GreenGeeks Review Kanggo 2022

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Aku lan sampeyan kabeh ngerti manawa ora ana kekurangan panyedhiya hosting web ing pasar saiki. Web hosting minangka salah sawijining aspek paling penting kanggo mbukak situs web utawa blog bisnis cilik sing sukses. Ngendi GreenGeeks hosting mlebu. Mangkene Review GreenGeeks sing rinci kanggo sampeyan ngerti babagan layanan hosting sing apik tenan.

Saka $ 2.95 saben wulan

Entuk 70% OFF kanggo kabeh rencana GreenGeeks

Ringkesan Review GreenGeeks (TL; DR)
Rating
dirating 3.9 metu saka 5
Rega saka
Saka $ 2.95 saben wulan
Jinis Hosting
Dituduhake, WordPress, VPS, Reseller
Kacepetan u0026amp; Kinerja
LiteSpeed, cache LSCache, MariaDB, HTTP / 2, PHP7
WordPress
ngatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1-klik
server
Panyimpenan RAID-10 solid state (SSD)
keamanan
SSL Gratis (Ayo Enkripsi). Firewall khusus kanggo serangan DDoS
Control Panel
cPanel
Tambahan
Jeneng domain gratis kanggo 1 taun. Layanan migrasi situs web gratis
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Owner
Duweke pribadi (Los Angeles, California)
Deal Saiki
Entuk 70% OFF kanggo kabeh rencana GreenGeeks

Nanging kanthi kabeh pilihan sing kasedhiya, lengkap karo macem-macem fitur lan rega rega, milih host web sing bener & apik kanggo kabutuhan sampeyan bisa uga angel, paling ora.

Hosting GreenGeeks duwe akeh perkara sing apik kanggo dheweke, babagan kacepetan, fitur, lan rega sing terjangkau. iki Review GreenGeeks menehi tampilan rinci babagan perusahaan web web sing tanggung jawab lingkungan iki.

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca review hosting GreenGeeks iki, tonton video cendhak iki sing dakkarepake kanggo sampeyan:

GreenGeeks hosting iku salah siji saka panyedhiya hosting paling unik metu ana. Iku ing # 1 web web ijo sing nawakake hosting web sustainable kalebu registrasi domain lan migrasi situs gratis, uga kabeh fitur sing kudu diduweni nalika nerangake kacepetan, keamanan, dhukungan pelanggan, lan linuwih.

GreenGeeks Pros lan Cons

Pros GreenGeeks

  • Jaminan dhuwit 30-dina
  • Jeneng domain gratis, lan ruang disk & transfer data tanpa watesan
  • Layanan migrasi situs gratis
  • Serep data otomatis saben wengi
  • Server LiteSpeed ​​nggunakake cache LSCache
  • Server cepet (nggunakake SSD, HTTP3 / QUIC, PHP7, cache internal + liyane)
  • Sertifikat SSL gratis & Cloudflare CDN

GreenGeeks Cons

  • Biaya persiyapan lan ragad domain ora bisa dibalekake
  • Ora ana dhukungan pelanggan telpon 24/7
DEAL

Entuk 70% OFF kanggo kabeh rencana GreenGeeks

Saka $ 2.95 saben wulan

Mangkene carane review web hosting proses bisa:

1. Kita ndhaptar rencana hosting web & nginstal kosong WordPress situs web.
2. Kita ngawasi kinerja situs web, uptime, & kacepetan wektu mbukak kaca.
3. Kita nganalisa fitur sing apik / ala, rega, lan dhukungan pelanggan.
4. Kita nerbitake review (lan nganyari sajrone taun).

Babagan GreenGeeks Hosting

  • GreenGeeks didegake ing 2008 dening Trey Gardner lan markas ing Agoura Hills, California.
  • Minangka panyedhiya hosting web ramah lingkungan ing donya.
  • Dheweke nawakake macem-macem jinis hosting; hosting sambungan, WordPress hosting, VPS hosting, lan pengecer hosting.
  • Kabeh rencana teka karo jeneng domain gratis sak setaun.
  • Transfer situs web gratis, para spesialis bakal pindhah situs web kanthi gratis.
  • free SSD drive karo papan sing ana watesan kalebu kabeh rencana hosting sing dituduhake.
  • Server powered by LiteSpeed ​​lan MariaDB, PHP7, HTTP3 / QUIC lan PowerCacher dibangun ing teknologi caching
  • Kabeh paket teka kanthi gratis Ayo Enkripsi sertifikat SSL lan Cloudflare CDN.
  • Dheweke nawakake a Jaminan dhuwit 30-dina.
  • Situs web resmi: www.greengeeks.com
 

Diadeg ing taun 2008 dening Trey Gardner (sing kedadeyan duwe pengalaman nggarap sawetara perusahaan hosting kaya iPage, Lunarpages, lan Hostpapa), GreenGeeks tujuane ora mung nyedhiyakake layanan hosting web sing apik kanggo pamilik situs web kaya sampeyan dhewe, nanging nindakake ing lingkungan loropaken cara uga.

Nanging kita bakal enggal ngrampungake.

Saiki, sampeyan mung kudu ngerti manawa kita bakal ndeleng kabeh sing ditawakake hosting GreenGeeks (sing apik lan ora apik), supaya yen sampeyan entuk keputusan babagan host, sampeyan duwe kabeh fakta.

Dadi, ayo nyelehake review GreenGeeks iki (2022 dianyari).

Pros GreenGeeks

Dheweke duwe reputasi sing kuat kanggo nyedhiyakake situs web sing luar biasa kanggo para situs web sing duwe macem-macem jinis.

1. Lingkungan ramah

Salah sawijining fitur sing paling misuwur ing GreenGeeks yaiku kasunyatan manawa dheweke minangka perusahaan hosting web sing sadar lingkungan. Apa sampeyan ngerti ing 2020, industri hosting bakal ngluwihi industri Airline ing Polusi Lingkungan!

Wayahe sampeyan ndharat ing situs web, GreenGeeks langsung nglumpukake manawa perusahaan hosting sampeyan kudune ijo.

Banjur dheweke arep nerangake carane nindakake bagean kasebut kanggo nyuda jejak karbon.

Diakoni minangka EPA Green Power Partner, dheweke ngaku minangka panyedhiya hosting sing paling ramah lingkungan saiki.

GreenGeeks Partnerhip EPA

Ora yakin apa tegese?

