Review Icedrive (Enkripsi Twofish Aman & Rencana Seumur Hidup Murah)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

es drive minangka bocah anyar ing kutha, diluncurake ing taun 2019, lan dudu layanan sing paling sugih fitur kanggo nyimpen lan nuduhake file ing méga. Nanging, kanthi cepet berkembang dadi pusat tenaga panyimpenan awan. Icedrive reeled kula karo rega murah seumur hidup, keamanan banget, lan piranti lunak mounting drive mutakhir.

Saka $ 1.67 saben wulan

Entuk $ 75 OFF panyimpenan awan seumur hidup 1TB

Ing review Icedrive iki, aku bakal ndeleng pro lan kontra, fitur, lan rencana rega.

Ringkesan Review Icedrive (TL; DR)
Rating
dirating 4.3 metu saka 5
Rega saka
Saka $ 1.67 saben wulan
Cloud Storage
10 GB - 5 TB (10 GB panyimpenan gratis)
Jurisdiction
Inggris
enkripsi
Twofish (luwih aman tinimbang AES-256) enkripsi sisih klien & privasi nol kawruh tanpa log. Otentikasi rong faktor
E2EE
Ya Enkripsi end-to-end (E2EE)
Dhukungan pelanggan
Dhukungan email 24/7
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Platform sing Didhukung
Windows, Mac, Linux, iOS, Android
fitur
Hard drive virtual (panyimpenan awan sing digabung karo HD fisik). Versi file. Dhukungan WebDAV. GDPR manut. Idin adhedhasar akses ing nuduhake folder
Deal Saiki
Entuk $ 75 OFF panyimpenan awan seumur hidup 1TB

Untung lan rugine

Icedrive Pros

  • Enkripsi nol-kawruh sisih klien.
  • Versi file tanpa wates.
  • Kabijakan privasi sing kuwat.
  • Seret lan selehake unggahan.
  • Antarmuka pangguna sing nggumunke.
  • Piranti lunak pemasangan drive revolusioner.
  • Rencana umur pembayaran siji-mati sing terjangkau.
  • 10 GB panyimpenan maya gratis

Icedrive Cons

  • Dhukungan pelanggan winates.
  • Pilihan enggo bareng winates.
  • Kurang integrasi pihak katelu.
DEAL

Entuk $ 75 OFF panyimpenan awan seumur hidup 1TB

Saka $ 1.67 saben wulan

Fitur Icedrive Cloud Storage

Ing review Icedrive iki, sampeyan bakal sinau luwih lengkap babagan fitur utama Icedrive lan kepiye layanan panyimpenan maya sing aman iki bisa migunani kanggo sampeyan.

Ease saka nggunakake

Ndhaptar menyang Icedrive dudu ilmu roket; Kabeh sing dibutuhake yaiku alamat email, sandhi, lan jeneng lengkap. Akeh panyedhiya panyimpenan maya liyane ngidini ndhaptar liwat Facebook utawa Google, nanging iki ora bisa karo Icedrive.

ndaftar

Antarmuka pangguna dirancang kanthi apik kanthi tampilan sing polesan. Nduwe sawetara fitur estetika sing apik, kayata kemampuan kanggo ngatur warna ikon folder.

Coding warna minangka cara sing apik kanggo ngatur folder lan apik kanggo wong sing seneng nyampur. Aku uga bisa ngganti avatarku, sing ndadekake dashboardku luwih pribadi.

kode warna

Icedrive bisa diakses liwat umume browser utama, nanging dheweke menehi saran Google Chrome paling apik karo produke.

Aplikasi Icedrive

Ana sawetara cara nggunakake Icedrive, kalebu aplikasi web, aplikasi desktop, lan aplikasi seluler. Icedrive yaiku kompatibel karo Windows, Linux, lan Mac, lan aplikasi seluler kasedhiya ing kalorone Android app lan Apple iOS (iPhone lan iPad).

Aplikasi Web

Aplikasi web gampang digunakake, lan ana pilihan dhaptar utawa tampilan ikon gedhe. Aku luwih seneng sing terakhir amarga pratinjau gambar cilik sing apik banget. 

Kanthi ngeklik tengen ing file utawa folder apa wae, bakal mbukak menu ing sisih ndhuwur. Aku bisa ngatur utawa ngatur file kanthi milih salah siji opsi. Ngunggah file menyang Icedrive saya gampang - aku mung nyeret lan nyelehake menyang aplikasi web.

