Tema Elegant Review Divi (Isih Visual Paling Apik WordPress Page Builder?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Ning kene Review Divi, Aku bakal nuduhake tema lan Desainer Kaca Tema Elegant Tema kanggo nggawe kaca WordPress wis nawakake. Aku bakal nutupi fitur, pro lan kontra, lan ngomong yen Divi cocog kanggo sampeyan.

Saka $ 89 saben taun

Kanggo wektu winates, sampeyan bisa entuk diskon 10% saka Divi

Ringkesan Review Divi (Tombol Utama)

About

Divi yaiku a WordPress tema lan pembangun kaca visual kanggo nggawe situs web sing apik sajrone sawetara menit, tanpa kawruh babagan coding. Luwih gampang digunakake manawa sampeyan bakal ngalahake jinis situs web ing wektu wae.

Ugi biaya

Tinimbang mbayar tema Divi lan pembangun kanthi rapi, sampeyan tuku akses menyang katalog tema lan plugins Tema Tema. Akses kanggo 1 taun yaiku $ 89 or akses umur yaiku $ 249.

😍 Pro

Divi gampang digunakake lan bisa dikustomisasi tanpa kudu nulis baris kode. Nggawe situs web apa wae lan gunakake ing nomer situs web sing ora ana wates. Akses menyang 100 situs situs premade, noto halaman, tata letak header, noto pandhu arah lan paket pembangun tema Divi., ditambah akses menyang Tambahan, Bloom, Monarch lan liyane. Dhukungan sing luar biasa lan ora ana risiko Jaminan dhuwit 30-dina.

. Cons

Divi iku kuwasa WordPress tema lan liya-liyane, sing tegese kalebu akeh pilihan lan fungsi, meh akeh banget. Uga Panggunaane Divi saka trabasan khusus ora mindhah marang liyane tukang kaca kayata Elementor.

putusan

“Divi dikirim kanthi dhaptar fitur apik banget lan produk addon sing nggawe situs web apik tenan. Divi sing paling populer WordPress tema lan tukang kaca visual utama. Pancen gampang digunakake kanggo nggawe sampurna kanggo pamula lan pangguna sing wis pengalaman. ”
nelpon kanggo tumindak

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca review Divi iki, mung tonton video cekak iki sing dakwujudake kanggo sampeyan:

Kanggo wektu winates 10% saka Divi

Elinga nalika nggawe situs web bisa njaga sawetara sing dipilih? Kencan napas geni sing nggegirisi keyboard?

Mesthine, desain web wis suwé banget, thanks kanggo platform kayata WordPress.

Kaya saiki, kita urip liwat jaman WordPress tema sing angel disesuaikan.

Ora let suwe, kita dianggep akeh macem-macem WordPress tema kanthi 100+ demo, lan mengko tukang kaca visual dadi lumrah.

Lan banjur Nick Roach lan Co nemu cara kanggo nyalahi loro, ganti game.

“Campur tukang kaca ngarep sing kebak kanthi salah siji sing paling apik WordPress tema? ” "Napa mboten?"

dadi, Divi lair.

TL; DR: Thanks kanggo multipurpose WordPress pangembang tema & kaca visual kayata Divi, sampeyan bisa nggawe situs web sing apik sajrone sawetara menit, tanpa ngerti babagan kode.

Sing takon, "Apa Divi?"

DEAL

Kanggo wektu winates, sampeyan bisa entuk diskon 10% saka Divi

Saka $ 89 saben taun

Apa Divi?

Prasaja lan cetha; Divi kaloro a WordPress tema lan pembangun kaca visual.

Pikirake Divi minangka rong perkara dadi siji: yaiku Tema Divi lan Kaca Kaca plugin tukang.

Sampeyan bakal bener yen sampeyan ujar manawa Divi minangka kerangka desain web, utawa kaya sing digawe pangembang:

Divi luwih saka mung WordPress tema, minangka platform bangunan situs web sing anyar sing ngganti standar WordPress editor kirim kanthi editor visual sing unggul banget. Iki bisa dirasakake dening profesional desainer lan pendatang anyar, menehi kekuwatan nggawe desain sing apik kanthi gampang lan efisiensi.

