GetResponse Review Kanggo 2022

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

GetResponse minangka layanan pemasaran email sing wis mbantu bisnis sukses luwih saka 20 taun. Pendekatan kabeh-ing-siji nawakake marketing email, kaca kebangkrutan, formulir pop-up, corong, survey, lan liya-liyane. Temokake luwih lengkap ing review Getresponse iki kanggo ndeleng apa sing cocog kanggo sampeyan.

Gratis (500 Kontak) - $13/bln (1,000 Kontak)

Miwiti Uji Coba Gratis 30 dina HARI INI (Tanpa CC Req.)

Didegake ing taun 1998 kanthi mung anggaran wiwitan $200, GetResponse wis tuwuh ing rong dekade kepungkur dadi salah sawijining solusi pemasaran online kabeh-ing-siji ing pasar.

Iku uga ditambahi ngluwihi mung marketing email kanggo menehi pelanggan Uploaded nyengsemaken saka eCommerce, bangunan situs web, corong adol, Lan sosial media marketing fitur.

Dadi ing ngendi GetResponse sumunar, lan ing ngendi iku tiba? Ing review GetResponse iki, aku nyilem jero babagan fitur lan tambahan anyar lan njelajah apa regane langganan.

GetResponse Pros lan Cons

Pros

  • Rencana gratis selawase fungsional kasedhiya, lan rencana mbayar mung diwiwiti saka $ 13 / bln kanggo 1,000 kontak (+ uji coba gratis 30 dina - ora ana kertu kredit sing dibutuhake!)
  • Pendekatan 'kabeh-ing-siji-kanggo-kabeh" apik kanggo bisnis cilik kanthi budget marketing winates
  • Integrasi karo Zapier, Pabbly Connect, HubSpot, Gmail, Highrise, Shopify + akeh liyane
  • All-in-one Email Marketing, Website & Landing Page Builder, Webinar Hosting, Marketing Automation, lan Conversion Funnel builder
  • Dhaptar kontak / pamirsa tanpa wates lan kiriman email tanpa watesan
  • Fitur otomatisasi pemasaran lanjutan (ing rencana MAX2) kalebu tes pamisah, alamat IP sing wis dipanasake, email transaksional, manajer pengalaman pelanggan khusus, DKIM khusus + liyane

cons

  • Cithakan test pamisah ora bisa diganti, lan diwatesi mung kanggo baris subyek lan isi
  • Dhukungan telpon mung kasedhiya karo rencana MAX2
  • Mayoritas integrasi pihak katelu kudu ditindakake liwat Zapier (yaiku biaya tambahan)
  • UI finicky lan seret lan selehake panyuntingan nalika nggunakake kaca kebangkrutan, lan pembangun situs web
DEAL

Miwiti Uji Coba Gratis 30 dina HARI INI (Tanpa CC Req.)

Gratis (500 Kontak) - $13/bln (1,000 Kontak)

TL; DR - GetResponse minangka solusi marketing email kanthi luwih akeh tinimbang mung marketing email sing bisa ditawakake. Bisa uga katon larang sepisanan, nanging nimbang jumlah fitur tambahan lan kepenak duwe suite lengkap otomatisasi pemasaran lan alat e-dagang sing digabungake ing siji platform, iki minangka tawaran sing bisa uga dadi investasi kanggo bisnis sampeyan.

Priksa situs web GetResponse kanggo mlebu kanggo nyoba 30 dina gratis kabeh fitur lan njelajah apa iku pas kanggo sampeyan.

Apa GetResponse?

njaluk respon review 2022

GetResponse minangka aplikasi sing dirancang kanggo nggawe marketing email kanthi efisien lan gampang. Ing tembung perusahaan, GetResponse minangka "alat sing kuat lan disederhanakake kanggo ngirim email, nggawe kaca, lan ngotomatisasi marketing sampeyan."

Nanging apa sing bisa sampeyan lakoni karo GetResponse? Lan apa urip nganti hype dhewe?

apa iku getresponse

Ing review GetResponse iki, aku njelajah kanthi rinci apa sing ditawakake GetResponse, pro lan kontra, kanggo sapa, lan apa regane regane.

