Wix vs Squarespace (Pembangun Situs Web Endi sing Luwih Apik & Murah ing 2022?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Milih tukang situs web kanggo digunakake pribadi utawa bisnis minangka tugas sing angel banget saiki. Ana akeh platform bangunan situs web sing kasedhiya ing pasar lan kabeh padha kaya nawakake rencana lengkap. Ora bakal kaget Wix lan Squarespace ana ing ndhuwur dhaptar kasebut.

Squarespace vs Wix comparison

TL; DR: Bentenane utama antarane Wix lan Squarespace yaiku rega. Wix nawakake rencana gratis lan rencana mbayar diwiwiti saka $14 saben wulan. Squarespace ora duwe rencana gratis, lan rencana mbayar diwiwiti saka $12 saben wulan.

Wix lan Squarespace minangka pembangun situs sing populer, nanging masarakat luwih seneng sing pertama. Waca sandi Bandhingake Wix vs Squarespace kanggo ngerteni sebabe.

fiturWixSquarespace
Wixsquarespace
SummaryWix sampurna kanggo pamula amarga gampang digunakake, lan dilengkapi karo template lan aplikasi. Squarespace, ing tangan liyane, duwe pilihan desain sing luwih apik. Aku menehi saran kanggo Squarespace liwat Wix, nanging sampeyan ora bakal kuciwa karo salah siji - amarga loro kasebut minangka tukang situs web sing apik lan rega sing padha. Bentenipun paling gedhe yaiku editor, lan yen sampeyan luwih milih editor seret lan seret visual sing wis berstruktur utawa ora duwe kabentuk.
situswww.wix.comwww.squarespace.com
Fitur utamaprice: $ 13- $ 49 saben wulan
editor: Seret lan selehake. Unsur bisa nyeret lan ngeculake ing endi wae ing kaca.Tema / template: 500 +Domain & SSL gratis: Ya Rencana gratis: Ya
price: $ 12- $ 46 saben wulan (nggunakake kode MITRA10 kanggo njaluk diskon 10%)editor: Seret lan selehake terstruktur. Unsur diseret lan diturunake ing kaca ing struktur sing tetep.Tema / template: 80 +Domain & SSL gratis: YaRencana gratis: Ora (mung nyoba gratis)
Ease🥇⭐⭐⭐⭐
Desain & Tata Letak⭐⭐⭐⭐🥇
Aplikasi & Add-ons🥇⭐⭐⭐⭐⭐
SEO & Pemasaran🥇🥇
ecommerce🥇🥇
blogging⭐⭐⭐⭐🥇
Value for Money🥇⭐⭐⭐⭐
Ngunjungi WixDolan maring Squarespace

Sanajan kalorone para pangembang situs web nawakake akeh dhuwit, Wix tanpa ragu pilihan sing luwih sugih lan luwih serbaguna dibandhingake Squarespace. Wix nyedhiyakake pangguna kanthi koleksi template situs web sing dirancang kanthi tliti, editor situs sing gampang digunakake, lan akeh alat gratis lan mbayar kanggo fungsi ekstra. Plus, Wix duwe rencana selawase gratis sing migunani kanggo wong-wong sing ora gelem janji karo rencana mbayar tanpa luwih dhisik nggoleki platform.

Wix vs Squarespace: Fitur Utama

FeatureWixSquarespace
Koleksi template desain situs web gedheYa (500+ desain)Ya (80+ desain)
Editor situs web sing gampang digunakakeYa (Editor Situs Web Wix)Ora (antarmuka editing kompleks)
Fitur SEO internalYa (Robots.txt Editor, Server Side Rendering, akeh pangalihan 301, tag meta khusus, optimasi gambar, cashing cerdas, Google Search Console & Google Integrasi Bisnisku)Ya (generasi sitemap.xml otomatis, URL sing resik, pangalihan otomatis, Kaca Ponsel sing Disepetake, tag judhul otomatis, tag meta internal)
Email marketingYa (versi gratis lan pra-instal; luwih akeh fitur ing rencana Ascend premium Wix)Ya (bagean saka kabeh rencana Squarespace minangka versi gratis nanging winates; luwih akeh mupangat ing papat kampanye Kampanye Email)
Pasar appYa (250+ aplikasi)Ya (28 plugin lan ekstensi)
Pembuat logoYa (kalebu ing rencana premium)Ya (gratis nanging dhasar)
Analytics situs webYa (kalebu ing rencana premium sing dipilih)Ya (kalebu ing kabeh rencana premium)
Aplikasi selulerYa (Aplikasi Pamilik Wix lan Spasi dening Wix)Ya (Aplikasi Squarespace)
URLwww.wix.comwww.squarespace.com

Fitur Wix Kunci

Yen sampeyan wis maca sandi Wix review sampeyan bakal ngerti manawa Wix nyedhiyakake fitur lan alat sing migunani kanggo para pangguna, kalebu:

  • Pustaka gedhe template situs web modern;
  • Penyunting intuitif;
  • Wix ADI (Intelijen Desain Ponggawa);
  • Pasar App Wix;
  • Piranti SEO internal;
  • Wix Email Marketing; lan
  • Panganggo logo
template situs web wix

Saben pangguna Wix bisa milih 500+ template situs web sing digawe dening desainer (Squarespace duwe luwih saka 100). Pambangun situs web sing populer ngidini sampeyan nyuda pilihan lan nemokake template sing bener kanthi cepet kanthi milih salah siji saka 5 kategori utama.

