Ngonversi WordPress Situs menyang HTML Statis (Kanggo Ningkatake Kacepetan, Keamanan & SEO)

ditulis dening

WordPress wis dadi pilihan CMS pilihan. Cara paling gampang lan cepet kanggo online kanggo blog utawa bisnis, lan fleksibilitas, kustomisasi, lan gampang persiyapan lan operasi ora liya.

Nanging, isih cukup sethithik sing dikarepake, sebabe wong ngupayakake alternatif liyane, utawa ing kasus iki, solusi sing luwih lengkap sing nawakake paling apik kaloro donya. Ya, kita ngomong babagan Ngonversi WordPress situs menyang situs HTML statis tanpa ditarik WordPress CMS.

Ing tembung liyane, persiyapan kaya sing diomongake bakal ngidini sampeyan gampang nggunakake konten lan situs nganggo WordPress nalika ngindhari sawetara masalah utama sing ana gandhengane karo CMS kalebu hacking kerentanan, masalah kacepetan lan kinerja, ketergantungan ing a layanan hosting lan ing.

Nanging ayo njupuk siji perkara sekaligus nalika sampeyan mlaku sampeyan kabeh pro lan kontra konversi WordPress situs menyang situs HTML statis lan uga macem-macem pilihan sing bisa digunakake kanggo nindakake.

WordPress lan popularitasipun

WordPress yoiku CMS sing paling populer ing donya (Sistem Manajemen Konten). CMS minangka piranti lunak sing ngidini pangguna nggawe lan ngatur situs web tanpa kawruh coding.

lan WordPress ternyata apik ing tumindak sing ora apik. Pancen banget serba guna lan nawakake macem-macem plugin supaya pangguna bisa ngetrapake fungsi apa wae sing dikarepake ing situs web tanpa kudu nyentuh kode kasebut.

WordPressVersatility uga alesan kanggo popularitas, sing jelas kabukten ing kasunyatan kasebut saiki kakuwasan sekitar 33.5% kabeh situs web ing internet.

WordPress situs lan faktor penting sing kudu dianggep

Nalika kita mung menehi gambaran babagan WordPress, iku uga penting kanggo nimbang keamanan, kinerja, lan SEO saka WordPress situs amarga dheweke ana faktor penting nalika nerangake pengalaman web bisnis sampeyan.

keamanan minangka faktor sing nggumunake sing umume pangguna ora menehi wigati. Ana luwih saka sawetara bisnis sukses sing bakal mudhun lan ora bisa pulih saka pelanggaran keamanan utama situs web lan data.

Pancen matur manawa WordPress ora nawakake paling apik babagan keamanan, utamane kanthi standar. Nanging, sampeyan bisa nyewa pakar utawa njupuk sawetara langkah keamanan kanggo nambah level sakabehe WordPress keamanan situs.

Cantik padha supaya kanggo kinerja aspek uga. Nalika kinerja ora persis ala kanthi gawan, a WordPress situs mbutuhake sawetara optimizations sing adil supaya luwih fungsi lan luwih cepet.

The SEO aspek mesthi soko WordPress wis cukup maju dibandhingake karo pilihan CMS liyane. WordPress situs gampang banget ngoptimalake kanggo SEO, lan ana akeh plugin sing ngatasi meh kabeh kabutuhan optimasi SEO ing situs sampeyan.

Nanging akeh pangguna isih nemokake kudu pindhah menyang versi statis WordPress situs web. Ayo ngerteni sebabe.

Situs web dinamis vs.

Kita wis nyakup akeh keuntungan penting sing ana gandhengane karo alam dinamis saka WordPress. Ana meh pilihan tanpa telusuran kanggo milih nganti tema lan plugins prihatin supaya sampeyan bisa menehi situs web kanthi gampang lan fungsi sing sampeyan butuhake kanthi gampang tanpa kudu kacau kanthi kode apa wae.

Sumber: https://www.pluralsight.com/blog/creative-professional/static-dynamic-website-theres-difference

nanging sifat dinamis iki pancen duwe watesan dhewe, sing dadi perkara sing kudu dibahas kanthi luwih rinci.

Isi dinamis kanthi teknis tegese manawa saben pangguna ngunjungi situs web, panjaluk bakal ditindakake lan data sing dibutuhake bakal dijupuk saka database sampeyan kanggo nglayani apa sing dikarepake.

Bayangake, kedadeyan iki kaping pirang-pirang wulan kanggo situs web lalu lintas medium lan kaya 10 yuta kaping saben wulan kanggo situs web lalu lintas sing apik banget.

Iki bakal nuwuhake sawetara kuwatir, utamane ing ngarep kinerja lan keamanan. Minangka tilas, kacepetan situs cenderung kena hit, yaiku salah sawijining faktor SEO penting ing Googlemripate.

Nanging ana liyane. Amarga database kasebut duwe watesan dhewe, lunjakan gedhe ing lalu lintas sampeyan bisa nyebabake ora bisa mlaku amarga bisa uga ora bisa ngatasi beban sing akeh, mula situs web sampeyan uga bakal mudhun.

Apa maneh, situs web sampeyan bisa uga mudhun sanajan ana lalu lintas sing gedhe banget kanggo salah sawijining situs web liyane sing dadi host ing server sing padha karo situs sampeyan, sing umume kedadeyan layanan hosting sing murah.

Banjur bagean keamanan. Umume kedadeyan hacking kedadeyan ing sisih database. Salajengipun Mbukak platform Source kaya WordPress adoh luwih rentan kanggo serangan hacking, kaya sing kudu ditindakake para panyerang yaiku nemokake kerentanan tartamtu sing mengko bisa dicopot ing tingkat sing luwih dhuwur.

Kajaba iku, padha karo kinerja kasebut, yen situs liyane sing dadi tuan rumah ing database padha karo situs sampeyan bakal disusupi, kemungkinan situs sampeyan disusupi uga tambah akeh.

Ora perlu dingerteni, masalah-masalah kasebut mbutuhake akeh babagan pangopènan. Tema lan plugin jaman saiki bisa nggawe situs luwih gampang rawan karo keamanan lan masalah liyane, saengga kudu dianyari kanthi rutin.

Apa wae plugin utawa tema sing disusupi utawa kena infeksi kodhe mbebayani bisa nyebabake upaya nyerang lan nyerang tingkat massa, mula sampeyan uga kudu ati-ati babagan jinis tema lan plugin sing sampeyan gunakake lan mbusak sing wis ngrugekke.

Nanging, akeh pangguna sing prihatin banget babagan keamanan sing WordPress situs uga kudu ngetrapake langkah-langkah keamanan tambahan, kayata plugin keamanan premium.

Keuntungan saka situs web statis

Minangka situs statis ora nggunakake database, ora gampang rawan karo masalah-masalah potensial sing wis kita rembugan ing ndhuwur. Kajaba iku, uga menehi akeh kinerja lan keuntungan keamanan uga.

Ayo kita tutup kanthi rinci ing ngisor iki.

keamanan

Kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, situs web statis ora kudu nggunakake database. Iki tegese ora bisa disusupi kanthi hack database liwat praktik kaya suntikan SQL (SQLi), lan Skrip Cross-site (XSS), sing umume umum karo WordPress situs gumantung ing basis data.

Kajaba iku, situs statis uga ora bisa disusupi mung nggunakake situs liya ing database padha karo situs web. Situs web statis uga ora rentan karo kabeh kemungkinan hacking sing umume situs nggunakake piranti lunak Open Source WordPress yaiku.

Sampeyan uga ora mbukak risik kanggo disusupi amarga nggunakake tema kuna utawa kena infeksi utawa free plugin. Dadi kanthi nggunakake situs web statis, sampeyan nambah keamanan situs web kanthi signifikan.

kacepetan

Kita ngrembug ing ndhuwur carane situs web dinamis bisa uga duwe masalah kacepetan amarga dheweke kudu njaluk panjaluk database lan njupuk konten sing dijaluk. Nanging minangka situs web statis nggunakake kaca sing wis diwenehake lan dudu database, mula luwih cepet amarga ora ana sing mundur lan melu situs dinamis.

Sumber: https://www.thecrazyprogrammer.com/2016/11/difference-between-static-and-dynamic-website.html

Peningkatan kacepetan ora mung bakal mbantu njamin pengalaman pangguna sing luwih apik, nanging uga entuk buku sing apik Google ing ngarep SEO.

maintenance

maneh, nganggo situs web statis, ora ana plugin utawa tema supaya bisa nganyari kanthi rutin. Ora ana sing kudu ditindakake babagan segi kecepetan utawa optimasi kinerja. Ora perlu nyewa pakar kanggo nambah kacepetan utawa kinerja situs statis.

Apa luwih asring kuwatir yen ana lonjakan lalu lintas yen dibandhingake pancingan lalu lintas kanggo situs dinamis. Kabeh perkara kasebut mesthi tegese wektu sing luwih gampang njaga situs sampeyan lan bisa luwih fokus ing bagean sing luwih penting ing bisnis online.

Kekurangan situs web statis

Minangka kerugian saka situs web statis, gumantung karo kepiye ngowahi dinamis sampeyan WordPress situs menyang statis. Minangka nggunakake plugins biasane pilihan sing luwih populer tinimbang nggunakake solusi liyane, ayo ngrembug kekurangane saka sudut pandang kasebut.

Tekan banget kanggo pangguna rata-rata

Ngowahi situs dinamis dadi situs statis bisa uga rata-rata teknis kanthi rata-rata WordPress pangguna. Ana pirang-pirang langkah rumit sing gegayutan lan kesalahan nalika proses bisa angel diatasi.

Kayata, yen sampeyan milih panggunaan sing populer Mung Plugin plugin amarga ngowahi situs sampeyan dadi statis, sampeyan kudu nggawe subdomain lan transfer sampeyan WordPress instalasi ing kana, nalika sampeyan nyetel situs statis ing setelan plugin kanggo nampa file situs.

Ana bakal langkah tambahan sing melu yen sampeyan WordPress instalasi lan file situs web sampeyan ana ing server sing beda, lan sampeyan kudu ndownload file statis minangka file zip lan upload menyang server sampeyan.

Yen sampeyan durung nate tumindak kaya ngono, kanthi cepet bisa ngilangi akeh lan nggawe akeh ruangan kanggo kesalahan lan bisa ngilangi, sing bisa angel utawa larang bisa didandani. Sawetara masalah potensial sing umum kalebu file gambar sing ora ditransfer bebarengan karo file situs sampeyan, utawa masalah CSS sampeyan nemoni masalah.

Ora gampang pilihan CDN

Yen sampeyan durung ngerti, CDN nuduhake Jaringan Pengiriman Konten. Sejatine sumber sing nyedhiyakake file situs statis sing dibutuhake kanggo pangguna, saenane saka lokasi sing paling cedhak karo asale umume pangguna supaya entuk cepet mbukak wektu.

Saiki, ora ana plugin generator situs statis - kalebu Mung Statis sing kita waca ing ndhuwur - nggunakake CDN sing bakal nangani tugas iki kanggo sampeyan, iku sing bakal sampeyan tinggalake. Ing tembung liyane, sampeyan kudu ngatur solusi sampeyan dhewe ing kene.

Watesan ing fungsi

Ing sisih fungsi, nggawe situs statis nggunakake plugins generator situs statis cukup sawetara watesan. Sampeyan ora bisa nggunakake formulir kontak, duwe fungsi lan komentar ing situs, utawa liya-liyane kanggo perkara sing dinamis fungsine. Nggunakake solusi pihak katelu minangka pilihan, nanging uga bisa larang lan angel disiyapake.

Kajaba iku, yen sampeyan duwe akeh pangalihan ing situs sampeyan, sampeyan bakal kelangan akeh keuntungan sing sampeyan entuk ing ngarep SEO kanthi statis. Iki amarga plugin ora nggawe file .htaccess kanggo situs sampeyan, lan gunakake tag meta kanggo kabeh pangalihan sampeyan sing ora apik kanggo SEO.

Pungkasan, ana uga kasunyatan manawa situs statis digawe nganggo plugin uga ana sawetara pangopènan. Bab paling gedhe sing kudu digatekake ing kene yaiku yen ana owah-owahan sing sampeyan lakoni menyang situs sampeyan bakal lengkap menyang situs sampeyan, mula bisa uga diterbitake masalah kanggo situs sing luwih cilik nanging bisa nggunakake akeh wektu kanggo situs sing luwih gedhe.

Cara ngowahi a WordPress situs menyang situs HTML statis?

Saiki sampeyan ngerti babagan loro kaluwihan lan kekurangan kanggo nggawe keuntungan sampeyan WordPress situs statis, ayo ngrembug babagan cara nindakake owah-owahan iki, rong pilihan sing sampeyan duwe, lan kepiye sampeyan bisa ngrampungake kekurangan.

Plugin generator situs statis

Kaya sing wis dibahas ing ndhuwur, sampeyan bisa nggawe WordPress situs statis kanthi nggunakake salah sawijining plugin generator situs statis ing njaba, kanthi pilihan sing paling populer yaiku Mung Static lan WP2Static. Nanging, yen sampeyan arep nggunakake salah sawijining plugin, sampeyan kudu ngatasi watesan lan masalah sing wis kita bahas ing ndhuwur.

Kanthi ngandika, ayo goleki rong pilihan populer ing ngisor iki.

Mung statis

mung statis wordpress plugin

Mung statis is plugin generator situs statis sing paling populer kanthi luwih saka 20,000 WordPress situs kanthi nggunakake wektu nulis postingan iki. Iki mbantu nggawe versi statis WordPress situs sing bisa dilayani menyang pengunjung nalika ora ngunci WordPress instalasi ing papan sing aman, ing ngendi wae sampeyan pengin.

Iki mbantu sampeyan nyegah umume masalah keamanan sing ana gandhengane WordPress situs nalika ngidini sampeyan ngladeni konten menyang pengunjung kanthi cepet amarga kaca-kaca statis sing wis diwenehi.

WP2 Statis

WP2 Statis wordpress plugin

WP2 Statis is plugin generator situs statis populer liyane sing ngidini sampeyan ngladeni versi statis WordPress situs web menyang pangguna nalika ngidini sampeyan nggunakake WordPress kanggo ngatur konten situs sampeyan.

Sawetara fitur populer liyane kalebu mbusak kabeh pratandha saka situs sing nuduhake nggunakake WordPress saengga ora narik hacker, pilihan kanggo dadi tuan rumah situs kanthi nggunakake salah sawijining pilihan sing ditawakake ing kaca GitHub lan pilihan liyane, ngirim kabar desktop nalika tugas sampeyan ngekspor lengkap lan liya-liyane.

Sanajan ora bisa nggunakake WooCommerce utawa situs keanggotaan kanthi standar, sampeyan bisa nggunakake alat pihak katelu Snipcart supaya bisa digunakake uga kanggo jinis situs uga.

Salajengipun, sampeyan bisa nambah fungsi situs statis sampeyan kanthi tambahan tambahan sing dibayar saka WP2Static, kalebu konverter form statis (duwe kontak lan bentuk liyane ing situs statis sampeyan), prosesor CSS majeng (kanggo ngatur tampilan situs sampeyan kanthi luwih apik. ), lan jangkauan lan deteksi maju, antara liya

Kabeh ngandika lan rampung, nggunakake salah siji saka Plugins iki bisa dadi pilihan apik ing sawetara kasus, utamané kalebu nglayani kaca kebangkrutan lan dudu situs web kanthi sakabehe, utawa situs web sing luwih cilik sing ora nduweni unsur dinamis kaya komentar.

Dadi, apa pilihan sing luwih apik ing kasus kasebut? Ayo goleki ing ngisor iki.

Statis tanpa server WordPress solusi hosting

Ana sawetara solusi saka pihak katelu sing bisa digunakake minangka a statis, tanpa sirah WordPress web host, lan minangka alternatif sing apik kanggo nggunakake plugin amarga mbantu sampeyan ngatasi masalah sing ana gandhengane. Ayo maneh 3 solusi tartamtu sing pancen pilihan kanggo nggawe sampeyan WordPress situs statis.

Strattik

statis tanpa sirah statis wordpress hosting

Stattic iku tanpa gulu WordPress host sing ngidini sampeyan nggawe versi statis sing entheng lan entheng sampeyan WordPress situs web nalika ngidini sampeyan nggunakake WordPress minangka backend kaya biasane.

Ora kaya opsi liyane kanggo nggawe versi statis WordPress situs, Strattic ngluwihi fungsi sing diwatesi lan menehi jaringan CDN sing akeh nyebar ing saindenging jagad, tegese ora ana sing teka ing pengunjung situs web, mesthi bakal entuk kacepetan cepet kanthi cepet amarga bakal dilayani konten saka lokasi sing paling cedhak. lokasi sing.

Dashboard strattic

Strattic nyopot dinamis WordPress situs saka web lan nempatake URL beda ing mburi bukti asli supaya mung pemilik situs sing bisa ngakses situs kasebut. Sampeyan bisa terus nggunakake WordPress kaya sing sampeyan nate entuk - wong pemasaran isih bisa nambah konten, sampeyan isih bisa nambah plugins, lan liya-liyane.

Kajaba iku, iku uga bisa ngatasi watesan saka solusi generasi situs statis tradisional, amarga fungsi sing dibangun kanggo unsur dinamis kaya wangun kontak, fungsi telusuran situs lan liya-liyane.

Strattic kanthi bangga negesake carane statis tanpa server WordPress solusi hosting kanthi arsitektur servere dhewe, sing kanthi otomatis mbusak kerentanan hacking lan keprihatinan kinerja sing ana gandhengane karo server hosting.

rencana hosting strattic

The Rencana wiwitan ing Strattic rega $ 35 saben wulan lan nerangake kabeh fitur kanggo situs web siji. Strattic bakal ngurus proses migrasi kanggo sampeyan kanthi gratis, tanpa prelu rencana sing sampeyan lakoni.

HardyPress

server hardypress wordpress hosting

HardyPress iku pilihan serverless server liyane kanggo WordPress pangguna. Pancen luwih murah tinimbang Strattic, kanthi rencana situs web pribadhi kanthi regane $ 5 saben sasi (yen sampeyan mbayar tahunan), nanging ora kekurangan apa-apa babagan fungsi.

reregan Hardypress

Nggedhekake sampeyan WordPress kinerja situs lan keamanan kanthi cepet! Pengunjung ngakses versi situs web sing statis. Sampeyan nyata WordPress instalasi urip ing domain sing kapisah lan mung bisa digunakake nalika editor kudu ngowahi sawetara konten.

Kasunyatane, luwih serba guna yen ngidini sampeyan nggunakake kabeh WordPress plugin sing ora ana komponen dinamis sing ngarep. HardyPress uga ndhukung Hubungan Formulir 7 sing populer,
nalika nindakake fungsi telusuran dhewe ing situs web sampeyan.

Kaya ta Strattic, nempatno sampeyan WordPress instalasi ing domain sing kapisah sing ora bisa diakses kajaba sampeyan nggawe versi statis situs web kanthi 30 statis ing saindenging jagad kanthi luwih cepet.

Sawetara fitur liyane kalebu teknologi SSD, HTTPS, kemampuan kanggo mateni sampeyan WordPress Kayata lan liyane.

man

Stif Serverless Static WordPress hosting

man minangka pilihan liyane sing apik yen sampeyan kepengin statis WordPress situs. Iku ngidini sampeyan nggunakake kabeh sampeyan WordPress tema lan plugins (ngalangi nganggo unsur dinamis) nalika kaget bisa disiyapake lan dijaga.

Gunakake padha WordPress tema, plugins, lan alat sing sampeyan kenal lan tresna tanpa ngelu hosting utawa ancaman saka bot lan peretas.

Ana opsi 1 klik kanggo kabeh sing dibutuhake, lan nyetel situs anyar utawa pindhah sampeyan lawas WordPress situs dadi sepi karo Shifter.

Keamanan lan kinerja bakal apik kaya karo rong opsi generasi situs statis liyane sing wis dideleng ing ndhuwur, kanthi sawetara fitur sing apik kalebu nyebarake menyang Netlify lan kabar kanggo slack, utawa malah integrasi khusus miturut kabutuhan sampeyan, gateway sing diaktifake HTTP/2, penyebaran IPv6 lan liya-liyane.

Wis alternatif kanggo komentar lan formulir kontak sampeyan lan bisa digunakake uga karo situs e-commerce adhedhasar Shopify.

rega shifter

Minangka kanggo rega, rencana paling dhasar tanpa pilihan domain khusus kasedhiya kanggo nggunakake gratis kanggo siji situs web, dene rencana sing paling murah kanthi domain adat ditawakake $ 16 saben sasi.

Ngonversi WordPress Situs kanggo HTML statis: Ringkesan

Ngonversi wordpress situs menyang situs html statis

Nggawe statis karo sampeyan WordPress situs dilengkapi akeh mupangat, nanging ora kanggo kabeh wong. Nalika akeh gumantung saka pilihan lan kabutuhan ing kene, jinis aturan jempol yaiku yen sampeyan pengin mlebu menyang WordPress dashboard saben dina utawa sawetara dina, banjur bisa nggawe sampeyan WordPress situs statis bakal nyebabake repot pangopènan luwih apik tinimbang sing cocog.

Ngandika, sanajan sampeyan ora pengin nggawe akeh owah-owahan sampeyan WordPress situs saiki, sampeyan kudu nimbang pilihan sing kudu digunakake kanggo nggawe transisi menyang versi statis situs sampeyan.

Nalika pilihan plugin bisa uga katon nggodho para pangguna kanthi anggaran, bisa nyebabake masalah kanggo situs web gedhe sing angel ditindakake. Nanging, kemungkinan bakal dadi pilihan anggaran sing cocog kanggo landing page lan situs mung isi cilik.

Yen sampeyan butuh fungsi liyane utawa duwe cukup gedhe WordPress situs, banjur nggunakake salah sawijining statis serverless pihak katelu WordPress solusi hosting kita nyemak ing ndhuwur yaiku cara sing bakal dituju. Iki ora mung njamin transisi super lancar, nanging ngidini sampeyan nggunakake WordPress kaya sadurunge, nalika uga nawakake fungsi sing kasedhiya kanggo unsur dinamis sing penting kaya formulir kontak lan telusuran situs web.

Pungkasane, elinga nalika iku transisi menyang statis yakin kanggo nambah kacepetan, kinerja lan keamanan sakabèhé saka sampeyan WordPress situs web, iku mung pilihan yen sampeyan ora perlu nggunakake akeh elemen dinamis.

Yen sampeyan nindakake, banjur a hosting sambungan kualitas lan tepat kacepetan lan optimisasi kinerja apa sing kudu sampeyan gunakake.

Home » WordPress » Ngonversi WordPress Situs menyang HTML Statis (Kanggo Ningkatake Kacepetan, Keamanan & SEO)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.