Tinjauan Surfshark (VPN Premium Paling Murah Saiki?)

ditulis dening
in VPN

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Akeh sing wis dicritakake babagan Surfshark, nanging review ing ngisor iki minangka pandhuan sing kudu sampeyan ngerteni: apa sampeyan kudu tuku VPN Surfshark utawa ora? Ing tinjauan Surfshark iki, aku wis nyoba VPN iki kanggo sampeyan, lan ing ngisor iki sing ditemokake.

Saka $ 2.49 saben wulan

Entuk 82% OFF - + 2 Wulan GRATIS

Ringkesan Tinjauan VPN Surfshark (TL; DR)
Rating
dirating 4.7 metu saka 5
Reregan
Saka $ 2.49 saben wulan
Rencana utawa Uji Coba Gratis?
Uji coba 7 dina gratis (kalebu kabijakan mbalekaken 30 dina)
server
3200+ server ing 65 negara
Kebijakan Logging
Kebijakan nol-log
Adhedhasar ing (Yurisdiksi)
Kepulauan Virgin Britania
Protokol / Enkripsi
IKEv2, OpenVPN, Shadowsocks, WireGuard. Enkripsi AES-256-GCM
Torrenting
P2P dienggo bareng lan torrenting file
streaming
Streaming Netflix, Disney +, Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu, Hotstar + liyane
dhukungan
24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina
fitur
Sambungake piranti tanpa wates, Kill-switch, CleanWeb, Whitelister, Multihop + liyane
Deal Saiki
Entuk 82% OFF - + 2 Wulan GRATIS

Nalika internet saya gedhe, privasi uga keamanan, lan aksesibilitas uga tuwuh. Sampeyan bakal ngrasakake iki utamane nalika ngakses jaringan Wi-Fi umum, nemokake sawetara produk acak sing sampeyan omongake ditampilake ing feed media sosial utawa nyoba streaming film sing mung kasedhiya ing negara-negara tartamtu.

Nanging saka volume sing akeh banget Panyedhiya Jaringan Pribadi Virtual (VPN) ing pasar saiki, bisa dadi tantangan kanggo ngenali sing paling apik.

Ketik Surfshark: terjangkau, cepet, lan luar biasa aman dibandhingake karo pesainge. Ora preduli, mbukak kunci platform streaming sing paling dikarepake lan bisa digunakake ing piranti tanpa wates.

Surfshark Pros lan Cons

Surfshark VPN Pros

  • Regane apik kanggo dhuwit. Surfshark, tanpa mangu, minangka salah sawijining panyedhiya VPN murah sing paling larang regane. Lengganan Surfshark 24 wulan mung regane $ 2.49 saben sasi.
  • Mbukak blokir konten streaming sing diblokir kanthi efisien. Ing jagad saiki pilihan hiburan internet tanpa wates, ora ana artine konten apa wae diblokir adhedhasar lokasi geografis wong. Ngomong ora menyang perusahaan kasebut kanthi nggunakake Surfshark kanggo nembus konten streaming sing diblokir geo.
  • Mbukak kunci layanan platform streaming kanthi kacepetan sambungan cepet kalebu Netflix, Hulu, Disney +, Amazon Prime, BBC iPlayer + akeh liyane
  • Ngidini torrenting. Lan ora kompromi babagan kacepetan download utawa kacepetan upload.
  • Nduwe server ing 65 lokasi global. Prestasi sing nyengsemake ora mung amarga macem-macem opsi sing diwenehake kanggo para pangguna, nanging uga amarga multi-hop, ing endi sampeyan bisa nggunakake rong server VPN kanggo lapisan perlindungan tambahan.
  • Nggunakake panyimpenan diskless. Data server VPN Surfshark mung disimpen ing RAM lan kanthi otomatis mbusak yen sampeyan mateni VPN.
  • Nawakake wektu ping sithik. Yen sampeyan nggunakake VPN kanggo keperluan game, sampeyan bakal seneng ping sing kurang. Ora dikatutake, kabeh server ditampilake kanthi ping sing didhaptar ing sandhinge.
  • Siji langganan bisa digunakake ing piranti tanpa wates. Lan sampeyan bakal seneng sambungan simultan tanpa wates uga. Ora dadi luwih apik tinimbang sing!

Kontra VPN Surfshark

  • Uji coba gratis ora bisa digunakake tanpa nuduhake informasi pambayaran. Iki minangka gangguan lan rasa ora nyaman ing jaman saiki.
  • Pemblokir iklan VPN alon. CleanWeb minangka blocker iklan Surfshark, fitur langka ing VPN. Lan bisa uga kudu tetep kaya ngono amarga fitur CleanWeb Surfshark ora apik banget. Cukup gunakake blocker iklan biasa.
  • Sawetara fitur aplikasi Surfshark VPN mung kasedhiya ing piranti Android. Nuwun sewu, pangguna Apple!

TL; DR Surfshark minangka VPN sing terjangkau lan cepet sing ngidini sampeyan stream sawetara situs web ing piranti tanpa wates. Sampeyan bisa uga pengin nggawe VPN anyar.

