SiteGround Review 2022 (Isih Host Web Paling Apik?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

SiteGround minangka salah sawijining panyedhiya hosting web sing paling populer lan kanthi rating paling dhuwur ing WordPress masyarakat. Ing iki SiteGround nyemak, Aku nutupi SiteGroundFitur, opsi dhukungan, kinerja, lan rega - mbantu sampeyan nemtokake manawa iki host web sing pas kanggo sampeyan.

Saka $ 2.99 saben wulan

Tekan 80% OFF SiteGroundrencanane

SiteGround Ringkesan Review (TL; DR)
Rating
dirating 4.4 metu saka 5
price
Saka $ 2.99 saben wulan
Jinis Hosting
Dituduhake, WordPress, WooCommerce, Cloud, Reseller
Kacepetan & Kinerja
Ultrafast PHP, PHP7, HTTP/2 lan NGINX + SuperCacher caching. Cloudflare CDN
WordPress
ngatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1 klik. Resmi direkomendasikan dening WordPresssitus
server
Google Cloud Platform (GCP)
keamanan
SSL Gratis (Ayo Enkripsi). Firewall Plugin SG Security
Control Panel
Piranti Situs (duweke)
Tambahan
Serep sing dikarepake Pementasan + Git. Label putih
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Owner
Duweke pribadi (Sofia, Bulgaria)
Pusat data
Iowa, AS; London, UK; Frankfurt, Jerman; Eemshaven, Walanda; Singapura; lan Sydney, Australia
Deal Saiki
Tekan 80% OFF SiteGroundrencanane

Hosting web profesional kudu kanggo saben pengusaha, pemilik bisnis cilik, lan perusahaan gedhe amarga nambah kinerja situs, nambah peringkat mesin telusuran, lan nyedhiyakake dhukungan pelanggan sing apik.

kanthi SiteGround, sampeyan bakal entuk kabeh iki lan liya-liyane. Maca sandi SiteGround review kanggo ngerteni kenapa host web iki tanggung jawab kanggo 2.8 yuta domain lan apa sampeyan kudu tuku salah sawijining rencana.

TL; DR SiteGround minangka salah sawijining platform hosting web sing paling apik ing donya saiki amarga uptime server dhuwur, kaping loading nyengsemaken, bandwidth tanpa watesan, panel manajemen domain sing ramah pangguna, lan keamanan kelas paling dhuwur sing diwenehake. Kajaba iku, ana macem-macem opsi hosting sing apik kanggo dipilih lan SiteGround pamilik akun hosting duwe akses kanggo dhuwur-rated, support customer babak-the-jam kanggo nggawe paling saka paket sing.

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca iki SiteGround maneh, delengen video cekak iki sing dakpaketake kanggo sampeyan:

SiteGround Untung lan rugine

Pros

  • Keandalan lan Uptime - Kanthi uptime rata-rata 99.99%, SiteGround bangga dadi salah sawijining host web sing paling dipercaya ing pasar. Iki tegese situs web sampeyan bakal kasedhiya kanggo pelanggan sing wis ana lan potensial meh kabeh wektu supaya sampeyan ora kelangan siji dolar saka tuku.
  • Wektu Loading Situs sing Apik banget - Kacepetan situs web (wektu pengunjung kudu ngenteni situs dimuat) penting banget nalika nggoleki host web. Untunge, SiteGround ngirim kacepetan situs unggul.
  • Keamanan Top-Notch SiteGround proaktif nglindhungi situs web saka peretas lan kode ala kanthi bantuan firewall aplikasi web khusus (WAF), sistem anti-bot sing didorong AI unik, lan, mesthi, keamanan SSL gratis. Sampeyan bakal sinau luwih akeh babagan SiteGround's kuat ngukur keamanan ing ngisor iki.
  • ngatur WordPress Layanan - SiteGround iku uga weruh saka kasunyatan sing WordPress minangka sistem manajemen konten sing paling akeh digunakake. Pramila perusahaan hosting web kalebu gratis WordPress instalasi, nganyari otomatis, Optimization kinerja, kabeh-klebu SiteGround plugin keamanan, lan pakar WordPress dhukungan ing kabeh rencana.
  • Layanan Manajemen Domain - SiteGround ngidini pangguna kanggo ngatur domain sing langsung liwat SiteGround dashboard bebarengan karo hosting sing. Kajaba iku, sampeyan bisa tuku jeneng domain khusus saka SiteGround. Panyedhiya hosting web nawakake akeh ekstensi, kalebu .com, .net, .org, .biz, .info, .blog, .online, lan .shop.
  • Gawe situs web gratis - SiteGround kalebu versi gratis saka pembangun situs web seret lan selehake Weebly ing kabeh rencana. Alat nggawe situs web iki menehi kesempatan kanggo nggawe situs sing nggumunake tanpa kudu nulis kode siji. Sampeyan mung kudu milih konten utawa unsur desain sing pengin ditambahake menyang situs web banjur seret lan selehake menyang panggonan. Yen sampeyan ora pengin miwiti saka ngeruk, sampeyan bisa milih tema responsif seluler lan pindhah saka ing kono.
  • Pusat Bantuan 24/7 — Minangka SiteGround customer, sampeyan anduweni hak kanggo njaluk bantuan pakar saka SiteGround tim dhukungan SiteGroundagen 's reply lan mutusake masalah masalah cepet, kang kok padha duwe ratings lintang.
  • Jaminan Dhuwit Mbalik 30 Dina — Kabeh SiteGround rencana hosting bareng didhukung dening jaminan dhuwit bali 30 dina. Iki tegese sampeyan bisa nyoba nyopir platform tanpa risiko sajrone sewulan. Yen sampeyan ngerti SiteGround dudu pilihan sing paling cerdas kanggo sampeyan sajrone 30 dina pisanan saka ndhaptar, sampeyan bakal bisa mbatalake layanan kasebut lan nampa mbalekaken lengkap (iki mung kalebu biaya hosting).

cons

  • Rega nganyari maneh dhuwur - Kaya sing bakal dideleng ing ngisor iki, SiteGround adol rencana hosting sing dienggo bareng kanthi rega sing terjangkau lan diskon, nanging mung sah kanggo istilah pisanan. Yen sampeyan mutusake kanggo nganyarake layanan hosting, SiteGround bakal ngisi sampeyan jumlah lengkap. Iki tegese sampeyan kudu duwe anggaran sing apik kanggo digunakake SiteGround's layanan web hosting luwih saka setahun.
  • Rencana Dasar Terbatas - SiteGroundPaket hosting sing dienggo bareng StartUp pancen kaya ngono - rencana kanggo miwiti nggawe kehadiran online sampeyan. Cocog kanggo proyek 1 situs sing bisa sukses kanthi mung 10GB ruang panyimpenan. Yen sampeyan pengin dadi tuan rumah sawetara situs web saka akun siji, duwe akses menyang server sing luwih cepet, lan bisa njaluk serep situs sampeyan, sampeyan kudu tuku rencana tingkat sing luwih dhuwur.
  • Ruang Disk Terbatas ing Kabeh Rencana Hosting - Kelemahane liyane sing signifikan SiteGroundRencana hosting sing dienggo bareng yaiku ruang panyimpenan sing winates. Malah paket tingkat paling dhuwur duwe watesan panyimpenan - 40GB. Iki tegese sampeyan kudu nganyarke menyang hosting awan yen situs web sampeyan ngluwihi watesan iki.
  • Ora ana Rencana sing Nduwe Domain Khusus Gratis - Salah siji sing paling kuciwo SiteGround cons yaiku ora ana jeneng domain khusus gratis ing kabeh rencana (umumne SiteGround's saingan mbuwang ing freebie tartamtu ing tawaran sing). Yen sampeyan pengin tuku domain unik kanthi ekstensi .com, contone, sampeyan kudu mbayar $23.99 saben taun. Ing sisih plus, SiteGround ngidini pangguna kanggo nyiyapake situs web nggunakake free SiteGround subdomain. Temenan, pilihan iki mung migunani kanggo situs tes.
DEAL

Tekan 80% OFF SiteGroundrencanane

Saka $ 2.99 saben wulan

Amarga pengabdiane kanggo uptime, kacepetan, keamanan, lan dhukungan - pancene dadi host web unggul saiki! Lan dudu aku siji-sijine sing ❤️.

SiteGround yoiku # 1 hosting web favorit ing akeh survey / polling ing Facebook:

survey facebook
Priksa jajak pendapat ing Facebook:
www.facebook.com/groups/whosting/permalink/1160796360718749/
www.facebook.com/groups/whosting/permalink/917140131751041/ www.facebook.com/groups/473644732678477/permalink/1638240322885573/ www.facebook.com/groups/whosting/permalink1327545844043799/XNUMX/XNUMX

Teknologi kecepetan sing iku sing paling disenengi wong. SiteGround uga nemu umpan balik positif lan ratings ing Twitter:

siteground ratings ing twitter
Tinjauan positif banget ing Twitter

Ing taun 2022 iki SiteGround review, Aku katon ing fitur paling penting saka SiteGround, kaya apa rencana regane, lan goleki pro lan kontra (amarga ora sampurna 100%) kanggo mbantu sampeyan nggawe pikiran sadurunge sampeyan mlebu karo SiteGround.

Yen wis rampung maca iki sampeyan bakal ngerti manawa layanan hosting web sing bener (utawa salah) sing bisa digunakake.

