Review CyberGhost (VPN Cepet, Aman & Murah)

ditulis dening
in VPN

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

CyberGhost minangka jeneng sing bisa sampeyan deleng ing pirang-pirang dhaptar VPN sing paling apik kanggo digunakake. Lan sampeyan kudu mikir, apa sampeyan kudu nyoba utawa kudu ngliwati? Dadi, aku mutusake kanggo nyoba dhewe, khusus kanggo ngawasi kacepetan lan kinerja, privasi lan keamanan fitur, lan fitur tambahan sing kudu diduweni liyane.

Saka $ 2.23 saben wulan

GRATIS 84% + GRATIS 3 wulan!

Ing ngisor iki, aku bakal nuduhake pengamatan karo sampeyan kanthi rinci CyberGhost review.

Ringkesan Review CyberGhost VPN (TL; DR)
Rating
dirating 4.4 metu saka 5
Reregan
Saka $ 2.23 saben wulan
Rencana utawa Uji Coba Gratis?
Uji coba gratis 1 dina (Kertu tanpa kredit dibutuhake kanggo periode uji coba)
server
7200+ server VPN ing 91 negara
Kebijakan Logging
Kebijakan nol-log
Adhedhasar ing (Yurisdiksi)
Romania
Protokol / Enkripsi
OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec, WireGuard. Enkripsi AES-256
Torrenting
P2P dienggo bareng lan torrenting file
streaming
Streaming Netflix, Disney +, Amazon Prime Video, Hulu, HBO Max / HBO Saiki + akeh liyane
dhukungan
24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 45 dina
fitur
Perlindhungan kebocoran DNS & IP pribadi, Kill-switch, Dedikasi peer-to-peer (P2P) & server game., Server "NoSpy"
Deal Saiki
GRATIS 84% + GRATIS 3 wulan!

VPN utawa Jaringan Pribadi Virtual njaga kegiatan lan informasi pribadi sampeyan supaya aman ing prasarana media global sing privasi minangka gagasan sing ora suwe. Lan sanadyan saiki wis ana akeh VPN sing menehi perlindungan paling apik, ora kabeh bisa entuk manfaat.

TL; DR: CyberGhost minangka panyedhiya VPN sing dikemas kanthi fitur sing cocog kanggo streaming, torrenting, lan browsing web kanthi aman. Coba coba nyoba gratis lan goleki apa regane dhuwit sadurunge sampeyan mlebu.

Keuntungan lan Kekurangan CyberGhost

Pros CyberGhost VPN

  • Ya, Cakupan Server VPN sing Disebar. CyberGhost saiki duwe salah sawijining jaringan server paling gedhe ing saindenging jagad. Sampeyan bisa digunakake kanggo streaming, game, utawa torrent. Iki uga nawakake server VPN sing paling aman sing diarani server No-Spy, sing saiki ana ing fasilitas keamanan dhuwur ing markas CyberGhost ing Romania.
  • Skor Tes Kecepatan Banget. Nggunakake server VPN bisa nyuda kacepetan internet sampeyan kanthi signifikan, nanging CyberGhost wis nantang pakewuh kasebut. Wis bisa nyuda kacepetan ngunduh lan ngunggah, ngungkuli kabeh panyedhiya VPN saingan. 
  • Menehi Akses menyang Paling Platform Streaming. Platform streaming duwe sistem keamanan sing bisa ndeteksi pirang-pirang pangguna sing mlebu log saka IP sing padha, nuduhake panggunaan VPN lan banjur ngalangi. CyberGhost bisa ngatasi keamanan kasebut lan mbukak blokir platform sing paling penting kanggo sampeyan.
  • Add-On Gratis kanggo Browser. Daripada kudu mbukak aplikasi saben wektu, layanan iki ngidini sampeyan nambah ekstensi menyang browser, gratis! Ora prelu identifikasi apa wae.
  • Sampeyan Bakal Aman karo WireGuard Tunneling. Tunneling WireGuard CyberGhost kasedhiya ing meh kabeh sistem operasi utama. Iki menehi keamanan sing paling optimal tanpa ngorbanake kacepetan. Iku salah siji saka telung protokol keamanan sampeyan bisa njaluk. 
  • Nampa Cryptocurrency. Sampeyan bisa tuku versi premium nggunakake PayPal lan kertu kredit, uga kanggo cryptocurrency. Kajaba iku, layanan CyberGhost VPN uga nglindhungi kabeh transaksi sing bisa ditindakake.
  • Bali Dhuwit Sampeyan. Yen sampeyan ora wareg karo tuku, sampeyan bisa njaluk mbalekake kabeh. CyberGhost nawakake garansi dhuwit bali 45 dina sing bakal ngasilake sampeyan sajrone 5 dina panjaluk.

