Wix vs Squarespace (Bandhingan 2024)

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Milih tukang situs web kanggo digunakake pribadi utawa bisnis minangka tugas sing angel banget saiki. Ana akeh platform bangunan situs web sing kasedhiya ing pasar lan kabeh padha kaya nawakake rencana lengkap. Ora bakal kaget Wix lan Squarespace ana ing ndhuwur dhaptar kasebut.

fiturWixSquarespace
Wixsquarespace
SummaryWix sampurna kanggo pamula amarga gampang digunakake, lan dilengkapi karo template lan aplikasi. Squarespace, ing tangan liyane, duwe pilihan desain sing luwih apik. Aku menehi saran kanggo Squarespace liwat Wix, nanging sampeyan ora bakal kuciwa karo salah siji - amarga loro kasebut minangka tukang situs web sing apik lan rega sing padha. Bentenipun paling gedhe yaiku editor, lan yen sampeyan luwih milih editor seret lan seret visual sing wis berstruktur utawa ora duwe kabentuk.
situswww.wix.comwww.squarespace.com
Fitur utamaprice: Saka $ 16 saben wulan
editor: Seret lan selehake. Unsur bisa nyeret lan ngeculake ing endi wae ing kaca.
Tema / template: 500 +
Domain & SSL gratis: Ya
Rencana gratis: Ya
price: Saka $ 16 saben wulan (nggunakake kode WEBSITERATING kanggo njaluk diskon 10%)
editor: Seret lan selehake terstruktur. Unsur diseret lan diturunake ing kaca ing struktur sing tetep.
Tema / template: 80 +
Domain & SSL gratis: Ya
Rencana gratis: Ora (mung nyoba gratis)
Ease🥇⭐⭐⭐⭐
Desain & Tata Letak⭐⭐⭐⭐🥇
Aplikasi & Add-ons🥇⭐⭐⭐⭐⭐
SEO & Pemasaran🥇🥇
ecommerce🥇🥇
blogging⭐⭐⭐⭐🥇
Value for Money🥇⭐⭐⭐⭐
Ngunjungi WixDolan maring Squarespace

Key Takeaways:

Squarespace duwe desain sing luwih resik lan nawakake template sing luwih apik, dene Wix duwe pilihan kustomisasi liyane.

Loro-lorone platform nawakake fitur eCommerce, nanging Squarespace luwih apik kanggo adol produk, dene Wix luwih apik kanggo adol layanan.

Squarespace luwih larang, nanging nawakake dhukungan pelanggan sing luwih apik, dene Wix luwih murah lan nduweni fitur sing luwih akeh.

TL; DR: Bentenane utama antarane Wix lan Squarespace yaiku Wix nawakake rencana gratis lan rencana mbayar wiwit $ 16 / sasi. Squarespace ora duwe rencana gratis, lan rencana mbayar diwiwiti saka $ 16 / sasi.

Wix lan Squarespace minangka pembangun situs sing populer, nanging masarakat luwih seneng sing pertama. Waca sandi Bandhingake Wix vs Squarespace kanggo ngerteni sebabe.

Sanajan kalorone para pangembang situs web nawakake akeh dhuwit, Wix tanpa ragu pilihan sing luwih sugih lan luwih serbaguna dibandhingake Squarespace. Wix nyedhiyakake pangguna kanthi koleksi template situs web sing dirancang kanthi tliti, editor situs sing gampang digunakake, lan akeh alat gratis lan mbayar kanggo fungsi ekstra. Plus, Wix duwe rencana selawase gratis sing migunani kanggo wong-wong sing ora gelem janji karo rencana mbayar tanpa luwih dhisik nggoleki platform.

Fitur Key

FeatureWixSquarespace
Koleksi template desain situs web gedheYa (500+ desain)Ya (80+ desain)
Editor situs web sing gampang digunakakeYa (Editor Situs Web Wix)Ora (antarmuka editing kompleks)
Fitur SEO internalYa (Robots.txt Editor, Server Side Rendering, akeh pangalihan 301, tag meta khusus, optimasi gambar, cashing cerdas, Google Search Console & Google Integrasi Bisnisku)Ya (generasi sitemap.xml otomatis, URL sing resik, pangalihan otomatis, Kaca Ponsel sing Disepetake, tag judhul otomatis, tag meta internal)
Email marketingYa (versi gratis lan pra-instal; luwih akeh fitur ing rencana Ascend premium Wix)Ya (bagean saka kabeh rencana Squarespace minangka versi gratis nanging winates; luwih akeh mupangat ing papat kampanye Kampanye Email)
Pasar appYa (250+ aplikasi)Ya (28 plugin lan ekstensi)
Pembuat logoYa (kalebu ing rencana premium)Ya (gratis nanging dhasar)
Analytics situs webYa (kalebu ing rencana premium sing dipilih)Ya (kalebu ing kabeh rencana premium)
Aplikasi selulerYa (Aplikasi Pamilik Wix lan Spasi dening Wix)Ya (Aplikasi Squarespace)
URLwww.wix.comwww.squarespace.com

Fitur Wix Kunci

Yen sampeyan wis maca sandi Wix review sampeyan bakal ngerti manawa Wix nyedhiyakake fitur lan alat sing migunani kanggo para pangguna, kalebu:

  • Pustaka gedhe template situs web modern;
  • Penyunting intuitif;
  • Wix ADI (Intelijen Desain Ponggawa);
  • Pasar App Wix;
  • Piranti SEO internal;
  • Wix Email Marketing; lan
  • Panganggo logo
template situs web wix

Saben pangguna Wix bisa milih 500+ template situs web sing digawe dening desainer (Squarespace duwe luwih saka 100). Pambangun situs web sing populer ngidini sampeyan nyuda pilihan lan nemokake template sing bener kanthi cepet kanthi milih salah siji saka 5 kategori utama.

Dadi, contone, yen tujuan sampeyan nggawe situs web kanggo organisasi hak-hak kewan, sampeyan bisa nglayang ing kategori Komunitas banjur pilih Non-Profit. Sampeyan bisa pratinjau cithakan sing disenengi utawa langsung nggawe dhewe.

editor wix

The WixEditor pancen prasaja lan gampang digunakake. Kabeh sing perlu dilakoni kanggo nambah konten utawa unsur desain menyang kaca ing situs web sampeyan yaiku klik ing '+' lambang, temokake apa sing sampeyan goleki, pilih, banjur seret banjur selehake ing endi wae sing sampeyan pengin. Sampeyan ora bisa nggawe kesalahan ing kene.

