Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Paling cepet WordPress Tema ing 2022 (Diuji lan Dibandhingake)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Lalu lintas situs web sampeyan ora ono gunane - yen umume wong kudu ngenteni pirang-pirang umur supaya bisa mbukak banjur klik tombol bali amarga frustasi. Mula kowe ngirim kudu golek sing entheng lan cepet WordPress tema. Iki koleksi Pendhaftaran paling cepet WordPress tema ⇣

Saka mung $59 saben taun

4M+ Download & 90K+ Pelanggan Seneng

Mangkene sing bakal sampeyan sinau ing postingan iki:

Apa sing paling cepet WordPress tema taun 2022?

  • GeneratePress (gratis & premium), Astra (gratis & premium), Skema (premium) lan Neve (gratis & premium) kabeh ngemot kanthi cepet WordPress tema.
  • Adhedhasar tes kacepetan sing paling cepet ditindakake "paling apik" WordPress tema yaiku GeneratePress.
  • It temtunipun ora tema Avada. Avada kathah alon, ing tesku Avada njupuk 8.6 detik kanggo mbukak.
  • The web hosting sampeyan nggunakake duwe pengaruh akeh ing kinerja kacepetan sampeyan WordPress tema.
GeneratePressAstraNeveSkemaElementorDivi
⚡ Skor Kacepetan KacaA (95%)A (100%)B (93%)A (93%)A (95%)B (85%)
⏲️ Wektu Dimuat Kanthi Lengkapdetik 1.3detik 1.3detik 1.9detik 1.8detik 0.81 liya
Size Ukuran Kaca Total696 KB833 KB410 KB529 KB475 KB1.13 MB
✉️ Panjaluk HTTP245250393751
Rega Saka$ 59 (Tema kasedhiya)$ 47 (Tema kasedhiya)$ 59 (Tema kasedhiya)$ 59 (Tema sing dibayar Pa)$ 49 (Tema kasedhiya)$ 89 (Tema sing dibayar Pa)
maca ReviewLangsung menyang ⇣
GeneratePress
Langsung menyang ⇣
Astra
Langsung menyang ⇣
Neve
Langsung menyang ⇣
Skema
Langsung menyang ⇣
Elementor
Langsung menyang ⇣
Divi

Sampeyan mung bakal nggawe dhuwit saka situs sampeyan yen lalu lintas sampeyan ngowahi. Yen ora, kabeh wektu lan dhuwit sing dienggo ngasilake lalu lintas dadi sampah.

Ngowahi ora mesthi tegese adol. Iki bisa uga tegese dhaptar ing dhaptar email utawa ngeklik iklan. Kabeh wong pengin tingkat konversi sing dhuwur. Nanging ing gawe kaget:

Yen kacepetan kaca situs web sampeyan alon uga banjur paling sampeyan pengunjung bakal mencet tombol mburi lan ora bakal teka maneh.

Lan yen wong ora tetep ing situs web, ora ana cara sing bakal diowahi. Prasaja kaya sing.

Nalika sampeyan bakal sinau ing bagean mengko, Panjenengan WordPress tema situs ndadekake pengaruh gedhe ing kacepetan situs sampeyan. Pilih sing alon WordPress tema lan situs web sampeyan bakal alon-alon minangka keong.

Dadi, yen sampeyan pengin luwih akeh wong sing tetep ing situs web lan ngowahi (nggawe adol utawa langganan), sampeyan mbutuhake situs web sing luwih cepet

DEAL

4M+ Download & 90K+ Pelanggan Seneng

Saka mung $59 saben taun

Ndhuwur 11 paling cepet WordPress Tema

Aku ngerti sepira angel bisa liwat ewonan gratis lan premium WordPress tema kasedhiya online lan golek sing paling apik kanggo situs sampeyan.

Apa tema paling cepet?

Dadi, ing ngisor iki aku wis nyusun dhaptar loading paling cepet WordPress tema ing 2022. Kabeh iki entheng WordPress tema sing dilengkapi kode kualitas kanggo nyepetake WordPress Situs.

1. GeneratePress WordPress tema

  • situs: https://generatepress.com
  • price: $ 59 kanthi garansi dhuwit 30 dina
  • Versi gratis kasedhiya: Ya
  • Google Skor Kacepetan: A (95%)
  • Wektu Muat: 1.3 s
  • Size: 696 Kb
  • Panjaluk HTTP: 24
GeneratePress - paling cepet wordpress tema

GeneratePress minangka tema sing entheng lan entheng kanggo WordPress. Nerangake minangka kaloro versi gratis lan premium, nanging versi sing mbayar nduweni fitur sing luwih migunani.

GeneratePress yaiku a tema serbaguna lan bisa diatur kanthi lengkap, dadi sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanggo nggawe situs web. Tema iki wis rampung 500 Rating 5 bintang ing WordPress Direktori Tema.

The versi premium GeneratePress ($ 59 saben taun utawa $ 249 umur) dilengkapi karo framework entheng lan modular lan ngidini sampeyan mateni fitur sing ora pengin digunakake.

ana modul 15 supaya sampeyan nggunakake fungsi tema lan sampeyan bisa ngaktifake / mateni modul sing ora digunakake kanggo mesthekake yen ora nambah beban tambahan ing situs sampeyan. Cara modular iki ngidini sampeyan nambah kacepetan situs kanthi dhewe.

