12 Layanan VPN Paling Apik (lan 2 Sampeyan Kudu Ngindhari)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Nganti sawetara taun kepungkur milih layanan VPN paling apik ⇣ cukup langsung. Mung ana telung pesaing utama lan dheweke nawakake uga padha.

Saiki, ana atusan layanan VPN lan saben VPN duwe kekuwatan lan kelemahane dhewe. Begjanipun, kita kene kanggo njupuk keputusan milih layanan VPN paling apik kanggo sampeyan gampang.

Ringkesan cepet:

  1. ExpressVPN - Layanan VPN keamanan, kacepetan, lan hardware paling apik ing 2023 ⇣
  2. PIA - Jaringan server VPN sing gedhe banget, kacepetan cepet kanggo streaming lan torrent ⇣
  3. NordVPN - Rega murah, keamanan sing kuat lan fitur privasi kanggo browsing anonim, streaming & torrent ⇣
  4. SurfShark - Layanan VPN murah paling apik tanpa kompromi babagan kacepetan, keamanan, lan privasi ⇣

NordVPN minangka salah sawijining layanan VPN paling apik ing pasar lan yen sampeyan pengin miwiti kanthi cepet, aja ragu-ragu langsung mlebu. Yen sampeyan ora mikir mbayar luwih akeh kanggo keamanan lan kacepetan ekstra, banjur ExpressVPN yoiku #1 Pilihan VPN.

Nanging, VPN minangka keputusan pribadi, mula waca opsi kanggo ndeleng manawa pilihan liyane cocog karo sampeyan.

VPN paling apik ing 2023 kanggo Privasi, Streaming, lan Torrenting

Kanthi atusan layanan VPN ing pasar, kepiye sampeyan nemokake VPN sing paling apik kanggo digunakake? Ayo goleki jaringan pribadi virtual paling ndhuwur kanggo 2023.

Ing pungkasan dhaptar iki, aku uga wis nyakup loro VPN paling awon sing disaranake supaya sampeyan ora adoh.

1. ExpressVPN (Fitur Privasi lan Kecepatan sing Ora Bisa Dikalahake)

expressvpn

Price: Saka $ 8.32 saben wulan

Nyoba gratis: Ora (nanging kabijakan mbalekaken 30 dina "ora takon"

Adhedhasar ing: Kepulauan Virgin Inggris

server: 3000+ server ing 94 negara

Protokol / enkripsi: OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPsec, Lightway. Enkripsi AES-256

Logging: Kebijakan nol-log

dhukungan: 24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting diidini

Streaming: Stream Netflix, Hulu, Disney +, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, HBO Go, lan liya-liyane

fitur: DNS pribadi, Kill-switch, Split-tunneling, protokol Lightway, Piranti tanpa wates

Kesepakatan saiki: OFF 49% + GRATIS 3 Wulan

situs: www.expressvpn.com

ExpressVPN duwe jaringan sing dilindhungi enkripsi adhedhasar CA-4096-bit, sing dianggep paling apik ing industri. Pangguna bisa milih saka luwih saka 145 lokasi VPN ing 94 negara beda kanggo kinerja sing optimal.

ExpressVPN Pros

  • Kacepetan cepet banget ing kabeh lokasi server
  • Ora Ana Kebijakan Logging
  • Dhukungan Pelanggan sing Fantastic
  • Antarmuka pangguna-loropaken
  • Mbukak blokir situs streaming kayata Netflix

Ekspres ExpressVPN

  • Rada larang regane
  • Setelan & Konfigurasi Terbatas
  • Kacepetan alon karo protokol OpenVPN

ExpressVPN punika Jack nyata kabeh perdagangan, saged mbukak blokir kabeh jinis materi wilayah-dikunci, bypassing Great Firewall China, lan ngundhuh file gedhe kanthi cepet.

fitur expressvpn

Nalika nerangake streaming, luwih apik tinimbang kompetisi. Aku nantang sapa wae sing nemokake VPN sing nawakake keamanan sing luwih canggih nalika sederhana lan ramah pangguna.

mriksa metu situs web ExpressVPN kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

… Utawa waca sandi rinci review ExpressVPN

2. Akses Internet Pribadi (Jaringan VPN Massive & Rega Murah)

akses internet pribadi

Price: Saka $ 2.03 saben wulan

Nyoba gratis: Ora ana rencana gratis, nanging njamin dhuwit bali 30 dina

Adhedhasar ing: Amerika Serikat

server: 30,000 server VPN sing cepet lan aman ing 84 negara

Protokol / enkripsi: Protokol WireGuard & OpenVPN, enkripsi AES-128 (GCM) & AES-256 (GCM). Server proxy Shadowsocks & SOCKS5

Logging: Kabijakan ora ana log sing ketat

dhukungan: 24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting diidini

Streaming: Stream Netflix US, Hulu, Amazon Prime Video, Disney+, Youtube, lan liya-liyane

fitur: Ngalih mateni kanggo desktop & piranti seluler, pamblokir iklan sing dibangun, tambahan antivirus, sambungan simultan nganti 10 piranti, lan liya-liyane

Kesepakatan saiki: Entuk 2 Taun + 2 Sasi Gratis

situs: www.privateinternetaccess.com

Akses Internet Pribadi (PIA) minangka layanan VPN populer sing menehi akses tanpa watesan nganti 10 piranti menyang luwih saka 30k+ server VPN ing saindenging jagad. Iki ngirimake kecepatan cepet kanggo streaming, torrent, lan enggo bareng file.

PIA Pros

  • Akeh lokasi server (30,000+ server VPN kanggo dipilih)
  • Desain aplikasi sing intuisi lan pangguna-loropaken
  • Ora ana kabijakan privasi logging
  • Protokol WireGuard & OpenVPN, enkripsi AES-128 (GCM) & AES-256 (GCM). Server proxy Shadowsocks & SOCKS5
  • Dilengkapi switch mateni sing bisa dipercaya kanggo kabeh klien
  • Dhukungan pelanggan 24/7 lan sambungan simultan tanpa wates uga. Ora dadi luwih apik tinimbang iku!
  • Apik kanggo mbukak blokir situs streaming. Aku bisa ngakses Netflix (kalebu AS), Amazon Prime Video, Hulu, HBO Max, lan liya-liyane

Kekurangan PIA

  • Adhedhasar ing AS (tegese iku anggota saka negara 5-mripat), supaya ana uneg-uneg babagan privasi
  • Ora ana audit keamanan independen pihak katelu sing ditindakake
  • Ora ana rencana gratis

PIA duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing industri VPN, pelanggan 15M ing saindenging jagad lan dhukungan pelanggan langsung 24/7 saka ahli nyata.

Iku panyedhiya VPN sing apik lan murah, nanging bisa ditindakake kanthi sawetara dandan. Ing sisih plus, iku VPN sing nerangake karo a jaringan server VPN gedhekacepetan apik kanggo streaming lan torrent, Lan emphasis kuwat ing keamanan lan privasi. Nanging, sawijining Gagal mbukak blokir sawetara layanan streaming lan kacepetan alon ing lokasi server long-distance sing letdowns utama.

mriksa metu situs web PIA VPN kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

… Utawa waca sandi Tinjauan VPN Akses Internet Pribadi

3. NordVPN (Layanan VPN paling apik ing taun 2023)

nordvpn

Price: Saka $ 3.29 saben wulan

Nyoba gratis: Ora (nanging kabijakan mbalekaken 30 dina "ora takon"

Adhedhasar ing: Panama

server: 5300+ server ing 59 negara

Protokol / enkripsi: NordLynx, OpenVPN, IKEv2. Enkripsi AES-256

Logging: Kebijakan nol-log

dhukungan: 24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting diidini

Streaming: Stream Netflix US, Hulu, HBO, BBC iPlayer, Disney +, Amazon Prime, lan liya-liyane

fitur: DNS pribadi, enkripsi data dobel & Dhukungan bawang bombay, Pamblokir iklan & malware, Kill-switch

Kesepakatan saiki: Entuk DISKON 65% saiki - Cepet

situs: www.nordvpn.com

NordVPN iku sukses biasane saka desain jaringan sing sugih fitur. NordVPN nyedhiyakake macem-macem panjaluk konsumen, kalebu kemampuan kanggo mbukak blokir Netflix, akses BBC iPlayer, dhukungan Bitcoin, lan uga perlindungan malware.

