Home » Layanan VPN paling apik ing taun 2021 kanggo Privasi, Streaming & Torrenting

Layanan VPN paling apik ing taun 2021 kanggo Privasi, Streaming & Torrenting

Pengungkapan afiliasi: Kita bisa entuk komisi afiliasi yen sampeyan tuku liwat link ing situs iki. Selengkapnya.

Nganti sawetara taun kepungkur milih layanan VPN paling apik ⇣ cukup langsung. Mung ana telung pesaing utama lan dheweke nawakake uga padha.

Saiki, ana atusan layanan VPN lan saben VPN duwe kekuwatan lan kekurangane dhewe-dhewe. Untunge, kita ana ing kene njupuk keputusan milih layanan VPN paling apik kanggo sampeyan gampang.

Ringkesan cepet:

  1. NordVPN - Panyedhiya VPN kabeh-babak paling apik ing taun 2021 ⇣
  2. ExpressVPN - Fitur keamanan lan hardware paling apik ⇣
  3. SurfShark - Layanan VPN murah paling apik ⇣

NordVPN temtunipun minangka salah sawijining layanan VPN paling apik ing pasar lan yen sampeyan pengin miwiti kanthi cepet, aja ragu-ragu mlebu langsung. Yen sampeyan ora kabayar mbayar luwih akeh kanggo keamanan lan kacepetan tambahan, mula ExpressVPN iku pilihan apik.

Nanging, VPN minangka keputusan pribadi, mula waca opsi kanggo ndeleng manawa pilihan liyane cocog karo sampeyan.

Layanan VPN paling apik ing taun 2021

Ayo goleki layanan VPN paling apik ing taun 2021.

1. NordVPN (Layanan VPN paling apik ing taun 2021)

nordvpn

Price: Saka $ 3.30 saben wulan

Nyoba gratis: Ora (nanging kabijakan mbalekaken 30 dina "ora takon"

Adhedhasar ing: Panama

server: 5300+ server ing 59 negara

Protokol / enkripsi: NordLynx, OpenVPN, IKEv2. Enkripsi AES-256

Logging: Kebijakan nol-log

dhukungan: 24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting diidini

Streaming: Stream Netflix US, Hulu, HBO, BBC iPlayer, Disney +, Amazon Prime, lan liya-liyane

fitur: DNS pribadi, enkripsi data dobel & Dhukungan bawang bombay, Pamblokir iklan & malware, Kill-switch

Kesepakatan saiki: Diskon 72% + GRATIS 3 wulan!

situs: www.nordvpn.com

NordVPN iku sukses biasane saka desain jaringan sing kaya fitur. NordVPN nyedhiyakake macem-macem panjaluk konsumen, kalebu kemampuan kanggo mbukak blokir akses Netflix, BBC iPlayer, dhukungan Bitcoin, lan uga perlindungan malware.

Pros NordVPN

  • Kill switch ngalangi kompromi privasi
  • Kecepatan upload lan unduh sing cepet banget
  • 5000+ server ing 60 negara
  • Desain Premium
  • Fitur Perlindhungan VPN kaping pindho

NordVPN Cons

  • Torrenting mung didhukung ing sawetara server
  • Alamat IP statis
  • Layanan pelanggan bisa digawe luwih apik

Dhukungan torrent tanpa wates NordVPN minangka plus sing jelas, lan uga akeh sing disenengi ing ngarep privasi, kanthi fitur sing cerdas supaya sampeyan aman lan anonim kanthi online.

Kecepatan unduh lan unggah unggulan, lan iki minangka salah sawijining VPN paling cepet sing wis dites. Coba NordVPN dadi jack-of-all-trading paling dhuwur VPN

fitur nordvpn

NordVPN minangka pimpinan pasar, kanthi audit tanpa log log lan kehadiran global ing server. Kanthi garansi dhuwit bali 30 dina sing kasedhiya, sampeyan mesthi kudu nembak dina iki!

mriksa situs web NordVPN kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

… Utawa waca sandi rinci review NordVPN

2. ExpressVPN (VPN Paling Apik kanggo Privasi lan Kacepetan)

expressvpn

Price: Saka $ 8.32 saben wulan

Nyoba gratis: Ora (nanging kabijakan mbalekaken 30 dina "ora takon"

Adhedhasar ing: Kepulauan Virgin Inggris

server: 3000+ server ing 94 negara

Protokol / enkripsi: OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPsec, Lightway. Enkripsi AES-256

Logging: Kebijakan nol-log

dhukungan: 24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting diidini

Streaming: Stream Netflix, Hulu, Disney +, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, HBO Go, lan liya-liyane

fitur: DNS pribadi, Kill-switch, Split-tunneling, protokol Lightway, Piranti tanpa wates

Kesepakatan saiki: Diskon 49% + GRATIS 3 wulan!

situs: www.expressvpn.com

ExpressVPN duwe jaringan sing dilindhungi enkripsi adhedhasar CA-4096-bit, sing dianggep paling apik ing industri. Pangguna bisa milih saka luwih saka 145 lokasi VPN ing 94 negara beda kanggo kinerja sing optimal.

ExpressVPN Pros

  • Kacepetan cepet banget ing kabeh lokasi server
  • Ora Ana Kebijakan Logging
  • Dhukungan Pelanggan sing Fantastic
  • Antarmuka pangguna-loropaken
  • Mbukak blokir situs streaming kayata Netflix

Ekspres ExpressVPN

  • Rada larang regane
  • Setelan & Konfigurasi Terbatas
  • Kacepetan alon karo protokol OpenVPN

ExpressVPN minangka jack nyata saka kabeh perdagangan, sing bisa mbukak blokir kabeh jinis materi sing dikunci ing wilayah, ngliwati Great Firewall China, lan ndownload file gedhe kanthi cepet.

fitur expressvpn

Nalika nerangake streaming, luwih apik tinimbang kompetisi. Aku nantang sapa wae sing nemokake VPN sing nawakake keamanan sing luwih canggih nalika sederhana lan ramah pangguna.

mriksa metu situs web ExpressVPN kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

… Utawa waca sandi rinci review ExpressVPN

3. Surfshark (VPN paling murah ing taun 2021)

papan selancar

Price: Saka $ 2.49 saben wulan

Nyoba gratis: Uji coba 7 dina gratis (kalebu kabijakan mbalekaken 30 dina)

