SiteGround vs Bluehost (Sapa sing dadi Host Web sing luwih apik ing 2022?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

wiwit SiteGround lan Bluehost minangka loro perusahaan hosting web sing paling populer ing saindenging jagad, kemungkinan ana ing ndhuwur dhaptar sing kudu dipikirake. Nanging sing kudu sampeyan tindakake? Maca sandi SiteGround vs Bluehost comparison kanggo mangerteni.

🤜 Kepala menyang sirahe Bluehost vs SiteGround comparison 🤛. Loro-lorone minangka rong bobot ing industri hosting web lan perbandingan iki tujuane kanggo nemtokake sing endi paling saka loro.

Perbedaan utama antarane SiteGround lan Bluehost iku SiteGround performs luwih apik, nanging Bluehost luwih murah. Punika garis ngisor:

  • sakabèhé, SiteGround luwih saka Bluehost, nanging milih antarane SiteGround lan Bluehost arep dadi rong prekara.
  • SiteGround iku pilihan sing paling apik nalika nerangake kinerja lan kacepetan.
  • amarga SiteGround menehi kinerja lan kacepetan sing unggul ing industri (Google Server Cloud Platform, SSD, NGINX, cache sing dibangun, CDN, HTTP/2, PHP7) lan kanthi rencana wiwit $ 2.99 / wulan.
  • Bluehost iku pilihan sing paling apik nalika nerangake rega lan mbangun situs web
  • amarga Bluehost luwih murah lan rencana diwiwiti saka $ 2.95 / wulan lan kalebu jeneng domain gratis, lan dilengkapi pembangun situs web sing ramah pamula.
fiturSiteGroundBluehost
siteground logobluehost logo
SiteGround's kinerja saestu nggumunake, dilengkapi fitur hosting sing akeh lan dhukungan pelanggan sing apik. Nanging, padha luwih larang. Bluehost nawakake panyimpenan tanpa watesan lan bandwidth, lan rega murah. Nanging kinerja lan dhukungan kasebut ora apik.
situswww.sitegroundsituswww.bluehostsitus
priceSaka $ 2.99 saben wulan (rencana StartUp)Saka $ 2.95 saben wulan (Rencana dhasar)
EasePanel 🥇 Panel kontrol khusus, 1 klik WordPress instalasi, gampang nggawe serep, email⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇 cPanel, otomatis WordPress instalasi, gampang nggawe email, serep
Gratis Domain Jeneng⭐⭐⭐⭐ Ora klebu⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇 Domain gratis sajrone setaun
Fitur hosting⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇 Gawe serep lan pulihake saben dina gratis, CDN Cloudflare gratis, panyimpenan SSD kinerja tinggi, akun email tanpa wates, lan SSL gratisSpace Ruang lan transfer disk tanpa wates, CDN gratis, panyimpenan SSD kinerja tinggi, backup saben dinane, email tanpa wates, lan SSL gratis
kacepetan🥇 Google Cloud Platform (GCP). NGINX, PHP 7, SG Optimizer, HTTP/2⭐⭐⭐⭐ NGINX +, PHP 7, cache internal, HTTP / 2
Uptime⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇Riwayat uptime sing apik banget⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇Riwayat uptime sing apik banget
Migrasi Situs⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇 Gratis WordPress plugin migrasi. Migrasi situs khusus saka $ 30⭐⭐⭐⭐Gratis WordPress migrasi. Layanan transfer situs web lengkap yaiku $149.99
Dhukungan pelanggan⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇 Telpon, email lan obrolan langsung⭐⭐⭐⭐ Telpon, email lan obrolan langsung
Dolan maring SiteGroundsitusDolan maring Bluehostsitus

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca iki SiteGround vs Bluehost Review perbandingan 2022, tonton video singkat iki sing dakkarepake kanggo sampeyan:

Sanajan loro host web nyedhiyakake wektu aktif server lan keamanan situs web sing padhet, SiteGround ngalahaken Bluehost kanthi kacepetan situs ndhuwur rata-rata, tim dhukungan pelanggan sing paling dhuwur, lan fitur hosting canggih kaya teknologi SuperCacher lan pilihan integrasi Git.

Nanging ...

Yen iki minangka (Google) kontes popularitas banjur iki Bluehost vs SiteGround comparison bakal rampung cepet banget; amarga Bluehost iku cara liyane ditelusuri ing Google saka SiteGround.

Uga, alat paneliten tembung kunci, kayata KWFinder, nerangake Bluehost wis liwat 300k saben wulan searches ing Google, meh pindho dibandhingake karo SiteGround.

SiteGround Bluehost Google volume panelusuran
SiteGround vs Bluehost on https://kwfinder.com#a5a178bac285f736e200e5b2e

Nanging panjaluk telusuran, mesthine, adoh banget babagan nemokake host web paling apik.

Ing artikel iki, aku bakal nyoba lan mbandhingake ing ngisor iki:

  • fitur tombol
  • Kacepetan & uptime
  • Keamanan & privasi
  • Dhukungan pelanggan

lan mesthi:

  • Rencana reregan

lan kanggo saben bagean, "pemenang" bakal diumumake.

SiteGround vs Bluehost: Fitur Utama

Fitur HostingSiteGroundBluehost
Jinis layanan hostingHosting web sing dienggo bareng, WordPress hosting, hosting WooCommerce, hosting pengecer, lan hosting awanHosting web sing dienggo bareng, WordPress hosting, WooCommerce hosting, VPS hosting, lan darmabakti hosting
Jeneng domain gratis gratisOra AnaYa (mung kanggo taun pisanan)
Sub lan domain sing diparkirYa (tanpa wates ing kabeh rencana hosting bareng)Ya (tanpa wates ing kabeh rencana hosting sing dituduhake kajaba bundel level entri)
Email sing gegandhengan karo domain gratisYa (akun email tanpa watesan ing kabeh rencana hosting)Ya (alamat email bisnis gratis ing domain sampeyan dhewe ing kabeh rencana hosting)
Gratis CDN (jaringan pangiriman konten)YaYa
watesan webspaceYaOra (kajaba ing bundel entry-level)
Bandwidth / watesan transfer dataOra AnaOra Ana
free WordPress instalasiYaYa
Situs web gratisYa (pembangun situs web Weebly)Ya (Bluehost gawe situs web)
Opsi kanggo nambah akeh panggunaYaYa (kanggo WordPress mung situs)
situswww.sitegroundsituswww.bluehostsitus

Key SiteGround fitur

SiteGround kalebu akeh fitur sing migunani ing paket hosting web, nanging sing paling penting yaiku enem ing ngisor iki:

  • SiteGround's teknologi SuperCacher;
  • Layanan Cloudflare CDN gratis;
  • SiteGround's WordPress Plugin Migrator;
  • SiteGround's WordPress plugin optimasi situs (SiteGround Pangoptimal);
  • WordPress alat pementasan; lan
  • Pembangun situs web Weebly gratis.