(Mbangun kanthi Visual - Tema Elegan)

Kangge: Nalika Pembina Divi nglengkapi tema Divi kanthi apik, sampeyan bisa nggunakake plugin Divi Builder WordPress tema.

Mangkene apa Nikola saka tim dhukungan Divi marang aku sawetara detik kepungkur:

Hai ana! Manawa. Plugin Divi dirancang kanggo fungsi bebarengan karo tema sing dikepengini miturut Standar Kanggo Coding Apik minangka ditetepake dening produsen WordPress.

(ElegantThemes Dhukungan Transkrip Chat)

Bali menyang Divi.

divi iku kanggo kabeh wong

Divi minangka produk unggulan ing Elegan Tema, salah sawijining sing paling inovatif WordPress toko tema sekitar.

Napa kulo matur?

Aku wis nggawa pembangun kaca visual Divi lan…

Ya, kabeh, sampeyan bakal nglumpati demo gratis, lan langsung menyang "Tulung WILAKU!"

Yo, apik banget.

Tukang nggawe kaca Divi lan review tema Divi bakal luwih fokus ing plugin Divi Builder amarga kesepakatan nyata!

Entuk Divi dening Tema Elegan saiki

Temokake sebabe pelanggan 600K nggunakake Divi lan panyipta drag & drop visual. Garansi dhuwit bali 30 dina tanpa resiko.

Pros saka Divi

Saiki kita ngerti apa sing bakal digunakake, apa Divi kabeh sing diklaim? Ayo ayo golek sawetara pro.

Gampang digunakake / Visual Drag lan Drop Page Builder

Divi gampang banget digunakake supaya sampeyan bakal ngrampungake situs web ing wektu rekaman.

Pembina Divi, sing ditambahake ing Divi 4.0, ngidini sampeyan nggawe situs web kanthi ngarep ing ngarep nyata.

Ing tembung liyane, sampeyan ndeleng pangowahan nalika nggawe, sing ngilangi perjalanan bali lan bali menyang mburi, ngirit wektu akeh.

Kabeh elemen kaca bisa diatur kanthi gampang; iku kabeh klik-tunjuk. Yen sampeyan pengin mindhah elemen, sampeyan duwe fungsi seret lan selehake.

divi builder

Sampeyan ora butuh katrampilan coding kanggo nggunakake Divi, tukang kaca visual nawakake kontrol desain lengkap babagan kabeh.

Sanalika, sampeyan entuk editor kode kanthi fitur sing nambahake gaya CSS kustom lan kode kustom dadi luwih gampang lan nyenengake.

40+ Unsur Situs Web

unsur situs web pembangun divi

Situs web kanthi fungsional digawe akeh macem-macem unsur.

Sampeyan bisa duwe tombol, formulir, gambar, akordion, telusuran, toko, postingan blog, file audio, panggilan ajakan (CTA), lan akeh elemen liyane gumantung karo kabutuhan sampeyan.

Kanggo mbantu nggawe situs web profesional tanpa masang plugins tambahan, Divi dilengkapi luwih saka 40 unsur situs web.

Apa sampeyan butuh bagean blog, komentar, media tindakake lambang, tab, lan slider video ing antarane elemen liyane, Divi duwe punggung.

Kabeh unsur Divi 100% responsif, tegese sampeyan bisa nggawe situs web responsif sing gampang katon lan bisa ditindakake kanthi macem-macem piranti.

1000+ Susunatur Situs Web sing wis digawe

paket tata letak divi

Kanthi Divi, sampeyan bisa mbangun situs web sampeyan wiwit awal, utawa nginstal salah sawijining tata letak 1,000+ sing wis digawe.

Bener, Divi dilengkapi tata letak 1000+ situs web gratis. Cukup instal tata letak saka perpustakaan Divi lan selaras nganti sampeyan nyelehake.

Susun atur anyar Divi ditambahake saben minggu, tegese sampeyan bakal tansah duwe inspirasi anyar kanggo mbangun situs web sing ora ana galaksi iki.

Sisih paling apik yaiku tata letak teka karo gambar, lambang, lan gambar tanpa Royalty, supaya sampeyan bisa nggeser lemah.

Tata letak situs web Divi kalebu pirang-pirang kategori, saka tata letak header, unsur navigasi, modul konten, lan liya-liyane, tegese ana barang kanggo kabeh wong.

