Review NordVPN (Isih Layanan VPN Paling Apik?)

ditulis dening
in VPN

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

NordVPN minangka salah sawijining VPN paling apik ing pasar nalika nggawe keamanan, privasi, kacepetan… lan rencana sing murah. Kasedhiya fitur sing apik kanggo keamanan internet lan privasi. Ing kene review NordVPN iki, aku bakal nerangake saben fitur kanthi rinci supaya tetep maca!

Saka $ 3.29 saben wulan

Entuk DISKON 65% saiki - Cepet

Ringkesan Review NordVPN (TL; DR)
Rating
dirating 4.4 metu saka 5
Reregan
Saka $ 3.29 saben wulan
Rencana utawa Uji Coba Gratis?
Ora (nanging kabijakan mbalekaken 30 dina "ora takon")
server
5300+ server ing 59 negara
Kebijakan Logging
Kebijakan nol-log
Adhedhasar ing (Yurisdiksi)
Panama
Protokol / Enkripsi
NordLynx, OpenVPN, IKEv2. Enkripsi AES-256
Torrenting
P2P dienggo bareng lan torrenting file
streaming
Stream Netflix US, Hulu, HBO, BBC iPlayer, Disney +, Amazon Prime, lan liya-liyane
dhukungan
24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina
fitur
DNS pribadi, enkripsi data dobel & Dhukungan bawang bombay, Pamblokir iklan & malware, Kill-switch
Deal Saiki
Entuk DISKON 65% saiki - Cepet

A VPN, utawa Jaringan Pribadi Virtual, ngidini pangguna bisa nyambung menyang sawetara jaringan liya liwat Internet kanthi cara sing aman.

VPN bisa digunakake kanggo ngakses situs web sing dikunci ing wilayah, nglindhungi kegiatan browsing kanthi mbukak Wi-Fi saka pengawasan umum, lan liya-liyane.

Nanging, kanthi akeh VPN sing bisa dipilih, kepiye sampeyan bisa nemokake sing paling apik? Ing iki Review NordVPN, sampeyan bakal ngerti apa VPN sing pas kanggo sampeyan.

nordvpn

Keuntungan lan Kekurangan NordVPN

Saliyane fitur utama, ayo goleki pro lan kontra

Pros NordVPN

  • Logging data minimal: NordVPN mung nyathet informasi minimalis, kalebu email, rincian pembayaran, lan kontak dhukungan pelanggan.
  • Dumunung ing Panama: NordVPN dununge ing Panama. Mula dudu bagean saka limang koalisi, Nine Eyes, utawa 14 koalisi pengawasan Mata, mula ora bisa dipeksa kanggo masrahake informasi menyang pamrentah lan bisnis.
  • Standar enkripsi sing kuat: NordVPN nggunakake standar enkripsi emas
  • Ora Ana Kebijakan Log: Kawicaksanan no-log ndadekake sing cocog kanggo pangguna sing nggunakake keamanan. Antarmuka pangguna apik banget, lan wis ditambah kanthi dramatis.
  • Desain premium: Aplikasi NordVPN kanggo Windows, Mac, Android, iOS, lan Linux nduweni tampilan premium lan cepet nyambung kilat.
  • Enem sambungan simultan: NordVPN bisa ngamanake nganti 6 piranti sekaligus, luwih saka VPN.
  • Bisa tanpa cacat karo Netflix lan Torrenting

Kekurangan NordVPN

  • Alamat IP statis: Apike alamat IP kita tetep padha kanggo saben-saben kita nyambung menyang NordVPN, nalika nggunakake IP bareng, iki menarik kanggo disakseni
  • Piranti Lunak Tambahan: NordVPN nginstal program ekstra tartamtu sing kudu diinstal maneh kanthi manual. Sawise sampeyan medhot sambungan saka NordVPN, piranti lunak kasebut bisa ngrusak sambungan jaringan kanthi fisik.
  • Masalah instalasi ing iOS: Nganti pirang-pirang minggu, upgrade piranti lunak ing piranti Apple bisa uga gagal amarga kesalahan “ora bisa diunduh.”. Kita ora yakin apa iki kedadeyan maneh utawa ora, nanging ana sing kudu dingerteni.
  • Ngonfigurasi lan nyiyapake OpenVPN ing awak dhewe router dudu panggunaan.
DEAL

Entuk DISKON 65% saiki - Cepet

Saka $ 3.29 saben wulan

Fitur NordVPN

Layanan VPN sing layak bakal menehi trowongan sing enkripsi sing aman, supaya sampeyan bisa ngirim lan nampa data web. Ora ana sing bisa nggoleki liwat trowongan lan ngakses informasi online sampeyan.

Mula, jutaan wong ing saindenging jagad gumantung ing NordVPN, piranti lunak VPN sing gampang digunakake kanggo Windows, Android, iOS, lan Mac. Sampeyan nglindhungi sampeyan saka pariwara pariwara, aktor sing ora sopan, lan panyedhiya layanan internet invasif nalika online.

