Layanan Hosting Web Paling Apik Ing taun 2022

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

👀 Nggolek layanan hosting web paling murah ing taun 2022 - nanging ora bisa njupuk keputusan amarga kabeh wong nawakake fitur sing padha kanthi rega sing padha. Banjur aja katon luwih adoh, amarga ing kene aku maneh host web murah paling apik ⇣ sekitar.

Aku mikir sampeyan bakal setuju nalika ujar manawa nemokake perusahaan web web sing bermutu tinggi nanging murah.

Ana yuta lan siji prekara sing dianggep nalika milih host kanggo situs web. Sampeyan kudu ngevaluasi faktor kayata biaya, panyimpenan, bandwidth, kinerja, keamanan, lan dhukungan, mung sebutno sawetara.

Ing artikel iki, aku mbandhingake 13 panyedhiya ⇣ kanggo mbantu sampeyan milih host web paling apik lan murah kanggo situs web.

Aku njupuk dipikir fitur, ing rega istilah pertama (promo introduksi) vs rega term nganyari maneh, tandha pratandha, Lan Pros lan cons saben host web murah lan perbandingan rega hosting.

Ringkesan cepet:

Ing ngisor iki 3 saran layanan hosting web murah sing paling disaranake:

  • 🥇 Sakabèhé: GreenGeeks ⇣. Fitur sakabèhé paling apik kanggo rega paling apik. domain gratis, LiteSpeed ​​hosting server, migrasi situs gratis lan serep + liyane, kabeh kanggo rega intro kurang $ 2.95 / sasi (36 sasi kontrak kontrak).
  • 🥈 Nomer loro: Ngangrangan ⇣. Fitur sing nggumunake lan kabeh rencana anyar kanthi rega sing padha karo istilah pertama sing sampeyan pilih.
  • 🥉 Best Value: Hostinger ⇣. Fitur sing apik lan hosting sing murah banget saka $ 1.39 / wulan (istilah kontrak 48 wulan)

Perbandingan hosting web murah sing paling apik

(Diurutake kanthi rega promo saben wulan rega murah)

CompanyRega Paling murah (Wulan)disk SpacebandwidthGratis DomainBackup gratisGratis Situs Transfer
Hostinger⇣Saka $ 2.99 saben wulan (48-months)$ 2.1510 GB100 GBOra AnaYaYa
GampangWP⇣Saka $ 4.88 saben wulan (12-months)$ 2.4910 GBUnlimitedOra AnaOra AnaOra Ana
iPage⇣Saka $ 1.99 saben wulan (36-months)$ 7.99UnlimitedUnlimitedYaOra AnaOra Ana
Gerakan⇣Saka $ 2.29 saben wulan (36-months)$ 7.4910 GBUnlimitedOra AnaYaYa
NgangoSaka $ 2.59 saben wulan (36-months)$ 2.5950 GBUnlimitedYaYaOra Ana
HostGator⇣Saka $ 2.75 saben wulan (36-months)$ 6.95UnlimitedUnlimitedYaYaYa
Bluehost⇣Saka $ 2.95 saben wulan (36-months)$ 7.9950 GBUnlimitedYaYaOra Ana
GreenGeeks⇣Saka $ 2.95 saben wulan (36-months)$ 9.95UnlimitedUnlimitedYaYaYa
A2 Hosting⇣Saka $ 2.99 saben wulan (36-months)$ 8.99100 GBUnlimitedOra AnaYaYa
CepetComSaka $ 2.95 saben wulan (12-months)$ 9.9515 GB30 GBOra AnaYaYa
ScalaHosting⇣Saka $ 3.95 saben wulan (36-months)$ 5.9550 GBUnlimitedYaYaYa
SiteGround⇣Saka $ 2.99 saben wulan (12-months)$ 14.9910 GBUnlimitedOra AnaYaYa
GoDaddy⇣Saka $ 6.59 saben wulan (36-months)$ 8.99100 GBUnlimitedYaOra AnaOra Ana

Oke, ayo mlebu. Ing ngisor iki ana 13 ndhuwur layanan hosting web paling murah ing taun 2022

DreamHost (Rencana Miwiti)

Situs web sing cepet lan aman kanthi uptime, jaminan dhuwit mundur lan dhukungan prioritas

Kanthi luwih saka 1.5 yuta pelanggan, DreamHost minangka host web populer sing nawakake fitur, kinerja, kacepetan, lan keamanan web sing apik.

  • Saben wulan $ 4.95 / sasi
  • 12 sasi $ 3.95 / sasi
  • 24 sasi Ora kasedhiya
  • 36 sasi $ 2.59 / sasi
  • Ruang disk 50 GB
  • bandwidth Unlimited
  • Domain gratis Ya
  • Dhuwit maneh dina 97
  • Serep gratis Ya
  • Transfer situs gratis Ora Ana
  • situs DreamHost.com

Pros

  • Garansi dhuwit sing bali 97 dina
  • Jeneng domain gratis sajrone setaun
  • Gratis SSL certificate
  • WordPress wis diinstal. Disaranake dening WordPresssitus
  • Gawe serep saben dina

cons

  • Mung rencana DreamPress teka karo transfer situs gratis
  • Ora ana dhukungan telpon
  • Ora ana akun email ing rencana wiwitan

Impen DreamHost (Rencana Starter)

Ing ngisor iki ana biaya saben wulan, kontrak istilah pertama (promo) lan kontrak kontrak nganyari maneh.

dreamhost wiwitan rencana saben wulan

OPQ
Plan Starter DreamHostBiaya Bulanan Term PisananBiaya Saben wulan Pembaruan
Saben wulan$ 4.95$ 4.95
12 Wulan$ 3.95$ 3.95
24 Wulan--
36 Wulan$ 2.59$ 2.59

Rencana paling murah DreamHost biaya $ 2.59 saben wulan (36 wulan / 3 taun) sing nggawe DreamHost minangka salah sawijining layanan hosting web sing murah.

Malah rencana 12 wulan kasebut, sing regane $ 3.95 saben wulan, lan rencana saben wulan, sing regane $ 4.95 saben wulan, ramah banget budget utamane amarga mikirake fitur sing kalebu rencana.

Kene biaya kontrak total, istilah kaping anyar vs nganyari maneh.

rencana wiwitan paling apik ing rancang

RSTU
Plan Starter DreamHostBiaya Pertama JumlahBiaya Istilah nganyari maneh% Tambah
Saben wulan$ 59.40$ 59.400%
12 Wulan$ 47.40$ 47.400%
24 Wulan--
36 Wulan$ 93.24$ 93.240%

Iku rega nganyari maneh sing saestu mbedakake DreamHost saka kompetisi.

Web hosting rencana DreamHost gawe anyar ing persis rega sing padha karo istilah pertama yen sampeyan asline mlebu.

Rencana Starter KanthiHarga Impen Kanthi Dhuwur Hosting (Term / Termewisma Term)

  • Saben wulan - $ 4.95 / $ 4.95 (kenaikan rega 0%)
  • 12 wulan - $ 47.40 / $ 47.40 (kenaikan rega 0%)
  • 36 wulan - $ 93.24 / $ 93.24 (kenaikan rega 0%)

Kanggo informasi luwih lengkap babagan rencana, delengen Kaca rega DreamHost.

Rencana Wiwitan sing Dituduhake DreamHost: Apa Klebu?

DreamHost nawakake sampeyan akeh tenaga kanthi rega sing terjangkau. Rencana Starter Bersama cocog kanggo bisnis cilik lan situs web e-commerce.

Rencana nawakake cukup kanggo sampeyan fitur, kacepetan, uptime sing andal, lan dhukungan sing apik kanggo pangembang situs hardcore lan blogger sing seneng banget.

Nanging, rencana wiwitan ora cocog kanggo pangguna maju sing butuh situs pementasan, repo Git sing wis diinstal, utawa caching terpadu. Kanggo fitur kuwi, sampeyan luwih apik ing SiteGround.

Mangkene sing dikarepake ing Starter Shared DreamHost rencana:

  • Hosting kanggo 1 situs web
  • Jeneng domain gratis kanggo taun kaping 1
  • Bandwidth tanpa wates
  • Gratis kanthi otomatis WordPress migrasi situs (mung rencana DreamPress)
  • WordPress wis diinstal
  • WP Website Builder
  • Gratis SSL certificate
  • Panyimpen SSD 50 GB
  • Lima subdomain
  • Nenem database MySQL
  • Nem pangguna FTP / SFTP / Shell
  • Gawe serep saben dina
  • Dhukungan 24/7 liwat chatting, tiket lan telpon telpon dhukungan telpon

Rencana wiwitan DreamHost yaiku a host web sing apik banget kanggo pamula lan pangguna majeng. Cocog kanggo situs bisnis lan e-commerce cilik.

Yen situs web sampeyan butuh rencana sing luwih gedhe saka Shared Starter, sampeyan bisa nganyari kanggo solusi hosting liyane.

REKAP DREAMHOST:

Sampeyan kudu milih DREAMHOST yen: Sampeyan nggoleki layanan hosting web terjangkau sing nawakake kombinasi kacepetan, keamanan, lan kinerja sing bisa dipercaya. Uga, pindhah menyang DreamHost yen sampeyan ora pengin struktur rega nganyari maneh sing rumit.

BONUS TIP: Pilih DreamHost yen sampeyan nggoleki bandwidth tanpa wates lan panyimpenan tanpa wates. Salah sawijining perkara sing apik babagan DreamHost yaiku ora mbatesi bandwidth (panggunaan data saben wulan situs web) lan panyimpenan rencana hosting sing dienggo bareng. Iki kudu menehi kauntungan kanggo sampeyan yen sampeyan pengin ngembangake bisnis online kanthi cepet. Yen sampeyan entuk jackpot lan situs web sampeyan tiba-tiba dadi virus, sampeyan ora kudu kuwatir babagan bandwidth utawa panyimpenan yen sampeyan entuk rencana hosting web DreamHost.

 

Miwiti DreamHost
(Rega promo saka $ 2.59 / wulan)

 

DreamHost Uptime & Kacepetan

Aku wis nggawe situs tes sing dianakake ing DreamHost.com kanggo ngawasi uptime lan wektu nanggepi server:

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Maca lengkapku Review DreamHost ing kene.

Back to top

Bluehost (Rencana Dhasar)

Popular, murah, nanging dhukungan lan backup bisa nggunakake sawetara perbaikan

Bluehost minangka salah sawijining host web murah paling apik kanggo pamula sing pengin nggawe situs web dhasar. Nanging, cadangan lan dhukungan nggawe akeh sing dikarepake

  • Saben wulan Ora Ana
  • 12 sasi $ 4.95 / sasi
  • 24 sasi $ 3.95 / sasi
  • 36 sasi $ 2.95 / sasi
  • Ruang disk 50 GB
  • bandwidth Unlimited
  • Domain gratis Ya
  • Dhuwit maneh dina 30
  • Serep gratis Ya
  • Transfer situs gratis Ora Ana
  • situs Bluehostsitus

Pros

  • Rega murah
  • Domain gratis kanggo taun kaping 1
  • Gratis SSL certificate
  • Gampang WordPress panginstalan Dianjurake dening WordPresssitus
  • Bandwidth unmetered
  • Rata-rata uptime rata-rata 99.99%

cons

  • Bluehost dhukungan bisa alon
  • Rencana sing paling murah ora nawakake cadangan
  • Ora ana migrasi situs gratis
  • Tarif nganyari maneh larang sing mundhak nganti 170%
  • Ganggu nalika ngganggu

Bluehost (Rencana Dhasar) Rega

Bluehost minangka hosting web sing terjangkau kaya sing wis kasebut sadurunge. Ing ngisor iki sing biaya saben wulan, kontrak istilah pertama (promo) lan kontrak kontrak nganyari maneh.

bluehost rencana dhasar saben wulan biaya

HIJ
Bluehost Rencana dhasarBiaya Bulanan Term PisananBiaya Saben wulan Pembaruan
Saben wulan--
12 Wulan$ 4.95$ 8.99
24 Wulan$ 3.95$ 8.49
36 Wulan$ 2.95$ 7.99

BluehostRencana "Dhasar" biaya $ 2.95 saben wulan (36 wulan / 3 taun) sing nggawe Bluehost salah sawijining panyedhiya hosting web sing paling murah. Rencana 36 wulan dianyari $ 7.99 saben wulan.

