Layanan Panyimpenan Awan Paling Apik Kanggo 2022

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Simpenan awan layanan ngidini sampeyan nyimpen file ing server, ngamanake lan mesthekake sampeyan bisa ngakses lan nuduhake ing sembarang wektu, saka ngendi wae, lan ing piranti apa wae. Sadurunge sampeyan mutusake kanggo milih sing endi, ayo mbandhingake panyimpenan maya paling apik ing pasar saiki.

Ringkesan cepet:

  • Pilihan panyimpenan maya murah paling apik: pCloud ⇣ Yen sampeyan duwe anggaran sing sithik nanging isih pengin ngakses akeh fitur canggih, pCloud iku pilihan banget karo plans urip terjangkau.
  • Panyimpenan maya paling apik kanggo panggunaan bisnis: Sync.com ⇣ Penyedia panyimpenan maya populer iki duwe macem-macem fitur, integrasi keamanan terkemuka ing industri, lan regane dhuwit kanthi apik.
  • Panyimpenan maya paling apik kanggo panggunaan pribadi: Dropbox ⇣ Sapa wae sing nggoleki panyedhiya panyimpenan awan sing berkualitas kanthi panyimpenan sing akeh lan rencana gratis sing kuat bakal disenengi Dropbox.

Panggunaan panyimpenan méga umum banget supaya sampeyan wis nggunakake tanpa sadhar. Kita ndeleng sampeyan, sing duwe akun Gmail! Nanging yen sampeyan pengin luwih serius utawa luwih disengaja kanthi nggunakake panyimpenan cloud, waca. 

Keamanan lan privasi minangka rong perkara sing paling penting nalika milih panyimpenan maya sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan.

Sampeyan kudu nyoba kanggo mesthekake yen sampeyan milih panyedhiya sing nggunakake enkripsi zero-kawruh, duwe infrastruktur server sing aman banget, lan nilai privasi ndhuwur kabeh liya.

Layanan Cloud Storage paling apik kanggo keperluan pribadi lan bisnis ing taun 2022

Kita bakal mbantu sampeyan navigasi pitakon wiwit "apa panyedhiya panyimpenan maya sing paling apik" nganti "macem-macem jinis panyimpenan maya" lan liya-liyane. Ayo miwiti.

1. pCloud (Nilai paling apik kanggo dhuwit lan panyimpenan awan murah ing taun 2022)

pcloud

Lumbung: Nganti 2TB

Panyimpenan gratis: Panyimpenan maya gratis 10GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 2TB kanggo $ 95.88 saben taun ($ 7.99 saben wulan)

Ringkesan cepet: pCloud minangka panyedhiya panyimpenan basis Swiss sing aman lan gampang digunakake sing ngidini sampeyan nyimpen nganti 10GB kanthi gratis, lan nawakake rencana seumur hidup nganti 2TB sing ndadekake layanan luwih murah ing wektu sing suwe amarga sampeyan ora perlu kuwatir. babagan biaya nganyari maneh.

situs: www.pcloudsitus

makes apa pCloud ngadeg metu saka saingan mbok menawa paling kabeh iku tawaran unik saka permanen, panyimpenan maya seumur hidup.

fitur:

  • Panyimpenan maya umur kanthi pambayaran siji
  • Ora ana watesan ukuran file
  • Rencana gratis loman
  • Pamuter musik sing dibangun
  • Pilihan keamanan lan privasi lengkap

Tinimbang rencana pembayaran saben wulan utawa taunan, pCloud pangguna mung sijine mudhun a panyimpenan maya siji-wektu ragad lan disetel karo panyimpenan maya wiwit saiki.

Yen sampeyan masangake pilihan iki karo antarmuka sing fungsional, gampang digunakake, ora ana watesan ukuran file, lan pilihan ing ngendi kanggo nyimpen data (AS utawa EU) kanggo masalah privasi, pCloud bisa nggawe tawaran sing nyenengake kanggo akeh pangguna panyimpenan maya pribadi.

pcloud fitur

pCloud uga nawakake salah sawijining fitur sing angel ditemokake sing apik kanggo sawetara: pamuter musik internal.

Nanging, pangguna bisnis bisa uga ngerteni manawa persiyapan iki kurang apik, lan pCloud kurang fitur liyane tartamtu sing nggampangake kolaborasi lan integrasi pihak katelu.

Pros

  • Ragad siji wektu - ora kudu dibayar saben wulan utawa taunan (utawa lali)
  • Gampang kanggo nggunakake
  • Ora ana watesan file
  • Pilihan privasi sing apik

cons

  • Ora ana kolaborasi
  • Kurang opsi integrasi
  • Dhukungan winates
  • Enkripsi end-to-end (pCloud Crypto) minangka tambahan sing dibayar

Rencana reregan

Ana akun gratis loman kanthi panyimpenan nganti 10GB.

Antarane rencana sing dibayar, pCloud nawakake premium, premium-plus, lan bisnis. Saben iki bisa dibayar saben wulan utawa kanthi biaya seumur hidup.

Rencana Gratis
  • transfer data: 3 GB
  • Lumbung: 10 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Lite
  • transfer data: 250 GB
  • Lumbung: 150 GB
  • Rencana saben wulan: ora kasedhiya
  • Rencana tahunan: $ 1.67 saben wulan ($ 19.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 59 (pambayaran sapisan)
Rencana Pro
  • transfer data: 2 TB (2,000 GB)
  • Lumbung: 1 TB (1,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 4.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 4.17 saben wulan ($ 49.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 149 (pambayaran sapisan)
Pro + Rencana
  • transfer data: 8 TB (8,000 GB)
  • Lumbung: 5 TB (5,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 17.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 15 saben wulan ($ 179.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 499 (pambayaran sapisan)

Line ngisor

Iku gampang kanggo mikir sing pCloud iku larang. Nanging, pembayaran siji-off luwih murah ing jangka panjang amarga sampeyan ora kudu kuwatir babagan biaya nganyari maneh. Sampeyan uga bisa yakin manawa data sampeyan aman, amarga enkripsi sing kuat lan redundansi ekstensif.

Info liyane babagan pCloud lan carane layanan panyimpenan maya bisa entuk manfaat kanggo sampeyan. 

… Utawa waca rinci pCloud review kene

2. Sync.com (Panyimpenan maya kacepetan & keamanan paling apik)

sync

Lumbung: Nganti 2TB

Panyimpenan gratis: Panyimpenan maya gratis 5GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 2TB kanggo $ 96 saben taun ($ 8 saben wulan)

Ringkesan cepet: Sync.comPanyimpenan maya sing gampang digunakake kanthi cepet, privasi, lan keamanan kabeh kanthi rega terjangkau. Uga duwe rencana gratis sing bisa digunakake kanggo nyoba, lan metu saka kothak kanthi enkripsi nul-ilmu.

situs: www.sync.com

Yen sampeyan nggoleki opsi panyimpenan maya sing paling apik, Sync bakal dadi taruhan paling apik.

fitur:

  • Keamanan nol-kawruh
  • Versi file sing apik banget
  • Ora ana watesan ukuran file

Nalika panyedhiya panyimpenan maya liyane bisa uga nawakake luwih akeh ing siji utawa rong wilayah tartamtu, Sync nawakake solusi sing paling apik ing umum.