Dadi, yen sampeyan pengin rumangsa aman nalika nggunakake Wi-Fi umum, NordVPN minangka salah sawijining VPN paling apik kanggo digunakake. Lindhungi sambungan online lan rahasia sejarah browser nalika ngakses rincian pribadi utawa file bisnis. Ing ngisor iki aku nyathet sawetara fitur NordVPN:

  • Kebijakan enkripsi lan logging sing apik
  • 24 / 7 Customer Support
  • Akeh Ekstra
  • Pembayaran Bitcoin
  • Akses Konten & Streaming
  • P2P Enggo bareng diijini
  • Server VPN ing saindenging jagad

Kanthi perkenalan sing jelas, ayo goleki kabeh perkara kasebut NordVPN kudu nawakake.

Kacepetan & Kinerja

Nalika ngunjungi situs web NordVPN, sampeyan langsung ngadhepi kanthi gumunggung yen "VPN paling cepet ing planet iki. " Cetha, NordVPN rumangsa wis tampil apik. Lan, pranyata, pratelan kasebut bener.

Ora mung NordVPN cepet, nanging amarga diluncurake saiki Protokol NordLynx, dheweke pancen VPN paling cepet ing pasar. Kita seneng banget karo kacepetan NordVPN ing server asing. Kacepetan kita meh ora nolak, ing endi wae sambungane

Isih bisa siaran tanpa latensi, browsing, lan malah main game ing server tartamtu. Kacepetan undhuhan NordVPN cepet banget lan terus-terusan ing papan kasebut. Ora ana siji server sing dites sing ngetutake liyane.

Kacepetan pangunggahan iku apik banget lan padha wae. Temuan kasebut ndadekake kinerja ndhuwur protokol NordLynx saka NordVPN ditampilake kanthi lengkap, lan iku luar biasa banget.

Ora preduli sampeyan khawatir babagan download utawa unggahan, iki tanpa ragu-ragu, perusahaan VPN sing kudu dadi dhaptar utama sampeyan.

kacepetan nordvpn sadurunge
kacepetan nordvpn sawise

Stabilitas - Apa aku ngarepake Tetes Sambungan VPN?

Nalika ngevaluasi VPN, sampeyan kudu nimbang kacepetan, uga stabilitas lan konsistensi kacepetan kasebut, kanggo mesthekake yen ora ana kelepetan sing signifikan lan sampeyan duwe pengalaman online sing apik banget. Kemungkinan kegagalan sambungan tipis yen nggunakake NordVPN.

Kita wis nyoba stabilitas NordVPN ing pirang-pirang server lan ora weruh kerugian koneksi, sanajan sawetara pelanggan sadurunge ngalami masalah iki, sing saiki wis diatasi.

Tes bocor

Sajrone nyoba, kita uga bakal mriksa manawa ana bocor IP utawa DNS. Untunge, ora ana sing kedadeyan. Kajaba iku, kita nyoba saklar mateni lan uga bisa digunakake kanthi sampurna. Kaloro perkara kasebut penting amarga sampeyan ora pengin identitas sampeyan sengaja ilang.

Piranti sing didhukung

Kita wis seneng nyoba NordVPN ing komputer Windows, telpon iOS, lan tablet Android. Kita seneng ujar manawa dheweke wis tampil apik ing kabeh pihak.

piranti sing didhukung

Kabeh, NordVPN ndhukung kabeh sistem operasi utama kanggo desktop (Windows, macOS, Linux), lan kanggo seluler (Android lan iOS). Kajaba iku, duwe plugin saka browser Chrome lan Firefox. 

Sayange, ora ana dhukungan Microsoft Edge nanging kita mikir bisa uga ora nggatekake. Pungkasan, duwe macem-macem pilihan persiyapan manual kanggo router nirkabel, piranti NAS, lan platform liyane.

Sambungan Sekaligus - Perlindhungan Multi-Platform

Pangguna bisa uga link nganti 6 akun miturut siji lengganan karo NordVPN. Kajaba iku, program VPN bisa diakses macem-macem platform, kalebu Mac lan piranti Apple liyane, Windows, lan Android.

Iki ngidini pelanggan entuk manfaat saka proteksi NordVPN preduli piranti apa wae sing digunakake.

Streaming & Torrenting

NordVPN minangka pilihan sing apik yen sampeyan pengin nggunakake VPN kanggo torrenting aman. Dheweke ora mung nyedhiyakake server khusus P2P, nanging uga duwe alat sing sampeyan butuhake kanggo torrent anonim lan aman. Antarane liyane, iki kalebu mateni-tombol sing penting banget. Nanging, mengko bakal dakrampungake kanthi luwih rinci.

