Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

10 Alat Tulis & Generator AI Paling Apik (lan 2 Penulis AI sing Perlu Dihindari)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Ing lapangan sing owah kanthi cepet kaya lapangan generasi konten AI (intelijen buatan), angel kanggo nglacak kabeh perkembangan anyar. Ing pandhuan iki, aku menehi peringkat lan mriksa alat piranti lunak nulis AI sing paling apik supaya sampeyan bisa milih sing paling apik kanggo sampeyan.

Saka $24/bln (uji coba gratis 5 dina)

Ndaftar saiki lan entuk 10,000 kridit bonus

TL; DR: 3 alat nulis paling apik ing AI ing 2022?

Sanajan ana ton piranti lunak nulis AI lan generator konten sing apik ing pasar saiki, ana sawetara sing unggul ing ndhuwur kompetisi. Iki yaiku:

  1. Jasper.ai (perangkat lunak nulis konten AI sing paling apik)
  2. salinan.ai (panulis AI sing paling apik ing salawas-lawase)
  3. ClosersCopy (teknologi AI sing paling apik)

Ana bledosan produk anyar lan macem ing pasar ing sawetara taun kepungkur, lan yen sampeyan nggoleki solusi nulis lan nggawe konten AI sing tepat kanggo kabutuhan sampeyan, bisa uga akeh banget.

Kanggo mbantu sampeyan ngrampungake, aku wis nyusun ringkesan babagan sepuluh alat nulis lan generator AI paling apik ing pasar ing taun 2022.

Kabeh solusi kasebut duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe, mula priksa dhewe lan priksa manawa solusi kasebut pancen paling pas kanggo sampeyan.

Alat CopywritingTeknologi AINerangake karo generator blog?Kemampuan kanggo nambah anggota tim?Nyoba gratis?price
Jasper.ai (sadurungé dikenal minangka Jarvis) ?GPT-3YaYa5-day trial freeDiwiwiti ing $ 24 / sasi
salinan.ai ?GPT-3Ora AnaYaRencana gratis Forever PLUS uji coba gratis Pro Plan 7 dina & jaminan dhuwit bali 10 dinaRencana Pro diwiwiti kanthi $ 49.99 / wulan
ClosersCopy ?Kepemilikan AI YaYaAnaDiwiwiti ing $ 49.99 / sasi
tukang copyGPT-3YaYadina 7Diwiwiti ing $ 19 / sasi, utawa $ 192 / taun
writesonicGPT-3YaYaNganti 6250 tembungDiwiwiti ing $ 10 / sasi
RytrAI proprietary dibangun ing ndhuwur GPT-3Ora AnaYaRencana gratis langgengDiwiwiti ing $ 9 / sasi, utawa $ 90 / taun
Tembung apa waeGPT-3, T5, CTRLYaYaRencana gratis langgengDiwiwiti ing $ 24 / sasi
PeppertypeGPT-3YaYaOra AnaDiwiwiti ing $ 35 / sasi
Frase.ioPiranti lunak AI proprietaryYaYaOra ana rencana gratis, nanging njamin dhuwit bali 5 dina.Diwiwiti ing $ 14.99 / sasi
SurferSEOGPT-3YaYaRencana gratis langgengDiwiwiti ing $ 49 / sasi

Ndhuwur 10 Alat Tulis AI Paling Apik

Saiki kita ngerti apa sing kita tindakake, ayo goleki rincian babagan sawetara alat nulis lan nggawe konten AI sing paling apik ing pasar ing taun 2022.

Ing pungkasan roundup iki, aku uga kalebu loro penulis AI paling awon sampeyan kudu adoh saka.

1. Jasper (Biyen dikenal minangka Jarvis.AI)

jasper jarvis

Thanks kanggo piranti lan fitur sing kuat lan serba guna, Jasper.ai rangking #1 ing dhaptarku minangka piranti lunak copywriting AI lan generasi konten sing paling apik.

Fitur Utama Jasper

fitur jasper

Ing 2 taun cendhak ing pasar, Jasper wis ngalami pirang-pirang rebranding (iki pisanan dikenal minangka Conversion.ai, banjur Jarvis.ai, sadurunge pungkasane mapan - kanggo saiki- ing Jasper).

Nanging aja nganti kabeh pergolakan kuwatir: sajrone kabeh owah-owahan, Jasper wis njaga keunggulane ing bidang nulis AI lan generasi konten.

Sing paling apik babagan Jasper yaiku versatility. Kanthi 50 alat nggawe konten sing unik, bisa nggawe konten sing digawe AI wiwit saka kabeh artikel blog nganti kampanye iklan lan kiriman media sosial.

Kaya kabeh alat nulis konten AI, Jasper durung ngembangake kemampuan kanggo muni kanthi manungsa (sayangé, kita isih perlu manungsa nyata kanggo sing!).

Nanging, aman yen dibandhingake karo pesaing, alat nggawe konten Jasper terus-terusan ngasilake sawetara konten humanoid sing paling canggih. sing mung mbutuhake panyuntingan lan proofreading minimal.