Apa sampeyan nggawe situs web kanggo restoran, agensi, kursus online, bisnis, e-commerce, layanan profesional, utawa liya-liyane, Divi duwe tata letak kanggo sampeyan.

Ngatur Kabeh, Ngrampungake Kontrol Lengkap

kontrol desain lengkap

Jumlah pilihan pangaturan khusus babagan iki wgerah Kluput. Panjenengan. Pikiran. Maksudku, sampeyan bisa ngatur kabeh kanthi rinci.

Apa sampeyan pengin nggawe latar mburi, fon, jarak, animasi, wates, negara hover, pembagi bentuk, efek, lan nambah gaya CSS khusus ing antarane perkara liyane, Divi bakal ngesanake sampeyan.

Sampeyan ora kudu ngetokake kringet, kanggo nggawe kustomisasi menyang situs web; Divi nggawe kabeh gampang banget karo tukang nggawe kaca visual sing intuisi.

Cukup klik elemen apa wae sing pengin disesuaikan, pilih opsi sampeyan, lan garapane rampung.

Tema Elegan kanggo sampeyan dokumentasi rinci karo video nuduhake sampeyan persis carane nyiyapake lan ngatur unsur apa wae ing situs web sampeyan.

Akses Kanggo Ekstra, Bloom lan Monarch

plugin monarki tambahan

Divi minangka pepatah paribasan sing ora bakal nate menehi. Yen sampeyan melu Tema Elegant, sampeyan entuk tema Divi, Divi Builder, 87+ tema liyane kalebu plugin tambahan email, Bloom email, lan plugin pandhuan sosial Monarch.

Tambahan iku ayu lan maha WordPress tema majalah. Tema sing sampurna kanggo majalah online, situs warta, blog, lan publikasi web liyane.

Bloom yaiku plugin optik plugin negara sing mbantu sampeyan nggawe dhaptar email kanthi cepet. Plugin dilengkapi macem-macem alat kayata integrasi lancar karo akeh panyedhiya email, pop-up, fly-in, lan liya-liyane.

Ratu minangka plugin enggo bareng sosial sing kuwat kanggo mbantu sampeyan promosi sosial ing situs sampeyan lan tuwuh sosial sampeyan kanthi gampang. Sampeyan duwe 20+ situs enggo bareng sosial lan akeh pilihan sing sampeyan tindakake.

Generasi timbal lan Marketing Email

alat timbal timbal

Divi nawakake akeh pilihan kanggo ngoptimalake lalu lintas lan ngasilake autopilot. Yen sampeyan tuku Divi, sampeyan entuk suite plugin Tema sing kuat.

Thanks kanggo plugin pilihan email Bloom, sampeyan bisa gawe dhaptar email tanpa gaweyan. Sampeyan ora butuh pihak katelu kanggo nglumpukake data pangguna ing situs web sampeyan.

Ing ndhuwur iku, sampeyan bisa nggunakake kekuwatan ing Divi Pitunjuk kanggo pamisah nguji kaca web sampeyan, entuk pangerten sing penting lan tambah tarif konversi tanpa nyoba banget.

Integrasi Seamless karo WooCommerce

integrasi divisi woocommerce

Ngatur WooCommerce iku tantangan, utamane nalika sampeyan nggarap tema sing angel dilebokake karo platform e-commerce. Umume, toko online sampeyan katon ora enak lan ora profesional.

Ora ngono karo Divi. Divi integrasi kanthi mulus karo WooCommerce, ngidini sampeyan ngetrapake kekuwatan Divi Builder menyang toko, produk, lan kaca liyane. Matur suwun karo modul Eleoo Tema WooCommerce Divi.

Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe kaca landing sing apik kanggo produk WooCommerce, supaya sampeyan bisa ningkatake tingkat konversi sampeyan kanthi akeh.

Nambahake trabasan lan widget WooCommerce menyang situs web nggunakake Divi minangka siswa kelas papat. Gampang banget aku ora nyangka sampeyan bakal nemoni masalah.

Punika a Tur toko WooCommerce dibangun nganggo Divi. Saiki, sampeyan bisa mbangun toko impen tanpa nulis garis kode.

