Kepiye Nggawe Situs Web Gratis On 2022?

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Dadi, sampeyan wis mutusake yen sampeyan pengin nggawe situs web gratis, nanging ana bagean sing mikir, "apa aku pancen butuh situs web?" utawa mbok menawi sampeyan mikir bakal teknis, akeh wektu, lan larang. Banjur artikel iki kanggo sampeyan.

Gratis utawa Saka $16 saben wulan

# 1 paling populer situs web builder ing donya

Mangkene dhaptar ing tukang situs web paling apik ⇣ saiki ngidini sampeyan nggawe situs web kanthi gratis. Amarga pancene ora perlu kuwatir babagan nggawe situs web gratis pertama sampeyan lan mbukak ing Internet.

Utamane yen sampeyan bisa nggawe situs web gratis ing 2022:

  • Pangembang Situs Web Gratis Paling apik: Wix. Alat sing paling gampang kanggo nggawe situs sing nggumunake kanthi cepet, lan situs sing cepet diunggah lan dioptimalake kanggo mesin telusuran, nanging iklan rencana gratis ora ditampilake.
  • Paling gampang Free Site Builder: Site123. Gawe situs sing apik banget lan profesional sing ora mbutuhake desain web utawa katrampilan coding, nanging ora dilengkapi fungsi drag-and-drop.
  • Tukang Toko Online Gratis Paling apik: Alun-alun Online. Gawe kaca pesenan online toko online utawa restoran kanthi fungsional, gampang, cepet lan gratis 100% nganggo Square Online.
  • Pilihan Paid Paling Apik: Squarespace. Sing paling apik lan paling gampang sing ora bisa ditolak nggunakake panyedhiya situs web visual lan seret. Nanging Squarespace ora nawakake rencana gratis (nanging sampeyan bisa ngirit 10% saka langganan pertama kanthi nggunakake kode PARTNER10)

Nanging kepiye sampeyan nggawe situs web profesional tanpa mbayar sen? Kanthi nggunakake alat tukang situs web gratis. Mesthi wae.

Alat tukang situs web saiki yaiku gampang banget lan sampeyan ora perlu ngerti kodhe HTML apa wae. Dheweke nggunakake pangguna banget grapyak seret lan selehake fungsionalitas a Ngedit teks WYSIWYG (kaya Microsoft Word).

Apa sing bakal sampeyan sinaoni ing postingan iki:

Saiki ayo goleki pembangun situs web paling apik sing ngidini sampeyan nggawe situs web gratis.

Pembina situs web paling apik sing ngidini sampeyan nggawe situs web gratis

Perbandhingan cepet saka 5 pembangun situs web gratis kanggo nggawe situs web sampeyan:

WixSite123Alun-alun OnlineWeeblyStrikingly
Rencana gratisYaYaYaYaYa
Mbayar rencanaYa (saka $5/bln)Ya (saka $9.80/bln)Ya (saka $12/bln)Ya (saka $8/bln)Ya (saka $8/bln)
E-commerce-siapYa (mung ing rencana mbayar)Ya (mung ing rencana mbayar)Ya (ing rencana gratis & mbayar)Ya (mung ing rencana mbayar)Ya (ing rencana gratis & mbayar)
Seret lan selehakeYaYaYaYaYa
cithakan800 +100 +50 +50 +100 +
 

1. Wix

Wix

  • situs: www.wix.com
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 5 saben wulan
  • E-dagang siap: Ya (mung rencana mbayar)
  • Desain web sing ramah Mobile: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Wix gampang salah siji saka sing paling dikenal ing kabeh situs web nyeret lan nyelehake tukang lan iki mungkin amarga wis nggunakake sawetara bintang film Hollywood gedhe kanggo menehi pitunjuk babagan kepiye.

Saiki, Wix kekuwatan sekitar 110 yuta situs web lan toko online, dadi mung kudu menehi pitutur marang kowe. Ndhaptar Wix minangka breehe lan sampeyan kudu bisa mlaku lan udakara udakara 2 menit.

Sawise mlebu, sampeyan bakal diwenehi sawetara template khusus industri kanggo dipilih lan iki minangka salah sawijining kekuwatan paling gedhe, tampilan templat profesional. Apa sampeyan fotografer utawa tukang roti bakal ana sing cocog karo kabeh wong.

Ing wektu iki, penting kanggo sebutno manawa template gratis bisa uga ora nggumunake sampeyan akeh lan iki sampeyan bisa uga kudu nimbang upgrade sing dibayar. Siji liyane sing ditindakake Wix kanthi apik yaiku kabeh situs sing responsif.

Iki tegese situs web bakal kanthi otomatis nyetel piranti apa wae sing dideleng, saengga bisa dadi ponsel utawa tablet. Iki fitur banget kuwat minangka requirement dening Google lan jumlah pangguna seluler mundhak kanthi cepet saben taun.