Sawetara fitur Jasper sing paling apik kalebu:

  • Nggawe konten kanthi GPT-3
  • Piranti kanggo repurposing isi sing wis ana
  • Kaya tembung kunci, produksi konten peringkat SEO
  • Alat pemeriksa plagiarisme kedap udara
  • Nggawe konten ing 25+ basa

Singkat crita, Jasper ana ing pungkasan babagan apa sing bisa ditindakake kanthi generasi konten sing dikuwasani AI, lan perusahaan kasebut wis mbuktekake manawa dheweke setya ngrampungake kewan omo lan dadi luwih apik ing mangsa ngarep.

Rega Jasper & Uji Coba Gratis

jasper.ai rega

Struktur rega Jasper rada rumit, kanthi saben telung rencana nawakake rega skala geser adhedhasar jumlah tembung sing pengin digawe saben wulan. Mulane, aku mung bakal dhaptar rega wiwitan lan sawetara watesan tembung kanggo saben rencana.

  • Wiwitan (wiwit $24 / wulan): Diwiwiti saka 20K tembung / wulan lan bisa nganti 320K + tembung. Dilengkapi 50 template AI, produksi konten ing 20+ basa, nganti 5 kursi pangguna, lan dhukungan chatting.
  • Mode Boss (wiwit $49 / wulan): Kalebu kabeh fitur Starter plus 50K-700K+ tembung / sasi, a Google Editor gaya Docs, fitur nyipta lan printah, konten maksimal katon maneh, tambah watesan ing cithakan, lan dhukungan obrolan prioritas.
  • Bisnis (rencana & rega khusus): Dilengkapi kabeh fitur, ditambah akeh tembung saben wulan sing dibutuhake kanthi rega sing disesuaikan.

Kanggo nggawe atine ing ease, Jasper nawakake a 5-dina 100% njamin dhuwit-bali.

Jasper Pros & Cons

Pros:

  • Kualitas dhuwur, nggawe konten humanoid sing nggumunake
  • 50+ template AI kasedhiya karo kabeh rencana
  • Streamlines proses nulis kanthi mbantu sampeyan ngembangake judhul, tembung kunci, lan inspirasi kanggo konten sing gegandhengan.
  • Paling apik kanggo nggawe konten AI sing dawa

cons:

  • Ora ana uji coba gratis utawa rencana gratis
  • Periode jaminan dhuwit bali cendhak
  • Ora pilihan sing paling murah ing pasar

Kabeh, nalika nerangake piranti lunak nulis AI ing 2022, Jasper meh ora bisa dikalahake.

Kajaba iku, nalika sampeyan ndhaptar saiki sampeyan bakal entuk 10,000 kridit gratis kanggo miwiti nulis konten berkualitas tinggi sing 100% asli lan dioptimalake SEO!

Bukak situs web jasper.ai ing kene.

DEAL

Ndaftar saiki lan entuk 10,000 kridit bonus

Saka $24/bln (uji coba gratis 5 dina)

2. Salin.ai

salinan ana

Teka ing cedhak detik ing dhaftar sandi punika salinan.ai. Diadegake ing taun 2020, Copy.ai minangka pendatang anyar liyane (relatif) ing industri sing nyenengake iki, nanging isih cepet munggah menyang ndhuwur paket.

Fitur Utama Copy.ai

fitur copy.ai

Bukak situs web Copy.ai, lan salah sawijining perkara sing sampeyan bakal weruh yaiku macem-macem template sing apik banget kanggo ngasilake macem-macem jinis konten. Iki kalebu (nanging ora diwatesi):

  • Tutup serat
  • Rencana bisnis
  • Deskripsi proyek
  • Email tindak lanjut
  • listings real estate
  • Email mundur
  • Bios karakter

…lan akeh liyane. Sampeyan malah bisa nggunakake Copy.ai kanggo ngasilake cathetan matur nuwun (sanajan ana kemungkinan, ibumu bisa uga ngajari sampeyan nggawe pribadhi!).

Didhukung dening teknologi GPT-3 favorit industri, Copy.ai minangka alat sing apik banget kanggo nggawe konten sing digawe AI kanthi bentuk cekak babagan topik apa wae sing bisa sampeyan bayangake. 

Iki minangka kanca paling apik kanggo panulis konten, amarga butuh akeh tekanan ing proses brainstorming lan outlining.

Cocog kanggo meh kabeh industri utawa tujuan, Copy.ai ora bakal nguciwani.

Rega Copy.ai & Uji Coba Gratis

harga copy ai

Copy.ai nawakake rong rencana: rencana free langgeng lan rencana Pro karo macem-macem undakan rega.

  • Gratis ($0/wulan): Rencana Gratis dilengkapi 1 kursi pangguna, 2,000 tembung / wulan, akses menyang 90+ alat copywriting, proyek tanpa watesan, lan uji coba gratis 7 dina rencana Pro.
  • Pro (wiwit $49/wulan): Ing tingkat pembayaran paling murah, sampeyan entuk kabeh fitur rencana Gratis ditambah 5 kursi pangguna, 40K tembung / wulan, nggawe konten ing 25+ basa, dhukungan email prioritas, alat Blog Wizard, lan akses menyang fitur paling anyar (tanpa kenaikan rega. ). 

Rencana Pro dilengkapi karo papat tingkat rega, sing paling dhuwur yaiku 300K + tembung saben wulan kanthi kutipan rega khusus. Mupangate rencana gratis selawase kanthi uji coba rencana Pro gratis 7 dina kanggo dites apa Copy.ai minangka alat sing cocog kanggo sampeyan.