Value for Money

Nilai kanggo dhuwit

Divi minangka monster tema. Wis kebak karo kabeh fitur sing dibutuhake kanggo nggawe situs web kaya pro.

Pembina Divi nambah akeh fungsi kanggo Divi WordPress tema, ndadekake apa sing dianggep ora mungkin.

Sampeyan bisa nggawe situs web ing srengenge. Watesan sampeyan mung imajinasi.

Keanggotaan Divi menehi sampeyan akses menyang 89+ tema lan akeh plugin. Ana uga mbayar yen sampeyan ora seneng lengganan.

Bundel iku investasi apik kanggo apa wae WordPress pangguna Iki regane nyata kanggo dhuwit sampeyan.

Entuk Divi dening Tema Elegan saiki

Temokake sebabe pelanggan 600K nggunakake Divi lan panyipta drag & drop visual. Garansi dhuwit bali 30 dina tanpa resiko.

Cons saka Divi

Dheweke ujar apa wae pro kudu duwe kontra. Kanthi kabeh mupangat sing nyenengake, apa Divi duwe kontra? Ayo kita ngerteni.

Akeh Pilihan

pilihan banget

Divi iku kuwasa WordPress tukang tema lan kabeh, sing tegese ana akeh pilihan lan fungsional, meh akeh banget.

Kadhangkala, sampeyan angel nemoni pilihan saka jutaan pilihan. Nanging sampeyan ngerti apa sing diucapake: Sampeyan luwih apik duwe fitur lan ora butuh tinimbang kosok balene.

Isih, yen wis ngerti karo setelan, mula bakal lelayaran kanthi lancar.

Kurva Learning

kurva sinau

Kanthi akeh pilihan, kalebu kurva sinau. Kanggo nggunakake Divi kanthi maksimal, sampeyan kudu mriksa dokumentasi lan nonton sawetara video.

Wis apik banget kanggo pamula, nanging amarga sampeyan duwe pilihan akeh, sampeyan kudu nyisihake sawetara wektu kanggo sinau carane kabeh bisa sukses.

Aja kuwatir, Divi seneng banget sinau lan nggunakake; sampeyan kudu munggah lan mlaku kanthi ora ana wektu.

Sampeyan Disambung menyang Divi

Pembina kaca visual tema divi

Sawise lunga Divi, ora ana sing bali. Sayange, kode akses khusus Divi ora ditransfer menyang pembangun kaca liyane kayata Elementor, Beaver Builder, WPBakery, tukang nggawe Visual Composer, lan liya-liyane.

Kanthi tembung liya, rasa sakit yen ngalih saka Divi menyang tukang gawe kaca liyane. Yen sampeyan mung nggunakake Divi, iki dudu masalah. Nanging, yen sampeyan pengin pindhah menyang tukang kaca liyane, luwih becik sampeyan nggawe situs web saka awal.

Pira regane Divi?

reregan divi

Kanthi kabeh fitur manis, singsot, lan lonceng, pira rega Divi? Tema Elegan nawakake sampeyan loro Rencana regane Divi.

Sampeyan bisa entuk akses menyang $ 89 kanggo paket setaun utawa mbayar pambayaran siji $ 249. Kabeh bungkusan teka karo Divi, Extra, Bloom, Monarch, update produk, dhukungan stel, atusan bungkus situs web, lan panggunaan situs web sing tanpa watesan.

Entuk Divi dening Tema Elegan saiki

Temokake kenapa pelanggan 600K nggunakake Divi lan tukang nggawe visual & seret. Garansi dhuwit bali 30 dina tanpa resiko.

Tuladha situs web Divi

conto situs web divi

Swara situs web 1.2M nggunakake Divi. Ing ngisor iki, goleki sawetara conto sing apik kanggo sawetara inspirasi.

Sampeyan bisa ndeleng conto liyane ing pertunjukan pelanggan Divi utawa ing Situs web DibangunWith.

FAQ Divi

Ing ngisor iki sawetara pitakonan sing asring ditakoni, yen sampeyan duwe pitakonan sing padha.

Apa tema Divi gratis?

Divi ora gratis WordPress tema. Sampeyan kudu tuku lisensi sing sah saka Tema Elegant kanggo nggunakake Divi. Akses tanpa wates kanggo 1 taun yaiku $ 89 utawa akses umur $ 249.

