiya ing Windows lan Mac. Sayange, ing Sync app desktop durung kasedhiya kanggo Linux, dadi ana ruang kanggo dandan. Sync.com wis ngakoni iki, nyatakake yen 'aplikasi Linux ana ing peta dalan jangka panjang kita.' 

Ing Mac, ing Sync folder bisa diakses liwat garis menu Mac. Yen sampeyan pangguna Windows kaya aku, sampeyan bisa ngakses liwat file explorer utawa sampeyan bisa entuk akses cepet lan gampang menyang panel web saka tray sistem.

File lan folder ing aplikasi desktop ora dilindhungi nganggo enkripsi ilmu nol. Yen sampeyan kudu ngamanake file ing kene, sampeyan kudu mriksa supaya enkripsi alat drive lokal.

App Mobile

Aplikasi seluler kasedhiya ing Android lan iOS. Ing aplikasi seluler, sampeyan bisa ndeleng file ing dhaptar utawa format kothak. Saka kene, sampeyan bisa ngatur link sing dituduhake, ngakses file lan folder, lan ngatur Vault. 

Yen sampeyan pengin mindhah file, sampeyan kudu nggunakake menu amarga ora bisa nyeret lan nyelehake. Sanajan proses pamindhahan ora cepet kaya kemampuan drag and drop aplikasi desktop, nanging isih gampang.

Aplikasi seluler uga menehi pilihan kanggo nguripake upload otomatis. Upload otomatis ngijini sampeyan kanggo sync kabeh foto lan video nalika dijupuk.

Yen sampeyan duwe Microsoft Office ing telpon, sampeyan uga bisa ngowahi file langsung saka Sync app.

Manajemen Sandi

Biasane, server sing nggunakake enkripsi zero-knowledge arang menehi cara kanggo ngreset sandhi. Nanging, Sync.com menehi cara kanggo ngatasi masalah iki, sing apik yen sampeyan lali kaya aku.

Reset sandhi langsung lan bisa ditindakake kanthi lokal liwat aplikasi desktop. Amarga sandhi disetel maneh kanthi lokal, keamanan ora kompromi. 

manajemen tembung sandhi

Cara liya sampeyan bisa mbalekake sandhi yaiku liwat email. Nanging, cara iki nyuda ukuran keamanan nalika fitur iki diaktifake utawa digunakake, Sync.com bakal duwe akses sementara menyang kunci enkripsi sampeyan. Iki ora ateges Sync.com bisa ndeleng sandi, lan fitur mung bisa diaktifake lan dipatèni dening dhewe.

Sync.com uga ngidini sampeyan nggawe tandha sandhi kanggo mbantu sampeyan ngelingi sandhi. Yen sampeyan mbutuhake pitunjuk kasebut, dikirim menyang sampeyan liwat email.

keamanan

Sync.com Efesus enkripsi ilmu nol, dadi papan sing aman kanggo nyimpen file sampeyan. Enkripsi pengetahuan nol tegese file lan folder sampeyan disimpen ing méga tanpa ana sing bisa ngakses.  

Enkripsi enol-pengetahuan ditawakake minangka fitur standar kanggo kabeh pelanggan karo Sync.com. Ora kaya layanan kayata pCloud sing nyedhiyakake minangka tambahan opsional sing kudu sampeyan tuku.

File lan folder sampeyan uga diamanake nggunakake AES (Advanced Encryption System) 256-bit kanggo data ing transit lan istirahat. Saliyane kanggo TLS (Pengangkutan Lapisan Pengangkutan) protokol kanggo nglindhungi data saka peretas lan kegagalan perangkat keras.

Sawetara fitur cilik liyane bisa mbantu nambah lapisan keamanan ekstra kanggo sampeyan Sync akun. Kaping pisanan, ana pilihan kanggo nyiyapake bukti asli loro-faktor kanggo mungkasi piranti sing ora dipercaya ngakses akun sampeyan. Langkah keamanan iki bakal njaluk kode utawa ngabari aplikasi otentik yen ana upaya mlebu. 

sync keamanan 2fa

Kanthi aplikasi seluler, sampeyan bisa nyiyapake sandhi papat digit kanthi ngakses setelan ing menu utama. Iki bisa dadi cara sing apik kanggo mblokir akses yen sampeyan kaya aku lan supaya bocah muter ing telpon. Sampeyan uga ora prelu kuwatir babagan file yen telpon ilang utawa dicolong.