Utawa, aku bisa ngunggah kanthi ngeklik spasi ing dashboard, lan pilihan upload bakal katon.

aplikasi web icedrive

Aplikasi Desktop

Aplikasi desktop minangka aplikasi portabel sing ora mbutuhake instalasi. Langsung digunakake lan katon lan fungsi kurang luwih padha karo aplikasi web. 

Nalika aku diundhuh app desktop, nawakake kula ing pilihan kanggo nginstal drive virtual ing laptopku. Drive virtual kanthi gampang dipasang dhewe, tumindak kaya hard drive nyata tanpa njupuk papan ing komputer. 

drive virtual icedrive

Drive virtual mung kasedhiya ing Windows lan nggunakake antarmuka explorer file Windows. Iki ngidini kula ngatur file sing disimpen ing méga, kanthi cara sing padha karo aku ngatur file ing laptop.

File sing disimpen ing Icedrive bisa diowahi nggunakake aplikasi pihak katelu kayata Microsoft Office langsung saka drive virtual.

Aplikasi Mobile

Aplikasi seluler padha ramping kaya antarmuka web, lan folder kanthi warna katon apik banget. Gampang digunakake, lan yen aku nutul menu ing sisih file, pilihan bakal ditampilake kanggo item kasebut.

aplikasi seluler icedrive

Ing Icedrive fitur unggah otomatis ngidini kula ngunggah file media kanthi cepet. Aku bisa milih arep ngunggah foto, video, utawa kalorone kanthi otomatis.

Pangguna mbayar duwe pilihan kanggo ngirim file menyang folder sing dienkripsi lagi upload kanthi otomatis. Aku uga bisa nggawe serep kabeh file, klip audio, gambar, lan video ing aplikasi seluler.

Manajemen tembung sandhi

Kanthi ngakses setelan akun ing aplikasi web, aku bisa ngatur lan ngganti tembung sandhi kanthi gampang. 

manajemen tembung sandhi

Yen aku lali sandi, aku bisa ngeklik link 'lali sandi' ing kaca mlebu Icedrive. Iki mbukak kothak dialog sing njaluk kula ngetik alamat email. Nalika aku nindakake iki, Icedrive ngirim email link reset sandi menyang kaca ngendi aku bisa ngetik sandhi anyar.

Nalika nggunakake enkripsi nul-kawruh, Icedrive highlights pentinge nggunakake tembung sandhi paweling. Mung wong sing ngerti tembung sandhi sing bisa ngakses data sing dienkripsi - yen lali, Icedrive ora bisa waras data ndhelik.

DEAL

Entuk $ 75 OFF panyimpenan awan seumur hidup 1TB

Saka $ 1.67 saben wulan

Keamanan Icedrive

Icedrive ngamanake kabeh data pelanggan nggunakake protokol TLS/SSL sing njamin kabeh file aman sajrone transit. Nanging, nalika file tekan tujuane ing Icedrive, file kasebut disimpen ing negara sing ora dienkripsi kanthi standar. Pangguna gratis kudu nganyarke kanggo entuk akses menyang folder enkripsi.

Enkripsi Ilmu-Enol 

Fitur keamanan premium ing Icedrive banget, lan padha kurban enol-kawruh, enkripsi sisih klien. 

Dataku dienkripsi sadurunge lan sajrone transit, saengga informasi kasebut bisa dicegat dening pihak katelu. Mung sing bakal bisa decrypt file nggunakake tombol enkripsi. Malah staf ing Icedrive ora bakal duwe akses menyang dataku.

Icedrive ngidini kula milih file lan folder sing pengin dienkripsi, lan aku bisa ninggalake barang sing ora sensitif ing kahanan normal. Sampeyan bisa uga mikir, kenapa ora mung enkripsi kabeh. Ya, bisa luwih cepet ngakses file sing ora dienkripsi. Dadi yen ora perlu, utawa sampeyan butuh akses sing kerep, ora perlu.

Ilmu-enol, enkripsi sisih klien minangka lapisan keamanan ekstra sing mung kasedhiya kanggo pelanggan sing mbayar. Icedrive nggunakake algoritma enkripsi Twofish 256-bit tinimbang enkripsi standar AES. 

Twofish minangka cipher block simetris sing tegese nggunakake siji tombol kanggo ndhelik lan ndhelik, lan saiki durung bisa rusak. Icedrive negesake manawa Twofish akeh luwih aman tinimbang algoritma AES. Nanging, diarani luwih alon lan kurang efisien tinimbang protokol AES.

Priksa video iki kanggo ndeleng cara kerja cipher blok simetris.

Authentication Factor Dua

Otentikasi rong faktor (2FA) uga ditawakake Icedrive nggunakake Google Authenticator utawa FIDO Universal 2nd Factor (U2F) kunci keamanan.