Opsi sing dibayar diwiwiti mung $ 10 lan bisa mbukak udakara $ 25 saben wulan. Rencana mbayar kalebu, sambungake jeneng domain khusus, mbusak iklan, nambah panyimpenan, dhukungan VIP lan kampanye email sing mbukak.

Gulung mudhun kanggo sinau carane nggawe situs web gratis nganggo Wix.

Apa pro lan kontra nggunakake Wix?

 

Nggawe situs web gratis kanthi Wix
100% Gratis

2. Site123

Site123

  • situs: www.site123.com
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 9.80 saben wulan
  • E-dagang siap: Ya (mung rencana mbayar)
  • Desain sing ramah seluler: Ya
  • Seret lan selehake: Ora

Site123 ditujukan kanggo sing pengin tangi lan mbukak kanthi cepet lan apik kanggo pamilik bisnis sing pengin nyiyapake situs e-commerce, blog lan kaca kebangkrutan.

Sing nggawe Site123 beda yaiku rampung karo bangunan seret lan lepas sing digunakake para pembangun situs web liyane. Kanggo sawetara wong, iki bakal dadi fantastis utawa mundur.

Kanggo miwiti sampeyan bisa milih tema lan sawetara pilihan desain web sing beda. Sanajan tema kasebut ora paling nyenengake, sampeyan entuk pilihan pangaturan khusus sing luwih akeh tinimbang para situs web liyane. Sampeyan banjur bisa ngunggah konten lan situs bakal digawe kanggo sampeyan. Kaya kabeh tukang situs web, pilihan gratis diwatesi, utamane sekitar e-commerce.

Rencana premium diwiwiti ing $ 9.80 saben sasi lan kasedhiya domain gratis kanggo 1 taun (utawa sampeyan bisa nggunakake domain sampeyan dhewe) lan mbusak merek SITE123. Apa pro lan kontra nggunakake Site123?

 

Gawe situs web gratis nganggo Site123
Gratis 100%

3. Square Online

alun-alun toko online

  • situs: www.squareup.com
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 12 saben wulan
  • E-dagang siap: Ya (ing rencana gratis lan mbayar)
  • Desain sing ramah seluler: Ya
  • Seret lan selehake: Ora

Square minangka platform pembayaran sing populer sing nggampangake sampeyan ngisi daya klien online lan offline. Bubar, dheweke metu karo produk anyar sing diarani Square Online. Ngidini sampeyan nggawe toko online ing platform Square dhewe.

Square Online wis akeh macem-macem template kanggo kabeh jinis bisnis online lan offline. Apa sampeyan restoran, truk pangan, utawa merek eCommerce, sampeyan mung kudu milih template lan isi rincian.

Alun-alun Online nawakake template sing apik lan dioptimalake kanggo seluler kanggo Eceran, Restoran, lan bisnis Layanan:

Sampeyan bisa ngatur kabeh aspek toko online kalebu fonts, widths, werna, etc. Kabeh tema ngijini sampeyan nampilake bagean saka produk Bintang.

Yen sampeyan ana ing bisnis restoran, Square Online nawakake puluhan fitur sing bakal nggawe restoran sampeyan dadi kue. Kerjane lancar bebarengan karo Platform Pembayaran Square lan POS Square.

kothak online free toko mbangun

Yen sampeyan ana ing eceran, sampeyan bisa ngatur bisnis online lan offline saka siji dashboard. Uga nawakake fitur sing ngidini sampeyan ngatur pickup ing toko lan bali kanthi online.

Sisih paling apik yaiku ngidini sampeyan ngatur pesenan kanggo kabeh lokasi fisik ing sak panggonan. Iki uga ngidini para pelanggan mutusake salah sawijining toko fisik sampeyan pengin njupuk barang.

Sampeyan uga ngidini sampeyan adol ing situs media sosial kaya Facebook lan Instagram. Sampeyan bisa menehi tag item saka toko ing kiriman Instagram sing bakal nggawa pengikut sampeyan langsung menyang kaca produk:

Uga dilengkapi sawetara fitur sing bakal nggawe bisnis online gampang kayata printing label, lan pitungan tarif pangiriman. Malah nawakake diskon tarif pengiriman premium. Iku uga nggabungake karo panyedhiya pengiriman kanggo mbantu sampeyan ngatur pesenan langsung saka dashboard sampeyan.

Square Online wis Welasan app pihak katelu ing App Marketplace sing bisa nyambung karo toko kanggo nambah fungsi anyar. Contone, sampeyan bisa nambah bukti sosial menyang situs web kanggo nambah dodolan nggunakake alat eCommerce sing populer Fomo.

Utawa gunakake kekuwatan Pemasaran Email kanggo pindho bisnis kanthi nggabungake MailChimp menyang toko online sampeyan.

Amarga dibangun ing ndhuwur platform pembayaran Square, tukang iki ora mbutuhake sampeyan nggabungake gateway pembayaran. Sampeyan mung bisa nggunakake akun pembayaran Square.

