Home » Cloud Storage

Layanan Cloud Storage paling apik kanggo keperluan pribadi lan bisnis ing taun 2021

Pengungkapan afiliasi: Kita bisa entuk komisi afiliasi yen sampeyan tuku liwat link ing situs iki. Selengkapnya.

Simpenan awan panyedhiya ngidini sampeyan nyimpen file ing server, ngamanake lan njamin bisa ngakses kapan wae, saka endi wae, lan ing piranti apa wae. Sadurunge milih sing arep dipilih, ayo mbandhingake panyimpenan maya paling apik ing pasar saiki.

Ringkesan cepet:

  • Pilihan panyimpenan maya murah paling apik: pCloud ⇣ Yen sampeyan duwe anggaran sing nyenyet, nanging isih pengin ngakses sabisane fitur canggih, pCloud minangka pilihan sing cocog karo rencana umur sing terjangkau.
  • Panyimpenan maya paling apik kanggo panggunaan bisnis: Sync.com ⇣ Penyedia panyimpenan maya populer iki duwe macem-macem fitur, integrasi keamanan terkemuka ing industri, lan regane dhuwit kanthi apik.
  • Panyimpenan maya paling apik kanggo panggunaan pribadi: Dropbox ⇣ Sapa wae sing nggoleki panyedhiya maya kanthi kualitas dhuwur kanthi panyimpenan murah lan rencana gratis sing kuat bakal seneng karo Dropbox.

Panggunaan panyimpenan méga umum banget supaya sampeyan wis nggunakake tanpa sadhar. Kita ndeleng sampeyan, sing duwe akun Gmail! Nanging yen sampeyan pengin luwih serius utawa luwih disengaja kanthi nggunakake panyimpenan cloud, waca. 

Keamanan lan privasi minangka rong perkara sing paling penting nalika milih panyimpenan maya sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan.

Sampeyan kudu nyoba priksa manawa sampeyan milih panyedhiya sing nggunakake enkripsi ilmu nol, duwe Highly infrastruktur server sing aman, Lan nilai privasi ndhuwur kabeh liya.

Kita bakal mbantu sampeyan navigasi pitakon wiwit "apa panyedhiya panyimpenan maya sing paling apik" nganti "macem-macem jinis panyimpenan maya" lan liya-liyane. Ayo miwiti.

Panyedhiya Cloud Storage paling apik ing taun 2021

1. pCloud (Nilai paling apik kanggo dhuwit lan panyimpenan awan murah ing taun 2021)

pocoud

Lumbung: Nganti 2TB

Panyimpenan gratis: Panyimpenan maya gratis 10GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 2TB kanggo $ 95.88 saben taun ($ 7.99 saben wulan)

Ringkesan cepet: pCloud minangka panyedhiya panyimpenan basis Swiss sing aman lan gampang digunakake, supaya sampeyan bisa nyimpen nganti 10GB gratis, lan nawakake rencana seumur hidup nganti 2TB sing nggawe layanane luwih murah ing jangka panjang amarga sampeyan ora prelu sumelang ing babagan biaya nganyari.

situs: www.pcloud.com

Apa sing nggawe pCloud tampil saka para pesaing bisa uga paling penting yaiku panyimpenan cloud permanen sing permanen.

fitur:

  • Panyimpenan maya umur kanthi pambayaran siji
  • Ora ana watesan ukuran file
  • Rencana gratis loman
  • Pamuter musik sing dibangun
  • Pilihan keamanan lan privasi lengkap

Daripada rencana pambayaran saben wulan utawa taunan, pangguna pCloud mung milih a panyimpenan maya siji-wektu ragad lan disetel karo panyimpenan maya wiwit saiki.

Yen sampeyan masangake pilihan iki karo antarmuka sing fungsional, gampang digunakake, ora ana watesan ukuran file, lan pilihan saka ngendi nyimpen data (AS utawa EU) kanggo masalah privasi, pCloud bisa menehi tawaran sing apik banget kanggo cloud pribadi pangguna panyimpenan.

fitur pcloud

pCloud uga nawakake salah sawijining fitur sing angel ditemokake sing apik kanggo sawetara: pamuter musik internal.

Nanging, pangguna bisnis bisa uga ngerteni manawa persiyapan iki kurang apik, lan pCloud ora duwe fitur liyane sing nggampangake kolaborasi lan integrasi pihak katelu.

Pros

  • Ragad siji wektu - ora kudu dibayar saben wulan utawa taunan (utawa lali)
  • Gampang kanggo nggunakake
  • Ora ana watesan file
  • Pilihan privasi sing apik

cons

  • Ora ana kolaborasi
  • Kurang opsi integrasi
  • Dhukungan winates
  • Enkripsi end-to-end (pCloud Crypto) minangka tambahan sing dibayar

Rencana reregan

Ana akun gratis loman kanthi panyimpenan nganti 10GB.

Antarane rencana sing dibayar, pCloud nawakake premium, premium, lan bisnis. Saben-saben kasebut bisa dibayar saben wulan utawa kanthi biaya sak umur.

Rencana Gratis
  • transfer data: 3 GB
  • Lumbung: 10 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Lite
  • transfer data: 250 GB
  • Lumbung: 150 GB
  • Rencana saben wulan: ora kasedhiya
  • Rencana tahunan: $ 1.67 saben wulan ($ 19.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 59 (pambayaran sapisan)
Rencana Pro
  • transfer data: 2 TB (2,000 GB)
  • Lumbung: 1 TB (1,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 4.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 4.17 saben wulan ($ 49.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 149 (pambayaran sapisan)
Pro + Rencana
  • transfer data: 8 TB (8,000 GB)
  • Lumbung: 5 TB (5,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 17.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 15 saben wulan ($ 179.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 499 (pambayaran sapisan)

Line ngisor

Gampang dipikir yen pCloud larang. Nanging, pambayaran sepisan luwih murah ing jangka panjang amarga sampeyan ora prelu kuwatir babagan biaya nganyari maneh. Sampeyan uga bisa yakin manawa data aman, amarga enkripsi sing kuat lan redhundhansi ekstensif.

Info liyane babagan pCloud lan kepiye layanan panyimpenan cloud bisa nguntungake sampeyan. 

… Utawa waca rinci review pCloud kene

2. Sinkronisasi.com (Panyimpenan maya kacepetan & keamanan paling apik)

sync.com

Lumbung: Nganti 2TB

Panyimpenan gratis: Panyimpenan maya gratis 5GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 2TB kanggo $ 96 saben taun ($ 8 saben wulan)

Ringkesan cepet: Panyimpenan maya Sync.com sing gampang digunakake kanthi cepet, privasi, lan keamanan kanthi rega terjangkau. Sampeyan uga duwe rencana gratis sing bisa digunakake kanggo nyoba, lan metu saka kothak kanthi enkripsi enol sing kalebu.

situs: www.sync.com

Yen sampeyan ngupayakake pilihan panyimpenan awan paling apik, Sync bakal dadi pilihan sing paling apik.

fitur:

  • Keamanan nol-kawruh
  • Versi file sing apik banget
  • Ora ana watesan ukuran file

Nalika panyedhiya panyimpenan maya liyane bisa nawakake luwih saka siji utawa rong wilayah tartamtu, Sync nawakake solusi paling apik ing umum.