Dadi, contone, yen tujuane nggawe situs web kanggo organisasi hak-hak kewan, sampeyan bisa mbukak liwat komunitas kategori banjur pilih Non-Profit. Sampeyan bisa pratinjau template sing disenengi utawa langsung bisa nggawe dhewe.

editor wix

The WixEditor pancen gampang lan gampang digunakake. Sampeyan mung kudu nambah konten utawa elemen desain menyang kaca ing situs web Wix sampeyan, klik ing '+' lambang, temokake apa sing sampeyan goleki, pilih, banjur seret banjur selehake ing endi wae sing sampeyan pengin. Sampeyan ora bisa nggawe kesalahan ing kene.

Squarespace, ing sisih liyane, nduweni editor terstruktur sing ora ngidini sampeyan nyelehake konten lan elemen desain ing endi wae sing sampeyan karepake. Kanggo nggawe luwih elek, Squarespace ora duwe fungsi autosave saiki. Iki tegese sampeyan kudu nyimpen kabeh pangowahan kanthi manual, sing cukup ngganggu, apamaneh ora praktis.

Salah siji sing paling disenengi babagan Editor Situs Web Wix yaiku pilihan kanggo ngidini ngasilake potongan teks cilik kanggo sampeyan. Sampeyan mung kudu milih jinis situs web (toko online, halaman kebangkrutan ebook resep, blog kekasih kewan, lan liya-liyane) lan pilih topik (Sugeng Rawuh, Babagan, Kutipan). Mangkene ide teks sing dakkarepake 'toko gir hiking':

ide teks editor wix
ide teks

Lumayan nyengsemake, bener?

The Wix ADI minangka salah sawijining aset paling gedhe ing situs web. Kadhangkala, masarakat pengin online kanthi cepet, nanging ora bisa nyewa pangembang web profesional kanggo mbangun lan ngluncurake situs kasebut. Iki nalika Wix's ADI mlebu.

Fitur iki ngirit sampeyan sing repot browsing perpustakaan template situs web Wix, milih salah siji atusan desain apik tenan, lan nyetel kanggo kabutuhan tartamtu. Sampeyan mung kudu menehi sawetara jawaban cepet lan pilih sawetara fitur kanggo mbantu ADI nindakake tugas.

pasar aplikasi wix

The Pasar Wix App kapenuhan aplikasi lan alat gratis lan mbayar sing apik sing bisa mbantu sampeyan nggawe situs web luwih fungsional lan ramah pangguna. Toko kasebut ndhaptar luwih saka 250 aplikasi web sing kuat, mula ana sawetara jinis situs web. Ayo goleki app sing paling umum digunakake lan peringkat paling dhuwur:

  • Popify Sales Pop Up & Pemulihan Keranjang (mbantu nambah sales lan nambah kapercayan toko online kanthi nuduhake tuku anyar);
  • Tanggalan Acara Boom (nampilake acara lan ngidini sampeyan adol tiket);
  • Weglot Translate (nerjemahake situs web sampeyan menyang pirang-pirang basa);
  • Afiliasi Sederhana (nglacak penjualan saben afiliasi / influencer);
  • Jivo Ngobrol Langsung (ngidini sampeyan nyambung kabeh saluran komunikasi lan melu karo pengunjung situs kanthi nyata);
  • Ulasan Stempel dening PoCo (nglumpukake lan nampilake ulasan nggunakake Stamped.io);
  • Aliran Sosial (nampilake Instagram, Facebook, lan postingan media sosial liyane); lan
  • WEB-STAT (nyedhiyakake laporan pangguna-loropaken babagan cara pengunjung sesambungan karo situs sampeyan - wektu kunjungan pungkasan, referrer, lokasi geo, peralatan bekas, lan wektu sing digunakake ing saben kaca).
alat wix seo

Saben situs web Wix dilengkapi alat SEO sing kuat. Tukang situs mbantu sampeyan nggunakake game SEO infrastruktur situs sing dioptimalake sing cocog karo kabutuhan crawler mesin telusuran.

Uga nggawe URL sing resik kanthi slug sing bisa disesuaikan, nggawe lan njaga Sitemap XML, Lan kompres gambar sampeyan kanggo nambah muatan sampeyan. Apa maneh, sampeyan bisa nggunakake AMP (kaca seluler sing digawe luwih cepet) nganggo Wix Blog kanggo nambah wektu mbukak blog lan nambah pengalaman pangguna seluler.

Wix uga menehi kebebasan lan keluwesan kanggo ngowahi slug URL, tag meta (judhul, deskripsi, lan tag grafik mbukak), tag kanonik, file robots.txt, lan data terstruktur.