Kene biaya kontrak total, istilah kaping anyar vs nganyari maneh.

bluehost rencana dhasar biaya total

KLMN
Bluehost Rencana dhasarBiaya Pertama JumlahBiaya Istilah nganyari maneh% Tambah
Saben wulan--
12 Wulan$ 59.40$ 107.8882%
24 Wulan$ 94.80$ 203.76115%
36 Wulan$ 106.20$ 287.64171%

Nalika nerangake nganyari rencana hosting sampeyan Bluehost, regane mundhak. Ing Rencana 12 wulan menehi kenaikan rega paling murah saka 82%. Biaya term pertama yaiku $ 59.40 ($ 4.95 x 12) lan luwih anyar dadi $ 107.88.

Bluehost Rencana Dhasar Total Biaya (Jangka Waktu / Pembaharuan Pertama):

  • 12 wulan - $ 59.40 / $ 107.88 (kenaikan rega 82%)
  • 24 wulan - $ 94.80 / $ 203.76 (kenaikan rega 115%)
  • 36 wulan - $ 106.20 / $ 287.64 (kenaikan rega 171%)

Kanggo informasi luwih lengkap babagan rencana, delengen Bluehost kaca rega.

Bluehost Rencana Dhasar: Apa Klebu?

Bluehost minangka host web sing kondhang kanggo akeh sing pertama golek host sing layak. WordPress.org resmi nyaranake host minangka host sing bisa WordPress Camping.

BluehostRencana Dhasar nawakake minimal dhuwit kanggo nggawe situs web sederhana sing ora akeh lalu lintas.

Pancen kok rencana kasebut sampurna kanggo pamula, blogger, lan kabeh wong sing pengin dadi situs web pribadi cilik.

Bluehost Rencana dhasar dilengkapi karo:

  • Hosting kanggo 1 situs web
  • Panyimpen SSD 50 GB
  • Jalur bandwidth sing ora dikepengini (nanging mung level tartamtu)
  • Jeneng domain gratis kanggo taun kaping 1
  • Gratis SSL certificate
  • Limang domain sing diparkir (Apa domain sing diparkir?)
  • 25 subdomain
  • $ 200 kridit marketing nalika sampeyan nglampahi $ 25 ing anyar Google Akun Ads lan Microsoft Advertising
  • cPanel kanthi gampang WordPress instalasi
  • Akun email gratis
  • Jaminan dhuwit 30-dina
  • Dhukungan 24/7 liwat telpon lan obrolan langsung

Nalika aku kasebut kasebut, BluehostRencana Dhasar yaiku sampurna kanggo pamula, blogger, lan sapa wae sing pengin nggawe situs web cilik. Yen sampeyan duwe situs web sing luwih intensif sumber daya kanthi basis data gedhe lan akeh lalu lintas, luwih becik sampeyan nganggo host liyane, kayata SiteGround utawa DreamHost.

Nalika hosting web murah iki nawakake dhukungan 24/7, nyiyapake wektu tunggu dawa. Reps dhukungan uga ora native speaker Inggris, sing nampilake rintangan komunikasi. Ndhuwur, rencana dhasar ora nawakake serep saben dinane, tegese sampeyan dhewe yen situs web sampeyan rusak.

Yen sampeyan ora ngelingi hosting alon (sanajan isih standar) lan kinerja lan dhukungan rata-rata, Bluehost Rencana dhasar minangka salah sawijining pilihan hosting web sing paling murah sing bakal ditemokake ngubengi. Uga elinga busak CodeGuard, lan kekarepan liyane sajrone checkout supaya bisa entuk rega paling murah.

BLUEHOST Rekomendasi:

Sampeyan kudu milih BLUEHOST KUNG: Sampeyan minangka pamula nalika mbukak situs web utawa blog. BluehostRencana paling murah iku becik kanggo situs web sing prasaja, luwih becik sing ora mbutuhake database ekstensif.

Uga, amarga rencana sampeyan ora dirancang kanggo ngatasi beban lalu lintas sing abot, sampeyan bisa uga ora milih level entri Bluehost rencana yen sampeyan mbukak situs e-commerce. Lan yen sampeyan ora pengin data ilang yen situs web sampeyan kacilakan, pikirake dhisik sadurunge mbukak Bluehost's rencana dhasar amarga ora nawakake serep saben dina.

Miwiti Bluehost
(Rega promo saka $ 2.95 / wulan)

 

Bluehost Uptime & Kacepetan

Aku ngawasi uptime lan wektu nanggepi server kanggo situs tes sing dianakake ing Bluehost.

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Maca lengkapku Bluehost Review kene.

Back to top

SiteGround (Rencana wiwitan)

Manajemen situs web sing gampang kanthi kecepatan, keamanan, lan dhukungan sing apik banget

SiteGround minangka host web paling larang ing dhaptar iki. Nanging, dheweke nawakake kecepatan sing unggul lan dhukungan sing cocog kanggo bisnis cilik, WordPress situs lan situs web e-commerce

  • Saben wulan $ 19.99 / sasi
  • 12 Wulan $ 6.99 / sasi
  • 24 Wulan $ 9.99 / sasi
  • 36 Wulan $ 10.49 / sasi
  • Ruang disk 10 GB
  • bandwidth Unlimited
  • Domain gratis Ora Ana
  • Dhuwit maneh dina 30
  • Serep gratis Ya
  • Transfer situs gratis Ya
  • situs SiteGroundsitus

Pros

  • Dhukungan pelanggan sing dilatih kanthi tliti, hasrat lan grapyak
  • Serep situs web gratis
  • ngatur WordPress layanan hosting ing kabeh rencana. Disaranake dening WordPresssitus
  • Sertifikat SSL gratis
  • Klik-siji WordPress instalasi
  • Ora kasedhiya 99.99% munggah wiwit taun 2014

cons

  • Ora ana domain gratis
  • Transfer situs gratis kanggo WordPress situs mung
  • Tarif nganyari maneh larang sing mundhak nganti 114%
  • Sumber daya winates

SiteGround (Rencana StartUp) Rega

Ing ngisor iki ana biaya saben wulan, kontrak istilah pertama (promo) lan kontrak kontrak nganyari maneh.

siteground rencana wiwitan biaya saben wulan

ABC
SiteGround Rencana StartUpBiaya Bulanan Term PisananBiaya Saben wulan Pembaruan
Saben wulan$ 19.99$ 19.99
12 Wulan$ 6.99$ 14.99
24 Wulan$ 9.99$ 11.99
36 Wulan$ 10.49$ 10.49

SiteGround minangka panyedhiya hosting sing paling larang ing dhaptar iki. Nanging kanggo rega sing luwih dhuwur, sampeyan entuk kacepetan, linuwih, lan wektu aktif. SiteGroundrencana paling murah biaya $ 6.99 saben wulan (12 wulan) lan menehi layanan web hosting nilai paling apik kanggo dhuwit.

Kene biaya kontrak total, istilah kaping anyar vs nganyari maneh.

siteground rencana wiwitan total biaya

DEFG
SiteGround Rencana StartUpBiaya Pertama JumlahBiaya Istilah nganyari maneh% Tambah
Saben wulan$ 239.88$ 239.880%
12 Wulan$ 83.88$ 179.88114%
24 Wulan$ 239.76$ 287.7620%
36 Wulan$ 377.64$ 377.640%

SiteGroundprices nganyari maneh larang, ora ana sing ndhelikake saka kasunyatan kasebut. SiteGround's rencana 12-sasi total biaya punika $ 83.88 kanggo tembung pisanan lan nganyarake ing $ 179.88, yaiku peningkatan 114%.

Yen sampeyan pengin nyegah kejut saka pembaruan rega sing larang, sampeyan luwih becik ndhaptar kontrak istilah luwih dawa, kontrak 24 wulan kanthi rega $ 9.99 saben wulan.

Yen situs web sampeyan entuk luwih saka 10k pengunjung saben wulan, utawa yen sampeyan kudu dadi luwih saka siji situs web, sampeyan kudu nimbang-timbang Rencana GrowBig ($ 9.99 saben wulan) utawa Rencana GoGeek ($ 14.99 saben wulan).

SiteGround Paket StartUp Total Biaya Hosting (Jangka Kapisan/Jangka Waktu Pembaruan)

  • Saben wulan - $ 19.99 / $ 19.99 (kenaikan rega 0%)
  • 12 wulan - $ 83.88 / $ 179.88 (kenaikan rega 114%)
  • 24 wulan - $ 239.76 / $ 287.76 (kenaikan rega 20%)
  • 36 wulan - $ 377.64 / $ 377.64 (kenaikan rega 0%)

Kanggo informasi luwih lengkap babagan rencana, delengen Kaca reregan SiteeGround.

SiteGround Rencana StartUp: Apa sing Klebu?

The SiteGround Rencana StartUp nawakake sampeyan akeh kekuwatan kanggo dadi tuan rumah situs web sing beda-beda wiwit saka bisnis cilik nganti portal e-dagang lan kabeh.

Kepiye carane? Tim in-house engineers sing dibangun kacepetan, keamanan, lan piranti kinerja sing njamin kinerja sing paling apik kanggo kabeh situs web.

Ndhuwur, dheweke nawakake dhukungan pelanggan stok, ora kaya akeh perusahaan hosting sing dituduhake.

The SiteGround Rencana wiwitan nawakake akeh fitur, kalebu:

  • Hosting kanggo 1 situs web
  • Panyimpen situs web 10 GB SSD
  • ~ 10,000 pengunjung saben wulan
  • Lalu lintas ora kacepetan
  • Gratis SSL certificate
  • Gawe serep saben dinane
  • Cloudflare CDN Gratis
  • Email gratis
  • ngatur WordPress hosting
  • Database Unlimited
  • Pembina situs Weebly gratis
  • Panel kontrol Situs Piranti-loropaken pangguna
  • Sub lan parkir domain sing tanpa wates
  • Tingkat SuperCacher
  • Sistem anti-hack lan pangayoman spam
  • 24/7 dhukungan luar biasa kanthi cepet
  • Lan luwih akeh!

The SiteGround Rencana StartUp minangka titik wiwitan sing sampurna yen sampeyan ora kabotan mbayar luwih akeh kanggo kinerja lintang, kecepetan blazing-cepet, lan dhukungan teknis sing unggul.

The rencana wiwitan banget kanggo situs web cilik lan gedhe sing duwe 10,000 pengunjung saben wulan kanthi rata-rata. Yen sampeyan mbutuhake kekuwatan luwih akeh, sampeyan bisa langganan rencana hosting sing luwih dhuwur utawa solusi hosting awan sing kuat.

SITEGROUND Rekomendasi:

Sampeyan kudu milih SITEGROUND KUNG: Sampeyan duwe sawetara keluwesan ing anggaran lan sampeyan prioritasake kacepetan sing luwih cepet, dhukungan sing luwih apik, lan gampang digunakake. SiteGroundRencana StartUp cocog kanggo para pengusaha online sing duwe utawa ngarepake lalu lintas reguler lan signifikan (udakara 10,000 kunjungan saben wulan).

Sanajan volume pengunjung saben wulan iki, sampeyan isih bisa nikmati kecepatan loading sing berkualitas. Lan kanthi dhukungan sing apik, sampeyan kudu ngrasa yen dhuwit ekstra sing sampeyan gunakake iku worth.

