Bluehost Review (Isih Host Web Paling Ramah Pemula ing 2022?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Bluehost iku jeneng utama ing WordPress hosting lan padha resmi 'WordPress' panyedhiya hosting sing disaranake. Ing iki Bluehost review, Aku nyoba fitur, opsi dhukungan, kinerja, lan rega - mbantu sampeyan mutusake yen iki host web sing paling apik kanggo sampeyan.

Saka $ 2.95 saben wulan

Entuk diskon nganti 65% Bluehostrencanane

Bluehost Ringkesan Review (TL; DR)
Rating
dirating 3.8 metu saka 5
Rega Saka
Saka $ 2.95 saben wulan
Jinis Hosting
Dituduhake, WordPress, VPS, Darmabakti
Kacepetan & Kinerja
PHP7, HTTP / 2, NGINX + Caching. Cloudflare CDN
WordPress
ngatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1 klik. Resmi direkomendasikan dening WordPresssitus
server
Cepet drive SSD ing kabeh rencana hosting
keamanan
SSL Gratis (Ayo Enkripsi). Firewall Keamanan SiteLock
Control Panel
cPanel BlueRock
Tambahan
Jeneng domain gratis kanggo 1 taun. $150 Google Kredit iklan
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Owner
EIG (Provo, Utah)
Deal Saiki
Entuk diskon nganti 65% Bluehostrencanane

Yen sampeyan ngetik web hosting menyang mesin telusur kaya Google, salah sijine jeneng ngarep sing bakal metu yaiku Bluehost, tanpa mangu-mangu. Alesan kanggo iki Bluehost duwe akeh pangsa pasar, amarga minangka bagean saka perusahaan gedhe sing diarani EIG (Endurance International Group), sing dadi pemilik saka akeh panyedhiya hosting liyane (kayata HostGator).

Temenan, dheweke duwe dhuwit akeh kanggo marketing. Kajaba iku, dheweke uga disarujuki dening WordPress. Nanging iki tegese iku apik tenan? Apa iku apik minangka akeh reviews metu ana ngomong iku? Nah, ing 2022 iki Bluehost review, Aku bakal nyoba kanggo njawab pitakonan lan ngrampungake debat sapisan lan kanggo kabeh!

Bluehost ora sampurna - nanging Bluehost minangka salah sawijining host web paling apik kanggo WordPress pamula sing nawakake kanthi otomatis WordPress instalasi lan pembangun situs web - ditambah fitur sing solid lan jeneng domain gratis.

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca iki Bluehost maneh, delengen video cekak iki sing dakpaketake kanggo sampeyan:

Kaya panyedhiya hosting liyane ing kana, Bluehost uga wis pesawat dhewe saka Pros lan cons. Ayo goleki apa persis iki. 

Bluehost Untung lan rugine

Pros

  • Regane murah - Bluehost nawakake sawetara rencana hosting sing paling murah, utamane yen sampeyan miwiti situs web sapisanan. Rega saiki kanggo rencana bareng dhasar yaiku $ 2.95 / sasi, mbayar saben taun. 
  • Integrasi gampang karo WordPress – sawise kabeh, iku resmi dianjurake web hosting panyedhiya dening Wordpress.org, bebarengan karo DreamHost lan SiteGround. Panel kontrol Bluerock anyar utamane fokus ing mbangun lan ngatur WordPress situs. Kajaba iku, dheweke 1-klik proses instalasi ndadekake iku peduli gampang kanggo nginstal WordPress ing BlueHost akun. 
  • WordPress Site situs - Wiwit bubar, Bluehost wis ngrancang nggawe situs web dhewe sing bisa digunakake kanggo nggawe Panjenengan WordPress situs web saka ngeruk. Pembangun Smart AI bakal nggawe manawa dioptimalake kanggo piranti apa wae. Ing Bluehost Site situs pancen gampang digunakake - sampeyan duwe atusan cithakan sing bisa dipilih lan bisa nyunting cithakan kasebut kanthi nyata-wektu, kanthi kawruh coding nul.
  • Iku cukup dipercaya - Bluehost nyedhiyakake wektu aktif situs sing apik lan bisa dianggep minangka host web sing bisa dipercaya.
  • Pilihan keamanan gratis - Bluehost nawakake sertifikat SSL gratis lan CDN gratis kanggo saben situs web sing di-host kanggo sampeyan. Sertifikat SSL ngidini sampeyan nggampangake transaksi eCommerce sing aman lan njaga data sensitif kanthi aman, lan CDN ngidini sampeyan mblokir malware sing bisa nyerang situs sampeyan lan mung nambah keamanan situs sakabèhé. 
  • Jeneng domain gratis kanggo taun pisanan - preduli saka rencana apa sing sampeyan pilih, sampeyan bakal entuk domain gratis sing regane nganti $ 17.99 (kalebu domain kaya .com, .net, .org, .blog). Nanging, sampeyan kudu mbayar domain sing regane luwih saka $17.99.
  • Dhukungan pelanggan 24/7 kasedhiya - Kajaba iku, sampeyan uga bisa nemokake sumber dhukungan ing basis kawruh - kayata FAQ lan solusi kanggo masalah umum, artikel lan pandhuan babagan macem-macem BlueHost opsi lan pangolahan, lan instruksi carane nggunakake platform hosting, lan video YouTube.
  • Program afiliasi sing apik - Bluehost wis salah siji sing paling sought-program affiliate, lan iku ora wonder wiwit padha mbayar luwih saka $ 5 yuta ing komisi taun pungkasan. Dheweke menehi komisi $ 65 kanggo saben referral, proses ndhaptar gampang banget lan gratis, proses pelacakan dipercaya banget tanpa referral sing ilang, lan sampeyan uga bisa njupuk saran saka tim manajer afiliasi khusus.

cons

  • Ora ana Jaminan SLA - Ora kaya panyedhiya hosting web liyane ing kana, Bluehost ora kurban SLA (Service Level Agreement) kang Sejatine njamin ora downtime.
  • Upselling agresif - Bluehost wis proses upsell rodo agresif sak sign-up, nalika nganyari kontrak, lan upsell pitches nyatane dibangun ing sistem, lan sing bisa ngganggu kanggo akèh kedhaftar. 
  • Ora ana cloud hosting - Bluehost ora nawakake hosting awan. Cloud hosting ngidini sampeyan nggunakake sumber daya operasi kanggo situs sampeyan saka macem-macem server, yen ora, kudu nanggung watesan server fisik. 
  • Migrasi situs ora gratis - nalika umume panyedhiya hosting web bakal nawakake mindhah situs sampeyan kanthi gratis, BlueHost bakal pindhah menyang 5 situs web lan 20 akun email kanggo $149.99, kang cukup larang.

Bluehost.com yaiku a perusahaan web hosting murah, lan ramah pamula kanggo nalika miwiti situs web pisanan sampeyan, nanging wong-wong cenderung tresna utawa sengit.

bluehost ulasan ing twitter
Tas saka rating rating ing Twitter

DEAL

Entuk diskon nganti 65% Bluehostrencanane

Saka $ 2.95 saben wulan

Mangkene carane review web hosting proses bisa:

1. Kita ndhaptar rencana hosting web & nginstal kosong WordPress Situs.
2. Kita ngawasi kinerja, uptime, & kacepetan wektu mbukak kaca.
3. Kita nganalisa fitur hosting A2 sing apik / ala, rega, & dhukungan pelanggan.
4. Kita nerbitake review apik (lan nganyari sajrone taun).

Sadurunge mlumpat menyang review ing ngisor iki, ringkesan cepet.

About Bluehost

  • Bluehost didegake ing 2003 by Matt Heaton lan markas ana ing Provo, Utah.
  • Rencana teka karo papan disk tanpa wates lan bandwidth sing ora dikepengini.
  • A jeneng domain gratis kanggo setaun klebu karo rencana paling.
  • Bluerock minangka panel kontrol sing luwih apik lan (kacepetan & keamanan) sing luwih apik (cPanel).
  • free SSD drive teka ing saben rencana hosting sing dituduhake.
  • Server powered by PHP7, HTTP / 2 lan cache NGINX
  • Bluehost nawakake gratis Sertifikat SSL (Ayo Enkripsi) lan Cloudflare CDN.
  • Bluehost nawakake Jaminan dhuwit 30-dina.
  • Apa mitra resmi saka WordPresssitus
  • Situs web: www.bluehostsitus
 

Saiki ayo nyelehake review ...

Bluehost Fitur Key

Sabanjure yaiku BluehostFitur utama! Ayo goleki rencana hosting sing paling penting, kacepetan lan fitur kinerja, pembangun situs web anyar, lan liya-liyane!

Hosting Digawe kanggo WordPress

Bluehost iku sampurna kanggo hosting WordPress situs amarga sawijining Platform Bluerock punika WordPress panel kontrol fokus sing nawakake pengalaman Integrasi karo WordPress situs web.

Nginstal WordPress minangka angin, sampeyan bisa ngliwati lapangan 1-klik otomatis WordPress instalasi proses, utawa sampeyan bisa njaluk WordPress diinstal ing akun nalika ndhaptar.

Bluerock ngirim WordPress kaca 2-3 kaping luwih cepet tinimbang tumpukan teknis sadurunge, lan kasedhiya kanthi dibangun Cache halaman NGINX. Saben WordPress situs web bakal entuk manfaat saka fitur keamanan lan kinerja paling anyar kayata:

  • Gratis SSL certificate
  • PHP7
  • WordPress pementasan
  • Panyimpenan SSD tanpa wates
  • NGINX cache
  • Cloudflare CDN Gratis
  • HTTP / 2
  • panel kontrol cPanel

Nginstal WordPress ora bisa luwih gampang!

Nalika mlebu karo Bluehost sampeyan njaluk takon yen sampeyan seneng njaluk WordPress Dipasang (sampeyan uga bisa nginstal WordPress ing tataran mengko.

masang wordpress

Bluehost migunakake an cPanel sing ditingkatake dashboard, sampeyan bisa ngakses file manager, lan ngatur alamat email, akun FTP/SFTP, database, lan akeh liyane.