Tambahan, sampeyan bisa nggawe pangalihan permanen 301 kanggo URL lawas kanthi Pengelola Pangalihan URL fleksibel Wix. Pungkasan, sampeyan bisa ngonfirmasi jeneng domain lan nambah peta situs menyang Google Search Console langsung saka dashboard Wix sampeyan.

pemasaran email wix

The Pemasaran Email Wix fitur ngidini sampeyan melu target target, ngirim nganyari bisnis, utawa nuduhake kiriman blog kampanye email sing apik lan efektif.

Editor email Wix iku intuisi lan ramah pangguna, tegese sampeyan ora bakal alangan muter macem-macem latar, warna, font, lan elemen desain liyane nganti sampeyan nggawe combo sing sampurna. Wix malah duwe Asisten Email sing nuntun sampeyan ngrampungake kabeh tahap utama proses nggawe kampanye email.

marketing email

Sampeyan sing duwe jadwal sing sibuk bisa nggawe pelanggan tetep anyar kanthi nggunakake pilihan otomatisasi email. Sawise email dikirim, sampeyan bisa ngawasi tarif pangiriman, tarif mbukak, lan klik kanthi analitis data canggih terintegrasi.

Penting, dicathet yen fitur iki minangka bagean saka alat pemasaran lan manajemen pelanggan Wix sing diarani Wix munggah.

Yen pemasaran email minangka bagean penting saka strategi pemasaran konten, sampeyan kudu nganyarke rencana Ascend menyang Basic, Professional, utawa Unlimited amarga paket gratis lan pra-instal menehi akses winates menyang Email Marketing Wix lan alat bisnis liyane .

produsen logo wix

Beda karo alat nggawe logo gratis Squarespace, ing Wix Logo Maker cukup nyengsemake. Didhukung dening AI (intelijen buatan) lan mung butuh sawetara wangsulan sederhana babagan identitas merek lan pilihan gaya sampeyan kanggo desain logo profesional kanggo sampeyan. Sampeyan bisa, mesthi ngatur desain logo sing dikarepake.

Proses desain logo Squarespace pancen dhasar lan, terus terang, wis ketinggalan jaman. Sampeyan njaluk sampeyan ngisi jeneng bisnis, nambah tagline, lan pilih simbol. Yen sampeyan butuh alesan liyane supaya ora nggunakake alat online iki, Logo Squarespace nawakake font sing luwih sithik tinimbang sing kasedhiya ing situs web Squarespace.

Fitur Squarespace Utama

Yen sampeyan wis maca sandi Tinjauan Squarespace sampeyan bakal ngerti manawa Squarespace ngrayu para pamilik bisnis cilik lan seniman kanthi fitur sing apik banget, kalebu:

  • Koleksi template situs web sing apik;
  • Fitur blogging;
  • Fitur SEO internal;
  • Analytics Squarespace;
  • Kampanye Email; lan
  • Jadwal Squarespace
template kothak

Yen sampeyan takon karo tukang bangunan situs web apa sing paling disenengi babagan Squarespace, kemungkinane bakal bisa diarani template situs web sing apik tenan. Sekilas tampilan homepage Squarespace yaiku prelu diwujudake minangka wangsulan sing apik banget lan ora nggumunake.

Yen aku kudu milih pemenang adhedhasar tawaran template situs web, Squarespace bakal langsung njupuk mahkota. Nanging sayangé kanggo Squarespace, ora cara mbandhingaké.

blogging kothak

Squarespace kondhang amarga jenenge fitur blog paling apik uga. Squarespace minangka platform blogging sing apik amarga fungsi multi-penulis, fungsi penjadwalan kirim blog, Lan kemampuan komentar sing sugih (sampeyan bisa ngaktifake komentar liwat Squarespace utawa Disqus).

fitur blogging

Kajaba iku, Squarespace nawakake kesempatan kanggo sampeyan gawe blog kanggo dadi tuan rumah podcast sampeyan. Thanks kanggo feed RSS internal, sampeyan bisa nerbitake episode podcast menyang Apple Podcast lan layanan podcast populer liyane. Elinga yen Squarespace mung ndhukung podcast audio.

Pungkasane, Squarespace ngidini sampeyan nggawe lan mbukak nomer blog tanpa wates ing situs web sampeyan Ing kene saingane ringkih—Wix ora ndhukung nduwe luwih saka siji blog ing situs sampeyan.

kothak squad seo

SEO (optimisasi mesin telusuran) minangka bagean penting kanggo nduwe online sing kuwat lan Squarespace ngerti. Saben situs web Squarespace kasedhiya alat SEO kuat, Kalebu:

  • Judhul lan deskripsi kaca SEO (iki disetel minangka standar, nanging bisa diowahi);
  • Tag meta internal;
  • Generasi sitemap.xml otomatis kanggo indeksasi sing ramah SEO;
  • Kaca item lan URL barang koleksi kanggo gampang ngindeks;
  • Optimisasi seluler internal;
  • Pangalihan otomatis menyang siji domain utami; lan
  • Google Integrasi Bisnis Kula kanggo sukses SEO lokal.
analitik squarespace

Minangka pamilik akun Squarespace, sampeyan bakal duwe akses menyang Squarespace panel analytics. Ing kene sampeyan kudu golek cara para pengunjung tumindak nalika situs sampeyan.