Miwiti SiteGround
(Rega promo saka $ 6.99 / wulan)

 

SiteGround Uptime & Kacepetan

Aku ngawasi uptime lan tanggepan server wektu kanggo situs test tuan rumah ing SiteGround.

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Maca sandi SiteGround review kanggo rincian liyane babagan fitur, lan pro lan kontra.

Back to top

Hostinger (Rencana Tunggal)

Host web paling murah sing wis diteliti, nanging sampeyan entuk sumber daya sing winates

Hostinger minangka situs host web murah sing populer tanpa nuntut kabutuhan. Lan nalika hosting rega murah bisa nyasarake sampeyan, Hostinger minangka host sing bisa dipercaya kanggo mayoritas situs web cilik.

  • Saben wulan $ 7.99 / sasi
  • 12 Wulan $ 2.99 / sasi
  • 24 Wulan $ 1.59 / sasi
  • 48 Wulan $ 0.99 / sasi
  • Ruang disk 10 GB
  • bandwidth 100 GB
  • Domain gratis Ora Ana
  • Dhuwit maneh dina 30
  • Serep gratis Ya
  • Transfer situs gratis Ya
  • situs Hostinger.com

Pros

  • Hosting web paling murah ing dhaptar iki
  • Gampang WordPress instalasi
  • Cepet server lan kacepetan
  • Piranti keamanan lan privasi sing apik banget
  • Gratis SSL certificate
  • Situs web gratis

cons

  • Domain gratis lan serep saben dina mung kanggo rencana sing luwih dhuwur
  • Ora ana dhukungan lan slametan dhukungan pelanggan
  • Sampeyan kudu ndhaptar 4 taun kanggo entuk rega introduksi kurang saka $ 0.99 / mo

Rencana Rencana Tandha Hostinger

Ing ngisor iki ana biaya saben wulan, kontrak istilah pertama (promo) lan kontrak kontrak nganyari maneh.

rencana saben wulan biaya saben wulan

[tabel id = 36 responsif = runtuh kolom_order = "manual" kolom_order_manual_order = VX /]

* Rencana wulan duwe ragad persiyapan $ 4.95

Hostinger ora mesthi ana salah sawijining layanan hosting web sing paling murah saiki. Rencana "Single" Hostinger biaya $ 0.99 saben wulan (48 wulan / 4 taun) kang ndadekake Hostinger panyedhiya hosting web paling murah ing dhaptar iki.

rencana tunggal hostinger biaya total

[tabel id = 36 responsif = runtuh kolom_order = "manual" kolom_order_manual_order = Y-AB /]

Kene biaya kontrak total, istilah kaping anyar vs nganyari maneh.

Rencana Hostinger 12 wulan menehi kenaikan rega paling murah mung 9%. Nanging, yen sampeyan pengin nggawe jangka panjang biaya jangka kapisan 48 wulan $ 47.52 ($ 0.99 x 48) lan gawe anyar $ 103.20.

Paket Hostinger Single Total Hosting Hosting (Term Pertama / Istilah Pembaruan)

  • Saben wulan - $ 7.99 / $ 7.99 (kenaikan rega 0%)
  • 12 wulan - $ 35.88 / $ 39.00 (kenaikan rega 9%)
  • 24 wulan - $ 38.16 / $ 68.40 (kenaikan rega 79%)
  • 48 wulan - $ 47.52 / $ 103.20 (kenaikan rega 117%)

Rencana saben wulan narik ragad persiyapan $ 4.95 siji-siji. Kanggo informasi luwih lengkap babagan rencana, delengen Kaca rega hostinger.

Rencana Tunggal Hostinger: Apa Klebu?

Rencana Hostinger Single minangka pilihan sing cocog kanggo situs web cilik kanthi volume lalu lintas sing sithik lan sithik pangguna.

Yen sampeyan blogger anyar, ibu ing omah, hobi, utawa panulis profesional sing pengin dadi portofolio cilik, sampeyan bakal nemokake rencana sing cukup kanggo kabutuhan sampeyan.

Rencana Tunggal Hostinger uga cocog kanggo toko online cilik tanpa akeh lalu lintas utawa katalog sing akeh. Yen sampeyan pengin adol kaos, rencana Hostinger Single minangka host murah sing hebat.

The Rencana Hostinger Single nawakake sampeyan:

  • Hosting kanggo 1 situs web
  • 1 akun email
  • Panyimpen SSD 10 GB
  • Bandwith 100 GB saben wulan
  • Gratis SSL certificate
  • Cache LiteSpeed
  • WordPress percepatan
  • Integrasi Github (luwih saka fitur pangembang)
  • 1 Basis data MySQL
  • Rong subdomain
  • free backup mingguan
  • Custom cPanel julukan hPanel (luwih resik tinimbang tema standar cPanel)

Ora kaya akeh host web murah, Hostinger ora nawakake jeneng domain gratis karo rencana Single sing paling terjangkau. Yen sampeyan wis duwe jeneng domain, iki ora bakal dadi faktor panentu. Sanalika, sampeyan duwe opsi kanggo tuku jeneng domain nalika checkout.

Kajaba iku, rencana Hostinger Single ora menehi sampeyan serep saben dinane. Amarga alasan iki, sampeyan kudu investasi ing solusi serep sing beda kanggo situs web sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake WordPress plugin serep utawa solusi serep pihak katelu supaya bisa aman.

Sampeyan ngarepake rencana Hostinger Single supaya ora apik, nanging suwalike. Kanggo rega sing murah banget, Hostinger nglangkungi kompetisi ing pirang-pirang wilayah, kalebu kinerja lan dhukungan.

RINGKASAN HOSTINGER:

Sampeyan kudu milih HOSTINGER yen: Sampeyan mbukak situs web prasaja utawa toko online cilik. Yen sampeyan njaga blog tanpa syarat ekstensif lan volume lalu lintas sing dhuwur, rencana Hostinger Single kudu nindakake trik kasebut.

Yen sampeyan adol barang kanthi online, rencana Hostinger sing paling murah bisa nangani transaksi online anggere ora kerep kedadeyan (saben jam, saben dina). Uga, yen sampeyan nawakake mung sawetara produk winates ing katalog online, rencana kasebut kudu nyukupi kabutuhan sampeyan.

Miwiti Hostinger
(Rega promo saka $ 0.99 / wulan)

 

Hostinger Uptime & Kacepetan

Aku ngawasi situs tes sing dianakake ing Hostinger kanggo uptime lan wektu nanggepi server.

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Pindhah ing kene kanggo maca lengkap Hostinger review.

Back to top

GreenGeeks (Rencana Eciteite Lite)

Panyedhiya hosting web energi ijo nomer 1 ing donya kanthi server performant lan dhukungan lintang

Komitmen GreenGeeks nggunakake energi ijo kanggo layanan hosting minangka langkah sing apik kanggo nglestarekake lingkungan. Yen sampeyan lan wong sing ramah lingkungan, milih GreenGeeks minangka host web sampeyan ora duwe brainer

  • Saben wulan $ 9.95 / sasi
  • 12 Wulan $ 4.95 / sasi
  • 24 Wulan $ 3.95 / sasi
  • 36 Wulan $ 2.95 / sasi
  • Ruang disk Unlimited
  • bandwidth Unlimited
  • Domain gratis Ya
  • Dhuwit maneh dina 30
  • Serep gratis Ya
  • Transfer situs gratis Ya
  • situs GreenGeeks.com

Pros

  • Jeneng domain gratis kanggo setaun
  • Server LiteSpeed ​​(luwih cepet tinimbang Apache & Nginx)
  • Bandwidth lan ruang disk tanpa wates
  • Gratis SSL certificate
  • Layanan migrasi situs gratis
  • Dhukungan lintang liwat telpon lan live chat

cons

  • Ora ana pengembalian dana kanggo ragad domain lan persiyapan
  • Tarif nganyari maneh larang sing mundhak nganti 237%

Rencana Rencana GreenGeeks Ekstra Lite

Ing ngisor iki ana biaya saben wulan, kontrak istilah pertama (promo) lan kontrak kontrak nganyari maneh.

rencana saben wulan greengeeks ekstra saben wulan

AXAYAZ
Rencana Lite EcoSite GreenGeeksBiaya Bulanan Term PisananBiaya Saben wulan Pembaruan
Saben wulan$ 9.95$ 9.95
12 Wulan$ 4.95$ 9.95
24 Wulan$ 3.95$ 9.95
36 Wulan$ 2.95$ 9.95

* Rencana wulan duwe ragad persiyapan $ 15

Rencana "EcoSite Lite" GreenGeeks biaya $ 2.95 saben wulan (36 wulan / 3 taun) nggawe GreenGeeks minangka perusahaan hosting situs web sing murah kanggo nimbang ndhaptar. Rega pembaruan GreenGeeks yaiku $ 9.95 saben wulan, tanpa prediksi pira periode sing sampeyan pilih.

Kene biaya kontrak total, istilah kaping anyar vs nganyari maneh.

rencana jumlah ekstra greengeeks ekstra

BABBBCBD
Rencana Lite EcoSite GreenGeeksBiaya Pertama JumlahBiaya Istilah nganyari maneh% Tambah
Saben wulan$ 119.40$ 119.400%
12 Wulan$ 59.40$ 119.40101%
24 Wulan$ 94.80$ 238.80152%
36 Wulan$ 106.20$ 358.20237%

Regane paling apik nalika nganyari rencana hosting sampeyan bareng GreenGeeks minangka rencana 12 wulan total biaya istilah pisanan yaiku $ 59.40 lan nganyarake ing $ 119.40, nggawe mundhak 101%.

Rencana HostGeeks Lite GreenGeeks Jumlah Biaya Hosting (Term / Termewis Term)

  • Saben wulan - $ 9.95 / $ 9.95 (kenaikan rega 0%)
  • 12 wulan - $ 59.40 / $ 119.40 (kenaikan rega 101%)
  • 24 wulan - $ 94.80 / $ 238.80 (kenaikan rega 152%)
  • 36 wulan - $ 106.20 / $ 358.20 (kenaikan rega 237%)

Rega saben wulan diwenehake kanthi ragad persiyapan $ 15 siji. Kanggo informasi luwih lengkap babagan rencana, delengen Kaca rega GreenGeeks.

Rencana GreenGeeks Lite: Apa Klebu?

Yen sampeyan nggoleki dhuwit kanthi larang, rencana GreenGeeks Lite nawakake sampeyan kekuwatan luwih, kinerja sing luwih apik, lan freebies liyane saka BluehostRencana paling murah lan Hostinger digabungake.

Rencana GreenGeeks Lite yaiku sampurna kanggo situs web lan blog bisnis cilik sing nembe diwiwiti.

Dheweke uga dadi host sing cocog yen kecepatan kaca cepet tegese donya sampeyan 🙂 Ora mung layanan sing luwih cepet tinimbang sing paling akeh, nanging uga nawakake optimisasi sing dibangun kanggo luwih cepet.

Mangkene conto cilik sing bakal diarepake ing Rencana GreenGeeks Lite:

  • Hosting kanggo 1 situs web
  • Ruang web tanpa wates lan bandwidth
  • Gratis SSL certificate
  • Domain gratis kanggo taun kaping 1
  • Serep sewengi
  • Gratis CDN
  • Akun email tanpa wates
  • Gampang WordPress instalasi
  • cPanel lan Softaculous
  • Database Unlimited
  • LiteSpeed ​​LSCache
  • Pertandhingan energi 300%
  • Tukang tukang seret gratis
  • Sub lan parkir domain sing tanpa wates
  • Lan luwih akeh!

GreenGeeks minangka solusi sing cocog kanggo para pengusaha bisnis cilik kinerja lintang lan kecepatan blazing-cepet.

Nalika rencana Lite rada larang tinimbang, Bluehost utawa Hostinger, entuk manfaat langsung ing kene yaiku sampeyan entuk luwih akeh fitur, kinerja sing luwih apik, lan dhukungan sing luar biasa.