CyberGhost VPN Cons

  • Kurang Audit Pihak katelu. Sanajan perusahaan duwe rencana ngrampungake audit ing pungkasan taun iki, CyberGhost isih ora ngidini pihak katelu mriksa kabeh layanane kanggo ndeleng manawa cocog karo fitur sing dijanjikake.
  • Sambungan irungnya. Sambungan CyberGhost VPN ora luput, lan sinyal kasebut bisa uga kadang ilang. Apa maneh, aku nemokake manawa aplikasi Windows ora ngabari nalika kedadeyan kasebut.
  • Ora Kabeh Platform Diblokir. Nalika sampeyan bisa ngakses meh kabeh platform streaming populer, sawetara ora bisa diblokir.
DEAL

GRATIS 84% + GRATIS 3 wulan!

Saka $ 2.23 saben wulan

Fitur Vber CyberGhost VPN

Jaringan privasi basis Rumania lan Jerman iki didukung teknologi VPN paling anyar lan nyedhiyakake macem-macem fitur sing ngisin-isini pesainge. Iki uga ngluwihi keamanan wong liya, kayata switch kill, laporan log sambungan, lsp. Sing mbenerake rega sing regane akeh banget.

Miwiti CyberGhost gampang banget. Sawise sampeyan wis ndhaptar akun, sampeyan bakal didownload lan nginstal klien VPN (desktop lan / utawa klien seluler)

hub download

Keamanan lan Privacy

Ayo, aku mung alamat iki sadurunge nyelehake rincian liyane. Amarga supaya kita jujur, iki sing paling ajrih lan dadi sebab utama nggunakake VPN.

protokol server cyberghost vpn

Protokol Keamanan

CyberGhost duwe telung protokol VPN, lan sampeyan bisa ngatur setelan kaya sing dikarepake. Nalika app kanthi otomatis milih protokol VPN paling apik kanggo sampeyan, sampeyan bisa ngganti menyang sing disenengi kapan wae.

OpenVPN

OpenVPN yaiku babagan keamanan lan ora luwih cepet. Dheweke terus nganyari fitur keamanan piranti lunak VPN kanggo nyedhiyakake keamanan maksimal. Lan kaya sing diarepake, kecepetan bisa mbebayani.

Nalika umume browser utama duwe protokol iki, sampeyan kudu nyiyapake ing macOS kanthi manual. Lan sayangé, pangguna aplikasi iOS kudu milih babagan iki.

WireGuard

WireGuard menehi sing paling apik kanggo kalorone. Sanajan bisa uga ora padha karo IKEv2, isih apik lan performa luwih apik tinimbang OpenVPN.

WireGuard nyedhiyakake kahanan optimal kanggo surfing lan kegiatan internet utama. Lan kabeneran kanggo pangguna sing duwe sistem operasi utama, sampeyan bisa nggunakake protokol iki wiwit wiwitan.

Yen sampeyan pengin ngganti protokol, bukak setelan ing sisih kiwa ngisor lan klik tab kanggo CyberGhost VPN. Banjur, sampeyan bisa milih salah siji opsi saka menu tarik-mudhun.

IKEv2

Yen sampeyan butuh kacepetan cepet, protokol iki bisa dadi cara paling apik. Iki uga paling kompatibel karo piranti seluler amarga bisa nyambung kanthi otomatis lan nglindhungi nalika ngoper mode data. Nanging, pangguna Linux utawa Android VPN bisa uga kudu ngenteni fitur kasebut diluncurake ing piranti.

L2TP / IPsec

L2TP dipasangake karo IPSec nyegah data supaya ora diganti antarane pangirim lan panrima. Akibaté, serangan Man-In-the-Middle ora bisa kedadeyan nalika nggunakake protokol iki. Kelemahane yaiku alon. Amarga cara enkapsulasi ganda, protokol iki ora paling cepet

Privacy

Yen sampeyan ora ngandel karo VPN kanggo nglindhungi privasi lan nutupi kegiatan online, ora ana gunanya entuk. Sawise kabeh, iki minangka sebab utama sing digunakake.

Kanthi CyberGhost, sampeyan bisa nyana Alamat IP, riwayat browsing, pitakon DNS, bandwidth, lan lokasi dadi pribadi lan didhelikake nalika sampeyan nyambung menyang server CyberGhost. Perusahaan ora duwe cathetan identitas utawa kegiatan sampeyan lan mung nglumpukake upaya sambungan VPN ing kluster.

Kebijakan privasi nerangake kabeh syarat lan katrangan sing ditindakake karo kabeh informasi. Nanging, iku ambigu lan angel diinterpretasi, luwih-luwih yen sampeyan durung ngerti istilah sing paling umum.

Amarga umume pangguna bisa uga ora ngerti kabeh jargon teknis iki, luwih becik dheweke lan hubungane pangguna bisa ngasilake versi sing disederhanakake.

Negara Ukur

Penting kanggo ngerti ukum negara sing dadi perusahaan VPN sampeyan kanggo ngerti kepiye fungsine kanthi sah. CyberGhost yaiku kantor pusat ing Bukares, Romania, lan kudu netepi Hukum Romania, lan ing negara njaba Aliansi Mata 5/9/14 lan nduweni kabijakan nol-log sing ketat ing panggonan.

Nanging, kudu dielingake manawa layanan VPN ora nyedhiyakake data pribadi, mula ora sah nanggapi panjaluk ukum kanggo informasi. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan laporan transparansi triwulanan ing situs web CyberGhost.