Nalika versi gratis tema dilengkapi puluhan fitur sing apik tenan, versi premium tema dilengkapi karo kabeh sing bisa dijaluk WordPress tema.

fitur premium generatepress

GeneratePress Premium - 15 Modul sing Bisa Dikustomisasi

Contone, versi premium dilengkapi dhukungan WooCommerce, ayo sampeyan nggawe perubahan tipografi, gaya, lan pilihan warna, lan ngidini sampeyan nggawe bagean khusus ing kaca sampeyan. Iki uga dilengkapi kait khusus lan fungsi mateni elemen tartamtu ing kaca lan kiriman tartamtu. Versi premium dilengkapi panggunaan seumur hidup, nganyari lan dhukungan 1 taun, ditambah jaminan dhuwit bali 30 dina yen sampeyan ora seneng.

Kepiye kacepetan? GeneratePress minangka salah sawijining sing paling cepet WordPress tema semono wae, situs demo kathah mung 1 detik! Aduh!

GeneratePress mandhiri kecepatan loading paling cepet sing aku wis nyoba. Aku nimbang kanthi serius pindhah ing kabeh situs menyang GeneratePress (kalebu iki).

tweet

Yen sampeyan pengin WordPress situs web kanggo mbukak kilat cepet, GeneratePress minangka tema sing sampeyan goleki.

fitur:

  • Dhukungan sing dibangun kanggo Schema Markup kanggo mbantu sampeyan entuk rangking sing luwih apik lan CTR sing luwih dhuwur ing mesin telusuran.
  • Perpustakaan situs saka situs-situs demo sing wis diimpor kanggo diobrol WordPress situs
  • Kanthi responsif desain sing katon apik ing kabeh piranti
  • Tema yaiku terjemahan siap, supaya sampeyan bisa gampang nerjemahake menyang pirang-pirang basa.
  • sawijining kerangka entheng nggawe situs web sampeyan mbukak cepet banget.
  • Nerangake karo dhukungan lengkap kanggo WordPress Tema Customizer, saengga sampeyan bisa nggawe owah-owahan langsung menyang desain situs web tanpa nulis kode siji baris.
  • Pilihan pangaturan dhewe majeng sing ngidini sampeyan mateni unsur tartamtu ing kaca lan kiriman tartamtu, mbangun noto unik nggunakake bagean ing kaca sampeyan, lan pancingan supaya sampeyan bisa nambah konten khusus sampeyan ing kabeh macem-macem wilayah ing papan kasebut.
  • Nerangake karo dhukungan kanggo tukang kaca kayata Elementor lan Beaver Builder kanggo mbantu sampeyan entuk kustomisasi sing luwih dhuwur.
  • Ngijini sampeyan gampang ngatur saben kaca individu ing situs web sampeyan. Sampeyan bisa milih apa pengin nuduhake sidebar lan sisih endi wae. Sampeyan uga bisa ngatur widget sikil kanggo saben postingan lan kaca individu.
 

Nganyari anyar lan macem kanggo GeneratePress Premium

Premium GeneratePress 1.6 Nganyari paling gedhe tanpa mangu release saka Situs GeneratePress. Iki wis siap, lan nggumunke lan cepet, situs sing bisa diimpor kanggo menehi wiwitan nalika nggawe situs web anyar.

situs generatepress

Perpustakaan situs merek GeneratePress, dilengkapi luwih saka 20 situs demo sing bisa diimpor langsung ing papan pemasang sampeyan

Sawise sampeyan nginstal Premium 1.6, sampeyan bisa nemokake Situs GeneratePress Katon> GeneratePress> Situs. Situs GeneratePress kasedhiya kabeh pilihan premium GeneratePress lan konten demo.

Saiki ana luwih saka 20 Situs GeneratePress sing bisa dipilih, nanging bakal teka luwih akeh lan bakal dikirim menyang Dashboard kanthi otomatis. Siji fitur sing keren yaiku sampeyan bisa nggawe lan adol Situs GeneratePress dhewe amarga luwih gampang diekspor lan dikemas.

Waca liyane generatepress.com/gp-premium-1-6

2. Astra WordPress tema

  • situs: https://wpastra.com
  • price: $ 47.00 kanthi garansi dhuwit 14 dina
  • Versi tema gratis kasedhiya: Ya
  • Google Skor Kacepetan: A (100%)
  • Wektu Muat: 1.3 s
  • Size: 833 Kb
  • Panjaluk HTTP: 52

Astra minangka barang sing ringan, cepet, ramah WordPress tema sing dirancang dening Angkatan Otot. Astra minangka pesaing serius kanggo GeneratePress.

astra wordpress tema

Astra minangka tema sing bisa digunakke sing gampang banget kanggo digunakake lan master sing bakal nggawe urip luwih gampang nalika nggawe situs web.

Ora mung iku - Astra uga salah sawijining tema loading paling cepet ing njaba kasebut.

Oh lan aku uga kudu nyebutake manawa Astra 100% gratis kanggo didownload! Gratis kanggo sapa wae sing miwiti lan ora ana biaya wiwitan. Nanging sampeyan bisa ngluwihi Astra kanthi tambahan sing terjangkau sing ngluwihi kemungkinan kustomisasi.

Iki minangka tema sing dibangun kanggo kacepetan kaca. Astra kathah kurang saka setengah detik. Iki uga kinerja dioptimalake lan cahya bulu, amarga dibutuhake kurang saka 50 KB sumber kanggo mbukak. Iku nggunakake ora ana jQuery, nggunakake Vanilla JavaScript tinimbang.

Yen sampeyan are looking for a WordPress tema sing cepet, elegan, lan bisa disesuaikan, mula ora bisa lan kudu katon liwat Astra.

tweet

Astra WordPress tema gratis nanging kaya sing dakkandhakake, sampeyan bisa nglanjutake liyane karo tambahan sing menehi fitur luwih maju.