DEAL

Entuk 82% OFF - + 2 Wulan GRATIS

Saka $ 2.49 saben wulan

Fitur Tombol Surfshark VPN

Iki misuwur banget karo VPN liyane amarga akeh fitur sing ditawakake Surfshark kanthi rega murah. 

fitur surfshark vpn

Mangkene sawetara fitur VPN sing paling migunani.

Mode Kamuflase

Apa luwih apik tinimbang duwe jaringan pribadi virtual dhewe? Duwe VPN sing ana ing mode kamuflase. Ing mode iki, Surfshark nawakake "masker" sambungan sampeyan supaya sampeyan bisa browsing kanthi rutin. 

Iki tegese sanajan ISP sampeyan ora bakal bisa ngenali panggunaan VPN sampeyan. Iki minangka fitur sing migunani kanggo sampeyan sing manggon ing negara sing ora duwe larangan VPN.

Cathetan: Fitur iki mung kasedhiya ing Windows, Android, macOS, iOS, lan Linux.

GPS Spoofing

Yen sampeyan mikir nggunakake Surfshark ing piranti Android, sampeyan bakal entuk perawatan khusus: GPS nggulingake. Umume telpon Android duwe fungsi GPS sing bisa nemtokake lokasi sing pas. 

Sawetara app, kayata Uber lan Google Peta, butuh info lokasi sampeyan supaya bisa digunakake. Nanging, malah sawetara aplikasi liyane, kayata Facebook Messenger, sing ora mbutuhake lokasi sampeyan, tetep tab ing lokasi sampeyan.

Sampeyan bisa ngrasakake invasi banget, nyenengake, lan ngganggu. Yen jarene, nggunakake VPN ora bisa ngatasi lokasi GPS sampeyan. 

Lan ing kono spoofing GPS Surfshark mlebu. Kanthi spoofing, diarani Override GPS, Surfshark cocog karo sinyal GPS telpon menyang lokasi server VPN sampeyan.

Sayange, fitur iki durung kasedhiya ing platform non-Android. Nanging Surfshark ujar manawa dheweke lagi nggarap, mula luwih becik!

Sambungan VPN NoBorder

Surfshark iku NoBorder mode kanthi eksplisit ngarahake pangguna ing lokalitas sing akeh sensor kaya UEA lan China. Kanthi fitur iki, Surfshark bisa ndeteksi mekanisme pamblokiran VPN sing ana ing jaringan sampeyan. 

Surfshark nyaranake dhaptar server VPN sing paling cocog kanggo browsing. Fitur iki kasedhiya ing Windows, Android, iOS, lan macOS).

Ghaib kanggo Piranti Liyane

Saiki, iki minangka salah sawijining fitur sing bener-bener mbuktekake pengabdiane Surfshark kanggo njamin privasi lengkap kanggo para pangguna. Yen sampeyan ngaktifake "Ora katon kanggo piranti" mode, Surfshark bakal nggawe piranti sampeyan ora bisa dideteksi menyang piranti liyane ing jaringan sing padha. 

Mesthi wae fitur sing cocog kanggo sampeyan sing asring nggunakake jaringan umum.

Nanging, elinga, yen nggunakake fitur iki bakal ndadekake piranti sampeyan ora bisa nyambung menyang piranti kayata speaker portebel, printer, Chromecast, lsp.

Ganti Enkripsi Data

Sepisan maneh, para pangguna Android, seneng-seneng, amarga Surfshark wis kasedhiya, pilihan kanggo ngganti kode enkripsi data default. Kanthi ngaktifake fitur iki, sampeyan bakal bisa njamin informasi sampeyan dienkode lan ora bisa diwaca wong liya.

Server VPN Statis

Amarga Surfshark duwe macem-macem server ing macem-macem lokasi, sampeyan bakal entuk alamat IP sing beda-beda saben wektu. Iki bisa ngganggu mlebu kanggo ngamanake situs web (kayata, PayPal, OnlyFans) sing kudu verifikasi identitas, biasane liwat Captchas.

Kudu nindakake pirang-pirang pemeriksaan keamanan nalika nggunakake VPN mesthi ngganggu, mula kepenak banget pilihan kanggo nggunakake alamat IP sing padha ing server sing padha saben wektu.

lokasi server statis

Dadi, bisa mbiyantu yen sampeyan milih saka server statis. Server IP statis Surfshark bisa digunakake saka 5 lokasi sing beda: AS, UK, Jerman, Jepang, lan Singapura. Sampeyan uga bisa menehi tandha alamat IP statis favorit.

Paket Cilik

Fitur liyane mung Android sing disenengi ing Surfshark yaiku kemampuan nggunakake paket cilik. Nalika lagi ana ing Internet, data siji bakal dadi paket sadurunge dikirim online. 

nggunakake Fitur Paket Cilik, sampeyan bakal bisa nyuda ukuran saben paket sing ditularake dening piranti Android, saengga bisa nambah stabilitas lan kacepetan sambungan sampeyan.