Sampeyan bisa tuku tombol U2F ing wangun USB, piranti NFC, utawa kertu pinter/swipe. Dheweke bisa uga metode 2FA paling aman sing kasedhiya. Yen tombol U2F aman sacara fisik, ora ana cara supaya informasi bisa dicegah utawa dialihake kanthi digital. 

Ana uga pilihan kanggo nyetel otentikasi rong faktor liwat SMS, sing trep banget. Nanging, fitur iki mung kanggo pangguna premium.

Kunci Pin

Aku bisa nggawe a kunci pin papat digit ing aplikasi seluler sing Icedrive njaluk aku mlebu kanggo ngakses panyimpenan awan. Yen ana sing mbukak kunci ponsel, dheweke isih kudu ngerti kode pin kanggo ngakses file kasebut. Nyiyapake kunci pin gampang - lebokake kode papat digit sing ora bisa dilalekake banjur ketik maneh kanggo ngonfirmasi.

kode pin kunci

Aku kuwatir yen fitur iki ora takon sandi Icedrive nalika nggawe kode pin. Aku otomatis mlebu ing telpon. Mulane ora ana cara Icedrive bisa ngonfirmasi manawa aku nggawe kode kasebut. 

Privacy

Server Icedrive yaiku dumunung ing Inggris, Jerman, lan Amerika Serikat. Nanging, sampeyan ora entuk pilihan kanggo milih lokasi server Icedrive nalika sampeyan mlebu. 

Minangka Icedrive minangka perusahaan ing Inggris, kudu tundhuk karo Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR).

Kabijakan privasi dheweke cendhak, manis, lan langsung menyang titik. Supaya ora nggunakake analitik pihak katelu, lan ngidini aku milih cara kontak karo Icedrive. 

Nanging, kabijakan privasi Android ngelingake yen Icedrive nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake layanan sing bakal nambah pengalaman sakabèhé. Iki kalebu ngelingi preferensi basa lan tampilan sing disenengi.

Babagan data pribadhi sing disimpen Icedrive - aku bisa takon kanggo ndeleng kapan wae. Aku uga bisa njaluk supaya kabeh data sing dicathet sing disambung menyang akunku dibusak. 

Yen aku rencana mbusak akun, Icedrive bakal mbusak kabeh data saka server. 

Nuduhake lan Kolaborasi

Nuduhake tautan gampang; klik-tengen file bakal digawe rong pilihan kanggo dituduhake liwat email utawa akses link umum. Nalika aku ngeklik 'opsi enggo bareng,' kothak pop-up dibukak, lan aku bisa ngetik ing email panampa lan nambah pesen kanggo ngirim kanggo wong-wong mau. 

enggo bareng icedrive

Yen aku ngeklik 'tautan umum', aku bisa nggawe link akses sing bisa dakkopi lan dikirim menyang sing nampa liwat cara komunikasi apa wae. Akses sandhi lan tanggal kadaluwarsa uga bisa digawe kanggo tautan. Nanging, opsi kasebut mung kanggo pelanggan sing mbayar.

Icedrive uga menehi pilihan kanggo njaluk file, sing ngidini wong ngunggah konten menyang folder tartamtu. Kanthi ngeklik tengen folder ing Icedrive, aku bisa njaluk file supaya dikirim ing kana.

Kapan nggawe link panjaluk file, aku kudu nemtokake tanggal kadaluwarsa, sing bisa nganti 180-dina wiwit nyiyapake.

file icedrive kadaluwarsa

Sing paling apes babagan opsi nuduhake Icedrive yaiku aku ora bisa nyetel ijin. Iki tegese aku ora ngidini wong liya nyunting file utawa nyetel mung kanggo ndeleng. Fitur liyane sing ilang yaiku kemampuan kanggo nyetel watesan download.

SyncIng

Icedrive iku syncfitur ing ora ing ngendi iku cemlorot. Ora ana Icedrive sing kapisah sync folder, lan nalika item ing sync, katon ing dashboard minangka item biasa. 

Sync folder kasedhiya karo akeh panyedhiya panyimpenan maya liyane. Aku nemokake sing duwe a sync folder luwih trep lan luwih gampang kanggo nggunakake. 

Icedrive ora ndhukung tingkat blok sync. Tingkat blok sync ngidini upload luwih cepet amarga mung perlu sync pamblokiran data sing wis diganti. Nanging, ora bisa nggunakake level blok sync karo enkripsi sisih klien, lan kanggo kula, enkripsi luwih penting.

