Langgeng WordPress Review Hosting Kanggo 2022

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Langgeng nyedhiyakake hosting cloud sing terjangkau, kuat, lan gampang diatur WordPress situs, lan ing jero Review awan sampeyan bakal ngerteni manawa paling apik WordPress host kanggo sampeyan.

Saka $ 12 saben wulan

Entuk diskon 10% suwene 3 wulan nganggo kode WEBRATING

Ringkesan Tinjauan Cloudways (TL; DR)
Rating
dirating 3.5 metu saka 5
Reregan
Saka $ 12 saben wulan
Jinis Hosting
Ngatur Cloud Hosting
Kacepetan & Kinerja
Hosting SSD, server Nginx / Apache, Caching Varnish / Memcache, PHP7, HTTP / 2, Dhukungan Redis
WordPress
1 klik tanpa watesan WordPress situs instalasi & pementasan, integrasi WP-CLI lan Git sing wis diinstal
server
DigitalOcean, Vultr, Linode, Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform (GCP)
keamanan
SSL Gratis (Ayo Enkripsi). Firewall tingkat OS nglindhungi kabeh server
Control Panel
Cloudways Panel (duweke)
Tambahan
Layanan migrasi situs gratis, backup otomatis gratis, sertifikat SSL, CDN gratis & IP khusus
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Owner
Duweke pribadi (Malta)
Deal Saiki
Entuk diskon 10% suwene 3 wulan nganggo kode WEBRATING

Apa sampeyan bisa ngatur WordPress host sing ora mung cepet, aman, lan dipercaya banget, nanging uga terjangkau?

Iki bisa kaya kadang-kadang sing ora mungkin, utamane nalika sampeyan lagi miwiti lan ora ngerti cara ngilangi sing ala WordPress panyedhiya hosting saka sing apik.

Saiki, aku ora bisa ngomong babagan saben wong sing bisa dipercaya, cepet, lan terjangkau WordPress panyedhiya hosting ing pasar saiki. Nanging sing bisa ditindakake yaiku nyorot salah sawijining sing paling apik: lan yaiku Cloudways.

Untung lan rugine

Pros Cloudways

  • Mangsa wektu gratis 3 dina gratis
  • DigitalOcean, Vultr, Linode, Amazon Web Service (AWS) utawa Google Infrastruktur awan Computing Engine (GCE).
  • Hosting SSD, server Nginx / Apache, Caching Varnish / Memcache, PHP7, HTTP / 2, Dhukungan Redis
  • 1 klik tanpa watesan WordPress situs instalasi & pementasan, integrasi WP-CLI lan Git sing wis diinstal
  • Layanan migrasi situs gratis, serep otomatis gratis, sertifikat SSL, Cloudways CDN & alamat IP khusus
  • Rega mbayar kaya sampeyan-go tanpa kontrak dikunci
  • Tim dhukungan responsif & grapyak kasedhiya 24/7
  • Cepet-mbukak Server Vultr Frekuensi Dhuwur

Cons Cloudways

  • Cloud hosting dadi ora hosting email, ora panel kontrol cPanel / Plesk

DEAL

Entuk diskon 10% suwene 3 wulan nganggo kode WEBRATING

Saka $ 12 saben wulan

Aku ora mung siji sing kesengsem karo Cloudways:

ulasan cloudways 2022
Rating apik banget saka pangguna ing Twitter

Fitur Cloudways

Ing kene review Cloudways (update 2022) aku bakal ndeleng fitur sing paling penting sing ditawakake, tindakake tes kacepetan dhewe saka wong-wong mau lan lumaku sampeyan liwat kabeh Pros lan cons, kanggo mbantu sampeyan arep apa mlebu karo Cloudways.com iku bener sing kudu mbok lakoni.

Menehi kula 10 menit wektu lan yen sampeyan wis rampung maca iki sampeyan bakal ngerti apa iki minangka layanan hosting sing pas (utawa salah) kanggo sampeyan.

Mangkene carane review web hosting proses bisa:

1. Kita ndhaptar rencana hosting web & nginstal kosong WordPress Situs.
2. Kita ngawasi kinerja, uptime, & kacepetan wektu mbukak kaca.
3. Kita nganalisa fitur hosting A2 sing apik / ala, rega, & dhukungan pelanggan.
4. Kita nerbitake review apik (lan nganyari sajrone taun).

Setel kanggo nggawe pengalaman web hosting sampeyan, Langgeng tujuane kanggo menehi individu, tim, lan bisnis kabeh ukuran kekuwatan kanggo nyedhiyakake pengunjung situs kanthi pengalaman pangguna sing paling lancar.

Apike, perusahaan unik iki nawakake platform-as-a-service (PaaS) web-based web hosting, sing mbedakake malah akeh panyedhiya hosting liyane sing nawakake macem-macem solusi hosting.

Rencana host teka karo pesawat fitur sing hebat, dhukungan sampeyan bisa dipercaya, lan rega sing bisa diwenehake.

Kinerja minangka inti saka kabeh sing ditindakake. Dheweke ngrancang tumpukan teknologi supaya paling migunani ing saben dolar. Sampeyan gabung NGINX, Varnish, Memcached lan Apache kanggo menehi pengalaman paling cepet tanpa kompromi ing kompatibilitas kode.

Iki tegese sing infrastruktur optimized kanggo kecepatan, kinerja, lan keamanan, lan sampeyan bakal weruh manawa iki minangka salah sawijining panyedhiya hosting basis awan paling apik opsi watara.

Lan dudu aku mung sing ujar Cloudway sing paling apik…

Amarga Cloudways banget populer ing antarane pangguna nyata. WordPress hosting yaiku ditutup Grup Facebook kanthi luwih saka 9,000 anggota sing khusus kanggo WordPress hosting

ulasan facebook cloudways
Pangguna nyata ing WordPress hosting klompok Facebook tresna mau!