The Astra Pro Addon ($ 59) minangka plugin sing nduwe tema Astra gratis lan nambah luwih akeh fitur kasebut. Ing Kumpulan Wutah Astra ($ 249) nawakake situs web siap lan kalebu kabeh plugin sing digunakake kanggo mbangun situs web kasebut.

astra pro tema addon

nganyari: Astra 3.6 wis diluncurake ngewangi sampeyan mbangun WordPress situs web luwih cepet tinimbang sadurunge. Nganyarke Astra 3.6 wis nggawe struktur maneh, lan kacepetan, ing WordPress kustomisasi lan dilengkapi pilihan tema anyar sing nggawe Astra minangka sing paling gampang digunakake lan paling cepet WordPress tema sing kasedhiya saiki.

fitur:

  • Kompatibilitas karo kaca sing digawe kaya BeaverBuilder, SiteOrigin, Unsur lan Divi + liyane
  • Gampang kanggo nggunakake nganggo antarmuka admin sing resik
  • Prasaja, durung desain apik kanggo bisnis apa wae
  • 150+ saka wis dirancang lan situs starter sing nggumunke sing apik banget sing bisa diimpor
  • Saiki kasedhiya karo a seret lan selehake tukang gawe header
  • ngenalaken Pola Blok Gutenberg ing Cithakan Wiwitan kanthi Cithakan Wiwitan v2.6
  • Gampang kanggo ngatur tanpa kudu menehi hasil karo kode liwat Astra Customizer sing digawe nganggo React JS kanggo kinerja sing luwih cepet
  • SEO ramah dhasar lan kabeh markup Schema.org sing dibutuhake
  • Lengkap nganggo pancing lan saringan sing ngidini sampeyan ngatur tema Astra
  • Rapi Integrasi WooCommerce kanggo mbangun toko online
  • Ingkang murah Jaminan dhuwit bali dina 14 dina
  • Sawetara sing paling apik dibangun WordPress template halaman ing pasar!
 

3. Newe WordPress tema

  • situs: https://themeisle.com/themes/neve/
  • price: Telu rencana; Personal ing $ 49 / taun, Bisnis ing $ 79 / taun lan agensi ing $ 129 saben annum. Kabeh rencana nawakake kabeh Tema Tema, plugins lan dhukungan darmabakti 1 taun ditambahake, lan muga-muga barang liyane. Jaminan dhuwit bali 30 dina
  • Versi gratis kasedhiya: Ya
  • Google Skor Kacepetan: A (93%)
  • Wektu Muat: 1.9 s
  • Size: 410 Kb
  • Panjaluk HTTP: 50
neve wordpress tema miturut tema

Neve punika unggah lan cepet-cepet WordPress tema iku cocog kanggo kabeh jinis situs web, gedhe utawa cilik. Gampang nggarap lan kasedhiya karo akeh situs wiwitan (demo) sing wis digawe kanggo mbantu nggawe situs web kanthi gampang.

Tema siji-saka-yaiku digawa menyang Temaisle, salah siji sing paling misuwur WordPress toko tema sekitar. Yen sampeyan ora ngerti Themeisle, dheweke minangka pria hebat sing nggawa tema hebat liyane kayata Hestia, Lan WordPress plugin kayata Feed RSS RSS.

Thanks kanggo situs wiwitan sing aku sebut sadurunge, Neve kabeh hak a multi-waé WordPress tema iku sampurna kanggo situs web apa wae sing sampeyan pikirake. Sampeyan bisa nggawe kabeh antarane blog pribadi lan toko e-commerce mung kanggo ndemek pucuk gunung es kasebut.

Temaisle nawakake telung rencana lengganan, sing dilengkapi karo Neve, tema Temaisle, lan plugin (kalebu sing anyar). Ana Personal rencana sing regane $ 49 saben taun, Bisnis ing $ 79 saben taun, lan agensi paket sing nyetel sampeyan bali $ 129 saben taun. Sampeyan uga bisa mbukak versi gratis kanggo nyoba yen Neve cocog kanggo sampeyan.

Nggawe situs web karo Neve minangka siswa kelas papat; Aku nggawe situs conto kurang saka 7 menit, maneh, berkat situs wiwitan. Kasedhiya akeh pilihan kanggo mbantu sampeyan, sanajan sampeyan ora ngerti cara ngubengi kode.

neve wordpress fitur tema

Dene Neve sing paling apik WordPress tema, kepiye carane bisa uga kacepetan? Apa cepet utawa sampeyan ana kanggo kejut sing ora sopan? Ya, demo nindakake kanthi apik ing tes kecepatan sing aku kaget. Kene, goleki dhewe:

tes kacepetan gtmetrix tema

Lan sadurunge nggunakake cache browser, sing kudu nyepetake 🙂

fitur:

  • Desain siap-siap lan responsif kanthi cepet ing kabeh ukuran layar + dhukungan AMP
  • Desain sing gampang, fleksibel lan disesuaikan kanthi lengkap, dadi sampeyan bisa nggawe situs web sing sampurna kanthi gampang
  • Cepet lan entheng
  • Kode kualitas sing optimal kanggo kacepetan lan kinerja sing luwih apik
  • Terjemahan lan RTL siap
  • Header khusus lan tukang kayu
  • Kode sing ramah SEO supaya sampeyan bisa sumunar Google lan mesin telusur liyane
  • Nganyari aman lan dhukungan sing apik tenan
  • Integrasi kanthi lancar karo alat favorit kalebu Elementor, Gutenberg, WordPress Customizer, Beaver Builder, WooCommerce, WPBakery Visual Builder lan liya-liyane
  • 80+ situs web wiwitan sing diimpor

kacepetan: 5 / 5 price: Saka $ 49 / taun Tur Live: Ngunjungi Neve

4. Skema WordPress tema

  • situs: https://mythemeshop.com/themes/schema/
  • price: $ 59.00 kanthi garansi dhuwit 30 dina
  • free WordPress versi kasedhiya: Ora
  • Google Skor Kacepetan: A (93%)
  • Wektu Muat: 1.8 s
  • Size: 529 Kb
  • Panjaluk HTTP: 39
Skema dening tinjauan MyThemeShop

Skema saka MyThemeShop liyane entheng WordPress tema. Nawakake desain responsif lan bisa disesuaikan kanthi lengkap. Iku tema sing apik kanggo nggawe blog apa wae.

