Home » web Hosting

Perusahaan Hosting Web paling apik ing taun 2021 (13 Layanan Top sing Ditinjau)

Pengungkapan afiliasi: Kita bisa entuk komisi afiliasi yen sampeyan tuku liwat link ing situs iki. Selengkapnya.

Miwiti situs web luwih gampang tinimbang sadurunge. Sampeyan mung butuh jeneng domain lan hosting web. Sanajan ana ewu host web ing pasar, umume ora cocog karo wektu sampeyan. Sadurunge milih sing arep dipilih, ayo bandhingake host web sing paling apik ing pasar saiki.

Ringkesan Cepet

  1. Bluehost - Hosting ramah-pemula paling apik ing taun 2021
  2. SiteGround - Hosting paling aman lan cepet
  3. DeamHost - Hosting saben wulan paling apik (batal kapan wae)
  4. GreenGeeks - Hosting server LiteSpeed ​​paling apik
  5. Hostinger - Hosting murah paling apik ing taun 2021

Nanging ora ateges kabeh host web padha. Ana sawetara sing paling apik ing internet. Host web iki ora mung menehi dhukungan, nanging uga apik layanan hosting web sing murah sing nggawe sampeyan gampang ngluncurake lan ngatur situs web.

1. Bluehost (Hosting ramah-pemula paling apik ing taun 2021)

bluehost

Price: Saka $ 2.95 saben wulan

Jinis Hosting: Dituduhake, WordPress, VPS, Darmabakti

Performance: PHP7, HTTP / 2, NGINX + Caching. Cloudflare CDN

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1 klik. Resmi direkomendasikan dening WordPresssitus

Server: Cepet drive SSD ing kabeh rencana hosting

Tambahan: Jeneng domain gratis kanggo 1 taun. $ 150 kredit Google Ads

Deal Saiki: Entuk diskon nganti 65% Bluehostrencana hosting sing dituduhake

situs web: www.bluehostsitus

Bluehost minangka salah sawijining host web paling populer ing Internet. Iki minangka salah sawijining host web sing disaranake kanthi resmi ing situs resmi WordPress (sistem manajemen konten sing paling populer sing digunakake jutaan situs web).

  • Jeneng domain gratis kanggo rencana tahunan.
  • Tim dhukungan pelanggan 24/7.
  • Jaringan Pengiriman Konten Gratis
  • Jaminan dhuwit 30-dina

Dheweke ora mung salah siji sing paling populer nanging uga minangka salah sawijining host web sing paling terjangkau ing pasar. Dheweke misuwur amarga tim dhukungan sing apik tenan lan wis menang akeh penghargaan amarga dhukungan pelanggan sing kasedhiya 24/7. Yen sampeyan wis entuk proses wiwitan situs, sampeyan bisa nggayuh kapan wae liwat email, live chat, utawa telpon.

dhasarPlusChoice Plussaben
situs web1UnlimitedUnlimitedUnlimited
Lumbung50 GBUnlimitedUnlimitedUnlimited
Gratis CDNKlebuKlebuKlebuKlebu
Gawe Serep Otomatis GratisOra AnaOra AnaMung 1 TaunKlebu
bandwidthUnmeteredUnmeteredUnmeteredUnmetered
biayaSaka $ 2.95 saben wulan$ 5.45 / mo$ 5.45 / mo *$ 13.95 / mo

* Rencana Choice Plus nganyari $ 16.99 / bln lan Plus gawe anyar $ 11.99 / bln.

Pros

  • Rega sing terjangkau kanggo bisnis cilik.
  • Gampang bisa diukur.
  • Tim Dhukungan Pelanggan sing Menang Penghargaan kasedhiya 24/7.

cons

  • Rega nganyari luwih dhuwur tinimbang rega wiwitan.
  • Jeneng domain mung gratis sajrone setaun.

Dolan maring Bluehostsitus

… Utawa waca sandi rinci Bluehost review

2. SiteGround (Kinerja lan fitur paling apik)

siteground

Price: Saka $ 3.99 saben wulan

Jinis Hosting: Dituduhake, WordPress, WooCommerce, Cloud, Reseller

Performance: Ultrafast PHP, PHP7, HTTP / 2 lan NGINX + SuperCacher caching. CloudFlare CDN

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1 klik. Resmi direkomendasikan dening WordPresssitus

Server: Google Cloud Platform (GCP)

Tambahan: Serep sing dikarepake Pementasan + Git. Label putih

Deal Saiki: Entuk nganti 73% Rencana hosting SiteGround

situs web: www.sitesite.com

siteground minangka salah sawijining host web paling populer ing internet. Dheweke dipercaya karo ewonan bisnis ing saindenging jagad.

  • Tim dhukungan pelanggan sing ramah kasedhiya 24/7.
  • Dipercaya dening ewu bisnis ing saindenging jagad.
  • free WordPress migrasi situs web ing kabeh rencana.
  • Jaminan dhuwit 30-dina

Babagan sing paling apik babagan hosting situs sampeyan karo Siteground yaiku tim dhukungan sing ramah kasedhiya saben jam kanggo njawab pitakon sampeyan. Sampeyan kurang saka 2 menit kanggo bisa komunikasi karo Live Chat. Dheweke bakal mbantu sampeyan yen sampeyan macet ing endi wae ing proses miwiti situs sampeyan.

Yen sampeyan wis duwe situs web ing host web liyane, sampeyan ora kudu kuwatir mbuwang pirang-pirang jam migrasi situs menyang Siteground. Dheweke nawakake layanan migrasi situs gratis kanggo WordPress Camping.

Kanggo non-WordPress situs lan kanggo sing pengin ahli mbantu transfer situs. Layanan migrasi situs profesional SiteGround ditindakake dening para ahli lan regane $ 30 saben situs web.

StartUpGrowBigGoGeek
situs web1UnlimitedUnlimited
Lumbung10 GB20 GB40 GB
bandwidthUnmeteredUnmeteredUnmetered
Gawe Serep Otomatis GratisSabenSabenSaben
Gratis CDNKlebuKlebuKlebu
biayaSaka $ 3.99 saben wulan$ 9.99 / mo$ 14.99 / mo

Pros

  • Rega sing terjangkau kanggo pamula lan bisnis cilik.
  • Email tanpa wates ing kabeh rencana.
  • Serep otomatis saben dina gratis ing kabeh rencana.
  • Layanan migrasi situs web gratis.

cons

  • Rega nganyari luwih akeh tinimbang rega pisanan.
  • Ora ana panyimpenan tanpa wates.

Dolan maring SiteGround.com

… Utawa waca sandi rinci review SiteGround

3. DreamHost (Pilihan rega fleksibel paling apik)

nggoleki

Price: Saka $ 2.59 saben wulan

Jinis Hosting: Dituduhake, WordPress, Cloud, VPS, Darmabakti

Performance: HTTP / 2, PHP 7 lan kepemilikan cache internal

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1 klik. Resmi direkomendasikan dening WordPresssitus

Server: Cepet mbukak drive SSD

Tambahan: Jeneng domain gratis kanggo 1 taun, kalebu Privasi WHOIS

Deal Saiki: Kanggo rencana DreamHost winates, mung diwiwiti $ 2.59 / bln

situs web: www.dreamhost.com

DreamHost minangka salah sawijining host web paling populer ing kalangan blogger profesional lan bisnis cilik. Dheweke nawakake hosting web sing terjangkau kanggo bisnis kanthi macem-macem bentuk lan ukuran. Luwih saka 1.5 yuta situs web gumantung ing DreamHost.

  • Dhukungan 24/7 liwat telpon, email, lan obrolan langsung.
  • Jeneng domain gratis kanthi privasi ing kabeh rencana.
  • Hosting sing fleksibel lan ora kuwatir, mbayar saben wulan, lan mbatalake kapan wae (ora perlu ndhaptar rencana 12/24/36 wulan).
  • Gratis kanthi otomatis WordPress migrasi ing kabeh rencana.
  • Jaminan dhuwit 97-dina.

Yen iki pisanan nggawe situs web anyar, aja padha sumelang. DreamHost nawakake garansi dhuwit bali 97 dina. Sampeyan bisa njaluk mbalekaken sajrone 97 dina suwene layanan yen sampeyan ora seneng karo layanan kasebut amarga ana sebab.