DEAL

Entuk panyimpenan cloud 2TB mung $ 8 / wulan

Saka $ 8 saben wulan

Privacy

Sync.com nggunakake enkripsi nul-kawruh ing Papan, lan iku minangka apik sing bakal njaluk nalika nerangake privasi. Pancen ora ana sing bisa ndeleng file sampeyan kanthi tingkat enkripsi iki, sanajan staf ing Sync.com. Yaiku, kajaba sampeyan menehi kunci kanggo dekripsi file sampeyan.

Sync.com nyeleh metu sepuluh prinsip ing sawijining privasi privasi. Rincian kasebut ndadekake gampang banget kanggo ngetutake lan ngerti. Ing sepuluh prinsip kasebut, Sync ngrembug tanggung jawab, idin, pangayoman, lan akses, antarane liyane.

Prinsip kasebut tundhuk karo Perlindhungan Informasi Pribadi lan Dokumen Elektronik Undhang-undhang (PIPEDA). Kajaba iku, Sync nggabungake syarat Peraturan Perlindungan Data Umum Eropa (GDPR).

Sync.com nyatakake yen dheweke ora ngumpulake, nuduhake, utawa ngedol data sampeyan menyang pihak katelu kajaba sampeyan setuju utawa dipeksa miturut hukum.

Nuduhake lan Kolaborasi

Nuduhake tautan

Nuduhake langsung karo Sync. Klik-tengen ing file sing pengin dienggo bareng ing aplikasi desktop, lan link bakal otomatis disalin menyang clipboard. 

Tutul utawa klik lambang menu elipsis ing panel web lan aplikasi seluler, banjur 'bareng dadi link.' Iki bakal nggawe manajer link; ing kene, sampeyan bisa mbukak link, ngirim link langsung menyang kontak, utawa nyalin link kasebut. Nyalin tautan minangka cara nuduhake paling fleksibel, amarga sampeyan bisa ngirim link liwat platform adhedhasar teks.

enggo bareng file

Ing manajer link, sampeyan bakal sok dong mirsani tab setelan link. Kanthi ngeklik tab iki, sampeyan bisa nyetel sandhi lan tanggal kadaluwarsa kanggo tautan. Sampeyan uga ngidini sampeyan atur idin pratinjau, aktifake download, mateni komentar, lan atur ijin upload

Sampeyan malah duwe pilihan kanggo nampa kabar email, sing bakal menehi ngerti nalika tautan wis dideleng. Panel web uga bakal log kegiatan kanggo tautan sing dituduhake.

nuduhake folder

Yen sampeyan duwe akun gratis, sampeyan ora bakal nampa akeh fitur kanggo dituduhake minangka pelanggan akun sing mbayar. Nanging sampeyan isih bisa ngeset sandhi karo freebie.

Sampeyan uga bisa ngaktifake privasi sing apik ing setelan tautan, fitur sing kasedhiya kanggo sing duwe akun gratis lan pelanggan. Link sampeyan bakal dilindhungi nggunakake enkripsi end-to-end kanthi ngidini privasi luwih apik, nanging bisa alon browser web sampeyan. Dadi Sync.com menehi sampeyan pilihan kanggo mateni lan nggunakake enkripsi standar kanggo file sing ora mbutuhake keamanan tingkat ndhuwur. 

Nuduhake Tim

Sampeyan bisa nggawe folder tim kanggo nuduhake file lan folder karo sawetara anggota tim. Nalika nuduhake karo tim, sampeyan bisa nyetel ijin akses pribadi kayata tampilan-mung utawa sunting kanggo saben anggota tim. 

nuduhake tim

Log kegiatan nggawe sampeyan menehi tandha nalika saben wong ngakses folder, lan tumindak. Sampeyan uga bisa mbatalake akses lan mbusak folder saka akun pangguna liya nalika sampeyan prelu.

Add-on liyane sing apik kanggo bisnis yaiku kemampuan kanggo nggabungake Slack. Yen sampeyan nyambungake Slack menyang Sync akun, sampeyan bisa nuduhake file liwat saluran lan pesen Slack. 

Nggunakake perintah '/sync' ing kothak pesen, Slack bakal ngidini sampeyan navigasi menyang file sing pengin dituduhake saka sampeyan Sync akun. Sawise sampeyan nemokake file sing dikarepake, sampeyan mung kudu ngeklik bareng, lan Slack bakal ngirim link menyang dokumen sing dienggo bareng.

