Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Hosting Server Minecraft paling apik (Gratis & Mbayar - Dideleng & Rangking)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Duwe server Minecraft sing dadi host sampeyan dhewe ngidini sampeyan main karo kanca lan kulawarga, nggawe pengalaman gameplay sing unik, lan tuwuh komunitas pembangun Minecraft online sing kuat. Ing kene aku njelajah lan nerangake layanan hosting server Minecraft paling apik ⇣ ing njobo kono.

Saka $ 8.95 saben wulan

Entuk hosting hosting Hostinger Minecraft nganti 68%

Hosting server Minecraft gratis bisa ditindakake yen sampeyan pengin nindakake ing komputer. Isih… cara iki mung bakal ngidini sampeyan dadi tuan rumah sawetara pemain, sing kemungkinan bakal nandhang sangsara downtime dadakan, lan menehi sampeyan pengalaman game miskin kanggo sampeyan lan kanca-kanca.

Mulane sampeyan kudu njaluk a dipercaya lan dhuwur kinerja paling Layanan hosting server Minecraft.

Ringkesan cepet:

Host MinecraftRega SakaRamPemain MaxSSD StorageControl PanelMod
Hostinger ⇣$ 8.95 / sasi2 GB70YaMulticraftYa
BisectHosting ⇣$ 3.99 / sasi1 GBUnlimitedYaMulticraftYa
Apex Hosting ⇣$ 7.49 / sasi2 GBUnlimitedYaMulticraftYa
ScalaCube ⇣$ 2.50 / sasi768 MB10YadarmabaktiYa
ShockByte$ 2.50 / sasi1 GB20YaMulticraftYa
MCProHosting$ 8.99 / sasi1.5 GB25YaMulticraftYa
Server GGS ⇣$ 3.00 / sasi1 GB12YaMulticraftYa
MelonCube ⇣ $ 3.00 / sasi1 GBUnlimitedYaMulticraftYa
DEAL

Entuk hosting hosting Hostinger Minecraft nganti 68%

Saka $ 8.95 saben wulan

Apa Host Server Minecraft Paling Apik ing 2022?

  1. Hostinger ⇣ – Iki minangka salah sawijining opsi hosting Minecraft paling apik ing taun 2022. (Recommended 🏆)
  2. BisectHosting ⇣ - ruang disk NVMe tanpa wates kanthi kabeh rencana.
  3. Apex Hosting ⇣ - paling apik kanggo ngluncurake server Minecraft modded.
  4. ScalaCube ⇣ - apik kanggo hosting macem-macem server Minecraft lan mbangun komunitas online.
  5. ShockByte - kinerja apik kanggo rega sing terjangkau.
  6. MCProHosting - latensi ultra-endhek, kanthi jaringan pusat data sing paling jembar.
  7. Server GGS ⇣ - nawakake panel kontrol Multicraft sing disesuaikan kanggo pangguna.
  8. MelonCube ⇣ - njamin 100% uptime lan panyimpenan tanpa wates.

Yen sampeyan mikir babagan hosting server Minecraft, sampeyan bakal tekan panggonan sing bener. Ing artikel iki, aku nutupi situs web lan layanan hosting server Minecraft paling apik kasedhiya dina.

1. Hostinger

hosting minecraft hostinger
  • Serep otomatis ing kabeh rencana
  • Jaminan dhuwit 30-dina
  • Persiyapan cepet
  • situs web: www.hostinger.com

Yen sampeyan nggoleki cara paling apik kanggo dadi tuan rumah server Minecraft, aja goleki luwih saka Hostinger. Sanajan perusahaan kasebut umume dikenal kanthi rencana hosting web sing terjangkau, nawakake kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti server game Minecraft.

Kabeh rencana langganan nawakake VPS berbasis awan, njamin kinerja sing stabil lan dipercaya. Ora mung iku, nanging uga menehi pilihan persiyapan cepet liwat nggunakake panel kontrol Multicraft.

Nggawe server modded uga bisa amarga Hostinger nyedhiyakake modpacks lan plugin sing siap diinstal saka wiwitan. Utawa, sampeyan bisa ngunggah file .jar adat kanggo nginstal mods.

Rencana Hostinger kalebu serep off-site otomatis lan proteksi RAID-DP pindho, mesthekake kabeh pangowahan sampeyan tetep utuh yen gagal disk.