Squarespace, ing sisih liyane, nduweni editor terstruktur sing ora ngidini sampeyan nyelehake konten lan elemen desain ing endi wae sing sampeyan karepake. Kanggo nggawe luwih elek, Squarespace ora duwe fungsi autosave saiki. Iki tegese sampeyan kudu nyimpen kabeh pangowahan kanthi manual, sing cukup ngganggu, apamaneh ora praktis.

Salah siji sing paling disenengi babagan Editor Situs Web Wix yaiku pilihan kanggo ngidini ngasilake potongan teks cilik kanggo sampeyan. Sampeyan mung kudu milih jinis situs web (toko online, halaman kebangkrutan ebook resep, blog kekasih kewan, lan liya-liyane) lan pilih topik (Sugeng Rawuh, Babagan, Kutipan). Mangkene ide teks sing dakkarepake 'toko gir hiking':

ide teks editor wix
ide teks

Lumayan nyengsemake, bener?

The Wix ADI minangka salah sawijining aset paling gedhe sing nggawe situs web. Kadhangkala, wong pengin cepet-cepet online, nanging ora bisa nyewa pangembang web profesional kanggo mbangun lan mbukak situs. Iki nalika Wix's ADI mlebu.

Fitur iki ngirit sampeyan sing repot browsing perpustakaan template situs web Wix, milih salah siji atusan desain apik tenan, lan nyetel kanggo kabutuhan tartamtu. Sampeyan mung kudu menehi sawetara jawaban cepet lan pilih sawetara fitur kanggo mbantu ADI nindakake tugas.

pasar aplikasi wix

The Pasar Wix App kapenuhan aplikasi lan alat gratis lan mbayar sing apik sing bisa mbantu sampeyan nggawe situs web luwih fungsional lan ramah pangguna. Toko kasebut ndhaptar luwih saka 250 aplikasi web sing kuat, mula ana sawetara jinis situs web. Ayo goleki app sing paling umum digunakake lan peringkat paling dhuwur:

  • Popify Sales Pop Up & Pemulihan Keranjang (mbantu nambah sales lan nambah kapercayan toko online kanthi nuduhake tuku anyar);
  • Tanggalan Acara Boom (nampilake acara lan ngidini sampeyan adol tiket);
  • Weglot Translate (nerjemahake situs web sampeyan menyang pirang-pirang basa);
  • Afiliasi Sederhana (nglacak penjualan saben afiliasi / influencer);
  • Jivo Ngobrol Langsung (ngidini sampeyan nyambungake kabeh saluran komunikasi lan melu pengunjung situs sampeyan ing wektu nyata);
  • Ulasan Stempel dening PoCo (nglumpukake lan nampilake ulasan nggunakake Stamped.io);
  • Aliran Sosial (nampilake Instagram, Facebook, lan postingan media sosial liyane); lan
  • WEB-STAT (nyedhiyakake laporan pangguna-loropaken babagan cara pengunjung sesambungan karo situs sampeyan - wektu kunjungan pungkasan, referrer, lokasi geo, peralatan bekas, lan wektu sing digunakake ing saben kaca).
alat wix seo

Saben situs web ing Wix dilengkapi a alat SEO sing kuat. Tukang situs mbantu sampeyan nggunakake game SEO infrastruktur situs sing dioptimalake sing cocog karo kabutuhan crawler mesin telusuran.

Uga nggawe URL sing resik kanthi slug sing bisa disesuaikan, nggawe lan njaga Sitemap XML, Lan kompres gambar sampeyan kanggo nambah muatan sampeyan. Apa maneh, sampeyan bisa nggunakake AMP (kaca seluler sing digawe luwih cepet) nganggo Wix Blog kanggo nambah wektu mbukak blog lan nambah pengalaman pangguna seluler.

Wix uga menehi kebebasan lan keluwesan kanggo ngowahi slug URL, tag meta (judhul, deskripsi, lan tag grafik mbukak), tag kanonik, file robots.txt, lan data terstruktur.

Tambahan, sampeyan bisa nggawe pangalihan permanen 301 kanggo URL lawas kanthi Pengelola Pangalihan URL fleksibel Wix. Pungkasan, sampeyan bisa ngonfirmasi jeneng domain lan nambah peta situs menyang Google Search Console langsung saka dashboard Wix sampeyan.

pemasaran email wix

The Pemasaran Email Wix fitur ngidini sampeyan melu target target, ngirim nganyari bisnis, utawa nuduhake kiriman blog kampanye email sing apik lan efektif.

Editor email Wix iku intuisi lan ramah pangguna, tegese sampeyan ora bakal alangan muter macem-macem latar, warna, font, lan elemen desain liyane nganti sampeyan nggawe combo sing sampurna. Wix malah duwe Asisten Email sing nuntun sampeyan ngrampungake kabeh tahap utama proses nggawe kampanye email.

marketing email

Sampeyan sing duwe jadwal sing sibuk bisa nggawe pelanggan tetep anyar kanthi nggunakake pilihan otomatisasi email. Sawise email dikirim, sampeyan bisa ngawasi tingkat pangiriman, tarif mbukak, lan klik analitis data canggih terintegrasi.

Penting, dicathet yen fitur iki minangka bagean saka alat pemasaran lan manajemen pelanggan Wix sing diarani Wix munggah.

Yen pemasaran email minangka bagean penting saka strategi pemasaran konten, sampeyan kudu nganyarke rencana Ascend menyang Basic, Professional, utawa Unlimited amarga paket gratis lan pra-instal menehi akses winates menyang Email Marketing Wix lan alat bisnis liyane .

produsen logo wix

Beda karo alat nggawe logo gratis Squarespace, ing Wix Logo Maker cukup nyengsemake. Didhukung dening AI (intelijen buatan) lan mung butuh sawetara wangsulan sederhana babagan identitas merek lan pilihan gaya sampeyan kanggo desain logo profesional kanggo sampeyan. Sampeyan bisa, mesthi ngatur desain logo sing dikarepake.

Proses desain logo Squarespace pancen dhasar lan, terus terang, wis ketinggalan jaman. Sampeyan njaluk sampeyan ngisi jeneng bisnis, nambah tagline, lan pilih simbol. Yen sampeyan butuh alesan liyane supaya ora nggunakake alat online iki, Logo Squarespace nawakake font sing luwih sithik tinimbang sing kasedhiya ing situs web Squarespace.