Merek Khusus

Yen sampeyan duwe Sync PRO Solo Professional utawa akun PRO Teams Unlimited, sampeyan bakal entuk akses menyang fitur merek khusus. Kanthi ngeklik alamat email sampeyan ing pojok tengen ndhuwur panel web, sampeyan bisa ngetik setelan lan ngowahi merek khusus.

merek adat

Sawise rampung ngrancang lan nyunting logo, siyap ditampilake nalika nuduhake folder utawa njaluk file kanthi tautan sing diunggahake. 

Upload Tautan sing Diaktifake

Sampeyan bisa nggawe tautan sing diunggahake kanthi ngaktifake idin upload ing setelan link. Pangguna sing nampa tautan banjur bakal bisa ngunggah file menyang folder kasebut.

unggah tautan sing diaktifake

Yen sampeyan wis entuk akeh wong akses, ana pilihan kanggo ndhelikake file liyane ing folder kasebut. Tindakan iki nglindhungi file anggota tim liyane amarga bakal katon sampeyan lan wong sing duwe file kasebut. 

Sapa wae bisa ngunggah file menyang link sing dienggo bareng; padha ora kudu a Sync pelanggan. 

SyncIng

File lan folder sampeyan gampang synced nalika ditambahake menyang Panjenengan Sync folder ing aplikasi desktop. Ana uga pilihan kanggo ngunggah nggunakake aplikasi seluler utawa panel web. 

Kapan syncing data sampeyan, sampeyan bisa ngirit papan ing piranti kanthi nggunakake Sync Wikipedia. Kabeh file sing disimpen ing Vault tetep ana ing méga, mula ora njupuk papan ing piranti sampeyan. Aku bakal ngrembug babagan iki kanthi luwih rinci mengko.

Ngirit papan liyane yaiku Selective Sync sing kasedhiya ing aplikasi desktop. File ing Panjenengan Sync folder yaiku synced menyang desktop kanthi gawan. Yen sampeyan ngetik sampeyan Sync panel kontrol, sampeyan bisa mbusak pilihan folder sing ora pengin syncing piranti sampeyan.

file syncIng

Iki mung bisa digunakake kanggo piranti sing sampeyan ngganti setelan. Yen sampeyan nggunakake Sync ing desktop utawa laptop liyane, sampeyan kudu ngowahi maneh karo piranti kasebut.

Watesan Ukuran File

Sync.com mesthi duwe mburi nalika ngirim file gedhe. Wis pancen ora ana watesan ukuran file sing bisa sampeyan upload, nyedhiyakake sampeyan ora ngluwihi ruang panyimpenan ing akun.

kacepetan 

Sync ora duwe watesan kacepetan. Kacepetan transfer file maksimal yaiku 40 megabit per detik saben thread. 

Sync nerangake manawa aplikasi desktop lan seluler multi-threaded, tegese sawetara file bakal ditransfer bebarengan. Nanging, aplikasi web ora nganggo multi-thread, mula luwih cepet ngunggah sawetara file, utawa file gedhe luwih saka 5GB, nggunakake aplikasi desktop utawa seluler.

Enkripsi end-to-end uga bisa mengaruhi kacepetan transfer file sing luwih gedhe nalika nambahake wektu kanggo ndhelik. Aku seneng fitur keamanan lan kanthi sabar ngenteni sawetara detik ekstra kanggo level enkripsi iki.

File Versi

Sync.com ngidini sampeyan ndeleng lan njupuk versi file sadurunge ing kabeh jinis akun. Dadi, yen sampeyan wis nggawe sawetara owah-owahan sing ora dikarepake ing file utawa ora sengaja mbusak, ora perlu kuwatir.

sync versi file

Kita wis ndeleng sadurunge pCloud sing nawakake versi file liwat fitur Rewind. Rewind mulihake kabeh akun menyang wektu sadurunge supaya sampeyan bisa njupuk apa sing dibutuhake. 

Sync.com ora kurban mrikso akun kabeh, nanging ngijini sampeyan kanggo mulihake lan nompo file kanthi individu. Ing sawetara cara, iki apik banget amarga sampeyan bisa fokus ing siji file utawa folder. Nanging, yen sampeyan kudu mulihake sawetara file, bisa dadi akeh wektu.

kanthi Sync.comAkun gratis, sampeyan entuk versi file 30 dina, dene akun Solo Basic lan Teams Standard nawakake 180 dina. Banjur ana akun Solo Professional, Teams Unlimited, lan Enterprise sing menehi sejarah file lan serep setaun. 