Pros NordVPN

  • Kill switch ngalangi kompromi privasi
  • Kecepatan upload lan unduh sing cepet banget
  • 5000+ server ing 60 negara
  • Desain Premium
  • Fitur Perlindhungan VPN kaping pindho

Kekurangan NordVPN

  • Torrenting mung didhukung ing sawetara server
  • Alamat IP statis
  • Layanan pelanggan bisa digawe luwih apik

Dhukungan torrent tanpa wates NordVPN minangka tambahan sing jelas, lan akeh sing disenengi ing ngarep privasi uga, kanthi macem-macem fitur cerdas supaya sampeyan aman lan anonim online.

Kacepetan download lan upload apik banget, lan iki minangka salah sawijining VPN paling cepet sing wis dites. nimbang NordVPN dadi jack-of-all-trading paling dhuwur VPN

fitur nordvpn

NordVPN minangka pimpinan pasar, kanthi audit tanpa log log lan kehadiran global ing server. Kanthi garansi dhuwit bali 30 dina sing kasedhiya, sampeyan mesthi kudu nembak dina iki!

mriksa situs web NordVPN kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

… Utawa waca sandi rinci review NordVPN

4. Surfshark (VPN paling murah ing taun 2023)

papan selancar

Price: Saka $ 2.49 saben wulan

Nyoba gratis: Uji coba 7 dina gratis (kalebu kabijakan mbalekaken 30 dina)

Adhedhasar ing: Kepulauan Virgin Inggris

server: 3200+ server ing 65 negara

Protokol / enkripsi: IKEv2, OpenVPN, Shadowsocks, WireGuard. Enkripsi AES-256-GCM

Logging: Kebijakan nol-log

dhukungan: 24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting diidini

Streaming: Streaming Netflix, Disney +, Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu, Hotstar + liyane

fitur: Sambungake piranti tanpa wates, Kill-switch, CleanWeb, Whitelister, Multihop + liyane

Kesepakatan saiki: Entuk 82% OFF - + 2 Wulan GRATIS

situs: www.surfshark.com

Surfshark yaiku VPN unik sing rame karo fitur, bisa digunakake ing endi wae, lan duwe salah sawijining penawaran wiwitan paling apik sing kasedhiya. Jaringan kasebut kalebu udakara 3,200 server sing sumebar ing 63 negara.

Surfshark Pros

  • Sambungan aman & pribadi
  • Streaming konten sing diblokir geo lancar
  • Akses Aman menyang Negara sing Watesan
  • Sambungan Simultan Tanpa wates
  • Dhukungan Shadowsocks
  • Dhukungan pelanggan sing luar biasa

Surfshark Cons

  • Kuwatir babagan fokus utama ing pemasaran lan kurang saka produk

Layanan kasebut nyedhiyakake enkripsi AES-256-GCM, WireGuard, OpenVPN, lan dhukungan IKEv2 sing kuwat, lan Shadowsock kanggo mbantu sampeyan ngubengi pamblokiran VPN. Iki dikombinasikake karo kabijakan tanpa log, lan saklar mateni kanggo njaga sampeyan yen sambungan sampeyan rusak.

Ngluwihi dhasar kasebut, Surfshark pancen wis mandhuwur ing babagan fitur.

fitur surfshark

GPS spoofing, URL lan pamblokiran iklan, multi-hop, dhukungan P2P ekstensif, teknologi sandhi tambahan sing menehi tandha yen sampeyan bocor, lan mode 'ora ketok kanggo piranti' sing ndhelikake piranti saka piranti liyane ing jaringan sing padha kabeh fitur kasedhiya.

Sakabèhé iku akèh fitur ing rega arang banget kurang. Mesthi, VPN kanggo nyoba dina iki.

mriksa metu situs web Surfshark kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

… Utawa waca rinci Tinjauan Surfshark

5. CyberGhost (VPN paling apik kanggo Torrenting)

hantu cyber

Price: Saka $ 2.23 saben wulan

Nyoba gratis: Uji coba gratis 1 dina (Kertu tanpa kredit dibutuhake kanggo periode uji coba)

Adhedhasar ing: Rumania

server: 7200+ server VPN ing 91 negara

Protokol / enkripsi: OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec, WireGuard. Enkripsi AES-256

Logging: Kebijakan nol-log

dhukungan: 24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 45 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting diidini

Streaming: Streaming Netflix, Disney +, Amazon Prime Video, Hulu, HBO Max / HBO Saiki + akeh liyane

fitur: Perlindhungan kebocoran DNS & IP pribadi, Kill-switch, Dedikasi peer-to-peer (P2P) & server game., Server "NoSpy"

Kesepakatan saiki: GRATIS 84% + GRATIS 3 wulan!

situs: www.cyberghost.com

CyberGhost minangka multi-platform, layanan VPN kabeh-siji-siji. Program kasebut kompatibel karo ora mung komputer Windows lan Mac, nanging PC Linux, uga smartphone Android lan iOS.

Pro CyberGhost

  • Uji coba gratis 1 dina (ora perlu kertu kredit)
  • Kebijakan Ora Ketat Log
  • Enkripsi 256-bit
  • Kacepetan VPN paling dhuwur
  • Ngalih mateni otomatis
  • Dhukungan multi-platform

Cons CyberGhost

  • Bisa larang regane yen ora ndhaptar suwene suwene
  • Ora pilihan sing apik kanggo negara sing wis disensor

Server NoSpy, miturut dheweke, minangka server sing disetel khusus ing fasilitas server keamanan dhuwur ing negara asal CyberGhost ing Romania. Saliyane iki, CyberGhost nawakake malware lan nyaring iklan saliyane keamanan VPN.

CyberGhost minangka VPN sing mantep layanan karo klien Windows sing bisa disetel kanthi akeh kemampuan nalika digunakake kanthi gampang. 

fitur cyberghost

Aplikasi smartphone luwih standar, nanging isih akeh sing kudu dihargai, saka Netflix lan iPlayer mbukak blokir nganti rega telung taun sing terjangkau lan dhukungan live chat sing apik.

Umume, utamane karo server NoSpy, Cyberghost cocog kanggo Torrenting.

mriksa metu situs web CyberGhost kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

… Utawa waca sandi CyberGhost review

6. Atlas VPN (VPN gratis paling apik)

atlas vpn

Price: Saka $ 1.99 saben wulan

Nyoba gratis: VPN gratis (ora ana watesan kacepetan nanging diwatesi ing 3 lokasi)

Adhedhasar ing: Delaware, Amerika Serikat

server: 750+ server VPN kacepetan dhuwur ing 37 negara

Protokol / enkripsi: WireGuard, IKEv2, L2TP/IPsec. Enkripsi AES-256 & ChaCha20-Poly1305

Logging: Ora ana kabijakan log

dhukungan: 24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting (ora nganggo rencana gratis)

Streaming: Streaming Netflix, Hulu, YouTube, Disney + lan liya-liyane

fitur: Piranti tanpa wates, bandwidth tanpa wates. Server Safeswap, Split tunneling & Adblocker. Streaming 4k ultra-cepet

Kesepakatan saiki: Entuk OFF 82% Atlas VPN (saka $1.99/bln)

situs: www.atlasvpn.com

AtlasVPN punika layanan VPN mirah sing menehi bang paling apik kanggo dhuwit. Gampang digunakake lan dilengkapi kabeh fitur kacepetan, keamanan, lan privasi sing kudu diduweni.