Nalika streaming, NordVPN uga unggul. Dheweke duwe macem-macem kemampuan mbukak blokir. Kabeh saka Netflix nganti Hulu, lan liya-liyane.

Amazon Prime Videoantena 3Apple tv +
BBC iPlayerbeIN OlahragaCanal +
CBCChannel 4Crackle
CrunchyrollDAZNPanemuan +
Disney +TV DRDStv
ESPNFacebookfuboTV
Prancis TVdolanan balonGmail
GoogleHBO (Maks, Saiki & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLoketNetflix (AS, UK)
Saiki TVTV ORFPeacock
PinterestProSiebenRaiPlay
Rakuten vikishowtimeLangit Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
TinderTwitterTampilan
WikipediaVuduYouTube
Zattoo6play

Kaya sing wis disebutake, kecepatan kasebut pancen gedhe banget mula sampeyan ora prelu kuwatir utawa buffer utawa sing padha.

Lokasi server

kanthi 5312 server ing 60 negara, NordVPN duwe salah sawijining jaringan server paling gedhe ing perusahaan VPN. mung Akses Internet Pribadi wis server luwih saka iki. Dadi menang kanggo NordVPN.

NordVPN uga nyedhiyakake macem-macem geografis sing apik. NordVPN sampeyan nutupi kajaba sampeyan nyoba nyambung menyang negara pulau cilik ing tengah segara.

Servere utamane ing Eropa lan Amerika, nanging sampeyan bisa nemokake kabeh ing saindenging jagad.

lokasi server

Dhukungan pelanggan 24/7

NordVPN duwe macem-macem pilihan layanan pelanggan, kalebu opsi obrolan langsung sing kasedhiya 24 jam dina, pitulung email, lan basis data sing bisa digoleki. NordVPN nawakake a Dhuwit bali 30 dina jaminan; kita mbukak situs web FAQ lan mriksa kabijakan privasi kanggo awake dhewe.

Siji-sijine sing ora duwe dhukungan pelanggan yaiku nomer telpon, sing ora prelu nanging bakal apik. Secara umum, NordVPN nyedhiyakake macem-macem sumber daya sing apik.

support

Keamanan & Privasi

Nalika nerangake keamanan VPN lan privasi iku paling penting. Yen sampeyan nyambung menyang NordVPN, data iki lan situs web sing browsing lan item sing didownload didhelikake.

Ayo goleki kabeh langkah sing ditindakake NordVPN supaya sampeyan tetep aman lan pribadi ing sisih kulon liar internet.

Protokol sing didhukung

OpenVPN, IKEv2 / IPSec, lan WireGuard kalebu protokol VPN sing didhukung dening NordVPN. , masing-masing duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe-dhewe. Umume ngomong, disaranake tetep ing OpenVPN.

OpenVPN minangka kode open source sing kuat lan bisa dipercaya kanggo nggawe sambungan VPN sing kuat lan bisa diukur. Sistem iki uga fleksibel amarga bisa digunakake ing port TCP lan UDP. NordVPN makaryakke Enkripsi AES-256-GCM kanthi tombol DH 4096-bit kanggo njaga informasi pangguna.

Aplikasi NordVPN saiki nggunakake OpenVPN minangka protokol gawan, lan perusahaan kasebut nyengkuyung kanggo para pelanggan sing ngerti keamanan. Panganggone metode lan kunci kriptografi sing kuat ing IKEv2 / IPSec nambah keamanan lan privasi.

Dheweke ngetrapake IKeV2 / IPSec nggunakake Enkripsi Generasi Sabanjure (NGE). AES-256-GCM kanggo enkripsi, SHA2-384 kanggo integritas, lan PFS (Perfect Forward Secrecy) nggunakake 3072-bit Diffie Hellman.

WireGuard kunci minangka protokol VPN paling anyar. Iki minangka produk saka prosedur akademik sing dawa lan kaku. Tujuane kanggo njaga privasi para pelanggan luwih lanjut babagan kriptografi canggih. Protokol iki luwih cepet tinimbang OpenVPN lan IPSec, nanging dikritik amarga kurang nglindhungi privasi, mula NordVPN nggawe sing anyar Teknologi NordLynx.

Waca rangkeng- nggabungake kacepetan WireGuard kanthi cepet karo teknologi NordVPN Network Address Translate (NAT) kaping pindho kanggo njaga privasi pelanggan. Nanging, amarga sumber tertutup, kita kudu ati-ati nggunakake.

Negara Ukur

NordVPN adhedhasar ing Panama lan makarya ing kana (bisnis uga duwe operasi ing jaban rangkah), sing ora ana peraturan sing mbutuhake perusahaan nyimpen data sajrone wektu. Yen ditanggepi, perusahaan kasebut negesake manawa mung bakal netepi perintah yudisial utawa subpoena sing diwenehake dening hakim Panamania.

