Review RoboForm (Apa Pangaturan Sandi sing Apik kanggo Budget Iki Apik?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

RoboForm minangka salah sawijining sing paling gampang digunakake, manajer sandhi sing aman banget. Yen sampeyan butuh pitulung kanggo ngatur akun online, RoboForm luwih becik dipriksa.

Saka $ 1.99 saben wulan

Entuk diskon 30% (mung $ 16.68 saben taun)

Ringkesan Review RoboForm (TL; DR)
Rating
dirating 4.3 metu saka 5
price
Saka $ 1.99 saben wulan
Rencana Gratis
Ya (nanging ing siji piranti ora ana 2FA)
enkripsi
Enkripsi AES-256 bit
Login Biometrik
ID Wajah, Bukak Kunci Pasuryan Pixel, ID Tutul ing iOS & macOS, Windows Hello, pamaca bekas driji Android
2FA / MFA
Ya
Isi Formulir
Ya
Ngawasi Web peteng
Ya
Platform sing Didhukung
Windows macOS, Android, iOS, Linux
Auditing Sandi
Ya
Fitur Key
Pilihan 2FA kaping. Auditing keamanan sandhi. Sandhi sing aman lan enggo bareng cathetan. Panyimpenan tetenger sing aman. Akses darurat
Deal Saiki
Entuk diskon 30% (mung $ 16.68 saben taun)

Akeh wong cenderung nggunakake maneh tembung sandhi ing pirang-pirang platform. Mbebayani banget amarga bisa nyebabake informasi sing dicolong, identitas sing dibajak, lan kahanan apes liyane. 

Iki ngendi pangatur sandhi kaya RoboForm mlebu. Simpen sandhi tanpa wates sampeyan ing server cloud sing aman lan mbantu dituduhake karo wong sing sampeyan karepake. 

Ora mung iku, uga bisa nangkep informasi pribadi sing sensitif lan nompo nalika dibutuhake kanggo ngisi formulir. 

RoboForm bisa uga dadi manajer sandi level entri, nanging fitur sing apik kanggo panggunaan pribadi lan bisnis. 

Sampeyan bisa uga nyimpen cathetan sing aman kanggo informasi umum lan digunakake miturut penak. Dadi, sawise nggunakake app kanggo sawetara wektu, iki sawetara pikirane babagan.

TL; DR: Nggunakake enkripsi tombol AES 256-bit lan fitur isi otomatis sing populer, RoboForm minangka salah sawijining manajer tembung sandhi sing paling gampang digunakake. Yen sampeyan butuh pitulung kanggo ngatur akun online, RoboForm luwih becik dipriksa.

Untung lan rugine

Pros RoboForm

  • Nuduhake Kredensial kanthi gampang

RoboForm nduweni fitur enggo bareng sandhi sing ngidini karyawan utawa pangguna nuduhake akun gabungan mlebu karo tembung sandhi sing dienkripsi. Iki kanggo njamin akses akun sing dikontrol lan nyegah kabutuhan kanggo ngganti nalika karyawan lunga.

  • Kategorikake Sandhi

Sampeyan bisa misahake sandhi kanggo macem-macem akun lan dhaptar ing macem-macem kategori: omah, papan kerja, hiburan, media sosial, lsp. Kabeh nggawe kabeh teratur lan luwih gampang navigasi liwat data. 

  • Kompatibilitas Piranti lan OS

RoboForm ndhukung kabeh browser web utama lan uga sing paling cilik. Integrasi browser meh tanpa cacat, lan aplikasi kasebut didhukung meh kabeh sistem operasi piranti seluler.

  • Trial free

Pilihan nyoba gratis kasedhiya kanggo akun bisnis sing ngidini pangguna nyoba layanan tanpa ngetik informasi kertu kredit.

Cons RoboForm

  • IsiOtomatis Gagal

Ing sawetara situs web lan portal, isi otomatis ora bisa digunakake, lan sampeyan kudu nyimpen lan masukan kredensial login kanthi manual.

  • Antarmuka Panganggo sing Usang

Antarmuka pangguna kanggo akun bisnis wis kuna lan duwe sawetara kamar kanggo dandan.

DEAL

Entuk diskon 30% (mung $ 16.68 saben taun)

Saka $ 1.99 saben wulan

Fitur RoboForm

Pangatur tembung sandhi RoboForm bisa uga ora paling apik dibandhingake karo pilihan liyane, nanging duwe fitur sing apik banget. 