Miwiti SiteGround saiki

Mangkene carane review web hosting proses bisa:

1. Kita ndhaptar rencana hosting web & nginstal kosong WordPress Situs.
2. Kita ngawasi kinerja, uptime, & kacepetan wektu mbukak kaca.
3. Kita nganalisa fitur hosting A2 sing apik / ala, rega, & dhukungan pelanggan.
4. Kita nerbitake review apik (lan nganyari sajrone taun).

Key SiteGround fitur

Cepet Muat Wektu

Nalika nggawe situs web sing ramah pangguna, salah sawijining masalah sing paling penting yaiku kacepetan.

Situs sing mbukak alon-alon ora bakal munggah ing sisih ndhuwur. Sinau saka Google nemokake manawa wektu tundha kaping pindho wektu mbukak kaca ponsel bisa menehi pangaruh tingkat konversi nganti 20%.

Kenging punapa? Amarga pangguna web ora sabar banget. Nyatane, panliten nuduhake yen kaca durung dimuat sajrone telung detik, pangguna bisa uga ngupayakake nggoleki supaya luwih cepet - lan yen ngenteni maneh, luwih akeh sampeyan bakal kelangan.

SiteGround njupuk kacepetan situs akeh. Lan pangembang ahli dheweke pancen ngupayakake teknologi anyar kanggo mbantu ningkatake wektu beban situs - lan nuduhake.

Situs tesku dadi tuan rumah SiteGround mbukak banget cepet out-of-the-box. Iku entuk a 97% skor seluler ing Google Page Speed ​​Insights.

google wawasan kaca

Lan ing GTmetric skor kinerja 91%.

gtmetrix

Punika teknologi tartamtu SiteGround gunakake kanggo njamin wektu muat cepet menyang situs web lan aplikasi pelanggan:

  • SiteGroundinfrastruktur 's powered by Google Cloud kanthi panyimpenan SSD-terus-terusan lan jaringan ultra-cepet.
  • Pandu Lurus Negara (SSD) nganti sewu luwih cepet tinimbang drive biasa. Kabeh database lan situs sing di-host dening SiteGround nggunakake SSD kanggo panyimpenan.
  • Teknologi server web NGINX mbantu nyepetake wektu loading kanggo konten statis ing situs web sampeyan. Kabeh situs klien SG entuk keuntungan saka teknologi server web NGINX.
  • Caching web nduwe peran penting kanggo mbukak konten dinamis saka situs web sampeyan. Dheweke wis mbangun mekanisme caching dhewe, SuperCacher, sing gumantung ing NGINX mbalikke proxy. Asil kasebut luwih cepet loading konten dinamis lan optimasi kacepetan situs web sing luwih apik.
  • free Content Delivery Network (CDN) lan HTTP / 2 lan PHP7 server sing aktif mbantu nyepetake wektu ing saindenging jagad kanthi nggawe konten sampeyan bisa diakses.
  • PHP Ultrafast njamin nganti 30% situs web luwih cepet.

Disk SSD cepet

Siteground'S sambungan lan rencana hosting awan mlaku disk SSD. SSDs (solid-state drive) luwih anyar, luwih dipercaya, lan piranti panyimpenan luwih cepet tinimbang HDD tradisional (hard-disk drive) - padha maca nganti Kaping 10 luwih cepet lan nulis nganti 20 kaping luwih cepet tinimbang HDD.

Ora kaya mitra harddisk, SSD ora nampilake bagean obah lan nyimpen data ing chip memori sing bisa diakses kanthi cepet. Iki sebabe dheweke kerja luwih efisien lan luwih tahan kanggo kejut fisik.

Apa tegese iki kanggo situs web sampeyan sing dadi tuan rumah SiteGround? Iku bakal mbukak cepet.

DEAL

Tekan 80% OFF SiteGroundrencanane

Saka $ 2.99 saben wulan

Integrasi Cloudflare CDN Gratis

siteground integrasi cloudflare

Bagéan tombol liyane saka SiteGround's dhuwur-kacepetan hosting punika layanan CDN Cloudflare free iku kalebu ing kabeh rencana. Yen sampeyan ora ngerti istilah kasebut, CDN tegese conten dpakulinan nkerjane.

CDN minangka klompok server sing ana ing saindenging jagad utawa nyebar ing wilayah kanthi tujuan utama: kanggo ngirim konten menyang pangguna ing macem-macem lokasi geografis kanthi cepet. Server-server kasebut nindakake iki kanthi nyimpen sementara utawa nyimpen konten web lan ngirim konten sing di-cache menyang pengunjung saka pusat data sing paling cedhak.

Saliyane nambah wektu mbukak kaca, CDN uga ngaktifake jangkauan global, ngimbangi beban lalu lintas jaringan, nyuda biaya bandwidth kanthi nyuda lelungan menyang lan saka server asal lan nyedhiyakake DoS (denial-of-service) lan DDoS (distributed denial-of-service). pangayoman.

Teknologi SuperCacher

siteground supercacher

SiteGround's unik teknologi SuperCacher nambah kacepetan situs web kanthi caching kaca dinamis lan asil saka pitakon database. Alat caching sing efektif iki kalebu 3 solusi caching sing beda: NGINX Direct Delivery, Dynamic Cache, lan Memcached. Saben-saben minangka potongan teka-teki sing penting.

The NGINX Pangiriman Langsung opsi caches sumber situs web statis (file CSS, file JavaScript, gambar, etc.) lan nyimpen ing RAM server. Iki tegese pengunjung bakal nampa konten web statis langsung saka RAM server tinimbang hard drive, yaiku solusi sing luwih cepet.

Minangka jeneng kasebut, ing Cache dinamis solusi cache isi situs web dinamis - output HTML saka aplikasi web - lan serves langsung saka RAM. Iki lapisan sange cache, utamané kanggo WordPress situs web.

Pungkasan, ora Memori layanan ditujukan kanggo situs web kanthi basis data. Ngapikake kinerja situs kanthi nyepetake panggilan database, panggilan API, lan rendering kaca. Facebook, YouTube, lan Wikipedia mung sawetara saka akeh situs sing njupuk kauntungan saka sistem caching iki.

DEAL

Tekan 80% OFF SiteGroundrencanane

Saka $ 2.99 saben wulan

Fitur Keamanan sing Kuat

siteground keamanan

Kanggo nglindhungi situs web sampeyan saka serangan cyber, SiteGround ngijini sampeyan nginstal sertifikat SSL gratis lan nganyari versi PHP sampeyan kanthi otomatis. Panyedhiya hosting sing misuwur uga otomatis ngatur WordPress nganyari kanggo piranti lunak lan plugin.

siteground plugin keamanan

Ana uga plugin keamanan sing efektif SiteGround dikembangaké lan njogo istimewa kanggo WordPress situs. Plugin iki nyegah macem-macem skenario mbebayani, kalebu login sing dikompromi, bocor data, lan serangan brute-force.

The SiteGround Plugin keamanan nggabungake sawetara alat sing dikembangake kanthi teliti kayata:

  • URL mlebu khusus;
  • Akses mlebu winates;
  • 2FA;
  • Pateni jeneng panganggo umum;
  • Usaha mlebu winates;
  • Proteksi XSS lanjutan; lan
  • Meksa ngreset sandhi minangka tumindak sawise hack.

tambahan, SiteGround ngisolasi situs web sampeyan supaya ora bakal kompromi yen sawetara tetanggan IP sampeyan diserang. Host web uga ngidini sampeyan nggunakake Konfirmasi faktor 2 kanggo keamanan ekstra.

Kanggo keamanan ekstra, ing Scanner Situs SG (dikuwasani dening Sucuri) minangka layanan deteksi lan ngawasi malware lan minangka tambahan sing dibayar. Iki mindai kabeh situs web lan ndeteksi kabeh kerentanan lan ngirim tandha liwat email.

scanner situs SG

SiteGround Layanan serep

siteground serep

Nggawe serep situs web kanthi rutin yaiku a lapisan proteksi situs web sing penting banget, Mulane aku mutusaké kanggo ngaturake bagean kapisah kanggo SiteGroundlayanan serep.

SiteGround's fitur serep minangka bagéyan integral saka SiteGround's sistem lan ora dileksanakake dening pihak katelu. Perusahaan web hosting kanthi otomatis nyimpen serep saben dina saka situs lan nyimpen nganti 30 salinan (7 salinan kanggo akun hosting awan).

Ditambahake, SiteGround ngidini kabeh pamilik paket hosting sing dienggo bareng mulihake serep gratis karo mung sawetara klik. Sampeyan bisa milih kanggo mulihake kabeh file lan database saka dina tartamtu, mulihake mung file, mulihake mung database, utawa mulihake email.

Salah sawijining bagean favoritku SiteGroundSolusi serep yaiku opsi on-demand. Kanthi iku, sampeyan bisa nginstal akeh plugin sing dikarepake lan push kode utawa nganyari sistem tanpa kuwatir yen sampeyan bakal kelangan data penting yen ana masalah.

Sayange, serep sing dikarepake kalebu mung ing rencana GrowBig lan GoGeek (ana watesan 5 salinan situs web sekaligus). Yen sampeyan tuku paket entry-level, sampeyan bakal bisa pesen serep siji kanggo $29.95 saben salinan.

serep dikarepake

Nalika migrasi situs web lan nransfer jeneng domain sampeyan kerep kudu nemokake lan ngganti nilai lan senar teks.