Sisih paling apik babagan Square Online yaiku nawakake rencana gratis kanggo mbantu sampeyan miwiti. Pengin mbukak toko sampeyan lan ndeleng apa wong kasengsem karo produk sampeyan? Sampeyan bisa nindakake ing sawetara menit.

Rencana gratis ngidini produk tanpa watesan lan nawakake alat kanggo njupuk, pangiriman, lan pengiriman. Nanging ora ngidini sampeyan nggunakake jeneng domain khusus. Iku uga nuduhake iklan kanggo platform Square.

Nanging mung $ 12 saben wulan, sampeyan bisa mbusak iklan Square, nggunakake domain khusus, lan entuk jeneng domain gratis sajrone 1 taun. Yen sampeyan pengin ngidini pembayaran PayPal, sampeyan butuh rencana Kinerja. Nerangake karo fitur kayata review produk, cart abandonment, lan laporan majeng.

Rencana Premium, yaiku $ 72 saben sasi nawakake biaya saben transaksi sing murah, tarif pengiriman diskon, lan pengiriman wektu nyata.

 

Nggawe toko online gratis karo Square
Gratis 100%

4. Weebly

Weebly

  • situs: www.weebly.com
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 8 saben wulan
  • E-dagang siap: Ya (mung rencana mbayar)
  • Desain web sing ramah Mobile: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Weebly wis suwe banget lan wis dadi pilihan sing populer banget yen sampeyan pengin bebas tanpa niat nggunakake upgrade apa wae. Weebly saiki duwe hosting sekitar 40 yuta situs web.

Nalika sapisanan diwiwiti karo Weebly, sampeyan bakal langsung ngerti kanthi gampang. Seret banjur selehake ing intuisi lan grapyak pangguna. Pembangun situs web gratis Weebly minangka pilihan sing apik kanggo pamula mutlak. Kolom bisa dipindhah lan diowahi ukurane bebarengan karo unsur liyane.

Liyane bab sing paling disenengi babagan Weebly yaiku nalika sampeyan nyunting siji unsur liyane bakal sirna, iki pancen rapi lan cara sing apik kanggo mbatesi gangguan.

Rencana rega banget prasaja lan kanthi pilihan dhasar ing $ 8, iklan bakal dicopot. Ing uji coba karo Weebly, aku nggawe situs web 100 halaman sing dicekel kanthi apik. Nggunakake Wix aku ora yakin banget kanggo mbangun situs sing luwih gedhe. Yen sampeyan utawa wong sing duwe pengalaman wis ngerti lan ngerti kode, Weebly gampang ngidini sampeyan ngowahi coding kasebut. Iki warta apik kanggo pangguna sing luwih maju.

Ana uga aplikasi ing ngendi sampeyan bisa nggabungake janjian menyang situs web sampeyan. Kaya Wix, Weebly nawakake macem-macem tema profesional lan aku rumangsa yen iku paket lengkap banget, kanthi rega sing apik kanggo dhuwit yen sampeyan milih upgrade kasebut.

Kaya sing wis dingerteni sadurunge rencana dhasar diwiwiti $ 8, pro $ 12 lan bisnis kanthi rega $ 25. Kanggo rencana gratis, sampeyan bakal mlebu subdomain Weebly lan bakal duwe iklan cilik ing sikil situs sampeyan.

Apa pro lan kontra nggunakake Weebly?

 

Gawe situs web gratis karo Weebly
100% Gratis

5. Strikingly

Strikingly

  • situs: www.strikiring.com
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 8 saben wulan
  • E-dagang siap: Ya (ing rencana gratis & mbayar)
  • Desain sing ramah seluler: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Ora kaya Wix lan Weebly, kemungkinan sampeyan durung tau krungu Strikingly. Titik adol sing utama yaiku situs siji-kaca modern sing apik lan apik. Iki amarga titik jual utama lan fitur Strikingly yaiku situs web siji-kaca.

Situs web siji-kaca yaiku situs sing pangguna bakal nggulung bagean sing beda nalika ndharat ing kaca ngarep, jinis desain sing saiki wis populer banget.

Wiwit fitur utama yaiku situs siji-kaca, bisa narik akeh alat lan tombol sing dibutuhake para pembangun situs web liyane. Iki, mesthi ndadekake pangguna banget.

Ana sawetara pilihan sing apik kanggo template, sanajan ora cocog karo Wix utawa Weebly. Apa sing kudu ditindakake kanthi becik, kasedhiya sampeyan karo template sing apik banget kanggo metu saka gapura. Ora ana akeh tinkering sing kudu ditindakake.

Kanggo mbangun situs sampeyan mung bakal mindhah bagean sing dibutuhake saka kiwa menyang tengen. Sampeyan uga bisa nambah aplikasi, sanajan tawaran ora padha karo tukang situs web liyane.