Lan rega paling larang regane! Nanging, yen sampeyan isih ora precaya nggunakake, sampeyan bisa nyoba versi dhasar utawa malah nyoba gratis sadurunge tuku versi premium.

Mangkene sawetara fitur utamane:

Ease

Miwiti RoboForm pancen trep. Kasedhiya macem-macem rencana, kalebu versi gratis, lan sampeyan bisa milih sing cocog karo kabutuhan.

Ndhaptar karo RoboForm

Iku gampang kanggo nginstal RoboForm Password Manager menyang piranti sampeyan. Sawise sampeyan ndownload liwat installer sing cocog, banjur bakal nambah ekstensi browser menyang browser web default. 

Ana macem-macem tutorial teknologi video sing kasedhiya yen sampeyan butuh pandhuan instruksi.

nginstal roboform

Sawise iku, sampeyan kudu nyiyapake akun pangguna lan nggawe sandhi utama. Kanggo nambah anggota anyar menyang akun kulawarga utawa bisnis sampeyan, RoboForm bakal ngirim email kanggo njaluk idin lan instruksi luwih lanjut. 

Sawise persiyapan awal, program banjur ngimpor kabeh sandhi saka browser, manajer sandhi liyane, lan malah file CSV sing ditulis kanthi bener (yen sampeyan duwe). Bisa uga sync ing tetenger, sanajan koleksi pilihan impor luwih cilik tinimbang program liyane.

Ing versi Free, sampeyan mung bisa sync data sampeyan mung nganggo siji piranti. Iki ora mesthi dadi masalah yen sampeyan mung nggunakake piranti utama kanthi sambungan internet. 

Nanging aku entuk rencana kulawarga premium amarga ora ana watesan piranti utawa panyimpenan. 

Tembung Sandi Master

Kanggo ngakses akun RoboForm lan dijaga dilindhungi, sampeyan kudu ngetik kombinasi unik minimal 4 karakter, lan paling ora, 8. 

Iki sandhi utama sampeyan. Amarga sandhi utama ora ditularake ing server utawa disimpen ing backup awan, mula ora bisa pulih yen dilalekake. 

Sanajan manajer kata kunci RoboForm kasep melu partai kasebut, dheweke pungkasane ngenalake fitur akses sandhi darurat kanthi versi sing dianyari. Aku bakal ngomong babagan mengko.

Catetan: Sampeyan bisa uga bisa ngreset sandhi utama, nanging kabeh data sing disimpen bakal dibusak kanggo tujuan keamanan.

Panyimpenan Bookmark

Salah sawijining fitur RoboForm sing kaget banget yaiku nuduhake bookmark. Aku ketemu banget trep amarga aku duwe iPhone lan iPad nanging nggunakake Google Chrome ing PC. 

Lan amarga Safari ngidini aku ndeleng kaca web, aku mbukak kabeh piranti IOS lan gampang ngakses. Aku seneng bisa nindakake perkara sing padha kanggo Chrome.

Ngirit wektu nyata lan kaget ora kasedhiya ing manajer tembung sandhi liyane sing terkenal.

Manajemen Sandi

RoboForm ndhukung fitur sing sampeyan ngarepake saka produk bermutu lan larang sanajan dadi manajer kata sandi anggaran.

Impor Sandi

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, RoboForm ngimpor tembung sandhi saka kabeh browser web utama, kayata Chrome, Firefox, Internet Explorer, lan liya-liyane, uga sawetara sing cilik. 

Sawetara pangguna seneng mbusak sandhi saka browser amarga keamanane kurang. Sayange, RoboForm ora nawakake fitur ngresiki otomatis, mula sampeyan kudu nindakake dhewe.

Kata Sandi Dijupuk

Kaya sing sampeyan ngarepake saka program ngatur tembung sandhi, RoboForm njupuk kredensial login nalika sampeyan mlebu utawa mlebu menyang portal anyar lan nawakake kanggo nyimpen minangka kertu pass. 

Sampeyan uga bisa ndhaptar nganggo jeneng khusus lan dikategorikake kanthi ditambahake menyang folder anyar utawa sing wis ana. 

Kanggo wong sing seneng supaya kabeh diatur, aku ora bisa nulungi fitur cilik iki. Kabeh sing dibutuhake yaiku seret lan selehake kanggo ngatur kertu-kertu menyang bagean sing dakkarepake.