Sanalika, panel kontrol integral nyedhiyakake akses menyang file cadangan yen sampeyan kudu mulihake.

Pros:

  • Dhukungan chatting 24/7.
  • Perlindhungan Cloudflare DDoS.
  • Kalebu dhukungan panel kontrol server Multicraft.
  • Nggunakake prosesor kelas Intel Xeon paling anyar lan hard drive Intel SSD generasi terakhir kanggo kinerja sing konsisten.
  • Kemampuan kanggo ngganti lokasi server kanthi ngirim tiket.
  • Basis data MySQL gratis kanggo nyimpen file Minecraft.
  • Kepatuhan PCI-DSS, supaya sampeyan bisa nampa pembayaran online utawa sumbangan.
  • Server Minecraft Hostinger dilengkapi persiyapan panel game sing gampang, serep data sing aman, latensi ultra-rendah, lan plugin lan mod tanpa watesan.

cons:

  • Dibandhingake karo opsi liyane ing dhaptar, Hostinger kang ora nawakake akeh lokasi server.

Rincian:

Hostinger duwe limang rencana hosting server Minecraft paling apik kasedhiya, wiwit saka $6.95 / sasi kanggo patang taun.

Kabeh rencana kalebu garansi dhuwit bali 30 dina, dadi sampeyan bisa nyoba layanan sajrone wulan lan njaluk mbalekake yen ora marem.

Rencana sing paling terjangkau nyedhiyakake 2 GB RAM, lan server sampeyan bakal didhukung nganggo rong CPU, sampurna kanggo server cilik nganti medium.

Yen sampeyan butuh luwih akeh sumber daya, Hostinger ngidini nganyari rencana sing luwih dhuwur kanthi ngirim panjaluk liwat panel kontrol.

2. BisectHosting

bisechosting
  • Ruang NVMe SSD tanpa wates.
  • Pemantauan simpul 24/7 kanggo kinerja server sing dioptimalake.
  • Instalasi lan nganyari modpack gratis.
  • situs web: www.bisechosting.com

Apa sampeyan muter karo kanca cilik utawa ngluncurake server Minecraft sabanjure, BisectHosting duwe macem-macem rencana kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Yen sampeyan ora ngerti apa sing bakal dipilih, homepage BisectHosting nduweni alat khusus sing bisa menehi rencana paling apik kanggo sampeyan. Cukup pilih modpack sing dipengini, nomer pemain, lan fitur ekstra sing sampeyan pengin ing server.

Kabeh rencana teka karo papan SSD NVMe tanpa watesan, sing luwih cepet lan luwih irit energi tinimbang teknologi SSD sadurunge.

Kaya ngono, sampeyan bisa nginstal modpacks lan plugin sing sampeyan pengin, yen sampeyan tundhuk karo kabijakan panggunaan sing adil.

Saliyane iku, BisectHosting ngawasi simpul server 24/7 supaya ora kakehan larang. Kanthi cara iki, saben server bisa entuk performa paling dhuwur nalika entuk sumber daya sing cocog.

BisectHosting nduwe pirang-pirang lokasi server ing saindenging jagad, saka sawetara kutha ing AS, Brasil, lan Australia. Duwe akeh pusat data iki njamin latensi kurang, ora preduli ing ngendi sampeyan utawa pemain sampeyan manggon.

lokasi server minecraft

Pros:

  • Subdomain gratis.
  • Edisi server Bedrock kasedhiya, supaya sampeyan lan pemain bisa muter Minecraft ing piranti seluler.
  • Perlindhungan DDoS.
  • Persiyapan cepet.
  • Panel kontrol multicraft.
  • Upload modpacks, plugin, lan file .jar khusus liyane.
  • Dhukungan live chat 24/7 lan pengiriman tiket.

cons:

  • Fitur kaya backup otomatis paywalled minangka addon utawa mung nganggo paket Premium.
  • Kebijakan pengembalian dana mung suwene telung dina sawise dituku.

Rincian:

BisectHosting nyedhiyakake seri rencana langganan anggaran kanggo wong sing butuh solusi hosting server Minecraft sing murah.

Pilihan sing paling terjangkau kalebu kabeh fitur inti sing kasebut ing ndhuwur lan nyedhiyakake 1 GB RAM lan 12 slot pamuter, regane $ 2.99 / sasi.