Sambungake kanthi otomatis

kanthi Sambungake kanthi otomatis, Surfshark bakal kanthi otomatis nyambungake sampeyan menyang server Surfshark sing paling cepet yen ndeteksi sambungan Wi-Fi utawa ethernet. Iki minangka fitur sing ngirit wektu sing bakal ngirit masalah nalika mbukak Surshark banjur klik tombol sing bisa ditindakake.

Miwiti karo Windows

Yen sampeyan nggunakake aplikasi Surfshark Windows, sampeyan bakal ngerti manawa kasedhiya karo pilihan wiwitan. Sawise maneh, iki fitur ngirit wektu sing apik yen sampeyan kudu nggunakake VPN kanthi asring.

miwiti karo konektivitas windows

Jumlah Piranti Unlimited

Salah sawijining fitur favorit ing Surfshark yaiku kemampuan kanggo sambungake kanthi akeh piranti sing sampeyan karepake kanthi mung siji lengganan. Sampeyan ora mung bisa nggunakake akun Surfshark sing padha ing macem-macem piranti, nanging sampeyan uga bisa mbukak sambungan kanthi simultan tanpa nyuda kacepetan.

Yaiku, tanpa mangu-mangu, salah sawijining fitur sing nambah nilai ing VPN iki.

Gampang kanggo Gunakake

Lan pungkasan nanging uga paling ora gampang yaiku nggunakake pungkasan VPN. UI resik lan tanpa gangguan, kanthi macem-macem bagean app sing ditata liwat simbol sing gampang dingerteni ing sisih kiwa layar.

Aku seneng banget yen layar cilik dadi biru kanggo nuduhake manawa sambungan amanku wis diaktifake. Kayane nglegakake,

gampang kanggo nggunakake

Kacepetan lan Kinerja

Surfshark bisa uga dadi salah sawijining VPN paling cepet Aku wis nate nggunakake, nanging butuh sawetara wektu kanggo ngerti manawa protokol VPN sing dipilih biasane nemtokake kacepetan koneksi VPNku.

Surfshark ndhukung protokol ing ngisor iki:

  • IKEv2
  • OpenVPN
  • Shadowsocks
  • WireGuard
protokol vpn surfshark

Tes Kecepetan Surfshark

Surfshark kasedhiya karo tes kacepetan VPN internal (mung ing aplikasi Windows). Kanggo nggunakake, sampeyan menyang Setelan, banjur pindhah menyang Advanced lan klik test Speed. Pilih wilayah sing disenengi, banjur klik Run.

tes kacepetan surfshark

Sawise tes kacepetan VPN rampung, sampeyan bakal nemokake kabeh informasi babagan server Surfshark. Sampeyan bakal bisa ndeleng kecepatan unduh lan unggah, uga latensi.

Kaya sing sampeyan tingali ing gambar ing ndhuwur asil (server uji coba cedhak lokasi - Australia) apik banget!

Nanging, aku uga mutusake nyoba tes kanthi nggunakake speedtest.net (supaya bisa mbandhingake asil kanthi cukup)

Iki asil speedtest.netku tanpa VPN aktif:

tes kacepetan vpn

Sawise aku ngaktifake Surfshark (kanthi "Server Paling Cepet" sing dipilih kanthi otomatis) liwat protokol IKEv2, asil speedtest.net saya katon kaya iki:

Kaya sing sampeyan ngerteni, kecepatan unggah lan undhuhanku, uga ping saya mudhun. Sawise nemoni kacepetan alon-alon iki, aku mutusake ganti menyang WireGuard protokol, lan iki sing ditemokake:

Kecepatan download Surfshark liwat protokol WireGuard luwih murah tinimbang nalika nggunakake protokol IKEv2, nanging ping mudhun sithik nalika kecepatan unggah saya saya mundhak.

Kabeh, kacepetan internet saya cenderung luwih cepet nalika aku lagi ora nggunakake VPN, nanging ditrapake kanggo VPN apa wae, ora mung Surfshark. Yen dibandhingake karo VPN liyane sing wis digunakake, kayata ExpressVPN lan NordVPN, Surfshark tampil apik tenan. Surfshark bisa uga ora VPN paling cepet ing kana, nanging mesthi ana ing kana!

Kabeh sing diucapake, penting dielingi, kayata VPN liyane, kinerja Surfshark bakal gumantung banget karo lokalitas sing digunakake. Yen, kaya aku, koneksi internet sampeyan alon, wiwitane, pangarepan sampeyan kudu diatur. Napa ora nindakake tes kacepetan luwih dhisik?

DEAL

Entuk 82% OFF - + 2 Wulan GRATIS

Saka $ 2.49 saben wulan

Keamanan lan Privacy

Panyedhiya VPN mung minangka langkah keamanan lan privasi sing ditrapake. Panganggone Surfshark enkripsi AES-256 tingkat militer, bebarengan karo sawetara protokol sing aman, sing wis dakrinci ing ndhuwur. 

