ExpressVPN Review (Pilihan VPN Paling Apik kanggo Kacepetan & Keamanan ing 2022)

ditulis dening
in VPN

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

ExpressVPN minangka salah sawijining VPN sing paling cepet, paling aman, lan paling apik, kekurangan ExpressVPN yaiku regane luwih akeh tinimbang pesaing. Ing review ExpressVPN iki, aku bakal nutupi kabeh rincian lan menehi pitutur marang kowe yen fitur sing apik tenan ngluwihi rega premium!

Saka $ 8.32 saben wulan

Entuk OFF 49% + GRATIS 3 Wulan

Ringkesan Review ExpressVPN (TL; DR)
Rating
dirating 3.8 metu saka 5
Reregan
Saka $ 8.32 saben wulan
Rencana utawa Uji Coba Gratis?
Ora (nanging kabijakan mbalekaken 30 dina "ora takon")
server
3000+ server ing 94 negara
Kebijakan Logging
Kebijakan nol-log
Adhedhasar ing (Yurisdiksi)
Kepulauan Virgin Britania
Protokol / Enkripsi
OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPsec, Lightway. Enkripsi AES-256
Torrenting
P2P dienggo bareng lan torrenting file
streaming
Stream Netflix, Hulu, Disney +, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, HBO Go, lan liya-liyane
dhukungan
24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina
fitur
DNS pribadi, Kill-switch, Split-tunneling, protokol Lightway, Piranti tanpa wates
Deal Saiki
Entuk OFF 49% + GRATIS 3 Wulan

Google nuduhake luwih saka patang yuta asil kanggo istilah telusuran "ExpressVPN Review". Dadi cetha, data metu ana akeh banget.

makes apa review ExpressVPN iki beda?

Iku gampang.

Aku pancen wis ngentekake nggunakake produk, lan nindakake riset kanthi jero. Umume situs liyane mung nyalin informasi saka kaca liya utawa saka VPN dhewe.

Dadi, ayo goleki kanthi cepet apa sing nggawe ExpressVPN apik sadurunge kita nyelehake alam sing apik banget.

review ekspres

Untung lan rugine

ExpressVPN Pros

  • Regane apik kanggo dhuwit - regane regane luwih dhuwur
  • Kacepetan super cepet kanggo streaming lan torrenting
  • Jaringan server VPN gedhe banget, 3,000+ server ing 94 lokasi
  • Teknologi VPN paling apik lan perangkat keras ing pasar
  • Cepet lan aman Protokol VPN Lightway (saiki sumber)
  • 256-dicokot AES kanthi enkripsi Rahasia Maju sing Sampurna
  • Aplikasi asli kanggo Windows, Mac, Android, iOS, Linux, lan router
  • Dianggo ing China, UAE lan Iran lan mbukak blokir situs web lan layanan streaming sing dikunci ing wilayah kaya Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu + liyane
  • Dhukungan chatting 24/7
  • Jaminan dhuwit 30-dina

Ekspres ExpressVPN

  • Luwih larang tinimbang umume kompetisi VPN
  • Kepulauan Virgin Britania Yurisdiksi bisa uga dadi masalah (+ postingan lowongan kerja nuduhake manawa operasi bisnis bisa uga diwiwiti Hong Kong)
  • Tetep kayu cilik kanggo ngawasi kinerja
DEAL

Entuk OFF 49% + GRATIS 3 Wulan

Saka $ 8.32 saben wulan

Fitur ExpressVPN

Sakabèhé, ExpressVPN dudu panyedhiya sing paling apik. Nanging, fitur-fitur kasebut bakal cocog karo 99% kabeh wong sing golek VPN.

  • Dumunung ing Kepulauan Virgin Inggris
  • Mung VPN nggunakake server mung RAM kanggo ngilangi risiko ngangkut barang
  • Arang banget kanggo digunakake
  • Tunneling Split kasedhiya
  • Pateni Switch kanggo mbantu mungkasi internet yen sambungan VPN mudhun
  • Potensi pemblokiran streaming paling apik

Layanan VPN paling dhasar kalebu server siji kanggo nyambung, nggunakake piranti siji nggunakake sistem operasi sing ditemtokake, lan nggunakake enkripsi sing paling dhasar. Mesthine, ora ana sing mbayar dhuwit serius kanggo layanan kasebut.

Inggih, ExpressVPN dikemas kanthi fitur lengkap. Sanajan dudu fitur sing paling apik, fitur sing diduweni bakal nyenengake 99% populasi.

Dadi ayo ndeleng kabeh fitur sing nggawe ExpressVPN.