Apa bisa nggunakake Divi ing pirang-pirang situs?

Ya, sampeyan bisa nggunakake Divi ing pirang-pirang situs. Saben lisensi Divi nawakake panggunaan situs web sing ora ana wates.

Apa bedane tema Divi lan pembangun Divi?

Tema Divi yaiku, a WordPress tema. Ing sisih liya, Divi Builder minangka plugin bangunan kaca visual sing bisa digunakake karo liyane WordPress tema. Divi 4.0 ngrampungake kaloro, nawakake tema loro lan plugin visual ing siji kerangka.

Apa Divi apik kanggo SEO?

Divi luwih disenengi kanggo search engine optimization. Kasedhiya kode ing SEO paling apik lan WordPress standar. Kajaba iku, dilengkapi fitur SEO sing dibangun yen sampeyan ora nggunakake plugin SEO pihak katelu kayata Yoast. Ing wektu sing padha, Divi nggabungake kanthi lancar karo kabeh plugin SEO.

Apa Divi cepet mbukak?

Divi dioptimalake kanggo kaca sing mbukak kanthi cepet. Thanks kanggo teknik desain paling anyar, Divi njamin manawa siyap seluler lan cepet dimuat WordPress situs. Ing wulan Juni 2019 ElegantThemes ngatasi codebase Divi sing wis ningkatake kecepatan beban halaman kanthi nginstal standar Divi standar.

Apa alternatif Divi sing paling apik?

Nalika iku sing paling populer WordPress tema lan plugin tukang kaca metu ana, ana alternatif Divi sing apik sing kudu dianggep. Elementor pancen apik tenan WordPress plugin halaman kaca sing cepet, gampang digunakake, lan dilengkapi modul / template konten. Beaver Builder iku gampang digunakake WordPress pembangun kaca sing dilengkapi karo template sadurunge kanggo mbantu nggawe situs web.

Apa dhukungan lan pitulung sing bakal dakoleh?

Kabeh Tema Elegan nampa dhukungan 24/7 365 dina saben taun liwat live chat lan formulir kontak. Dhukungan pelanggan cepet lan cukup mbiyantu. Aku entuk wangsulan kanggo pitakonanku kurang saka menit. Liyane saka iku, sampeyan bisa mriksa metu dokumentasi. Kajaba iku, sampeyan bisa njelajah Postingan blog Tema sing Elegan, ngunjungi forum, utawa gabung karo Klompok Facebook Divi.

Apa Divi kompatibel karo Gutenberg?

Ya, Divi kompatibel karo Gutenberg (WordPresseditor adhedhasar blok visual anyar). Divi 'Divi Layout Block' minangka blok Gutenberg sing bisa digunakake kaya versi mini saka Divi Builder. Sampeyan bisa nggunakake ing endi wae ing kaca sing dibangun karo Gutenberg, kanggo nambah modul Divi utawa nggawe tata letak Divi

Tema Elegan Divi Review 2022: Ringkesan

Apa aku arep menehi saran marang Divi marang kanca-kancaku? Mesthi ya! Kapal Divi kanthi dhaptar akeh fitur sing apik banget sing nggawe situs web apik.

Divi sing paling populer WordPress tema lan tukang kaca visual utama. Iku gampang digunakake kanggo nggawe sampurna kanggo pamula lan pangguna sing padha.

Kanggo miwiti perjalanan desain web sing luwih apik lan tanpa usaha, njaluk salinan Divi saiki.

DEAL

Kanggo wektu winates, sampeyan bisa entuk diskon 10% saka Divi

Saka $ 89 saben taun

Pangguna Anggota

Tresna DIVI

dirating 4 metu saka 5
Muga 23, 2022

Divi ngidini aku nggawe situs web sing apik tanpa pengalaman coding nggunakake template. Iku ngijini kula nggawe isi sing stands metu lan ora winates kanggo CSS tema kang. Aku bisa nyunting apa wae lan kabeh sing dakkarepake. Nanging kuwi uga sing ora apik kanggo Divi. Iku slows mudhun website dicokot. Ora akeh, nanging iki minangka ganti rugi sing kudu dieling-eling yen sampeyan pengin entuk Divi.

