9 Pembangun Situs Web Paling Apik (lan 3 Sampeyan Kudu Nyingkiri)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Mbangun situs web pertama utawa toko online bisa dadi tugas sing angel banget. Ana akeh perkara sing kudu diputusake. Sampeyan kudu milih jeneng domain sing apik, host web, piranti lunak CMS, lan banjur kudu sinau cara ngatur kabeh. Ing kene para pembangun situs web ⇣

Ringkesan cepet:

  1. Wix - Pembangun situs web paling apik ing taun 2023
  2. Squarespace - Runner-up
  3. Shopify  - Pilihan e-commerce paling apik
  4. Webflow - Pilihan desain paling apik
  5. Zyro - Tukang nggawe situs web paling murah

Pembangun situs web minangka alat online sederhana sing ngidini sampeyan nggawe situs web utawa toko online sajrone sawetara menit tanpa nulis kode.

Sanajan umume tukang situs web gampang sinau lan dilengkapi fitur, ora kabeh padha digawe padha. Sadurunge sampeyan mutusake apa sing bakal ditindakake, ayo mbandhingake tukang situs web paling apik ing pasar saiki:

Tukang Situs Web Paling Apik ing 2023 (Kanggo Nggawe Situs Web utawa Toko Online)

Kanthi akeh pembangun situs web, bisa dadi tantangan nyata kanggo nemokake pembangun sing nawakake keseimbangan fitur lan rega sing tepat. Iki minangka dhaptar pembangun web paling apik saiki.

Ing pungkasan dhaptar iki, aku uga wis nyakup telung tukang situs web sing paling ala ing taun 2023, aku nyaranake sampeyan adoh saka dheweke!

1. Wix (Pambangun Situs Web Paling apik ing taun 2023)

homepage wix

fitur

  • Jeneng domain gratis kanggo taun pisanan.
  • Jual tiket menyang acara langsung ing situs web sampeyan.
  • Atur pesenan hotel lan restoran kanthi online.
  • Adol lengganan menyang konten sampeyan.

Miwiti Wix (Rencana mulai $ 14 / bln)

Rencana Harga

Sambungake DomaincomboUnlimitedVIPDhasar BisnisBisnis UnlimitedVIP bisnis
Copot AdsOra AnaYaYaYaYaYaYa
Nampa PembayaranOra AnaOra AnaOra AnaOra AnaYaYaYa
Domain Gratis Kanggo Taun PertamaOra AnaYaYaYaYaYaYa
Lumbung35 GB10 GB3 GB500 MB20 GB35 GB50 GB
bandwidth1 GB2 GBUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimited
Jam VideoOra kalebu30 Minutes1 JamJam 5Jam 5Jam 10Unlimited
Pesenan OnlineOra kalebuOra kalebuOra kalebuOra kalebuKlebuKlebuKlebu
LanggananOra kalebuOra kalebuOra kalebuOra kalebuKlebuKlebuKlebu
price$ 4.50 / mo$ 8.50 / mo$ 12.50 / mo$ 24.50 / mo$ 17 / mo$ 25 / mo$ 35 / mo

Pros

  • Tukang bangunan situs web sing paling populer ing pasar
  • Nawakake kabeh sing dibutuhake kanggo mbangun lan ngatur toko online.
  • Rencana gratis ngidini sampeyan nyoba layanan sadurunge tuku.
  • Liwat 800 template digawe saka desainer bisa dipilih.
  • Gerbang pembayaran internal ngidini sampeyan miwiti njupuk pembayaran langsung.

cons

  • Sawise sampeyan milih cithakan, iku angel kanggo ngganti menyang liyane.
  • Yen sampeyan pengin nampa pembayaran, sampeyan kudu miwiti karo rencana $ 17 / wulan.

Wix minangka pembangun situs web favoritku. Iki minangka situs web kabeh-ing-siji sing bisa mbantu sampeyan njupuk bisnis kanthi online. Sampeyan pengin nggawe toko online utawa miwiti pesen restoran ing online, Wix nggawe gampang kaya sawetara klik.

sing editor ADI (Intelijen Desain Ponggawa) sing sederhana ngidini sampeyan ngrancang situs web sing pengin lan nambah fitur kanthi mung sawetara klik. Apa sing ndadekake Wix hebat yaiku dilengkapi fitur internal khusus kanggo restoran lan bisnis sing ana ing basis, saengga sampeyan bisa nggawe situs web kanthi profesional lan wiwit golek dhuwit saka dina kaping pisanan.

fitur wix

Sisih paling apik babagan Wix yaiku nawakake gateway pembayaran internal sampeyan bisa nggunakake kanggo miwiti nampa pembayaran. Kanthi Wix, sampeyan ora kudu nggawe akun PayPal utawa Stripe mung kanggo miwiti njupuk pembayaran sanajan sampeyan bisa nggabungake menyang situs web sampeyan.

template wix

Ngrancang situs web bisa uga angel. Sampeyan malah miwiti ing ngendi? Ana akeh pilihan sing bisa dipilih lan kudu dipilih. Wix nggawe gampang nggawe situs sampeyan mlaku kanthi nawakake luwih saka 800 template sing beda sampeyan bisa milih saka.

Iki uga gampang nggawe situs web sampeyan nggunakake editor seret lan selehake sing gampang. Pengin ngluncurake situs portofolio? Cukup pilih template, isi rincian, atur desain, lan voila! Situs web sampeyan urip.

Dolan maring Wix.com

… Utawa waca rinci Wix review

2. Squarespace (Runner Up Best Website Builder)

squarespace

fitur

  • Kabeh sing dibutuhake kanggo ngluncurake, tuwuh lan ngatur toko online.
  • Atusan template pemenang penghargaan kanggo meh kabeh bisnis.
  • Salah sawijining editor situs web paling gampang ing pasar.
  • Adol apa wae kalebu produk fisik, layanan, produk digital, lan anggota.

Miwiti Squarespace (Entuk 10% kabeh rencana dina iki)

Rencana Harga

PersonalBisnisPerdagangan DasarDagang Lanjut
Domain Gratis Kanggo Taun PertamaKlebuKlebuKlebuKlebu
bandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimited
LumbungUnlimitedUnlimitedUnlimitedUnlimited
Kontributor2UnlimitedUnlimitedUnlimited
Integrasi lan Blokir PremiumOra kalebuKlebuKlebuKlebu
eCommerceOra kalebuKlebuKlebuKlebu
Biaya TransaksiN / A3%0%0%
LanggananOra kalebuOra kalebuOra kalebuKlebu
Titik PenjualanOra kalebuOra kalebuKlebuKlebu
Analytics eCommerce canggihOra kalebuOra kalebuKlebuKlebu
price$ 12 / mo$ 18 / mo$ 26 / mo$ 40 / mo

Pros

  • Cithakan pemenang penghargaan sing katon luwih apik tinimbang para pembangun situs web liyane.
  • Integrasi kanggo PayPal, Belang, Apple Pay, lan AfterPay.
  • Otomatis pengajuan pajak penjualan karo integrasi TaxJar.
  • Pemasaran Email lan Alat SEO kanggo ngembangake bisnis sampeyan.
  • Jeneng domain gratis kanggo taun pisanan.

cons

  • Sampeyan mung bisa miwiti adol nganggo rencana Bisnis $ 18 / wulan.