Kacepetan & Kinerja

Nalika nggunakake VPN, kacepetan iku paling penting. Ora ono gunane sambungan pribadi yen kacepetan internet luwih alon tinimbang keong ing ketamine. 

Ya, sing muni kethul nanging sayangé, iku bener. Ana akeh panyedhiya VPN ing ngendi kecepatan rata-rata dadi abysmal sing sampeyan ora bisa mbukak Google, apamaneh stream konten apa wae.

Untunge, ExpressVPN ora kalebu ing kategori iki. Minangka salah sawijining VPN paling tuwa ing pasar, rata-rata rata-rata kacepetan ngédap.

Mesthi wae, panggunaan beda-beda miturut kasus panggunaan. Nanging, kita ora nate nemoni masalah babagan kacepetan download, lan sejatine kita bakal lali manawa ExpressVPN malah mlaku. Sampeyan bisa ndeleng sawetara gambar tes kacepetan ing ngisor iki. Kita tes kaping pirang-pirang kaping pirang-pirang dina lan asile mesthi padha.

kacepetan expressvpn sadurunge
kacepetan expressvpn sawise

Apa ExpressVPN Slow Down Internet Speed?

Kaya dene kabeh VPN, ya ExpressVPN nyuda kacepetan internet sampeyan. Nanging, saka pirang-pirang tes sing wis rampung, dudu jumlah sing cukup.

Kaya kacepetan undhuhan, kecepatan unggah uga kena pengaruh. Kita uga ora weruh efek serius ing kene.

Fitur Lokasi sing Cerdas

ExpressVPN iku Fitur Lokasi Cerdas bener kanggo jenenge. Sampeyan bakal milih server sing paling apik supaya sampeyan bisa nyedhiyani kacepetan lan pengalaman sing paling apik. 

Kajaba sampeyan pengin nyambung menyang negara tartamtu, fitur iki bakal njamin sampeyan pribadi lan aman online, nalika isih duwe kinerja sing paling apik.

Piranti sing didhukung

Nalika nggunakake VPN, sampeyan kudu ndhukung kabeh piranti. Ora ana panggunaan VPN sing nglindhungi komputer nanging ponsel sampeyan ora gampang. Cukup narik kawigaten, nganti sawetara taun kepungkur, aplikasi VPN resmi mung digawe dening sawetara perusahaan.

piranti sing didhukung

Kaya panyedhiya VPN sing layak, ExpressVPN duwe aplikasi kanggo kabeh sistem operasi utama; Windows, Mac, Android, lan iOS. Nanging, ora mandheg ing kana wae.

Beda karo pesaing sing ora kaetung, uga duwe aplikasi Linux. Sayange, iki adhedhasar baris perintah tinimbang GUI, nanging isih luwih akeh tinimbang sing ditawakake wong liya.

Kajaba iku, ExpressVPN nawakake tutorial panyiapan kanggo macem-macem piranti kayata Apple TV lan piranti streaming Roku.

Kanggo luwih gampang nggunakake VPN, ExpressVPN ngidini limang sambungan simultan. Mula, kabeh piranti bisa dilindhungi sekaligus.

Aplikasi Router ExpressVPN

Lapisan jajan asli yaiku Aplikasi router ExpressVPN. Cekakipun, sampeyan bisa kerlip router kanthi firmware sing beda supaya bisa luwih fungsional utawa dioptimalake kanthi siji cara. Ing kasus iki, panggunaan VPN. 

Cara tradisional, firmware Tomat utawa DD-WRT bakal digunakake kanggo iki. Nanging, ExpressVPN wis nggawe firmware dhewe sing menehi sampeyan kecepatan sing luar biasa.

Keuntungan gedhe nggunakake VPN ing router sampeyan yaiku kabeh piranti sampeyan wis nyambung kanthi otomatis. Iki tegese dilindhungi lan ngidini sampeyan nggunakake layanan kanthi geografis, kayata Netflix, tanpa kudu nyiyapake VPN kanggo saben piranti.

Streaming - Apa ExpressVPN Bisa Digarap Netflix, BBC iPlayer, lan Layanan Liyane?

Salah sawijining kaluwihan paling gedhe nggunakake VPN yaiku ngidini sampeyan ngakses konten sing diblokir kanthi geografis kayata Netflix, BBC iPlayer, Hulu, lan liya-liyane.

Amazon Prime Videoantena 3Apple tv +
BBC iPlayerbeIN OlahragaCanal +
CBCChannel 4Crackle
CrunchyrollDAZNPanemuan +
Disney +TV DRDStv
ESPNFacebookfuboTV
Prancis TVdolanan balonGmail
GoogleHBO (Maks, Saiki & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLoketNetflix (AS, UK)
Saiki TVTV ORFPeacock
PinterestProSiebenRaiPlay
Rakuten vikishowtimeLangit Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
TinderTwitterTampilan
WikipediaVuduYouTube
Zattoo6play

Terus? Apa sampeyan ujar manawa wis entuk akses menyang Netflix?