Fitur sing apik banget yaiku WordPress Telusuri & Ganti sing dununge ing WordPress setelan ing dashboard.

wordpress nggoleki & ngganti
DEAL

Tekan 80% OFF SiteGroundrencanane

Saka $ 2.99 saben wulan

Dhukungan Pelanggan sing Luar Biasa

dhukungan pelanggan teknis

SiteGround's tim dhukungan pelanggan nyedhiyakake pitulungan babak-the-jam. Sampeyan bisa nyedhaki Sitegroundagen dhukungan liwat email, telpon, utawa manggon chatting.

Ditambahake, SiteGround wis akeh ndhukung isi ing wangun carane-tutorial lan free ebooks ing situs kasebut kanggo mbantu sampeyan ngerti dhasar hosting web lan ngoptimalake sampeyan SiteGround rencana.

tweet pelanggan

Yen sampeyan anyar ing hosting web lan nggawe situs web nanging ora pengin nyewa profesional kanggo ngurus kehadiran online, SiteGround's Miwiti, WordPress, email, SuperCacher, Lan Cloudflare CDN tutorial bakal nyedhiyani sampeyan karo kabeh info sing perlu.

Yen ngono sampeyan ora bisa nemokake jawaban sing lagi looking for ing bagean tutorial, sampeyan bisa nggunakake Alat telusuran sing didorong AI kanthi mlebu menyang Panjenengan Klien Area lan banjur ngakses Menu Pitulung.

Kanggo entuk alat dhukungan layanan mandiri SiteGround4,500+ artikel sing paling anyar lan kanthi cepet nemokake jawaban sing paling cocog kanggo pitakonan sampeyan, sampeyan kudu ngetik tembung kunci utawa pitakonan menyang bar telusuran. Ya wis sing gampang!

Transfer Situs Web sing Gamelan lan Bebas Resiko

siteground wordpress plugin migrator

Minangka WordPress inang SiteGround ndadekake iku luar biasa gampang kanggo nransfer Panjenengan WordPress situs menyang a SiteGround akun hosting. Sampeyan mung kudu nginstal free WordPress Plugin Migrator, generate token transfer saka Panjenengan SiteGround akun, paste menyang SiteGround Alat Migrator, banjur klik 'Initiate Transfer'.

Yen sampeyan pengin nylametake dhewe kanggo mindhah situs web menyang platform iki, sampeyan bisa nyewa SiteGround's tim pakar migrasi situs manual kanggo nransfer kabeh file lan database.

Layanan iki kasedhiya kanggo kabeh pangguna, ora mung WordPress siji. Nanging, biasane nganti 5 dina kerja lan ora gratis; regane $30 saben situs.

SiteGround Optimizer kanggo WordPress Camping

siteground plugin pangoptimal

SiteGround wis dikembangaké kuwat WordPress plugin optimasi situs disebut SiteGround Optimizer. Alat iki duwe luwih saka yuta panginstalan aktif lan nggunakake sawetara teknik optimasi kanggo nambah kinerja situs web, kalebu:

  • 3 lapisan caching (Pangiriman Langsung NGINX sing ora WordPress-spesifik, Cache Dinamis, lan Memcached);
  • Pangopènan database dijadwal (optimasi basis data kanggo tabel MyISAM, mbusak kabeh postingan lan kaca sing digawe kanthi otomatis, mbusak kabeh kiriman lan kaca ing tong sampah, mbusak kabeh komentar sing ditandhani minangka spam, lan liya-liyane);
  • Komprèsi GZIP kanggo suda lalu lintas jaringan lan wektu loading situs luwih cepet;
  • Optimisasi gambar sing ora ngrusak kualitas gambar; lan
  • Tes kacepetan powered by Google PageSpeed.

SiteGround wis ngenalaken sawetara owah-owahan sange menyang SiteGround Plugin Optimizer.

Kajaba saka desain lan struktur sing ramah pangguna, SiteGroundTim 's wis nambah tag 'RECOMMENDED' kanggo fitur saben WordPress pemilik situs web bisa entuk manfaat saka tanpa ngrusak sawetara setelan liyane.

SiteGround uga wis kasedhiya integrasi kanggo teknologi komprèsi gambar lan nggawe gambar webP.

Yen sampeyan seneng ngoptimalake lan nyempurnakake situs web sampeyan kanthi manual, banjur SiteGround Optimizer menehi sawetara opsi kanggo nindakake.

The Optimasi frontend setelan ngijini sampeyan nyilikake lan ngoptimalake CSS, JavaScript, lan HTML. Sampeyan uga bisa ngoptimalake font web lan font pramuat.

The lingkungan setelan ngijini sampeyan meksa HTTPS lan ndandani isi ora aman, ngoptimalake WordPress HeartBEat lan nindakake pre-fetching DNS.

The Caching setelan ngijini sampeyan milih lan ngoptimalake jinis caching.

DEAL

Tekan 80% OFF SiteGroundrencanane

Saka $ 2.99 saben wulan

ngatur WordPress hosting

SiteGround iku host web sampurna kanggo WordPress-situs powered. WordPress bisa diinstal lan diatur saka dashboard.

nginstal wordpress

SiteGround punika kanthi ngatur WordPress inang, tegese padha bakal tetep Panjenengan WordPress situs aman lan otomatis dianyari.

WordPress fitur kalebu:

  • Plugin migrasi situs web gratis
  • Plugin optimasi kacepetan
  • Nganyari otomatis skrip
  • Area pementasan sing gampang diatur
  • Klik 1 WordPress instalasi

Tes Kacepetan & Wektu

Swara suwene sawetara wulan, aku duwe ngawasi lan nganalisa kinerja wektu, kecepatan lan sakabehe saka situs test sandi tuan rumah ing SiteGroundsitus.

Amarga saliyane saka wektu mbukak kaca, penting uga situs web sampeyan "munggah" lan kasedhiya kanggo pengunjung. Aku ngawasi uptime kanggo SiteGround kanggo ndeleng sepira kerepe dheweke ngalami gangguan.

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

SiteGround cons

Ora host web sampurna, lan SiteGround ora istiméwa. Ana sawetara kekurangan sing kudu ditimbang sadurunge sampeyan nggawe keputusan nggunakake SG minangka panyedhiya hosting web sampeyan.

Panyimpenan winates

Sepisanan negatif yaiku sing kalebu kurang saka jumlah data sing bisa disimpen ing situs sampeyan.

Ana alesan sing paling apik kanggo watesan iki. Langkung pelanggan data nyimpen ing server hosting sing dituduhake, saya luwih kamungkinan bakal ngalami kaping beban alon.

Nanging, wong sing duwe situs gambar / video-abot bisa uga duwe masalah karo watesan panyimpenan kasebut. Dheweke kalebu 10 GB ing endhek nganti 40 GB ing dhuwur mburi. Bisa uga akeh kanggo situs basis teks.

Siji-sijine solusi kanggo masalah tartamtu iki yaiku supaya sampeyan bisa ngira-ngira babagan jumlah panyimpenan sing sampeyan butuhake supaya situs sampeyan terus maju lan deleng manawa salah sawijining rencana bisa nyukupi kabutuhan panyimpenan.

  • wiwitan: 10 GB panyimpenan (oke kanggo paling non-CMS / non-WordPress situs kuat)
  • GrowBig: 20 GB panyimpenan (oke kanggo WordPress / Joomla / situs didorong Drupal)
  • GoGeek: 40 GB panyimpenan (oke kanggo e-dagang uga WordPress / Joomla / situs didorong Drupal)

Panganggone Sumber Daya

Dheweke duwe barang sing diarani tunjangan saben wulan "detik CPU saben akun". Sejatine, iki mbatesi jumlah sumber daya sing diidini situs sampeyan digunakake saben wulan. Masalah potensial ing kene yaiku yen sampeyan ngluwihi watesan iki kanthi rutin, mula situs sampeyan bisa ditahan nganti wulan ngarep nalika tunjangan saben wulan direset.

panggunaan sumber

Dheweke negesake watesan sumber daya saben wulan ing rincian rencana:

  • StartUp: Cocog kanggo ~ 10,000 kunjungan saben wulan
  • GrowBig: Cocog kanggo ~ 100,000 kunjungan saben wulan
  • GoGeek: Cocog kanggo ~ 400,000 kunjungan saben wulan

Nanging, sampeyan kudu ngerti manawa pembekuan sing berlebihan bisa kedadeyan ing ngisor watesan kunjungan 400k ing paket GoGeek. Dadi yen situs web sampeyan narik lalu lintas sing akeh, ujare luwih saka 10,000 pengunjung saben dina, malah GoGeek bisa uga ora bisa digunakake kanggo sampeyan.

Aku bakal mbantah yen sampeyan entuk ewu pengunjung menyang situs sampeyan saben dina, mula sampeyan kudu tetep adoh saka hosting bareng, amarga sampeyan luwih apik SiteGroundrencana hosting awan (nerangake karo akeh sumber daya liyane, lan luwih larang mesthi).

SiteGround Web Hosting Plans

SiteGround nawakake macem-macem rencana hosting. Ora preduli apa sampeyan duwe blog cilik utawa platform eCommerce sing kompleks, SiteGround bisa njaga situs web sampeyan terus aktif.