Digawe ing Kanada taun 2011 kanthi fokus utama ing privasi pangguna, Sync bisa diakses kanthi gampang lan gampang pangguna.

fitur sink.com

Instalasi gampang lan umume operasi kalebu pendekatan seret lan culake. Panyimpenan maya sing aman iki nampa file apa wae, lan file kasebut gampang dituduhake.

Nanging, layanan panyimpenan cloud iki mung nawakake kontrak tahunan lan bisa uga ora cocog karo sampeyan yen mbutuhake fleksibilitas rencana saben wulan.

Pros

  • Prioritasake kepatuhan hukum privasi
  • Kesalahan, pamulihan file sing gampang
  • Nuduhake file gampang
  • Pilihan macem-macem pilihan
  • Entuk panyimpenan gratis liwat rujukan. 

cons

  • Klien desktop sing sederhana banget
  • Ora ana kontrak sing luwih cekak saka 1 taun
  • Ora ana dhukungan langsung

Rencana reregan

Sync nawakake rencana rega murah, kalebu opsi gratis sing solid uga 4 level mbayar: dhasar solo, profesional solo, standar tim, lan tim tanpa wates. Kaloro rencana adhedhasar tim kasebut regane miturut jumlah pangguna.

Rencana Gratis
  • transfer data: 5 GB
  • Lumbung: 5 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Mini Pribadi
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 200 GB
  • Rencana tahunan: $ 5 saben wulan ($ 60 tagihan saben taun)
Rencana Dhasar Pro Solo
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 8 saben wulan ($ 96 tagihan saben taun)
Rencana Standar Pro Solo
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 3 TB (3,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 12 saben wulan ($ 144 tagihan saben taun)
Rencana Pro Solo Plus
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 4 TB (4,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 15 saben wulan ($ 180 tagihan saben taun)
Rencana Standar Pro Teams
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 1 TB (1000GB)
  • Rencana tahunan: $ 5 saben wulan saben pangguna ($ 60 tagihan saben taun)
Rencana Pro Teams Plus
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 4 TB (4,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 8 saben wulan saben pangguna ($ 96 tagihan saben taun)
Rencana Lanjut Tim Pro
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 15 saben wulan saben pangguna ($ 180 tagihan saben taun)

Garis ing ngisor:

Sync minangka solusi panyimpenan maya sing langsung karo rega sing cukup kanggo papan panyimpenan gedhe. Layanan kasebut cukup dhasar, nanging kesederhanaan kasebut narik kawigaten, utamane kanggo pangguna sing ora pengin akeh fitur. Sanajan dhukungan pelanggan duwe opsi winates, keamanan ekstra lan integrasi pihak katelu diwatesi. Dadi, yen sampeyan nggoleki solusi panyimpenan cloud sing sederhana lan efektif, daftarkan akun kanthi sinkronisasi saiki kanggo miwiti. 

Info liyane babagan Sync lan kepiye layanan panyimpenan cloud bisa nguntungake sampeyan. 

… Utawa waca rinci Sinau Sync.com kene

3. Icedrive (Pilihan keamanan sing paling apik lan kemudahan panggunaan)

icedrive

Lumbung: Nganti 2TB

Panyimpenan gratis: Panyimpenan maya gratis 10GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 1TB kanggo $ 229 saben taun ($ 4.17 saben wulan)

Ringkesan cepet: Icedrive nawakake fitur sing apik tenan, keamanan dhuwur, lan rega kompetitif nanging ora ana ing departemen kolaborasi lan ora ana dhukungan.

situs: www.jangkruk.net

Icedrive, didegaké ing 2019, minangka salah sawijining panyedhiya panyimpenan maya sing paling anyar lan anyar.

Fitur Icedrive

  • Pratinjau file, sanajan ing file sing dienkripsi
  • Rencana gratis sing murah banget karo 10GB
  • Nuduhake file lan folder
  • Versi file

Opsi panyimpenan maya iki akeh potensial, lan kanthi 10GB papan panyimpenan gratis, sampeyan ora bisa ngalahake Icedrive minangka salah sawijining rencana gratis sing paling loman.

Kaya Sync, Icedrive prioritas utama kanggo privasi lan ngirim. Iki uga nawakake antarmuka pangguna sing resik lan langsung sing bisa dadi pangguna anyar, lan drive virtual tegese ora bakal ngatasi hard drive sampeyan.

fitur icedrive

Nanging, isih ana ruang kanggo tuwuh, lan pangguna bisa uga ora kekurangan opsi kolaborasi utawa kemampuan kanggo nggabungake karo aplikasi produktivitas pihak katelu kaya Microsoft 365.

Keamanan Icedrive

Kanthi Icedrive, sampeyan bisa mbebasake papan hard drive kanthi mindhah file menyang cloud lan ngirit dhuwit sajrone jangka panjang amarga nawakake tarif panyimpenan sing dhuwur.

Icedrive nggawa sawetara fitur keamanan sing paling canggih ing njaba kalebu nuduhake file sing tegese mung sing duwe akses menyang tautan bareng sing bakal bisa ndeleng bagean apa wae sing ana ing folder tartamtu kasebut.

Sampeyan uga kudu nyathet yaiku enkripsi end-to-end ilmu-nol sing tegese sanajan ana wong sing bisa hack sandhi liwat tembung sandhi, dheweke ora bakal bisa ndeleng apa-apa tanpa ndhelik utawa mbatalake data sampeyan.

Algoritma twofish

Twofish minangka enkripsi kunci simetris sing dirancang dening Bruce Schneier lan Niels Ferguson. Ukuran blok 128-bit, nggunakake 256 bit bit, lan bisa nggunakake tombol nganti 512 bit. Jadwal kunci Twofish gumantung karo cipher Blowfish kanggo operasi inti. Twofish kasusun saka 16 puteran kanthi wolung subkeys sing padha saben babak; total data independen iki njamin resistensi tumrap serangan plaintext sing gegandhengan / dipilih.

Icedrive minangka siji-sijine layanan panyimpenan cloud sing dienkripsi sing nggunakake algoritma Twofish.

Enkripsi pengetahuan Zero

Penawaran Icedrive enkripsi end-to-end ilmu-noln tegese mung sampeyan duwe akses menyang file, sanajan ora Icedrive.

Enkripsi enol-ilmu minangka cara scrambling informasi supaya ora bisa diwaca dening wong liya kajaba wong utawa komputer sing ngasilake lan ndhelik. Iki njamin ora ana liyane, nanging sampeyan bisa ndeleng data kanthi bentuk sing ora dikramu.

Storage cloud-knowledge Icedrive ndhelik kabeh sisih klien file sing tegese karyawan Icedrive ora bakal entuk akses menyang alesan apa wae, kalebu ing server.

Privasi sampeyan dijaga karo panyimpenan awan tanpa pengetahuan saka Icedrive!

Pros

  • Rencana panyimpenan gratis sing apik tenan
  • Fitur keamanan lan privasi sing kuwat
  • Antarmuka sing gampang digunakake
  • Drive virtual

cons

  • Kurang opsi kolaborasi sing apik
  • Ora nawakake integrasi pihak katelu
  • Mung pangguna Windows sing bisa nggunakake kabeh fitur

Rencana lan Harga Icedrive

Entuk penghargaan paling dhuwur kanggo rencana gratis, Icedrive's Panyimpenan gratis 10GB dipasangake karo fitur sing apik banget, mula sampeyan bisa uga ora mbutuhake salah sawijining opsi sing dibayar.