Tema iki dilengkapi dhukungan dibangun kanggo review kanggo mbantu sampeyan nggawe kaca review sing apik. Iki uga dilengkapi kode cek sing wis dibangun, fungsi milih lan setelan kinerja.

setelan kinerja skema mythemeshop

Tema iki bisa uga ora sepira karo GeneratePress, nanging ora nganggep apa tema iki bisa ditindakake amarga sampeyan bakal dadi kesalahan. Tema iki kasedhiya karo kabeh sing dibutuhake miwiti blog.

Kepiye kacepetan? Apa Schema mbukak cepet WordPress tema? Ya, iku.

review skema mythemeshop

fitur:

  • Kanthi responsif desain. Gampang ngatur kabeh ukuran layar.
  • Nerangake karo Manajemen Ad panel kanggo mbantu sampeyan gampang ngatur iklan ing situs web sampeyan.
  • Terjemahan siap, sampeyan bisa nggunakake tema iki kanggo nggawe situs web multibahasa.
  • Dhukungan kanggo Google Fonts ngijini sampeyan kanggo milih saka atusan Google font sing pengin sampeyan deleng ing situs web sampeyan.
  • Nerangake karo dhukungan dibangun ing kiriman sing gegandhengan. Ora perlu nginstal plugin tambahan.
  • Dhukungan sing dibangun kanggo roti.
  • Nerangake karo dhukungan kanggo kaya potongan. Google bakal nuduhake rating bintang ing potongan asil Search Engine yen kiriman sampeyan minangka review.
 

5. OceanWP WordPress tema

  • situs: https://oceanwp.org
  • price: $ 39.00 kanthi garansi dhuwit 14 dina
  • Versi gratis kasedhiya: Ya
  • Google Skor Kacepetan: A (91%)
  • Wektu Muat: 1.5 s
  • Size: 1.06 Mb
  • Panjaluk HTTP: 15
OceanWP WordPress tema

OceanWP yaiku 100% GRATIS WordPress tema multi-tema sing ngidini sampeyan mbangun situs web sing apik karo WordPress. Nicolas Lecocq minangka pangripta lan sampeyan bisa ndownload tema saka WordPresssitus kene.

OceanWP kabeh babagan pangguna-loropaken lan sampeyan bisa ngimpor siap nggunakake situs demo kanthi klik siji kanthi nggunakake extension impor gratis.

Versi gratis dilengkapi 7 ekstensi gratis nanging OceanWP uga teka 11 ekstensi premium sing ngidini sampeyan ngluwihi tema luwih. Sampeyan bisa tuku kanthi masing-masing diwiwiti $ 9.99 saben utawa sampeyan bisa entuk kumpul premium diwiwiti $ 39 kanggo lisensi situs siji.

Ekstensi tema OceanWP gratis lan ekstensi premium
The versi gratis OceanWP nerangake karo gratis WordPress ekstensi:

 

  1. Jendela Modal
  2. Slider Kiriman
  3. Situs Demo Impor
  4. Sidebar khusus
  5. Nuduhake Product
  6. Nuduhake Sosial
  7. Ekstra Samudera
Ekstensi premium diwiwiti kanthi rata-rata $ 9.99 saben sampeyan bisa entuk kumpul premium diwiwiti $ 39 kanggo lisensi situs siji.

 

  1. Mlebet mlebu
  2. Instagram
  3. Daftar putih
  4. Portfolio
  5. Woo Popup
  6. Kaki sikil sing angel
  7. Pancing Samodra
  8. Widget Adat Elementor
  9. Panel sisih
  10. Luwih Luwih Kepala
  11. Callout Footer
 

Kepiye kacepetan kaca? Apa OceanWP minangka salah sawijining sing paling cepet WordPress tema? Yup, iku sejatine.

Kaping tema Tema OceanWP

fitur:

  • Pangaturan responsif seluler kanthi lengkap karo ukuran layar
  • SEO dibangun kanggo peringkat indeksasi lan peringkat telusuran sing luwih apik
  • E-dagang WooCommerce siap
  • Dibangun ing WordPress opsi pangaturan
  • Menu Mega Maju
  • Dhukungan kanggo kabeh sing populer tukang kaca kaya Elementor
  • Klik 1-klik gratis kanggo nggunakake tema
 

6. Tema StudioPress

  • situs: https://www.studiopress.com
  • price: Saka $ 99.95 (kalebu Rencana Purba)
  • Versi gratis kasedhiya: Ora
  • Google Skor Kacepetan: A
  • Wektu Muat: 0.7 s
  • Size: 1.26 Mb
  • Panjaluk HTTP: 48
studiopress?

Nggunakake Tema studioPress wis menehi luwih saka 200,000 WordPress pangguna landasan dhasar sing cepet lan cepet kanggo situs (kalebu situs iki). Kabeh Tema studioPress responsif mobile lan duwe kode sing entheng lan entheng sing njamin situs sampeyan dioptimalake kanthi cepet.