Maca kanggo familiarize dhewe karo SiteGround'S paket hosting lan temokake endi sing cocog kanggo sampeyan. (Utawa, mriksa metu sandi darmabakti SiteGround artikel rencana rega.)

Rencana Rereganprice
Rencana gratisOra Ana
Rencana hosting web/
Rencana wiwitan $ 2.99 / sasi * (diskon saka $14.99 / wulan)
Rencana GrowBig (paling laris) $ 6.69 / sasi* (diskon saka $24.99 / wulan)
Rencana GoGeek$ 10.69 / sasi* (diskon saka $39.99 / wulan)
WordPress rencana hosting/
Rencana wiwitan $ 2.99 / sasi * (diskon saka $14.99 / wulan)
Rencana GrowBig (paling populer) $ 6.69 / sasi* (diskon saka $24.99 / wulan)
Rencana GoGeek $ 10.69 / sasi* (diskon saka $39.99 / wulan)
Rencana hosting WooCommerce/
Rencana wiwitan $ 2.99 / sasi * (diskon saka $14.99 / wulan)
Rencana GrowBig (paling laris)$ 6.69 / sasi*(diskon saka $24.99 / wulan)
Rencana GoGeek$ 10.69 / sasi* (diskon saka $39.99 / wulan)
Reseller hosting plans/
Rencana GrowBig $ 6.69 / sasi* (diskon saka $24.99 / wulan)
Rencana GoGeek$ 10.69 / sasi* (diskon saka $39.99 / wulan)
Rencana awanSaka $ 100 / wulan
Rencana hosting awan/
Langsung miwiti rencana$ 100 / sasi
Rencana bisnis$ 200 / sasi
Rencana bisnis plus$ 300 / sasi
rencana daya super$ 400 / sasi
*Rega iki mung ditrapake kanggo langganan tahunan. Kajaba iku, yen layanan hosting web wiwitan sampeyan kadaluwarsa, sampeyan bakal bisa nerusake kanthi mbayar biaya nganyari maneh.

SiteGround Rencana StartUp

SiteGround's StartUp biaya paket web hosting $ 2.99 / sasi. Nerangake karo akeh kabutuhan web hosting, kalebu:

  • Sertifikat SSL gratis;
  • CDN gratis;
  • Email profesional gratis;
  • Gawe serep saben dina;
  • lalu lintas tanpa wates;
  • teknologi SuperCacher;
  • ngatur WordPress layanan;
  • Keamanan sing kuat; lan
  • Database Unlimited.

Rencana hosting web StartUp ngidini sampeyan nambah kolaborator menyang situs web supaya sampeyan bisa mbangun lan njaga bebarengan. Sayange, rencana iki ngidini sampeyan dadi tuan rumah mung siji situs lan menehi sampeyan 10GB ruang web. Mulane iku sampurna kanggo situs web pribadi, kaca kebangkrutan, lan blog prasaja.

SiteGround Rencana GrowBig

Minangka jeneng tabet, ing GrowBig rencana web hosting becik kanggo scaling munggah ngarsane online. Kanggo $ 6.69 sasi, sampeyan bakal entuk:

  • Web hosting kanggo nomer Unlimited situs;
  • lalu lintas tanpa wates;
  • 20GB papan panyimpenan;
  • Sertifikat SSL gratis;
  • Cloudflare CDN;
  • Email khusus sing gegandhengan karo domain gratis;
  • Gawe serep saben dina;
  • Firewall aplikasi web (WAF) lan SiteGroundSistem anti-bot AI kanggo nambah keamanan;
  • Instalasi keranjang blanja WooCommerce gratis;
  • free WordPress instalasi;
  • teknologi SuperCacher; lan
  • Kemampuan kanggo nambah kolaborator menyang situs sampeyan.

SiteGroundPaket hosting web GrowBig ngidini sampeyan nggawe nganti 5 salinan serep on-demand saka situs web sampeyan lan dilengkapi PHP 30% luwih cepet.

Kajaba iku, didhukung kanthi garansi dhuwit bali 30 dina, tegese sampeyan bisa nggunakake sajrone sewulan lan nampa mbalekaken lengkap yen sampeyan ora puas karo layanan kasebut. Kelemahane yaiku jaminan iki ora kalebu biaya registrasi domain anyar

GrowBig minangka rencana sing daksaranake sampeyan mlebu. Sampeyan bisa dadi tuan rumah pirang-pirang situs web lan entuk sumber daya server PREMIUM (ngasilake situs web dimuat luwih cepet) tinimbang rencana StartUp.

SiteGround Rencana GoGeek

Yen sampeyan pengin bisa dadi tuan rumah situs web tanpa watesan lan duwe akses menyang dhukungan pelanggan prioritas sing diwenehake dening SiteGround'S paling berpengalaman teknisi, banjur ing GoGeek rencana web hosting bisa uga persis sing sampeyan goleki.

kanggo $ 10.69 saben sasi, sampeyan bakal entuk kabeh ing paket GrowBig lan:

  • 40GB ruang web;
  • Alat pementasan lan integrasi Git;
  • Kemampuan kanggo menehi akses label nalika klien menyang situs web sing sampeyan gawe; lan
  • Sumber daya server luwih akeh tinimbang rencana hosting sing dienggo bareng liyane (sambungan sing luwih simultan, wektu eksekusi proses sing luwih dhuwur, luwih akeh detik CPU, lsp.).

Paket GoGeek kanggo situs web sing akeh diperdagangkan utawa sumber daya-intensif. Nerangake karo server GEEKY (4x luwih cepet) tinimbang rencana hosting StartUp.

Perbandingan StartUp vs GrowBig vs GoGeek

Apa rencana sampeyan kudu entuk? Yaiku tujuane bagean iki kanggo mbantu sampeyan ngerteni ...

Bentenane utama antarane rencana yaiku StartUp sampeyan mung bisa dadi tuan rumah 1 situs web. GrowBig nerangake karo sumber daya server liyane (= situs loading luwih cepet), sampeyan uga nampa dhukungan prioritas, 30 serep saben dina (tinimbang mung 1 karo StartUp), lan cache dinamis (tinimbang mung caching statis karo StartUp).

The GoGeek rencana nerangake karo 4 kaping luwih sumber daya server lan sampeyan bisa nggawe situs pementasan. Sampeyan uga entuk layanan serep lan mulihake situs web premium.

Pengin ngerti apa bedane utama antarane StartUp, GrowBig, lan paket hosting GoGeek?

Mangkene perbandingan StartUp vs GrowBig, Lan GrowBig vs. GoGeek.

SiteGroundRencana StartUp, GrowBig, lan GoGeek kabeh regane cukup terjangkau, nanging rencana sing luwih larang kalebu sumber daya server liyane.

SiteGround StartUp vs GrowBig Review

Kabeh SiteGround'S hosting plans cukup diregani, nanging ing Rencana wiwitan minangka rencana sing paling murah sing ditawakake. Iki rencana level entri lan teka karo sumber paling apik lan fitur. Paket StartUp minangka panginten sing paling cocog kanggo sing kudu duwe siji situs web, kayata situs web utawa blog bisnis pribadi utawa cilik.

Salah sawijining prabédan utama ing antarane rencana StartUp lan GrowBig yaiku karo rencana mantan sampeyan mung diijini dadi host situs web (karo paket GrowBig, sampeyan bisa dadi host situs web tanpa watesan). Yen sampeyan pengin mbukak pirang-pirang situs web sing dadi host ing salah siji akun hosting rencana StartUp kudu dadi ora.

Ing kontras, ing Rencana GrowBig luwih cocog kanggo para situs web bisnis lan blogger sing digunakake WordPress amarga sampeyan entuk 2x sumber daya server liyane lan fitur sing luwih maju dibandhingake karo rencana StartUp.

GrowBig ngidini sampeyan host akeh situs web, nggunakake Supercacher statis, dinamis, lan teknologi caching Memcache (Mulai mung nawakake statis), lan sampeyan entuk a free sertifikat SSL wildcard. Fitur liyane rencana StartUp kurang yaiku serep lan mulihake fungsi. Rencana GrowBig dilengkapi serep dhasar lan layanan mulihake.

Bedane kunci liyane yaiku kanthi rencana StartUp sampeyan mung entuk dhukungan standar, dibandhingake karo GrowBig dhukungan premium. Dadi, yen sampeyan mikir sampeyan bakal mbutuhake santai tangan saka tim dhukungan sing ramah, cepet lan pinter, mula sampeyan kudu milih paket GrowBig.

Sampeyan kudu nimbang milih GrowBig yen:
  • Sampeyan pengin dadi luwih saka siji situs web ing akun hosting sampeyan
  • Sampeyan pengin 2x luwih akeh sumber server (yaiku situs web loading luwih cepet)
  • Sampeyan pengin 30 serep saben dinane tinimbang serep saben dinane sing diwiwiti karo StartUp
  • Sampeyan pengin dhukungan premium tinimbang dhukungan standar sing diwiwiti karo StartUp
  • Sampeyan pengin 20 GB ruang web tinimbang 10 GB sing diwiwiti karo StartUp
  • Sampeyan pengin akses menyang serep dhasar lan layanan mulihake
  • Sampeyan pengin caching statis, dinamis lan memcache, nanging mung caching statis sing dilengkapi karo StartUp
  • Sampeyan pengin sertifikat SSL wildcard gratis kanggo taun pisanan
  • Sampeyan pengin eksekusi PHP 30% luwih cepet

SiteGround GrowBig vs GoGeek Review

Siji prabédan utama ing antarane GrowBig vs GoGeek yaiku sumber daya server ekstra sing mung teka karo sing terakhir. GoGeek dilengkapi sumber daya server 4x luwih akeh lan luwih sithik pangguna sing nuduhake sumber daya server. Iki tegese sampeyan entuk situs web kanthi cepet nalika sampeyan milih paket GoGeek.