Fitur Squarespace Utama

Yen sampeyan wis maca sandi Tinjauan Squarespace sampeyan bakal ngerti manawa Squarespace ngrayu para pamilik bisnis cilik lan seniman kanthi fitur sing apik banget, kalebu:

  • Koleksi template situs web sing apik;
  • Fitur blogging;
  • Fitur SEO internal;
  • Analytics Squarespace;
  • Kampanye Email; lan
  • Jadwal Squarespace
template kothak

Yen sampeyan takon karo tukang bangunan situs web apa sing paling disenengi babagan Squarespace, kemungkinane bakal bisa diarani template situs web sing apik tenan. Sekilas tampilan homepage Squarespace yaiku prelu diwujudake minangka wangsulan sing apik banget lan ora nggumunake.

Yen aku kudu milih pemenang adhedhasar tawaran template situs web, Squarespace bakal langsung njupuk mahkota. Nanging sayangé kanggo Squarespace, ora cara mbandhingaké.

blogging kothak

Squarespace kondhang amarga jenenge fitur blog paling apik uga. Squarespace minangka platform blogging sing apik amarga fungsi multi-penulis, fungsi penjadwalan kirim blog, Lan kemampuan komentar sing sugih (sampeyan bisa ngaktifake komentar liwat Squarespace utawa Disqus).

fitur blogging

Kajaba iku, Squarespace nawakake kesempatan kanggo sampeyan gawe blog kanggo dadi tuan rumah podcast sampeyan. Thanks kanggo feed RSS internal, sampeyan bisa nerbitake episode podcast menyang Apple Podcast lan layanan podcast populer liyane. Elinga yen Squarespace mung ndhukung podcast audio.

Pungkasane, Squarespace ngidini sampeyan nggawe lan mbukak nomer blog tanpa wates ing situs web sampeyan Ing kene saingane ringkih—Wix ora ndhukung nduwe luwih saka siji blog ing situs sampeyan.

kothak squad seo

SEO (optimisasi mesin telusuran) minangka bagean penting kanggo nduwe online sing kuwat lan Squarespace ngerti. Saben situs web Squarespace kasedhiya alat SEO kuat, Kalebu:

  • Judhul lan deskripsi kaca SEO (iki disetel minangka standar, nanging bisa diowahi);
  • Tag meta internal;
  • Generasi sitemap.xml otomatis kanggo indeksasi sing ramah SEO;
  • Kaca item lan URL barang koleksi kanggo gampang ngindeks;
  • Optimisasi seluler internal;
  • Pangalihan otomatis menyang siji domain utami; lan
  • Google Integrasi Bisnis Kula kanggo sukses SEO lokal.
analitik squarespace

Minangka pamilik akun Squarespace, sampeyan bakal duwe akses menyang Squarespace panel analytics. Ing kene sampeyan kudu golek cara para pengunjung tumindak nalika situs sampeyan.

Aside saka total kunjungan situs web, pengunjung unik, Lan tampilan kaca, sampeyan uga bakal duwe kesempatan ngawasi rata-rata kaca sampeyan (wektu sing ditindakake ing kaca, tingkat bouncing, lan tarif metu) kanggo ngevaluasi kinerja konten situs kanthi sakabehe.

Apa maneh, Squarespace ngidini sampeyan verifikasi situs web sampeyan karo Google Search Console lan ndeleng ing tembung kunci telusuran ndhuwur sing nyopir lalu lintas organik menyang situs web sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake informasi iki kanggo ngoptimalake luwih akeh konten situs sampeyan.

Paling ora, nanging paling ora yen sampeyan tuku salah siji rencana Niaga Squarespace, sampeyan bakal bisa nglacak kinerja saben produk sampeyan kanthi nganalisa volume pesanan, penghasilan, lan konversi miturut produk. Sampeyan uga bakal duwe kesempatan kanggo nyinaoni corong penjualan sampeyan lan ndeleng pirang-pirang kunjungan sampeyan sing dadi tuku.

pemasaran email squarespace

Squarespace Kampanye Email minangka alat pemasaran sing migunani banget. Iku fitur a pilihan akeh noto email sing apik lan ramah seluler lan editor sederhana sing ngidini sampeyan nambah teks, gambar, postingan blog, produk, lan tombol, uga ngganti font, ukuran font, lan latar mburi.

Alat Kampanye Email Squarespace kalebu ing kabeh rencana Squarespace minangka versi gratis nanging winates. Nanging, yen pemasaran email dadi fokus utama ing strategi pemasaran, coba tuku salah siji saka Squarespace papat rencana Kampanye Email sing dibayar:

  • wiwitan - ngidini sampeyan ngirim 3 kampanye lan 500 email saben wulan (regane: $ 5 saben wulan kanthi langganan taunan); 
  • inti - ngidini sampeyan ngirim 5 kampanye lan 5,000 email saben wulan + email kanthi otomatis (biaya: $ 10 saben wulan kanthi kontrak tahunan);
  • saben - ngidini sampeyan ngirim 20 kampanye lan 50,000 email saben wulan + email kanthi otomatis (biaya: $ 24 saben wulan kanthi langganan taunan); lan
  • Max - ngidini sampeyan ngirim kampanye tanpa wates lan 250,000 email saben wulan + email kanthi otomatis (biaya: $ 48 saben wulan kanthi kontrak tahunan).
jadwal squarespace

The Jadwal Squarespace alat bubar dikenalake. Kajaba Squarespace anyar iki mbantu pamilik bisnis cilik lan panyedhiya layanan ningkatake kasedhiyan, tetep teratur, lan ngirit wektu. Asisten Penjadwalan Squarespace bisa digunakake 24/7, tegese klien bisa ndeleng nalika kasedhiya lan Book janjian utawa kelas kapan pengin.

Salah siji bab sing paling apik babagan fitur iki yaiku kamungkinan sync karo Google Kalender, iCloud, lan Exchange Exchange dadi sampeyan bisa nampa kabar nalika janjian anyar dipesen. Aku uga seneng konfirmasi janjian otomatis lan bisa diatur, pangeling, lan tindak lanjut.

Sayange, ora ana versi gratis alat Penjadwal Squarespace. Nanging, ana 14-day trial free sing minangka kesempatan sing apik kanggo akrab karo fitur kasebut lan ngerti manawa investasi sing cerdas kanggo bisnis sampeyan.