DreamHost nawakake jeneng domain gratis ing kabeh rencana kanthi privasi domain gratis, sing dadi tambahan host web liyane. Informasi registrasi domain kasedhiya ing umum lan bisa digoleki dening sapa wae. Privasi domain nggawe informasi iki dadi pribadi.

Rencana wiwitanRencana Unlimited
situs web1Unlimited
Lumbung50 GBUnlimited
bandwidthUnmeteredUnmetered
Gawe Serep Saben Otomatis GratisKlebuKlebu
Gratis SSL CertificatekasedhiyaWis Dipasang
Akun emailAdd-On MbayarKlebu
biayaSaka $ 2.59 saben wulan$ 3.95 / mo

Pros

  • Jeneng domain gratis ing kabeh rencana.
  • Gratis kanthi otomatis WordPress migrasi.
  • Dhukungan pelanggan 24/7.
  • Serep saben dina kanthi otomatis ing kabeh rencana.

cons

  • Ora ana panyimpenan tanpa wates.
  • Ora ana akun email gratis ing rencana Starter.

Dolan maring DreamHost.com

… Utawa waca sandi rinci rinci DreamHost

4. Hostgator (Kembang situs web gratis kalebu)

hostgator

Price: Saka $ 2.75 saben wulan

Jinis Hosting: Dituduhake, WordPress, VPS, Darmabakti, Reseller

Performance: PHP7, HTTP / 2, NGINX Caching. Cloudflare CDN

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1-klik

Server: Cepet drive SSD ing kabeh rencana hosting

Tambahan: Domain 1 taun gratis. Pambangun situs web gratis. Transfer situs web gratis

Deal Saiki: Entuk 60% OFF HostGator, rencana saka $ 2.75 / wulan

situs web: www.hostgator.com

Hostgator minangka salah sawijining perusahaan hosting web paling tuwa lan paling populer ing Internet. Dheweke dipercaya karo ewonan pemilik bisnis ing saindenging jagad. Hostgator misuwur amarga hosting web sing dituduhake lan WordPress layanan hosting, nanging uga nawakake Hosting VPS lan Hosting Khusus.

  • Email gratis kanggo kabeh rencana.
  • Ruang disk lan bandwidth sing ora diukur.
  • Dhukungan pelanggan 24/7 sampeyan bisa tekan liwat live chat.

Rencana sing bisa dibayar Hostgator dirancang kanggo skala karo bisnis sampeyan. Kabeh padha nawakake bandwidth lan disk disk sing ora diukur. Dheweke uga nawakake jaminan dhuwit lan uptime 45 dina kanggo kabeh rencana. Ora beda karo panyedhiya hosting web liyane, dheweke nawakake email gratis kanggo kabeh rencana.

Rencana HatchlingBaby PlanRencana Bisnis
domain1UnlimitedUnlimited
bandwidthUnmeteredUnmeteredUnmetered
disk SpaceUnmeteredUnmeteredUnmetered
Gawe Serep Saben Otomatis GratisKlebuKlebuKlebu
Email GratisKlebuKlebuKlebu
biayaSaka $ 2.75 saben wulan$ 3.50 / mo$ 5.25 / mo

Pros

  • Jaminan dhuwit 45-dina
  • Hosting email gratis ing kabeh rencana. Goleki email nganggo jeneng domain sampeyan kanthi gratis
  • Jeneng domain gratis ing kabeh rencana kanggo taun pisanan
  • Serep saben dina kanthi otomatis, sampeyan bisa mulihake kapan wae kanthi klik siji

cons

  • Rega nganyari luwih akeh tinimbang rega wiwitan.

Dolan maring HostGator.com

… Utawa waca sandi review HostGator rinci

5. GreenGeeks (Hosting server LiteSpeed ​​paling apik)

greengeeks

Price: Saka $ 2.49 saben wulan

Jinis Hosting: Dituduhake, WordPress, VPS, Reseller

Performance: LiteSpeed, cache LSCache, MariaDB, HTTP / 2, PHP7

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1-klik

Server: Panyimpenan RAID-10 solid state (SSD)

Tambahan: Jeneng domain gratis kanggo 1 taun. Layanan migrasi situs web gratis

Deal Saiki: Entuk diskon 70% kanggo kabeh rencana hosting ramah lingkungan GreenGeeks

situs web: www.greengeeks.com

GreenGeeks misuwur kanggo layanan hosting web ijo. Dheweke minangka salah sawijining sing pertama ing pasar sing ngenalake hosting web ijo. Server kasebut mbukak energi ijo kanggo nyuda jejak karbon. Hosting situs web sampeyan nganggo GreenGeeks minangka cara paling gampang kanggo nyuda jejak karbon sampeyan.

  • Salah sawijining host web ijo ing internet
  • Server pribadi sing mbukak energi ijo kanggo nyuda tilas karbon
  • Rega sing terjangkau kanggo layanan premium sing dipercaya karo bisnis ing saindenging jagad
  • Jaminan dhuwit 30-dina

GreenGeeks nawakake layanan CDN gratis kanggo kabeh rencana. Dheweke uga nawakake jeneng domain gratis kanggo taun pisanan ing kabeh rencana. Babagan sing paling apik babagan layanan GreenGeeks yaiku tim dhukungan pelanggan sing cerdas karo teknologi kasedhiya ing saben jam lan bakal mbantu sampeyan nalika sampeyan lagi macet.

Rencana LiteRencana ProRencana Premium
situs web1UnlimitedUnlimited
disk SpaceUnlimitedUnlimitedUnlimited
bandwidthUnmeteredUnmeteredUnmetered
Backup gratisKlebuKlebuKlebu
Akun Email GratisUnlimitedUnlimitedUnlimited
Gratis CDNKlebuKlebuKlebu
biayaSaka $ 2.49 saben wulan$ 4.95 / mo$ 8.95 / mo

Pros

  • Akun email gratis ing kabeh rencana.
  • Hosting web sing ramah lingkungan kanthi rega sing terjangkau.
  • Dhukungan pelanggan 24/7 sing bisa didol liwat live chat, telpon, lan email.
  • CDN gratis kanggo menehi dorongan situs web sampeyan.
  • Jeneng domain gratis ing kabeh rencana kanggo taun pisanan.

cons

  • Rega nganyari luwih akeh tinimbang rega wiwitan.

Dolan maring GreenGeeks.com

… Utawa waca sandi rinci rinci GreenGeeks

6. Hostinger (Hosting web paling murah sing bisa dipikolehi)

hostinger

Price: Saka $ 1.39 saben wulan

Jinis Hosting: Dituduhake, WordPress, Cloud, VPS, hosting Minecraft

Performance: LiteSpeed, cache LSCache, HTTP / 2, PHP7

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1-klik

Server: Hosting LiteSpeed ​​SSD

Tambahan: Domain gratis Kredit Google Ads. Pembangun situs web Zyro

Deal Saiki: Entuk 85% OFF Hostinger, rencana saka $ 1.39 / wulan

situs web: www.hostinger.com

Hostinger wis misuwur amarga nawakake paket hosting web paling murah ing industri kasebut. Sampeyan ora bisa nemokake host web sing nawakake rega luwih murah tanpa bakal ilang kualitas.

  • Rega paling murah ing pasar
  • Sertifikat SSL gratis kanggo kabeh domain
  • Akun email gratis ing kabeh rencana
  • Server sing didukung LiteSpeed

Rencana sing paling murah yaiku kanggo sapa wae sing miwiti. Sisih paling apik yaiku Hostinger supaya gampang ngukur situs web kanthi rencana sederhana sing bisa diupdate kapan wae.

Sanajan regane regane wiwit $ 1.39 saben wulan (yen sampeyan mlebu 48 wulan) dheweke nawakake dhukungan pelanggan 24/7 lan dipercaya karo ewonan bisnis ing saindenging jagad.