Tema studioPress, Lan Kerangka Kejadian wis dibangun, kirim kacepetan lan langsung weruh iki nalika digunakake. Mangkene tes kacepetan salah sawijining tema sing paling populer ing StudioPress, iku akeh ing 1 detik! Aduh!

kacepetan studiopres

fitur:

  • Kapasitas situs web sing cepet lan penekanan kanggo keamanan
  • Rancang desain HTML5 sing siap lan responsif kanggo pangguna seluler
  • Ora ana bloat saka fitur sing dibangun ing gedhe banget, lan kode sing resik sing bakal dijaluk pangembang
  • Didhukung dening search engine codebase Genesis Fract optimized
  • Gampang tetep dianyari amarga nganyari anyar bisa didownload lan diinstal kanthi otomatis
  • Dhukungan tanpa wates, lan akses menyang tim ahli Purwaning Dumadi lan komunitas gedhe
 

7. Divi WordPress tema

  • situs: https://www.elegantthemes.com/divi/
  • price: $ 89 (saben taun) nganti $ 249 (umur) kanthi garansi dhuwit bali 30 dina
  • Versi gratis kasedhiya: Ora
  • Google Skor Kacepetan: B (85%)
  • Wektu Muat: 1 s
  • Size: 1.13 Mb
  • Panjaluk HTTP: 51
Divi wordpress tema

Divi dening tema Elegan minangka salah sawijining sing paling kuat, nanging gampang digunakake lan ngatur WordPress tema metu ana.

Tema Divi dipersembahake dening pembangun halaman Divi sing ndadekake salah sawijining majeng WordPress editor ngarep lan mburi kaca visual

Divi sejatine nuduhake rong perkara sing kapisah. Ing Tema Divi lan pembina halaman Divi.

The Tema divi yaiku a multi-waé WordPress tema, tegese sampeyan bisa nggunakake kanggo nggawe jinis situs web sing disenengi.

Divi mung teka minangka tema premium, biaya taunan (tetep) $ 89 dene umur (setatus) biaya $ 249.

Mbangun situs web karo Divi kepepet banget amarga sapa sing bisa nggawe situs web sing apik kanthi gampang tanpa kudu menehi kode utawa nginstal plugin pihak katelu.

editor visual divi

Kepiye kacepetan? Apa Divi dadi cepet loading? Ya, iku. Amarga mung bubar (ing wulan Juni 2019) ElegantThemes ngatasi codebase Divi sing nambah kecepatan beban halaman kanthi nginstal standar Divi.

kacepetan divi

miturut ElegantThemes "Optimisasi cache anyar Divi bisa digunakake bebarengan karo generasi file CSS statis Divi lan cache opsi Javascript Visual Builder kanggo ngasilake akeh kaca kanthi cepet, sanajan sampeyan ora nggunakake plugin caching."

fitur:

  • Kabeh-ing-siji macem-macem WordPress tema sing kalebu Pembina Kaca Divi.
  • Pembina Divi: seret lan selehake kaca pembangun sing ngidini sampeyan mbangun WordPress situs kanthi visual. (supaya ora bingung karo Visual Composer).
  • Swara 800 tata letak situs web sing wis digawe lan 100+ paket situs web lengkap.
  • Gunakake tema lan plugin ing situs web sing tanpa watesan tanpa tuku lisensi tambahan.
  • Integrasi WooCommerce, dhukungan kelas donya, garansi dhuwit bali 30-dina lan luwih akeh.
  • Nalika mlebu a Langganan Divi ($ 89 tahunan utawa $ 249 kanggo umur) sampeyan entuk akses menyang kabeh Tema sing Luwih Apik kalebu Divi, Extra, Bloom, Monarch, Divi plugin builder, kabeh liyane WordPress tema, dhukungan premium, lan nganyari. Kanthi panggunaan tanpa watesan!
 

lan pungkasane ana sawetara 100% gratis cepet WordPress tema kanggo sampeyan nggunakake:

8. ​​Kava WordPress tema

  • situs web: https://crocoblock.com/kava/
  • Price: free
  • Versi Gratis sing kasedhiya: Ya
  • Google Skor kacepetan: A (99%)
  • Wektu Beban: detik 1.3
  • Size: 194 Kb
  • Panjaluk HTTP: 13
kava wordpress tema

Kava minangka tema blog sing minimal lan gratis kanggo WordPress. Yen sampeyan nggoleki tema ngemot cepet ing blog, aja katon adoh saka Kava. Iki minangka salah sawijining tema sing paling cepet ing dhaptar iki. Iku skor an Kelas ing tes kacepetan ing GTMetrix.

Tema iki yaiku kompatibel karo Elementor lan kasedhiya karo puluhan opsi kustomisasi internal. Sampeyan ngidini sampeyan ngatur kabeh aspek desain situs web. Sampeyan bisa ngganti kabeh saka logo menyang skema warna kanthi mung sawetara klik.

Iku uga nerangake karo support kanggo Google fonts lan ngidini sampeyan nggunakake font sing dipilih. Sampeyan uga ngidini sampeyan ngatur gaya tipografi kayata dhuwur garis, bobot font, lan ukuran kanggo unsur kayata H1, H2, kuotasi, lsp.

Kava uga kompatibel karo Plugin Crocoblocks kayata JetE Element, JetProductGallery, lan JetFormBuilder.

Gaya tata letak sing beda ngidini sampeyan nggawe situs web apa wae. Yen sampeyan pengin nggawe situs web gaya majalah, sampeyan bisa milih salah siji saka noto gaya masonry. Yen sampeyan pengin blog katon beda saka blog liyane ing ceruk, sampeyan bisa milih salah sawijining tata letak kreatif.

noto tema kava

Sisih paling apik babagan Kava yaiku nomer opsi tata letak sampeyan bisa milih. Ana liwat 6 macem-macem jinis desain tata letak, saben duwe 10 variasi sing beda. Kabeh tata letak responsif lan katon apik ing kabeh ukuran layar. Kasedhiya macem-macem tata letak ora mung kanggo kaca blogroll nanging uga kanggo siji kaca postingan blog.