Ayo ndeleng apa saben fitur iki nggawa menyang meja.

SiteGround Layanan SuperCacher

supercacher

SiteGround's teknologi SuperCacher iku fitur hosting arang banget terkenal. Tujuane utamane yaiku kanggo nambah kacepetan situs kanthi caching asil saka pitakon database lan kaca dinamis.

Layanan SuperCacher kalebu 3 tingkat caching: Pangiriman Langsung NGINX, Cache Dinamis, lan Memcached. Ing NGINX Pangiriman Langsung solusi mbenakake wektu loading situs web sampeyan kanthi nyimpen akeh konten web statis (gambar, file JavaScript, file CSS, lan sumber daya liyane) lan nyimpen ing memori RAM server. Iki tegese SiteGround bakal nyedhiyakake sumber daya situs web statis iki menyang pengunjung sampeyan langsung liwat RAM server, saéngga entuk wektu mbukak luwih cepet.

The Cache dinamis layer minangka mekanisme caching kaca lengkap kanggo sumber daya situs web non-statis. Iki nambahake TTFB kaca web sampeyan (wektu kanggo byte pisanan) lan kacepetan loading situs sampeyan. Yen sampeyan mbukak a WordPresssitus web -powered, tingkat caching iki kudu.

Pungkasan, ing Memori sistem dirancang kanggo nambah sambungan antarane aplikasi lan database sawijining. Iki nyepetake loading konten dinamis kayata dashboard, backend, lan kaca checkout. Jinis sumber daya situs web dinamis iki ora bisa dilayani dening mekanisme Cache Dinamis.

Layanan CDN Cloudflare Gratis

siteground cloudflare

Kabeh SiteGround rencana hosting teka karo layanan CDN Cloudflare free. CDN (jaringan pangiriman konten) nyimpen dina nalika lalu lintas situs web sampeyan dumadi saka pengunjung sing kasebar sacara geografis. Alat iki nambah kacepetan situs kanthi cache isi web lan nyebarake menyang macem-macem pusat data ing ndonya supaya saben pengunjung nampa konten sampeyan saka server sing paling cedhak.

Minangka pangguna Cloudflare CDN, sampeyan bakal entuk manfaat saka perusahaan analisa lalu lintas uga. Cloudflare bakal nganalisa kunjungan situs web lan kanthi otomatis mblokir lalu lintas angkoro kanggo nglindhungi situs sampeyan.

WordPress Migrator Plugin

Yen sampeyan pengin mindhah sampeyan WordPress-website powered kanggo SiteGround, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka SiteGroundgratis WordPress plugin migrator. Proses iki relatif prasaja: sampeyan kudu ngasilake token migrasi saka sampeyan SiteGround akun, nginstal SiteGround Plugin Migrator menyang sampeyan WordPress situs, paste token menyang plugin, lan tindakake pandhuan.

Bluehost, ing sisih liya, ora menehi solusi migrasi situs gratis. Bisa nransfer nganti 5 situs lan 20 akun email kanthi rega $149.99, sing bisa uga larang sawetara pangguna.

wordpress migrasi

SiteGround Plugin Optimizer

siteground pangoptimal

Minangka WordPress inang SiteGround wis akeh kanggo kurban. Ing SiteGround Plugin Optimizer tanpa mangu-mangu minangka salah sawijining alat sing paling kuat kanggo host web WordPress pangguna. Plugin iki dikembangake lan didandani kanthi rutin kanggo mbantu sampeyan nambah kacepetan lan kinerja situs sampeyan. Iki nggunakake macem-macem teknik optimasi, nanging loro sing paling penting yaiku pangopènan basis data sing dijadwal lan kompresi gambar.

The pangopènan database dijadwal fitur ngoptimalake tabel MyISAM, mbusak kabeh otomatis digawe kirim lan kaca draf, mbusak kabeh komentar ditandhani minangka spam, etc.

The komprèsi gambar fitur ngowahi ukuran gambar kanggo nyuda ruang disk sing dikuwasani lan kanthi mangkono nyepetake wektu loading. Teknik iki nggunakake algoritma pangowahan ukuran sing ora ngganti ukuran gambar utawa nyuda kualitas media kanthi drastis. Aku seneng sing ana a pilihan pratinjau sing ngijini sampeyan milih tingkat komprèsi lan ndeleng efek ing gambar.

WordPress Alat Pementasan

alat pementasan

Yen sampeyan pengin ngleksanakake owah-owahan gedhe lan nganyari ing WordPress situs, ing WordPress alat pementasan bakal ngidini sampeyan nindakake tanpa resiko. Sampeyan ora kudu dadi 'cowboy coder' (nggawe owah-owahan ing lingkungan urip) amarga sampeyan bakal bisa nggawe salinan kerja sing tepat saka situs web sampeyan. Banjur, sampeyan bakal bisa nyoba plugin anyar lan/utawa ngenalake owah-owahan ing desain web sampeyan sadurunge nggunakake langsung ing siji klik. Iki carane sampeyan bakal supaya nggawe kesalahan larang regane.

The WordPress fungsi pementasan ngijini sampeyan kanggo ngatur salinan pementasan ing sawetara cara, kalebu nindakake penyebaran lengkap utawa khusus, nyirnakake dheweke, Lan replikasi wong-wong mau. Apa maneh, alat iki dilengkapi karo pilihan kanggo nglindhungi salinan situs web pangembangan sampeyan nganggo sandhi.

Free Weebly Site Builder

siteground pembangun weebly

Saben pemilik akun bisa nginstal versi gratis saka SiteGround tukang situs web, Weebly. iki seret lan selehake alat mbangun situs web iku prasaja lan gampang digunakake. Iki ngidini sampeyan nggawe konsep situs web profesional kanthi nambah macem-macem isi lan unsur desain menyang situs sampeyan, kalebu judhul, bagean teks, gambar, galeri, slideshow, kontak lan formulir newsletter, lambang sosial, lan tombol. Sampeyan uga bisa nambah struktur kaca web sampeyan kanthi bantuan pembagi lan spacer.

Yen sampeyan pengin ngirit wektu, sampeyan bisa milih salah siji saka Weebly tema mobile-responsif lan gunakake minangka titik wiwitan. Ana akeh desain situs web sing bisa dipilih, tegese ora angel golek sing cocog karo gaya sampeyan.