Bedane liyane saka rencana yaiku fitur "geeky" tambahan sing sampeyan mung entuk Rencana GoGeek. Siji fitur kasebut yaiku lingkungan pementasan situs, sing ngidini nyalin situs urip utawa nyoba kode lan desain anyar sadurunge nerbitake owah-owahan ing situs langsung. Fitur liyane yaiku Saliyane, sing wis diinstal lan ngidini sampeyan nggawe repositori situs web sampeyan.

Pungkasan, GoGeek teka karo dheweke serep situs web premium lan layanan mulihake kanggo mbantu njaga situs web sampeyan.

Sampeyan kudu nimbang milih paket GoGeek yen:
  • Sampeyan pengin 4x luwih akeh sumber server (yaiku situs web loading cepet) lan sithik pangguna sing nuduhake sumber daya server
  • Sampeyan pengin lingkungan pementasan supaya sampeyan nyalin situs langsung utawa nyoba kode lan desain anyar sadurunge nerbitake owah-owahan ing situs langsung sampeyan
  • Sampeyan pengin Simpenan web 40 GB tinimbang 20 GB sing dilengkapi karo GrowBig
  • Sampeyan pengin Git sing wis diinstal supaya sampeyan bisa nggawe repositori situs web
  • Sampeyan pengin layanan premium lan mulihake layanan, tinimbang layanan dhasar sing dilengkapi karo GrowBig

Rencana hosting sing paling apik kanggo sampeyan?

Saiki sampeyan ngerti apa SiteGround rencana bareng nawakake lan sampeyan saiki muga-muga ing posisi sing luwih apik kanggo milih rencana hosting sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan. Elinga yen sampeyan bisa nganyarke menyang rencana sing luwih dhuwur mengko.

Adhedhasar pengalamanku dhewe, iki menehi saran kanggo sampeyan:

  • Aku menehi saran supaya sampeyan mlebu ing Rencana wiwitan yen sampeyan kepengin mbukak prasaja situs statis utawa HTML.
  • Aku menehi saran supaya sampeyan mlebu ing Rencana GrowBig (iki rencana sing dakkanggo) yen sampeyan pengin mbukak a WordPress, Joomla utawa situs CMS powered.
  • Aku menehi saran supaya sampeyan mlebu ing Rencana GoGeek yen sampeyan kepengin mbukak situs e-commerce utawa yen sampeyan butuh WordPress/ Pementasan Joomla lan Git fitur.

SiteGround WordPress, WooCommerce, Reseller & Cloud Hosting Plans

WordPress Rencana Hosting

siteground wordpress hosting

Nalika nerangake hosting WordPress situs web, SiteGround nawakake 3 rencana: StartUp, GrowBig, lan GoGeek. SiteGroundwis ngatur WordPress hosting cepet, aman, lan kaget prasaja kanggo nggunakake. Disaranake dening WordPress.org, WooCommerce, lan Yoast.

The Paket StartUp menehi hak kanggo tuan rumah siji WordPress website lan nerangake karo free WordPress instalasi. Rencana iki uga ngidini sampeyan nginstal SiteGround's WordPress Plugin Migrator gratis. Kanggo $ 2.99 / sasi, awakmu WordPress aplikasi bakal paling anyar, sampeyan bakal duwe SSL lan HTTPS gratis, Cloudflare CDN gratis, alamat email sing gegandhengan karo domain gratis, lan serep saben dina.

Yen sampeyan kudu dadi tuan rumah luwih saka siji WordPress situs, ing Rencana GrowBig bisa uga becik kanggo sampeyan. Iki WordPress biaya rencana hosting $ 6.69 sasi lan dilengkapi pembangun situs web gratis, dhukungan pelanggan 24/7, akun email gratis, lalu lintas tanpa watesan, lan salinan situs web saben dina gratis. Kanthi paket GrowBig ing panggonan, sampeyan bakal bisa njupuk kauntungan saka SiteGroundkabeh-ing-siji WordPress plugin keamanan lan nambah kolaborator menyang akun.

The Paket GoGeek biaya $ 10.69 sasi lan ngidini sampeyan dadi tuan rumah pirang-pirang WordPress situs web. Saliyane kabeh fitur penting lan premium sing disedhiyakake sadurunge, rencana iki uga kalebu perawatan pelanggan prioritas sing luwih maju, nggawe Git Repo siji-klik, lan sumber daya server tingkat paling dhuwur kanggo kacepetan situs sing apik banget.

Rencana Hosting WooCommerce

hosting woocommerce

SiteGroundPaket hosting WooCommerce dirancang kanggo mbantu sampeyan miwiti toko online super-cepet. Kabeh padha teka karo WooCommerce sing wis diinstal kanggo ngirit wektu lan menehi kesempatan kanggo miwiti ngunggah produk sampeyan langsung. SiteGround ora duwe watesan babagan jinis produk utawa layanan sing bisa didol online. Iki bisa dadi barang fisik lan digital, bundel produk, lan konten mung anggota.

SiteGroundFitur hosting WooCommerce cache pinter lan dandan kinerja kayata Minifikasi CSS & HTML, optimalisasi gambar otomatis, kesed loading gambar, Lan Komprèsi GZIP.

tambahan, SiteGround ngidini pelanggan rencana hosting WooCommerce nambah kacepetan situs kanthi nyetel versi PHP optimal lan nggunakake setelan HTTPS sing disaranake.

Fitur apik tenan liyane saka SiteGroundHosting WooCommerce yaiku alat pementasan siji-klik. Iki kalebu ing paket GrowBig lan GoGeek lan ngidini sampeyan mbangun toko online ing lingkungan sing aman kanthi nggabungake owah-owahan lan nganyari menyang salinan situs web sampeyan. Yen sampeyan yakin yen owah-owahan anyar ora bakal mengaruhi situs web langsung, sampeyan bisa nyurung kanthi langsung ing siji klik.

Reseller Hosting Plans

reseller hosting

SiteGround nawakake uga rencana hosting pengecer sing apik. Sampeyan bisa milih saka 3 paket: GrowBig, GoGeek, lan Cloud.

The Rencana pengecer GrowBig minangka pilihan sing kuat yen sampeyan pengin miwiti adol layanan hosting web menyang individu, bisnis, lan organisasi sing ora mbutuhake papan panyimpenan akeh. Paket kasebut gratis WordPress instalasi lan nganyari otomatis, sertifikat SSL gratis, CDN gratis, sistem SuperCacher, alat pementasan sing trep kanggo WordPress situs, lan keamanan ditingkatake. Kanggo $ 6.69 sasi, sampeyan bakal bisa dadi tuan rumah situs web tanpa watesan lan nggunakake layanan serep saben dina lan on-demand.

Rencana pengecer GoGeek lan Cloud cukup nganyari saka tawaran sadurunge. Ing Rencana GoGeek kalebu kabeh ing paket GrowBig plus kemampuan kanggo menehi klien akses putih-label menyang Piranti Situs bagean situs web sing sampeyan gawe kanggo dheweke lan nikmati dhukungan teknis prioritas. Sampeyan bakal entuk kabeh iki $ 10.69 saben sasi.

The Paket awan yaiku pokok SiteGround rencana pengecer amarga kalebu kabeh fitur ing tawaran GrowBig lan GoGeek plus kamungkinan kanggo ngatur akses klien menyang Piranti Situs bagean saka situs web lan mbangun paket hosting khusus kanggo saben situs web sing digawe (nemtokake spasi disk, lalu lintas situs web, jumlah database, lan sumber daya penting liyane). Sampeyan bakal seneng kabeh kebebasan lan keluwesan iki kanggo minimal $ 100 sasi.

Rencana Hosting Cloud

hosting awan

Yen sampeyan butuh paket hosting awan sing bisa ndhukung pertumbuhan online sampeyan, sampeyan bakal seneng sinau SiteGround nawakake 4 opsi beda: Langsung Miwiti, Bisnis, Bisnis Plus, Lan Daya Super. Saben rencana kasebut kalebu rencana pilihan CPU lan RAM otomatis keukur lan IP darmabakti gratis kanggo keamanan sing tambah.

The Rencana awan Langsung Mulai minangka cara sing paling murah kanggo nggawa situs web bisnis menyang tingkat sabanjure yen hosting sing dienggo bareng. Kanggo $ 100 sasi, sampeyan bakal duwe Memori RAM 8GB lan 40GB papan SSD ing pembuangan. Kajaba iku, paket iki ngidini sampeyan milih saka macem-macem versi PHP lan dilengkapi MySQL & PostgreSQL, server email Exim, lan firewall iptables.

SiteGround's Paket awan bisnis biaya $ 200 saben sasi lan kalebu 8 intine CPU, Memori RAM 12GB, Lan 80GB panyimpenan SSD. Jumlah inti CPU sing dhuwur ndadekake rencana iki cocog kanggo situs web sing gumantung ing skrip kaya PHP utawa nggunakake database. Intine CPU luwih akeh ing akun hosting sampeyan, luwih apik kinerja situs sampeyan.