Nanging yen sampeyan nindakake, Icedrive nawakake telung level: Lite, Pro, lan Pro +, umume beda karo bandwidth lan watesan panyimpenan.

Rencana Gratis
  • transfer data: 3 GB
  • Lumbung: 10 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Lite
  • transfer data: 250 GB
  • Lumbung: 150 GB
  • Rencana saben wulan: ora kasedhiya
  • Rencana tahunan: $ 1.67 saben wulan ($ 19.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 99 (pambayaran sapisan)
Rencana Pro
  • transfer data: 2 TB (2000 GB)
  • Lumbung: 1 TB (1000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 4.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 4.17 saben wulan ($ 49.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 229 (pambayaran sapisan)
Pro + Rencana
  • transfer data: 8 TB (8000 GB)
  • Lumbung: 5 TB (5000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 17.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 15 saben wulan ($ 179.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 599 (pambayaran sapisan)

Line ngisor

Icedrive minangka pendhatang ing papan panyimpenan maya, sing jarene, mesthi nuduhake sawetara pratandha sing janjeni banget.

Nawakake papan luwih akeh tinimbang pesaing lan rega sing apik. Kanthi keamanan, dheweke nawakake fitur sing dipercaya kayata enkripsi Twofish, enkripsi ing sisi klien uga nol data sampeyan sing bakal nggawe sampeyan aman nalika nyimpen file ing wektu sing suwe.

Nanging kekurangane; dheweke minangka perusahaan sing cukup anyar lan yen sampeyan ngganggu sampeyan, mula luwih becik sampeyan golek panyedhiya liyane kayata Dropbox utawa Sync, sing wis suwe. Nanging yen sampeyan ora ngrusak, mula coba saiki ing Icedrive! File sampeyan aman kanthi panyimpenan cloud tanpa pengetahuan saka Icedrive!

Info liyane babagan Icedrive lan kepiye layanan panyimpenan cloud bisa nguntungake sampeyan. 

4 Dropbox (Pimpinan industri nanging kekurangan privasi)

dropbox

Lumbung: 2000 GB - 3 TB

Panyimpenan gratis: Panyimpenan maya gratis 2GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 2TB kanggo $ 9.99 saben wulan ($ 119.88 tagihan saben taun)

Ringkesan cepet: Dropbox minangka salah sawijining pemimpin industri panyimpenan cloud, lan nawakake fitur sing apik banget kayata kolaborasi, integrasi alat, lan folder desktop sing disinkronake kanggo akses ing endi wae. Nanging, Dropbox ambruk nalika nerangake privasi lan keamanan.

situs: www.dropbox.com

Saliyane duwe prestise dadi salah sawijining pemain asli ing bidang solusi panyimpenan cloud, Dropbox njupuk sebutan sing paling apik kanggo kolaborasi tim.

fitur:

  • Pilihan kolaborasi sing apik, kalebu Office lan Google Docs
  • Akses menyang macem-macem integrasi pihak katelu
  • Tandatangan digital
  • Alat portofolio sing bisa disesuaikan

Kanthi Dropbox Paper fitur, tim bisa kolaborasi ing dokumen kanthi macem-macem cara, nambah kabeh saka video menyang emoji, lan nambah komentar menyang grup utawa pangguna tartamtu.

Uga nawakake integrasi karo Microsoft Office lan Google Docs kanggo kolaborasi luwih gedhe. Fitur liyane sing populer kanggo layanan panyimpenan cloud iki yaiku opsi tandha tangan digital.

Nanging, Dropbox ora duwe keamanan sing kuwat dibandhingake karo panyedhiya cloud liyane, lan akeh pangguna sing sambat babagan struktur rega sing luwih gedhe.

Pros

  • Kapabilitas kolaborasi ekstensif
  • Fitur teken digital
  • Integrasi produktivitas pihak katelu
  • Kompatibel ing macem-macem OS lan platform seluler

cons

  • Rencana rega luwih larang
  • Ora ana enkripsi end-to-end
  • Panyimpenan winates, utamane ing rencana gratis

Rencana reregan

Dropbox teka ing mburi spektrum solusi panyimpenan cloud sing paling larang. Ana opsi akun gratis, nanging menehi pilihan 2GB, sing ana ing jejere panyedhiya liyane.

Penawaran sing dibayar kasedhiya ing telung paket: Dropbox Plus, Dropbox Family, lan Dropbox Professional, sing sampeyan mbayar pangguna kanggo 2000GB.

Rencana dhasar
  • Lumbung: 5 GB
  • biaya: GRATIS
Plus Plan
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 9.99 saben wulan ($ 119.88 tagihan saben taun)
Rencana Kulawarga
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 16.99 saben wulan ($ 203.88 tagihan saben taun)
Rencana Profesional
  • Lumbung: 3 TB (3,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 19.99 saben wulan saben pangguna
  • Rencana tahunan: $ 16.58 saben wulan saben pangguna ($ 198.96 tagihan saben taun)
Rencana Standar
  • Lumbung: 5 TB (5,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 15 saben wulan saben 3+ pangguna
  • Rencana tahunan: $ 12.50 saben wulan saben 3+ pangguna ($ 150 tagihan saben taun)
Rencana lanjutan
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana saben wulan: $ 25 saben wulan saben 3+ pangguna
  • Rencana tahunan: $ 20 saben wulan saben 3+ pangguna ($ 240 tagihan saben taun)

Line ngisor

Dropbox dianggep minangka panyedhiya sing nggawe panyimpenan awan dadi fenomena utama. Wis pirang-pirang taun ana ing pasar; mula, panyedhiya liyane wis nyalin sebagian besar fitur lan ide. Kekuwatan utamane yaiku nyedhiyakake fitur sing gampang digunakake. Dadi, yen sampeyan nggoleki layanan panyimpenan sing nduweni fitur kolaborasi sing apik lan integrasi sing kuat, mula Dropbox minangka layanan sing cocog.

Info liyane babagan Dropbox lan kepiye layanan panyimpenan cloud bisa nguntungake sampeyan.

5. NordLocker (Aman & kabeh-ing-siji VPN & pangatur tembung sandhi)

nordlocker

Lumbung: Nganti 500GB

Panyimpenan gratis: Panyimpenan maya gratis 3GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: Rencana 500GB yaiku $ 3.99 saben wulan ($ 47.88 ditagih saben taun)

Ringkesan cepet: NordLocker "minangka solusi enkripsi disk sing nawakake pangguna kontrol lengkap babagan data. Iki tegese bisa mbukak lan mbongkar file kaya ing hard drive konvensional nanging tanpa repot ndhelik / enkripsi. "

situs: www.nordlocker.com

Sampeyan bisa uga wis kenal karo perusahaan ing mburi Waca rangkeng-, nanging ora kudu disimpen awan. Penyedia layanan panyimpenan cloud iki diwiwiti minangka ora mung alat enkripsi.

fitur:

  • Enkripsi lan keamanan sing ora bisa diganggu
  • Enggo bareng sing adhedhasar undhangan sing sederhana
  • Piranti tanpa wates
  • operator 24 / 7

Nanging, perusahaan ing mburi NordVPN kondhang mutusake ing taun 2019 kanggo nggedhekake bisnis panyimpenan cloud pribadi.

Amarga alasan sing jelas, iki ndadekake NordLocker ing sisih ngarep paket yen enkripsi end-to-end dadi prioritas sampeyan.