Saben taun anggota dijaluk milih sing disenengi WordPress web host. Nalika sampeyan bisa ndeleng dheweke wis ana milih # 2 WordPress inang rong taun berturut-turut saiki (#2 ing polling)

polling facebook

Dadi, ayo ndelok liyane lan deleng apa sing bakal ditawakake Cloudways.

Pros Cloudways

Cloudways njupuk hosting web kanthi serius lan nyoba menehi pelanggan paling apik nalika entuk 3 S saka hosting web; Kacepetan, Keamanan, lan Dhukungan.

Rencana Hosting uga diisi kebak fitur penting lan migunani manawa sapa wae, kanthi jinis situs web, lan level katrampilan bisa digunakake.

Server Cloud Cepet lan Aman

Cloudways ora duwe server dhewe, mula sampeyan kudu milih panyedhiya server awan sing bakal digunakake kanggo hosting sampeyan. WordPress utawa situs web WooCommerce.

server cloudways

Ana limang panyedhiya infrastruktur server awan sing bisa dipilih:

  • DigitalOcean (wiwit $ 10 / sasi - 8 pusat data global kanggo dipilih)
  • Linode (wiwit $ 12 / wulan - 11 pusat data global kanggo dipilih)
  • Vultr (wiwit $ 11 / sasi - 19 pusat data global kanggo dipilih)
  • Google Compute Engine / Google Cloud (wiwit $34.17 / wulan - 18 pusat data global kanggo dipilih)
  • Layanan Web Amazon / AWS (wiwit $36.04 / wulan - 20 pusat data global kanggo dipilih)

Apa Server Cloudways Paling Apik kanggo Pilih?

Server Cloudways sing paling murah?

Server Cloudways paling murah kanggo WordPress situs punika Ocean Digital. Iki minangka server paling irit sing ditawakake Cloudways lan minangka pilihan sing paling apik kanggo pamula lan luwih cilik WordPress Camping.

Server Cloudways paling cepet?

Server Coudways paling apik kanggo kacepetan yaiku Droplet Premium DigitalOcean, Vultr High Frequency, AWS, utawa Google Cloud.

Opsi paling murah kanggo kacepetan lan kinerja yaiku Cloudways Vultr Frekuensi Dhuwur server.

Server Vultr HF dilengkapi pangolahan CPU, kacepetan memori, lan panyimpenan NVMe sing luwih cepet. Keuntungan utama yaiku:

  • Prosesor 3.8 GHz - generasi paling anyar saka prosesor Intel powered by Intel Skylake
  • Memori Latency Low
  • Panyimpenan NVMe - NVMe minangka SSD generasi sabanjure kanthi kacepetan maca / nulis sing luwih cepet.

Mangkene carane nyiyapake serer Frekuensi Tinggi Vultr ing Cloudways:

vultr server frekuensi dhuwur nyiyapake
  1. Pilih aplikasi sing pengin diinstal (yaiku paling anyar WordPress versi)
  2. Menehi jeneng aplikasi
  3. Menehi jeneng server
  4. (opsional) Tambah aplikasi menyang proyek (apik yen sampeyan duwe sawetara server lan aplikasi)
  5. Pilih panyedhiya server awan (yaiku VULTR)
  6. Pilih jinis server (yaiku High Frequency)
  7. Pilih ukuran server (milih 2GB, nanging bisa tansah munggah / mudhun mengko).
  8. Pilih lokasi server
  9. Klik Bukak Saiki lan server sampeyan bakal digawe

Yen sampeyan durung ana ing Cloudways, sampeyan bisa njaluk migrasi gratis.

amarga Cloudways nawakake migrasi gratis yen sampeyan pindhah saka host liyane.

Server Cloudways sing paling aman?

Server Cloudways paling apik kanggo keamanan, lan skalabilitas yaiku AWS lan Google Cloud. Iki kanggo situs web kritis misi sing ora bisa mudhun lan njamin uptime, kinerja, lan keamanan - nanging kekurangane yaiku sampeyan kudu mbayar bandwidth, sing nambah kanthi cepet.

1. Solusi Hosting Cloud sing Unik

Cloudways mung nawakake hosting basis awan kanggo pemilik situs web.

fitur hosting awan

Dadi, kepiye cara beda karo solusi hosting tradisional liyane?

  • Akeh salinan konten situs sampeyan disimpen ing pirang-pirang server supaya yen server utama mudhun, salinan saka server liyane mlumpat, minimalake mudhun wektu
  • Gampang pindhah situs sampeyan kanggo server liyane ing macem-macem datacenters yen kudu
  • pengalaman kaping cepet luwih cepet thanks kanggo macem-macem server persiyapan lan layanan CDN premium
  • Seneng luwih lingkungan aman amarga saben server bisa kerja bareng-bareng lan mandhiri liyane
  • Mupangatake kanggo a sumber darmabakti lingkungan supaya situs sampeyan ora tau dipengaruhi wong liya
  • Priksa situs sampeyan kanthi gampang, nambah sumber daya luwih akeh yen perlu yen sampeyan ndeleng lonjakan lalu lintas utawa tuwuh sales
  • Cloud hosting yaiku mbayar-kaya-sampeyan-pindhah dadi sampeyan mung mbayar apa sing dibutuhake lan digunakake

Sanajan solusi hosting iki beda karo macem-macem rencana panyedhiya hosting sing kasedhiya saiki, yakin manawa sampeyan bisa nggunakake kanthi populer sistem manajemen konten (CMS) kayata WordPress, Joomla, Magento, lan Drupal kanthi mung sawetara klik.

2. Kinerja Cepet Dhuwur

Cloudways server cepet banget saéngga sampeyan ngerti konten situs sampeyan wis dikirim menyang pengunjung kanthi cepet, ora kira-kira akeh sing ngunjungi lalu lintas.