Sampeyan ora!

Iki amarga layanan streaming nyedhiyakake konten sing beda-beda gumantung saka dununge. Contone, perpustakaan AS Netflix paling gedhe. Nanging, isih ana judhul sing diblokir amarga alasan lisensi. 

Sanadyan yen sampeyan nyambung menyang negara liya, ngandika Inggris, judhul iki bisa uga ora diblokir.

Torrenting

Panganggone penting liyane kanggo VPN yaiku nglindhungi awak nalika torrenting. Ing pirang-pirang negara, arus lalu lintas P2P liyane ora dienggo sanajan sampeyan ora nindakake perkara sing ilegal.

Amarga VPN mbantu ndhelikake identitas sampeyan, iku alat sing paling sampurna sing digunakake kanggo torrenting.

Umume panyedhiya VPN duwe sawetara watesan sing lokasi sampeyan bisa torrent, utawa yen sampeyan ora bisa torrent. ExpressVPN dudu salah sawijining perusahaan kasebut. Nanging ngidini kanggo torrenting ora diwatesi ing kabeh server.

Thanks kanggo kecepatan download sing cepet, sampeyan uga ora bakal nemoni masalah yen kudu ngenteni pirang-pirang dina kanggo download torrent. Pungkasan, dudu dina Napster maneh.

Lokasi Server ExpressVPN

Kanggo nyelehake ing tembung ExpressVPN dhewe 3000+ server VPN ing 160 lokasi server ing 94 negara. 

Dadi tenan, ExpressVPN duwe server VPN sing bisa digunakake preduli saka ngendi sampeyan ing saindenging jagad. Semono uga yen sampeyan pengin tampil ing negara liya.

Kanggo negara sing luwih populer lan luwih gedhe kayata Inggris lan AS, ana server sing diselehake ing saindenging negara. Iki njamin sambungan sing cepet lan aman kapan wae.

lokasi server expressvpn

Yen sampeyan pengin nyambung menyang negara tartamtu, disaranake mriksa dhaptar lengkap server.

Server VPN Virtual

Sawetara perusahaan VPN nyoba ngirit dhuwit kanthi nggunakake lokasi server virtual. Singkatnya, server virtual yaiku IP sing nuduhake siji negara, nanging server sing asli ana ing negara liya. Masalah iki abot banget mula ana reaksi serius babagan dheweke.

Dheweke terang-terangan ngakoni manawa saka kabeh server ExpressVPN ing donya kurang saka 3% virtual. Server sing digunakake cedhak karo lokasi IP sing diwenehake kanthi fisik lan tujuane yaiku ngoptimalake kacepetan.

Server DNS

Taun kepungkur, ana sadhar yen sawetara kegiyatan sampeyan isih bisa dilacak kanthi nglacak panjaluk DNS sampeyan. Cekakipun, pitakon DNS nerjemahake URL domain menyang alamat IP supaya sampeyan bisa ndeleng situs web. Iki diarani bocor DNS.

Untunge, masalah kasebut bisa ditanggulangi kanthi cepet lan saiki tes bocor DNS lan proteksi kebocoran DNS minangka praktik umum ing industri VPN. Sabanjure, ExpressVPN uga mbukak server DNS dhewe saengga pancen ora ana kemungkinan kedadeyan kasebut.

Apa ExpressVPN nawakake server VPN kanthi alamat IP khusus?

Nalika nggunakake alamat IP khusus karo VPN bisa duwe mupangate, uga duwe kekurangan. Saliyane iku, iku pilihan sing jarang dijaluk VPN.

Amarga alasan sing gampang, ExpressVPN mung nggunakake IP sing dituduhake. Ing ndhuwur iki, nggunakake macem-macem alamat IP sing muter supaya sampeyan luwih aman.

Dhukungan pelanggan

Yen nggunakake produk, digital utawa fisik, sampeyan bakal bisa dhukungan. 

Cara tradisional, jumlah dhukungan kudu ana gandhengane karo rega produk. Mula Wish.com ora duwe dhukungan, nanging Rolls Royce bakal nindakake apa wae panjaluk klien.

support

Amarga ExpressVPN ing pungkasan spektrum VPN sing luwih larang, sampeyan luwih becik ngarepake dhukungan paling dhuwur. Kaya dhukungan ExpressVPN, yaiku - paling dhuwur.