Win Pemenang Yaiku…

Wix kanthi nembak dawa! Tukang nggawe situs web sing populer nyedhiyakake pangguna akeh fitur lan aplikasi sing migunani banget sing nggawe proses nggawe situs web pancen nyenengake lan nyenengake. Wix menehi sampeyan kesempatan kanggo nggawe ide situs web kanthi gampang lan cepet. Perkara sing padha ora bisa dingerteni kanggo Squarespace amarga editor kasebut wis biasane digunakake, luwih-luwih yen sampeyan anyar karo pembangun situs web online.

Uji gratis kasedhiya kanggo Wix lan Squarespace. Coba Wix gratis lan nyoba Squarespace gratis. Mulai mbangun situs web sampeyan saiki!

Keamanan & Privasi

Fitur KeamananWixSquarespace
SSL CertificateYaYa
Kepatuhan PCI-DSSYaYa
DDoS ProtectionYaYa
TLS 1.2YaYa
Pemantauan Keamanan Situs WebYa (24/7)Ya (24/7)
Verifikasi 2-LangkahYaYa

Keamanan & Privasi Wix

Nalika ngomong babagan keamanan lan privasi, sampeyan kudu ngerti yen Wix wis ngetrapake kabeh prekara sing dibutuhake langkah fisik, elektronik, lan prosedur. Kanggo pamula, kabeh situs web Wix kasedhiya keamanan SSL gratis. Lapisan soket aman (SSL) kudu amarga nglindhungi transaksi online lan ngamanake informasi pelanggan sing sensitif kayata nomer kertu kredit.

Wix uga PCI-DSS (Standar Keamanan Data Industri Kartu Pembayaran) cecek. Sertifikasi iki kudu ditindakake kanggo kabeh pedagang sing nampa lan ngolah kertu pambayaran. Ing ndhuwur iki, Wix's profesional keamanan web kanthi rutin ngawasi sistem pangembang situs web kanggo kerentanan lan serangan potensial, uga njelajah lan ngetrapake layanan pihak katelu kanggo nambah perlindungan privasi pengunjung lan pangguna.

Keamanan & Privasi Squarespace

Kaya pesainge, Squarespace njamin keamanan lan privasi para pangguna kanthi sertifikat SSL gratis kanthi tombol 2048-bit sing disaranake karo industri lan tandha tangan SHA-2. Squarespace njaga kepatuhan PCI-DSS biasa uga, minangka warta apik kanggo kabeh wong sing pengin nyiyapake lan mbukak toko online karo tukang situs iki. Ditambah maneh, Squarespace nggunakake TLS (Transport Layer Security) versi 1.2 kanggo kabeh sambungan HTTPS supaya akun sampeyan aman.

Yen moto sampeyan 'luwih aman tinimbang njaluk ngapura', Squarespace ngidini sampeyan nambah lapisan keamanan maneh menyang akun bukti asli loro-faktor (2FA). Sampeyan bisa ngaktifake pilihan iki liwat aplikasi otentikasi (cara sing disenengi) utawa liwat SMS (luwih gampang disiyapake lan digunakake nanging kurang aman).

Win Pemenang Yaiku…

Iku dasi! Kaya sing sampeyan ngerteni saka tabel perbandingan ing ndhuwur, kaloro pembangun situs web nyedhiyakake keamanan lan perlindungan sing apik banget tumrap malware, bug sing ora dikarepake, lan lalu lintas angkoro (proteksi DDoS). Iki tegese sampeyan ora bisa milih siji utawa liyane adhedhasar informasi iki mung.

Uji gratis kasedhiya kanggo Wix lan Squarespace. Coba Wix gratis lan nyoba Squarespace gratis. Mulai mbangun situs web sampeyan saiki!

Rencana & Harga

WixSquarespace
trialYa (14 dina + mbayar maneh)Ya (14 dina + mbayar maneh)
Rencana gratisYa (fitur winates + ora jeneng domain khusus)Ora (kudu tuku rencana premium yen uji coba gratis kadaluwarsa kanggo terus nggunakake platform)
Rencana situs webYa (Sambungake Domain, Combo, Unlimited, lan VIP)Ya (Pribadi lan Bisnis)
rencana eCommerceYa (Business Basic, Business Unlimited, lan Business VIP)Ya (Perdagangan Dasar lan Perdagangan Lanjutan)
Multiple siklus tagihanYa (saben wulan, tahunan, lan tahunan)Ya (saben wulan lan tahunan)
Biaya langganan saben wulan paling murah$ 16 / sasi$ 16 / sasi
Biaya langganan saben wulan paling dhuwur$ 45 / sasi$ 49 / sasi
Diskon lan kupon10% OFF saka rencana premium tahunan Wix (kajaba Connect Domain lan Combo) mung kanggo taun pisanan10% OFF (kode WEBSITERATING) situs web utawa domain ing sembarang rencana Squarespace mung kanggo tuku pisanan

Rencana Harga Wix

Loro saka sawijining rencana bebas-selawase, Wix nawakake 7 rencana premium uga. 4 yaiku rencana situs web, dene liyane 3 digawe karo bisnis lan toko online. Ayo ndeleng kanthi tliti.

Ora nggumunake, rencana gratis cukup winates lan nampilake iklan Wix. Kajaba iku, bandwidth lan ruang panyimpenan sithik (saben 500MB) lan ora ngidini sampeyan nyambungake domain menyang situs sampeyan.

Dadi, ya, ora cukup kanggo panggunaan jangka panjang, nanging menehi kesempatan sing apik kanggo ngerteni platform kasebut nganti 100% yakin iki alat sing cocog kanggo sampeyan. Waca Rencana rega Wix:

Rencana Harga Wixprice
Rencana gratis$0 - SANTIH!
Rencana situs web/
Rencana Kombo$23/bln ($ 16 / sasi nalika dibayar saben taun)
Rencana tanpa wates$29/bln ($ 22 / sasi nalika dibayar saben taun)
Pro rencana$34/bln ($ 27 / sasi nalika dibayar saben taun)
Rencana VIP$49/bln ($ 45 / sasi nalika dibayar saben taun)
Rencana bisnis & eCommerce/
Rencana dhasar bisnis$34/bln ($ 27 / mo nalika dibayar saben taun)
Rencana Bisnis Unlimited$38/bln ($ 32 / mo nalika dibayar saben taun)
Rencana VIP bisnis$64/bln ($ 59 / mo nalika dibayar saben taun)

The Sambungake rencana Domain ora beda banget karo sing sadurunge. Kauntungan paling gedhe yaiku kamungkinan kanggo nyambungake jeneng domain khusus menyang situs web sampeyan. Yen sampeyan butuh kaca kebangkrutan sing prasaja lan ora ngelingi anane iklan Wix, mula paket iki bisa uga cocog kanggo sampeyan. Elinga, rencana iki ora kasedhiya ing kabeh negara.