Pembangun situs web Weebly duwe fitur premium uga. Sawetara sing paling populer yaiku pusat aplikasi, fitur statistik situs maju, fungsi telusuran situs, lan, mesthi, toko online. Kanggo ngakses iki lan akeh liyane, sampeyan kudu upgrade rencana Weeb Panjenengan liwat sampeyan SiteGround dashboard.

siteground Site situs

Sampeyan bisa ngaktifake paket Weebly gratis nalika sampeyan nggawe situs web utawa ing tahap sabanjure.

Key Bluehost fitur

Bluehost nguwasani luwih saka 2 yuta situs web ing saindenging jagad. Platform hosting sing akeh digunakake narik kawigaten para pelanggan kanthi macem-macem fitur sing apik, kalebu:

  • banget WordPress integrasi;
  • Pamula-loropaken seret lan selehake WordPress situs Site;
  • Registrasi domain gratis 1 taun;
  • Integrasi Cloudflare CDN gratis;
  • Alat marketing otomatis; lan
  • VPS lan layanan hosting khusus.

Ayo ndeleng kepiye sampeyan entuk manfaat saka saben fitur kasebut.

banget WordPress integrasi

bluehost wordpress integrasi

Bluehost is disaranake dening WordPress dhewe. Iki ora kaget amarga panyedhiya hosting Amerika ngidini sampeyan nginstal CMS (sistem manajemen konten) sing populer ing akun sampeyan kanthi siji klik.

Kajaba iku, Bluehost's ngatur WordPress hosting kalebu caching multi-lapisan kanggo nambah kacepetan situs, skalabilitas otomatis kanggo ngatasi lonjakan lalu lintas, analytics situs web majeng, Lan kontrol media sosial terpusat. Kanthi ngatur WordPress rencana hosting, Bluehost wis digawe ing WordPress platform kanthi keluwih. Kajaba iku, paket kasebut dilengkapi karo a lingkungan pementasan lan serep dijadwal saben dina.

WordPress Site Site

bluehost Site situs

Bluehost's WordPress Site situs ngijini sampeyan kanggo milih saka 300+ template desain lan mbangun situs sing katon profesional kanthi cepet lan gampang. Ana uga sing perpustakaan gambar kanthi atusan gambar sing wis dimuat sampeyan bisa nggunakake. Yen sampeyan ora bisa nemokake apa sing sampeyan goleki, tukang situs ngidini sampeyan ngunggah gambar, video, lan musik sampeyan dhewe tanpa watesan panyimpenan.

Tambahan, WordPress alat bangunan situs web menehi kasempatan kanggo upload fonts ing kasus Bluehost'S Suite ora kalebu favorit. Pembina uga ngidini sampeyan ngatur aturan CSS sampeyan langsung liwat dashboard.

Registrasi Domain Gratis 1 Taun

Boten kados SiteGround, Bluehost kalebu a free registrasi domain anyar utawa transfer domain kanggo setahun. Iki minangka bonus sing luar biasa amarga jeneng domain sampeyan minangka alamat online lan mulane penting banget. Ana siji kondisi, sanadyan: rega domain ngirim ora ngluwihi $17.99.

Aku pancene kaya kasunyatan sing Bluehost ora bakal ngilangi jeneng domain sampeyan yen sampeyan ngerti yen host web ora cocog kanggo sampeyan ing dalan. Sawise 60 dina liwati sawise periode registrasi, sampeyan bakal bisa nransfer domain menyang registrar liyane.

Integrasi Cloudflare CDN Gratis

bluehost integrasi cloudflare

Kaya pesainge, Bluehost kalebu a layanan CDN Cloudflare free ing kabeh rencana hosting. karo paket CDN Cloudflare dhasar ing panggonan, isi situs web sampeyan bakal disimpen ing luwih saka 200 pusat data ing saindenging jagad, dadi nalika ana wong sing ngunjungi situs sampeyan, dheweke bakal nampa konten sampeyan saka server sing paling cedhak karo dheweke. Iki, mesthi, bakal nambah kacepetan situs amarga data bakal tekan tujuane luwih cepet.

Yen sampeyan pengin ngoptimalake layanan CDN Cloudflare, sampeyan bisa tuku rencana premium. Nerangake karo watesan tarif (fitur sing ngidini sampeyan mbentuk lan mblokir lalu lintas situs web adhedhasar jumlah panjaluk saben detik), WAF (firewall aplikasi web), lan Argo pinter routing (algoritma sing milih rute paling cepet sing kasedhiya kanggo nransfer data situs web menyang tujuan sing dibutuhake).

Preduli saka paket CDN Cloudflare sing sampeyan pilih, sampeyan bakal entuk customer care babak-the-jam, streaming konten HD global, Lan purge pinggiran on-demand.

Alat Pemasaran Otomatis

alat marketing otomatis

Bluehost wis dikembangaké a Toolset SEO sing nyederhanakake kabeh proses optimasi mesin telusur lan mbantu sampeyan nambah peringkat mesin telusuran. karo BluehostAlat SEO, sampeyan bakal bisa ndeleng ringkesan kinerja SEO sampeyan lan ndeteksi masalah sing ngalangi sukses SEO sampeyan. Sampeyan uga bakal entuk dhaptar tembung kunci sing disaranake kanggo target strategis lan ngoptimalake isi web karo.

The Bluehost Toolset SEO uga kalebu pandhuan langkah demi langkah lan intelijen kompetitif (sing terakhir nuduhake sampeyan carane saingan sampeyan dibandhingake karo sampeyan nalika nerangake peringkat mesin telusur, popularitas link, lan media sosial).

Sayange, Bluehost ora nawakake alat kasebut kanthi gratis. Ana rong rencana sampeyan bisa milih saka: Mulai lan Tuwuh. Ing Rencana wiwitan digawe karo situs web lan bisnis anyar ing pikiran lan kalebu 10 tembung kunci, pemindaian peringkat mingguan, 2 laporan pesaing, rencana SEO langkah-langkah, lan laporan kemajuan saben wulan.

The Tuwuh bundle, ing tangan liyane, iku becik kanggo pamilik situs sing pengin miwiti peringkat kanggo tembung kunci liyane. Nerangake karo 20 tembung kunci, pemindaian peringkat saben dina, 4 laporan pesaing, tandha proaktif, rencana SEO langkah-langkah, lan dhaptar dandan prioritas.