Perusahaan kasebut yakin banget karo keamanane, mula menehi sponsor tantangan hacking ing taun 2020 lan ora ana kontestan sing bisa sukses ngrusak.

keamanan nordlocker

Keamanan kajaba, Nilai jual paling gedhe NordLocker kayane fokus ing panggunaan gampang lan antarmuka sing resik lan langsung.

Nanging, rencana kasebut regane cukup larang, opsi pambayaran luwih diwatesi, lan ora duwe sawetara fitur jeneng sing luwih gedhe ing game cloud storage.

Lan kanthi teknis, NordLocker mung minangka sisi enkripsi saka panyimpenan maya lan mula kudu masangake karo panyedhiya liyane kanggo pengalaman panyimpenan maya sing lengkap.

Pros

  • Enkripsi end-to-end sing apik banget
  • Enkripsi iku cepet, otomatis, lan ora winates
  • Ora ana watesan babagan jinis utawa ukuran file
  • Antarmuka sing intuisi, gampang digunakake
  • Rencana 3GB gratis nikmati level enkripsi sing padha

cons

  • Ora nampa PayPal
  • Kurang otentikasi rong faktor
  • Pricier saka pilihan sing iso dibandhingke

Rencana reregan

Sanajan papan panyimpenan 3GB sing kurang nyengsemake rencana gratis NordLocker ora dipasang ing jejere panyedhiya liyane, kasunyatan manawa pangguna rencana gratis duwe akses menyang kabeh fitur keamanan lan enkripsi sing padha karo pangguna sing dibayar cukup apik.

Rencana sing dibayar, NordLocker Premium, umume nambah luwih akeh panyimpenan.

Rencana Gratis
  • transfer data: 3 GB
  • Lumbung: 3 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Premium
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 500 GB
  • Rencana saben wulan: $ 7.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 3.99 saben wulan ($ 47.88 tagihan saben taun)

Line ngisor

Nordlocker minangka layanan panyimpenan maya sing aman banget sing dilengkapi antarmuka pangguna sing luar biasa. Nanging, sampeyan mung bisa nggunakake ing sistem operasi desktop, lan rencanane dudu kapasitas dhuwur.

Info liyane babagan Waca rangkeng- lan kepiye layanan panyimpenan cloud bisa nguntungake sampeyan. 

6 Google Drive (Pilihan sing paling apik kanggo pamula)

google drive

Lumbung: Nganti 30TB

Panyimpenan gratis: Panyimpenan maya gratis 15GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 100GB kanggo $ 1.67 saben wulan ($ 19.99 tagihan saben taun)

Ringkesan cepet: Google Drive minangka layanan panyimpenan sing diwenehake dening Google Inc. sing ngidini pangguna nyimpen file lan mengko ngakses saka browser web utawa saka aplikasi klien Google Drive sing mbukak ing Microsoft Windows, macOS, Linux, Android utawa iOS.

situs web: www.google.com/drive/

Yen sampeyan pengin panyedhiya layanan cloud sing gampang lan akrab, sampeyan ora bakal salah karo Google Drive.

fitur:

  • Integrasi lengkap karo opsi sing nyengsemake ing G Suite
  • Pilihan dhukungan lengkap
  • Pilihan ekstensif kanggo integrasi pihak katelu
  • Otentifikasi rong faktor

Ing njaba pandhereke Bing sing cilik nanging setya, kabeh wong wis ngerti warna utama sing nyenengake ing G Suite, koleksi alat lan aplikasi produktivitas Google sing jembar.

Dadi, pindhah menyang fungsi Google Drive sing intuisi minangka transisi sing lancar. Kasunyatane, umume pemegang akun Google disedhiyakake akun Google Drive kanthi gawan.

Kesempatan kanggo kolaborasi karo panyedhiya layanan cloud iki apik banget, lan Google integrasi kanthi apik karo akeh layanan pihak katelu.

google drive

Kanthi rencana gratis 15GB sing murah, pangguna santai bisa uga ora bakal bisa ndeleng sebab supaya luwih adoh saka iku.

Minangka dhasar, kayata sinkronisasi lan enggo bareng file, Google Drive kudu ditawakake akeh, nanging yen pangguna pengin opsi sing luwih maju ing kategori kasebut, Google bisa uga dudu produk sing paling apik.

Pangguna uga duwe kuatir babagan rekam trek Google kanthi privasi.

Pros

  • Akrab produk Google
  • Tata letak lan antarmuka sing gampang digunakake
  • Kemampuan kolaborasi sing jembar
  • Rencana gratis loman

cons

  • Fitur dhasar
  • Uneg-uneg privasi

Rencana reregan

Kabeh sing duwe akun Gmail kanthi standar ditampa Panyimpenan gratis 15GB tanpa kudu nindakake apa-apa. Yen kabutuhan luwih gedhe saka iku, Google Drive menehi rega paket tambahan adhedhasar ukuran panyimpenan. Paket kasedhiya kanggo 100GB, 200GB, 2TB, 10TB, lan 20TB.

Rencana 15GB
  • Lumbung: 15 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana 100GB
  • Lumbung: 100 GB
  • Rencana saben wulan: $ 1.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 1.67 saben wulan ($ 19.99 tagihan saben taun)
Rencana 200GB
  • Lumbung: 200 GB
  • Rencana saben wulan: $ 2.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 2.50 saben wulan ($ 29.99 tagihan saben taun)
Rencana 2TB
  • Lumbung: 2,000 GB (2 TB)
  • Rencana saben wulan: $ 9.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 8.33 saben wulan ($ 99.99 tagihan saben taun)
Rencana 10TB
  • Lumbung: 10,000 GB (10 TB)
  • Rencana saben wulan: $ 49.99 saben sasi
Rencana 20TB
  • Lumbung: 20,000 GB (20 TB)
  • Rencana saben wulan: $ 99.99 saben sasi
Rencana 30 TB
  • Lumbung: 30,000 GB (30 TB)
  • Rencana saben wulan: $ 149.99 saben sasi

Line ngisor

Google Drive minangka salah sawijining platform cloud sing paling bisa dipercaya. Kita kesengsem utamane karo kemampuan kolaborasi. Integrasi asli karo G Suite lan fitur enggo bareng file ora liya. Mula, yen sampeyan butuh layanan panyimpenan cloud sing sederhana kanthi fitur kolaborasi sing apik, sampeyan kudu ndhaptar akun Google kanggo ngakses Google Drive.

Info liyane babagan Google Drive lan kepiye layanan cloud bisa nguntungake sampeyan. 

7. Kothak.com (Panyimpenan maya paling apik kanggo bisnis ing taun 2021)

kothak.com

Lumbung: 10GB nganti Unlimited

Panyimpenan gratis: Panyimpenan maya gratis 10GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: Panyimpenan tanpa wates saka $ 15 saben wulan ($ 180 tagihan saben taun)

Ringkesan cepet: Panyimpenan maya Box.com nduweni level dhasar lan Pro. Kaloro rencana nawakake akeh papan panyimpenan, nanging rencana Premium menehi fitur tambahan kayata alat manajemen file canggih, panyimpenan file multimedia kayata video & musik, kabijakan keamanan perusahaan kanggo nyegah kesalahan serep saka bisnis sampeyan, kabar email otomatis anyar unggahan file lan liya-liyane.

situs: www.box.com

Kaya Dropbox, Box.com minangka salah sawijining pemain paling awal ing panyimpenan cloud, lan nyatane, loro panyedhiya nuduhake akeh fitur sing padha.

fitur:

  • Integrasi instan karo Google Workspace, Slack, lan Office 365
  • Aplikasi cathetan lan manajemen tugas dadi standar
  • Kemampuan kolaborasi langsung
  • Pratinjau file
  • Otentifikasi rong faktor

Nanging ing endi Box pancen misuwur ana penawaran bisnis sing apik banget. Box nawakake dhaptar integrasi aplikasi pihak katelu sing dawa, kalebu sawetara aplikasi produktivitas lan manajemen tugas sing paling populer, kayata Salesforce, Trello, lan Asana.