Rencana & Rega GetResponse

rega njaluk respon

GetResponse nawakake rong kategori umum rencana: "Kanggo Saben uwong" lan "Perusahaan Mid & Gedhe". Amarga sing terakhir mbutuhake penawaran khusus kanggo rega, aku bakal fokus ing rencana "Kanggo Saben uwong".

GetResponse nawakake papat rencana sing kapisah ing tingkat iki:

PlanSaben wulan1 Taun (-18% diskon)2 taun (diskon -30%)
Rencana gratis$0$0$0
Rencana dhasar$ 19$ 15.60$ 13.30
Rencana ditambah$ 59$ 48.40$ 41.30
Rencana profesional$ 119$ 97.60$ 83.30

Gratis: Iki rencana salawas-lawase free-fungsi sing kalebu buletin tanpa watesan, siji kaca kebangkrutan, Website Builder (alat kanggo nggawe situs web siji lan ngakses fitur kaya galeri, pop-up, lan formulir), formulir pendaftaran, lan kemampuan kanggo nyambungake jeneng domain khusus sampeyan.

Iki minangka kesepakatan sing apik kanggo bisnis cilik sing lagi wae diwiwiti, nanging ana sawetara watesan.

Sampeyan mung bisa duwe nganti 500 kontak, lan ora ana fitur autoresponder utawa otomatis sing kalebu ing rencana iki. Kajaba iku, buletin sampeyan kabeh bakal teka karo merek GetResponse.

Rencana GRATIS SELAMANYA GetResponse ngidini sampeyan mbangun situs web, miwiti ngasilake timbal, lan ngirim buletin tanpa watesan! Ngerteni luwih kene

Dhasar ($ 15.58 / sasi): Regane $ 15.58 saben wulan, sampeyan entuk kaca kebangkrutan tanpa watesan, autoresponder, Pembangun Situs Web tanpa watesan, jadwal email, lan segmentasi dhasar.

Plus ($ 48.38 / wulan): Regane $ 48.38 saben wulan, sampeyan entuk kabeh fitur ing rong rencana sadurunge plus fitur marketing lan otomatisasi, webinar, telung anggota tim, skor kontak lan menehi tag, limang corong penjualan, lan segmentasi lanjut.

Profesional ($ 97.58 / sasi): Regane $ 97.58 saben wulan, sampeyan entuk kabeh fitur iki plus otomatisasi tanpa wates, webinar mbayar, limang anggota tim, fitur eCommerce, kabar push web, lan corong tanpa watesan.

Saliyane rencana gratis, sampeyan bisa nyoba kabeh fitur gratis kanggo 30 dina lan ndeleng yen sampeyan mikir iku worth investasi. Iki minangka tawaran sing apik, amarga GetResponse mesthine ora produk sing murah. 

Iku penting kanggo dicathet prices saben wulan iki bener apa sampeyan bakal mbayar yen sampeyan milih kanggo mbayar siji flat, ragad taunan. Ing tembung liyane, yen sampeyan milih rencana Plus ing jadwal pembayaran taunan, sampeyan bakal mbayar $580.56 ing ngarep. 

Iki minangka tarif diskon 18% yen sampeyan milih ndhaptar sajrone setaun. Yen sampeyan pengin tarif diskon 30%, sampeyan bisa ndhaptar prasetya rong taun. 

Sampeyan uga kudu disebutake manawa rega ing kabeh rencana mundhak kanthi jumlah kontak email (iki ora ditrapake kanggo free rencana, kang matesi 500 kontak). Kabeh rega sing kadhaptar ing ndhuwur kanggo nganti 1,000 kontak.

Yen sampeyan milih luwih akeh - umpamane, rencana Plus kanthi 5,000 kontak - regane nganti $77.90 saben wulan.

Ing pungkasan sing luwih dhuwur - contone, yen sampeyan pengin duwe nganti 100,000 kontak - sampeyan bisa ngarep-arep bakal mbayar antarane $440 lan $600 saben wulan.

DEAL

Miwiti Uji Coba Gratis 30 dina HARI INI (Tanpa CC Req.)

Gratis (500 Kontak) - $13/bln (1,000 Kontak)

Fitur Utama GetResponse

fitur tombol

Saiki kita wis entuk omong-omongan dhuwit, ayo goleki apa sing sampeyan entuk nalika sampeyan mlebu rencana GetResponse.