Cara dhukungan inti kanggo ExpressVPN yaiku a 24/7 ngobrol dhukungan langsung sistem Kabeh staf dhukungan grapyak lan pinter. Kita wis nyoba nggayuh dheweke kanthi pirang-pirang pitakon, nanging nganti saiki durung ana sing ngerteni.

Yen pitakonan wis dadi teknis banget, mula sampeyan bakal dialihake menyang dhukungan email. Maneh, tim dhukungan teknis mbiyantu banget, lan dheweke uga bakal komunikasi karo tim teknis yen kudu mangsuli pitakon sampeyan.

Saliyane iku, dheweke duwe macem-macem kaca dhukungan kanthi format Wiki sing beda-beda. Kanggo umume, dheweke uga kalebu video bebarengan karo instruksi sing ditulis supaya nulungi sampeyan ngrampungake masalah.

DEAL

Entuk OFF 49% + GRATIS 3 Wulan

Saka $ 8.32 saben wulan

Fitur tambahan

Saliyane kabeh perkara ing ndhuwur, ExpressVPN nawakake ing ngisor iki

Mecah Tunneling

Pisah tunneling minangka fitur sing cerdas supaya sampeyan bisa ngidini sawetara aplikasi nggunakake VPN, lan liyane nggunakake sambungan standar sampeyan. 

Contone, kasus panggunaan umum yaiku sampeyan pengin nglindhungi kabeh kegiatan internet lan torrenting, nanging sampeyan ora pengin VPN alon game sampeyan. Terowongan pisah bakal mbantu sampeyan nggayuh persis iki.

Keamanan & Privasi

Dadi saiki kita tekan bagean sing paling penting. VPN iku regane pancen tanpa protokol privasi lan keamanan sing padhet.

keamanan expressvpn

Protokol & Enkripsi

ExpressVPN ndhukung papat protokol  Lightway, L2TP, OpenVPN, lan IKEv2. Saiki kita ora bakal golek pro lan kontra kanthi jero amarga artikel kasebut kalebu jero.

Cekakipun, papat protokol kasebut minangka pilihan sing bisa dipilih lan ngidini sampeyan nyiyapake ExpressVPN ing piranti sing pengin.

Standar defacto kanggo protokol sing disaranake digunakake yaiku OpenVPN nganti pirang-pirang taun. Iki amarga sifat open-source lan level keamanan sing apik (yen digunakake kanthi kekuatan tombol sing bener).

Kanggo OpenVPN, digunakake cipher AES-256-CBC kanthi otentikasi data HMAC SHA-256 kanggo saluran data. 

Iki kalebu sifon AES-256-GCM kanthi enkripsi jabat tangan RSA-384 lan otentikasi data HMAC SHA-256 kanthi kerahasiaan maju sing diwenehake dening pertukaran kunci DH2048 Diffie-Hellman kanggo saluran kontrol. Umumé, iki konfigurasi sing paling apik.

Jalan tol, padha karo WireGuard, sing cekak, kalorone kasebut luwih ramping, luwih cepet, lan luwih aman tinimbang OpenVPN. Sing paling apik yaiku ExpressVPN sing wis digawe Sumber Mbukak Cahya

Cekakipun, ExpressVPN nawakake macem-macem protokol lan standar enkripsi sing pancen hebat.

Tes bocor

Kekirangan VPN sing gedhe yaiku bocor. Minangka jeneng kasebut nuduhake manawa bocor minangka titik sing ringkes, supaya identitas asline (alamat IP) sampeyan bisa uwal saka ngarep. 

Kaya pirang-pirang perkara ing jagad VPN, bocor biyasane dadi umum nganti sawetara taun kepungkur. Nyatane, maneh, dadi skandal nalika bocor webRTC ditemokake lan jebule meh kabeh VPN rentan banget.

Singkat, bocor iku ala.

Kita wis nyoba ExpressVPN kanggo bocor IP lan ora bisa ditemokake. Nalika iki menehi jaminan, iku uga sing bisa kita ngarepake. Yen VPN nuduhake pratandha bocor, dheweke bakal dadi dhaptar nakal.

Sawetara situs review nyebutake bocor bocor webvTC IPv6, sayangé, kita ora bisa nyoba iki. Kajaba iku, yen sampeyan nggunakake plugin browser ExpressVPN, utawa mateni webRTC, iki bisa uga bakal ditanggulangi.

Pateni Switch / Proteksi Koneksi VPN

Saliyane proteksi bocor DNS, ExpressVPN nawakake Kunci Jaringan pilihan Sing jenenge mung a mateni switch

Kaya jeneng kasebut, mateni mateni bakal mateni koneksi internet yen sambungan VPN mandheg. Iki mbantu sampeyan supaya ora nggunakake internet kanthi tanpa kasengaja nalika sampeyan dilindhungi.