Aside saka total kunjungan situs web, pengunjung unik, Lan tampilan kaca, sampeyan uga bakal duwe kesempatan ngawasi rata-rata kaca sampeyan (wektu sing ditindakake ing kaca, tingkat bouncing, lan tarif metu) kanggo ngevaluasi kinerja konten situs kanthi sakabehe.

Apa maneh, Squarespace ngidini sampeyan verifikasi situs web sampeyan karo Google Search Console lan ndeleng ing tembung kunci telusuran ndhuwur sing nyopir lalu lintas organik menyang situs web sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake informasi iki kanggo ngoptimalake luwih akeh konten situs sampeyan.

Paling ora, nanging paling ora yen sampeyan tuku salah siji rencana Niaga Squarespace, sampeyan bakal bisa nglacak kinerja saben produk sampeyan kanthi nganalisa volume pesanan, penghasilan, lan konversi miturut produk. Sampeyan uga bakal duwe kesempatan kanggo nyinaoni corong penjualan sampeyan lan ndeleng pirang-pirang kunjungan sampeyan sing dadi tuku.

pemasaran email squarespace

Squarespace Kampanye Email minangka alat pemasaran sing migunani banget. Iku fitur a pilihan akeh noto email sing apik lan ramah seluler lan editor sederhana sing ngidini sampeyan nambah teks, gambar, postingan blog, produk, lan tombol, uga ngganti font, ukuran font, lan latar mburi.

Alat Kampanye Email Squarespace kalebu ing kabeh rencana Squarespace minangka versi gratis nanging winates. Nanging, yen pemasaran email dadi fokus utama ing strategi pemasaran, coba tuku salah siji saka Squarespace papat rencana Kampanye Email sing dibayar:

  • wiwitan - ngidini sampeyan ngirim 3 kampanye lan 500 email saben wulan (regane: $ 5 saben wulan kanthi langganan taunan); 
  • inti - ngidini sampeyan ngirim 5 kampanye lan 5,000 email saben wulan + email kanthi otomatis (biaya: $ 10 saben wulan kanthi kontrak tahunan);
  • saben - ngidini sampeyan ngirim 20 kampanye lan 50,000 email saben wulan + email kanthi otomatis (biaya: $ 24 saben wulan kanthi langganan taunan); lan
  • Max - ngidini sampeyan ngirim kampanye tanpa wates lan 250,000 email saben wulan + email kanthi otomatis (biaya: $ 48 saben wulan kanthi kontrak tahunan).
jadwal squarespace

The Jadwal Squarespace alat bubar dikenalake. Kajaba Squarespace anyar iki mbantu pamilik bisnis cilik lan panyedhiya layanan ningkatake kasedhiyan, tetep teratur, lan ngirit wektu. Asisten Penjadwalan Squarespace bisa digunakake 24/7, tegese klien bisa ndeleng nalika kasedhiya lan Book janjian utawa kelas kapan pengin.

Salah siji bab sing paling apik babagan fitur iki yaiku kamungkinan sync karo Google Kalender, iCloud, lan Exchange Exchange dadi sampeyan bisa nampa kabar nalika janjian anyar dipesen. Aku uga seneng konfirmasi janjian otomatis lan bisa diatur, pangeling, lan tindak lanjut.

Sayange, ora ana versi gratis alat Penjadwal Squarespace. Nanging, ana 14-day trial free sing minangka kesempatan sing apik kanggo akrab karo fitur kasebut lan ngerti manawa investasi sing cerdas kanggo bisnis sampeyan.

Win Pemenang Yaiku…

Wix kanthi nembak dawa! Tukang nggawe situs web sing populer nyedhiyakake pangguna akeh fitur lan aplikasi sing migunani banget sing nggawe proses nggawe situs web pancen nyenengake lan nyenengake. Wix menehi sampeyan kesempatan kanggo nggawe ide situs web kanthi gampang lan cepet. Perkara sing padha ora bisa dingerteni kanggo Squarespace amarga editor kasebut wis biasane digunakake, luwih-luwih yen sampeyan anyar karo pembangun situs web online.

Uji gratis kasedhiya kanggo Wix lan Squarespace. Coba Wix gratis lan nyoba Squarespace gratis. Mulai mbangun situs web sampeyan saiki!

Wix vs Squarespace: Keamanan & Privasi

Fitur KeamananWixSquarespace
SSL CertificateYaYa
Kepatuhan PCI-DSSYaYa
DDoS ProtectionYaYa
TLS 1.2YaYa
Pemantauan Keamanan Situs WebYa (24/7)Ya (24/7)
Verifikasi 2-LangkahYaYa

Keamanan & Privasi Wix

Nalika ngomong babagan keamanan lan privasi, sampeyan kudu ngerti yen Wix wis ngetrapake kabeh prekara sing dibutuhake langkah fisik, elektronik, lan prosedur. Kanggo pamula, kabeh situs web Wix kasedhiya keamanan SSL gratis. Lapisan soket aman (SSL) iku wajib amarga nglindhungi transaksi online lan ngamanake informasi pelanggan sing sensitif kayata nomer kertu kredit.