Adhedhasar ing: Kepulauan Virgin Inggris

server: 3200+ server ing 65 negara

Protokol / enkripsi: IKEv2, OpenVPN, Shadowsocks, WireGuard. Enkripsi AES-256-GCM

Logging: Kebijakan nol-log

dhukungan: 24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting diidini

Streaming: Streaming Netflix, Disney +, Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu, Hotstar + liyane

fitur: Sambungake piranti tanpa wates, Kill-switch, CleanWeb, Whitelister, Multihop + liyane

Kesepakatan saiki: Tumindak kanthi cepet lan entuk diskon nganti 81%!

situs: www.surfshark.com

Surfshark yaiku VPN unik sing rame karo fitur, bisa digunakake ing endi wae, lan duwe salah sawijining penawaran wiwitan paling apik sing kasedhiya. Jaringan kasebut kalebu udakara 3,200 server sing sumebar ing 63 negara.

Surfshark Pros

  • Sambungan aman & pribadi
  • Streaming konten sing diblokir geo lancar
  • Akses Aman menyang Negara sing Watesan
  • Sambungan Simultan Tanpa wates
  • Dhukungan Shadowsocks
  • Dhukungan pelanggan sing luar biasa

Surfshark Cons

  • Kuwatir babagan fokus utama ing pemasaran lan kurang saka produk

Layanan kasebut nyedhiyakake enkripsi AES-256-GCM, WireGuard, OpenVPN, lan dhukungan IKEv2 sing kuwat, lan Shadowsock kanggo mbantu sampeyan ngubengi pamblokiran VPN. Iki dikombinasikake karo kabijakan tanpa log, lan saklar mateni kanggo njaga sampeyan yen sambungan sampeyan rusak.

Ngluwihi dhasar kasebut, Surfshark pancen wis mandhuwur ing babagan fitur.

fitur surfshark

Spoofing GPS, URL lan pemblokiran iklan, multi-hop, dhukungan P2P ekstensif, teknologi sandhi tambahan sing menehi tandha yen sampeyan bocor, lan mode 'ora bisa ditemokake kanggo piranti' sing ndhelikake piranti saka piranti liyane ing jaringan sing padha kabeh kasedhiya.

Umume, akeh fitur kanthi rega murah banget. Mesthi, VPN kanggo nyoba dina iki.

mriksa metu situs web Surfshark kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

… Utawa waca rinci Tinjauan Surfshark

4. CyberGhost (VPN paling apik kanggo Torrenting)

cyberghost

Price: Saka $ 3.49 saben wulan

Nyoba gratis: Uji coba gratis 1 dina (Kertu tanpa kredit dibutuhake kanggo periode uji coba)

Adhedhasar ing: Romania

server: 7200+ server VPN ing 91 negara

Protokol / enkripsi: OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPsec, Lightway. Enkripsi AES-256

Logging: Kebijakan nol-log

dhukungan: 24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 45 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting diidini

Streaming: Streaming Netflix, Disney +, Amazon Prime Video, Hulu, HBO Max / HBO Saiki + akeh liyane

fitur: Perlindhungan kebocoran DNS & IP pribadi, Kill-switch, Dedikasi peer-to-peer (P2P) & server game., Server "NoSpy"

Kesepakatan saiki: GRATIS 83% + GRATIS 3 wulan!

situs: www.cyberghost.com

CyberGhost minangka multi-platform, layanan VPN kabeh-siji-siji. Program kasebut kompatibel karo ora mung komputer Windows lan Mac, nanging PC Linux, uga smartphone Android lan iOS.

Pro CyberGhost

  • Uji coba gratis 1 dina (ora perlu kertu kredit)
  • Kebijakan Ora Ketat Log
  • Enkripsi 256-bit
  • Kacepetan VPN paling dhuwur
  • Ngalih mateni otomatis
  • Dhukungan multi-platform

Cons CyberGhost

  • Bisa larang regane yen ora ndhaptar suwene suwene
  • Ukur Data Dodgy Lan anonimitas
  • Ora pilihan sing apik kanggo negara sing wis disensor

Server NoSpy, miturut server kasebut, yaiku server sing disetel khusus ing fasilitas server keamanan dhuwur ing negara asal CyberGhost, Rumania. Saliyane iku, CyberGhost nawakake malware lan penyaringan iklan saliyane keamanan VPN.

CyberGhost minangka VPN sing mantep layanan karo klien Windows sing bisa disetel kanthi akeh kemampuan nalika digunakake kanthi gampang. 

fitur cyberghost

Aplikasi smartphone luwih standar, nanging isih kudu dihargai ing kene, saka Netflix lan iPlayer sing diblokir nganti rega telung taun sing terjangkau lan dhukungan obrolan langsung sing apik.

Umume, utamane karo server NoSpy, Cyberghost cocog kanggo Torrenting.

mriksa metu situs web CyberGhost kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

… Utawa waca sandi CyberGhost review

5. IPVanish (Paling apik digunakake ing Piranti Unlimited)

ipvanish

Price: Saka $ 3.75 saben wulan

Nyoba gratis: Ora (nanging kabijakan mbalekaken 30 dina tanpa takon)

Adhedhasar ing: Amerika Serikat (Five Eyes - FVEY - aliansi)

server: 1600+ server ing 75+ negara

Protokol / enkripsi: IKEv2, OpenVPN, L2TP / IPSec. Enkripsi 256-bit AES

Logging: Kebijakan nol-log

dhukungan: Telpon 24/7, live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting diidini

Streaming: Streaming Netflix, Hulu, Amazon Prime lsp (bisa uga ora bisa mbukak blokir layanan streaming populer kaya Netflix)

fitur: Kill-switch, split-tunneling, panyimpenan SugarSync, OpenVPN scrambling

Kesepakatan saiki: Penawaran winates, ngirit 65% kanggo rencana tahunan

situs: www.sampunas.com

IPVanish VPN bisa uga layanan VPN paling gedhe ing saindenging jagad. Mudhook Marketing, Inc. ngasilake aplikasi VPN, sing minangka salah sawijining sing paling tuwa. Nyedhiyakake pangguna kanthi koneksi sing aman lan pribadi uga sambungan cepet-cepet supaya bisa ngalami internet sing mbukak.