Loro saka sawetara kaca mlebu sing aneh, program iki bisa digunakake kanthi salah karo wong liya. Sanajan, ing sawetara kaca, ora kabeh kolom data dijupuk kanthi tepat. 

Contone, jeneng pangguna ora disimpen, nanging sandhi kasebut disimpen. Sampeyan bisa ngisi dhewe mengko, nanging rasane kaya kerja ekstra sing ora kudu sampeyan lakoni. 

Dadi, nalika sampeyan ndeleng situs maneh, RoboForm mindai database sampeyan kanggo kertu pass sing cocog. Yen ditemokake, kertu pos bakal pop, lan sampeyan kudu ngeklik kanggo ngisi kredensial. 

Pangguna Chrome kudu nindakake langkah tambahan lan milih opsi kasebut saka menu tombol toolbar. 

Sampeyan bisa uga ora katon angel banget, nanging kayane rada nesu nalika mikir babagan kabeh pilihan sing kasedhiya karo program liyane.

sandhi roboform

Sampeyan uga bisa ngetik macem-macem situs saka tombol toolbar ekstensi browser. Cukup goleki kredensial sing disimpen saka dhaptar lan folder sing diatur banjur klik link situs sing ditempelake. Bakal mlebu log langsung.

Sandhi IsiOtomatis

RoboForm wiwitane dirancang kanggo ngotomatisasi input data pribadi ing formulir web. Mangkono, performa banget nalika nerangake uga otomatis ngisi sandhi.

Nawakake 7 template sing beda kanggo saben kertu pos, sanajan sampeyan duwe pilihan kanggo ngatur sawetara lapangan lan nilai uga. Yaiku:

  • wong
  • Bisnis
  • passport
  • Alamat
  • Kartu kredit
  • Akun bank
  • Car
  • Custom
ngisi formulir roboform

Sampeyan bisa nambah macem-macem rincian kanggo saben identitas, kayata nomer kontak, alamat email, ID media sosial, lsp. 

Uga ana pilihan kanggo ngetik luwih saka siji jinis data, kayata macem-macem alamat utawa luwih saka siji informasi kertu kredit.

Aku ora ngira yen wis ndeleng keamanan iki ing papan liya, nanging RoboForm njaluk konfirmasi kanggo ngetik data sensitif. 

Sampeyan uga bisa nyimpen data pribadi kanggo kontak, kayata alamat, sing cocog banget yen sampeyan rencana ngirim hadiah utawa mail ing mbesuk.

Kanggo ngisi data, sampeyan kudu milih identitas sing dipengini saka toolbar, klik isi otomatis banjur deleng informasi sing relevan ditempelake ing formulir web sampeyan. 

Pangguna Sandi

Salah sawijining fungsi manajer password sing paling penting yaiku nggawe sandhi sing kuwat lan unik. Amarga manajer sampeyan bakal nyimpen cadangan serep kanggo sampeyan, mula sampeyan bakal kelingan ngelingi kabeh.

Sawise ngakses program liwat toolbar ekstensi browser, bakal nggawe sandhi kanggo sampeyan kanthi default kanthi wolung karakter.

Sandi gawan Chrome ora kuwat amarga ngemot kombinasi huruf gedhe lan cilik, digit nanging ora ana simbol. 

Lan mung ngemot wolung karakter, dene sandhi default sing digawe ing piranti IOS rada suwe. 

Nanging aja kuwatir, amarga sampeyan bisa ngganti setelan. Kanggo nggawe luwih kuat, sampeyan kudu pindhah menyang setelan Lanjut lan nambah dawa tembung sandhi lan centhang ing kothak simbol kalebu.

Tembung Sandi Aplikasi

Kajaba mung nyimpen sandhi kanggo portal web, uga nyimpen tembung sandhi saka aplikasi desktop. 

Sawise mlebu menyang aplikasi sampeyan, RoboForm njaluk idin kanggo nyimpen kredensial kasebut. Kanggo karyawan utawa pangguna sing nggunakake komputer supaya bisa ngakses aplikasi sing aman kanthi rutin, bisa ngirit wektu lan efisien.

Nanging fitur iki adoh banget. Amarga ana proteksi kothak wedhi internal sawetara aplikasi, mula RoboForm ora bisa ngisi informasi kanthi otomatis ing aplikasi kasebut. 

Iki minangka gangguan sithik sing diadhepi ing piranti Apple sing mlaku ing IOS nanging ora ing laptop Windows. Kajaba iki, aku ora nemokake masalah sing signifikan.