Kajaba iku, Surfshark uga nggunakake DNS pribadi ing kabeh server, sing ngidini para pangguna ngaktifake lapisan proteksi ekstra nalika browsing, kanthi efektif supaya pihak katelu sing ora dikepengini.

Surfshark nawakake telung jinis lokasi:

jinis lokasi surfshark
  • Lokasi Virtual - Server virtual entuk kecepatan lan kehandalan sambungan sing luwih apik. Kanthi nggunakake lokasi virtual, Surfshark ngirim kacepetan luwih apik kanggo pelanggan lan opsi liyane kanggo nyambungake.
  • Lokasi IP Statis - Yen sampeyan nyambung menyang Server Statis, sampeyan bakal diwenehi alamat IP sing padha saben-saben, lan ora bakal ganti sanajan sampeyan sambung maneh. (IP statis FYI ora padha karo alamat IP khusus)
  • Lokasi MultiHop - delengen maneh ing ngisor iki

VPN Server MultiHop

Rantai VPN minangka salah sawijining fitur keamanan Surfshark sing wis dijenengi multi-hop. Kanthi sistem iki, pangguna VPN bisa nyalurake lalu lintas VPN liwat rong server sing beda:

surfing multihop

Sampeyan bisa nggandhol sambungan VPN liwat fitur MultiHop, sing ngirim lalu lintas internet liwat 2 server lan ora 1. 

Uga dijenengi VPN pindho, fitur iki cocog kanggo sing padha prihatin babagan privasi lan masking tilas, luwih-luwih yen ing negara sing duwe internet sing akeh diawasi, akses internet pribadi bisa uga mbebayani.

Sanajan iki pancen fitur sing migunani kanggo pangguna Surfshark ing negara sing akeh sensor, perlu digatekake yen nyuda kacepetan sambungan VPN.

Daftar putih

Fitur keamanan liyane sing disenengi ing Surfshark yaiku Daftar putih, uga dikenal minangka tunneling pamisah utawa Bypass VPN:

daftar putih

Fitur iki ngidini sampeyan milih manawa pengin sambungan VPN ing situs web tartamtu. Kaya jenenge, iku ngidini sampeyan situs web "dhaptar putih" sing sampeyan ora pengin ndhelikake alamat IP nyata, kayata situs perbankan. 

Sisih paling apik babagan fitur iki yaiku kasedhiya liwat aplikasi seluler Surfshark uga aplikasi Surfshark desktop supaya sampeyan bisa ndhelikake alamat IP sampeyan ing endi wae.

Ngganti Protokol

Protokol VPN intine minangka set aturan sing kudu ditindakake VPN nalika ngirim lan nampa data nalika wis disiyapake. Otorisasi, enkripsi, otentikasi, transportasi, lan njupuk lalu lintas ditangani liwat protokol tartamtu sing digunakake. Penyedia VPN gumantung karo protokol kanggo mbantu njamin sambungan sing stabil lan aman.

Salah sawijining perkara paling apik babagan Surfshark yaiku ngidini sampeyan ngganti protokol standar sing pengin sampeyan sambungake. Nalika kabeh protokol sing digunakake dening Surfshark aman, sawetara protokol bisa uga ngasilake sambungan sing luwih cepet tinimbang liyane (Aku wis nggayuh iki ing bagean Speedtest) yen sampeyan nemoni masalah.

  • IKEv2
  • OpenVPN (TCP utawa UDP)
  • Shadowsocks
  • WireGuard

Ngganti protokol sing sampeyan pengin nyambungake Surfshark iku gampang. Cukup pindhah menyang setelan Lanjut lan pilih protokol sing dikepengini saka menu tarik-mudhun, kayata:

jaga-jaga

Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan kabeh protokol VPN sing digunakake dening Surfshark, priksa video praktis iki.

Panyimpenan Mung RAM

Apa sing nggawe Surfshark minangka salah sawijining VPN sing paling dipercaya, temtune kabijakan nyimpen data Server mung RAM, tegese jaringan server VPN kabeh diskless. Bandhingake karo sawetara VPN utama sing nyimpen data ing hard drive, sing disapu kanthi manual, dadi kemungkinan data sampeyan bakal dilanggar.

Kebijakan Tanpa Log

Kanggo nambah server RAM wae, Surfshark uga duwe kabijakan no-log, tegese ora bakal nglumpukake data pangguna sing bisa dikenali, kayata, riwayat browsing utawa alamat IP sampeyan. 

Nanging, ana siji jebolan utama ing kene: durung ana audit independen sing ditindakake kanggo aplikasi Surfshark. 

Amarga iki minangka praktik umum ing industri VPN kanggo njamin standar keamanan, iki katon minangka pengawasan saka perusahaan Surfshark VPN utamane ngelingi komitmen sing jelas kanggo transparansi (priksa kabijakan privasi Surfshark kene).