Pro IPVanish

  • Aplikasi sing ramah pangguna kanggo kabeh piranti
  • Log lalu lintas nol
  • Akses menyang aplikasi & situs web sing disensor
  • Protokol IKEv2, OpenVPN, lan L2TP / IPsec VPN
  • Lindhungi sambungan apa wae kanggo nangani data pribadi kanthi keamanan sing ora bisa diatur
  • Aman kabeh piranti sing sampeyan duweni tanpa tutup sambungan

Kontes IPVanish

  • Kurang server sing dioptimalake.
  • Adhedhasar ing AS dadi "Kebijakan Log Zero" bisa dipertanyakan
  • Mung sawetara server sing bisa digunakake karo Netflix
  • Iklan sing Disalahake 24/7/365 Dhukungan

Kanthi 10 sambungan simultan lan akeh server, IPVanish VPN minangka penawaran murah. Nanging, kabeh didhelikake ing desain rumit, lan perusahaan kasebut bisa nggunakake kabijakan privasi sing luwih transparan.

fitur ipvanish

IPVanish nawakake macem-macem fitur dhasar, kalebu switch kill, enkripsi kuat, lan kompatibilitas kanggo macem-macem protokol VPN. Program desktop, ing tangan liyane, ora duwe fungsi tunneling pamisah.

Secara umum, IPVanish biyen dadi 3 VPN paling dhuwur, nanging amarga perkembangane alon-alon, dheweke rada mlorot. Sanajan ngono, isih layanan VPN sing apik lan sampeyan kudu nyoba yen sampeyan pengin akeh sambungan VPN.

mriksa situs web IPVanish kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

6. PrivateVPN (Pilihan Streaming Paling Apik)

sriwijaya

Price: Saka $ 2.50 saben wulan

Nyoba gratis: Uji coba VPN 7 dina (rincian kertu kredit dibutuhake)

Adhedhasar ing: Swedia (aliansi 14 mata)

server: 100+ server ing 63 negara

Protokol / enkripsi: OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 & IPSec. Enkripsi 2048-bit nganggo AES-256

Logging: Ora ana kabijakan log

dhukungan: 24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting diidini

Streaming: Stream Netflix, Amazon Prime, Disney +, BBC iPlayer lan liya-liyane

fitur: 6 sambungan simultan. Saklar bandwidth & server tanpa wates

Kesepakatan saiki: Mlebu 12 wulan + Entuk 12 wulan EKSTRA!

situs: www.privatevpn.com

PribadiVPN, dununge ing Swedia, minangka panyedhiya layanan VPN paling misuwur. Duwe antarmuka sing gampang digunakake, nyedhiyakake anonimitas maksimum, sambungan sing aman banget, lan sambungan sing cepet banget. 

Pro PrivateVPN

  • Mbukak blokir Netflix lan situs liyane lan dianggep VPN paling apik kanggo streaming.
  • Tingkat keamanan paling dhuwur - sampeyan wis nyambung ing omah utawa ing Wi-Fi umum
  • Bebas saka ngawasi lan ngangkut barang; rincian pribadi sampeyan ora bisa dituduhake karo sapa wae
  • Obrolan langsung lan dhukungan remot kontrol
  • Enkripsi OpenVPN 2048-bit nganggo AES-256

KonsekuensiVPN Pribadi

  • Jaringan server cilik
  • Kill switch kasedhiya mung kanggo Windows
  • Masalah kinerja utamane karo klien seluler
  • Swedia minangka anggota saka "14 mata ”aliansi intelijen

Iki menehi bandwidth tanpa wates lan mbukak kunci materi sing diwatesi geo ing server sing aman, nglindhungi sampeyan saka pamrentah lan peretas kanthi enkripsi kelas militer.

PrivateVPN gumunggung fitur keamanan lan privasi sing apik, gampang digunakake, lan nawakake kacepetan streaming cepet lan cepet. Fitur keamanan kalebu enkripsi 256-bit AES, kabijakan tanpa log, lan tombol pembunuh, antara liya.

fitur pribadi

Saliyane iku, Torrenting didhukung lan dheweke malah ngidini Tor liwat VPN. Umumé, rada winates, nanging layanan VPN sing apik.

mriksa metu situs web PrivateVPN kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

7. VyprVPN (Opsi Keamanan Paling Apik)

vyprvpn

Price: Saka $ 1.67 saben wulan

Nyoba gratis: Ora (nanging kabijakan mbalekaken 30 dina tanpa takon)

Adhedhasar ing: Swiss

server: 700+ server ing 70 negara

Protokol / enkripsi: WireGuard, OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, IKEv2, Chameleon. AES-256.

Logging: Ora ana kabijakan log

dhukungan: 24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting (ora nganggo rencana gratis)

Streaming: Stream Netflix, Amazon Prime, Disney +, BBC iPlayer lan liya-liyane

fitur: Chameleon ™ VPN protokol, proteksi VyprDNS ™, panyimpenan maya VyprVPN. Perlindhungan Wi-Fi umum, Pateni-ngalih

Kesepakatan saiki: Ngirit 84% + entuk 12 wulan GRATIS

situs: www.karajingan.com

VyprVPN minangka perusahaan VPN sing cepet, dipercaya, lan aman sing bermarkas ing Swiss, negara sing duwe undang-undang privasi sing apik sing nglindhungi hak pangguna internet kanthi maksimal. Tujuane platform yaiku nyedhiyakake privasi online kanggo kabeh wong, ing endi wae.