Nanging iku ora kabeh. Cloudways nawakake akeh fitur fitur sing gegandhengan karo kacepetan:

  • Sumber darmabakti. Kabeh server duwe jumlah sumber sing ditemtokake kanggo lingkungan darmabakti sing dipanggoni. Iki ateges situs sampeyan ora nate ana risiko amarga entuk sumber daya situs liyane, lan kinerja situs sampeyan ora tau dikurbanake.
  • Caching Gratis WordPress plugin. Cloudways nyedhiyakake plugin caching eksklusif, Breeze, kanggo kabeh pelanggan kanthi gratis. Kabeh rencana hosting uga dilengkapi cache canggih sing dibangun (Memori, Varnis, Nginx, lan Redis), uga Cache Kaca Lengkap.
  • Dhukungan redis. Ngaktifake Redis mbantu database situs sampeyan bakal luwih apik tinimbang sadurunge. Campuran karo Apache, Nginx, lan Varnish, sampeyan ora kudu khawatir karo kinerja situs sampeyan.
  • PHP siap server. Server Cloudways siap-siap PHP 7, yaiku versi PHP paling cepet nganti saiki.
  • Layanan Jaringan Pengiriman Konten (CDN). nampa layanan CDN premium saéngga server ngluncurake jagad bisa ngirim konten situs menyang pengunjung situs adhedhasar lokasi geografis.
  • Server otomatis Penyembuhan. Yen server sampeyan mudhun, Cloudways langsung mlumpat kanthi otomatis mandhiri kanggo nyuda wektu mudhun.

Kaya sing sampeyan ngerteni, kacepetan lan kinerja ora bakal dadi masalah Hosting awan.

Situs sing mbukak alon-alon ora mungkin ditindakake kanthi apik. Sinau saka Google nemokake yen wektu tundha siji detik ing wektu mbukak kaca seluler bisa nyebabake tingkat konversi nganti 20 persen.

Aku wis nggawe situs uji coba sing dianakake ing Cloudways kanggo ngawasi wektu munggah lan respon tanggapan server:

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data uptime historis lan wektu respon server aktif kaca monitor wektu munggah.

Dadi .. Sepira Cepak WordPress hosting?

Ing kene aku bakal mriksa kinerja Cloudways kanthi nguji kacepetan situs web iki (host ing SiteGround) vs salinan kloning sing tepat (nanging di-host ing Cloudways).

Iku:

  • Pisanan, aku bakal nguji wektu beban situs web iki ing host web saiki (yaiku SiteGround).
  • Sabanjure, aku bakal nyoba situs web sing padha (salinan sing diklumpukake *) nanging dadi tuan rumah ing Cloudways **.

* Nggunakake plugin migrasi, ngekspor kabeh situs, lan hosting ing Cloudways
** Nggunakake rencana DigitalOcean babagan rencana Do1GB Cloudways ($ 10 / mo)

Kanthi nindakake tes iki sampeyan bakal bisa ngerti kepiye cepet mbukak situs sing di-host ing Cloudways tenan.

Mangkene kepriye homepage (ing situs iki - host ing SiteGround) nindakake ing Pingdom:

homepage siteground

Halaman utamaku ngemot ing 1.24 detik. Sing bener banget dibandhingake karo akeh host liyane - Amarga SiteGround ora inang alon dening sembarang cara.

Pitakonane, apa luwih cepet Langgeng? Ayo goleki…

pingdom test kacepetan awan

Oh, iku bakal! Ing Cloudways homepage sing pas padha akeh mung ing 435 milliseconds, sing cedhak karo 1 detik (0.85 sing pas) luwih cepet!

Kepiye babagan kaca blog, ujar kaca review iki? Mangkene sepira kerepe SiteGround:

kinerja kacepetan

Kaca review iki akeh mung detik 1.1, maneh SiteGround menehi kacepetan gedhe! Lan kepiye Cloudways?

kaping mbukak cepet

Iki akeh mung 798 milliseconds, uga ing siji detik, lan maneh kathah luwih cepet!

Dadi apa sing kudu digawe kabeh iki?

Uga, siji bab sing mesthi, yen situs web iki di-host ing Cloudways tinimbang ing SiteGround mula bakal mbukak luwih cepet. (cathet kanggo awake dhewe: pindhahake situs iki menyang Cloudways pronto!)

Miwiti saiki Cloudways

Kasedhiya 10% telung wulan nganggo kode: web

Mlebu lan entuk 1 migrasi GRATIS kanggo situs web sampeyan sing ditangani dening ahli migrasi Cloudways.

3. Ngatur Keamanan

Nganggo pendekatan proaktif kanggo keamanan situs, sampeyan bisa dipercaya data sensitif sampeyan menyang Cloudways thanks kanggo fitur keamanan sing dibangun:

  • Firewall level-OS nglindhungi kabeh server
  • Patine rutin lan nganyari perangkat kukuh
  • 1-klik sertifikat SSL free nginstal
  • Séntikasi rong faktor kanggo akun Cloudways
  • Kapabilitas whitelisting IP

Minangka bonus sing ditambah, mung yen ana kedadeyan ing situs web sampeyan, Cloudways nawakake serep otomatis gratis data server lan gambar maya.

Kanthi a 1-klik mulihake pilihan, yen situs sampeyan ora nabrak, downtime minimal.

Yen situs sampeyan ngalami downtime (ora ana gandhengane karo pangopènan sing dijadwalake, perawatan darurat, utawa sing diarani "Force Majeure Acara"), sampeyan bakal diwenehi ganti rugi Cloudways.

Sing kridit bakal ditrapake kanggo biaya layanan sabanjure.

4. Dhukungan Pelanggan Stellar

Nalika milih panyedhiya hosting, dhukungan kudu dadi prioritas. Apa wae jinis bisnis saiki gumantung ing hosting web supaya bisa mlaku kanthi lancar. Nanging bisa uga ana kedadeyan nalika kahanan ora bisa mlaku kanthi apik.

