Apa iku Landing Page Builder, lan kepiye cara kerjane?

ditulis dening

Pembangun kaca kebangkrutan minangka salah sawijining alat sing paling penting ing kothak piranti pemasar internet. Sampeyan ngidini sampeyan nggawe kaca kebangkrutan kanggo gagasan lan kampanye anyar sajrone sawetara menit. Sampeyan uga ngidini sampeyan ngoptimalake tingkat konversi kaca kebangkrutan kanthi tes pamisah.

Yen sampeyan pengin nggawe manawa kabeh kampanye mangsa ngarep, banjur mbangun kaca kebangkrutan iku kudu duwe.

Apa Halaman Landing?

Landing page minangka kaca web ing situs web sampeyan sing dirancang khusus kanggo kampanye pemasaran. Ora kaya kaca web liyane ing situs web sampeyan, kaca kebangkrutan dirancang kanthi tujuan konversi siji.

Tujuane bisa kanggo njaluk wong langganan dhaptar email sampeyan utawa supaya wong tuku.

Kekhususan saka kaca kebangkrutan yaiku sing ndadekake pilihan sing sampurna kanggo kampanye iklan / pemasaran. Ngirim lalu lintas Iklan Facebook langsung menyang homepage sampeyan kaya mbuwang dhuwit menyang jamban.

Kaca kebangkrutan sing dirancang khusus kanggo tujuan konversi siji entuk tingkat konversi sing luwih dhuwur tinimbang homepage utawa kaca umum liyane.

Kaca kebangkrutan ngidini sampeyan ngarahake demografi sing beda ing marketing sampeyan kanthi desain lan konten kaca sing beda. Sing luwih spesifik salinan sampeyan menyang demografi tartamtu, luwih dhuwur tingkat konversi sampeyan.

Nyatane, miturut Hubspot, perusahaan sing duwe 30 utawa luwih kaca kebangkrutan ngasilake 7 kaping luwih akeh tinimbang sing mung nggunakake 10.

Apa bedane antarane kaca kebangkrutan lan kaca ngarep?

iki grafis saka Unbounce nyorot prabédan antarane homepage lan kaca kebangkrutan:

landing page vs homepage

Minangka sampeyan bisa ndeleng, homepage nampilake macem-macem produk lan duwe puluhan pranala sing beda. Saben pranala ing homepage nduweni tujuan sing beda-beda lan bisa ngganggu pengunjung.

Ing sisih liya, kabeh pranala ing kaca kebangkrutan bisa uga nduweni teks sing beda-beda nanging kabeh duwe tujuan sing padha. Bedane liyane yaiku kaca kebangkrutan mung ngomong babagan siji produk.

Apa sing nggawe kaca kebangkrutan?

Nggawe landing page iku angel. Sampeyan kudu pinter nulis kode lan desain web. Sanajan sampeyan nyewa pangembang web kanggo mbangun siji kanggo sampeyan, sampeyan isih kudu mesthekake yen wis dioptimalake kanggo konversi.

Mbangun kaca kebangkrutan siji sing nduweni tingkat konversi dhuwur bisa biaya ewu dolar.

Iki ngendi gawe landing page mlebu. Padha ngidini sampeyan mbangun kaca kebangkrutan kanthi antarmuka seret lan selehake sing prasaja. Sisih paling apik yaiku teka karo puluhan template sing dirancang dening para profesional lan dioptimalake kanggo konversi.

Pembangun kaca kebangkrutan dipotong setengah wektu kanggo mbangun kaca kebangkrutan. Dheweke uga menehi alat kayata tes pamisah kanggo ngoptimalake kaca kebangkrutan lan nambah tingkat konversi.

Pengujian pamisah (pengujian A/B) ngidini sampeyan nyoba macem-macem variasi saka kaca kebangkrutan sing padha kanggo ngoptimalake tingkat konversi. Lan umume tukang kaca landing dilengkapi.