Squarespace minangka salah sawijining pembangun situs web sing paling gampang. Nerangake karo atusan template pemenang penghargaan sampeyan bisa nyunting lan ngluncurake situs web sajrone sawetara menit.

template kothak

Katalog kasebut nduweni template kanggo meh kabeh jinis bisnis kalebu acara, anggota, toko online, lan blog. Platform kasebut nawakake akeh cara kanggo golek dhuwit karo situs web sampeyan. Sampeyan bisa adol layanan utawa produk. Sampeyan uga bisa nggawe area anggota kanggo pamirsa supaya bisa mbayar kanggo entuk akses menyang konten premium.

fitur kothak

Squarespace kasedhiya karo alat pemasaran email internal kanggo mbantu sampeyan ngembangake bisnis. Sampeyan bisa ngirim email kanthi otomatis supaya pelanggan tetep aktif, promosi produk anyar, utawa ngirim kupon diskon kanggo pelanggan.

Dolan maring Squarespace.com

… Utawa waca rinci Tinjauan Squarespace

3. Shopify (Paling apik kanggo nggawe toko e-commerce)

Shopify

fitur

  • Tukang nggawe situs web eCommerce paling gampang.
  • Salah sawijining platform eCommerce paling kuat.
  • Piranti pemasaran internal kanggo mbantu ngembangake bisnis.
  • Mulai adol offline nggunakake sistem Shopify POS.

Miwiti Shopify (Rencana diwiwiti saka $ 29 saben wulan)

Rencana Harga

Dasar ShopifyShopifyAdvanced Shopify
Unlimited ProdukKlebuKlebuKlebu
Kode diskonKlebuKlebuKlebu
Pembatalan Troli RecoveryKlebuKlebuKlebu
Akun Staff2515
lokasiNganti 4Nganti 5Nganti 8
Laporan ProfesionalOra kalebuKlebuKlebu
Biaya Transaksi Online2.9% + 30 ¢ USD2.6% + 30 ¢ USD2.4% + 30 ¢ USD
Diskon PengirimanNganti 74%Nganti 74%Nganti 76%
24 / 7 Customer SupportKlebuKlebuKlebu
price$ 29 / mo$ 79 / mo$ 299 / mo

Pros

  • Kasedhiya alat pemasaran email internal.
  • Ngatur kabeh saka pembayaran, pesenan, lan pengiriman saka siji platform.
  • Gerbang pembayaran internal nggawe gampang miwiti mbayar.
  • Dhukungan pelanggan 24/7 kanggo mbantu sampeyan nalika macet.
  • Atur toko sampeyan ing endi wae sampeyan nggunakake aplikasi seluler.
  • #1 pembangun situs web e-dagang nyoba gratis ing pasar

cons

  • Bisa dadi sithik larang yen sampeyan lagi wae miwiti.
  • Alat desainer situs web Shopify ora maju kaya alat liyane ing dhaptar iki.

Shopify ngidini sampeyan nggawe toko online sing keukur sing bisa ngatasi apa wae saka sepuluh nganti atusan ewu pelanggan.

padha dipercaya karo ewonan bisnis cilik lan gedhe ing saindenging jagad. Yen sampeyan serius babagan miwiti toko online, Shopify minangka pilihan sing paling apik. Platform kasebut bisa diukur lan dipercaya karo akeh merek gedhe.

tema shopify

Editor situs web Shopify dilengkapi luwih saka 70 template gaweyan profesional. Katalog dheweke duwe template kanggo meh kabeh jinis bisnis. Sampeyan bisa ngatur kabeh aspek desain situs web nggunakake setelan prasaja ing alat editor tema Shopify.

Sampeyan malah bisa ngowahi CSS lan HTML tema situs web sampeyan. Lan yen sampeyan pengin nggawe adat, sampeyan bisa nggawe tema dhewe nggunakake basa template Cairan.

Apa sing misahake Shopify saka pembangun situs web liyane ing dhaptar iki yaiku khusus kanggo situs web eCommerce lan bisa mbantu sampeyan mbangun toko online lengkap kanthi manajemen inventaris sing gampang siap saingan karo merek gedhe ing industri sampeyan.

fitur shopify

Sisih paling apik yaiku Shopify karo gateway pembayaran internal sing nggawe sampeyan gampang langsung njupuk pembayaran. Shopify ngidini sampeyan adol ing endi wae online lan uga offline nggunakake Sistem POS. Yen sampeyan pengin miwiti njupuk pembayaran kanggo bisnis offline, sampeyan bisa njaluk mesin POS kanthi biaya tambahan.

Dolan maring Shopify.com kanggo informasi luwih lengkap + tawaran paling anyar

… Utawa waca rinci Review shopify

4. Aliran Web (Paling apik kanggo para desainer lan profesional)

aliran udara

fitur

  • Alat canggih sing ngidini sampeyan ngrancang situs web kanthi cara sing dikarepake.
  • Digunakake dening desainer profesional ing perusahaan gedhe kayata Zendesk lan Dell.
  • Puluhan templat gaweyan desainer gratis.

Miwiti Webflow (Rencana diwiwiti saka $ 14 saben wulan)

Rencana Harga

dhasarCMSBisnisStandardPlusLinuwih
Artikel-artikel wonten100100100100100100
Kunjungan saben wulan25,000100,0001000,000100,0001000,0001000,000
Barang Koleksi02,00010,0002,00010,00010,000
Bandwidth CDN50 GB200 GB400 GB200 GB400 GB400 GB
Fitur eCommerceOra kalebuOra kalebuOra kalebuKlebuKlebuKlebu
Simpen BarangOra DitrapakeOra DitrapakeOra Ditrapake5001,0003,000
Checkout khususOra DitrapakeOra DitrapakeOra DitrapakeKlebuKlebuKlebu
Kranjang Blanja KhususOra DitrapakeOra DitrapakeOra DitrapakeKlebuKlebuKlebu
Biaya TransaksiOra DitrapakeOra DitrapakeOra Ditrapake2%0%0%
price$ 14 / mo$ 23 / mo$ 39 / mo$ 29 / mo$ 74 / mo$ 212 / mo

Pros

  • Pilihan template gratis lan premium sing bisa dipilih.
  • Rencana gratis kanggo nyoba alat kasebut sadurunge tuku langganan premium.
  • Fitur CMS sing gampang kanggo nggawe lan ngatur konten kanthi gampang ing situs web sampeyan.

cons

  • Fitur eCommerce mung kasedhiya ing rencana eCommerce sing diwiwiti kanthi $ 29 / wulan.

Webflow menehi kebebasan lengkap babagan desain situs web sampeyan. Ora kaya alat liyane ing dhaptar iki, bisa uga dudu sing paling gampang, nanging paling maju.

editor alur web

Tinimbang nggawe desain ing Photoshop lan ngonversi dadi HTML, sampeyan bisa nggawe situs web kanthi langsung ing Webflow kanthi alat canggih sing menehi sampeyan kebebasan desain web lengkap liwat saben piksel.