Perusahaan induk Kape Teknologi PLC uga pemilik Express VPN lan Akses Internet Pribadi VPN. Tilas minangka salah sawijining layanan VPN paling apik lan minangka pesaing paling kuat CyberGhost.

Ora Ana Kebocoran

Kanggo ngendhegake Panyedhiya Layanan Internet saka nggawe panjalukan DNS lan nggunakake lalu lintas IPv6 kanggo ndeleng apa sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa ngandelake DNS CyberGhost lan proteksi bocor IP kanggo nglindhungi sampeyan. Iki ora mung nglindhungi ekstensi browser nanging uga aplikasi sing bisa digunakake.

CyberGhost ndhelikake alamat IP nyata saka kabeh situs nuntun kabeh panjaluk DNS liwat server. Ora perlu nguripake kanthi manual amarga bisa aktif nalika instalasi.

Aku nyoba ing 6 server VPN sing beda ing saindenging bawana, lan gumunku, ora ana kesalahan lan bocor.

Iki asil tes nggunakake klien Windows VPN (ora ana bocor DNS):

tes bocor cyberghost dns

Enkripsi Kelas Militer

CyberGhost kaya Benteng Knox nalika njaga supaya data sampeyan tetep aman. Ya, ora persis, nanging uga Enkripsi 256-bit, sing paling dhuwur, yaiku, peretas bakal mikir kaping pindho sadurunge nyoba nyegat data sampeyan.

Sanajan dheweke nindakake, butuh wektu sing suwe, sadurunge bisa ngrusak potongan siji. Lan yen dheweke nindakake, data sampeyan mesthi ora bisa dingerteni.

CyberGhost uga makaryakke a Rahasia Maju Sampurna fitur kanggo miwiti, sing kanthi rutin ngganti kunci enkripsi lan dekripsi.

Kacepetan lan Kinerja

Kaloro aspek kasebut penting banget karo loro sing pertama amarga sampeyan ora pengin internet saya alon ing tengah perkara. Aku nyoba telung protokol kasebut sajrone beda-beda saben dina, lan asile katon cukup konsisten.

IKEv2

Kaya dene panyedhiya layanan VPN liyane, tingkat pangunggahan CyberGhost ambruk karo protokol iki. Rata-rata mundhak meh 80%. Pangguna bisa uga ora kena pengaruh iki amarga pangguna ora cenderung ngunggah data kanthi rutin.

Saliyane, kacepetan download rata-rata luwih murah tinimbang WireGuard nanging isih imbang.

OpenVPN

Yen sampeyan rencana ndownload akeh konten, luwih becik sampeyan tetep adoh saka setelan UDP. Kacepetan download rata-rata luwih murah tinimbang rong pilihan liyane, kanthi drop-off luwih saka 60%.

Kanthi mode TCP, sampeyan bakal entuk kacepetan sing luwih alon. Kanthi jumlah drop-off luwih saka 70% lan 85% kanggo unduhan lan unggah, sawetara wong bisa uga bisa ngetrapake nomer sing drastis kasebut. Nanging, kanggo protokol tunneling, jumlah kasebut cukup apik.

WireGuard

Protokol iki kudu dadi pilihan sing bisa didownload, sing duwe tingkat drop-off 32% sing lumayan. Tingkat pangunggahan uga luwih murah tinimbang sing liyane, yaiku fitur sing apik, sanajan ora mesthi dibutuhake.

Aku mlebu kanthi kesan yen saya adoh saka server, saya suwe saya cepet. Lan aku wis kabukten bener, nanging uga ana sawetara inkonsistensi. Sawetara server kaget karo kacepetan moderat sanajan ora adoh.

lokasi server VPN paling apik

Nanging, pancen ora konyol ora milih lokasi sing cedhak supaya bisa nyepetake kacepetan paling cepet. Sampeyan uga bisa milih kanggo Fitur Lokasi Server Paling Apik, sing kanthi otomatis ngetung lan nemokake server optimal kanggo sampeyan.

Sanajan kacepetan suda sithik, server khusus iki bakal njamin sampeyan cukup jus kanggo nindakake kabeh kegiatan online tanpa alangan.

DEAL

GRATIS 84% + GRATIS 3 wulan!

Saka $ 2.23 saben wulan

Asil Tes Kacepetan CyberGhost VPN

Kanggo review CyberGhost VPN iki, aku nglakokake tes kacepetan karo server ing Amerika Serikat, Inggris, Australia, lan Singapura. Kabeh tes ditindakake ing klien Windows VPN resmi lan diuji GoogleAlat tes kacepetan Internet.