Copy.ai Pros & Cons

Pros:

  • Antarmuka pangguna sing gampang lan gampang
  • Alat editor teks padhet
  • sawetara nyengsemaken Cithakan
  • Kalebu pilihan kustomisasi gaya lan nada
  • Fitur enggo bareng konten sing apik
  • Rencana gratis sing apik

cons:

Bukak situs web copy.ai ing kene.

3. ClosersCopy

closerscopy

Didhukung dening teknologi AI kepemilikan dhewe, ClosersCopy minangka salah sawijining alat nulis AI sing paling unik lan serbaguna ing pasar saiki.

Apa maneh, uga nawakake banget loman lan terjangkau URIP LANGSUNG Rencana.

ClosersCopy Fitur Utama

Sawise sampeyan miwiti ndeleng apa sing ditawakake ClosersCopy, dadi jelas yen ora ana standar babagan alat nulis AI iki. 

Sanajan GPT-3 wis dadi teknologi AI standar sing disenengi industri, ClosersCopy wis milih nggawe teknologi AI kepemilikan dhewe kanggo nguatake suite alat generasi konten.

Dadi, apa tegese iki kanggo sampeyan minangka pelanggan? Nalika piranti lunak GPT-3-powered tundhuk saringan lan Watesan, ClosersCopy bebas saka beban pesky iki. Iki nerjemahake daya nggawe konten sing luwih unik lan serbaguna ing pucuk driji.

Aspek gedhe liyane saka ClosersCopy kalebu:

  • 300+ kerangka marketing
  • Fitur kolaborasi sing apik kanggo tim
  • Perpustakaan masyarakat
  • Telung algoritma AI unik
  • A sawetara saka sudhut dibangun ing Cithakan
  • Kapabilitas nggawe konten ing 127 basa.

Kanthi kabeh sing ngandika, ClosersCopy, sayangé, ora duwe sawetara fitur dhasar, kayata plagiarism checker, lan fungsi Insights cukup winates.

ClosersCopy Rega & Uji Coba Gratis

ClosersCopy Rega

ClosersCopy nawakake telung rencana: Power, Superpower, lan Superpower Squad.

  • Daya ($49.99 / sasi utawa $397 pembayaran siji-wektu):  Dilengkapi 300 AI mlaku / wulan, 50 audit SEO / wulan, nganyari winates, 2 kursi pangguna, SEO Planner, kemampuan nggawe konten Longform, 128 basa, lan liya-liyane.
  • Superpower ($ 79.99 / wulan utawa $497 pembayaran siji-wektu): Dilengkapi kabeh fitur Power, ditambah nulis AI tanpa watesan, audit SEO tanpa watesan, nganyari tanpa watesan, lan 3 kursi pangguna.
  • Skuad Superpower ($ 99.99 / wulan utawa $ 697 pembayaran siji-wektu): Nerangake karo kabeh fitur Superpower, plus 5 kursi panganggo.

Sayange, ClosersCopy ora nawakake uji coba gratis ing wektu iki. Nanging, padha do duwe loman Jaminan dhuwit 30-dina sing sacara teknis bisa digunakake minangka uji coba gratis.

ClosersCopy Pros & Cons

Pros:

  • Teknologi AI proprietary tegese ora ana saringan utawa watesan
  • Nggawe konten sing unik lan serbaguna
  • Kalebu alat Wisaya sing dibangun kanggo mbantu sampeyan
  • Macem-macem basa lan cithakan
  • Plans pembayaran urip loman

cons:

  • Ora ana alat plagiarisme utawa grammar
  • Regane rada larang, kanthi rencana tingkat ngisor diwatesi dening watesan karakter tinimbang watesan tembung.
  • UI (antarmuka pangguna) rada angel lan ora mesthi sing paling intuisi

Bukak situs web closercopy.com saiki.

4. Tukang Copy

tukang copy

Teka ing papan kaping 4 sing dihormati ing dhaptar alat nulis AI sing paling apik tukang copy, perusahaan generasi konten AI berbasis San Francisco kanthi akeh sing bisa ditawakake.

Fitur Utama Copysmith

Iki minangka alat nulis AI sing dirancang khusus karo kabutuhan agensi pemasaran lan merek eCommerce, kaya sing dijelasake kanthi dhaptar fitur sing apik, kalebu:

  • Macem-macem integrasi karo akeh aplikasi marketing lan dodolan sing paling umum digunakake, kalebu Shopify, Frase, Google Iklan, WooCommerce, HootSuite, Zapier, lan Chrome.
  • Alat panyipta deskripsi produk peringkat SEO sing canggih
  • Fitur kolaborasi sing nggumunake kanggo tim, kalebu integrasi sing mulus karo Google Docs
  • Kemampuan kanggo ngekspor konten ing wangun file PDF, TXT, utawa DOCX.

Sanajan aman kanggo ujar manawa Copysmith minangka piranti lunak generasi konten sing didhukung AI sing padhet, ngendi alat iki tenan stands metu ing sawijining Kapabilitas generasi isi akeh.

Tinimbang nggawe file anyar kanthi individu, Copysmith ngidini sampeyan ngunggah spreadsheet lan nonton salinan digawe kanggo sampeyan kanthi akeh. 

Iki minangka fitur sing ora bisa dipungkiri kanggo tim gedhe sing kudu ngasilake konten kanthi skala, nggawe biso dibantah paling pas ing dhaftar kanggo marketing lan tim sales.