Uga duwe rencana Premium wiwit $ 7.99 / wulan kanthi jumlah RAM sing padha. Nanging, dilengkapi fitur liyane, kayata slot tanpa watesan, serep saben dina, instalasi modpack, lan alamat IP khusus.

3. Apex Minecraft Hosting

hosting puncak
  • Modpacks, minigames, lan plugin sing wis diinstal sadurunge.
  • Luwih saka 15 lokasi server lan ngetung.
  • Program sponsor kanggo kreator konten Minecraft.
  • situs web: www.apexminecrafthosting.com

Apex Minecraft Hosting nawakake luwih saka 200 installer siji-klik kanggo modpacks, kayata PixelMon lan Sky Factory. Minigames kaya Skywars uga kasedhiya supaya mode game khusus gampang diatur.

Apex Hosting uga ndhukung macem-macem versi server, kalebu Vanilla Minecraft lan Spigot. Bebas bae kanggo ngalih server dhewe mudhun baris, utawa takon tim dhukungan kanggo nindakake kanggo sampeyan.

Yen sampeyan pengin nginstal file .jar dhewe, sampeyan bakal diwenehi akses FTP lengkap lan database MySQL gratis.

Pusat data Apex Hosting dununge ing Amerika Utara, Eropa, lan Asia, kanthi latensi lan kinerja sing dhuwur. Asile, dheweke bisa njamin wektu kerja 99.9% kanggo kabeh pangguna.

Pros:

  • Persiyapan cepet.
  • Panel kontrol Multicraft khusus, kalebu pandhuan video kanggo miwiti.
  • Perlindhungan DDoS level perusahaan.
  • Serep otomatis ing kabeh rencana.
  • Slot lan panyimpenan tanpa wates.
  • Alamat IP khusus.
  • Server edisi Java lan Bedrock.
  • Subdomain gratis.
  • Dhukungan online liwat live chat lan pengiriman tiket.

cons:

  • Garansi dhuwit bali mung ditrapake sajrone pitung dina sawise server Minecraft digawe.

Rincian:

Apex Hosting paling akeh rencana populer regane $ 14.99 / wulan lan bakal entuk 4 GB RAM, disaranake kanggo server count-player kurang sing nggunakake sawetara modpacks.

Yen sampeyan pengin ngirit dhuwit, pilih langganan saben wulan kanggo entuk diskon 10%.

4. ScalaCube

scalacube
  • Slot lan panyimpenan tanpa wates
  • Kasedhiya karo situs web lan forum
  • Peluncur Minecraft khusus
  • situs web: www.scalacube.com

ScalaCube ngidini pangguna nggawe macem-macem server nggunakake rencana hosting siji. Kaya mangkono, iku sampurna kanggo mbukak sawetara versi server sekaligus.

Apa maneh, ndhukung Bungeecord, sing bisa digunakake kanggo nggawe siji jaringan saka macem-macem server.

Iki ngidini pemain ngalih saka siji server menyang liyane nalika ing game. Nanging, Bungeecord mung bisa digunakake karo server basis Spigot utawa PaperMC.

Yen sampeyan pengin ngluncurake server Minecraft modded, versi Forge kasedhiya, kanthi luwih saka sewu modpacks sampeyan bisa nginstal kanthi mung siji klik.

fitur hosting minecraft

Nggawe server Forge ing ScalaCube menehi kemampuan kanggo nggawe peluncur khusus. Kanthi, sampeyan bisa ngrancang kulit Minecraft dhewe lan nemtokake file sing bakal didownload kanthi otomatis nalika pamuter nyambung menyang server sampeyan.

Pros:

  • Akses FTP lengkap kanggo ngatur file sampeyan.
  • Perlindhungan DDoS.
  • Dhukungan 24/7 liwat live chat lan pengiriman tiket.
  • Serep otomatis.
  • Pilih ing antarane jinis server Java lan Bedrock.
  • Subdomain gratis.

cons:

  • Mung ana patang lokasi server sing kasedhiya ing saindenging jagad.
  • Ora ana kebijakan mbalekake.

Rincian:

ScalaCube nawakake sangang paket hosting kanggo server cilik lan gedhe, sing kalebu diskon 50% kanggo wulan langganan sampeyan.