Nang Bluehost dashboard sampeyan bisa ngatur lan ngoptimalake kinerja kinerja lan setelan keamanan kanggo situs web. Sampeyan uga bisa ngakses alat marketing (akses kredit $100 gratis kanggo Google Ads lan Bing Ads), lan nggawe pangguna lan serep situs web.

Ing WordPress dashboard sampeyan bisa ngatur setelan kanggo WordPress nganyari otomatis, komentar, revisi isi, lan mesthi setelan caching.

Caching iku teknologi sing nambah kacepetan Panjenengan situs. Sampeyan bisa milih antarane tingkat caching beda lan sampeyan bisa flush cache kanthi mencet tombol

Sampeyan uga bisa nggawe salinan pementasan saka sampeyan WordPress situs. Iki apik yen sampeyan pengin kloning situs web langsung lan gunakake kanggo nyoba desain utawa pangowahan dev sadurunge nggawe urip.

DEAL

Entuk diskon nganti 65% Bluehostrencanane

Saka $ 2.95 saben wulan

Kacepetan lan Kinerja 

Kacepetan penting banget nalika nerangake hosting amarga mengaruhi apa wae saka pengalaman pangguna nganti peringkat SEO sampeyan.

Yen panyedhiya layanan hosting web sampeyan ora bisa nyedhiyakake wektu loading kanthi cepet, lan sampeyan ora ngoptimalake situs web kanggo kacepetan lan kinerja, sampeyan bakal entuk akeh lalu lintas situs.

Sinau saka Google nemokake manawa wektu tundha kaping pindho wektu mbukak kaca ponsel bisa menehi pangaruh tingkat konversi nganti 20%.

Kabar apik iku Bluehost wis apik ing tes kinerja kacepetan. Aku wis rampung tes ing Bluehostkacepetan (nggunakake a Bluehost situs pengujian sing di-host) lan aku ujar manawa rata-rata wektu loading situs apik banget.

Iki entuk a 92% skor seluler ing Google Page Speed ​​Insights.

Lan ing GTmetric skor kinerja 97%.

DEAL

Entuk diskon nganti 65% Bluehostrencanane

Saka $ 2.95 saben wulan

Integrasi CDN Cloudflare

bluehost integrasi cloudflare

Saben uwong pengin duwe wektu mbukak kaca kanthi cepet, utamane yen sampeyan ana ing bisnis ritel online. Cloudflare minangka CDN (jaringan pangiriman/distribusi konten), sing nggunakake kekuwatan jaringan pusat data lan server proxy sing kasebar sacara geografis kanggo ngoptimalake keamanan lan kinerja situs sampeyan lan nambah pengalaman sakabehe karo host. 

Sejatine, jaringan CloudFlare main peran a jaringan VPN sing amba, ngidini situs sampeyan bisa digunakake liwat sambungan internet sing aman lan dienkripsi. 

Kabar apik iku Bluehost nawakake Integrasi Cloudflare. Jaringan server sing akeh ing saindenging jagad iki bakal gampang nyimpen versi cache situs sampeyan, saengga nalika pengunjung menyang situs sampeyan, browser sing digunakake kanggo ngakses konten situs kasebut nampa saka jaringan CDN sing paling cedhak karo dheweke. Mula, situs sampeyan bakal duwe wektu loading luwih cepet, amarga butuh data sing luwih sithik kanggo tekan panggonan sing dituju.

Cloudflare terintegrasi gratis ing kabeh Bluehost akun, preduli saka rencana. Sampeyan mung kudu nggawe akun Cloudflare lan ngaktifake integrasi ing panel kontrol. 

Iku rencana Cloudflare Basic. Sampeyan uga bisa nggunakake rencana Premium, sing kasedhiya kanthi biaya tambahan. 

Kaloro rencana kasebut dioptimalake kanggo seluler, nawakake dhukungan pelanggan 24/7, lan kompatibel karo SSL. Dheweke uga kalebu: 

  • Global CDN
  • Streaming Konten HD Global
  • On-demand Edge Purge

Rencana Premium uga nawakake:

  • Watesan Rate (iki ngidini sampeyan mbentuk lan mblokir lalu lintas menyang situs sampeyan, adhedhasar jumlah panjaluk saben detik)
  • Firewall Aplikasi Web
  • Kompresi Kode Web (Auto Minify)
  • Polandia (iki nuduhake optimasi gambar otomatis, sing ngidini sampeyan mbusak data sing ora perlu ing gambar, uga recompress, supaya luwih cepet mbukak ing browser pengunjung)
  • Argo Smart Routing (algoritma sing milih rute paling cepet sing kasedhiya kanggo data situs sampeyan kanggo ngirim menyang tujuan sing dibutuhake).

Kuwat Uptime

Kajaba wektu mbukak kaca, situs web sampeyan uga kudu "siap" lan kasedhiya kanggo pengunjung. Aku ngawasi uptime kanggo situs tes sing dianakake ing Bluehost kanggo ndeleng sepira kerepe dheweke ngalami gangguan.

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Drag-and-Drop WordPress Gedung situs

bluehost wordpress Site situs

Nalika aku kasebut kasebut, Bluehost banget lancar Integrasi karo WordPress. Preduli saka sampeyan Bluehost rencana, sampeyan bisa nggunakake WordPress nggawe kaca kanggo nggawe situs web responsif lan katon apik.

Lan aku ora mung ngomong iki. Smart AI nggampangake nggawe situs saka awal, situs sing bakal katon apik ing piranti apa wae. Sampeyan bisa milih saka cithakan siap kanggo wiwitan cepet, lan sampeyan bisa ngowahi tata letak ing wektu nyata tanpa perlu kode. 

bluehost Site situs

Nalika sampeyan mlebu, sampeyan duwe pilihan kanggo nggawe lan ngowahi situs sampeyan langsung saka WordPress, utawa saka Bluehost situs web mbangun kanggo WordPress, yaiku pembangun sing prasaja sing bisa nggawe akeh barang. 

Sampeyan bisa nggunakake luwih saka 100 foto stok gratis lan ngunggah gambar, video, utawa musik khusus tanpa watesan. Bluehost'S builder uga ngidini sampeyan milih saka macem-macem fonts utawa upload dhewe yen sampeyan pracaya iku luwih cocok.

Yen sampeyan pengin nggawe luwih akeh kanthi kustomisasi, sampeyan bisa ngetik CSS khusus sampeyan kanthi ngatur CSS saka dashboard pembangun.

Bluehost's WordPress tukang situs web diwiwiti ing $2.95 / sasi lan sampeyan bisa mbangun situs web profesional nggunakake fitur kaya:

  • Custom CSS - Ngatur aturan CSS langsung ing dashboard.
  • Pustaka Gambar Simpenan - Entuk akses menyang atusan foto sing bisa digunakake kanthi gratis.
  • Live Editing - Deleng owah-owahan menyang situs web sampeyan kanthi nyata nalika sampeyan mbangun, sadurunge nerbitake.
  • Cithakan Cerdas Miwiti Cepet - Gawe cithakan khusus babagan pilihan sampeyan.
  • Unggahan Tanpa wates - Unggah gambar, video, musik, lsp tanpa watesan.
  • Klik 1 WordPress Akses - Gampang mlumpat ing antarane Builder lan WordPress sing ngatur.
  • Font Custom - Pilih saka suite font utawa upload favorit sampeyan dhewe.

24 / 7 Customer Support

dhukungan pelanggan

Kaya umume panyedhiya hosting web ing kana, Bluehost uga nawakake dhukungan pelanggan sing kasedhiya 24/7. sing dhukungan pelanggan bisa digayuh liwat live chat, email, telpon, lan tiket dhukungan. 

Apa wae saluran sing sampeyan pilih kanggo njaluk dhukungan, sampeyan bakal ditemoni para ahli ing bidang sing sampeyan butuhake. 

Bluehost uga nawakake a basis kawruh jembar sing bisa digunakake nalika sampeyan butuh bantuan kanggo masalah tartamtu. Sampeyan bisa nyelehake tembung kunci masalah sampeyan ing garis telusuran lan sampeyan bakal entuk asil kanthi pertandhingan sing paling cedhak.

Kanggo menehi conto, kita nulis tembung kunci "migrasi situs" menyang bar telusuran lan iki sing metu:

basa pengetahuan

Ana uga Bluehost pusat sumber sing ngemot akeh sumber daya kayata tutorial video, artikel, lan pandhuan langkah demi langkah. 

Sapa Sampeyan Bisa Hubungi BluehostTim kang?

Kanggo nggawe masalah luwih gampang kanggo pelanggan, Bluehost wis dibagi tim dhukungan dadi telung kategori utama:

  • Tim Dhukungan Teknis - kaya sing sampeyan ngerteni saka jeneng kasebut, tim iki tanggung jawab kanggo macem-macem pitakonan utawa masalah babagan situs web, jeneng domain, hosting, lan liya-liyane. 
  • Tim Sales – tanggung jawab kanggo info liyane umum babagan Bluehostproduk 's, uga melu karo pelanggan potensial, anyar, utawa biasa saka Bluehost. 
  • Tim Manajemen Akun - tim iki ngurusi masalah sing ana gandhengane karo syarat layanan, verifikasi akun, lan sing paling penting - tagihan.

Blue Sky

bluehost langit biru

Langit Biru iku Bluehost's WordPress layanan dhukungan. Yen rencana ing hosting a WordPress situs lan pengin optimasi serius lan pangembangan situs kasebut, banjur Blue Sky minangka pilihan sing apik. 

Blue Sky minangka layanan sing menehi pakar WP, pimpinan ing industri, sing sampeyan gunakake. Dheweke bisa mbantu sampeyan babagan apa wae sing ana gandhengane karo WP - kaya mutusake tema sing paling apik kanggo situs sampeyan, nyetel formulir kontak utawa nindakake suntingan, nyetel keamanan, optimasi SEO, marketing, lsp.

Sejatine, minangka ngandika ing BluehostSitus web, Blue Sky bakal mbantu situs sampeyan "tekan potensial lengkap." 

Nanging, sampeyan ora bakal bisa njaluk bantuan saka tim Blue Sky kanggo HTML, CSS lan jinis coding liyane.