Ora ana log

NordVPN njamin a kabijakan no-log sing ketat kanggo layanan. Miturut perjanjian pangguna NordVPN, nyambungake prangko wektu, info kegiatan, bandwidth sing digunakake, alamat lalu lintas, lan data browsing ora dicathet. Nanging, NordVPN nyimpen jeneng lan wektu pungkasan sing sampeyan lebokake, nanging mung suwene 15 menit sawise medhot sambungan saka VPN.

Adblocker Cybersec

NordVPN CyberSec minangka solusi teknologi canggih sing ningkatake keamanan lan privasi sampeyan. Sampeyan nglindhungi sampeyan saka risiko online kanthi mblokir situs web sing dikenal nduwe skema malware utawa phishing.

Salajengipun, ing NordVPN CyberSec - adblocker fungsi ngilangi pariwara sumelang sing ngganggu, supaya sampeyan bisa browsing kanthi luwih cepet. Aplikasi NordVPN kanggo Windows, iOS, macOS, lan Linux nyedhiyakake fungsi CyberSec lengkap. Sampeyan bisa nguripake iki saka bagean setelan piranti lunak lan aplikasi.

Sayange, CyberSec ora mblokir iklan ing aplikasi amarga aturan toko Apple lan Android. Nanging, sampeyan terus nglindhungi sampeyan saka ngunjungi situs web sing mbebayani.

Bawang Swara VPN

Bawang Swara VPN minangka karakteristik khas sing nggabungake manfaat TOR lan VPN. Iki ndhelik data lan ndhelikake identitas kanthi nuntun liwat jaringan bawang.

Sukarelawan saka kabeh jagad ngoperasikake server TOR. Nalika minangka alat privasi sing apik, bisa uga ana sawetara kekurangan. Lalu lintas TOR bisa gampang diidentifikasi dening ISP, administrator jaringan, lan pamrentah, lan uga rada alon.

Sampeyan bisa uga ora pengin data ing tangan individu acak ing saindenging jagad, sanajan enkripsi. Kanthi fungsi NordVPN's Onion Over VPN, sampeyan bisa ngrasakake kabeh mupangat jaringan Onion tanpa kudu ngunduh Tor, nuduhake tumindak, utawa nggawe kapercayan marang server anonim.

Sadurunge ditularake liwat jaringan Bawang, lalu lintas bakal mbukak liwat enkripsi lan rerouting NordVPN biasa. Asile, ora ana snooper sing bisa ngawasi kegiatan sampeyan, lan ora ana server Bawang sing bisa ngerteni manawa sampeyan.

Kill Switch

The mateni switch bakal mateni kabeh kegiatan online ing piranti sampeyan yen sambungan VPN mudhun malah sadetik, manawa ora ana informasi pribadi sampeyan sing online.

NordVPN, kaya kabeh layanan VPN, gumantung ing server kanggo nyedhiyakake sambungan sing aman ing komputer lan Internet. Nalika sampeyan nggunakake server Proxy, alamat IP sampeyan bakal diganti karo server sing sampeyan sambungake. Saklar mateni uga dilebokake karo NordVPN.

Yen sampeyan ilang sambungan VPN, tombol mateni digunakake kanggo mungkasi program utawa mungkasi sambungan Internet. Sanajan sambungan VPN sing gagal ora umum, bisa uga mbukak alamat IP lan lokasi nalika torrenting. Saklar mateni bakal mateni klien BitTorrent sampeyan yen sambungan wis ilang.

VPN pindho

Yen sampeyan prihatin babagan privasi online lan keamanan data, unik NordVPN VPN pindho fungsionalitas bisa dadi cocog kanggo sampeyan.

Daripada enkripsi lan nyetel data sampeyan kaping pindho, VPN kaping pindho nindakake kaping pindho, ngirim panjaluk liwat rong server lan ndhelik kanthi tombol sing beda-beda. Amarga informasi dikirim liwat rong server sing sampeyan pilih, dilacak menyang sumbere meh ora mungkin.

vpn pindho

Pelayanan Obfuscated

Kanggo ngindhari larangan lan nyaring VPN, NordVPN digunakake server obfuscated. Informasi sing dikirim nalika nyambung menyang VPN wis aman. Iki tegese ora ana sing bisa ndeleng apa sing ditindakake kanthi online, kayata situs web utawa layanan sing digunakake utawa data sing didownload.

Asile, panggunaan VPN diatur banget utawa dilarang ing pirang-pirang wilayah global, kalebu China lan Timur Tengah. Nggunakake siji, kita ngalangi ISP lan pamrentah supaya ora ngawasi kegiatan internet lan matesi informasi sing bisa diakses.

Amarga sambungan VPN nyamar dadi lalu lintas internet biasa, obfuscation server ngidini ngliwati sensor utawa watesan sing nyoba mandheg.