Deleng apa sing ditindakake hosting GreenGeeks kanggo mbantu sampeyan dadi pemilik situs web sing ramah lingkungan:

  • Dheweke tuku kridit energi angin kanggo ngimbangi energi sing digunakake server saka jaringan listrik. Nyatane, dheweke tuku 3x jumlah energi sing digunakake pusat data. Pengin ngerti luwih lengkap babagan kridit energi sing bisa dianyari? Lah ing kene lan wis mangsuli kabeh pitakon sampeyan.
  • Dheweke nggunakake hardware efisien energi kanggo inang data situs. Server disimpen ing pusat data sing dirancang kanggo ramah energi ijo
  • Padha ngganti luwih saka 615,000 KWH / taun thanks kanggo eco-sadar, pelanggan setia
  • Dheweke nyedhiyakake lencana sertifikasi ijo kanggo webmaster nambahake situs web, supaya nyebar kesadaran babagan komitmen energi ijo kasebut.
lencana situs web ijo
Lencana sertifikasi situs web ijo

Kaya sing sampeyan ngerteni, dadi bagean saka tim GreenGeeks tegese sampeyan uga nindakake bagean kanggo nggawe jagad iki minangka papan sing luwih apik.

Mangkene sing dikandhakake babagan…

 

Apa Hosting Green, lan, kenapa penting banget kanggo sampeyan?

Penting kanggo njaga akeh lingkungan sing bisa. Kita kudu nimbang kesejahteraan lan kesejahteraan generasi ngarep. Hosting server ing saindenging jagad dikuatake bahan bakar fosil. Mung siji server web hosting individu ngasilake 1,390 kilogram CO2 saben taun.

GreenGeeks bangga nyedhiyakake klien ijo karo hosting ijo sing didukung energi terbarukan; nganti 300%. Dheweke mbantu nggawe energi kaping telu sing digunakake kanthi nggarap dhasar lingkungan & tuku kridit energi angin supaya bisa dilebokake maneh ing jaringan listrik. Saben aspek platform hosting lan bisnis dibangun dadi paling hemat energi.

logo

2. Teknologi Cepet Paling Anyar

Sing luwih cepet situs web sampeyan mbukak pengunjung situs, luwih apik. Sawise kabeh, pengunjung situs bakal nglirwa situs web yen gagal mbukak 2 detik utawa kurang. Lan, nalika ana akeh perkara sing bisa ditindakake kanggo ngoptimalake kecepatan lan kinerja situs web sampeyan dhewe, ngerti yen host web mbantu minangka bonus utama.

Situs sing mbukak alon-alon ora mungkin ditindakake kanthi apik. Sinau saka Google nemokake manawa wektu tundha kaping pindho wektu mbukak kaca ponsel bisa menehi pangaruh tingkat konversi nganti 20%.

Kacepetan minangka fitur sing penting, mula aku takon babagan…

 

Saben pamilik situs mbutuhake situs sing mbukak kanthi cepet, apa "tumpukan" GreenGeeks '?

Yen sampeyan mlebu karo wong-wong mau, sampeyan bakal diwenehake ing server hosting kanthi persiyapan efisien paling anyar lan paling efektif.

Akeh pakar industri hosting wis menehi rating dhuwur kanggo kinerja lan kacepetan hosting sakabèhé. Ing babagan hardware, saben server disetel kanggo nggunakake hard drive SSD sing dikonfigurasi ing array panyimpenan RAID-10 sing keluwih. Kita ngirim teknologi caching ing omah sing disesuaikan & minangka salah sawijining sing pertama nggunakake PHP 7; nggawa klien kita loro server web lan database (LiteSpeed ​​lan MariaDB). LiteSpeed ​​lan MariaDB ngidini akses maca / nulis data kanthi cepet, ngidini kita nglayani kaca nganti kaping 50 luwih cepet.
Logo GreenGeeks
Mitch Keeler - Hubungan Mitra GreenGeeks

GreenGeeks nandur modal ing kabeh teknologi kecepatan paling anyar kanggo njamin kaca web sampeyan mbukak kacepetan kanthi cepet:

  • Hard Hard SSD. File lan database situs sampeyan disimpen ing hard drive SSD, sing luwih cepet tinimbang HDD (Hard Disk Drives).
  • Cepet Pelayanan. Yen pengunjung situs klik ing situs web, server web lan database ngirim konten nganti 50 kaping luwih cepet.
  • Dibangun ing Caching. Dheweke nggunakake teknologi caching khusus sing dibangun ing.
  • Layanan CDN. Gunakake layanan CDN gratis, sing digunakake dening CloudFlare, kanggo ngatasi konten lan dikirim kanthi cepet menyang pengunjung situs.
  • HTTP / 2. Kanggo browser layar sing luwih cepet, HTTP / 2 digunakake, sing nambah komunikasi klien-server.
  • PHP 7. Minangka salah sawijining sing pertama nyedhiyakake dhukungan PHP 7, priksa manawa sampeyan uga ngupayakake teknologi paling anyar ing situs web sampeyan.

Kacepetan lan kinerja situs web sampeyan paling penting kanggo pengalaman pangguna lan kemampuan sampeyan kanggo netepake dhewe minangka panguwasa ing industri sampeyan.

Mbukak Times GreenGeeks Server

Iki minangka tes wektu mbukak GreenGeeks. Aku nggawe situs web test sing di-host ing GreenGeeks (ing Greengeek Rencana EcoSite Starter), lan aku nginstal WordPress situs nggunakake tema Puluh Puluh.

akun

Metu saka kothak situs sing dimuat kanthi cepet, 0.9 detik, ukuran kaca 253kb lan 15 panjaluk.

Ora ala .. nanging ngenteni dadi luwih apik.

kacepetan server

GreenGeeks wis nggunakake cache sing dibangun, mula ora ana setelan kanggo ngapiki, nanging ana cara kanggo ngoptimalake luwih akeh kanthi ngompres jinis file MIME tartamtu.

Ing panel kontrol cPanel, goleki bagean perangkat lunak.

piranti lunak panel kontrol cpanel

Ing setelan situs web Ngoptimalake, sampeyan bisa ngoptimalake kinerja situs web kanthi tweak cara Apache nangani panjaluk. Kompres ing teks / teks html / kosong lan teks / xml Tipe MIME, lan klik setelan nganyari.

kacepetan greengeeks ngoptimalake kacepetan

Kanthi nindakake kaping test situs iki saya tambah akeh, saka 0.9 detik nganti detik 0.6. Yaiku dandan 0.3 detik!

optimisasi kacepetan

Kanggo nyepetake, luwih-luwih, aku banjur nginstal gratis WordPress plugin disebut Autoptimize lan aku mung ngaktifake setelan gawan.

plugin kanthi otomatis

Luwih akeh tambah beban, amarga nyuda ukuran kaca mung 242kb lan nyuda nomer panjaluk mudhun menyang 10.

kaping kaca greengeeks

Umumé, mratelakake panemume situs sing tuan rumah ing GreenGeeks mbukak kanthi cepet, lan aku wis nuduhake sampeyan rong teknik sederhana babagan cara nyepetake luwih akeh.