Dibandhingake karo alat marketing email liyane ing pasar (contone MailChimp or Aweber), GetResponse nawakake macem-macem fitur lan tambahan sing luar biasa, akeh sing bener-bener mbedakake saka kompetisi. 

Nanging kang fitur worth dhuwit, lan kang tiba warata?

Kampanye Pemasaran Email

Iki kabeh babagan GetResponse: menehi alat kanggo mbangun lan ngatur kampanye marketing email. Nanging apa sejatine alat kasebut, lan apa sing bisa ditindakake?

Seret lan Selehake Email Builder

GetResponse nawakake 155 templat sing wis dirancang sing bisa sampeyan pilih banjur atur nganggo konten lan logo sampeyan dhewe.

Iki minangka cithakan sing luwih winates tinimbang sawetara pesaing GetResponse, nanging macem-macem lan rincian sing dirancang kanthi ati-ati ndadekake umume wong bisa nemokake sing disenengi.

GetResponse ngalami sawetara masalah ing jaman kepungkur karo tukang email, sing angel diowahi lan cenderung nabrak kanthi ora sengaja. Nanging, misale jek sing padha wis tetep kabeh sing, minangka tukang email seret lan selehake sing anyar mlaku kanthi lancar lan duwe alat panyuntingan sing kurang kikuk.

Autoresponders

autoresponders

Autoresponder minangka jinis newsletter sing bisa dikirim menyang dhaptar kontak kanthi interval biasa. 

Kemungkinan yen sampeyan wis tau tuku online utawa langganan layanan online, sampeyan wis nampa autoresponder: contone email sambutan sing kamungkinan ditampa langsung sawise tuku.

Kajaba sampeyan ora langganan, email sambutan iki bisa diterusake seminggu mengko dening email liyane sing menehi diskon utawa mung menehi informasi babagan dodolan utawa produk anyar. 

Autoresponders bisa dadi cara sing efektif banget kanggo mesthekake yen pelanggan tetep melu karo merek sampeyan lan nganggep sampeyan luwih saka tuku siji-wektu.

Autoresponders minangka area ing ngendi GetResponse pancen metu saka kompetisi. Rencana sing dibayar dilengkapi sawetara fungsi autoresponder sing paling rinci lan bisa disesuaikan ing pasar.

GetResponse ngidini sampeyan ngirim respon otomatis adhedhasar wektu (prescheduled) lan adhedhasar tumindak (dipicu dening tumindak pelanggan). Tindakan kayata klik, ulang tahun, owah-owahan data pangguna, langganan, utawa malah mbukak email bisa disetel minangka pemicu kanggo autoresponder.

Iki minangka alat sing migunani banget kanggo bisnis apa wae sing nyoba nggedhekake basis pelanggan kanthi cepet lan mesthine minangka salah sawijining fitur paling apik sing ditawakake GetResponse.

Sing paling apik, autoresponders kalebu kabeh rencana GetResponse, kalebu rencana sing gratis ing salawas-lawase.

Email Transaksional

Email Transaksional

Email transaksional minangka tambahan mbayar sing ditawakake GetResponse kanggo ngidini sampeyan nggunakake email sing dipicu API utawa SMTP (Simple Mail Triggered Protocol) kanggo ngirim kuitansi utawa pangeling. 

Iki tegese yaiku sampeyan bisa ngirim kuitansi, pangeling, konfirmasi pesenan, lan ngirim kanthi otomatis supaya para pelanggan tetep ana ing daur ulang. Nalika produk dituku, pelanggan sampeyan bakal entuk email konfirmasi, lan sampeyan bakal entuk laporan analytics.

Sampeyan bisa ngatur email kasebut, entuk analytics sing dipercaya, lan nyetel kampanye adhedhasar kinerja lan umpan balik.

DEAL

Miwiti Uji Coba Gratis 30 dina HARI INI (Tanpa CC Req.)

Gratis (500 Kontak) - $13/bln (1,000 Kontak)

Tukang gawe corong

getresponse corong

Adhedhasar perkembangan anyar, jelas yen GetResponse wis ngrancang dadi luwih saka mung platform pemasaran email. 