Atlas VPN Pros

  • 100% VPN gratis
  • Opsi anggaran sing apik (salah sawijining VPN sing paling murah saiki)
  • Fitur keamanan lan privasi sing apik banget (enkripsi AES-256 & ChaCha20-Poly1305)
  • Nerangake karo pamblokiran iklan, server SafeSwap, lan Server MultiHop +
  • Sambungan bebarengan tanpa wates karo akeh piranti sing disenengi

Kekurangan AtlasVPN

  • Jaringan server VPN cilik
  • Kadhangkala switch mateni ora bisa digunakake 

Iki minangka salah sawijining layanan VPN sing paling terjangkau ing pasar. Dheweke nawakake akeh fitur privasi lan keamanan canggih sing ngluwihi fungsi VPN dhasar. Contone, WireGuard, server SafeSwap, lan Ad Tracker Blocker sing mblokir malware, pelacak pihak katelu, lan iklan.

fitur atlas vpn

Atlas VPN nawakake kabeh fitur penting sing bisa diarepake pangguna saka layanan VPN lan liya-liyane. Kanggo njamin privasi lan keamanan pangguna, dheweke nggunakake protokol IPSec/IKEv2 lan WireGuard® kelas donya, uga enkripsi AES-256.

Nggunakake protokol mutakhir kaya WireGuard ditambah karo macem-macem pilihan server ing 37 lokasi ing saindenging jagad mbantu dheweke njamin kecepatan sing dhuwur kanggo streaming, game, lan pengalaman browsing sakabèhé.

mriksa metu situs web AtlasVPN kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

… Utawa waca sandi Atlas VPN review

7. IPVanish (Paling apik digunakake ing Piranti Unlimited)

ipvanish

Price: Saka $ 3.33 saben wulan

Nyoba gratis: Ora (nanging kabijakan mbalekaken 30 dina tanpa takon)

Adhedhasar ing: Amerika Serikat (Five Eyes - FVEY - aliansi)

server: 1600+ server ing 75+ negara

Protokol / enkripsi: IKEv2, OpenVPN, L2TP / IPSec. Enkripsi 256-bit AES

Logging: Kebijakan nol-log

dhukungan: Telpon 24/7, live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting diidini

Streaming: Streaming Netflix, Hulu, Amazon Prime lsp (bisa uga ora bisa mbukak blokir layanan streaming populer kaya Netflix)

fitur: Kill-switch, split-tunneling, GulaSync panyimpenan, OpenVPN scrambling

Kesepakatan saiki: Penawaran winates, ngirit 65% kanggo rencana tahunan

situs: www.sampunas.com

IPVanish VPN bisa uga layanan VPN paling gedhe ing saindenging jagad. Mudhook Marketing, Inc. ngasilake aplikasi VPN, sing minangka salah sawijining sing paling tuwa. Nyedhiyakake pangguna kanthi koneksi sing aman lan pribadi uga sambungan cepet-cepet supaya bisa ngalami internet sing mbukak.

Pro IPVanish

  • Aplikasi sing ramah pangguna kanggo kabeh piranti
  • Log lalu lintas nol
  • Akses menyang aplikasi & situs web sing disensor
  • Protokol IKEv2, OpenVPN, lan L2TP / IPsec VPN
  • Lindhungi sambungan apa wae kanggo nangani data pribadi kanthi keamanan sing ora bisa diatur
  • Aman kabeh piranti sing sampeyan duweni tanpa tutup sambungan

Kontes IPVanish

  • Kurang server sing dioptimalake.
  • Adhedhasar ing AS dadi "Kebijakan Log Zero" bisa dipertanyakan
  • Mung sawetara server sing bisa digunakake karo Netflix
  • Iklan sing Disalahake 24/7/365 Dhukungan

Kanthi 10 sambungan simultan lan akeh server, IPVanish VPN minangka penawaran murah. Nanging, kabeh didhelikake ing desain rumit, lan perusahaan kasebut bisa nggunakake kabijakan privasi sing luwih transparan.

fitur ipvanish

IPVanish nawakake macem-macem fitur dhasar, kalebu switch kill, enkripsi kuat, lan kompatibilitas kanggo macem-macem protokol VPN. Program desktop, ing tangan liyane, ora duwe fungsi tunneling pamisah.

Sakabèhé, IPVanish biyen dadi 3 VPN paling dhuwur, nanging amarga perkembangan sing alon, dheweke wis rada mlumpat. Senadyan iki, iki isih dadi layanan VPN sing apik lan sampeyan kudu nyoba yen sampeyan pengin macem-macem sambungan VPN.

mriksa situs web IPVanish kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

8. PrivateVPN (Pilihan Streaming Paling Apik)

sriwijaya

Price: Saka $ 2.00 saben wulan

Nyoba gratis: Uji coba VPN 7 dina (rincian kertu kredit dibutuhake)

Adhedhasar ing: Swedia (aliansi 14 mata)

server: 100+ server ing 63 negara

Protokol / enkripsi: OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 & IPSec. Enkripsi 2048-bit nganggo AES-256

Logging: Ora ana kabijakan log

dhukungan: 24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting diidini

Streaming: Stream Netflix, Amazon Prime, Disney +, BBC iPlayer lan liya-liyane

fitur: 6 sambungan simultan. Saklar bandwidth & server tanpa wates

Kesepakatan saiki: Mlebu 12 wulan + Entuk 12 wulan EKSTRA!

situs: www.privatevpn.com

PribadiVPN, dununge ing Swedia, minangka panyedhiya layanan VPN paling misuwur. Duwe antarmuka sing gampang digunakake, nyedhiyakake anonimitas maksimum, sambungan sing aman banget, lan sambungan sing cepet banget. 

Pro PrivateVPN

  • Mbukak blokir Netflix lan situs liyane lan dianggep VPN paling apik kanggo streaming.
  • Tingkat keamanan paling dhuwur - sampeyan wis nyambung ing omah utawa ing Wi-Fi umum
  • Bebas saka ngawasi lan ngangkut barang; rincian pribadi sampeyan ora bisa dituduhake karo sapa wae
  • Obrolan langsung lan dhukungan remot kontrol
  • Enkripsi OpenVPN 2048-bit nganggo AES-256

KonsekuensiVPN Pribadi

  • Jaringan server cilik
  • Kill switch kasedhiya mung kanggo Windows
  • Masalah kinerja utamane karo klien seluler
  • Swedia minangka anggota saka "14 mata ”aliansi intelijen

Iki menehi bandwidth tanpa wates lan mbukak kunci materi sing diwatesi geo ing server sing aman, nglindhungi sampeyan saka pamrentah lan peretas kanthi enkripsi kelas militer.

PrivateVPN gumunggung fitur keamanan lan privasi sing apik, gampang digunakake, lan nawakake kacepetan streaming cepet lan cepet. Fitur keamanan kalebu enkripsi 256-bit AES, kabijakan tanpa log, lan tombol pembunuh, antara liya.

fitur pribadi

Saliyane iku, Torrenting didhukung lan dheweke malah ngidini Tor liwat VPN. Umumé, rada winates, nanging layanan VPN sing apik.

mriksa metu situs web PrivateVPN kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

9. VyprVPN (Opsi Keamanan Paling Apik)

vyprvpn

Price: Saka $ 5 saben wulan

Nyoba gratis: Ora (nanging kabijakan mbalekaken 30 dina tanpa takon)

Adhedhasar ing: Swiss

server: 700+ server ing 70 negara

Protokol / enkripsi: WireGuard, OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, IKEv2, Bunglon. AES-256.