Digawe ing Kanada taun 2011 kanthi fokus utama ing privasi pangguna, Sync bisa diakses kanthi gampang lan gampang pangguna.

sync.com fitur

Instalasi gampang lan umume operasi kalebu pendekatan seret lan culake. Panyimpenan maya sing aman iki nampa file apa wae, lan file kasebut gampang dituduhake.

Nanging, layanan panyimpenan cloud iki mung nawakake kontrak tahunan lan bisa uga ora cocog karo sampeyan yen mbutuhake fleksibilitas rencana saben wulan.

Pros

  • Prioritasake kepatuhan hukum privasi
  • Kesalahan, pamulihan file sing gampang
  • Enggo bareng file gampang
  • Macem-macem pilihan rencana (kalebu plans panyimpenan maya Unlimited)
  • Entuk panyimpenan gratis liwat rujukan. 

cons

  • Klien desktop sing sederhana banget
  • Ora ana kontrak sing luwih cekak saka 1 taun
  • Ora ana dhukungan langsung

Rencana reregan

Sync nawakake rencana rega sing murah, kalebu pilihan gratis sing padhet uga 4 tingkat mbayar: dhasar solo, profesional solo, standar tim, lan tim tanpa watesan. Rencana basis tim loro kasebut diregani kanthi jumlah pangguna.

Rencana Gratis
  • transfer data: 5 GB
  • Lumbung: 5 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Mini Pribadi
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 200 GB
  • Rencana tahunan: $ 5 saben wulan ($ 60 tagihan saben taun)
Rencana Dhasar Pro Solo
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 8 saben wulan ($ 96 tagihan saben taun)
Rencana Standar Pro Solo
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 3 TB (3,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 12 saben wulan ($ 144 tagihan saben taun)
Rencana Pro Solo Plus
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 4 TB (4,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 15 saben wulan ($ 180 tagihan saben taun)
Rencana Standar Pro Teams
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 1 TB (1000GB)
  • Rencana tahunan: $ 5 saben wulan saben pangguna ($ 60 tagihan saben taun)
Rencana Pro Teams Plus
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 4 TB (4,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 8 saben wulan saben pangguna ($ 96 tagihan saben taun)
Rencana Lanjut Tim Pro
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 15 saben wulan saben pangguna ($ 180 tagihan saben taun)

Garis ing ngisor:

Sync minangka solusi panyimpenan awan sing gampang kanthi rega sing cukup kanggo papan panyimpenan sing akeh. Layanan kasebut relatif dhasar, nanging kesederhanaan kasebut narik kawigaten, utamane kanggo pangguna sing ora pengin akeh fitur. Sanajan dhukungan pelanggan duwe pilihan sing winates, keamanan ekstra lan integrasi pihak katelu sing winates kudu ditimbang. Dadi, yen sampeyan nggoleki solusi panyimpenan awan sing gampang lan efektif, ndhaptar akun sync dina iki kanggo miwiti. 

Info liyane babagan Sync lan carane layanan panyimpenan maya bisa entuk manfaat kanggo sampeyan. 

… Utawa waca rinci Sync.com review kene

3. es drive (Pilihan keamanan sing paling apik lan kemudahan panggunaan)

icedrive

Lumbung: Nganti 2TB

Panyimpenan gratis: Panyimpenan maya gratis 10GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 1TB kanggo $ 229 saben taun ($ 4.17 saben wulan)

Ringkesan cepet: Icedrive nawakake fitur sing apik tenan, keamanan dhuwur, lan rega kompetitif nanging ora ana ing departemen kolaborasi lan ora ana dhukungan.

situs: www.jangkruk.net

es drive, didegaké ing 2019, minangka salah sawijining panyedhiya panyimpenan maya sing paling anyar lan anyar.

Fitur Icedrive

  • Pratinjau file, sanajan ing file sing dienkripsi
  • Rencana gratis sing murah banget karo 10GB
  • Nuduhake file lan folder
  • Versi file

Opsi panyimpenan maya iki akeh potensial, lan kanthi 10GB papan panyimpenan gratis, sampeyan ora bisa ngalahake Icedrive minangka salah sawijining rencana gratis sing paling loman.

Kathah kaya Sync, Icedrive nempatno prioritas dhuwur ing privasi lan tenan ngirim. Nawakake uga antarmuka panganggo sing resik lan langsung sing bisa dadi apik kanggo pangguna anyar, lan drive virtual tegese ora bakal mangan hard drive sampeyan.

fitur icedrive

Nanging, isih ana ruang kanggo tuwuh, lan pangguna bisa uga ora kekurangan opsi kolaborasi utawa kemampuan kanggo nggabungake karo aplikasi produktivitas pihak katelu kaya Microsoft 365.

Keamanan Icedrive

Kanthi Icedrive, sampeyan bisa mbebasake ruang hard drive kanthi mindhah file menyang awan lan ngirit dhuwit ing jangka panjang amarga nawakake tingkat panyimpenan sing dhuwur.

Icedrive nggawa sawetara fitur keamanan sing paling canggih ing njaba kalebu nuduhake file sing tegese mung sing duwe akses menyang tautan bareng sing bakal bisa ndeleng bagean apa wae sing ana ing folder tartamtu kasebut.

Sampeyan uga kudu nyathet yaiku enkripsi end-to-end ilmu-nol sing tegese sanajan ana wong sing bisa hack sandhi liwat tembung sandhi, dheweke ora bakal bisa ndeleng apa-apa tanpa ndhelik utawa mbatalake data sampeyan.

Algoritma twofish

Twofish minangka enkripsi kunci simetris sing dirancang dening Bruce Schneier lan Niels Ferguson. Ukuran blok 128-bit, nggunakake 256 bit bit, lan bisa nggunakake tombol nganti 512 bit. Jadwal kunci Twofish gumantung karo cipher Blowfish kanggo operasi inti. Twofish kasusun saka 16 puteran kanthi wolung subkeys sing padha saben babak; total data independen iki njamin resistensi tumrap serangan plaintext sing gegandhengan / dipilih.

Icedrive minangka siji-sijine layanan panyimpenan cloud sing dienkripsi sing nggunakake algoritma Twofish.

Enkripsi pengetahuan Zero

Penawaran Icedrive enkripsi end-to-end ilmu-noln tegese mung sampeyan duwe akses menyang file, sanajan ora Icedrive.

Enkripsi enol-ilmu minangka cara scrambling informasi supaya ora bisa diwaca dening wong liya kajaba wong utawa komputer sing ngasilake lan ndhelik. Iki njamin ora ana liyane, nanging sampeyan bisa ndeleng data kanthi bentuk sing ora dikramu.

Storage cloud-knowledge Icedrive ndhelik kabeh sisih klien file sing tegese karyawan Icedrive ora bakal entuk akses menyang alesan apa wae, kalebu ing server.

Privasi sampeyan dijaga karo panyimpenan awan tanpa pengetahuan saka Icedrive!

Pros

  • Rencana panyimpenan gratis sing apik tenan
  • Fitur keamanan lan privasi sing kuwat
  • Antarmuka sing gampang digunakake
  • Drive virtual

cons

  • Kurang opsi kolaborasi sing apik
  • Ora nawakake integrasi pihak katelu
  • Mung pangguna Windows sing bisa nggunakake kabeh fitur

Rencana lan Harga Icedrive

Entuk penghargaan paling dhuwur kanggo rencana gratis, Icedrive's Panyimpenan gratis 10GB dipasangake karo fitur sing apik banget, mula sampeyan bisa uga ora mbutuhake salah sawijining opsi sing dibayar.