Kanggo nggawe server kanggo 10 pemain, rencana paling murah kudu cukup. Biaya $ 5 / sasi lan dilengkapi karo 768 MB RAM lan panyimpenan 10 GB SSD. Nanging, rega bisa beda-beda gumantung ing ngendi sampeyan manggon.

5. ShockByte

kejut
  • Njamin 100% uptime
  • Sistem upgrade lan downgrade otomatis
  • Opsi rencana pembayaran pirang-pirang
  • situs web: www.shockbyte.com

Yen sampeyan butuh host web sing dipercaya kanggo server Minecraft, ShockByte minangka pilihan sing apik. Spesialisasi ing hosting server game, perusahaan nawakake proteksi DDoS lengkap lan janji 100% kasedhiyan jaringan.

Bisa uga pancen apik banget, nanging perusahaan menehi informasi rinci kanggo ndhukung klaim kasebut. ShockByte nggunakake CPU inti dhuwur, spasi disk NVMe, lan RAM DDR4 kanggo nambah kacepetan, kinerja, lan efisiensi.

Yen downtime luwih saka limang menit, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan 24/7 kanggo njaluk ganti rugi.

fitur shockbyte

Kajaba iku, ShockByte nawakake kebebasan lengkap kanggo pangguna kanggo mbangun jagad Minecraft. Ndhukung kabeh file versi server utama saka edisi Java lan Bedrock lan nyedhiyakake installer modpack siji-klik.

Kanggo ngunggah mod server Minecraft khusus sampeyan, sampeyan bisa njupuk akses FTP lengkap.

Pros:

  • Persiyapan cepet.
  • Panel kontrol multicraft.
  • Subdomain gratis.
  • Serep otomatis saka situs.
  • Ruang disk tanpa wates.
  • Basis pengetahuan lengkap lan tutorial video.
  • Uji coba gratis karo Enjin lan Buycraft kanggo monetisasi server Minecraft.

cons:

  • Kebijakan mbalekaken mung ditrapake 24 jam sawise mbayar.

Rincian:

Yen sampeyan nggoleki layanan hosting server Minecraft sing murah, dipercaya lan paling apik, coba njupuk ShockByte.

Paling akeh rencana terjangkau regane $ 2.50 / wulan lan nemu sampeyan 1 GB RAM, kang luwih saka cukup kanggo tuan rumah 20 slot pamuter.

Sampeyan uga bisa nggawe rencana khusus kanggo kabutuhan sampeyan.

Kajaba iku, ShockByte gampang nganyari rencana hosting sampeyan tanpa kelangan file apa wae.

Yen pelanggan nganyarke menyang pilihan sing luwih larang, dheweke mung kudu mbayar prabédan rega. Saliyane, downgrade bakal ngasilake sampeyan.

6. MCProHosting

mcprohosting
  • Nduweni luwih saka 20 pusat data ing saindenging jagad
  • Aplikasi seluler kanggo ngatur server nalika mbukak
  • Serep otomatis saben dinane lan dhukungan 24/7
  • situs web: www.mcprohosting.com

MCProHosting minangka layanan hosting server Minecraft sing kondhang & paling apik lan salah siji sing pertama ing bisnis kasebut.

Antarane fitur sing paling umum sampeyan ngarepake saka host server Minecraft sing dipercaya, panyedhiya hosting server Minecraft iki nawakake luwih saka 20 lokasi server adhedhasar ing Amerika Utara lan Kidul, Eropa, Afrika Selatan, Australia, lan Hong Kong.

Asile, ora prelu kuwatir latensi utawa kinerja nalika main.

Nanging, ora kaya umume panyedhiya ing dhaptar iki, MCProHosting ora nawakake Multicraft standar. Nanging, nggunakake a panel kontrol sing digawe khusus diarani OneControlCenter.

Yen wis dikandhani, iku gampang banget kanggo pangguna kaya mitra, kanthi pilihan manajemen serep sing gampang lan konfigurasi server.

Aspek liyane sing mbedakake panyedhiya iki yaiku aplikasi seluler, sing bisa digunakake kanggo ngatur server, ngawasi slot pamuter, lan ngobrol karo basis pemain nalika adoh saka komputer. App kasedhiya ing Android lan iOS.