Logging: Ora ana kabijakan log

dhukungan: 24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting (ora nganggo rencana gratis)

Streaming: Stream Netflix, Amazon Prime, Disney +, BBC iPlayer lan liya-liyane

fitur: Chameleon ™ VPN protokol, proteksi VyprDNS ™, panyimpenan maya VyprVPN. Perlindhungan Wi-Fi umum, Pateni-ngalih

Kesepakatan saiki: Ngirit 84% + entuk 12 wulan GRATIS

situs: www.karajingan.com

VyprVPN minangka perusahaan VPN sing cepet, bisa dipercaya, lan aman sing kantor pusat ing Swiss, negara sing nduweni undang-undang privasi sing apik sing nglindhungi hak pangguna internet kanthi maksimal. Tujuan platform kasebut yaiku nyedhiyakake privasi online kanggo kabeh wong, ing endi wae.

Pros VyprVPN

  • Nyedhiyakake fitur keamanan sing kuwat
  • Nawakake garansi dhuwit bali 30 dina
  • Apik kanggo mbukak blokir layanan & situs!
  • Torrenting
  • Ora ana bocor DNS
  • Server DNS kepemilikan
  • Terowongan pamisah ing macOS

Kekurangan VyprVPN

  • Jaringan server sing relatif cilik
  • Wektu sambungan alon
  • Aplikasi iOS winates

VyprVPN minangka panggunaan sing gampang digunakake layanan karo antarmuka pangguna-loropaken sing crams akèh fitur menyang paket kompak. Nduwe antarmuka sing apik tenan sing cocog karo saben piranti / layar sistem operasi tanpa mengaruhi ukuran utawa susunan unsur.

fitur vyprvpn

VyprVPN uga aman lan gampang digunakake ing piranti utawa sistem operasi apa wae. VyprVPN uga nawakake kabijakan No-log, Obfuscation, lan rahasia maju Perfect, saliyane fitur keamanan standar industri kaya enkripsi AES 256-bit, protokol aman, lan switch kill.

mriksa situs web VyprVPN kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

10. Paling CepetVPN (Pilihan Privasi Paling Apik)

paling cepet

Price: Saka $ 1.11 saben wulan

Nyoba gratis: Ora (nanging kabijakan mbalekaken 15 dina tanpa takon)

Adhedhasar ing: Kapuloan Cayman

server: 350+ server ing 40 negara

Protokol / enkripsi: OpenVPN, IKEv2, IPSec, OpenConnect, L2TP. Enkripsi 256-bit AES

Logging: Ora ana kabijakan log

dhukungan: Dhukungan obrolan langsung 24/7. Garansi dhuwit bali 15 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting (ora nganggo rencana gratis)

Streaming: Streaming Netflix, Amazon Prime, Disney +, HBO Max lan liya-liyane

fitur: Kacepetan cepet banget. 2TB saka panyimpenan maya Internxt. Sambungake nganti 10 piranti. Pateni-ngalih. Ora ana bocor IP, DNS utawa WebRTC. 2TB saka panyimpenan maya Internxt

Kesepakatan saiki: Panyimpenan maya Internt 2TB gratis + diskon nganti 90%

situs: www.fastestvpn.com

Kanthi kabeh kemampuan sing ana ing piranti lunak VPN paling cepet, sampeyan bisa ngontrol lan nglindhungi browser. Iki ngatasi watesan lan ngidini pangguna ngakses konten situs web sing diwatesi geo saka ngendi wae ing internet, nyedhiyakake pengalaman online sing terus-terusan. 

Pros paling cepetVPN

  • Keamanan & privasi padhet
  • Ndhukung streaming-streaming lan P2P
  • Ora ana aliansi pengawasan internasional utawa undang-undang retensi data
  • Torrenting: Sampeyan bakal bisa torrent file ing FastestVPN
  • Pateni-mateni: sanajan VPN gagal, data bakal tetep dilindhungi

Cons paling cepetVPN

  • Mung siji titik sambungan kanggo Netflix
  • Nganggo wektu suwe kanggo nyambung menyang server VPN
  • Ora Ana Tunneling Split

Paling cepetVPN minangka salah sawijining rekomendasi paling dhuwur kanggo privasi. Amarga perusahaan iki kantor pusat ing Kapuloan Cayman, ora ana cara sing bisa dipeksa nyerahake informasi klien menyang pamarentah, lan kabijakan logging mung njaga data minimal kanggo njaga akun sampeyan, ora kalebu lalu lintas lan kegiatan online. FastestVPN dudu VPN paling cepet sing kasedhiya.

fitur paling cepet

Nanging, yen sampeyan duwe kacepetan internet dhasar cepet, sampeyan bakal nemokake iku migunani. Sanajan jaringan server winates mbatesi alternatif sampeyan, cacat iki bisa uga ora dadi masalah ing mangsa ngarep.

Bisa uga kurang kompetitif tinimbang layanan VPN liyane amarga ora ana uji coba gratis lan jaminan dhuwit bali sing winates. Nanging, iki ora tansah bab elek.

mriksa situs web paling cepetVPN kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

11. Hotspot Shield (Server China & UEA Paling Apik)

tameng hotspot

Price: Saka $ 7.99 saben wulan

Nyoba gratis: Uji coba VPN 7 dina (rincian kertu kredit dibutuhake)

Adhedhasar ing: Amerika Serikat (Five Eyes - FVEY - aliansi)

server: 3200+ server ing 80+ negara

Protokol / enkripsi: IKEv2 / IPSec, Hydra. Enkripsi 256-bit AES

Logging: Sawetara kayu sing disimpen

dhukungan: Dhukungan tech live 24/7. Garansi dhuwit bali 45 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting (ora nganggo rencana gratis)

Streaming: Streaming Netflix, Hulu, YouTube, Disney + lan liya-liyane

fitur: Protokol Hydra Paten. Bandwith tanpa wates. HD streaming kanthi data tanpa wates. Kalebu antivirus, pangatur tembung sandhi, lan pamblokir spam-call

Kesepakatan saiki: Penawaran winates HotSpot Shiled - Ngirit nganti 40%

situs: www.hotspothield.com

hotspot Shield minangka program VPN premium sing digunakake ing iOS, Android, Mac OS X, lan Windows. Kanggo internet sing luwih mbukak, program iki mbantu pangguna kanthi ngidini ngakses materi regional utawa geo-lock.

Pro Shield Hotspot

  • Aplikasi ora ana bocor IP, DNS & WebRTC
  • Aplikasi VPN sing ramah pangguna kanggo piranti populer
  • Salah sawijining VPN paling cepet ing saindenging jagad
  • Rahasia sing sampurna karo enkripsi AES-256 lan saklar mateni.
  • Kebijakan Ora ana logging
  • Mblokir UAE, China, Iran, Turki, Pakistan, Bahrain

Hotspot Shield Cons

  • Aplikasi gratis nuduhake informasi karo pengiklan
  • Hotspot Shield diregani ing pungkasan premium pasar
  • Layanan Adblocker ora kasedhiya.
  • Ora kompatibel karo sistem game

hotspot Shield ngidini sampeyan browsing web kanthi aman lan anonim, uga ngganti lokasi browsing kanggo ngakses materi sing diblokir ing wilayah sampeyan.

Hotspot Shield VPN katon apik banget lan duwe jaringan server sing cocog, nanging cara menehi monetisasi tingkat langganan gratis ing seluler, nyumelangake janji anonimitas.

fitur tameng hotspot

Ana kompromi karo produk apa wae, nanging Hotspot Shield duwe luwih saka norma. Senajan wis asil test kacepetan apik, iku ora kalebu WireGuard ing platform paling umum. Regane larang, nanging ana pilihan gratis. 