Kaping pisanan, aku nyoba server ing Amerika Serikat. Mangkene server CyberGhost ing Los Angeles udakara 27 Mbps.

vpn tes kacepetan los angeles

Sabanjure, aku nyoba server CyberGhost ing London UK, lan kacepetan rada elek ing 15.5 Mbps.

vpn tes kacepetan London

Server VPN CyberGhost kaping telu sing dakuji ing Sydney Australia lan menehi kecepatan download 30 Mbps.

vpn test kacepetan sydney

Kanggo tes kacepetan CyberGhost VPN pungkasan, aku nyambung menyang server ing Singapore. Asile "oke" apik udakara 22 Mbps.

cyberghost vpn test tes singapore

CyberGhost dudu VPN paling cepet sing wis dakuji. Nanging mesthine luwih dhuwur tinimbang rata-rata industri.

Streaming, Torrenting, lan Gaming

Sampeyan bisa uga seneng krungu manawa karo server khusus CyberGhost kanggo kegiatan tartamtu, sampeyan bisa kanthi gampang nerusake kegiatan tanpa alangan.

streaming

Umume layanan situs streaming kaya Netflix lan BBC iPlayer duwe watesan geo sing abot kanggo mblokir lalu lintas VPN. Nanging kaget banget, aku wiwit streaming Netflix USA wiwit dicoba kaping pisanan. Malah Amazon Perdhana, sing dijaga banget, wiwit kerja kanthi siji upaya.

streaming cyberghost

Kanggo entuk server streaming sing dioptimalake lan khusus, sampeyan kudu milih "Kanggo Streaming”Tab ing menu sisih kiwa. Dheweke bakal menehi sampeyan kacepetan paling apik. Nanging, server standar nindakake tugas kanthi asring. Kajaba buffer sithik sajrone mbukak dhisikan, bisa lancar sajrone sisa wektu.

Aku entuk kacepetan luwih saka cukup kanggo streaming konten ing HD ing kabeh perpustakaan lokal Netflix. Nanging uga gumantung saka lalu lintas, sing bisa dadi alesan situs AS rada alon tinimbang liyane.

Kanthi akses menyang liwat 35+ layanan streaming, bisa uga katon kaya CyberGhost bisa nindakake kabeh. Nanging ora kaya ngono. Yen sampeyan pengin nonton Sky TV utawa nyekel Channel 4, mula aku wedi yen sampeyan bakal kuciwa.

Gunakake VPN kanggo Aman ngakses Layanan Streaming

Amazon Prime Videoantena 3Apple tv +
BBC iPlayerbeIN OlahragaCanal +
CBCChannel 4Crackle
Crunchyroll6playPanemuan +
Disney +TV DRDStv
ESPNFacebookfuboTV
Prancis TVdolanan balonGmail
GoogleHBO (Maks, Saiki & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLoketNetflix (AS, UK)
Saiki TVTV ORFPeacock
PinterestProSiebenraiplay
Rakuten vikishowtimeLangit Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
TinderTwitterTampilan
WikipediaVuduYouTube
Zattoo

Gaming

CyberGhost bisa uga ora VPN sampurna kanggo game, nanging ora nggegirisi. Nganggo game online saka layanan lokal kanthi cukup, sanajan ora dioptimalake.

server vpn game

Nanging kanggo sing remot, umume pemain game bakal frustasi nalika main. Prentah supaya bisa dideleng, lan kualitas video lan audio iku apik tenan.

Lan luwih adoh saka server game sing dioptimalkan, kualitase bakal luwih mbebayani. Tekstur kasebut katon kaya coretan bocah umur rong taun, lan aku ora bisa njupuk luwih saka sawetara langkah sadurunge game kasebut macet.

Ora kaya server sing dioptimalake CyberGhost kanggo streaming, server game darmabakti subpar.

Torrenting

Kaya dene loro liyane, CyberGhost terus maju amarga udan-udan kasebut. Sampeyan bisa nggunakake salah siji saka 61 server khusus langsung saka “Kanggo Torrenting”Tab ing menu setelan.

torrenting cyberghost

Server torrenting iki dirancang supaya sampeyan anonim lan ora bisa dideleng nalika njaga file sharing P2P kanthi kecepatan tinggi. Lan nalika semana, nggunakake enkripsi kelas militer lan kabijakan no-log sing ketat supaya ora ana informasi sing bisa dilacak sampeyan disimpen.

Nanging ora ndhukung panularan port, sing digunakake akeh wong kanggo nambah kacepetan undhuhan nalika torrenting. Iki amarga penerusan port bisa dadi risiko keamanan sampeyan, mula CyberGhost wis ngrancang servere supaya bisa digunakake tanpa.

DEAL

GRATIS 84% + GRATIS 3 wulan!

Saka $ 2.23 saben wulan

Piranti sing didhukung

Kanthi lengganan CyberGhost siji, sampeyan bisa entuk pitu sambungan simultan kanggo kalorone aplikasi desktop lan seluler. Jinis iki bisa digunakake kaya rencana kulawarga, sampurna kanggo kluwarga sing akeh gadget.

Sistem operasi

Dhaptar sistem operasi sing kompatibel karo protokol CyberGhost cukup nyengsemake. Sampeyan bisa mbukak WireGuard ing meh kabeh sistem operasi utama, kayata Fire Stick TV, Android, iOS, Linux, macOS, Windows, Etc.