Iki uga ngidini kolaborasi tim sing mulus. Sawetara bisa ujar manawa rencana bisnis Box, lan rencana umume, bisa digunakake kanthi rega sing larang.

Nanging, penawaran rencana bisnis kaya perlindungan data lan panyimpenan tanpa wates angel dikalahake. Box malah nawakake merek khusus bisnis. Saliyane, Box mung nawakake fitur privasi rata-rata. 

Pros

  • Simpenan tanpa daya
  • Pilihan integrasi ekstensif
  • Proteksi data
  • Rencana bisnis solid
  • GDPR uga netepi HIPAA

cons

  • Tag rega dhuwur
  • Watesan sing luwih gedhe ing rencana pribadi

Rencana reregan

Box nawakake rencana gratis kanthi panyimpenan 10GB, nanging ora duwe fitur produktivitas bisnis sing ndadekake panyedhiya panyimpenan iki misuwur.

Ana 5 kategori rencana mbayar: Starter, Pro Pribadi, Bisnis, Bisnis Plus, lan Perusahaan. Rencana Starter, padha karo rencana gratis, nawakake sawetara fitur apik nanging nawakake papan panyimpenan luwih akeh tinimbang rencana gratis.

Rencana Individu
  • transfer data: 250 MB
  • Lumbung: 10 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Pro Pribadi
  • transfer data: 5 GB
  • Lumbung: 100 GB
  • Rencana saben wulan: $ 10 saben sasi
Rencana wiwitan
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 100 GB
  • Rencana saben wulan: $ 7 saben wulan saben 3-6 pangguna
  • Rencana tahunan: $ 5 saben wulan saben 3-6 pangguna ($ 60 tagihan saben taun)
Rencana Bisnis
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana saben wulan: $ 20 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 15 saben wulan ($ 180 tagihan saben taun)
Rencana Bisnis Plus
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana saben wulan: $ 33 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 25 saben wulan ($ 300 tagihan saben taun)
Rencana Enterprise
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana saben wulan: $ 47 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 35 saben wulan saben pangguna ($ 60 tagihan saben taun)

Line ngisor

Kothak kepengin ngladeni komunitas bisnis. Nanging, individu uga bisa nemokake sing cocog kanggo dheweke. Pangguna seneng alat kolaborasi, otomatisasi data lan kepatuhan, lan akses menyang sawetara API. Kanggo bisnis sing kasengsem ing panyimpenan tanpa wates, gawe akun Box kanggo miwiti nguntungake!

Info liyane babagan Box lan kepiye layanan panyimpenan cloud bisa nguntungake sampeyan.

… Utawa waca rinci Ulasan Box.com kene

8. Microsoft OneDrive (Paling apik kanggo pangguna MS Office & backup Windows)

mikrofon onedrive

Lumbung: 5GB nganti Unlimited

Panyimpenan gratis: Panyimpenan maya gratis 5GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: Ruang Unlimited $ 10 saben wulan saben pangguna ($ 120 tagihan saben taun)

Ringkesan cepet: Microsoft OneDrive minangka file panyimpenan maya sing kasedhiya gratis kanggo kabeh pangguna windows. Sampeyan bisa nyimpen file tanpa wates lan ngakses saka piranti apa wae sing ana sambungan internet. OneDrive menehi papan 5GB kanggo pangguna anyar kanthi gawan, sing bisa nambah nganti 100GB kanthi ngrujuk kanca.

situs: www.microsoft.com/microsoft-365/onedrive/online-cloud-storage

Yen tetep sinkron karo aliran Microsoft minangka prioritas utama kanggo sampeyan, Microsoft OneDrive ora bakal nguciwani sampeyan.

fitur:

  • Integrasi lengkap karo Microsoft Office 365, Windows, SharePoint, lan produk Microsoft liyane
  • Kolaborasi wektu nyata
  • Opsi serep otomatis
  • Kolong pribadi sing aman

Sanajan nawakake panyimpenan awan mengko tinimbang panyedhiya liyane, Microsoft OneDrive kanthi cepet dadi populer mung kanthi panyedhiya standar kanggo pangguna PC sing paling akeh.

Microsoft OneDrive nawakake akeh fitur sing narik kawigaten, kayata kolaborasi sing gampang. Lan amarga integrasi rapi karo produk Microsoft, pangguna PC bakal nemokake opsi iki intuisi banget.

Nanging, daya tarik utama ing kene yaiku kanggo pangguna Windows, lan pangguna OS liyane bisa uga underwhelmed karo produk iki.

Pros

  • Antarmuka sing gampang lan intuisi, utamane kanggo pangguna Microsoft Office
  • Kesempatan kolaborasi ekstensif
  • Rencana gratis loman
  • Gampang dipasang yen durung diinstal kanthi standar
  • Nyinkronake file cepet

cons

  • Bias banget tumrap pangguna Windows
  • Sawetara masalah privasi
  • Dhukungan pelanggan winates

Rencana reregan

OneDrive nawakake rencana gratis dhasar kanthi panyimpenan nganti 5GB, nanging sing pengin entuk manfaat saka macem-macem spektrum fitur bisa milih salah siji saka pitung rencana mbayar tambahan sing dirancang kanggo ngladeni individu, kulawarga, utawa bisnis kanthi macem-macem level.

Dhasar 5GB
  • Lumbung: 5 GB
  • biaya: GRATIS
OneDrive 100GB
  • Lumbung: 100 GB
  • Rencana saben wulan: $ 1.99 saben sasi
Rencana Bisnis OneDrive 1
  • Lumbung: 1,000 GB (1TB)
  • Rencana tahunan: $ 5 saben wulan saben pangguna ($ 60 tagihan saben taun)
Rencana Bisnis OneDrive 2
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana tahunan: $ 10 saben wulan saben pangguna ($ 120 tagihan saben taun)

Line ngisor

Tanpa mangu-mangu, Microsoft OneCloud cocog banget kanggo pangguna Windows lan sing rutin nggunakake suite Microsoft 365. Mula, yen sampeyan nggunakake produk Microsoft utamane, sampeyan bakal nemokake alat iki efektif banget. Layanan iki wis diwasa pirang-pirang taun lan bisa mbantu sampeyan nggawe serep file lan nyelarasake yen dibutuhake. Yen mupangat iki cocog karo sampeyan, gawe akun panganggo dina iki kanggo miwiti.

Info liyane babagan OneDrive lan kepiye layanan panyimpenan cloud bisa nguntungake sampeyan.