The Rencana awan Business Plus menehi hak kanggo sampeyan 12 intine CPU, 16GB RAM, Lan 120GB papan SSD. Kanggo $ 300 sasi, sampeyan uga bakal seneng support pelanggan VIP babak-the-jam lan duwe akses menyang SiteGround's WordPress alat pementasan lan Git.

Pungkasan, ing Paket Super Power minangka solusi hosting awan sing paling sugih lan, minangka asil, paling larang SiteGround nawakake. Iku biaya $ 400 saben sasi lan kalebu fitur piranti lunak sing kuat lan layanan eksklusif kaya akses SSH langsung menyang akun maya, dhukungan prioritas majeng sing diwenehake dening SiteGround's top-rated agen, lan kamungkinan kanggo nyetel versi PHP paling cocok kanggo website.

SiteGround FAQ

Is SiteGround Worth the Money?

Pancen bener! SiteGround nyedhiyakake kabeh kabutuhan web hosting, kalebu keamanan SSL gratis, CDN gratis, alamat email profesional gratis, cache terintegrasi, lan dhukungan pelanggan super-cepet. Kajaba iku, situs web sing di-host ing SiteGround platform sing praktis kabeh wektu thanks kanggo linuwih dhuwur lan server uptime ngirim.

apa SiteGround?

SiteGround minangka perusahaan web hosting sing nawakake macem-macem layanan, saka hosting bareng, hosting awan, WordPress lan hosting WooCommerce, lan hosting pengecer. SiteGround didegaké ing taun 2004 lan perusahaan kasebut diduweni sacara mandiri (SiteGround Ora diduweni dening EIG) lan kantor pusate ana ing Sofia, ing Bulgaria. Dheweke duwe rating A + saka BBB. Situs web resmi yaiku www.sitegroundsitus. Waca liyane halaman Wikipedia sing.

Is SiteGround Apik kanggo Pemula?

100% ya! SiteGroundDashboard gampang digunakake lan intuisi, tegese sampeyan ora kudu dadi ahli teknologi kanggo sinau navigasi ing platform kasebut. Kajaba iku, SiteGround nduweni akeh konten dhukungan ing bentuk tutorial lan artikel. Yen ora ana sing bisa mbantu, sampeyan mesthi bisa tekan SiteGround's dipercaya lan loropaken tim dhukungan pelanggan.

Carane Dipercaya SiteGround?

SiteGround bisa uga dadi host web paling apik saiki lan amarga akeh alasan sing apik. Salah sijine yaiku linuwih lan wektu aktif. SiteGround menehi pangguna karo a 99.9% uptime njamin, sing kasus karo saingan paling galak uga.

Is SiteGround Cepet?

Ya wis. SiteGround makaryakke ing Google Awan, tegese nggunakake Google'S SSDs cepet banget. Apa maneh, SiteGround terus-terusan nambah hardware lan piranti lunak kanggo njamin kacepetan situs sing dhuwur. Sawetara teknologi "kacepetan" paling apik SiteGround nggunakake yaiku sistem SuperCacher, Cloudflare CDN, lan mekanisme kompresi Brotli.

ora SiteGround Nawakake SSL lan CDN?

ya wis. Kabeh rencana kalebu sertifikat SSL gratis. Paket StartUp kalebu SSL Let's Encrypt gratis, dene rencana GrowBig lan GoGeek dilengkapi sertifikat SSL Wildcard gratis. CDN gratis saka Cloudflare uga kalebu kabeh rencana.

Pira Ora SiteGround Biaya?

SiteGround nawakake telung rencana hosting web, rencana paling murah StartUp yaiku $2.99 / wulan, GrowBig yaiku $ 6.69 saben wulan lan GoGeek yaiku $10.69 saben wulan. Dheweke uga duwe rencana kanggo WordPress, WooCommerce, Reseller, lan Cloud Hosting.

ora SiteGround duwe WordPress Hosting?

Ya. Kabeh rencana teka karo hosting sing dikelola kanthi lengkap kang tegese otomatis WordPress nganyari inti lan patching, otomatis WordPress instalasi ing akun nyetel, fitur kayata SuperCacher caching plugin, pementasan situs, lan 100% layanan transfer situs gratis. Ing ndhuwur iku. Padha wis milih # 1 WordPress inang saiki (polling dening WPHosting Facebook Group). Lan iku uga dikenali kanggo nggunakake ing macem-macem negara lokal, kaya Australia lan ing Inggris.

ora SiteGround Nduwe Cloud Hosting?

Ya, iku. SiteGround nawakake 4 paket hosting awan sing beda: Langsung Mulai, Bisnis, Bisnis Plus, lan Super Power. Saben SiteGround pangguna server darmabakti nduweni akses menyang macem-macem fitur terkenal lan pribadi, kalebu integrasi Cloudflare CDN, ing WordPress lan Joomla auto-updaters, ing WordPress lan lingkungan pementasan Joomla, lan teknologi SuperCacher.

ora SiteGround Nduwe Jaminan Dhuwit Mbalik?

ya wis. Dheweke nawakake jaminan dhuwit bali 30 dina. Sampeyan bisa mbatalake layanan ing 30 dina pisanan lan sampeyan bakal nampa mbalekaken lengkap. Jaminan mbalekaken dhuwit ora kalebu jeneng domain, hosting awan, utawa hosting server khusus.

Apa Cara Pembayaran SiteGround Ditampa?

Dheweke nampa pembayaran liwat kertu kredit kaya Visa lan MasterCard, lan sampeyan bisa uga mbayar liwat PayPal (Nanging sampeyan kudu tekan dhukungan kanggo njaluk link pembayaran PayPal). Pembayaran bisa digawe kanggo siji, loro, utawa telung taun sadurunge. Sampeyan uga bisa mbayar saben wulan, nanging mbayar saben wulan kudu biaya persiyapan.

ora SiteGround Nawakake Migrasi Situs Web Gratis?

Ya, mung kanggo WordPress situs nggunakake Plugin Migrator. Kanggo non-WordPress situs web utawa yen sampeyan pengin bantuan profesional banjur layanan migrasi situs mbayar $ 30 saben situs lan kalebu kabeh jinis situs web, kalebu WordPress lan situs web Joomla sing dadi tuan rumah ing panggon liya. Sampeyan ngirim panjalukan pamindhahan situs ing Area Pelanggan sampeyan. Yen sampeyan butuh pitulung tambahan, dheweke nyedhiyakake dhukungan 24/7 supaya situs sampeyan cepet lan cepet mbukak.

Carane Aku Kontak SiteGroundDhukungan?

Yen sampeyan nemoni masalah karo situs web utawa butuh pitulung tagihan utawa akun, sampeyan bisa ngubungi dheweke 24/7. Dheweke nyedhiyakake bantuan onboarding akun anyar kanggo pangguna sing sepisanan, transfer situs web gratis, lan pitulungan sing terus-terusan liwat email utawa tiket (wektu balesan 10 menit), obrolan langsung (wektu balesan cepet), utawa telpon (wektu balesan cepet). Nomer telpon yaiku 1.866.605.2484 (AS), 44.800.8620379 (Inggris), 61.1800.357221 (AU), 34.900.838.543 (Spanyol), utawa 1.800.828.9231 (liyane saka donya).

Sing SiteGround Ulasan babagan Reddit lan Quora Dipercaya?

Ya, Quora lan Reddit minangka papan sing apik kanggo maca ulasan pangguna saka wong nyata lan pelanggan. Sampeyan bisa nemokake apik SiteGround reviews on Reddit, lan ing Quora. Sampeyan uga bisa maca ulasan ing Yelp lan TrustPilot.

Apa sing paling apik SiteGround Alternatif?

SiteGround iku perusahaan web hosting aku nyaranake. Nanging yen sampeyan nggoleki host web (sing disaranake sampeyan) lan nggoleki sing apik alternatif kanggo SiteGround, banjur iki dhaptar sainganku. Aku pracaya yen alternatif paling apik kanggo SiteGround sing A2 Hosting (fitur sing meh padha nanging nawakake teknologi kecepetan server sing luwih cepet / luwih) DreamHost (maneh fitur sing padha, nanging dilengkapi jeneng domain gratis lan kabijakan mbalekaken 97 dina). Bluehost uga ketok SiteGround alternatif, Bluehost review kene. Aku uga duwe dibandhingake SiteGround vs Bluehost kene.

Ing endi aku bisa nemokake a SiteGround Kode Kupon?

Sampeyan ora bakal nemokake siji amarga padha ora duwe pilihan kanggo ngetik kode promo. Dadi yen sampeyan nemokake a SiteGround kode coupon online, banjur iku siji palsu. Nanging, dheweke nindakake macem-macem promosi (biasane nalika preian utama kaya Black Friday) amarga iku mung wektu nalika nawakake promo lan rega diskon.

SiteGround Review 2022 – Ringkesan

Dadi .. Apa aku menehi saran? Ya - Aku banget nyaranake SiteGround.

Kanthi uptime server sing nggumunake, pakar layanan pelanggan sing dipercaya lan ramah, lan macem-macem rencana sing fleksibel, iku aman kanggo ngomong sing SiteGround minangka salah sawijining panyedhiya hosting sing paling apik saiki.