Ngatur kabeh sing kalebu wates lan bantalan elemen individu, tata letak situs web sampeyan, lan saben detail sing paling cilik.

template webflow

Webflow kasedhiya karo puluhan template situs web sing apik gratis sampeyan bisa miwiti nyunting langsung. Lan yen sampeyan ora bisa nemokake sing cocog karo rasa sampeyan, sampeyan tuku template premium saka toko tema Webflow. Ana template sing kasedhiya kanggo saben jinis bisnis.

Aliran Web ora diwatesi mung kanggo panyipta situs web. Sampeyan uga bisa mbantu miwiti adol kanthi online. Kasedhiya karo kabeh fitur eCommerce sing sampeyan butuhake. Sampeyan ngidini sampeyan adol produk digital uga fisik. Sampeyan bisa nampa pembayaran ing situs web nggunakake integrasi Webflow kanggo Stripe, PayPal, Apple Pay, lan Google Mbayar

Webflow nawakake rong tingkat rega sing beda: Rencana Situs lan Rencana eCommerce. Mantan apik kanggo sapa waé sing pengin miwiti blog, situs web pribadi, utawa wong sing ora kasengsem adol online. Sing terakhir kanggo wong sing pengin miwiti adol online.

Sadurunge miwiti karo Webflow, disaranake luwih dhisik maca Tinjauan aliran web. Iki ngrembug babagan pro lan kontra sing bakal ditindakake karo Webflow lan mriksa rencana rega kasebut.

5. Zyro (Pembangun situs web paling murah)

zyro homepage

fitur

  • Pembangun situs web paling murah ing pasar.
  • Atur pesenan lan inventaris saka siji dashboard.
  • Jeneng domain gratis kanggo taun pisanan.
  • Tambahake obrolan langsung messenger ing situs web sampeyan.
  • Adol produk sampeyan ing Amazon.

Miwiti Zyro (Entuk diskon 10% kabeh rencana saiki)

Rencana Harga

Rencana dhasarngeculkeeCommerceeCommerce Plus
bandwidth3 GBUnlimitedUnlimitedUnlimited
Lumbung1 GBUnlimitedUnlimitedUnlimited
Domain Gratis Kanggo Taun PertamaOra kalebuKlebuKlebuKlebu
eCommerceOra kalebuOra kalebuKlebuKlebu
ProductsOra DitrapakeOra Ditrapake100Unlimited
Pembatalan Troli RecoveryOra DitrapakeOra DitrapakeOra kalebuKlebu
Filter-filter ProdukOra DitrapakeOra DitrapakeOra kalebuKlebu
Jual ing AmazonOra DitrapakeOra DitrapakeOra kalebuKlebu
price$ 2.47 / sasi$ 3.32 / sasi$ 8.42 / sasi$ 12.67 / sasi

Pros

  • Miwiti adol kanthi online sawetara menit.
  • Puluhan template digawe para desainer kanggo mbantu situs web sampeyan tampil.
  • Gampang sinau seret lan selehake editor situs web.

cons

  • Rencana eCommerce diwiwiti saka $ 24.99 / wulan.

Zyro minangka salah sawijining tukang situs web sing paling gampang lan murah ing pasar. Kasedhiya karo puluhan template situs web sing digawe desainer kanggo saben industri sing bisa dibayangake. Sampeyan ngidini sampeyan ngowahi kabeh aspek desain kanthi antarmuka seret lan selehake sing gampang.

zyro cithakan

Yen sampeyan pengin ngluncurake toko online, Zyro iku panggonan kang gedhe kanggo miwiti. Gampang digunakake lan ngidini sampeyan ngatur kabeh pesenan lan persediaan saka sak panggonan. Nerangake alat kanggo ngotomatisasi kabeh saka pengiriman lan pangiriman kanggo ngajokake pajak.

zyro fitur

Uga kasedhiya karo fitur eCommerce penting liyane kayata kupon diskon, macem-macem pilihan pembayaran, lan analitik. Malah ngidini sampeyan adol kupon hadiah kanggo situs web sampeyan.

Zyro minangka pembangun situs web sing apik nanging ora cocog kanggo kabeh kasus panggunaan. Dolan maring Zyro.com saiki lan entuk kesepakatan paling anyar!

… Utawa priksa kanthi jero Zyro review. Iki bakal mbantu sampeyan mutusake apa sing nggawe situs web kanggo sampeyan.

6. Site123 (Paling apik kanggo nggawe situs web multibahasa)

site123

fitur

  • Salah sawijining pangembang situs web sing paling gampang lan gampang.
  • Rega paling murah ing pasar.
  • Welasan template sing bisa dipilih.

Miwiti Site123 (Rencana diwiwiti saka $ 12.80 / wulan)

Rencana Harga

freePremium
Lumbung250 MB10 GB Storage
bandwidth250 MBBandwidth 5 GB
Domain Gratis Kanggo Taun PertamaN / AKlebu
Site123 Ngambang Tag ing situs web sampeyanYaDibusak
domainSubdomainSambungake domain sampeyan
eCommerceOra kalebuKlebu
price$ 0 / mo$ 12.80 / mo

Pros

  • Salah sawijining tukang nggawe situs web sing paling murah.
  • Mulai adol online lan atur pesenan saka siji platform.
  • Dhukungan pelanggan 24/7.
  • Tukang nggawe situs web sing gampang gampang dipelajari.

cons

  • Cithakan kasebut ora apik kaya para pembangun situs web liyane ing dhaptar iki.
  • Pambangun situs web ora pati apik kanggo para pesainge.

Site123 minangka salah sawijining pembangun situs web sing paling murah ing dhaptar iki. Sampeyan ngidini sampeyan ngluncurake toko online kanthi $ 12.80 saben wulan. Sampeyan bisa uga dudu editor situs web sing paling canggih, nanging minangka salah sawijining sing paling gampang. Kasedhiya karo pilihan template sing bisa dipilih.

fitur site123

Site123 yaiku dikemas nganggo alat pemasaran sing apik tenan kanggo mbantu sampeyan ngembangake bisnis. Kasedhiya alat pemasaran email supaya bisa terus berhubungan karo pelanggan lan promosi produk sampeyan. Kasedhiya uga kothak layang internal supaya sampeyan bisa nggawe alamat email nganggo jeneng domain sampeyan dhewe.

Fitur eCommerce Site123 ngidini sampeyan ngatur pesenan lan inventaris saka sak panggonan. Iki uga mbantu sampeyan ngatur tarif pengiriman lan pajak.

Find out more in our detailed Site123 review here.

7. Nggumunake (Paling apik kanggo nggawe situs web siji kaca)

pancen nggegirisi

fitur

  • Salah sawijining pembangun situs web sing paling gampang.
  • Mulai adol online kanthi nyambungake PayPal utawa Stripe.
  • Piranti pemasaran kalebu live chat, buletin, lan formulir.