Rencana TunggalRencana PremiumRencana Bisnis
situs web1100100
Lumbung10 GB20 GB100 GB
bandwidth100 GBUnlimitedUnlimited
Gratis Domain JenengOra kalebuKlebuKlebu
Gawe serep saben dinaOra kalebuOra kalebuKlebu
biayaSaka $ 1.39 saben wulan$ 2.59 / mo$ 3.99 / mo

Pros

  • Chep web hosting, salah sawijining rega paling terjangkau ing pasar.
  • Sertifikat SSL gratis ing kabeh jeneng domain.
  • Dhukungan pelanggan 24/7.
  • Apik kanggo pamula sing lagi wae miwiti.
  • Cocog kanggo jinis liyane hosting kaya server Minecraft.

cons

Dolan maring Hostinger.com

… Utawa waca sandi rinci Hostinger review

7. A2 Hosting (Pilihan paling apik kanggo dhuwit)

a2 hosting

Price: Saka $ 2.99 saben wulan

Jinis Hosting: Dituduhake, WordPress, VPS, Darmabakti, Reseller

Performance:

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1-klik

Server: LiteSpeed ​​drive solid state solid (SSD)

Tambahan: Anycast DNS. Alamat IP khusus. Migrasi situs gratis. Pementasan internal

Deal Saiki: Gunakake kode promo: webrating51 lan OFF 51%

situs web: www.a2hosting.com

A2 Hosting nawakake solusi hosting web sing terjangkau kanggo bisnis cilik ing saindenging jagad. Apa sampeyan miwiti nggawe situs pertama utawa duwe bisnis sing entuk ewonan pengunjung saben dina, A2 Hosting duwe solusi sing pas kanggo sampeyan. Dheweke nawakake kabeh saka hosting bareng nganti hosting khusus.

  • Dhukungan pelanggan 24/7.
  • 4 lokasi pusat data sing beda kanggo dipilih.
  • Layanan migrasi situs web gratis diwenehake.
  • Server sing didukung LiteSpeed.

A2 Hosting menehi akun email gratis ing kabeh rencana lan layanan CDN gratis kanggo kabeh situs web. Dheweke uga nawakake layanan migrasi situs web gratis kanggo migrasi situs web sampeyan saka host web liyane menyang akun A2 Hosting gratis tanpa downtime.

StartUpdriveTurbo TurboTurbo Max
situs web1UnlimitedUnlimitedUnlimited
Lumbung100 GBUnlimitedUnlimitedUnlimited
bandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimited
Akun Email GratisUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimited
Gawe Serep Otomatis GratisOra kalebuKlebuKlebuKlebu
biaya Saka $ 2.99 saben wulan $ 4.99 / mo$ 9.99 / mo$ 14.99 / mo

Pros

  • Akun email gratis ing jeneng domain ing kabeh rencana.
  • CDN gratis ing kabeh rencana kanggo nambah kacepetan situs web sampeyan.
  • Layanan migrasi situs web gratis ing kabeh rencana.

cons

  • Rega nganyari luwih akeh tinimbang rega wiwitan.
  • Serep otomatis gratis ora kasedhiya ing rencana wiwitan.

Dolan maring A2Hosting.com

… Utawa waca sandi rinci review A2 Hosting

8. Hosting Scala (Hosting VPS cloud paling murah)

hosting scala

Price: Saka $ 9.95 saben wulan

Jinis Hosting: Cloud VPS, Dituduhake, WordPress

Performance: LiteSpeed, cache LSCache, HTTP / 2, PHP7

WordPress hosting: Diatur WordPress cloud VPS hosting. WordPress teka wis diinstal

Server: SSD LiteSpeed. Pusat data DigitalOcean lan AWS

Tambahan: Migrasi situs web gratis. Jeneng domain gratis. Alamat IP khusus

Deal Saiki: Rencana diwiwiti saka $ 9.95 / bln. Reguler regane $ 19.95 / bln. SAVE 50%

situs web: www.scalahosting.com

Scala Hosting nggampangake bisnis cilik kanggo nggawe situs web ing VPS Hosting. Dheweke nawakake Hosting VPS sing Diatur Kanthi Lengkap sing ngilangi rasa sakit perawatan lan manajemen saka VPS Hosting.

  • VPS Hosting sing dikelola kanthi lengkap kanthi rega sing terjangkau.
  • Layanan cloud VPS sing paling terjangkau ing pasar.
  • Migrasi situs web gratis saka platform liyane kanthi gratis.
  • Panel kontrol khusus gratis sing diarani SPanel.

Kanthi Scala Hosting, sampeyan bisa menehi situs supaya luwih cepet kanthi hosting ing VPS tanpa kudu sinau prentah lan kode teknis kanggo ngatur server.

Sanajan kondhang amarga Hosting VPS sing dikelola, nanging uga nawakake layanan liyane kayata WordPress Hosting, Hosting Bersama, lan Hosting VPS sing ora dikelola. Tim dhukungan kasedhiya 24/7 kanggo mbantu sampeyan ora kesandhung lan njawab pitakonane sampeyan.

MulaiLinuwihBisnisEnterprise
CPU Cores1246
Ram2 GB4 GB6 GB8 GB
Lumbung20 GB30 GB50 GB80 GB
Gawe serep saben dinaKlebuKlebuKlebuKlebu
Alamat IP khusus GratisKlebuKlebuKlebuKlebu
biaya Saka $ 9.95 saben wulan $ 21.95 / mo$ 41.95 / mo$ 63.95 / mo

Pros

  • Serep saben dina kanthi otomatis.
  • Cloud VPS kanggo rega hosting bareng
  • Otomatis 2 foto VPS gratis rong dina suwene.
  • Panel kontrol khusus sing diarani SPanel ngirit dhuwit lan luwih gampang ngatur VPS sampeyan.
  • Akeh sumber daya kanthi rega terjangkau.

cons

  • Luwih larang regane tinimbang panyedhiya sing padha.

Dolan maring Waca rangkeng-

… Utawa waca sandi rinci review Scala Hosting

9. Kinsta (Hosting web paling murah sing bisa dipikolehi)

review kinsta

Price: Saka $ 30 saben wulan

Jinis Hosting: ngatur WordPress & Hosting WooCommerce

Performance:

WordPress hosting: Ngatur lan dioptimalake kanthi lengkap WordPress tumpukan

Server: Google Cloud Platform (GCP)

Tambahan: Migrasi premium gratis. Teknologi mandhiri, optimalisasi DB Otomatis, ngilangi Hack lan malware. WP-CLI, SSH, lan Git

Deal Saiki: Coba Kinsta GRATIS 30 dina

situs web: www.kinsta.com

Kinsta nawakake ngatur premium WordPress layanan hosting kanggo kabeh jinis lan ukuran bisnis. Ora kaya perusahaan liyane, Kinsta duwe spesialisasi ing WordPress Hosting. Yen sampeyan pengin situs web bisa tampil kaya paling cepet, sampeyan kudu Kinsta.

  • Layanan CDN gratis ing kabeh rencana.
  • Migrasi tanpa wates gratis saka host web liyane.
  • Server bertenaga Google Cloud Platform.
  • 24 lokasi pusat data global sing bisa dipilih.

Servere dioptimalake kanggo WordPress kinerja lan nawakake layanan CDN gratis ing saben rencana.

Sisih paling apik babagan hosting situs web karo Kinsta yaiku skalabilitas sing gampang. Situs web sampeyan bisa mbukak saka 10 pengunjung saben dina nganti ewu ing Kinsta tanpa gangguan. Sampeyan bisa nganyari rencana situs web kapan wae kanthi mung klik.

Kinsta didhukung dening Google Cloud Platform sing dipercaya dening jutaan bisnis gedhe lan cilik ing saindenging jagad. Iki minangka infrastruktur sing padha digunakake dening raksasa teknologi.

wiwitansaben Bisnis 1 Bisnis 2 Bisnis 3 Bisnis 4
WordPress Nginstal125102040
Kunjungan saben wulan25,00050,000100,000250,000400,000600,000
Lumbung10 GB20 GB30 GB40 GB50 GB60 GB
Gratis CDN50 GB100 GB200 GB300 GB500 GB500 GB
Migrasi Premium Gratis123334
biaya Saka $ 30 saben wulan $ 60 / mo$ 100 / mo$ 200 / mo$ 300 / mo$ 400 / mo

Pros

  • Paket hosting cloud didhukung dening Google Cloud Platform.
  • Layanan CDN gratis ing kabeh rencana.
  • Gawe serep otomatis kanthi gratis, sampeyan bisa mulihake kanthi klik siji.
  • Migrasi premium gratis situs web lan migrasi dhasar tanpa wates.

cons

  • Bisa larang regane kanggo usaha cilik.
  • Ora ana hosting email.