Keamanan lan Privacy

Nalika aku rada kuciwa karo sistem otentikasi rong faktor RoboForm, aku ora mikir kaya ngono. Iki amarga aku kesengsem banget karo sistem enkripsi lan fitur pusat keamanan.

Otentikasi Loro-Faktor lan Login Biometrik

Otentikasi rong faktor yaiku fitur keamanan sing kudu diduweni supaya ora bisa diretas. 

Amarga yen ana sing ngira sandhi master sampeyan, game kasebut bisa rampung. Tinimbang nggunakake SMS, RoboForm nggunakake aplikasi kaya Google Authenticator, Microsoft Authenticator, lan liya-liyane kanggo ngirim tembung sandhi sepisan (OTP) sementara menyang piranti sampeyan. 

Tanpa ngetik kode iki sing dikirim menyang piranti anyar, sampeyan ora entuk idin sing dibutuhake kanggo ngakses akun. 

Program iki bisa uga ora nduwe otentikasi multifaktor canggih sing sampeyan ngarepake, nanging tugas banget kanggo njaga entri sing ora dikarepake saka akun sampeyan.

Untunge, sanajan opsi rong faktor RoboForm diwatesi, sampeyan isih entuk sidik jari utawa identifikasi rai ing Windows Hello kanggo mbukak kunci akun sampeyan.

Ing otentikasi biometrik, mung sawetara personel sing diidini bisa ngakses bekas driji, ID pasuryan, pindai iris, utawa pangenalan swara. 

Amarga iki angel ditiru, sampeyan ora kudu kuwatir yen ana sing meretas akun sampeyan!

Catetan: Fitur 2FA ora kasedhiya ing versi gratis, RoboForm Nang endi wae.

Sistem Enkripsi

RoboForm nggunakake enkripsi AES kanthi tombol 256-bit sing dikenal minangka AES256 kanggo ngamanake data sing disimpen.

Kabeh informasi dikemas dadi siji file lan dienkripsi lan didekripsi kanthi lokal kanggo nglindhungi pembajakan utawa serangan cyber. Nyatane, iki minangka salah sawijining sistem enkripsi paling kuat sing kasedhiya saiki.

Tombol enkripsi dikode nganggo algoritma hashing sandhi PBKDF2 dikombinasikake karo uyah acak lan SHA-256 minangka fungsi hash. 

Mantan tanggung jawab kanggo nambah data ekstra menyang sandhi master minangka lapisan proteksi tambahan.

Pusat Keamanan

Pusat Keamanan kanthi cepet nglacak kabeh tembung sandhi sampeyan lan ngenali sandhi sing wis kompromi, ringkih, lan digunakake maneh. 

Sanajan nyoba supaya ora nggunakake tembung sandhi sing padha ing pirang-pirang situs, aku kaget amarga ngerti manawa aku mbaleni sawetara, utamane ing situs sing paling ora dikunjungi.

Kanggo ngindhari pelanggaran keamanan, aku kudu mlebu kanthi manual lan ngganti tembung sandhi kanggo saben item sing didhaptar. 

Aku ngarep-arep fitur pangowahan sandhi kanthi otomatis lan kuciwa banget amarga ora ditemokake ing kene. Wektu lan akeh energi.

Catetan: Saben sampeyan ngganti sandhi, RoboForm kanthi otomatis ndhaptar lan ngganti sandhi lawas ing basis data. 

Sampeyan uga bisa mriksa kekuwatan sandhi ing dhaptar utama. Amarga aku wis ngenteni akeh wektu kanggo ngganti sandhi sing digunakake maneh, bali maneh kanggo ngganti sandhi sing ringkih rasane akeh banget.

Nuduhake lan Kolaborasi

Aku wis nyebutake nuduhake tembung sandhi sadurunge, sing aman banget lan alat sing apik banget kanggo akun gabungan.

Nuduhake Sandi

RoboForm nggunakake kriptografi kunci publik-pribadi sing ngidini pangguna mung ngakses data sing diwenehake kanggo akun bisnis. 

Saben karyawan bakal duwe sandhi utama lan level ijin tartamtu kanggo ngetik kubah nanging ora ngerti sandhi sing nyata. 

Ing rencana kulawarga, sampeyan bisa nyiyapake akun sing beda kanggo anak. Dadi, yen pengin mlebu situs, sampeyan bisa nuduhake sandhi saka piranti tanpa ngetik kanthi manual. 