Fitur liyane sing paling apik sing ditawakake pembuat kaca kebangkrutan yaiku penerbitan cepet. Umume pembuat kaca kebangkrutan ngidini sampeyan nerbitake kaca kebangkrutan kanthi mung siji klik.

Tegese sampeyan bisa ngrancang lan nerbitake kaca kebangkrutan sajrone sawetara menit. Iki ngidini sampeyan nyoba kanthi cepet puluhan variasi lan nemokake sing ngowahi sing paling apik.

Kepiye carane nggawe landing page?

Pembangun kaca kebangkrutan biasane nawakake antarmuka seret lan selehake sing prasaja lan ngidini sampeyan ngowahi saben unsur kaca kebangkrutan kaya sing sampeyan deleng. Sejatine, apa wae sing sampeyan deleng ing kaca kebangkrutan nalika nyunting, sampeyan bakal weruh yen sampeyan nerbitake.

Iki ngidini sampeyan mbangun kaca kebangkrutan dhewe tanpa kawruh babagan desain utawa kodhe sing bakal ditindakake.

Mangkene tampilan antarmuka seret lan selehake:

carane nggawe landing page bisa

Gambar iki minangka alat sing diarani Divi. Iku plugin kanggo WordPress CMS

Sampeyan ngidini sampeyan ngowahi kaca kanthi langsung lan ndeleng apa asil pungkasan nalika sampeyan mencet tombol nerbitake. Sidebar ing sisih kiwa ngidini kula ngatur unsur sing aku pilih ing kaca.

Ngidini aku nambah unsur anyar kanthi ngeklik tombol Plus ing unsur liyane:

divi landing page builder

Divi minangka pembangun kaca kebangkrutan sing ngarahake kesederhanaan panggunaan. Pembangun kaca kebangkrutan liyane nawakake antarmuka seret lan selehake ing ngendi sampeyan nyeret unsur saka dhaptar menyang kaca sampeyan.

Mangkene sing nggawe landing page liyane Webflow's antarmuka katon kaya:

webflow landing page builder

Ora kaya Divi, pangguna target Webflow yaiku pemasar lan desainer sing luwih seneng karo alat desain kayata Photoshop.

Webflow nawakake luwih akeh kebebasan nanging uga duwe kurva sinau sing curam yen sampeyan durung nate nggunakake alat kasebut sadurunge.

Uga ora kaya Divi, Webflow ngidini sampeyan nyeret lan nyelehake unsur menyang kaca langsung saka sidebar:

aliran udara

Sanajan pembangun kaca kebangkrutan menehi kebebasan lengkap kanggo ngatur kaca kebangkrutan sampeyan, nanging sampeyan ora bakal miwiti nganggo kaca kosong kajaba sing dikarepake.

Pembangun halaman kebangkrutan teka karo puluhan template, sing dadi salah sawijining alasan utama kenapa para pemasar tresna.

Pembangun halaman kebangkrutan dilengkapi template sing wis digawe kanggo kabeh jinis kampanye pemasaran sing bisa ditindakake.

Punika ingkang Unbounce kang perpustakaan template katon kaya:

perpustakaan Cithakan unbounce

Kaya sing sampeyan ngerteni, dheweke nawakake puluhan template kanggo kabeh jinis kampanye pemasaran umum.

Ana rong jinis pembangun kaca kebangkrutan sing cocog karo rong kabutuhan:

WordPress Plugins

WordPress Plugins minangka piranti lunak cilik sing ngidini sampeyan nambah fungsi sampeyan WordPress situs web. Ana pembangun kaca kebangkrutan sing kasedhiya minangka a WordPress plugin.

Akeh pamilik bisnis lan pemasar luwih seneng alat kasebut amarga luwih gampang digunakake lan disambungake langsung karo sampeyan WordPress situs.