Kava ndhukung terjemahan lan dilengkapi dhukungan kanggo basa RTL. Iki tegese sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo nggawe situs web nganggo basa sing sampeyan karepake. Uga kasedhiya WooCommerce, dadi sampeyan bisa adol apa wae sing dikarepake langsung saka situs web sampeyan.

Salah sawijining bagean paling apik babagan tema iki yaiku nawakake luwih saka 100 pancingan sing bisa digunakake kanggo nambah fungsine. Iki tegese sampeyan bisa nyewa pangembang kanggo ngganti meh kabeh aspek fungsi tema iki sing ora bisa diowahi saka menu pangaturan dhewe.

Kava yaiku dioptimalake kanggo SEO lan bisa digunakake kanthi lancar karo plugin SEO kayata Yoast lan All-In-One SEO. Uga kasedhiya karo dhukungan kanggo Breadcrumbs ing postingan blog lan kaca sing disaranake para profesional SEO.

fitur tema kava

Salah sawijining sebab kenapa Kava cepet banget amarga ora nggawa puluhan fitur sing ora sampeyan butuhake. Tema minimalis sing dirancang kanggo blog. Mung mbutuhake 1.3 detik kanggo dimuat. Iku amarga mung bobote 194 Kb, sing ukurane kurang saka seprapat umume WordPress tema.

Yen sampeyan pengin kinerja sing luwih apik, Kava menehi pilihan kanggo mateni file JS tema lan nggawe CSS dinamis. Sampeyan uga menehi pilihan kanggo cache CSS sing digawe kanthi dinamis.

kacepetan tema kava

fitur:

  • 6 gaya tata letak sing beda kanggo dipilih kanthi 10 variasi kanggo saben tata letak.
  • Dhukungan kanggo terjemahan.
  • Dhukungan kanggo basa RTL kayata Arab.
  • Desain responsif sing katon apik ing kabeh piranti.
  • Welasan opsi pangaturan sampeyan bisa ngapiki saka WordPress dashboard.
  • Kompatibel karo Elementor.
  • Dhukungan Kava's WooCommerce ngidini sampeyan adol apa wae ing situs web sampeyan.
  • Salah siji sing paling cepet WordPress tema ing pasar sing mung mbutuhake 1.3 detik kanggo mbukak lan ngetung A ing GTMetrix.
  • 100% gratis lan bisa digunakake ing macem-macem situs web tanpa wates.

 

9. Kulit WordPress tema

Review tema kulit

Ora kaya tema liyane ing artikel iki, Kulit wis rampung gratis (lan loading cepet) WordPress tema.

Sanajan bisa uga ora duwe fitur sing akeh kaya loro tema liyane, mula ora ana fitur puluhan fitur. Ditanggapi kanthi responsif, saengga bakal katon banget ing kabeh piranti.

Nerangake karo 3 tata letak konten beda lan 2 slider sing ditampilake kanggo milih saka. Tema iki uga kompatibel karo WooCommerce, saengga bisa digunakake kanggo miwiti situs eCommerce.

fitur:

  • Nerangake karo 3 konten sing beda opsi tata letak kanggo milih saka.
  • Dhukungan lengkap kanggo WooCommerce kanggo mbantu sampeyan nggawe toko online sing nggumunke.
  • Dhukungan lengkap kanggo WordPress Tema Customizer. Uga, ngidini sampeyan milih Google Font sing pengin digunakake ing situs web sampeyan.
  • Nerangake karo 4 macem-macem gaya header kanggo milih saka.
  • Dhukungan kanggo multisite.
  • Dhukungan siapake kanggo nampilake kiriman sing gegandhengan.
 

10. Tema Halo Elemen

tema hello elementor

Yen sampeyan penggemar Elementor, plugin pembangun kaca seret lan culake kanggo WordPress, banjur Tema Halo Elemen kanggo sampeyan yen sampeyan ngetutake tema sing entheng lan resik.

Iku a tema wiwitan sing ora ana gaya apa-apa, kajaba gaya kompatibilitas browser dhasar. Nanging, kanthi kekuwatan Elementor, kedadeyan tenung kasebut lan sampeyan bisa nggawe sing ayu WordPress situs web kanthi cara sing paling gampang lan cepet.

Tema iki dirancang kanggo mung digunakake nggunakake tukang kaca kaya Elementor. Dadi, yen ora duwe Elementor (utawa Elementor Pro) sampeyan kudu njaluk sing luwih dhisik. Yen sampeyan ora nggunakake, utawa ora niat nggunakake, Elementor pembangun kaca banjur tema iki ora kanggo sampeyan.

Elementor negesake manawa "paling cepet WordPress tema sing tau digawe ”, nanging perbandingan sing digawe ora kalebu tema liyane sing misuwur amarga kinerja kacepetan.

fitur:

  • 100% GRATIS lan salah siji sing paling cepet WordPress tema
  • Ora ana kode bloat utawa keluwihan (aja nganggo modul, elemen utawa tema tartamtu sing ora dibutuhake
  • Sampeyan bisa ngluwihi tema nggunakake pancingan
  • Tema bocah sing kasedhiya ing GitHub
  • Mung bisa digunakake karo Elementor lan Elementor Pro
  • Priksa sawetara gratis lan mbayar sing paling apik Alternatif Elementor

Elementor Hello Tema Sejatine tema wiwitan sing luwih entheng sing nyedhiyakake kompatibilitas 100% karo Elementor.