Iki minangka kapisah Bluehost layanan sing kapisah saka rencana hosting, lan yen sampeyan pengin nggunakake, sampeyan kudu mbayar ragad saben wulan tambahan. Ana telung rencana lan sing paling murah yaiku $ 29.99 saben wulan, nanging yen sampeyan mbayar 6 wulan lan 12 wulan, biaya kasebut rada murah.

Keamanan lan Serep

bluehost keamanan

Bluehost nawakake proteksi keamanan sing padhet kanggo situs sampeyan. Padha kurban Daftar ireng alamat IP, direktori sing dilindhungi sandi, saringan kanggo akun email lan akun pangguna, Lan akses kanggo ngatur kunci pribadi lan sertifikat digital

Bluehost nawakake uga SSH (akses cangkang aman), tegese admin lan pangembang web bisa ngakses file konfigurasi kanthi aman. Sampeyan bisa milih antarane telung alat anti-spam: Apache SpamAssassin, Spam Hammer, lan Ahli Spam. Dheweke uga nawakake proteksi hotlink. 

Yen sampeyan gelem mbayar kanggo nambah keamanan situs sampeyan, luwih-luwih, sampeyan uga bisa milih antarane macem-macem tambahan mbayar sing berkualitas tinggi, kayata SiteLock, sing dirancang kanggo nyegah serangan saka peretas, lan CodeGuard, sing nawakake luwih akeh pilihan serep. 

SiteLock mindai situs sampeyan kanggo virus lan malware saben dina. Uga ngawasi jaringan ing server perusahaan 24/7. 

Kajaba iku, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka sistem otentikasi rong faktor sing ditawakake supaya sanajan sampeyan ngalami serangan peretas lan ngerti sandhi sampeyan, dheweke isih ora bisa entuk akses otomatis menyang akun sampeyan. Bluehost akun.

Babagan gedhe babagan Bluehost iku uga nerangake karo Integrasi Cloudflare, yaiku jinis CDN (gratis digunakake), sing tujuane kanggo nglindhungi saka nyolong identitas lan serangan DDoS antara liya. Iku uga kanggo nambah kinerja lan kacepetan situs, utamané kanggo loading kaping. 

Sejatine, CloudFlare bakal nambah fitur keamanan situs lan kinerja situs, dadi sampeyan kudu nimbang nggunakake.

Aku bakal ngomong luwih akeh babagan Cloudflare CDN ing bab sabanjure babagan Kacepetan lan Kinerja, supaya sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan carane mengaruhi kinerja situs sampeyan ing kana.

DEAL

Entuk diskon nganti 65% Bluehostrencanane

Saka $ 2.95 saben wulan

BluehostPilihan Serep

bluehost serep

Bluehost nawakake serep gratis kanggo pelanggan sing dianyari saben dina, mingguan, lan saben wulan.

Masalahe, dheweke ora njamin sukses kabeh serep kasebut. Apa tegese iki? Iki tegese bisa nyimpen serep sing ora lengkap - contone, yen file saka direktori FTP ora sengaja dibusak, sampeyan bisa uga ora mbalekake kabeh file. Iki uga ateges sampeyan ora bakal bisa ngakses versi lawas saka situs sampeyan yen sampeyan butuh, amarga Bluehost kanthi otomatis nulis maneh.

Kanggo ngganti, Bluehost nyaranake sampeyan nggawe pilihan serep dhewe lan ngatur ing omah. Sampeyan bisa kanthi gampang nindakake iki kanthi njupuk tambahan serep, kayata Gawe serep Jetpack, sing bakal nindakake serep saben dina lan wektu nyata kanthi ragad.

Bluehost cons

Ora ana perusahaan web hosting sing sampurna, ana uga sing negatif lan Bluehost ora istiméwa. Kene negatif paling gedhe.

Ora SLA Uptime

Dheweke ora nawakake jaminan wektu. Nalika milih panyedhiya hosting, sampeyan pengin wektu paling cedhak 100%. Dheweke ora menehi jaminan, nanging Persetujuan Jaringan / Server Uptime sing nyatakake yen "umume masalah dirampungake sajrone udakara 15 menit".

Rata-rata kira-kira 99.94% uptime. Output .05% iki tegese luwih saka setaun situs sampeyan bakal mandheg sajrone 4.4 jam. Sakabèhé Bluehost uptime dipercaya, nanging maneh, ora ana jaminan manawa situs sampeyan bakal aktif lan biasane.

Taktik Upselling Agresif

sing laku sade dirancang kanggo nggawe sampeyan tuku. Kanthi tembung liyane, ana popups sing ngganggu lan tandha sing bisa nyoba kanggo tuku luwih akeh.

Contone, padha duwe upsells kanggo milih sadurunge mriksa lan rampung ndhaptar. Kajaba iku, ana instal tambahan sing kudu sampeyan tuku sing biasane kalebu panyedhiya hosting liyane minangka fitur sing dibangun.

Migrasi Situs Gratis Ora Klebu

Yen sampeyan pengin ngalih host host web, ora eling padha nindakake migrasi situsNanging kanthi biaya.

bluehost migrasi situs web

Padha bakal nransfer nganti 5 Camping lan 20 akun email kanggo rega $ 149.99. Dibandhingake karo panyedhiya hosting web liyane, iki minangka rip-off amarga umume ora ngisi apa-apa kanggo migrasi situs sampeyan.

Nanging yen sampeyan are looking kanggo migrasi a WordPress situs kanggo Bluehost, banjur iki FREE! Bluehost kita kurban free migrasi situs web kanggo WordPress situs ing 30 dina pisanan sawise ndhaptar.

Bluehost Rencana Harga 

Bluehost wis akeh rencana rega, gumantung saka jenis server lan layanan hosting sing pengin sampeyan gunakake, supaya bisa uga bingung. Nanging aja kuwatir, aku bakal nyoba njlentrehake kabeh ing kene lan nuduhake apa sing ditawakake saben rencana rega.

PlanReregan
Rencana gratisOra Ana
Rencana hosting sing diwenehake 
dhasar$2.95/wulan* (diskon saka $9.99)
Plus$5.45/wulan* (diskon saka $13.99)
Choice Plus$5.45/wulan* (diskon saka $18.99)
saben$13.95/wulan* (diskon saka $28.99)
Rencana hosting khusus
Standard$79.99/wulan** (diskon saka $119.99)
meningkat$99.99/wulan** (diskon saka $159.99)
Premium$119.99/wulan** (diskon saka $209.99)
Rencana hosting VPS
Standard$18.99/wulan** (diskon saka $29.99)
meningkat $29.99/wulan** (diskon saka $59.99)
Ultimate$59.99/wulan** (diskon saka $119.99)
WordPress rencana hosting
dhasar$2.95/wulan* (diskon saka $9.99)
Plus$5.45/wulan* (diskon saka $13.99)
Choice Plus$5.45/wulan* (diskon saka $18.99)
saben $13.95/wulan* (diskon saka $28.99)
ngatur WordPress rencana hosting
mbangun$9.95/wulan** (diskon saka $19.95)
tuwuh$14.95/moth** (diskon saka $24.95) 
Ukuran$27.95/wulan** (diskon saka $37.95)
Rencana hosting WooCommerce
Standard$15.95/wulan* (diskon saka $24.95)
Premium$24.95/wulan* (diskon saka $39.95)
Rencana pembangun situs web kanthi hosting sing kalebu
dhasar$2.95/wulan* (diskon saka $10.99)
saben$9.95/wulan* (diskon saka $14.99)
Toko online$24.95/wulan* (diskon saka $39.95)
Reseller hosting plans***
penting$ 25.99 / sasi 
Linuwih$ 30.99 / sasi
saben$ 40.99 / sasi
Ultimate$ 60.99 / sasi
*Rega sing kadhaptar nuduhake pambayaran taunan (12 wulan), kanthi nganyari otomatis kanthi tarif biasa. Ana uga pilihan kanggo 36 pembayaran sing digawe saben 36 sasi.
** Rega sing kadhaptar nuduhake pembayaran sing ditindakake saben 36 wulan. Kanggo rencana hosting khusus lan VPS, ora ana pilihan kanggo pembayaran taunan. 
*** Rencana lan rega langsung dijupuk saka resellerclub.com. Bluehost ora nyedhiyakake rencana adol maneh (kayata SiteGround lan HostGator, contone). Nanging, dheweke nyambung menyang situs web Reseller Club. karo Bluehost's RH35 kode promo (eksklusif kanggo Bluehost pelanggan), sampeyan bisa entuk diskon 35% saka rega sing kadhaptar ing ndhuwur. Rega sing kadhaptar ing ndhuwur ditrapake kanggo pembayaran saben wulan (rega sing padha ditrapake kanggo jadwal pembayaran 6 sasi). Yen sampeyan milih mbayar kanthi basis 1 taun, 2 taun, utawa 3 taun, regane luwih murah.
rencana lan paket

Shared Hosting Plans 

bluehost sambungan hosting

Hosting bareng ngidini sampeyan nuduhake server karo situs web liyane. Iki tegese macem-macem situs web, saka pamilik sing beda, bisa nggunakake sumber daya siji server fisik. 

Hosting sing dienggo bareng yaiku alasane Bluehost nawakake sawetara rencana hosting sing paling murah ing kana. Sapa sing kudu nggunakake pilihan iki? Wong sing ora ngarep-arep akeh lalu lintas ing situs kasebut.

Iki amarga yen salah sawijining situs web liyane sing nggunakake server sing padha karo sampeyan ngalami lonjakan lalu lintas, situs sampeyan uga bakal ngrasakake. Kinerja situs sampeyan bakal kena pengaruh lan sampeyan bakal ngalami wektu mbukak kaca sing luwih alon. 

Nanging, Bluehost nawakake "proteksi sumber daya" ing kabeh rencana hosting sing dienggo bareng, sing dimaksudake kanggo nglindhungi kinerja situs sampeyan ing server sing dienggo bareng, preduli saka lonjakan lalu lintas situs web sing di-host liyane.