Sisih paling apik babagan nggunakake alat kasebut yaiku sampeyan bisa nerbitake kaca kebangkrutan menyang situs web sampeyan langsung kaya kaca liyane. Piranti SaaS biasane mung nerbitake kaca kebangkrutan menyang subdomain ing kaca sampeyan utawa ing subdomain ing jeneng domain dhewe.

WordPress tukang kaca kebangkrutan nawakake akeh fitur kaya alat SaaS nanging bisa uga ora menehi kebebasan utawa akeh fitur sing luwih maju.

Iki paling cocog kanggo pamula lan pemasar sing pengin nyurung kampanye pemasaran kanthi cepet.

Top WordPress Plugins Page Builder:

Alat SaaS

Alat nggawe kaca kebangkrutan iki wujud bebas lan ngidini sampeyan mutusake kabeh babagan kaca kebangkrutan sampeyan.

Secara harfiah ora ana watesan. Piranti kasebut cukup maju sing ngidini para desainer ngrancang kaca kebangkrutan kanthi langsung lan entuk kualitas sing padha karo alat kayata Photoshop.

Nanging iki ora ateges ora cocog kanggo pamilik bisnis utawa sapa wae sing lagi miwiti. Sanajan kurva sinau bisa uga rada curam yen sampeyan ora duwe pengalaman babagan alat desain, sinau alat kasebut menehi kebebasan lengkap babagan tampilan, rasa, lan tumindak kaca kebangkrutan.

Piranti kasebut ora mung luwih maju nanging uga luwih larang amarga target pelanggan perusahaan.

Pembangun Halaman Landing SaaS Paling Top:

Napa aku kudu nggawe landing page?

Pambangun landing page ngirit wektu lan dhuwit. Kanggo biaya saben wulan sing cilik, sampeyan entuk alat sing bisa ngasilake kaca kebangkrutan sing bakal nggawe isin departemen pemasaran perusahaan perusahaan.

Piranti kasebut dilengkapi puluhan template sing wis digawe sing dioptimalake kanggo konversi. Dheweke ngidini sampeyan nyoba ide marketing sampeyan kanthi cepet lan nerbitake kampanye anyar kurang saka setengah wektu sing biasane ditindakake.

Nyimpen dhuwit

Pembangun kaca kebangkrutan bisa ngirit ewonan dolar ing jangka panjang. Pembangun kaca kebangkrutan ngganti kabeh tim pangembang lan desainer web. Iki ngidini sampeyan nggawe kaca kebangkrutan dhewe sing bakal biaya sampeyan luwih saka $10,000 yen sampeyan nyewa tim desainer lan pangembang.

Umume tukang kaca kebangkrutan ora mung nawakake antarmuka seret lan selehake, nanging uga duwe puluhan alat kanggo mbantu sampeyan nambah konversi. Piranti sing ngidini sampeyan pamisah nguji kaca kebangkrutan lan nggawe pop-up njupuk timbal, lan liya-liyane.

Sisih paling apik babagan nggunakake pembangun kaca kebangkrutan yaiku dilengkapi puluhan template sing wis diuji perang sing bisa diowahi. Ora perlu nyoba macem-macem desain kanggo nemokake sing pungkasane bisa digunakake. Pilih landing page, isi rincian, lan iku!

Ngirit Wektu

Pembangun kaca kebangkrutan ngidini sampeyan mbangun lan nerbitake kaca kebangkrutan sampeyan kanthi cepet. Ora perlu ngenteni a freelancer kanggo bali menyang sampeyan. Ora perlu nyewa wong kanggo nyelehake kode anyar ing situs web sampeyan. Ora perlu bolak-balik karo a freelancer kanggo ngganti soko ing kaca kebangkrutan sampeyan.

Ing endi sing nggawe kaca kebangkrutan bersinar yaiku kemampuan kanggo ngidini sampeyan nyoba lusinan ide sing beda-beda kanthi cepet. Pengujian sing disengaja yaiku kepiye bisnis pindhah saka 6 angka dadi 7 angka. Sampeyan bisa nggawe macem-macem variasi saka kaca kebangkrutan sing dikarepake ing sawetara menit.