 

11. Tema Rong puluh puluh

rong puluh loro wordpress tema

Pungkasan, aku kudu nglebokake rong puluh Pitu WordPress tema ing dhaptar tema sing entheng cepet iki. Kejabi dadi tema siap lan 100% Gutenberg, Rong puluh Puluh uga duwe sawetara metrik kinerja apik.

rong puluh gtmetrix

Rong puluh Puluh dirancang kanggo njupuk kesempatan kanggo fleksibilitas editor blok Gutenberg. Situs web nduweni kemampuan kanggo nggawe kaca landing dinamis kanthi tata letak tanpa wates nggunakake blok klompok lan kolom.

 

Napa Babagan Speed ​​Situs

miturut KissMetrics, yen situs web sampeyan butuh luwih saka detik 3 mbukak, 40% para pengunjung bakal lunga.

kenapa kacepetan situs web

Nalika wong ninggalake situs web sampeyan, sampeyan ora mung ilang potensial bathi nanging uga kabeh dhuwit lan wektu sampeyan nggunakake lalu lintas menyang situs web sampeyan.

Lan yen sampeyan pengin menyang kaca pisanan saka Google lan tetep ana ing kono, sampeyan butuh situs web sing cepet banget.

GoogleAlgoritma luwih seneng nampilake situs web sing menehi pengalaman pangguna sing apik (lan kacepetan situs minangka faktor gedhe). Ing Google's eyes, situs web sing nawakake pengalaman pangguna sing apik umume duwe tingkat bouncing sing luwih murah lan mbukak kanthi cepet.

Yen situs web sampeyan alon, umume pengunjung bakal bumboni maneh sing bakal ngasilake kerugian ing peringkat mesin telusuran. Kajaba iku, yen sampeyan pengin ngowahi luwih akeh pengunjung dadi pelanggan utawa pelanggan, situs web sampeyan kudu mbukak cepet.

miturut Situs webOptimization.com, situs web alon ora mung dianggep minangka kualitas murah, nanging uga ana nyuda lalu lintas nganti 20%.

Ing ngisor iki?

Yen sampeyan pengin situs web mbukak kanthi cepet lan ngamanake papan pisanan ing asil mesin telusuran, sampeyan butuh WordPress tema sing wis optimized kanthi cepet kanggo kacepetan.

The WordPress tema sing sampeyan gunakake bakal duwe pengaruh gedhe sepira cepet situs web sampeyan akeh.

Yen tema sampeyan nyedhiyakake saben fitur ing srengenge, kembung karo skrip lan sumber daya, lan dilengkapi kode kualitas rendah, kecepatan situs web sampeyan bakal nandhang.

Yen tema sampeyan ora entheng lan dioptimalake kanthi cepet, apa wae sing sampeyan lakoni kanggo nambah kacepetan situs web sampeyan bakal mbuktekake.

Napa paling WordPress tema ora dioptimalake kanggo kacepetan

Nalika sampeyan nggoleki WordPress tema ing Google, sampeyan bakal nemokake puluhan tema sing katon profesional lan nawakake desain apik.

Apa sing sampeyan deleng yaiku apa responsif babagan tema utawa kepiye desain kasebut, nanging sing ora bisa sampeyan deleng yaiku kode ing mburi tema.

Mayoritas paling WordPress tema yaiku kodhe nggegirisi lan teka abuh kanthi puluhan sumber daya (gambar CSS lan javascript) sing bisa nyuda situs web sampeyan.

paling WordPress pangembang tema bakal bengok saka ing atap sing kabeh tema dioptimalake kanthi cepet.

Nanging iki bebener sing jujur: paling WordPress tema ora optimized kanthi cepet.

Nyatane, paling WordPress tema ora ngetutake WordPress Standar Coding Komunitas. Tema apa wae sing ora ngetutake standar kasebut lan bakal suwe ngrugekake para peretas.

Standar coding iki ana kanggo nggawe manawa tema sing bisa digarap sacara efisien lan ora ngrugekke para peretas.

Cara nguji a WordPress wektu mbukak tema?

Yen durung tuku tema utawa sampeyan dudu pangembang tema, mula cara mung kanggo ngerteni apa tema sing dioptimalake kanggo kecepatan - yaiku kanggo nyoba kacepetan loading WordPress situs demo tema.

gunakake gtmetrix kanggo nyoba a wordpress kacepetan tema

Kanggo nyoba kacepetan a WordPress situs demo tema, riko GTMetrix, ketik URL situs demo tema banjur klik kirim.

Alat kasebut bakal nggunakake sawetara detik kanggo nyoba situs web kasebut banjur bakal nuduhake sampeyan sawetara detik sing dibutuhake kanggo mbukak situs kasebut.

Alat liya sing apik kanggo mriksa akeh halaman sekaligus BatchSpeed, alat gratis iki ngidini sampeyan nguji kacepetan akeh URL kanthi nggunakake Google's Page Speed ​​mriksa

Yen situs demo butuh luwih saka 5 detik kanggo mbukak, banjur iku jumlah wektu sing bakal ditindakake situs sampeyan WordPress cithakan.

Sawetara panliten nuduhake yen sampeyan mung duwe papat detik sadurunge pangguna web, sampeyan ora sithik wektu kanggo menehi kesan pisanan.

Cara luwih tepat prédhiksi a WordPress wektu mbukak tema?

nggunakake 5 detik utawa kurang minangka pathokan sing apik, nanging mung ndeleng wektu mbukak nyata demo tema dudu cara sing paling akurat kanggo mriksa sepira cepet tema kasebut. Ngopo

Amarga ing endi tema demo dianakake lan kinerja server host web penting banget, lan sampeyan bakal nggunakake host web sing beda tinimbang sing WordPress tukang gawe tema nggunakake.

Cara sing luwih apik kanggo nemtokake kacepetan tema yaiku ndeleng total ukuran kaca lan nomer panjaluk iku butuh kanggo kaca.