Ora Ana Bocor DNS

Kanggo mandhegake Panyedhiya Layanan Internet supaya ora njaluk panjaluk DNS lan nggunakake lalu lintas IPv6 kanggo ndeleng apa sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa ngandelake proteksi bocor DNS lan IP Surfshark kanggo nglindhungi sampeyan.

SurfShark ndhelikake alamat IP "nyata" nyata saka kabeh situs lan layanan streaming nalika ngarahake kabeh panjaluk DNS liwat server.

Iki asil tes nggunakake klien Windows VPN (ora ana bocor DNS):

tes bocor dns bocor

Piranti sing didhukung

Surfshark minangka layanan VPN sing didhukung ing kabeh piranti utama lan uga sawetara sing cilik. Kanggo miwiti, sampeyan duwe tersangka biasane: Android, Windows, iOS, macOS, lan Linux.

app lan ekstensi

Kajaba iku, sampeyan uga bisa nggunakake Surfshark ing Xbox utawa PlayStation, bebarengan karo SmartTvs FireTV lan Firestick. Malah ana kompatibilitas router. Pengalaman pangguna ora bakal owah akeh saka siji platform menyang platform liyane. Contone, mbandhingake UI app Android Surfshark menyang desktop Windows:

lokasi server
lokasi favorit

Nanging, kayane Surfshark luwih migunani kanggo pangguna aplikasi Android tinimbang piranti non-Android. 

Sing kalebu akeh fitur VPN, kayata spoofing GPS, Kill Switch sing luwih jero, lan ngganti enkripsi data. Windows uga katon entuk bathi saka pilihane iki, nanging sampeyan bisa uga nyalahake Apple lan dudu Surfshark.

Kompatibilitas Router Surfshark

Ya - sampeyan bisa nyiyapake Surfshark ing router, nikmati fitur kayata tunneling pamisah. Nanging, aku nyaranake nggunakake aplikasi VPN amarga Surfshark kudu diinstal kanthi manual nganggo firmware sing cocog. 

Iki minangka proses sing rumit, lan sampeyan uga bisa ngrusak router sing nginstal Surfshark, dadi aku ora nyaranake kajaba sampeyan duwe pengalaman babagan iki. Ora preduli, sampeyan ora bakal duwe akses menyang kabeh fitur.

Streaming lan Torrenting

Kanthi layanan Surfshark VPN, sampeyan bakal mbukak jagad pilihan hiburan liwat streaming lan torrenting. Mangkene luwih cetha babagan carane rampung karo panyedhiya layanan VPN iki.

streaming

Surfshark bisa digunakake kanggo blokir konten sing diwatesi geo ing luwih saka 20 platform streaming, kalebu Netflix, Hulu, Disney +, lan uga Amazon Prime kanthi geoblocking sing angel banget. 

Yen sampeyan pengin ngakses Netflix liwat server negara liya, Surfshark bisa mbantu sampeyan. Contone, film Bangga & Prasangka, sing sadurunge ora bisa dakdeleng ing Netflix. 

Aku nyoba nemokake film kasebut kanthi nyambung liwat server AS ing Surfshark nanging isih ora bisa nemokake film kasebut, kaya sing bisa dideleng ing kene:

surfshark netflix

Sawise nyambung menyang server Surfshark Hong Kong, Nanging:

mbukak blokir netflix

Voila! Saiki aku bisa ngakses film, lan uga ora kecewa karo kacepetan streaming. Matur nuwun kanggo Surfshark sing nulungi aku mbukak blokir Netflix.

Dadi, sanajan sampeyan kudu eksprimen karo sawetara server Surfshark sing beda sadurunge bisa nemokake sing bisa digunakake, kayane kemampuan Surfshark kanggo ngliwati konten sing diblokir geo cukup kuat.

Nggunakake layanan Smart DNS, sampeyan uga bisa nggunakake Surfshark kanggo mbukak kunci konten streaming ing piranti sing ora kompatibel (kayata TV cerdas sing ora didhukung). 

Nggawe Smart DNS cukup gampang, sanajan kudu dielingi yen iki ora padha karo nginstal VPN dhewe. Sampeyan bakal bisa mbukak blokir konten streaming, nanging aja nganti data bakal dienkripsi utawa alamat IP sampeyan bakal diganti.

Gunakake VPN kanggo Aman ngakses Layanan Streaming

Amazon Prime Videoantena 3Apple tv +
BBC iPlayerbeIN OlahragaCanal +
CBCChannel 4Crackle
CrunchyrollDAZNPanemuan +
Disney +TV DRDStv
ESPNFacebookfuboTV
Prancis TVdolanan balonGmail
GoogleHBO (Maks, Saiki & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLoketNetflix (AS, UK)
Saiki TVTV ORFPeacock
PinterestProSiebenRaiPlay
Rakuten vikishowtimeLangit Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
TinderTwitterTampilan
WikipediaVuduYouTube
Zattoo6play
DEAL

Entuk 82% OFF - + 2 Wulan GRATIS

Saka $ 2.49 saben wulan

Torrenting

Yen sampeyan nggoleki VPN sing cocog cocog karo torrenting nggunakake tunneling pamisah, Surfshark mesthi dadi pilihan sing apik. 

