Cara Nggawe $ 100 Dolar Sedina Online ing 2022

ditulis dening

Apa sampeyan macet ing proyek sangang nganti lima sing sampeyan ora seneng banget? Utawa luwih becik ujar, sampeyan pancen sengit, lan sengit mbuwang wektu? Apa sampeyan nggoleki a anyar, gampang, cara sing luwih apik kanggo nggawe $100 dollar dina? Banjur apa ora nindakaken online? Maksudku, internet minangka mesin penghasil dhuwit sing paling penting ing abad 21!

Ing artikel iki, aku bakal ngenalake sampeyan 11 cara sing gampang dikuasai kanggo golek dhuwit kanthi online, sawetara sing mesthi ora bakal nggawa sampeyan 8 jam saben dina.

Dadi, ayo dipikirake apa sing ana ing pikiranku, apa?

Cara Asli lan Kreatif Kanggo Nggawe $100 Dolar Sedina Online

Carane Nggawe $ 100 Dolar Dina Online

1. Survey mbayar

Liyane langsung online sisih hustle kanggo sampeyan nggawe dhuwit gampang nindakake survey mbayar. Apa sampeyan ngerti manawa ana akeh situs sing nawakake sampeyan njupuk survey lan mbayar sampeyan?

Diwenehi, iku ora usaha paling duwe bathi, nanging iku worth menehi iku dijupuk amarga iku gampang banget lan kasedhiya.

Yen sampeyan kuwatir babagan legitimasi penghasilan kaya iki, aja dadi. Survei sing dibayar pancen sah lan lagi digunakake dening ewu bisnis metu ana.

Perusahaan mbutuhake panemu saka pangguna lan para panuku supaya bisa nambah produk lan layanan, uga nggawe sing anyar, lan internet ngidini dheweke bisa nggayuh wong sing bisa menehi data sing bisa dipercaya, wong sing ora bakal duwe kesempatan. tekan.

Ya, ing ngendi sampeyan mlebu. Survei sing dibayar biasane menehi pendapat babagan layanan utawa produk lan dibayar!

Sampeyan mung kudu ndhaptar (gratis!) Ing situs survey online sing mbayar lan miwiti entuk dhuwit! Nanging ati-ati karo situs scam sing njaluk sampeyan mbayar supaya bisa nggunakake survey.

swagbucks $ 100 dpllars dina

Oke, nanging kepiye carane aku ngerti situs sing bisa dipercaya nalika nerangake survey mbayar? Mangkene pilihan sawetara situs sing paling apik sing bisa dibukak kanggo entuk sawetara awis ekstra saka survey:

  • Swagbucks – Iki biso dibantah situs survey mbayar paling populer ing donya. Saben-saben sampeyan njupuk survey, sampeyan uga entuk Swagbuck TCTerms, sing mengko bisa digunakake kanggo nebus hadiah SIM utawa awis. Swagbucks uga nawakake aktivitas liyane kayata nggoleki web, main game, lan nonton video. Gumantung ing survey lan kegiatan sing sampeyan tindakake ing Swagbucks, sampeyan bakal bisa entuk antarane $2 lan $50 saben survey.
  • Survey Junkie - Iki minangka salah sawijining situs survey sing paling gampang lan langsung ing web. Iku situs anggota free ngendi sampeyan bisa entuk nganti $50 saben survey. Sampeyan bakal entuk tawaran survey mbayar sing sepisanan sawise ndhaptar lan sampeyan bisa njupuk yen wis siyap. Survey Junkie nduweni rating A+ karo Better Business Bureau lan mayuta-yuta anggota ing saindenging jagad.
  • InboxDollars - Sing paling apik babagan InboxDollars yaiku ora nindakake sistem titik - kerjane kanthi menehi dhuwit langsung (liwat PayPal, nanging uga, yen sampeyan pengin, liwat kertu hadiah). Sampeyan bisa entuk dhuwit kanthi njupuk survey, main game, nonton video, lan maca email, nanging uga tuku saka toko sing dipilih. Survei ing InboxDollars dibayar ing ngendi wae saka 50 sen nganti $20, lan saben survey mbutuhake wektu 2-25 menit, gumantung saka dawane. InboxDollars menehi $5 yen sampeyan mlebu karo wong-wong mau.
  • Survei Branded - Salah sawijining survey lan platform riset pasar sing paling populer sing mbayar wong kanggo panemu. Iki minangka kesempatan sing apik kanggo kerja saka omah lan golek dhuwit kanthi nindakake survey saka omah sampeyan dhewe. Gabung saiki gratis, dadi anggota lan miwiti entuk dina iki!
  • LifePoints - Situs liyane sing apik kanggo entuk dhuwit ekstra, LifePoints ngidini sampeyan njupuk survey banjur entuk poin, sing banjur bisa diijolke kanthi awis (dibayar liwat PayPal), sumbangan, utawa kertu hadiah.
  • Toluna – Toluna minangka situs survey mbayar sing bisa digunakake karo merek gedhe kaya Coca-Cola, Amazon, Kellog, L'Oreal, SONY Music, Fiat, lan liya-liyane. Apik banget amarga ngidini sampeyan milih topik sing disenengi supaya sampeyan bisa luwih seneng nindakake survey. Sampeyan bisa nampa pembayaran saka wong-wong mau kanthi awis utawa liwat voucer. Uga, dheweke bubar ngenalake bagean game, sing ngidini sampeyan main game lan entuk dhuwit!
  • aku-Ngomong – i-Say nawakake survey mbayar liwat Ipsos, perusahaan riset pasar. i-Say ora ngemot minangka amba saka macem-macem survey mbayar minangka situs liyane ing dhaftar iki, nanging isih situs apik banget sampeyan bisa entuk dhuwit ekstra saka. Iku makaryakke dening sistem TCTerms, nanging sampeyan bisa tansah ngijolake TCTerms salah siji kanggo awis utawa hadiah SIM.

2. Tulisan Freelance

Yen sampeyan duwe katrampilan nulis sing padhet lan bisa cepet ngerti macem-macem topik ing wektu sing cendhak, mula sampeyan kudu nyoba. nulis freelance.

Gumantung ing karya, jumlah tembung, lan budget klien, sampeyan bisa nggawe kurang lan luwih saka $100 saben dina. Sawetara syarat cacah tembung kurang saka 500 tembung, nanging umume biasane antarane 1,200 lan 2,000 tembung.

Saiki, ana akeh situs web sing bisa sampeyan golek kerja lepas. Sampeyan mung kudu ndhaptar lan dhaptar katrampilan lan keahlian sampeyan. Sawetara situs bisa njaluk portofolio sing wis ana.

upwork

Iki minangka sawetara situs web pasar freelance paling apik saiki:

  • Upwork – Yen sampeyan wis tau dabbled ing freelancing, sampeyan kudu wis krungu bab Upwork. Iki minangka situs sing nawakake macem-macem proyek freelance ing sektor kayata IT, piranti lunak, lan desain web, uga desain grafis, nulis, terjemahan, teknik, lan arsitektur. Iki minangka papan sing apik kanggo golek kerja lepas yen sampeyan lagi miwiti. Bukak kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap Upwork alternatif.
  • Continously - Minangka jeneng kasebut, perusahaan iki dituju khusus kanggo panulis lepas. Makarya kanthi konten kanthi nyambungake panulis karo merek global paling dhuwur. Yen sampeyan pengin ndhaptar layanan kasebut, sampeyan kudu ngunggah portofolio, mula iki dianjurake kanggo panulis sing luwih berpengalaman sing duwe akeh proyek sing wis rampung lan paling ora sawetara taun pengalaman kerja ing sabuk.
  • We Work Remotely - Iki minangka situs liyane sing apik kanggo nggoleki karya freelance. Nawakake proyek remot ing saindenging jagad, kanggo kabeh jinis keahlian teknologi lan nulis.
  • Freelancer – Iki klasik lawas; akeh mantep freelancers pisanan diwiwiti ing Freelancer.
  • Fiverr - Nawakake macem-macem proyek freelancing, ing antarane sampeyan uga bisa nemokake akeh pertunjukan nulis lan terjemahan. Bukak kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap Fiverr alternatif.