Sync.com plans

Sync nyedhiyakake opsi panyimpenan kanggo individu lan bisnis. Preduli saka apa lagi gratis utawa dituku, kabeh rencana teka karo enkripsi end-to-end lan Vault.

ana papat opsi akun pribadi; Gratis, Mini, PRO Solo Basic, lan PRO Solo Profesional.

Rencana Pribadi

Kita bakal miwiti karo Syncs free rencana, kang nerangake karo 5GB ruang kosong. Watesan sampeyan bisa ditambah 1GB kanggo insentif lengkap sing disetel dening Sync, kayata ndownload aplikasi seluler lan verifikasi email sampeyan. Yen 6GB ora cukup, sampeyan duwe kesempatan kanggo nambah ruang panyimpenan kanthi luwih 20GB kanthi ngundang kanca liwat link rujukan.

rencana pribadi

SyncAkun gratis uga dilengkapi transfer data 5GB saben wulan lan kalebu riwayat file lan pemulihan 30 dina. Nanging, rencana iki mung ngidini sampeyan nuduhake telung tautan sing aman lan nggawe telung folder tim sing dienggo bareng. 

Yen sampeyan mbutuhake papan sing luwih sithik, rencana Mini nawakake panyimpenan 200GB, transfer data 200GB saben wulan, lan riwayat file 60 dina. Sampeyan uga ngidini sampeyan nuduhake nganti 50 tautan lan 50 folder tim.

Layanan pelanggan kanggo sing duwe rencana Mini lan rencana Mini ora diprioritasake, mula tanggepan bisa uga suwe banget kanggo akun kasebut. Kita bakal ngrembug layanan pelanggan kanthi luwih rinci mengko.

Ayo pindhah menyang lengganan Solo Basic, sing menehi 2TB data lan riwayat file 180 dina. Yen dibandhingake, akun Solo Professional nawakake 6TB, riwayat file 365 dina, lan merek merek khusus. Loro-lorone langganan kasebut ngidini transfer data tanpa wates, folder bareng, lan tautan.

Sync PRO Solo uga kalebu integrasi Microsoft Office 365. Penggabungan Office 365 nggawe luwih gampang kanggo nyunting dokumen Office ing sampeyan Sync panyimpenan. Bisa digunakake ing desktop, tablet, lan aplikasi seluler. Nanging, kanggo ngedit file, sampeyan butuh langganan Office 365.

Rencana Bisnis

Bisnis duwe telung pilihan sing bisa dipilih; Standar Tim PRO, Tim PRO Unlimited, lan Perusahaan. Ukuran tenaga kerja sampeyan bisa nemtokake rencana sing bakal cocog kanggo sampeyan.

Akun PRO Team Standard menehi panyimpenan aman saben anggota tim 1TB lan riwayat file 180 dina. Transfer data, folder sing dituduhake, lan tautan ora ana watesan karo akun iki. Nanging, sampeyan ora entuk akses menyang merek khusus. Amarga iki akun bisnis, ora ana fitur merek khusus bisa uga nggawe sawetara wong mati.

PRO Teams Unlimited yaiku. Iku kalebu kabeh Sync.com's fitur, kalebu merek khusus lan menehi saben pangguna panyimpenan tanpa wates, transfer data, folder sing dienggo bareng, lan tautan. Kanthi Teams Unlimited, sampeyan uga entuk akses menyang dhukungan telpon lan wektu nanggepi VIP.

Lengganan Enterprise kanggo bisnis kanthi 100 plus pangguna lan kalebu manajer akun lan opsi pelatihan. Iki minangka rencana sing bisa disesuaikan, lan rega lan fitur bisa beda-beda gumantung karo apa sing dikarepake perusahaan. 

Kabeh rencana bisnis kasedhiya karo akun administrator sing kanthi otomatis ditugasake kanggo wong sing tuku rencana kasebut. Sampeyan bisa ngirim akun administrator menyang pangguna liyane mengko yen sampeyan prelu. Saka akun iki, sampeyan bisa ngatur akun anggota tim, ijin, sandhi, lan invoice. Sampeyan uga bisa ngawasi akses lan panggunaan.