The Rencana Kombo minangka rencana rega paling murah sing ora kalebu iklan Wix. Nerangake karo voucer domain unik gratis sajrone 12 wulan (kanthi langganan taunan), bandwidth 2GB, ruang panyimpenan 3GB, lan menit video 30. Kabeh iki ndadekake sampurna kanggo kaca kebangkrutan lan blog cilik. Rencana iki biaya $ 16 / wulan kanthi langganan taunan.

The Rencana tanpa wates minangka rencana situs web sing paling akeh digunakake. Freelancers lan pengusaha seneng amarga ngidini sampeyan mbangun situs tanpa iklan, gunakake aplikasi Site Booster kanggo nambah peringkat SERP (kaca asil mesin telusur), lan nikmati layanan pelanggan prioritas. Yen sampeyan tuku langganan taunan, sampeyan bakal mbayar $22 / sasi.

The VIP rencana minangka paket situs web Wix sing paling larang. Kanggo nampa kabeh alat sing dibutuhake kanggo nggawe situs web profesional, sampeyan kudu mbayar $ 27 / wulan. Sampeyan bakal duwe domain khusus gratis sajrone 12 wulan, bandwidth tanpa watesan, ruang panyimpenan 35GB, sertifikat SSL gratis, jam video 5, lan dhukungan pelanggan prioritas. Rencana VIP uga ngidini sampeyan ngrancang siji logo kanthi hak komersial lengkap.

Kanggo $ 45 / wulan kanthi langganan taunan, Wix's Dhasar Bisnis rencana minangka rencana Wix paling murah kanggo toko online. Saliyane domain kustom gratis sajrone 12 wulan (mung kanggo ekstensi pilih) lan dhukungan pelanggan prioritas, rencana iki uga ngidini sampeyan mbusak iklan Wix, nampa pembayaran online aman, lan ngatur transaksi langsung liwat dashboard Wix.

Uga kalebu akun pelanggan lan checkout cepet. Paket Business Basic paling apik kanggo bisnis lokal kanthi ukuran cilik lan menengah.

The Bisnis Unlimited rencana kalebu kabeh ing rencana Business Basic Premium lan 35GB saka panyimpenan, 10 jam video, lan otomatis ngetung tax sales kanggo satus transaksi saben wulan.

Yen sampeyan pengin miwiti adol produk kanthi internasional lan nawakake langganan, paket iki bisa uga cocog kanggo sampeyan amarga menehi kesempatan kanggo nampilake rega ing pirang-pirang mata uang lan adol langganan produk.

Pungkasan, ora VIP bisnis rencana nglengkapi sampeyan karo fitur lan alat eCommerce sing kuat. Kanthi paket iki, sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo nampilake akeh produk lan koleksi sing dikarepake, nawakake produk langganan, nawakake produk sampeyan ing Instagram lan Facebook, lan mbusak iklan Wix saka situs web sampeyan.

Sampeyan uga bakal entuk laporan pajak penjualan kanthi otomatis ngetung limang atus transaksi saben wulan uga nampa voucher Wix lan kupon aplikasi premium.

Rencana Penetapan Harga Squarespace

Squarespace nawakake rencana rega sing luwih gampang tinimbang Wix. Apa sing sampeyan weruh yaiku apa sing sampeyan entuk. Sampeyan bisa milih 4 rencana premium: 2 situs web lan 2 commerce.

Kuciwo, tukang situs ora duwe rencana selawase gratis, nanging sebagian nyoba kanggo nyoba gratis 14 dina. Aku yakin manawa 2 minggu cukup wektu kanggo njaluk ngerti platform lan mutusake apa cocog karo kabutuhan sampeyan.

Ayo nyilem menyang saben Rencana rega Squarespace.

Rencana Harga SquarespacePrice saben wulanTandhingan Tahunan
Rencana gratis-salawas-lawaseOra AnaOra Ana
Rencana situs web/
Rencana pribadi$ 23 / sasi$ 16 / sasi (ngirit 30%)
Rencana bisnis$ 33 / sasi$ 23 / sasi (ngirit 30%)
Rencana perdagangan/
Rencana dhasar e-commerce$ 36 / sasi$ 27 / sasi (ngirit 25%)
Rencana lanjutan e-dagang$ 65 / sasi$ 49 / sasi (ngirit 24%)

The Personal rencana luwih larang tinimbang rencana Wix sing paling dhasar, nanging ana akeh sebab kenapa. Ora kaya rencana Domain Connect Wix, rencana Pribadi Squarespace dilengkapi jeneng domain khusus gratis sajrone setaun uga bandwidth lan ruang panyimpenan tanpa wates.

Kajaba iku, paket iki kalebu keamanan SSL gratis, fitur SEO sing dibangun, metrik situs web dhasar, lan optimasi situs seluler. Sampeyan bakal entuk kabeh iki kanggo $ 16 / sasi yen sampeyan tuku kontrak tahunan.

The Bisnis rencana apik banget kanggo seniman lan musisi sing tujuane nggawe toko online kanggo kerajinan lan dagangan. Kanggo $23/wulan (langganan taunan), sampeyan bakal entuk Gmail profesional lan gratis Google Pangguna / kothak mlebu ruang kerja sajrone setahun lengkap lan bisa ngundang kontributor tanpa watesan menyang situs web Squarespace sampeyan. Sampeyan uga bakal duwe kesempatan kanggo adol produk tanpa watesan kanthi biaya transaksi 3% lan nampa nganti $100 Google Kredit iklan.

Squarespace iku Perdagangan Dasar rencana dikemas karo fitur bisnis lan adol. Iku kalebu kabeh sing ana ing paket Bisnis plus akeh ekstra. Kanthi rencana iki, sampeyan bakal duwe akses menyang analytics eCommerce sing canggih, bisa dikirim kanthi lokal lan regional, adol langsung nganggo aplikasi seluler Squarespace, lan menehi tag produk ing kiriman Instagram.