Logging

Ora preduli sepira kuwat enkripsi VPN, kepinterane, utawa kepriye murah yen tetep log. Utamane log panggunaan.

Untunge, ExpressVPN ngerti babagan iki lan log data sethithik banget. Data sing dilaporake kaya ing ngisor iki:

  • Versi app lan app sukses diaktifake
  • Tanggal (ora kaping) nalika nyambung menyang layanan VPN
  • Pilihan saka lokasi server VPN
  • Total jumlah (ing MB) data sing ditransfer saben dina

Iki pancen minimal lan ora bisa digunakake kanggo ngenali individu. 

Nalika sawetara bakal ujar manawa pancen ora ana log sing bakal dadi sing paling apik ing jagad iki, kita ngerti manawa data iki bisa ningkatake layanan saengga pungkasane kita bisa nampa produk sing luwih apik.

Kaya dene panyedhiya VPN, sampeyan kudu ngandel manawa sampeyan ora bakal ngerti apa sejatine logging.

Nanging, sing menang paling gedhe dening ExpressVPN yaiku nggunakake server khusus RAM. Iki tegese server VPN ora nggunakake hard drive, dadi sanajan diserang, sampeyan ora bisa entuk informasi sing migunani. 

Kebijakan Privasi & Ketentuan Ketentuan

Kebijakan privasi ExpressVPN lan katemtuan kahanan sejatine karo kabeh perkara sing wis dibahas ing tinjauan ExpressVPN iki uga kabeh sing kasebut ing situs web. 

Kaya ngangkut barang, sampeyan kudu duwe level kapercayan kanggo percaya kabeh sing dicritakake perusahaan. Amarga transparansi, jujur, lan ora ana masalah sadurunge, kita seneng percaya karo ExpressVPN.

Lokasi & Yurisdiksi

Lokasi sing digunakake VPN minangka faktor sing penting. Iki amarga gumantung karo negara sing dununge, pamrentah bisa menehi kabeh data kanthi gampang. 

Utawa, bisa menehi tekanan marang eksekutif lan karyawan kanggo nggawe mburi omah. Sing paling ala, pamrentah malah bisa nyolong data kanthi ngawasi lalu lintas internet perusahaan.

ExpressVPN kedhaftar ing BVI (British Virgin Island) sing dadi papan sing sampurna kanggo privasi amarga ora ana peraturan lan pengawasan pemerintah. Mesthine, iki sejatine sifate legal (lan bisa uga alasan finansial). 

Nalika miturut teoritis, BVI ana ing ukum Inggris, kanthi teknis digunakake minangka negara otonom. Sanadyan yen Inggris duwe alesan sing cukup, bisa uga bisa entuk kontrol lengkap maneh. 

Nanging, kanthi alesan sing apik, maksud kita minangka ancaman serangan nuklir sing gampang diwaca - dudu skenario saben dinane.

Operasi sing nyata yaiku paling kamungkinan adhedhasar ing Hong Kong menehi kritik dening postingan padamelan. Kajaba iku, bisa uga ana kantor ing Singapura lan Polandia. Operasi ing Hong Kong pancen rada medeni, lan sanajan dianggep bebas saka China, mula bakal ana wektu manawa kedadeyan kasebut tetep sejatine.

Singkat, ora ExpressVPN adhedhasar ing utawa operasi saka negara 5-mata utawa 14-mata. Nalika kantor pusat Hong Kong nyedhiyakake sawetara panganan kanggo dipikirake, dudu perkara sing kuwatir banget.

Nggunakake ExpressVPN

Aplikasi ExpressVPN nyedhiyakake pengalaman sing gampang lan langsung, ora ana gandhengane piranti sing digunakake. Sanajan ana bedane cilik ing antarane piranti, ora cukup substansial kanggo ngelingi pangowahan sing signifikan.

Ing Desktop

Nggunakake ExpressVPN ing PC desktop gampang banget. Sawise sampeyan nginstal lan ngaktifake, sampeyan bakal langsung disambut karo layar sing nyambung. 

Ngeklik lambang burger bakal nggawe setelan. Iki gampang dilayari lan diwenehi pitunjuk sing migunani, sampeyan bisa nyiyapake kabeh sing dikarepake. 