Panel admin dununge ana ing sangisore tab pangguna. Mung administrator sing duwe akses menyang tab iki; sampeyan bisa nambah pangguna menyang akun saka kene. Yen pangguna anyar ditambahake, dheweke bakal diwenehi akun lan kredensial login, mula mung bakal duwe akses menyang file dhewe utawa sing dituduhake.

customer Service

Sync.com opsi layanan customer sing sethitik lancip ing lemah. Saiki, siji-sijine cara kontak kanggo pangguna individu yaiku a layanan dhukungan pesen ing panel web. A Sync wakil bakal nanggapi pesen liwat email.

Akun rencana Mini lan gratis ora entuk dhukungan email prioritas. Mula, wektu nanggepi bisa uga luwih suwe, sing bisa nggawe sampeyan frustasi yen mbutuhake respon. Kabeh rencana liyane nampa dhukungan email prioritas, lan kanthi iki, sampeyan kudu entuk tanggepan email sajrone rong jam kerja.

Aku nyoba metu Sync's wektu nanggepi nggunakake layanan non-prioritas, lan aku tak reply ing 24 jam, kang cukup apik. Sync.com adhedhasar ing Toronto, Kanada, lan sampeyan kudu faktor ing jam bisnis lan zona wektu perusahaan nalika nunggu respon.

dhukungan pelanggan

Yen sampeyan duwe akun Teams Unlimited, Sync wis bubar ngenalake dhukungan telpon lan respons VIP. Dhukungan telpon ngidini sampeyan gawe jadwal telpon supaya bisa takon. Telpon sing dijadwalake apik banget, luwih-luwih yen sampeyan lagi sibuk, amarga sampeyan ora bisa nahan. 

Sync.com durung ngenalake opsi obrolan langsung. Obrolan langsung minangka cara sing paling cepet lan paling gampang kanggo sesambungan karo perusahaan, mula aku kaget Sync kurang fitur iki.

Sync ora duwe pusat bantuan online ekstensif karo tutorial ditulis ing-ambane carane ngatur akun. Iku uga njawab pitakonan sing kerep ditakoni babagan Sync.

Tambahan

Sync Wikipedia

The Sync.com Vault minangka papan ing ngendi sampeyan bisa arsip file utawa folder. File sing disimpen ing Vault ora otomatis synchronized karo aplikasi liyane; tinimbang, lagi diarsipaké ing méga. Arsip file ngidini sampeyan nggawe serep tanpa njupuk papan ekstra ing piranti liyane.

sync kubah

Gampang kanggo mindhah file lan folder menyang Vault nggunakake seret lan selehake prasaja, utawa sampeyan bisa ngunggah kanthi manual. Sawise data wis diunggah menyang Vault, iku aman kanggo mbusak item saka Panjenengan Sync folder. Sampeyan uga bisa nyalin file menyang Vault yen sampeyan pengin nyimpen serep ing papan liya.

Rencana Harga

Yen kena rega, Sync.com terjangkau banget. lan sampeyan bisa milih mbayar saben wulan utawa tahunan.

Rencana Gratis
  • transfer data: 5 GB
  • Lumbung: 5 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Mini Pribadi
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 200 GB
  • Rencana tahunan: $ 5 saben wulan ($ 60 tagihan saben taun)
Rencana Dhasar Pro Solo
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 8 saben wulan ($ 96 tagihan saben taun)
Rencana Standar Pro Solo
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 3 TB (3,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 12 saben wulan ($ 144 tagihan saben taun)
Rencana Pro Solo Plus
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 4 TB (4,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 15 saben wulan ($ 180 tagihan saben taun)
Rencana Standar Pro Teams
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 1 TB (1000GB)
  • Rencana tahunan: $ 5 saben wulan saben pangguna ($ 60 tagihan saben taun)
Rencana Pro Teams Plus
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 4 TB (4,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 8 saben wulan saben pangguna ($ 96 tagihan saben taun)
Rencana Lanjut Tim Pro
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 15 saben wulan saben pangguna ($ 180 tagihan saben taun)

Syncrencana gratis menehi 5GB data kanthi kemampuan nambah dadi 26GB. Ora bakal entek lan bakal bebas. 

Yen sampeyan butuh data liyane, rencana Mini menehi 200GB data kanthi $ 60, sing bisa digunakake $ 5 saben sasi. Nanging rencana Mini pancen regane?