Siji bab sing kudu digatekake babagan Strikingly yaiku pilihan gratis diwatesi babagan apa sing bisa sampeyan lakoni. Ing ngendika, nginggilaken saka $ 8 nganti $ 16 menehi nilai serius kanggo dhuwit. Pangguna uga bisa dadi pro kanggo setahun gratis, mung kanthi ngubungake profil LinkedIn lan syncing sawetara kontak. Iki bakal ngirit $16.

Apa pro lan kontra nggunakake Strikingly?

 

Nggawe situs web gratis kanthi Strikingly
100% Gratis

6. Ucraft

Ucraft

  • situs: www.ucraft.com
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 6 saben wulan
  • E-dagang siap: Ya (mung rencana mbayar)
  • Desain sing ramah seluler: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

The Ucraft situs web yaiku adhedhasar blok. Sampeyan nglumpukake blok ing ndhuwur saben liyane lan ing pungkasan, sampeyan bakal duwe situs web lengkap.

Sanajan mung ana 35 blok sing ora cocog kanggo nggawe situs web sampeyan wis dikepengini, bisa disesuaikan kanthi lengkap. Saben blok ngemot unsur sing bisa ditambahake utawa mbusak, lan iki bisa entuk kreatif. Sampeyan malah bisa nggawe blok dhewe saka wiwitan.

Babagan e-commerce, iki minangka salah sawijining fitur kuat Ucraft amarga duwe mesin e-commerce dhewe. Sanajan, yen sampeyan kepengin tangi lan mlaku kanthi cepet ing wektu sing paling cepet, Ucraft bisa uga ora kanggo sampeyan.

Rencana premium Ucraft diwiwiti kanthi adil $ 6 saben sasi mbusak tandha banyu Ucraft. Apa pro lan kontra nggunakake Ucraft?

 

Nggawe situs web nganggo Ucraft
Kanggo gratis

7. Lander

Lander

  • situs: www.landerapp.com
  • Rencana gratis: Ya (nanging mung 14 dina)
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 16 saben wulan
  • E-dagang siap: Ya (mung rencana mbayar)
  • Desain sing ramah seluler: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Lander yaiku fitur lengkap landing page pembangun. Yen sampeyan ora ngerti konsep kaca kebangkrutan utawa ora yakin manawa sampeyan butuh, situs kasebut mung siji kaca kanthi sederhana sing dirancang kanggo nangkep petunjuk utawa mbujuk pengunjung supaya tumindak.

Kaca-kaca kebangkrutan kanthi sipat banget bakal duwe konten sing luwih murah tinimbang situs web biasa, sing sawetara mung nampilake telpon kanggo tumindak.

Lander nggawe bangunan landing halaman luar biasa kanthi antarmuka tanpa kerumitan. Sampeyan bisa nggabungake gateway pembayaran lan nindakake tes pamisah A / B, sing minangka fitur penting kanggo sampeyan landing page pembangun. Uga ditawakake analisis lan pelacakan lengkap.

Salah sawijining fitur keren yaiku Teks Dinamis. Iki ngidini pitakon telusuran pangguna kanggo dilebokake kanthi otomatis menyang kaca kebangkrutan minangka bagean saka kampanye bayar per klik.

Sanajan ana uji coba gratis 14 dina, Lander bisa larang banget, amarga rencana kasebut adhedhasar jumlah pengunjung sing nampa kaca kebangkrutan. Lander rencana dhasar diwiwiti $ 16 saben wulan. Apa pro lan kontra nggunakake Lander?

 

Nggawe situs web gratis karo Lander
Coba Saiki!

8. Jimdo

Jimdo

  • situs: www.jimdo.com
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 6 saben wulan
  • E-dagang siap: Ya (mung rencana mbayar)
  • Desain sing ramah seluler: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Jimdo ditrapake utamane kanggo wong-wong sing umume pengin mbangun toko e-dagang lan ide utamane yaiku gampang kabeh langkah-langkah. Saiki, ana udakara 20 yuta situs Jimdo sing udakara 200,000 wong toko online.

Kanthi Jimdo sampeyan bisa uga munggah lan adol lan adol produk ing sawetara menit. Nang endi wae sing bisa ditambahake minangka template. Sanajan ana akeh sing luwih gampang, nanging luwih fleksibel.

Rega mung bab tengen kanggo a situs web e-dagang pembangun, sanajan aku bakal ujar manawa sampeyan ora bakal nggunakake fitur e-dagang, tukang situs web liyane kanthi rencana sing luwih murah bakal disaranake. Rencana rega diwiwiti saka gratis, nganti $ 6 nganti $ 17. Apa pro lan kontra nggunakake Jimdo?

 

Nggawe situs web gratis karo Jimdo
Bebas Daya Bebas

9. Carrd

Carrd

  • situs: www.carrd.co
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 19 saben taun
  • E-dagang siap: Ora
  • Desain sing ramah seluler: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Carrd yaiku pembangun situs web sing cukup anyar sing nembe diluncurake ing taun 2016. Sampeyan uga minangka pembangun kaca siji liyane kaya Ucraft lan yen sampeyan pengin pangembang situs paling gampang, Carrd bisa uga ana.