Nanging, prabédan rega bisa diabaikan yen dibandhingake Bluehost. Aku bakal milih GreenGeeks Lite Bluehost Thanks kanggo kinerja lan dhukungan sing unggul.

Kajaba iku, dheweke duwe rencana saben wulan, panyimpenan tanpa watesan, lan serep saben dinane sing Bluehost ora nawakake.

GREENGEEKS REKAP:

Sampeyan kudu milih GREENGEEKS yen: Sampeyan cukup peduli babagan planet sing ndhukung panggunaan energi ijo nalika mbukak situs web sampeyan. Uga, yen sampeyan nggoleki kombo sing nyedhiyakake kacepetan, kinerja situs web rata-rata ndhuwur, lan akeh gratis, GreenGeeks kanggo sampeyan.

BONUS TIP: Pilih GreenGeeks yen sampeyan pengin migrasi situs web, nanging host lawas sampeyan ora nggunakake cPanel. GreenGeeks ora mung nawakake migrasi situs web gratis, nanging ora mbatesi layanan migrasi menyang situs web cPanel mung.

Miwiti GreenGeeks
(Rega promo saka $ 2.95 / wulan)

 

GreenGeeks Uptime & Kacepetan

GreenGeeks nggunakake piranti lunak webserver LiteSpeed ​​sing luwih cepet tinimbang Apache (lan Nginx).

Aku wis nggawe situs tes sing diselenggarakake ing GreenGeeks kanggo ngawasi uptime lan wektu nanggepi server:

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Waca review GreenGeeks sandi.

Back to top

A2 Hosting (Rencana StartUp)

20X hosting web sing luwih cepet lan kinerja sing apik, nanging luwih apik tinimbang host web web sing paling murah

Thanks kanggo server LiteSpeed, A2 Hosting nawakake kecepatan lan kinerja sing apik tenan, nanging sampeyan kudu duwe anggaran supaya bisa luwih akeh. Rencana sing paling murah banget kanggo kabeh situs web cilik sing butuh kecepetan cepet banget

  • Saben wulan $ 10.99 / sasi
  • 12 Wulan $ 7.85 / sasi
  • 24 Wulan $ 4.39 / sasi
  • 36 Wulan $ 2.99 / sasi
  • Ruang disk 100 GB
  • bandwidth Unlimited
  • Domain gratis Ora Ana
  • Dhuwit maneh dina 30
  • Serep gratis Ya
  • Transfer situs gratis Ya
  • situs A2Hosting.com

Pros

  • Kacepetan lan kinerja "Turbo" sing apik banget
  • Server LiteSpeed ​​(luwih cepet tinimbang Apache & Nginx)
  • Bandwidth lan akun email tanpa wates
  • Migrasi situs web gratis
  • Wis diinstal WordPress
  • Bebas lan transparan. Dhukungan pelanggan kanthi cepet
  • Nalika njamin dhuwit bali

cons

  • Rencana sing dituduhake paling murah ora teka karo Turbo Hosting
  • Luwih larang saka panyedhiya hosting murah liyane
  • Ora ana domain gratis
  • Ragad migrasi server nalika ngganti pusat data

A2 Hosting Plan AXNUMX Hosting Hosting

Ing ngisor iki ana biaya saben wulan, kontrak istilah pertama (promo) lan kontrak kontrak nganyari maneh.

a2 rencana wiwitan biaya saben wulan

ACADAE
ACBiaya Bulanan Term PisananBiaya Saben wulan Pembaruan
Saben wulan$ 10.99$ 10.99
12 Wulan$ 7.85$ 8.99
24 Wulan$ 4.39$ 8.99
36 Wulan$ 2.99$ 8.99

A2 Hosting rencana web hosting saben wulan sing paling murah is $ 2.99 saben wulan (36 wulan / 3 taun). Iki murah banget amarga nuduhake fitur lan server sing cepet diwenehake, nanging sing paling murah yaiku biaya pembaruan saben wulan yaiku $ 8.99 sing tajem.

Kene biaya kontrak total, istilah kaping anyar vs nganyari maneh.

a2 rencana wiwitan biaya total

AFAGAHAI
A2 Rencana Hosting HostingBiaya Pertama JumlahBiaya Istilah nganyari maneh% Tambah
Saben wulan$ 131.88$ 131.880%
12 Wulan$ 94.20$ 107.8815%
24 Wulan$ 105.36$ 215.76105%
36 Wulan$ 107.64$ 323.64201%

Nalika nerangake rencana anyar karo rega A2 Hosting, mundhak akeh. Biaya kontrak jangka kaping 36 wulan yaiku $ 107.64 nanging gawe nganyari $ 323.64 sing ndadekake nambah biaya 201%.

A2 Hosting Plan StartUp Hosting Biaya Hosting (Term / Termedia Term)

  • Saben wulan - $ 10.99 / $ 10.99 (kenaikan rega 0%)
  • 12 wulan - $ 94.20 / $ 107.88 (kenaikan rega 15%)
  • 24 wulan - $ 105.36 / $ 215.76 (kenaikan rega 105%)
  • 36 wulan - $ 107.64 / $ 323.64 (kenaikan rega 201%)

Kanggo informasi luwih lengkap babagan rencana, delengen Kaca rega A2 Hosting.

Rencana Startup A2 Hosting: Apa Klebu?

A2 Hosting nggunakake platform SwiftServer kacepetan dhuwur, nggawe rencana StartUp sampurna kanggo sapa wae sing golek kinerja rata-rata ing ndhuwur. Dheweke nawarake kecepatan kaca sing luwih cepet tinimbang layanan web web sing saingan.

The Rencana Hosting A2 Hosting nawakake sampeyan:

  • Hosting kanggo 1 situs web
  • Panyimpen SSD 100 GB
  • Migrasi situs gratis & gampang
  • Gratis SSL certificate
  • Akun email tanpa wates
  • Server LiteSpeed
  • Situs web gratis
  • Pementasan situs web
  • cPanel
  • 99.9% uptime njamin
  • Cloudflare CDN Gratis
  • 24/7/365 telpon, live chat, lan dhukungan email

Rencana kasebut cocog banget kanggo situs web ukuran cilik lan menengah sing butuh server performa tinggi. Yen kacepetan kaca cepet dadi prioritas kanggo sampeyan lan ora masalah mbayar sawetara luwih, sampeyan ora bakal salah karo rencana A2 Hosting StartUp.

RINGKASAN HOSTING A2:

Sampeyan kudu milih A2 HOSTING yen: Sampeyan pengin merek hosting web sing dicoba lan diuji (A2 Hosting wis ana wiwit awal 2000-an). Mesthi wae, ana alesan kenapa A2 Hosting bisa tetep populer kaya saiki - dheweke isih bisa ngirim kecepatan loading lan kinerja kualitas.

INFO BONUS: A2 Hosting kedadeyan nawakake jaminan dhuwit bali kapan wae, sing mbedakake saka kompetisi liyane. Layanan hosting web liyane biasane menehi jaminan dhuwit bali sing apik mung kanggo 30 utawa 45 dina. 

Miwiti Hosting A2
(Rega promo saka $ 2.99 / wulan)

 

A2 Hosting Uptime & Kecepatan

A2 Hosting nggunakake Turbo Hosting (jenenge kanggo piranti lunak server web LiteSpeed) sing luwih cepet tinimbang Apache (lan Nginx).

Aku ngawasi uptime lan wektu nanggepi server kanggo situs tes sing dianakake ing A2 Hosting.

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Delengen A2 Hosting review kanggo dhaptar lengkap fitur, lan pro lan kontra.

Back to top

HostGator (Rencana Hatchling)

Salah sawijining panyedhiya hosting web sing paling gedhe lan paling populer, nanging kacepetan kaca bisa dadi alon

HostGator minangka pilihan sing populer kanggo para pamula sing digoleki miwiti situs web utawa blog online Dheweke nawakake rencana hosting bareng sing terjangkau sing cocog kanggo pemula

  • Saben wulan $ 10.95 / sasi
  • 12 Wulan $ 3.95 / sasi
  • 24 Wulan $ 3.45 / sasi
  • 36 Wulan $ 2.75 / sasi
  • Ruang disk Unlimited
  • bandwidth Unlimited
  • Domain gratis Ya
  • Dhuwit maneh dina 45
  • Serep gratis Ya
  • Transfer situs gratis Ya
  • situs HostGator.com

Pros

  • Jeneng domain gratis lan sertifikat SSL
  • Akeh panyimpenan lan bandwidth tanpa wates
  • Transfer situs web gratis
  • Pembina situs web "Gator builder" gratis
  • Jaminan dhuwit 45-dina

cons

  • Kecepetan bisa alon, luwih-luwih nalika situs web wiwit tuwuh.
  • Akeh gawe rame
  • Dhukungan sing ora bisa dipercaya kanthi wektu ngenteni nganti 30 menit

Rega Rencana Hatchling HostGator

Ing ngisor iki ana biaya saben wulan, kontrak istilah pertama (promo) lan kontrak kontrak nganyari maneh.

rencana penetasan hostgator biaya saben wulan

AJAKAL
Rencana Hosting HostGatorBiaya Bulanan Term PisananBiaya Saben wulan Pembaruan
Saben wulan$ 10.95$ 10.95
12 Wulan$ 3.95$ 8.95
24 Wulan$ 3.45$ 7.95
36 Wulan$ 2.75$ 6.95

HostGator paling murah nuduhake rencana hosting is $ 2.75 saben wulan (36 wulan / 3-taun) lan minangka salah sawijining pilihan jangka pertama sing paling terjangkau ing njaba. Rega nganyari saben wulan rencana Hatchling yaiku $ 6.95.

Kene biaya kontrak total, istilah kaping anyar vs nganyari maneh.

rencana hatchling hostgator total biaya

AMANAOAP
Rencana Hosting HostGatorBiaya Pertama JumlahBiaya Istilah nganyari maneh% Tambah
Saben wulan$ 131.40$ 131.400%
12 Wulan$ 47.40$ 107.40127%
24 Wulan$ 82.80$ 190.80130%
36 Wulan$ 99.00$ 250.20153%

Rega HostGator mundhak nalika waktune nganyari. Rencana Hatchling murah banget, nanging durung nganyari maneh mundhak dadi 153%. Suwene 36 wulan biaya term pertama yaiku $ 99.00, lan biaya term nganyari yaiku $ 250.20.

HostGator Hatchling Plan Total Hosting Hosting (Term Pertama / Istilah Pembaruan)

  • Saben wulan - $ 10.95 / $ 10.95 (kenaikan rega 0%)
  • 12 wulan - $ 47.40 / $ 107.40 (kenaikan rega 127%)
  • 24 wulan - $ 82.80 / $ 190.80 (kenaikan rega 130%)
  • 36 wulan - $ 99.00 / $ 250.20 (kenaikan rega 153%)

Kanggo informasi luwih lengkap babagan rencana, delengen Kaca rega HostGator.

Rencana Hatchling HostGator: Apa Klebu?

Yen sampeyan pamula, blogger anyar, utawa pemilik bisnis cilik sing pengin nuduhake info penting saengga luwih akeh pembeli bisa nemokake toko fisik sampeyan, rencana HostGator Hatchling luwih saka cukup.

Para pamula seneng banget entuk lalu lintas, bandwidth, lan gerombolan fitur kurang saka telung duwit saben wulan (nanging mung yen sampeyan mlebu jangka telung taun).

Yen sampeyan minangka blogger sing seneng nulis review hosting utawa pangembang sing sibuk, rencana Hatchling mung cocog kanggo tujuan nyoba. Kanggo situs web gedhe kanthi kacepetan minangka faktor penting, luwih becik nggunakake A2 utawa GreenGeeks.