Sejatine, sawetara setelan ora akeh. Nanging, ExpressVPN seneng tetep gampang. Iki kanggo netepi cogané "VPN Sing Bisa Dianggo".

aplikasi desktop

Ing Mobile

Kaya sing dirembug, sampeyan uga bisa ndownload ExpressVPN kanggo seluler. Iki duwe rating 4.4 lan 4.5 ing toko aplikasi Android lan iOS. Nalika rating bisa digawe palsu, iki minangka tandha dhisikan sing apik.

Nyiyapake ing seluler rada angel amarga sampeyan kudu ngidini aplikasi duwe ijin menyang setelan jaringan lan notifikasi. Dadi, tinimbang persiyapan 1 klik, persiyapan 4 klik - soko sing ora bakal dingerteni ing jangka panjang.

Ing seluler, setelan kasebut beda-beda. Sayange, ora ana Setelan Lanjut. Iki bisa uga amarga kasunyatan manawa ora ana kontrol sing kasedhiya ing aplikasi seluler, tinimbang karo piranti lunak desktop.

Nanging, sampeyan entuk Alat Privasi lan Keamanan sing apik ing seluler. Yaiku pamriksa IP, loro Panguji Kebocoran, lan Pangasil Sandi.

app mobile

Ekstensi Browser ExpressVPN

Mobile plugin browser kanggo Microsoft Edge, Chrome, lan Firefox kaya streamline. Fungsi lan kegunaan migunani ana ing antarane aplikasi seluler lan piranti lunak desktop.

extension browser

Elinga yen sampeyan nggunakake plugin browser, kegiatan browsing web sampeyan bakal dilindhungi lan ora ana liyane.

Rencana lan Harga ExpressVPN

Nalika nerangake babagan rega, ExpressVPN nyedhiyakake pilihan langsung sing gampang. Sampeyan duwe pilihan saka telung opsi langganan ExpressVPN sing beda. Saben rencana nawakake usulan sing padha nanging beda-beda gumantung ing wektu kasebut. 

Saya suwe sampeyan ndhaptar, bakal entuk diskon luwih gedhe.

Saben wulan6 Sasi1 Year2 Taun
$ 12.95 saben sasi$ 9.99 saben sasi$ 6.67 saben sasi$ 8.32 saben sasi

1 wulan yaiku $ 12.95 / bln, 6 wulan yaiku $ 9.99 / bln, lan langganan setaun dadi $ 6.67 saben wulan. Kayane, ExpressVPN minangka salah sawijining panyedhiya VPN sing luwih larang. Sanajan kaya kabeh perkara, sampeyan bakal entuk sing mbayar - lan kanthi ExpressVPN sampeyan entuk layanan sing misuwur ing saindenging jagad.

Entuk OFF 49% + GRATIS 3 Wulan Kunjungi ExpressVPN saiki

Nanging sing paling apik yaiku ExpressVPN paling ora 5 taun saiki! Nanging hei, konsistensi minangka kunci sing dikandhakake.

Kaya umume layanan digital, ana jaminan dhuwit bali 30 dina. Iki ora ana watesan mula yen sampeyan ora seneng karo layanan apa wae sebab. Kanggo miwiti iki, cukup kontak karo tim dhukungan kanthi liwat email utawa live chat.

Kajaba iku, yen sampeyan pengin njaluk luwih murah, sampeyan bisa ngenteni preinan utama kayata Black Friday utawa Dina Privasi Data.

Nalika mbayar ExpressVPN sampeyan duwe macem-macem pilihan. Lumrahe, umume kertu kredit & debit ditampa uga PayPal. 

Saliyane iku, ana uga pilihan sing kurang umum kayata WebMoney, UnionPay, Giropay, lan sawetara liyane. Mesthine, pambayaran Bitcoin kanggo wong sing duwe privasi pancen didhukung.

Tambahan

Akeh VPN wiwit nambah layanan ekstra menyang paket lan mbantu pangguna dadi luwih dilindhungi. Nalika iki apik kanggo dideleng, sampeyan kudu mikir manawa dheweke nindakake iki minangka taktik pemasaran utawa kanggo nglindhungi para pelanggan. Kita pengin mikir ana ing tengah-tengah.

ExpressVPN ora nyedhiyakake fitur kaya ngono. Nanging, wis tetep darmabakti kanggo nyedhiyakake layanan VPN paling apik ing pasar lan nindakake iki kanthi fantastis.

Pancen nduweni Checker Kekuwatan Sandi ing situs web, nanging kanthi ana manajer tembung sandhi, kita mikir iki minangka fitur anyar kanggo pemasaran tinimbang apa wae sing bakal digunakake wong.

FAQ

Mangkene sawetara pitakon umum nalika topik ExpressVPN muncul. Mesthine, iki mung wawasan cekak lan kita wis nutupi kabeh babagan kajian ExpressVPN sing jero ing ndhuwur.