Metrik kasebut ora preduli saka panyedhiya situs web sing digunakake tema pemilik. Amarga panyuwunan sumber sing luwih sithik (JavaScript, file CSS, HTML, gambar, lan sapiturute) ukuran ukuran kaca sing luwih cilik, lan minangka asil, wektu mbukak halaman luwih cepet.

Napa Avada dudu salah siji sing paling cepet WordPress tema

Mangkene conto yen bakal nggunakake Tema Avada minangka conto (minangka tema adol nomer 1 ing Themeforest - nanging ora paling cepet). Situs demo Avada alon banget:

loading avada alon loading
Wektu mbukak Avada yaiku 8.6 detik. Wah sing ora apik!

Meh 9 detik kanggo kebak!
Ukuran meh 3MB!
lan 116 panjaluk HTTP kedadeyan!

Maneh. Yen GTMetrix nuduhake situs demo tema mbutuhake luwih saka 5 detik kanggo mbukak, tema bisa uga alon-alon situs web sampeyan lan bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik kanggo sampeyan.

Siji Siji Liyane sing Sampeyan Butuh Situs Situs sing Cepet

Tema sing digunakake ing WordPress situs bakal duwe pengaruh gedhe ing kecepatan situs sampeyan. Nanging web hosting layanan sing sampeyan gunakake bisa uga bakal duwe pengaruh kaya tema situs sampeyan.

Iki alesan kenapa Hosting web minangka faktor kinerja # 1 in WordPress's pandhuan optimasi resmi.

Yen sampeyan dadi tuan rumah situs web kanthi layanan hosting web sing ala, sampeyan bakal entuk asil sing ora apik babagan kacepetan situs. Paling panyedhiya layanan web web nawakake rencana murah.

Nanging host web iki akeh akun ing server kualitas rendah tunggal. Iki nyebabake pengalaman alon kanggo kabeh situs web. Lan yen salah sawijining situs pepadhamu wiwit nggunakake akeh server, kabeh server bisa mudhun karo situs sampeyan.

Yen sampeyan pengin situs web sampeyan mbukak lan cepet, sampeyan kudu pindhah karo SiteGround. Pilihanku nomer 1 nalika nerangake WordPress layanan hosting.

siteground wordpress hosting

SiteGround nawakake layanan migrasi gratis lan dhukungan sing migunani lan trampil njawab pitakon sajrone sawetara detik. Fitur hosting liyane sing kudu diarani:

  • Gawe serep situs web saben dina
  • Disaranake dening WordPress
  • 1-klik tombol WordPress instalasi
  • ngatur WordPress hosting kabeh rencana
  • Solusi caching SuperCacher sing dibangun ing
  • Teknologi kacepetan inovatif kaya SSD, HTTP / 2, PHP7, NGINX
  • Panggung lan GIT (mung kanggo rencana GoGeek)
  • Sertifikat SSL gratis & CloudFlare CDN
  • Jaminan dhuwit 30-dina
  • Prices diwiwiti mung $ 3.95 / mo
 

Priksa jujur ​​lan bs-gratis SiteGround review kanggo ngerteni sebabe aku tresna lan percaya SiteGround, utawa yen luwih seneng host-loropaken pamula kaya Bluehostweb hosting. Yen luwih seneng ngatur kanthi WordPress host banjur Aku nyaranake Kinsta's WordPress hosting.

Pitakonan Paling Sering

Apa sing paling cepet WordPress tema taun 2022?

GeneratePress (gratis & premium), Astra (gratis & premium), Schema (premium mung) lan OceanWP (gratis & premium) kabeh cepet diunggah WordPress tema.

Cara nguji a WordPress wektu mbukak tema?

Yen durung tuku tema utawa yen sampeyan dudu pangembang tema, sampeyan mung bisa ngerteni manawa tema sing dioptimalake kanthi kacepetan yaiku nguji kacepetan loading kanthi nggunakake alat kaya GTmetrix utawa Pingdom.

Apa sing paling penting kanggo wektu mbukak?

Milih tema cepet penting nanging layanan web web sing sampeyan gunakake duwe pengaruh sing akeh lan minangka faktor sing paling penting ing kinerja kecepatan sampeyan WordPress tema.

Apa sing nggawe a WordPress cepet mbukak tema?

Tema loading luwih cepet kurang kode lan ukuran sing luwih cilik. File liyane (gambar, CSS, JS) tegese panyuwune browser kudu takon server. Cepet WordPress template uga duwe file CSS lan JS sing luwih apik lan luwih apik.

Napa kacepetan situs penting?

Pangguna ngarepake situs web mbukak kanthi cepet. Nduwe situs web sing cepet penting banget amarga duwe pengaruh positif marang pengalaman pangguna lan pungkasane tingkat konversi lan penghasilan dhasar. Google uga wis dikonfirmasi manawa kacepetan situs minangka faktor peringkat SEO.

Loading paling cepet WordPress Tema 2022 – Ringkesan

Muga-muga kirim blog iki mbantu sampeyan ngerteni babagan pengaruh tema sing sampeyan gunakake kanggo sampeyan WordPress kacepetan situs.

Paling cepet WordPress tema sing dakkirim ing kene yaiku responsif lan nawakake puluhan pilihan kustomisasi kanggo mbantu nambah wektu beban.

Pendhaftaran favorit lan paling cepet WordPress cithakan yaiku GeneratePress. Kasedhiya tangan salah siji sing paling cepet WordPress tema karo akeh fitur sing wis nate nyoba.

Yen sampeyan takon pitakon "apa sing paling apik lan paling cepet WordPress tema? ” Aku bakal ngomong GeneratePress tanpa mangu.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran, mula dakkandhakake ing komentar ing ngisor iki.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.