Bluehost nawakake papat rencana bareng. Ing dhasar siji saiki diwiwiti ing $ 2.95 / sasi, lan sing paling larang yaiku saben at $ 13.95 saben sasi

BluehostRencana hosting sing dituduhake minangka sawetara sing paling murah ing pasar. 

The dhasar rencana biaya mung $ 2.95 / sasi (karo diskon saiki), lan dilengkapi karo kabutuhan penting kayata: 

  • 1 free WordPress situs
  • Panyimpen SSD 50 GB
  • Tema khusus
  • Dhukungan pelanggan 24/7
  • WordPress integrasi
  • Cithakan sing didhukung AI
  • BluehostPembangun situs web sing gampang digunakake
  • Domain gratis kanggo 1 taun
  • Gratis CDN (Cloudflare)
  • Sertifikat SSL gratis (Ayo Encrypt)

Yen sampeyan pengin mbukak luwih saka siji situs, banjur ing Plus rencana iku cara kanggo pindhah. Iku nawakake a Unlimited nomer situs web, Uga panyimpenan tanpa watesan. Kejabi fitur dhasar sing padha kayata WordPress integrasi, dhukungan pelanggan 24/7, sertifikat SSL gratis, domain gratis setaun, lsp, uga nawakake free Office 365 kanggo 30 dina

Yen sampeyan pengin fokus ing keamanan ing situs lan duwe fitur privasi liyane, banjur pindhah menyang Choice Plus rencana. Saliyane dhasar saka rencana Plus, iki uga kalebu free domain privacy lan free serep otomatis kanggo 1 taun. 

Opsi pungkasan ing hosting sing dituduhake yaiku saben rencana, sing nambah daya lan optimasi luwih akeh menyang situs sampeyan. Saliyane upgrade saka rencana Choice Plus, uga kalebu IP khusus gratis, serep otomatis, lan premium, sertifikat SSL positif

Kabeh rencana bareng kalebu: 

  • Pangatur domain – sampeyan bisa tuku, ngatur, nganyari lan transfer domain. 
  • Sertifikat SSL - transaksi online sing aman lan nglindhungi data sensitif.
  • Proteksi sumber daya – kinerja situs sampeyan tetep ora kena pengaruh ing server sing dienggo bareng.
  • Gampang nggawe situs web - a WordPress pembangun situs web sing gampang banget digunakake 
  • Google Ads - Google Iklan cocog karo kredit kanthi regane nganti $150 ing kampanye pisanan (mung valid kanggo sing anyar Google Pelanggan iklan sing adhedhasar ing AS)
  • Google Bisnisku - yen sampeyan duwe bisnis lokal, kanthi iki sampeyan bisa dhaptar online, sijine ing jam kerja lan lokasi lan sampeyan bisa nyambung menyang pelanggan ing wilayah tenan cepet.

Bluehost Dhasar vs Plus vs Choice Plus vs Pro Comparison

Apa rencana sampeyan kudu entuk? Yaiku tujuane bagean iki kanggo mbantu sampeyan ngerteni ...

Dadi, apa ana bedane ing Paket dhasar, Plus, Choice Plus lan Pro hosting? Mangkene perbandingan Dhasar vs. Plus rencana, Ditambah maneh vs Choice Plus rencana, lan Choice Plus vs Pro rencana.

Bluehost Ulasan Dasar vs Plus

sing Rencana dhasar minangka rencana sing paling murah yaiku supaya paling akeh sumber lan fitur Paling beda antarane rencana dhasar lan Plus yaiku karo rencana dhasar sampeyan mung diijini dadi host situs web, nanging nganggo Rencana ditambah sampeyan bisa host situs web tanpa watesan. Yen sampeyan pengin mbukak pirang-pirang situs web, sampeyan kudu milih rencana Plus.

Bentenane utama liyane ing antarane loro rencana kasebut yaiku jumlah ruang web sing diidini nyimpen ing server. Rencana dhasar mung dilengkapi 50 GB ruang web, déné rencana Plus dilengkapi spasi panyimpenan tanpa watesan. 50 GB cukup akeh papan lan mesthine cukup akeh nanging yen sampeyan nyimpen akeh gambar lan video, mula bisa nambah cepet.

Pungkasane jumlah akun email lan jumlah panyimpenan email ing rencana dhasar cukup diwatesi. Mbok ora akeh jumlah email amarga pangguna ora nate nggunakake luwih saka 5 email, nanging mung 100MB ruang email cukup sithik lan sampeyan bisa cepet entek saka papan.

Sampeyan kudu nimbang milih rencana Plus yen:
  • Sampeyan pengin dadi host situs web sing ora ana ing akun hosting sampeyan
  • Sampeyan pengin tanpa watesan tinimbang 50 GB sing dilengkapi karo rencana dhasar
  • Sampeyan mbutuhake akun email sing ora ana wates karo ruang email
  • Sampeyan pengin SpamExperts minangka alat pangayoman spam kasebut

Bluehost Ditambah vs Review Plus Pilihan

Sithik banget beda karo paket hosting lan pilihan Choice Plus. Nyatane mung ana perkara sing mbedakake rencana kasebut. Yaiku rencana Choice Plus sing dipikolehi free domain privacy (uga dikenal minangka privasi whois) kanggo domain sampeyan, lan Rencana Plus pilihan uga rawuh SiteBackup Pro yaiku serep situs web lan layanan mulihake.

Yen sampeyan ngencengi rong rencana kasebut, mula sampeyan milih rencana Choice Plus.

Sampeyan kudu nimbang milih rencana Choice Plus yen:

  • Sampeyan pengin privasi sapa wae domain gratis
  • Sampeyan pengin SiteBackup Pro sing dadi situs web serep lan mulihake layanan

Bluehost Pilihan Plus vs Pro Review

Ana sawetara bedane ing antarane Choice Plus lan Rencana hosting Pro sing pantes dingerteni. Sing pertama, lan sing penting yen sampeyan pengin nglakokake e-commerce utawa luwih akeh sumber daya WordPress situs web yaiku situs ing rencana Pro bakal dianakake server kinerja dhuwur.

Server berprestasi tinggi ing rencana Pro duwe 80% akun akun sing luwih sithik kanggo server sing ngidini nggunakake sumber daya liyane kanggo saben akun (panggunaan CPU liyane, panggunaan disk, bandwidth). Nawakake luwih cepet, luwih akeh tenaga, luwih sithik karo pangguna.

Rencana Pro uga menehi sampeyan alamat IP darmabakti lan sertifikat SSL (non-shared) pribadi.

bluehost rencana pro

Sampeyan kudu nimbang milih rencana Pro yen:

  • Sampeyan pengin server kanthi kinerja dhuwur (yaiku situs web loading cepet) lan sithik pangguna sing nuduhake sumber daya server
  • Sampeyan pengin IP darmabakti gratis lan sertifikat SSL pribadi (ora dibagi)

Rencana hosting bareng endi sing paling apik kanggo sampeyan?

Platform Bluerock sing anyar yaiku WordPress panel kontrol fokus sing nawakake pengalaman Integrasi karo WordPress situs web. Bluerock ngirim WordPress kaca 2-3 kaping luwih cepet tinimbang tumpukan teknis sadurunge. Saben situs sing dianakake Bluehost. com bakal entuk manfaat saka fitur keamanan lan kinerja paling anyar kayata:

  • Sertifikat Ayo Enkripsi SSL Gratis
  • PHP7, HTTP / 2 lan cache NGINX
  • WordPress lingkungan pementasan
  • SSD drive
  • Cloudflare CDN Gratis
  • Domain gratis kanggo taun pisanan

Saiki sampeyan ngerti apa rencana sing ditawakake lan sampeyan ana ing posisi sing luwih apik kanggo milih paket hosting sing dituduhake paling apik kanggo kabutuhan sampeyan. Elinga, sampeyan bisa nambah upgrade kanggo rencana sing luwih dhuwur yen mbutuhake sumber lan fitur sing luwih akeh.

Adhedhasar pengalamanku, iki menehi saran kanggo sampeyan:

  • Aku menehi saran supaya sampeyan mlebu ing Rencana dhasar yen sampeyan ngupayakake dhasar situs web siji.
  • Aku menehi saran supaya sampeyan mlebu ing Rencana ditambah yen arep mlayu luwih saka siji situs utawa a WordPress situs.
  • Aku menehi saran supaya sampeyan mlebu ing Rencana Plus pilihan yen sampeyan kepengin mbukak a WordPress utawa situs CMS liyane, lan pengin keamanan lan pencegahan spam fitur.
  • Aku menehi saran supaya sampeyan mlebu ing Pro rencana yen sampeyan kepengin mbukak situs e-commerce utawa a WordPress situs, lan pengin a alamat IP darmabakti ditambahake keamanan lan pencegahan spam fitur.

Darmabakti Hosting Plans

rencana hosting darmabakti

Rencana hosting khusus menehi pilihan kanggo nggunakke sumber daya saka kabeh server, saéngga nggawe situs luwih kuat lan optimized, lan menehi kontrol liyane liwat layanan sing lagi mbayar.

The Standard rencana diwiwiti ing $79.99 saben sasi (karo diskon saiki), mbayar ing basis 36-sasi. Rencana hosting khusus ora kasedhiya kanggo pembayaran taunan. 

Rencana Standar nawakake fitur ing ngisor iki:

  • CPU - 2.3 GHz
  • CPU - 4 inti
  • CPU - 4 Utas
  • CPU - 3 MB Cache
  • 4 GB RAM
  • 2 x 500 GB RAID tingkat 1 panyimpenan 
  • Bandwidth jaringan 5 TB 
  • 1 free domain
  • 3 IP khusus 
  • cPanel & WHM kanthi akses root

Loro rencana liyane, Enhanced lan Premium, nduweni unsur sing padha nanging nawakake panyimpenan luwih akeh lan luwih akeh daya kanggo kinerja sing luwih apik lan lalu lintas luwih akeh. 