Liyane bagean gedhe saka BluehostPiranti marketing yaiku free Google Integrasi Bisnis Kula. Kanthi profil GMB sing digawe kanthi ati-ati, pelanggan saiki lan potensial sampeyan bakal bisa sesambungan karo sampeyan tengen Google Nggoleki lan Google Maps kanthi nelpon, olahpesen, utawa ninggalake review.

Paling ora, nanging paling, Bluehost kalebu a khusus Google Penawaran iklan ing kabeh paket hosting sing dienggo bareng. Yen sampeyan manggon ing AS lan dadi pengiklan anyar, sampeyan bakal bisa miwiti pariwara ing mesin telusur populer kanthi $ 150 kredit promosi.

VPS lan Layanan Hosting Khusus

bluehost vps hosting

BluehostRencana hosting VPS (server pribadi virtual). digawe kanggo nglengkapi sampeyan karo sumber daya lan alat sing dibutuhake kanggo mbangun situs web kanthi kinerja dhuwur. Padha teka karo sumber daya server kanthi darmabakti (Panjenengan Bluehost akun mesthi duwe jumlah papan panyimpenan, RAM, lan CPU sing wis sampeyan bayar), daya komputasi mentahan nyengsemaken, Lan akses ROOT lengkap kanggo ngetrapake owah-owahan konfigurasi ing lingkungan hosting sampeyan.

BluehostFitur hosting VPS a dashboard prasaja lan intuisi sing ngidini sampeyan ngatur situs lan nganalisa kinerja sampeyan ing sak panggonan. Kajaba iku, Bluehost ora mbatesi jumlah lalu lintas situs VPS-powered njaluk anggere sampeyan tundhuk karo sawijining Kebijakan Gunakake Katrangan.

bluehost darmabakti hosting

Bluehost's darmabakti hosting menehi lingkungan hosting web pokok amarga sampeyan ora nuduhake server darmabakti karo sapa wae. Iki tegese sampeyan sumber daya dijamin lan kinerja situs iku stabil lan katebak. Yen situs web sampeyan entuk lalu lintas sing akeh, kemungkinan server sing terisolasi lan darmabakti persis sing sampeyan butuhake.

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab Bluehost's darmabakti hosting plans lan prices, mangga waca ing Bluehost Rencana Harga bagean ing ngisor iki.

🏆 Lan Pemenang Yaiku…

SiteGround! Boten kados Bluehost, platform hosting Bulgaria ora nawakake VPS lan layanan hosting web khusus, nanging lancar, aman, lan gratis WordPress plugin transfer situs, ahli-dikembangaké, sistem caching ing omah, lan fungsi majeng kaya WordPress alat pementasan lan fitur integrasi Git ndadekake pilihan sing unggul ing kene.

SiteGround vs Bluehost: Uptime & Speed

Uptime & KacepetanSiteGroundBluehost
Jaminan uptime serverYa (99.99%)Ya (99.98%)
kacepetan situs rata-rata1.32.3
Google Page Speed ​​Insights97 / 10092 / 100

SiteGround Uptime & Kacepetan

SiteGround minangka salah sawijining platform hosting web sing paling dipercaya saiki amarga wektu aktif server sing dhuwur lan kacepetan situs sing luwih dhuwur. SiteGround nyedhiyakake pelanggan karo a 99.99% uptime njamin, sing prakteke kasus karo Bluehost uga (wis 99.98% njamin uptime).

Iki tegese sampeyan SiteGround-situs web sing didhukung bakal aktif 24/7, sing penting banget, utamane kanggo toko online (ora ana pesenan sing ora kejawab).

siteground kacepetan

SiteGround ora nguciwani nalika nerangake kacepetan situs uga. Aku wis nyoba SiteGround'S kacepetan situs test sandi tuan rumah karo wong-wong mau lan wektu mbukak rata-rata iku detik 1.3.

Bluehost Uptime & Kacepetan

Kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, Bluehost'S uptime server rata-rata rada ala tinimbang SiteGroundkang— 99.98%. Nanging, iki isih minangka asil sing luar biasa amarga tegese sampeyan Bluehost-situs web sing didhukung bakal mandheg mung udakara 1:45 menit sajrone kabeh taun.

bluehost kacepetan

Sayange, Bluehost (yen dibandhingake karo SiteGround) nguciwani ing ngarep kacepetan situs. Kanggo situs test sandi tuan rumah ing Bluehost, tes kacepetan ngasilake wektu muat rata-rata 2.3s.

🏆 Lan Pemenang Yaiku…

SiteGround! Nomer ora ngapusi - SiteGroundHosting web sing dienggo bareng luwih dipercaya lan luwih cepet tinimbang Bluehost's. Bluehost kudu Ngartekno munggah game kanggo ngadeg kasempatan ing arene iki.

SiteGround vs Bluehost: Keamanan & Privasi

Fitur KeamananSiteGroundBluehost
Gratis keamanan SSLYa (kalebu ing kabeh rencana hosting)Ya (kalebu ing kabeh rencana hosting)
Nganyari PHP otomatisYaOra Ana
otomatis WordPress nganyariYaYa
Solusi serep situs web ing omahYa (disedhiyakake dening SiteGround dhewe)Ya (layanan serep situs web sing diwenehake dening CodeGuard)
Ukuran lan piranti keamanan liyaneIsolasi akun unik, sistem pemantauan server ing omah, proteksi spam, nganyari lan patch proaktif, lan SiteGround Plugin keamanan kanggo WordPress situsDaftar ireng alamat IP, direktori sing dilindhungi sandi, SiteLock kanggo pangayoman marang serangan cyber, lan SpamExperts kanggo kothak mlebu bebas spam

SiteGround Keamanan & Privasi

SiteGround nggawe manawa situs web sampeyan aman saka serangan cyber lan kode angkoro kanthi bantuan a firewall aplikasi web khusus, a sistem anti-bot AI-driven unik, Lan keamanan SSL gratis preduli saka paket hosting. Kajaba iku, SiteGround nganyari versi PHP sampeyan kanthi otomatis, ing WordPress lunak inti, lan sampeyan WordPress Plugins.

siteground keamanan

sing sistem ngawasi server impressively cepet mriksa ing SiteGround status server saben 0.5 detik kanggo nyegah masalah potensial, ndeteksi masalah sing terus-terusan, lan ndandani sawetara kanthi otomatis. Apa maneh, SiteGround wis tim ahli keamanan sing ngawasi server 24 / 7.

Lapisan keamanan liyane sing kuat SiteGround nyedhiyakake yaiku isolasi akun unik. Iki tegese kabeh akun ing SiteGroundServer sing dienggo bareng diisolasi saka siji liyane, sing ndadekake akun hosting sing rawan ora kena pengaruh liyane saka akun sing di-host ing mesin sing padha. iki ndadekake SiteGround's sambungan hosting minangka aman minangka darmabakti hosting.