Nyingkiri kemungkinan supaya dheweke ora sengaja ndeleng sandhi uga!

Fitur enggo bareng sandhi sing gampang iki uga trep kanggo mbayar tagihan, dhaptar tugas lan layanan pangopènan, mlebu akun gabungan, lsp.

Ana rong pilihan kanggo kolaborasi - siji yaiku nuduhake, lan liyane yaiku ngirim. Nalika pisanan entuk versi gratis, aku mung bisa ngirim siji sandhi. 

Nanging kanthi versi mbayar, aku duwe enggo bareng tanpa wates karo pangguna liyane lan bisa uga ngirim kabeh folder sekaligus. Iki nggawe kerja luwih efisien, lan aku gumun yen pangguna gratis ora kejawab fitur sing apik banget.

Yen sampeyan nuduhake tembung sandhi karo pangguna, owah-owahan tembung sandi ing mangsa ngarep bakal kanthi otomatis synced menyang piranti panampa. 

Nanging yen sampeyan ngirim sandhi, sampeyan mung bakal menehi sandhi saiki. Yaiku, yen sampeyan ngganti rincian mlebu, sampeyan kudu ngirim maneh menyang pihak sing nampa. Iki cocog banget kanggo pangguna tamu kaya sing sampeyan kepengini duwe akses sementara.

Yen sampeyan wis mutusake nuduhake kredensial, sampeyan uga bisa nemtokake setelan idin. Kasedhiya 3 pilihan: 

  • Mung Login: Pangguna anyar bisa log in lan ngakses akun nanging ora bisa nyunting utawa nuduhake sandhi.
  • Maca lan Tulis: Pangguna bisa ndeleng lan ngowahi item, kang bakal synced ing kabeh piranti.
  • Kontrol Lengkap: Pangguna iki duwe kontrol admin. Dheweke bisa ndeleng lan ngowahi item uga nambah pangguna anyar lan ngowahi setelan idin.

Aku nganggep iki minangka fitur sing cerdas amarga sampeyan pengin kabeh wong ing akun kulawarga / bisnis duwe wewenang sing padha. 

Akses darurat

Yen ana kahanan sing ora dikarepake, kayata ora aktif utawa kelangan piranti, sampeyan uga duwe pilihan kanggo milih kontak darurat kanggo ngakses data. 

Wong iki malah bisa mlebu kubah ing papan sampeyan. Dadi, sampeyan kudu milih wong sing dipercaya dadi kontak darurat.

Fitur iki mung kasedhiya ing versi sing dianyari, yaiku RoboForm Everywhere, versi 8. Yen sampeyan ngeklik tombol toolbar ekstensi browser, sampeyan bakal nemokake tab kasebut ing sisih ngisor dhaptar konten utama.

Bakal ana siji tab kanggo kontak sampeyan lan liyane kanggo wong sing wis milih sampeyan dadi duweke.

kontak darurat

Nggawe fitur iki gampang banget. Sawise ngetik alamat email wong kasebut lan nemtokake wektu tunggu 0-30 dina, panampa bakal entuk email sing nerangake proses, persyaratane, lan langkah-langkah sabanjure. Sing nampa uga bisa nginstal versi gratis yen pengin.

Waktu entek yaiku periode pambuka supaya ora nyalahi panggunaan. Yen panampa njaluk akses ing wektu kasebut, sampeyan bakal dilaporake langsung.

Dadi, sampeyan bisa terus nyimpen kontak kasebut minangka kontak darurat utawa ngilangi manawa sampeyan pengin. Nanging elinga, yen rampung wektu entek, dheweke bakal entuk akses lengkap menyang akun sampeyan lan data ing njero.

Dadi, yen sampeyan ilang sandhi master, kontak bisa log in menyang akun sampeyan lan ndownload file CSV kanggo sampeyan. Sampeyan mengko bisa ngunggah file iki yen sampeyan instal maneh RoboForm menyang piranti anyar sampeyan.

Rencana Gratis vs. Premium

Kasedhiya 3 macem-macem versi RoboForm kanthi rega sing beda: gratis, premium, lan rencana kulawarga. 

Aku miwiti nganggo versi gratis lan pungkasane njupuk rencana kulawarga kanggo digunakake karo sedulurku. Katelu opsi kasedhiya kanggo Windows, macOS, IOS, lan Android.