Kabeh rencana khusus kalebu: 

  • Manajemen multi-server - iki ngidini sampeyan nambah luwih akeh VPS, nanging uga layanan hosting sing luwih darmabakti utawa dituduhake menyang akun sampeyan dhewe; sampeyan bisa ngatur kabeh saka sak panggonan;
  • Server sing ora dikelola - yen sampeyan pancen ngerti babagan server lan cara kerjane, sampeyan bisa entuk akses langsung lan ngontrol kabeh sing ana gandhengane karo server sing Bluehost digunakake kanggo nguwasani situs sampeyan, kalebu sistem operasi lan piranti lunak server Apache;
  • cPanel sing luwih apik – Kanthi cara iki, sampeyan bisa kanthi gampang ngatur kabeh fitur situs saka sak panggonan, kalebu domain, email, macem-macem situs web, etc.; 
  • Domain gratis kanggo 1 taun - iki bener kanggo kabeh rencana hosting. Sampeyan bisa ndhaptar domain sampeyan kanthi gratis ing taun pisanan rencana sampeyan, sawise nganyari maneh sampeyan bakal dikenani biaya miturut rega pasar;
  • kacepetan nemen - Bluehost ngaku yen saben server darmabakti yaiku "digawe khusus nggunakake teknologi open source paling anyar”, kang ndadekake luwih fleksibel nalika nerangake nginggilaken kinerja mangsa;
  • Nganyarke panyimpenan – iki menehi kemampuan kanggo nambah panyimpenan kasedhiya ing server kapan sampeyan pengin, tanpa kudu nggunakake bantuan saka administrator server;
  • Gratis SSL certificate – ngamanake sambungan menyang situs, nglindhungi data pribadhi, lan mbisakake transaksi eCommerce aman;
  • Penyediaan cepet - Bluehost duwe tim spesialis IT sing nggawe lan rak server sampeyan, njamin server sampeyan bisa nyambung menyang jaringan sajrone 24-72 jam;
  • Akses ROOT – yen sampeyan pangguna server majeng, Bluehost nyedhiyakake akses root lengkap supaya sampeyan bisa nggawe panginstalan khusus lan intervensi liyane menyang server darmabakti;
  • Panyimpenan RAID - Konfigurasi panyimpenan RAID1 menehi keamanan lan perlindungan tambahan data;
  • Dhukungan darmabakti 24/7 - Bluehost wis nglatih ahli IT kanggo ngatasi masalah sing bisa kedadeyan ing server hosting khusus sampeyan. 

Rencana Hosting VPS

vps hosting

Rencana VPS Luwih murah tinimbang sing darmabakti, diwiwiti kanthi rencana standar $ 18.99 saben wulan, kanthi diskon saiki (dibayar kanthi istilah 36 sasi, kaya kabeh rencana VPS). 

The Standard plan ngemas fitur ing ngisor iki: 

  • Inti 2
  • Panyimpen SSD 30 GB
  • 2 GB RAM
  • Bandwith 1 TB
  • 1 alamat IP
  • cPanel / WHM

Loro rencana liyane, Enhanced lan Ultimate, uga nduweni unsur sing padha nanging menehi daya, panyimpenan luwih akeh. lan kemampuan kinerja kanggo situs luwih nuntut. Dadi sampeyan duwe panyimpenan SSD 60 lan 120 GB, uga 4 lan 8 GB RAM, bandwidth 2 lan 3 TB. 

Kabeh rencana VPS kalebu:

  • Manajemen multi-server - kemampuan kanggo nambah layanan hosting sing dienggo bareng, darmabakti, utawa VPS kabeh ing sak panggonan lan ngatur saka akun siji;
  • Kontrol akses – kemampuan kanggo nggawe sandhi kanggo wilayah akses tartamtu, kayata administrasi server, informasi kepemilikan, lan sandi master kanggo kabeh;
  • Akses ROOT – kemampuan kanggo nggawe akeh akun FTP sing dikarepake supaya sampeyan bisa ngundhuh, ngunggah, utawa ngowahi file ing VPS sampeyan sak senenge; 
  • Tuan rumah domain lan situs web tanpa watesan – sampeyan bisa nggunakake kapasitas VPS 'kanggo ngatur macem-macem domain lan situs, lan host nanging akeh sing pengin; 
  • daya khusus – Sumber daya server VPS mung sampeyan lan sampeyan, lan saben rencana dilengkapi CPU, RAM, lan panyimpenan dhewe;
  • Siji dashboard – dashboard sing prasaja lan gampang digunakake menehi kabeh alat kanggo manajemen situs web lan analytics ing sak panggonan; 
  • Bandwidth tanpa wates – anggere situs sampeyan (s) tundhuk karo Bluehost's Kebijakan Gunakake Katrangan, ora ana watesan lalu lintas menyang situs VPS sampeyan; 
  • Dhukungan VPS 24/7 - kaya karo rencana hosting liyane, Bluehost nawakake dhukungan ahli 24/7 babagan rencana VPS uga;
  • Pandu Lurus Negara (SSD) - kabeh server pribadi virtual duwe drive SSD kanthi kinerja dhuwur, sing nambah kinerja kanthi signifikan. 

Rencana Hosting WooCommerce

hosting woocommerce

ana loro Bluehost Rencana WooCommerce - Standard lan Premium. Rencana Standar yaiku $12.95 saben wulan kanthi diskon saiki lan mung bisa dibayar kanthi basis 36 wulan. 

Fitur utama rencana Standar yaiku: 

  • Toko online (website + blog)
  • Email marketing
  • Produk tanpa wates
  • WooCommerce wis diinstal 
  • Jetpack wis diinstal 
  • Tema toko-ngarep sing wis diinstal 
  • Ulasan produk pelanggan
  • Analisis lalu lintas situs web
  • Dhukungan pelanggan 24 / 7
  • Proses pembayaran (instal siji-klik)
  • Nggawe pesenan manual
  • Kode diskon
  • Serep dhasar saka CodeGuard Backup Basic, gratis kanggo taun pisanan
  • Gratis Office 365 suwene 30 dina

The Premium rencana kalebu versi premium saka tambahan Jetpack, manajemen pajak lokal lan negara, kustomisasi produk, langganan, reservasi online lan jadwal janjian, Google Verifikasi Bisnis Kula, lan bandwidth unmetered supaya sampeyan bisa duwe lalu lintas akeh sing dikarepake tanpa wektu loading alon. Rencana Premium uga duwe domain privasi lan pangayoman domain kanggo situs eCommerce sing luwih aman - sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora kudu ngatasi maling identitas, spam, malware, utawa owah-owahan sing ora dikarepake utawa ora sah menyang situs web sampeyan. 

Kabeh rencana WooCommerce kalebu: 

  • Sertifikat SSL gratis;
  • Kemampuan kanggo nggawe toko eCommerce minangka aman sabisa kanthi bantuan transaksi sing dienkripsi kanthi otomatis lan data pengunjung; 
  • Multiple lapisan caching;
  • Optimasi situs lan wektu mbukak kaca kanthi cepet; 
  • Statistik lan ngawasi situs;
  • Nelusuri prilaku lan tren pelanggan supaya sampeyan bisa nambah dodolan lan ngoptimalake pengalaman adol kaya sing dikarepake; 
  • Domain gratis;
  • Jeneng gratis kanggo situs sampeyan. 

Garansi Dhuwit Bali 30 Dina ing Kabeh Rencana Hosting 

Bluehost's promosi utawa diskon prices mung sah kanggo istilah pisanan, sawise kang plans sing gawe anyar ing tarif biasa - tegese, padha njaluk pricier. 

Bluehost nawakake jaminan dhuwit bali 30 dina kanggo kabeh rencana hosting lan layanan hosting. Yen sampeyan ora marem karo samubarang lan pengin mbatalake rencana ing wektu tuku 30 dina, sampeyan bakal nampa mbalekaken lengkap. 

Nanging, elinga, mbalekaken ora nuduhake umume tambahan sing bisa sampeyan tuku sajrone 30 dina. 

Sawise 30 dina sampeyan tuku, sampeyan ora bisa mbalekake dhuwit yen sampeyan mbatalake Bluehostlayanan kang.

Pitakonan Paling Sering

Ing kene sampeyan bakal nemokake jawaban kanggo sawetara pitakonan sing paling umum.

apa Bluehost?

Bluehost minangka perusahaan web hosting sing nawakake macem-macem layanan hosting; saka hosting sing dienggo bareng, WordPress hosting, WooCommerce hosting, VPS hosting lan darmabakti server, kanggo registrasi domain lan layanan marketing kanggo bisnis cilik.

Bluehost didegake ing 2003 dening Matt Heaton. Dheweke ngerti yen layanan web sing ditawakake wektu kasebut ora cekap, mula dheweke netepake manawa ndandani layanan web web dhewe. Markas perusahaan bisa ditemokake ing Provo, Utah, AS. Situs web resmi yaiku www.bluehostsitus. Waca liyane babagan kaca Wikipedia.

Is Bluehost Gampang kanggo Gunakake? Apa iku Ramah Pemula?

Bluehost mesthi apik kanggo pamula ing sawetara cara. Kaping pisanan, rencana hosting sing dienggo bareng standar murah banget, lan nomer loro, pancen gampang digunakake, yen sampeyan pamula.

Dashboard iku prasaja lan ora bombard sampeyan karo akeh banget opsi ing wektu sing padha. Antarmuka banget intuisi, lan uga tim dhukungan kasedhiya 24/7. Sampeyan bisa tansah mriksa basis kawruh lan ndeleng akeh video lan artikel cara-cara sing pancene mbantu gampang mlebu menyang panggunaan platform panyedhiya hosting iki.

Is Bluehost Panyedhiya Hosting sing Bisa Dipercaya?

Bluehost mesthi ana ing antarane panyedhiya hosting sing paling dipercaya. Bluehost duwe garansi 99.98% uptime, sing meh sampurna. Iku a total downtime kira-kira 1:45 menit saben taun.

Is Bluehost Apik kanggo Blogging?

Bluehost iku apik kanggo blogging amarga pancen gampang digunakake, duwe rencana hosting dhasar sing murah, dhasar, lan duwe situs web sing serbaguna lan gampang. Sing apik banget WordPress integrasi ndadekake platform sing luwih atraktif kanggo blogging, ngerti carane WP nawakake salah siji saka alat web blog paling apik metu ana. Bluehost iku web hosting aku nyaranake kanggo miwiti blog.