Rega Copysmith & Uji Coba Gratis

rega tukang copy

Copysmith nawakake telung rencana: Starter, Professional, lan Enterprise.

  • Wiwitan ($ 19 / wulan): Rencana Starter kalebu kabeh integrasi, dhukungan ing-app, 75 kridit (nganti 40K tembung / wulan), lan 20 plagiarisme mriksa / wulan.
  • Profesional: ($ 59 / wulan): Nerangake karo kabeh fitur Starter plus 400 kridit (260K tembung) lan 100 plagiarism mriksa.
  • Perusahaan (harga khusus): Kanggo rega sing disesuaikan, sampeyan entuk apa sing dibutuhake. Dilengkapi kabeh fitur, plus template khusus, manajer akun, lan nganti kridit, tembung, lan plagiarisme tanpa watesan.

Copysmith nawakake uji coba gratis 7 dina, sajrone sampeyan bisa ngakses kabeh template lan nggawe nganti 20 generasi AI saben dina.

Pros & Cons Copysmith

Pros:

  • Range integrasi aplikasi sing apik kanggo marketing lan dodolan
  • Generasi konten ing 100+ basa (nanging paling apik ing basa Inggris)
  • Umume regane terjangkau / apik kanggo dhuwit sampeyan
  • Reguler, nganyari otomatis kanggo kinerja lan efektifitas

cons:

  • Kredit kadaluwarsa ing pungkasan saben wulan, tegese nggunakake utawa ilang.

Bukak situs web copysmith.ai saiki.

5. Writesonic

writesonic

Diluncurake mung setahun kepungkur ing 2021 kanthi kesepakatan seumur hidup ing AppSumo, writesonic wis cepet munggah menyang ndhuwur Pack lan saiki salah sawijining generator nulis AI paling apik ing pasar.

Fitur Utama Writesonic

fitur writesonic

Didhukung dening teknologi GPT-3, Writesonic minangka alat generasi konten AI sing padhet sing terus saya apik.

Perusahaan saiki duwe luwih saka 80 alat nulis AI, nomer sing wis terus-terusan tuwuh wiwit ngadeg. Sawetara alat sing paling apik iki kalebu:

  • A long-form AI artikel lan penulis blog
  • Pencipta iklan kanggo Iklan Facebook, Google Iklan LinkedIn, lan liyane.
  • Fitur judhul lan pangembang landing page
  • Piranti nulis tujuan umum, kayata expander kalimat, shortener isi, generator jawaban Quora, lan liyane.
  • Cithakan kanggo subyek wiwit saka listing real estate lan listicles kanggo bios pribadi lan ngluwihi.

Nggunakake Writesonic cukup gampang: mung ketik topik, tembung kunci, lan setelan basa, banjur lungguhan lan nonton minangka Writesonic kanthi cepet ngasilake nganti limang pilihan ing sangisore 15 detik.

Rega Writesonic & Uji Coba Gratis

Rega Writesonic

Sanajan sacara teknis, Writesonic mung nawakake telung rencana, ana sawetara tingkat rega kalebu saben rencana sing cocog karo jumlah tembung sing dibutuhake. 

Sanajan iki dudu perkara sing ala - sawise kabeh, menehi keluwesan ing mbayar mung apa sing perlu - iku ora nggawe struktur rega rada mbingungake. 

Kanggo kesederhanaan, aku mung bakal dhaptar rega wiwitan kanggo saben rencana ing kene.

  • Uji Coba Gratis ($0/wulan): Rencana uji coba gratis Writesonic kalebu 6,250 tembung, 1 kursi pangguna, 70+ template AI, 25+ basa, generator landing page, 1 klik WordPress ekspor, ekstensi browser, integrasi Zapier, penulis artikel AI, lan alat Sonic Editor Writesonic.
  • Wangun cekak (wiwit $10 / wulan): Short-wangun kalebu bridge saka fitur rencana Gratis (ora kalebu penulis artikel AI utawa Sonic Editor) plus 30,000 tembung / sasi (kanthi pilihan kanggo nambah kanggo 125,000 tembung). 
  • Wangun dawa (wiwit $ 13 / sasi): Kalebu kabeh alat lan fitur Writesonic uga kemampuan pangolahan akeh. Diwiwiti ing 47,500 tembung / wulan (kanthi opsi nambah dadi 5,000,000 tembung).

Saliyane rencana uji coba Gratis Writesonic, perusahaan bakal mbalekake pembayaran sampeyan sajrone 7 dina sawise tuku anggere sampeyan durung ngluwihi watesan kredit tembung kasebut.

Pros & Cons Writesonic

Pros:

  • Ngidini pangguna ngatur proyèk tanpa watesan (apik kanggo tim lan agensi)
  • Terus tuwuh lan nggedhekake toolset
  • Cepet lan dipercaya
  • Antarmuka sing ramping, pangguna-loropaken
  • Rega prayoga

cons:

  • Struktur rega rada bingung
  • Kurang sawetara fitur kanggo agensi lan tim; mung bisa nambah nomer winates saka kursi panganggo.
  • Sampeyan kudu menehi kertu kredit kanggo ndhaptar rencana Uji Coba Gratis.

Bukak situs web writesonic.com saiki.