Wix uga PCI-DSS (Standar Keamanan Data Industri Kartu Pembayaran) cecek. Sertifikasi iki kudu ditindakake kanggo kabeh pedagang sing nampa lan ngolah kertu pambayaran. Ing ndhuwur iki, Wix's profesional keamanan web kanthi rutin ngawasi sistem pangembang situs web kanggo kerentanan lan serangan potensial, uga njelajah lan ngetrapake layanan pihak katelu kanggo nambah perlindungan privasi pengunjung lan pangguna.

Keamanan & Privasi Squarespace

Kaya pesainge, Squarespace njamin keamanan lan privasi para pangguna kanthi sertifikat SSL gratis kanthi tombol 2048-bit sing disaranake karo industri lan tandha tangan SHA-2. Squarespace njaga kepatuhan PCI-DSS biasa uga, minangka warta apik kanggo kabeh wong sing pengin nyiyapake lan mbukak toko online karo tukang situs iki. Ditambah maneh, Squarespace nggunakake TLS (Transport Layer Security) versi 1.2 kanggo kabeh sambungan HTTPS supaya akun sampeyan aman.

Yen moto sampeyan 'luwih aman tinimbang njaluk ngapura', Squarespace ngidini sampeyan nambah lapisan keamanan maneh menyang akun bukti asli loro-faktor (2FA). Sampeyan bisa ngaktifake pilihan iki liwat aplikasi otentikasi (cara sing disenengi) utawa liwat SMS (luwih gampang disiyapake lan digunakake nanging kurang aman).

Win Pemenang Yaiku…

Iku dasi! Kaya sing sampeyan ngerteni saka tabel perbandingan ing ndhuwur, kaloro pembangun situs web nyedhiyakake keamanan lan perlindungan sing apik banget tumrap malware, bug sing ora dikarepake, lan lalu lintas angkoro (proteksi DDoS). Iki tegese sampeyan ora bisa milih siji utawa liyane adhedhasar informasi iki mung.

Uji gratis kasedhiya kanggo Wix lan Squarespace. Coba Wix gratis lan nyoba Squarespace gratis. Mulai mbangun situs web sampeyan saiki!

Wix vs Squarespace: Rencana Harga

WixSquarespace
trialYa (14 dina + mbayar maneh)Ya (14 dina + mbayar maneh)
Rencana gratisYa (fitur winates + ora jeneng domain khusus)Ora (kudu tuku rencana premium yen uji coba gratis kadaluwarsa kanggo terus nggunakake platform)
Rencana situs webYa (Sambungake Domain, Combo, Unlimited, lan VIP)Ya (Pribadi lan Bisnis)
rencana eCommerceYa (Business Basic, Business Unlimited, lan Business VIP)Ya (Perdagangan Dasar lan Perdagangan Lanjutan)
Multiple siklus tagihanYa (saben wulan, tahunan, lan tahunan)Ya (saben wulan lan tahunan)
Biaya langganan saben wulan paling murah$4$ 12
Biaya langganan saben wulan paling dhuwur$ 40$ 54
Diskon lan kupon10% OFF saka rencana premium tahunan Wix (kajaba Connect Domain lan Combo) mung kanggo taun pisanan10% OFF (kode PARTNER10) situs web utawa domain ing rencana Squarespace kanggo tuku pisanan

Rencana Harga Wix

Loro saka sawijining rencana bebas-selawase, Wix nawakake 7 rencana premium uga. 4 yaiku rencana situs web, dene liyane 3 digawe karo bisnis lan toko online. Ayo ndeleng kanthi tliti.

Ora nggumunake, rencana gratis cukup winates lan nampilake iklan Wix. Ditambah maneh, bandwidth lan ruang panyimpenanane cukup sederhana (saben 500MB) lan ora ngidini sampeyan nyambungake domain khusus menyang situs sampeyan.

Dadi, ya, ora cukup kanggo panggunaan jangka panjang, nanging menehi kesempatan sing apik kanggo ngerteni platform kasebut nganti 100% yakin iki alat sing cocog kanggo sampeyan. Waca Rencana rega Wix:

rencana situs web wix

The Sambungake rencana Domain ora beda adoh karo sadurunge. Keuntungan paling gedhe yaiku kamungkinan nyambungake jeneng domain khusus menyang situs web sampeyan. Yen sampeyan butuh kaca landas sing sederhana lan ora preduli karo anane iklan Wix, mula paket iki bisa uga cocog kanggo sampeyan. Yen sampeyan tuku lengganan saben taun, sampeyan bakal ngirit $ 30.

The Rencana Kombo minangka rencana rega paling murah sing ora kalebu iklan Wix. Kasedhiya voucher domain unik gratis sajrone 12 wulan (kanthi langganan tahunan), bandwidth 2GB, ruang panyimpenan 3GB, lan 30 menit video. Kabeh iki nggawe sampurna kanggo kaca landas lan blog cilik. Rencana iki regane $ 8.50 kanthi langganan tahunan utawa $ 14 kanthi kontrak saben wulan.