Semono wae, yen sampeyan kudu mbutuhake pitulung, sampeyan kudu nyambungake karo sing tanggung jawab kanggo njaga data situs sampeyan.

Yen sampeyan kudu kontak karo dhukungan, sampeyan bisa ngomong karo anggota Tim Sukses Pelanggan manggon chatting, utawa ngirim tiket liwat sistem tiket lan ngatur kemajuan pitakon sampeyan.

Lan yen sampeyan pengin, sampeyan bisa "Njaluk telpon" lan ngomong karo dhukungan Cloudways liwat telpon sajrone jam kerja.

Sampeyan uga bisa nyedhaki komunitas anggota Cloudways kanggo nuduhake kawruh, pengalaman, lan keterampilan. Lan mesthi wae, sampeyan uga bisa takon!

Pungkasan, njupuk kesempatan saka Pengetahuan basis ekstensif, lengkap karo artikel babagan Miwiti, Manajemen Server, lan Manajemen Aplikasi.

artikel pitulung dhasar pengetahuan

Ora kena kanggo maca, maca artikel babagan akun, tagihan, layanan email, tambahan, lan liya-liyane.

5. Kolaborasi Tim

Katon aneh, nanging Cloudways nawakake fitur lan alat sing dirancang kanggo mbantu sampeyan lan tim kerja sama lan bisa sukses.

Iki migunani banget kanggo pangembang utawa agensi sing ngatur pirang-pirang situs web sekaligus ngliwati akeh server.

Kayata, penyebaran otomatis otomatis, wilayah pementasan tanpa watesan, lan akses SSH lan SPTP sing aman ngidini sampeyan ngluncurake proyek lan nggawe kabeh sampurna sadurunge urip.

Kajaba iku, nemtokake tugas anggota tim, transfer server menyang wong liya, aplikasi klone lan server, lan gunakake Cloudways Plugin WP Migrator kanggo gampang pindhah WordPress situs saka panyedhiya hosting liyane menyang Cloudways.

6. Ngawasi situs web

seneng ngawasi sak jam situs web sampeyan supaya sampeyan ngerti kabeh ana trek. Server data sing disimpen ing diawasi 24/7/365.

Kajaba iku, sampeyan bisa ndeleng luwih saka 16 metrik sing beda saka konsol Cloudways.

ngawasi server

Nampa nganyari nyata-wektu liwat email utawa teks saka Langganan, minangka asisten cerdas sing ngawasi kinerja situs sampeyan kabeh. Kanthi informasi sing dikirim AI bot, sampeyan bisa ngoptimalake server lan aplikasi.

Kajaba iku, sampeyan bisa nggabungake platform karo sampeyan email, Slack, HipChat, lan aplikasi saka pihak katelu liyane.

Pungkasan, njupuk kesempatan saka Integrasi anyar Relic saengga sampeyan bisa ngatasi masalah bottlenecking kemajuan sampeyan lan ndandani kanthi cepet.

Cons Cloudways

Cloudways ora diragukan minangka host awan sing unik, dipercaya, lan apik banget. Sing ngandika, iku ilang sawetara fitur penting.

1. Ora Situs Jeneng Situs

Langgeng ora nawakake registrasi jeneng domain para pelanggan, gratis utawa kanggo mbayar. Iki tegese sadurunge ndhaptar nggunakake layanan hosting, sampeyan kudu ngamanake jeneng domain liwat bakul pihak katelu.

Nambahake, nuding jeneng domain menyang panyedhiya hosting sawise nyiyapake bisa dadi angel, utamane kanggo pamilik situs web sing anyar.

Amarga iki, akeh wong bisa milih kanggo menyang papan liya kanggo kabutuhan hosting. Sawise kabeh, ninggalake kanggo ndhaptar jeneng domain, lan kudu mlebu maneh kanggo ndhaptar kanggo menehi hosting lan nunjukake URL sing mentas digawe menyang panyedhiya hosting sampeyan bakal akeh alangan kajaba ora ana sing mati nggunakake Cloudways.

Iki pancen bener nalika akeh panyedhiya hosting sing kompetitif nawakake registrasi jeneng domain gratis lan mbantu menehi domain menyang host sampeyan.

2. Ora ana cPanel utawa Plesk

Cloudways minangka perusahaan platform-minangka-layanan supaya hosting bareng tradisional cPanel lan Plesk dashboard mung ora ana.

Ana konsol khusus sing kasedhiya kanggo ngatur aplikasi sing dadi server server maya. Nanging kanggo wong sing ora digunakake kanggo prabédan sing signifikan iki, sampeyan bisa uga duwe masalah.

Ora dikepengini, cPanel lan Plesk luwih komprehensif, supaya sampeyan ngatur kabeh sing ana hubungane karo hosting saka dashboard sing trep.

Sanajan konsol Cloudways mung nate sithik, bisa dadi nggumunake manawa wong-wong sing nggawe ganti saka platform hosting sing beda.

3. Ora Hosting Email

Rencana hosting hosting Cloudways ora teka karo email terintegrasi akun kaya akeh panyedhiya hosting sing terkenal. (Nanging paling WordPress host kaya BionicWP aja nganggo hosting email).

Nanging, dheweke pengin wong mbayar saben akun email, sing bisa mbuktekake larang regane yen sampeyan nglakokake bisnis gedhe, duwe tim ukuran, lan butuh akeh akun email supaya kabeh bisa ditindakake.

Dheweke nawakake layanan email minangka tambahan mbayar tambahan. Kanggo akun email (kothak layang), sampeyan bisa nggunakake Tambah email ing Rackspace (reregan diwiwiti saka $ 1 / saben saben alamat email) lan kanggo email sing metu / transaksional, sampeyan bisa nggunakake tambahan SMTP khusus.