Icedrive nggunakake selektif sync pasangan antarane folder lokal sing disimpen ing komputer lan folder remot ing méga. Ana telung cara aku bisa sync file lan folderku ing antarane rong tujuan iki:

  1. Loro-lorone: Nalika aku ngowahi utawa ngganti apa wae ing folder remot utawa lokal, folder bakal ditampilake kanthi lokal lan jarak adoh.
  2. Siji-cara menyang lokal: Sembarang owah-owahan aku nggawe mbatalake dibayangke ing folder lokal.
  3. Siji-cara menyang awan: Sembarang owah-owahan aku nggawe kanggo folder lokal dibayangke ing méga.
icedrive syncIng

kacepetan

Kanggo mriksa kacepetan transfer Icedrive, aku nindakake tes prasaja ing sambungan Wifi ngarep dhasar nggunakake folder gambar 40.7MB. Aku nggunakake speedtest.net kanggo mangerteni kacepetan sambungan sadurunge miwiti saben upload utawa download.

Ing wiwitan proses upload kaping pisanan, aku duwe kecepatan unggah 0.93 Mbps. Upload dhisikan njupuk 5 menit 51 detik kanggo ngrampungake. Aku ngrampungake tes kaping pindho kanthi folder sing padha lan kecepatan upload 1.05 Mbps. Wektu uploadku butuh 5 menit 17 detik.

Nalika aku ndownload folder gambar kanggo pisanan, kacepetan download 15.32 Mbps, lan njupuk 28 detik kanggo rampung. Ing tes kapindho, Icedrive ngrampungake download ing 32 detik. Ing kesempatan iki, kacepetan downloadku 10.75 Mbps. 

Kacepetan sing bisa diunggah lan diundhuh dening Icedrive gumantung saka sambungan internet. Aku uga kudu njupuk menyang wawasan sing kacepetan sambungan bisa fluctuate saindhenging test. Ngelingi faktor kasebut, Icedrive ngatur wektu upload lan download sing apik, utamane amarga kecepatan saya kurang.

DEAL

Entuk $ 75 OFF panyimpenan awan seumur hidup 1TB

Saka $ 1.67 saben wulan

Antrian Transfer File

Antrian transfer file ngidini aku ndeleng apa sing diunggah menyang Icedrive. Transfer file bisa ditinggalake ing latar mburi, lan lambang upload bakal katon ing pojok tengen ngisor. Lambang nampilake persentase unggahan, lan kanthi siji klik cepet, aku bisa ndeleng antrian. 

Antrean ditampilake minangka dhaptar dhaptar item ing folder kasebut. Iki nuduhake status saben transfer file kanthi individu, lan uga nuduhake jam mundur ing ngisor dhaptar.

transfer file icedrive

Pratinjau File

Pratinjau file kasedhiya, lan aku bisa cepet nggulung cepet kaya slide yen aku wis mbukak. 

Nanging, file ing folder enkripsi Icedrive ora bakal ngasilake gambar cilik, lan pratinjau diwatesi. Gambar cilik lan pratinjau ora kasedhiya kanggo data sing dienkripsi amarga server Icedrive ora bisa maca.

Kemampuan kanggo ndeleng file sing dienkripsi ing aplikasi web kasedhiya, nanging file kasebut kudu didownload lan didekripsi sadurunge ditampilake.

Icedrive ujar manawa tujuane kanggo ngetrapake luwih akeh fitur pratinjau minangka kemajuan teknologi. 

File Versi

Versi file ngidini sampeyan mulihake, pratinjau, lan ndownload file lan file sing wis ilang sing wis diowahi. Versi file ora winates ing Icedrive, nyimpen file sandi moho. Iki tegese aku bisa mulihake file menyang versi sadurunge utawa mbalekake ora preduli suwene suwene diganti utawa dibusak. 

versi file icedrive

Panyedhiya liyane duwe watesan kanggo fitur iki, dadi ora bakal kaget yen Icedrive pungkasane ngetutake. Sadurunge, watesan versi file paling dhuwur sing dakdeleng yaiku 360 dina kanthi rencana Premium tingkat dhuwur.

Versi file mung kasedhiya ing web lan app desktop. Mulihake item menyang versi sadurunge kudu ditindakake kanthi file-by-file. Ora ana fitur sing ngidini mulihake akeh utawa ngidini aku mulihake folder kabeh menyang versi sadurunge. Nanging, aku bisa njupuk kabeh folder sing wis dibusak saka tong sampah.