Nanging yen sampeyan nindakake, Icedrive nawakake telung level: Lite, Pro, lan Pro +, umume beda karo bandwidth lan watesan panyimpenan.

Rencana Gratis
  • transfer data: 3 GB
  • Lumbung: 10 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Lite
  • transfer data: 250 GB
  • Lumbung: 150 GB
  • Rencana saben wulan: ora kasedhiya
  • Rencana tahunan: $ 1.67 saben wulan ($ 19.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 99 (pambayaran sapisan)
Rencana Pro
  • transfer data: 2 TB (2000 GB)
  • Lumbung: 1 TB (1000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 4.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 4.17 saben wulan ($ 49.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 229 (pambayaran sapisan)
Pro + Rencana
  • transfer data: 8 TB (8000 GB)
  • Lumbung: 5 TB (5000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 17.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 15 saben wulan ($ 179.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 599 (pambayaran sapisan)

Line ngisor

Icedrive minangka pendhatang ing papan panyimpenan maya, sing jarene, mesthi nuduhake sawetara pratandha sing janjeni banget.

Nawakake papan luwih akeh tinimbang pesaing lan rega sing apik. Kanthi keamanan, dheweke nawakake fitur sing dipercaya kayata enkripsi Twofish, enkripsi ing sisi klien uga nol data sampeyan sing bakal nggawe sampeyan aman nalika nyimpen file ing wektu sing suwe.

Ing downside sanadyan; iku perusahaan sing relatif anyar lan yen iki ngganggu sampeyan, bisa uga kudu dipikirake panyedhiya liyane kayata Dropbox or Sync tinimbang sing wis watara maneh. Nanging yen iku ora breaker kanggo sampeyan, banjur nyoba metu Icedrive dina! File sampeyan aman kanthi panyimpenan awan tanpa kawruh saka Icedrive!

Sinau luwih lengkap babagan Icedrive lan carane layanan panyimpenan maya bisa entuk manfaat kanggo sampeyan.

… Utawa waca rinci Review Icedrive kene

4. Dropbox (Pimpinan industri nanging kekurangan privasi)

dropbox

Lumbung: 2000 GB - 3 TB

Panyimpenan gratis: Panyimpenan maya gratis 2GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 2TB kanggo $ 9.99 saben wulan ($ 119.88 tagihan saben taun)

Ringkesan cepet: Dropbox iku salah siji saka pimpinan ing industri panyimpenan maya, lan nawakake fitur banget kayata collaboration, integrasi alat, lan synced folder desktop kanggo ngendi wae-akses. Nanging, Dropbox tiba cendhak nalika nerangake privasi lan keamanan.

situs: www.dropboxsitus

Saliyane nduweni prestise minangka salah sawijining pemain asli ing bidang solusi panyimpenan awan, Dropbox njupuk sebutan sing paling apik kanggo kolaborasi tim.

fitur:

  • Pilihan kolaborasi gedhe, kalebu Kantor lan Google Docs
  • Akses menyang macem-macem integrasi pihak katelu
  • Tandatangan digital
  • Alat portofolio sing bisa disesuaikan

Kanthi Dropbox Paper fitur, tim bisa kolaborasi ing dokumen kanthi macem-macem cara, nambah kabeh saka video menyang emoji, lan nambah komentar menyang grup utawa pangguna tartamtu.

Uga nawakake integrasi karo Microsoft Office lan Google Docs kanggo kolaborasi sing luwih gedhe. Fitur liyane populer iki maya panyimpenan layanan minangka pilihan tandha digital.

Nanging, Dropbox ora duwe keamanan kuwat dibandhingake karo panyedhiya maya liyane, lan akeh pangguna sing sambat babagan struktur rega sing luwih curam.

Pros

  • Kapabilitas kolaborasi ekstensif
  • Fitur teken digital
  • Integrasi produktivitas pihak katelu
  • Kompatibel ing macem-macem OS lan platform seluler

cons

  • Rencana rega luwih larang
  • Ora ana enkripsi end-to-end
  • Panyimpenan winates, utamane ing rencana gratis

Rencana reregan

Dropbox teka ing mburi pricier saka spektrum solusi panyimpenan maya. Ana pilihan akun gratis, nanging nawakake paltry 2GB, sing ana ing jejere panyedhiya liyane.

Penawaran sing dibayar kasedhiya ing telung paket: Dropbox Ditambahake, Dropbox Keluarga, lan Dropbox Profesional, sing sampeyan bayar dening pangguna kanggo 2000GB.

Rencana dhasar
  • Lumbung: 5 GB
  • biaya: GRATIS
Plus Plan
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 9.99 saben wulan ($ 119.88 tagihan saben taun)
Rencana Kulawarga
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rencana tahunan: $ 16.99 saben wulan ($ 203.88 tagihan saben taun)
Rencana Profesional
  • Lumbung: 3 TB (3,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 19.99 saben wulan saben pangguna
  • Rencana tahunan: $ 16.58 saben wulan saben pangguna ($ 198.96 tagihan saben taun)
Rencana Standar
  • Lumbung: 5 TB (5,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 15 saben wulan saben 3+ pangguna
  • Rencana tahunan: $ 12.50 saben wulan saben 3+ pangguna ($ 150 tagihan saben taun)
Rencana lanjutan
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana saben wulan: $ 25 saben wulan saben 3+ pangguna
  • Rencana tahunan: $ 20 saben wulan saben 3+ pangguna ($ 240 tagihan saben taun)

Line ngisor

Dropbox dianggep minangka panyedhiya sing ngowahi panyimpenan awan dadi fenomena mainstream. Wis pirang-pirang taun ing pasar; mula, panyedhiya liyane wis nyalin sebagian besar fitur lan ide. Kekuwatan utamane yaiku nawakake fitur sing gampang digunakake. Dadi, yen sampeyan nggoleki layanan panyimpenan sing nduweni fitur kolaborasi sing apik lan integrasi sing kuat, mula Dropbox iku layanan becik Panjenengan.

Info liyane babagan Dropbox lan layanan bisa entuk manfaat kanggo sampeyan.

5. NordLocker (Aman & kabeh-ing-siji VPN & pangatur tembung sandhi)

kunci nordic

Lumbung: Nganti 500GB

Panyimpenan gratis: Panyimpenan maya gratis 3GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: Rencana 500GB yaiku $ 3.99 saben wulan ($ 47.88 ditagih saben taun)

Ringkesan cepet: NordLocker "minangka solusi enkripsi disk sing nawakake pangguna kontrol lengkap babagan data. Iki tegese bisa mbukak lan mbongkar file kaya ing hard drive konvensional nanging tanpa repot ndhelik / enkripsi. "

situs: www.nordlocker.com

Sampeyan bisa uga wis kenal karo perusahaan ing mburi Waca rangkeng-, nanging ora kudu disimpen awan. Penyedia layanan panyimpenan cloud iki diwiwiti minangka ora mung alat enkripsi.

fitur:

  • Enkripsi lan keamanan sing ora bisa diganggu
  • Enggo bareng sing adhedhasar undhangan sing sederhana
  • Piranti tanpa wates
  • operator 24 / 7

Nanging, perusahaan ing mburi NordVPN kondhang mutusake ing taun 2019 kanggo nggedhekake bisnis panyimpenan cloud pribadi.

Amarga alasan sing jelas, iki ndadekake NordLocker ing sisih ngarep paket yen enkripsi end-to-end dadi prioritas sampeyan.