Kanthi alat kaya pembangun situs web (liyane mengko) lan pembangun corong, GetResponse nyoba dadi alat manajemen e-dagang sing canggih lan lengkap.

Nggawe Sales Corong

Corong penjualan (utawa corong konversi) minangka alat kabeh-ing-siji sing nyederhanakake proses promosi lan adol produk sampeyan. Pembangun corong penjualan apik, nanging pesaing kayata ClickFunnels isih duwe kauntungan (saiki)

Minangka jeneng kasebut, corong penjualan minangka alat visual sing bentuke kaya corong sing ngidini sampeyan ndeleng statistik kayata pirang-pirang kunjungan unik sing ditampa situs web sampeyan, pirang-pirang tumbas sing ditindakake, pirang-pirang klik link sing entuk kampanye email, lan liya-liyane.

Nggawe Corong Magnet Timbal

corong magnet timbal

Kajaba iku, corong magnet timbal mbantu bisnis sampeyan ngenali timbal anyar lan ngasilake bisnis anyar. 

GetResponse nggawe proses gampang: sampeyan miwiti kanthi insentif ndhaptar (alasan kenapa pelanggan potensial kudu menehi alamat email, yaiku, minangka ijol-ijolan konten sing dikarepake).

Banjur sampeyan ngirim menyang kaca kebangkrutan sing wis dirancang lan tindakake email sing cocog karo niche lan konten sampeyan. 

Pungkasan, sampeyan promosiake magnet timbal liwat iklan media sosial sing ditargetake lan nggunakake alat analitis GetResponse kanggo ngawasi kinerja kampanye sampeyan ing saben tahapan.

Tinimbang ndeleng macem-macem nomer lan analytics, corong penjualan GetResponse nggawe gampang ngerti kepiye kinerja situs web lan kampanye pemasaran sampeyan. 

Marketing Automation

otomatisasi pemasaran

Alat otomatisasi pemasaran GetResponse padha karo autoresponder, nanging pilihan sing luwih maju kanggo ngurutake email kanthi otomatis.

Kanthi pembangun otomatisasi pemasaran GetResponse, sampeyan bisa nggunakake alat panyuntingan seret lan selehake kanggo nggawe alur kerja otomatisasi sing nuntun GetResponse babagan apa sing kudu ditindakake ing kahanan tartamtu.

Ing tembung liyane, sampeyan bisa nggawe grafik visual sing nuduhake email sing kudu dikirim kanggo nanggepi pemicu.

Contone, yen pelanggan pesen produk tartamtu, sampeyan bisa nggunakake alat otomatisasi marketing kanggo menehi tandha iki minangka pemicu sing ngirim email tartamtu. Tuku produk sing beda bisa uga diiringi email sing beda, lan liya-liyane.

Sampeyan malah bisa ngotomatisasi tanggapan kanggo klik tartamtu supaya GetResponse bakal ngirim email tartamtu adhedhasar keterlibatan pangguna karo tawaran utawa tautan tartamtu.

Alat iki uga ngidini sampeyan ngirim email sing dipersonalisasi lan kampanye email sing ditargetake sing mbantu sampeyan tetep paweling lan relevan karo pelanggan.

Email Cart Ditinggalake

GetResponse uga ngidini sampeyan ngirim email cart sing ditinggalake.

Iki tegese yen pelanggan ngunjungi situs web sampeyan, nambah item menyang kranjang, banjur nutup situs web utawa ora ngrampungake tuku ing wektu tartamtu, sampeyan bisa ngotomatisasi email kanggo ngirim pangeling yen dheweke lali utawa "ditinggalake." ” gerobake.

Sampeyan bisa uga ngowahi iki dadi urutan email: contone, sing pertama bisa dadi pangeling, sing nomer loro bisa dadi tawaran diskon 15%, lsp.

Email cart sing ditinggalake bisa mbantu nambah keterlibatan pelanggan (utawa mung ngganggu pelanggan potensial sampeyan - ana garis sing apik antarane marketing lan gangguan).

Rekomendasi Produk

Adhedhasar riwayat tuku pelanggan, Otomatisasi pemasaran GetResponse nganalisa rasa lan ngidini sampeyan ngirim email produk sing disaranake kanthi otomatis.

Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake analytics GetResponse kanggo nglacak lan menehi rating kegiatan pelanggan ing situs web sampeyan lan nggunakake data iki kanggo ngirim email sing ditargetake.

Nalika ngerti apa sing ditindakake para pelanggan lan ngetutake, GetResponse minangka salah sawijining alat sing paling apik ing pasar.

DEAL

Miwiti Uji Coba Gratis 30 dina HARI INI (Tanpa CC Req.)

Gratis (500 Kontak) - $13/bln (1,000 Kontak)

Situs web gratis

GetResponse Free Website Builder

Sanajan GetResponse diwiwiti mung minangka alat marketing email, mula wis berkembang dadi luwih akeh. 

Salah sawijining fitur sing luwih anyar yaiku Situs web gratis, sing ngidini sampeyan mbangun situs web nggunakake antarmuka GetResponse lan tuku jeneng domain saka GetResponse utawa nyambung menyang domain khusus sampeyan dhewe.

Cithakan Siap-Digawe

siap digawe cithakan

GetResponse ngidini sampeyan milih saka macem-macem 120 template. Cithakan sing estetis nyenengke lan pangguna-loropaken cukup kanggo pamula, sanajan sawetara apa sampeyan bisa nindakake karo wong-wong mau cukup winates.

Saiki, sampeyan bisa nggunakake pembangun situs web GetResponse kanggo nggawe kaca statis dhasar tanpa kustomisasi utawa fitur tambahan sing luwih maju.

Kajaba iku, isih ora ana fitur eCommerce sing diaktifake Pembangun situs web GetResponse (pengawasan ketoke ketok kanggo perusahaan sing spesialisasine ing marketing), nanging perusahaan wis ngandika sing Cithakan eCommerce ing karya.

Editor Seret lan Selehake

Sawise sampeyan milih cithakan, ngrancang iku gampang nganggo alat editor seret lan selehake GetResponse sing prasaja. Maneh, ora ana super amba sawetara sing bisa sampeyan ganti babagan cithakan iki, nanging sampeyan bisa ngisi logo, blok teks, foto, palet warna, lan fitur desain liyane.

AI-Powered

Kanggo nggawe situs web sampeyan luwih gampang, GetResponse nawakake Opsi pembangun situs web tanpa kode AI. Alat iki bakal ngrancang situs web sampeyan adhedhasar respon sampeyan marang sawetara pitakonan babagan merek sampeyan, tujuan sampeyan nggawe situs web, lan liya-liyane.

Iki minangka pilihan sing apik kanggo sapa wae sing pengin nggawe situs web gaya brosur kanthi cepet lan gampang.

Maneh, alat kasebut ora revolusioner, nanging nyatane sampeyan bisa duwe pembangun situs web sing didhukung AI kanthi rega langganan alat pemasaran email sampeyan. is tawaran cantik atraktif.

Kabar Push Web

Kabar Push Web

GetResponse uga ngidini sampeyan nggawe kabar push web.

Notifikasi push web minangka kabar sing muncul ing layar desktop utawa seluler (biasane ing pojok tengen ngisor) lan bisa digunakake minangka pangeling utawa pariwara kanggo pangguna.

Kanthi GetResponse, sampeyan bisa ngirim kabar push web menyang browser sing ditargetake kanggo ngiklanake konten, nawakake tawaran lan diskon, utawa nyengkuyung pamirsa supaya langganan.

Sampeyan bisa malah nambah logo sampeyan dhewe menyang kabar push kanggo menehi wong pribadi, tutul paweling.

Iki minangka cara sing apik kanggo ngluwihi dhaptar email sing wis ana, nggedhekake pamirsa, lan narik pelanggan potensial menyang situs web sampeyan.

Live Chat

manggon chatting

GetResponse uga bubar nambahake fitur obrolan langsung minangka bagean saka upaya kanggo dadi alat manajemen eCommerce sing luwih lengkap lan mandheg.

Sanajan mung kasedhiya ing rencana Plus utawa sing luwih dhuwur, fitur iki ngidini sampeyan nambah opsi obrolan langsung menyang situs web sampeyan. 

Minangka bonus tambahan sing keren, sampeyan bisa nambah fitur obrolan langsung GetResponse menyang situs web sing digawe nganggo alat Web Builder or menyang situs web sampeyan sing wis ana.