6. Rt

rytr

Yen sampeyan lagi nggoleki generator konten AI sing solid, workhorse kanthi set fitur sing kuat kanthi rega sing apik, Rytr bisa uga mung produk kanggo sampeyan.

Fitur Utama Rytr

fitur rytr

Yen ana siji tembung kanggo njlèntrèhaké piranti Rytr, iku "padha". Sampeyan ora bakal entuk apa-apa sing apik banget utawa canggih ing kene, nanging sing sampeyan entuk piranti sing bisa dipercaya kanggo ngasilake tulisan sing digawe AI ing macem-macem formulir.

Rytr nawakake liwat 40 template sing didhukung AI, sing diarani kasus panggunaan, kanggo ngasilake macem-macem jinis tulisan.

Sawetara kasus panggunaan lan fitur Rytr sing paling apik kalebu:

  • Generator Ide Blog & Outline, plus Alat Tulis Bagian Blog kanggo ngasilake paragraf pambuka lan bagean.
  • Cithakan pitch ide bisnis
  • Kerangka kerja copywriting ing AIDA lan PAS
  • Facebook, Twitter, Google, lan generator iklan LinkedIn
  • 20+ "nada" unik kanggo menehi konten sampeyan kanthi sentuhan humanoid ekstra
  • Keyword Extractor lan alat Generator
  • Landing Page lan generator salinan situs web
  • Fitur AI "Komando Ajaib". kanggo ngasilake konten kanthi cepet

Singkat, Rytr nyedhiyakake kapasitas produksi konten sing didhukung AI kanthi rega sing cukup.

Rega Rytr & Uji Coba Gratis

rega rytr

Rytr nawakake telung rencana sing gampang, siji gratis lan loro mbayar: Gratis, Ngirit, lan Tanpa wates.

  • Gratis ($0/wulan): Rencana gratis Rytr dilengkapi kemampuan kanggo ngasilake 10K karakter saben wulan, ditambah akses menyang 40+ kasus panggunaan, 30+ basa, 20+ nada, pemeriksa plagiarisme sing dibangun, lan akses menyang komunitas Premium.
  • Ngirit ($ 9 / wulan): Nerangake karo kabeh fitur Free plus kemampuan kanggo generate 100k karakter / sasi lan kanggo nggawe kasus panggunaan khusus sampeyan dhewe.
  • Unlimited ($ 29 / sasi): Dilengkapi kabeh fitur Saver plus kemampuan kanggo ngasilake karakter / sasi tanpa watesan, manajer akun khusus, lan email prioritas lan dhukungan chatting.

Rytr ora menehi jaminan dhuwit-bali utawa mbalekaken, nanging sampeyan bisa nggunakake rencana Free kanggo anggere sampeyan pengin lan test drive Rytr pesawat pribadi tanpa mbayar.

Rytr Pros & Cons

Pros:

  • Regane apik tenan
  • Rencana gratis salawas-lawase
  • Gampang digunakake, kanthi kurva sinau minimal
  • Sawetara fitur sing nyenengake lan unik, kayata kasus panggunaan (template) kanggo ngasilake puisi.
  • Dhukungan obrolan langsung sing migunani banget

cons:

  • Integrasi minimal
  • Fitur minimal kanggo tim lan kolaborasi
  • Rencana diwatesi kanthi karakter (tinimbang tembung) saben wulan

Bukak situs web rytr.me saiki.

7. Tembung apa wae

tembung apa wae

Didegake kabeh bali ing taun 2013, Tembung apa wae minangka alat nulis AI sing kurang dikenal nanging isih pantes.

Anyword Fitur Utama

fitur sembarang tembung

Anyword bisa uga ora duwe hype online sing saingan kaya Jasper lan Copy.ai duwe, nanging ora ateges ora perlu mriksa apa sing ditawakake Anyword.

Anyword cocog banget kanggo pangguna individu lan agensi / tim lan duwe rencana sing bisa dicocogake kanggo pas karo kabutuhan customer tanpa mbutuhake sampeyan mbayar apa-apa ekstra.

Sawetara fitur penting Anyword kalebu:

  • Editor nada sing bisa disesuaikan sing menehi isi sampeyan swara luwih humanoid.
  • Posting Facebook lan generator caption Instagram
  • Pencipta kiriman blog sing apik banget
  • Alat nulis ulang ukara
  • Generator kaca kebangkrutan sing mbantu sampeyan entuk konten kebangkrutan kanggo situs apa wae lan mlaku sajrone sawetara menit.

Kaya akeh alat nulis AI liyane ing dhaptar, Anyword uga kalebu akeh fitur kanggo mbantu sampeyan brainstorming isi nalika sampeyan butuh ide kanthi cepet.

Rega Anyword & Uji Coba Gratis

sembarang pricing

Anyword mbagi rencanane dadi rong kategori: "rencana kanggo kabeh wong" lan "rencana kanggo perusahaan."

Kajaba iku, kaya akeh pilihan ing dhaptarku, Anyword uga nawakake rega skala geser kanggo saben rencana adhedhasar jumlah tembung sing dibutuhake saben wulan. Kanggo gamblang kang, Aku mung kalebu rega wiwitan / watesan tembung karo saben rencana.