Akhire, SiteGround duwe layanan serep situs web internal. Panyedhiya hosting kanthi otomatis nggawe serep saben dina saka situs web lan nyimpen nganti 30 salinan. Yen sampeyan nggawe kesalahan utawa ngganti pikiran babagan nganyari situs web anyar sing ditindakake, sampeyan bisa mulihake kabeh file lan database saka dina tartamtu kanthi mung sawetara klik tanpa biaya tambahan.

Ana uga sing opsi serep on-demand klebu ing Paket GrowBig lan GoGeek.

Bluehost Keamanan & Privasi

Nalika nerangake keamanan lan privasi, Bluehost wis akeh kanggo kurban. Kajaba saka sertifikat SSL gratis, Bluehost nyedhiyakake Daftar ireng alamat IP, saringan kanggo email lan akun panganggo, direktori sing dilindhungi sandi, Lan Akses SSH (Secure Shell). sing ngidini transfer file aman lan login remot aman liwat internet.

bluehost SiteLock

Bluehost uga menehi kasempatan kanggo nambah keamanan situs karo macem-macem tambahan kayata SiteLock lan SpamExperts. SiteLock bakal nglindhungi situs web sampeyan saka serangan cyber kanthi bantuan deteksi lan mbusak malware otomatis. Aplikasi iki nindakake scan malware saben dina (terus yen sampeyan tuku paket paling larang) lan Google ngawasi blacklist. Aside saka rencana gratis winates, uga ana 3 paket SiteLock mbayar: penting, Nyegah, Lan Nyegah Plus.

SpamExperts punika Filter email sing canggih sing mindai email mlebu menyang ndeteksi spam, virus, Lan serangan email-related liyane supaya sampeyan bisa fokus ing tugas penting tanpa kudu nyaring liwat kothak mlebu kanggo email sing cocog. Iku nindakake iki karo akurasi 99.98% lan dibangun kanggo ngindhari positif palsu. Tambahan iki luwih maju tinimbang serangan kanthi terus-terusan ningkatake koleksi lan analisis data. Bluehost kalebu alat SpamExperts ing kabeh rencana hosting sing dienggo bareng kajaba level entri.

Nalika nerangake serep situs web, Bluehost tiba cendhak. Beda karo pesainge, Bluehost ora kalebu serep otomatis ing kabeh paket hosting sing dienggo bareng. Mung Pilihan Plus lan rencana Pro teka karo Layanan serep situs web otomatis sing didhukung CodeGuard, nanging yen sampeyan tuku paket Choice Plus, sampeyan mung bisa nggunakake alat kasebut sajrone taun pisanan kontrak. Ya, sampeyan bisa tuku rencana cadangan Jetpack utawa CodeGuard, nanging bakal nambah biaya hosting sampeyan.

🏆 Lan Pemenang Yaiku…

SiteGround! Senajan Bluehost kalebu sawetara langkah keamanan sing efektif ing rencana hosting, SiteGround nawakake kabeh paket. Bluehost kudu nyedhiyakake kabeh pangguna hosting sing dienggo bareng karo solusi serep gratis supaya bisa saingan SiteGround ing ngarep iki.

SiteGround vs Bluehost: Rencana Rega

plansSiteGroundBluehost
trialOra (nanging sampeyan bisa njupuk kauntungan saka SiteGroundGaransi dhuwit bali 30 dina kanggo kabeh rencana hosting sing dituduhake)Ora (nanging sampeyan bisa njupuk kauntungan saka BluehostJaminan dhuwit bali 30 dina kanggo kabeh rencana hosting)
Rencana gratisOra (nanging sampeyan bisa entuk hosting gratis yen sampeyan ngirim link referral unik sampeyan lan ndhaptar a SiteGround akun nggunakake)Ora Ana
Rencana web hosting sing dituduhake3 (StartUp, GrowBig, lan GoGeek)4 (Dasar, Plus, Pilihan Plus, lan Pro)
WordPress rencana hosting3 (StartUp, GrowBig, lan GoGeek)4 (Basic, Plus, Choice Plus, lan Pro) + 3 ngatur WordPress paket hosting (Build, Grow, and Scale)
Rencana hosting WooCommerce3 (StartUp, GrowBig, lan GoGeek)2 (Standar lan Premium)
Rencana hosting awan4 (Jump Start, Business, Business Plus, lan Super Power)Ana
Rencana hosting VPSAna3 (Standar, Enhanced, lan Ultimate)
Rencana hosting khususAna3 (Standar, Ditingkatake, lan Premium)
Reseller hosting plans3 (GrowBig, GoGeek, lan Cloud)Ora Ana (Bluehost nyaranake ResellerClub)
Multiple siklus tagihanYa (1 sasi, 12 sasi, 24 sasi, lan 36 sasi)Ya (1 sasi*, 12 sasi, lan 36 sasi)
Biaya langganan saben wulan paling murah$2.99/wulan** (Rencana hosting StartUp)$2.95/wulan*** (Rencana hosting dhasar)
Biaya langganan saben wulan paling dhuwur$400 (Rencana awan Super Power)$119.99**** (Rencana khusus premium)
Diskon lan kuponOra ana (nanging ana rega rencana hosting sing dituduhake khusus kanggo pesenan pertama)Ora ana (nanging ana tawaran intro khusus)
*Pilihan iki kasedhiya kanggo BluehostMung rencana hosting WooCommerce.
**Rega iki mung ditrapake kanggo langganan tahunan pisanan.
***Rega iki mung ditrapake kanggo langganan tahunan pisanan.
****Rega iki mung ditrapake kanggo langganan telung taun pisanan.

SiteGround Rencana Harga

wiwit SiteGround ngedol akeh layanan lan rencana hosting, aku mutusake kanggo fokus mung ing paket hosting sing dituduhake lan awan ing kene. Yen sampeyan pengin familiarize dhewe karo kabeh SiteGround'S paket hosting, mangga dipriksa sandi SiteGround review.

Shared Hosting Plans

siteground sambungan hosting
Shared Hosting Features

SiteGround nawakake 3 rencana hosting sing dituduhake: StartUp, GrowBig, Lan GoGeek. Saben bundel iki dilengkapi karo a pembangun situs web seret lan selehake gratis (Web), a instalasi CMS gratis (WordPress, Joomla!, Drupal, lsp), lan an nomer Unlimited akun email free ing domain khusus sampeyan. Apa maneh, kabeh fitur paket kasebut SiteGround's Piranti Situs intuisi kanggo manajemen situs web sing gampang.