Ana sawetara kurva sinau kanggo ngerteni carane ngaktifake fitur iki, nanging intine, apa sing sampeyan lakoni yaiku nambahake potongan kode menyang situs web liwat skrip sing ngaktifake popup obrolan langsung.

Fitur iki uga ngidini sampeyan nampilake jam chatting lan status chatting saiki kanggo pelanggan (amarga ora ana sing bisa online kanggo 24 jam dina), uga nyedhiyani balesan otomatis kanggo ngandhani pelanggan nalika sampeyan bakal bali lan nyiyapake kabar kanggo chatting mlebu.

Iki minangka tambahan sing apik kanggo alat marketing lan eCommerce sing berkembang ing GetResponse, sanajan kudu dicathet yen tambahan opsi obrolan langsung menyang situs web sampeyan bisa nyuda wektu loading.

DEAL

Miwiti Uji Coba Gratis 30 dina HARI INI (Tanpa CC Req.)

Gratis (500 Kontak) - $13/bln (1,000 Kontak)

Free Landing Page Builder

GetResponse Free Landing Page Builder

Yen sampeyan ora mbutuhake situs web lengkap nanging isih pengin duwe papan kanggo ngarahake klik saka email sampeyan, kaca kebangkrutan bisa dadi sing sampeyan goleki. Untunge, GetResponse saiki nawakake alat gawe kaca kebangkrutan gratis.

Sampeyan bisa milih saka liwat 200 cithakan lan ngowahi kanthi gampang nganggo alat editor seret lan selehake GetResponse.

Kabeh template kaca kebangkrutan GetResponse yaiku mobile-responsif (tegese bakal katon apik ing layar apa wae) lan dikategorikaké miturut tujuan bisnis tartamtu.

Sanajan ora ana ruang kanggo kustomisasi, sampeyan bisa mindhah, ngowahi ukuran, klompok, lan unsur warna ing kaca kasebut uga nglebokake GIF lan foto (utawa milih saka Pustaka GetResponse kanggo foto stok gratis).

Ing tembung liyane, sampeyan bisa mbangun landing page fungsional, SEO-optimized kanthi gaweyan minimal.

Webinars Host

webinar hosting

GetResponse uga ngembangake game webinar kanthi anyar alat nggawe webinar.

Bisnis nggunakake webinar minangka sarana kanggo entuk revenue lan melu pelanggan anyar lan sing wis ana, lan kemampuan kanggo duwe kampanye marketing email lan webinar builder sing diwenehake dening layanan sing padha minangka pilihan sing menarik kanggo akeh.

Alat webinar GetResponse gampang digunakake, kanthi a pilihan rekaman siji-klik, fungsi enggo bareng layar lan video, Lan kemampuan kanggo ngunggah presentasi PowerPoint menyang GetResponse supaya bisa digunakake nalika webinar. 

Pelanggan sampeyan ora kudu ngundhuh piranti lunak tambahan kanggo ngakses webinar sampeyan, lan sampeyan bisa nggunakake webinar sing wis digawe ing corong penjualan kanthi fitur "Webinar On-Demand" GetResponse.

Webinar mung kasedhiya karo rencana Plus lan ndhuwur, lan jumlah peserta sing bisa sampeyan siaran diwatesi ing saben rencana (contone, rawuh webinar diwatesi nganti 100 peserta kanthi rencana Plus nanging nganti 300 kanthi rencana Profesional lan 1,000 kanthi maksimal2 Rencana).

Sanajan rencana kasebut mesthi ana ing sisih larang, kudu dielingake manawa nggawe webinar nggunakake solusi sing beda uga bakal larang regane lan ora bakal kalebu kabeh fitur marketing lan eCommerce liyane sing digabungake. rencana GetResponse.

Nggawe Formulir Ndaftar

Nggawe Formulir Ndaftar

Formulir pendaftaran minangka alat pemasaran email standar sing cukup standar, nanging penting banget.

Paid Ads Creator

Paid Ads Creator

Kesadaran merek iku kabeh, lan media sosial wis dadi salah sawijining cara utama merek bisa melu karo pelanggan anyar lan ngembangake basis.