Umume padha kanggo OpenVPN, kajaba macOS. Nanging, IKEv2 ana ing pesawat sing padha karo WireGuard.

iOS lan Android Apps

Aplikasi CyberGhost kanggo ponsel sampeyan padha karo aplikasi desktop. Nanging bisa uga ana sawetara fitur sing ilang. Sampeyan bisa entuk blokir iklan lan nyetel tunneling ing Android nanging ora ing iOS. Untunge, kaloro aplikasi seluler kasebut dilengkapi tombol pembunuh otomatis lan perlindungan bocor.

Ing piranti iOS, sampeyan bisa uga mblokir pop-up, nanging sampeyan kudu ndownload tambahan Browser Pribadi kanggo ngrampungake.

Mangkene 3 perkara utama sing bisa sampeyan lakoni karo CyberGhost VPN kanggo iOS utawa Android:

  • Otomatisake proteksi Wi-Fi sampeyan. Setel CyberGhost kanggo nglindhungi data kanthi otomatis saben sampeyan nyambung menyang jaringan.
  • Enkripsi data kanthi siji klik sambung. Blanja lan bayar online kanthi aman liwat trowongan VPN sing ndhelik.
  • Rasakake proteksi privasi sing ora ngganggu. Stream, surfing lan amanake data ing saindhenging jam, nalika sampeyan pindhah menyang jaringan.

Lokasi Server VPN

Aku wis ngomong babagan ukuran server sing dioptimalake CyberGhost ing skala global. Sampeyan entuk akeh pilihan kanggo milih server sing sampurna lan ngapusi lokasi sampeyan.

Bubar, server CyberGhost nyebar sithik liwat negara 90. Saka ana 7000, paling mau dumunung ing AS lan UK, nalika liyane saka server virtual sing nyebar liwat bawana liyane. CyberGhost ngindhari negara sing duwe kabijakan internet sing ketat amarga angel banget dilewati.

Beda karo layanan VPN liyane, CyberGhost cukup transparan babagan operasine, kayata lokasi server virtual. Layanan jaringan iki wis nyathet kabeh lokasi server kanggo nunjukake cara data ditangani supaya ora ana curiga babagan penambangan data lan pelanggaran privasi.

Server Jauh

Aku wis ngomong sethithik babagan nggunakake perpustakaan lokal Netflix ing pirang-pirang bawana. Lan kajaba kanggo sawetara pangecualian, iku Gamelan sailing kanggo meh kabeh mau.

Iki bisa uga amarga aku duwe kacepetan sambungan dhasar sing rata-rata ing ndhuwur sing isih cukup kanggo streaming konten HD kanthi penurunan 75%. Nanging tarif iki bakal drastis kanggo sampeyan yen sampeyan duwe kacepetan internet sing luwih murah, sing bakal mbutuhake sawetara lags video serius lan wektu mbukak.

Server Lokal

CyberGhost uga nawakake bagean sing padha karo server sing cedhak, sing prestasine luwih gedhe tinimbang sing adoh.

Server sing Dioptimalake lan Standar

Server sing dioptimalake minangka cara sing paling apik yen sampeyan pengin seneng wektu hiburan tanpa internet alon-alon sampeyan bakal kegila-gila. Dheweke nyedhiyakake sampeyan 15% luwih cepet.

Server Ora Ndelok

Yen kabeh fitur privasi kasebut ora cukup kanggo nglegakake sampeyan, CyberGhost isih luwih akeh Server NoSpy. Dumunung ing pusat data pribadi perusahaan ing Romania lan mung bisa diakses dening tim.

Kabeh perangkat keras wis dianyari, uga nyedhiyakake uplink khusus kanggo njaga layanan premium. Ora ana pihak katelu lan perantara sing bakal nyolong data sampeyan.

Iki ndadekake kacepetan sampeyan alon, sanajan aplikasi CyberGhost VPN ngaku nggawe sebaliknya. Nanging kanggo privasi liyane, masalah cilik iki kayane bisa diabaikan.

Kelemahane yaiku sampeyan kudu setya paling ora rencana setaun utawa luwih. Nanging yen sampeyan mbandhingake rencana taunan karo saben wulan, sing sadurunge luwih ekonomis lan bisa ditindakake ing jangka panjang.

Yen sampeyan kasengsem ing server NoSpy, sampeyan bisa ngetik saka browser web lan seluler sing paling akeh.

Alamat IP lan Server khusus

CyberGhost menehi tugas alamat IP khusus supaya luwih becik alamat IP statis sampeyan tanpa menehi ngerti sapa wae sing nggunakake VPN. Duwe alamat tartamtu bisa nyegah anggepan sajrone perbankan lan perdagangan online. Yen sampeyan duwe bisnis, sampeyan bakal luwih gampang nemokake situs liyane.

alamat ip khusus

Amarga biasane mlebu log saka server sing padha, luwih angel platform streaming bisa ndeteksi gerakan lan ngalangi sampeyan. Nanging yen sampeyan pengin nggunakake server iki, sampeyan bisa uga kudu luwih cepet ngorbanake.

Tambahan

Mesthine, fitur liyane bisa uga ora penting nanging bisa nggawe pangguna luwih lancar.