Perusahaan kasebut yakin banget karo keamanane, mula menehi sponsor tantangan hacking ing taun 2020 lan ora ana kontestan sing bisa sukses ngrusak.

keamanan nordlocker

Kajaba saka keamanan, titik adol paling gedhe ing NordLocker katon fokus ing gampang digunakake lan antarmuka sing resik lan langsung.

Nanging, rencana kasebut regane cukup larang, opsi pambayaran luwih diwatesi, lan ora duwe sawetara fitur jeneng sing luwih gedhe ing game cloud storage.

Lan kanthi teknis, NordLocker mung minangka sisi enkripsi saka panyimpenan maya lan mula kudu masangake karo panyedhiya liyane kanggo pengalaman panyimpenan maya sing lengkap.

Pros

  • Enkripsi end-to-end sing apik banget
  • Enkripsi iku cepet, otomatis, lan ora winates
  • Ora ana watesan babagan jinis utawa ukuran file
  • Antarmuka sing intuisi, gampang digunakake
  • Rencana 3GB gratis nikmati level enkripsi sing padha

cons

  • Ora nampa PayPal
  • Kurang otentikasi rong faktor
  • Pricier saka pilihan sing iso dibandhingke

Rencana reregan

Sanajan papan panyimpenan 3GB sing kurang nyengsemake rencana gratis NordLocker ora dipasang ing jejere panyedhiya liyane, kasunyatan manawa pangguna rencana gratis duwe akses menyang kabeh fitur keamanan lan enkripsi sing padha karo pangguna sing dibayar cukup apik.

Rencana sing dibayar, NordLocker Premium, umume nambah luwih akeh panyimpenan.

Rencana Gratis
  • transfer data: 3 GB
  • Lumbung: 3 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Premium
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 500 GB
  • Rencana saben wulan: $ 7.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 3.99 saben wulan ($ 47.88 tagihan saben taun)

Line ngisor

Nordlocker minangka layanan panyimpenan maya sing aman banget sing dilengkapi antarmuka pangguna sing luar biasa. Nanging, sampeyan mung bisa nggunakake ing sistem operasi desktop, lan rencanane dudu kapasitas dhuwur.

Sinau luwih lengkap babagan NordLocker lan carane layanan panyimpenan maya bisa entuk manfaat kanggo sampeyan.

… Utawa waca rinci Review NordLocker kene

6. Google drive (Pilihan sing paling apik kanggo pamula)

google drive

Lumbung: Nganti 30TB

Panyimpenan gratis: Panyimpenan maya gratis 15GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 100GB kanggo $ 1.67 saben wulan ($ 19.99 tagihan saben taun)

Ringkesan cepet: Google Drive minangka layanan panyimpenan sing diwenehake dening Google Inc. sing ngidini pangguna kanggo nyimpen file lan mengko ngakses saka browser web utawa saka Google Aplikasi klien Drive sing mlaku ing Microsoft Windows, macOS, Linux, Android utawa iOS.

situs web: www.google.com/drive/

Yen sampeyan pengin panyedhiya layanan maya sing gampang lan akrab, sampeyan ora bisa salah Google Pandu.

fitur:

  • Integrasi lengkap karo opsi sing nyengsemake ing G Suite
  • Pilihan dhukungan lengkap
  • Pilihan ekstensif kanggo integrasi pihak katelu
  • Otentifikasi rong faktor

Ing njaba para pengikut Bing sing cilik nanging setya, meh kabeh wong ngerti warna-warna utama G Suite sing nyenengake, GoogleKoleksi alat lan aplikasi produktivitas sing akeh banget.

Dadi mlumpat menyang intuisi Google Fungsi drive minangka transisi sing lancar. Nyatane, paling Google sing duwe akun diwenehake a Google Drive akun kanthi gawan.

Kesempatan kanggo kolaborasi karo panyedhiya layanan maya iki apik banget, lan Google nggabungake kanthi apik karo akeh layanan pihak katelu.

google drive

Kanthi rencana gratis 15GB sing murah, pangguna santai bisa uga ora bakal bisa ndeleng sebab supaya luwih adoh saka iku.

Minangka adoh minangka dhasar, kayata syncing lan enggo bareng file, Google Drive nawakake akeh, nanging yen pangguna pengin opsi sing luwih maju ing kategori kasebut, Google bisa uga dudu produk sing paling apik.

Pangguna uga duwe akeh keprihatinan babagan Google's track record miskin karo privasi.

Pros

  • Google akrab produk
  • Tata letak lan antarmuka sing gampang digunakake
  • Kemampuan kolaborasi sing jembar
  • Rencana gratis loman

cons

  • Fitur dhasar
  • Uneg-uneg privasi

Rencana reregan

Kabeh sing duwe akun Gmail kanthi standar ditampa Panyimpenan gratis 15GB tanpa kudu nindakake apa-apa. Yen kabutuhan sampeyan luwih saka iku, Google Drive prices paket tambahan adhedhasar ukuran panyimpenan. Paket kasedhiya kanggo 100GB, 200GB, 2TB, 10TB, lan 20TB.

Rencana 15GB
  • Lumbung: 15 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana 100GB
  • Lumbung: 100 GB
  • Rencana saben wulan: $ 1.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 1.67 saben wulan ($ 19.99 tagihan saben taun)
Rencana 200GB
  • Lumbung: 200 GB
  • Rencana saben wulan: $ 2.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 2.50 saben wulan ($ 29.99 tagihan saben taun)
Rencana 2TB
  • Lumbung: 2,000 GB (2 TB)
  • Rencana saben wulan: $ 9.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 8.33 saben wulan ($ 99.99 tagihan saben taun)
Rencana 10TB
  • Lumbung: 10,000 GB (10 TB)
  • Rencana saben wulan: $ 49.99 saben sasi
Rencana 20TB
  • Lumbung: 20,000 GB (20 TB)
  • Rencana saben wulan: $ 99.99 saben sasi
Rencana 30 TB
  • Lumbung: 30,000 GB (30 TB)
  • Rencana saben wulan: $ 149.99 saben sasi

Line ngisor

Google Drive minangka salah sawijining platform awan sing paling dipercaya. Kita padha banget kesengsem karo kemampuan kolaborasi. Integrasi asli karo G Suite lan fitur enggo bareng file ora liya. Mulane, yen sampeyan butuh layanan panyimpenan maya sing prasaja kanthi fitur kolaborasi sing apik, sampeyan kudu ndhaptar a Google akun kanggo ngakses Google Pandu.

Info liyane babagan Google drive lan carane layanan maya bisa entuk manfaat kanggo sampeyan. 

7. Kothak.com (Panyimpenan maya paling apik kanggo bisnis ing taun 2022)

kothak

Lumbung: 10GB nganti Unlimited

Panyimpenan gratis: Panyimpenan maya gratis 10GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: Panyimpenan tanpa wates saka $ 15 saben wulan ($ 180 tagihan saben taun)

Ringkesan cepet: Panyimpenan maya Box.com nduweni level dhasar lan Pro. Kaloro rencana nawakake akeh papan panyimpenan, nanging rencana Premium menehi fitur tambahan kayata alat manajemen file canggih, panyimpenan file multimedia kayata video & musik, kabijakan keamanan perusahaan kanggo nyegah kesalahan serep saka bisnis sampeyan, kabar email otomatis anyar unggahan file lan liya-liyane.

situs: www.box.com

Kaya Dropbox, Box.com minangka salah sawijining pemain paling awal ing panyimpenan cloud, lan nyatane, loro panyedhiya nuduhake akeh fitur sing padha.

fitur:

  • Integrasi cepet karo Google Workspace, Slack, lan Office 365
  • Aplikasi cathetan lan manajemen tugas dadi standar
  • Kemampuan kolaborasi langsung
  • Pratinjau file
  • Otentifikasi rong faktor

Nanging ing endi Box pancen misuwur ana penawaran bisnis sing apik banget. Box nawakake dhaptar integrasi aplikasi pihak katelu sing dawa, kalebu sawetara aplikasi produktivitas lan manajemen tugas sing paling populer, kayata Salesforce, Trello, lan Asana.