Katon ing LAN

NordVPN duwe setelan kanggo nggawe sampeyan ora katon ing LAN (Jaringan Wilayah Lokal). Iki ngganti setelan jaringan supaya piranti sampeyan ora bisa ditemokake dening pangguna liyane sing nggunakake jaringan kasebut. Iki utamané migunani ing papan umum.

Meshnet

Meshnet minangka fitur sing ngidini sampeyan nyambung menyang piranti liyane langsung liwat trowongan pribadi sing dienkripsi.

Meshnet didhukung dening NordLynx - teknologi propriety sing dibangun ing sekitar WireGuard lan ditambah karo solusi privasi. Yayasan iki njamin keamanan kelas paling dhuwur kanggo kabeh sambungan antarane piranti liwat Meshnet.

  • Sambungan point-to-point pribadi lan aman
  • Ora ana konfigurasi sing dibutuhake
  • Ndhukung nuntun lalu lintas
DEAL

Entuk DISKON 65% saiki - Cepet

Saka $ 3.29 saben wulan

Tambahan

Saliyane layanan VPN konsumen, NordVPN nyedhiyakake sawetara layanan tambahans sing sampeyan bisa tuku.

Waca rangkeng-

Waca rangkeng- minangka pangurus sandhi NordVPNs. Pangatur tembung sandhi sing apik banget karo macem-macem fitur. Nanging, kanggo wayahe, nyaranake sampeyan tetep menyang manajer tembung sandhi sing khusus. Iki bisa uga luwih larang, nanging tim pangembangane fokus mung kanggo nggawe pangatur tembung sandhi sing apik. 

Waca rangkeng-

Waca rangkeng- minangka program komunikasi sing dienkripsi sing nyedhiyakake lapisan perlindungan kanggo informasi sampeyan. NordLocker dudu infrastruktur awan; mulane, file sampeyan ora bakal disimpen ing kana.

Nanging, sampeyan bisa nyimpen kanthi aman ing endi wae sing sampeyan pilih - awan, komputer, hard drive eksternal, utawa flash drive. Sampeyan bakal kelangan kontrol file nalika ngirim menyang web. Mayoritas panyedhiya cloud ngidini komputer ndeleng lan ngolah data sampeyan.

Iki tegese sampeyan ora bakal ngerti manawa data sampeyan wis diwaca tanpa ijin utawa dituduhake karo pihak katelu. Nanging ana cara kanggo ngindhari iki: enkripsi end-to-end.

Sampeyan bisa ngontrol data kanthi ndhelik nganggo NordLocker sadurunge ngunggah menyang méga. Sampeyan bisa santai nalika ngerti manawa data sing dienkripsi aman lan sehat ing awan.

kunci nordic

NordVPN kanggo Tim

NordVPN kanggo tim minangka versi bisnis NordVPN. Iki mbantu perusahaan duwe privasi data lan keamanan. Intine iku NordVPN kanthi rencana bisnis lan sawetara ekstra tambahan sing migunani.

Babagan NordVPN

NordVPN minangka pilihan sing bisa dipercaya karo macem-macem fitur sing ngetrapake kriteria VPN sing apik. Kasunyatan manawa dheweke adhedhasar ing Panama, sing ora bisa diawasi, yaiku kue.

Ing 2012, "papat kanca bocah" ngluncurake NordVPN, panyedhiya layanan jaringan pribadi pribadi (VPN). NordVPN saiki duwe luwih saka 5,000 server sing sumebar ing luwih saka 60 negara.

Sapa sejatine sing duwe NordVPN?

Tesonet duwe sawetara mitra, kalebu NordVPN. Tesonet nyedhiyakake NordVPN kanthi layanan penasihat babagan ritel internet lan pemasaran adhedhasar kinerja sadurunge entuk perusahaan kasebut.

Sanajan Tesonet duwe NordVPN, loro firma kasebut utamane otonom, kanthi NordVPN adhedhasar ing Panama lan Tesonet ing Lithuania.

NordVPN mesthi setya njaga privasi para pelanggan, lan kemitraan karo Tesonet ora ana gandhengane karo komitmen kasebut.

Apa NordVPN sah?

Ing Amerika Serikat lan negara-negara Demokrat sing paling akeh, kayata Eropa, nggunakake VPN pancen sah. Ora ateges yen nggunakake VPN kanggo nindakake tumindak sing ora sah, sampeyan ora nglanggar hukum - sampeyan isih nglanggar undang-undang.

Nalika VPN diidini ing Amerika Serikat, negara-negara sing kurang demokratis kayata China, Rusia, Korea Utara, lan Kuba ngatur utawa malah nglarang panggunaan VPN.

Nggunakake NordVPN

Dadi, amarga kabeh fitur penting saka NordVPN ora ana gandhengane, ayo goleki gampang digunakake. Secara pribadi, aku mikir kaya biasane nggunakake Layanan VPN. Ana sawetara prabédan nanging kaya kabeh panyedhiya VPN paling dhuwur, tetep gampang.