Ad-blocker lan Toggles Liyane

Layanan iki nawakake malware lan pamblokiran iklan, sanajan ora bisa rute lalu lintas Tor. Ana Togol Blok Konten sing tujuane nyingkirake pelacak lan kegiatan jahat liyane.

Nanging fitur iki ora cukup kanggo digunakake dhewe. Iki bisa uga mblokir sawetara pop-up, nanging ora kanggo iklan arus utawa iklan ing kaca liyane.

Saka setelan privasi, sampeyan uga bisa nggunakake togel kanggo ngilangi kemungkinan sing bisa ditindakake Kebocoran DNS. Kajaba iku, ana uga tombol mateni sing ngalangi komputer supaya ora ngirim data yen sambungan kasebut terganggu.

Aturan Cerdas lan Tunneling Pisah

Yen sampeyan pengin ngatur setelan CyberGhost VPN, sampeyan bisa nindakake ing Aturan sing Cerdas panel Iki bakal ngganti cara VPN sampeyan mbukak, apa sing gegandhengan lan kepiye cara ngrampungake ing mbesuk. Sawise nyiyapake, sampeyan bisa santai lan ora repot maneh.

aturan pinter

Uga ana tab Istimewa ing panel iki sing ngidini tunneling pamisah. Ing kene, sampeyan bisa milih URL tartamtu kanggo milih lalu lintas sing mbukak liwat sambungan internet biasa. Iki perlu supaya bank-bank lan aplikasi streaming liyane ora menehi tandha mudhun.

Suite Keamanan CyberGhost

Suite Keamanan kanggo Windows minangka rencana tambahan sing bisa dituku bebarengan karo langganan layanan. Iku kalebu Perlindhungan antivirus intego, alat Garda Privasi, lan Pembaruan Keamanan.

suite keamanan cyberghost
  • Antivirus - Tetep aman nganggo proteksi jam kabeh
  • Penjaga Privasi - Ngontrol kabeh setelan Windows
  • Pembaruan Keamanan - Langsung nemokake aplikasi sing ketinggalan jaman

Alat Garda Privasi efektif kanggo njaga data pribadi lan finansial sampeyan aman saka Microsoft. Lan pangupdate keamanan minangka tugas sing apik kanggo ngelingake sampeyan nalika aplikasi kudu nganyari.

Amarga Intego mesthi menehi sumber kanggo Mac, mula ora ana skeptisisme babagan nggawe aplikasi CyberGhost Windows. Iki amarga ketinggalan kinerja nalika ndeteksi malware kanggo Windows sajrone tes eksternal.

Nanging, dheweke nganyari piranti lunak wiwit saiki, lan aku durung nyoba efikasi suite kasebut.

Sampeyan bisa nggunakake fitur iki yen sampeyan duwe Windows 7 utawa luwih maju. Nanging kudu dituku nganggo biaya tambahan $ 5.99 / wulan bebarengan karo langganan layanan. Rega pungkasan bisa diganti gumantung saka suwene langganan sampeyan.

Perlindhungan Wi-Fi

Kanthi fitur iki, CyberGhost VPN kanthi otomatis diluncurake kapan wae sampeyan nyambung karo WiFi umum. Iki minangka fitur sing luar biasa amarga hotspot WiFi gampang disusupi, lan bakal nggawe sampeyan aman sanajan sampeyan lali.

Rahasia Foto Rahasia

Aplikasi iki mung diaktifake ing sistem lan telpon iOS, sing ngidini sampeyan ndhelikake konten visual nganggo sandhi. Sampeyan bisa nggunakake PIN utawa otentikasi biometrik.

Yen ana wong sing nyoba mbobol, bakal langsung ngirim laporan marang sampeyan. Uga duwe fitur sandhi palsu minangka lapisan proteksi tambahan.

Sambungan Browser

Ekstensi browser CyberGhost pancen ora ana biaya kanggo Firefox lan Chrome. Sampeyan bisa nginstal kaya sampeyan karo ekstensi liyane. Nanging elinga, ekstensi iki mung menehi perlindungan nalika sampeyan ana ing browser.

Dheweke duwe fitur kaya browsing anonim, proteksi bocor WebRTC, blok pelacak, blocker malware, lsp. nanging ora ana mateni saklar.

ekstensi browser vpn
  • Panyimpenan sandhi tanpa wates
  • Akses lintas platform menyang kredensial sampeyan
  • Nyimpen cathetan kanthi aman
  • Fungsi nyimpen-otomatis & isi otomatis

Dhukungan pelanggan

CyberGhost duwe Dhukungan pelanggan obrolan langsung 24/7 kasedhiya ing macem-macem basa. Sampeyan bisa nggawe sawetara pitakon, lan dheweke bakal mangsuli kanthi wangsulan sing migunani sajrone sawetara menit.

Yen sampeyan butuh jawaban sing luwih jembar sing mbutuhake investigasi, sampeyan kudu mriksa kothak mlebu email kanggo rincian liyane. Dheweke bakal terus ngobrol karo sampeyan nganti masalah sampeyan dirampungake.