Mangkene sekilas babagan apa sing sampeyan lakoni Rencana Hosting HostGator:

  • Hosting kanggo 1 situs web
  • Panginstal skrip 1 klik kanggo WordPress, Magento, Joomla, lan liya-liyane
  • Jeneng domain gratis sajrone setaun
  • Sertifikat SSL gratis
  • 1 serep manual cepet
  • $ 100 Google lan kredit Bing Ads $100
  • Migrasi situs gratis
  • Subdomain sing tanpa watesan
  • Bandwidth tanpa wates
  • Lalu lintas tanpa wates
  • Akun email tanpa wates
  • cPanel
  • Dhukungan 24/7/365 liwat telpon, live chat lan email
  • Lan akeh liyane

Para pamula sing kepengin sinau tali bakal duwe wektu sing luar biasa karo rencana Hatchling. Nalika wiwit tuwuh, sampeyan butuh rencana sing luwih apik.

Untunge kanggo sampeyan, dheweke nawakake rong rencana hosting liyane, hosting awan, WordPress hosting, VPS, Windows, aplikasi, lan hosting server khusus.

RINGKASAN HOSTGATOR:

Sampeyan kudu milih HOSTGATOR yen: Sampeyan nggoleki rencana super murah sing wis nawakake lalu lintas, bandwidth, lan alamat email tanpa watesan. Yen sampeyan ora ana ing kecepatan sing unggul anggere sampeyan ora ditutup nalika nerangake data lan lalu lintas, mula rencana Hatchling HostGator cocog kanggo sampeyan.

BONUS TIP: Sampeyan bisa njupuk kauntungan saka rencana Hatchling $100 Google lan kredit Bing Ads $100 kanggo entuk penghasilan tambahan. Sejatine apa tegese sampeyan dibayar kanggo promosi situs web sampeyan dhewe.

Miwiti HostGator
(Rega promo saka $ 2.75 / wulan)

 

HostGator Uptime & Kacepetan

Aku ngawasi uptime lan wektu nanggepi server situs test sing dianakake ing HostGator.

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Delengen Review HostGator kanggo dhaptar lengkap fitur, lan pro lan kontra.

Back to top

InMotion Hosting (Rencana Lite)

Cepet nanggepi server cepet gila digawe dening tim dhukungan sing sabar lan sabar

InMotion hosting mesthine ora populer kaya Bluehost utawa HostGator, nanging layanane luwih entek sadurunge kompetisi. Ora guyon, wong-wong iki ngerti apa sing ditindakake lan ninggalake para pesaing ing bledug amarga kecepatan cepet lan tim sing sopan sing kayane seneng karo apa sing ditindakake

  • Saben wulan Ora kasedhiya
  • 12 Wulan $ 4.99 / sasi
  • 24 Wulan $ 3.99 / sasi
  • 36 Wulan $ 2.49 / sasi
  • Ruang disk 10 GB
  • bandwidth Unlimited
  • Domain gratis Ora Ana
  • Dhuwit maneh dina 30
  • Serep gratis Ya
  • Transfer situs gratis Ya
  • situs InMotionHosting.com

Pros

  • Hosting super cepet
  • Migrasi situs gratis lan backup backup otomatis kanthi gratis
  • ngatur WordPress hosting kabeh rencana
  • Gampang Google Integrasi aplikasi
  • Instal siji-klik liwat 400 app kalebu WordPress
  • Teknologi kecepetan nglereni
  • Panganggo situs web BoldGrid

cons

  • Domain gratis mung kalebu rencana sing luwih dhuwur
  • Proses checkout alon mbutuhake verifikasi manual
  • Titik rega sing luwih dhuwur tinimbang panyedhiya hosting liyane

Rencana Rencana Lite Hosting InMotion

Ing ngisor iki ana biaya saben wulan, kontrak istilah pertama (promo) lan kontrak kontrak nganyari maneh.

inmotion hosting lite rencana biaya saben wulan

BSBTBU
Rencana Lite Hosting InMotionBiaya Bulanan Term PisananBiaya Saben wulan Pembaruan
Saben wulan--
12 Wulan$ 4.99$ 8.99
24 Wulan$ 3.99$ 7.99
36 Wulan$ 2.49$ 7.49

Rencana "Lite" sing paling murah ing InMotion Hosting biaya saka $ 2.49 saben wulan (36 wulan / 3 taun) lan menehi nilai paling apik. Iki minangka rencana wiwitan sing terjangkau lan apik kanggo pamula.

Kene biaya kontrak total, istilah kaping anyar vs nganyari maneh.

inmotion hosting lite rencana total biaya

BVBWBXBY
Rencana Lite Hosting InMotionBiaya Pertama JumlahBiaya Istilah nganyari maneh% Tambah
Saben wulan--
12 Wulan$ 59.88$ 107.8880%
24 Wulan$ 95.76$ 191.76100%
36 Wulan$ 89.64$ 269.64201%

Nalika nerangake rencana hosting karo InMotion Hosting, rega munggah. Rencana 12 wulan menehi rega paling murah 80%. Ing biaya term pertama yaiku $ 59.88 ($ 4.99 x 12) lan nganyari maneh dadi $ 107.88.

InMotion Hosting Lite Plan Total Hosting Hosting (Term Pertama / Term Pembaruan)

  • 12 wulan - $ 59.88 / $ 107.88 (kenaikan rega 80%)
  • 24 wulan - $ 95.76 / $ 191.76 (kenaikan rega 100%)
  • 36 wulan - $ 89.64 / $ 269.64 (kenaikan rega 201%)

Rencana Lite Hosting InMotion: Apa Klebu?

InMotion Hosting Lite rencana nawakake sawetara fitur sing apik banget nggawe situs web kanthi cepet kurang saka sedina.

Kabeh rencana hosting, mbukak sing anyar Server UltraStack, njamin sampeyan kinerja sing ora ana tandhingane, uptime sing apik, lan kacepetan sing luwih apik.

Mangkene conto conto sing sampeyan entuk InMotion Hosting Lite rencana:

  • Host 1 situs web
  • Panyimpen SSD 10 GB
  • Bandwidth tanpa wates
  • Kinerja lan kacepetan 2x
  • Gratis SSL certificate
  • Suite Keamanan
  • Piranti pemasaran kalebu $ 150 kridit pariwara lan alat manajemen pelanggan
  • Panganggo situs web seret lan selehake gratis
  • Alamat email profesional ing jeneng domain sampeyan
  • Siji-klik nginstal
  • Lan akeh liyane

InMotion Hosting wis digawe paket hosting sing sampurna kanggo bisnis, gedhe lan cilik. Nalika rencana Lite ora mesthi digawe kanggo situs web e-commerce, bobot kasebut bakal bobot lan nggawe titik wiwitan sing apik kanggo webmaster sing serius.

REKAP INMOTION HOSTING:

Sampeyan kudu milih INMOTION HOSTING yen: Sampeyan minangka pemilik bisnis online sing mbutuhake kacepetan. Swara dasawarsa utawa luwih, InMotion Hosting wis ngembangake reputasi kanggo ngirim layanan hosting web sing cepet banget kanggo para pelanggan lan isih tetep janji, amarga server UltraStack.

Kajaba iku, rencana Lite InMotion Hosting wis nawakake fitur sing apik kaya pembangun situs seret lan selehake, installer siji-klik, lan alat marketing.

Miwiti InMotion
(Rega promo saka $ 2.49 / wulan)

 

InMotion Hosting Uptime & Kacepetan

Aku wis nggawe situs tes sing diselenggaraake ing InMotionHosting.com kanggo ngawasi wektu reaksi lan server wektu:

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Priksa wutuh InMotion Hosting review.

Back to top

FastComet (Paket FastCloud)

Kekuwatan anyar sing bakal dianggep nalika nawakake situs web hosting sing murah, nanging server loading cepet

FastComet minangka salah sawijining host web paling terjangkau kanggo pamula. Wigati, biaya skyrocket sawise istilah pertama. Isih, padha menehi sampeyan server sing cepet lan tampil nggawe rencana sing paling murah kanggo situs web cilik

  • Saben wulan $ 2.95 / sasi
  • 12 Wulan $ 2.95 / sasi
  • 24 Wulan $ 2.95 / sasi
  • 36 Wulan $ 2.95 / sasi
  • Ruang disk 15 GB
  • bandwidth 30 GB
  • Domain gratis Ora Ana
  • Dhuwit maneh dina 45
  • Serep gratis Ya
  • Transfer situs gratis Ya
  • situs CepetCamping.com

Pros

  • Migrasi situs sing dikelola gratis
  • Gampang nggunakake antarmuka lan controlpanel
  • Gawe serep saben dina lan mingguan
  • 99.99% uptime njamin
  • 300% luwih cepet tinimbang pesaing (miturut FastComet)

cons

  • Watesan bandwidth sing cukup (nganti 30 GB)
  • Mung rencana Ekstra FastCloud kanthi kecepatan lan keamanan RocketBooster
  • Rencana dhasar dilengkapi karo watesan sing diwatesi

Rencana Rencana Cepet FastComet

Ing ngisor iki minangka biaya saben wulan, kontrak istilah pisanan (promo perkenalan) vs kontrak kontrak nganyari maneh.

rencana rencana cepet cepet saben wulan

BZCACB
Rencana Cepet FastCometBiaya Bulanan Term PisananBiaya Saben wulan Pembaruan
Saben wulan$ 2.95$ 9.95
12 Wulan$ 2.95$ 9.95
24 Wulan$ 2.95$ 9.95
36 Wulan$ 2.95$ 9.95

Rega jangka pisanan FastComet murah, ing Rencana rencana cepet yaiku $ 2.95 saben wulan, preduli saka wektu signup. Iki ndadekake FastComet minangka solusi hosting web sing murah.

Iki minangka total biaya kontrak, istilah pisanan vs jangka nganyari.

rencana rancang cepet barang total biaya

CCCDCECF
Rencana Cepet FastCometBiaya Pertama JumlahBiaya Istilah nganyari maneh% Tambah
Saben wulan$ 35.40$ 119.40237%
12 Wulan$ 35.40$ 119.40237%
24 Wulan$ 70.80$ 238.80237%
36 Wulan$ 106.20$ 358.20237%

Biaya nganyari maneh FastComet dhuwur. Sampeyan bisa nyana prices kanggo mundhak 237%. Yen sampeyan mutusake kanggo ndhaptar karo FastComet, luwih becik milih periode jangka pertama, 36 wulan.

Rencana Cepet Cepet FastComet Cepet Biaya Hosting (Term / Termedia Term)

  • Saben wulan - $ 2.95 / $ 9.95 (kenaikan rega 237%)
  • 12 wulan - $ 35.40 / $ 119.40 (kenaikan rega 237%)
  • 24 wulan - $ 70.80 / $ 238.80 (kenaikan rega 237%)
  • 36 wulan - $ 106.20 / $ 358.20 (kenaikan rega 237%)

Rencana FastComet FastCloud: Apa Klebu?

Rencana FastComet FastCloud minangka salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo pamula lan total pemula. Rega intro apik banget, lan jumlah fitur sing sampeyan entuk bakal nggawe sampeyan mikir.

Kajaba iku, sampeyan seneng sawetara kecepatan paling apik sing bakal sampeyan temokake lan dhukungan pelanggan sing transparan lan cepet.

Kanggo mbantu sampeyan nutul ing lemah, ing Rencana FastComet FastCloud Nawakake:

  • Hosting kanggo 1 situs web
  • Transfer situs web gratis
  • Transfer domain gratis
  • Gawe serep saben dina lan mingguan
  • cPanel lan Softaculous
  • Panyimpen SSD 15 GB
  • Panggunaan kanthi becik nganti bandwidth 30 GB saben wulan
  • ~ 25,000 pangguna saben wulan
  • Sub lan parkir domain sing tanpa wates
  • Limang lapisan caching lan optimisasi kacepetan
  • Suite keamanan keamanan ndhuwur
  • Dhukungan manungsa 24/7
  • Sertifikat SSL gratis (pilih Ayo Encrypt utawa Cloudflare CDN SSL)
  • Akun email tanpa wates
  • Database MySQL tanpa wates
  • 99.99% uptime njamin
  • Lan luwih akeh!