Sakabèhé ana 54 template, 14 kanggo pangguna mung pro. Cithakan ora dikelompokake bebarengan karo industri, nanging miturut jinis, kaya ing portofolio, kaca landing lan profil. Kabeh template katon apik banget lan menehi inspirasi.

Sampeyan nggawe situs web sampeyan nggunakake unsur lan kabeh rumangsa alami. Sawetara unsur kalebu wektu, wujud, lan galeri.
Kaya biasane, pilihan gratis bakal mbatesi sampeyan menyang subdomain, nanging ing ngendi Carrd saestu jelas yaiku upgrade sing dibayar, sampeyan bisa mbukak mung $ 19 saben taun.

Carrd Pro yaiku mung $ 19 / taun lan ngidini sampeyan nggunakake jeneng domain khusus lan mbusak merek. Apa pro lan kontra nggunakake Carrd?

 

Nggawe situs web gratis karo Carrd
Saiki

10. Situs Zoho

Situs Zoho

  • situs: www.zoho.com/site
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 5 saben wulan
  • E-dagang siap: Ora
  • Desain sing ramah seluler: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Ya, iki nduweni jeneng rada apik nanging apa sing dadi situs web? Sakabèhé Zoho iku ahli situs web sing kompeten. Miwiti cantik cepet lan sampeyan miwiti seret biasa lan ngeculake unsur.

Nalika nggunakake seret lan selehake bebarengan karo kustomisasi situs, wutuh pengalaman kasebut ora kaya polesan kaya para situs web gratis gratis.
Ana macem-macem tema sing bisa dipilih kanthi sawetara sing katon profesional banget, dene sing liyane katon padha wiwit taun 1980-an. Sanajan nawakake 97 template, ora kabeh responsif.

Amarga Zoho minangka perusahaan perangkat lunak sing cukup gedhe nyedhiyakake SaaS lan CRM, sawetara fitur situs kaya pembentuk formulir apik banget. Reregan kanggo ZoHo diwiwiti saka gratis, nganti $ 5, $ 10, lan $ 15 saben wulan. Rencana saben wulan nyedhiyakake rencana e-dagang, nanging winates banget amarga sampeyan mung bisa nawakake 25 produk.

Apa Pros lan kontra nggunakake Situs Zoho?

 

Gawe situs web gratis karo situs Zoho
Selengkapnya

11. Google Bisnisku

Google Bisnisku - pembangun situs web gratis

  • situs: www.google.com/business/how-it-works/website/
  • Rencana gratis: Ya
  • Rencana sing dibayar: Ora
  • E-dagang siap: Ora
  • Desain sing ramah seluler: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Carane aku bisa nggawe website dhewe ing Google gratis? Google Bisnisku iki jawabane.

Google Bisnisku minangka tukang situs web gratis sing ngidini sampeyan nggawe situs web sing gratis kanthi gratis sajrone sawetara menit. GooglePenggawe situs web gratis banget, lan situs sing digawe gampang digawe lan diowahi saka komputer desktop lan ponsel sampeyan.

Sampeyan ora prelu duwe etalase fisik kanggo mbangun situs karo Google Bisnisku, yen sampeyan duwe bisnis area layanan utawa bisnis omah kanthi utawa tanpa alamat, sampeyan bisa nampilake rincian sampeyan supaya katon ing Google.

Apa sing Pros lan cons saka nggunakake Google Pembangun situs web Bisnisku kanggo nggawe situs web gratis ing Google?

 

Nggawe situs web gratis karo Google Bisnisku
Gratis temen!

12. Zyro

zyro situs Site

  • situs: www.zyrositus
  • Rencana gratis: Ora maneh, nanging nawakake free 30-dina dhuwit-bali njamin
  • Rencana sing dibayar: Ya saka $ 2.47 saben wulan
  • E-dagang siap: Ya (mung rencana mbayar)
  • Desain sing ramah seluler: Ya
  • Seret lan selehake: Ya

Zyro Site situs, solusi sing gampang kanggo proyek bangunan web sampeyan. Nalika relatif anyar ing bisnis, Zyro wis nggawe jeneng dhewe minangka cara sing inovatif lan prasaja kanggo mbangun situs web sing apik banget kanthi gampang.

Minangka platform bangunan situs web sing fokus kanggo menehi pangguna lan antarmuka sing alus lan resik, ngemas alat sing gampang digunakake kanggo nggawe desain lan ngrancang situs web utawa situs web pribadi.

Ora ana katrampilan coding utawa desain sing dibutuhake, tukang bangunan bakal nindakake kabeh kerja keras kanggo sampeyan. Zyro nawakake alat basis AI, saka ngasilake konten nganti prédhiksi prilaku pengunjung situs sampeyan. Iki katon banget wiwit wiwitan sampeyan mbukak platform - kabeh ditampilake kanthi cara sing resik lan bisa dingerteni.