Telung rencana individu yaiku:

  • Gratis ($0): Rencana gratis saka Anyword kalebu 1,000 tembung / wulan, 100+ alat AI, 200+ alat copywriting sing didhukung data, Blog Post Wizard, lan 1 kursi pangguna.
  • Dhasar (wiwit $24 / sasi): Kanthi rencana dhasar, sampeyan entuk kabeh fitur Gratis ditambah 20,000 tembung / wulan lan nggawe konten ing 30 basa.
  • Data-Drive ($83/wulan): Kalebu kabeh fitur plus 30,000 tembung / sasi, plus skor kinerja prediktif nyata-wektu, analytics, lan kursi tanpa watesan.

Kanggo rencana Anyword's Enterprise, perusahaan nawakake telung undakan karo fitur majeng kanggo agêng kanggo tim gedhe-ukuran ing prices adat (sampeyan kudu Book demo karo perusahaan kanggo njaluk penawaran rega.)

Sembarang Pros & Cons

Pros:

  • Super gampang digunakake
  • Nilai gedhe kanggo dhuwit
  • Banget kanggo nggawe postingan blog peringkat SEO
  • Biasane ngasilake tulisan sing akurat banget, kaya manungsa.
  • Bisa ngasilake konten maneh yen sampeyan ora seneng karo asil pisanan

cons:

  • Kadhangkala mbukak konten kanthi acak utawa ora ana hubungane
  • Cukup winates tembung count karo Free rencana

Bukak situs web anyword.com saiki.

8. Jinis mrica

Peppertype

Peppertype.ai minangka alat copywriting AI sing kuat. Dicap minangka sampeyan duwe asisten konten virtual sing mbantu sampeyan ngasilake konten sing berkualitas sajrone sawetara detik.

Peppertype Fitur Utama

Fitur Peppertype

Peppertype kabeh babagan mbantu sampeyan ngowahi keterlibatan dadi dodolan. 

Saka fokus ing konversi iklan lan mbangun konten email lan kaca kebangkrutan kanggo kemampuan kanggo repurpose lan refresh konten lawas, Peppertype minangka generator konten AI sing solid kanggo sapa wae sing kerja ing sales, marketing, utawa eCommerce.

Sawetara fitur sing nggawe apik kanggo tim yaiku:

  • Kemampuan kanggo nambah nganti 20 kursi pangguna menyang siji akun
  • Fitur kolaborasi lan manajemen sing apik tenan
  • Piranti tambahan sing ngidini sampeyan nggunakake konten lawas kanthi cepet
  • Generator kampanye email 30 detik

Kanthi ngandika, Peppertype ora mung dirancang kanggo tim marketing. Kanthi 20+ template lan macem-macem modul kanggo ngasilake macem-macem jinis konten blog, bisa dadi alat sing apik kanggo blogger individu, manajer web, lan pengusaha uga.

Rega Peppertype & Uji Coba Gratis

Rencana rega Peppertype

Peppertype tetep prasaja kanthi rong rencana mbayar, Pribadi lan Tim, sing nawakake rega skala geser adhedhasar jumlah kursi pangguna sing dibutuhake.

  • Pribadi (wiwit $35 / wulan): Miwiti ing 1 kursi pangguna, rencana Pribadi kalebu 50,000 tembung / wulan, 40+ jinis konten, Cathetan lan alat Editor Teks, akses menyang kabeh template, proyek tanpa watesan, dhukungan pelanggan aktif, lan liya-liyane. 
  • Tim (wiwit $40/wulan): Rencana iki dilengkapi kabeh fitur Pribadi plus kemampuan kanggo kolaborasi, nuduhake, lan ngekspor asil, njaluk jinis konten sing disesuaikan, lan entuk kontrol akses lengkap.

Peppertype ngidini sampeyan mbatalake langganan kapan wae nanging ora nawakake mbalekaken utawa njamin dhuwit-bali.

Sanajan Peppertype biyen nawakake rencana gratis, katon manawa perusahaan saiki ora menehi pilihan iki.

Peppertype Pros & Cons

Pros:

  • Gampang digunakake, kanthi UI lan dashboard sing intuisi
  • Dhukungan pelanggan sing migunani
  • Wiyar pilihan isi kasedhiya
  • Apik kanggo tim cilik lan gedhe 

cons:

  • Ora pilihan paling murah ing dhaftar sandi
  • Ora ana generator artikel siji-klik

Bukak situs web peppertype.ai saiki.

9. Frase.io

frase.io

Jam ing nomer 9 ing dhaptarku Frase.io, alat liyane sing apik banget kanggo mbantu sampeyan nggawe peringkat SEO dhuwur, konten kinerja dhuwur ing macem-macem ceruk.

Fitur Utama Frase.io

fitur frase.io

Frase.io rangking nomer 1 ing dhaptar piranti lunak AI Capterra, lan iku gampang kanggo ndeleng apa kabeh fuss bab.

Kaya ClosersCopy, Piranti Frase.io didhukung dening teknologi AI kepemilikan perusahaan dhewe. Iki tegese luwih sithik saringan lan watesan kanggo sampeyan lan, pungkasane, luwih fleksibel.

Sawetara fitur Frase.io kalebu:

  • Cithakan sing bisa disesuaikan kanggo orisinalitas maksimal
  • Konsol analytics konten sing terintegrasi karo Google
  • Skor isi adhedhasar tembung kunci target
  • Piranti sing nyenengake kayata generator listicle lan slogan

Frase.io uga duwe sawetara fitur sing apik kanggo tim, kalebu folder proyek tim, ringkesan konten otomatis, lan kemampuan kanggo nuduhake lan nyunting dokumen tanpa kudu nambah kursi panganggo ekstra.