Ngelingi akun 2TB Solo Basic regane mung $ 8 saben wulan, $ 96 kanggo taun iki, Aku rumangsa iki kesepakatan sing luwih apik.

Kanggo nerusake, kita duwe akun pribadi karo kabeh lonceng lan peluit, Profesional Solo. Opsi 6TB iki bakal menehi sampeyan bali $ 20 saben wulan, sing bisa ditindakake $ 240 kanggo taun iki

SyncRencana bisnis duwe rong rega sing disetel. Standar Tim PRO, sing menehi saben pangguna 1TB panyimpenan, punika $ 60 saben taun saben pangguna . PRO Team Unlimited mung regane $ 180 saben pangguna saben taun.

Yen sampeyan kasengsem ing langganan Enterprise (aku durung nutupi iki Sync.com review), sampeyan dianjurake kanggo menehi Sync.com telpon kanggo ngrembug syarat sampeyan. Sync bisa ngatur rencana iki kanggo kabutuhan tartamtu. 

Kabeh lengganan nganggo a Jaminan dhuwit 30-dina, lan sampeyan duwe pilihan kanggo ngalih plans nalika sampeyan seneng. Ora ana ragad didhelikake, lan Sync nampa pembayaran liwat kertu debit, PayPal, kertu kredit, lan BitCoin. Yen sampeyan pengin mbatalake sampeyan Sync akun ing sembarang titik, Sync ora bakal mbalekaken sampeyan kanggo layanan sing ora digunakake.

FAQs

Ana ngendi Sync.com Simpen Data?

Sync.com wis loro pusat data ngendi nyimpen data. Pusat iki dumunung ing Ontario, Kanada, siji ing Toronto lan liyane ing Scarborough.

Kepiye Bisa Priksa Panggunaan Ruang Panyimpenan?

Sampeyan bisa mriksa jumlah panyimpenan sing isih ana ing panel web kanthi ngeklik alamat email ing sisih tengen ndhuwur, banjur klik Setelan. Panggunaan sampeyan ditampilake kanthi jelas ing tab akun. Bar panggunaan nuduhake sampeyan Sync folder lan panggunaan Vault kanthi kapisah. Iki uga ngandhani sepira papan sing isih ana ing kuota sampeyan.

bakal Sync Duplikat Fileku?

Sync.com ndhukung deduplication file; iki tegese file sing padha ora bakal synced kaping pindho sanajan jeneng kasebut diganti utawa dipindhah. Deduplikasi mbantu ngirit ruang lan nambah kinerja. Nanging, Sync ora ndhukung deduplikasi tingkat blok. Tingkat blok syncing mbutuhake akses menyang file sing Sync ora duwe.

Pira Piranti sing Bisa Disambungake Sync Akun to?

Sampeyan bisa nyambung Sync akun menyang limang piranti seluler utawa komputer. Kabeh pangguna ing akun bisnis duwe akun dhewe ing rencana kasebut, lan saben anggota tim bisa nyambungake limang piranti.

Carane Aku Ngerti Yen File Kula Synced?

Lambang overlay desktop ditampilake ing pojok kiwa ngisor file supaya sampeyan bisa ndeleng status syncing.

Apa Aku Bisa Ngunggah File Gedhe Kanggo Sync?

Sampeyan bisa ngunggah file kanthi ukuran apa wae menyang sampeyan Sync akun anggere sampeyan duwe papan panyimpenan cukup. Amarga panel web adhedhasar browser, ngunggah file sing luwih gedhe tinimbang 500MB bisa nyuda kinerja panel web. Sync.com nyaranake supaya nggunakake aplikasi desktop kanggo ngunggah, amarga ndhukung resume otomatis ing file sing ditransfer sebagian.

Nanging, Sync.com ngelingake yen file sing luwih gedhe tinimbang 40GB bisa mengaruhi kinerja aplikasi desktop. Kacepetan bisa uga luwih alon nalika ndownload file 40GB utawa luwih, nanging iki uga gumantung karo spesifikasi hardware komputer sampeyan. Sawetara piranti bakal luwih cepet ngunggah saka liyane. 

Apa jinis file sing didhukung dening Sync.com?

Sampeyan bisa ngunggah jinis file apa wae menyang Sync akun, kalebu gambar, video, file RAW, lan arsip sing dikompres.

Sapa sing Syncsaingan?