Patut, GetResponse saiki nawakake alat nggawe iklan sing dibayar sing ngidini sampeyan mbangun kampanye iklan sing ditargetake ing sawetara situs media sosial paling gedhe.

Facebook Ads

pangripta iklan facebook

GetResponse ngidini sampeyan nggunakake iklan Facebook sing ditargetake kanggo tetep nyambung menyang basis pelanggan lan uga nggayuh pelanggan potensial anyar.

Nggunakake Facebook Pixel, sampeyan bisa njelasno apa wong nanggapi uga kanggo lan gawe kampanye sampeyan kanthi cocog. 

Fitur liyane sing apik yaiku GetResponse ngidini sampeyan nyetel anggaran pariwara saben wektu-ujare, $500 sajrone pitung dina-lan bakal mbukak iklan sampeyan tanpa ngidini sampeyan ngluwihi anggaran.

Iki minangka alat sing apik banget amarga, kaya sing dingerteni pemilik bisnis cilik, penganggaran iku kabeh, lan ora sengaja ngluwihi watesan sampeyan.

Google Ads

google pangripta iklan

GetResponse uga dilengkapi karo a Google Pembangun iklan sing dibangun ing akun sampeyan. Google Iklan minangka platform pariwara bayar saben klik sing mbantu merek sampeyan nyambung menyang pelanggan adhedhasar telusuran kanggo istilah sing gegandhengan.

Lan, kaya fitur iklan Facebook, sampeyan bisa nyetel anggaran lan mung mbayar klik sukses lan kiriman formulir - kanthi tembung liyane, sampeyan mung mbayar nalika kampanye iklan sampeyan digunakake.

Iklan Instagram, Twitter, Pinterest

Nggawe Iklan Instagram, Twitter, Pinterest

Yen sampeyan pengin mbangun kesadaran merek ing situs media sosial liyane, GetResponse nawakake a Pencipta Iklan Sosial alat mung kanggo tujuan kasebut. 

Iki minangka alat sing umume otomatis, dadi sampeyan duwe wektu luwih akeh kanggo fokus ing perkara liyane. Sampeyan mung bisa ngunggah gambar produk sampeyan bebarengan karo jeneng lan rega, lan GetResponse bakal kanthi otomatis nggawe sawetara kiriman sing beda kanggo sampeyan pilih.

Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, GetResponse jelas nyoba dadi toko siji-mandeg kanggo kabeh kabutuhan eCommerce sampeyan.

Sanajan sawetara alat kasebut isih rada prasaja, nanging ana sawetara perkara sing bisa ditindakake karo akun GetResponse sampeyan, lan fitur Pencipta Iklan Sosial minangka conto liyane.

DEAL

Miwiti Uji Coba Gratis 30 dina HARI INI (Tanpa CC Req.)

Gratis (500 Kontak) - $13/bln (1,000 Kontak)

Integrasi Pihak katelu

Kanthi liwat 100 integrasi pihak katelu, GetResponse ora nguciwani ing ngarep iki. Sampeyan bisa nyambungake lan nggabungake GetResponse karo alat eCommerce liyane kaya Shopify lan WooCommerce, Uga WordPress.

GetResponse uga terintegrasi karo akeh Google produk kaya Google Ads lan Google Analytics.

Yen sampeyan duwe tingkat pengalaman pangembangan web sing apik, sampeyan uga bisa nggunakake Antarmuka Pemrograman Aplikasi (API) GetResponse kanggo nyambungake GetResponse menyang piranti lunak liyane.

Negatif utama karo integrasi pihak katelu yaiku sampeyan butuh Zapier (alat otomatis kanggo nyambungake API ing antarane situs web lan aplikasi).

customer Service

Yen sampeyan mbutuhake pitulungan, GetResponse duwe macem-macem pilihan layanan pelanggan. Saliyane sing akeh tutorial online lan dhasar ilmu, padha kurban Dhukungan chatting 24/7 lan dhukungan email.

Sayange, sanajan dheweke nawakake dhukungan telpon, pilihan kasebut wis dibusak. Iki bisa uga ora persis deal-breaker, nanging mesthi kuciwo kanggo sapa waé sing ngormati kemampuan kanggo ngobrol nyata karo wakil layanan pelanggan.