Miwiti ZyroNggawe situs web gampang. Pisanan, pilih tema saka perpustakaan cithakan sing gedhe lan pilih tema sing paling disenengi. Banjur sampeyan bisa ngatur kabeh, saka gambar, teks, lan unsur situs web liyane, plus sampeyan bisa nggunakake ZyroAlat AI kanggo ngasilake desain, konten, tombol ajakan-kanggo-tumindak.

Sampeyan uga bakal nampa sertifikat SSL gratis lan kemungkinan milih luwih saka siji yuta foto stock saka Unsplash langsung ing tukang. Yen sampeyan bakal nemoni masalah, tim dhukungan pelanggan 24/7 bakal siyap mangsuli pitakon sampeyan.

Nanging, ana pilihan kanggo nganyari akun sampeyan supaya luwih akeh papan panyimpenan lan kemampuan kanggo nyambung domain sampeyan dhewe. Kasedhiya rong pilihan - ing dhasar rencana, ing ngeculke rencana, Ecommerce lan Ecommerce Plus plans, kang kabeh mbukak kunci Google Fitur integrasi piksel Analytics lan Facebook ing antarane barang liyane. Ndeleng ing Zyro rencana pricing kanggo katrangan luwih.

Apa sing Pros lan cons saka nggunakake Zyro?

 

Miwiti Zyro kanggo free
entuk diskon 10% kanggo kabeh rencana

Apa sing Tukang Situs Web Iki Gratis?

Ing salah sawijining poin utama kirim blog. Apa aku bisa mbangun situs web kanthi gratis? Ya, ya. Kerjane kaya iki. Secara teknis ya, sampeyan bisa nggawe situs web gratis nanging bakal ana watesan ing situs web babagan pangembangan web lan desain web.

Sawetara watesan situs web sing bisa sampeyan hadhepi yen sampeyan milih pilihan gratis, bakal ana iklan utawa merek ing situs sampeyan. Kanggo situs web sampeyan tampil luwih profesional, biasane sampeyan kudu mbayar sawetara nganyari kanggo mbusak iklan utawa merek.

iklan wix lan branding
Contone Ads lan Branding ing Wix

Kajaba iku, kanggo opsi gratis, sampeyan biasane kudu nggunakake sub-domain, beda karo jeneng domain khusus. Contone, ing Weebly jeneng domain situs web gratis sampeyan bakal dadi soko weebly.com/MikeGarage tinimbang nggunakake jeneng domain dhewe kaya MikesGarage.com. Ing tembung liyane, sampeyan kudu entuk rencana premium supaya bisa nggunakake jeneng domain sampeyan dhewe.

  • Jeneng domain ing rencana situs gratis: https://mikesgarage.jimdo.com or https://www.jimdo.com/mikesgarage
  • Jeneng domain ing rencana premium: https://www.mikesgarage.com (sawetara tukang malah menehi domain gratis kanggo setaun)

Uga, sampeyan biasane bakal diwatesi ing syarat-syarat nomer kaca sing bisa ditambahake menyang situs sampeyan uga tukang e-dagang pilihan bakal dhasar.

Singkat, "Sampeyan entuk mbayar apa" bener ing kene lan yen sampeyan serius babagan situs lan bisnis, sawetara upgrade premium bisa uga larang regane. Ora akeh bisnis sing bisa disiyapake sawetara dolar saben wulan.

Ing sisih liya, nggunakake pembangun situs web gratis minangka cara sing apik kanggo nyoba drive pembina situs web lan rumangsa kepiye sadurunge bisa milih apa sing cocog kanggo sampeyan.

Alasan duwe situs web

Ana akeh alasan kanggo mbangun situs web, apa iku kanggo panggunaan pribadi utawa kanggo bisnis cilik sampeyan. Ayo goleki sawetara sebab kasebut kanthi luwih rinci;

 

Cukup, yen sampeyan butuh luwih yakin, ayo goleki Kasunyatan Internet (saka kirim iki). Ing Amerika Lor ing taun 2018, 88.1% wong nggunakake internet, ditututi karo 80.23% ing Eropa. Apa sampeyan ngerti Google ngolah luwih saka 40,000 pitakon telusuran saben detik? Sing akeh wong sing potensial nggoleki situs web sampeyan.

Apa sing Dadi Situs Web lan Napa Gunakake Salah sijine?

Pembina situs web bisa uga cara sing paling gampang lan cepet kanggo nggawe situs web ing sawetara menit. Ing tembung prasaja, iku piranti lunak sing ngidini sampeyan mbangun situs web utawa blog tanpa coding. Amarga ora ana coding sing digandhengake, sampeyan bakal nggunakake unsur seret lan selehake, uga sawetara template.