Pelanggan sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo nggawe akun kanggo checkout cepet lan sampeyan ora bakal duwe biaya transaksi. Kabeh iki mung $ 27 / sasi!

The Dagang Lanjut rencana iku cocog kanggo perusahaan sing pengin entuk saham pasar saka persaingan kanthi bantuan suite pemasaran sing kuat lan toko online gedhe sing nampa lan ngolah pesenan akeh saben dina / mingguan.

Loro saka kabeh fitur ing paket Basic Commerce, rencana iki uga kalebu pamulihan kereto sing ditinggalake, otomatis FedEx, USPS, lan pitungan tarif nyata UPS, lan diskon canggih.

Win Pemenang Yaiku…

Squarespace! Sanajan loro tukang situs web nawakake situs web lan rencana bisnis / dagang sing apik, Squarespace menang perang iki amarga rencana kasebut luwih sugih lan luwih gampang dingerteni (sing ngirit wektu lan pungkasane dhuwit). Yen ing sawijining dina Wix mutusake nyakup domain gratis lan akun Gmail profesional gratis ing kabeh utawa umume rencana premium, bisa uga ana sing menarik ing arena iki. Nanging nganti saiki, Squarespace bakal tetep ora bisa dikalahake.

Uji gratis kasedhiya kanggo Wix lan Squarespace. Coba Wix gratis lan nyoba Squarespace gratis. Mulai mbangun situs web sampeyan saiki!

Dhukungan pelanggan

Jinis Dhukungan PelangganWixSquarespace
manggon chattingOra AnaYa
emailYaYa
TelponYaOra Ana
media sosialN / AYa (Twitter)
Artikel lan FAQYaYa

Dhukungan Pelanggan Wix

Wix kalebu perawatan pelanggan ing kabeh jam ing kabeh rencana sing dibayar (rencana gratis dilengkapi dhukungan pelanggan sing ora prioritas). Kajaba iku, ana uga Pusat Bantuan Wix kang pancene gampang kanggo nggunakake. Kabeh sing perlu dilakoni kanggo nemokake jawaban sing sampeyan goleki yaiku ngisi tembung kunci utawa frasa kunci ing garis telusuran lan pilih artikel saka asil.

Ana uga 46 kategori artikel utama sampeyan bisa browsing, kalebu:

  • COVID-19 lan Situs Sampeyan;
  • Domain;
  • Tagihan;
  • Kothak layang;
  • Munggah kanthi Wix;
  • Editor Wix;
  • Editor Seluler;
  • Masalah Kinerja lan Teknis;
  • SEO;
  • Piranti Pemasaran;
  • Wix Analytics;
  • Toko Wix; lan
  • Nampa Bayaran.

Wix uga ngidini para pelanggan njaluk telpon balik nalika wis mlebu saka komputer. Penyedia situs web nyedhiyakake dhukungan telpon ing macem-macem basa, kalebu Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Ibrani, Rusia, Jepang, lan, mesthine, Inggris. Ditambah maneh, Wix nyedhiyakake dhukungan Korea kanggo tiket sing dikirim.

Wix durung nawakake dhukungan obrolan nganti saiki. Saiki, dhukungan obrolan langsung kasedhiya ing lokasi tartamtu, nanging sampeyan bisa pilih fitur iki lan supaya wong-wong ing Wix ngerti layanan perawatan pelanggan iki kudu.

Dhukungan Pelanggan Squarespace

Saben pangguna Squarespace bisa setuju Tim layanan pelanggan Squarespace luar biasa. Malah menang loro Steve Award (siji kanggo Departemen Pelayanan Taun ing kategori Layanan Komputer lan siji kanggo Eksekutif Layanan Pelanggan ing taun iki kanggo Direktur Pelanggan).

Squarespace nyedhiyakake perawatan pelanggan kanthi eksklusif liwat manggon chatting, sing cepet banget sistem tiket email, artikel jero (Pusat Bantuan Squarespace), lan forum sing dikelola komunitas diarani Squarespace Answers.

Sayange, Squarespace ora nawakake dhukungan telpon. Saiki, aku ngerti manawa pamilik bisnis lan pengusaha sing ngerti teknologi bisa njaluk bantuan sing dibutuhake liwat obrolan langsung (instruksi cepet, gambar, etc.), nanging wong anyar bisa uga luwih seneng ngrungokake swara pakar nalika nyoba ngatasi masalah sing ana gandhengane karo situs web.

Win Pemenang Yaiku…

Dasi maneh! Sanajan tim dhukungan pelanggan Squarespace wis dianugerahi kerja sing luar biasa, Wix uga ora bakal diremehake. Kaya sing sampeyan ngerteni, Wix ngrungokake pelanggan lan wiwit nawakake obrolan langsung ing sawetara lokasi. Mungkin Squarespace kudu nindakake perkara sing padha lan ngenalake dhukungan telpon ASAP.

Pitakonan Umum Dijawab

Apa sawetara pertimbangan nalika milih pembangun situs web kanggo bisnis sampeyan?

Nalika milih pembangun situs web, penting kanggo nimbang cithakan kasedhiya lan opsi nyunting. Squarespace nawakake macem-macem template sing dirancang kanthi apik, kalebu template lan ekstensi modern. Editor situs kasebut ramah pangguna lan ngidini kustomisasi situs Squarespace sampeyan gampang.

Ing sisih liya, Wix nyedhiyakake akeh pilihan template, kalebu template Wix dhewe, lan nawakake template kemampuan kanggo nggunakake a subdomain utawa domain khusus. Cithakan Wix uga bisa disesuaikan banget, ngidini desain unik. Nalika nerangake panyuntingan kaca, Squarespace lan Wix duwe editor sing kuat, kanthi Squarespace nawakake editor Squarespace lan Wix nawakake template Wix.

Sakabèhé, penting kanggo milih pembangun situs web sing cocog karo kabutuhan bisnis sampeyan (contone bisnis online), nimbang faktor kayata cithakan sing kasedhiya lan opsi panyuntingan.

Apa fitur utama sing kudu ditimbang nalika nyiyapake situs web eCommerce?

Nalika nyiyapake situs web eCommerce, penting kanggo nimbang set fitur sing tepat kanggo nggawe fungsional lan ramah pangguna. Sawetara fitur eCommerce sing kudu diduweni kalebu Manajemen persediaan, ing kemampuan kanggo adol online, nampa pembayaran online, lan solusi eCommerce sing dipercaya.