Iki uga ngidini kolaborasi tim sing mulus. Sawetara bisa ujar manawa rencana bisnis Box, lan rencana umume, bisa digunakake kanthi rega sing larang.

Nanging, penawaran rencana bisnis kaya perlindungan data lan panyimpenan tanpa wates angel dikalahake. Box malah nawakake merek khusus bisnis. Saliyane, Box mung nawakake fitur privasi rata-rata. 

Pros

  • panyimpenan Unlimited
  • Pilihan integrasi ekstensif
  • Proteksi data
  • Rencana bisnis solid
  • GDPR uga netepi HIPAA

cons

  • Tag rega dhuwur
  • Watesan sing luwih gedhe ing rencana pribadi

Rencana reregan

Box nawakake rencana gratis kanthi panyimpenan 10GB, nanging ora duwe fitur produktivitas bisnis sing ndadekake panyedhiya panyimpenan iki misuwur.

Ana 5 kategori rencana mbayar: Starter, Pro Pribadi, Bisnis, Bisnis Plus, lan Perusahaan. Rencana Starter, padha karo rencana gratis, nawakake sawetara fitur apik nanging nawakake papan panyimpenan luwih akeh tinimbang rencana gratis.

Rencana Individu
  • transfer data: 250 MB
  • Lumbung: 10 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Pro Pribadi
  • transfer data: 5 GB
  • Lumbung: 100 GB
  • Rencana saben wulan: $ 10 saben sasi
Rencana wiwitan
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 100 GB
  • Rencana saben wulan: $ 7 saben wulan saben 3-6 pangguna
  • Rencana tahunan: $ 5 saben wulan saben 3-6 pangguna ($ 60 tagihan saben taun)
Rencana Bisnis
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana saben wulan: $ 20 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 15 saben wulan ($ 180 tagihan saben taun)
Rencana Bisnis Plus
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana saben wulan: $ 33 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 25 saben wulan ($ 300 tagihan saben taun)
Rencana Enterprise
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana saben wulan: $ 47 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 35 saben wulan saben pangguna ($ 60 tagihan saben taun)

Line ngisor

Kothak kepengin ngladeni komunitas bisnis. Nanging, individu uga bisa nemokake sing cocog kanggo dheweke. Pangguna seneng alat kolaborasi, otomatisasi data lan kepatuhan, lan akses menyang sawetara API. Kanggo bisnis sing kasengsem ing panyimpenan tanpa wates, gawe akun Box kanggo miwiti nguntungake!

Sinau luwih lengkap babagan Box lan carane layanan panyimpenan maya bisa entuk manfaat kanggo sampeyan.

… Utawa waca rinci Ulasan Box.com kene

8. Microsoft OneDrive (Paling apik kanggo pangguna MS Office & backup Windows)

microsoft onedrive

Lumbung: 5GB nganti Unlimited

Panyimpenan gratis: Panyimpenan maya gratis 5GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: Ruang Unlimited $ 10 saben wulan saben pangguna ($ 120 tagihan saben taun)

Ringkesan cepet: Microsoft OneDrive yaiku file panyimpenan maya sing kasedhiya gratis kanggo kabeh pangguna windows. Sampeyan bisa nyimpen file tanpa watesan lan ngakses saka piranti apa wae sing duwe sambungan internet. OneDrive menehi 5GB papan kanggo pangguna anyar minangka standar, sing bisa nambah nganti 100GB dening referring kanca.

situs: www.microsoft.com/microsoft-365/onedrive/online-cloud-panyimpenan

Yen tetep ing sync karo aliran Microsoft minangka prioritas dhuwur kanggo sampeyan, Microsoft OneDrive ora bakal nguciwani.

fitur:

  • Integrasi lengkap karo Microsoft Office 365, Windows, SharePoint, lan produk Microsoft liyane
  • Kolaborasi wektu nyata
  • Opsi serep otomatis
  • Kolong pribadi sing aman

Sanajan nawakake panyimpenan awan luwih cepet tinimbang panyedhiya liyane, Microsoft OneDrive cepet dadi populer mung dadi panyedhiya standar kanggo umume pangguna PC.

Microsoft OneDrive nawakake akeh fitur sing narik kawigaten, kayata kolaborasi sing gampang. Lan amarga integrasi rapi karo produk Microsoft, pangguna PC bakal nemokake opsi iki intuisi banget.

Nanging, daya tarik utama ing kene yaiku kanggo pangguna Windows, lan pangguna OS liyane bisa uga underwhelmed karo produk iki.

Pros

  • Antarmuka sing gampang lan intuisi, utamane kanggo pangguna Microsoft Office
  • Kesempatan kolaborasi ekstensif
  • Rencana gratis loman
  • Gampang dipasang yen durung diinstal kanthi standar
  • File cepet syncIng

cons

  • Bias banget tumrap pangguna Windows
  • Sawetara masalah privasi
  • Dhukungan pelanggan winates

Rencana reregan

OneDrive nawakake rencana gratis dhasar kanthi panyimpenan nganti 5GB, nanging sing pengin entuk manfaat saka spektrum lengkap fitur bisa milih saka salah siji saka pitung rencana mbayar tambahan sing dirancang kanggo nglayani individu, kulawarga, utawa bisnis ing tingkat sing beda-beda.

Dhasar 5GB
  • Lumbung: 5 GB
  • biaya: GRATIS
OneDrive 100GB
  • Lumbung: 100 GB
  • Rencana saben wulan: $ 1.99 saben sasi
OneDrive Rencana Bisnis 1
  • Lumbung: 1,000 GB (1TB)
  • Rencana tahunan: $ 5 saben wulan saben pangguna ($ 60 tagihan saben taun)
OneDrive Rencana Bisnis 2
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana tahunan: $ 10 saben wulan saben pangguna ($ 120 tagihan saben taun)

Line ngisor

Tanpa mangu, Microsoft OneCloud cocog banget kanggo pangguna Windows lan sing biasa nggunakake Microsoft 365 suite. Mulane, yen sampeyan nggunakake produk Microsoft utamane, sampeyan bakal nemokake alat iki efektif banget. Layanan wis matured liwat taun lan bisa mbantu nggawe serep file lan sync dheweke kaya sing dibutuhake. Yen keuntungan kasebut cocog karo sampeyan, gawe akun panganggo dina iki kanggo miwiti.

Info liyane babagan OneDrive lan carane layanan panyimpenan maya bisa entuk manfaat kanggo sampeyan.