Miwiti Striking (Rencana diwiwiti saka $ 8 / wulan)

Rencana Harga

freeLimitedsabenVIP
Custom DomainMung Subdomain Strikingly.comSambungake Domain KhususSambungake Domain KhususSambungake Domain Khusus
Jeneng Domain Gratis Kanthi Reregan TahunanOra kalebuKlebuKlebuKlebu
CampingSitus gratis tanpa wates235
Lumbung500 MB1 GB3 GB10 GB
bandwidth5 GB50 GBUnlimitedUnlimited
Products1 saben situs5 saben situs300 saben situs500 saben situs
KeanggotaanOra kalebuOra kalebuKlebuKlebu
Tingkat Keanggotaan MultipleOra kalebuOra kalebuOra kalebuKlebu
Dhukungan pelanggan24 / 724 / 724 / 7Dhukungan 24/7 prioritas
price$ 0 / mo$ 8 / mo$ 16 / mo$ 49 / mo

Pros

  • Dibangun kanggo pamula. Gampang sinau lan miwiti nggunakake.
  • Dhukungan pelanggan 24/7
  • Rencana gratis kanggo nyoba banyu sadurunge mlebu kabeh.
  • Cocog kanggo nggawe situs web sak kaca.
  • Welasan template sing bisa dipilih.

cons

  • Cithakan ora dirancang kanthi apik kanggo kompetisi.

Muncul banget minangka tukang situs web profesional siji kaca kanggo freelancers, fotografer, lan kreatif liyane kanggo nampilake karyane. Saiki, iku a tukang nggawe situs web lengkap sing bisa nggawe meh kabeh jinis situs web.

template sing nyerang

Apa sampeyan pengin miwiti blog pribadi utawa mbukak toko online, sampeyan bisa nindakake kabeh kanthi fitur eCommerce Strikingly. Malah ngidini sampeyan nggawe area anggota kanggo pamirsa. Iku ngijini sampeyan sijine premium Panjenengan isi ing mburine paywall.

Striking ngidini sampeyan nggawe situs web siji-kaca lan multipage. Kasedhiya karo puluhan template situs web minimalis kanggo dipilih. Editor situs web kasebut gampang dipelajari lan bisa mbantu nggawe situs web sampeyan mlaku sajrone sawetara menit.

8. Jimdo (Pembuat situs web paling apik kanggo total pamula)

jimdo

fitur

  • Welasan template sing bisa dipilih.
  • Bukak toko online dina iki nggunakake editor situs web sing sederhana.
  • Jeneng domain gratis kanggo taun pisanan.

Miwiti Jimdo (Rencana diwiwiti saka $ 9 / wulan)

Rencana Harga

PlayMulaituwuhUnlimiteddhasarBisnisVIP
bandwidth2 GB10 GB20 GBUnlimited10 GB20 GBUnlimited
Lumbung500 MB5 GB15 GBUnlimited10 GB15 GBUnlimited
Gratis DomainJimdo SubdomainKlebuKlebuKlebuKlebuKlebuKlebu
Toko onlineOra kalebuOra kalebuOra kalebuOra kalebuKlebuKlebuKlebu
Artikel-artikel wonten51050Unlimited1050Unlimited
Varian ProdukOra DitrapakeOra DitrapakeOra DitrapakeOra DitrapakeOra kalebuKlebuKlebu
Tata Letak ProdukOra DitrapakeOra DitrapakeOra DitrapakeOra DitrapakeOra kalebuKlebuKlebu
Dhukungan pelangganN / ASajrone 1-2 dina kerjaIng jam 4Kurang saka 1 jamDhukungan emailDhukungan emailKurang saka 1 jam
price$ 0 / mo$ 9 / mo$ 15 / mo$ 39 / mo$ 15 / mo$ 19 / mo$ 39 / mo

Pros

  • Edo logo Jimdo mbantu sampeyan nggawe logo sawetara detik.
  • Atur pesenan sampeyan nalika sampeyan nggunakake aplikasi seluler Jimdo.
  • Ora ngisi ragad transaksi tambahan ing ndhuwur ragad gateway pembayaran.
  • Rencana gratis kanggo nyoba lan nyoba layanan sadurunge tuku.

cons

  • Cithakan kasebut katon dhasar banget.

Jimdo minangka tukang situs web sing biasane misuwur amarga keramahane para pamula lan fitur eCommerce. Sampeyan ngidini sampeyan bangun lan bukak toko online sampeyan sajrone sawetara menit. Kasedhiya karo puluhan template responsif sing bisa dipilih.

e-commerce jimdo

Sisih paling apik babagan Jimdo yaiku menehi platform kabeh-ing-siji kanggo ngatur katalog lan pesenan sampeyan. Sampeyan bisa ngatur pesenan lan toko nalika lelungan nggunakake aplikasi seluler Jimdo.

9. Google Bisnisku (Pembuat situs web gratis sing paling apik)

fitur

  • Gratis rampung kanggo ngluncurake situs web sampeyan.
  • Gawe situs web dhasar sajrone sawetara menit.
  • Disambungake kanthi otomatis menyang Google Daftar Bisnisku ing peta.
google bisnisku

Pros

  • Gratis kabeh.
  • Miwiti subdomain gratis.
  • Cara sing gampang kanggo pelanggan entuk informasi luwih lengkap babagan bisnis sampeyan.

cons

  • Mung bisa nggawe situs web dhasar ..
  • Ora ana fitur eCommerce.

Google Bisnisku ngijini sampeyan nggawe situs web gratis kanggo bisnis sampeyan kanthi cepet. Sampeyan ngidini sampeyan nambah galeri kanggo nampilake gambar sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan. Sampeyan uga ngidini sampeyan nggawe dhaptar produk utawa penawaran layanan.

Google Bisnisku gratis. Biaya mung sing sampeyan bayar yaiku jeneng domain yen sampeyan pengin nggunakake jeneng domain khusus kanggo situs web gratis.

Sampeyan uga bisa ngirim nganyari ing Google Situs web Bisnisku. Sampeyan uga ngidini sampeyan nggawe kaca kontak cepet supaya pelanggan bisa nyedhaki sampeyan.

Mulya nyebutake

Kontak Konstan (Paling apik kanggo nggawe situs nggunakake AI)

fitur

  • Gawe situs web profesional kanthi gratis nggunakake pambangun adhedhasar AI sing gampang.
  • Salah sawijining platform pemasaran email paling apik ing pasar.
  • Gawe toko online lan promosi produk sampeyan kanthi nggunakake pemasaran email.
tukang nggawe situs web kontak terus-terusan

Contact pancet minangka platform pemasaran email sing digunakake dening ewu bisnis ing saindenging jagad. Piranti kasebut mbantu sampeyan nggawe lan ngoptimalake kabeh corong ing siji platform. Babagan sing paling apik babagan nggawe situs web kanthi Kontak Konstan yaiku menehi sampeyan akses menyang platform pemasaran email sing kuat tanpa kudu ngatur macem-macem dashboard lan alat. Temokake apa alternatif paling apik kanggo Kontak Konstan yaiku.