Rencana Hosting lan Pricing Cloud

Cloudways teka karo akeh rencana hosting ngatur sing bakal bisa digunakake kanggo kabeh wong preduli ukuran, kerumitan utawa anggaran.

cloudway ngatur wordpress rencana hosting

Kanggo miwiti, dheweke duwe 5 panyedhiya infrastruktur kanggo milih, lan rega rencana bakal beda-beda gumantung saka panyedhiya infrastruktur sing sampeyan pilih kanggo nggunakake:

  1. DigitalOcean: Rencana kalebu saka $ 10 / wulan nganti $ 80 / wulan, RAM saka 1GB-8GB, Prosesor saka 1 inti nganti 4 inti, panyimpenan saka 25GB nganti 160GB, lan bandwidth saka 1TB nganti 5TB.
  1. Linode: Rencana kalebu saka $ 12 / wulan nganti $ 90 / wulan, RAM saka 1GB-8GB, Prosesor saka 1 inti nganti 4 inti, panyimpenan saka 20GB nganti 96GB, lan bandwidth saka 1TB nganti 4TB.
  1. Vultr: Rencana kalebu saka $ 11 / wulan nganti $ 84 / wulan, RAM saka 1GB-8GB, Prosesor saka 1 inti nganti 4 inti, panyimpenan saka 25GB nganti 100GB, lan bandwidth saka 1TB nganti 4TB.
  1. Layanan Web Amazon (AWS): Rencana kalebu saka $ 85.17 / wulan nganti $ 272.73 / wulan, RAM saka 3.75GB-15GB, vCPU saka 1-4, simpen ing 4GB ngliwati papan, lan bandwidth 2GB ngliwati papan.
  1. Google Cloud Platform (GCE): Rencana kalebu saka $ 73.62 / wulan nganti $ 226.05 / wulan, RAM saka 3.75GB-16GB, vCPU saka 1-4, simpen ing 20GB ngliwati papan, lan bandwidth 2GB ngliwati papan.

     

  2. Iki minangka rencana sing ditampilake. Dheweke uga nawakake rencana tambahan, uga rencana khusus.
mitra infrastruktur awan
Mitra infrastruktur awan padha digunakake

Elinga, rencana kasebut mbayar nalika sampeyan lunga. Nalika sampeyan kudu menehi skala (utawa skala mundur) sampeyan bisa, tegese bandwidth sing luwih digunakake, luwih mbayar sampeyan.

Kajaba iku, kabeh rencana hosting duwe dhukungan ahli 24/7, instalasi aplikasi tanpa watesan, sertifikat SSL gratis, lan migrasi situs gratis.

Sampeyan bisa nyoba manawa ana rencana hosting sing kasedhiya gratis 3 dina. Saka ing kono, sampeyan mung mbayar-as-you-go lan ora tau melu kontrak apa wae.

Miwiti saiki Cloudways

ngatur WordPress hosting

Perlu ditemokake yen Cloudways nawakake kanthi lengkap ngatur WordPress hosting.

ngatur wordpress hosting

Sing ngandika, angel kanggo nemtokake apa bedane ing antarane rencana hosting Cloudways sing khas WordPress rencana hosting. Kasunyatane, ora ana pratondo yen ana rega bedane.

Aku ngrambah liwat Live Chat kanggo ngerti apa ana bedane fitur utawa rega:

cloudways ngobrol 1
cloudways ngobrol 2

Aku bakal ujar manawa tanggepan kasebut cepet banget kanggo pitakonku. Nanging, aku rada bingung kenapa dheweke misahake saben CMS menyang macem-macem kaca web - WordPress, Magento, PHP, Laravel, Drupal, Joomla, lan PrestaShop, lan Hosting WooCommerce - yen kabeh padha.

Iki nyebabake aku nggulung pirang-pirang informasi sing bisa ditindakake kanthi nyata. Iki bisa nggawe bingung kanggo wong sing nyoba mbandhingake rencana lan nggawe keputusan pungkasan.

Lan yen pengalaman pangguna ing situs web kasebut dadi frustasi iki, dheweke bisa uga ora kejawab kesempatan akeh supaya wong-wong mlebu kanggo rencana hosting amarga wong mung nilar situs kasebut sadurunge entuk cukup kanggo ndhaptar.

Pitakonan Paling Sering

Ing ngisor iki jawaban kanggo sawetara pitakon sing asring ditakonake:

Apa jinis rencana hosting awan sing kasedhiya?

Bayar-as-you-go hosting basis awan nggunakake salah siji saka limang panyedhiya infrastruktur sing kasedhiya: DigitalOcean (DO), Linode, Vultr, Amazon Web Services (AWS), lan Google Computing Engine (GCE).

Ngendi lokasi pusat data Cloudways?

Gumantung panyedhiya awan sing sampeyan pilih, sampeyan bisa dadi tuan rumah data situs sampeyan ing pusat data sing ana ing AS, Eropa, Asia, utawa Amerika Selatan. Ana 62 pusat data sing ana ing 15 negara lan 33 kutha.

Apa bisa nggunakake situs web sing wis ana ing Cloudways hosting?

Ya, tim ing Cloudways bakal migrasi situs sampeyan sing wis ana kanggo free.

Apa aku bisa munggah lan mudhun ing Cloudways?

Sampeyan mung bisa nyuda nalika nggunakake GCP lan AWS. Telu panyedhiya maya liyane duwe watesan kanggo nyuda. Nanging, minangka solusi, sampeyan bisa nggawe kloning situs sampeyan supaya bisa digunakake ing server spek sing luwih murah.

Kepiye carane mbayar-kanggo-sampeyan-kerja?

Iki tegese sampeyan mung mbayar sumber daya sing dikonsumsi. Dheweke ngisi sampeyan kanthi tunggakan, tegese bakal menehi tagihan kanggo layanan sing sampeyan gunakake ing sasi tartamtu ing wiwitan wulan ngarep. Ora ana kontrak kunci supaya sampeyan bisa nggunakake layanan kasebut kanthi bebas tanpa diikat karo kontrak.