Ora mung cepet, nanging nyambung kanthi otomatis menyang server sing paling cedhak nalika mbukak klien torrent, kayata, BitTorrent lan uTorrent (beda karo VPN pesaing, sing mbutuhake pangguna ngerteni server sing ramah torrent kanthi manual). 

Platform streaming adhedhasar P2P kaya Kodi lan Popcorn Time uga didhukung. Saka ngendi wae sampeyan, sampeyan bisa ngarep-arep kegiyatan supaya ora didhelikake saka mripat, amarga enkripsi kelas militer lan kabijakan no-log.

Tambahan

Dhaptar fitur ekstra Surfshark minangka sebab liyane kenapa aku menehi rekomendasi marang kanca-kanca sing pungkasan. Priksa:

ekstra surfshark

Puteran Reverse

Kita wis ngrembug Surfshark Daftar putih, sing ngidini pengalaman browsing sing luwih alus kanthi ngidini sampeyan milih situs web sing bakal mateni VPN. 

sawijining Puteran Reverse, nalika iku, sampeyan bisa milih situs web lan aplikasi sing bakal disalunake liwat trowongan VPN, ora beda karo alamat IP sampeyan sing nyata. Fitur iki kasedhiya ing Windows lan Android.

Panelusuran Surfshark

Panelusuran Surfshark meh padha kaya apa sing dirungokake - iku pilihan telusuran. Nanging sing mbedakake yaiku nol-tracker, operasi nol-ad. 

mesin telusuran surfshark

Muni mbebasake, ora? Nggoleki apa sing sampeyan karepake tanpa ngrasakake paranoid babagan sing nonton.

Sampeyan bisa ngaktifake Telusuran Surfshark ing ekstensi browser Chrome lan Firefox.

Tandha Surfshark

Layanan proteksi identitas Surfshark dhewe diarani Tandha Surfshark

tandha papan selancar

Ngliwati basis data online kanggo nemokake manawa ana data sing wis dicolong utawa saiki kompromi lan ngirim tandha wektu nyata yen ana sing ditemokake. Iki minangka fitur sing cukup maju, biasane mung katon ing manajer tembung sandhi.

Waca rangkeng-

Iklan online ora mung ngganggu lan ngganggu; uga bisa nyuda pengalaman browsing sampeyan kanthi signifikan. Iku ngendi Waca rangkeng-, Pamblokir iklan Surfshark dhewe, nglindhungi sampeyan supaya ora ngganggu iklan uga situs web sing mbebayani. Layanan iki kasedhiya ing iOS, Android, Windows, lan macOS.

Saiki, sanajan iki pancen fitur sing gampang, iku dudu blocker iklan paling apik sing ana ing kana. Luwih becik nggunakake ekstensi browser sing mblokir iklan sing ana.

Kill Switch

The Kill Switch feature minangka salah sawijining fitur sing paling penting sing bisa diduweni VPN. Yen sampeyan ora sengaja sambungan saka Surfshark, ngaktifake Kill Switch njamin ora ana data sensitif sing dilalekake kanthi ora sengaja liwat server sing ora dilindhungi. Surfshark entuk iki kanthi nyopot sampeyan saka internet kabeh.

Siji masalah sing diadhepi karo mateni Surfshark yaiku yaiku dipateni internet kabeh nalika digunakake, tegese ora bisa browsing kajaba Surfshark mlaku. Aku ora bisa nemokake setelan apa wae kanggo mbatalake iki. Pilihan sing luwih cocog yaiku yen mateni mateni mateni sambungan internet mung sajrone sesi browsing VPN.

Pengawasan utama liyane dening Surfshark ing kene yaiku sampeyan ora bakal dilaporake babagan tetes sambungan.

Ekstensi

Ekstensi browser Surfshark cukup gampang. Nyatane, sampeyan bisa ujar minangka versi dhasar sing luwih dhasar kanggo aplikasi utama. Gambar ing ngisor iki minangka ekstensi Firefox, sing metu saka pojok sisih tengen lan njupuk potongan layar sing cukup (sing luwih disenengi dadi luwih cilik):

app lan ekstensi

Sawetara fitur Surfshark sing luwih maju utamane ora ana ing ekstensi browser, kajaba CleanWeb. Kajaba iku, yen sampeyan ngaktifake VPN ing browser, mung bakal ndhelik lalu lintas jaringan ing browser kasebut. Aplikasi liyane sing digunakake ing njaba ora bakal dilindhungi VPN.

Kabeh sing dakkandhakake, aku seneng banget yen bisa ngoper server negara kanggo ngakses konten streaming sing diblokir geo.

Dhukungan pelanggan

Dhukungan pelanggan minangka salah sawijining aspek paling penting ing produk internet sing sukses. Sanajan ora nemoni masalah sing dibutuhake, aku terus mriksa opsi dhukungan pelanggan Surfshark.

dhukungan surfshark

Ing situs web Surfshark, aku nemokake FAQ khusus, artikel sing dipandu, lan uga tutorial video babagan cara nggunakake aplikasi kasebut. Dhukungan pelanggan Surfshark wis nyiyapake kanthi nyata kanggo pengalaman pangguna sing luwih lancar.