Dolan maring Kinsta.com

… Utawa waca sandi rinci Kinsta review

10. Mesin WP (Premium paling dikelola WordPress hosting)

mesin wp

Price: Saka $ 25 saben wulan

Jinis Hosting: ngatur WordPress & Hosting WooCommerce

Performance: Server Apache lan Nginx, HTTP / 2, Varnish & Memcached lan cache browser

WordPress hosting: WordPress wis diinstal kanthi otomatis. Otomatis WordPress nganyari inti. WordPress pementasan

Server: Mesin Virtual Compute-Optimized Google Cloud Platform (VM) (C2)

Tambahan: Akses gratis menyang Framework Genesis lan tema StudioPress. Serep saben dina, lan sing dikarepake. Layanan migrasi gratis.

Deal Saiki: Entuk 2 wulan GRATIS & ngirit $ 60 kanthi prabayar tahunan

situs web: www.wpengine.com

WP Engine yaiku premium sing dikelola WordPress perusahaan hosting sing dipercaya karo sawetara situs web paling gedhe ing internet. Dheweke minangka salah sawijining sing paling tuwa ing industri iki lan wis misuwur kanthi nyedhiyakake Managed sing terjangkau WordPress solusi.

  • Premium ngatur WordPress hosting
  • Layanan CDN global gratis kalebu ing kabeh rencana.
  • Dhukungan chatting 24/7.
  • Framework Genesis Gratis lan 35+ Tema StudioPress ing kabeh rencana.

WP Engine bisa mbantu skala bisnis sampeyan ing level apa wae, sampeyan minangka blogger hobi utawa bisnis sing ngladeni ewonan pelanggan saben dina. Solusi hosting web dioptimalake kanggo WordPress situs web lan minangka asil, nawakake kacepetan gedhe.

Babagan sing paling apik babagan WP Engine yaiku nawakake Framework Tema Genesis lan 35+ tema StudioPress kanthi gratis ing kabeh rencana. Bebarengan karo paket iki regane luwih saka $ 2,000 yen dituku kanthi kapisah.

StartUpwutahUkuranCustom
Camping1103030
Lumbung10 GB20 GB50 GB100 GB - 1 TB
bandwidth50 GB200 GB500 GB400 GB +
kunjungan25,000100,000400,000Jutaan
24 / 7 Customer SupportDhukungan chattingDhukungan Chat lan TelponDhukungan Chat lan TelponDhukungan Obrolan, Tiket lan Telpon
biaya Saka $ 25 saben wulan $ 95 / mo$ 241 / moCustom

Pros

  • Skalable Diatur WordPress hosting ing rega terjangkau.
  • Server sing dioptimalake kanggo WordPress kinerja lan keamanan.
  • Framework Genesis lan puluhan tema StudioPress kalebu ing saben rencana.
  • Gawe serep situs web lan basis data.

cons

  • Sithik sing larang kanggo para pamula.
  • Matesi tampilan kaca ora kaya sawetara pesaing.

Dolan maring WPEngine.com

… Utawa waca sandi rinci babagan rinci WP Engine

11. Web Cairan (Hosting WooCommerce paling apik)

web Cairan

Price: Saka $ 19 saben wulan

Jinis Hosting: WordPress, WooCommerce, Cloud, VPS, Darmabakti

Performance:

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting

Server: SSD diinstal ing kabeh server

Tambahan: Jaringan 100% lan jaminan uptime listrik, layanan migrasi situs tanpa biaya tambahan, Dhukungan Pahlawan

Deal Saiki: Gunakake kode WHR40VIP kanggo OFF 40%

situs web: www.liquidweb.com

Liquid Web khusus kanggo layanan cloud lan web hosting sing dikelola kanthi dikelola. Dheweke ngidini bisnis sampeyan nggunakake kekuwatan layanan hosting web sing mbutuhake akeh ilmu teknis kanggo ngatur lan njaga.

  • Hosting Web sing dikelola kanthi terjangkau.
  • Akun email tanpa wates gratis
  • Dhukungan pelanggan 24/7

Penawaran sing dikelola kalebu kabeh saka Managed WordPress menyang Server Khusus lan Klompok Server lan kabeh sing ana ing antarane.

Kabeh duweke WordPress rencana teka karo iThemes Security Pro lan iThemes Sync gratis. Sampeyan uga entuk Beaver Builder Lite lan akun email tanpa wates. Dheweke uga nawakake nyoba gratis 14 dina kanggo dheweke WordPress layanan hosting.

SparkMakerDesignerGedungProduserExecutiveEnterprise
Camping15102550100250
Lumbung15 GB40 GB60 GB100 GB300 GB500 GB800 GB
bandwidth2 TB3 TB4 TB5 TB5 TB10 TB10 TB
Gawe serep saben dinaKlebuKlebuKlebuKlebuKlebuKlebuKlebu
Akun Email GratisUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimited
Tampilan halamanUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimited
biaya Saka $ 19 saben wulan $ 79 / mo$ 109 / mo$ 149 / mo$ 299 / mo$ 549 / mo$ 999 / mo

Pros

  • Akun email tanpa wates gratis ing kabeh rencana.
  • Pro Keamanan iThemes Gratis lan Sync iThemes WordPress plugin ing kabeh rencana.
  • Serep otomatis otomatis gratis ing kabeh rencana sing disimpen sajrone 30 dina.
  • Akses lengkap menyang server.
  • Ora ana tutup ing tampilan kaca / lalu lintas.
  • Kasedhiya karo alat pangembang kayata SSH, Git, lan WP-CLI.

cons

  • Bisa dadi sithik larang regane kanggo pamula.

Dolan maring LiquidWeb.com

… Utawa waca sandi rinci rinci Liquid Web

12. Langgeng (Hosting cloud paling murah)

cloudways

Price: Saka $ 10 saben wulan

Jinis Hosting: Ngatur Cloud Hosting

Performance: Hosting SSD, server Nginx / Apache, cache Varnish / Memcached, PHP7, HTTP / 2, dhukungan Redis

WordPress hosting: 1-klik tanpa wates WordPress situs instalasi & pementasan, integrasi WP-CLI lan Git sing wis diinstal

Server: DigitalOcean, Vultr, Linode, Layanan Web Amazon (AWS), Google Cloud Platform (GCP)

Tambahan: Layanan migrasi situs gratis, backup otomatis gratis, sertifikat SSL, CDN gratis & IP khusus

Deal Saiki: Entuk diskon 10% suwene 3 wulan nganggo kode WEBRATING

situs web: www.cloudways.com

Langgeng nawakake VPS Hosting sing dikelola kanthi lengkap. Dheweke mbusak bagean manajemen lan pangopènan Hosting VPS sing matesi akeh bisnis nggunakake. Sisih paling apik babagan Cloudway yaiku supaya sampeyan bisa milih antarane 5 platform cloud hosting sing beda kalebu Google Cloud, AWS, lan Digital Ocean.

  • Rencana hosting VPS sing dikelola kanthi apik.
  • Puluhan pusat data sing bisa dipilih.
  • 5 platform hosting awan sing beda kanggo dipilih.
  • Rencana hosting cloud nggunakake server DigitalOcean wiwit Saka $ 10 saben wulan

Pilihan platform cloud uga nambah pilihan lokasi datacenter. Sampeyan bisa milih dadi tuan rumah situs web ing lusinan lokasi pusat data sing kasedhiya.

Yen sampeyan wis duwe situs web ing host ing platform utawa host web liyane, Cloudway bakal pindhah situs web menyang akun Cloudway kanthi gratis.