Kajaba iku, nggabungake migunani piranti eCommerce bisa nambah pengalaman pangguna sakabèhé, kayata piranti lunak keranjang blanja, proses checkout sing aman, lan review pelanggan. Kanthi nimbang faktor kasebut, sampeyan bisa nggawe situs web eCommerce sing efisien lan nguntungake kanggo bisnis sampeyan.

Apa sawetara alat marketing penting kanggo bisnis cilik?

Kanggo bisnis cilik, duwe a ngarsane online kuwat iku wigati kanggo narik kawigaten pelanggan. Iki bisa digayuh liwat macem-macem strategi marketing kayata search engine optimization (SEO) kanggo nambah visibilitas ing mesin telusur, nggunakake Google Analytics kanggo nglacak lalu lintas situs web lan prilaku pangguna, lan nggunakake aplikasi pihak katelu kanggo nambah fungsi situs web.

tambahan, pembangun situs web kanthi intelijen desain buatan (ADI) bisa mbantu nggawe situs web sing katon profesional tanpa mbutuhake kawruh desain sing ekstensif. Piranti blog uga migunani kanggo nggawe konten sing informatif lan menarik kanggo narik pelanggan potensial. Penting kanggo tetep anyar ing pasar pembangun situs web lan milih platform sing nawakake solusi eCommerce lan alat pemasaran sing tepat kanggo nyukupi kabutuhan bisnis sampeyan.

Apa Wix lan Squarespace?

Wix lan Squarespace minangka alat bangunan situs web adhedhasar awan sing ditujokake kanggo wong sing pengin nggawe situs web kanthi visual nggunakake drag-and-drop tanpa nulis kode.

Endi sing luwih apik, Squarespace lawan Wix? Apa Wix luwih apik tinimbang Squarespace?

Squarespace luwih apik tinimbang Wix, nanging sampeyan ora bakal kuciwa karo salah siji amarga loro-lorone minangka pembangun situs web sing apik banget. Bentenane paling gedhe yaiku editor, lan yen sampeyan luwih seneng editor seret lan selehake sing terstruktur (winates) utawa ora terstruktur (kanvas kosong).

Apa sawetara fitur unik saka Wix?

Wix nawakake macem-macem fitur sing dadi pilihan populer kanggo nggawe situs web. Wix Mobile App ngidini pangguna ngatur situs nalika lelungan, dene Wix Store mbisakake fitur eCommerce kayata adol online lan nampa pembayaran online.

Wix Scores menehi pangguna umpan balik pribadi babagan carane bisa nambah kinerja situs web. Wix Forum minangka alat sing migunani kanggo nggawe lan ngatur komunitas online, dene Wix Events mbantu pangguna promosi lan ngatur acara. Sakabèhé, fitur khusus Wix iki nyedhiyakake toolkit lengkap kanggo pangguna sing pengin mbangun lan ngatur kehadiran online.

Apa rencana rega kanggo Squarespace lan sapa sing cocog?

Squarespace nawakake papat rencana rega, saben duwe fitur unik dhewe. Ing rencana kisaran saka $ 16 / sasi kanggo $ 49 / sasi, ditagih saben taun, lan dirancang kanggo ngebaki macem-macem jinis pangguna. Rencana Pribadi cocog kanggo individu sing lagi miwiti situs web lan butuh fitur dhasar, dene rencana Bisnis apik kanggo bisnis cilik sing pengin adol produk kanthi online.

Rencana Perdagangan Dasar kalebu fitur eCommerce canggih, dene rencana Perdagangan Lanjut cocog kanggo bisnis sing luwih gedhe kanthi kabutuhan sing luwih rumit. Rencana rega Squarespace nyedhiyakake keluwesan kanggo pangguna milih rencana sing paling cocog karo kabutuhan lan anggaran.

Apa Wix lan Squarespace teka rencana gratis?

Wix nawakake rencana gratis nanging ana watesan lan pariwara. Rencana mbayar Wix diwiwiti mung $ 16 / wulan. Squarespace ora nawakake rencana gratis, mung nyoba gratis rong minggu. Rencana Squarespace diwiwiti mung $ 16 / wulan.

Apa Wix luwih gampang digunakake tinimbang Squarespace?

Ya wis. Ing Editor Wix sing ramah kanggo pamula ngidini sampeyan nambah teks, strip, gambar, gelaran slide, tombol, kothak, dhaptar, bar media sosial, video lan musik, formulir, lan akeh konten lan elemen desain kanthi mung milih sing disenengi banjur nyeret lan ngeculake ing endi wae pengin. Opo maneh, fitur Wix ADI nggawe luwih gampang. Kanthi mung mangsuli sawetara wangsulan cekak, alat Wix ADI bakal mikat situs web sing apik kanggo sampeyan mung sawetara menit. Editor situs Squarespace, ing tangan liyane, wis biasane digunakake.

Wix pricing vs Squarespace: sing luwih larang?

Ya, gumantung karo apa sing sampeyan goleki. Yen sampeyan pengin mbangun toko online profesional, sampeyan butuh fungsi eCommerce. Rencana bisnis & eCommerce paling utama Wix (Rencana Dhasar Bisnis) biaya $ 16 / sasi kanthi langganan taunan, nalika Squarespace kalebu platform eCommerce lengkap ing Rencana Situs Web Bisnis kang regane $ 23 / sasi karo kontrak taunan. Nanging, Rencana Bisnis Squarespace dilengkapi Gmail profesional gratis lan Google Pangguna / kothak mlebu ruang kerja sajrone setaun, ora kaya Wix.
Kabeh, rega Squarespace vs Wix kalebu macem-macem variabel, mula gumantung karo anggaran lan kabutuhan sampeyan sing kudu dipilih.

Sing duwe template sing luwih apik - Squarespace utawa Wix?

Sing gampang iki: Squarespace. Squarespace nyedhiyakake pilihan template situs web sing dirancang kanthi profesional. Iki minangka salah sawijining kekuwatan utama. Nanging, penting kanggo dicathet yen Wix luwih apik nalika nggawe kustomisasi amarga editor intuitif.

Apa sampeyan bisa kanthi gampang ngalih saka Wix menyang Squarespace?

Ya, sampeyan bisa, nanging prosese cukup akeh wektu (ora ana cara otomatis kanggo pindhah saka Wix menyang Squarespace). Squarespace duwe artikel lengkap babagan transfer saka Weebly utawa Wix menyang Squarespace, sing nggawe situs web menehi saran marang para pangguna supaya situs web lawas tetep online nganti rampung nggawe situs Squarespace sing anyar. Iki tegese tegese sampeyan kudu nggawe situs lawas.