Yen sampeyan nggoleki host web sing cepet, aman, lan dipercaya, FastComet nawakake apa sing sampeyan butuhake.

Rencana FastCloud uga terjangkau, lan becik kanggo situs pisanan, blogger, lan situs web cilik. Kanggo situs web sing amba, dheweke nawakake awan VPS lan hosting server sing darmabakti.

REKAP FASTCOMET:

Sampeyan kudu milih FASTCOMET yen: Sampeyan duwe situs web cilik nanging isih ngurmati kacepetan lan kinerja. Layanan hosting web iki mesthi ora ngemot tembung "cepet" ing jeneng kasebut. Lan sanajan bener bisa ngirim kacepetan, FastComet uga bisa dadi pilihan sing apik kanggo pamilik situs web utawa blogger anyar.

Pungkasan, fitur kacepetan dhuwur ing rencana FastCloud dhasar dipasangake kanthi apik karo database MySQL tanpa wates lan alamat email tanpa watesan, sing ora apik kanggo pilihan level entri.

Miwiti FastComet
(Rega promo saka $ 2.95 / wulan)

 

FastComet Uptime & Kacepetan

Aku wis nggawe situs tes sing diselenggarakake ing FastComet kanggo ngawasi uptime lan wektu nanggepi server:

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Priksa sandi Review FastComet kanggo katrangan luwih.

Back to top

Hosting Scala (Rencana Mini)

Panyedhiya hosting gedhe kanthi rega cukup lan dhukungan teknologi live apik

Sampeyan bisa uga wis tau krungu Scala Hosting sadurunge, sanajan wis kerja ing sepuluh taun kepungkur. Aku ora ngerti sebabe kedadeyan sing dianggep dheweke nawakake hosting sing apik banget kanthi rega murah

  • Saben wulan Ora kasedhiya
  • 12 Wulan $ 5.95 / sasi
  • 24 Wulan $ 4.95 / sasi
  • 36 Wulan $ 3.95 / sasi
  • Ruang disk 50 GB
  • bandwidth Unlimited
  • Domain gratis Ya
  • Dhuwit maneh dina 30
  • Serep gratis Ya
  • Transfer situs gratis Ya
  • situs Waca rangkeng-

Pros

  • Jeneng domain gratis sajrone setaun
  • Migrasi situs web gratis
  • Gratis SSL certificate
  • Hosting cepet digawe dening SSD drive
  • Serep situs web gratis
  • Kasusastran SShield
  • Spanel controlpanel

cons

  • Paling apik kanggo hosting VPS
  • Lokasi server sing winates

Rencana Rencana Mini Hosting Scala

Ing ngisor iki ana biaya saben wulan, kontrak istilah pertama (promo) lan kontrak kontrak nganyari maneh.

rencana mini hosting mini scala saben wulan

CGCHCI
Rencana Mini Hosting ScalaBiaya Bulanan Term PisananBiaya Saben wulan Pembaruan
Saben wulan--
12 Wulan$ 5.95$ 7.95
24 Wulan$ 4.95$ 6.95
36 Wulan$ 3.95$ 5.95

Scala Hosting rencana hosting web paling murah saben wulan is $ 3.95 saben wulan (36 wulan / 3 taun). Iki regane murah yen dipikirake fitur lan server cepet sing disedhiyakake.

Scala Hosting paling dikenal kanthi fitur sing apik lan terjangkau Cloud VPS hosting.

Kene biaya kontrak total, istilah kaping anyar vs nganyari maneh.

rencana mini hosting scala biaya total

[tabel id = 36 responsif = runtuh kolom_order = "manual" kolom_order_manual_order = CJ-CM /]
CJCKCLCM
Rencana Mini Hosting ScalaBiaya Pertama JumlahBiaya Istilah nganyari maneh% Tambah
Saben wulan--
12 Wulan$ 71.40$ 95.4034%
24 Wulan$ 118.80$ 166.8040%
36 Wulan$ 142.20$ 214.2051%

Harga pembaruan Scala Hosting munggah, nanging ora akeh. Nalika nganyari rencana hosting sing dituduhake karo Scala Hosting, rencana 12 wulan bakal menehi dhuwit kanthi paling larang biaya total jangka kapisan $ 71.40 lan nganyari $ 95.40, nggawe mundhak 34%.

Rencana Mini Scala Hosting Total Hosting Hosting (Term Pertama / Istilah Pembaruan)

  • 12 wulan - $ 71.40 / $ 95.40 (kenaikan rega 34%)
  • 24 wulan - $ 118.80 / $ 166.80 (kenaikan rega 40%)
  • 36 wulan - $ 142.20 / $ 214.20 (kenaikan rega 51%)

Rencana Mini Hosting Scala: Apa Klebu?

Rencana Scala Hosting Mini cocog kanggo blogger utawa webmaster pamula. Dheweke nawakake sumber daya sing cukup kanggo nggawe situs web ukuran cilik nganti sedheng karo sawetara pangguna lan lalu lintas sithik. Kanggo hobbyist utawa panulis sing kepengin nggawe situs web portofolio cilik, rencana kasebut paling apik.

Mangkene cuplikan fitur sing bakal diarepake ing Scala Hosting Mini rencana:

  • Hosting kanggo 1 situs web
  • Panyimpen SSD 50 GB
  • Migrasi situs gratis
  • Domain gratis kanggo setaun
  • Gratis SSL certificate
  • Gratis CDN
  • Bandwidth tanpa wates
  • Akun email tanpa wates
  • Database Unlimited
  • cPanel kanthi klik siji WordPress nginstal
  • Nggawe saben dinten
  • Keamanan Siber SShield
  • Lan liyane

Scala Hosting duwe atusan review lintang ing TrustPilot, ing antarane komunitas online liyane. Pangguna kaya sampeyan mung bisa ngomong babagan pengalaman Scala Hosting sing luar biasa. Sampeyan bisa seneng hosting sing kuat lan cepet regane selusin endhog.

REKAP HOSTING SCALA:

Sampeyan kudu milih SCALA HOSTING yen: Sampeyan ora ngarepake lalu lintas volume dhuwur kanggo situs web sampeyan. Rencana Mini Scala Hosting pancen apik banget kanggo rencana dhasar. Basis data, alamat email, lan bandwidth sing ora winates minangka barang sing apik, sanajan sampeyan mung pamula nalika mbukak situs web.

Nanging, yen sampeyan duwe impen online sing luwih gedhe, kayata miwiti kekaisaran e-dagang dhewe, rencana tingkat rendah Scala Hosting bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik kanggo sampeyan.

Miwiti Scala Hosting
(Rega promo saka $ 3.95 / wulan)

 

Scala Hosting Uptime & Kacepetan

Aku wis nggawe situs tes sing dianakake ing Scala Hosting kanggo ngawasi uptime lan wektu nanggepi server:

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Maca lengkapku Review Scala Hosting ing kene.

Back to top

GoDaddy (Rencana Ekonomi)

Layanan hosting web sing populer, murah, nanging berkualitas murah (aja nganti adoh!).

GoDaddy minangka host web lan registrar domain paling gedhe ing saindenging jagad. Kanthi luwih saka 40 produk sing ditawakake, nanging apa katalog ekstensif lan basis pelanggan sing signifikan bisa ditrapake kanggo layanan sing apik? Dadi, karo GoDaddy, iku urusan sing cocog utawa ora kejawab

  • Saben wulan $ 10.99 / sasi
  • 12 Wulan $ 4.99 / sasi
  • 24 Wulan $ 4.69 / sasi
  • 36 Wulan $ 4.49 / sasi
  • Ruang disk 100 GB
  • bandwidth Unlimited
  • Domain gratis Ya
  • Dhuwit maneh dina 30
  • Serep gratis Ora Ana
  • Transfer situs gratis Ora Ana
  • situs GoDaddy.com

Pros

  • Murah lan gampang digunakake
  • Jeneng domain gratis kanthi rencana tahunan
  • Akeh bonus kayata kridit marketing
  • Merek sing bisa dikenali

cons

  • Rega nganyari maneh
  • Akeh upsell lan tambahan sing larang
  • Downtime Kerep
  • Kecepatan kaca situs web bisa luwih apik
  • Serep saben dina kanthi otomatis kasedhiya kanthi tambahan

Rega Rencana Ekonomi GoDaddy

Ing ngisor iki ana biaya saben wulan, kontrak istilah pertama (promo) lan kontrak kontrak nganyari maneh.

rencana ekonomi godaddy biaya saben wulan

AQARAS
Rencana Ekonomi GoDaddyBiaya Bulanan Term PisananBiaya Saben wulan Pembaruan
Saben wulan$ 10.99$ 10.99
12 Wulan$ 4.99$ 8.99
24 Wulan$ 4.69$ 8.99
36 Wulan$ 4.49$ 8.99

GoDaddy pasar minangka host web sing murah. Nanging rencana kasebut jebule larang. Rencana "Ekonomi" GoDaddy biaya saka $ 4.49 saben wulan (36 wulan / 3 taun). Hosting nganyari maneh kaping pindho, regane $ 8.99 saben wulan.

Kene biaya kontrak total, istilah kaping anyar vs nganyari maneh.

rencana ekonomi godaddy

ATAUAVAW
Rencana Ekonomi GoDaddyBiaya Pertama JumlahBiaya Istilah nganyari maneh% Tambah
Saben wulan$ 131.88$ 131.880%
12 Wulan$ 59.88$ 107.8880%
24 Wulan$ 112.56$ 215.7692%
36 Wulan$ 161.64$ 323.64100%

Rega GoDaddy mundhak nalika nganyari rencana sampeyan. Nilai dhuwit sing paling apik nalika nganyari rencana GoDaddy Economy yaiku rencana 12 wulan biaya total jangka kapisan $ 59.88 lan nganyari $ 107.88, sing nambah 80%.

Rencana Ekonomi GoDaddy Total Biaya Hosting (Term Pertama / Istilah Pembaruan)

  • Saben wulan - $ 10.99 / $ 10.99 (kenaikan rega 0%)
  • 12 wulan - $ 59.88 / $ 107.88 (kenaikan rega 80%)
  • 24 wulan - $ 112.56 / $ 215.76 (kenaikan rega 92%)
  • 36 wulan - $ 161.64 / $ 323.64 (kenaikan rega 100%)

Rencana Ekonomi GoDaddy: Apa Klebu?

Rencana Ekonomi GoDaddy kanggo situs web cilik. Yen sampeyan duwe situs web gedhe, luwih becik sampeyan gabung karo perusahaan kayata DreamHost utawa A2 Hosting. Kanggo pamula, Nanging, rencana Ekonomi nawakake sumber daya sing cukup kanggo nyoba banyu.

Nanging suwe-suwe, sampeyan bakal dipeksa pindhah menyang host web sing luwih apik amarga dhukungan pelanggan sing kurang apik, skema rega sing surem, lan wektu mudhun. Rencana Ekonomi GoDaddy cukup kanggo situs web cilik tanpa akeh pangguna.

Iki sing sampeyan entuk ing Rencana Ekonomi GoDaddy:

  • Host 1 situs web
  • 100 GB panyimpenan
  • Kinerja standar
  • 10 database
  • Bandwidth tanpa wates
  • Domain gratis kanggo setaun
  • Email gratis 365 Kantor ing setaun
  • cPanel
  • Klik-siji WordPress nginstal plus 150 aplikasi liyane
  • Dhukungan hosting 24/7 liwat telpon, email lan obrolan langsung

Kanthi alternatif sing luwih murah lan luwih cepet, Aku ora milih GoDaddy sanajan kanggo situs web wiwitan. Aku bisa uga golek produk liyane, nanging rencana Ekonomi iku pas kanggo sampeyan.