$ 10 / mo $ 22 / mo $ 42 / mo $ 80 / mo
Ram1 GB2 GB4 GB8 GB
prosesor1 Core1 Core2 Core4 Core
Lumbung25 GB50 GB80 GB160 GB
bandwidth1 TB2 TB4 TB5 TB
Gawe Serep Otomatis GratisKlebuKlebuKlebuKlebu

Pros

  • Layanan hosting VPS sing dikelola kanthi lengkap sing bisa menehi situs web luwih cepet.
  • Pilih ing antarane 5 platform cloud hosting liyane sing dipercaya karo sawetara perusahaan teknologi paling gedhe ing saindenging jagad.
  • Dhukungan pelanggan 24/7 kanggo ngatasi kabeh masalah.
  • Layanan migrasi situs web gratis.

cons

  • Ora ana cPanel utawa panel kontrol khusus kayata SPanel sing ditawakake Scala Hosting.
  • Ora ana CDN gratis.

Dolan maring Cloudways.com

… Utawa waca sandi rinci review Cloudways

13. InMotion Hosting (Hosting bisnis cilik paling apik)

inmotion hosting

Price: Saka $ 2.49 saben wulan

Jinis Hosting: Dituduhake, WordPress, Cloud, VPS, Darmabakti, Reseller

Performance: Cache HTTP / 2, PHP7, NGINX & UltraStack

WordPress hosting: Diatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1-klik

Server: Drive negara solid (SSD) sing cepet lan andal

Tambahan: Migrasi situs web tanpa wates gratis. Pambangun situs web BoldGrid gratis

Deal Saiki: Entuk 50% InMotion OFF, rencana saka $ 2.49 / wulan

situs web: www.inmotionhosting.com

InMotion Hosting omahé luwih saka 500,000+ WordPress situs web Dheweke nawakake kabeh saka hosting bisnis bareng menyang server khusus. Tim dhukungan pelanggan kasedhiya ing saben wayah kanggo mbantu sampeyan metu saka apa-apa nalika macet.

  • Jeneng domain gratis ing kabeh rencana.
  • Jaminan dhuwit bali 90 dina.
  • Akun email gratis ing kabeh rencana.

Dheweke uga nawakake layanan migrasi situs web gratis. Sampeyan bisa ngubungi tim dhukungan pelanggan lan dheweke bakal pindhah situs web saka host web liyane menyang akun InMotion kanthi gratis tanpa downtime.

BukakPowersaben
situs web250100
Lumbung50 GB100 GB200 GB
bandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimited
Alamat email1050Unlimited
biaya Saka $ 2.49 saben wulan $ 8.99 / mo$ 14.99 / mo

Pros

  • Jaminan dhuwit 90-dina.
  • Jeneng domain gratis ing kabeh rencana.
  • Sertifikat SSL gratis kanggo kabeh jeneng domain sampeyan.
  • Tim dhukungan pelanggan 24/7 sampeyan bisa nggayuh wektu liwat Live Chat, Email, utawa Telpon.

cons

  • Ora nawakake alamat email tanpa wates ing kabeh rencana.
  • Rega nganyari luwih akeh tinimbang rega wiwitan.

Dolan maring InMotionHosting.com

… Utawa waca sandi rinci ing review Motion Hosting

Apa Hosting Web?

Web hosting minangka jinis layanan hosting internet sing ngidini individu lan organisasi nggawe situs web bisa diakses ing Internet (Sumber: Wikipedia)

Situs web minangka sakumpulan file kode sing disimpen ing komputer eksternal. Nalika mbukak situs web, komputer ngirim panjaluk menyang komputer liyane ing internet sing diarani server kanggo file kasebut lan nggawe kode kasebut menyang kaca web.

Kanggo miwiti situs web, sampeyan butuh server. Nanging server larang; regane ewonan dolar kanggo duwe lan ngopeni. Iki perusahaan perusahaan web hosting mlebu. Sampeyan ngidini sampeyan nyewa ruangan cilik ing server kanthi biaya sing terjangkau. Iki nggawe hosting web terjangkau kanggo bisnis kanthi kabeh ukuran.

Napa Web Hosting Gratis ora ono gunane

Yen iki pisanan nggawe situs web, sampeyan bisa uga wis mikir platform hosting web gratis. Dheweke bisa uga apike kanggo nyoba banyu. Nanging dheweke ora tau migunani.

Umume host web gratis nampilake pariwara ing situs web gratis. Ora mung iku, sawetara wong kalebu bisnis nglumpukake informasi lan adol menyang spammer.

Sisih paling awon babagan host web gratis yaiku matesi kemampuan sampeyan kanggo skala. Bayangake entuk akeh lalu lintas menyang situs web lan pungkasane entuk istirahat. Ing skenario kaya ngono, situs web sampeyan bakal mudhun lan sampeyan bakal kelangan atusan calon pelanggan.

Lan ora mung iku. Host web gratis ora peduli karo keamanan utawa data sampeyan. Aja percaya karo aku? Perusahaan hosting web gratis paling gedhe 000WebHost tau diretas lan peretas entuk akses menyang informasi ewonan pangguna.

Jinis Web Hosting

Kasedhiya akeh pilihan, saka hosting bareng, hosting VPS nganti Hosting Podcast lan Hosting server Minecraft, lan saben katering kanggo macem-macem kabutuhan situs web. Aja cepet-cepet milih, amarga milih jinis hosting sing salah bisa nyebabake sampeyan nemoni akeh masalah.

Kabeh jinis host situs web bakal sijine situs web kanthi online; mung bedane yaiku jumlah panyimpenan, kontrol, kecepatan server, keandalan, lan kawruh teknis sing dibutuhake.

Yen wis dikandhani, iki minangka rincian babagan jinis hosting web sing paling akeh digunakake.

Shared Web Hosting

Hosting web sing dituduhake minangka bentuk hosting web sing paling terjangkau kanggo bisnis cilik lan pamula. Iki uga dikenal minangka WordPress hosting, sing sejatine padha persis kajaba sing diwenehake WordPress CMS (sistem manajemen konten) wis diinstal. Mikir hosting bareng minangka vanila lan WordPress hosting versi roso sing padha.

Amarga biaya sing murah lan proses persiyapan sing gampang, hosting sing dituduhake sampurna kanggo pamula. Apa sampeyan panulis sing kepengin banget nggawe situs web pisanan karo pembangun situs web, ibu sing isih lungguh miwiti blog, bisnis cilik tanpa akeh lalu lintas, sampeyan bakal nemokake hosting sing cukup kanggo kebutuhan sampeyan.

Ing akun hosting sing dituduhake, situs web sampeyan kudu nuduhake sumber karo situs web liyane ing server sing padha. Iki tegese situs web sampeyan mung entuk irisan sumber daya server sing sithik, nanging sumber kasebut cukup kanggo situs web pamula utawa bisnis cilik.

Pros

  • Luwih larang banget tinimbang jinis hosting web liyane.
  • Cara paling gampang kanggo miwiti situs web pisanan.
  • Dhukungan pelanggan bakal mbantu sampeyan kanthi meh kabeh prekara.
  • Host sing paling akeh nyedhiyakake ruang disk lan bandwidth lebar tanpa wates.

cons

  • Ora cepet utawa ora bisa diukur kaya jinis hosting web liyane kayata VPS, Managed, utawa Dedicated.

6 Hosting Web Paling Anyar (WordPress) Panyedhiya:

Bluehost

Bluehost nawakake hosting web sing terjangkau kanggo bisnis cilik. Dheweke misuwur karo tim dhukungan pelanggan sing menang penghargaan sing kasedhiya 24/7. Regane wiwit $ 2.95 saben wulan. Sampeyan entuk panyimpenan 50 GB, jeneng domain gratis, CDN gratis, lan bandwidth tanpa meteran.

SiteGround

SiteGround dipercaya karo pamilik luwih saka 2 yuta jeneng domain. Dheweke nawakake hosting web sing larang regane $ 6.99 / bln. Kanggo rega kasebut, sampeyan entuk bandwidth sing ora diukur, ruang disk 10 GB, ~ 10,000 pengunjung saben wulan, CDN gratis, Email gratis, lan Managed WordPress.