Sanajan opsi anggota gratis iku substansial, watesan data lan meksa pariwara kanggo pangguna Android gratis.

mriksa situs web Hotspot Shield kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

12. ProtonVPN (VPN Gratis Paling Apik 2 ing 2023)

protonvpn

Price: Saka $ 4.99 saben wulan

Rencana gratis: Ya (1 sambungan VPN, ngakses konten sing diblokir)

Adhedhasar ing: Swiss

server: 1200+ server ing 55 negara

Protokol / enkripsi: IKEv2 / IPSec & OpenVPN. AES-256 kanthi 4096-bit RSA

Logging: Ora ana kabijakan log

dhukungan: 24/7 live chat lan email. Garansi dhuwit bali 30 dina

Torrenting: Nuduhake file P2P lan torrenting (ora nganggo rencana gratis)

Streaming: Streaming Netflix, Disney +, Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu, Hotstar + liyane

fitur: Dhukungan TOR internal, Kill-switch. Bandwith tanpa wates. Nganti 10 piranti. Nyaring DNS Adblocker (NetShield)

Kesepakatan saiki: OFF 33% kanthi rencana 2 taun - Ngirit $ 241

situs: www.protonvpn.com

ProtonVPN wis paling free tingkat anggota kita wis ketemu, lan undakan premium menehi akses menyang macem-macem fitur privasi kanggo rega sing padha. 

ProtonVPN Pros

  • Enkripsi & protokol sing kuwat
  • Torrenting
  • Ora ana kebocoran lan Kebijakan Logging
  • Ndhukung browser Tor & P2P
  • Pangguna-lestari
  • Rencana sing fleksibel lan murah

Cons ProtonVPN

  • Dhukungan Lacks WireGuard
  • Rawan blok VPN
  • Server kadang alon

Kasunyatan sing ProtonVPN adhedhasar ing Swiss nyedhiyakake kauntungan privasi langsung kanggo kompetisi. Negara kasebut duwe peraturan privasi sing ketat, independen saka Amerika Serikat lan Uni Eropa, lan dudu bagean saka negara kasebut 5/9/14 Aliansi ngawasi intelijen mata.

Ing kabeh aplikasi Android, iOS, Linux, lan Windows, ProtonVPN ujar manawa nggunakake OpenVPN (UDP / TCP) lan IKEv2, kabeh kalebu alternatif sing apik lan aman. Mung IKEv2 sing didhukung dening aplikasi macOS.

fitur protonvpn

Kesimpulane, aku bakal banget menehi saran ProtonVPN. Pancen angel golek VPN gratis sing ora kompromi privasi sampeyan lan nawakake bandwidth tanpa watesan, nanging versi gratis kasebut mung nyedhiyakake.

mriksa situs web ProtonVPN kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanan, lan tawaran paling anyar.

VPN paling awon (sing kudu sampeyan nyingkiri)

Ana akeh panyedhiya VPN ing kana, lan bisa uga angel ngerti sing bisa dipercaya. Sayange, ana uga akeh panyedhiya VPN ala sing nawakake layanan subpar lan malah nindakake praktik teduh kaya logging data pangguna utawa adol menyang pihak katelu.

Yen sampeyan nggoleki panyedhiya VPN sing biso dipercoyo, penting kanggo nindakake riset lan priksa manawa sampeyan milih layanan sing dipercaya. Kanggo mbantu sampeyan, aku wis nggawe dhaptar dhaptar panyedhiya VPN paling awon ing 2023. Iki minangka perusahaan sing kudu dihindari ing kabeh biaya:

1. Sugeng VPN

halo vpn

Halo VPN ora kalebu piranti lunak VPN sing paling populer ing dhaptar iki. Lan ana sawetara alasan kanggo iku. Kawitan, versi gratis VPN dudu VPN. Iku layanan peer-to-peer sing ngarahake lalu lintas antarane pangguna lan dudu server. Apa sampeyan krungu lonceng weker ing sirahmu saiki? Sampeyan kudu! Iku layanan sing ora aman. Amarga sapa wae saka kanca-kanca kasebut bisa dikompromi lan bisa ngakses data sampeyan.

Ing jagad sing umume wong ora pengin data kasebut ana ing server web, sapa sing pengin data streaming ing macem-macem pangguna peer-to-peer.

Saiki, sanajan aku ora nate nyaranake nggunakake layanan gratis Hola VPN kanthi alasan apa wae, ora adil yen aku ora ngomong babagan layanan VPN premium. Layanan premium kasebut sejatine VPN. Iku dudu layanan peer-to-peer kaya versi gratis.

Sanajan layanan premium kasebut sejatine minangka layanan VPN, aku ora nyaranake nggunakake amarga akeh alasan. Yen sampeyan tuku langganan VPN amarga alasan privasi, mula sampeyan ora kudu mikir babagan Hola. Yen sampeyan ndeleng kabijakan privasi, sampeyan bakal weruh manawa dheweke ngumpulake akeh data pangguna.

Iki mbuwang privasi adhedhasar VPN metu saka jendhela. Yen sampeyan pengin VPN amarga alasan privasi, ana akeh panyedhiya liyane sing duwe kabijakan nol-log. Sawetara malah ora njaluk sampeyan mlebu. Yen privasi sampeyan pengin, adoh saka Hola VPN.

Siji bab sing kudu dielingi babagan versi premium layanan kasebut yaiku meh padha karo layanan VPN nyata amarga nduweni enkripsi sing luwih apik tinimbang versi gratis, TAPI isih gumantung ing jaringan peer-to-peer sing didhukung komunitas. Dadi, isih ora padha karo VPN.

Layanan VPN liyane kayata Nord duwe server dhewe. Hola ngidini sampeyan nggunakake jaringan komunitas kanca-kanca tanpa nyumbang apa-apa. Ora padha karo layanan VPN "nyata". Mung soko kanggo mbudidaya.

Lan yen sampeyan mikir yen layanan premium Hola bisa uga apik kanggo nonton acara tv lan film sing diblokir wilayah, pikirake maneh… Sanajan layanan kasebut bisa mbukak blokir situs web lan konten sing diblokir wilayah, umume server sing akeh luwih alon saka saingan.

Dadi, sanajan sampeyan bisa mbukak blokir situs web, ora bakal nyenengake nonton amarga buffering. Ana layanan VPN liyane sing meh nul lag, tegese server kasebut cepet banget, sampeyan ora bakal weruh bedane kacepetan nalika sampeyan nyambungake.

Yen aku nggoleki layanan VPN, Aku ora bakal ndemek layanan gratis Hola VPN kanthi kutub sepuluh kaki. Iku riddled karo masalah privasi lan dudu layanan VPN nyata. Ing sisih liya, yen sampeyan mikir tuku layanan premium, sing rada upgrade, aku nyaranake mriksa sawetara pesaing Hola sing luwih apik. Sampeyan ora mung bakal nemokake rega sing luwih apik nanging uga layanan sakabèhé sing luwih apik lan luwih aman.

2. Singidaken My Ass

hidemyass vpn

HideMyAss biyen dadi salah sawijining layanan VPN sing paling populer. Dheweke biyen nyeponsori sawetara panyipta konten sing gedhe banget lan disenengi dening internet. Nanging saiki, ora dadi luwih. Sampeyan ora krungu akeh pujian babagan dheweke kaya biyen.

Sing tiba saka sih-rahmat bisa uga amarga padha duwe sawetara sajarah ala nalika nerangake privasi. Dheweke duwe riwayat nuduhake data pangguna karo pemerintah, Iki ora dadi masalah karo sawetara panyedhiya VPN liyane amarga padha ora nyathet data babagan sampeyan.

Yen sampeyan peduli karo privasi lan mulane sampeyan ana ing pasar kanggo VPN, Singidaken Bokongku mbokmenawa ora kanggo sampeyan. Padha uga dumunung ing UK. Dipercaya kula, sampeyan ora pengin panyedhiya layanan VPN sampeyan ana ing Inggris yen sampeyan ngurmati privasi. Inggris minangka salah sawijining negara sing ngumpulake data pengawasan massal lan bakal nuduhake karo negara liya yen takon babagan…

Yen sampeyan ora peduli babagan privasi lan mung pengin stream konten sing diblokir wilayah, ana kabar apik. Singidaken Bokongku misale jek bisa ngliwati kunci wilayah kanggo sawetara situs. Kadhangkala kerjane nanging ora bisa digunakake kanthi alesan sing ora jelas. Yen sampeyan nggoleki VPN kanggo streaming, iki bisa uga dudu sing paling apik.