Apa ExpressVPN sah lan dipercaya?

Saka panelitian jero, kita yakin manawa ExpressVPN minangka perusahaan sing bisa dipercaya. Sayange, kaya produk digital apa wae, sampeyan ora bisa yakin. Nanging, kita ngira ExpressVPN wis nindakake kabeh cara supaya gampang pikiran kita.

Apa ExpressVPN ilegal?

ExpressVPN kaya kabeh VPN sah digunakake! Yaiku, legal kanggo negara sing VPN sah. Negara, sing VPN ilegal, yaiku; Belarus, China, Iran, Irak, Oman, Rusia, Turki, Uganda, UEA, lan Venezuela.

Apa ExpressVPN Luwih cepet tinimbang NordVPN?

Umume, ExpressVPN luwih cepet tinimbang NordVPN. Iki amarga, miturut pendapat kita, investasi luwih akeh ing teknologi tinimbang pemasaran. Nanging, kaya biasane karo kecepatan, jarak tempuh sampeyan bisa beda-beda. Iki uga luwih cepet tinimbang layanan VPN liyane kayata Akses Internet Pribadi lan VyperVPN.

Apa ISP bisa Blokir ExpressVPN?

Kajaba sampeyan manggon ing negara sing VPN ilegal, ora mungkin ISP pengin mblokir sambungan VPN sampeyan. Nanging, ISP bisa mblokir VPN sampeyan. Mesthi wae, ExpressVPN nawakake cara babagan iki.

Apa ExpressVPN Bisa digunakake ing China?

Ya, ExpressVPN pancen kerja ing China. Pamrentah Tiongkok saiki luwih darmabakti kanggo nglacak panggunaan VPN. Nanging, ExpressVPN minangka salah sawijining sawetara sing isih bisa ngubengi blokade. Elinga yen ora duwe server ing China.

Apa MediaStreamer DNS?

ExpressVPN's MediaStreamer minangka layanan DNS eksklusif kanggo streaming film lan acara TV. MediaStreamer mbukak blokir konten sing diwatesi geografis nanging dudu VPN lan ora menehi fitur privasi lan keamanan.

Apa ExpressVPN Tetep Log?

ExpressVPN ora ngawasi, ngrekam, utawa nyimpen informasi babagan situs web sing dibukak utawa apa sing sampeyan lakoni nalika nyambung menyang layanan kasebut. Minangka privasi lan anonimitas tambahan, ExpressVPN uga mbukak DNS enkripsi pribadi dhewe ing saben server ing jaringan VPN.

ExpressVPN Review 2022 - Ringkesan

Kabeh, ExpressVPN dianggep minangka VPN paling apik panyedhiya dening profesional sing ora kaetung ing saindenging jagad. Tinjauan iki muga-muga bisa mbantu sampeyan ngerteni kabeh pro sing apik lan sawetara kekurangan suntingan.

Aja ragu-ragu maneh. Menehi panyedhiya VPN premium iki saiki lan sampeyan ora bakal noleh maneh.

DEAL

Entuk OFF 49% + GRATIS 3 Wulan

Saka $ 8.32 saben wulan

Pangguna Anggota

Kula Njupuk

dirating 3 metu saka 5
Oktober 1, 2021

Aku wis krungu babagan ExpressVPN sing apik tenan, nanging aku ora duwe watesan anggaran. Luwih becik aku duwe fitur dhasar lan layanan sederhana VPN low-end liyane ing kana tinimbang mbayar pilihan sing apik lan larang.

Avatar kanggo Susan A
Susan A

Apa ExpressVPN apik banget?

dirating 4 metu saka 5
September 28, 2021

Aku wis nyoba ExpressVPN bubar amarga regane. Aku mung mikir apike banget nanging sejatine nalika minggu pertama, aku bisa mbuktekake manawa kabeh sing ditulis pancen bener. Aku bisa ngucapake ExpressVPN pancen VPN paling apik kanggo kabeh. Iki cocog kanggo kabeh wong ing kulawarga lan bisnis sampeyan. Keamanan lan privasi sampeyan minangka salah sawijining masalah utama ing kene, dadi sampeyan bisa uga yakin yen sampeyan seneng online nalika tetep dijaga 100%.

Avatar kanggo Paolo A
Paolo A

Super Cepet ExpressVPN

dirating 5 metu saka 5
September 27, 2021

ExpressVPN minangka VPN premium mula meh ora bisa dibandhingake karo produk liyane ing pasar. Pancen pancen cepet banget mula streaming dadi gampang lan bisa digunakake karo Hulu, BBC iPlayer, lan uga Netflix. Kabeh fitur liyane pancen apik banget mula sampeyan ora bisa njaluk luwih akeh. Regane regane apik kanggo kabeh layanan sing paling apik sing sampeyan idham-idhamake.