Dropbox iku paling populer lan alternatif paling apik kanggo Sync.com, nanging babagan fitur kaya-kanggo-kaya sing paling apik lan rega sing murah pCloud minangka alternatif paling apik. Dolan maring sandi pCloud review utawa ndeleng sandi Sync vs pCloud comparison kanggo informasi luwih lengkap.

Ringkesan - Sync.com Review 2022

Sync.com minangka layanan sing gampang digunakake kanthi ukuran gratis lan sawetara langganan sing apik banget. Tingkat saka Sync's keamanan luar biasa, minangka nawakake enkripsi enol-kawruh minangka standar, lan sampeyan bisa ngreset sandhi tanpa mbebayani keamanan.

Nanging, Sync gelem ngakoni yen enkripsi bisa nyebabake upload luwih alon nalika ngundhuh file gedhe.

Pilihan support diwatesi, nanging akeh SyncFitur 's, kayata ekstensif file-versioning lan kemampuan enggo bareng, nyengsemaken. Ditambahake integrasi Office 365 lan Slack apik, sanajan luwih becik ndeleng aplikasi pihak katelu liyane.

Nanging maneh, SyncFokus utama yaiku njaga data sampeyan kanthi aman, lan kalebu aplikasi pihak katelu liyane sing bisa ngancam keamanan.

DEAL

Entuk panyimpenan cloud 2TB mung $ 8 / wulan

Saka $ 8 saben wulan

Pangguna Anggota

Apik kanggo tim

dirating 5 metu saka 5
Muga 15, 2022

Iku apik kanggo tim. Kita nggunakake Sync.com kanggo tim kita lan ndadekake iku pancene gampang kanggo kita enggo bareng file karo saben liyane lan malah wis nuduhake folder sing synced antarane kabeh komputer kita kanthi otomatis. Aku banget nyaranake alat iki kanggo bisnis online cilik.

Avatar kanggo Cherry
Cherry

Murah

dirating 4 metu saka 5
April 9, 2022

Aku seneng carane murah lan aman Sync.com punika, nanging wis akèh kewan omo sing tim kudu wesi metu. Antarmuka web wis suwe banget. Aku ora ngadhepi bug sing signifikan nanging rada ngganggu kanggo mbayar layanan saben wulan lan ndeleng kewan omo ing kene sing durung didandani. Antarmuka pangguna uga katon rada ketinggalan jaman babagan desain.

Avatar kanggo Isaac
Iskak

Best ana

dirating 5 metu saka 5
Maret 1, 2022

Yen sampeyan peduli babagan keamanan kaya aku Sync.com minangka solusi panyimpenan maya sing paling apik kanggo sampeyan. Nawakake sing paling apik babagan enkripsi kanggo file sampeyan. File kasebut dienkripsi kanthi cara sing sanajan server disusupi peretas ora bakal bisa ngakses file sampeyan tanpa sandhi.

Avatar kanggo Nikola
Nikola

Sync karo Slack dadi Delightful

dirating 5 metu saka 5
Oktober 25, 2021

Synckeamanan 's tenan kesengsem kula. Aku ora keberatan [mbayar dhuwur anggere aku entuk layanan sing paling apik Sync saestu bisa kurban. Aku malah seneng yen digabungake karo aplikasi kayata Slack lan Office 365 lan uga tundhuk karo GDPR lan HIPAA. Aku banget wareg karo kabeh iki. Dhuwur 5 kanggo Sync!

Avatar kanggo Annie W
Ani W

Pancen larang banget kanggo aku

dirating 3 metu saka 5
Oktober 12, 2021

Senajan Sync ora paling larang ing industri, iku bener cara banget larang kanggo kula ora ana plans saben wulan. Aku ora bisa mbayar rencana taunan, mula aku bakal golek pilihan sing luwih terjangkau. Nanging, fitur-fitur kasebut pancen atraktif.

Avatar kanggo Gie A
Gie A

Sync punika Dropbox "pembunuh"

dirating 5 metu saka 5
Oktober 2, 2021

Sync luwih apik ing kabeh cara! Aku ora pracaya aku macet karo Dropbox suwene iki. Privasi lan keamanan online iku amba kanggo kula, lan aran luwih aman karo SYNC

Avatar kanggo Toby Engel
Toby Engel

Kirim Review

Cathetan Suku

Home » Cloud Storage » Sync.com Review (Panyimpenan Cloud Paling Apik kanthi Enkripsi Zero-Knowledge?)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.