Aku uga mutusake nyoba pilihan obrolan langsung:

dhukungan chatting pelanggan

Aku seneng nampa tanggepan langsung; Nanging, iku mung bisa dingerteni yen aku ngomong karo bot. Iki ora bisa sambat, luwih-luwih amarga pitakon sing paling umum gampang diwales liwat bot. Sumber review Surfshark liyane uga ngandhani yen konsultan obrolan urip manungsa Surfshark pancen cepet banget anggone mangsuli.

Rencana Harga

Saiki bagean paling apik ing Surfshark: regane murah. Tanpa mikir akeh, iki rencana rega lengkap:

Periode KontakRega (USD / Wulan)
1 sasi$ 12.95
6 months$ 6.49
24 months$ 2.49

Minangka sampeyan bisa uga ngandhani, rega Surfshark sing murah mung ditrapake kanggo rencana 6 wulan lan 24 wulan. Yen sampeyan pengin mbayar Surfshark saben wulan, mesthine minangka salah sawijining VPN sing paling larang, mula aku ora nyaranake.

Nanging sadurunge sampeyan mutusake apa sampeyan kudu mbayar ndhisiki Surfshark 2 taun, kenapa ora nyoba…

Nyoba Gratis 7 Dina

Matur nuwun, Surfshark ngidini sampeyan coba layanan premium gratis 7 dina, dadi sampeyan ora prelu njupuk keputusan tuku.

Nanging aku duwe loro keluhan babagan iki: sepisanan, opsi uji coba gratis 7 dina mung kasedhiya ing Android, iOS, lan macOS, sing bisa nyenengake kanggo pangguna Windows.

Kapindho, kanggo miwiti nyoba, luwih dhisik kudu menehi rincian pambayaran menyang Surfshark. Iki rada samar lan kayane nganggo etika internet.

Soko sing cukup kanggo nggawe jaminan dhuwit bali 30 dina Surfshark. Yen sajrone 30 dina sawise tuku Surfshark VPN, sampeyan mutusake pengin ora nggunakake maneh, sampeyan bakal entuk dhuwit maneh.

Pitakonan Paling Sering

Apa Surfshark?

Surfshark minangka panyedhiya layanan VPN bermutu sing diluncurake ing taun 2018. Nyedhiyakake pengalaman browsing sing aman lan pribadi saka endi wae ing jagad iki amarga duwe luwih saka 3,200 server ing 65 negara. Surfshark adhedhasar ing Kepulauan Virgin Inggris, tegese ora ana ing yurisdiksi 14 Eyes.

Apa Surfshark VPN sing apik?

Ya, Surfshark minangka VPN sing cepet, aman, lan andal. Nawakake kabijakan sambungan-Unlimited-piranti sing loman, saéngga sampeyan nyambungake piranti (PC, Mac, Android, iOS, SmartTV, game) kaya sing disenengi. Fitur keamanan kalebu spoofing GPS, tunneling pamisah, lan multi-hop, dikombinasikake karo kabijakan privasi transparan lan server mung-hack RAM sing bisa digunakake hack.

Pira regane Surfshark VPN?

Saben wulan, sampeyan kudu mbayar $ 12.95. Yen sampeyan milih tuku lengganan 24 wulan sekaligus, sampeyan bisa entuk Surfshark kanthi rega paling kompetitif $ 59.76. Sampeyan bisa mriksa rencana rega liyane ing ndhuwur.

Piranti apa sing bisa digunakake nganggo Surfshark?

Surfshark kasedhiya kanggo iOS, Android, Windows, macOS, lan Linux. Surfshark uga bisa didownload minangka ekstensi browser Chrome utawa Firefox sampeyan. Kajaba iku, Surfshark bisa digunakake ing konsol game PlayStation lan Xbox lan Smart TV kayata Fire.

Apa Surfshark mblokir situs web streaming asing?

Ya, bisa mbukak blokir konten ing server Kulon kabeh layanan streaming utama, kayata, Netflix, Disney +, Amazon Prime Video, lsp., Uga sing luwih cilik. Surfshark uga duwe fitur NoBorder sing ngidini sampeyan ngliwati watesan Internet kayata Great Firewall.

Apa Surfshark ndhukung torrenting?

Nggih Sanajan iki dudu salah sawijining panggunaan utama VPN, sampeyan bisa mbukak kunci lan ndownload arus nganggo Surfshark.

Dhukungan pelanggan apa sing ditawakake Surfshark?

Surfshark duwe macem-macem pilihan dhukungan pelanggan, saka FAQ lan tutorial nganti pandhuan video. Dheweke uga duwe obrolan langsung kanggo pitakon sampeyan.

Apa Surfshark cukup cepet kanggo game online?