RoboForm Gratis

Iki versi gratis sing bisa uga ora paling apik, nanging nawakake fitur sing cocog. Sampeyan bakal entuk layanan standar, kayata:

  • Isi formulir web otomatis
  • Nyimpen otomatis
  • Auditing Sandi
  • Nuduhake Sandi

Nanging, para pelanggan gratis ora ngerteni akeh fitur hebat, sing isin banget amarga para pesaing, kayata LastPass lan Dashlane, nawakake versi gratis sing luwih maju lan duwe fitur sing luwih apik. 

Nanging yen sampeyan bakal entuk RoboForm, versi gratis minangka cara sing apik kanggo ngenalake program kasebut.

RoboForm Nang endi wae

Versi premium kalebu macem-macem fitur lan uga regane terjangkau. Saliyane layanan standar, uga duwe:

  • Panyimpenan sandhi tanpa wates
  • Otentikasi rong faktor (2FA)
  • Nuduhake kanthi aman kanggo macem-macem login sekaligus
  • Akses kontak darurat

Sanajan regane luwih murah tinimbang umume pesaing, Roboform 8 Nang endi wae nawakake diskon langganan pirang-pirang taun lan jaminan dhuwit bali.

Kulawarga RoboForm

Rencana iki kaya Ing endi-endi rencana lan duwe kabeh fitur sing padha. Nanging, watesan akun kanggo rencana iki disetel dadi 5. Transaksi lan diskon kanggo RoboForm Nang endi wae lan Kulawarga meh padha.

Rencana Harga

Ana 3 rencana RoboForm sing kasedhiya kajaba 'Bisnis.' RoboForm mung nawakake pilihan pambayaran saben taun, nanging terjangkau banget.

Yen sampeyan tuku kontrak 3 utawa 5 taun kanggo versi premium, sampeyan bakal entuk diskon luwih.

Nanging yen sampeyan isih ora precaya babagan masalah langganan, aja kuwatir, amarga ana jaminan dhuwit bali 30 dina sing ngidini sampeyan nyoba program tanpa resiko!

penting: Opsi pengembalian dana ora valid kanggo lisensi perusahaan.

plansRereganfitur
Individu / DhasarfreePiranti siji. Isi formulir web otomatis. Nyimpen otomatis Auditing Sandi. Nuduhake Sandi
RoboForm Nang endi wae$ 19 Saka $ 1.99 saben wulanPiranti kaping pirang-pirang. Panyimpenan sandhi tanpa wates. Otentikasi rong faktor (2FA). Nuduhake kanthi aman kanggo macem-macem login sekaligus. Akses kontak darurat
Kulawarga RoboForm$ 38Piranti pirang-pirang kanggo 5 akun kapisah. Panyimpenan sandhi tanpa wates. Otentikasi rong faktor (2FA). Nuduhake kanthi aman kanggo macem-macem login sekaligus. Akses kontak darurat
Bisnis $ 29.95 dadi $ 39.95 (miturut jumlah pangguna) 
EnterpriseN / A

Pitakonan Paling Sering

Enkripsi apa sing digunakake RoboForm?

RoboForm nggunakake enkripsi AES 256-bit end-to-end. Iki minangka salah sawijining enkripsi paling kuat sing kasedhiya sing ndhelik lan dekripsi data kanthi lokal lan ora ing server.

Iki njamin manawa pangembang, apamaneh peretas, ora bisa ngakses kredensial mlebu. Uga ndhukung otentikasi 2FA lan biometrik ing versi premium minangka alangi proteksi ekstra.

Ing endi RoboForm Sandi Manajer nyimpen sandhi?

Nalika enkripsi bisa ditindakake sacara lokal, RoboForm nggunakake panyimpenan awan sing aman kanggo nyimpen data kasebut. Iki mbantu ing syncdata ing antarane macem-macem piranti, formulir isi otomatis, lan nuduhake sandhi karo pangguna anyar.

Sampeyan uga bisa milih nyimpen data kanthi lokal. Nanging kanggo nindakake, sampeyan kudu dadi pangguna canggih sing duwe keahlian keamanan kanggo nduwe panyimpenan maya sing aman.

Sanajan iki bisa uga luwih aman, sampeyan kudu mriksa manawa ora ana kesalahan ing pakaryan sampeyan.

Browser apa sing cocog karo RoboForm?

RoboForm ndhukung meh kabeh browser utama, kayata Safari, Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge, Opera, lsp.

sampeyan bisa sync karo sistem operasi populer, yaiku, IOS, Android, Windows PC, lan macOS. Nanging, ora ndhukung Linux.