Kanggo rega tambahan, Frase.io uga kalebu Tambahan pengayaan data SERP, telusuran volume tembung kunci, lan akses tanpa wates menyang alat nulis AI (ora ana sing kalebu ing rencana utama).

Kabeh ing kabeh, Frase.io minangka perusahaan sing wis kabukten setya ngganti lan nambah kanthi cepet, lan iku bakal macem kanggo ndeleng apa liyane padha kudu kurban ing mangsa.

Rega Frase.io & Uji Coba Gratis

rencana rega frase.io

Frase.io mbagi struktur rega dadi telung tingkat: Solo, Dasar, lan Tim.

  • Solo ($ 14.99 / wulan): Rencana Solo dirancang kanggo proyek sing mbutuhake 1 artikel saben minggu lan kalebu 1 kursi pangguna, kemampuan kanggo nulis lan ngoptimalake 4 artikel / sasi, lan 20,000 karakter AI / sasi.
  • Dhasar ($ 44.99 / sasi): Rencana dhasar kanggo organisasi sing rada gedhe kanthi tujuan SEO tartamtu lan kalebu 1 kursi pangguna, 30 artikel / sasi, lan 20,000 karakter AI / sasi.
  • Tim ($ 114.99 / wulan): Pungkasan, rencana Teams dibangun kanggo tim sing luwih gedhe sing pengin luwih fleksibel lan kemampuan kolaborasi. Iku kalebu 3 kursi panganggo (kanthi opsi kanggo nambah liyane kanggo $25 saben), artikel tanpa watesan / sasi, lan 20,000 karakter AI / sasi.

Frase.io nawakake a 5-day trial free kanggo kabeh plans sawijining, plus a Jaminan dhuwit 5-dina sawise nyoba gratis wis rampung.

Frase.io Pros & Cons

Pros:

  • Fitur kolaborasi sing apik
  • Tim dhukungan pelanggan sing migunani
  • Situs web Frase.io kalebu tutorial mingguan langsung lan kursus video kanggo wong anyar supaya bisa ngerti piranti lunak.
  • Dashboard lan toolset sing relatif pangguna-loropaken

cons:

  • Ora pilihan paling sugih fitur ing dhaftar sandi.
  • Watesan karakter AI cukup sithik, sanajan karo rencana Teams.
  • Ora plagiarisme mriksa

Bukak situs web frase.io saiki.

10. SurferSEO

surfing

Paling ora, nanging paling ora, kita duwe SurferSEO, alat peringkat SEO lan konten konten sing didhukung AI sing pisanan didegake ing 2017 minangka a sisih hustle.

Fitur Utama SurferSEO

fitur utama

Sanajan SurferSEO kalebu akeh fitur nulis AI lan konten generasi sing ditawakake pesaing liyane ing dhaptarku, fokus utama perusahaan yaiku mbantu sampeyan nggawe konten sing peringkat SEO banget kanggo blog utawa situs sampeyan.

Kanggo nindakake iki, dheweke nawakake macem-macem alat analytics canggih sing digunakake 500+ titik data kanggo ngoptimalake konten sampeyan kanggo kinerja SEO maksimal.

Sawetara fitur SurferSEO liyane sing misuwur kalebu:

  • Piranti kanggo ngenali topik lan klompok tembung kunci kanthi kinerja dhuwur (kalebu alat Audit SEO)
  • Alat Manajemen Pertumbuhan lan Perencana Konten sing didhukung AI kanggo tim 
  • Kemampuan kanggo nambah situs web lan nglacak kinerja ing wektu nyata

Minangka bonus tambahan, SurferSEO uga nawakake rong tambahan gratis: a Keyword Surfer Extension kanggo mriksa kinerja tembung kunci sampeyan ing Google, Lan AI outline generator kanggo nggawe outline paragraf peringkat SEO.

Rega SurferSEO & Uji Coba Gratis

rega surferseo

SurferSEO nawakake papat rencana: Gratis, Dasar, Pro, lan Bisnis.

  • Gratis ($0/wulan): Dirancang kanggo pangguna sing nembe miwiti situs web anyar, rencana Gratis ngidini sampeyan nambah lan nglacak situs web kesan rendah tanpa watesan (ditetepake minangka situs web kanthi kurang saka 100 kunjungan saben dina), nampa saran optimasi konten topikal ing kabeh topik, lan entuk wawasan SEO saben dina. 7 dina.
  • Dhasar ($ 49 / sasi): Dirancang kanggo pamilik bisnis cilik, blogger, lan penggemar, rencana iki ngidini sampeyan nambah lan nglacak 2 situs web lengkap (sampeyan bisa nambah luwih akeh kanggo $ 11 / sasi ekstra saben situs web), nambah lan nglacak situs web tahap awal tanpa watesan, nulis lan ngoptimalake 10 artikel / wulan karo Editor Konten, audit nganti 20 halaman / wulan, lan tambahake 1 anggota tim ekstra.
  • Pro ($ 99 / wulan): Rencana Pro (dirancang kanggo organisasi ukuran medium) dilengkapi kabeh fitur plus kemampuan kanggo nambah lan nglacak 5 situs web, nulis lan ngoptimalake 30 artikel / sasi, lan audit nganti 60 kaca / sasi.
  • Bisnis ($ 199 / wulan): Paling apik kanggo organisasi gedhe kanthi 10+ situs web, rencana Bisnis ngidini sampeyan nambah lan nglacak 10 situs web, nulis lan ngoptimalake 70 artikel / wulan, lan audit nganti 140 halaman / wulan.