Simvoly (Paling apik kanggo nggawe corong)

fitur

  • Solusi kabeh-kanggo-siji kanggo nggawe lan ngoptimalake corong pemasaran sampeyan.
  • Kasedhiya karo fungsi eCommerce lan CRM internal.
  • Tukang seret lan selehake sing gampang kanggo ngrancang situs web lan kaca kebangkrutan.
tukang nggawe situs web simvoly

Simvoly ngidini sampeyan mbangun corong marketing saka awal lan tanpa piranti pihak katelu. Nerangake karo alat optimasi sing ngidini sampeyan ngoptimalake corong kanggo nambah tingkat konversi lan penghasilan sampeyan. Ngidini sampeyan nyoba pamisah kaca landing sampeyan kanthi gampang kanggo ngoptimalake dadi mesin sing nggawe dhuwit. Apa sampeyan pengin adol kursus, produk fisik, utawa layanan, sampeyan bisa nindakake kanthi gampang nganggo fitur eCommerce lan CRM Simvoly.

Priksa rincian sandi 2023 Simvoly review.

Mailchimp (Paling apik kanggo nggabungake pemasaran email)

fitur

  • Tukang nggawe situs web sing gampang kanggo ngluncurake situs web kanthi gratis.
  • Salah siji sing paling apik alat marketing email.
  • Salah sawijining pembangun situs web paling gampang kanthi puluhan template.
tukang nggawe situs web mailchimp

MailChimp minangka salah sawijining platform Email Marketing paling gedhe ing pasar. Dheweke minangka salah sawijining sing paling tuwa lan diwiwiti minangka alat kanggo bisnis cilik. Tujuan utamane yaiku supaya bisnis cilik bisa berkembang kanthi online. Kanthi Mailchimp, sampeyan ora mung bisa mbukak situs web Dina iki nanging uga entuk akses menyang sawetara alat pemasaran paling apik ing Internet.

Mailchimp bisa uga ora canggih utawa kaya fitur kaya para pangembang situs web liyane sing ana ing dhaptar kasebut, nanging nggawe kesederhanaan. Temokake apa alternatif paling apik kanggo Mailchimp yaiku.

Pembangun Situs Web Paling Elek (Ora Patut Wektu utawa Dhuwit Sampeyan!)

Ana akeh pembangun situs web ing kana. Lan, sayangé, ora kabeh padha digawe padha. Ing kasunyatan, sawetara wong sing downright elek. Yen sampeyan nimbang nggunakake pembangun situs web kanggo nggawe situs web, sampeyan kudu ngindhari ing ngisor iki:

1. Doodlekit

Doodlekan

Doodlekan minangka tukang situs web sing nggawe sampeyan gampang mbukak situs web bisnis cilik. Yen sampeyan ora ngerti carane nggawe kode, pembangun iki bisa mbantu nggawe situs web kurang saka jam tanpa ndemek baris kode siji.

Yen sampeyan nggoleki pembangun situs web kanggo nggawe situs web pertama, iki tip: Pembangun situs web apa wae sing ora duwe templat desain modern sing katon profesional, ora cocog karo wektu sampeyan. DoodleKit gagal banget babagan iki.

Cithakan kasebut bisa uga katon apik banget sepuluh taun kepungkur. Nanging dibandhingake karo template liyane, sing ditawakake tukang situs web modern, template kasebut katon kaya digawe dening bocah umur 16 taun sing lagi wae sinau desain web.

DoodleKit bisa uga migunani yen sampeyan lagi miwiti, nanging aku ora nyaranake tuku rencana premium. Pembangun situs web iki wis suwe ora dianyari.

Waca liyane

Tim sing ana ing mburi bisa uga wis ndandani bug lan masalah keamanan, nanging kayane wis suwe ora nambah fitur anyar. Cukup katon ing situs web. Iki isih ngomong babagan fitur dhasar kayata upload file, statistik situs web, lan galeri gambar.

Ora mung template sing lawas banget, nanging salinan situs web uga katon umure puluhan taun. DoodleKit minangka pembangun situs web saka jaman nalika blog diary pribadi saya populer. Blog-blog kasebut wis mati saiki, nanging DoodleKit isih durung maju. Coba deleng situs web lan sampeyan bakal ngerti apa sing dakkarepake.

Yen sampeyan pengin nggawe situs web modern, Aku bakal menehi saran supaya ora nganggo DoodleKit. Situs web dhewe macet ing jaman kepungkur. Iku pancene alon lan ora kejiret karo praktik paling modern.

Sisih paling ala babagan DoodleKit yaiku regane diwiwiti $ 14 saben wulan. Kanggo $ 14 saben wulan, tukang situs web liyane bakal ngidini sampeyan nggawe toko online lengkap sing bisa bersaing karo raksasa. Yen sampeyan wis ndeleng saingan DoodleKit, aku ora perlu ngandhani sepira larang rega kasebut. Saiki, dheweke duwe rencana gratis yen sampeyan pengin nyoba banyu, nanging mbatesi banget. Malah ora duwe keamanan SSL, tegese ora ana HTTPS.

Yen sampeyan nggoleki pembangun situs web sing luwih apik, ana puluhan liyane sing luwih murah tinimbang DoodleKit, lan nawakake cithakan sing luwih apik. Dheweke uga nawakake jeneng domain gratis ing rencana sing dibayar. Pembangun situs web liyane uga nawakake puluhan lan puluhan fitur modern sing ora DoodleKit. Dheweke uga luwih gampang sinau.

2. Webs.com

webs.com

Webs.com (sadurunge freewebs) minangka tukang situs web sing dituju kanggo pamilik bisnis cilik. Iku solusi kabeh-ing-siji kanggo njupuk bisnis cilik online.

Webs.com dadi populer kanthi nawakake rencana gratis. Rencana gratis dheweke biyen pancen loman. Saiki, iku mung nyoba (sanajan tanpa watesan wektu) rencana karo akeh watesan. Iku mung ngidini sampeyan mbangun nganti 5 kaca. Umume fitur dikunci ing mburi rencana mbayar. Yen sampeyan nggoleki pembangun situs web gratis kanggo mbangun situs hobi, ana puluhan pembangun situs web ing pasar sing gratis, loman, lan luwih apik tinimbang Webs.com.

Pembangun situs web iki dilengkapi puluhan template sing bisa digunakake kanggo nggawe situs web sampeyan. Cukup pilih cithakan, atur nganggo antarmuka seret lan selehake, lan sampeyan siyap mbukak situs sampeyan! Senajan prosese gampang, designs tenan outdated. Dheweke ora cocog karo template modern sing ditawakake dening tukang situs web liyane sing luwih modern.

Waca liyane

Sisih paling awon babagan Webs.com yaiku kayane padha mandheg ngembangake produk kasebut. Lan yen isih berkembang, iku bakal ing jangkah bekicot kang. Kaya-kaya perusahaan ing mburi produk iki wis nyerah. Pembangun situs web iki minangka salah sawijining sing paling tuwa lan biyen dadi salah sawijining sing paling populer.

Yen sampeyan nggoleki review pangguna saka Webs.com, sampeyan bakal weruh yen kaca pisanan saka Google is kapenuhan reviews elek. Rating rata-rata kanggo Webs.com ing saindhenging internet kurang saka 2 bintang. Paling review babagan carane elek layanan dhukungan pelanggan.