Apa aku bisa nemokake maneh akun yen kelangan sandhi master?

Kanggo njamin keamanan maksimal, malah pangembang ora bisa ngidentifikasi sandhi utama sampeyan. Dadi, dheweke ora bisa nemokake maneh akun sampeyan. Nanging yen sampeyan nduwe otentikasi biometrik, sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nyoba mbalekake akun sampeyan.

Pilihan liyane yaiku supaya kontak darurat sampeyan ngakses akun atas jenenge lan ndownload kabeh data menyang file sing mengko bisa diunggah menyang akun anyar.

Sing paling anyar versi RoboForm?

RoboForm 8 ing endi wae dadi versi paling anyar saiki, sing dianyari sawise istirahat 6 taun.

Nduwe antarmuka panganggo anyar sing beda banget karo model sadurunge lan rada mbingungake kanggo pangguna lawas lan anyar. Fitur lawas wis dianyari ing versi iki, uga sawetara sing anyar uga ditambahake.

Piranti audit apa sing bisa dakkarepake saka RoboForm?

Fitur keamanan Pusat Keamanan kalebu ngenali sandhi dobel, log duplikat, lan ngitung kekuwatan sandhi. Nggunakake algoritma open-source sing diarani "zxcvbn."

Summary

RoboForm nduweni macem-macem fitur, utamane ing versi sing mbayar. Sistem enkripsi, teknologi ngisi formulir canggih, lan nuduhake bookmark minangka sawetara atribut sing paling penting. 

RoboForm duwe akeh ruang kanggo dandan dibandhingake karo pesainge, kayata antarmuka pangguna sing wis ketinggalan jaman ing versi Bisnis, pembersihan otomatis kanggo tembung sandhi sing digunakake maneh lan ringkih, 2FA, lsp. 

Nanging yen sampeyan nggoleki Manajer sandhi sing ora rumit lan aman banget kanggo mbantu sampeyan ngatur akun online lan njaga identitas sampeyan aman, banjur ora katon adoh saka RoboForm. Sampeyan bisa uga minangka manajer tembung sandhi level entri, nanging tugas kasebut pancen apik banget.

DEAL

Entuk diskon 30% (mung $ 16.68 saben taun)

Saka $ 1.99 saben wulan

Pangguna Anggota

Aku seneng bentuk robo

dirating 4 metu saka 5
Muga 2, 2022

Roboform luwih murah tinimbang alat pangatur sandi liyane nanging sampeyan entuk apa sing sampeyan bayar. UI pancen ketinggalan jaman. Kerjane apik lan aku durung weruh kewan omo nanging wis ketinggalan jaman dibandhingake karo manajer sandi liyane. Aku duwe masalah ing ngendi Roboform ora mbedakake antarane subdomain sing beda-beda sing ndadékaké liwat dhaptar rong lusin kredensial kanggo aplikasi web sing beda-beda sing digunakake kanggo karya sing nuduhake jeneng domain sing padha.

Avatar kanggo Tesfaye
Tesfaye

Luwih murah tinimbang sing paling akeh

dirating 4 metu saka 5
April 9, 2022

Nalika kancaku ngandhani yen Roboform luwih murah tinimbang LastPass lan duwe kabeh fitur sing padha, mung aku kudu krungu kanggo ngalih. Aku wis nggunakake Roboform luwih saka 3 taun saiki lan aku ora kantun LastPass. Siji-sijine sing aku ora seneng babagan Roboform yaiku fitur isi otomatis sing wis lawas. Ora mesthi bisa lan nyalin lan nempelake kredensial saka Roboform kanthi manual mbutuhake gaweyan. Nanging ora luwih elek tinimbang LastPass. Isi otomatis LastPass kaya ala.

Avatar kanggo Laleh
Laleh

Nyengsemaken

dirating 5 metu saka 5
Februari 26, 2022

Aku mung bubar nggunakake Roboform kanggo panggunaan pribadi. Kita duwe ing perusahaan kita lan bisa digunakake kanthi sampurna kanggo kabeh tim. Kita bisa enggo bareng sandhi karo saben liyane tanpa alangan. Nalika kredensial pangguna sing umum digunakake dianyari, bakal dianyari kanggo kabeh wong bebarengan. Iku apik kanggo tim nanging bisa uga ora paling apik kanggo panggunaan pribadi. Kerjane apik nanging ora apik kanggo panggunaan pribadi kaya Bitwarden utawa Dashlane.