Pros:

  • Multiple rencana server Java lan Bedrock.
  • Ruang panyimpenan tanpa wates.
  • Akses file FTP lengkap.
  • Dhukungan 24/7 liwat live chat, basis ilmu, utawa pengiriman tiket.
  • Persiyapan cepet.
  • Janji 99.99% uptime.
  • Sidhang gratis 7 dina kasedhiya.
  • Perlindhungan DDoS saka Cloudflare.
  • Serep otomatis saben dina.
  • Basis data MySQL gratis.
  • Program kemitraan kanggo kreator konten Minecraft.

cons:

  • Rencana Java luwih larang dibandhingake karo panyedhiya liyane.

Rincian:

MCProHosting ndhukung Java Edition lan Bedrock Edition, wiwit saka $ 8.99 / sasi. Nawakake 2 GB RAM lan 35 slot.

7. GGServers

ggservers
  • Panel kontrol Multicraft sing gampang digunakake
  • Ngidini nambah sub-pangguna
  • Pilihan macem-macem kanggo dhukungan online
  • situs web: www.ggservers.com

Siji alesan ngapa GGServers ana ing dhaptar iki minangka pendekatan pangguna-loropaken kanggo wong anyar.

Panel kontrol Multicraft sing disesuaikan gampang dilayari, ngidini pangguna ngatur server game, ngawasi obrolan antarane sawetara pemain, lan nggawe jagad mung sawetara klik.

Uga ndhukung modpacks lan edisi server sing paling populer, kalebu Jawa, Bedrock, Paper, Spigot, lan BungeeCord. Sampeyan bisa ngalih ing antarane jinis server kapan wae liwat panel kontrol.

Kajaba iku, GGServers ngidini nambah pemain minangka sub-pangguna yen sampeyan pengin ngatur server karo dheweke. Aja bebas nyetel peran lan ijin saka panel kontrol sing sampeyan pas.

Pros:

  • Sangang server nyebar ing Amerika Utara, Eropa, Asia, lan Australia.
  • Perlindhungan DDoS.
  • Persiyapan cepet.
  • Ora larang.
  • Subdomain gratis.
  • Opsi dhukungan akeh, kayata live chat, basis ilmu, forum diskusi, dhukungan tiket, lan komunitas Discord.

cons:

  • Garansi dhuwit bali mung ditrapake sajrone 24 jam sawise dituku.
  • Mung pelanggan Premium sing bisa ngakses database lan server MySQL gratis ing Asia lan Australia.

Rincian:

GGServers nawakake rong jinis langganan - Standar lan Premium.

Pilihan pertama luwih terjangkau, wiwit saka $ 3 / wulan kanggo 1024 MB RAM lan 12 slot. Nanging, latensi bisa dadi masalah yen sampeyan manggon ing njaba Amerika Utara utawa Eropa.

Yen ngono, arep nganggo rencana Premium bakal dadi wicaksana. Rencana sing paling murah regane $ 6 / sasi kanggo jumlah RAM sing padha, nanging uga dilengkapi hardware sing luwih maju lan pilihan pangaturan dhewe.

8. MelonCube

melon
  • Janji 100% uptime
  • Dhukungan kanggo macem-macem akun kanggo ngatur server
  • Operator bandwidth premium kanthi latensi sing endhek
  • situs web: www.meloncube.net

Kanggo nyedhiyakake kualitas layanan hosting server Minecraft sing paling dhuwur, MelonCube nggunakake hardware dhuwur kanggo server, kayata DDR4 ECC RAM lan SSD utawa Drive NVMe. Pramila perusahaan ing AS njamin persentase uptime sing dhuwur.

fitur meloncube

Kajaba iku, dheweke menehi ganti rugi sing apik banget. Yen downtime nganti 15 menit, aja ragu-ragu lapor menyang layanan pelanggan kanggo entuk kredit layanan 10%.

Kabeh plans kalebu panyimpenan Unlimited lan database MySQL free, supaya sampeyan bisa duwe minangka akeh Minecraft mods lan file .jar adat sing pengin ngatur donya.

MelonCube nawakake luwih saka 30,000 installer plugin Bukkit siji-klik kanggo nambah pengalaman game sampeyan.

Kajaba iku, MelonCube kalebu uji coba gratis ing platform kayata BuyCraft, Enjin, lan Minetrends kanggo kabeh pangguna. Platform kasebut bisa mbantu sampeyan entuk dhuwit liwat server lan tuwuh komunitas liwat wektu.