Saliyane rencana Gratis, SurferSEO nawakake a Jaminan dhuwit 7-dina ing kabeh rencana.

SurferSEO Pros & Cons

Pros:

  • Nilai gedhe kanggo dhuwit
  • kompatibel karo Google Docs lan WordPress
  • Mbantu sampeyan ngoptimalake artikel sing wis ana kanthi nganalisa adhedhasar 10 artikel paling apik ing niche kasebut.
  • Apik kanggo peringkat SEO lan optimasi konten
  • Ngasilake cithakan sing didhukung data kanggo nggawe konten kanthi kinerja dhuwur

cons:

  • Ora ana kiriman blog utawa generator artikel sing dawa
  • Fitur-sugih, nanging mbutuhake dicokot saka kurva learning tajem (utamane kanggo pemula)

Dolan maring situs web surferseo.com saiki.

FAQs

Penulis AI sing paling apik ing taun 2022?

Jasper.ai minangka panulis AI paling apik saiki amarga bisa ngasilake isi teks dawa kaya manungsa kanthi kecepatan output sing dhuwur nalika isih njaga akurasi sing dhuwur. Kajaba iku, Jasper.ai terus-terusan ngapikake algoritma lan sinau saka data anyar, sing tegese mung bakal luwih apik saka wektu.

Penulis AI gratis paling apik ing taun 2022 yaiku Copy.ai amarga bisa ngasilake konten sing berkualitas kanthi cepet lan gampang. Sampeyan mung kudu nyedhiyani topik lan sawetara tembung kunci, lan Copy.ai bakal nindakake liyane.is. Sampeyan entuk 100 kridit generasi gratis nalika sampeyan mlebu. Sampeyan uga entuk 10 liyane free kridit ing wiwitan saben sasi.

Apa iku panulis AI?

Alat nulis AI, utawa generator konten sing didhukung AI, minangka piranti lunak sing digunakake GPT-3 intelijen buatan kanggo ngasilake teks lan isi tulisan ing macem-macem wujud.

Teknologi iki relatif anyar, lan ana jeblugan wutah lan inovasi ing lapangan sajrone sawetara taun kepungkur. 

Sawise mung ide, Alat nulis lan generator AI saiki bisa ngasilake konten tulisan kaya manungsa ing kabeh subyek sajrone sawetara detik.

Kepiye milih panulis AI sing paling apik kanggo sampeyan?

Ora ana siji-ukuran-mathuk-kabeh jawaban kanggo pitakonan iki, minangka panulis AI sing paling apik kanggo sampeyan bakal gumantung apa sing kudu ditindakake dening panulis AI.

Apa sampeyan butuh kanggo nulis konten blog sing dawa? Nulis landing page? Nulis konten media sosial? Nulis karangan lan sapanunggalane.

Yen sampeyan mung butuh alat dhasar kanggo nulungi tugas nulis, banjur pilihan sing regane murah paling apik. Nanging, yen sampeyan butuh panulis AI sing bisa menehi pitulung nulis sing luwih canggih, sampeyan bisa uga kudu nandur modal ing pilihan sing luwih larang.

Pungkasane, penting kanggo netepake kabutuhan lan anggaran sadurunge nggawe keputusan.

Apa entuk generator nulis AI pancen entuk dhuwit?

Jawaban umume gumantung ing apa sing arep digunakake kanggo. Yen sampeyan minangka blogger individu sing nulis artikel utawa rong minggu ing wektu luang, mula ora, sampeyan bisa uga ora perlu outsource karya menyang generator konten AI.

Nanging, yen sampeyan penulis konten profesional, anggota tim marketing utawa agensi, utawa pemilik bisnis/situs web cilik, banjur duwe alat generator konten AI bisa nggawe bedane serius ing produktivitas lan output sampeyan.

Sampeyan ora mung bisa nggawe isi sing cocog luwih cepet, nanging sampeyan uga bisa nggunakake alat iki kanggo help brainstorming topik anyar, ngenali tembung kunci, ningkatake kinerja SEO konten, ngotomatisasi tugas biasa, lan akeh liyane.

Ringkesan: Alat Salin AI Paling Apik ing 2022?

Umumé, bisa dingerteni manawa kita durung weruh pungkasane boom inovasi ing industri teknologi sing didhukung AI. 

Kabeh solusi generasi konten AI ing dhaptarku duwe kekuwatan lan fitur unik dhewe, nanging siji bab sing kabeh padha duwe umum iku perusahaan wis mbuktekaken prasetya kanggo terus kanggo nggedhekake lan nambah produk sing.

Sampeyan bisa nggunakake dhaptar iki minangka titik mlebu menyang jagad alat nulis konten AI sing nyenengake lan minangka cara kanggo mbatesi telusuran sing pas kanggo sampeyan.

Jasper.ai (perangkat lunak nulis konten AI sing paling apik)
salinan.ai (rencana gratis paling apik ing salawas-lawase)
ClosersCopy (teknologi AI sing paling apik)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.