9. Walik (Panyimpenan lan cadangan maya tanpa wates paling apik)

backblaze

Lumbung: Serep lan panyimpenan maya tanpa wates

Panyimpenan gratis: 15-day trial free

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: Ruang Unlimited $ 5 saben wulan saben piranti ($ 60 tagihan saben taun)

Ringkesan cepet: Backblaze nyedhiyakake cadangan lan panyimpenan kanggo komputer. Dheweke nyimpen versi file ing pusat data cloud lan nyedhiyakake akses online sing aman kanggo data liwat aplikasi web, aplikasi seluler, utawa Cloud Access. Backblaze nawakake cadangan lan panyimpenan online tanpa wates wiwit $ 5 saben wulan, tanpa dibutuhake kontrak.

situs: www.backblaze.com

Sawetara panyedhiya panyimpenan maya seneng nawakake macem-macem fitur nanging ora duwe spesialisasi. Ora Backblaze.

fitur

  • Simpen versi file sadurunge nganti 30 dina.
  • Pangguna bisa entuk warisan negara cadangan saka komputer sadurunge.
  • Klien web layanan ngidini sampeyan nemokake komputer yen sampeyan ilang.
  • Serep sing efisien lan gampang digunakake
  • Gawe serep bisnis tanpa wates
  • Otentifikasi rong faktor

Nanging, Backblaze.com njupuk pendekatan sing beda lan luwih seneng mbatesi macem-macem fitur sing ditawakake nalika fokus ing rong poin jual utama.

Pisanan, Backblaze minangka solusi panyimpenan maya yen gampang nggawe serep file komputer dadi prioritas. Apa maneh, produk iki kalebu "tanpa wates" - cadangan tanpa wates lan panyimpenan tanpa wates kanthi rega sing cukup.

Nanging, nalika unggul ing wilayah kasebut, Backblaze ngilangi macem-macem fitur liyane, lan ora bisa nggawe kustomisasi ndadekake sawetara pangguna ora kepenak.

Pros

  • Serep maya tanpa wates
  • Rega sing wajar
  • Kacepetan upload cepet
  • Ora ana watesan ukuran file

cons

  • Operasi dhasar kanthi kustomisasi winates
  • Mung siji komputer saben lisensi
  • Ora ana serep adhedhasar gambar
  • Ora ana cadangan seluler

Rencana reregan

Ora kaya rencana liyane ing dhaptar iki, Backblaze ora nawakake rencana gratis, nanging nawakake uji coba 15 dina gratis. Kajaba iku, cadangan ora winates lan rega rencana beda-beda mung adhedhasar suwene wektu sing ditindakake.

Uji Coba Gratis Backblaze
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: Ora winates
  • 15-day trial free
Rencana Unlimited Backblaze
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana saben wulan: $ 6 saben wulan saben piranti
  • Rencana tahunan: $ 5 saben wulan saben piranti ($ 60 tagihan saben taun)
B2 Cloud Storage 1TB
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 1 TB (1,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 5 saben sasi
B2 Cloud Storage 10TB
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 50 saben sasi

Line ngisor

Backblaze minangka layanan panyimpenan cloud sing akeh digunakake amarga kesederhanaan lan rega sing cukup. Aku uga seneng yen ora ana watesan file lan ora matesi jumlah pangguna sing dikirim menyang cloud. Yen sampeyan nggoleki solusi cadangan sing disetel lan dilalekake kanggo nglindhungi data yen ana bencana, mula gawe akun Backblaze lan wiwiti layanan sing ora ana tandhingane.

Sinau luwih lengkap babagan Backblaze lan carane layanan panyimpenan maya bisa entuk manfaat kanggo sampeyan. 

… Utawa waca rinci Backblaze B2 review kene

10. Idrive ( Opsi serep maya + cloud storage paling apik )

idrive

Lumbung: Serep lan panyimpenan maya tanpa wates

Panyimpenan gratis: 5GB

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 5TB Saka $7.95 saben taun

Ringkesan cepet: IDrive minangka salah sawijining layanan backup cloud paling apik ing pasar, nyedhiyakake akeh fitur backup kanthi rega murah. iDrive menehi pilihan kanggo nggawe kunci pribadi kanggo enkripsi, sing nggawe layanan serep awan tanpa pengetahuan.

situs: www.idrive.com

fitur:

  • Gawe serep piranti tanpa watesan sacara lokal utawa ing méga
  • Windows lan Mac kompatibel
  • Aplikasi seluler iOS lan Android
  • Enggo bareng file lan sync fitur
  • Versi file nganti 30 versi

Serep awan lan panyimpenan maya ora padha, lan asring pangguna mbutuhake loro-lorone. Panyedhiya panyimpenan awan IDrive paling apik ing kelas kanggo nawakake paket sing nggabungake rong kabutuhan kasebut kanthi efisien. Luwih apik, nindakake kanthi murah nalika nawakake akeh fitur sing ndadekake sampeyan bisa ngontrol pengalaman sampeyan.

sawijining Fitur gambar asli seko nyedhiyakake pangguna riwayat wektu aktif kegiatan lan kemampuan kanggo pulih kapan wae. Gampang digunakake lan malah ngidini piranti tanpa wates. Nanging, wektu pangunggahan relatif alon, lan sanajan rega apik, macem-macem rencana bisa uga ora dikarepake.

Pros

  • Paket backup cloud lan cloud cloud kombinasi sing unik
  • Ton saka fitur, kalebu sync lan enggo bareng file gedhe, uga Snapshots kanggo Recovery
  • Piranti tanpa wates
  • Gampang kanggo nggunakake
  • Reregan murah

cons

  • Kacepetan alon
  • Ora duwe rencana saben wulan

Rencana reregan

IDrive nawakake sawetara rega paling kompetitif ing lapangan. Ana sing rencana gratis nganti 5GB. Uga ana rong pilihan pribadi sing dibayar ing 5 lan 10TB. Kajaba iku, ana macem-macem pilihan kanggo rencana bisnis sing beda-beda miturut ukuran ruang panyimpenan.

Sampeyan uga kudu nyathet manawa sing wis ana karo panyedhiya panyimpenan cloud liyane lan gabung karo IDrive bisa ngirit nganti 90% ing taun kapisan.

Info liyane babagan IDrive kang layanan serep lan panyimpenan maya. 

… Utawa waca rinci review IDrive kene

Apa Panyedhiya Awan?

Asal-usul panyimpenan awan umume diarani karya Joseph Carl Robnett Licklider ing taun 1960an. Nanging, ing konteks sing umume digunakake saiki, versi cloud sing paling wiwitan saka web bisa uga AT & T's PersonaLink Services ing taun 1994. 

Apa sampeyan nate ngubengi omah lan mikir, "Wah, aku duwe akeh barang. Muga-muga aku duwe salah sawijining dompet Mary Poppins supaya kabeh bisa ilang dadi hawa tipis nganti aku butuh maneh! ” Panyimpenan maya minangka data sing padha karo dompet Mary Poppins. Daripada nyimpen file lan data kanthi lokal ing hard drive, kanthi panyimpenan cloud, sampeyan bisa nyimpen kabeh ing lokasi sing adoh lan ngakses saka endi wae.

apa panyimpenan maya

Sampeyan bisa uga isih takon, "Apa bedane panyimpenan cloud lan backup cloud?" Sampeyan kudu ngerti manawa ana rong prekara sing beda banget, sanajan ana gandhengane. Nalika kalorone kedadeyan ing "méga", papan panyimpenan virtual kanggo kabeh file penting, bisa uga duwe fungsi sing beda.

Panyimpenan maya yaiku nalika sampeyan nyimpen data (file, dokumen, foto, video lan putra) ing méga, liwat pirang-pirang server, tinimbang ing piranti fisik.