Is Bluehost Alon alon

Bluehost ora alon. Nanging sepira cepet bakal gumantung ing rencana sing sampeyan gunakake, pinten lalu lintas situs sampeyan, lan apa sing sampeyan gunakake.
Yen sampeyan duwe lalu lintas akeh utawa situs web sing abot (video, gambar, widget, lsp,) lan sampeyan nggunakake rencana hosting sing dienggo bareng, mesthine bakal alon. Nanging yen sampeyan nggunakake rencana sing menehi panyimpenan luwih akeh lan optimasi kinerja sing luwih dhuwur, kayata salah sawijining VPS utawa rencana hosting khusus, mula situs sampeyan kudu cepet banget lan sampeyan ora bakal ngalami masalah.

ora Bluehost Nduwe Pembangun Situs Web?

Ya, ing 2021 Bluehost diluncurake a WordPress Website Builder, sing nggunakake antarmuka visual, seret lan selehake kanggo mbangun situs web khusus adhedhasar WordPress. Salah sawijining titik sing kuwat yaiku keramahan pemula. Ing Bluehost Website Builder dudu produk kapisah sing kudu sampeyan ndhaptar. Yen sampeyan mlebu kanggo biasa WordPress rencana web hosting, banjur mbangun klebu.

Sing Bluehost lan HostGator perusahaan sing padha?

Ora, Bluehost lan Hostgator minangka merek lan perusahaan sing kapisah; nanging kalorone anak perusahaan saka Group Ketahanan Internasional (EIG). EIG uga duwe perusahaan hosting kaya iPage, FatCow, HostMonster, JustHost, Arvixe, Oranye Cilik, Site5, eHost lan sekumpulan host web sing luwih cilik.

Carane Aku Ngerti yen Bluehost wis Down?

Yen sampeyan pengin mriksa status situs web sing diselenggarakake, sampeyan bisa bukak bluehostcom / hosting / serverstatus lan ketik jeneng domain utawa akun, banjur bakal ngirim sampeyan nganyari babagan manawa situs-situs kasebut mlaku kanthi bener utawa ora. Sampeyan uga bisa nggunakake alat gratis iki kanggo mriksa yen situs web (utawa situs web kanggo perkara kasebut) ora ana.

apa Bluehost "Search Engine Jumpstart"?

SEO (optimisasi mesin telusur) minangka bagean penting kanggo nglakokake situs web, amarga perlu nggawa lalu lintas menyang situs web sampeyan. Paket Jumpstart Search Engine yaiku Paket SEO tambah sing pangguna bisa entuk kanggo ekstra $ 1.99 saben wulan. Iki bakal ngidini situs web kasebut ditampilake Google, Bing, lan Yahoo luwih cepet tinimbang biasane.

apa Bluehost "SiteLock"?

Iki pangguna tambahan sing bisa diwenehake $ 1.99 sasi, Bluehost nyedhiyakake standar situs web nglindhungi, kayata: Perlindhungan saka serangan DDoS, pemindaian malware, mbusak Malware, lan Perlindhungan marang spam.

apa Bluehost "Situs Cadangan Pro"?

Situs Gawe serep Pro minangka pilihan tambahan. Nggawe rutin serep situs sampeyan, supaya yen ana kesalahan, sampeyan bisa mulihake situs menyang versi sing luwih dhisik kanthi ngeklik tombol. Kanggo layanan iki Bluehost uga ngidini sampeyan ndownload versi sumber daya situs web sing dikompresi; supaya gampang dipugar.

bisa Bluehost Nangani Lalu Lintas Tinggi?

Dheweke bisa ngatasi lalu lintas dhuwur, nanging, rencana hosting sing dituduhake ora cocog kanggo situs web lalu lintas dhuwur. Sampeyan luwih becik lunga karo sing Rencana server VPS utawa darmabaktis. Saben Bluehost pangguna duwe akses menyang Cloudflare, jaringan pangiriman konten sing mbantu situs kanthi lalu lintas dhuwur supaya server bisa digunakake lan supaya situs web bisa mlaku kanthi cepet.

Apa Bluehost Nameservers?

Nameservers minangka server khusus sing nangani panjalukan saka komputer babagan lokasi sing tepat saka layanan jeneng domain. Ing istilah awam, pikirake kaya buku telpon. Sadurunge nelpon wong, sampeyan bakal njupuk wektu kanggo nggoleki nomer ing buku telpon yen sampeyan ora yakin. Sing logika digunakake karo nameservers. Nameserver standar yaiku:
 
ns1.bluehostsitus (Alamat IP 74.220.195.31)
ns2.bluehostsitus (Alamat IP 69.89.16.4)

ora Bluehost Teka Kanthi Solid State Drives (SSD)?

Ya, dheweke nyedhiyakake drive SSD ing kabeh sambungan, WordPress rencana hosting lan awan (lan ing VPS hosting lan darmabakti server). Kanthi panyimpenan SSD, sampeyan bakal luwih cepet kecepatan server, keamanan data luwih apik, lan kinerja sing luwih dipercaya.

ora Bluehost Nyedhiyani Akses SSH/Shell?

Ya, nanging Akses SSH / Shell ora diaktifake kanthi gawan. Sampeyan kudu verifikasi (deleng ing ngisor iki) akun hosting supaya akses SSH diaktifake ing cPanel sampeyan.

ora Bluehost Ayo Aku Ngowahi File Konfigurasi?

Ya, sampeyan duwe akses menyang file konfigurasi. Contone, sampeyan bisa ngilangi lan ngowahi gawan .htaccess file, tambahake adat php.ini file, sampeyan bisa ngakses log file lan ngatur kesalahan kaca, nggawe pangalihan, pangreksan hotlink etc.

Is Bluehost Apik Kanggo Situs Web E-commerce?

Padha nawakake Hosting Woocommerce. WooCommerce minangka plugin kanggo WordPress sing dadi situs sampeyan dadi situs e-dagang toko online sing lengkap. Ing ngisor iki mung sawetara fitur sing ditawakake WooCommerce plugin:

Ngedol produk lan nampa pembayaran.
Ngatur pesenan lan pengiriman.
Gabung karo media sosial lan ngidini ulasan pelanggan.
Ngawasi tampilan lan rasa ing toko online nggunakake ekstensi gratis lan premium.

apa Bluehost CPU Throttling / Perlindhungan Kinerja?

Dheweke njaga mripat sing cedhak banget karo sumber server kaya CPU lan memori. Amarga iki, kabeh bisa nggunakake saben pangguna nggunakake server entuk regane sing padha karo sumber server. Situs web intensif sumber, situs web sing dioptimalake sing ora apik, lan serangan DDoS isih bisa nyebabake masalah karo server. Sampeyan bakal dielingake, yen dheweke mikir manawa pangguna nyebabake masalah karo server, pangguna bisa uga digantung.

Apa Pilihan Pembayaran Apa Bluehost Penawaran?

Ing babagan pembayaran sing ditampa kabeh CC utama (Visa, Mastercard, American Express, lan Discover), PayPal pembayaran, tuku pesenan, mriksa (mung warga AS sing bisa mbayar kanthi cara iki), lan pesenan dhuwit (mung dolar AS).

Credit Cards: Pembayaran kertu kredit minangka pilihan pembayaran standar nalika nggawe akun. Sampeyan mung kudu ngisi informasi kertu standar (tanggal kadaluwarsa, jeneng kertu, lan sapiturute) lan bakal disimpen kanggo pembayaran mbesuk.
PayPal: PayPal minangka salah sawijining pilihan pembayaran sing ditampa. Nanging, mung pembayaran cepet sing ditampa. Iki tegese sampeyan kudu duwe akun bank utawa CC disambung menyang akun PayPal supaya bisa dadi pembayaran pembayaran. Sawise sampeyan nyetel PayPal minangka cara pembayaran utama, kabeh pembaruan otomatis bakal dijupuk saka akun PayPal.
Dhuwit utawa kir: Dhuwit pesenan lan mriksa ditampa, nanging mung ing dhuwit US. Istilah hosting uga kudu 12 sasi utawa luwih. Invoice kudu digawe sadurunge ngirim cek utawa wesel dhuwit, iki kanggo mesthekake yen jumlah sing dibayar bener. Layanan sing mbutuhake nganyari maneh saben wulan ora bisa dibayar kanthi cek utawa dhuwit; padha mbutuhake kertu kredit aktif utawa akun PayPal.

apa Bluehost WP Pro?

WP Pro yaiku Bluehostwis dikelola kanthi lengkap WordPress solusi hosting kanggo WordPress situs web powered sing wis dioptimalake kanggo kacepetan lan kinerja. WP Pro dilengkapi alat sing dibangun kanggo keamanan, marketing, lan linuwih. Kabeh rencana WP Pro dilengkapi Sitelock Fix, CodeGuard Basic lan Privasi Domain kalebu.

apa Bluehost Bluerock?

Bluerock yaiku anyar lan apik WordPress panel kontrol fokus (cPanel) sing ngidini WordPress kanggo diinstal nalika ndhaptar. Ing Bluerock, kinerja situs sampeyan diawasi kanthi nyata lan Bluerock ngirim WordPress kaca 2-3 kaping luwih cepet tinimbang tumpukan teknis sing lawas.

Bluerock menehi pengalaman luwih terintegrasi WordPress situs web. Menehi kinerja tambah kanggo WordPress kanthi ngoptimalake instalasi lan nggabungake Cache halaman NGINX menyang pengalaman (kalebu ngresiki cache). Terkasi WordPress kaca mbukak 2-3 kaping luwih cepet kanthi tumpukan teknis Bluerock kanthi cepet!

Apa Ana Situs Liyane Nalika Aku Bisa Nemokake Bluehost Ulasan, kaya Reddit?

Tuku hosting web minangka keputusan penting lan sampeyan kudu nindakake riset. Ana sekumpulan situs web liyane sing bisa nemokake ulasan asli lan ora sopan. Contone, sampeyan bisa nemokake ulasan ing Reddit, lan ing Quora. Ana uga review pelanggan ing situs kaya Yelp lan TrustPilot.

Apa sing paling apik Bluehost Alternatif?