Rencana reregan CyberGhost

Nawakake CyberGhost 3 bungkus sing beda kanthi undakan rega sing beda. Yen sampeyan durung gelem janji, sampeyan bisa ndhaptar 1-day trial free kanggo nyoba.

Mangkene undakan rega kanggo rencana:

Planprice
1-Wulan$ 12.99 saben sasi
Bi-taunan$ 6.99 saben sasi
2-taun$ 2.23 saben sasi

Rencana dwi-taunan iku paling terjangkau kanggo jangka panjang. Sampeyan uga mung entuk seSpy NoSpy kanthi rencana kasebut.

Perusahaan nampa pembayaran cara paling akeh, kalebu cryptocurrency. Nanging, dheweke ora njupuk dhuwit, amarga bisa dadi anonim.

Yen sampeyan ndhisiki paket nanging mutusake ora kanggo sampeyan, aja sumelang. Ana sing Jaminan dhuwit 45-dina sing ngidini sampeyan njaluk mbalekaken. Sampeyan mung entuk jangka wektu iki kanthi paket sing luwih dawa lan mung entuk 15 dina kanthi rencana 1 wulan.

Sampeyan mung kudu hubungi tim liwat dhukungan langsung, lan sampeyan bisa entuk dhuwit kanthi 5-10 dina kerja.

Pitakonan Paling Sering

Apa sing diarani CyberGhost?

CyberGhost yaiku a Penyedia layanan VPN sing ndhelikake alamat IP lan nggawe lalu lintas internet liwat trowongan VPN sing dienkripsi saka luwih saka 5,600 server ing 90 negara.

Pira piranti sing bisa nyambung karo CyberGhost?

Ora kaya jaringan VPN liyane, sing ngidini paling ora 5 sambungan simultan, CyberGhost ngidini sampeyan nggunakake 7 piranti kanthi mung siji akun. Nanging, yen sampeyan nginstal app ing router, piranti apa wae sing disambungake kanthi otomatis bakal kalebu samaran.

Apa ISP bisa nglacak aku nalika nggunakake CyberGhost?

Ora ana wong, malah Penyedia Layanan Internet sampeyan, sing bisa ndeleng kegiatan online utawa sapa sing sampeyan gunakake nalika nggunakake CyberGhost. Sembarang panjaluk DNS utawa IPv6 lalu lintas bakal ditolak utawa diluncurake maneh, lan alamat IP sampeyan bakal didhelikake. CyberGhost uga ora sah kanggo menehi informasi.

 Apa info pembayaranku bakal diluncurake?

CyberGhost VPN ora bakal nyimpen informasi finansial utawa identitas sampeyan. Malah ora bakal ngerti sapa sing tuku lengganan, lan kabeh data finansial sampeyan bakal disimpen karo pihak katelu liyane.

 Kepiye cara nyoba yen CyberGhost VPN bisa digunakake?

Kasedhiya macem-macem tes ing internet sing bisa ditindakake. Sampeyan bisa uga nyoba tes privasi, tes kacepetan, tes bocor IP utawa DNS Leak tes proteksi lan tindakake tutorial saka kaca dhukungan CyberGhost kanggo tindakake langkah sing bener.

Apa bisa nggunakake tunneling pamisah karo aplikasi Android?

Sawise ndownload app, bukak setelan, banjur VPN, banjur pilih Fitur trowongan app. Bakal ditampilake KABEH app kanthi gawan, nanging sampeyan bisa ngganti kanthi nutul "Lindhungi kabeh aplikasi" banjur "Aturan pelanggan." Cukup priksa lan busak centhang ing kothak, lan sampeyan bakal luwih becik.

Endi aku entuk kunci aktivasi?

Sampeyan mung butuh jeneng pangguna lan sandhi, ora ana tombol aktivasi. Akun sampeyan bakal dianyari kanthi otomatis sawise proses pambayaran nggunakake rincian akun sing padha.

Apa CyberGhost bisa digunakake ing China lan UAE?

Amarga peraturan internet sing ketat lan undang-undang retensi data China lan Uni Emirat Arab, CyberGhost ora bisa digunakake ing kana.

Apa CyberGhost aman, lan apa VPN sing aman?

Ya, CyberGhost VPN nawakake sambungan sing aman lan layanan perlindungan privasi. Iki minangka layanan VPN sing uga ora nyimpen cathetan babagan kabiasaan browsing sampeyan.

Apa ana uji coba gratis CyberGhost?

CyberGhost nawakake uji coba gratis fungsional 1 dina ing piranti desktop, uji coba gratis seminggu ing piranti iOS, lan uji coba gratis telung dina ing piranti Android.

Apa CyberGhost bisa digunakake karo Netflix?

Ya, CyberGhost ngidini sampeyan ngliwati watesan konten lan ngakses konten ing Netflix, kalebu konten sing bisa uga ora kasedhiya ing wilayah sampeyan. Nanging, penting kanggo dicathet yen Netflix kanthi aktif nyoba ngalangi VPN supaya ora ngakses konten kasebut.