Pros:

  • Panyimpenan tanpa wates.
  • Persiyapan cepet.
  • Pemantauan simpul kanggo mesthekake ora ana sing larang.
  • Perlindhungan DDoS.
  • Wiwiti maneh nalika kacilakan.
  • Panginstal plugin Bukkit siji-klik.
  • Akses file FTP lengkap.

cons:

  • Server mung kasedhiya ing negara Amerika Utara lan Eropa.
  • Dhukungan mung kasedhiya kanthi ngirim tiket utawa menyang basis ilmu.

Rincian:

MelonCube duwe rong puluh pilihan langganan kanggo server Minecraft kanthi macem-macem ukuran.

Opsi sing paling terjangkau regane $ 3 / wulan, sing dilengkapi RAM 1024 MB. Kajaba iku, kabeh rencana teka karo slot pemain tanpa watesan lan panyimpenan SSD.

Apa sing kudu digoleki ing Penyedia Layanan Hosting Server Minecraft

Yen sampeyan pengin nggawe lan ngatur server dhewe, iki sawetara aspek sing kudu ditonton nalika nggoleki layanan hosting server Minecraft sing paling apik:

Ease

Panyedhiya hosting server Minecraft paling apik bakal nggawe server gampang, utamane kanggo pamula. Pramila penting kanggo golek layanan hosting Minecraft sing nawakake persiyapan cepet.

Kanthi cara iki, pangguna level skill bisa miwiti nggawe dununge langsung.

Uga, priksa panel kontrol sing ditawakake layanan hosting. Umume perusahaan hosting duwe Multicraft internal, yaiku dashboard server Minecraft sing populer lan ramah pangguna.

Yen perusahaan nyedhiyakake panel kontrol sing digawe khusus, goleki ulasan utawa demo video kanggo ndeleng kepiye fungsine.

Dhukungan pelanggan

Iki minangka aspek penting liyane sing kudu ditliti yen sampeyan mbukak server kanggo Minecraft kaping pisanan.

Priksa manawa perusahaan duwe saluran dhukungan 24/7 supaya sampeyan bisa njaluk pitulung. Iki kalebu dhukungan obrolan langsung, telpon, email, utawa kiriman tiket.

Saliyane iku, situs web panyedhiya hosting kudu duwe basis pengetahuan lengkap kanggo mbantu sampeyan ngrampungake masalah dhewe.

hardware

Hosting Minecraft paling apik kudu paling anyar kanggo njamin gamelan sing apik kanggo sampeyan lan pemain sampeyan.

Nalika nggoleki rencana hosting, waca babagan RAM sing kasedhiya. Memiliki memori sing luwih akeh ndadekake kinerja server bebas lag.

Kajaba iku, sampeyan bisa nambahake plugin, mod, lan pamuter liyane menyang server.

Biasane, sampeyan butuh sekitar 1 GB RAM kanggo dadi tuan rumah 10-20 pemain. Yen panyedhiya ngaku duwe slot tanpa wates, waca syarat layanane.

Iki tegese sampeyan bisa dadi tuan rumah akeh pemain, yen server bisa ndhukung, nanging nomer kasebut bisa beda-beda.

Salajengipun, goleki perusahaan sing nawakake panyimpenan SSD lan sawetara prosesor. Iki standar banget kanggo layanan hosting server game paling dhuwur, amarga njamin pengalaman game sing luwih lancar.

Apa syarat hosting server Minecraft minimal?

  • 1GB RAM
  • 1 Inti CPU
  • SSD Storage

Apa sing disaranake Minecraft server hosting syarat?

  • 2GB RAM
  • 2 Inti CPU
  • SSD Storage

Lokasi Pusat Data

Yen perusahaan hosting nyelehake pusat data bisa nemtokake latensi server Minecraft sampeyan. Ing kasus iki, latensi yaiku wektu kanggo mindhah informasi saka pusat data menyang komputer liyane.

Milih panyedhiya karo pusat data sing cedhak karo lokasi sampeyan operate bakal njamin latensi kurang. Yen jarak luwih cendhek, bakal ana masalah lan gangguan sing luwih sithik sajrone transfer data.

Sawetara layanan hosting server MC bisa menehi pilihan kanggo ngalih ing antarane lokasi. Iki bakal migunani yen ana masalah kinerja karo pusat data saiki sing sampeyan gunakake.