Nalika nerangake kinerja lan kacepetan situs, saben SiteGround pemilik rencana hosting sambungan bisa ngganti pusat data kanggo nambah kaping loading kaca (sing luwih cedhak pusat data sampeyan menyang pengunjung, luwih cepet situs sampeyan bakal mbukak). Kajaba iku, saben rencana kasebut nggunakake super-cepet Simpenan SSD lan kalebu gratis Cloudflare CDN.

Sayange, ora ana SiteGroundPaket hosting sing dienggo bareng dilengkapi domain khusus gratis. Iki minangka salah sawijining kelemahan paling gedhe saka host web Bulgaria, utamane amarga akeh saingan, kalebu Bluehost, kalebu freebie iki ing bundel.

Rencana StartUp

kanggo $ 2.99 / sasi sajrone taun pisanan (SiteGround bakal ngisi sampeyan rega biasa kanggo kabeh nganyari maneh sakteruse), ing Rencana wiwitan ngidini sampeyan tuan rumah siji situs web lan nggunakake 10GB saka ruang disk. Transfer data ora diukur.

Rencana GrowBig

Yen sampeyan butuh luwih akeh ruang web lan / utawa pengin dadi tuan rumah pirang-pirang situs, situs web Rencana GrowBig bisa centhang kabeh kothak sampeyan. Kanggo $6.69 sasi kanggo taun pisanan, paket hosting iki menehi sampeyan 20GB papan panyimpenan, hosting kanggo nomer Unlimited situs web, Lan SiteGround's sumber daya server premium.

Rencana GoGeek

Pungkasan, ora Rencana GoGeek ngidini sampeyan host situs web tanpa watesan, menehi hak kanggo sampeyan 40GB ruang web, lan nerangake karo SiteGround's sumber daya server geeky. Kajaba iku, paket iki kalebu integrasi karo Git supaya sampeyan bisa nggawe, ngakses, ngundhuh, lan ngowahi repositori situs sampeyan. Kanggo $10.69 saben wulan sajrone taun kapisan, bundel GoGeek uga menehi sampeyan kesempatan kanggo menehi akses label putih marang klien menyang akun sampeyan lan menehi hak kanggo sampeyan care customer prioritas diwenehake dening SiteGroundagen dhukungan senior.

Rencana Hosting Cloud

siteground hosting awan
Fitur Cloud Hosting

Yen sampeyan mbukak situs web sing rumit kanthi lalu lintas saben wulan, sampeyan bakal seneng sinau SiteGround wis 4 rencana hosting awan: Langsung Miwiti, Bisnis, Bisnis Plus, Lan Daya Super. Saben bundel iki digawe kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake kacepetan lan kinerja situs web.

Kabeh papat saka SiteGround's cloud hosting paket teka karo layanan CDN Cloudflare free kanggo nyepetake wektu loading situs nalika sampeyan duwe pengunjung saka macem-macem bagéan donya. Saliyane iki, saben SiteGround rencana hosting awan kalebu a IP darmabakti gratis minangka lapisan proteksi supaya situs sampeyan ora ana ing daftar ireng IP sing diarani.

Minangka SiteGround pemilik rencana hosting awan, sampeyan duwe hak serep situs web saben dina kanthi otomatis kanggo keamanan sing tambah. SiteGround tansah nganti 7 salinan akun maya sampeyan lan nawakake sampeyan kamungkinan kanggo njaluk 5 serep tambahan free. Iki disimpen sajrone seminggu. Yen tumindak kasebut katon ora cukup aman, sampeyan bisa takon SiteGround kanggo nyimpen serep ing pusat data sing ana ing kutha, negara, utawa negara liyane.

SiteGround'S cloud hosting paket menehi sampeyan langsung SSH (Secure Shell utawa Secure Socket Shell) akses menyang akun lan teka karo SFTP (Secure File Transfer Protocol) supaya sampeyan bisa ngakses, nransfer, lan ngatur file kanthi aman.

SiteGround's Alat Kolaborasi minangka fitur hosting awan liyane sing migunani banget. Saben rencana awan host web ngidini sampeyan nambah kolaborator menyang situs web sampeyan, saéngga menehi akses menyang Alat Situs ing situs kasebut. Fitur Alat Kolaborasi uga ngidini sampeyan ngirim situs web rampung saka akun maya menyang liyane SiteGround customer. Temenan, pilihan iki digawe karo pangembang lan desainer.

Fitur hosting awan favoritku yaiku SiteGround's fungsi autoscale. Opsi iki ngidini sampeyan nyetel server maya kanthi otomatis nalika sampeyan nggunakake 75% CPU utawa RAM kalebu ing rencana sampeyan. sampeyan bisa pilih nomer intine CPU lan jumlah GB RAM SiteGround kudu ditambahake menyang akun nalika sampeyan tekan ambang sing ditemtokake. Supaya ora mbayar dhuwit sing akeh banget, SiteGround ngidini sampeyan nyetel tutup saben wulan uga.

Langsung Rencana Mulai

The Rencana Langsung Mulai is SiteGroundbundel hosting awan tingkat entri. Iku biaya $ 100 sasi lan kalebu 4 intine CPU, Memori RAM 8GB, 40GB saka panyimpenan SSD, Lan 5TB transfer data. Paket iki uga nduweni fitur iptables firewall (firewall printah-line sing nggunakake chain privasi utawa rentengan aturan kanggo ngidini utawa mblokir lalu lintas) lan server mail Exim.

Rencana Bisnis

The Rencana bisnis, minangka SiteGround promosi, digawe kanggo ngoptimalake pengalaman maya. Kanggo $ 200 saben sasi, sampeyan bakal duwe 8 intine CPU, Memori RAM 12GB, 80GB papan SSD, Lan 5TB transfer data ing pembuangan. Sampeyan uga bisa milih saka sawetara versi PHP supaya sampeyan bisa nyiyapake sing bener kanggo situs sampeyan.

Rencana Bisnis Plus

The Paket Business Plus biaya $ 300 sasi lan kasedhiya karo Memori RAM 16GB, 120GB panyimpenan SSD, 5TB transfer data, Lan 12 intine CPU. Jumlah inti CPU sing akeh kalebu rencana iki ndadekake situs web sing nggunakake basis data utawa ngandelake skrip PHP.