Wisaya serep

Wisaya serep maya minangka fitur saka aplikasi seluler. Ngidini kula milih jinis data sing pengin digawe serep; opsi kalebu gambar lan video, dokumen, lan file audio. Iku uga nawakake kanggo ngatur file sandi yen lagi digawe serep otomatis.

serep data

Wisaya cadangan ora padha karo fitur unggahan otomatis. Makaryakke independen; Aku kudu mbalekake piranti saben-saben kudu nggawe serep sing anyar. 

Fitur upload otomatis mung menehi kula pilihan kanggo sync foto lan video - nalika tuntunan serep nawakake kanggo nggawe serep dokumen lan file audio saliyane gambar lan video. 

Rencana gratis vs Premium

rencana rega icedrive

Rencana Gratis

The rencana free nawakake 10GB panyimpenan lan watesan bandwidth saben wulan 25GB. Ora ana insentif kanggo entuk papan liyane kaya karo Sync.com. Nanging sing dakkarepake babagan rencana gratis yaiku menehi 10GB, tanpa pitakon. Sampeyan ora miwiti kanthi watesan sing luwih murah lan entuk insentif kaya sing ditindakake karo panyedhiya panyimpenan maya liyane.

Rencana panyimpenan gratis dilengkapi keamanan TLS / SSL standar kanggo nglindhungi data nalika transit amarga enkripsi mung kasedhiya kanggo pangguna premium. Nanging, aku wis krungu desas-desus yen Icedrive bisa uga nyedhiyakake layanan enkripsi menyang pangguna gratis ing wektu sing cedhak. 

Rencana Premium

Icedrive iku Opsi premium menehi keamanan ekstra amarga kabeh nggunakake enkripsi pengetahuan nol ing sisih klien. Sampeyan uga bakal entuk akses menyang fitur enggo bareng majeng kayata nyetel wektu entek lan sandhi kanggo pranala

The Rencana lite menehi panyimpenan maya 150GB papan lan bandwidth 250GB saben wulan. Yen iki ora cukup, ing Rencana Pro nawakake ruang panyimpenan 1TB kanthi watesan bandwidth saben wulan 2TB. Tingkat paling dhuwur saka Icedrive yaiku Rencana Pro + kanthi panyimpenan awan 5TB lan tunjangan bandwidth saben wulan 8TB.  

Rencana gratis lan premium Icedrive kabeh kanggo panggunaan pribadi lan kekurangan fasilitas kanggo macem-macem pangguna lan bisnis. 

Dhukungan pelanggan

fasilitas dhukungan pelanggan Icedrive diwatesi, lan mung siji cara kanggo pelanggan bisa sesambungan, kanthi mbukak tiket. ana ora ana pilihan chatting langsung. Nalika pungkasane nemokake nomer telpon, aku menehi saran manawa para pelanggan kudu sesambungan kanthi mbukak tiket dhukungan.

dhukungan pelanggan icedrive

Icedrive negesake manawa dheweke target kanggo nanggapi kabeh pitakon sajrone 24-48 jam. Aku wis ngubungi Icedrive kaping pindho lan entuk wangsulan udakara tandha 19 jam ing kaloro kalodhangan kasebut. Nanging, akeh pelanggan sing ora duwe kabeneran sing padha, lan ana sing durung nampa wangsulan.  

Sing positif babagan tiket dhukungan yaiku kabeh tiketku mlebu ing sak papan ing Icedrive. Aku dikabari babagan tanggapan liwat email nanging kudu log in kanggo ndeleng. Aku ngerteni iki migunani amarga aku ora prelu mburu liwat email yen kudu bali menyang tiket.

Ana pusat dhukungan pelanggan sing kalebu jawaban kanggo pitakonan sing kerep ditakoni. Nanging, aku ora nemokake iku minangka informatif minangka pCloudiku utawa Syncpusat dhukungan. Kurang akeh informasi, kayata rincian babagan nuduhake folder lan cara nggunakake sync pasangan.  

Tambahan 

Media Player

Icedrive duwe pamuter media internal sing gampang akses menyang musikku tanpa melu aplikasi pihak katelu. Pamuter media uga bisa digunakake karo file video. 

pamuter media icedrive

Nanging, ora kaya serbaguna pCloudPamuter musik lan ora nduweni fitur kayata isi shuffling lan looping dhaptar lagu. Aku kudu mindhah media kanthi manual, dadi angel digunakake nalika lelungan. Nalika nggunakake pamuter media, mung pilihan aku kanggo ngganti kacepetan muter.

WebDAV

WebDAV (Panganggit lan Versi sing Disebar ing Web) minangka server TLS sing dienkripsi sing kasedhiya kanggo digunakake ing kabeh rencana mbayar liwat Icedrive. Ngidini kula nyunting lan ngatur file kanthi bebarengan saka awanku karo anggota tim ing server remot. 