Alesan liya kenapa Singidaken Bokongku bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik kanggo streaming yaiku kacepetan server ora paling cepet. Server kasebut cepet banget, nanging yen sampeyan mung nggoleki sethithik, sampeyan bakal nemokake layanan VPN sing luwih cepet.

Ana sawetara perkara sing apik babagan Singidaken Bokongku. Salah sijine yaiku duwe aplikasi kanggo meh kabeh piranti kalebu Linux, Android, iOS, Windows, macOS, lsp. Lan sampeyan bisa nginstal lan nggunakake Singidaken Bokongku ing nganti 5 piranti bebarengan. Liyane sing apik babagan layanan iki yaiku duwe luwih saka 1,100 server sing nyebar ing saindenging jagad.

Senajan ana sawetara bab sing aku seneng babagan Singidaken Bokongku, nanging akeh sing ora dakkarepake. Yen sampeyan nggoleki VPN kanggo masalah privasi, goleki ing papan liya. Dheweke duwe sejarah ala nalika nerangake privasi.

Layanan kasebut uga ora paling cepet ing industri kasebut. Sampeyan ora mung bakal ngadhepi lag nalika streaming, sampeyan bisa uga ora bisa mbukak blokir konten regional sing ora kasedhiya ing negara sampeyan.

Apa sing diarani VPN? Kepiye Cara Kerja?

Yen sampeyan wis maca artikel iki, mesthine sampeyan wis ngerti apa iku VPN. Mulane, kita bakal tetep bagean iki cendhak banget.

VPN cekak kanggo Jaringan Pribadi Virtual. Iku tegese piranti sampeyan pribadi nyambung menyang server ing saindenging jagad. Nganti sawetara taun kepungkur, panggunaan utama yaiku ngidini karyawan ngakses sistem komputer perusahaan tanpa resiko bocor data.

opo vpn iku

Nanging, taun-taun pungkasan wis nyebabake layanan VPN komersial. Tujuane isih kanggo njaga informasi pribadi, nanging wektu iki data lan informasi sampeyan dhewe. Iki amarga rasa ora seneng sing terus-terusan dilacak lan diawasi dening pemerintah lan perusahaan.

Kajaba iku, sampeyan ngidini sampeyan tampil ing lokasi sing beda-beda saka lokasi sampeyan pancen sejatine. Mupangate yaiku sampeyan bisa ngakses konten sing diwatesi kanthi geografis. Umume wong nggunakake fitur iki kanggo entuk akses menyang konten streaming sing luwih gedhe.

Cekakipun, VPN nyedhiyakake sampeyan lapisan privasi lan akses menyang konten sing diblokir kanthi geografis.

Apa sing Bisa Digunakake VPN?

Nalika nerangake layanan VPN, ana macem-macem panggunaan. Sanajan teknologi sing relatif prasaja, sambungan sing dienkripsi lan akses menyang server ing ndonya bisa nyedhiyakake macem-macem panggunaan.

Nanging, ana telung sebab utama sing nggunakake VPN wong.

Stream Global

Amarga alasan hak cipta lan kontrak, konten streaming beda-beda sacara signifikan miturut negara. Contone, Hulu mung kasedhiya kanggo warga US lan BBC iPlayer mung kasedhiya kanggo warga Inggris. Kajaba iku, perpustakaan Netflix beda-beda ing antarane negara.

Kanthi VPN sampeyan bisa ngakses kabeh layanan streaming favorit.

Amazon Prime Videoantena 3Apple tv +
BBC iPlayerbeIN OlahragaCanal +
CBCChannel 4Crackle
Crunchyroll6playPanemuan +
Disney +TV DRDStv
ESPNFacebookfuboTV
Prancis TVdolanan balonGmail
GoogleHBO (Maks, Saiki & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLoketNetflix (AS, UK)
Saiki TVTV ORFPeacock
PinterestProSiebenraiplay
Rakuten vikishowtimeLangit Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
TinderTwitterTampilan
WikipediaVuduYouTube
Zattoo

Iki tegese sampeyan bisa uga ora duwe pirang-pirang konten streaming. Nalika warga Us duwe akses menyang perpustakaan streaming paling gedhe, bisa uga ilang konten.

Kanthi ngganti lokasi sampeyan nggunakake VPN, sampeyan bisa uga katon ing negara liya, mula ngakses perpustakaan streaming menyang situs kasebut.

Nanging, ana rong masalah cilik (nanging untunge bisa diatasi) karo teori iki.

Sawetara layanan nyoba mblokir VPN lan proxy. Iki kanggo netepi kewajiban. Untunge, VPN duwe insinyur jaringan sing luwih apik tinimbang layanan streaming kasebut. Mula layanan VPN sing cocog, kalebu sing ana ing dhaptar iki, bakal bisa ngatasi larangan kasebut.

Masalah kapindho yaiku umume layanan mbutuhake cara pembayaran lokal. Nalika sampeyan mikir yen ana sing angel ditiru, sampeyan bakal kaget.

Lindhungi Privasi Sampeyan

Kanthi ndhelikake alamat IP lan enkripsi sambungan sampeyan bakal entuk lapisan privasi. Iki akeh mupangat nanging umume wong seneng kasunyatan manawa pamrentah lan perusahaan luwih angel nglacak sampeyan. Iki tegese aktivitas sampeyan bakal luwih pribadi lan aman.

Nanging, aja mikir yen VPN nyedhiyakake privasi lengkap kanggo sampeyan. Tetep online pribadi luwih angel, lan ana akeh langkah liyane. Dadi, nalika VPN ora menehi privasi lengkap, iki minangka langkah sing bener.

Aman Sambungan Internet Sampeyan

Amarga trowongan VPN nggawe sambungan enkripsi ing antarane sampeyan lan server VPN, kabeh sing ana ing antarane dilindhungi. Iki migunani amarga mbantu nglindhungi sambungan internet lan nyuda kemungkinan ana wong sing meretas sampeyan.

Ngatasi Pemblokiran Geo Lokal

Penyedia VPN uga bisa mbantu ngatasi blokade lokal.

Skenario sing paling umum kanggo iki yaiku Great Firewall of China. Pamrentah China ngalangi akses menyang akeh konten kanggo wargane. Iki carane nyoba lan bias views lan kontrol wong. Sanajan iki sing paling kondhang, ora mung negara kasebut.

Kajaba iku, panyedhiya layanan internet uga bisa ngalangi akses menyang sawetara konten. Contone, ing Inggris, akeh sing mblokir porno, lan ing negara liya mblokir torrenting. Kanthi nyambung menyang server VPN sampeyan bisa ngatasi blokade kayata iki.

Fitur VPN Sing Kudu Duwe Golek

VPN, kaya akeh layanan online, ora digawe padha. Sampeyan ora pengin wong-wong mau uga amarga kita kabeh duwe kabutuhan sing beda-beda. Sawetara pengin privasi liwat kemampuan streaming, liyane nyepetake lokasi server. Amarga kasus panggunaan wong beda-beda, pancen apik yen ana macem-macem pilihan sing paling apik.

Dadi, babagan layanan VPN sing paling apik, iki fitur sing kudu digatekake.

Kaya sing wis diandharake, kasus panggunaan bakal beda-beda. Mula, sampeyan bisa uga ngerteni sawetara perkara kasebut luwih penting tinimbang liyane.

Kacepetan & Kinerja

Preduli saka apa sampeyan pengin nggunakake layanan VPN, kacepetan iku penting kanggo kabeh wong. Sambungan sing alon ora ngidini sampeyan stream, torrent, utawa nyatane, nggunakake internet kanthi cara sing migunani.