Umume pangembang kaca kebangkrutan dilengkapi fungsi tes A/B sing dibangun. Dadi, sampeyan bisa nggawe macem-macem kaca kebangkrutan lan alat pembangun bakal kanthi otomatis nyoba kabeh, lan nggunakake salah siji sing nindakake paling apik.

Cithakan Corong sing wis digawe

Pembangun kaca kebangkrutan teka karo puluhan template sing wis digawe kanggo kaca kebangkrutan. Nanging ora mung kuwi. Dheweke uga teka karo template sing wis digawe kanggo kabeh corong pemasaran.

Tegese, saben sampeyan arep ngluncurake kampanye anyar, sampeyan ora perlu ngenteni pirang-pirang minggu kanggo nggawe ide kanggo corong. Sampeyan mung bisa nggunakake template premade lan push metu kampanye ing dina utawa loro.

Umume tukang kaca landing nawakake template kanggo kabeh jinis corong kalebu corong webinar, corong evergreen, lan corong seri 7 dina.

ClickFunnels minangka alat kanggo mbangun corong penjualan sing misuwur ing industri - nanging yen sampeyan wis maca sandi review saka ClickFunnels banjur ngerti yen iku ora mirah. Bukak kene lan goleki apa alternatif ClickFunnels paling apik yaiku.

5 Jinis Landing Page

Jinis landing page sing beda-beda cocog kanggo macem-macem jinis lalu lintas. Yen sampeyan pengin tingkat konversi sing paling dhuwur, sampeyan kudu nggawe kaca kebangkrutan sing ngarahake segmen tartamtu saka pasar sampeyan.

Mangkene 5 jinis landing page sing paling umum:

Lead Capture Landing Pages

Tujuan saka kaca kebangkrutan panangkepan timbal yaiku kanggo entuk informasi kontak saka pengunjung sing bakal ngidini sampeyan ngubungi luwih lanjut. Kaca kebangkrutan njupuk timbal sing paling gampang mung njaluk jeneng lan email. Nanging sampeyan bisa uga takon akeh rincian sing bakal mbantu sampeyan luwih apik babagan pitakon.

Umume bisnis internet menehi hadiah gratis minangka imbalan kanggo informasi kontak pengunjung ing kaca panangkepan timbal. Freebie iki bisa dadi eBook gratis, video, uji coba gratis, utawa conto produk gratis.

Punika conto kaca kebangkrutan panangkepan timbal sing digunakake Hubspot:

hubspot lead capture landing page

Hubspot menehi akeh eBook gratis babagan marketing ing blog. Sing nyekel sampeyan kudu ndhaptar dhaptar email lan menehi sawetara informasi kontak minangka imbalan.

Nalika sampeyan ngeklik tombol Download Saiki, sampeyan bakal weruh popup iki sing takon rincian babagan perusahaan lan sampeyan dhewe sadurunge menehi akses menyang download:

hubspot

Kaca panangkepan timbal ora kudu menehi hadiah gratis. Bisa dadi kaca pitakon sing mung takon informasi kontak pengunjung supaya sampeyan bisa ngubungi dheweke mengko.

Ayo kula nuduhake sampeyan conto ...

Yen sampeyan nelusuri "plumber Chicago" ing Google, sampeyan bakal weruh sawetara iklan ing ndhuwur:

google asil telusuran

Lan yen sampeyan ngeklik salah sawijining iklan, sampeyan bakal weruh kaca kebangkrutan prasaja sing menehi katrangan babagan layanan kasebut lan njaluk informasi kontak sampeyan:

tukang kayu

Nalika sampeyan ngeklik tombol Book Janjian Sampeyan Dina iki, sampeyan bakal dijaluk rincian kontak sampeyan:

formulir janjian buku

Landing Pages Kanggo Google Ads

Landing Pages kanggo Google Iklan beda karo umume kaca kebangkrutan liyane lan kudu ngetutake pedoman sing diwenehake Google. Contone, pedoman penting yaiku olahpesen (kalebu judhul) kaca kebangkrutan sampeyan kudu cocog karo olahpesen Iklan sampeyan.