DreamHost

DreamHost nawakake layanan hosting web sing terjangkau, bisa diukur kanggo bisnis kanthi kabeh ukuran. Rencana hosting bareng mung regane $ 2.49 / bln lan bakal entuk garansi dhuwit bali 97 dina. Sampeyan entuk jeneng domain gratis, bandwidth tanpa wates, migrasi situs web gratis, panyimpenan 50 GB, lan tampilan kaca sing ora diukur.

Hostgator

Hostgator dadi tuan rumah udakara 2 yuta + situs web. Dheweke nawakake dhukungan pelanggan 24/7 kanggo mbantu sampeyan kesandhung ing endi wae ing proses ngluncurake utawa ndandani situs web sampeyan. Dheweke nawakake jaminan dhuwit bali 45 dina. Kanthi rega terjangkau $ 2.75 / bln, rencana hosting bareng Hatchling menehi transfer situs web gratis, panyimpenan tanpa wates, bandwidth sing ora diukur, jeneng domain gratis, lan akun email gratis.

GreenGeeks

GreenGeeks minangka perusahaan hosting web sing ramah lingkungan paling populer. Dheweke minangka salah sawijining sing paling tuwa ing pasar sing nawakake hosting web sing ramah lingkungan. Rega kanggo hosting bareng diwiwiti saka $ 2.49 / bln lan menehi: panyimpenan tanpa wates, bandwidth tanpa meteran, jeneng domain gratis kanggo taun pisanan, CDN gratis, lan akun email tanpa wates gratis.

FastComet

FastComet minangka pasukan sing kudu dipikirake ing industri hosting nalika hosting web murah. FastComet nawakake hosting SSD, njanjeni situs ngemot 300% luwih cepet tinimbang kompetisi. FastComet uga menehi dhuwit bali 45 dina, rega nganyari sing padha, lan ora dikenani biaya pembatalan.

HostPapa

HostPapa yaiku web hosting murah panyedhiya ngarahake para pamula lan situs bisnis cilik kanthi rencana sing nyakup jeneng domain gratis, bandwidth lan ruang disk tanpa wates, lan SSL & CDflflare CDN gratis.

ngatur WordPress hosting

ngatur WordPress hosting ngidini sampeyan lenggah lan fokus kanggo nambah bisnis nalika ahli ngurus bagean pangopènan mlaku a WordPress situs Jinis hosting web iki ora mung dioptimalake WordPress situs, dibangun khusus kanggo kasebut.

Yen sampeyan pengin luwih cepet tanpa kudu kuwatir njaga situs web, iki cara sing kudu ditindakake. Diatur WordPress Biaya hosting luwih akeh tinimbang Hosting Bersama nanging duwe kaukur lan kinerja sing luwih gedhe.

Kanthi Ngatur WordPress Hosting, sampeyan bisa nggedhekake bisnis tanpa kudu ngowahi lan nyetel backend saben level lalu lintas sampeyan munggah.

Pros

  • Gampang keukur. Situs web sampeyan bisa ngatasi jutaan pengunjung tanpa gangguan.
  • Ora prelu kuwatir babagan backend kasebut.
  • Luwih aman tinimbang Hosting Web sing Dituduhake.
  • Luwih gampang dikelola tinimbang jinis hosting web liyane sing nawakake level kinerja sing padha kayata VPS lan Hosting Khusus.

cons

  • Yen sampeyan ora duwe anggaran, bisa uga iki ora dadi pilihan hosting sing paling apik.
  • Ora patut yen sampeyan ora entuk akeh lalu lintas.

6 Atas Diatur WordPress Panyedhiya Hosting

WP Engine

WP Engine minangka manajemen sing paling populer WordPress perusahaan hosting ing pasar. Dheweke wis paling dawa lan dipercaya sawetara sing paling gedhe WordPress situs ing internet sing entuk jutaan pengunjung saben wulan. Regane diwiwiti $ 25 / bln kanggo 1 situs web. Sampeyan entuk bandwidth 50 GB, panyimpenan 10 GB, 25,000 pengunjung, lan 35+ tema StudioPress kanthi gratis.

Kinsta

Kinsta misuwur kanthi ngatur sing terjangkau WordPress Rencana hosting. Dheweke duwe solusi kanggo kabeh wong saka blogger hobi nganti bisnis online sing mayuta-yuta dolar. Regane regane $ 30 / bln, sing entuk 1 situs, 25,000 kunjungan, panyimpenan 10 GB, CDN gratis 50 GB, migrasi situs web premium gratis, lan dhukungan pelanggan 24/7.

Liquid Web

Liquid Web khusus kanggo layanan hosting cloud sing dikelola kanthi lengkap. Dheweke nawakake sing dikelola kanthi lengkap WordPress hosting sing dikelola dening para ahli kanthi tarif sing terjangkau. Rega regane mung regane $ 19 / bln lan entuk 1 situs, panyimpenan 15 GB, bandwidth 2 TB, akun email tanpa wates, lan plugin iThemes Security Pro lan Sync gratis. Sisih paling apik babagan layanane yaiku supaya ora nemtokake jumlah pengunjung sing bisa dipikolehi saben wulan.

A2 Hosting

Diatur A2 Hosting WordPress layanan minangka salah sawijining sing paling terjangkau ing pasar. Regane regane mung $ 12.99 / bln lan entuk 1 situs web, panyimpenan 10 GB, migrasi situs gratis, lan bandwidth tanpa wates. Dheweke uga menehi lisensi Jetpack Personal gratis saben situs web sing diidini ing kabeh rencana.

DreamHost

Dreamhost dipercaya karo ewonan bisnis ing saindenging jagad. Sing Diatur WordPress Rencana hosting diwiwiti $ 16.95 / bln. Kanggo rega kasebut, sampeyan entuk ~ 100k kunjungan, akun email tanpa wates, panyimpenan 30 GB, bandwidth tanpa meteran, pementasan 1 klik, lan migrasi situs web otomatis kanthi gratis.

BionicWP

Skor 90+ BionicWP ing GTMetrix lan Google Page Speed ​​Insights njamin + malware lan “jaminan hack” minangka fitur sing apik. PLUS suntingan tanpa wates (30 menit suntingan kanggo njaluk pitulung babagan nganyari konten, ngunggah plugin, utawa nggawe pangaturan CSS sithik) wis nemtokake maneh WordPress industri.

Servebolt

Servebolt minangka host web sing dikelola kanthi fokus ing skalabilitas, keamanan, lan panyedhiya hosting web sing cepet banget! Iki dudu perusahaan hosting sing paling murah, nanging yen sampeyan pengin hosting cloud sing cepet, aman, lan bisa diukur, iku pilihan sing apik.

Namecheap EasyWP

EasyWP minangka salah sawijining sing paling gampang digunakake lan ngatur paling murah WordPress panyedhiya hosting saiki sampeyan bisa entuk WordPress situs wis diinstal lan siyap kanggo mbukak.

VPS Hosting

VPS (server pribadi virtual) minangka potongan virtual saka server sing luwih gedhe. Iki minangka server virtual sing menehi sampeyan akses menyang sumber luwih akeh tinimbang Hosting Bersama utawa Hosting Ngatur. Sampeyan uga bisa ngontrol luwih akeh amarga tumindak kaya server khusus.

VPS hosting cocog kanggo bisnis sing ora preduli yen nggawe tangan reget nganggo teknologi back-end kanggo entuk performa sing substansial. VPS Hosting bisa ngatasi hosting bareng apa wae dina lan yen dioptimalake kanthi apik, sampeyan bisa menehi kinerja sing luwih apik tinimbang hosting sing dikelola kanthi rega kurang saka setengah rega.

Pros

  • Hosting web sing terjangkau sing dibangun kanggo kinerja.
  • Cepet nanggepi nalika sampeyan ora nuduhake sumber karo situs web liya.
  • Keamanan luwih akeh amarga situs web sampeyan diisolasi saka situs web liyane ing server.
  • Bisa menehi sampeyan kecepatan luwih apik tinimbang hosting sing dikelola kanthi rega sing luwih murah.

cons

  • Kurva belajar sing tajem yen sampeyan ora duwe komputer.