Mulane, kacepetan iku utomo. Untunge, kabeh layanan VPN paling apik sing wis didhaptar ing ndhuwur duwe kecepetan sing gedhe.

Nanging, elinga manawa kecepatan VPN beda-beda gumantung saka macem-macem faktor. Kayata ing ngendi sampeyan adhedhasar, ing ngendi sampeyan nyambungake, piranti, standar enkripsi, lsp. Mulane, yen sampeyan entuk kecepatan sing ora apik, bisa uga ora ana kesalahan VPN lan sampeyan bakal entuk sambungan sing ora apik karo liyane. VPN uga.

Yen kacepetan luwih cepet dadi prioritas utama sampeyan bisa mbukak tes kacepetan nggunakake alat kayata TestMy.Net lan SpeedTest.Net.

price

Ing jagad sing ideal, VPN bakal bebas amarga entuk manfaat positif kanggo populasi. Nanging, VPN gratis arang banget - luwih saka mengko.

Supaya keputusan sampeyan dadi luwih angel Rega VPN udakara $ 2 nganti $ 20 saben wulan lan munggah. Kanggo nganggep manawa layanan $ 2 bakal nyedhiyakake level layanan sing padha karo $ 20 banget. Nanging, kanggo nganggep layanan $ 20 saben wulan kanthi otomatis luar biasa uga keterlaluan.

Sampeyan mbokmenawa bakal ngerti yen ing $8.32 / sasi ExpressVPN minangka salah sawijining VPN sing luwih larang ing dhaptar layanan VPN paling apik iki. Nanging isih peringkat 2. Iki amarga, ing mratelakake panemume, rega iku faktor cilik banget. 

Mesthi ing $ 2.49 Surfshark luwih murah nanging ngombe bir utawa kopi luwih sithik sajrone sasi lan sampeyan ana ing papan sing padha. Kajaba iku, kanthi umume VPN, bener apa sing diomongake - sampeyan entuk apa sing sampeyan bayar.

Kanthi umume VPN, rencana taunan bakal dadi paling murah dibandhingake karo rencana saben wulan. Nanging, sawetara nawakake rencana rong taun lan malah telung taun. Disaranake nyingkiri iki amarga teknologi lan perusahaan berkembang kanthi cepet supaya sampeyan ora bakal ngerti apa kahanane telung taun saka saiki.

Untunge, kabeh VPN uga nawakake garansi dhuwit bali 14 utawa 30 dina utawa nyoba gratis kanggo nyoba. Kanthi cara iki sampeyan bisa nyoba macem-macem layanan lan mutusake layanan sing cocog kanggo sampeyan.

Protokol lan Keamanan sing Didhukung

Nalika nerangake keamanan VPN bisa dadi penting banget. Mesthi wae, yen sampeyan mung nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngakses konten lan streaming sing diwatesi geo, mula iki bakal dadi kurang penting kanggo sampeyan. Kanggo wong liya, penting kanggo mriksa rincian keamanan layanan VPN sing dipilih.

Protokol VPN sing paling populer yaiku:

ProtokolkacepetanEnkripsi & KeamananstabilitasstreamingNuduhake File P2P
OpenVPNmehGoodGoodGoodGood
PPTPmehApilSedhengGoodGood
IPSecSedhengGoodGoodGoodGood
L2TP / IPSecSedhengSedhengGoodGoodGood
IKEv2 / IPSecmehGoodGoodGoodGood
SSTPSedhengGoodSedhengSedhengGood
WireGuardmehGoodApilSedhengSedheng
Waca rangkeng-mehGoodGoodSedhengSedheng

OpenVPN minangka protokol VPN sing paling populer. Ana uga liyane, kayata ExpressVPN Jalan tol (sing wis digawe open-sourced).

Faktor paling gedhe lan paling penting yaiku standar enkripsi. Cekakipun, tingkat enkripsi nemtokake sepira angel komputer ngetung data nyata sing sampeyan kirim. 

Sayange, sawetara perusahaan sijine biaya sadurunge customer lan bakal ngedol sembarang uwuh lawas. Untunge kanggo sampeyan, kita wis nyoba saben layanan VPN ing dhaptar iki lan kabeh duwe standar enkripsi sing apik.

Enkripsi tingkat dhuwur ora njamin keamanan sing apik kanthi standar. Perusahaan VPN uga kudu duwe proteksi bocor sing paling anyar. Wiwit sambungan VPN dibangun saka pirang-pirang lapisan, ana macem-macem kesempatan kanggo alamat IP asli sampeyan metu. 

Pelaku utama yaiku Bocor DNS lan webRTC. Mesthi wae, IP asli sampeyan bocor ora apik kanggo keamanan. Untunge, kabeh layanan VPN utama nyegah iki. Nanging, ati-ati yen sampeyan nggunakake IPv6 amarga iki kurang didhukung.

Saliyane standar keamanan enkripsi lan proteksi bocor, penting uga kanggo ndeleng fitur keamanan liyane sing ana VPN. Contone mateni switch, multi-hop VPN, lan dhukungan Tor. Sampeyan bisa maca liyane babagan iki ing situs kita, lan ing review rinci, kita nutupi fitur keamanan tambahan saben VPN.

Logging

Salah sawijining alasan kenapa akeh wong nggunakake VPN yaiku kanggo nglindhungi panggunaan internet saka perhatian sing ora dikarepake. Apa pemerintah, ISP, utawa mung perusahaan, kabeh wong duwe alesan. Ing kabeh kejujuran, kita frown marang paribasan "yen sampeyan duwe apa-apa kanggo ndhelikake banjur apa nggunakake siji".

Cetha yen VPN nyimpen log, mula bakal bisa ngalahake kabeh tujuane. Untunge umume perusahaan VPN mung nyimpen log sambungan kanggo nambah layanan iki.

Privacy

Saliyane logging, sampeyan uga menehi perusahaan VPN akses menyang jeneng, rincian bank, lan uga alamat. Mulane, penting kanggo ngurmati wong-wong mau. Tansah mriksa kabijakan lan syarat lan syarat privasi perusahaan kanggo ndeleng cara nangani data. Iki bisa mbukak akeh babagan perusahaan.

Piranti sing didhukung

Yen sampeyan nggunakake VPN kanggo privasi, sampeyan kudu tansah nyambung. Kaya sing wis dibahas ing ndhuwur, ana sawetara fitur keamanan sing bisa mbantu.

Nanging, akeh fitur keamanan ora bakal mbantu sampeyan yen VPN mung mbukak ing komputer sampeyan.

Mulane, penting yen VPN sing sampeyan pilih bisa mbukak ing piranti sampeyan. Untunge kabeh layanan VPN paling apik sing dipilih duwe dhukungan kanggo kabeh piranti utama lan sistem operasi. Iki kalebu Linux lan ora mung Windows, Mac, Android, lan iOS. Umume kasus, ora mung instruksi persiyapan nanging uga aplikasi asli.

Kajaba iku, kabeh mau ngidini sampeyan nyambungake paling ora telung piranti ing wektu sing padha. Iki njamin sampeyan bisa nyambungake komputer, telpon, lan tablet kabeh bebarengan. Sawetara malah ngidini piranti tanpa watesan digunakake ing wektu sing padha, sing yen sampeyan nakal bisa tegese nglindhungi kabeh kanca lan kulawarga nganggo akun siji.  

Streaming lan Torrenting

Kaya sing wis dibahas sadurunge, rong panggunaan VPN sing paling populer yaiku torrent sing aman lan streaming sing ora diblokir. Dadi, sampeyan pengin layanan VPN sing paling apik supaya bisa nyedhiyakake iki kanggo sampeyan.

Ing cendhak, kabeh VPN ing dhaptar iki bakal ngidini sampeyan torrent kanthi aman lan aman. Sawetara duwe watesan babagan lokasi sing diijini digunakake kanggo iki, mula elinga.