Avatar kanggo Ari
Ari

Luwih apik tinimbang unsur

dirating 5 metu saka 5
April 22, 2022

Tema Elegan nawakake toolkit marketing kabeh mung $249 sing bisa digunakake ing akeh situs sing dikarepake. Apa sampeyan pengin nggawe kaca kebangkrutan dawa kanggo Iklan Facebook utawa mung popup upgrade konten sing prasaja, Divi lan Bloom bisa mbantu sampeyan nindakake kabeh. Sisih paling apik yaiku atusan macem-macem template sing sampeyan entuk gratis kanthi langganan. Iki minangka dhuwit sing paling apik sing dakkarepake kanggo bisnisku.

Avatar kanggo Miguel
Miguel

murah lan apik

dirating 5 metu saka 5
Maret 2, 2022

Rega Divi sing murah ndadekake pangembang web freelance kaya aku. Aku tuku rencana seumur hidup sawetara taun kepungkur lan bisa digunakake ing pirang-pirang situs klien sing dakkarepake. Ngirit wektu nalika aku mbangun situs kanggo klienku, sing tegese luwih akeh keuntungan kanggo aku!

Avatar kanggo Londoner
London

murah lan apik

dirating 5 metu saka 5
Februari 3, 2022

Rega Divi sing murah ndadekake pangembang web freelance kaya aku. Aku tuku rencana seumur hidup sawetara taun kepungkur lan bisa digunakake ing pirang-pirang situs klien sing dakkarepake. Ngirit wektu nalika aku mbangun situs kanggo klienku, sing tegese luwih akeh keuntungan kanggo aku!

Avatar kanggo Londoner
London

Cukup Cukup

dirating 3 metu saka 5
Oktober 9, 2021

Rega lan fitur Divi cukup regane regane. Duwe akeh pilihan, pangaturan dhewe, lan setelan sing mbingungake.

Avatar kanggo Ryke F
Ryke F

Persil Pilihan

dirating 5 metu saka 5
Oktober 4, 2021

Nganti jenenge, Elegant Themes Divi duwe akeh pilihan, pangaturan dhewe, lan setelan sing bisa dipilih kanthi bebas. Kanthi biaya mlebu $ 89 / taun, iki cukup. Nyatane aku nyaranake banget!

Avatar kanggo Ben J
Ben J

Elegan nanging mesthi larang regane

dirating 3 metu saka 5
September 22, 2021

Miwiti bisnis wiwit awal ora guyon. Tema Elegant Divi cukup nyengsemake, nanging regane larang kanggo wong kaya aku sing miwiti bisnis wiwit wiwitan tanpa pitulung saka pihak liya. Luwih becik milih sawetara tema lan pembangun gratis tinimbang mbayar. Aku pancen ora duwe anggaran saiki.

Avatar kanggo Shelley Blake
Shelley Blake

Pengalaman Divi Kula

dirating 5 metu saka 5
September 9, 2021

Nggawe situs web anyar kanthi desain fantastis kanthi cepet lan gampang karo Divi. Nalika nerangake desain, Divi nawakake keluwesan lan fungsionalitas paling gedhe antara liya. Sejatine tema sing paling elegan sing digawe kanthi dhukungan pelanggan sing cepet banget. Cukup gampang digunakake lan rapi.

Avatar kanggo Bob Twain
Bob Twain

Dudu jinisku…

dirating 2 metu saka 5
September 9, 2021

Aku sengit karo Divi. Aku luwih seneng nggunakake Elementor. Wis sawetara tagihan sing didhelikake lan kekurangan liyane sing ora kasebut kanthi teliti, sing bakal ditemokake nalika nggunakake ing jangka panjang. Aku ora nyaranake.

Avatar kanggo Kat Sami
Kat Sami

Dhukungan nyedhot Big Time

dirating 2 metu saka 5
Februari 22, 2021

Ora yakin apa sing nyekel dhukungan - nunggu luwih saka 48 jam kanggo nanggepi. Iku mokal yen nganti saiki dheweke isih ora duwe wakil dhukungan pelanggan sing bisa mriksa tiketku.