VyprVPN Pros

  • Nyedhiyakake fitur keamanan sing kuwat
  • Nawakake garansi dhuwit bali 30 dina
  • Apik kanggo mbukak blokir layanan & situs!
  • Torrenting
  • Ora ana bocor DNS
  • Server DNS kepemilikan
  • Terowongan pamisah ing macOS

VyprVPN Cons

  • Jaringan server sing relatif cilik
  • Wektu sambungan alon
  • Aplikasi iOS winates

VyprVPN minangka panggunaan sing gampang digunakake layanan kanthi antarmuka pangguna-loropaken sing nampilake akeh fitur menyang paket kompak. Nduwe antarmuka apik tenan sing adaptasi karo saben layar piranti / sistem operasi tanpa mengaruhi ukuran utawa susunan elemen.

fitur vyprvpn

VyprVPN uga aman lan gampang digunakake ing piranti utawa sistem operasi apa wae. VyprVPN uga nawakake kabijakan No-log, Obfuscation, lan rahasia maju Perfect, saliyane fitur keamanan standar industri kaya enkripsi AES 256-bit, protokol aman, lan switch kill.

mriksa situs web VyprVPN kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

8. Paling CepetVPN (Pilihan Privasi Paling Apik)

paling cepet

Price: Saka $ 1.11 saben wulan

Nyoba gratis: Ora (nanging kabijakan mbalekaken 15 dina tanpa takon)

Adhedhasar ing: Kapuloan Cayman

server: 350+ server ing 40 negara

Protokol / enkripsi: OpenVPN, IKEv2, IPSec, OpenConnect, L2TP. Enkripsi 256-bit AES

Logging: Ora ana kabijakan log

dhukungan: Dhukungan obrolan langsung 24/7. Garansi dhuwit bali 15 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting (ora nganggo rencana gratis)

Streaming: Streaming Netflix, Amazon Prime, Disney +, HBO Max lan liya-liyane

fitur: Kacepetan cepet banget. 2TB saka panyimpenan maya Internxt. Sambungake nganti 10 piranti. Pateni-ngalih. Ora ana bocor IP, DNS utawa WebRTC. 2TB saka panyimpenan maya Internxt

Kesepakatan saiki: Panyimpenan maya Internt 2TB gratis + diskon nganti 90%

situs: www.fastestvpn.com

Kanthi kabeh kemampuan sing ana ing piranti lunak VPN paling cepet, sampeyan bisa ngontrol lan nglindhungi browser. Iki ngatasi watesan lan ngidini pangguna ngakses konten situs web sing diwatesi geo saka ngendi wae ing internet, nyedhiyakake pengalaman online sing terus-terusan. 

Pros paling cepetVPN

  • Keamanan & privasi padhet
  • Ndhukung streaming-streaming lan P2P
  • Ora ana aliansi pengawasan internasional utawa undang-undang retensi data
  • Torrenting: Sampeyan bakal bisa torrent file ing FastestVPN
  • Pateni-mateni: sanajan VPN gagal, data bakal tetep dilindhungi

Cons paling cepetVPN

  • Mung siji titik sambungan kanggo Netflix
  • Nganggo wektu suwe kanggo nyambung menyang server VPN
  • Ora Ana Tunneling Split

Paling cepetVPN minangka salah sawijining rekomendasi paling dhuwur kanggo privasi. Amarga perusahaan kasebut bermarkas ing Kepulauan Cayman, ora bakal bisa dipeksa nyerahake informasi klien menyang pamrentah, lan kabijakan pembalakan mung njaga data minimal kanggo njaga akun sampeyan, ora kalebu lalu lintas lan kegiatan online sampeyan. VPN paling cepet ora kasedhiya paling cepet.

fitur paling cepet

Nanging, yen sampeyan duwe kacepetan internet cepet, sampeyan bakal migunani. Sanajan jaringan server sing winates matesi alternatif sampeyan, cacat iki bisa uga ora dadi masalah ing wektu sing cedhak.

Sampeyan bisa uga luwih kompetitif tinimbang layanan VPN liyane amarga ora ana uji coba gratis lan jaminan dhuwit bali winates banget. Nanging, iki ora mesthi dadi perkara sing elek.

mriksa situs web paling cepetVPN kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

9. Hotspot Shield (Server China & UEA Paling Apik)

tameng hotspot

Price: Saka $ 7.99 saben wulan

Nyoba gratis: Uji coba VPN 7 dina (rincian kertu kredit dibutuhake)

Adhedhasar ing: Amerika Serikat (Five Eyes - FVEY - aliansi)

server: 3200+ server ing 80+ negara

Protokol / enkripsi: IKEv2 / IPSec, Hydra. Enkripsi 256-bit AES

Logging: Sawetara kayu sing disimpen

dhukungan: Dhukungan tech live 24/7. Garansi dhuwit bali 45 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting (ora nganggo rencana gratis)

Streaming: Streaming Netflix, Hulu, YouTube, Disney + lan liya-liyane

fitur: Protokol Hydra Paten. Bandwith tanpa wates. HD streaming kanthi data tanpa wates. Kalebu antivirus, pangatur tembung sandhi, lan pamblokir spam-call

Kesepakatan saiki: Penawaran winates HotSpot Shiled - Ngirit nganti 40%

situs: www.hotspothield.com

hotspot Shield minangka program VPN premium sing digunakake ing iOS, Android, Mac OS X, lan Windows. Kanggo internet sing luwih mbukak, program iki mbantu pangguna kanthi ngidini ngakses materi regional utawa geo-lock.

Pro Shield Hotspot

  • Aplikasi ora ana bocor IP, DNS & WebRTC
  • Aplikasi VPN sing ramah pangguna kanggo piranti populer
  • Salah sawijining VPN paling cepet ing saindenging jagad
  • Rahasia sing sampurna karo enkripsi AES-256 lan saklar mateni.
  • Kebijakan Ora ana logging
  • Mblokir UAE, China, Iran, Turki, Pakistan, Bahrain

Hotspot Shield Cons

  • Aplikasi gratis nuduhake informasi karo pengiklan
  • Hotspot Shield diregani ing pungkasan premium pasar
  • Layanan Adblocker ora kasedhiya.
  • Ora kompatibel karo sistem game

hotspot Shield ngidini sampeyan browsing web kanthi aman lan anonim, uga ngganti lokasi browsing kanggo ngakses materi sing diblokir ing wilayah sampeyan.

Hotspot Shield VPN katon apik banget lan duwe jaringan server sing cocog, nanging cara menehi monetisasi tingkat langganan gratis ing seluler, nyumelangake janji anonimitas.

fitur tameng hotspot

Ana kompromi karo produk apa wae, nanging Hotspot Shield ora mung pakewuh. Sanajan asil tes kacepetan sing apik, ora kalebu WireGuard ing platform sing paling umum. Mahal banget, nanging ana pilihan gratis. 