Kajaba iku, level sing mbukak blokir streaming uga beda-beda ora mung panyedhiya nanging uga tanggal. Mula, yen ana saluran utawa layanan khusus sing pengin dibukak blokir, hubungi dhukungan pelanggan layanan VPN sadurunge ndhaptar.

Tambahan

Bab liyane sing kudu dieling-eling nalika milih layanan VPN yaiku ekstra ekstra sing ditawakake. Contone, sawetara saiki wis miwiti nawakake manajer sandhi, panyimpenan cloud, lan sing padha.

Nalika iki apik, aja dadi faktor penentu sampeyan.

Dhukungan pelanggan

Pungkasan, sampeyan kudu ndeleng sistem dhukungan layanan VPN. Sampeyan kudu nimbang jinis dhukungan sing ditawakake, uga wektu sing ditawakake. Duwe dhukungan email sing mangsuli pitakon sampeyan sajrone 3-5 dina ora cocog.

Untunge, umume layanan VPN duwe dhukungan live chat 24/7. Sing ora duwe, duwe layanan dhukungan email biasane mangsuli kanthi pas wektune. Sejujure, sajrone nyoba VPN pirang-pirang taun, kita mung bisa ngelingi sawetara wektu nalika obrolan langsung pancen perlu.

Sawetara perusahaan malah duwe forum komunitas lan Wiki kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah. Iki apik amarga sampeyan bakal kerep nemokake tips & trik bantuan, uga jawaban kanggo masalah umum.

Cara Nguji Layanan VPN

Sayange, ana akeh situs perbandingan VPN sing ora nyoba layanan VPN, lan mung mbatalake informasi saka situs web. Luwih elek, kita wis krungu sawetara sing durung nate nggunakake layanan VPN!

Kita mikir mung adil lan adil yen kita nyoba saben layanan VPN sing wis kadhaptar. Mulane sampeyan ora bakal nemokake siji ing situs kita sing durung dites lan ditliti kanthi jero.

Tes kita relatif prasaja nanging ing wektu sing padha banget intensif. Kita ndeleng kabeh fitur sing kasebut ing ndhuwur kanthi jero lan yen bisa, kita ora mung njupuk tembung saka panyedhiya VPN nanging uga nyoba kanggo awake dhewe. Kanggo entuk gambaran sing luwih jero babagan review kita, deleng salah sawijining review.

Layanan VPN Gratis

Ing jagad sing saben wong nyekel dompet kanthi kenceng, VPN gratis saya mundhak. Sayange, kaya paribasan, sampeyan ora bisa entuk apa-apa. Iki bener kanggo VPN sing bener. Nanging, layanan VPN gratis bisa dipérang dadi rong kategori; "Scam" lan pemasaran.

Ayo dadi miwiti karo VPN gratis kanggo marketing amarga iku topik sing luwih gampang dirembug. Akeh VPN profil dhuwur, kalebu sawetara ing dhaptar iki, duwe VPN gratis. Tujuan iki kanggo narik pelanggan, lan ing jangka panjang ngowahi dadi pangguna sing mbayar.

Kanggo matesi biaya kasebut, lan duwe kesempatan bathi, iki kudu diwatesi. Nyatane, umume, sampeyan mung ngidini sampeyan nggunakake transfer data kanthi winates. Dadi, iki bisa dadi paling apik yen sampeyan mung butuh VPN kanggo tugas tartamtu nanging mesthi ora ing jangka panjang.

Kategori VPN gratis liyane yaiku "scam". Kita nggunakake tandha kuotasi amarga ora kabeh apus ing istilah sing paling ketat. Nanging, 99% VPN gratis ing kategori iki bakal nyedhiyakake layanan subpar lan nyolong data sampeyan. Malah luwih elek, sawetara malah bisa nyelehake malware ing piranti sampeyan.

Conto misuwur saka VPN gratis sing ala yaiku Hola. Hola menehi sampeyan layanan VPN gratis tanpa watesan. Sing ora dingerteni wong akeh yaiku yen kabeh adol data sampeyan lan nggunakake sambungan internet kanggo VPN mbalikke. Untunge, wiwit saiki akeh wong sing ngerti yen VPN gratis, umume, ora ana gunane.

Apa VPN Gratis Paling Apik?

Yen sampeyan kurang dhuwit nanging butuh VPN, mula aku nyaranake ProtonVPN. Iki ngidini panggunaan tanpa watesan nanging duwe throttling kacepetan. Iki sampurna amarga tegese sapa wae sing butuh bisa nggunakake layanan iki nanging ora bisa disalahake nganggo torrent lan streaming.

Rencana gratis ProtonVPN Nawakake:

  • 23 server ing 3 negara
  • 1 sambungan VPN
  • Kacepetan sedheng
  • Kawicaksanan ora log
  • Akses konten sing diblokir

Pitakonan Paling Sering

Mangkene sawetara pitakon sing asring ditakonake babagan nggunakake VPN, lan layanan VPN paling apik.

Yen aku duwe VPN menyang kantor, apa aku butuh layanan VPN?

VPN bisnis lan komersial beroperasi kanthi prinsip sing padha. Nanging, sing sadurunge ora bakal menehi perlindungan, mbukak blokir streaming, utawa anonimitas. Nyatane, perusahaan sampeyan bisa uga bakal murub sampeyan yen sampeyan nggunakake server kanggo torrent utawa nonton Netflix.

Apa VPN sah?

Ing umume negara, VPN 100% sah. Nanging, ana dhaptar cekak negara sing ora ana. Negara-negara kasebut Belarus, China, Iran, Irak, Oman, Rusia, Turki, Uganda, UEA, lan Venezuela.

Apa Sampeyan Bisa dipercaya karo Perusahaan VPN?

Kita 99% yakin sampeyan bisa dipercaya perusahaan VPN ing dhaptar iki. Sayange, mesthi bakal ana lapisan paranoia lan sampeyan kudu mutusake manawa sampeyan percaya apa sing dikandhakake perusahaan VPN. Amarga kabeh sing ana ing dhaptar iki nyoba jujur ​​lan transparan, kita seneng percaya yen dheweke bisa dipercaya.

VPN sing paling apik?

ExpressVPN lan NordVPN minangka rong panyedhiya utama sing bisa dipilih. NordVPN minangka salah sawijining layanan VPN paling apik ing pasar lan yen sampeyan pengin miwiti kanthi cepet, aja ragu-ragu langsung mlebu. ExpressVPN iku pilihan kanggo sampeyan yen sampeyan ora pikiran mbayar dicokot liyane kanggo fitur tambahan lan fungsi luwih.

VPN sing Paling Cepet?

Saka pengujian, NordVPN minangka VPN paling cepet. Nanging, kabeh VPN ing dhaptar iki cepet banget. Asil sampeyan bakal beda-beda ing sawetara faktor, nanging kita yakin 100% sampeyan ora bakal kuciwa karo VPN kasebut.

Apa Aku Bisa Nggawe VPN Dhewe?

Ya, sampeyan bisa nggawe VPN sampeyan dhewe. Nanging, panggunaane bakal beda karo layanan VPN komersial. Iki amarga ora bakal ana anonimitas utawa akses ing saindenging jagad.

Summary

Dadi sampeyan duwe. Layanan VPN paling apik "cekak".

Muga-muga, sampeyan saiki wis entuk gambaran sing jelas babagan apa VPN, cara kerjane, lan keuntungan gedhe sing ditimbulake.

Kajaba iku, pilihan layanan VPN paling apik kanthi deskripsi sampeyan ngidini sampeyan milih VPN sing sampurna.

Mlebu menyang ExpressVPN, layanan VPN paling apik, dina iki lan entuk akses menyang konten ing saindenging jagad lan ngamanake sambungan internet sampeyan ing wektu sing padha. Kanthi ExpressVPN, sampeyan ora bakal kelangan apa-apa!

Home » VPN

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.