Ora preduli apa sampeyan mbukak blog profesional, duwe toko online, utawa golek pilihan hosting sing solid kanggo situs perusahaan gedhe, SiteGround wis entuk sampeyan nutupi.

Aku mung ngarep-arep wong sing tanggung jawab ing platform kasebut bakal kalebu domain khusus gratis ing paling ora sawetara rencana lan kanthi mangkono ngilangi salah sawijining kelemahane sing paling gedhe.

DEAL

Tekan 80% OFF SiteGroundrencanane

Saka $ 2.99 saben wulan

Pangguna Anggota

Ivelin pancen mbiyantu!

dirating 5 metu saka 5
September 16, 2022

Pengalaman pisanan karo SG positif banget. Ivelin mlaku liwat wiwitan lan persiyapan akun. Dheweke sopan, profesional, lan pinter. Lan wektu nanggepi luwih cepet ing sambungan awal uga Q&A bali lan maju tinimbang panyedhiya hosting saiki. Apik Ivelin!

Avatar kanggo Steve Hassall
Steve Hassall

Ora Bisa Njaluk Luwih

dirating 5 metu saka 5
September 13, 2022

Aku arep migrasi amarga prices nganyari maneh dhuwur, nanging padha menehi kula taun kurang saka katelu saka rega nganyari maneh biasa, kanggo pindhah menyang rencana sing luwih dhuwur ora kurang. Dheweke duwe promosi. Sampeyan bisa tansah pirembagan prices nganyari maneh mudhun, nanging ing kasus iki aku mung takon lan tak rega ridiculously apik lan rencana anyar. Sing bakal entuk limang lintang saben wektu.

Avatar kanggo Aldis
Aldis

Layanan sing apik banget

dirating 5 metu saka 5
September 5, 2022

Aku wis karo siteground kanggo saperangan saka taun saiki, lan aku ora tau duwe pengalaman ala. Tansah cepet nulung - ora ana wektu nunggu lan tansah mbiyantu!

Avatar kanggo Lizelle
Lizelle

Layanan pelanggan rock!!

dirating 5 metu saka 5
Agustus 22, 2022

SiteGroundTim layanan pelanggan-kanggo kabeh topik-iku bintang lima!! Wakil CS mbiyantu, pinter, gampang menehi pitulung lan kawruh babagan pesen lan tautan kanggo ngrampungake masalah, lan sampeyan entuk perasaan yen dheweke pancen pengin nulungi sampeyan. Departemen iki, layanan customer, kang dadi kurang ing akeh perusahaan ndadekake SiteGround pimpinan ing industri web-hosting!

Avatar kanggo John Swet
John Swet

Tansah mbiyantu

dirating 5 metu saka 5
Agustus 19, 2022

Aku wis karo siteground kanggo taun saiki lan padha tansah apik banget kanggo bantuan malah nalika masalah ora apa karo mburi. Aku wis tau duwe anggota tim ala ing fitur chatting.

Avatar kanggo Tilly MyKat
Tilly MyKat

Layanan pelanggan gedhe

dirating 5 metu saka 5
Agustus 8, 2022

Mung bubar chatting karo SiteGround. Banget mbiyantu…masalah didandani ing 5 menit, lan wong iku apik banget. Highly nyaranake.

Avatar kanggo Tanya Malik
Tanya Malik

Dhukungan Fantastic!

dirating 5 metu saka 5
Juli 28, 2022

Tim dhukungan dheweke cepet nanggapi pitakonku lan bakal bisa ngrampungake masalah kanthi cepet lan sak tenane. Aku mesthi duwe pengalaman sing apik kapan wae aku njaluk dhukungan.

Avatar kanggo Robert Staddon
Robert Staddon

Dhukungan sing konsisten lan dipercaya

dirating 5 metu saka 5
Juli 6, 2022

Wis macet karo Siteground kanggo sawetara taun ing macem-macem situs web & layanan. Siteground duwe dhukungan sing apik - tansah seneng menehi saran

Avatar kanggo Scott
Scott

Malaekat nulungi aku

dirating 5 metu saka 5
Muga 24, 2022

Aku berjuang karo setelan DNS, sirah lengkap kanggo kula. Militsa lan Red Bull nulungi aku, aku bakal ngucapke matur nuwun marang dheweke sajrone uripku. Kabeh ing kabeh, aku seneng banget karo dhukungan SG. Sing utama kenapa aku ora bisa ndeleng dhewe mindhah serverku adoh saka SG.

Avatar kanggo Riitta K
Riita K

Kinerja lan Dhukungan sing apik

dirating 5 metu saka 5
Muga 19, 2022

We duwe watara 15 situs klien karo Siteground Kangge lan ora bisa kaku cukup carane gampang lan gedhe iku bisa karo panyedhiya hosting iki. Sembarang pitakonan utawa masalah sing bakal ditanggulangi liwat chatting langsung utawa ing wektu paling cendhak. Sanajan rega (ing taun kaping 2 lan berturut-turut) cukup larang, kinerja / kacepetan hosting lan alat sing diwenehake pancen apik banget.

Avatar kanggo Wolfgang
Wolfgang

Dhukungan sing apik tenan

dirating 5 metu saka 5
Muga 18, 2022

Tencho apik tenan lan mbiyantu banget, seneng ngobrol karo dheweke.

Avatar kanggo Chris
Chris

bantuan chatting tansah gedhe

dirating 5 metu saka 5
Maret 17, 2022

Kita tuku paket karo hostinger amarga regane, nanging amarga instruksi lan bantuan sing ora apik, kita durung bisa migrasi lan nyetel situs kanthi lengkap, dadi ironis kita mbayar 2 akun, paket 4 taun lawas 4 wulan. ing hostinger, lan sasi kanggo sasi karo Siteground, ngendi aku kudu ngakoni, instruksi tansah cepet, cetha, logis lan mbiyantu! apa bedane!

Avatar kanggo catgil
catgil

Layanan Pelanggan Paling Apik

dirating 5 metu saka 5
Maret 11, 2022

Saben-saben aku duwe uneg-uneg utawa pitakonan babagan situsku, layanan pelanggan apik banget. Fitur live chat wis mesthi dipercaya. SiteGround dadi ndhuwur lan ngluwihi kanggo mutusake masalah lan njawab pitakonan sampeyan duwe.

Avatar kanggo Sabrina L.
Sabrina L.

Gedhe Service

dirating 5 metu saka 5
Februari 21, 2022

Aku duwe 4 akun hosting lan 22 domain karo SiteGround lan wis karo wong-wong mau kanggo luwih saka 8 taun banget. Dheweke mesthi responsif lan mbiyantu saben wektu aku butuh. Obrolan kasebut mbantu nggawe interaksi kanthi cepet lan gampang. Aku tansah menehi saran minangka host.

Avatar kanggo Steve
Steve

maha SiteGround Hosting Cloud Server

dirating 5 metu saka 5
Februari 13, 2022

Sawise nliti saiki, panyedhiya hosting paling dhuwur kanggo WordPress, kita tuku hosting server maya saka SiteGround. Kita migrasi 60+ WordPress situs saka server kita karo perusahaan aku ora bakal jeneng. Migrasi lancar. Kita bisa nambah / nyuda inti, ram, papan drive ing fly. Kita kanthi cepet ngerteni peningkatan kecepatan muat kaca, uga para klien. Aku njaluk dhukungan chatting kanggo sawetara tema lan masalah ssl. Response meh langsung, super grapyak lan ngerti. Dheweke ora nggawe aku rumangsa ora kepenak, kaya panyedhiyaku sing kepungkur. Kita uga mbayar luwih murah kanggo server liyane. Aku pengin kita wis rampung taun kepungkur.

Avatar kanggo Cody Shores
Cody Shores

Kathah Piranti & Dhukungan Gedhe

dirating 5 metu saka 5
Februari 6, 2022

Aku nggunakake siteground kanggo situs webku lan dheweke wis apik kanggo kita. Dheweke duwe akeh alat sing bisa digunakake kanggo ngatur situsku dhewe lan amarga aku dudu pakar, dhukungan host online apik banget. Temtunipun nyaranake wong!

Avatar kanggo Brian
Brian

Service punika pinunjul

dirating 5 metu saka 5
Januari 14, 2022

Aku migrasi menyang SiteGround sawetara taun kepungkur lan wis seneng banget karo apa sing diwenehake. Layanan kasebut luar biasa. Aku ora tau ngenteni luwih saka sawetara detik kanggo ngobrol karo wong ing chatting utawa telpon. Dheweke dadi mil ekstra kanggo mbantu ngatasi masalahku. Aku ora banget munggah ing teknologi, nanging padha tansah ngandika hormat lan kindly bantuan kula karo masalah aku duwe ing situs. Aku yakin akeh sing ora tanggung jawab, nanging dheweke nindakake! Ing dina iki layanan pelanggan umume miskin, perusahaan iki pinunjul!

Avatar kanggo Jocelyn Rourke
Jocelyn Rourke

Gedhe Customer Service

dirating 5 metu saka 5
Januari 8, 2022

Aku wis marisi situs web lan tugas hosting email saka wong sing luwih pinter teknologi tinimbang aku. Aku kudu takon akeh pitakonan. Obrolan langsung ora nate nguciwani. Muga-muga tugas iki bisa ditindakake kanggo wong sing ngerti apa sing ditindakake ing sawijining dina, nanging aku luwih kepenak tinimbang sing dakkira amarga tutorial kasebut gampang diikuti lan obrolan langsung ora nate nguciwani.