Rencana Rega Icedrive

Icedrive wis telung opsi rencana mbayar; Lite, Pro, lan Pro +. Langganan kasedhiya saben wulan lan tahunan. Dheweke uga bubar ngenalake rencana seumur hidup Icedrive, sing bisa mbantu sampeyan ngirit sawetara awis yen sampeyan ngrancang komitmen kanggo Icedrive.

Rencana Lite minangka pilihan sing apik kanggo pangguna sing ora mbutuhake papan sing akeh nanging butuh luwih saka rencana gratis. Icedrive ora nawakake langganan Lite saben wulan, dadi yen dituku, sampeyan bakal diikat ing taun kasebut. Nanging ing $19.99 saben taun, iki rega banget dibandhingake karo rencana Mini ukuran padha sing ditawakake Sync.com

Rencana Gratis
  • transfer data: 3 GB
  • Lumbung: 10 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Lite
  • transfer data: 250 GB
  • Lumbung: 150 GB
  • Rencana saben wulan: ora kasedhiya
  • Rencana tahunan: $ 1.67 saben wulan ($ 19.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 99 (pambayaran sapisan)
Rencana Pro
  • transfer data: 2 TB (2000 GB)
  • Lumbung: 1 TB (1000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 4.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 4.17 saben wulan ($ 49.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 229 (pambayaran sapisan)
Pro + Rencana
  • transfer data: 8 TB (8000 GB)
  • Lumbung: 5 TB (5000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 17.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 15 saben wulan ($ 179.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 599 (pambayaran sapisan)

Sing paling apik babagan rega Icedrive yaiku opsi urip, yaiku pembayaran siji-siji kanggo nggunakake Icedrive kanggo URIP. 

Langganan seumur hidup kanggo rencana Lite bakal ngasilake $ 99. Kanggo entuk dhuwit kanggo rencana saben wulan, sampeyan kudu nggunakake Icedrive paling ora limang taun.

Ngalih munggah, ana rencana Pro sing nawakake 1TB panyimpenan kanggo $4.99 saben sasi utawa ing rega taunan $49.99. Rencana umur regane $ 229, sing kudu digunakake sajrone 55 wulan supaya bisa dituku. Yen dibandhingake karo pCloud'S 2TB rencana umur ing $350, iku katon sethitik underwhelming. Nanging, elinga enkripsi nul-kawruh kalebu kabeh rencana Premium Icedrive, tanpa biaya tambahan.

Pungkasane, rencana Icedrive sing paling jembar yaiku Pro +. Langganan 5TB iki regane $17.99 saben wulan utawa $179.99 saben taun. Umur Pro + yaiku $599 lan mung butuh telung taun supaya bisa dituku.

Langganan seumur hidup regane luar biasa kanggo dhuwit (kayadene pCloud's) lan uga worth iku yen rencana kanggo nggunakake Icedrive long term. 

Aku duwe masalah babagan solusi seumur hidup lan apa bakal cocog karo jaman. Ukuran file saya gedhe amarga resolusi sing luwih dhuwur, lan teknologi dandan gambar liyane, dadi kapasitas panyimpenan bisa uga kudu ditambah mengko. 

Minangka rencana seumur hidup njupuk antarane telung nganti limang taun kanggo ngasilake tabungan, sampeyan bisa uga kudu nimbang yen rencana kasebut cukup kanggo wektu kasebut.

Ora ana biaya sing didhelikake, lan sampeyan bisa mbayar rencana liwat kabeh kertu kredit utama lan kertu debit. Pembayaran dening Bitcoin uga kasedhiya, nanging mung kanggo rencana panyimpenan maya seumur hidup

Yen sampeyan ora seneng layanan kasebut, ana jaminan dhuwit bali 30 dina, nanging luwih becik coba coba dhisik rencana gratis. Yen sampeyan mbatalake lengganan sawise periode 30 dina, Icedrive ora bakal mbalekake layanan sing ora digunakake.

FAQ

Apa Icedrive?

es drive minangka panyedhiya layanan panyimpenan maya premium saka ID Cloud Services Ltd ing Inggris. Kantor pusat Icedrive ing Swansea Inggris lan James Bressington minangka pangadeg lan direktur ngatur

Apa Aku Bisa Nuduhake File sing Dienkripsi?

Ora, nuduhake file sing dienkripsi saiki ora didhukung dening Icedrive. Iki amarga panampa mbutuhake kunci enkripsi sampeyan kanggo dekripsi file kasebut, sing bakal ngrusak awan sampeyan.