DEAL

Entuk 70% OFF kanggo kabeh rencana GreenGeeks

Saka $ 2.95 saben wulan

3. Struktur Server Aman lan Terpercaya

Nalika nerangake hosting web, sampeyan butuh kekuwatan, kacepetan, lan keamanan. Pramila GreenGeeks mbangun kabeh sistem kanthi nggunakake infrastruktur sing dipercaya kanthi tenaga 300% sing resik lan bisa dianyari.

Dheweke duwe 5 lokasi pusat data sing bisa sampeyan pilih adhedhasar ing Chicago (AS), Phoenix (AS), Toronto (CA), Montreal (CA), lan Amsterdam (NL).

Kanthi milih pusat data, sampeyan priksa manawa target target nampa konten situs sampeyan kanthi cepet.

Kajaba iku, sampeyan bisa nyana fitur pusat data kayata:

  • Daya listrik kothak daya kutha kanthi serep baterei
  • Ngalih otomatis otomatis lan generator solar ing situs
  • Kontrol suhu lan iklim otomatis ing saindenging fasilitas
  • 24/7 staf, lengkap karo teknisi data lan mesin
  • Sistem keamanan biometrik lan kunci kertu
  • FM 200 sistem suplemen aman server sing aman

Apike, GreenGeeks nduweni akses menyang panyedhiya bandwidth sing paling akeh lan gandane rampung. Lan mesthi wae, server dadi efisien kekuwatan.

4. Keamanan lan Uptime

Ngerti manawa data situs kasebut wis dadi salah sawijining keprihatinan sing paling gedhe nalika milih host web. Sing, lan ngerti manawa situs web kasebut bakal urip lan bisa digunakake.

Kanggo nanggepi uneg-uneg kasebut, dheweke nindakake paling apik nalika entuk wektu lan keamanan.

  • Hardware & Kekurangan Daya
  • Teknologi adhedhasar kontainer
  • Pengasingan akun Hosting
  • Ngawasi Server Proaktif
  • Nyata Keamanan Keamanan Nyata
  • Nganyari otomatis App
  • Perlindhungan SPAM sing ditingkatake
  • Gawe Serep Data Data

Kanggo miwiti, dheweke nggunakake pendekatan kontaner nalika menehi solusi hosting. Kanthi tembung liyane, sumber daya sampeyan wis ana supaya ora duwe situs web liyane sing bisa menehi pangaruh sing negatif karo lonjakan lalu lintas, nambah sumber daya, utawa pelanggaran keamanan.

Sabanjure, kanggo mesthekake situs sampeyan saiki durung mesthi, GreenGeeks nganyari kanthi otomatis WordPress, Joomla, utawa intine sistem manajemen konten liyane supaya situs sampeyan ora bakal rawan ancaman keamanan. Kajaba iku, kabeh pelanggan nampa sandhangan wengi ing situs web.

Kanggo nglawan malware lan kegiatan curiga ing situs web sampeyan, GreenGeeks menehi saben pelanggan sistem file visualisasi Aman (vFS) dhewe. Kanthi mangkono, ora ana akun liyane sing bisa ngakses akun sampeyan lan nyebabake masalah keamanan. Kajaba iku, yen ana curiga sing ditemokake, langsung diisolasi kanggo nyegah karusakan luwih lanjut.

Kajaba iku, sampeyan duwe kasempatan nggunakake proteksi spam sing dibangun ing GreenGeeks sing kasedhiya kanggo nyuda cacahe upaya spam ing situs web sampeyan.

Pungkasan, dheweke ngawasi server supaya kabeh masalah bisa dingerteni sadurunge mengaruhi para pelanggan lan situs web. Iki mbantu njaga 99.9% sing apik banget.

5. Jaminan layanan lan Dhukungan pelanggan

Geeks Ijo nawakake sawetara njamin kanggo pelanggan.

Mriksa metu:

  • 99% uptime njamin
  • 100% kepuasan (lan yen sampeyan ora, sampeyan bisa ngaktifake sing 30 dina njamin dhuwit-bali)
  • Dhukungan pelanggan teknologi email 24/7
  • Dhukungan telpon lan Dhukungan Obrolan Online

Ing upaya nglumpukake statistik wektu munggah kanggo nuduhake sampeyan babagan serius babagan jaminan wektu, Aku ngrambah menyang tim dhukungan pelanggan Live Chat lan entuk wangsulan cepet kanggo pitakon awalku.

Nalika rep layanan customer ora bisa ngewangi aku, dheweke langsung ngarahake aku menyang anggota tim liyane sing bisa, sing banjur mangsuli aku liwat email.

Sayange, dheweke ora duwe informasi sing dakjaluk. Dadi, nalika janji situs web bakal duwe wektu 99.9%, ora ana cara sing sejatine ngerti tenan yen ora nindakake eksperimen pribadi, kayata sing ditindakake dening Fakta Hosting:

Nalika nampa jawaban dhukungan teknologi kanthi cepet, aku rada kuciwa yen GreenGeeks ora duwe data kanggo nggawe klaim kasebut. Nanging, aku kudu ngandelake email sing ditulis:

Pitakonku: Aku kepengin weruh apa sampeyan duwe sejarah uptime? Aku nulis review lan pengin nyebutake jaminan uptime 99.9%. Aku wis nemokake pengulas liyane sing nindakake riset dhewe lan nglacak GreenGeeks ing Pingdom… nanging aku kepengin weruh manawa sampeyan duwe dhaptar persentase uptime saben wulan.

Wangsulane GreenGeeks: GreenGeeks njaga jaminan wektu munggah 99.9% saben wulan taun, kanthi njamin manawa kita duwe tim khusus teknisi server kanggo ngawasi, nganyari, lan njaga sistem 24/7, supaya bisa menehi jaminan. Sayange, ing wektu iki, kita ora duwe pola kayata sing dijaluk.

Aku kira sampeyan kudu dadi hakim apa cukup kanggo sampeyan utawa ora.

Aku wis nggawe situs uji coba sing diselenggarakake ing GreenGeeks kanggo ngawasi wektu tanggapan lan tanggapan server:

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Base kawruh

GreenGeeks uga duwe Pengetahuan basis ekstensif, akses gampang kanggo email, manggon chatting, lan dhukungan telpon, Lan Tutorial situs web tartamtu dirancang kanggo mbantu sampeyan babagan nyiyapake akun email, nggarap WordPress, lan malah nyetel toko eCommerce.

6. Kapabilitas eCommerce

Kabeh rencana hosting, kalebu hosting sing dituduhake, duwe akeh fitur eCommerce, sing apik yen sampeyan mbukak toko online.