5 Perusahaan VPS Hosting Top

Scala Hosting

Scala Hosting nawakake hosting VPS sing dikelola kanthi lengkap kanggo bisnis cilik. Dheweke mbantu sampeyan mbukak situs web ing server VPS tanpa ilmu teknis. Regane sing regane regane regane mung $ 9.95 / bln lan oleh 1 Inti CPU, 2 GB RAM, 20 GB Storage, backup harian, lan alamat IP khusus. Sampeyan uga entuk migrasi situs web gratis.

Langgeng

Cloudways ngidini sampeyan milih antarane 5 panyedhiya hosting paling dhuwur kalebu AWS, Digital Ocean, lan Google Cloud. Dheweke ngatur server VPS kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa fokus nambah bisnis. Regane regane mung $ 10 / bln, sing entuk RAM 1 GB, 1 Inti, Panyimpenan 25 GB, migrasi situs web gratis, lan Bandwidth 1 TB.

GreenGeeks

GreenGeeks nawakake layanan hosting web sing ramah lingkungan kanthi rega sing terjangkau. Hosting VPS sing dikelola diwiwiti $ 39.95 / bln lan menehi sampeyan: RAM 2 GB, 4 inti vCPU, Panyimpenan 50 GB, lan Bandwidth 10 TB. Sampeyan uga entuk transfer situs web gratis lan lisensi Softaculous gratis.

Liquid Web

Liquid Web misuwur amarga layanan hosting web sing dikelola kanthi lengkap. Layanan Hosting VPS sing dikelola diwiwiti mung $ 35 / bln lan menehi RAM 2 GB, 2 vCPU, 40 GB Storage, lan 10 TB Bandwidth. Sampeyan uga entuk dhukungan pelanggan 24/7.

InMotion Hosting

InMotion Hosting dipercaya karo ewonan bisnis ing saindenging jagad. Rencana Hosting VPS sing dikelola diwiwiti $ 29.99 / bln, sing bakal entuk RAM 4 GB, Panyimpenan 75 GB, 4 Bandwidth TB, lan 3 IP khusus. Sampeyan uga entuk nganti 5 cPanel lan WHM kanthi saben rencana.

Server Hosting khusus

Darmabakti hosting server menehi akses menyang server khusus sampeyan. Sampeyan menehi kontrol lengkap liwat server tanpa kudu dituduhake karo pelanggan lan situs web liyane. Alesan kenapa akeh bisnis milih mbukak rute sing ditemtokake yaiku keamanan sing ditawakake liwat VPS lan Shared Hosting.

Ing VPS lan Shared Hosting, sampeyan nuduhake sumber daya server karo pelanggan lan situs web liyane. Peretas ing Hosting Shared lan VPS bisa duweni potensi, liwat serangan canggih, entuk akses menyang informasi ing server sampeyan. Sanajan ora bisa kedadeyan ing bisnis cilik, bisa dadi ancaman nyata kanggo bisnis karo ewu pelanggan.

Kinerja sing luwih apik minangka sebab liyane kenapa sawetara bisnis milih Hosting Dedicated. Amarga sampeyan duwe kontrol lengkap liwat server lan ora ana tangga teparo kanggo nuduhake sumber daya kasebut, Server khusus bisa menehi kacepetan kanthi cepet kanggo situs web sampeyan.

Pros

  • Jinis hosting web sing paling aman amarga mung situs web sampeyan sing duwe akses menyang kabeh server.
  • Sampeyan duwe kontrol lengkap liwat kabeh server.
  • Lalu lintas tanpa wates lan sampeyan bisa ngukur kinerja situs web tanpa wates.
  • Hosting server khusus menehi wektu respons server sing ora ana tandhingane.
  • Gampang ngatasi jutaan pengunjung lan paku lalu lintas gedhe (gumantung karo konfigurasi lan perangkat keras).

cons

  • Ngatur lan ngoptimalake server khusus kudu akeh ilmu sisi server teknis.

5 Layanan Hosting Khusus sing paling apik

Liquid Web

Liquid Web nawakake hosting cloud lan layanan hosting web sing dikelola kanthi lengkap. Regane kanggo hosting khusus sing dikelola diwiwiti saka $ 169 / bln lan menehi 16 GB RAM, 4 Core CPU, 2 x 240 GB Storage, lan Bandwidth 5 TB. Sampeyan uga kalebu cPanel karo saben rencana.

Bluehost

Bluehost misuwur amarga tim dhukungan pelanggan sing menang penghargaan sing kasedhiya 24/7. Rencana hosting darmabakti sing ora dikelola diwiwiti saka $ 79.99 / bln. Sampeyan entuk 4 Cores, 4 GB RAM, 5 TB Bandwidth, 3 Alamat IP, lan Storage 500 GB. Sampeyan uga entuk jeneng domain gratis sajrone setaun kapisan.

GreenGeeks

GreenGeeks nawakake hosting web sing ramah lingkungan kanggo bisnis cilik ing saindenging jagad. Rega hosting sing didhasarake diwiwiti saka $ 169 / bln lan menehi RAM 2 GB, Panyimpenan 500 GB, 5 Alamat IP, lan Bandwidth 10,000 GB.

A2 Hosting

A2 Hosting nawakake solusi hosting web sing bisa diukur kanggo bisnis kanthi macem-macem bentuk lan ukuran. Dheweke nawakake hosting khusus sing ora dikelola wiwit $ 99.59 / bln. Sampeyan entuk RAM 8 GB, 2 x 500 GB Storage, 10 TB Bandwidth, lan 2 Core.

InMotion Hosting

InMotion Hosting minangka papan kanggo ewonan situs web ing saindenging jagad. Solusi hosting khusus kanggo mulai $ 139.99 / bln. Sampeyan entuk 4 Cores, 16 GB RAM, 6 TB Bandwidth, 1 Storage TB, lan 5 IP khusus. Sampeyan uga entuk hosting gratis 2 jam gratis.

Layanan Hosting Web Paling Apik (2021 Chart Comparison)