3. Tulis Kiriman Sponsor

Kiriman sing disponsori cukup jelas. pokoke, perusahaan lan bisnis mbayar sampeyan nulis barang sing apik babagan dheweke (layanan lan/utawa produke) ing situs utawa blog sampeyan.

Apa sing kudu sampeyan lakoni yaiku ngomong babagan produk (utawa merek) sing sampeyan senengi, ngandhani para pamaca babagan carane sampeyan nggunakake, lan ngandhani carane bisa entuk manfaat saka iku uga.

Saiki, pinten sampeyan entuk gumantung, maneh, ing sawetara faktor: ceruk sing sampeyan tindakake, sepira kerepe sampeyan nulis kiriman sing disponsori, sapa sing mbayar sampeyan, lsp.

Pembayaran sawetara saka saperangan atus dolar nganti pirang-pirang ewu dolar saben kirim, nanging kadang uga puluhan ewu dolar yen situs sampeyan akeh lalu lintas.

Kanggo informasi sing luwih rinci babagan carane sampeyan bisa miwiti nulis lan nerbitake kiriman sing disponsori ing situs sampeyan, sampeyan bisa mriksa metu Blog Fitnancials Alexis Schroeder (ngono wae ngejamu, ya).

Ing kono, dheweke nerangake kabeh langkah dhasar lan menehi sampeyan tips carane sampeyan kudu ngisi kanggo kiriman lan aturan apa sing kudu sampeyan tindakake nalika nulis mau.

fitnancials

Saiki, sing penting kanggo eling nalika nulis kiriman sing disponsori yaiku umume sampeyan kudu nulis babagan produk lan perusahaan sing sampeyan senengi, dipercaya, lan sampeyan wis nyoba.

Iki kudu dadi merek lan bisnis sing sampeyan seneng banget, sing sampeyan yakini, lan ora duwe masalah promosi. Mangkono, bakal akeh luwih gampang entuk kapercayan karo para pamaca amarga yen dheweke ora mikir sampeyan asli, mesthi bakal ngrusak wutah situs sampeyan.

4. Coaching lan Konsultasi

Yen sampeyan lagi pakar ing bidang tartamtu, kepelatihan minangka cara sing apik kanggo entuk dhuwit kanthi online. Iki biasane apik banget yen sampeyan pisanan gaweyan kanggo mbangun merek online liwat situs web sampeyan.

Sawise wong wiwit percaya karo sampeyan lan ngerti yen sampeyan duwe keahlian lan integritas, dheweke bakal miwiti nyedhaki sampeyan dhewe. Dheweke bakal takon sampeyan kepiye sampeyan tekan saiki, kepiye carane bisa ngetrapake ide lan metode sing padha kanggo ide bisnis dhewe utawa perusahaan sing wis mapan.

Ing wiwitan, sampeyan bisa uga digodha kanggo menehi saran gratis, nanging nalika luwih akeh wong sing nyedhaki sampeyan, sampeyan bakal ngrasakake kepinginan kanggo miwiti ngisi biaya konsultasi.

Maneh, jumlah dhuwit sing bakal sampeyan entuk saka konsultasi bakal gumantung ing ceruk sing sampeyan tindakake. Pelatih bisnis nggawe jumlah cantik apik dhuwit - nang endi wae watara $ 235 saben jam, Lan pelatih eksekutif nggawe malah luwih - $ 325 jam!

Jinis pelatih liyane, kaya pelatih gesang, uga nggawe dhuwit apik, nanging kurang saka sing kasebut ing ndhuwur, kaya $ 160 jam.

5. Tulis Ebook utawa Adol Jinis Produk Digital Liyane

Iki minangka cara sing gampang kanggo golek dhuwit kanthi online. Kanggo iki bisa, sampeyan kudu duwe jumlah tartamtu saka keahlian ing sawijining lapangan, supaya sampeyan ngerti apa sing sampeyan omongake lan kenapa sampeyan bener-bener nulis ebook.

Nanging sampeyan uga bisa nulis sing luwih cendhek - kaya an pandhuan online utawa tutorial. Yen sampeyan ana ing ceruk nutrisi, sampeyan bisa nggawe rencana meal, utawa yen sampeyan ana ing ceruk olahraga, sampeyan bisa nggawe rutinitas olahraga.

saiki, eBooks pancen gampang kanggo promosi lan disebarake. Sampeyan bisa nyelehake sampeyan ing situs web kanggo didol, nanging sampeyan uga bisa ngedol liwat Amazon, lan, mesthi, promosiake ing platform media sosial.

Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe jinis langganan digital ing kang bakal serialize expertise utawa kawruh, bagi langkah-langkah dening-guide, lan nggawe konten sing anyar lan paling anyar kanggo pelanggan sampeyan.

Sawise sampeyan entuk game, dadi gampang banget kanggo entuk bathi saka iki. Maksudku, ana akeh ide babagan produk digital sing bisa didol. Yen sampeyan seneng desain grafis, sampeyan bisa nggawe desain kaos lan adol liwat Amazon Merch.

Sampeyan ora perlu duwe persediaan kaos fisik utawa inventaris apa wae - iku tugas Amazon. Sampeyan mung kudu nggawe desain pembunuh lan adol!

6. Google AdSense (Sampeyan mbutuhake situs web - nanging sampeyan bisa entuk $100 dolar saben dina)

Google AdSense iku program iklan digital dirancang dening Google kanggo blogger, pemilik situs web, lan YouTubers kanggo nggunakake lan entuk dhuwit saka iklan sing diiklanake Google.

Iku strategi sing cukup prasaja kanggo entuk penghasilan online. Sampeyan kudu ndhaptar program lan banjur Google bakal menehi kode (dikenal minangka Kode AdSense) sing banjur kudu nyalin lan nempel menyang situs web sampeyan.

Lan iku.

Mula saka iku, Google nindakake sebagian besar pakaryan lan entuk dhuwit saben wong ngeklik iklan sampeyan.

Saiki, mesthi, sukses program AdSense sampeyan gumantung ing niche sampeyan. Biasane, iklan sing ana hubungane karo penasehat keuangan lan asuransi, uga pendidikan online bakal nggawa dhuwit luwih cepet tinimbang ceruk kaya elektronik, fashion, ritel, panganan, fitness, lan kesehatan.

google AdSense

sampeyan bisa Gabung Google AdSense gratis. Uga, kritéria sing nduweni hak cukup longgar, dadi malah yen sampeyan duwe blog anyar utawa situs, sampeyan isih bisa nggabungake.

Apa maneh, dheweke nawakake macem-macem jinis iklan: video, gambar lan gambar animasi, media sing sugih, lan teks.

Yen sampeyan duwe sawetara situs web, sampeyan bisa mbukak iklan saka siji akun AdSense. Yen sampeyan pengin nggunakake AdSense ing video YouTube, sampeyan kudu duwe minimal 1,000 pelanggan lan 4,000 jam wektu nonton.

Pungkasane, apa wae sing sampeyan lakoni, aja ngapusi lan klik ing iklan sampeyan dhewe! Amarga Google bisa marang banjur padha bakal nundha akun sampeyan tanpa wates.

Priksa artikel iki dening TheBalanceSMB kanggo tips liyane carane nggawe dhuwit ing situs karo Google Adsense.

AdSense iku pamula-loropaken lan gampang kanggo miwiti karo, downside sing payouts umume cilik. Ana Google Alternatif AdSense saka jaringan iklan tampilan kanthi pembayaran sing luwih apik:

  • Ezoic (pemula-ramah & dianjurake) minangka platform optimasi situs web kanggo penerbit digital lan pamilik situs web.
  • mediavine minangka jaringan iklan tampilan sing mbantu para panyipta konten mbangun bisnis sing lestari. (nawakake pembayaran paling apik nanging nduweni syarat entri sing ketat. Situs sampeyan kudu paling sethithik 50k sesi saben wulan).
  • AdTrive minangka perusahaan manajemen iklan tampilan premium sing nyedhiyakake layanan optimalisasi iklan lengkap.
  • Monument minangka layanan iklan tampilan sing mbantu penerbit monetisasi situs web.

7. Nggawe Kursus Online

Nawakake kursus online yaiku padha karo pembinaan, tegese sampeyan kudu duwe pangerten sing luwih jero babagan topik tartamtu utawa sakumpulan katrampilan.

Kanthi syarat kanggo jarak sosial lan kuatir sakabèhé pandemi wis diwiwiti, kursus online wis dadi a cara kanggo wong kanggo terus sinau lan tetep nyambung, tegese keahlian sampeyan bakal luwih dihargai saiki.

Udemy

Ana akeh situs web sing bakal mbantu sampeyan nyetel dhewe online wae. Sawetara sing paling apik yaiku:

  • Udemy - Bisa uga situs sing paling kondhang kanggo kursus online, Udemy menehi papan sing akeh kanggo nuduhake bakat lan keahlian sampeyan.
  • Ditampa - Iki minangka situs sing ngidini sampeyan nggawe kursus online dhewe lan nawakake layanan pelatihan. Teachable malah nawakake webinar gratis supaya sampeyan bisa sinau carane miwiti luwih cepet.
  • SkillShare - SkillShare minangka situs gedhe liyane sing nawakake macem-macem kategori kanggo wong sing pengin ngajar online lan siswa sing kepengin banget!

8. Adol Produk Fisik Online

Yen sampeyan kreatif banget, duwe hobi sisih, lan / utawa apik banget ing tartamtu kerajinan, banjur ora apik kanggo nandur modal lan nyoba adol kreasi sampeyan kanthi online.

Apa iku sabun gawenan tangan, lilin gawenan tangan, perhiasan gawenan tangan, kaos oblong, selendang, sandhangan liyane, cangkir, utawa ilustrasi – apa wae, ana panggonan ing internet.

etsy

Saiki, ana akeh toko lan platform online sing bisa adol produk gawenan tangan, kalebu Etsy, Amazon Handmade, Jalur Ruby, Aftcra (mung kanggo pangguna US), lan Folksy (mung kanggo pangguna UK).

Kabar apik yen sampeyan pengin miwiti toko online, sampeyan bisa nindakake kanthi gratis! Punika ing pembangun situs web e-commerce gratis paling apik ing 2022.

Ana uga platform sing ngidini sampeyan nggawe toko dhewe kanthi rega terjangkau, kayata Shopify, Squarespace, Wix, lan liya-liyane. Apa sing dakkandhakake ing kene yaiku - ana akeh kesempatan ing kana.

Sampeyan uga bisa entuk dhuwit kanthi ngluncurake toko dropshipping, ing ngendi sampeyan ora perlu nangani produk kasebut kanthi langsung. Kanthi cara iki, sampeyan bakal dadi afiliasi karo merek, bisnis, utawa individu kreatif liyane.

9. Kerja minangka Asisten Virtual (VA)

Blogger lan pamilik bisnis online bisa tansah nggunakake bantuan lan ing ngendi sampeyan teka minangka asisten virtual. Iku biasane proyek cukup gampang sing bisa ditindakake saka omah – sampeyan kudu nindakake sawetara kerja admin lan kirim ing media sosial, nanging sampeyan uga bisa tumindak minangka dhukungan pelanggan.

Deskripsi proyek tartamtu gumantung marang sampeyan kabutuhan juragan – sampeyan bakal nindakake apa wae sing paling dibutuhake ing wayahe supaya bisnis bisa mlaku kanthi lancar.

Pramila sampeyan kudu ndeleng lapangan umum lan mutusake apa sampeyan pengin mlebu utawa ora, banjur deleng tawaran proyek tartamtu lan nyiapake sing pengin dilamar.

sampeyan bisa telusuri proyek VA ing situs web sing padha sing nawakake karya freelance, sawetara sing aku kasebut ing bagean nulis freelance.

10. Tuku lan adol Situs web lan Jeneng Domain

Bener, situs web dagang lan domain kadhangkala bisa nggawa dhuwit gedhe.

Yen sampeyan pengin nggoleki situs web kanggo tuku lan adol mengko, priksa Flippa, pasar online sing nawakake situs web, aplikasi, lan real estate digital (kayata bisnis online).

flippa

Sejatine, situs dagang minangka cara sing apik kanggo nggawe penghasilan pasif.

Carane ora iku bisa?

Inggih, iku gampang. Kadhangkala, pamilik situs ora duwe wektu kanggo terus mbukak situs web utawa bosen lan pindhah menyang liyane. Ing kene sampeyan mlebu, utamane yen sampeyan ora pengin nggawe situs saka awal.

sampeyan bisa nggawe dhuwit saka iklan sing wis mlaku, utawa sampeyan bisa nyoba kanggo entuk situs sing luwih murah lan nggawe luwih gedhe, sing bakal ngidini sampeyan ngedol dhuwit luwih akeh - utawa tetep yen bisa digunakake kanggo sampeyan.

Ide liyane yaiku tuku lan adol domain. Sawetara domain mung duwe tembung kunci apik or kombinasi tembung gedhe ing wong, lan sawetara gain momentum karo wektu - sengaja utawa ora. Iku padha karo situs web - sampeyan tuku domain sing murah banjur sampeyan adol kanthi rega sing luwih dhuwur.

Sawetara situs web sing dagang ing domain yaiku Namecheap, GoDaddy, Flippa, lan, Dan.com.

11. Pemasaran Afiliasi (Sampeyan mbutuhake situs web - nanging sampeyan bisa nggawe $ 100 dolar UTAWA luwih sedina kanthi gampang)

Pemasaran afiliasi mesthi salah sawijining cara paling apik kanggo golek dhuwit kanthi online. Sawetara wong urip saka pranala afiliasi wiwit padha entuk papat, lima, lan enem tokoh saben sasi!

Sampeyan bisa mriksa Kursus Michelle Schroeder-Gardner babagan carane nindakake iki kanthi bener. Sawise kabeh, dheweke nggawe $ 100,000 sasi saka affiliate marketing.

affiliate marketing

Mesthine, kaya jinis kerja lan pemasaran online sing dibayar liyane, pira sing sampeyan entuk saka pemasaran afiliasi gumantung saka niche sing sampeyan lakoni. Sawetara perusahaan gelem mbayar sanajan nganti $100 saben konversi.

Niches kaya financial planning lan online banking, Uga investasi, kertu kredit, lan Bitcoin, nawakake dhuwit sing apik kanggo tautan afiliasi. Ana uga relung afiliasi liyane sing saya suwe saya suwe, kalebu kesehatan, fitness, nutrisi, relung hobi kayata lelungan lan fotografi, lan, mesthi, teknologi.

Hosting web minangka salah sawijining relung pemasaran afiliasi sing paling nguntungake, ing ngendi perusahaan nawakake nganti $ 500 saben adol menyang afiliasi kanggo saben pelanggan anyar sing dirujuk.

Yen sampeyan pengin miwiti marketing afiliasi, sampeyan kudu ndhaptar program afiliasi ing situs web perusahaan sing pengin digarap. Saben perusahaan bakal duwe tips dhewe babagan carane sampeyan bisa nindakake iki lan kritéria dhewe sing kudu sampeyan lakoni supaya layak kanggo program afiliasi.

Yen sampeyan anyar ing idea saka marketing afiliasi lan pengin ngerti carane kabeh iku umume bisa, banjur aku saranake sampeyan njupuk dipikir ing iki langkah-langkah dening-video YouTube kanggo pamula marketing affiliate – iku pancene mbiyantu.

FAQ

Kepiye carane nggawe $ 100 dolar saben dina kanthi online nalika isih enom?

Yen sampeyan isih remaja, kemungkinan jadwal saben dinane wis kebak sekolah, ekstrakurikuler, kewajiban kulawarga, lan, mesthine, urip sosial sampeyan. Nanging sing ngandika sampeyan ora bisa nggawe dhuwit ekstra ing sisih?

Nulis freelance minangka cara sing nyenengake kanggo nggunakake katrampilan lan perspektif unik kanggo entuk dhuwit. Dadi a freelancer ngijini sampeyan kanggo bisa ing jadwal dhewe, lan sampeyan bisa milih kanggo njupuk minangka akeh utawa minangka sethitik karya sing kaya. Akeh perusahaan lan publikasi online sing kepengin banget kanggo swara sing seger lan enom, lan ana ewonan ceruk sing beda kanggo sampeyan nulis. 

Cara liya sing apik kanggo entuk dhuwit minangka remaja yaiku liwat survey sing dibayar. Sanajan iki dudu penghasilan sing biasa lan tetep, bisa uga nguntungake lan bisa uga nyenengake. Perusahaan lan perusahaan consulting sijine akeh wektu lan dhuwit kanggo sinau apa sing dikarepake konsumen enom - lan sapa sing ora pengin dibayar mung kanggo nuduhake pendapat?

Kepiye carane nggawe $ 100 dolar saben dina kanthi online minangka siswa?

Ora ana rahasia manawa salah sawijining katrampilan dhasar sing ditindakake siswa ing sekolah menengah lan kuliah yaiku kemampuan kanggo nulis kanthi lancar lan narik kawigaten babagan macem-macem topik. Dadi, kenapa ora nggunakake katrampilan kasebut kanggo entuk dhuwit ekstra nalika sampeyan lagi nindakake? Makarya minangka panulis lepas minangka cara sing apik kanggo entuk dhuwit ekstra minangka mahasiswa. 

Sanajan jumlah sing sampeyan entuk bakal beda-beda adhedhasar situs sing sampeyan tulis, jinis konten sing sampeyan tulis, lan pirang-pirang jam sampeyan lebokna, nulis freelance bisa dadi cara sing nyenengake kanggo entuk dhuwit nalika ngembangake nada unik lan gaya nulis.

Apa sampeyan rumangsa wis siyap kanggo transisi saka siswa dadi master? Yen sampeyan wis ngembangake kawruh lan pengalaman ing lapangan tartamtu cukup, banjur bisa dadi wektu kanggo nggawe kursus online dhewe babagan.

Kanthi popularitas kursus online sing saya tambah saben taun, saiki iki wektu sing apik kanggo melu lan nuduhake kawruh. Aku nyebutake sawetara sumber sing apik kanggo nggawe lan adol kursus online ing ndhuwur.

Kepiye wong tuwa lan pensiunan bisa entuk $ 100 saben dina?

Sampeyan wis nglumpukake akeh pengalaman ing salawas-lawase - kenapa ora nuduhake karo wong liya? Salah sawijining cara sing paling apik kanggo entuk penghasilan tambahan minangka warga senior yaiku nggunakake pengalaman profesional, seni, utawa urip lan nerbitake ebook. 

Iki ora mung ngidini sampeyan nambah penghasilan saben wulan, nanging sampeyan uga bakal kepenak ngerti manawa wong liya sinau saka pengalaman utawa keahlian sampeyan ing lapangan sampeyan. Kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, ana pirang-pirang cara kanggo promosi lan adol ebook, saka Amazon menyang media sosial menyang blog utawa situs web sampeyan dhewe.

Cara liyane sing apik kanggo entuk dhuwit online minangka senior yaiku kerja minangka asisten virtual. Dadi VA bisa uga ora cocog kanggo kabeh wong, amarga sampeyan bakal kerep kudu nggarap jadwal majikan tinimbang sampeyan dhewe. Nanging yen iki ora dadi masalah kanggo sampeyan, banjur dadi VA bisa dadi cara kurang-kaku kanggo entuk income saka ngarep nggunakake komputer lan wong skills.

Ringkesan - Carane nggawe 100 dolar dina

Muga-muga sampeyan nemokake ide-ide nggawe dhuwit iki migunani - Maksudku, he, sapa sing ora pengin entuk dhuwit kanthi sah lan adil, ta? Mesthi wae, aku durung kesel kabeh kemungkinan kanggo golek dhuwit kanthi online - aku kudu nulis buku lengkap babagan iki.

Nanging, muga-muga sampeyan bisa nemokake sawetara ide sing sampeyan pengin nyoba. Ing acara apa wae, paling ora sampeyan bisa menehi salah siji saka wong-wong mau - sampeyan ora bakal kelangan apa-apa!