Apa Cloudways duwe gawe situs web?

Ora, Cloudways mung ngrampungake sumber daya server lan fitur paling sithik sing kasedhiya karo saben rencana kayata kacepetan lan kinerja, keamanan, lan dhukungan pelanggan.

Apa Cloudways apik kanggo WordPress situs?

Ya, dheweke dadi panyedhiya hosting sing apik banget WordPress situs lan blog. Sampeyan entuk tanpa watesan WordPress instalasi, WP-CLI sing wis diinstal, situs pementasan tanpa watesan, lan integrasi Git. Kajaba iku, dheweke uga bakal migrasi situs sing wis ana menyang dheweke kanthi gratis.

Apa Cloudways cepet?

Ya, sing Rencana server awan Cloudways Vultr Frekuensi Dhuwur, sing didhukung dening prosesor Intel Skylake 3.8 GHz sing cepet banget, bakal mbukak WordPress situs web cepet banget.

Apa aku entuk alamat IP khusus?

Saben server sing sampeyan pasang dilengkapi lingkungan maya khusus lan alamat IP khusus.

Apa Cloudways nawakake serep gratis?

Ya, dheweke bakal nggawe serep kabeh data aplikasi lan database sing gegandhengan kanthi gratis.

Apa hosting email kalebu?

Ora, ora, nanging nawakake layanan email minangka tambahan sing kapisah. Kanggo akun email (kotak layang), sampeyan bisa nggunakake tambahan email Rackspace (rega diwiwiti saka $1/wulan).

Kepiye carane aku ngerti panyedhiya hosting awan sing kudu dipilih?

Aku ora ngerti yen aku kudu milih DigitalOcean, Vultr, Amazon Web Services (AWS), utawa Google Computing Engine (GCE)?

DigitalOcean iku salah siji saka maya paling murah karo panyimpenan basis SSD kinerja dhuwur. Kanthi 8 pusat data, sampeyan kudu milih DigitalOcean yen sampeyan butuh host web sing terjangkau kanthi bandwidth gedhe.

Vultr minangka panyedhiya maya paling terjangkau kanthi lokasi paling akeh. Dheweke nawakake panyimpenan SSD lan bandwidth sing meh ora ana watesan ing 13 lokasi. Pilih Vultr yen rega murah minangka faktor kunci kanggo sampeyan.

Linode nerangake karo fitur ekstensif ing prices gedhe. Linode njamin wektu aktif 99.99%, dipercaya luwih saka 400K pelanggan ing saindenging jagad. Pilih Linode yen sampeyan pengin solusi hosting skalabel kanggo e-commerce lan aplikasi khusus.

Layanan Web Amazon (AWS) nawakake infrastruktur sing dipercaya. Iki ngirimake ukuran disk sing fleksibel, bisa diukur, lan bisa dikonfigurasi lan bandwidth kanthi 8 pusat data ing 6 negara. Pilih AWS yen sampeyan hosting bisnis gedhe lan situs web intensif sumber daya.

Google Compute Engine (GCE) minangka infrastruktur hosting awan sing kuat lan dipercaya kanthi kinerja sing efisien GoogleJeneng merek kanthi rega sing menarik kanthi wektu aktif 99.9%. Pilih GCE yen sampeyan hosting bisnis gedhe lan situs web intensif sumber daya.

Apa Cloudways duwe uji coba gratis?

Ya, sampeyan bisa mlebu nyoba 3 dina gratis wektu (ora mbutuhake kertu kredit) lan njupuk layanan kanggo muter test.

Review Hosting Web Cloudways 2022 - Ringkesan

Apa Aku Rekomendasi Awan Awan?

Ya, aku.

Amarga ing pungkasan, Cloudways minangka pilihan hosting awan sing dipercaya lan terjangkau kanggo maksud apa wae WordPress pemilik situs web, preduli saka tingkat skill utawa jinis situs.

Amarga platform sing dideleng awan, sampeyan bisa ngalami kecepatan sing cepet banget, kinerja situs sing optimal, lan keamanan ndhuwur.

Kabeh iki dirancang kanggo menehi pengunjung situs kanthi pengalaman pangguna sing paling apik lan supaya data situs sampeyan bakal aman saka kegiatan mbebayani.

Sing kandha, bedane Cloudways bisa nggawe rumit banget kanggo pamilik situs web wong anyar ing wiwitan. Ana ora ana cPanel utawa Plesk tradisional, ora ana cara kanggo ndhaptar jeneng domain karo Cloudways, lan ora hosting email fitur.

Iki nambah rega hosting sakabèhé lan nggawe luwih akeh hubungane tinimbang panyedhiya hosting sing dibandhingake liyane ing pasar saiki.

Yen sampeyan mutusake bisa melu dheweke, nimbang kelainan lan kontra sadurunge mlebu. Utawa, njupuk kauntungan saka Periode nyoba gratis 3 dina kanggo mesthekake yen duwe fitur sing dibutuhake kanggo skala bisnis lan ngatur akun hosting sampeyan.

Saka ing kana, luangkan wektu kanggo maca dokumentasi lan kenal karo platform Cloudways supaya sampeyan ora kesasar sawetara fitur sing kasedhiya karo solusi hosting unik iki.

DEAL

Entuk diskon 10% suwene 3 wulan nganggo kode WEBRATING

Saka $ 12 saben wulan

Pangguna Anggota

Seneng seneng

dirating 5 metu saka 5
Muga 23, 2022

Cloudways mung katon luwih larang nanging pungkasane biaya sampeyan luwih murah ing jangka panjang. Siteground ngisi dhuwit luwih akeh kanggo VPS tanpa menehi fitur tambahan. Cloudways luwih murah lan server VPS katon luwih cepet tinimbang host web liyane.