The Rencana tanpa wates minangka rencana situs web sing paling akeh digunakake. Freelancerpara wirausahawan lan pengusaha seneng banget amarga sampeyan ngidini sampeyan nggawe situs tanpa iklan, nggunakake aplikasi Site Booster kanggo nambah rangking SERP (kaca asil mesin telusuran) lan nikmati perawatan pelanggan sing prioritas. Yen sampeyan tuku lengganan tahunan, sampeyan bakal ngirit $ 42.

The VIP rencana minangka paket situs web Wix sing paling larang. Kanggo nampa kabeh alat sing dibutuhake kanggo nggawe situs web profesional, sampeyan kudu mbayar $ 24.50 saben wulan. Sampeyan bakal duwe domain khusus gratis sajrone 12 wulan, bandwidth tanpa wates, papan panyimpenan 35GB, sertifikat SSL gratis, 5 jam video, lan dhukungan pelanggan prioritas. Rencana VIP uga ngidini sampeyan ngrancang siji logo kanthi hak komersial kanthi lengkap.

rencana bisnis lan e-commerce wix

$ 17 saben wulan kanthi langganan tahunan, Wix's Dhasar Bisnis rencana minangka rencana Wix paling murah kanggo toko online. Saliyane domain kustom gratis sajrone 12 wulan (mung kanggo ekstensi pilih) lan dhukungan pelanggan prioritas, rencana iki uga ngidini sampeyan mbusak iklan Wix, nampa pembayaran online aman, lan ngatur transaksi langsung liwat dashboard Wix.

Uga kalebu akun pelanggan lan checkout cepet. Paket Business Basic paling apik kanggo bisnis lokal kanthi ukuran cilik lan menengah.

The Bisnis Unlimited rencana kalebu kabeh sing ana ing rencana Premium Bisnis Dasar lan papan panyimpenan 35GB, 10 jam video, lan kanthi otomatis ngetung pajak penjualan kanggo satus transaksi saben wulan.

Yen sampeyan pengin miwiti adol produk internasional lan nawakake lengganan, paket iki bisa uga cocog amarga sampeyan menehi kesempatan kanggo nampilake rega ing macem-macem mata uang lan adol langganan produk. Regane $ 25 saben wulan kanthi kontrak tahunan (ngirit luwih saka $ 60 tinimbang biaya langganan saben wulan suwene setaun).

Pungkasan, ora VIP bisnis rencana nglengkapi sampeyan fitur lan alat eCommerce sing kuat. Kanthi rega $ 35 saben wulan (yen sampeyan tuku lengganan taunan), sampeyan bakal bisa nampilake produk lan koleksi kaya sing dikarepake, nawakake produk langganan, nawakake produk ing Instagram lan Facebook, lan mbusak iklan Wix saka situs web sampeyan.

Sampeyan uga bakal entuk laporan pajak penjualan kanthi otomatis ngetung limang atus transaksi saben wulan uga nampa voucher Wix lan kupon aplikasi premium.

Rencana Penetapan Harga Squarespace

Squarespace nawakake rencana rega sing luwih gampang tinimbang Wix. Apa sing sampeyan weruh yaiku apa sing sampeyan entuk. Sampeyan bisa milih 4 rencana premium: 2 situs web lan 2 commerce.

Kuciwo, tukang situs ora duwe rencana selawase gratis, nanging sebagian nyoba kanggo nyoba gratis 14 dina. Aku yakin manawa 2 minggu cukup wektu kanggo njaluk ngerti platform lan mutusake apa cocog karo kabutuhan sampeyan.

Ayo nyilem menyang saben Rencana rega Squarespace.

rencana rega squarespace

The Personal rencana luwih larang tinimbang rencana Wix sing paling dhasar, nanging ana akeh sebab kenapa. Ora kaya rencana Domain Connect Wix, rencana Pribadi Squarespace dilengkapi jeneng domain khusus gratis sajrone setaun uga bandwidth lan ruang panyimpenan tanpa wates.

Kajaba iku, paket iki kalebu keamanan SSL gratis, fitur SEO internal, metrik situs web dhasar, lan optimalisasi situs seluler. Sampeyan bakal entuk kabeh iki kanthi rega $ 12 saben wulan yen sampeyan tuku kontrak tahunan.

The Bisnis rencana apik banget kanggo seniman lan musisi sing tujuane nggawe toko online kanggo kerajinan lan dagangan. Kanggo $18 saben wulan (langganan taunan), sampeyan bakal entuk Gmail profesional lan gratis Google Pangguna / kothak mlebu ruang kerja sajrone setahun lengkap lan bisa ngundang kontributor tanpa watesan menyang situs web Squarespace sampeyan. Sampeyan uga bakal duwe kesempatan kanggo adol produk tanpa watesan kanthi biaya transaksi 3% lan nampa nganti $100 Google Kredit iklan.

Squarespace iku Perdagangan Dasar rencana dikemas karo fitur bisnis lan adol. Iku kalebu kabeh sing ana ing paket Bisnis plus akeh ekstra. Kanthi rencana iki, sampeyan bakal duwe akses menyang analytics eCommerce sing canggih, bisa dikirim kanthi lokal lan regional, adol langsung nganggo aplikasi seluler Squarespace, lan menehi tag produk ing kiriman Instagram.