Avatar kanggo Alistair Ward
Ward Alistair

Panganggo Divi ing kene

dirating 3 metu saka 5
Februari 3, 2021

Aku saiki dadi pangguna Divi Theme and Builder. 2 Kontra paling gedhe kanggo aku yaiku suwene wektu ngenteni mbukak, nyunting lan nyimpen. Uga, Divi Library ora misahake lapisan konten lan desain. Contone, sampeyan bisa nyimpen item perpustakaan global utawa item standar. Yen sampeyan masang item perpustakaan global menyang kaca, sampeyan ora bisa ngowahi teks tanpa nyunting teks ing kabeh kedadeyan. Yen sampeyan masang item standar, conto kasebut bakal dadi conto unik; kanthi tembung liya, nganyari item sumber standar ing perpustakaan ora bakal nganyari kedadeyan liyane. Solusi sing luwih apik yaiku nggawe master minangka item perpustakaan. Yen sampeyan pengin nganyari / ngganti lapisan desain, aja ing perpustakaan. Yen sampeyan pengin nganyari teks / konten, sampeyan kudu bisa nindakake saben conto tanpa suntingan teks / konten sing nyebabake kabeh kedadeyan liyane.

Avatar kanggo Shawn E.
Shawn E.

Mlaku ing Sepur Divi

dirating 5 metu saka 5
Januari 14, 2021

Divi minangka pilihan sing apik kanggo wong kaya aku sing pengin kekuwatan nggawe desain khusus tanpa kudu ngerti kode apa wae (amarga aku ora akeh ngerti babagan kode). Rega umure sejatine apik yen sampeyan ngerti yen bakal entuk bathi sampeyan lan ROI bakal tikel maneh satus yen sampeyan ngerti trik perdagangan kasebut.

Avatar kanggo Tom S.
Tom S.

Divi kabeh sing dak karepake

dirating 5 metu saka 5
Juli 12, 2020

Cara paling gampang lan paling apik kanggo mbangun situs kanthi cepet! Aku mbangun wordpress situs kanggo urip lan nggunakake Divi wis ngluwari kerja pirang-pirang jam amarga nggawe drag and drop kaca sing apik. Paling apik, yen pelanggan pengin diowahi, luwih gampang mung sunting sing sederhana.

Avatar kanggo J. Hollingsworth
J. Hollingsworth

Apik lan Aku Seneng Modul Woocommerce Divi

dirating 4 metu saka 5
Juni 28, 2020

Iki dadi pangirit kanggo aku amarga aku wis berjuang pirang-pirang taun sajrone nggawe situs web khusus kanggo klienku. Modul woocommerce pancen apik tenan lan nggawe situs e-commerce saya inggil! Aku matur nuwun banget amarga wis nemu tema Divi 😀

Avatar kanggo Rhonda
Rhonda

Pratinjau seluler ora bisa digunakake

dirating 3 metu saka 5
Juni 12, 2020

Dheweke kudu ndandani masalah iki amarga situsku ora ditampilake kaya sing ana ing piranti seluler. Isih nunggu krungu maneh saka dheweke, muga-muga bisa diurutake.

Avatar kanggo Oliver Bores
Oliver Bores

Fantastic kanggo menehi hasil!

dirating 5 metu saka 5
Juni 10, 2020

Fantastic kanggo menehi hasil! Aku mung mlebu lan miwiti nggarap situs web pisanan. Tema / Divisi sing apik banget pangguna lan departemen dhukungan bali menyang sampeyan kanthi jawaban kanggo pitakonan sampeyan. Aku bungah banget, aku mutusake supaya bisa melu dheweke kanggo mbangun WordPress Situs!

Avatar kanggo Tim Miami FL
Tim Miami FL

Aku pungkasanipun bisa nuduhake keterampilanku

dirating 5 metu saka 5
Muga 16, 2020

Aku wis dadi desainer grafis suwene 15 taun nanging mung nggawe situs ing wordpress nggunakake template dhasar. Aku wis ngrancang situs nanging ora nate kodhe utawa ngrancang dhewe. Kanthi divi, aku bisa nggunakake visi, lan aku wis entuk 3 klien web anyar saka nuduhake portofolio situs web paling anyar sing wis dakbangun. Aku durung kudu ngubungi dhukungan pelanggan, nanging aku ngerti yen bakal rampung, aku bakal cepet ngatasi masalahku.