FAQs

Apa iku GetResponse?

GetResponse minangka layanan pemasaran email berbasis Polandia sing nawakake macem-macem fungsi kanthi rega sing kompetitif kanggo mbantu bisnis tuwuh online. Fokuse yaiku kesederhanaan, uga nyedhiyakake fitur paling apik ing kelas kayata otomatisasi pemasaran, Site situs, landing page pembangun, lan pembangun corong konversi.

Apa GetResponse gratis?

GetResponse nawakake rencana selawase gratis kanthi akeh (nanging ora kabeh) fitur sing kalebu. Kanthi rencana selawase gratis, sampeyan bisa duwe dhaptar email nganti 500 kontak, nggawe siji kaca kebangkrutan, gunakake Website Builder (alat bangunan kaca web GetResponse sing prasaja), gunakake formulir pendaftaran, lan nyambungake email/kaca web karo domain khusus sampeyan. jeneng. Menyang kene lan mlebu kanggo nyoba gratis 30 dina

Pira regane GetResponse?

Yen rencana gratis selawase winates banget kanggo sampeyan, GetResponse duwe papat rencana mbayar. Prices miwiti ing $15.58 saben sasi lan munggah miturut carane akeh fitur lan kontak pengin. 

Ing pungkasan paling dhuwur (kanggo rencana Profesional GetResponse kanthi akses menyang 100,000 kontak), sampeyan bakal mbayar meh $600 saben wulan. Nanging, pilihan kasebut mung perlu kanggo bisnis lan organisasi sing wis tambah akeh.

Apa GetResponse minangka alat otomatisasi pemasaran kabeh-ing-siji sing paling apik?

Pungkasane, alat otomatisasi pemasaran "paling apik" kanggo sampeyan bakal gumantung karo kabutuhan khusus bisnis utawa situs web sampeyan. Nanging, Aku bisa ujar manawa GetResponse rangking minangka alat paling apik ing pasar kanggo otomatisasi pemasaran email.

Sanajan otomatisasi mung kasedhiya karo rencana sing luwih larang, piranti otomatisasi pemasaran GetResponse sing unik lan bisa disesuaikan ndadekake regane regane.

Yen ana alesan, sampeyan ora mikir GetResponse cocok kanggo sampeyan, kaya solusi marketing email sendnblue lan Contact pancet uga saingan kuat (sampeyan bisa Priksa dhaptar lengkap piranti lunak marketing email paling apik ing kene).

Ringkesan - GetResponse Review 2022

Sakabèhé, GetResponse wis kasil dadi luwih saka mung alat marketing email (sanajan isih apik ing wilayah kasebut). 

Kanthi fitur tambahan apik tenan kaya sawijining situs web, landing page, pembangun webinar, lan panyipta iklan mbayar sing ngidini sampeyan ngrancang konten pariwara kanthi gampang kanggo sawetara platform media sosial paling gedhe, GetResponse wis mbuktekake dhewe dadi pesaing serius ing lapangan eCommerce.

Senajan GetResponse wis sawetara masalah karo pangguna-loropaken ing sasi, misale jek dina iku konco iku, amarga iku redesigned akeh produk karo liyane antarmuka intuisi lan alat editing sing cukup prasaja kanggo meh kabeh wong nggunakake karo kurva learning cukup minimal.

Yen sampeyan siyap nyoba GetResponse, sampeyan bisa mriksa metu plans lan mlebu kanggo coba kabeh fitur gratis sajrone 30 dina, utawa mung ndhaptar rencana gratis selawase banjur upgrade kapan sampeyan siyap.

Kanthi akeh produk ambisi sing wis dibundel karo saben rencana (ora kanggo sebutno rencana selawase gratis sing cukup prayoga), aku mesthi bakal nonton kanggo ndeleng apa sing ditindakake GetResponse ing mangsa ngarep.

DEAL

Miwiti Uji Coba Gratis 30 dina HARI INI (Tanpa CC Req.)

Gratis (500 Kontak) - $13/bln (1,000 Kontak)

Pangguna Anggota

Durung ana review Dadi sing pertama nulis siji.

Kirim Review

Cathetan Suku

https://www.linkedin.com/company/getresponse

https://www.trustpilot.com/review/getresponse.com

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.