Pilihan liyane (ish) gratis kanggo mbangun situs web yaiku nggunakake Wordpresssitus lan mbangun a WordPress situs web. Iku sistem manajemen konten (CMS) sing fleksibel banget nanging nduweni kurva belajar sing luwih curam dibandhingake karo pembangun situs web. WordPress.com ngidini sampeyan nggawe situs web gratis utawa nggawe blog kanthi gampang. Ndeleng sandi WordPress vs perbandingan Wix kanggo sinau CMS sing paling apik kanggo blogging.

tukang situs web vs. wordpress
Keuntungan utama kanggo nggunakake situs web vs. WordPress

nalika WordPress.org mbukak lan mbukak sumber gratis, bebarengan karo ewu plugin lan tema, WordPress mbutuhake sing ndhaptar a perusahaan web hosting (rencana hosting ora gratis).

Situs web biasane duwe rong rasa, online lan offline. Sanajan kita mung bakal fokus ing salah sawijining jinis sing online, aku isih penting kanggo nyebutake liyane.

1. Pembina Situs Web Offline

Pembangun situs web "Offline" teka ing bentuk piranti lunak. Rapidweaver kanggo Mac minangka jinis pembangun situs web offline. Sampeyan biasane ndownload piranti lunak kasebut menyang PC lan miwiti nggarap situs web.

Salah sawijining kaluwihan piranti lunak offline yaiku sampeyan bisa ngupayakake situs sampeyan ing endi wae, amarga sambungan internet ora dibutuhake.

Kerugian paling gedhe yaiku sampeyan kudu ngupayakake kabeh situs menyang akun web hosting, sing bisa ditantang sacara teknis. Aku biyen nggunakake situs web offline Serif sing saiki wis diterusake, lan aku mikir proses upload cukup alesan ora nggunakake tukang situs web offline.

2. Online Situs Web Site

Kanthi online Site situs (sing aku tak lebokake ing kene), sing bebas situs web sing sampeyan tindakake bakal dadi tuan rumah kabeh online ing awan. Yen sampeyan kudu ngaktifake PC beda, sampeyan mung kudu log in kanthi rincian akun lan sampeyan apik.

Sampeyan bakal entuk kabeh sing dibutuhake, lan ora perlu ngunggah apa wae ing endi wae utawa nyiyapake hosting web, iki minangka solusi sing paling gampang. Siji-sijine sing sampeyan butuhake yaiku browser web kaya Google kromium, sambungan internet lan sithik imajinasi lan wektu luang kanggo miwiti situs web gratis utawa toko online.

 

Cara nggawe situs web gratis nganggo Wix

Oke, sampeyan wis nindakake kabeh riset, sampeyan ngerti apa sing dikarepake lan saiki sampeyan wis mutusake nggunakake pembangun situs gratis kaya Wix kanggo nggawe situs web kanthi gratis.

Kenapa Wix?

Wix minangka platform sing gampang digunakake sing mbantu sampeyan nggawe situs web kanthi nyeret lan nyelehake unsur kaya kothak teks, gambar, lan liya-liyane.

Ora kaya tukang situs web liyane, ora ana alat rumit sing dibutuhake kanggo desain utawa upload, gampang dingerteni lan sing paling apik yaiku gratis.

Langkah 1 - Ndaftar kanggo akun Wix.com

Ndaftar kanggo akun Wix iku prasaja lan gampang, sampeyan mung kudu isi metu sawetara kothak informasi bab sampeyan dhewe, milih jeneng login lan sandhi. Sampeyan bakal bisa ngakses akun ing email/login utawa Facebook yen sampeyan milih pilihan kasebut.

wix mlebu

Pilihan kapindho yaiku ndhaptar nggunakake akun Facebook, iki bakal ngidini sampeyan tetep mlebu lan njaga wektu sampeyan ing Wix luwih cepet. Sampeyan ora bakal njupuk wektu akeh minangka langkah pisanan, nanging bisa uga rada angel amarga FB njaluk akeh informasi, nanging isih ora angel.

Langkah 2 - Pilih template Wix

Babagan pisanan sing bakal sampeyan deleng nalika sampeyan mlebu yaiku Galeri Cithakan. Saka kene sampeyan bisa miwiti milih cithakan situs kanthi ngeklik salah sawijining tema sing disenengi.

pilih template wix

Sanalika sampeyan ngeklik salah sawijining, sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang layar sabanjure ing ngendi ana pratinjau tema, uga fitur lan katrangan.

Langkah 3 - Kustomisasi template sampeyan (nggunakake seret & selehake)

Sawise sampeyan milih cithakan, miwiti malah luwih prasaja saka iku amarga sampeyan mung kudu miwiti ngatur situs kanthi nyeret lan nyelehake macem-macem unsur ing kaca.

ngatur template wix

Wix nggampangake kabeh wong ngatur situs dhewe ora preduli tingkat katrampilan. Ora kaya layanan liyane, ora ana alat rumit sing dibutuhake kanggo desain utawa upload, gampang dingerteni lan sing paling apik yaiku gratis.

Kabeh bisa diowahi lan disesuaikan:

  • Huruf lan werna
  • Teks, judhul lan isi
  • Unsur pandhu arah, menu lan pandhu arah
  • Media, gambar lan video

Seret lan selehake konten sampeyan menyang kaca, ganti ukuran sing dikarepake. Sampeyan bakal weruh manawa kabeh konten tema wis dipisahake dadi macem-macem kategori sing gampang dingerteni.