Avatar kanggo Ray
Ray

Tansah ngimpi kaya ngono

dirating 5 metu saka 5
Muga 12, 2020

Nalika aku miwiti nggunakake Wordpress ing taun 2010, aku ngimpi nggunakake editor visual kaya iki. Aku asring takon ing awakku, kenapa durung ana sing nemoni. Aku seneng banget yen aku kesandung karo Divi! Seneng banget nggawe situs sampeyan dhewe.

Avatar kanggo Logan
Logan

Good

dirating 3 metu saka 5
April 25, 2020

Aku seneng karo Divi by Elegant Themes, nanging kadang-kadang ana gangguan lan ora ana sing ngerti apa sing kedadeyan. Mungkin hosting aku? Aku ora ngerti. Sampeyan frustasi nalika ana wong sing ora bisa nulungi sampeyan, nanging dheweke janji bakal menehi dhukungan. Aku seneng kemampuan ngrancang kaca kanthi editor visual, mesthine minangka langkah ndhuwur kabeh, muga-muga bisa ngatasi gangguan.

Avatar kanggo Beau Thomas
Mbah Thomas

Layanan pelanggan gedhe

dirating 4 metu saka 5
April 6, 2020

Dheweke nulungi aku karo situsku nalika nemoni masalah nalika nggawe formulir kontak ing kaca kontakku. Aku nyoba kanggo ngatur lan wong dhukungan nulungi aku kanthi cepet - ngatasi masalah sajrone sedina!

Avatar kanggo William
William

Sampeyan butuh hosting sing kuat kanggo mbukak situs iki

dirating 2 metu saka 5
Maret 24, 2020

Situs iki bakal alon akun hosting sakabèhé! Priksa manawa sampeyan duwe host sing pas sadurunge nuntut dhuwit kanggo Divi. Dheweke kudu luwih cetha lan transparan babagan iki amarga saiki aku kudu nyoba nyetel rencana hosting sing luwih larang. Dhewe.

Avatar kanggo Ben S.
Ben S.

Perusahaan ora duwe dhukungan langsung

dirating 2 metu saka 5
Februari 24, 2020

Aja diapusi kaya aku - dheweke ora duwe dhukungan langsung, mlebu kanthi resiko dhewe ..

Avatar kanggo YT
YT

Tresna katalog situs sing wis digawe sadurunge

dirating 5 metu saka 5
Januari 22, 2020

Aku ndaftar kanggo akses umure ($ 250) lan wis mbayar dhewe ing proyek desain web sing pertama. Aku seneng duwe akses menyang situs web sing wis digawe nalika kurang inspirasi. Tim dhukungan minangka kedudukan paling dhuwur lan mesthi nuli mangsuli panjalukku. Aku rumangsa regane bisa dibenerake, kanthi pribadi, aku bakal mbayar $ 250 setaun mung kanggo akses kaya iki.

Avatar kanggo Nuh
Nuh

Kluster ****

dirating 1 metu saka 5
Januari 3, 2020

Mung kakehan. Akeh pilihan, rumit banget, akeh fungsi sing saling sinambung. Dheweke mung kudu KISS: Jaga Sederhana Bodho!

Avatar kanggo Elijah Kirk
Nabi Elia Kirk

Divi saka Tema Elegan

dirating 3 metu saka 5
Desember 27, 2019

Aku nggunakake Divi saka tema Elegan, lan aku seneng banget, nanging dhukungan pelanggan njupuk salawase nanggapi sampeyan ora bakal nyebutake kabeh kewan omo Divi. Sampeyan kudu sabar yen sampeyan nggunakake tema iki !!

Avatar kanggo Tilly
Tilly

Wektu nanggepi alon kanggo masalah dhukungan

dirating 3 metu saka 5
Oktober 2, 2019

Aku wis nglaporake sawetara kewan omo lan butuh staf pendhukung supaya bisa bali maneh. Untunge, masalah iki bisa dirampungake kaping pindho, nanging aku sabar banget ngenteni.

Avatar kanggo Ava
Ava

Kirim Review

Deleng Update

24/02/2021 - Reregan Divi dianyari
13/01/2021 - Upgrade kinerja kanthi cepet, refactoring kode umum, lan rendering bersyarat ing Visual Builder
4/01/2020 - Review diterbitake

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.