Super Power Plan

The Paket Super Power minangka solusi hosting awan paling apik sing didol perusahaan hosting web Bulgaria. Kanggo $ 400 saben sasi, sampeyan bakal nampa 16 intine CPU, Memori RAM 20GB, 160GB saka panyimpenan SSD, Lan 5TB transfer data. Kajaba iku, rencana Super Power menehi sampeyan dhukungan pelanggan VIP saben jam, 7 serep situs web sajrone 7 dina pungkasan, caching, otomatis. WordPress update, WordPress pementasan, integrasi Git, lan penyaringan spam email.

Bluehost Rencana Harga

Bluehost duwe tawaran sugih layanan web hosting, uga. Pramila aku mung bakal ngenalake sampeyan menyang rencana hosting sing dituduhake lan khusus panyedhiya hosting. Yen sampeyan pengin njelajah liyane saka BluehostPaket hosting, mangga maca sandi Bluehost review.

Shared Hosting Plans

bluehost rencana hosting sing dituduhake
Shared Hosting Features

Minangka sampeyan bisa ndeleng saka gambar ing ndhuwur, Bluehost sadean 4 paket hosting sing dituduhake: dhasar, Plus, Choice Plus, Lan saben. Apa wae rencana sing sampeyan pilih, sampeyan bakal duwe akses menyang Bluehost's pamula-loropaken WordPress situs Site lan manager domain. Tilas ngidini sampeyan nggawe situs web sing apik tanpa kudu ngerti carane nggawe kode, dene sing terakhir ngidini sampeyan tuku, nganyari, nransfer, lan ngatur domain ing sak panggonan.

Minangka Bluehost pangguna hosting sing dienggo bareng, sampeyan uga bakal nampa keamanan SSL gratis. Apa maneh, saben Bluehost'S shared hosting paket kalebu pangayoman sumber supaya kinerja situs web sampeyan tetep utuh sanajan situs liyane uga di-host ing server sing dienggo bareng.

Bluehost kalebu Google Ads lan Google Integrasi Bisnis Kula ing kabeh bundel hosting sing dienggo bareng. Host web sing populer menehi pelanggan hosting sing adhedhasar AS a Google Iklan cocog kredit karo nilai nganti $ 150. Sampeyan bisa nggunakake kredit iki mung ing Panjenengan kampanye pisanan.

The Google Integrasi Bisnisku migunani kanggo sampeyan sing pengin ngedongkrak peringkat SEO lokal. Fitur iki ngidini sampeyan ndhaptar bisnis online lan nyedhiyakake klien saiki lan potensial informasi penting kayata lokasi, jam kerja, nomer telpon, lan, mesthi, situs web.

Rencana dhasar

The Rencana dhasar biaya $ 2.95 / sasi yen sampeyan tuku a lengganan tahunan, nanging rega iki ditrapake kanggo mung invoice pisanan (Bluehost bakal ngisi tarif reguler yen sampeyan mutusake kanggo nganyarake rencana kasebut). Iku kalebu hosting kanggo siji situs web, 50GB saka panyimpenan SSD, CDN gratis, Lan siji registrasi domain gratis kanggo setahun. Iki BluehostMung paket hosting sing dienggo bareng sing ora kasedhiya karo panyimpenan tanpa watesan.

Plus Plan

Yen sampeyan pengin dadi tuan rumah lan mbukak pirang-pirang situs web saka siji Bluehost akun, ing Rencana ditambah bisa dadi solusi sing apik kanggo sampeyan. Kanggo $ 6.95 sasi kanggo kontrak taunan pisanan, sampeyan bakal nampa panyimpenan SSD Unlimited, customizable WordPress tema, Dhukungan pelanggan 24 / 7, lan siji lisensi Microsoft 365 Email Essentials gratis sajrone 30 dina.

Rencana Plus Pilihan

Rong rencana sadurunge dilengkapi fitur sing apik, nanging ora ana masalah privasi lan keamanan. Mulane Bluehost nyaranake ing Paket Pilihan Plus. Kanggo $4.95 saben wulan, yen sampeyan tuku a langganan taunan (Elinga manawa rencana iki bakal nganyari kanthi otomatis kanthi rega biasa), sampeyan bakal entuk hosting kanggo situs web tanpa watesan, panyimpenan SSD limitless, a domain gratis setaun, CDN gratis, Lan siji free Microsoft 365 Mailbox kanggo 30 dina. Sampeyan uga bakal nampa free domain privacy supaya kothak layang omah sampeyan bebas saka kontak lan spam sing ora dikarepake. Pungkasan, sampeyan bakal duwe hak kanggo a free layanan serep situs web otomatis kanggo taun pisanan kontrak.

Rencana Pro

The Paket pro is BluehostRencana hosting sing paling penting amarga kalebu kabeh ing paket lan tawaran Choice Plus sumber daya CPU optimized kanggo nyedhiyani daya Processing luwih lan kacepetan. Kajaba iku, rencana Pro kalebu Layanan serep situs otomatis CodeGuard kanggo kabeh istilah, a IP darmabakti gratis, Lan sertifikat SSL positif. Kanggo nampa kabeh fitur hosting dhasar lan canggih iki, sampeyan kudu mbayar $ 13.95 sasi kanthi tuku a Lengganan 12 wulan. Yen sampeyan mutusake kanggo nganyarake rencana iki sawise periode pisanan rampung, Bluehost bakal ngisi sampeyan rega taunan reguler - $28.99.

Darmabakti Hosting Plans

bluehost darmabakti hosting
Fitur Hosting khusus

Sayange, Bluehost ora nawakake layanan hosting awan. Nanging, hosting darmabakti minangka solusi hosting sing kuat kanggo wong-wong sing pengin ngembangake kehadiran online kanthi luwih fleksibel, kacepetan, lan kontrol. Bluehost sadean 3 rencana hosting khusus: Standard, meningkat, Lan Premium.

Minangka Bluehost pemilik rencana hosting darmabakti, sampeyan bakal duwe kamardikan kanggo ngatur server darmabakti nanging sampeyan pengin tanpa kuwatir babagan tumindak pangguna hosting liyane amarga sampeyan ora bakal nuduhake server sampeyan karo sapa wae.

Saben Bluehost's darmabakti paket hosting fitur lan panel kontrol akun cPanel sing luwih apik sing ngidini sampeyan ngatur kabeh situs web, domain, email, lan sumber daya saka dasbor tengah siji. Kajaba iku, rencana kasebut kalebu setaun registrasi domain gratis, keamanan SSL gratis, panyimpenan RAID kanggo keamanan ditambahaké, Lan care customer cepet diwenehake dening Bluehost's darmabakti hosting agen.