Uptime

Uptime minangka persentase sing nuduhake yen asring Server Minecraft bakal kasedhiya online.

Standar industri saiki udakara 99.9%, tegese mung ana 0.1% kasempatan kanggo server sampeyan ngalami downtime kanthi tiba-tiba.

Nanging, gumantung karo layanan kasebut, kemungkinan iki biasane ora kalebu perawatan sing dijadwalake utawa darurat.

Mesthine, bisa uga ana server sing offline luwih dawa saka sing diramalake. Kanggo nyuda iki, priksa syarat layanan panyedhiya lan deleng manawa menehi ganti rugi kanggo ngrampungake downtime.

DDoS Protection

Server game minangka target target serangan DDoS.

Ancaman jinis iki kalebu ngluncurake lalu lintas menyang server supaya kakehan sumber daya lan nggawe offline.

Kayane, milih a hosting perusahaan karo pangayoman DDoS kuwat wicaksana. Fitur iki bakal misahake lalu lintas ala saka sambungan sing sah lan nganalisa pola lalu lintas sing ora normal kanggo nambah keamanan.

Sampeyan uga luwih becik ndeleng manawa panyedhiya nawakake perlindungan DDoS sing bisa dianyari. Iki bisa migunani nalika server sampeyan tuwuh luwih gedhe, kanthi bisa uga nyerang luwih akeh.

serep

Yen ana ancaman keamanan utawa kacilakan, serep penting kanggo urip maneh server Minecraft. Kanthi cara iki, sampeyan ora kudu miwiti saka awal kanggo nyetel kabeh.

Gumantung saka layanan hosting, sampeyan bisa uga kudu nggawe serep dhewe, utawa perusahaan bakal nindakake tugas iki kanthi otomatis.

Nduwe pilihan sing terakhir luwih trep, amarga nyuda risiko kelangan data penting. Nanging, sawetara panyedhiya mung nawakake layanan kasebut kanthi biaya tambahan.

Kajaba iku, papan panyimpenan kanggo gawe serep biasane winates, nanging sawetara panyedhiya nawakake papan serep ekstra minangka tambahan.

Dhukungan Mod lan Plugin

Salah sawijining aspek sing nggawe hosting server Minecraft dadi apik yaiku milih mod lan plugin sampeyan dhewe kanggo nggawe pengalaman gameplay khusus.

Mula penting yen rencana hosting nawakake fungsi kanggo nginstal file kasebut dhewe.

Biasane, panyedhiya nyedhiyakake akses root lengkap kanggo ngunggah mod lan plugin liwat panel kontrol utawa klien FTP. Akeh layanan hosting nawakake installer modpack siji-klik, pilihan sing luwih ramah pangguna kanggo pangguna non-teknis.

Sawetara panyedhiya hosting uga nawakake layanan mbayar kanggo nyetel modpacks lan plugin kanggo sampeyan. Sanajan bisa nambah biaya tambahan, luwih becik manawa wis diinstal lan bisa digunakake kanthi bener.

Reregan

Nalika hosting server Minecraft gratis, bisa uga entuk akeh sumber daya kanggo nindakake. Nanging, ora ateges sampeyan kudu ngluwihi anggaran kanggo nikmati game nalika milih layanan hosting.

Nalika nliti hosting server Minecraft sing paling murah, ana sawetara perkara sing kudu ditimbang:

Priksa manawa nimbang macem-macem rencana sing ditawakake perusahaan. Coba keuntungan lan prabédan rega kanggo ndeleng endi sing bakal menehi rega paling akeh.

Luwih becik, panyedhiya kudu luwih gampang nganyarke utawa nyuda rencana yen sampeyan ganti pikiran.

Elingi uga periode kontrak. Biasane, luwih murah yen tuku lengganan sajrone setaun utawa rong taun luwih dhisik tinimbang mbayar saben wulan kanggo mbukak server.

FAQ

Apa layanan hosting server Minecraft paling apik ing 2022?

Hostinger nyedhiyakake pengalaman game sakabèhé sing paling apik kanggo hosting server Minecraft.

Dheweke nawakake dhukungan sing apik, Multicraft lan Panel Game, ngidini plugin lan mod tanpa wates, alamat IPv4 / IPv6 khusus, slot pamuter tanpa watesan, pangayoman DDoS, lan rega terjangkau. Server kasebut uga dipercaya, cepet, lan duwe wektu kerja sing apik.