Avatar kanggo Rue
werna

Host awan paling apik

dirating 4 metu saka 5
April 22, 2022

Aku seneng kabeh fitur apik tenan sing ditawakake nanging regane bisa rada larang yen sampeyan ora entuk lalu lintas akeh. Situsku mung entuk 100 pengunjung seminggu, lan sanajan mlaku luwih cepet ing Cloudways, aku rumangsa dadi overkill. Yen aku pindhah menyang host web sing dienggo bareng, aku bisa ngirit paling sethithik $5 saben wulan. Sakabèhé, layanan punika saestu gedhe. Dhukungan pelanggan pancen grapyak lan responsif. Dheweke ngrampungake pitakon sampeyan kanthi cepet.

Avatar kanggo Sammi
Sammy

hosting cepet

dirating 5 metu saka 5
Maret 3, 2022

Cloudways minangka alternatif sing apik kanggo perusahaan hosting web tradisional. Sampeyan entuk fitur sing padha sing ditawakake perusahaan hosting web kalebu dhukungan pelanggan sing apik. Sampeyan uga entuk kinerja sing luwih apik kanggo setengah saka regane karo host web tradisional. Aku wis nyoba hosting sing dienggo bareng lan hosting VPS karo host web liyane nanging situsku durung nate cepet kaya ing Cloudways. Aku mbayar luwih sithik tinimbang hosting web tradisional nanging pancen worth iku.

Avatar kanggo Lars
Lars

Favorit Hosting Cloudku

dirating 5 metu saka 5
Oktober 7, 2021

Cloudways minangka panyedhiya hosting sing ideal. Cocog banget kanggo bisnis cilik menyang perusahaan gedhe. Kinerja unggul iki bisa dikelola WordPress cloud hosting iku terjangkau banget yen sampeyan bakal nganggep kabeh gratis sing pancen nduweni nilai kanggo bisnis sampeyan.

Avatar kanggo Mookie A
Mookie A

Masalah cPanel

dirating 3 metu saka 5
Oktober 3, 2021

Yen sampeyan seneng nggarap cPanel kaya aku, mula Cloudways ora kanggo kita. Cloudways mesthi dadi cloud hosting. Terjangkau karo gratis sing pancen apik tenan. Nanging, aku mung pengin panel kontrol cPanel dadi aku menehi rating sing adil.

Avatar kanggo Zoey I
Zoey aku

Aku seneng karo wong sing gratis

dirating 4 metu saka 5
September 23, 2021

Cloudway bisa uga ora duwe hosting email. Nanging, iki ora apik kanggo rega, kinerja, lan kabeh gratis kayata migrasi situs gratis, sertifikat SSL, CDN gratis & IP khusus, lan uga backup otomatis gratis. Iki regane malah luwih gedhe tinimbang sing sampeyan bayar.

Avatar kanggo Sam R
Sam R

Marem banget

dirating 5 metu saka 5
September 9, 2021

Aku wis cedhak karo Cloudway udakara sepuluh taun kepungkur lan aku kudu ujar manawa aku pancen wis wareg. Fitur "mbayar nalika sampeyan lunga" nggawe sampeyan bebas bebas ngatasi masalah kasebut tanpa strings. Sampeyan mesthi bakal seneng fitur lan mupangate kanggo ngatur WordPress hosting Sejatine minangka pamula, sampeyan pancen duwe investasi kanggo mbukak toko online. Dadi karo Cloudway pancen investasi sing gedhe, aku bisa menehi saran marang kabeh wong.

Avatar kanggo Gen Z
Gen Z

Masalah Dhukungan Penagihan

dirating 2 metu saka 5
September 9, 2021

Aku nyoba mbayar tagihan kanggo Cloudway nanging kayane ora bakal bisa mbayar kertu kredit kanthi bener. Aku wis nyoba kertu liyane lan malah kertu liyane sing aku duwe sing cocog karo gateway pembayaran liyane, nanging masalah sing padha tetep durung bisa diselesaikan. Aku wis nyoba ngubungi departemen tagihan nanging ora nampa wangsulan aktif babagan iki. Aku kudu mbayar wong-wong mau ing kantore. Dadi, aku mung mandheg anggone urusan karo wong-wong mau sawise iku.

Avatar kanggo Kristy Crawford
Kristy Crawford

Gedhe !!

dirating 5 metu saka 5
Juli 20, 2020

Aku seneng cloud hosting saka Cloudway. Aku kelangan rangking SEO amarga app ing serverku, lan insinyur teknis mbantu aku ngrampungake masalah sajrone seminggu mung 30 menit! Wong-wong kasebut trampil lan cepet ngrampungake masalah kasebut. Aku nyaranake banget - sampeyan ora bakal entuk siji-sijine layanan pelanggan ing endi wae!

Avatar kanggo Randy
Randy

Kamungkinan Company!

dirating 5 metu saka 5
Juli 12, 2020

Aku saranake Cloudways kanggo struktur backend, dhukungan lan layanan pelanggan sing apik. Dheweke dadi perusahaan sing luar biasa lan nggawe kabeh bisa mili kanthi sampurna.

Avatar kanggo Jacki
jackie

Quality WordPress hosting

dirating 4 metu saka 5
Juni 8, 2020

Aku seneng Cloudways, ora ana keluhan saiki.

Avatar kanggo E. Phelps
E. Phelps

Hosting sing apik nanging tiket entuk suwe

dirating 3 metu saka 5
Juni 2, 2020

Hosting apik, nanging nalika mlebu tiket dhukungan, butuh 8 jam kanggo sapa wae sing nanggapi. Iku mung instalasi PHP sing gampang.