Nyingkirake kabeh perkara sing ala, antarmuka desain gampang digunakake lan gampang sinau. Sampeyan butuh kurang saka jam kanggo sinau tali. Iki digawe kanggo pamula.

Rencana Webs.com diwiwiti saka $5.99 saben wulan. Rencana dhasar ngidini sampeyan nggawe kaca tanpa watesan ing situs web sampeyan. Mbukak kunci meh kabeh fitur kajaba eCommerce. Yen sampeyan pengin miwiti adol ing situs web, sampeyan kudu mbayar paling ora $12.99 saben wulan.

Yen sampeyan minangka wong sing duwe kawruh teknis sing sithik, pembangun situs web iki bisa uga dadi pilihan sing paling apik. Nanging mung bakal katon nganti sampeyan mriksa sawetara pesainge. Ana akeh pembangun situs web liyane ing pasar sing ora mung luwih murah nanging nawakake luwih akeh fitur.

Dheweke uga nawakake template desain modern sing bakal mbantu situs web sampeyan katon. Ing taun-taun nggawe situs web, aku wis ndeleng akeh tukang situs web sing teka lan lunga. Webs.com digunakake minangka salah sawijining sing paling apik ing jaman saiki. Nanging saiki, aku ora bisa menehi saran marang sapa wae. Ana akeh banget alternatif sing luwih apik ing pasar.

3. Yola

Yola

Yola minangka pembangun situs web sing mbantu sampeyan nggawe situs web sing katon profesional tanpa kawruh babagan desain utawa kodhe.

Yen sampeyan nggawe situs web pisanan, Yola bisa dadi pilihan sing apik. Iki minangka pembangun situs web seret lan selehake sing ngidini sampeyan ngrancang situs web sampeyan dhewe tanpa kawruh babagan program. Proses kasebut gampang: pilih salah siji saka puluhan template, atur tampilan lan rasa, tambah sawetara kaca, banjur pencet nerbitake. Alat iki digawe kanggo pamula.

Regane Yola pancen larang banget kanggo aku. Rencana mbayar sing paling dhasar yaiku rencana Perunggu, sing mung $ 5.91 saben wulan. Nanging ora mbusak iklan Yola saka situs web sampeyan. Ya, sampeyan krungu bener! Sampeyan bakal mbayar $5.91 saben wulan kanggo situs web sampeyan nanging bakal ana iklan kanggo pembangun situs web Yola. Aku pancene ora ngerti keputusan bisnis iki ... Ora ana tukang situs web liyane sing ngisi sampeyan $ 6 saben wulan lan nampilake iklan ing situs web sampeyan.

Sanajan Yola bisa dadi titik wiwitan sing apik, yen sampeyan miwiti, sampeyan bakal nemokake dhewe kanggo nggawe situs web sing luwih maju. Yola duwe kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti nggawe situs web pisanan sampeyan. Nanging kurang akeh fitur sing sampeyan butuhake nalika situs web sampeyan wiwit entuk daya tarik.

Waca liyane

Sampeyan bisa nggabungake alat liyane menyang situs web kanggo nambah fitur kasebut menyang situs web, nanging akeh banget. Pembangun situs web liyane dilengkapi alat marketing email sing dibangun, tes A/B, alat blogging, editor canggih, lan template sing luwih apik. Lan alat-alat kasebut regane padha karo Yola.

Titik adol utama pembangun situs web yaiku ngidini sampeyan nggawe situs web sing katon profesional tanpa kudu nyewa desainer profesional sing larang. Dheweke nindakake iki kanthi nawakake atusan template sing bisa sampeyan atur. Cithakan Yola pancen ora ana inspirasi.

Kabeh padha katon padha karo sawetara beda cilik, lan ora ana siji stands metu. Aku ora ngerti yen dheweke mung nyewa desainer lan njaluk dheweke nindakake 100 desain sajrone seminggu, utawa yen ana watesan alat gawe situs web dhewe. Aku bisa dadi sing terakhir.

Siji bab sing dakkarepake babagan rega Yola yaiku rencana Bronze sing paling dhasar ngidini sampeyan nggawe nganti 5 situs web. Yen sampeyan pengin nggawe akeh situs web, amarga sawetara alasan, Yola minangka pilihan sing apik. Editor gampang sinau lan dilengkapi puluhan template. Dadi, nggawe akeh situs web kudu gampang banget.

Yen sampeyan pengin nyoba Yola, sampeyan bisa nyoba rencana gratis, sing ngidini sampeyan nggawe rong situs web. Mesthi, rencana iki dimaksudake minangka rencana uji coba, saengga ora ngidini nggunakake jeneng domain sampeyan dhewe, lan nampilake iklan kanggo Yola ing situs web sampeyan. Iku apik kanggo nyoba banyu nanging ora duwe akeh fitur.

Yola uga ora duwe fitur penting sing ditawakake kabeh tukang situs web liyane. Ora duwe fitur blogging. Iki tegese sampeyan ora bisa nggawe blog ing situs web sampeyan. Iki mung nggawe aku ora percaya. Blog mung sakumpulan kaca, lan alat iki ngidini sampeyan nggawe kaca, nanging ora duwe fitur kanggo nambah blog menyang situs web sampeyan. 

Yen sampeyan pengin cara sing cepet lan gampang kanggo mbangun lan mbukak situs web, Yola minangka pilihan sing apik. Nanging yen sampeyan pengin mbangun bisnis online sing serius, ana akeh pembangun situs web liyane sing nawakake atusan fitur penting sing kurang Yola. Yola nawakake pembangun situs web sing gampang. Pembangun situs web liyane nawakake solusi kabeh-ing-siji kanggo mbangun lan ngembangake bisnis online sampeyan.

4. WijiProd

SeedProd

SeedProd yaiku a WordPress plugin sing mbantu sampeyan ngatur tampilan lan rasa situs web sampeyan. Iki menehi antarmuka seret lan selehake sing gampang kanggo ngatur desain kaca sampeyan. Nerangake luwih saka 200 template sing bisa dipilih.

Pembangun halaman kaya SeedProd ngidini sampeyan ngontrol desain situs web sampeyan. Pengin nggawe footer sing beda kanggo situs web sampeyan? Sampeyan bisa nindakake kanthi gampang kanthi nyeret lan nyelehake unsur menyang kanvas. Pengin ngrancang ulang kabeh situs web sampeyan dhewe? Iku uga bisa.

Sisih paling apik babagan pembuat kaca kaya SeedProd yaiku dibangun kanggo wiwitan. Sanajan sampeyan ora duwe pengalaman nggawe situs web, sampeyan isih bisa nggawe situs web sing katon profesional tanpa ndemek kode siji wae.

Sanajan SeedProd katon apik ing sepisanan, ana sawetara perkara sing kudu sampeyan ngerti sadurunge nggawe keputusan tuku. Kaping pisanan, dibandhingake karo tukang kaca liyane, SeedProd duwe sawetara unsur (utawa pamblokiran) sing bisa digunakake nalika ngrancang kaca situs web sampeyan. Pembangun kaca liyane duwe atusan unsur kasebut kanthi tambahan anyar saben sawetara wulan.