Companypricedisk SpacebandwidthGratis DomainControl PanelInstalasi Otomatis1-Klik WordPressSSL CertificateserepEmailSitus AddonCDNCaching (Kecepatan Teknologi)dhukunganPrivasi mbalekaken
Bluehost (Rencana Dhasar)Saka $ 2.95 saben wulan50 GB SSDUnmeteredYacPanelSoftaculousYaSertifikat Ayo Enkripsi GratisMbayar AddonAkun Email Unlimited1Integrasi Cloudflare GratisNGINX +Dhukungan 24/7 liwat Live Chat, Email, lan TelponPenjaminan Dhuwit 30-Dina
SiteGround (Rencana StartUp)Saka $ 3.99 saben wulan10 GB10,000 Kunjungan SitusOra AnaPiranti Situs (duweke)App ManagerYaSertifikat Ayo Enkripsi GratisGawe serep saben dina kanthi otomatisAkun Email Unlimited1Integrasi Cloudflare GratisUltraPHP & SuperCacher (duweke)Dhukungan 24/7 liwat Live Chat, Email, lan TelponPenjaminan Dhuwit 30-Dina
DreamHost (Rencana Bersama)Saka $ 2.59 saben wulan50 GB SSDUnmeteredYaPanel DreamHost (kepemilikan)Panel DreamHost (kepemilikan)YaSertifikat Ayo Enkripsi GratisSerep Saben Dina GratisMbayar Addon1Integrasi Cloudflare GratisOra ana infoDhukungan 24/7 liwat Live Chat, Email, lan TelponPenjaminan Dhuwit 97-Dina
HostGator (Rencana Hatchling)Saka $ 2.75 saben wulanUnlimitedUnmeteredYacPanelSoftaculousYaSertifikat Ayo Enkripsi GratisMbayar AddonAkun Email Unlimited1Integrasi Cloudflare GratisOra ana infoDhukungan 24/7 liwat Live Chat, Email, lan TelponPenjaminan Dhuwit 45-Dina
GreenGeeks (Rencana Lite)Saka $ 2.49 saben wulanUnlimitedUnmeteredYacPanelSoftaculousYaSertifikat Ayo Enkripsi GratisGawe serep Nightly GratisAkun Email Unlimited1Integrasi Cloudflare GratisCache LiteSpeedDhukungan 24/7 liwat Live Chat, Email, lan TelponPenjaminan Dhuwit 30-Dina
Hostinger (Single Dituduhake)Saka $ 1.39 saben wulan10 GB10,000 Kunjungan SitusOra AnahPanel (duweke)Otomatis InstallerYaSertifikat Ayo Enkripsi GratisSerep Mingguan Gratis1 Akun Email1Ora ana CDNCache LiteSpeedDhukungan 24/7 liwat Chat lan Email LangsungJaminan dhuwit bali 30 dina
A2 Hosting (Rencana StartUp)Saka $ 2.99 saben wulanUnlimitedUnmeteredOra AnacPanelSoftaculousYaSertifikat Ayo Enkripsi GratisMbayar AddonAkun Email Unlimited1Integrasi Cloudflare GratisA2 Dioptimalake & Turbo (duweke)Dhukungan 24/7 liwat Live Chat, Email, lan TelponJaminan dhuwit bali 30 dina
Kinsta (Rencana Wiwitan)Saka $ 30 saben wulan10 GB25,000 Kunjungan SitusOra AnaMyKinsta (duweke)Ora AnaYaSertifikat Ayo Enkripsi GratisGawe serep saben dina kanthi otomatisOra Ana Email1KeyCDNKinsta Cache (duweke)Dhukungan 24/7 liwat Chat lan Email LangsungJaminan dhuwit bali 30 dina
Web Cair (Spark Plan)Saka $ 19 saben wulan15 GB2 TBOra AnaNexcess (duweke)Ora AnaYaSertifikat Ayo Enkripsi GratisGawe serep saben dinaAkun Email Unlimited1Integrasi Cloudflare GratisNGINXDhukungan 24/7 liwat Live Chat, Email, lan TelponJaminan dhuwit bali 30 dina
Mesin WP (Paket StartUp)Saka $ 25 saben wulan10 GB25,000 Kunjungan SitusOra AnaWarta Mesin WP (kepemilikan)Ora AnaYaSertifikat Ayo Enkripsi GratisGawe serep saben dina kanthi otomatisOra Ana Email1MaxCDNWP Engine Cache (duweke)Dhukungan 24/7 liwat Chat lan Email LangsungPenjaminan Dhuwit 60-Dina
Hosting Scala (Rencana Mulai)Saka $ 9.95 saben wulan20 GBUnmeteredOra AnaSpanel (duweke)SoftaculousYaSertifikat Ayo Enkripsi GratisGawe serep saben dina kanthi otomatisAkun Email UnlimitedUnlimitedIntegrasi Cloudflare GratisNginx, LiteSpeedDhukungan 24/7 liwat Chat lan Email LangsungGaransi dhuwit bali 30 dina
Cloudways (DigitalOcean $ 10 / rencana)Saka $ 10 saben wulan25 GB SSD1 TBOra AnaCloudways Platform (duweke)Ora AnaYaSertifikat Ayo Enkripsi GratisGawe Serep Otomatis GratisOra Ana EmailUnlimitedCDNCache Canggih (duwe)Dhukungan 24/7 liwat Chat lan Email LangsungGaransi dhuwit bali 30 dina
InMotion Hosting (Paket Peluncuran)Saka $ 2.49 saben wulanUnlimitedUnmeteredYacPanelSoftaculousYaSertifikat Ayo Enkripsi GratisMbayar Addon10 Akun Email2Ora ana CDNUltraStack (duweke)Dhukungan 24/7 liwat Live Chat, Email, lan TelponGaransi dhuwit bali 90 dina

FAQ Hosting Web

Apa Hosting Web?

Web Hosting minangka layanan sing mbantu sampeyan nerbitake situs web ing Internet. Situs web minangka sekumpulan file (HTML, CSS, JS, lsp) sing diwenehake menyang browser nalika sampeyan mbukak. Web Hosting ngidini sampeyan nyewa ruang server sing dibutuhake kanggo nyimpen file kasebut lan supaya bisa diakses ing Internet.

Pira regane Hosting Web?

Biaya Hosting Web beda-beda gumantung saka jumlah lalu lintas situs web lan kode situs web sing rumit. Umumé, ngarepake mbayar ing antarane $ 3 nganti $ 30 saben wulan kanggo situs wiwitan. Yen sampeyan nggoleki opsi sing terjangkau, priksa host web sing disaranake ing sisih ndhuwur.

Kepiye Cara Ngirit Dhuwit Kanthi Hosting Web?

Cara paling gampang kanggo ngirit dhuwit karo host web yaiku golek rencana tahunan. Umume host web nawakake diskon tajem (udakara 50%) kanggo rencana tahunan.

Aku ora nyaranake golek kupon diskon kanggo host web ing Google amarga umume kupon ora bisa digunakake lan bakal mbuang-buang wektu. Ana situs sing promosi kupon palsu iki kanggo nampilake iklan. Yen ana kupon sing digunakake, aku lebokake ing ulasan, dadi manawa maca ulasan host web sing sampeyan arep tuku hosting sadurunge sampeyan entuk.

Apa Layanan Hosting Web Paling Apik?

Yen sampeyan pamula, bukak Siteground, DreamHost utawa Bluehost. Loro-lorone nawakake dhukungan pelanggan 24/7 sing ramah lan bakal mbantu sampeyan ngeculke kapan wae. Yen sampeyan duwe akeh WordPress situs, aku nyaranake lunga karo WP Engine utawa Kinsta.

Pira Bandwidth sing Dakkudu?

Kanggo situs wiwitan sing ora entuk akeh lalu lintas, sampeyan ora butuh bandwidth sing akeh. Host web sing paling akeh bareng, kalebu rekomendasi, nawakake bandwidth tanpa wates.

Lan sanajan sampeyan mbukak host web sing ora nawakake bandwidth tanpa wates, situs wiwitan kanthi tingkat lalu lintas kurang ora butuh bandwidth luwih saka 10 nganti 30 GB. Nanging, syarat bandwidth sampeyan bakal saya tambah nalika entuk lalu lintas luwih akeh lan gumantung saka sepira bobot (ukuran) situs web sampeyan.

Aku nyaranake lunga karo Siteground utawa Bluehost yen sampeyan pamula. Dheweke nawakake bandwidth tanpa wates.

Apa Aku Kudu Nggawe Pembangun Situs Web Ora Nggawe Hosting Web?

Tukang gawe situs web nawakake cara sing gampang kanggo nggawe situs web pertama. Nanging, umume pangembang situs web ora duwe fungsi tambahan sing sampeyan mbutuhake mbesuk lan matesi jumlah kustomisasi menyang situs web sampeyan.

Aku menehi saran supaya WordPress minangka sistem manajemen konten situs web sampeyan tinimbang para pembangun situs web amarga nawakake kustomisasi lan ekstensibilitas luwih akeh. Lan kasedhiya karo pangaturan tema sing gampang. Sampeyan ngidini sampeyan nambah fungsi menyang situs web kalebu ecommerce kanthi nambahake plugin. Kajaba iku, minangka salah sawijining piranti lunak paling gampang kanggo pamula.

Summary

Yen sampeyan pengin ngembangake bisnis tanpa gangguan, sampeyan butuh hosting web sing dipercaya sing bisa dipercaya. Nanging, umume host web ora entuk wektu utawa dhuwit sampeyan.

Mula aku nggawe dhaptar iki. Kabeh host web ing dhaptar iki entuk persetujuan. Yen sampeyan ora bisa mutusake antarane kabeh pilihan, aku luwih gampang milih sampeyan:

Yen sampeyan pamula, bukak Sitesite utawa Bluehost. Loro-lorone nawakake dhukungan pelanggan 24/7 sing ramah lan bakal mbantu sampeyan ngeculke kapan wae.

Yen sampeyan duwe akeh WordPress situs, aku nyaranake lunga WP Engine utawa Kinsta. Loro-lorone misuwur amarga ngatur premium sing terjangkau WordPress layanan hosting. Dheweke nawakake dhukungan 24/7 lan dipercaya karo ewonan merek gedhe ing saindenging jagad.

Dhaptar kabeh layanan hosting web sing ditinjau: