Review Shopify (Isih Pembangun Toko E-dagang Paling Apik?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Shopify minangka platform e-dagang paling populer ing planet iki. Kekuwatan lunak e-dagang kabeh-ing-siji iki Pedagang 1 yuta lan wis digawe liwat Dodolan $ 155 milyar. Tinjauan Shopify iki nyakup seluk-beluk pembangun toko online sing misuwur banget

Saka $ 29 saben wulan

Mulai nyoba gratis 14 dina saiki!

Review Shopify (Ringkesan)

About

Shopify minangka platform e-commerce SaaS sing misuwur ing saindenging jagad sing ngidini sampeyan miwiti, tuwuh, lan ngatur toko online.

Ugi biaya

Ana patang rencana Shopify: Biaya Shopify Basic $ 29 / wulan, rencana Shopify Main biaya $ 79 / wulan, rencana Shopify Advanced $ 299 / wulan. Ana uga rencana Shopify Lite sing regane $ 9 / wulan. Pungkasane ana Shopify Plus (e-dagang perusahaan lan miwiti $ 2,000 saben wulan). (Mbandhingake rencana Shopify ing kene.)

😍 Pro

Kanthi lan platform platform kanthi lengkap, tegese sampeyan ora kudu kuwatir babagan teknis. Pasar app ageng (gratis lan mbayar), lan tema khusus. Pemulihan carte sing ditinggalake, 100+ gateway pambayaran, prasaja nggunakake storefront, SKU lan manajemen persediaan, SEO dibangun, marketing, analytics, lan nglaporake, tarif pengiriman fleksibel lan pajak otomatis. Dhukungan pelanggan sing apik, dokumentasi dhiri lan komunitas. Jual liwat sawetara saluran, produk digital lan fisik (POS terintegrasi). Kabeh fitur.

. Cons

Prosesor pembayaran ing Shopify mung ngidini sampeyan adol saka negara tartamtu, lan sampeyan kudu mbayar biaya transaksi yen nggunakake gapura pembayaran pihak katelu. Biaya nggunakake aplikasi bisa cepet ditambah. Hosting email ora kalebu. Rencana Lite dilengkapi fitur Shopify winates.

putusan

“Shopify minangka platform e-commerce sing paling apik ing pasar saiki. Reregan Shopify cukup lan dilengkapi atusan fitur internal lan ewonan app. Shopify menehi kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti adol, liwat toko online, saluran sosial utawa toko fisik liwat POS terintegrasi. ”

 
review shopify

Kekuwatan luwih saka bisnis online 1M Pendapatan taunan Shopify paling ndhuwur $ 1.57 milyar ing taun 2019, sing munggah 47% saka 2018. Lan ing review Shopify 2022 iki, kita bakal ngerteni kenapa survey anyar nuduhake yen 88 persen penggunane nyaranake Shopify.

Sapa 12 persen sing ora nyambung karo situs kasebut? Apa sing nggawe platform iki digunakake lan misuwur ing jagad e-commerce? Apa cukup gampang kanggo pendatang anyar, sing dirancang kanggo pro teknologi sing duwe pengalaman, utawa apa wae ana ing tengah?

Ing pungkasan, sampeyan kudu bisa mangsuli kabeh pitakon kasebut lan liya-liyane. Amarga tujuanku ora mung ngirim review Shopify ing jero: Muga-muga bisa mbantu sampeyan nemtokake manawa platform e-dagang iki tepat kanggo sampeyan khusus.

Coba Shopify gratis suwene 14 dina

Temokake kenapa bisnis 1M + nggunakake situs web e-commerce Shopify sing kuat lan gampang digunakake. Mulai nyoba gratis saiki!

 

Napa Review This Shopify?

Bagean sing nyenengake babagan review Shopify.com iki yaiku ditulis dening wong sing miwiti bisnis wiwit wiwitan ing Shopify sawetara taun kepungkur lan wiwit dadi pangguna seneng banget.

Nanging, aku ora asing karo macem-macem alat e-dagang liyane, kalebu BigCommerce, 3dcart, Wix, Squarespace, WooCommerce, lan Magento. Mengko, kita bakal mbandhingake apa sing ditrapake Shopify dibandhingake karo pesaing utama, uga apa sing adol reviewer iki ing situs web kasebut.

Ana kamungkinan manawa bisnis sampeyan cocog karo pilihan platform e-commerce sing beda. Nanging sampeyan bisa uga ing kene amarga sampeyan wis krungu macem-macem perkara (kemungkinan gedhe) babagan Shopify, lan sampeyan lagi nimbang apa sampeyan kudu nyoba. Dadi, ayo nduwe salah sawijining pitakonan sing luwih jelas:

Apa Bisa Nggunakake Shopify Kanggo?

Iku a host kabeh situs web e-dagang kabeh-ing-siji, dadi pitakonan kasebut kudu jelas, ta? Nanging sing bener yaiku sampeyan mesthi mbukak toko Etsy utawa, apa ora, mung nggawe profil eBay lan adol barang sampeyan ing kana? Amarga sampeyan nggoleki platform sing kuat sing bisa diinstal kabeh bisnis, lan ing kono Shopify mlebu.

shopify dideleng

Nalika mbahas ulasan saka Shopify, sampeyan bakal bisa ndeleng akeh panemu sing bener, nanging mung saka sawetara wong. Dheweke duwe tujuan sing beda, intine, industri, pengalaman, dhaptar terus. Nanging, yen sampeyan nggunakake Shopify, sampeyan nindakake (umume) siji utawa luwih saka papat perkara:

Miwiti merek saka kothak siji
Sade online
Ngedol ing toko
Pemasaran merek sampeyan

Ayo deleng saben limang wilayah kasebut, lan deleng platform platformify nggawe luwih gampang, luwih apik, utawa — paling ora beda.

Miwiti Bisnis ing Shopify

Sampeyan duwe idea kanggo bisnis, lan sampeyan lagi looking for a Panggonan kanggo miwiti. Utawa, sampeyan njupuk sisihan sampeyan lan pindhah menyang platform kaya Shopify sing bisa tuwuh. Yen ngono, banjur Shopify wis kasedhiya kanggo sampeyan.

Ora kaya platform kaya WordPress, sing pancen kompleks, lan uga Squarespace, sing mesthi dicedhaki nanging cukup winates, Shopify dibangun kanggo blanja. Apa sampeyan bisa ngomong saka jeneng kasebut? Kajaba iku, dibangun kanggo wong sing ora kepengin ngupayakake kabeh wiwit isih ringkes.

Apa tegese kanggo sampeyan? Lha, yen sampeyan wis WordPress ahli, kenapa malah nganggep Shopify? Sijine keahliane supaya bisa digunakake! Lan luwih ringkes babagan review iki, kita bakal melu babagan cara nggabungake karo situs web sing wis ana.

dashboard shopify

Sumber Awet Kanggo Startups

Ing review iki, kita bakal ngliwati kabeh alasan kepiye situs iki. Lan yen sampeyan durung kenal karo pirang-pirang alat pemasaran sing kasedhiya kanggo sampeyan online, sampeyan bakal bisa nemokake macem-macem cara sing bisa ditindakake kanggo nggayuh tujuan bisnis lan luwih.

Shopify nindakake tugas sing apik kanggo menehi kabébasan supaya bisa tetep ringkes lan ora bisa dideg. Sampeyan ora bisa duwe liyane saka kaca web sing adol produk siji. Sampeyan bisa duwe situs Shopify sing nempatake situs sing sampeyan waca iki supaya dadi isin. Kemungkinan ora ana pungkasan amarga dibangun kanthi cara kasebut.

google tren

Nggawe Merek saka Ngeruk ing Shopify

Sampeyan bakal seneng banget karo sawetara langkah pisanan miwiti bisnis karo Shopify. Sampeyan bisa uga miwiti sadurunge nggawe jeneng, kanthi a Generator Jeneng Bisnis sing kasedhiya, ora perlu mbukak akun. Sampeyan ora bakal nemokake salah sawijining pucuk kuku, nanging sampeyan bakal entuk ide.

Shopify uga duwe alat tukang logo Fantastic sing bisa digunakake kanggo nggawe soko wiwitan utawa miwiti saka template. Aku wis krungu akeh wong sing nyusun rancangan desain grafis sing sederhana Canva. Nanging yen sampeyan duwe bisnis bisnis ing Shopify, sampeyan bisa uga nggawe logo ing kene.

Siji-sijine perkara sing luwih penting tinimbang jeneng lan logo yaiku apa sing sampeyan adol. Lan wiwit sampeyan kudu Nggawe tampilan serikat liwat toko lan ing kabeh saluran iklan, sampeyan bakal pengin nindakake pertama iki.

Kepiye Shopify Mbantu Nggawe Presensi Online

Sawise kabeh dhasar dikunci, sampeyan pengin adol produk sampeyan. Lan amarga Google's SEO Algoritma durung bisa langsung ngenali kaluhuran Panjenengan, sampeyan kudu njaluk jeneng metu ana.

Shopify duwe aplikasi pemasaran sing ora masuk akal lan alat SEO sing dibangun kanggo mbantu ngeweruhi merek sampeyan. Aku menehi saran arep karo aplikasi paling populer, paling populer, nanging ora bisa disenengi. Sampeyan bisa uga mung nemokake pilihan sing bakal teka sing ndadékaké sampeyan ngarep amarga mung ora nglakoni apa sing dilakoni wong liya.

Langsung liwat akun Shopify, sampeyan bisa kanthi gampang lan gampang:

Entuk URL khusus utawa ngimpor sing wis diduweni.
Telusuri loro gambar Simpenan gratis lan mbayar.
Nggawe toko sing unik.

Ngeset Toko ing Shopify

dashboard

Sampeyan bisa mbukak toko, apa sampeyan duwe persediaan produk utawa ora. Nyatane, model bisnis dropshipping minangka salah sawijining cara sing luwih populer kanggo Shopify. Sampeyan bisa milih produk sing pengin adol liwat kemitraan karo perusahaan sing wis nggawe tetes Oberlo.

Pelanggan mbayar sampeyan rega ritel, sampeyan njupuk dhuwit kasebut lan tuku kanthi grosir, lan barang sing ana ing ngisor iki nggawe kabeh paket lan dikirim langsung menyang pelanggan. Boom, bathi.

nanging apa sampeyan adol barang sampeyan dhewe utawa nggunakake Shopify kanggo jeblugan, sampeyan bisa milih tema toko adhedhasar macem-macem template (sawetara tema gratis, umume tema Shopify sing dibayar). Sampeyan bakal ngatur produk ing konten ati, kalebu nambah katrangan (Shopify uga duwe aplikasi). Lan tambahake apa wae sing sampeyan pengin, kayata kaca "Babagan Kita," FAQ, lan liya-liyane.

Banjur sampeyan apik kanggo pindhah. Aku mikir, sampeyan kabeh bisa muter toko sing kurang saka sedina, ora ana bocah lanang!

Coba Shopify gratis suwene 14 dina

Temokake kenapa bisnis 1M + nggunakake situs web e-commerce Shopify sing kuat lan gampang digunakake. Mulai nyoba gratis saiki!

 

Apa Sampeyan kudu Nyoba gratis Shopify?

Aku mesthi menehi saran miwiti kanthi nyoba gratis, sanajan sampeyan ngerti sampeyan bakal dadi pangguna sing dibayar. Sepisan, sampeyan mung bisa duwe siji-sijine toko Shopify sekaligus, mula yen sampeyan bakal miwiti wiwitan lan mutusake sampeyan pengin miwiti wiwit diwiwiti, mbusak kabeh lan wiwit tanpa rumangsa sampeyan ngiringan dhuwit.

Nalika nulis review iki, Shopify nawakake uji coba gratis 90 dina, sing luar biasa. Nanging sing ana ing penyakit kasebut yaiku pandemik coronavirus novel, saengga sauntara. Isih, entuk manfaat kanggo njupuk apa wae penawaran sidang gratis, sanajan standar kasebut 14-day trial free.

Shopify Capital minangka program kredit kanggo bisnis sing wis mumpuni, minangka cara liya kanggo wiwitan kanggo nggoleki dhuwit winih kanggo golek pariwara lan luwih akeh. Sampeyan bisa uga kudu dipikirake menyang.

Apa Sampeyan Kudu Bisnis Dilisensi kanggo Miwiti Toko Toko?

setelan

Teknis: ora. Sampeyan ora kudu dadi bisnis sing dilisensi kanggo mbukak Toko Toko dhewe. Sampeyan mung kudu mbayar pajak kanthi mbayar pajak kerja mandhiri, sing mbutuhake pambayaran seprapat.

Nanging, aku banget nyaranake mbukak bisnis sing dilisensi sanalika bisa, luwih becik sadurunge adol produk pisanan sampeyan. Sampeyan pengin dilindhungi saka tanggung jawab pribadi, lan duwe kaluwihan pajak, utamane yen sampeyan kerja ing papan liya lan toko Shopify minangka sisih hustle.

Jinis Toko Online ing Shopify

jinis toko toko

Jinis toko online sing sampeyan bukak ing Shopify cukup diwatesi karo imajinasi sampeyan. Apa sampeyan adol sauna inframerah? Banjur, aku bakal mbaleni maneh kapan wae! Apa sampeyan ngirim cetakan utawa sandhangan sing digawe? Apa sampeyan adol panganan utawa ngombe? Aksesoris utawa kerajinan? Buku, komik, novel, surut?

Iki minangka review Shopify.com sing jujur, saengga kita jujur ​​ing kene: iki minangka perusahaan kanggo bathi, tegese padha pengin supaya akeh pelanggan. Iki tegese platform dirancang kanggo ngrampungake saben jinis bisnis sing bisa dibayangake (anggere bisa ditindakake kanthi online).

Sade Online karo Shopify: A Review

Aku ngelingake sampeyan saiki: wektu bakal mudhun nalika sampeyan miwiti mbangun toko. Dheweke mesthine gampang dikustomisasi, lan sampeyan mengko bisa digawa lunga lan ngerteni yen wolung jam wis kliwat lan kabeh sing sampeyan lakoni mainake warna latar mburi. Iku dudu perkara sing ala, iku sejatine bukti kesahihan lan gampang panggunaan.

https://www.youtube.com/watch?v=ZXWgHlnVVEY

Ora Gampang Ngalahake Toko Online Toko

tema shopify - tema mbayar lan gratis

Secara harfiah. Pancen angel banget nggawe situs web sing apik banget - sanajan bisa uga. Nanging yen sampeyan duwe visi khusus ing toko, sampeyan bisa nggawe saka awal utawa nggawe template Shopify kanthi nyunting langsung ing backend HTML. Paling apik kaloro jagad!

Yen sampeyan wis duwe imajinasi produk sampeyan, sampeyan mung kudu seret banjur selehake file kasebut menyang situs kasebut. Sampeyan bisa nggawe galeri, slide show, utawa gambar statis. Sampeyan bisa nyelehake teks ing ngendi wae sing dikarepake. Sampeyan bisa browsing puluhan tema lan muter.

Nalika Squarespace lan Wix luwih akeh template, fitur e-dagang ing Shopify ngalahake Wix lan Squarespace ing bukuku, lan template ora bakal dadi titik jual sing cukup kanggo ijol. (Maca perbandingan Squarespace vs Wixku.)

Deleng saka Blanja Shopify

Pancen, sampeyan bisa nampa luwih saka satus bentuk pembayaran Shopify yen sampeyan manggon ing Amerika Serikat (aku ora bisa mbuktekake ing lokasi liya). Iki kalebu kabeh kertu kredit utama lan e-dompet, uga kanggo mata uang crypto lan liya-liyane.

Luwih, dheweke bakal ngetung kabeh adhedhasar pajak lan mata uang lokal saka toko. Dadi, yen sampeyan dadi penjual internasional, sampeyan ngerti manawa pamrentah sampeyan bakal diterjemahake kanggo entuk papan ing endi wae ing toko, kalebu mata uang lokal.

Yen sampeyan durung ngiro-iro, sampeyan bisa nyetel tarif pengiriman sampeyan, utawa duwe Shopify ngitung pengiriman kanthi otomatis, sanajan kasebut mbutuhake Advanced Shopify rencana. Yen sampeyan duwe macem-macem barang, Nanging, kemungkinan upgrade, sanajan mung kanggo pangiriman kiriman otomatis. Sampeyan ora pengin undercharge ing!

zona pengiriman

Keamanan Blanja Blanja

Shopify uga njamin tingkat paling dhuwur ing Standard Keamanan Data Data Payment Card (PCI DSS), tegese cara keamanan dheweke ditliti luwih akeh tinimbang sing paling akeh perusahaan. Dheweke nggunakake enkripsi negara supaya kabeh info aman lan aman. Lan padha mbayar luwih saka $ 850,000 kanggo peretas whitehat sajrone pirang-pirang taun kanggo nglaporake kewan omo sing kabeh wis ditliti.

Nyatane, Shopify mbayar $ 50,000 kanggo ngenalake masalah keamanan sing spesifik, nggawe insentif kanggo nglaporake kerentanan sing kompetitif karo eksploitasi.

tundhuk pci

Yen sampeyan mbukak toko online ing Shopify, situs sampeyan bakal kanthi otomatis ndhelik enkripsi SSL 256-bit, sing nggawe kapercayan total ing toko sampeyan kanggo pengunjung manawa data pembayaran kasebut aman. Amarga ora ana bukti yen situs sampeyan bakal di-host dening Shopify, iki minangka cara sing apik kanggo njamin safety kanggo merek sampeyan khusus.

Cara Ngatur Toko Shopify Panjenengan

Aku seneng aplikasi seluler Shopify, nanging aku njaluk katrangan lengkap babagan sawetara bagean ing review iki. (Spoiler: Sampeyan bisa nindakake apa-apa saka piranti seluler.)

Nanging, iku papan pemuda sing kuat, apa versi desktop utawa seluler, pancen bener-bener mbesot aku. Dheweke nutupi kabeh dhasar potensial, lan iki minangka tracker gawe ketagihan kanggo tuwuh, penjualan, pengunjung, pelacakan pesenan, lan liya-liyane. Presentasi data paling ndhuwur nanging cetha banget sing ora bisa dakkandhakake.

nglaporake

Kepiye carane dashboard Shopify mbandhingake para pesainge? Saben piranti lunak e-dagang duwe komponen dashboard interaktif, nanging ora ana sing resik lan kabeh sing apik kaya versi Shopify. Kanggo wong sing kurang teknologi, cedhak banget.

Kepiye Spesifik Sampeyan bisa Ngatur Inventori?

Shopify ngidini sampeyan nambahake jumlah gulung sing dibutuhake kanggo produk sampeyan, sanajan sampeyan bakal mbutuhake ndownload aplikasi yen sampeyan duwe luwih saka siji utawa loro.

Contone, yen sampeyan lagi nggawe T-shirt sing duwe macem-macem warna lan macem-macem ukuran, pelanggan bakal duwe rong tetes, siji kanggo warna lan siji ukuran, lan gambar produk bisa uga ganti nalika sampeyan tindakake.

Manajemen persediaan

Apa iki unik kanggo Shopify? Ora, sampeyan uga bisa nindakake ing (Aku ngira) kabeh platform e-dagang, kalebu kabeh sing aku pengalaman, saka Magento menyang WooCommerce. Nanging isih penting kanggo sebutno.

Sampeyan uga bisa dhaptar saben item kanthi warna, desain, ukuran, lan apa wae sing gumantung karo industri sampeyan. Iki bisa uga dadi strategi SEO sing apik, amarga saben kaca produk minangka kesempatan dhewe kanggo ngenali algoritma mesin telusuran.

Kepiye Kasedhiya Shopify Minangka Web Host?

Kapabilitas host web saka Shopify pancen nyata. Sampeyan njaluk bandwidth tanpa watesan, senajan pancen standar amarga wutah bisnis sampeyan bakal mandheg. Shopify uga nganyari Kapabilitas web kanthi otomatis, ora perlu njupuk situs sampeyan lan nggawe pelanggan ngenteni nganyari. Iki cara sing paling apik kanggo ilang!

Nanging apa sing bakal dadi komponèn favoritku kanggo hosting web yaiku kiriman alamat email jeneng domain tanpa watesan, sing bisa migunani. Kanthi mangkono, sampeyan nggawe email sing beda kanggo departemen sing beda-beda lan nyederakake komunikasi pelanggan. Sampeyan ora pengin panjaluk desain khusus sampeyan menyang departemen IT, sawise kabeh.

Hosting e-commerce e-dipercaya

Sanajan bisa uga perusahaan wicaksana kanggo nandur modal ing papan server sing luwih spesifik, umume para pamilik toko ora bakal duwe masalah bandwidth nalika nggunakake Shopify minangka host web.

Review Data saka Salesify Sales

Aku wis nate nemokake papan pemetaan ing Shopify, ing ngendi sampeyan bisa nemokake akeh data sing digoleki sekaligus. Nanging sampeyan bisa entuk luwih jero karo data sing diklumpukake saka dodolan sampeyan. Shopify dirancang dadi mantep utawa paling minimal sing dikarepake.

Titik data sing paling jelas yaiku produk endi sing obah lan endi sing tetep ana ing "rak-rak", supaya bisa ngomong. Google Analytics uga kompatibel karo persiyapan toko sampeyan, dadi sampeyan bakal duwe kabeh wawasan kasebut. Sampeyan bisa narik kabeh lalu lintas lan laporan rujukan kanthi cepet lan rinci kaya sing dikarepake, lan ngekspor menyang macem-macem jinis file, kayata Excel lan PDF.

Sampeyan bisa uga ora butuh saben titik data, nanging yen sampeyan mesthi nyewa pakar, mula kudu njaluk supaya bisa menehi kesempatan sing paling apik kanggo ngowahi luwih akeh pelanggan.

Apa App Shopify Luwih apik tinimbang Liyane?

shopify homepage toko app

Ora angel kanggo nyritakake manawa batine sing dirancang dening Shopify kanggo saben wong, tegese pandhu arah hyper-intuisi lan manajemen gampang banget minangka titik sade. Dadi nggawe aplikasi ponsel gampang sing ngidini sampeyan nindakake kabeh saka telpon sampeyan mung teka karo wilayah kasebut.

Shopify nawakake aplikasi mobile toko e-dagang paling apik ing pasar. Pungkasan, pungkasane crita! Apa aku nyoba kabeh? Diakoni, ora. Nanging aku wis nyoba akeh, lan iki minangka piranti lunak e-commerce favoritku babagan pandhu arah, aksesibilitas, lan fitur sing diwenehake Shopify.

Sampeyan bakal bisa ngirim email lan nelpon telpon, ngatur persediaan, lan mriksa dashboard nalika isih mlaku. Ora mung trep banget, ngrasa penting ing jagad iki.

Bagéan Favorite saka Shopify yaiku Dhukungan Pelanggan

Tim perawatan pelanggan ing Shopify duwe semangat lan gelem maju lan luwih. Kanggo kula, iku pancen akeh sing adol. Aku ora bisa ngomong sampeyan nomer kaping sing wis narik rambutku karo tim dhukungan pelanggan liyane. Lan sapa wae sing nggawe aku rumangsa ora bakal kelakon entuk bintang emas.

dhukungan shopify - email live chat lan dhukungan telpon

Nanging, sing Dhukungan 24-7-365 liwat live chat, formulir online, dhukungan alamat email, Lan dhukungan telpon ora unik kanggo Shopify, lan uga layanan pelanggan sing luar biasa. Kabeh situs web e-commerce darmabakti kanggo mbantu bisnis cilik dadi luwih apik supaya duwe wakil langsung telpon.

Nanging isih, Shopify njupuk kabeh langkah luwih akeh tinimbang fitur liyane sing bakal mbantu sampeyan nggayuh tingkat anyar minangka pengusaha. Ing ndhuwur FAQ pitulung standar, dheweke duwe diskusi forum sing migunani lan asring narik kawigaten ing ngendi aku nemokake tips lan wawasan sing ora kaetung.

Review babagan Ngatur Toko Brick-and-Mortar kanthi Shopify

Shopify minangka platform e-dagang sing uga bisa digunakake kanggo storefront fisik. Iki minangka sumber daya sing luar biasa kanggo bisnis sing adol online lan ing toko, amarga sampeyan pengin sistem manajemen streamlines sing njupuk kabeh dodolan lan operasi.

Sawetara produk bisa uga adol ing toko luwih apik tinimbang online. Bathi sampeyan umume yaiku sampeyan carane nggawe dana kanthi bener. Lan toko sampeyan ora bisa mlaku nganti tingkat produktivitas lan organisasi sing paling dhuwur tanpa sistem Titik Penjual (POS) sing tepat.

Nanging yen sampeyan duwe POS sing kapisah kanggo toko sampeyan sing mbutuhake sampeyan upload utawa (luwih elek) kanthi manual nglebokake data, kesalahan manungsa bakal kelakon. Duwe operasi online lan operasi ing toko sampeyan kabeh bakal mbukak ing platform sing padha.

Kualitas Hardware Shopify

Minangka ramping lan ayu minangka hard drive sistem Shopify POS, bisa uga awet banget, tegese bakal apik ing loro-lorone. toko busana butik lan restoran sibuk - lan sembarang jenis bisnis toko lan foodservice antarane.

Hardware umume diklompokaké dadi telung kategori, sanajan sing kapisan nyakup kabeh sing sampeyan butuhake nyetel sistem jual toko ing toko. Toko Eceran duwe pendirian iPad, maca kertu, lan kabeh aksesoris sing dibutuhake. Saben didol kanthi dhewe.

titik hardware

Sampeyan uga kabeh dirancang supaya bisa digawe serba guna. Staff sampeyan bisa nggawa iPads kanggo menehi layanan kanggo pelanggan, lan sing padha uga maca para kertu maca. Sampeyan malah bisa nggunakake hardware POS karo sampeyan ing njaba toko kanggo nggawe pangiriman, perkiraan, pamasangan, lan liya-liyane.

Sistem Shopify POS minangka salah sawijining Pasar Paling kuat ing Pasar

Nalika sistem penjualan titik gampang gampang dienggo lan digunakake, dheweke nawakake video latihan supaya sampeyan lan staf bisa dadi ahli Shopify POS bebarengan - lan karyawan anyar bisa cepet diluncurake.

Salajengipun, akeh aplikasi tambahan ing Shopify bisa nggampangake fitur apik banget kanggo POS sampeyan. Sampeyan bisa Book janjian, kelas, lan seminar nalika jadwal otomatis lan nglacak rawuh. Sampeyan bisa adol kanthi produk, kanthi bobot, utawa wektu. Sampeyan bisa ngganti rega kanthi cepet, nggawe produk ora kasedhiya, lan mbukak promosi lan diskon. Kemungkinan tenan ora telas.

Dadi, nalika arep ngliwati sawetara komponen sing paling disenengi, ora ana dhaptar lengkap babagan cara sampeyan bisa nggunakake POS iki lan kauntungan perusahaan sampeyan.

shopify titik adol

Fleksibel Pembayaran Luwih luar biasa

The Fees kertu kredit katon apik, sanajan luwih murah paket sistem POS sing luwih gedhe. Aku pengin iku minangka tarif rendah standar, nanging isih kompetitif. Sampeyan uga ora dikenani biaya kanggo ngasilake lan ijol-ijolan, sing ngirim dadi standar industri.

Sampeyan uga bisa ngisi luwih saka siji kertu kredit lan misahake pembayaran. Pelanggan sing pengin nglakoni bakal kuciwo banget yen sampeyan ora bisa nampung. Apa ana wong papat sing pengin mbagi cek utawa wong pengin ngisi biaya lan mbayar sisane kanthi awis, Shopify nggawe manawa gampang ditindakake kabeh.

Sejatine, sampeyan ngontrol pembayaran Shopify sampeyan. Yen wong mbayar kanthi angka digital, kertu hadiah, kode coupon diskon, utawa tiket festival, sampeyan nampa formulir mata uang kasebut lan cathet ing POS sampeyan minangka wangun pembayaran liyane.

nggunakake gateway pambayaran shopify

Fitur Ngawasi lan Fitur Manajemen Game

Iki ora dadi mupangat kanggo Shopify POS saengga sampeyan nandur modal solusi POS umume. Ora ana cara sing luwih apik kanggo nglacak kabeh tuku lan persediaan. Staff bisa jam lan metu nggunakake POS. Sampeyan bisa ngaktifake kasir liwat sistem kasebut, dadi sampeyan mesthi ngerti sapa sing nangani dhuwit, kapan, lan apa sing nggambar.

Kabeh data bisa uga synced menyang QuickBooks sampeyan (utawa platform akuntansi liyane) kanggo nglacak kabeh babagan pajak. Lan sampeyan bisa mbatesi apa staf tartamtu lan ora bisa ditindakake. Contone, sampeyan bisa uga ora pengin ngidini karyawan ngempalaken item utawa nambah diskon.

Maneh, apa wae level kontrol utawa nelusuri kekuwatan sing pengin ditrapake kanggo bisnis sampeyan, Shopify POS (lan, terus terang, kabeh sistem POS sing ditrapake uyah).

nglaporake

Piranti kanggo Bangunan Hubungan Pelanggan

Alat sing ana ing pelanggan saka Shopify POS nawakake sawetara barang sing nyenengake. Liyane lan liyane bisnis koyone ngidini para pelanggan supaya bisa langsung saka layar. Nanging sampeyan uga bisa mbukak kertas lan isih bisa nampa tips kanthi nggeser ing iPad kanggo ngadhepi pelanggan sawise njupuk pesenan.

Dheweke bisa entuk resit sing dikirim langsung menyang email, lan bisa ndhaptar hadiah kanthi menehi informasi kontak.

Saliyane sampeyan, sampeyan bisa kanthi gampang nelusuri produk lan ndeleng manawa ana utawa ora ana saham. Sampeyan bisa nggawe Profil Pelanggan, sing bisa entuk data lan informasi jangkauan sing migunani banget. Sampeyan uga bisa nggabungake program penghargaan kesetiaan dhewe kanthi langsung liwat Shopify POS, ora prelu gabung karo pihak katelu.

Nggabungake Shopify Online Shop karo Lokasi Eceran

Yen sampeyan ngrampungake wong liya lan online, sampeyan kudu kabeh nyambung ing platform siji. Manfaat kasebut sithik tinimbang biaya tambahan, aku janji sampeyan. Peningkatan produktivitas-lan sambungan lancar sing menehi ketenangan pikiran sing ora ana gandhengane - ora ana regane. Sampeyan bakal bisa ndeleng bisnis lan kabeh aspek, ora dianggep kaya rong perusahaan sing kapisah.

Salah sawijining cara sing paling ambisi kanggo katon ing Shopify POS sing ana gandhengane karo dodolan online, potensial bisa ngilangi storefront utawa mbukak lokasi liya. Kanthi mikirake buku-buku kanthi individu tinimbang njupuk undur lan nyawang kabeh mau ing wektu nyata bisa mbantu sampeyan ngoptimalake lan ngevaluasi bisnis mbesuk. Dadi terkenal.

Cara Ngedol Produk Digital ing Shopify

Sampeyan ora bakal duwe storefront kanggo produk digital, nanging sampeyan uga ora kudu ngatur persediaan sing winates. Dadi kenapa adol ing Shopify?

Uga, amarga paling gedhe banget lan sugih fitur. Yen sampeyan lagi mindhah produk digital kanthi cepet, sampeyan kudu bisa adol langsung saka situs sampeyan tinimbang bakul pihak katelu situs web kaya Etsy lan Amazon, banjur Shopify dadi pilihan apik.

Nanging, yen nggawe keuangan luwih cetha kanggo mung mbayar bagean saben adol menyang penjual pihak katelu tinimbang mbayar saben wulan Shopify, iku rute sing luwih apik.

Sijine: sampeyan bisa adol produk digital ing Shopify, kaya barang-barang fisik. Nanging aku bakal kaget yen kabeh ngerti yen sampeyan uga ora bisa adol produk utawa layanan fisik.

Pemasaran Liwat Shopify

alat marketing

Ngoptimalake strategi pemasaran sampeyan kanthi narik data saka pirang-pirang sumber sing beda-beda bisa dadi bingung, lan kebingungan nyebabake obyek. Bab sing apik Shopify ngidini sampeyan nindakake kabeh ing sak panggonan.

Pembangun toko online Shopify sampeyan ing ngendi sampeyan bisa terus mbangun merek sampeyan. Tegese nulis lan nerbitake kiriman blog sing mbantu pamirsa lan nambah sampeyan Google peringkat panelusuran. Iki tegese integrasi lengkap karo marketing email lan marketing media sosial, ing ngendi sampeyan bisa nuntun pelanggan saka ngeklik iklan kanggo tuku produk tanpa ninggalake Facebook utawa Instagram.

Tegese ngerteni lokasi pamirsa saiki, kanthi terus narik kawigaten para pelanggan anyar, lan kanthi aktif nggawe penawaran anyar kanggo nggayuh kolam renang potensial sampeyan.

Shopify sampeyan wis nutupi kabeh ngarep.

Watch video iki kanggo tips pemasaran kanthi nggunakake Shopify:

Piranti Blog lan SEO

shopify seo lan blogging

sampeyan bisa mbangun blog langsung ing toko online Shopify, supaya pelanggan bisa menehi wawasan ing ndhuwur kabeh produk, kabeh ing sak papan.

Aku nyaranake nyewa blogger ing ceruk sampeyan kanggo nggawe konten. Mesthine investasi duwe blog sing kuwat ing awal, banjur ngirim anyar saben minggu utawa luwih - nalika promosi konten sing ana ing saluran media sosial.

Sampeyan bisa nggunakake alat Shopify SEO kanggo ngerti strategi paling apik, nanging kemungkinan sampeyan pengin outsource sawetara nulis konten kasebut. Bisa dadi saluran energi utama, lan sampeyan duwe bisnis sing bakal diluncurake.

Aja lali manawa sampeyan uga bisa nggunakake alat SEO Shopify kanggo ngoptimalake saben bagean saka situs web e-commerce, saka homepage menyang kategori produk menyang saben kaca produk. Lan sing luwih apik sampeyan ngoptimalake mesin telusuran, lalu lintas liyane organik sing bakal sampeyan tampa, sing luwih apik nambah SEO.

toko app seo

Apa Sampeyan Percaya a Google Kampanye Shopping Smart?

Integrasi Shopify karo Google Smart Shopping apik tenan yen sampeyan pengin lungguhan lan nonton pelanggan potensial muter. Kanggo sing ora ngerti Google Iklan lan mung pengin njaluk Rolling langsung, Aku ngandika pindhah iku. Nanging iki dudu strategi pemasaran digital jangka panjang sampeyan.

google blanja pinter

Iki bisa uga mung keluhan utama babagan Shopify: dheweke nggawe Google Smart Shopping muni kaya standar utawa ora-brainer. Mangkene: iki banget mbatesi, tegese sampeyan ora bakal duwe kontrol kaya sing kudu ditindakake dening pakar PPC lan manajer iklan digital kanggo nindakake tugas kanthi bener.

Mangkene sing sampeyan bisa ora apa yen sampeyan nggunakake Google Smart Shopping tinimbang ngatur sampeyan Google Kampanye iklan dhewe:

  • Ngilangi istilah telusuran khusus nggunakake Kata kunci Negatif.
  • Ngilangi jaringan iklan tartamtu
  • Ngilangi piranti tartamtu.
  • Target saka target ngontrol negara. Yen sampeyan mbukak storefront lokal, pancen akeh sing bisa mbobol.
  • Tindakake panyesuaian tawaran biasa.
  • Pakaryan ALL: Sampeyan ora bakal nglaporake Granular, tegese sampeyan ora bakal ngerti manawa lalu lintas umume teka saka sumber tartamtu kaya iklan YouTube utawa Gmail.

Nanging, sawetara watesan sing digunakake wong Google Smart Shopping goleki. Iklan kasebut bakal dijadwalake kanthi otomatis, lan target pamirsa bakal otomatis uga. Tegese sampeyan bisa lungguh lan percaya Google kanggo nggawa pamirsa sing tepat kanggo sampeyan.

Shopify Menehi $ 100 kanggo First-Time Google Pangguna Iklan

Syarat kasebut sampeyan kudu ngenteni paling $ 25 kanggo akun anyar. Uga kredit $ 100 mung bakal ditrapake kanggo Google Kampanye blanja. Isih, sing bisa diterjemahake dadi akeh biaya iklan gumantung saka tingkat kompetisi niche sampeyan. Yen sampeyan ora duwe a Google Akun iklan durung, pancen ora ana alesan kanggo ora njupuk kauntungan.

google iklan $100 kredit

Apa Kit? Ringkesan Asisten Virtual Shopify

Apa sing paling disenengi kanggo Kit yaiku carane saya suwe saya suwe. Nanging sanajan awal, Kit wis migunani (lan gratis!) Aplikasi sing asring digunakake. Iki "asisten virtual" bener bisa nulis iklan media sosial kanggo sampeyan. Aku mesthi seneng mlebu lan ndemek kabeh, malah malah bisa nulis kabeh, nanging pancen gampang banget.

Kit uga aplikasi pangeling sing apik kanggo tindakake email, amarga dhaptar sing bakal ditindakake bisa cekak cepet yen ora otomatis. Sawise sampeyan ndemek email sing disesuaikan dhisik, bisa ngirim kabeh jinis pesen otomatis sing pinter kanggo njaga keterlibatan pelanggan. Aku tresna.

Neng kene hlo apa sing kaya

toko kit crm lan asisten

Sampeyan uga bisa nggunakake Kit kanggo nindakake samubarang kanthi otomatis ing aplikasi liyane, utamane ing ceruk pemasaran. Aku uga nggunakake Kit kanggo barang-barang akuntansi lan ngumpulake ide babagan potensial produk anyar. Apa sampeyan butuh? Apa luwih becik duwe lan gratis? Ya lan ya.

Cara Jual Layanan ing Shopify

Nalika Shopify duweni pilihan sing apik kanggo adol produk digital, nanging ora digawe kanggo adol layanan. Yen sampeyan lagi adol prabot khusus utawa barang ing urat, mula sampeyan isih adol produk. Kanthi layanan, kita ngomong babagan desain grafis, coding, accounting, nulis, lan liya-liyane. Ana platform sing luwih migunani kanggo panyedhiya layanan.

Nanging, Shopify duwe app sing dirancang kanggo adol layanan, mesthine padha karo adol produk sampeyan. Kajaba iku, iki mung mratelakake panemume pribadi - nanging amarga padha nindakake kanggo ngrampungake webstor kontraktor, aku ora bakal kaget yen padha setuju karo aku.

Apa Aplikasi Gratis Shopify?

Kanggo siji, Kit asisten virtual gratis, mula, aplikasi gratis migunani. Aku ngerti ana 3600 wong, lan aku ora ngarep-arep sampeyan ngliwati kabeh. Nanging aku banget nyaranake muter bar telusuran lan mung ndeleng apa sing diwenehake. Kanthi luwih saka sewu aplikasi gratis sing bakal dipilih, aku milih dhuwit sing bakal kaget karo sawetara alat sing kasedhiya gratis.

Aku menehi saran kanthi rutin ngunjungi Shopify homepage toko app. Ing bagean Staff Picks lan Trending, sampeyan bisa nemokake sing menarik lan unik sing durung dianggep. Sampeyan uga bisa ngatur barang miturut target, kaya adol produk.

toko appify

Apa Aplikasi Mbayarify Mbayar?

Ora nggatekake pitakonan, nanging yen ana gandhengane, mula gandheng cenenge. Aku mesthi menehi saran kanggo mriksa review, nanging akeh aplikasi ing Toko Shopify supaya nyoba metu karo nyoba gratis 14 dina. Banjur sampeyan bisa takon dhewe, "Apa aku arep mbayar iki?" Yen wangsulan ya pancen, mula iya pancen pantes.

Ing sawetara kasus, sampeyan bisa uga kudu kanggo nandur modal ing aplikasi sing dibayar kanggo toko online sampeyan mlaku kanthi bener. Pramila pengalaman pribadi sampeyan bakal dadi review sing paling penting sing bakal dianggep. Yen ora efisien biaya kanggo mbukak bisnis sampeyan kanthi potensial, mula wiwitane, mula sampeyan bisa uga pengin mikir karo piranti lunak e-commerce alternatif.

Nanging, sadurunge sampeyan, tekan dhukungan pelanggan kanggo Shopify kanggo ndeleng manawa bakal ngeculake sawetara rega kanggo entuk sampeyan. Ora bisa takon! Sampeyan uga kudu maca review Shopify App kanthi ati-ati amarga akeh wong bakal nuduhake kekurangan kasebut lan ngirit wektu nyoba! 

shopify aplikasi mbayar

Mitra Partai lan Pangembang App

Shopify nawakake macem-macem kesempatan liyane dadi platform kanggo toko online. Sampeyan uga bisa dadi Mitra Partai, sing kalebu wong sing mbangun toko kanggo wong liya, nyedhiyakake layanan kanggo bisnis sing butuh, lan ngembangake aplikasi Shopify. Bisa dadi sumber tambahan sing apik - utawa karir full time.

Mitra Partai lan Pangembang App

Review Academyify Academy

shopify akademi

Pisanan, sing Kursus Akademi Shopify gratis. Ora kalebu wilayah sing nyenengake, iki minangka papan sing cocog karo informasi gratis sing terkenal.

Ayo dadi nyata: Shopify pengin sampeyan tetep mbayar biaya langganan lan biaya app, lan luwih akeh pelanggan sing tuku produk sampeyan, luwih akeh mbayar biaya-biaya Processing (cilik lan cukup nanging isih ana).

Iki dudu tembakan time - dheweke kudu golek dhuwit kaya kita liyane. Iki luwih penting kanggo mulih menyang Shopify Academy minangka papan sing apik kanggo entuk info saka para pengusaha babagan strategi sing bisa digunakake. Yen sampeyan wis ngrungokake kabeh bisnis podcast lan maca kabeh buku sukses sing bisa ditemokake, sampeyan uga bisa nambah kursus Shopify Academy menyang repertoar sampeyan.

Sampeyan bisa Nambahake Toko ing Situs Wujud?

Pancen sampeyan bisa. Sampeyan bisa nggunakake akun Shopify (kalebu Shopify Lite) kanggo adol produk ing toko situs web tanpa pindah kabeh konten menyang toko online Shopify sing kapisah. Shopify nggawe gampang nambah tombol "Tuku SAIKI" menyang situs sing wis ana lan mula adol apa wae sing dikarepake.

Sampeyan kudu mbukak akun Shopify, nanging ora kaya sampeyan njupuk kaca Shopify sing kapisah - kabeh proses rampung langsung ing situs web sampeyan, sing apik tenan yen sampeyan takon.

tuku tombol tuku ing situs web sing wis ana

Apa Sampeyan kudu Nggawe Pakar Shopify?

"Pakaryan Shopify" ora ateges wong liya sing mbangun situs web e-commerce. Judhul kasebut kalebu macem-macem profesional ing pirang-pirang keahlian.

Sampeyan bisa melu ahli sing duwe pengalaman akeh pengalaman utawa pendatang sing nawakake layanan kanthi rega sing suda. Aja seneng-seneng ing toko - pasar wis bakar nganggo bakat sing nggumunake, supaya proyek bisa luwih gampang.

Sepisan maneh, ana ahli sing bisa nggawe kabeh toko online saka awal kanggo sampeyan, njaluk sampeyan siyap kanggo adol produk, mbayar biaya awal, lan miwiti bisnis anyar sing duwe bathi. Bagéan sing diarani kudu mbayar dhewe ing jangka panjang.

ahli shopify

FAQ Shopify

Apa sing diarani Shopify?

Shopify minangka platform e-dagang ing SaaS sing misuwur ing donya sing ngidini sampeyan miwiti, tuwuh, lan ngatur toko online nggunakake atusan fitur sing dibangun lan ewu aplikasi. Shopify menehi sampeyan kabeh sing kudu diwiwiti, liwat toko online, saluran sosial utawa toko fisik sampeyan liwat POS terintegrasi.

Apa proses Shopify?

Shopify minangka piranti lunak e-dagang kabeh sing wis dadi tuan rumah lan sampeyan ora perlu kuwatir babagan teknis. Nduwe pasar app sing gedhe (gratis lan mbayar) lan tema khusus sing kasedhiya. Pemulihan carte sing ditinggalake, 100+ gateway pambayaran, prasaja nggunakake storefront, SKU lan manajemen persediaan, SEO dibangun, marketing, analytics, lan nglaporake, tarif pengiriman fleksibel lan pajak otomatis. Dhukungan pelanggan sing apik, dokumentasi dhiri lan komunitas. Jual liwat sawetara saluran, produk digital lan fisik (POS terintegrasi).

Apa konsumen saka Shopify?

Prosesor pembayaran Shopify mung ngidini sampeyan adol saka negara-negara tartamtu, lan sampeyan kudu mbayar biaya transaksi yen sampeyan nggunakake gateway pembayaran pihak katelu. Biaya kanggo nggunakake aplikasi kanthi cepet bisa nambah. Email hosting ora kalebu. Rencana Lite dilengkapi fitur sing winates.

Pira regane Shopify?

Ana patang rencana Shopify: Dhasar Shopify dhasar $ 29 saben wulan (2.9% + 30 ¢ ragad transaksi online). Rencana Shopify utama $ 79 saben wulan (2.6% + 30 Fees transaksi online). Advanced Shopify ngatasi $ 299 saben wulan (2.4% + 30 agad transaksi online). Shopify Lite biaya $ 9 saben wulan. E-dagang perusahaan Shopify Plus diwiwiti $ 2,000 saben wulan.

Muga-muga review iki saka Shopify migunani!

Sanajan platform troli e-dagang iki ora kanggo saben jinis wirausaha, angel mbayangake calon sing luwih apik kanggo entuk tujuan bisnis e-commerce. Seneng adol!

DEAL

Mulai nyoba gratis 14 dina saiki!

Saka $ 29 saben wulan

Pangguna Anggota

luar biasa

dirating 5 metu saka 5
Muga 21, 2022

Shopify apik kanggo bisnis cilik lan gedhe. Lan gampang banget kanggo skala operasi sampeyan karo Shopify. Pengin nambah fitur anyar menyang situs web sampeyan? Bisa uga ana aplikasi sing nindakake ing Shopify App Store. Lan ora ketompo carane akeh lalu lintas sampeyan entuk, situs sampeyan ora mudhun utawa malah alon.

Avatar kanggo Lee HK
Lee HK

Luwih apik tinimbang woocommerce

dirating 4 metu saka 5
April 12, 2022

Situsku digunakake ing WooCommerce lan dadi ngipi elek. Saben saperangan dina soko bakal break tanpa alesan. Wiwit aku mindhah toko menyang Shopify, wis mlaku kanthi lancar. Aku durung duwe dina ala. Siji-sijine perkara sing aku ora seneng yaiku Shopify ora nawakake tukang seret lan selehake kanggo nyunting situs web sampeyan.

Avatar kanggo Bjorn
Bjorn

Amazing

dirating 5 metu saka 5
Maret 2, 2022

Shopify minangka perkara paling apik sing kedadeyan ing ruang eCommerce. Budaya lan tim perusahaan iki pancen ngabdi kanggo nggawe produk sing paling apik lan nindakake apa wae sing bisa mbantu sampeyan saingan karo raksasa kaya Amazon. Nalika sampeyan miwiti toko online karo Shopify, sampeyan ora perlu kuwatir apa-apa. Sampeyan entuk puluhan template sing bisa dipilih lan sampeyan bisa tuku template premium yen sampeyan ora bisa nemokake sing cocog karo merek sampeyan. Dheweke malah nawakake gateway pambayaran sing dibangun langsung ing layanane. Shopify minangka platform eCommerce paling apik.

Avatar kanggo Gabbi
Gabbi

Amazing

dirating 5 metu saka 5
Februari 3, 2022

Shopify minangka perkara paling apik sing kedadeyan ing ruang eCommerce. Budaya lan tim perusahaan iki pancen ngabdi kanggo nggawe produk sing paling apik lan nindakake apa wae sing bisa mbantu sampeyan saingan karo raksasa kaya Amazon. Nalika sampeyan miwiti toko online karo Shopify, sampeyan ora perlu kuwatir apa-apa. Sampeyan entuk puluhan template sing bisa dipilih lan sampeyan bisa tuku template premium yen sampeyan ora bisa nemokake sing cocog karo merek sampeyan. Dheweke malah nawakake gateway pambayaran sing dibangun langsung ing layanane. Shopify minangka platform eCommerce paling apik.

Avatar kanggo Gabbi
Gabbi

Larang

dirating 2 metu saka 5
Oktober 6, 2021

Shopify bisa dadi solusi e-commerce lan blogging utama kanggo bisnis sampeyan, nanging regane larang banget. Pancen ora grapyak anggaran, mula aku golek alternatif liyane.

Avatar kanggo Yna C
Yna C

Seneng Kanthi Shopify Plus

dirating 5 metu saka 5
Oktober 4, 2021

Aku mbukak perusahaan sing gedhe lan rumit. Aku malah luwih seneng tinimbang Shopify Plus sing bisa ngatasi kabeh. Aku mung ngatur bisnis lan Shopify Plus nindakake kabeh tugas. Iki nambah sales lan ROI lan mbantu bisnis saya sukses saben taun.

Avatar kanggo Ray A
Ray A

Ora grapyak banget

dirating 4 metu saka 5
September 23, 2021

Shopify minangka salah sawijining platform hosting web sing misuwur saiki uga larang regane. Aku seneng kabeh fitur lan cara nyedhiyakake situs sampeyan kanthi apik ing industri e-commerce nanging rencana rega rada dhuwur kanggo sing nggunakake anggaran.

Avatar kanggo Fritz J
Fritz J

Must-Have Great!

dirating 5 metu saka 5
September 9, 2021

Shopify kanggo e-commerce pancen kudu diduweni! Kabeh wis digawe kanthi sukses kanggo sukses ing toko online. Iki minangka platform kabeh-ing-siji sing dadi tuan rumah dadi ora kuwatir, sanajan sampeyan bocah anyar. Pesenan proses lan pembayaran lancar. Rencana rega cukup lan investasi apik. Disaranake banget!

Avatar kanggo Bryan Shank
Bryan Shank

Banget larang regane

dirating 1 metu saka 5
September 9, 2021

Aku ora kesengsem karo Shopify amarga biayane larang banget. Pancen larang banget kanggo bocah anyar sing nyoba golek tawaran paling apik kanggo nyiyapake toko online sing pertama. Iki mesthi ora-ora kanggo kula…

Avatar kanggo Keanno F
Keanno F

ORA NGGUNAKAN

dirating 2 metu saka 5
Maret 2, 2021

Aja nggunakake Shopify. Kita wis nyiyapake lan pindhah saka platform liyane lan bocah lanang bakal ngucapake sedhih! Dheweke duwe pemicu "keamanan" sing nggegirisi sing nahan pembayaran, analis "risikone" pancen ora responsif, dhukungan pelanggan ujar manawa kabeh, nanging ora bakal rampung lan ngrusak bisnis kita. Kita bakal kelangan pelanggan kiwa lan tengene, wis padha ngandhani pelanggan - kita seneng produk sampeyan - kita sengit karo portal belanja sampeyan. Shopify minangka bencana lengkap.

Avatar kanggo Lucas
Lucas

Ayo, lunga, lunga!

dirating 5 metu saka 5
Februari 9, 2021

Aku bubar ngluncurake toko toko hemat ing Shopify lan seneng banget. Aku duwe pengalaman coding winates, nanging wis bisa nambah fitur sing dibutuhake kanthi bantuan saka blog lan dhukungan Shopify. Integrasi aplikasi (Justuno, Yotpo, Google Shopping) iku gampang. Tambahan kanggo cithakan bakal nganyarke rasa situs sampeyan lan worth investasi yen sampeyan duwe dhuwit ekstra. Aku 100% nyaranake Shopify.

Avatar kanggo Jenna White
Jenna White

Apik digunakake

dirating 4 metu saka 5
Januari 14, 2021

Shopify apik amarga gampang digunakake, katon apik banget lan dhasar ora bisa dipecah. Nanging, iki diarahake menyang pemilik toko Amerika Utara. Cetha banget yen ora ana mekanisme tampilan rega khas Eropa (kalebu PPN kanggo pelanggan UE, kajaba PPN kanggo pelanggan non-UE).

Avatar kanggo Desiree G.
Desiree G.