Lalu lintas teka saka Google Iklan nduweni maksud telusuran tartamtu. Contone, wong nggoleki Google kanggo "sepatu basket paling murah" mbokmenawa looking kanggo tuku sepatu basket sing murah. Dadi, Google bakal nuduhake dhaptar item saka situs eCommerce kayata eBay lan Amazon.

Kaca kebangkrutan kanggo Google Iklan perlu kanggo marem maksud saka pengunjung. Iki minangka conto sing sampeyan deleng nalika nggoleki "Dokter Gigi Chicago":

google serp

Yen ana wong sing nggoleki dokter gigi, mesthine ana darurat lan iki sing diomongake ing iklan kapindho ing gambar kasebut. Yen sampeyan mbukak kaca kasebut, sampeyan bakal langsung weruh tawaran:

situs web untu

Google Kaca kebangkrutan iklan paling apik nalika target pelanggan sing arep nggawe keputusan tuku pungkasan.

Landing Pages kanggo Iklan Facebook

Iklan Facebook minangka alat kabeh-ing-siji sing paling disenengi para pemasar internet. Dheweke ngidini sampeyan nambah kesadaran merek ing target pasar kanthi rega sing murah banget.

Dheweke ngidini sampeyan entuk klik menyang kaca kebangkrutan. Dheweke ngidini sampeyan nemokake lan target pelanggan sing duwe kapentingan sing padha karo wong sing wis tuku saka sampeyan. Iklan Facebook kaya piso swiss-army marketing internet.

Iki biasane katon kaya iklan Facebook:

landing page iklan facebook

Iklan iki saka situs sing diarani Diet Doctor. Dheweke nawakake rencana diet khusus kanggo mbantu ngilangi bobot. Deleng carane iklan iki ngarahake demografi tartamtu? Iki ngendi Iklan Facebook sumunar. Dheweke ngidini sampeyan target ceruk cilik tartamtu ing pasar sampeyan.

Iklan iki ndadékaké menyang kaca kebangkrutan prasaja sing nawakake kuis:

situs web diet

Sawise ana wong sing ngisi kuis iki, dheweke bakal dijaluk informasi kontak lan menehi hadiah gratis (rencana diet gratis). Umume bisnis nggunakake iklan Facebook kanggo njaluk wong liwat lawang. Iki biasane tegese njaluk wong langganan dhaptar email sampeyan.

Long-Form Sales Landing Page

Kaca kebangkrutan dodolan sing dawa yaiku ing ngendi sampeyan pungkasane nyurung adol. Iki ngendi sampeyan numpes sembarang bantahan prospek sampeyan lan pindhah kanggo matèni.

Kaca dodolan dawa (alias surat dodolan) biasane mung digunakake kanggo produk larang kayata kursus sing regane luwih saka $1,000 utawa punggawa konsultasi.

Kaca kebangkrutan iki diarani long-form amarga minangka jeneng kasebut biasane dawa banget.

Iki minangka conto kaca kebangkrutan kanggo kursus sing diarani Earnable dening penulis keuangan pribadi paling laris Ramit Sethi:

long form sales landing page

Biaya kursus iki luwih saka $ 2,000. Yen sampeyan mutusake maca kaca kebangkrutan iki kanthi lengkap, sampeyan butuh luwih saka siji jam.

Kaca kebangkrutan sing dawa nyathet kabeh keuntungan sing bakal ditampa saka produk:

Iki uga ngilangi bantahan sing bisa ditindakake dening prospek:

Kaca kebangkrutan Ramit Sethi ngilangi kabeh bantahan sing bisa dibayangake dening prospek ing saindhenging kaca kebangkrutan. Mulane suwe banget.