Pelanggan sampeyan duwe kesempatan kanggo nggawe akun supaya bisa checkout kanthi cepet lan sampeyan ora duwe biaya transaksi. Kabeh iki mung $ 26 saben wulan!

The Dagang Lanjut rencana iku cocog kanggo perusahaan sing pengin entuk saham pasar saka persaingan kanthi bantuan suite pemasaran sing kuat lan toko online gedhe sing nampa lan ngolah pesenan akeh saben dina / mingguan.

Loro saka kabeh fitur ing paket Basic Commerce, rencana iki uga kalebu pamulihan kereto sing ditinggalake, otomatis FedEx, USPS, lan pitungan tarif nyata UPS, lan diskon canggih.

Win Pemenang Yaiku…

Squarespace! Sanajan kalorone para pangembang situs web nawakake rencana situs web lan bisnis / commerce sing gedhe, Squarespace menang ing pertempuran iki amarga rencanane luwih sugih lan luwih gampang dingerteni (sing ngirit wektu akeh lan pungkasane dhuwit). Yen Wix mutusake kanggo nyakup domain gratis lan akun Gmail profesional gratis ing kabeh utawa sebagian besar rencana premi, mula bisa uga ana sing menarik ing arena iki. Nanging nganti saiki, Squarespace bakal tetep ora dikalahake.

Uji gratis kasedhiya kanggo Wix lan Squarespace. Coba Wix gratis lan nyoba Squarespace gratis. Mulai mbangun situs web sampeyan saiki!

Wix vs Squarespace: Dhukungan Pelanggan

Jinis Dhukungan PelangganWixSquarespace
manggon chattingOra AnaYa
emailYaYa
TelponYaOra Ana
media sosialN / AYa (Twitter)
Artikel lan FAQYaYa

Dhukungan Pelanggan Wix

Wix kalebu perawatan pelanggan ing kabeh jam ing kabeh rencana sing dibayar (rencana gratis dilengkapi dhukungan pelanggan sing ora prioritas). Kajaba iku, ana uga Pusat Bantuan Wix sing pancen gampang digunakake. Sampeyan mung kudu nemokake wangsulan sing sampeyan goleki yaiku isi tembung kunci utawa frase kunci ing garis telusuran banjur pilih artikel saka asil.

Ana uga 46 kategori artikel utama sampeyan bisa browsing, kalebu:

  • COVID-19 lan Situs Sampeyan;
  • Domain;
  • Tagihan;
  • Kothak layang;
  • Munggah kanthi Wix;
  • Editor Wix;
  • Editor Seluler;
  • Masalah Kinerja lan Teknis;
  • SEO;
  • Piranti Pemasaran;
  • Wix Analytics;
  • Toko Wix; lan
  • Nampa Bayaran.

Wix uga ngidini para pelanggan njaluk telpon balik nalika wis mlebu saka komputer. Penyedia situs web nyedhiyakake dhukungan telpon ing macem-macem basa, kalebu Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Ibrani, Rusia, Jepang, lan, mesthine, Inggris. Ditambah maneh, Wix nyedhiyakake dhukungan Korea kanggo tiket sing dikirim.

Wix durung nawakake dhukungan obrolan nganti saiki. Saiki, dhukungan obrolan langsung kasedhiya ing lokasi tartamtu, nanging sampeyan bisa pilih fitur iki lan supaya wong-wong ing Wix ngerti layanan perawatan pelanggan iki kudu.

Dhukungan Pelanggan Squarespace

Saben pangguna Squarespace bisa setuju Tim layanan pelanggan Squarespace luar biasa. Malah menang loro Steve Award (siji kanggo Departemen Pelayanan Taun ing kategori Layanan Komputer lan siji kanggo Eksekutif Layanan Pelanggan ing taun iki kanggo Direktur Pelanggan).

Squarespace nyedhiyakake perawatan pelanggan kanthi eksklusif liwat manggon chatting, sing cepet banget sistem tiket email, artikel jero (Pusat Bantuan Squarespace), lan forum sing dikelola komunitas diarani Squarespace Answers.

Sayange, Squarespace ora nawakake dhukungan telpon. Saiki, aku ngerti manawa pamilik bisnis lan pengusaha sing ngerti teknologi bisa njaluk bantuan sing dibutuhake liwat obrolan langsung (instruksi cepet, gambar, etc.), nanging wong anyar bisa uga luwih seneng ngrungokake swara pakar nalika nyoba ngatasi masalah sing ana gandhengane karo situs web.

Win Pemenang Yaiku…

Dasi maneh! Sanajan tim dhukungan pelanggan Squarespace wis dianugerahi kerja sing luar biasa, Wix uga ora bakal diremehake. Kaya sing sampeyan ngerteni, Wix ngrungokake pelanggan lan wiwit nawakake obrolan langsung ing sawetara lokasi. Mungkin Squarespace kudu nindakake perkara sing padha lan ngenalake dhukungan telpon ASAP.

Pitakonan Paling Sering

Apa Wix lan Squarespace?