Avatar kanggo Morgan T.
Morgan T.

Dhukungan individu sing apik, nanging sistem dhukungan online miskin banget

dirating 4 metu saka 5
Januari 5, 2022

Martin V nyoba banget nanging bisa uga luwih spesifik ing sawetara panjaluke, kayata kanggo gambar (apa?). Sakabèhé, aku mikir dheweke cukup apik, sanajan aku butuh kira-kira sejam kanggo golek cara kanggo nglaporake situs web sing mudhun. Pungkasan, dheweke nyaranake nyoba browser liyane (Edge), sing pungkasane bisa digunakake lan ngidini aku miwiti obrolan anyar. Ketoke, sistem sampeyan ora bisa digunakake kanggo Chrome, sanajan aku wis ngresiki cache ing wayah sore. Intine aku mikir Martin cukup apik, nanging sistem sampeyan gagal banget. Aku duwe akeh masalah karo sistem dhukungan sawise sampeyan nggawe angel nelpon dhukungan sawetara wulan kepungkur. Iku arang banget non-intuisi, lan malah instruksi online sampeyan ora apik banget. Nanging, klien ora kudu nemokake lan maca instruksi babagan cara ngubungi Dhukungan utawa utamane kanggo nglaporake situs web minangka mudhun. Perusahaan sampeyan nindakake proyek sing apik kanthi akeh perkara, nanging pesaing sampeyan luwih apik ing aspek dhukungan khusus iki - ngerteni carane ngubungi tim dhukungan. Banget mumetake lan mbuwang BIG wektu.

Avatar kanggo Richard Stieg
Richard Stieg

Pengalaman dhukungan pelanggan liyane sing apik

dirating 5 metu saka 5
Desember 17, 2021

Aku seneng banget karo host iki. Sanajan apa sing dakkarepake ora kasedhiya / bisa, aku entuk solusi solusi sing apik sing bisa digunakake kaya ide asliku. Wis karo Siteground 15 taun, dianjurake banget. Pancen nilai paling apik kanggo ngatur WordPress hosting, lan sing sadurunge diskon taun pisanan.

Avatar kanggo Magda Wojtyra
Magda Wojtyra

Layanan sing nggumunake lan Dhukungan Cepet lan Ramah !!!

dirating 5 metu saka 5
November 26, 2021

Layanan sing nggumunake lan Dhukungan Cepet lan Ramah !!! Aku seneng karo layanan sing aku entuk kanthi rega iki! Dhukungan kasebut Ramah lan cepet banget. Dheweke ngerti kabeh lan pancen Teknis! Pakaryan Site Ground sing apik tenan, terus kerja sing apik!

Avatar kanggo Tanyo Ivanov
Tany Ivanov

SiteGround Apa Dheweke Ngomong Bakal Nindakake.

dirating 5 metu saka 5
November 6, 2021

SiteGround ora nyoba nindakake kabeh. Dheweke nyedhiyakake kabutuhan penting kanggo bisnis kaya aku. Manajemen domain, alat kanggo nyedhiyakake hosting sing terjangkau lan akeh ruangan kanggo tuwuh. Iki ngidini perusahaanku nggawe situs web sing kompetitif kanggo komunitas hukum. Lan sanajan aku dadi pangembang, kadang aku butuh dhukungan lan nalika aku nindakake, aku ora pengin upsell. Aku ora njaluk karo SiteGround. Aku njaluk dhukungan. Murni lan prasaja. Server kasebut dipercaya kanthi kacepetan, keamanan lan kinerja. Ing ngisor iki, dheweke ora adol akeh lan ora mbuwang wektu karo produk sing ora dibutuhake utawa ora dikarepake. Padha nindakake apa sing dikandhakake bakal ditindakake. Lan mung iku sing perlu kanggo bisnisku.

Avatar kanggo Trinity Reflections
Refleksi Trinitas

Ora seneng

dirating 1 metu saka 5
Oktober 26, 2021

2 minggu kanggo nggarap Siteground lan ora ngerti carane ngrampungake apa-apa karo host iki. Saben-saben aku njaluk dhukungan teknis, aku didol utawa diwenehi link kanggo maca artikel. Nyoba golek panggonan anyar kanggo pindhah.

Avatar kanggo Becca Niederkrom
Becca Niederkrom

SiteGround iku sing paling apik

dirating 5 metu saka 5
Oktober 24, 2021

Iku rada luwih dhuwur ing rega nanging pancen worth iku. Ora mung nyedhiyakake kacepetan, keamanan, lan kinerja sing dipercaya, nanging layanan pelanggan minangka kelas pertama. Aku duwe masalah ing 4am (wektu Timur) lan aku langsung ditulung. Aku mung ora bisa ngomong cukup apik bab wong-wong mau.

Avatar kanggo Jayci Clayton
Jayci Clayton

Isih Layanan Pelanggan Terbaik ing Industri!

dirating 5 metu saka 5
Oktober 16, 2021

Aku wis mbangun situs web luwih saka 15 taun lan siteground wis layanan customer paling apik ing industri - tangan mudhun. Muga-muga aku ngerti babagan dheweke pirang-pirang taun kepungkur! Dheweke entuk bisnis saben aku njaluk bantuan.

Avatar kanggo Tonja Hall
Aula Tonja

Dhukungan Tansah Apik!

dirating 5 metu saka 5
Oktober 14, 2021

Petar G kerja keras banget kanggo ngrampungake sawetara masalah. Aku mesthi duwe asil sing apik saka staf dhukungan iki. Aja ngenteni pisan. Wis bebarengan karo dheweke wiwit 2012 sawise mbuwang GoDaddy sawise 11 taun kanggo dhukungan mudhun.

Avatar kanggo Ed
Ed

SiteGround Forever

dirating 5 metu saka 5
Oktober 4, 2021

SiteGround paling apik kanggo kula. Aku wis nggunakake layanan kanggo 15+ taun lan entuk ora masalah karo. Iku pancene cocog karo kabutuhan bisnis lan malah ngalami dodolan tambah lan ROI sing luwih dhuwur. Iki dianjurake banget.

Avatar kanggo Brian K
Brian K

Paling apik… nanging ora kanggo aku

dirating 4 metu saka 5
Oktober 4, 2021

SiteGround dianggep paling apik nanging ing kasusku, aku sengit karo kabijakan data sing ketat lan panyimpenan winates. Kajaba iku, fitur rega lan layanan tambah nilai liyane kabeh larang regane.

Avatar kanggo Ronnie V
Ronnie V

SiteGround Kanggo Kowe lan Kanggo Aku

dirating 4 metu saka 5
September 23, 2021

SiteGround dudu layanan hosting sing paling murah WordPress resmi nyaranake, nanging amarga wis bisa diatur kanthi lengkap WordPress hosting supaya sampeyan bisa nguntungake. Kacepetan, keamanan, lan kinerja sing bisa dipercaya banget. Siji-sijine perkara sing kadang dak sambat yaiku regane sing larang regane nanging regane larang. Aku kadang kekurangan anggaran ...

Avatar kanggo Reese Anne
Reese Anne

Barang apik getih

dirating 5 metu saka 5
September 21, 2021

Layanan kasebut fenomenal. Dhukungan teknologi lengkap lan balesan cepet 24/7. Kacepetan server sing ditawakake luwih cepet tinimbang sing wis dinggo saiki. Dasbor admin sing wis terintegrasi lengkap kanggo ngatur situs sampeyan bisa digunakake kanthi lancar lan ing ndhuwur iku akeh plugin, fitur, lan alat tambahan sing ditambahake kanggo nyepetake situs web lan alur kerja. Pancen ora bisa menehi rating cukup kanggo dheweke.

Avatar kanggo Tom Carroll
Tom Carroll

Kirim Review

Deleng Update

  • 28/04/2022 - Layanan DNS pribadi kalebu gratis karo GoGeek lan Rencana Awan
  • 10/01/2022 - Pembaruan utama - informasi, tes lan rega dirombak
  • 10/12/2021 - Nganyari cilik
  • 22/06/2021 - SiteGround prainstal Plugin Keamanan (proteksi login, blokir file PHP ing direktori tartamtu, log aktivitas, kirim aksi hack + liyane)
  • 31/05/2021 - Rega musim panas sing diskon kanggo rencana wiwitan
  • 19/05/2021 - Ngidini situs tanpa wates kanthi rencana GrowBig lan GoGeek
  • 14/04/2021 - SiteGround sangu diganti kanggo situs addon
  • 01/01/2021 - SiteGround reregan nganyari
  • 25/11/2020 - Instalasi Elementor siji klik
  • 15/09/2020 - Fitur Ultrafast PHP ditambahake
  • 01/07/2020 - Ora ana maneh nawakake migrasi situs web gratis
  • 18/06/2020 - SiteGround mundhak rega
  • 12/05/2020 - GoGeek dilengkapi karo 40 GB
  • 04/05/2020 - Lokasi server anyar: Sydney, Australia, lan Frankfurt, Jerman
  • 12/02/2020 - SiteGround pindhah menyang Google Cloud Platform (GCP)
  • 20/01/2020 - Pilihan serep lan dashboard panel kontrol anyar

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.