Avatar kanggo Liva B
Liva B

Terjangkau banget

dirating 5 metu saka 5
September 28, 2021

Anggaran tegese kabeh kanggo aku. RoboForm bisa uga dudu manajer tembung sandhi sing paling canggih tinimbang kanca liyane lan sampeyan bisa uga ujar manawa wis kuna. Nanging, tresnani regane lan larang banget kanggo kabutuhan, mula aku bakal menehi rating 5-bintang.

Avatar kanggo Rommel R
Rommel R

Sederhana Nanging Bisa dipercaya

dirating 4 metu saka 5
September 27, 2021

Sing paling disenengi babagan RoboForm yaiku aplikasi kasebut gampang banget lan bisa dipercaya. Nanging, antarmuka panganggo pancen wis ketinggalan jaman, utamane aplikasi desktop. Nalika nerangake privasi lan keamanan, data lan masalah privasi liyane dijamin. RoboForm bisa uga ora elegan kaya alternatif anyar liyane ing pasar, nanging sing penting fungsional lan regane regane larang banget.

Avatar kanggo Miles F
Mil F

RoboForm Nang endi wae Ana Pilihan sing Becik

dirating 5 metu saka 5
September 27, 2021

RoboForm Nang endi wae pancen migunani. Aku seneng fitur, rega, lan kabeh fungsi kanggo nglindhungi kabeh wong. Dhuwur 5!

Avatar kanggo Misty B
Misty B

RoboForm Wis Usang

dirating 2 metu saka 5
September 8, 2021

Antarmuka panganggo sing wis kadaluwarsa RoboForm ora apik kanggo pangguna sing duwe bisnis amarga jelas butuh luwih akeh ruang kanggo dandan. Rencana individu / dhasar ora migunani amarga fitur sing winates. Aku babar pisan ora nyaranake iki.

Avatar kanggo Rehum Sharif
Rehum Syarif

RoboForm Gedhe!

dirating 5 metu saka 5
September 8, 2021

Paling murah $ 16.68 ing taun, RoboForm pancen apik banget kanthi fitur lan fungsionalitas sing apik banget sing bakal njaga privasi lan keamanan sampeyan bebas. Kemampuan kanggo nggolongake tembung sandhi, nuduhake kredensial kanthi gampang, kompatibilitas piranti lan OS, lan versi nyoba gratis kanggo ngrampungake bisnis sampeyan lan nglindhungi awan.

Avatar kanggo Pink Plum
Plum Jambon

Aman banget

dirating 5 metu saka 5
September 8, 2021

Aku seneng karo RoboForm kanggo sistem manajemen tembung sandhi sing gampang lan cepet. Iku sing paling apik kanggo sistem sing aman lan njaga identitas sampeyan aman. Rencana rega cukup adil. Sampeyan bisa uga miwiti karo rencana gratis. Muni apik, bener?

Avatar kanggo Matt Davies
Matt Davies

100% Apik tenan

dirating 5 metu saka 5
September 8, 2021

RoboForm cukup gampang digunakake lan njaga identitas sampeyan aman ing level sing optimal. Manajer sandhi sing aman banget kanggo bisnis lan ngatur tim lan file lan dokumen sing dilindhungi sandhi. Miwiti $ 1.99 saben wulan, entuk potongan 30% mung $ 16.68 saben taun kanthi kabeh fitur lan mupangat sing apik kanggo sukses bisnis sampeyan. Muni apik, bener?

Avatar kanggo Matt Davies
Matt Davies

Tetep Netral

dirating 3 metu saka 5
September 8, 2021

Aku wis nggunakake RoboForm lan minangka manajer tembung sandhi liyane, uga duwe pro lan kontra. Kanthi antarmuka pangisi otomatis sing wis gagal lan antarmuka sing wis kadaluwarsa, jelas mbutuhake papan kanggo bisa dandan. Nanging, kanthi fitur liyane sing apik lan apik banget sing ditambah karo masalah manajemen sandhi, privasi, lan keamanan plus versi gratis, iki dudu pilihan sing ala. Nyatane, yen sampeyan duwe anggaran, mesthine iki pilihan sing luwih apik amarga versi mbayar diwiwiti saka $ 1.99 saben wulan.

Avatar kanggo John Andrews
John Andrews

Kirim Review

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.