Kanggo miwiti, sampeyan bakal nampa sertifikat SSL Ayo Encrypt Wildcard gratis kanggo njamin para pelanggan manawa informasi pribadhi lan finansial 100% aman. Lan yen sampeyan ngerti apa-apa babagan sertifikat SSL, sampeyan bakal ngerti manawa Wildcard pancen apik amarga bisa digunakake kanggo subdomain tanpa watesan saka jeneng domain.

Sabanjure, yen sampeyan butuh troli blanja ing eCommerce situs, sampeyan bisa nginstal siji nggunakake piranti lunak nginstal siji-klik.

Pungkasan, sampeyan bisa yakin manawa server GreenGeeks cocog karo PCI, sing luwih aman data situs sampeyan.

7. Pambangun situs web Gratis eksklusif

Kanthi hosting sing dienggo bareng, sampeyan duwe akses menyang GreenGeeks Website Builder supaya nggawe situs gampang.

Kanthi alat iki, sampeyan nampa fitur ing ngisor iki:

  • 100 template sing wis dirancang kanggo mbantu sampeyan miwiti
  • Tema sing ramah lan responsif ing seluler
  • Seret & selehake teknologi sing mbutuhake ora coding situs web skills
  • Optimasi SEO
  • 24/7 dhukungan darmabakti liwat telpon, email utawa live chat

Alat tukang situs gampang diaktifake yen sampeyan ndhaptar hosting GreenGeeks.

DEAL

Entuk 70% OFF kanggo kabeh rencana GreenGeeks

Saka $ 2.95 saben wulan

GreenGeeks Cons

Mesthi wae ana kekurangan, malah sing apik kaya hosting web GreenGeeks. Lan, ing upaya supaya sampeyan ngerti kabeh, kita wis nyusun sawetara kekurangan kanggo nggunakake GreenGeeks minangka host web sampeyan.

1. Titik rega sing nakal

Ora bisa nolak manawa hosting sing dienggo bareng murah gampang ditemokake. Nanging, hosting murah ora mesthi kasedhiya saka perusahaan hosting sing berkualitas. Elinga, sampeyan entuk apa sing mbayar.

Sawise sepisanan, bisa uga dipercaya manawa perusahaan hosting GreenGeeks sing bener-bener nawakake hosting web sing murah. Lan, adhedhasar pro sing wis digunakake sadurunge nggunakake GreenGeeks, bisa uga dianggep bener.

Lan teknis, iku.

Sawise diselidiki luwih lanjut, aku ngerteni manawa mung siji-sijine cara sampeyan bisa entuk $ 2.95 saben wulan sing apik tenan saka GreenGeeks yaiku yen sampeyan setuju mbayar telung taun layanan kanthi rega kasebut.

Yen sampeyan pengin mbayar layanan setaun setaun, sampeyan bakal mbayar $ 5.95 saben wulan.

Lan, yen sampeyan lagi anyar ing GreenGeeks lan pengin mbayar saben wulan nganti sampeyan yakin dheweke dadi perusahaan hosting kanggo sampeyan, sampeyan bakal mbayar $ 9.95 saben wulan!

Rencana & Harga GreenGeeks

Ora preduli, yen sampeyan pengin mbayar saben wulan kanggo miwiti, sampeyan uga kudu mbayar biaya persiyapan, lan sampeyan regane $ 15 liyane.

2. Pembayaran Balik Ora Klebu Biaya Setup lan Domain

Ing GreenGeeks kabijakan garansi dhuwit bali 30 dina, sampeyan bisa nampa mbalekaken lengkap yen sampeyan ora seneng, ora ana pitakon.

Nanging, sampeyan ora bakal dibalekake biaya persiyapan, biaya registrasi jeneng domain (sanajan sampeyan ndhaptar, gratis), utawa transfer transfer.

Sanajan ragad jeneng domain bisa uga dianggep cukup (awit sampeyan kudu njaga jeneng domain nalika sampeyan lunga), kayane ora adil kanggo ngisi biaya persiyapan lan transfer wong yen pungkasane ora seneng karo layanan sing diwenehake.

Utamane yen GreenGeeks bakal menehi jaminan dhuwit bali tanpa pitakon.

GreenGeeks Hosting Plans

GreenGeeks nawakake sawetara rencana hosting adhedhasar kabutuhan individu. Ngandika, kita bakal ndeleng Regane GreenGeek kanggo dituduhake lan WordPress rencana hosting (ora rencana VPS lan hosting darmabakti), sampeyan duwe apike babagan apa sing bakal diarepake nalika sampeyan ndhaptar nggunakake layanan hosting.

Shared Hosting Plans

Lanskap hosting sing dienggo akeh banget. Akeh wong sing kepungkur mung pengin web web duwe uptime sing ora bisa dilacak kanthi rega sing murah. Sampeyan duwe rencana cilik, medium lan gedhe sampeyan, tampil cPanel ing server, lan sampeyan wis rampung. Dina iki pelanggan pengin aliran kerja lancar, kecepatan, wektu, lan skalabilitas kabeh dibungkus ing paket sing apik.

Suwe-suwe - GreenGeeks wis ngoptimalake Rencana Hosting Ecosite Starter duwe kabeh fitur sing dikarepake 99.9% saka klien hosting. Mangkene dheweke nyedhiyakake klien langsung kanggo mlebu saka situs web kasebut.

GreenGeeks Nuduhake Hosting

Daripada rencana hosting sing larang karo fitur ekstra, rata-rata Joe ing dalan ora ngerti apa-apa - dheweke wis nyoba nyuda lemak lan nggawa pengalaman hosting sing luwih dioptimalake kanggo para pelanggan.

Visi minangka panyedhiya hosting yaiku ngidini para pelanggan fokus supaya bisa nggunakake, ngatur lan ngembangake situs web tanpa kudu kuwatir babagan teknologi sing ndasari.

Platform hosting mung kudu bisa digunakake.

Fitur hosting sing paling akeh ditepungi awal taun iki lan ngidini klien kanthi gampang nambah sumber komputasi kayata CPU, RAM lan I / O kanthi busana bayar - ngilangi kebutuhan upgrade kanggo Server Virtual Swasta.

Kanthi rencana GreenGeeks, sampeyan nampa fitur kayata:

  • Database MySQL Unlimited
  • Sub lan parkir domain sing tanpa wates
  • Gampang nggunakake dashboard cPanel
  • Softaculous sing kalebu nginstal siji-klik 250+ skrip
  • Sumber daya sing bisa diukur
  • Kemampuan kanggo milih lokasi pusat data sampeyan
  • Solusi caching PowerCacher
  • Integrasi CDN gratis
  • fitur eCommerce kaya sertifikat SSL lan nginstal troli
  • SSH gratis lan aman akun FTP
  • Dhukungan Perl lan Python

Kajaba iku, sampeyan bakal nampa domain gratis nalika persiyapan, migrasi situs gratis, lan akses menyang pembuat kaca seret & selehake GreenGeeks eksklusif kanggo nggawe situs kanthi gampang.