Wix lan Squarespace minangka alat bangunan situs web adhedhasar awan sing ditujokake kanggo wong sing pengin nggawe situs web kanthi visual nggunakake drag-and-drop tanpa nulis kode.

Endi sing luwih apik, Squarespace lawan Wix?

Squarespace luwih apik tinimbang Wix, nanging sampeyan ora bakal kuciwa amarga salah siji tukang situs web sing apik. Bentenipun paling gedhe yaiku editor, lan yen sampeyan luwih milih editor seratan lan seragam (kanvas) sing wis terstruktur (terbatas).

Apa Wix lan Squarespace teka rencana gratis?

Wix nawakake rencana gratis nanging nerangake watesan lan pariwara. Rencana mbayar Wix diwiwiti mung $ 14 saben wulan. Squarespace ora menehi rencana gratis, mung nyoba rong minggu. Rencana Squarespace diwiwiti mung $ 12 saben wulan.

Apa Wix luwih gampang digunakake tinimbang Squarespace?

Ya wis. Ing Editor Wix sing ramah kanggo pamula ngidini sampeyan nambah teks, strip, gambar, gelaran slide, tombol, kothak, dhaptar, bar media sosial, video lan musik, formulir, lan akeh konten lan elemen desain kanthi mung milih sing disenengi banjur nyeret lan ngeculake ing endi wae pengin. Opo maneh, fitur Wix ADI nggawe luwih gampang. Kanthi mung mangsuli sawetara wangsulan cekak, alat Wix ADI bakal mikat situs web sing apik kanggo sampeyan mung sawetara menit. Editor situs Squarespace, ing tangan liyane, wis biasane digunakake.

Sing luwih larang - Wix utawa Squarespace?

Ya, gumantung karo apa sing sampeyan goleki. Yen sampeyan pengin mbangun toko online profesional, sampeyan butuh fungsi eCommerce. Rencana bisnis & eCommerce paling utama Wix (Rencana Dhasar Bisnis) regane $ 17 wulan kanthi langganan taunan, nalika Squarespace kalebu platform eCommerce lengkap ing Rencana Situs Web Bisnis kang regane $ 18 saben sasi karo kontrak taunan. Nanging, Rencana Bisnis Squarespace dilengkapi Gmail profesional gratis lan Google Pangguna / kothak mlebu ruang kerja sajrone setaun, ora kaya Wix.

Sing duwe template sing luwih apik - Squarespace utawa Wix?

Sing gampang iki: Squarespace. Squarespace nyedhiyakake pilihan template situs web sing dirancang kanthi profesional. Iki minangka salah sawijining kekuwatan utama. Nanging, penting kanggo dicathet yen Wix luwih apik nalika nggawe kustomisasi amarga editor intuitif.

Apa sampeyan bisa kanthi gampang ngalih saka Wix menyang Squarespace?

Ya, sampeyan bisa, nanging prosese cukup akeh wektu (ora ana cara otomatis kanggo pindhah saka Wix menyang Squarespace). Squarespace duwe artikel lengkap babagan transfer saka Weebly utawa Wix menyang Squarespace, sing nggawe situs web menehi saran marang para pangguna supaya situs web lawas tetep online nganti rampung nggawe situs Squarespace sing anyar. Iki tegese tegese sampeyan kudu nggawe situs lawas.

Sing luwih apik - Wix vs Squarespace kanggo seniman?

Rencana bisnis Squarespace paling apik kanggo para seniman amarga nawakake Gmail profesional gratis lan Google Pangguna / kothak mlebu ruang kerja sajrone setahun lengkap lan kemampuan kanggo ngundang kontributor tanpa watesan menyang situs web Squarespace sampeyan. Kanthi rencana bisnis, sampeyan uga bakal duwe kesempatan kanggo adol produk tanpa watesan kanthi biaya transaksi 3% lan entuk nganti $100 Google Kredit iklan.

Endi sing nawakake bantuan langsung paling apik, Squarespace utawa Wix?

Squarespace lan Wix nawakake dhukungan pelanggan sing apik banget. Sanajan tim dhukungan Squarespace wis dianugerahi amarga perawatan sing luar biasa, ora ana dhukungan telpon. Wix apik kanggo ngrungokake pelanggan lan nawakake dhukungan telpon kanggo sawetara lokasi

Wix vs Squarespace 2022: Ringkesan

Sanajan ora ana sing tetep ora peduli karo template situs web modern, Squarespace ora duwe apa sing kudu dikalahake kanggo ngalahake Wix, paling ora saiki. Wix bisa dadi platform sing luwih larang, nanging uga platform sing luwih ramah kanggo pemula lan fitur-fitur.

Saiki, Wix nyedhiyakake luwih akeh wong, wirausahawan, lan perusahaan sing luwih akeh amarga saka fleksibilitas lan app store sing nyengsemake. Nanging, nomer kasebut ora ngapusi - Wix duwe 200 yuta pangguna, nalika Squarespace mung udakara 3.8 yuta pelanggan.

Uji gratis kasedhiya kanggo Wix lan Squarespace. Coba Wix gratis lan nyoba Squarespace gratis. Mulai mbangun situs web sampeyan saiki!

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.