9. Walik (Panyimpenan lan cadangan maya tanpa wates paling apik)

backblaze

Lumbung: Serep lan panyimpenan maya tanpa wates

Panyimpenan gratis: 15-day trial free

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: Ruang Unlimited $ 5 saben wulan saben piranti ($ 60 tagihan saben taun)

Ringkesan cepet: Backblaze nyedhiyakake cadangan lan panyimpenan kanggo komputer. Dheweke nyimpen versi file ing pusat data cloud lan nyedhiyakake akses online sing aman kanggo data liwat aplikasi web, aplikasi seluler, utawa Cloud Access. Backblaze nawakake cadangan lan panyimpenan online tanpa wates wiwit $ 5 saben wulan, tanpa dibutuhake kontrak.

situs: www.backblaze.com

Sawetara panyedhiya panyimpenan maya seneng nawakake macem-macem fitur nanging ora duwe spesialisasi. Ora Backblaze.

fitur

  • Simpen versi file sadurunge nganti 30 dina.
  • Pangguna bisa entuk warisan negara cadangan saka komputer sadurunge.
  • Klien web layanan ngidini sampeyan nemokake komputer yen sampeyan ilang.
  • Serep sing efisien lan gampang digunakake
  • Gawe serep bisnis tanpa wates
  • Otentifikasi rong faktor

Nanging, Backblaze.com njupuk pendekatan sing beda lan luwih seneng mbatesi macem-macem fitur sing ditawakake nalika fokus ing rong poin jual utama.

Pisanan, Backblaze minangka solusi panyimpenan maya yen gampang nggawe serep file komputer dadi prioritas. Apa maneh, produk iki kalebu "tanpa wates" - cadangan tanpa wates lan panyimpenan tanpa wates kanthi rega sing cukup.

Nanging, nalika unggul ing wilayah kasebut, Backblaze ngilangi macem-macem fitur liyane, lan ora bisa nggawe kustomisasi ndadekake sawetara pangguna ora kepenak.

Pros

  • Serep maya tanpa wates
  • Rega sing wajar
  • Kacepetan upload cepet
  • Ora ana watesan ukuran file

cons

  • Operasi dhasar kanthi kustomisasi winates
  • Mung siji komputer saben lisensi
  • Ora ana serep adhedhasar gambar
  • Ora ana cadangan seluler

Rencana reregan

Ora kaya rencana liyane ing dhaptar iki, Backblaze ora nawakake rencana gratis, nanging nawakake uji coba 15 dina gratis. Kajaba iku, cadangan ora winates lan rega rencana beda-beda mung adhedhasar suwene wektu sing ditindakake.

Uji Coba Gratis Backblaze
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: Ora winates
  • 15-day trial free
Rencana Unlimited Backblaze
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana saben wulan: $ 6 saben wulan saben piranti
  • Rencana tahunan: $ 5 saben wulan saben piranti ($ 60 tagihan saben taun)
B2 Cloud Storage 1TB
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 1 TB (1,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 5 saben sasi
B2 Cloud Storage 10TB
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 50 saben sasi

Line ngisor

Backblaze minangka layanan panyimpenan cloud sing akeh digunakake amarga kesederhanaan lan rega sing cukup. Aku uga seneng yen ora ana watesan file lan ora matesi jumlah pangguna sing dikirim menyang cloud. Yen sampeyan nggoleki solusi cadangan sing disetel lan dilalekake kanggo nglindhungi data yen ana bencana, mula gawe akun Backblaze lan wiwiti layanan sing ora ana tandhingane.

Info liyane babagan Backblaze lan kepiye layanan panyimpenan cloud bisa nguntungake sampeyan. 

10. iDrive ( Opsi serep maya + cloud storage paling apik )

idrive

Lumbung: Serep lan panyimpenan maya tanpa wates

Panyimpenan gratis: 5GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 5TB saka $ 5.79 saben wulan ($ 69.50 tagihan saben taun)

Ringkesan cepet: IDrive minangka salah sawijining layanan backup cloud paling apik ing pasar, nyedhiyakake akeh fitur backup kanthi rega murah. iDrive menehi pilihan kanggo nggawe kunci pribadi kanggo enkripsi, sing nggawe layanan serep awan tanpa pengetahuan.

situs: www.idrive.com

fitur:

  • Windows lan Mac kompatibel
  • Aplikasi seluler iOS lan Android
  • Fitur enggo bareng file lan sinkronisasi
  • Versi file nganti 30 versi

Cloud backup lan cloud storage ora padha, lan asring pangguna mbutuhake kalorone kanggo loro. Panyedhiya panyimpenan maya iDrive paling apik ing kelas kanggo nawakake paket sing nggabungake rong kebutuhan kasebut kanthi efisien. Luwih apik maneh, iku murah nalika nawakake akeh fitur sing bisa ngontrol pengalaman sampeyan.

sawijining Fitur gambar asli seko nyedhiyakake pangguna riwayat wektu aktif kegiatan lan kemampuan kanggo pulih kapan wae. Gampang digunakake lan malah ngidini piranti tanpa wates. Nanging, wektu pangunggahan relatif alon, lan sanajan rega apik, macem-macem rencana bisa uga ora dikarepake.

Pros

  • Paket backup cloud lan cloud cloud kombinasi sing unik
  • Akeh fitur, kalebu sinkronisasi lan enggo bareng file sing apik, uga Snapshot kanggo pulih
  • Piranti tanpa wates
  • Gampang kanggo nggunakake
  • Reregan murah

cons

  • Kacepetan alon
  • Ora duwe rencana saben wulan

Rencana reregan

IDrive nawakake sawetara rega paling kompetitif ing lapangan. Ana sing rencana gratis nganti 5GB. Uga ana rong pilihan pribadi sing dibayar ing 5 lan 10TB. Kajaba iku, ana macem-macem pilihan kanggo rencana bisnis sing beda-beda miturut ukuran ruang panyimpenan.

Sampeyan uga kudu nyathet manawa sing wis ana karo panyedhiya panyimpenan cloud liyane lan gabung karo IDrive bisa ngirit nganti 90% ing taun kapisan.

Info liyane babagan iDrive lan kepiye layanan panyimpenan cloud bisa nguntungake sampeyan. 

Apa Panyedhiya Awan?

Asal-usul panyimpenan awan umume diarani karya Joseph Carl Robnett Licklider ing taun 1960an. Nanging, ing konteks sing umume digunakake saiki, versi cloud sing paling wiwitan saka web bisa uga AT & T's PersonaLink Services ing taun 1994. 

Apa sampeyan nate ngubengi omah lan mikir, "Wah, aku duwe akeh barang. Muga-muga aku duwe salah sawijining dompet Mary Poppins supaya kabeh bisa ilang dadi hawa tipis nganti aku butuh maneh! ” Panyimpenan maya minangka data sing padha karo dompet Mary Poppins. Daripada nyimpen file lan data kanthi lokal ing hard drive, kanthi panyimpenan cloud, sampeyan bisa nyimpen kabeh ing lokasi sing adoh lan ngakses saka endi wae.

apa panyimpenan maya

Sampeyan bisa uga isih takon, "Apa bedane panyimpenan cloud lan backup cloud?" Sampeyan kudu ngerti manawa ana rong prekara sing beda banget, sanajan ana gandhengane. Nalika kalorone kedadeyan ing "méga", papan panyimpenan virtual kanggo kabeh file penting, bisa uga duwe fungsi sing beda.

Panyimpenan maya yaiku nalika sampeyan nyimpen data (file, dokumen, foto, video lan putra) ing méga, liwat pirang-pirang server, tinimbang ing piranti fisik.