Avatar kanggo Jo
Jo

Digunakake kanggo 4 taun nganti saiki

dirating 4 metu saka 5
Muga 30, 2020

Nganggo patang taun suwene aku nggunakake Cloudway lan aku dadi pelanggan sing seneng. Aku asline ganti amarga akeh masalah Bluehost. Aku durung nemoni situsku sapisan. Dhukungan tech sok-sok katon, kadhang kala sampeyan bisa nemokake wong sing bisa nulungi sampeyan kanthi cepet, lan wektu liya mbutuhake wektu sing sithik, nanging isih penting amarga para teknisi pancen sabar lan kayane seneng nulungi sampeyan, kayane ora nesu kaya biyen nelpon Bluehostlol.

Avatar kanggo JC
JC

Proses Ndhaptar Dhowo

dirating 3 metu saka 5
Muga 8, 2020

Nyoba ngliwati bot obrolan cilik kanggo proses registrasi, mula aku dikandhani yen ngenteni 4 jam. Iki nggawe aku lunga, nanging aku tetep tetep bisa. Nganti saiki, hosting rata-rata. Ora yakin manawa entuk cloud hosting nanging bisa uga wektu bakal dingerteni.

Avatar kanggo Sal
Sal

Customer Wareg

dirating 4 metu saka 5
Maret 1, 2020

Ora ana akeh fitur kothak sing bakal sampeyan lakoni kanthi cpanel normal, nanging rega lan kemudahan panggunaan, uga kacepetan lan akses menyang sawetara setelan canggih sing cocog. Aku mikir kabeh wong kudu nyoba nyoba gratis (yen isih ditawakake) mung kanggo ndeleng manawa sampeyan seneng.

Avatar kanggo Kasper
Kasper

Luwih becik ngatur w / serverpilot VPS sampeyan dhewe

dirating 2 metu saka 5
Februari 25, 2020

Regane rada konyol. Cukup atur VPS sampeyan dhewe. Aku ora ngomong apa-apa bab dhukungan teknologi. Situs web saya apik banget. Ora ngerti sebabe aku mbayar luwih akeh kanggo miwiti, nanging nalika waktune gawe anyar, aku kaya ora-ora, aku metu .. Ora regane $$ babar pisan.

Avatar kanggo Maddy Knox
Knox Maddy

Kaprapan

dirating 1 metu saka 5
Januari 12, 2020

Yen situsku bermigrasi menyang Cloudway, mula apik, utawa aku mikir! Sawise migrasi, aku nyunting server DNS supaya domain saya disebar. Aku mriksa cathetan dina mengko, lan wis rampung. Nanging nalika nggawa situsku, isih ana host webku sing lawas. Nalika aku takon karo pendukung rep obrolan babagan iki, dheweke bisu banget. Dheweke nyoba ngarani sertifikat SSL sing uga diinstal ulang. Aku wis ora golek ing endi-endi, banjur ngobrol karo wong liya, ora mbiyantu maneh. Ngobrol karo rep chat nomer telu lan kabeh sing diucapake yaiku "Aku ngerti" .. lan ngono wae! Ora liya. Miturutku, yen bisu, aku ora pengin dheweke duwe kontrol situs webku! Dadi aku nuntut pengembalian dana lan mbukak hosting liyane sing sejatine luwih murah. Aku ora mikir bakal nyoba perusahaan liyane ing mbesuk sing kayane bangga karo hosting cloud.

Avatar kanggo Trent
Trent

Mendhung mega dibuwang lan dilapisi

dirating 3 metu saka 5
Desember 17, 2019

Cloudways minangka perusahaan sing apik nalika pisanan diluncurake. Nanging banjur padha serakah. Aku uga duwe sawetara situs sing dimuat alon-alon, lan aku mbayangake amarga aku duwe rencana hosting dhasar. Aku ora nyaranake iki.

Avatar kanggo Peter
Peter

Dheweke mbatesi ijin menyang server sampeyan dhewe

dirating 2 metu saka 5
September 24, 2019

Aja dipercaya wong-wong mau! wong mgayomi sing makarya ing mburi situs sampeyan ing server sampeyan, dhukungan teknologi saka Pakistan sing pura-pura saka Eropa, ijin diwatesi kanggo serverku sawise kontak pungkasan kanggo dhukungan, aja nganti kabeh biaya!

Avatar kanggo Drew
Drew

Aku seneng dhukungan teknologi dheweke

dirating 4 metu saka 5
Juli 20, 2019

Salah sawijining klompok dhukungan teknologi paling apik sing wis dakkandhakake. Dheweke efisiensin banget lan pengin ngatasi masalah sampeyan kanthi cepet. Dheweke nduwe dorongan sing padha karo sampeyan nalika situs sampeyan nemoni masalah lan dheweke ora kepengin melu lan ngatasi masalah kasebut (tinimbang nggawe sampeyan nindakake dhewe). Iki minangka wong sing apik banget.

Avatar kanggo Diane
Diana

Ngisi daya sing lucu, banjur ngisi CC yen ora kudune

dirating 1 metu saka 5
Maret 14, 2018

Perlu mbukak port (3000) kanggo fungsi obrolan. Sampeyan ora duwe akses menyang salah siji saka iki supaya sampeyan ngerti. Staff dhukungan ngrampungake iki sajrone 2 menit kanthi harfiah. Kabeh apik banget nganti telung dina mengko pelabuhan ditutup. Ditelpon kanggo ndeleng apa sing dikarepake, dheweke njaluk $ 100 saben wulan kanggo RENCANA AS $ 10. WTF. Kita langsung mbatalake kabeh lan isine jajan? Dheweke isih ngisi kertu kredit kita seminggu mengko. Wong-wong iki apus-apus, pancen ora profesional lan teduh. Aja ngindhari.

Avatar kanggo Doug Osborn
Doug Osborn

Kirim Review

Deleng Update

  • 10/12/2021 - Nganyari cilik
  • 05/05/2021 - Meluncurake Droplet Premium Digital Digital Kanthi CPU Cepet & SSD NVMe
  • 01/01/2021 - Nganyari rega Cloudway

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.