Icedrive ujar manawa dheweke bakal ngrancang bakal nggawe 'kothak crypto' umum. Sampeyan bakal bisa nggawe kothak crypto ing folder sing dienkripsi. Bakal nggunakake frasa laluan lan kunci sing beda kanggo sing sampeyan tahan kanggo file enkripsi pribadi. Iki bakal ngidini pangguna nuduhake file sing dienkripsi kanthi spesifik tanpa kompromi data liyane.

Apa Bisa Ngreset Kunci Enkripsi Icedrice?

Ya, sampeyan bisa ngreset kunci enkripsi. Nanging, ngreset permanen bakal mbusak kabeh data sing dienkripsi sing disimpen ing Icedrive.

Yen sampeyan kudu ngreset kunci enkripsi, pindhah menyang setelan akun Icedrive banjur pilih 'Privasi.' Klik ing 'Reset Enkripsi Passphrase,' ketik sandhi akun Icedrive banjur pencet 'Kirim.' 

Ati-ati, yen sampeyan klik ngirim, file lan folder sing dienkripsi bakal mbusak kabeh saka akun sampeyan.

Apa Ukuran File Maksimal sing Bisa Ngunggah menyang Icedrive?

Server Icedrive nggunakake sistem file XFS, sing ngidini unggah nganti 100TB. Iki luwih gedhe tinimbang rencana sing ditawakake Icedrive. Mula, sampeyan bisa ujar manawa watesan ukuran file mung watesan panyimpenan sampeyan.

Apa Aku Bisa Nggunakake File Aku Offline?

Ya, kanthi nggawe sync pasangan ing antarane maya lan folder lokal ing piranti, sampeyan bakal bisa kanggo gain akses offline. 

Bukak panel kontrol desktop Icedrive lan klik ing 'Sync'tab kanggo nggawe' sync pasangan.' 'Sync pair' ngidini sampeyan nyambungake folder lokal menyang folder awan. Sawise folder diundhuh saka méga, file bakal kasedhiya offline. Saben sampeyan duwe akses internet, suntingan file offline bakal dianyari ing awan.

Apa Icedrive Nyimpen Rincian Pembayaran Pilihanku?

Icedrive nggunakake Stripe kanggo ngolah kabeh pembayaran lan ora nyimpen informasi kertu kredit utawa debit. Kabeh data pembayaran dienkripsi, disimpen, lan diproses liwat Stripe.

Apa Icedrive Aman Dienggo?

Ya, Icedrive ngamanake file nggunakake protokol TLS / SSL nalika lagi transit. Pangguna sing mbayar lengganan diwenehi enkripsi tanpa pengetahuan, sisi klien minangka lapisan keamanan ekstra. Algoritma enkripsi Twofish 256-bit terus nglindhungi data nalika ngaso.

Apa Alternatif Icedrive Paling Apik?

Alternatif paling apik kanggo Icedrive yaiku pCloud, sing nawakake fitur sing padha lan rencana umur sing meh padha. Liyane populer Icedrive alternatif kalebu Dropbox, Google Drive, lan Microsoft OneDrive.

Review Icedrive - Ringkesan

Icedrive nyedhiyakake antarmuka sing gampang digunakake sing dirancang kanthi apik, menehi tampilan sing apik banget. Langsung nawakake Freebie 10GB, ora ana pitakonan, lan rencana Premium minangka nilai dhuwit sing luar biasa.

If keamanan kuwat lan privasi ana ing sisih ndhuwur dhaptar sing kudu ana, banjur Icedrive minangka pilihan sing paling apik. 

Letusan utama yaiku dhukungan pelanggan lan nuduhake opsi, sing winates, nanging Icedrive isih bayi, lan saya cepet.

Icedrive duwe sawetara fitur sing wis nyengsemake kayata versi file tanpa wates, drive virtual, lan dhukungan WebDAV, lan katon kaya bakal nambah liyane.

Icedrive ajeg ngirim ing media sosial babagan perbaikan sing bakal ditindakake, lan iki bakal dirasa minangka wiwitane kedadeyan sing apik.

DEAL

Entuk $ 75 OFF panyimpenan awan seumur hidup 1TB

Saka $ 1.67 saben wulan

Pangguna Anggota

Mung dianggo kanggo Windows

dirating 2 metu saka 5
September 3, 2022

Kanggo pangguna Windows, IceDrive bisa dadi pilihan sing apik. Sanadyan ana uga keluhan babagan mundhut data. Minangka pangguna Mac, siji ora bisa nindakake apa-apa liyane saka upload manual lan trash file ing server. Ora ana app sing ngotomatisasi serep utawa syncing. Pangguna Mac kudu tetep adoh saka IceDrive nganti layanan diwasa.