Rencana rega sing dituduhake diwiwiti kanthi $ 2.95 saben wulan (elinga, mung yen sampeyan mbayar telung taun luwih dhisik). Yen ora, rencana iki ngetrapake sampeyan $ 9.95 saben wulan.

Dheweke uga nawakake Ecosite Pro lan Ecosite Premium minangka opsi upgrade kanggo hosting klien sing butuh server kinerja sing luwih apik kanthi pelanggan sing luwih sithik saben server, Redis, CPU, memori, lan sumber daya sing tambah.

WordPress Rencana Hosting

GreenGeeks uga duwe WordPress hosting, sanajan nyimpen kanggo sawetara fitur, katon padha karo rencana hosting sing dituduhake.

GreenGeeks WordPress hosting

Kasunyatane, siji-sijine prabédan sing bisa dakdeleng yaiku kasunyatan manawa GreenGeeks nawakake sing diarani "GRATIS WordPress Keamanan sing Ditambahake. ” Nanging, ora jelas apa sing kalebu keamanan sing ditingkatake, mula aku ora bisa menehi komentar apa mupangate utawa ora.

Kabeh liyane, kalebu siji klik WordPress nginstal, dilengkapi karo rencana hosting sing dituduhake. Kajaba iku, poin rega padha, maneh ora jelas apa bedane.

Pitakonan Paling Sering

Mangkene jawaban kanggo FAQ:

Apa hosting Green Geeks?

Green Geeks minangka host web sing diadegake ing taun 2006 lan markas ana ing Agoura Hills, California. Situs web resmi yaiku www.greengeeks.com lan sing Rating BBB yaiku A.

Apa jinis rencana hosting sing kasedhiya karo GreenGeeks?

GreenGeeks nawakake layanan hosting bareng, WordPress hosting, Hosting pengecer, hosting VPS, lan server khusus.

Apa teknologi kacepetan digunakake kanggo njamin akeh kacepetan, kinerja lan keamanan cepet?

  • Panyimpenan tanpa wates SSD - File lan database disimpen ing drive SSD sing dikonfigurasi ing array panyimpenan RAID-10 sing keluwih.
  • Server LiteSpeed ​​lan MariaDB - Server web lan database sing dioptimalake njamin maca / nulis data kanthi cepet, nglayani kaca web nganti kaping 50 luwih cepet.
  • PowerCacher - GreenGeeks 'teknologi caching ing omah adhedhasar LSCache sing ngidini kaca web dilayani kanthi efisien lan andal.
  • Cloudflare CDN Gratis - Dijamin wektu mbukak kanthi cepet ing saindenging jagad lan latensi sithik minangka konten cache Cloudflare lan kasedhiya saka server sing paling cedhak karo pengunjung kanggo browsing web kanthi luwih cepet.
  • Server sing diaktifake HTTP3 / QUIC - Mesthekake kacepetan kaca browser paling cepet. Minangka protokol jaringan paling anyar sing mbukak kaca kanthi luwih cepet ing browser. HTTP / 3 mbutuhake enkripsi HTTPS.
  • Server aktif PHP 7 - Mesthekake eksekusi PHP luwih cepet kanthi PHP7 aktif ing kabeh server. (Kasunyatan sing nyenengake: GreenGeeks minangka salah sawijining host web pisanan sing nggunakake PHP 7).

Kepiye cara migrasi situs web gratis?

Sawise sampeyan ndhaptar hosting Green Geeks, mung ngirim tiket menyang tim migrasi supaya bisa mbantu sampeyan pindhah situs web, blog, utawa toko online cilik menyang GreenGeeks.

Apa bentuk pembayaran sing ditampa Green Geeks?

Kabeh kertu kredit utama (Visa, Mastercard, lan kertu kredit American Express), lan PayPal.

Apa ana tambahan premium sing kasedhiya?

Ya, kalebu macem-macem lisensi WHMCS (piranti lunak tagihan), mulihake serep, panjaluk serep manual, lan kepatuhan PCI lengkap. Deleng dhaptar addon ing kene.

GreenGeeks Review 2022 - Ringkesan

Apa Aku Rekomendasi GreenGeeks?

Kanthi pilihan sing paling akeh, ana GreenGeeks sing beda saka kompetisi?

 

Wiwit 2008, GreenGeeks wis dadi panyedhiya hosting sing ramah lingkungan lan panyedhiya hosting VPS sing ramah lingkungan. Nanging, iku ora mung fitur hosting sing mbedakake kita saka host web liyane. Platform hosting GreenGeeks luwih cepet, bisa diukur, lan direkayasa kanggo menehi pengalaman hosting sing luwih apik.

Platform hosting kita nyedhiyakake sumber daya komputasi sing bisa diukur, ngilangi kebutuhan kanggo upgrade menyang server pribadi virtual. Saben akun diwenehake karo sumber daya komputasi khusus lan sistem file virtual sing aman. Sampeyan bisa milih lokasi hosting sing cedhak karo geografis. GreenGeeks bisa nggawe sampeyan siyap ing server ing Amerika Serikat, Eropa utawa ing Kanada.

Ana akeh fitur liyane sing bisa dipilih - nanging aku saranake ngobrol karo tim obrolan langsung utawa nelpon. Spesialis dhukungan GreenGeeks seneng nuduhake alasan sing luwih gedhe supaya bisa ditembak.

logo

Singkatipun, GreenGeeks minangka solusi hosting web sing luwih saka cukup. Ana sawetara fitur apik tenan saka hosting geeks ijo sing mesthi sampeyan seneng.

GreeenGeeks minangka salah sawijining host web paling apik lan murah metu ana. Dheweke nawakake macem-macem fitur, duwe dhukungan sing apik, lan priksa manawa situs web lan data pengunjung situs sampeyan aman lan aman.

Apike, yen sampeyan wong sing pengin dingerteni lingkungan, GreenGeeks njupuk awake dhewe dadi panyedhiya hosting web ijo sing sustainable. Sing paling apik!

Nanging, ana sawetara perkara sing kudu dipikirake sadurunge ndhaptar. Elinga yen rega kasebut ora bisa dideleng, jaminane angel divalidasi, lan yen sampeyan ganti sawise mlebu, sampeyan isih bakal kelangan dhuwit.

Dadi, yen iki kaya panyedhiya hosting sing pengin dipriksa, mesthekake mriksa situs GreenGeeks, lan kabeh sing ditawakake, kanggo mesthekake yen sampeyan nyedhiyakake layanan hosting sing sampeyan butuhake kanthi rega sing pengin dibayar.