Kanthi panyimpenan cloud, sampeyan nyimpen file kanthi nyata. Dheweke dicekel saka jarak adoh nganti sampeyan butuh, banjur sampeyan bisa ngakses kapan sampeyan mbutuhake kanthi nyambung menyang piranti sing gegandhengan karo internet sing kasedhiya ing panyedhiya panyimpenan.

Saliyane, kanthi cloud backup, sampeyan luwih golek perlindungan darurat. Cloud backup njupuk duplikat file penting lan disimpen supaya yen ana kedadeyan sing nyebabake sampeyan ilang file asli, kabeh ora bakal ilang.

Fitur panyimpenan maya sing kudu digoleki

Nalika nggoleki layanan panyimpenan cloud, sampeyan bakal angel ngerti apa sing sampeyan butuhake. Ana sawetara fitur utama sing kudu digoleki nalika milih papan panyimpenan. Sing endi sing paling penting bakal beda-beda adhedhasar kabutuhan pribadi.

Keamanan & privasi

Gagasan panyimpenan maya bisa medeni sawetara nalika ngelingi privasi. Pikirane dokumen pribadi lan potensial sensitif sampeyan sing ditahan ing sawetara papan sing adoh bisa diakses saka ngendi wae bisa nggawe akeh wong ora kepenak.

enkripsi ilmu enol

Amarga alasan iki, fokus ing fitur keamanan bisa uga penting. Sawetara fitur utama sing ditawakake panyedhiya maya kanggo kalebu:

  • Enkripsi AES-256: Standard Encryption Advanced (AES) minangka salah sawijining algoritma enkripsi sing paling umum digunakake lan paling aman sing kasedhiya saiki. Minangka dina iki, ora ana serangan sing bisa ditindakake tumrap AES.
  • Enkripsi pengetahuan Zero: iki tegese panyedhiya solusi panyimpenan cloud sampeyan ora ngerti apa-apa babagan konten kasebut sampeyan wis nyimpen.
  • Enkripsi end-to-end: kanthi fitur iki, sampeyan ateges mblokir eavesdroppers. Sajrone nuduhake file, mung pangirim lan panampa sing duwe utawa ngerteni data kasebut. Malah layanan cloud diblokir saka informasi kasebut.
  • Enkripsi sisih klien: iki tegese ateges data sampeyan bakal tetep dienkripsi lan aman kapan wae sajrone transfer. Kanthi akeh layanan enkripsi, panyedhiya mung bisa njamin data sampeyan dilindhungi ing pungkasan transfer. Sisih klien priksa manawa tetep aman nganti sing nampa.

Saenipun, ing Lokasi perusahaan panyimpenan awan ing Eropa utawa Kanada (ing endi umpamane Sync, pCloud, Icedrive adhedhasar) sing duwe undang-undang privasi sing luwih ketat sing luwih ramah konsumen dibandhingake karo conto AS (Dropbox, Google, Microsoft, lan Amazon ana ing yurisdiksi AS).

Papan panyimpenan

Fitur liyane sing penting banget kanggo nimbang panyimpenan awan yaiku papan sing bakal digunakake. Temenan, papan sing luwih akeh kanggo biaya sing murah luwih becik. Kanggo panyimpenan maya pribadi, sampeyan bisa uga ora mbutuhake tawaran sing paling dhuwur lan paling larang, nanging yen kabutuhan panyimpenan cloud gegandhengan karo bisnis, luwih akeh papan panyimpenan utawa malah panyimpenan tanpa wates penting. Ruang panyimpenan diukur nganggo GB (gigabyte) utawa TB (terabytes).

kacepetan

Nalika sampeyan sibuk, sing paling sampeyan butuhake yaiku teknologi sing nyuda produktivitas sampeyan. Nalika ngelingi opsi panyimpenan maya, sampeyan bisa uga prioritasake kacepetan. Nalika mikir babagan kacepetan lan panyimpenan awan, kita bakal nemokake rong faktor: kacepetan sinkronisasi lan kacepetan materi sing diunggah lan didownload. Nanging, siji liyane sing kudu dipikirake yaiku panyimpenan sing luwih aman kanthi lapisan keamanan sing ditambahake bisa uga luwih alon amarga enkripsi.

Versi file

Yen sampeyan wis internet nganggu nalika nggarap dokumen lan isih bisa mulihake versi dokumen sadurunge, sampeyan bakal ngalami versi file. Versi file gegandhengan karo panyimpenan macem-macem versi dokumen ing wektu.

Nuduhake lan kolaborasi

Sanajan rada penting banget ing panyimpenan maya pribadi, yen sampeyan golek solusi panyimpenan cloud bisnis, kemampuan kanggo nuduhake file kanthi gampang lan kolaborasi kanthi lancar karo pangguna liya bisa dadi penting. Ing kasus iki, sampeyan pengin nimbang fitur kayata aplikasi pihak katelu sing bisa dilebokake lan manawa pangguna bisa ndeleng utawa nyunting dokumen kanthi bebarengan.

price

Ora bakal ujar manawa ora ana sing pengin mbuwang dhuwit kanthi akeh. Macem-macem solusi panyimpenan maya bakal nyedhiyakake macem-macem fitur, lan bakal angel mbandhingake pilihan kanthi dhasar rega paling murah. Ing kasus iki, coba pikirake fitur sing paling penting, golek solusi sing menehi rega paling larang, lan coba aja mbayar rega premium kanggo fitur liyane sing ora dibutuhake.

Dhukungan pelanggan

Ora bisa nyingkiri kasunyatan manawa teknologi ora mesthi bisa lancar kaya sing dikarepake. Ing kahanan kasebut, kita pengin rumangsa didhukung lan ngerti manawa kita bisa gampang nyambung karo wong liya kanggo ngrampungake masalah kita. Panyimpenan maya sing paling larang regane kanthi fitur paling akeh bisa uga ora cocog yen sampeyan ora bisa nyedhaki wong liya kanggo mbantu nalika ana masalah.

Jinis panyimpenan maya

Nalika nggoleki solusi panyimpenan cloud, sampeyan bisa uga nemokake macem-macem jinis panyimpenan maya lan penasaran karo sing sampeyan butuhake. Sampeyan bisa uga wis krungu babagan opsi panyimpenan maya umum, pribadi, lan hibrida.

jinis panyimpenan maya

Kanggo mayoritas, iki minangka wangsulan langsung. Umume wong bakal nggunakake opsi panyimpenan umum. Solusi kasebut ing ndhuwur kalebu conto panyimpenan cloud publik sing apik. Ing panyimpenan cloud publik, panyedhiya duwe lan ngatur kabeh infrastruktur cloud lan pangguna mung nggunakake layanan kasebut.

Ing panyimpenan maya pribadi, bisnis sing mbutuhake kebutuhan panyimpenan sing gedhe banget utawa bisa uga mbutuhake keamanan sing sensitif banget bisa uga duwe sistem panyimpenan maya sing dibangun khusus kanggo digunakake dhewe.

Temenan, iki ngluwihi jangkauan pangguna pribadi utawa malah rata-rata bisnis amarga prekara iki mbutuhake staf sing trampil ngatur sistem kasebut.

Kajaba iku, pilihan panyimpenan hibrida persis kaya jenenge: campuran saka loro kasebut. Ing kasus iki, bisnis bisa uga duwe infrastruktur awan dhewe nanging uga bisa nggunakake sawetara aspek panyedhiya umum minangka dhukungan.