Siji perkara sing nggawe bug yaiku kita kanggo otentikasi, sampeyan kudu mlebu log menyang situs web banjur menehi token menyang aplikasi utawa piranti lunak. Iki kayane langkah sing ora perlu lan sanajan kita dudu ahli keamanan, uga rasane kaya titik ringkih ing sisteme.

Ing Desktop

Ing Desktop nggunakake NordVPN iku padha karo layanan VPN. Sampeyan bisa kanthi gampang nyambung menyang server sing dipilih utawa cepet nyambung menyang server khusus (kanggo P2P lan bawang).

Kanthi ngakses setelan, sampeyan bisa ngganti lan ngakses kabeh item sing wis kasebut sajrone tinjauan iki. Luwih kuciwo, sampeyan ora bisa ngganti protokol sing digunakake sambungan VPN.

Nanging, umume, aplikasi kasebut bisa digabung, dilancarake, lan gampang digunakake kanggo rata-rata Joe.

desktop

Ing Mobile

Liwat aplikasi sing inovatif lan ramah pangguna, aplikasi NordVPN uga nglindhungi piranti Android lan iOS.

Fitur app padha banget karo mitra desktop. Nanging, sampeyan ngidini sampeyan milih protokol sing kalebu plus.

Salah sawijining fitur sing menarik yaiku sampeyan bisa nyiyapake perintah swara Siri kanggo ngatur sambungan VPN sampeyan. Jujur, aku mikir iki luwih apik tinimbang liyane, nanging isih bisa dideleng.

Umume pengalaman sing lancar ing seluler uga.

mobile

Extension Browser NordVPN

Pelanggan bisa uga ndownload lan nggunakake ekstensi kanggo browser web Firefox lan Chrome saka situs web perusahaan. Sanajan ana sing ujar manawa konsumen ora butuh tambahan browser yen NordVPN wis siyap lan dioperasikake ing komputer, ana kalane pangguna seneng tambahan.

Miturut kaca profil ekstensi ing situs web Mozilla, NordVPN kompatibel karo Firefox 42 utawa mengko. Iki kompatibel karo versi browser web saiki sing stabil lan kudu uga digunakake karo Firefox ESR.

Pangguna Chrome bisa ndownload lan nginstal Versi Chrome saka ekstensi, sing kompatibel karo kabeh versi browser sing didhukung.

Mirip karo aplikasi seluler lan bisa digunakake kanthi lancar. Sampeyan bisa uga nyiyapake yen pengin situs web ngliwati proksi.

extension browser

Rencana lan Harga NordVPN

Saben wulan6 Sasi1 Year2 Taun
$ 11.99 saben sasi$ 4.92 saben sasi$ 4.99 saben sasi$ 3.29 saben sasi

Entuk DISKON 65% saiki - Cepet bukak NordVPN saiki

NordVPN nawakake jaminan dhuwit bali 30 dina mula, kita isih bisa nyoba tanpa resiko.

Nanging, kita seneng banget karo fitur NordVPN sing ora nate dipikirake. Yen wis mikir kanthi beda, luwih becik hubungi layanan pelanggan kanggo miwiti proses pambatalan.

NordVPN nyedhiyakake telung alternatif, wiwit saka siji wulan nganti rong taun, kanthi kisaran biaya geser. Opsi saben wulan kanthi komitmen sing sithik yaiku https://www.websiterating.com/go/nordvpn saben wulan. 

Sampeyan entuk gratis telung wulan yen ndhaptar rong taun, lan rencana iki regane mung $ 89.04 ing ngarep utawa $ 3.29 saben wulan. Biaya saben wulan rencana setaun yaiku $ 4.99. Iku regane larang, lan diwenehi macem-macem layanan, kita bakal gelem gabung sajrone wektu sing luwih dawa.

Metode Pembayaran

Kita ora peduli manawa VPN ndhukung pembayaran kanthi mriksa, kertu kredit, utawa uga draf bank, nanging kita kesengsem yen, kajaba mata uang crypto, NordVPN nampa pembayaran awis ing sawetara wilayah. Sampeyan bisa mbayar awis ing Fry's Electronics utawa Micro Center yen sampeyan manggon ing Amerika Serikat.

Perusahaan kasebut nampa telung jinis mata uang kripto: Bitcoin, Ethereum, lan Ripple. Rong cara pembayaran kasebut penting amarga ora bisa dilacak. Pungkasan, sampeyan nggoleki layanan VPN kanggo nglindhungi privasi sampeyan, bener?

FAQ

Mangkene sawetara pitakon umum nalika

Apa NordVPN minangka Panyedhiya VPN Paling Apik?