PANGOCAP SAKA GODADDY ING BASA INGGRIS:

Sampeyan kudu milih GODADDY yen: Sampeyan pengin mbuwang dhuwit. Serius, GoDaddy bisa nawakake akeh liwat rencana tingkat ndhuwur, nanging rencana sing paling murah yaiku sing kudu dilewati. Sejatine, ana akeh pilihan liyane kanggo layanan hosting web sing luwih terjangkau nalika nyedhiyakake kacepetan lan kinerja sing luwih apik.

Miwiti GoDaddy
(Rega promo saka $ 4.49 / wulan)

 

GoDaddy Uptime & Kacepetan

Aku wis nggawe situs uji coba sing dadi tuan rumah ing GoDaddy kanggo ngawasi uptime lan wektu nanggepi server:

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Aja lunga karo GoDaddy, priksa Alternatif GoDaddy paling apik.

Back to top

EasyWP (Rencana Miwiti)

Nilai sing paling apik kanggo dhuwit sing diurus WordPress hosting sing njanjeni kecepatan 3x luwih cepet tinimbang hosting standar

Sampeyan bisa uga wis ngerti manawa Namecheap nawakake sawetara rencana hosting sing murah. Mlaku ing Cloud Namecheap, EasyWP bisa padha mantep WordPress hosting. Annnd iku sarwa apik! Paling ora, saka perspektif rega

  • Saben wulan $ 3.88 / sasi
  • 12 Wulan $ 1.90 / sasi
  • 24 Wulan Ora kasedhiya
  • 36 Wulan Ora kasedhiya
  • Ruang disk 10 GB
  • bandwidth Unlimited
  • Domain gratis Ora Ana
  • Dhuwit maneh dina 30
  • Serep gratis Ora Ana
  • Transfer situs gratis Ora Ana
  • situs EasyWP.com

Pros

  • Regane gedhe kanggo dhuwit. Rencana saben wulan mung $ 0.01 ing wulan kapisan
  • WordPress situs web wis diinstal lan siyap kanggo mbukak
  • Dashboard hosting sing gampang digunakake
  • Server cloud cepet. Panyimpenan SSD murni, sing njamin kecepatan kaca luwih cepet
  • Serep tanpa upaya lan pulihake
  • CDN lan SSL gratis
  • Dhukungan super cepet 24/7/365 liwat telpon, live chat, lan email

cons

  • Mung kanggo WordPress situs
  • diblokir WordPress Plugins
  • Alamat email khusus regane luwih akeh
  • Ora jeneng domain gratis

Rencana Rencana Starter EasyWP

Ing ngisor iki minangka biaya saben wulan, kontrak istilah pisanan (promo perkenalan) vs kontrak kontrak nganyari maneh.

rencana startw easywp biaya saben wulan

BEBFBG
Rencana Wiwitan EasyWPBiaya Bulanan Term PisananBiaya Saben wulan Pembaruan
Saben wulan$ 3.88$ 3.88
12 Wulan$ 1.90$ 2.49
24 Wulan--
36 Wulan--

EasyWP mung nawakake rencana saben wulan lan tahunan. Rencana Starter EasyWP menehi hasil sing paling apik, biaya saben wulan yaiku mung $ 1.90 saben wulan lan gawe anyar $ 2.49 saben wulan.

Iki murah banget lan ndadekake Namecheap's EasyWP minangka salah sawijining layanan hosting situs web murah sing paling apik ing kana.

Iki minangka total biaya kontrak, istilah pisanan vs jangka nganyari.

rencana pambuka easywp total biaya

BHBIBJBK
Rencana Wiwitan EasyWPBiaya Pertama JumlahBiaya Istilah nganyari maneh% Tambah
Saben wulan$ 46.56$ 46.560%
12 Wulan$ 22.80$ 29.8831%
24 Wulan--
36 Wulan--

EasyWP terjangkau banget nalika ngetrapake total biaya kontrak. Biaya term kaping pisanan kontrak 12 wulan mung $ 22.80 lan wektu nganyari maneh yaiku $ 29.88, saengga nambah 31% biaya sing murah.

Rencana Wiwitan EasyWP Total Biaya Hosting (Term Pertama / Istilah Pembaruan)

  • Sasi pisanan biaya mung $ 1.00. Rencana Starter nganyari $ 3.88 yen mbayar saben wulan, sing nerjemahake $ 46.56 saben taun (wa).
  • Yen sampeyan mbayar saben taun, istilah pisanan sampeyan bakal ngasilake $ 22.88. Istilah kaping pindho nganyari maneh $ 29.88 (maneh, whoa).

Rencana Wiwitan EasyWP: Apa Klebu?

EasyWP minangka salah sawijining sing paling murah sing dikelola WordPress layanan hosting. Kanggo rega murah regane kaya ngono, bisa uga ana sing nganggep kesepakatan kasebut pancen apik banget. Sampeyan bakal kaya, "naaah, wong-wong iki mesthi guyon".

Dadi, apa sing sampeyan entuk nalika ndhaptar Rencana Starter EasyWP?

  • Panyimpen SSD 10 GB
  • 50,000 pengunjung / wulan
  • Ukuran elastis nalika pengunjung tuwuh
  • Kasedhiya kanthi jaminan wektu
  • 3x luwih cepet tinimbang hosting sing dituduhake standar
  • Siap kanggo dikelola WordPress
  • SFTP, akses database, lan CDN
  • Gampang nggunakake dashboard
  • Banget aman lan didhaptar saka kothak

EasyWP minangka alternatif sing apik kanggo dituduhake WordPress hosting. Sampeyan entuk kacepetan, keamanan, lan kinerja sing luwih apik dibandhingake karo hosting sing dienggo bareng tradisional. Kajaba iku, situs web sampeyan manggon ing wadhah dhewe, tegese sampeyan ora nuduhake sumber daya lan kebal saka infeksi lintas situs.

Iki sing paling murah sing dikelola WordPress hosting sampeyan ora bakal nemokake ing panggenan liya. Padha prakteke nawakake ngatur WordPress hosting ing rega sambungan hosting. Yen sampeyan duwe dhuwit kanggo nyisakke, sampeyan bisa miwiti karo rencana sing paling murah, kang nganyari ing $3.88 saben sasi. Aku sampeyan bakal setuju sing nyolong!

REKAP EASYWP:

Sampeyan kudu milih EASYWP yen: Sampeyan sing WordPress pemilik situs web nggoleki layanan hosting WP sing murah sing luwih cepet tinimbang layanan hosting sing dienggo bareng rata-rata. Dibaleni maneh: Rencana Starter EasyWP pancen apik banget. Iki ngirim kaping telu kacepetan rencana hosting sing dienggo bareng, uga nawakake kinerja situs web lan fitur keamanan sing kompetitif, yen ora luwih apik.

Miwiti EasyWP
(Rega promo saka $ 1.90 / wulan)

 

EasyWP Uptime & Kacepetan

Aku wis nggawe test WordPress situs sing dienggo ing EasyWP kanggo ngawasi uptime lan wektu nanggepi server:

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Kanggo dhaptar lengkap fitur lan pro lan kontra, delengen Review EasyWP.

Back to top

iPage (Nuduhake Hosting Plan)

Hosting ukuran siji-ukuran-kabeh sing dituduhake tanpa strings sing dipasang lan luwih saka $ 500

Ora kaya pesaing, iPage nawakake mung siji rencana hosting sing dituduhake. Dheweke ora duwe jeneng sing apik, mula kita bakal tetep nelpon rencana iPage Shared Hosting

  • Saben wulan Ora kasedhiya
  • 12 Wulan $ 2.99 / sasi
  • 24 Wulan $ 2.49 / sasi
  • 36 Wulan $ 1.99 / sasi
  • Ruang disk Unlimited
  • bandwidth Unlimited
  • Domain gratis Ya
  • Dhuwit maneh dina 30
  • Serep gratis Ora Ana
  • Transfer situs gratis Ora Ana
  • situs iPage.com

Pros

  • Rega introduksi kurang
  • Rencana hosting sing dienggo prasaja (ora kaya pesaing sing nawakake sawetara rencana sing dituduhake)
  • Jeneng domain gratis kanggo taun kaping 1
  • Nilai tambahan $500 (Google + Kredit Bing Ads, 1 GB Cukup Simpenan awan, Dll)

cons

  • Tingkat nganyari maneh sing larang, nganti 302% nambah
  • Biaya kapisah kanggo tambahan tambahan
  • Ora transfer situs gratis. Ora ana serep gratis

Promo Rencana Hosting Rencana iPage

Ing ngisor iki ana biaya saben wulan, kontrak istilah pertama (promo) lan kontrak kontrak nganyari maneh.

rega saben wulan ipage sambungan rega

BLBMBN
Rencana Hosting sambungan iPageBiaya Bulanan Term PisananBiaya Saben wulan Pembaruan
Saben wulan--
12 Wulan$ 2.99$ 9.99
24 Wulan$ 2.49$ 8.99
36 Wulan$ 1.99$ 7.99

Minangka sepisanan, rega iPage katon terjangkau. Rencana Hosting Babagan iPage is $ 1.99 saben wulan (36 wulan / 3 taun) kanggo mangsa pisanan. Iki minangka salah sawijining tawaran hosting web sing paling apik sajrone hosting web sing murah.

Nanging, sawise periode 36 wulan pertama wiwitan, hosting bareng iPage sing murah regane nganti $ 7.99 saben wulan.

Kene biaya kontrak total, istilah kaping anyar vs nganyari maneh.

ipage sambungan rencana total rega

BOBPBQBR
Rencana Hosting sambungan iPageBiaya Pertama JumlahBiaya Istilah nganyari maneh% Tambah
Saben wulan--
12 Wulan$ 35.88$ 119.88234%
24 Wulan$ 59.76$ 215.76261%
36 Wulan$ 71.64$ 287.64302%

Yen sampeyan nggoleki kesepakatan sakabehe paling apik karo iPage (kenaikan rega pre-vs vs rega-term paling murah), sampeyan kudu nganggep istilah 12 wulan, rega jangka pertama yaiku $ 35.88 lan istilah nganyari maneh yaiku $ 119.88, sing dadi peningkatan 234%.

Rencana Sambungan iPage Gunggunge Hosting Cost (Term / Termedia Term)

  • 12 wulan - $ 35.88 / $ 119.88 (kenaikan rega 234%)
  • 24 wulan - $ 59.76 / $ 215.76 (kenaikan rega 261%)
  • 36 wulan - $ 71.64 / $ 287.64 (kenaikan rega 302%)

Rencana Hosting Babagan iPage: Apa Klebu?

Nawakake rencana hosting sing dituduhake cukup saka iPage amarga pelanggan entuk kabeh fitur sing dibutuhake ing rencana sing lurus.

Rencana kasebut Cocog kanggo pamula, bisnis cilik, blogger, lan WordPress situs kanthi panjaluk sithik. Sampeyan bisa uga malah dadi tuan rumah toko elektronik, nanging sampeyan butuh hosting sing kuat nalika toko saya gedhe.

Rencana Hosting sambungan iPage fitur tombol:

  • Ruang disk tanpa wates
  • Bandwith tanpa wates & keukur
  • Jeneng domain tanpa wates
  • Database MySQL tanpa wates
  • Pembangun Situs Web iPage (6 halaman) kanthi atusan template lan tema
  • Jeneng domain gratis kanggo setaun
  • Gratis SSL certificate
  • Panginstal skrip siji klik
  • Akun email gratis
  • Suite keamanan sing ditambahake (regane $ 100)
  • Lan luwih akeh!

iPage Shared Hosting yaiku solusi sederhana nanging kuat kanggo situs web cilik kanthi level lalu lintas sedheng. Nalika situs web sampeyan tuwuh, sampeyan bakal pengin ndeleng VPS tingkat dhuwur lan rencana server khusus.