SeedProd bisa uga luwih ramah pemula tinimbang tukang kaca liyane, nanging ora duwe sawetara fitur sing sampeyan butuhake yen sampeyan pangguna sing berpengalaman. Apa sing drawback sampeyan bisa manggon karo?

Waca liyane

Bab liyane sing aku ora seneng babagan SeedProd yaiku versi free sawijining winates banget. Ana plugin pembangun kaca gratis kanggo WordPress sing nawakake Welasan fitur sing versi gratis SeedProd kurang. Lan sanajan SeedProd dilengkapi luwih saka 200 template, ora kabeh template kasebut apik banget. Yen sampeyan pengin desain situs web katon metu, deleng alternatif kasebut.

Rega SeedProd minangka pemecah kesepakatan gedhe kanggo aku. Regane diwiwiti mung $79.50 saben taun kanggo siji situs, nanging rencana dhasar iki ora duwe akeh fitur. Kanggo siji, ora ndhukung integrasi karo alat marketing email. Dadi, sampeyan ora bisa nggunakake rencana dhasar kanggo nggawe kaca kebangkrutan njupuk timbal utawa ngembangake dhaptar email sampeyan. Iki minangka fitur dhasar sing gratis karo akeh tukang kaca liyane. Sampeyan uga mung entuk akses menyang sawetara template ing rencana dhasar. Pembangun kaca liyane ora mbatesi akses kanthi cara iki.

Ana sawetara perkara liyane sing aku ora seneng babagan rega SeedProd. Kit situs web lengkap dikunci ing mburi rencana Pro yaiku $ 399 saben taun. Kit situs web lengkap ngidini sampeyan ngganti tampilan situs web sampeyan.

Ing rencana liyane, sampeyan bisa uga kudu nggunakake campuran macem-macem gaya kanggo macem-macem kaca utawa ngrancang template sampeyan dhewe. Sampeyan uga mbutuhake rencana $399 iki yen sampeyan pengin bisa ngowahi kabeh situs web kalebu header lan footer. Sawise maneh, fitur iki dilengkapi karo kabeh tukang situs web liyane sanajan ing rencana gratis.

Yen sampeyan pengin bisa nggunakake WooCommerce, sampeyan butuh rencana Elite sing $ 599 saben wulan. Sampeyan kudu mbayar $599 saben taun kanggo bisa nggawe desain khusus kanggo kaca checkout, kaca cart, kothak produk, lan kaca produk tunggal. Pembangun kaca liyane nawakake fitur kasebut ing meh kabeh rencana, sanajan sing luwih murah.

SeedProd apik yen sampeyan entuk dhuwit. Yen sampeyan nggoleki plugin pembuat kaca sing terjangkau WordPress, Aku nyaranake sampeyan ndeleng sawetara pesaing SeedProd. Dheweke luwih murah, nawakake template sing luwih apik, lan ora ngunci fitur sing paling apik ing mburi rencana rega paling dhuwur.

Apa sing kudu digoleki Nalika Milih Pembangun Situs Web Paling Apik?

Sing penting digoleki yaiku gampang digunakake. Pembangun situs web sing apik nggawe situs web sampeyan lan ngatur gampang kaya ngeklik tombol lan nyunting teks.

Bab liya sing kudu digoleki yaiku katalog tema amba. Pembangun situs web sing nawakake akeh template kayata Wix lan Squarespace ngidini sampeyan nggawe meh kabeh jinis situs web. Dheweke duwe template premade kanggo meh kabeh jinis situs web sing bisa dibayangake.

Lan yen sampeyan ora bisa nemokake cithakan sing sampurna, sampeyan ngidini sampeyan milih template wiwitan lan ngapiki supaya cocog karo gaya kreatif sampeyan.

Apa sampeyan pamula utawa maju, disaranake sampeyan melu Wix utawa Squarespace. Kalorone nawakake kabeh fitur sing dibutuhake kanggo mbukak bisnis online sing sukses. Waca sandi Wix vs Squarespace maneh kanggo mutusake endi sing paling cocog kanggo sampeyan.

Pungkasan, yen sampeyan pengin miwiti adol online utawa mbesuk, sampeyan bakal pengin golek tukang situs web sing nawakake fitur eCommerce kayata Langganan, Area Keanggotaan, tiket online, lsp. Iki ngidini sampeyan nggedhekake bisnis lan nambah aliran penghasilan anyar ing mbesuk tanpa ngoper platform.

Biaya Pembangun Situs Web - Apa sing Klebu, lan Ora Klebu?

Kanggo umume bisnis online, tukang situs web kalebu kabeh sampeyan kudu ngluncurake, ngatur, lan ngukur bisnis sampeyan. Nanging, yen sampeyan wiwit entuk sawetara doyo tarik, sampeyan bakal pengin nandur modal ing strategi menehi tandha kayata Email Marketing.

Umume tukang situs web ora nawakake alat marketing sing dibangun. Lan sing nindakake kayata Squarespace lan Wix dikenani biaya tambahan.

Biaya liyane sing kudu dielingi yaiku biaya nganyari maneh domain. Akeh pangembang situs web nawakake jeneng domain gratis ing taun kapisan lan banjur menehi tarif standar saben taun sabanjure sawise iku.

Yen iki pisanan nggawe bisnis online, elinga yen sampeyan pemroses pembayaran ngisi biaya sing sithik kanggo saben transaksi. Sampeyan kudu mbayar biaya iki, sing biasane udakara 2-3% saben transaksi, sanajan sampeyan nggawe situs web minangka gateway pembayaran sampeyan.

Napa Sampeyan Kudu Nimbang WordPress (nggunakake tukang kaca kaya Elementor utawa Divi)

Sanajan tukang situs web bisa mbantu sampeyan miwiti lan tuwuh bisnis online, padha bisa uga ora cocog kanggo saben kasus panggunaan . Yen sampeyan pengin kontrol lengkap liwat situs web kalebu tampilan, kode, lan server, sampeyan kudu dadi host situs web dhewe.

Hosting situs web sampeyan uga ngidini sampeyan nambahake sembarang fitur sing sampeyan pengin. Kanthi tukang situs web, sampeyan winates kanggo fitur sing ditawakake.

Yen sampeyan milih mbukak rute iki, sampeyan kudu Sistem Manajemen Konten kayata WordPress sing ngidini sampeyan ngatur konten ing situs web kanthi nggunakake dashboard sederhana.

Sampeyan bisa uga pengin nandur modal ing panyipta kaca sing apik kayata Divi or Panganggo kaca unsur. Dheweke padha karo para pembangun situs web ing dhaptar iki lan bisa mbantu sampeyan ngatur situs web kanthi seret lan selehake sing gampang.

Yen sampeyan wis mutusake kanggo mbukak rute iki lan dadi tuan rumah sampeyan dhewe WordPress situs web, aku saranake sampeyan mriksa Review Elementor vs Divi. Sampeyan bakal mbantu mutusake endi saka rong raksasa sing paling cocog kanggo kasus panggunaan sampeyan.