Mesthi iki salah sawijining perusahaan hosting web sing paling misuwur lan kondhang ing saindenging jagad. Nanging yen sampeyan riset panyedhiya lan sing digoleki apik Bluehost alternatif mula iki saranku. Luwih murah Bluehost alternatif yaiku Rencana murah Hostinger lan Hostgator (nanging uga duweke EIG). Alternatif sing dudu EIG sing paling apik yaiku SiteGround (maos Pendhaftaran SiteGround review kene)

Ngendi Aku Bisa Golek Kerja Bluehost Kode Kupon?

Sampeyan ora bisa. Dheweke arang nawakake kode promo amarga regane tetep murah. Dheweke duwe tugas gedhe kanggo ngimbangi rega lan fitur lan sampeyan kudu ngunjungi situs web resmi kanggo tawaran saiki lan rega diskon.

Bluehost Review 2022 – Ringkesan

Apa aku menehi saran Bluehost?

Bluehost iku layanan web hosting apik kanggo nyoba yen sampeyan lagi miwiti karo situs. Iki amarga pancen gampang digunakake, nduweni antarmuka intuisi, pembangun situs web sing apik, prasaja, nanging isih fungsional, dhukungan pelanggan sing apik, lan regane murah.

Nyatane, iki minangka salah sawijining host sing paling murah. Lan uga, salah sawijining aset paling gedhe yaiku nduwe integrasi sing apik karo WordPress.

Akhire, Bluehost wis dianjurake dening WordPress minangka host web sing disenengi. Kabeh iki tegese karo Bluehost, sampeyan entuk nilai sing apik kanggo dhuwit sampeyan.

Aku ora bakal mikir kaping pindho kanggo ndhaptar salah siji saka plans dhasar yen aku wis dying kanggo mbukak situs web ngimpi lan pengin panyedhiya apik, nanging duwe sarana financial winates. Aku ngomong - pindhah menyang!

DEAL

Entuk diskon nganti 65% Bluehostrencanane

Saka $ 2.95 saben wulan

Pangguna Anggota

Sawise setahun, rega tikel kaping pindho, angel gawe anyar, ora ana perbaikan.

dirating 2 metu saka 5
Agustus 2, 2022

Fungsi sing sithik banget kanggo email (ora ana aplikasi telpon), lan jumlah panyimpenan data sing kurang isin. Proses sing angel banget kanggo nganyari maneh, kanthi regane mundhak, kanthi tambahan kanggo nambah wong kaya aku, tanpa gelar IT, ora ngerti. Pitulung chatting 24 jam sing apik lan migunani, nanging nggawe rega transparan lan produk luwih gampang dingerteni, bakal luwih apik. Sayange, pesaing luwih elek. Ora pathokan apik.

Avatar kanggo Aaron S
Harun S

Dadi adoh banget

dirating 5 metu saka 5
April 8, 2022

Aku wis krungu akèh iku apik bab Bluehost. Dadi, nalika miwiti situs pisanan, aku terus tuku rencana 3 taun kanggo entuk diskon sing ditawakake. Aku seneng UI sing gampang, lan kacepetan situs web sing cepet. Aku uga seneng pengalaman dhukungan super-cepet. Saiki wis 2 taun wiwit aku nggawe keputusan lan aku ora getun.

Avatar kanggo New York Nick
New York Nick

Meh sampurna

dirating 4 metu saka 5
Maret 12, 2022

Bluehost iku sampurna kanggo paling bisnis cilik. Nanging mung yen sampeyan nggunakake WordPress. Server sing dioptimalake kanggo WordPress. Nalika aku mbukak situsku ing wordpress, Aku tau ngalami dina ala. Nanging saiki situs webku dadi situs sing digawe khusus, Bluehost ora nyukupi kabutuhanku. Yen sampeyan nggunakake WordPress, Aku ora bisa menehi rekomendasi host iki cukup!

Avatar kanggo Lorenne O.
Lorenne O.

Happy Bluehoster

dirating 5 metu saka 5
Februari 23, 2022

Aku arep mindhah situs saka Bluehost menyang sawetara host liyane. Nanging sawise sawetara riset aku ketemu sing Bluehost luwih apik tinimbang meh kabeh host web liyane ing kana, mula aku mutusake kanggo njaga situsku Bluehost. Aku mengko dibukak 2 liyane situs karo wong-wong mau lan kabeh wis bisa flawlessly. Simpen dhewe repot mindhah situs saka siji host web menyang liyane lan miwiti karo perusahaan web hosting paling apik ing kutha.

Avatar kanggo Yen
yen

Masalah Migrasi Situs

dirating 4 metu saka 5
Oktober 8, 2021

Aku wis nyoba Bluehost suwene setaun lan seneng layanane, nanging nalika nerangake migrasi situs, dheweke kudu dikenani biaya. Ora kaya panyedhiya hosting liyane, kasedhiya gratis. Nanging iki mung kekurangan sing dakdeleng nganti saiki.

Avatar kanggo Zeus O
Zeus O.

Mesthi Luwih Luwih Apik

dirating 5 metu saka 5
Oktober 3, 2021

Aku arep menehi Bluehost rating 5-star kene amarga iku ora mung banget terjangkau. Iku mesthi malah luwih saka apa sing mbayar. Kanthi gratis Google Kredit iklan senilai $150, SSL gratis, drive SSD gratis, lan jeneng domain gratis setaun. Disaranake dening WordPress, mula iki bisa dipercaya banget.

Avatar kanggo Sue F
Sue F

Bluehost iku gampang nanging ora pas kanggo aku!

dirating 3 metu saka 5
September 23, 2021

Aku ora mlebu WordPress lan aku mung sengit Bluehost amarga ora bisa cocog karo kabutuhanku. Nanging, babagan rega, kacepetan sing padha, lan gratis liyane, aku pancen menehi salam marang panyedhiya iki.

Avatar kanggo Chris Stone
Chris Batu

WordPress'Panyedhiya Hosting sing Disaranake

dirating 5 metu saka 5
September 22, 2021

Kaya sing disaranake resmi dening WordPress, Aku luwih kepengin ngerti Bluehost. Mula aku nyoba mbayar rencana suwene 3 taun. Sawise ngentekake pirang-pirang taun kanthi online nalika ing perusahaan hosting iki, aku wis wareg lan nemokake alasan kenapa iki paling disaranake WordPress dhewe. Cepet, cepet, lan andal, dhukungan pelanggan sing ramah 24/7 kasedhiya kanggo pitakon lan prihatin sampeyan.

Avatar kanggo Jeanne R
Jeanne R

Bisa kanggo aku

dirating 5 metu saka 5
September 9, 2021

Bluehost minangka panyedhiya hosting meh 5 taun. Aku ora nemoni masalah apa-apa. Rencanane terjangkau banget lan sampeyan bisa nganyarke kapan wae adhedhasar anggaran lan kebutuhan bisnis. Uga duwe diskon apik kanggo macem-macem rencana. Bluehost mlaku kanthi apik WordPress kanthi sawetara gratis ing saben rencana ditambah garansi dhuwit bali 30 dina.

Avatar kanggo Yin Yang
Yin Yang

Mikir maneh…

dirating 3 metu saka 5
September 9, 2021

Aku ora yakin apa bakal menehi saran Bluehost rencana kanggo kabutuhan hosting sampeyan. Dhukungan pelanggan pancen ala. Aku uga kudu ngatasi upselling sing tetep, saengga aku mbayar biaya kaping pindho tanpa nganyari status pambayaran lan kadhang kala ora disetujoni.

Avatar kanggo Sham Rock
Rock Sham

LOL

dirating 2 metu saka 5
Maret 14, 2021

Ya, iku sing bisa dakkandhakake - LOL. Apa dheweke mbukak kanthi terang-terangan tarif nganyari maneh sing ora konyol? Amarga aku ora kelingan ngerti manawa rega pembaruan udakara 80-90% luwih dhuwur tinimbang langganan pisanan. Narik plug banjur, menyang liya.

Avatar kanggo Roy Collins
Roy Collins

Dhukungan Tech sing Apik

dirating 5 metu saka 5
Februari 27, 2021

Kanthi pitulung saka dhukungan teknologi, aku bisa ngluncurake perusahaan. Aku duwe ilmu ZERO babagan iki, dheweke pancen ngliwati kabeh perkara. Sampeyan ora bakal entuk level layanan iki saka panyedhiya liyane. 100% bakal nganyari maneh.

Avatar kanggo Sean
Sean

Ngindhari

dirating 2 metu saka 5
Februari 7, 2021

Ana prekara sing kedadeyan ing situs web sing aku pancen ora ngerti sebabe kedadeyan kasebut. Aku nyoba golek kejelasan lan takon yen dheweke nindakake apa-apa saka pungkasane, nanging dheweke nanggapi kanthi sedhih lan kabeh ngerti yen aku nyalahake (pelanggan) yen aku kabeh salah. Apa sampeyan nate krungu babagan tata cara Layanan Pelanggan?

Avatar kanggo Yordania P
Yordania P

bendahara

dirating 4 metu saka 5
Januari 27, 2021

Aku wis karo Bluehost luwih saka 3 taun lan aku seneng banget yen dhukungan chatting mbantu para pelanggan kaya aku kanthi masalah.

Avatar kanggo Rak Buku
Rak Buku

Bisa nambah stabilitas rada

dirating 4 metu saka 5
Januari 14, 2021

Aku ora duwe keluhan utama nanging kadang-kadang ngalami wektu sing angel. Ora kedadeyan suwe banget uga ora asring kedadeyan, nanging mung sawetara dina aneh yen uptime bisa dipertanyakan. Paling ora, bisa menehi komentar utawa panjelasan sing tepat nalika kedadeyan kasebut.

Avatar kanggo Doris
Doris

NGENTING KANGGO!

dirating 1 metu saka 5
Desember 11, 2020

Nyingkiri panyedhiya iki yen sampeyan ora pengin kelangan dhuwit lan klien. Kapan wae sampeyan nganggep sampeyan kudu akeh lalu lintas, dheweke mblokir akses menyang konten menyang klien lan sampeyan dhewe. Sampeyan ora bisa ndownload konten lan pindhah yen ing endi wae amarga ngalangi akses menyang sapa wae! Aku duwe paket kanthi bandwidth tanpa wates lan dumadakan mblokir lalu lintas. Dhukungan malah ora nyoba nulungi aku, kanggo ngrampungake. Pengalaman paling ala karo panyedhiya webhost! NGENTING KANGGO!