Langkah 3 - Nerbitake situs web sampeyan

Sawise sampeyan wis rampung ngatur situs sampeyan lan ngrancang kanggo sing dikarepake, mung sawetara wektu kanggo ngisi informasi sing dibutuhake kaya alamat sing sampeyan pengin situs web ditemokake utawa kaca sing kudu katon luwih dhisik (homepage) .

Mung tindakake pandhuan lan yen wis rampung, aran gratis kanggo ngunggah gambar utawa video. Yen sampeyan pengin nambah konten liyane, klik ing panah ndhuwur sing bakal nuntun sampeyan menyang langkah sabanjure nggawe situs web sampeyan.

nerbitake situs web wix gratis

Sanalika sampeyan nerbitake situs sampeyan utawa sanajan isih ana ing mode konsep, wong bisa nemokake situs web sampeyan kanthi mung ngetik www.yourwebsite.com (mangga dicathet yen iki bakal diganti nalika sampeyan pesen jeneng domain sampeyan dhewe). Yen sampeyan milih njaluk domain khusus, ing kene sampeyan bakal nyambungake situs sampeyan.

Sisih paling apik babagan milih Wix yaiku ngidini sampeyan ngganti utawa nganyari konten kapan wae sampeyan seneng tanpa biaya tambahan.

Langkah-langkah ing ndhuwur menehi pandhuan sing disederhanakake babagan carane miwiti situs web gratis ing Wix.

Pandhuan iki menehi pendekatan sing luwih rinci.

Pitakonan Paling Sering

Kepiye nggawe situs web kanthi gratis biaya?

Pisanan, ndhaptar karo pembangun situs web gratis (Aku nyaranake Wix). Banjur, atur desain web lan template kaca. Sabanjure, nggawe kaca isi lan gambar. Pungkasan, nerbitake situs web sampeyan ing internet lan urip. Pancen ora luwih rumit tinimbang iku.

Apa sing gawe situs web kaya Wix, Weebly, Site123, sapiturute, gratis?

Ya, pancen gratis nanging sampeyan kudu ndhaptar rencana mbayar kanggo mbukak kunci kabeh fitur desain lan bisa mbusak merek lan iklan perusahaan lan bisa nggunakake jeneng domain khusus sampeyan.

Apa bisa nggunakake jeneng domain dhewe karo pembangun situs web gratis?

Kanthi rencana gratis perusahaan pembangun situs web sampeyan biasane kudu nggunakake sub-domain, sampeyan kudu ndhaptar rencana mbayar kanggo nggunakake jeneng domain khusus sampeyan.

Sing nggawe situs web gratis sing paling gampang digunakake?

Pembangun situs web Wix nggunakake desain web seret lan selehake sing gampang digunakake lan intuisi sing nggawe gampang nggawe situs web gratis tanpa kawruh coding.

Apa Wix gratis?

Ya lan ora. Ya, sampeyan bisa nggawe situs web ing Wix kanthi gratis, nanging yen sampeyan pengin nggawe toko online lan bisa nggunakake jeneng domain profesional khusus sampeyan, sampeyan kudu ndhaptar rencana premium.

Carane nggawe situs web gratis karo WordPress?

WordPress minangka CMS sing populer banget (lan nguwasani luwih saka katelu saka kabeh situs web ing internet). WordPress kasedhiya ing rong versi, lan loro-lorone gratis. wordpress.com versi tuan rumah, lan wordpress.org minangka versi sing di-host dhewe (tegese sampeyan mbutuhake hosting web kanggo mbukak). WordPress lan Wix minangka alat nggawe situs web utama saiki, goleki carane padha mbandhingaké kene.

Cara Nggawe Situs Web Gratis - Ringkesan

Pakaryan sing apik, sampeyan nggawe pandhuan babagan carane nggawe situs web kanthi gratis ing taun 2022.

Aku wis ngrampungake para tukang situs web sing paling apik saiki kanggo nggawe situs web gratis. Kaya sing bakal sampeyan pilih, luwih milih sapa wae sing bakal ditemtokake.

Apa sampeyan pengin toko e-dagang lengkap, utawa dadi prioritas sampeyan duwe situs web munggah lan mbukak ing sawetara menit kanggo nuduhake klien potensial? Mungkin rega kasebut minangka pembalap utama, utawa sampeyan mung butuh situs siji-kaca sing prasaja sing nyedhiyakake gambar profesional. Yen ngono, aku yakin ana siji ing ndhuwur sing mung cocog kanggo sampeyan.

Saiki Tukang situs Wix minangka alat tukang situs gratis sing paling apik kanthi akeh tinjauan pangguna sing positif, lan aku menehi saran supaya situs web gratis.

Home » Situs web Builders » Kepiye Nggawe Situs Web Gratis On 2022?

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.