Tabel Comparison

WixSquarespaceShopifyWebflowSite123StrikinglyJimdoZyroGoogle Bisnisku
Gratis Domain JenengYaYaOra AnaOra AnaYaYaYaOra AnaOra Ana
bandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimited50 GB5 GBUnlimited20 GBUnlimitedLimited
Lumbung10 GBUnlimitedUnlimitedUnlimited10 GB3 GB15 GBUnlimitedLimited
Gratis SSL CertificateKlebuKlebuKlebuKlebuKlebuKlebuKlebuKlebuKlebu
Cithakan Klebu500 +80 +70 +100 +200 +150 +100 +30 +10 +
ecommerceYaYaYaYaYaYaYaYaYa
bloggingYaYaYaYaYaYaYaYaOra Ana
Dhukungan pelanggan24 / 724 / 724 / 724/7 liwat Email24 / 724 / 7Ing jam 424 / 7Limited
Trial freeRencana GratisNyoba 14 dinaNyoba 14 dinaRencana GratisRencana GratisRencana GratisRencana GratisNyoba 30 dinaTansah Bebas
priceSaka $ 16 saben wulanSaka $ 14 saben wulanSaka $ 29 saben wulanSaka $ 14 saben wulanSaka $ 12.80 saben wulanSaka $ 8 saben wulanSaka $ 15 saben wulanSaka $ 3.99 saben wulanfree

Pitakonan Paling Sering

Apa sing nggawe situs web?

Pembangun situs web minangka platform online sing ngidini sampeyan nggawe situs web tanpa kawruh teknis. Dheweke nawakake antarmuka seret lan selehake sing gampang mbantu sampeyan ngrancang situs web kanthi cara sing dikarepake.

Alesan paling gedhe kenapa wong nggunakake pembangun situs web yaiku teka karo katalog atusan template kanggo saben jinis situs web. Iki ngidini sampeyan miwiti situs web ing sawetara menit. Cukup pilih cithakan, atur desain lan konten, tekan peluncuran, lan mung! Situs web sampeyan urip.

Apa entuk gawe situs web iku regane?

Yen sampeyan durung nate nggawe utawa ngatur situs web sadurunge, bisa uga akeh sing kudu ditindakake lan sinau. Nggawe situs web kanthi lengkap dhewe bisa dadi tugas sing angel banget kanthi kurva sinau sing curam. Ora kanggo sebutno jumlah wektu lan sumber daya sing bisa ditindakake kanggo njaga situs web khusus. Iki ngendi para pembuat situs web mlebu.

Dheweke mbantu sampeyan mbangun lan ngatur situs web tanpa kawruh teknis. Umume wong-wong mau duwe meh kabeh sing dibutuhake kanggo njupuk bisnis online lan ngatur. Dheweke mbantu sampeyan mbangun meh kabeh jinis situs web. Apa sampeyan pengin miwiti blog utawa toko online, pembangun situs web bisa mbantu sampeyan nindakake kabeh.

Apa luwih becik kode situs web sampeyan dhewe tinimbang nggunakake pembangun situs web?

Nyewa pangembang web kanggo nggawe kode situs web khusus bisa mbutuhake pirang-pirang wulan lan bisa biaya ewu dolar. Uga mbutuhake pangopènan biasa sing bisa biaya atusan dolar saben wulan gumantung saka kerumitan situs web sampeyan. Kajaba sampeyan wis siyap mbuwang ewu dolar kanggo mbangun lan njaga situs web, sampeyan ora kudu nyoba nggawe situs web khusus.

Nggawe situs web sampeyan nggunakake pembangun situs web bisa dadi alternatif sing luwih murah. Sampeyan bisa mbangun meh kabeh wektu situs web nggunakake pembangun situs web kanggo bagian sekedhik saka biaya. Ora kanggo sebutno, padha ora mbutuhake pangopènan biasa. Kanggo sethithik $ 10 saben wulan, sampeyan bisa mbukak situs web sampeyan.

Pembangun situs web endi sing paling apik ing 2023?

Pembangun situs web sing paling disenengi yaiku Wix amarga paling akeh fitur lan minangka salah sawijining sing paling gampang digunakake. Nawakake luwih saka 800 template sing dirancang profesional sing bisa diowahi kanthi antarmuka seret lan selehake sing prasaja. Lan sing paling apik yaiku sampeyan bisa miwiti njupuk pembayaran ing situs web wiwit dina pisanan amarga Wix nawakake gateway pembayaran sing dibangun. Apa sampeyan pengin adol layanan utawa produk, sampeyan bisa nindakake kabeh nganggo Wix.

Sampeyan malah bisa nggawe reservasi kanggo restoran utawa acara online. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo nggawe area anggota premium kanggo pamirsa. Sisih paling apik yaiku sampeyan bisa tekan tim dhukungan kapan wae sampeyan macet lan bakal nulungi sampeyan. Yen dhuwit dadi prihatin, mula Zyro minangka alternatif sing murah banget. Plans miwiti saka ing $ 10 saben sasi lan Zyro ngidini sampeyan nggawe situs web utawa toko online sing apik, domain gratis kanggo rencana tahunan lan hosting web gratis kalebu.

Pembangun situs web gratis vs pembangun situs web sing mbayar?

Pembangun situs web gratis minangka titik wiwitan sing apik yen sampeyan durung nate nggawe situs web sadurunge. Lan aku banget nyaranake sampeyan nyoba rencana gratis utawa nyoba gratis saka pembangun situs web sing sampeyan pilih sadurunge mbayar. Pembangun situs web mung worth yen sampeyan bakal tetep nganggo siji platform kanggo wektu sing suwe amarga migrasi situs web sampeyan saka siji platform menyang platform liyane bisa dadi lara banget.

Ora gampang lan asring ngrusak situs web sampeyan. Bab liya sing kudu dielingake yaiku pembangun situs web gratis nampilake iklan ing situs web nganti sampeyan nganyarke situs menyang rencana premium. Pembangun situs web gratis apik kanggo nguji banyu nanging yen sampeyan serius, aku nyaranake nganggo rencana premium ing pembangun situs web sing misuwur kayata Squarespace utawa Wix.

Pembangun situs web paling apik: Ringkesan

Pambangun situs web bisa mbantu nggawe situs web sampeyan mlaku kanthi sawetara menit. Sampeyan bisa nulungi sampeyan miwiti adol kanthi online kanthi sawetara klik.

Yen dhaptar iki kayane akeh banget lan sampeyan bisa njupuk keputusan, Aku nyaranake lunga karo Wix. Kasedhiya katalog template premade sing gedhe kanggo kabeh jinis situs web sing bisa dibayangake. Sampeyan uga salah siji sing paling gampang. Lan sing paling apik yaiku nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti adol kanthi online.

Yen sampeyan sadar anggaran, mula Zyro minangka alternatif sing murah banget. Zyro ngidini sampeyan nggawe situs web utawa toko online sing apik, domain gratis kanggo rencana tahunan lan hosting web gratis kalebu.

Ngenteni apa maneh? Mulai situs web sampeyan dina iki!

Dhaptar pembangun situs web sing wis diuji lan dideleng:

Home » Situs web Builders

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.