Avatar kanggo Jared White
Jared Putih

Mung mikir babagan…

dirating 3 metu saka 5
September 20, 2021

Aku dadi pelanggan ExpressVPN sajrone setaun. Aku ora nemoni masalah karo kacepetan lan streaming. Iki minangka fitur utama ExpressVPN. Aku mung prihatin babagan anggaran amarga regane luwih murah tinimbang panyedhiya liyane. Aku bisa uga mikir maneh lan tetep nganggo ExpressVPN salawas-lawase.

Avatar kanggo Miles T
Mil T

VPN sing Apik banget karo Tawaran sing Apik

dirating 4 metu saka 5
September 16, 2021

ExpressVPN pancen apik tenan. Kulawarga kabeh seneng layanan sing hebat banget. Streaming lan buffer tanpa layanan buffer gratis minangka fitur utama. Sapa sing ngarani larang? Pancen ora! Nduwe kesepakatan khusus kanthi 3 wulan gratis kanthi rega sing terjangkau. Dadi, kenapa saiki ora ngalih?

Avatar kanggo Zarah F.
Zarah F.

Paling Cocog Kanthi Netflix

dirating 5 metu saka 5
September 15, 2021

Apa sampeyan pecandu Netflix lan pengin streaming tanpa buffer? Banjur, ExpressVPN minangka panyedhiya sing cocog kanggo sampeyan. Ora mung apik kanggo Neflix nanging uga kanggo Disney +, BBC iPayer, Hulu, lan liya-liyane. Akses cepet menyang saluran lan papan sing apik tenan kanthi online pancen nyengsemake. Aku ora preduli mbayar kanthi biaya sing larang yen duwe layanan paling apik ing planet iki.

Avatar kanggo Kaye G.
Kaye G.

ExpressVPN: Kemampuan vs Fungsionalitas

dirating 3 metu saka 5
September 8, 2021

VPN Express minangka salah sawijining VPN paling cepet ing pasar. Kasedhiya akeh lan bisa diakses ing meh kabeh browser lan platform sing nggawe luwih populer lan gampang digunakake. Nanging, dudu aku sing bakal mbayar rega sing larang kanggo kabeh fitur lan mupangate. Aku luwih seneng golek rencana gratis lan nyoba utawa rencana sing luwih terjangkau tinimbang iki.

Avatar kanggo Kent Bryans
Kent Bryans

Banget larang regane

dirating 2 metu saka 5
September 8, 2021

ExpressVPN bisa uga duwe fitur sing meh kabeh dikepengini, nanging aku pancen sengit karo regane. Aku luwih milih sawetara alternatif sing duwe fitur meh padha karo iki utawa bisa uga golek tawaran sing luwih apik. Apik yen ana sing mentas diwiwiti, mula bisa entuk rasa gratis lan penawaran promosi sadurunge regane luwih larang tinimbang biasane. Nglampahi kakehan babagan iki pancen ora-ora kanggo aku.

Avatar kanggo Jack Matthews
Jack Matthews

VPN 4-Bintang

dirating 4 metu saka 5
September 8, 2021

Aku luwih milih sing siji iki lan menehi rating bintang papat amarga biayane, fitur lan manfaate pancen regane. Aku ora ragu babagan kekuwatane lan apa sing bisa ditindakake kanggo bisnis lan arena VPN… Iki pancen apik banget!

Avatar kanggo John Adams
John Adams

Banget larang kanggo kula

dirating 3 metu saka 5
September 6, 2021

Bisa digunakake kanthi apik lan server mbukak kanthi cepet. Aja gelem lunga, nanging dadi larang banget kanggo aku, mula pindhah menyang VPN sing luwih murah

Avatar kanggo L Diaz
L Diaz

VPN Sampurna

dirating 5 metu saka 5
September 6, 2021

Aku ora preduli biayane yen entuk sing dikarepake saka fitur-fiture. Dadi kanggo aku, iki mesthi VPN sing sampurna!

Avatar kanggo Thea Karklins
Thea Karlins

Dadi regane!

dirating 5 metu saka 5
Agustus 16, 2021

Mesthi dudu sing paling murah, nanging regane $$$ ekstra yen bisa streaming netflix AS paling anyar tanpa repot

Avatar kanggo Larry UK
Larry UK

Kirim Review

Cathetan Suku

Home » VPN » ExpressVPN Review (Pilihan VPN Paling Apik kanggo Kacepetan & Keamanan ing 2022)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.