Kanthi panyimpenan cloud, sampeyan nyimpen file kanthi nyata. Dheweke dicekel saka jarak adoh nganti sampeyan butuh, banjur sampeyan bisa ngakses kapan sampeyan mbutuhake kanthi nyambung menyang piranti sing gegandhengan karo internet sing kasedhiya ing panyedhiya panyimpenan.

Saliyane, kanthi cloud backup, sampeyan luwih golek perlindungan darurat. Cloud backup njupuk duplikat file penting lan disimpen supaya yen ana kedadeyan sing nyebabake sampeyan ilang file asli, kabeh ora bakal ilang.

Fitur panyimpenan maya sing kudu digoleki

Nalika nggoleki layanan panyimpenan cloud, sampeyan bakal angel ngerti apa sing sampeyan butuhake. Ana sawetara fitur utama sing kudu digoleki nalika milih papan panyimpenan. Sing endi sing paling penting bakal beda-beda adhedhasar kabutuhan pribadi.

Keamanan & privasi

Gagasan saka panyimpenan maya gratis bisa intimidating kanggo sawetara nalika nimbang privasi. Pikiran babagan dokumen pribadi lan duweni potensi sensitif sing ditahan ing sawetara panggonan sing adoh sing bisa diakses saka ngendi wae bisa nggawe akeh wong ora kepenak.

enkripsi ilmu enol

Amarga alasan iki, fokus ing fitur keamanan bisa uga penting. Sawetara fitur utama sing ditawakake panyedhiya maya kanggo kalebu:

  • Enkripsi AES-256: Standard Encryption Advanced (AES) minangka salah sawijining algoritma enkripsi sing paling umum digunakake lan paling aman sing kasedhiya saiki. Minangka dina iki, ora ana serangan sing bisa ditindakake tumrap AES.
  • Enkripsi pengetahuan Zero: iki tegese panyedhiya solusi panyimpenan cloud sampeyan ora ngerti apa-apa babagan konten kasebut sampeyan wis nyimpen.
  • Enkripsi end-to-end: kanthi fitur iki, sampeyan ateges mblokir eavesdroppers. Sajrone nuduhake file, mung pangirim lan panampa sing duwe utawa ngerteni data kasebut. Malah layanan cloud diblokir saka informasi kasebut.
  • Enkripsi sisih klien: iki tegese ateges data sampeyan bakal tetep dienkripsi lan aman kapan wae sajrone transfer. Kanthi akeh layanan enkripsi, panyedhiya mung bisa njamin data sampeyan dilindhungi ing pungkasan transfer. Sisih klien priksa manawa tetep aman nganti sing nampa.

Saenipun, ing Lokasi perusahaan panyimpenan awan ing Eropa utawa Kanada (endi contone Sync, pCloud, Icedrive adhedhasar) sing duwe hukum privasi sing luwih ketat sing luwih ramah konsumen dibandhingake contone AS (Dropbox, Google, Microsoft, lan Amazon ana ing yurisdiksi AS).

Papan panyimpenan

Fitur liyane sing penting banget kanggo nimbang panyimpenan awan yaiku papan sing bakal digunakake. Temenan, papan sing luwih akeh kanggo biaya sing murah luwih becik. Kanggo panyimpenan maya pribadi, sampeyan bisa uga ora mbutuhake tawaran sing paling dhuwur lan paling larang, nanging yen kabutuhan panyimpenan cloud gegandhengan karo bisnis, luwih akeh papan panyimpenan utawa malah panyimpenan tanpa wates penting. Ruang panyimpenan diukur nganggo GB (gigabyte) utawa TB (terabytes).

kacepetan

Nalika sampeyan lagi sibuk, sing paling penting yaiku teknologi nyuda produktivitas sampeyan. Nalika nimbang opsi panyimpenan maya, sampeyan bisa uga prioritas kacepetan. Nalika kita mikir babagan kacepetan lan panyimpenan awan, kita ndeleng rong faktor: synckacepetan lan kacepetan materi diunggah lan diundhuh. Nanging, siji liyane sing kudu ditimbang yaiku panyimpenan sing luwih aman kanthi lapisan keamanan sing ditambahake bisa uga rada alon amarga enkripsi.

Versi file

Yen sampeyan wis internet nganggu nalika nggarap dokumen lan isih bisa mulihake versi dokumen sadurunge, sampeyan bakal ngalami versi file. Versi file gegandhengan karo panyimpenan macem-macem versi dokumen ing wektu.

Nuduhake lan kolaborasi

Sanajan rada penting banget ing panyimpenan maya pribadi, yen sampeyan golek solusi panyimpenan cloud bisnis, kemampuan kanggo nuduhake file kanthi gampang lan kolaborasi kanthi lancar karo pangguna liya bisa dadi penting. Ing kasus iki, sampeyan pengin nimbang fitur kayata aplikasi pihak katelu sing bisa dilebokake lan manawa pangguna bisa ndeleng utawa nyunting dokumen kanthi bebarengan.

price

Ora bakal ujar manawa ora ana sing pengin mbuwang dhuwit kanthi akeh. Macem-macem solusi panyimpenan maya bakal nyedhiyakake macem-macem fitur, lan bakal angel mbandhingake pilihan kanthi dhasar rega paling murah. Ing kasus iki, coba pikirake fitur sing paling penting, golek solusi sing menehi rega paling larang, lan coba aja mbayar rega premium kanggo fitur liyane sing ora dibutuhake.

Dhukungan pelanggan

Ora bisa nyingkiri kasunyatan manawa teknologi ora mesthi bisa lancar kaya sing dikarepake. Ing kahanan kasebut, kita pengin rumangsa didhukung lan ngerti manawa kita bisa gampang nyambung karo wong liya kanggo ngrampungake masalah kita. Panyimpenan maya sing paling larang regane kanthi fitur paling akeh bisa uga ora cocog yen sampeyan ora bisa nyedhaki wong liya kanggo mbantu nalika ana masalah.

Jinis panyimpenan maya

Nalika nggoleki solusi panyimpenan cloud, sampeyan bisa uga nemokake macem-macem jinis panyimpenan maya lan penasaran karo sing sampeyan butuhake. Sampeyan bisa uga wis krungu babagan opsi panyimpenan maya umum, pribadi, lan hibrida.

jinis panyimpenan maya

Kanggo mayoritas, iki minangka wangsulan langsung. Umume wong bakal nggunakake opsi panyimpenan umum. Solusi kasebut ing ndhuwur kalebu conto panyimpenan cloud publik sing apik. Ing panyimpenan cloud publik, panyedhiya duwe lan ngatur kabeh infrastruktur cloud lan pangguna mung nggunakake layanan kasebut.

Ing panyimpenan maya pribadi, bisnis sing mbutuhake kebutuhan panyimpenan sing gedhe banget utawa bisa uga mbutuhake keamanan sing sensitif banget bisa uga duwe sistem panyimpenan maya sing dibangun khusus kanggo digunakake dhewe.

Temenan, iki ngluwihi jangkauan pangguna pribadi utawa malah rata-rata bisnis amarga prekara iki mbutuhake staf sing trampil ngatur sistem kasebut.

Kajaba iku, pilihan panyimpenan hibrida persis kaya jenenge: campuran saka loro kasebut. Ing kasus iki, bisnis bisa uga duwe infrastruktur awan dhewe nanging uga bisa nggunakake sawetara aspek panyedhiya umum minangka dhukungan.