Ya, nanging kanggo iku, aku nyaranake nggunakake server sing paling cepet. Yen sampeyan nemoni masalah karo game liwat Surfshark, sampeyan bisa uga pengin ngganti protokol VPN.

Server endi sing bisa nyambung saka Surfshark?

Surfshark ngidini sampeyan nyiyapake VPN liwat 3200+ server ing 65 lokasi server sing beda.

Tinjauan VPN Surfshark: Ringkesan

tinjauan surfing

Yen sampeyan dudu pangguna Android, sampeyan bakal kewedhen amarga ora ana sawetara fitur VPN Surfshark sing nguntungake kayata GPS Spoofing. Ora preduli, rega kompetitif Surfshark mung bisa digunakake yen sampeyan milih langganan 6 wulan utawa 24 wulan, sing dudu pilihan sing cocog kanggo kabeh wong.

Semono, kanthi kecepatan muatan sing cepet, kemampuan streaming sing nyengsemake, macem-macem fitur tambahan, rega kompetitif, lan macem-macem lokasi server, ora nggumunake yen Surfshark wis cepet munggah pangkat ing jagad perusahaan VPN

Dadi, yen sampeyan pengin cara sing gampang kanggo ngliwati watesan internet, coba coba karo Surfshark - yen sampeyan ora pengin ngliwati sidhang 7 dina, sampeyan mesthi bisa entuk jaminan dhuwit bali 30 dina .

DEAL

Entuk 82% OFF - + 2 Wulan GRATIS

Saka $ 2.49 saben wulan

Pangguna Anggota

Paling apik

dirating 4 metu saka 5
Muga 8, 2022

Saluran YouTube sing aku tindakake asring ngirim video sing disponsori dening SurfShark. Dadi, nalika aku frustasi amarga kacepetan VPN Antivirus sing alon, aku miwiti nyoba gratis SurfShark. Aku diunekake dening kacepetan sawijining. Aku wis nggunakake saben dina suwene 6 sasi saiki lan ora nate keluhan. Siji-sijine sing ora disenengi yaiku pamblokir iklan sing dibangun. Iku slows mudhun internet yen sampeyan ora mateni.

Avatar kanggo Sirin Pichler
Sirin Pichler

Cepet lan murah

dirating 5 metu saka 5
April 6, 2022

Layanan VPN sing cepet lan murah sing terjangkau kanggo kabeh wong. Aku biasane nggunakake SurfShark kanggo streaming konten Netflix lan Hulu sing ora kasedhiya ing negaraku. Aku durung duwe masalah buffering utawa lag karo SurfShark. Aku wis diinstal ing kabeh piranti. Kerjane luwih apik ing sawetara saka liyane. Nanging kabeh, iki minangka produk sing apik sing dakkarepake kanggo kanca-kancaku.

Avatar kanggo Utku Pasternak
Utku Pasternak

VPN paling murah

dirating 5 metu saka 5
Maret 3, 2022

SurfShark minangka VPN paling murah sing wis dakgunakake. Nduwe kabeh fitur sing ditawakake VPN sing larang kaya ExpressVPN lan Nord nanging regane mung setengah. Aku wis nggunakake luwih saka setahun saiki lan aku tresna. Aja mikir aku bakal bali menyang liyane.

Avatar kanggo Christel
Christel

Dadi murah

dirating 5 metu saka 5
November 1, 2021

Surfshark minangka VPN paling murah, lan nawakake akeh fitur. Gampang digunakake, ora ana persiyapan sing rumit. Iku sampurna kanggo wong sing pengin browsing web kanthi privasi. Surfshark uga duwe bandwidth tanpa watesan supaya sampeyan bisa ndownload konten apa wae sing dikarepake tanpa kuwatir babagan watesan bandwidth.

Avatar kanggo Vicky
Vicky

Aku seneng VPN iki

dirating 5 metu saka 5
Oktober 29, 2021

Aku seneng VPN iki. Iki minangka sing paling murah ing pasar lan duwe kabeh fitur sing dibutuhake. Aku bisa ngakses kabeh konten favorit tanpa masalah, lan aku bisa stream acara TV favorit tanpa buffering. Aku uga seneng yen ora ana watesan kanggo torrent karo layanan iki. Siji-sijine sing bakal nggawe Surfshark luwih apik yaiku yen dheweke duwe uji coba gratis, nanging liyane, iku cocog kanggo aku!

Avatar kanggo Stefan Grohl
Stefan Grohl

Aku penggemar gedhe saka Surfshark

dirating 4 metu saka 5
Oktober 18, 2021

Aku penggemar gedhe saka Surfshark. Aku seneng sing VPN paling murah ana. Antarmuka uga gampang banget kanggo nggunakake, lan app gampang diinstal. Aku uga seneng carane kompatibel karo kabeh piranti. Nanging aku ora bisa nggawe streaming Disney + bisa digunakake ing papanku

Avatar kanggo Weronica B.
Weronika B.

Kirim Review

Cathetan Suku

Home » VPN » Tinjauan Surfshark (VPN Premium Paling Murah Saiki?)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.