Situs responsif, wektu mbukak cepet, persiyapan sing apik

dirating 5 metu saka 5
Juli 3, 2020

Ana sebabé Shopify duwe ragad saben wulan. Amarga mburi mburi dadi pangguna, lan uga amarga para tukang kaca gampang digunakake. Kabeh situs responsif alias ditampilake ing piranti seluler kanthi sampurna, mula ora prelu kuwatir. Aku ngerti manawa situs-situs kasebut uga mbukak kanthi cepet.

Avatar kanggo Barry
Barry

Shopify minangka platform e-dagang paling apik, wektu!

dirating 5 metu saka 5
Juli 2, 2020

Shopify minangka platform e-commerce paling apik, periode! Kita wis nggunakake udakara 2 taun lan aku seneng fungsi platform lan dhukungan sing kasedhiya 24 × 7. Terjangkau lan layanan pelanggan luar biasa. Aku nyaranake Shopify kanggo sapa wae sing miwiti utawa ngembangake bisnis e-commerce.

Avatar kanggo Leona Dee
Leona Dee

Ora ngerti tenan tegese nggunakake shopify

dirating 3 metu saka 5
Juni 28, 2020

Sampeyan bisa tuku hosting dhewe lan nginstal plugin belanja gratis kaya woocommerce ing situs sampeyan kanthi bagian sekedhik saka biaya shopify. PLUS dheweke ngatasi biaya tambahan kanggo saben transaksi! Ora matur nuwun!

Avatar kanggo Ashton Drake
Ashton Drake

Ngerti apa sing sampeyan lakoni sadurunge ndhaptar

dirating 2 metu saka 5
Muga 28, 2020

Mesthi Shopify apik banget ing sawetara cara, kacepetan situs cepet banget, gampang digunakake lan persiyapan, katon apik lan kabeh jazz kasebut, TAPI ora bisa digunakake Google Analytics kanggo nglacak pesenan liwat Shopify. Iki ditindakake supaya pangguna kudu tuku rencana Shopify sing luwih dhuwur kanthi analitik sing dibangun, sing kurang kuat tinimbang apa Google nyedhiyakake. Dheweke uga ora mbantu yen sampeyan entuk pesenan palsu, mung nuntun sampeyan menyang kaca FAQ sing ora apik.

Avatar kanggo Yordania
Jordan

Apik!

dirating 5 metu saka 5
Muga 13, 2020

Kabeh kalebu kabeh basis - pengiriman, pajak, analitik, sertifikat SSL, lan prekara-prekara liya sing sampeyan ora bisa mikir yen sampeyan kudu mbangun situs kanthi platform liyane.

Avatar kanggo Mia ing SF
Mia ing SF

Apik kanggo situs kanthi skala gedhe

dirating 3 metu saka 5
Muga 3, 2020

Cocog kanggo toko gedhe. Ora apik kanggo toko cilik - terlalu larang regane.

Avatar kanggo Cade O.
Cadhe O.

Anyar kanggo e-dagang

dirating 4 metu saka 5
April 22, 2020

Aku pancen anyar nggawe toko online. Aku ngerti manawa Shopify pancen gampang digunakake. Aku seneng fleksibilitas kanthi milih tampilan sing beda ing toko sampeyan lan uga kasunyatan manawa dhukungan 24/7. Aku wis ngubungi dheweke kaping sawetara lan dheweke seneng banget lan mbantu aku kanthi cepet. Biaya saben wulan dudu masalah kanggo aku amarga aku yakin bakal mbayar luwih akeh yen mbayar wong kanggo nggawe situs web kustom. Aku ngarep-arep bisa ndeleng kemajuan toko ing mbesuk lan aku seneng dadi pelanggan Shopify.

Avatar kanggo Tim
Tim

Kaca non-store ora disiyapake kanthi bener kanggo maksimal SEO potensial

dirating 2 metu saka 5
Maret 2, 2020

Yen sampeyan duwe kaca blog lan kaca biasa kaya About Us, lsp. Url wis disiyapake kanthi cara digunakake subdirektori - kenapa ora diganti, iki luwih saka aku. Ora regane luwih-luwih yen bisa nggunakake Wordpress iku gratis.

Avatar kanggo Kurt
Kurt

Aku tresna iku

dirating 4 metu saka 5
Februari 18, 2020

Aku rumangsa aman banget yen Shopify dadi tuan rumah situs toko saya utamane amarga dianalisis apus-apus. Aku uga seneng yen menehi diskon kanggo pengiriman kaya saka UPS lan USPS. Yen sampeyan ora nggunakake prosesor pembayaran, mula sampeyan kudu mbayar biaya kaya 2%, muga-muga bisa nyedhot, nanging kabeh penting kanggo aku.

Avatar kanggo Kalin
Kalin

Desain modern

dirating 4 metu saka 5
Februari 9, 2020

Cithakan sing apik lan modern sing paling apik sing dipilih kanggo situs web sampeyan. Katon modern lan profesional. Rega saben wulan cukup wajar. Nganti saiki aku seneng banget karo pilihane supaya lunga karo Shopify.

Avatar kanggo Courtney
Courtney

Cithakan sing apik!

dirating 5 metu saka 5
Januari 24, 2020

Kanca kanca duwe $ 3,400 kanggo situs web dibangun khusus liwat desainer web lokal. Aku bisa meh nggawe situs kanthi Shopify. Dheweke takon sepira aku nglampahi situs kasebut lan aku takon dheweke kepiye dheweke mikir yen aku wis ngenteni lan dheweke ujar $ 2500. Aku banjur nuduhake template shopify kasebut lan dheweke ditiup, lan bisa uga rumangsa ora bisa disuwek. Aku seneng dolanan karo template lan teka karo noto nggoleki sing seger, dadi saya seneng nggawe situs dheweke haha. Aku mesthi nggunakake Shopify sajrone aku isih adol barang online. Aku pengin nggunakake plugin Oberlo kanggo jeblugan uga (AKU GOLEKA cara iki!).

Avatar kanggo Joyce Lawrence
Joyce Lawrence

Napa ana sing nggunakake Shopify

dirating 2 metu saka 5
Desember 13, 2019

Yen sampeyan ora duwe dhuwit akeh kanggo miwiti, aja mbuwang ing shopify, yaiku 30 dolar saben wulan sampeyan bisa nyelehake. Google utawa iklan Facebook utawa saham produk. Woocommerce uga bisa digunakake lan gratis lan gampang digunakake. Dheweke ora menehi dhukungan sing apik babagan rencana dhasar, mula apa gunane nggunakake ??

Avatar kanggo Addy
Addy

Sistem surem

dirating 1 metu saka 5
Agustus 24, 2018

Shopify nggulung owah-owahan sing duwe kesempatan kanggo ngrusak situs sampeyan - padha nindakake owah-owahan kasebut kanthi nol. Sawijining wektu, infrastruktur padha mudhun lan toko kita ora bisa digunakake luwih saka 6 jam. Iki ora bisa ditampa. Uga, SEO nyedot karo langganan dhasar. Iki bisa uga kanggo sampeyan yen sampeyan duwe akeh pengikut nang endi wae ing media sosial sing nyopir hits menyang situs sampeyan, nanging yen sampeyan pengin tuwuh sacara organik liwat Google searches sampeyan bisa lali babagan karo rencana dhasar.

Avatar kanggo JG
JG

Tresna pilihan plugin

dirating 4 metu saka 5
Maret 24, 2018

Alat lan fitur plugin sing apik, sing apik kanggo bisnis sing bisa diukur.

Avatar kanggo Joeseph T.
Joseph T.

Kirim Review

Deleng Update

  • 23/12/2021 - Nganyari cilik
  • 10/06/2021 - Nggawe cicilan Pembayaran Toko ing AS
  • 16/06/2021 - Shopify Pay saiki wis mbayar Shop
  • 24/02/2021 - Reregan Shopify dianyari
  • 19/04/2020 - Review diterbitake

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.