Deleng Update

  • 17/02/2022 - GreenGeeks nawakake Redis Object Caching ing rencana Ecosite Premium
  • 14/02/2022 - Pembangun situs web seret-lan-Drop Weebly
  • 10/12/2021 - Nganyari cilik
  • 13/04/2021 - GreenGeeks Anyar WordPress Alat Diposaken
  • 01/01/2021 - Regane GreenGeeks sunting
  • 01/09/2020 - Nganyari rega rencana Lite
  • 02/05/2020 - Teknologi webserver LiteSpeed
  • 04/12/2019 - Rega lan rencana wis dianyari
DEAL

Entuk 70% OFF kanggo kabeh rencana GreenGeeks

Saka $ 2.95 saben wulan

Pangguna Anggota

Kapasitas hosting email sing kurang

dirating 2 metu saka 5
September 3, 2022

Aku wis dadi pelanggan luwih saka 10 taun. Dheweke ngumumake kapasitas email "tanpa wates" kanggo narik kawigaten para pelanggan lan sawise sawetara taun wiwit ngganggu sampeyan karo pelanggaran TOS. Sing bodho yaiku, dheweke kudu mbusak email sing luwih lawas tinimbang 30 dina! Iki pancen konyol. Kita mutusake pindhah menyang perusahaan hosting liyane, sanajan kita getun amarga dheweke duwe layanan pelanggan sing apik banget. Nanging, minangka perusahaan, kita butuh keluwesan ing kapasitas panyimpenan email paling sethithik 6 sasi, supaya bisa ngakses email saka macem-macem piranti.

Avatar kanggo Diaaeldeen
Diaaeldeen

Host web sing apik banget

dirating 5 metu saka 5
April 22, 2022

Sawise krungu babagan inisiatif ijo Greengeeks lan krungu manawa hostinge cepet lan aman, aku mutusake kanggo ndhaptar. Dheweke wis super dipercaya lan ora nate ana downtime.

Avatar kanggo T Green
T Ijo

Tresna hosting ijo

dirating 5 metu saka 5
April 18, 2022

GreenGeeks peduli karo lingkungan. Iku sing narik kawigaten kula kanggo layanan ing Panggonan pisanan. Dhukungan wis nulungi aku ngrampungake kabeh masalahku, nanging bisa uga rada alon. Aku bisa njamin layanan hosting VPS. Aku wis nyoba lan luwih cepet tinimbang sing ditawakake host web liyane kanthi rega sing padha.

Avatar kanggo Steff
Steff

Dhukungan sing luwih apik kanggo pelanggan VPS dibutuhake

dirating 4 metu saka 5
Maret 25, 2022

Salah sawijining klienku ana ing sektor energi sing resik lan dheweke pengin aku nggunakake GreenGeeks kanggo situs kasebut. Wiwitane aku mamang. Aku mung nate nggunakake AWS, mula aku ora yakin yen GreenGeeks bakal bisa menehi kinerja sing padha. Nanging aku ora bisa salah! Server VPS nawakake kinerja sing dhuwur lan ora ana downtime. Dhukungan pelanggan minangka siji-sijine bagean sing bisa ditindakake kanthi luwih apik. Aku kudu nelpon 4 kaping kanggo ngatasi masalah.

Avatar kanggo Rhonda Smith
Rhonda Smith

Ora ana sing ora disenengi

dirating 5 metu saka 5
Februari 18, 2022

Situsku mlaku luwih cepet ing Greengeeks. Ora ana sing ora disenengi babagan layanan iki. Tim dhukungan dheweke tansah responsif lan profesional. Aku newbie nalika nerangake WordPress lan tim dhukungan wis sabar banget lan seneng karo aku nalika ana masalah.

Avatar kanggo Yonni
Yoni

banget

dirating 5 metu saka 5
Oktober 4, 2021

Aku seneng karo GreenGeeks amarga unik banget, terjangkau, dimuat kanthi gratis lan fitur unggulan liyane.

Avatar kanggo Zyra
Zyra

Dadi Green karo GreenGeeks

dirating 5 metu saka 5
September 23, 2021

Sing dakkarepake yaiku GreenGeeks unik! Panyedhiya hosting web sing ramah lingkungan iki malah duwe transaksi paling murah $ 2.49 saben wulan saka regane $ 10.95 saben wulan. Apa tabungan gedhe ing kanthong sampeyan, bener? Iki apik tenan lan 99.9% uptime, 300% match energi ijo, database tanpa wates, lan akeh freebies liyane sing bakal nggawe sampeyan seneng lan luwih kepenak. GreenGeeks pancen disaranake.

Avatar kanggo Shane F
Shane F

Cukup Adil

dirating 4 metu saka 5
September 9, 2021

Aku karo Green Geeks saiki wis 7 taun. Perusahaan nawakake macem-macem rencana sing paling cocog karo pilihan lan pilihan bisnis sampeyan. Rencana kasebut cukup adhedhasar kabutuhan sampeyan. Dheweke uga duwe rencana pengecer sing bisa digunakake kanggo kauntungan tambahan. Mung kekurangan yaiku dhukungan 24/7 ora kasedhiya ing sistem kasebut.

Avatar kanggo Pat Mann
Pat Mann

Ora Disaranake

dirating 2 metu saka 5
September 9, 2021

Pengalaman umum karo Green Geeks iku pengalaman sing apik. Aku kudu ngatasi macem-macem rencana lan kadang-kadang gangguan sing saya bingung. Ora duwe dhukungan pelanggan 24/7 dadi aku ora bisa njaluk pitulung kanthi cepet. Rencana paling murah wiwit $ 2.49 saben wulan. Nanging, nawakake 1 jeneng domain sajrone setaun.

Avatar kanggo Mark Yap
Mark Yap

Tetep adoh - Dheweke Pancen Ora Enom!

dirating 1 metu saka 5
Agustus 17, 2021

Ana layanan hosting ora beda karo liyane, nanging. . .
Dheweke nindakake tagihan sing ngapusi lan ora bisa mandheg nganyari maneh. Banjur sawise nundha sampeyan ing salawas-lawase, dheweke ngaku yen panjaluk kasebut telat. Layar dijupuk lan simpen kabeh cathetan. Aku iya! Aku duwe bukti apus-apus lan ora jujur. Dheweke malah nuduhake TOS sing aku ora nate setuju lan ora ana ing cathetan utawa situs kasebut. Isin karo perusahaan sing elek iki.

Avatar kanggo Jonathan
Jonathan

Aku menehi saran

dirating 4 metu saka 5
Maret 14, 2021

Uptime kasebut minangka iklan, apik tenan! Ora ana keluhan sing adoh saka aku. Aku mung wis 2 wulan karo layanan iki. Aku nyaranake iki menyang kanca-kanca sanajan aku mikir rega bisa luwih apik? Sanajan iku dudu pelanggaran transaksi total kanggo aku. Thx wong lanang.