Avatar kanggo Max
Max

Gampang kanggo nggunakake

dirating 4 metu saka 5
Muga 16, 2022

Ice Drive nggampangake kanggo nuduhake file karo klienku. File sing aku bareng karo klienku dianyari sanalika aku mencet tombol simpen. Iku nyimpen kula ton bolak-balik liwat email sing digunakake kanggo pindhah liwat. Nanging aku UI bisa nggunakake dandan sethitik.

Avatar kanggo Emma
Emma

Fantastic

dirating 5 metu saka 5
April 1, 2022

Ice Drive nawakake fitur keamanan sing apik. Nduwe aplikasi kanggo kabeh pirantiku lan UI pancen prasaja lan gampang digunakake. Aku seneng integrasi File Explorer kaya asli ing Windows. Ice Drive punika worth dhuwit.

Avatar kanggo Herminius
Herminius

Tresna IceDrive

dirating 5 metu saka 5
Maret 1, 2022

Aku seneng carane IceDrive nggabungake ing panuduh file Windows. Katon kaya hard drive liyane lan kerjane kaya cepet. Aku nyimpen karya langsung ing Ice Drive tanpa mikir kaping pindho. Iku cetha luwih apik lan luwih murah tinimbang Google drive

Avatar kanggo Phillipa
Philippa

Awan sing apik kanthi keamanan sing kuwat nanging sampeyan bisa ilang kabeh file

dirating 4 metu saka 5
Januari 11, 2022

Aku wis nggunakake versi gratis Icedrive meh 2 taun saiki lan durung duwe masalah karo layanan kasebut. Opsi keamanan apik, nanging…. kita ora bisa ngaktifake loro cara 2FA ing wektu sing padha lan Samsaya Awon, sampeyan bisa nambah mung siji tombol U2F! Dadi yen sampeyan nambahake kunci kita banjur ilang utawa rusak, sampeyan ora bisa ngakses file sampeyan. Aku pancene ora ngerti politik perusahaan mung ngidini siji tombol U2F kanggo ditambahake! Pikir kanthi teliti apa bisa luwih aman kanggo ngaktifake kode TOTP tinimbang tombol hardware.

Avatar kanggo Dominik Dotoki
Dominik Dotoki

Enkripsi data sampeyan kanthi otomatis

dirating 5 metu saka 5
November 25, 2021

Aku Icedrive minangka cara paling apik kanggo nyimpen data pribadi sampeyan. Gratis lan nawakake enkripsi canggih. Layanan kasebut kanthi otomatis ndhelik data sampeyan ora preduli ing piranti apa wae sing sampeyan gunakake. Layanan kasebut uga nduweni antarmuka sing apik banget sing gampang digunakake. Aku banget nyaranake layanan iki kanggo kabeh kabutuhan panyimpenan.

Avatar kanggo Niels
niels

Nyimpen kabeh fileku kanthi aman

dirating 4 metu saka 5
November 12, 2021

Icedrive minangka cara sing apik kanggo nyimpen kabeh fileku kanthi aman. Iki gratis, mula ora ana risiko kelangan dhuwit. Gampang digunakake, supaya sampeyan bisa langsung miwiti. Aku wis nggunakake pirang-pirang taun lan ora nate nemoni masalah. Aku seneng yen aku bisa ngakses file saka piranti apa wae, kalebu telpon!

Avatar kanggo Dave Kendrick
Dave Kendrick

Dadi gampang digunakake

dirating 5 metu saka 5
November 1, 2021

Kabeh sing kudu dak lakoni yaiku ndownload aplikasi kasebut lan kanthi otomatis disambung menyang sandi Google akun. Aplikasi kasebut uga nduweni antarmuka sing gampang digunakake sing ndadekake upload lan ndownload file dadi gampang. Aku bisa nggarap file saka ngendi wae kanthi sambungan internet. Aku seneng banget karo layanan iki amarga gampang digunakake lan terjangkau.

Avatar kanggo Harriet ing FL
Harriet ing FL

Anyar lan menarik

dirating 5 metu saka 5
Oktober 29, 2021

Icedrive minangka sistem panyimpenan maya sing dirancang kanggo nyedhiyakake keamanan lan privasi data. Aku ketemu antarmuka gampang banget kanggo nggunakake, lan app banget pangguna-loropaken. Iku uga apik kanggo nuduhake file karo kolega. Aku nyaranake iki kanggo sapa wae sing butuh cara sing aman lan dipercaya kanggo nyimpen file ing méga.

Avatar kanggo Gary V
Gary V

Kirim Review

review icedrive

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.