Avatar kanggo Denis
Denis

seneng lan matur nuwun kanthi dhukungan chatting

dirating 5 metu saka 5
September 20, 2020

Aku wis karo Bluehost luwih saka 3 taun lan aku seneng banget yen dhukungan chatting mbantu para pelanggan kaya aku kanthi masalah.

Avatar kanggo Ritche
Ritche

Apik kanggo WordPress

dirating 4 metu saka 5
September 7, 2020

Mung mbutuhake sawetara menit kanggo nginstal WordPress lan nganyari ora mbutuhake perhatianku. Aku durung nampa update sing ngrusak situsku. Ing Bluehost platform nggawe gampang banget kanggo mbangun lan ngatur situs web sampeyan. Masalahku mung ora menehi layanan migrasi situs gratis kaya Siteground ora.

Avatar kanggo Chintaka
Chintaka

Digunakna dadi salah sawijining sing paling apik

dirating 4 metu saka 5
Agustus 14, 2020

Aku miwiti situs web pertama ing Bluehost udakara 5 taun kepungkur. Wiwit, aku dadi tuan rumah puluhan situs web kanggo klien. Iki minangka salah sawijining layanan paling apik ing industri iki. Kualitas dhukungan pelanggan katon mudhun wiwit rong taun kepungkur.

Avatar kanggo Teresa O
Teresa O

Banget Kanggo Blogger

dirating 5 metu saka 5
Juli 2, 2020

Aku maca babagan Bluehost saka blogger sing dak turuti. Dheweke nyaranake Bluehost lan ujar manawa iku salah sawijining sing paling apik. Miwiti blog pertamaku mung butuh sawetara jam lan wiwit saiki aku durung nemoni masalah.

Avatar kanggo Damon E
Damon E

Hosting gedhe. Rega banget!

dirating 5 metu saka 5
Juni 25, 2020

Hosting gedhe. Rega banget. Aku durung tau duwe masalah karo hosting. Rencana host apik.

Avatar kanggo bakul Rootre
Sing adol Rootre

Apike banget

dirating 5 metu saka 5
Juni 25, 2020

Host web sadurunge ora nate mangsuli telpon. Aku ora bisa nahan nalika situsku mudhun lan saya suwe saya sithik. Aku wis ngadhepi sawetara masalah Bluehost nanging tim dhukungan pelanggan wis bisa ngrampungake sajrone sawetara menit.

Avatar kanggo JL Baumga
JL Baumga

Bluehost wis dadi mitra sing apik

dirating 5 metu saka 5
Muga 26, 2020

Bluehost wis dadi mitra sing apik kanggo mbukak blogku. Dhukungan bisa uga rada alon, nanging iku pangorbanan, aku seneng mbayar rega lan fitur sing apik .. Kabeh apik!

Avatar kanggo Tommy Lind
Tommy Lind

Layanan addon larang sing sampeyan ora butuh

dirating 4 metu saka 5
Muga 14, 2020

Nalika aku mlebu, Bluehost nyaranake akeh layanan kayata CodeGuard sing kudu dakbukak ing troli. Aku dadi pamula, nanging aku mengko ngerti yen aku ora butuh layanan kasebut. Kajaba iku, Bluehost bisa digunakake maneh lan duwe uptime gedhe.

Avatar kanggo P Hyde
P Hyde

dudu sing dakkarepake

dirating 3 metu saka 5
Muga 11, 2020

Aku mung krungu bab sing apik Bluehost nalika aku mlebu. Neraka, promosi kanthi resmi dening WordPresssitus web .org. Aku uga nemoni akeh masalah karo host web liyane uga nanging aku wis nemoni akeh masalah sajrone sawetara wulan kepungkur Bluehost. Situs web saya alon, wiwit ora bisa digunakake kanthi CPU. Paling ora dhukungan apik.

Avatar kanggo TomMuir
TomMuir

Ora nemoni masalah sajrone rong taun kepungkur

dirating 5 metu saka 5
Maret 31, 2020

Aku duwe 21 situs web Bluehost wiwit saiki lan aku ora nate nemoni masalah babar pisan. Aku kerja bareng klien dadi biayane ora masalah, nanging aku seneng Bluehost murah banget lan regane murah. Aku bakal mbayar apa sing dibayar saben wulan mung kanggo dhukungan sing luar biasa sing dak tampa. Tim dhukungan teknologi dudu chatbot sing nuduhake sampeyan nuduhake dokumntasi, sampeyan bisa ngobrol karo wong sejatine sing ngerti apa sing diomongake. Yen sampeyan ngatur macem-macem situs web, pindhah menyang Bluehost.

Avatar kanggo Yen Y
Yen Y

Rega sing cukup kanggo layanan sing apik

dirating 4 metu saka 5
Maret 13, 2020

Regane bisa uga paling murah nanging kualitas layanan sing dakkirim pancen apik banget. Dasbor nggawe gampang banget ngatur kabeh .. Dhukungan pelanggan uga apik. Aku nyaranake Bluehost kanggo pamula.

Avatar kanggo Jean Kild
Jean Kild

Perusahaan Hosting Gedhe

dirating 5 metu saka 5
Maret 2, 2020

Aku dadi tuan rumah situs web ing pirang-pirang host web ing karirku. Lan saben host situs webku bakal mati. Wiwit aku pindhah situs menyang BluehostRencana Pro, aku durung tau ndeleng downtime.

Avatar kanggo Aaron Detroit
Aaron Detroit

Situs dadi luwih alon

dirating 3 metu saka 5
Januari 21, 2020

Aku pindhah situs web menyang Bluehost sawise krungu manawa ana server mesthine luwih cepet tinimbang host web liyane. Aku sejatine weruh penurunan kacepetan situs sawise pindhah situs web menyang server.

Avatar kanggo Otto SanFran
Otto SanFran

Akeh upselling!

dirating 3 metu saka 5
Desember 22, 2019

Halo! Aku wis tuku rencana 36 wulan lan paket wiwitan $ 35.00. Aku ora duwe apa-apa kejaba salesman tekanan abot sing nyoba adol situs web lan tembung SEO lokal $ 6,000.00 suwene 6 wulan; kalebu situs web kanthi rega $ 3,000.00. Dheweke ora pengin menehi pitulung nalika ngiklanake karo webhosting sampeyan; dheweke menehi komentar kasar babagan sampeyan lan nyoba njupuk Dhuwit saka sampeyan. Wong-wong mau crita marang aku kepiye mbuwang dhuwit lan aku kudu mbayar. Dheweke ora bakal nglampahi wektu kanggo sampeyan miwiti. Dheweke nawakake biaya sing gedhe banget kanggo pitulung lan banjur crita yen aku bisa entuk bathi kanggo mulang wong liya. Nalika maca biaya kanggo pitulung, sampeyan bakal sok dong mirsani carane rega terus mundhak lan ora jujur. Ati-ati karo dheweke. Untung njaluk manajer !!! Perusahaan hosting web liyane sing digunakake apik banget lan wis daklakoni sajrone 17 taun tanpa PROBLEM !!! Aku pengin nggawe situs web liyane ing webhoster sing beda lan ndeleng bedane lan njaga iki WordPress situs web kapisah. Aku durung miwiti nggawe situs web iki; amarga ALL Pelanggaran sing wis dakkirim lan ora nulungi nggawa platform ~ template menyang panel C. Panel C sing luwih angel dibanding karo wong liya sing dakkarepake. Dina iki salah sawijining repetisi adol nelpon aku mbantah lan meksa supaya aku bisa nggawe situs web lan nindakake tembung SEO. Aku ngandhani, aku kudu mulang babagan tembung SEO ~ frasa sing bakal digunakake lan aku ora bakal entuk bayaran kanggo mulang; amarga, dheweke ora bisa nggarap situs kewan meh wae; mung situs web konkrit lan lampu [perusahaan]. Dheweke pengin $ 1,000.00 saben wulan suwene 6 wulan lan $ 3,000.00 kanggo situs web 5 kaca sing ora bisa digunakake kanggo bisnisku. Dheweke luwih dhuwur tinimbang wong pungkasan 3 minggu kepungkur sing dakkandhakake ing kene. Kajaba iku, cithakan sing gratis wis kuna lan sing anyar ing 10 nganti 15 taun biaya kanggo tuku. Aku wis ngobrol karo Gentlemen saka WordPress lan dheweke nerangake manawa ana kanggo mbantu sampeyan kanthi gratis lan ora dikenani biaya; utamane, amarga aku tuku template desain ~ platform ~ anyar kanggo digunakake. Nanging, liyane WordPress situs Aku ngandhani babagan carane Blue Host ngisi daya kita lan dheweke kandha 24/7 lan dheweke bakal mbantu kita kanthi gratis. Sing paling apik kanggo Kowe kabeh! Aku isih bakal njaga perusahaan hosting liyane. Kajaba iku, dheweke ujar ora ana biaya kanggo pindhah menyang perusahaan hosting liyane. Pancen ngerti yen dheweke ora duwe integritas lan driji nyebrang punggung nalika nggawe tumpangan adol. Matur nuwun kanggo kejujuran sampeyan!

Avatar kanggo Catelynn
Pungkasan

Kirim Review

Deleng Update

  • 11/01/2022 - Nganyari utama, mrikso lengkap informasi, gambar lan rega
  • 10/12/2021 - Nganyari cilik
  • 31/05/2021 - Google Kredit iklan nganti $100 (mung pelanggan AS)
  • 01/01/2021 - Bluehost reregan sunting
  • 25/11/2020 - Elementor WordPress tukang kaca wis diinstal sadurunge
  • 31/07/2020 - Bluehost Pasar Tema Premium
  • 01/08/2019 - Bluehost Rencana WP Pro
  • 18/11/2018 - panel kontrol Bluerock New

Cathetan Suku

Komentar wis ditutup.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.