Bisnis vs panggunaan pribadi

Nalika milih panyedhiya panyimpenan cloud, penting sampeyan kudu mikir yen sampeyan nggunakake layanan kanggo panyimpenan maya pribadi utawa kanggo kabutuhan bisnis. Iki ora mung bakal nyebabake keputusan babagan ukuran panyimpenan, nanging uga kabutuhan keamanan lan jinis fitur sing sampeyan butuhake. Bisnis bisa nggawe prioritas fitur kolaborasi nalika akun pribadi bisa uga luwih migunani kanggo nyimpen video lan gambar.

Panyimpenan maya paling apik kanggo foto

Yen kabutuhan panyimpenan cloud kalebu akeh file sing ngluwihi jinis dokumen dhasar, utamane yen sampeyan duwe foto utawa video sing cukup kanggo disimpen, priksa manawa panyedhiya nyedhiyakake dhukungan jinis file gambar kanthi cukup. Ora kabeh panyedhiya digawe padha ing gati!

Panyimpenan maya vs Bayaran gratis

Kita kabeh seneng ngrungokake tembung "gratis"! Umume panyedhiya panyimpenan cloud kalebu sawetara level akun dhasar sing gratis kanggo pangguna. Panyedhiya beda-beda miturut ukuran lan fitur ing akun kasebut. Nanging, yen kabutuhan panyimpenan sampeyan dhasar banget, mula sampeyan kudu prioritas karo panyedhiya kanthi penawaran gratis. Saliyane, yen ana pentinge dhuwur utawa sampeyan butuh keamanan ekstra kanggo panyimpenan, akun sing dibayar regane ditambah kualitas.

Tabel Comparison

Panyimpenan gratisRega SakaPengetahuan ZeroenkripsiPanyimpenan Saka2FAMS Office / Integrasi Google
Sync.com5 GB$ 5 / sasiYaAES 256-dicokot200 GBYaOra Ana
pCloud10 GB$ 3.99 / sasiYaAES 256-dicokot500 GBYaOra Ana
Dropbox2 GB$ 10 / sasiOra AnaAES 256-dicokot2 TBYaKantor
Waca rangkeng-3 GB$ 3.99 / sasiYaAES 256-dicokot500 GBYaOra Ana
Icedrive10 GB$ 19.99 / taunYaRongwelas150 GBYaOra Ana
Box10 GB$ 10 / sasiOra AnaAES 256-dicokot100 GBYaKantor / Google
Google Drive15 GB$ 1.99 / sasiOra AnaAES 256-dicokot100 GBYaGoogle
Amazon Drive5 GB$ 19.99 / taunOra AnaOra Ana100 GBYaOra Ana
BackblazeOra Ana$ 5 / sasiOra AnaAES 256-dicokotUnlimitedYaOra Ana
iDrive5 GB$ 52.12 / taunYaAES 256-dicokot5 TBYaOra Ana
Microsoft OneDrive5 GB$ 1.99 / sasiOra AnaAES 256-dicokot100 GBYaKantor

FAQ Storage Cloud

Napa aku kudu nggunakake panyimpenan maya?

Ana akeh sebab kenapa ana sing mikir nggunakake cloud storage. Sampeyan bisa entuk manfaat saka akses menyang file ing endi wae. Mbok sampeyan pengin nyimpen akeh file nanging ora duwe ruang ing drive lokal. Sampeyan bisa uga milih nggunakake cloud storage minangka jaring pengaman. Pungkasan, sapa sing durung ngalahake secangkir kopi sing cedhak karo hard drive? Alesan liya bisa uga kalebu kepinginan kanggo kolaborasi kanthi gampang ing file karo wong liya utawa nuduhake file tanpa repot. Nanging cukup kanggo ujar, umume wong bisa uga entuk sawetara panyimpenan awan.

Endi file ing panyimpenan cloud?

Nalika seneng mikir file kita sing urip ing mega sing alus ing ndhuwur (bayangake mabur liwat mega IKU!), Nyatane, "panyimpenan awan" minangka cara sing migunani kanggo njlentrehake konsep kasebut. Kasunyatane, file sampeyan urip ing drive remot sing kuat lan bakal dikirim menyang ngendi wae sampeyan butuh. Remote drive iki aman banget lan wis digawe serep, mula risiko ilang file meh ora ana.

Apa sampeyan kudu mbayar panyimpenan awan?

Iku gumantung. Pancen ora ana wangsulan siji-sijine kanggo pitakonan iki. Pira panyimpenan sing dibutuhake? Sepira sensitif file lan sepira keamanan sing sampeyan butuhake? Apa sampeyan kudu nindakake akeh prekara file, kaya nuduhake utawa kolaborasi karo wong liya? Yen kabutuhan dhasar, sampeyan ora prelu mbayar panyimpenan maya. Umume panyedhiya panyimpenan cloud utama nyedhiyakake sawetara level akun dhasar gratis. Teliti opsi kasebut lan yen fitur sing ditawakake nutupi kabeh kabutuhan. Ngirit dhuwit lan nikmati akun gratis!

Apa ana panyedhiya layanan cloud liyane sing kudu dipikirake?

Cloud storage minangka industri sing berkembang pesat lan pemain anyar mlebu lapangan kanthi rutin. Nalika dhaptar ndhuwur ing ndhuwur wis diteliti kanthi apik lan kita cocog karo rekomendasi, ora luwih becik sampeyan terus mriksa pilihan sampeyan. Perusahaan liyane, kayata Tresorit, SpiderOak, lan liya-liyane, bisa uga duwe fitur sing cocog kanggo sampeyan.

Apa panyimpenan maya gratis paling apik?

Ana akeh solusi panyimpenan maya gratis sing apik, nanging kaya sing kasebut ing ndhuwur, kesimpulan kita menehi pakurmatan paling dhuwur kanggo Icedrive. Sawetara akun nawakake akeh fitur nanging kurang ing papan panyimpenan. Akun liyane bisa uga nawakake luwih akeh papan panyimpenan nanging luwih sithik fitur. Icedrive nawakake sing paling apik ing jagad iki: 10GB loman plus kabeh fitur paling apik sing bisa digoleki.

Apa panyimpenan cloud sing paling apik kanggo bisnis?

Maneh, ana macem-macem pilihan sing apik, lan bisnis sampeyan bakal duwe kabutuhan lan prioritas unik. Nanging, umume, kita bakal ujar manawa Box duwe tawaran sing paling apik kanggo bisnis. Ruang panyimpenan tanpa wates iki narik kawigaten kanggo bisnis sing nangani data akeh. Antarmuka sing gampang digunakake, tegese uga tempe sing berpengalaman bisa cepet banget. Lan macem-macem integrasi sing kasedhiya tegese sampeyan bakal nemokake solusi kanggo akeh kabutuhan produktivitas ing pucuk driji.

Summary

Cetha, méga saiki tumindak… utawa paling ora, kabeh cathetan tumindak kita! Muga-muga sampeyan saiki wis luwih siyap kanggo nggunakake sumber daya sing dinamis lan penting iki. Yen sampeyan isih duwe pitakon babagan layanan panyimpenan cloud lan cara milih panyedhiya panyimpenan maya sing paling apik, hubungi lan sesambungan karo kita saiki!

Cathetan Suku