NordVPN pantes dadi papan ing dhaptar VPN paling dhuwur amarga macem-macem sebab, kalebu reputasi minangka VPN kanthi nilai paling gedhe kanggo awis. Minangka dorongan kinerja, teknologi SmartPlay NordVPN mbisakake entuk apa sing dadi angel tumrap VPN liyane: streaming video.

Panyedhiya VPN Liyane Apa sing kudu Dakdeleng?

Sampeyan uga bisa nganggep VPN ing ngisor iki minangka alternatif kanggo NordVPN; ExpressVPN, Surfshark, Hotspot Shield, Akses Internet Pribadi, CyberGhost

Apa aku bisa dilacak karo NordVPN?

NordVPN ora ngawasi, nglumpukake, utawa nyampekano informasi pribadi sampeyan. Ora ana gandhengane karo dheweke. NordVPN mung duwe cukup informasi babagan sampeyan kanggo nyedhiyakake layanan sing dikarepake - lan ora liya.

Apa NordVPN sah lan dipercaya?

NordVPN kanthi rutin entuk nilai dhuwur saka sumber sing bisa dipercaya. NordVPN wis dipilih dadi industri jasa VPN paling dhuwur dening akeh pengulas amarga sikap pro-privasi sing kuat lan macem-macem fitur.

Review NordVPN 2022 – Ringkesan

Aplikasi seluler NordVPN luwih apik tinimbang panyedhiya VPN liyane, lan klien Windows umume cukup apik - sanajan duwe sawetara keanehan sing aneh, umume luwih sithik, lan luwih apik kanggo pangguna umume.

Ana akeh tutorial sing bisa mbantu sampeyan supaya bisa teratur karo VPN lan layanan pelanggan sing apik banget, sing apik banget kanggo wong sing kurang trampil babagan teknologi yen ana masalah.

Jaringan server sing akeh ngrampungake gambar kasebut, lan jaminan mbalekake dhuwit 30 dina NordVPN uga ora bisa disebutake.

Yen sampeyan ora wareg, sampeyan bisa njaluk mbalek maneh sajrone wulan kapisan. Coba NordVPN dadi VPN paling canggih.

Kasedhiya kabeh kanthi apik, lan sanajan sawetara pesaing bisa uga tampil luwih apik ing wilayah tartamtu yen sampeyan pengin kabeh ditrapake kanthi bener - lan, utamane, layanan tetep - NordVPN ora bakal nguciwani sampeyan.

DEAL

Entuk DISKON 65% saiki - Cepet

Saka $ 3.29 saben wulan

Pangguna Anggota

Streaming paling apik

dirating 4 metu saka 5
Muga 11, 2022

Streaming Netflix liwat Nord kaya cepet ora nggunakake VPN. Sampeyan ora bisa ngomong prabédan. Siji-sijine sing ora disenengi yaiku kadhangkala dadi alon amarga ora duwe akeh server. Nanging isih dadi VPN paling apik ing pasar lan paling cepet. Highly dianjurake!

Avatar kanggo Gerbern
Gerbern

Nonton film manca

dirating 5 metu saka 5
April 3, 2022

Aku seneng nonton film manca lan butuh VPN kanggo nonton ing negaraku ing situs kaya Netflix. Aku wis nyoba 3 layanan VPN liyane. Nord mung siji-sijine sing ora nyebabake lag nalika sampeyan streaming film.

Avatar kanggo Aoede
Aoede

VPN paling apik ana

dirating 5 metu saka 5
Maret 1, 2022

Aku tuku rencana 3 taun NordVPN sawise krungu bab-bab sing apik saka kabeh YouTubers favoritku. Rencana 3 taun kasebut pancen murah, nanging aku ora ngira yen bakal dadi apik kaya sing diiklanake. Nanging aku wis kabukten salah! Iki minangka layanan VPN paling apik ing kutha. Server kasebut luwih cepet tinimbang panyedhiya VPN liyane ing kana. Aku wis nyoba akeh liyane.

Avatar kanggo Luca Smic
Luca Smic

VPN paling apik!

dirating 5 metu saka 5
Oktober 29, 2021

Aku wis nggunakake NordVPN luwih saka 2 taun saiki lan aku seneng banget karo layanan kasebut. Layanan kasebut dipercaya banget, aku ora nate nandhang masalah. Iku uga gampang banget kanggo nggunakake, Aku bisa kanggo tokoh metu tanpa instruksi. Layanan pelanggan uga apik, mesthi kasedhiya lan gelem nulungi. Sakabèhé, aku seneng banget karo NordVPN lan bakal menehi saran marang sapa waé sing nggoleki layanan VPN.

Avatar kanggo Donny Olsen
Donny Olsen

Apa NordVPN Patut?

dirating 3 metu saka 5
Oktober 5, 2021

Aku wis nggunakake NordVPN kanggo nambah kebutuhan bisnis lan uga kanggo browsing pribadi. Iki bisa mbukak blokir layanan pariwara lan apik kanggo streaming ing Netflix, Disney + lan Hulu. Iki uga ngidini sampeyan browsing internet kanthi aman lan pribadi. Nanging, ing sawetara kasus, bisa digunakake alon-alon. Sampeyan kudu nambah lan nganyari server liyane. Masalah liyane yaiku rega.