Sanajan opsi anggota gratis iku substansial, watesan data lan meksa pariwara kanggo pangguna Android gratis.

mriksa situs web Hotspot Shield kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

10. ProtonVPN (VPN Gratis Terbaik ing taun 2021)

protonvpn

Price: Saka $ 4 saben wulan

Rencana gratis: Ya (1 sambungan VPN, ngakses konten sing diblokir)

Adhedhasar ing: Swiss

server: 1200+ server ing 55 negara

Protokol / enkripsi: IKEv2 / IPSec & OpenVPN. AES-256 kanthi 4096-bit RSA

Logging: Ora ana kabijakan log

dhukungan: 24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting (ora nganggo rencana gratis)

Streaming: Streaming Netflix, Disney +, Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu, Hotstar + liyane

fitur: Dhukungan TOR internal, Kill-switch. Bandwith tanpa wates. Nganti 10 piranti. Nyaring DNS Adblocker (NetShield)

Kesepakatan saiki: OFF 33% kanthi rencana 2 taun - Ngirit $ 241

situs: www.protonvpn.com

ProtonVPN nduweni tingkat keanggotaan gratis paling apik sing ditemoni, lan tingkatan premium menehi sampeyan akses menyang macem-macem fitur privasi kanthi rega sing padha. 

ProtonVPN Pros

  • Enkripsi & protokol sing kuwat
  • Torrenting
  • Ora ana kebocoran lan Kebijakan Logging
  • Ndhukung browser Tor & P2P
  • Pangguna-lestari
  • Rencana sing fleksibel lan murah

Cons ProtonVPN

  • Dhukungan Lacks WireGuard
  • Rawan blok VPN
  • Server kadang alon

Kasunyatan sing ProtonVPN adhedhasar ing Swiss nyedhiyakake kauntungan privasi langsung kanggo kompetisi. Negara kasebut duwe peraturan privasi sing ketat, independen saka Amerika Serikat lan Uni Eropa, lan dudu bagean saka negara kasebut 5/9/14 Aliansi ngawasi intelijen mata.

Ing kabeh aplikasi Android, iOS, Linux, lan Windows, ProtonVPN ujar manawa nggunakake OpenVPN (UDP / TCP) lan IKEv2, kabeh kalebu alternatif sing apik lan aman. Mung IKEv2 sing didhukung dening aplikasi macOS.

fitur protonvpn

Minangka kesimpulan, aku bakal menehi saran ProtonVPN. Pancen angel golek VPN gratis sing ora kompromi privasi sampeyan lan nawakake bandwidth tanpa wates, nanging versi Gratis kasedhiya.

mriksa situs web ProtonVPN kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

Apa sing diarani VPN? Kepiye Cara Kerja?

Yen sampeyan wis maca artikel iki, mesthine sampeyan wis ngerti apa kasebut VPN. Mula amarga iki, kita bakal njaga bagean iki supaya tetep cekak.

VPN cekak kanggo Jaringan Pribadi Virtual. Iku tegese piranti sampeyan pribadi nyambung menyang server ing saindenging jagad. Nganti sawetara taun kepungkur, panggunaan utama yaiku ngidini karyawan ngakses sistem komputer perusahaan tanpa resiko bocor data.

opo vpn iku

Nanging, taun-taun pungkasan nggawe layanan VPN komersial. Tujuane isih dijaga supaya informasi tetep pribadi, nanging wektu iki dadi data lan informasi sampeyan dhewe. Iki amarga tambah akeh rasa ora seneng amarga terus dilacak lan dipantau dening pamrentah lan perusahaan.

Kajaba iku, sampeyan ngidini sampeyan tampil ing lokasi sing beda-beda saka lokasi sampeyan pancen sejatine. Mupangate yaiku sampeyan bisa ngakses konten sing diwatesi kanthi geografis. Umume wong nggunakake fitur iki kanggo entuk akses menyang konten streaming sing luwih gedhe.

Cekakipun, VPN nyedhiyakake sampeyan lapisan privasi lan akses menyang konten sing diblokir kanthi geografis.

Apa sing Bisa Digunakake VPN?

Nalika nerangake layanan VPN, ana macem-macem panggunaan. Sanajan teknologi sing cukup gampang, sambungan sing dienkripsi lan akses menyang server ing saindenging jagad bisa nyedhiyakake macem-macem panggunaan.

Nanging, ana telung sebab utama sing nggunakake VPN wong.

Stream Global

Amarga hak cipta lan alesan kontrak konten streaming beda-beda miturut negara. Contone, Hulu mung kasedhiya kanggo warga AS lan BBC iPlayer mung kasedhiya kanggo warga Inggris. Kajaba iku, perpustakaan Netflix beda-beda gumantung ing antarane negara.

Kanthi VPN sampeyan bisa ngakses kabeh layanan streaming favorit.

Amazon Prime VideoAntena 3Apple tv +
BBC iPlayerbeIN OlahragaCanal +
CBCChannel 4Crackle
CrunchyrollDAZNPanemuan +
Disney +TV DRDStv
ESPNFacebookfuboTV
Prancis TVGloboplayGmail
GoogleHBO (Maks, Saiki & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLoketNetflix (AS, UK)
Saiki TVTV ORFPeacock
PinterestProSiebenRaiPlay
Rakuten vikishowtimeLangit Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
TinderTwitterTampilan
WikipediaVuduYouTube
Zattoo6play

Iki tegese sampeyan bisa uga ora duwe pirang-pirang konten streaming. Nalika warga Us duwe akses menyang perpustakaan streaming paling gedhe, bisa uga ilang konten.

Kanthi ngganti lokasi sampeyan nggunakake VPN, sampeyan bisa uga katon ing negara liya, mula ngakses perpustakaan streaming menyang situs kasebut.

Nanging, ana rong masalah cilik (nanging untunge bisa diatasi) karo teori iki.

Sawetara layanan nyoba mblokir VPN lan proxy. Iki kanggo netepi kewajiban. Untunge, VPN duwe insinyur jaringan sing luwih apik tinimbang layanan streaming kasebut. Mula layanan VPN sing cocog, kalebu sing ana ing dhaptar iki, bakal bisa ngatasi larangan kasebut.