Pira regane host server Minecraft?

Range rencana hosting server Minecraft Hostinger saka $6.95 saben sasi nganti $77.99 saben sasi. Nanging sampeyan bisa njaluk server budget kanggo 20 pemain kanggo minangka sethitik minangka $2.50 saben sasi.

Carane akeh RAM aku kudu server Minecraft?

RAM minimal sing dibutuhake yaiku 1GB, nanging 2GB + dianjurake. Luwih akeh RAM sampeyan duwe pengalaman game sing luwih lancar.

Syarat server sing disaranake yaiku: 2GB RAM, 2 CPU Core, lan SSD Storage.

Apa Minecraft gratis?

Minecraft punika game dilisensi digawe dening Sanggar Mojang sing saiki diduweni dening Microsoft Corporation. Ana macem-macem versi kanggo platform sing beda-beda, lan rega beda-beda gumantung saka platform sing dikarepake.

Contone, Minecraft dhasar kanggo Windows regane $29.99 lan versi Xbox 360 lan PS4 regane $19.99.

Apa hosting server Minecraft Bedrock?

Minecraft Bedrock server hosting ndhukung macem-macem versi multi-platform game. Dibandhingake karo versi kode Java asli Minecraft, Bedrock Edition nawakake pemain pengalaman game lintas platform sing luwih kolaborasi ing iOS, Android, lan Windows 10 Edition, lan konsol kayata Xbox, PlayStation lan Nintendo Switch.

Apa modded Minecraft server hosting?

Hosting server Minecraft Modded ngidini sampeyan nginstal mod, modpacks lan plugins ing server kanggo sampeyan muter versi dipunéwahi saka Minecraft kanggo pengalaman urutane critane game meningkat.

Iku kira-kira ana liwat 100k mods metu ana, lan "Item Cukup Cukup" (JEI) iku salah siji saka mods paling populer lan wis diundhuh luwih saka 131 yuta kaping.

Hosting Server Minecraft paling apik 2022: Ringkesan

Dadi, apa hosting server Minecraft paling apik sing kudu sampeyan entuk?

Kita nampilake kabeh layanan hosting server Minecraft paling apik adhedhasar kinerja, kekayaan fitur, lan popularitas. Nanging, sing sampeyan pilih bakal gumantung karo kabutuhan lan pilihan sampeyan.

  1. Hostinger - perusahaan hosting server Minecraft paling apik.
  2. BisectHosting - ruang disk NVMe tanpa wates kanthi kabeh rencana.
  3. Apex Minecraft Hosting - paling apik kanggo ngluncurake server Minecraft modded.
  4. ScalaCube - apik kanggo hosting macem-macem server Minecraft lan mbangun komunitas online.
  5. ShockByte - kinerja apik kanggo rega sing terjangkau.
  6. MCProHosting - latensi ultra-endhek, kanthi jaringan pusat data sing paling jembar.
  7. GGServers - nawakake panel kontrol Multicraft sing disesuaikan kanggo pangguna.
  8. MelonCube - njamin 100% uptime lan panyimpenan tanpa wates.

Yen sampeyan nggoleki layanan hosting server Minecraft sing paling apik, coba pilih Hostinger. Wis kabeh sing sampeyan butuhake kanggo nikmati game kasebut - saka uptime sing dhuwur, perangkat keras bermutu, modpacks sing wis siyap diinstal, backup otomatis, lan liya-liyane.

Ditambah maneh, sampeyan bisa nyoba layanan suwene sewulan lan njaluk pengembalian dana yen sampeyan ganti pikiran. Ana akeh informasi sing kasedhiya online babagan cara nyiyapake server Minecraft yen sampeyan wis macet.

Utawa, BisectHosting apik yen sampeyan lagi looking kanggo papan Unlimited, Kanthi drive NVMe lan 24/7 ngawasi simpul, kinerja ora masalah. Nanging, sampeyan kudu nindakake serep kanthi manual utawa mbayar ekstra kanggo ngaktifake kanthi otomatis.

Muga-muga pandhuan iki mangsuli pitakon sampeyan babagan milih server Minecraft sing paling apik ing taun 2022.

Cathetan Suku

Home » web Hosting » Hosting Server Minecraft paling apik (Gratis & Mbayar - Dideleng & Rangking)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.