Bisnis vs panggunaan pribadi

Nalika milih panyedhiya panyimpenan cloud, penting sampeyan kudu mikir yen sampeyan nggunakake layanan kanggo panyimpenan maya pribadi utawa kanggo kabutuhan bisnis. Iki ora mung bakal nyebabake keputusan babagan ukuran panyimpenan, nanging uga kabutuhan keamanan lan jinis fitur sing sampeyan butuhake. Bisnis bisa nggawe prioritas fitur kolaborasi nalika akun pribadi bisa uga luwih migunani kanggo nyimpen video lan gambar.

Panyimpenan maya paling apik kanggo foto

Yen kabutuhan panyimpenan cloud kalebu akeh file sing ngluwihi jinis dokumen dhasar, utamane yen sampeyan duwe foto utawa video sing cukup kanggo disimpen, priksa manawa panyedhiya nyedhiyakake dhukungan jinis file gambar kanthi cukup. Ora kabeh panyedhiya digawe padha ing gati!

Panyimpenan maya vs Bayaran gratis

Kita kabeh seneng krungu tembung "gratis"! paling maya panyimpenan panyedhiya kalebu sawetara tingkat akun dhasar sing gratis kanggo pangguna. Panyedhiya beda-beda ing ukuran lan fitur sing kalebu ing akun kasebut. Nanging, yen kabutuhan panyimpenan sampeyan dhasar banget, mula kudu menehi prioritas panyedhiya kanthi penawaran gratis sing padhet. Ing sisih liya, yen ana tingkat penting sing dhuwur utawa sampeyan butuh keamanan ekstra kanggo panyimpenan sampeyan, akun sing dibayar kudu ditambahake.

Tabel Comparison

Panyimpenan gratisRega SakaPengetahuan ZeroenkripsiPanyimpenan Saka2FAMS Office / Google integrasi
Sync.com5 GB$ 5 / sasiYaAES 256-dicokot200 GBYaOra Ana
pCloud10 GB$ 3.99 / sasiYaAES 256-dicokot500 GBYaOra Ana
Dropbox2 GB$ 10 / sasiOra AnaAES 256-dicokot2 TBYaKantor
Waca rangkeng-3 GB$ 3.99 / sasiYaAES 256-dicokot500 GBYaOra Ana
es drive10 GB$ 19.99 / taunYaRongwelas150 GBYaOra Ana
Box10 GB$ 10 / sasiOra AnaAES 256-dicokot100 GBYakantor/Google
Google drive15 GB$ 1.99 / sasiOra AnaAES 256-dicokot100 GBYaGoogle
Amazon Drive5 GB$ 19.99 / taunOra AnaOra Ana100 GBYaOra Ana
BackblazeOra Ana$ 5 / sasiOra AnaAES 256-dicokotUnlimitedYaOra Ana
iDrive5 GB$ 52.12 / taunYaAES 256-dicokot5 TBYaOra Ana
Microsoft OneDrive5 GB$ 1.99 / sasiOra AnaAES 256-dicokot100 GBYaKantor

Dhaptar layanan panyimpenan awan sing wis diuji lan dideleng maneh:

FAQ Storage Cloud

Napa aku kudu nggunakake panyimpenan maya?

Ana akeh sebab kenapa ana sing mikir nggunakake cloud storage. Sampeyan bisa entuk manfaat saka akses menyang file ing endi wae. Mbok sampeyan pengin nyimpen akeh file nanging ora duwe ruang ing drive lokal. Sampeyan bisa uga milih nggunakake cloud storage minangka jaring pengaman. Pungkasan, sapa sing durung ngalahake secangkir kopi sing cedhak karo hard drive? Alesan liya bisa uga kalebu kepinginan kanggo kolaborasi kanthi gampang ing file karo wong liya utawa nuduhake file tanpa repot. Nanging cukup kanggo ujar, umume wong bisa uga entuk sawetara panyimpenan awan.

Endi file ing panyimpenan cloud?

Nalika seneng mikir file kita sing urip ing mega sing alus ing ndhuwur (bayangake mabur liwat mega IKU!), Nyatane, "panyimpenan awan" minangka cara sing migunani kanggo njlentrehake konsep kasebut. Kasunyatane, file sampeyan urip ing drive remot sing kuat lan bakal dikirim menyang ngendi wae sampeyan butuh. Remote drive iki aman banget lan wis digawe serep, mula risiko ilang file meh ora ana.

Apa sampeyan kudu mbayar panyimpenan awan?

Iku gumantung. Pancen ora ana wangsulan siji-sijine kanggo pitakonan iki. Pira panyimpenan sing dibutuhake? Sepira sensitif file lan sepira keamanan sing sampeyan butuhake? Apa sampeyan kudu nindakake akeh prekara file, kaya nuduhake utawa kolaborasi karo wong liya? Yen kabutuhan dhasar, sampeyan ora prelu mbayar panyimpenan maya. Umume panyedhiya panyimpenan cloud utama nyedhiyakake sawetara level akun dhasar gratis. Teliti opsi kasebut lan yen fitur sing ditawakake nutupi kabeh kabutuhan. Ngirit dhuwit lan nikmati akun gratis!

Apa ana panyedhiya layanan cloud liyane sing kudu dipikirake?

Cloud storage minangka industri sing berkembang pesat lan pemain anyar mlebu lapangan kanthi rutin. Nalika dhaptar ndhuwur ing ndhuwur wis diteliti kanthi apik lan kita cocog karo rekomendasi, ora luwih becik sampeyan terus mriksa pilihan sampeyan. Perusahaan liyane, kayata Tresorit, SpiderOak, lan liya-liyane, bisa uga duwe fitur sing cocog kanggo sampeyan.

Apa panyimpenan maya gratis paling apik?

Ana akeh solusi panyimpenan maya gratis sing apik, nanging kaya sing kasebut ing ndhuwur, kesimpulan kita menehi pakurmatan paling dhuwur kanggo Icedrive. Sawetara akun nawakake akeh fitur nanging kurang ing papan panyimpenan. Akun liyane bisa uga nawakake luwih akeh papan panyimpenan nanging luwih sithik fitur. Icedrive nawakake sing paling apik ing jagad iki: 10GB loman plus kabeh fitur paling apik sing bisa digoleki.

Apa panyimpenan cloud sing paling apik kanggo bisnis?

Maneh, ana macem-macem pilihan sing apik, lan bisnis sampeyan bakal duwe kabutuhan lan prioritas unik. Nanging, umume, kita bakal ujar manawa Box duwe tawaran sing paling apik kanggo bisnis. Ruang panyimpenan tanpa wates iki narik kawigaten kanggo bisnis sing nangani data akeh. Antarmuka sing gampang digunakake, tegese uga tempe sing berpengalaman bisa cepet banget. Lan macem-macem integrasi sing kasedhiya tegese sampeyan bakal nemokake solusi kanggo akeh kabutuhan produktivitas ing pucuk driji.

Summary

Cetha, awan minangka papan tumindak ing dina iki…utawa paling ora, kabeh cathetan tumindak kita! Muga-muga, saiki sampeyan rumangsa luwih siap kanggo melu karo sumber daya sing dinamis lan penting iki. Yen sampeyan isih duwe pitakon babagan layanan panyimpenan awan lan kepiye milih panyedhiya panyimpenan awan sing paling apik ing taun 2022, hubungi lan nyambungake karo kita saiki!

Cathetan Suku

Home » Cloud Storage

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.