Avatar kanggo Samantha
Samantha

Bisa

dirating 3 metu saka 5
Februari 9, 2021

Maksudku minangka tugas, fitur lan hosting cukup. Nanging dhukungan pelanggan kayane ora duwe minat nanggapi aku amarga aku ora yakin sebabe. Apa luwih becik dheweke ngelingake manawa kita mbayar pelanggan?

Avatar kanggo Caroline Graham
Caroline Graham

Regane pancen wajar

dirating 5 metu saka 5
Februari 2, 2021

Aku wis nggunakake greengreeks saiki lan pricepoint pancen paling larang regane sampeyan bisa entuk. Sampeyan entuk saben sen sing dibayar lan liya-liyane. Ora preduli inisiatife dadi panyedhiya web web ijo sing lestari. Mesthi plus kanggo aku!

Avatar kanggo Aaron S.
Harun S.

Lintang

dirating 5 metu saka 5
Januari 9, 2021

Beban lan keamanan kaca sing cepet pancen penting kanggo aku lan mesthine bisa uga kaya sing diiklanake. Aku ngerteni ana sawetara pengalaman sing ora apik saka wong liya ing kene, nanging aku njaluk beda karo aku. Mungkin dheweke wis nemoni wektu utawa wektu sing ala, sampeyan bisa ngrampungake. Aku ora duwe masalah karo dheweke sajrone 3 taun karo dheweke.

Avatar kanggo Amelia Maddie
Amelia Maddie

Hosting ijo sing ramah lingkungan

dirating 5 metu saka 5
November 9, 2020

GREENGEEKS minangka Mitra POWER GREEN sing dikenal karo AGENSI Perlindungan Lingkungan Amerika Serikat (EPA) nggawe 3 kali energi angin ngganti 6,15,000 KWH / Taun mesthine minangka hosting web eko. lingkungan hosting greengeeks cocog kanggo situs sampeyan. Nduwe rata-rata uptime 99.9%, kacepetan 445ms. Cocog kanggo pamula lan penengah. Gampang ngukur karo host tunggal. ndhukung WordPress, Joomla, PrestaShop, WHMCS, lan liya-liyane. nawakake domain gratis ing taun pisanan. Ndhukung dhukungan pelanggan sing apik, duwe basis ilmu sing jembar sing uga bakal mbantu sampeyan nggunakake mandhiri tinimbang takon. Rega diwiwiti saka $ 2.95 saben wulan (regane nganyari $ 9.95 saben wulan) kanthi jaminan dhuwit bali 30 dina tanpa sarat. Wis dirating 4.5 saka 5 lintang. Kinerja teknologi GREENGEEKS dadi fokus utamane. Ing hosting file iki WordPress lan WordPress review hosting, sampeyan bakal entuk ide kenapa GREENGEEKS dadi Mitra Hosting Web Energi Hijau # 1 ing Dunia.

Avatar kanggo Avinash
Avinash

Elinga praktik bisnis sing ora adil lan TOS cairan

dirating 1 metu saka 5
September 9, 2020

Kabeh Unlimited adoh saka Unlimited ... Kita wis dadi pelanggan GreenGeeks luwih saka 5 taun lan ora ana sing mangsuli rencana ing latar mburi. Batas inode anyar sing disetel ing 150K nyebabake akun kita ditandhani lan dipeksa obrolan kanthi dhukungan. Nganti saiki, dheweke ora nate ngumumake utawa menehi informasi babagan pangowahan kasebut marang pangguna sing wis ana. Dheweke uga ora nyathet informasi iki ing rincian rencana. Dadi, sinau, GreenGeeks ToS ngidini dheweke nindakake apa wae, kapan wae, tanpa watesan. Dheweke minangka arbitrator siji-sijine lan pungkasan sing mrentah ToS, sing terus terang minangka guyon sing ora apik. Kanggo ngrampungake kabeh iki, kita isih duwe luwih saka setahun ing siklus tagihan, sing GreenGeeks nolak mbalekake, nanging dheweke seneng nutup akun kita. Kesepakatan sing adil? TLDR; Ati-ati karo PRAKTIS BISNIS sing ora adil lan sketsa TOS.

Avatar kanggo Lasse
kesel

Watch kanggo kabijakan mbalekaken

dirating 1 metu saka 5
Juli 24, 2020

Hubungi dheweke kanggo mbatalake domain lan hosting amarga aku wis nransfer domain kasebut Google, sing luwih murah. Tiket wis mesthine diurus, nanging aku entuk tagihan. Dikandhakake yen dheweke ora menehi pengembalian dana lan bakal nggawa aku menyang koleksi yen aku nyoba ngisi maneh. Watch dhewe.

Avatar kanggo Ben
Ben

Nilai gedhe

dirating 5 metu saka 5
Juli 2, 2020

Aku entuk pilihan telung taun supaya bisa diwenehi kanthi regane $ 3.95, pancen migunani kanggo kula. Uptime lan linuwih. Uga yen sampeyan nggoleki rencana kaya sing wis disesuaikan kanggo sampeyan uga duwe. Dadi, aku bakal menehi rekomendasi kasebut kanggo sapa wae sing butuh kebutuhan.

Avatar kanggo Tom Bobkins
Tom Bobkins

Unlimited ora winates

dirating 3 metu saka 5
Juni 22, 2020

Aku diapusi kabeh babagan pemasaran UNLIMITED. Yen sampeyan ana pengaruh, kaya aku, yen sampeyan duwe panyimpenan lan bandwidth sing ora ana watesan, mula aku njaluk ilusi kasebut kanggo sampeyan. Dheweke akeh watesan sing didhelikake sing ora bakal sampeyan ngerteni sampeyan wis nyabrang. Situs webku mudhun kaping pindho nalika aku nandhang mundhak lalu lintas. Nanging yen aku duwe bandwidth sing tanpa watesan, kenapa situs web saya mudhun? Aku ora ngerti! Kejaba saka iku, pengalaman aku ora apik. Dhukungan pelanggan apik lan cepet. Server Litespeed uga katon luwih cepet tinimbang panyedhiya web hosting pungkasan. GreenGeeks apik kanggo situs cilik. Nanging aku ora bakal menehi saran marang pemilik bisnis sing serius.

Avatar kanggo Fredrick-Utah
Fredrick-Utah

Tresna host web ijo iki

dirating 5 metu saka 5
Juni 12, 2020

Tresna host web ijo iki. Kanggo aku webGresi GreenGeeks cepet lan dhukungan dadi ramah! Komitmen lingkungan uga bonus apik banget!