Sing luwih apik - Wix vs Squarespace kanggo seniman?

Rencana bisnis Squarespace paling apik kanggo para seniman amarga nawakake Gmail profesional gratis lan Google Pangguna / kothak mlebu ruang kerja sajrone setahun lengkap lan kemampuan kanggo ngundang kontributor tanpa watesan menyang situs web Squarespace sampeyan. Kanthi rencana bisnis, sampeyan uga bakal duwe kesempatan kanggo adol produk tanpa watesan kanthi biaya transaksi 3% lan nampa nganti $100 Google Kredit iklan.

Wix versus Squarespace: sing nawakake bantuan langsung sing paling apik?

Squarespace lan Wix nawakake dhukungan pelanggan sing apik banget. Sanajan tim dhukungan Squarespace wis dianugerahi kanggo perawatan sing luar biasa, ora ana dhukungan telpon. Wix apik kanggo ngrungokake pelanggan lan nawakake dhukungan telpon kanggo sawetara lokasi

Wix vs Weebly vs Squarespace: sing kudu dipilih?

Nalika mbandhingake platform bangunan situs web, Wix, Weebly, lan Squarespace asring diadu amarga popularitas lan antarmuka sing ramah pangguna. Wix, didegaké ing taun 2006, nawakake editor seret lan selehake bebarengan karo macem-macem template lan fitur sing bisa disesuaikan. Weebly, sing diadegake ing taun 2007, uga duwe editor sing ramah pangguna lan nyedhiyakake macem-macem template sing apik banget sing cocog kanggo macem-macem industri.
Squarespace, diluncurake ing taun 2004, dikenal kanthi desain sing apik lan modern, ngarahake profesional lan bisnis kreatif. Nalika Wix lan Weebly duwe pilihan cithakan sing luwih akeh lan integrasi aplikasi pihak katelu, Squarespace fokus nyedhiyakake pengalaman mbangun situs web sing kohesif lan visual.
Pungkasane, pilihan antarane Wix, Weebly, lan Squarespace gumantung saka kabutuhan lan preferensi pangguna tartamtu.

Shopify vs Wix vs Squarespace: endi sing paling apik?

Nalika mbandhingake platform bangunan situs web sing populer, Shopify, Wix, lan Squarespace, ana sawetara faktor sing kudu ditimbang. Shopify minangka platform fokus e-commerce sing nyedhiyakake alat lan fitur ekstensif sing dirancang khusus kanggo toko online. Nawakake antarmuka sing ramah pangguna, hosting sing dipercaya, lan macem-macem template sing bisa disesuaikan.
Ing sisih liya, Wix minangka pembangun situs web serbaguna sing nyedhiyakake macem-macem jinis situs web, kalebu toko online. Nawakake editor seret lan selehake, nggawe gampang banget kanggo pamula nggawe situs web sing apik banget.
Kajaba iku, Squarespace dikenal kanthi template sing apik lan modern, saengga cocog kanggo bisnis ing industri kreatif.
Nalika kabeh telung platform duwe kekuwatan sing unik, Shopify nduweni kemampuan e-commerce sing canggih, Wix unggul ing antarmuka sing ramah pangguna, lan Squarespace misuwur amarga template sing nggumunake kanthi visual. Pungkasane, pilihan ing antarane Shopify, Wix, lan Squarespace bakal gumantung karo kabutuhan lan preferensi pangguna tartamtu.

Putusan Kita ⭐

Sanajan ora ana sing tetep ora peduli karo template situs web modern, Squarespace ora duwe apa sing kudu dikalahake kanggo ngalahake Wix, paling ora saiki. Wix bisa dadi platform sing luwih larang, nanging uga platform sing luwih ramah kanggo pemula lan fitur-fitur.

Gawe situs web sing nggumunake kanthi gampang nganggo Wix

Temokake gabungan kesederhanaan lan kekuwatan sing sampurna karo Wix. Apa sampeyan pamula utawa profesional sing berpengalaman, Wix nawakake alat panyuntingan sing intuisi, seret lan selehake, fitur sing bisa disesuaikan, lan kemampuan eCommerce sing kuat. Owahi ide sampeyan dadi situs web sing nggumunake kanthi Wix.

Saiki, Wix nyedhiyakake luwih akeh individu, wirausaha, lan perusahaan amarga fleksibilitas lan toko aplikasi sing apik banget. Sawise kabeh, nomer kasebut ora ngapusi - Wix duwe 200 yuta pangguna, dene Squarespace mung udakara 3.8 yuta pelanggan.

Uji gratis kasedhiya kanggo Wix lan Squarespace. Coba Wix gratis lan nyoba Squarespace gratis. Mulai mbangun situs web sampeyan saiki!

Carane Kita Deleng Pembangun Situs Web: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa pembangun situs web, kita ndeleng sawetara aspek penting. Kita netepake intuisi alat kasebut, set fitur, kacepetan nggawe situs web, lan faktor liyane. Pertimbangan utama yaiku gampang digunakake kanggo wong sing anyar ing persiyapan situs web. Ing tes kita, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. pangaturan: Apa sing nggawe ngidini sampeyan ngowahi desain template utawa nggabungake kode sampeyan dhewe?
  2. Pangguna-loropaken: Apa pandhu arah lan piranti, kayata editor seret lan selehake, gampang digunakake?
  3. Value for Money: Apa ana pilihan kanggo rencana utawa nyoba gratis? Apa rencana mbayar nawakake fitur sing mbenerake biaya?
  4. keamanan: Kepiye carane pembangun nglindhungi situs web lan data babagan sampeyan lan pelanggan?
  5. cithakan: Apa cithakan kualitas dhuwur, kontemporer, lan mawarni-warni?
  6. dhukungan: Apa pitulungan kasedhiya, liwat interaksi manungsa, chatbot AI, utawa sumber informasi?

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Cathetan Suku

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Mohit minangka Managing Editor ing Website Rating, ing ngendi dheweke nggunakake keahliane ing platform digital lan gaya urip kerja alternatif. Pakaryane utamane babagan topik kaya pembangun situs web, WordPress, lan gaya urip nomad digital, nyedhiyakake panuntun dhumateng para pamaca lan praktis ing wilayah kasebut.

Nuduhake ...