Masalah nomer loro yaiku umume layanan mbutuhake metode pembayaran lokal. Nalika nganggep dheweke angel ditiru, sampeyan bakal kaget.

Lindhungi Privasi Sampeyan

Kanthi ndhelikake alamat IP lan ndhelik sambungan sampeyan bakal entuk lapisan privasi. Iki duwe akeh mupangate, nanging umume wong seneng kasunyatane bakal ndadekake pemerintah lan perusahaan luwih angel nglacak sampeyan. Iki tegese kegiatan sampeyan bakal luwih pribadi lan aman.

Nanging, aja mikir sedetik yen VPN menehi sampeyan privasi lengkap. Tetep online kanthi pribadi dadi luwih angel, lan isih ana akeh langkah liyane. Dadi, nalika VPN ora menehi privasi lengkap, iku langkah ing arah sing bener.

Aman Sambungan Internet Sampeyan

Amarga trowongan VPN nggawe sambungan enkripsi ing antarane sampeyan lan server VPN, kabeh sing ana ing antarane dilindhungi. Iki migunani amarga mbantu nglindhungi sambungan internet lan nyuda kemungkinan ana wong sing meretas sampeyan.

Ngatasi Pemblokiran Geo Lokal

Penyedia VPN uga bisa mbantu ngatasi blokade lokal.

Skenario sing paling umum kanggo iki yaiku Great Firewall ing China. Pamrentah China mblokir akses menyang akeh konten kanggo wargane. Iki carane nyoba lan bias ndeleng lan ngontrol. Sanajan iki paling misuwur, dheweke ora mung negara sing nglakoni.

Kajaba iku, panyedhiya layanan internet uga bisa ngalangi akses menyang sawetara konten. Contone, ing Inggris, akeh sing mblokir porno, lan ing negara liya mblokir torrenting. Kanthi nyambung menyang server VPN sampeyan bisa ngatasi blokade kayata iki.

Fitur VPN Sing Kudu Duwe Golek

VPN, kaya akeh layanan online, ora digawe padha. Sampeyan ora pengin dheweke dadi salah siji, amarga kita kabeh duwe kebutuhan sing beda. Sawetara pengin privasi liwat kapabilitas streaming, sing liyane nyepetake lokasi server. Amarga kasus panggunaan wong beda-beda, luwih becik ana macem-macem pilihan sing bisa dipilih.

Dadi, babagan layanan VPN sing paling apik, iki fitur sing kudu digatekake.

Kaya sing wis diandharake, kasus panggunaan bakal beda-beda. Mula, sampeyan bisa uga ngerteni sawetara perkara kasebut luwih penting tinimbang liyane.

Kacepetan & Kinerja

Preduli saka apa sing pengin digunakake kanggo layanan VPN, kacepetan iku penting kanggo kabeh wong. Sambungan alon ora ngidini sampeyan stream, torrent, utawa nyatane, nggunakake internet kanthi cara sing migunani.

Mulane, kacepetan iku utomo. Untunge, kabeh layanan VPN paling apik sing wis didhaptar ing ndhuwur duwe kecepetan sing gedhe.

Nanging, elinga yen kacepetan VPN beda-beda gumantung karo macem-macem faktor. Kaya ing lokasi sampeyan, ing endi sampeyan nyambungake, piranti, standar enkripsi, lsp. Mula, yen sampeyan entuk kacepetan sing ora apik, mesthine sampeyan ora duwe kesalahan VPN lan sampeyan bakal entuk sambungan sing ala karo liyane VPN uga.

Yen kacepetan luwih cepet dadi prioritas utama sampeyan bisa mbukak tes kacepetan nggunakake alat kayata TestMy.Net lan SpeedTest.Net.

price

Ing jagad sing ideal, VPN bakal bebas amarga entuk manfaat positif kanggo populasi. Nanging, VPN gratis arang banget - luwih saka mengko.

Supaya keputusan sampeyan dadi luwih angel Rega VPN udakara $ 2 nganti $ 20 saben wulan lan munggah. Kanggo nganggep manawa layanan $ 2 bakal nyedhiyakake level layanan sing padha karo $ 20 banget. Nanging, kanggo nganggep layanan $ 20 saben wulan kanthi otomatis luar biasa uga keterlaluan.

Sampeyan bisa uga bakal ngerteni yen $ 8.32 / wulan ExpressVPN minangka salah sawijining VPN sing larang banget ing dhaptar layanan VPN paling apik iki. Nanging isih rangking nomer 2. Iki amarga, miturut aku, rega minangka faktor sing sithik banget. 

Mesthi ing $ 2.49 Surfshark luwih murah nanging ngombe luwih sithik bir utawa kopi sajrone wulan lan sampeyan ana ing papan sing padha. Kajaba iku, kanggo umume VPN, apa sing dicritakake - sampeyan entuk sing mbayar.

Kanthi VPN paling akeh, rencana taunan bakal paling murah dibandhingake karo rencana saben wulan. Nanging, sawetara sing menehi rencana rong taun malah telung taun. Disaranake sampeyan ngindhari, amarga teknologi lan perusahaan berkembang kanthi cepet, mula sampeyan ora bakal ngerti kahanane telung taun wiwit saiki.

Untunge, kabeh VPN uga nawakake garansi dhuwit bali 14 utawa 30 dina utawa nyoba gratis kanggo nyoba. Kanthi cara iki sampeyan bisa nyoba macem-macem layanan lan mutusake layanan sing cocog kanggo sampeyan.

Protokol lan Keamanan sing Didhukung

Nalika nerangake keamanan VPN bisa dadi penting banget. Mesthine, yen sampeyan mung nggunakake kanggo ngakses konten lan streaming sing diwatesi geo, iki bakal ora pati penting kanggo sampeyan. Kanggo wong liya, penting kanggo mriksa rincian keamanan layanan VPN sing sampeyan pilih.