Ulasan CyberGhost: Ringkesan

review cyberghost

CyberGhost minangka VPN sing bisa dipercaya sing nawakake salah sawijining jaringan server paling gedhe, kanthi keamanan lan perlindungan sing luar biasa tanpa nyepetake kacepetan. Sampeyan entuk server inti sing aman kanggo macem-macem kegiatan sing nggawe sampeyan anonim lan uga mbantu mbukak blokir konten saka kabeh penjuru jagad.

Rencana saben wulan njaluk rega sing regane larang, nanging rencana umur 2 taun kayane nyolong. Sampeyan bisa ndhaptar sidhang 1 dina kanggo nyoba nyoba banyu sadurunge nindakake rencana.

Lan yen sampeyan nuwun sewu mengko, sampeyan bisa njaluk mbalekaken dhukungan saka pelanggan lan mbalekake dhuwit kanthi lengkap.

Umume, perusahaan VPN sing apik lan ramah pangguna sing ngidini sampeyan nikmati kegiatan online tanpa wedi karo keamanan sampeyan.

DEAL

GRATIS 84% + GRATIS 3 wulan!

Saka $ 2.23 saben wulan

Pangguna Anggota

Keamanan gedhe

dirating 4 metu saka 5
Muga 15, 2022

Nawakake proteksi kanggo kabeh piranti sing digunakake kulawargaku. Streaming Disney + lan Netflix pancen cepet banget. CyberGhost ngidini kula stream film lan acara TV tanpa buffering. Aku arang ndeleng lag utawa buffer. Aku kantun sawetara fitur VPN pungkasan, nanging CyberGhost luwih murah lan luwih cepet. Dadi, aku ora bisa sambat.

Avatar kanggo Sharma
sharma

Tresna CyberGhost

dirating 5 metu saka 5
April 19, 2022

Aku seneng CyberGhost. Aku ngalih menyang nalika aku ngerti regane kurang saka setengah saka sing dakbayar kanggo ExpressVPN. Kabeh layanan streaming cepet banget. CG kayane duwe server luwih akeh tinimbang ExpressVPN lan dhukungan sing luwih apik. Kabeh iku kanggo rega mirah. Aku banget nyaranake layanan iki.

Avatar kanggo Noureddin Ferrari
Noureddin Ferrari

Dadi murah

dirating 4 metu saka 5
Maret 4, 2022

CyberGhost bisa uga ora duwe kabeh fitur sing ditawakake VPN liyane, nanging mesthine minangka salah sawijining sing paling murah lan ngidini aku streaming Netflix tanpa lag. Iku uga gampang banget kanggo nggunakake lan duwe app kanggo kabeh piranti kalebu TV. Bisa uga luwih apik nanging bisa digunakake kanggo aku. Sampeyan entuk nilai sing apik kanggo apa sing sampeyan bayar!

Avatar kanggo Chimwemwe Buchvarov
Chimwemwe Buchvarov

Dianggo ing china

dirating 5 metu saka 5
November 9, 2021

Aku wis nggunakake CyberGhost sajrone sawetara wulan kepungkur lan aku seneng banget. Iku gampang banget kanggo nggunakake, malah kanggo wong sing ora duwe akeh pengalaman karo teknologi. Aplikasi kasebut uga kasedhiya ing kabeh pirantiku sing gampang digayuh nalika aku butuh. CyberGhost nduweni akeh server sing ndadekake pilihan sing apik kanggo wong sing pengin ngalih ing antarane wilayah sing beda-beda.

Avatar kanggo Eric B
Eric B

Dadi gampang digunakake

dirating 5 metu saka 5
Oktober 29, 2021

Aku wis nggunakake CyberGhost kanggo sawetara sasi saiki lan aku wis kesengsem karo ease saka nggunakake. Piranti lunak gampang diundhuh lan diinstal. Sawise sampeyan wis nyiyapake, sampeyan bisa ngganti setelan sing dikarepake. Sampeyan uga bisa nyambung menyang server saka ngendi wae ing donya. Aku wis nggunakake VPN kanggo game lan streaming video saka situs sing ora kasedhiya ing wilayahku. Iku wis pengalaman gedhe nganti saiki.

Avatar kanggo Tommy Oh
Tommy Oh

Ora polah kabeh

dirating 3 metu saka 5
Oktober 7, 2021

Aku dadi pangguna sing seneng banget ing CyberGhost ing taun 2020. Nanging nemoni sawetara masalah streaming lan mulane ngalih. Saiki, aku nggunakake Ivacy. Aku tuku nalika aku nemoni TechRadar nyetujoni layanan streaming.

Avatar kanggo John Jacob
John Yakub

Umumé apik

dirating 5 metu saka 5
Oktober 5, 2021

CG bisa uga ora nggawa kabeh peluit lan lonceng, nanging apa sing dijanjekake. Aku butuh VPN kanggo streaming Netflix USA lan Cyberghost nindakake iku kanggo aku, lan regane regane murah

Avatar kanggo NYC Nick
NYC Nick

Kirim Review

update

02/01/2023 - Pangatur sandi CyberGhost dihentikan ing Desember 2022

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.