Kaca Pricing

Pracaya utawa ora, kaca rega sampeyan is kaca kebangkrutan. Lan salah siji sing paling penting ing. Umume wong sing ngunjungi kaca rega sampeyan nimbang tuku produk sampeyan. Iku kasempatan kanggo nggawe sale.

Kaca rega sing apik ngelingake prospek kenapa produk sampeyan dadi pilihan sing paling apik. Iki ditindakake kanthi nuduhake apa sing ditindakake produk sampeyan lan kepiye carane bisa mbantu pelanggan entuk asil sing dikarepake. Cara sing gampang kanggo nindakake iki yaiku kanthi dhaptar kabeh fitur produk sampeyan.

Mangkene carane LeadPages nindakake ing kaca regane:

kaca landing leadpages

Iki uga ngrusak bantahan lan wedi yen prospek sampeyan bakal tuku produk utawa layanan sampeyan. Apa sampeyan nawakake mbalekaken yen pelanggan ora seneng karo produk sampeyan? Apa ana kabijakan panggunaan sing adil kanggo piranti lunak/layanan sampeyan? Coba mangsuli pitakon kaya ngono ing kaca rega sampeyan.

Cara sing prasaja nanging efektif kanggo mangsuli pitakon apa wae sing bisa ditindakake prospek sampeyan yaiku bagean FAQ ing pungkasan kaca.

Sampeyan bisa uga ngerteni manawa umume perusahaan piranti lunak saiki kalebu bagean FAQ ing sisih ngisor kaca rega. Mangkene apa sing katon kanggo Convertkit:

kaca kebangkrutan convertkit

Bagean FAQ Convertkit minangka conto sing apik. Iki mangsuli meh kabeh pitakon sing bisa ditindakake prospek nalika lagi mikir tuku.

FAQ

Apa sing nggawe kaca kebangkrutan sing paling apik kanggo pamula?

Yen sampeyan pamula utawa pemilik bisnis cilik, Divi minangka pembangun kaca kebangkrutan sing paling apik kanggo sampeyan. Nerangake karo puluhan template lan dirancang kanggo pamula. Gampang banget digunakake lan ora butuh wektu kanggo sinau.

Napa aku kudu nggawe landing page?

Pembangun kaca kebangkrutan ngidini sampeyan nggawe lan nerbitake kaca kebangkrutan tanpa ndemek siji baris kode. Dheweke ngidini sampeyan nggawe kaca kebangkrutan dhewe nggunakake antarmuka seret lan selehake sing prasaja. Dheweke uga duwe puluhan template kanggo saben jinis kampanye pemasaran. Iki nyuda wektu sing dibutuhake kanggo miwiti kampanye pemasaran anyar ing setengah.

Apa bedane lan homepage lan landing page?

Homepage minangka panggonan sampeyan ngenalake produk lan layanan menyang pelanggan kanthi cepet. Homepage nyambung menyang sebagian besar bagean situs web. Biasane ora ngomong khusus babagan siji produk.

Kaca kebangkrutan minangka kaca sing dikhususake kanggo ngyakinake pengunjung supaya bisa tumindak. Tumindak kasebut bisa uga lengganan kanggo gabung karo dhaptar email sampeyan utawa bisa uga ndownload aplikasi saka toko app. Tindakan sing paling umum yaiku nggawe tuku.

Summary

Apa sampeyan miwiti wiwitan utawa mbukak bisnis online, sampeyan kudu nggawe landing page. Ngidini sampeyan nyoba ide anyar kanthi cepet lan miwiti kampanye pemasaran anyar sajrone sawetara jam.

Iku uga njupuk guesswork sing bakal nggawe kaca kebangkrutan kanthi konversi dhuwur kanthi nawakake atusan template premade sing dioptimalake konversi.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.