Kabeh padha, iPage minangka host web rata-rata lan terjangkau. Dheweke kasedhiya ing kabeh saluran dhukungan, kalebu obrolan, sistem tiket, email, lan telpon.

Kangge: iPage uga nawakake VPS, server khusus, lan WordPress hosting yen sampeyan butuh tenaga luwih akeh. Sampeyan bisa dadi host a WordPress situs ing rencana hosting sing dituduhake, tegese WordPress mung upsell, lan ora khusus nyengsemaken.

iPAGE REKAP:

Sampeyan kudu milih iPAGE yen: Sampeyan pengin rencana hosting web siji-ukuran sing paling disederhanakake sing kasedhiya, nalika uga entuk ruang disk, bandwidth, lan database tanpa watesan. iPage milih rencana hosting sing prasaja tinimbang rencana sing kuat, dadi yen sampeyan ngarepake situs web utawa bisnis online bakal tuwuh kanthi cepet ing sawetara wulan sabanjure, iPage bisa dadi pilihan sing ramah anggaran sadurunge pindhah menyang layanan tugas sing luwih abot.

Miwiti iPage
(Rega promo saka $ 1.99 / wulan)

 

iPage Uptime & Kacepetan

Aku wis nggawe situs tes sing dianakake ing iPage kanggo ngawasi uptime lan wektu nanggepi server:

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Kanggo pilihan liyane, waca ing alternatif iPage paling apik.

Back to top

Kepiye Kasedhiya Hosting Web?

Aku mikir sampeyan bakal setuju nalika ujar manawa nemokake perusahaan web web sing bermutu tinggi nanging murah.

Ana yuta lan siji prekara sing dianggep nalika milih host kanggo situs web. Sampeyan kudu ngevaluasi faktor kayata biaya, panyimpenan, bandwidth, kinerja, keamanan, lan dhukungan, mung sebutno sawetara.

Nanging, panyedhiya hosting web sing paling murah biasane mbuwang rega promo murah lan janji sumber daya tanpa watesan ing pasuryan sampeyan.

Gimik pemasaran kasebut biasane mbingungake para pamula, luwih-luwih nalika kudu nganyari maneh, lan sampeyan bakal entuk biaya sing kaping pindho utawa kaping telu luwih saka rega pambuko.

Kanggo entuk rega paling larang, iku penting banget kanggo mriksa fitur sing sampeyan entuk lan rega nganyari nalika kadaluwarsa pisanan.

Yen ora, sampeyan resiko pungkasan karo host web sing ora menehi sampeyan fitur situs web sampeyan perlu kanggo berkembang, utawa biaya nganyari maneh exorbitant sing ngganggu budget sampeyan.

Elinga yen sawetara host web sing murah nawakake insentif tambahan kayata jeneng domain gratis, sertifikat SSL gratis, kredit pemasaran, lan liya-liyane supaya sampeyan bisa metu saka lawang. Paling umume, sampeyan mungkasi mbayar barang sing gratis nalika gawe anyar paket sampeyan.

Host web liyane sing murah ora nawakake insentif, tegese sampeyan kudu mbayar biaya fitur tambahan nalika ngitung biaya sampeyan dadi host ing situs web.

Kanthi kabeh opsi kasebut, sing dadi host situs web paling apik kanggo situs web tartamtu? Kanggo bisnis cilik sing pengin nggawe online, aku nyaranake SiteGround lan DreamHost. Kaloro perusahaan kasebut nyedhiyakake kinerja, kecepatan, lan dhukungan lintang kanthi rega sing cukup.

Blogger lan hobi bakal seneng banget Hostinger lan GreenGeeks awit padha duwe rega introduksi murah kanggo sumber daya sing ora ana wates. Kanggo pamula mutlak lan total pemula, aku nyaranake Bluehost lan Hostgator amarga kalorone duwe dashboard sing gampang digunakake lan rega mlebu murah.

Kanggo darmabakti WordPress situs web, sampeyan ora bisa salah SiteGround or EasyWP. Kaloro perusahaan nawakake sampeyan ngatur kanthi apik WordPress solusi hosting kanggo nutupi mburi. Kanggo kacepetan lan kinerja sing luwih cepet, coba pikirake Hosting A2, GreenGeeks, Lan InMotion Hosting.

Apa Sing Bakal Deleng - "Kudu Duwe"

Iki minangka tugas sing angel banget njupuk host web sing bener kanggo bisnis utawa situs web pribadi sampeyan. Tugas kasebut dadi 10x luwih angel kanggo pamula amarga sampeyan ora ngerti apa sing kudu digatekake utawa wiwit diwiwiti. Sadurunge milih host, priksa iki.

  • dhukungan - Perusahaan sing sampeyan pilih kudu duwe reputasi apik babagan nawakake layanan pelanggan. Nalika dhukungan beda-beda saben wong, maca ulasan kanthi online bisa mbantu sampeyan ngevaluasi kepiye perusahaan ndhukung para pelanggan. Coba ngubungi uga lan priksa manawa respons dhewe. Nanging, minangka aturan jempol, pindhah menyang perusahaan sing nawakake macem-macem saluran dhukungan kayata live chat, telpon, tiket, lan dhukungan email.
  • Kacepetan lan wektu munggah - Kecepatan situs web sampeyan duwe korélasi langsung karo pengalaman pangguna, tingkat konversi, lan SEO. Sepisanan, situs web sing alon ora ana peringkat sing apik Google lan mesin telusur liyane, tegese kurang lalu lintas kanggo sampeyan. Sareh, pengunjung web sampeyan bakal ngeklik tombol mburi lan aja bali maneh yen situs web sampeyan mbukak selawase. Katelu, kepiye sampeyan ngarepake luwih dhuwur tingkat konversi yen wong tetep lunga amarga situs web sampeyan alon? Go mung kanggo host web murah sing nawakake kecepatan cepet lan uptime sing apik.
  • Serep gratis - Minangka pamula, sampeyan ora ngerti regane strategi cadangan sing apik nganti ana bencana. Yen sampeyan ora bisa mulihake situs amarga ora duwe serep, sampeyan bakal kelangan jam lan penghasilan nalika nggawe situs web saka awal. Saiki, sampeyan ora pengin kedadeyan kasebut. Sanajan sampeyan milih host sing murah, priksa manawa nawakake serep gratis utawa strategi cadangan sing apik banget.
  • Addon lan bonus - Addon lan fasilitas migunani nalika sampeyan pengin tuwuh situs web. Goleki ekstra kayata kredit pariwara gratis, jeneng domain gratis, migrasi situs gratis, lan WordPress pra-instalasi. Bonus kaya iki uga bisa ngirit luwih akeh dhuwit nalika jangka panjang.

Apa Sing Bakal Deleng - Tandha Bebaya

Nalika milih host situs web, sampeyan kudu ngupayakake supaya ora kesusu gimik pemasaran. Minangka pamula sing nggolek host murah, sampeyan ora pengin tuku tambahan sing sampeyan ora butuh.

Ing kaca checkout, waspada lan konfirmasi sampeyan mung mbayar rencana hosting sampeyan, lan dudu tambahan tambahan sing nyelinep nalika checkout. Sampeyan bisa uga tuku piranti lan ekstra sing ora dibutuhake sing mung mbayar tagihan sampeyan. Waca print alus kanthi tliti kanggo ngerteni apa ana biaya sing didhelikake sing bakal ora bakal mudhun sampeyan.

Liyane, elinga manawa host web sing murah ora mirah ing kabeh. Paling saka rega pambuka sing sampeyan deleng banget kanggo njaluk sampeyan liwat lawang. Apa sing sampeyan pikirake pancen bisa nyebabake anggaran sampeyan nalika gawe anyar. Supaya ana ing sisih sing aman, bandhingake rega pambuko kanthi ati-ati kanthi ati-ati.

Pungkasan, aja nganti ndhaptar host sing ora nawakake fitur integral kayata serep, sertifikat SSL, akun email, lsp. Sampeyan mengko bakal mbayar luwih akeh kanggo fitur kasebut, sing bakal nyebabake akun bank sampeyan bakal cilaka. Pilihan sing paling apik yaiku milih host web sing nawakake fitur kasebut ing sak paket.

FAQ - Pitakon Paling Kerep

Apa web hosting?

Hosting web minangka layanan sing ngidini wong bisa ndeleng situs web sampeyan ing internet. Host web nawakake alat sing sampeyan butuhake kanggo nyedhiyakake situs web menyang pangguna liwat jeneng domain, kayata, websitehostingrating.com.

Apa macem-macem jinis hosting web?

Wiwit ana hosting web, jagad iki dianggep akeh macem-macem produk hosting. Jinis web hosting beda kalebu sambungan hosting, VPS hosting, hosting server sing darmabakti, ngatur WordPress hosting, colocation, lan maya hosting.

Is WordPress web host?

WordPress minangka salah sawijining sistem manajemen konten sing paling populer ing donya. Sampeyan ngidini sampeyan nggawe situs web khusus kanthi gampang. Sampeyan butuh host web kanggo nginstal WordPress lan miwiti mbangun situs web.

Apa aku bisa tuan rumah situs web tanpa domain?

Sampeyan bisa nggunakake platform gratis kayata WordPress. com kanggo nggawe blog, nanging bakal ana ing subdomain, kayata, situs sampeyan.wordpress. com tinimbang situs web sampeyan.com. Mantan sing cocog kanggo blog pribadi cilik. Disaranake sing terakhir yen sampeyan profesional sing serius. Sampeyan bisa tuku domain khusus saka registrar domain kayata Namecheap.com utawa GoDaddy.com. Umume host web uga menehi sampeyan kesempatan kanggo ndhaptar jeneng domain khusus nalika ndhaptar layanan kasebut.

Pira regane nggawe situs web sajrone setaun?

Jumlah sing sampeyan bayar mengko gumantung saka rencana hosting lan ekstra sing sampeyan tambahake. Nanging, kanggo situs web cilik, hosting sampeyan regane udakara $ 40 nganti $ 50 saben taun. Sing kalebu biaya tahunan jeneng domain lan paket hosting dhasar. Bukak kene kanggo ngerteni luwih akeh babagan biaya kanggo host situs web.

Apa aku bisa mbayar wong kanggo njaga hosting webku?

Ngramut situs web minangka tugas sing isih ana sing mbutuhake sethithik ilmu teknis yen ana perkara sing rusak. Kanggo mayoritas situs web cilik, sampeyan bisa njaga situs web kanthi gampang. Kanggo situs web gedhe lan khusus, sampeyan bisa uga kudu ngubungi pangembang web kanggo penawaran.

Apa hosting sing dituduhake aman?

Hosting sing dituduhake minangka jinis hosting sing paling murah, nanging iki dudu sing paling aman amarga sampeyan nuduhake sumber daya server karo situs web liyane. Infèksi ing situs web sing beda bisa nyebrang menyang situs sampeyan, utamane yen sampeyan ora higienis keamanan situs web. Kabeh padha, ana pancegahan sing bisa ditindakake supaya situs sampeyan luwih aman.

Apa aku kudu mbayar hosting web?

Mesthi! Opsi gratis biasane nawakake layanan sing ora apik sakabèhé. Sawise kabeh, sampeyan ora mbayar, mula host web ora peduli manawa situs web sampeyan mudhun. Kajaba iku, opsi hosting gratis teka karo pariwara lan umume luwih alon tinimbang mitra sing mbayar.

Apa sampeyan bisa nganyarke hosting kapan wae?

Mesthi wae, sampeyan bisa nganyari rencana hosting kapan wae sampeyan seneng (utawa yen sampeyan wis kesel lan ngluwihi rencana saiki). Biasane gampang dianyari, plus host sampeyan bakal luwih seneng mbantu sampeyan nalika ana kebutuhan.

Host web sing murah sing bakal digunakake, utawa saiki sampeyan nggunakake? Ayo dakkandhani ing komentar ing ngisor iki.

Dhaptar layanan hosting web sing wis diuji lan dideleng:

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.