Avatar kanggo Pretty Me
Aku Cantik

Pengin server liyane

dirating 4 metu saka 5
September 29, 2021

Aku seneng karo NordVPN lan cara kerjane kanthi cepet karo Netflix. Nanging, server ora cukup. Muga-muga bisa uga luwih akeh server ing mbesuk kanggo ndhukung torrenting.

Avatar kanggo Sophia D
Sophia D

VPN Fave Kula

dirating 5 metu saka 5
September 27, 2021

NordVPN apik banget. Kerjane cepet banget karo Netflix. Aku seneng banget karo NordVPN. Iki dianjurake banget.

Avatar kanggo Noreen J
Noreen J

Bisa mlaku ing Mac

dirating 5 metu saka 5
September 22, 2021

Sing paling disenengi babagan NordVPN yaiku pangguna Mac lan bisa digunakake kanthi apik ing PC. Iki aman banget lan amarga adhedhasar ing Panama, sampeyan ora kudu kuwatir babagan privasi sampeyan.

Avatar kanggo Cora H
Cora H

Masalah Privasi

dirating 4 metu saka 5
September 21, 2021

Ya, privasi pancen penting lan amarga iku aku nulis ulasan kanggo NordVPN ing kene. Enkripsi AES-256 nggawe sampeyan ngawasi online lan scammer ing kana. Malah bisa digunakake ing Android. Sampeyan ora kuwatir babagan kegiatan web lan alamat IP sing diawasi karo NordVPN. Nanging, sampeyan kudu nemtokake anggaran kanggo iki amarga ora gratis.

Avatar kanggo Alex Pratts
Alex Pratts

NordVPN kanggo Android

dirating 4 metu saka 5
September 15, 2021

Pancen apik tenan sanajan ing piranti Androidku. Aku seneng enkripsi sing unik, nglindhungi alamat IP pangguna lan kegiatan web. Nanging dudu sing paling murah ing pasar.

Avatar kanggo Sofia Mei
Sofia Mei

Pilihanku!

dirating 5 metu saka 5
September 8, 2021

NordVPN pancen favorit ... Aku wis nggunakake pirang-pirang taun ing platform desktop lan seluler lan kabeh bisa urip kanthi lancar. Dhukungan teknologi apik banget plus VPN dobel, fungsi privasi dobel. Aku nyaranake NordVPN amarga rega kasebut terjangkau kanthi fitur sing paling apik. Pancen apik tenan!

Avatar kanggo Krisha Johnson
Krisha Johnson

Share Kula

dirating 2 metu saka 5
September 8, 2021

Sanajan aku seneng karo NordVPN, aku duwe pilihan liyane babagan kabutuhan lan target bisnis. Rega kasebut regane luwih murah, nanging ora mung pilihan sing paling cepet lan paling apik kanggo aku…

Avatar kanggo Mike Wallace
Mike Wallace

VPN favorit

dirating 4 metu saka 5
September 8, 2021

Aku ora kebayar mbayar sing akeh kanggo langganan NordVPN saben wulan. Mesthi fitur sing paling cepet, paling aman, lan lengkap sing dadi favoritku. Disaranake banget amarga regane kabeh dhuwit sing dibandhingake dibandhingake karo VPN liyane sing ana ing kana.

Avatar kanggo Adam Sanders
Adam Sanders

Apa NordVPN Patut?

dirating 5 metu saka 5
September 8, 2021

Aku wis nggunakake NordVPN suwene rong taun saiki lan aku ora nemoni masalah apa-apa, kajaba mung aliran banyu lan kurang dhukungan telpon. Aku seneng fitur kaya alamat IP sing dituduhake, log data minimal, kabijakan perlindungan privasi sing luwih dhuwur sing ana ing Panama. Dhuwit sampeyan pancen cocog karo fitur lan malah bisa diarepake.

Avatar kanggo Becky Corrs
Becky Corrs

Terjangkau banget

dirating 5 metu saka 5
September 8, 2021

VPN iki pancen apik tenan! Paling larang antara liya. Uga duwe dhukungan pelanggan sing apik. Coba lan rasakake macem-macem fitur sing bakal sampeyan tresnani.

Avatar kanggo Alex Sojovic
Alex Sojovic

VPN cepet lan andal!

dirating 5 metu saka 5
September 2, 2021

Aku wis nggunakake NordVPN meh setaun saiki tanpa drama. Layanan VPNe cepet, andal lan kapan wae aku duwe masalah, dhukungane mesthi ditulungi. Aku nyaranake tenan!

Avatar kanggo Lukas Benson
Lukas Benson

Kirim Review

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.