Protokol VPN sing paling populer yaiku:

ProtokolkacepetanEnkripsi & KeamananstabilitasstreamingNuduhake File P2P
OpenVPNmehGoodGoodGoodGood
PPTPmehApilSedhengGoodGood
IPSecSedhengGoodGoodGoodGood
L2TP / IPSecSedhengSedhengGoodGoodGood
IKEv2 / IPSecmehGoodGoodGoodGood
SSTPSedhengGoodSedhengSedhengGood
WireGuardmehGoodApilSedhengSedheng
Waca rangkeng-mehGoodGoodSedhengSedheng

OpenVPN minangka protokol VPN sing paling populer. Ana uga liyane, kayata ExpressVPN Jalan tol (sing wis digawe open-sourced).

Faktor paling gedhe lan paling penting yaiku standar enkripsi. Cekakipun, level enkripsi nemtokake manawa angel komputer kanggo ngitung data nyata sing sampeyan kirim. 

Nanging, sawetara perusahaan nyedhiyakake biaya sadurunge lan bakal adol uwuh sing lawas. Untunge sampeyan, kita wis nyoba saben layanan VPN ing dhaptar iki lan kabeh duwe standar enkripsi sing apik.

Enkripsi tingkat dhuwur ora njamin keamanan sing apik minangka standar. Perusahaan VPN uga kudu duwe perlindungan bocor paling anyar. Amarga sambungan VPN dibangun saka pirang-pirang lapisan, ana macem-macem kesempatan kanggo alamat IP asli sampeyan bisa diresiki. 

Pelaku utama yaiku Bocor DNS lan webRTC. Ngerti, IP asli sing bocor ora apik kanggo keamanan. Untunge, kabeh layanan VPN utama nyegah. Nanging, ati-ati yen sampeyan nggunakake IPv6 amarga kurang didhukung.

Saliyane standar keamanan enkripsi lan perlindungan kebocoran, sampeyan uga kudu ngerti apa fitur keamanan liyane sing VPN. Contone mateni switch, VPN multi-hop, lan dhukungan Tor. Sampeyan bisa maca luwih lengkap babagan iki ing situs, lan ing review rinci, kita nutupi fitur keamanan tambahan sing ana ing saben VPN.

Logging

Salah sawijining sebab kenapa akeh wong nggunakake VPN yaiku nglindhungi panggunaan internet saka perhatian sing ora dikarepake. Apa pamrentahan, ISP, utawa mung perusahaan, kabeh wong duwe sebab. Kanthi jujur, kita ora ngerteni yen "yen sampeyan ora ndhelikake, kenapa nggunakake siji".

Cetha yen VPN nyimpen log, mula bakal bisa ngalahake kabeh tujuane. Untunge umume perusahaan VPN mung nyimpen log sambungan kanggo nambah layanan iki.

Privacy

Saliyane ngangkut barang, sampeyan uga menehi perusahaan VPN akses menyang jeneng, rincian bank, lan uga alamat. Mula, kudu dianggep trampil. Tansah mriksa kabijakan privasi lan syarat lan katemton perusahaan kanggo ndeleng kepiye cara ngatur data. Iki bisa mbukak akeh babagan perusahaan.

Piranti sing didhukung

Yen sampeyan nggunakake VPN kanggo privasi, sampeyan kudu nyambung terus. Kaya sing wis dibahas ing ndhuwur, ana sawetara fitur keamanan sing bisa mbantu.

Nanging, akeh fitur keamanan sing ora nulungi sampeyan yen VPN mung aktif ing komputer.

Mula penting yen VPN sing sampeyan pilih bisa mbukak ing piranti sampeyan. Untunge kabeh layanan VPN paling apik sing dipilih duwe dhukungan kanggo kabeh piranti utama lan sistem operasi. Iki kalebu Linux lan ora mung Windows, Mac, Android, lan iOS. Umume, ora mung instruksi persiyapan nanging uga aplikasi asli.

Kajaba iku, kabeh ngidini sampeyan nyambung paling ora telung piranti sekaligus. Iki mesthekake yen sampeyan bisa nyambung komputer, telpon, lan tablet kabeh bebarengan. Sawetara malah ngidini piranti tanpa winates digunakake ing wektu sing padha, sing yen sampeyan apikan bisa uga nglindhungi kabeh kanca lan kulawarga kanthi siji akun.  

Streaming lan Torrenting

Kaya sing wis dibahas sadurunge, rong panggunaan VPN sing paling populer yaiku torrenting lan streaming sing ora diblokir. Sing jelas, sampeyan pengin layanan VPN paling apik supaya bisa nyedhiyakake iki.

Cekakipun, kabeh VPN ing dhaptar iki bakal ngidini sampeyan torrent kanthi aman lan aman. Sawetara duwe watesan babagan lokasi sing diidini digunakake kanggo iki, mula elinga wae.

Kajaba iku, level blokir streaming kasebut uga beda-beda ora mung karo panyedhiya nanging uga tanggal. Mula, yen ana saluran utawa layanan khusus sing pengin sampeyan blokir, diajak dhukungan pelanggan layanan VPN sadurunge ndhaptar.

Tambahan

Bab liyane sing kudu dieling-eling nalika milih layanan VPN yaiku ekstra ekstra sing ditawakake. Contone, sawetara saiki wis miwiti nawakake manajer sandhi, panyimpenan cloud, lan sing padha.

Nalika iki apik banget, aja nganti iki dadi faktor penentu sampeyan.

Dhukungan pelanggan

Pungkasan, luwih becik goleki sistem dhukungan layanan VPN. Sampeyan kudu nimbang jinis dhukungan sing ditawakake, uga jangka wektu sing ditawakake. Duwe dhukungan email sing mbales pitakon sampeyan ing 3-5 dina iku ora cocog.

Untunge, umume layanan VPN duwe dhukungan langsung 24/7. Sing ora, duwe layanan dhukungan email biasane balesan kanthi tepat wektu. Ing sajujure kejujuran, sajrone nyoba VPN sajrone pirang-pirang taun, kita mung bisa ngeling-eling sawetara wektu nalika obrolan nyata perlu banget.

Sawetara perusahaan malah duwe forum komunitas lan Wikipedia kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah. Iki apik banget amarga sampeyan bakal asring nemokake tips & trik pitulung, uga jawaban kanggo masalah umum.