Avatar kanggo Nick Peters
Nick Peters

Kabeh apik kajaba mung siji

dirating 4 metu saka 5
Muga 22, 2020

Nalika aku mlebu GreenGeeks udakara 3 taun kepungkur, kabeh bakal saya gedhe. Reps dhukungan pelanggan responsif banget lan njawab kabeh pitakonanku kanthi cepet. Nanging saiki, misale yen kualitas dhukungan pelanggan wis mudhun. Wektu tanggapan rada luwih dhuwur tinimbang sadurunge. Yen sampeyan minangka pemula, goleki.

Avatar kanggo AdamJohnson
AdamJohnson

Dhukungan aftersales miskin

dirating 2 metu saka 5
Muga 3, 2020

Dheweke ngiklanake jaminan dhuwit ing layanan nanging ora entuk apa-apa nalika aku njaluk. Konsultan sales dheweke cepet adol layanan kasebut nanging nalika sampeyan njaluk dhukungan teknis, nada. Sampeyan ora entuk cepet kaya adol layanan kasebut marang sampeyan. Ora seneng babagan iki.

Avatar kanggo Wyatt D.
Wyatt D.

Persis sing dak karep

dirating 5 metu saka 5
April 26, 2020

Aku dadi bagean saka populasi sing mbutuhake rencana hosting sing bisa ditindakake. Lan padha ngirim kaya ngono! Domain gratis diwenehake ing set-up. Tuku iki lumayan lancar lan aku dadi pelanggan sing seneng. Aku pengin fokus nambah situs web lan ora kuwatir kabeh. Dheweke wis entuk aku ditutupi lan apik!

Avatar kanggo Jesse Jameson
Jesse Jameson

Nyaranake Green Geeks .. nanging

dirating 4 metu saka 5
April 13, 2020

Aku wis nggunakake akeh perusahaan hosting web sajrone 10 taun kepungkur lan ora keluhan babagan GreenGeeks. Panjaluk dhukungan mesthi dikembangake kanggo wong sing bisa nulungi lan masalah sing bakal dibenerake. Ora ana wektu rontog, kajaba sing dijadwal, lan server katon ora kakehan kaya ngono. Kanggo dituduhake host, server LiteSpeed ​​karo SSD minangka paling cepet sing aku deleng. Siji-sijine sing paling negatif yaiku dhukungan kasebut bisa uga rada alon-alon. 4 saka 5 kanggo aku!

Avatar kanggo Mark Evans
Mark Evans

Go Energy Energy!

dirating 5 metu saka 5
April 13, 2020

Dheweke nawakake rong prekara sing dak tresnani: Green Energy lan situs web saya lancar tanpa wektu mudhun. Dhukungan pelanggan apik. Regane apik. Pengalaman apik banget dibandhingake karo panyedhiya web hosting pungkasan. Aku duwe 4 situs web lan pindhah menyang GreenGeeks dadi bengak, Tim dhukungan pelanggan super mbiyantu. Dheweke wis nulungi aku kakehan.

Avatar kanggo Viktor M
Viktor M

Harga sing cukup kanggo layanan sing apik tenan

dirating 5 metu saka 5
Maret 31, 2020

Regane GreenGeeks bisa uga sing paling murah nanging terjangkau lan adil. Tingkat layanan sing aku tampa sajrone pirang-pirang taun aku nate dheweke wis luar biasa. Aku duwe sawetara masalah hiccup cilik ing kene nanging tim dhukungan pelanggan mesthi ana kanggo mbantu aku. Urip lan bisnis saya saya suwe saya lancar saiki aku ana ing GreenGeeks. Kanggo rega sing terjangkau, kita entuk situs web, transfer data, lan panyimpenan. Sisih paling apik saiki yen aku duwe email sing ora batal, aku ora kudu mbayar GoDaddy kanggo hosting email maneh.

Avatar kanggo Sharon
Sharon

Pengalaman sing Luwih Luwih

dirating 5 metu saka 5
Maret 17, 2020

Minangka desainer web, aku mesthi ngalami masalah karo kabeh host web sing wis dak coba. GreenGeek mung siji sing cocog karo kabutuhan. Nalika pisanan nyoba GreenGeeks karo salah sawijining klien, aku wedi yen bisa uga ora apik kaya review raging sing wis dakwaca. Nanging pengalamane saya luwih apik tinimbang sing diarep-arep. Tim dhukungan banget grapyak lan padha mangsuli kabeh pitakonku kanthi cepet. Aku wis menehi saran lan dadi tuan rumah sawetara situs web klien ing GreenGeeks wiwit saiki. Yen sampeyan pengin ngatasi macem-macem situs web tanpa kuwatir babagan ngilangi kabeh wektu utawa dhukungan pelanggan crappy, GreenGeeks minangka cara sing bisa dituju. Apike banget kanggo sapa wae sing duwe bisnis,

Avatar kanggo Rohit
Rohit

Dadi-kaya, sawetara sing apik, ana sing ala

dirating 3 metu saka 5
Maret 2, 2020

Aku taun 2 karo wong-wong mau lan nalika mlaku kanthi apik ing taun pisanan, aku bakal duwe sawetara masalah karo dhukungan pelanggan ing taun 2 iki. Sampeyan ndeleng sampeyan diikat ing rencana 3 taun karo dheweke supaya bisa entuk rega diskon, supaya aku ora gampang ngganti menyang panyedhiya liya.

Avatar kanggo Christina O.
Christina O.

Situs web sing luwih cepet tanpa wektu mudhun

dirating 4 metu saka 5
Januari 13, 2020

Situsku digunakake kanggo Skor GTMetrix. Aku nyoba akeh perkara nanging rangking kacepetan mung ora bakal obah. Aku nyumurupi kecepatan situs web kanthi cepet sawise pindhah menyang GreenGeeks. Ana server saestu cepet nalika ngiklanake. Aku wis ora ngadhepi downtime apa wae sing dadi tambah. Watu tim dhukungan pelanggan! Dheweke sabar banget lan nerangake kabeh kanthi becik. Kapan aku duwe masalah teknis, terus langsung.

Avatar kanggo John
John

Kinerja Sing Luwih

dirating 5 metu saka 5
Desember 28, 2019

Aku wis nggunakake Premium GreenGeek WordPress rencana hosting kanggo toko WooCommerce. Nganti saiki, aku durung nemoni masalah. Proses instalasi gampang banget lan mung sawetara menit. Dhukungan pelanggan cepet lan dipercaya. Lan situs webku durung mudhun. Downtime minangka sebab kenapa aku pindhah menyang GreenGeeks. Aku durung weruh wiwit saiki .. Aku ora bisa menehi saran GreenGeeks kanthi cukup kanggo kabeh pamula.

Avatar kanggo William SF
William SF

Kirim Review

Komentar wis ditutup.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.