Cara Nguji Layanan VPN

Sayange, ana akeh situs perbandingan VPN sing ora nyoba layanan VPN apa wae, lan mung menehi informasi maneh saka situs web. Luwih ala maneh, kita wis krungu sawetara sing durung nate nggunakake layanan VPN!

Kita mikir mung adil lan nyoba saben layanan VPN sing wis didhaptar. Mula, sampeyan ora bakal nemokake siji ing situs sing durung dites lan ditliti kanthi jero.

Tes kita cukup gampang nanging sekaligus intensif banget. Kita ndeleng kabeh fitur sing kasebut ing ndhuwur lan yen bisa, kita ora mung njupuk tembung panyedhiya VPN nanging uga nyoba kanggo awake dhewe. Kanggo entuk gambaran sing luwih apik babagan jero komentar, waca salah sawijining ulasan.

Layanan VPN Gratis

Ing jagad sing saben wong nyekel dompet kasebut kanthi kenceng, VPN gratis mundhak banget. Sayange, minangka paribasan sampeyan ora bisa entuk apa-apa. Iki bener kanggo VPN sing bener. Nanging, layanan VPN gratis bisa dipérang dadi rong kategori; "Scam" lan pemasaran.

Ayo miwiti karo VPN gratis kanggo pemasaran amarga topik sing luwih gampang dibahas. Akeh VPN profil dhuwur, kalebu sawetara ing dhaptar iki, duwe VPN gratis. Tujuane yaiku kanggo narik kawigaten para pelanggan, lan ing jangka panjang, ganti dadi pangguna sing mbayar.

Kanggo matesi biaya kasebut, lan duwe kesempatan bathi, iki kudu diwatesi. Nyatane, umume, sampeyan mung ngidini sampeyan nggunakake transfer data kanthi winates. Dadi, iki bisa dadi paling apik yen sampeyan mung butuh VPN kanggo tugas tartamtu nanging mesthi ora ing jangka panjang.

Kategori VPN gratis liyane yaiku "scam". Kita nggunakake tandha kutipan amarga ora kabeh iku apus kanthi istilah sing paling ketat. Nanging, 99% VPN gratis ing kategori iki bakal nyedhiyakake layanan subpar lan nyolong data sampeyan. Malah luwih elek, sawetara uga masang malware ing piranti sampeyan.

Tuladha misuwur VPN gratis sing ala yaiku Hola. Hola nyedhiyakake sampeyan layanan VPN gratis tanpa wates. Sing ora dingerteni akeh wong yaiku yen padha adol data lan nggunakake sambungan internet kanggo VPN mbalikke. Untunge, wiwit semana, akeh wong sing ngerti manawa VPN gratis, umume, ora ana regane.

Apa VPN Gratis Paling Apik?

Yen sampeyan kurang dhuwit nanging butuh VPN, mula aku nyaranake ProtonVPN. Nanging ngidini panggunaan tanpa wates nanging duwe katrampilan kanthi cepet. Iki sampurna amarga tegese sapa wae sing butuh bisa nggunakake layanan iki, nanging ora bisa dilecehke karo arus lan streaming.

Rencana gratis ProtonVPN Nawakake:

  • 23 server ing 3 negara
  • 1 sambungan VPN
  • Kacepetan sedheng
  • Kawicaksanan ora log
  • Akses konten sing diblokir

Pitakonan Paling Sering

Mangkene sawetara pitakon sing asring ditakonake babagan nggunakake VPN, lan layanan VPN paling apik.

Yen aku duwe VPN menyang kantor, apa aku butuh layanan VPN?

VPN bisnis lan komersial digunakake kanthi prinsip sing padha. Nanging, sing sadurunge ora bakal menehi perlindungan, blokir streaming utawa anonim. Kasunyatane, perusahaan sampeyan bisa uga bakal ngilangi sampeyan yen nggunakake server kanggo torrent utawa nonton Netflix.

Apa VPN sah?

Ing umume negara, VPN 100% sah. Nanging, ana dhaptar dhaptar negara sing ora ana. Negara kasebut yaiku Belarus, China, Iran, Irak, Oman, Rusia, Turki, Uganda, UEA, lan Venezuela.

Apa Sampeyan Bisa dipercaya karo Perusahaan VPN?

Kita 99% yakin sampeyan bisa dipercaya perusahaan VPN ing dhaptar iki. Sayange, mesthi bakal ana lapisan paranoia lan sampeyan kudu mutusake apa sampeyan yakin apa sing diandharake perusahaan VPN. Amarga kabeh wong sing ana ing dhaptar iki nyoba jujur ​​lan transparan, kita seneng yakin manawa dheweke bisa dipercaya.

VPN sing paling apik?

ExpressVPN lan NordVPN minangka rong panyedhiya utama sing bisa dipilih. NordVPN minangka salah sawijining layanan VPN paling apik ing pasar lan yen sampeyan pengin miwiti kanthi cepet, aja ragu-ragu ndhaptar langsung. ExpressVPN minangka pilihan kanggo sampeyan yen sampeyan ora preduli mbayar luwih akeh kanggo fitur tambahan lan fungsi sing luwih apik.

VPN sing Paling Cepet?

Saka pengujian, NordVPN VPN paling cepet. Nanging, kabeh VPN ing dhaptar iki cepet banget. Asil sampeyan bakal beda-beda miturut sawetara faktor, nanging kita yakin 100% sampeyan ora bakal kuciwa karo VPN kasebut.

Apa Aku Bisa Nggawe VPN Dhewe?

Ya, bisa dibangun VPN dhewe. Nanging, panggunaan kasebut bakal beda karo layanan VPN komersial. Iki amarga ora bakal ana anonimitas utawa akses ing saindenging jagad.

Summary

Dadi sampeyan duwe. Layanan VPN paling apik "cekak".

Muga-muga, sampeyan saiki wis ngerti babagan apa sing diarani VPN, cara kerjane, lan mupangat sing gedhe.

Kajaba iku, pilihan layanan VPN paling apik kanthi deskripsi sampeyan ngidini sampeyan milih VPN sing sampurna.

Mlebu menyang NordVPN, layanan VPN paling apik, dina iki lan entuk akses menyang konten ing saindenging jagad lan ngamanake sambungan internet sampeyan kanthi padha. Kanthi NordVPN sampeyan ora bakal kelangan!