Salah sawijining favoritku Bluehost fitur hosting darmabakti punika lengkap WHM (manajer web hosting) kanthi akses root. Iki tegese sampeyan bisa:

  • Nggawe, mbusak, lan nundha akun cPanel;
  • Nindakake reset sandhi;
  • Ngakses zona DNS (sistem jeneng domain) kabeh domain sampeyan;
  • Ngatur panjalukan dhukungan pelanggan dhewe;
  • Priksa informasi lan status server;
  • Instal sertifikat SSL;
  • Wiwiti maneh layanan (HTTP, mail, SSH, lsp);
  • Temtokake alamat IP, lan nindakake sawetara tumindak liyane.
Rencana Standar

The Rencana standar biaya $ 79.99 saben sasi yen sampeyan tuku a Kontrak 3 taun. Iku menehi sampeyan karo 4 intine CPU, 4GB RAM, 2 x 500GB panyimpenan RAID Level 1, Lan 5TB bandwidth jaringan. Kajaba iku, paket hosting khusus standar dilengkapi siji domain gratis kanggo taun pisanan lan 3 IP khusus.

Rencana Meningkat

kanggo $ 99.99 sasi kanggo istilah pisanan 36 sasi, ing Rencana nambah bakal nyedhiyakake luwih akeh panyimpenan lan daya pangolahan. Nerangake karo 2 x 1,000GB panyimpenan RAID Level 1, 4 intine CPU, 8 utas CPU, Memori RAM 8GB, Lan 10TB bandwidth jaringan. Bundel Enhanced uga kalebu siji registrasi domain gratis kanggo taun pisanan lan 4 IP khusus.

Rencana Premium

Pungkasan, ora Rencana premium dibangun kanggo ndhukung situs web sing paling rumit lan kinerja dhuwur. Kanggo $ 119.99 saben sasi yen sampeyan tuku a Langganan 3 taun, sampeyan bakal duwe 4 intine CPU, 8 utas CPU, 16GB RAM, 2 x 1,000GB panyimpenan RAID Level 1, Lan 15TB bandwidth jaringan kanggo nggarap. Kajaba iku, sampeyan bakal entuk siji domain gratis kanggo 12 sasi pisanan lan 5 IP khusus.

🏆 Lan Pemenang Yaiku…

Bluehost! Host web Amerika menang babak iki amarga registrasi domain khusus gratis 1 taun sing kalebu ing kabeh rencana, bandwidth tanpa wates, ruang panyimpenan tanpa watesan ing sebagian besar paket, lan rega pambuka sing unggul. SiteGround bakal kudu uncalan ing sawetara Freebies liyane kanggo ngalahake Bluehost ing arena iki.

SiteGround vs Bluehost: Dhukungan Pelanggan

Jinis Dhukungan PelangganSiteGroundBluehost
manggon chattingYaYa
Dhukungan telponYaYa
TiketYaYa
Artikel lan tutorialYaYa

SiteGround Dhukungan pelanggan

Minangka SiteGround pemilik akun, sampeyan duwe hak customer care babak-the-jam. Sampeyan bisa nyedhaki SiteGround's cepet lan loropaken tim dhukungan pelanggan liwat telpon, email (ngirim tiket dhukungan), utawa manggon chatting. Saliyane iki, SiteGround wis Luwih saka 4,500 artikel up-to-date sing bisa mbantu sampeyan miwiti lan ngoptimalake paket hosting sampeyan. Ana uga carane-tutorial lan ebook gratis on SiteGround's website, kang ndadekake iku apik kanggo wiwitan.

Bluehost Dhukungan pelanggan

Preduli saka paket hosting, sampeyan bisa hubungi Bluehosttim dhukungan liwat manggon chatting, telpon, utawa email nalika sampeyan mbutuhake pitulungan. Liyane, Bluehost duwe gedhe basa pengetahuan sing bisa mbantu sampeyan ngerti lan ngliwati macem-macem langkah persiyapan, konfigurasi, lan ngatasi masalah. Pungkasan, nanging paling ora, Bluehost wis pusat sumber kapenuhan pandhuan, artikel, lan video sing bisa nulungi sampeyan njupuk situs web lan kehadiran online sakabèhé menyang tingkat sabanjure.

🏆 Lan Pemenang Yaiku…

Iku dasi! Loro-lorone host web nyedhiyakake saluran komunikasi sing padha lan duwe sumber daya pengetahuan sing akeh sing bisa mbantu sampeyan ngerti lan njupuk kauntungan saka kabeh fitur hosting sing kalebu ing rencana sampeyan. Nanging, BluehostTim dhukungan 's bisa uga ngganggu sawetara sampeyan amarga padha cenderung push upsells.

Pitakonan Paling Sering

Is SiteGround luwih apik tinimbang Bluehost, utawa kosok balene?

SiteGround mesthi platform hosting sing luwih apik ing kene. Mangkono amarga paket hosting sing dienggo bareng dilengkapi fitur sing luwih dhasar lan canggih (pementasan lan serep otomatis kanggo jeneng pasangan) uga kinerja sakabèhé sing luwih dhuwur. Yen sampeyan ora keberatan mbayar domain khusus sampeyan lan butuh ruang disk kurang saka 40GB, SiteGround iku cocog kanggo sampeyan.

SiteGround iku host web paling apik amarga iku super dipercaya, cepet, lan aman. Kajaba iku, SiteGround nyedhiyakake fitur hosting sing penting lan canggih kanthi rega terjangkau. Siji-sijine kekurangan utama yaiku ora ana registrasi domain gratis ing rencana kasebut.

Sing SiteGround lan Bluehost apik kanggo WordPress?

Yo iku. loro-lorone SiteGround lan Bluehost disaranake dening CMS sing populer dhewe. Kajaba iku, loro panyedhiya hosting web nawakake khusus WordPress hosting plans sing teka karo free WordPress instalasi lan otomatis WordPress nganyari.

SiteGroundwis ngatur WordPress hosting kalebu ing WordPress Plugin Migrator, cache out-of-the-box, lan database tanpa watesan, nalika Bluehostwis ngatur WordPress hosting dilengkapi deteksi lan mbusak malware otomatis saben dina, privasi domain, lan Blue Sky dhukungan (dhukungan tiket ing rencana Tuwuh lan dhukungan obrolan langsung ing rencana Skala).

Sampeyan bisa pindhah saka Bluehost kanggo SiteGround?

Ya, sampeyan bisa. Sampeyan bisa nransfer a Bluehost-website powered kanggo SiteGround ing rong cara: karo WordPress proses migrasi otomatis utawa kanthi nyewa SiteGroundprofesional migrasi. Mantan mbutuhake sampeyan nginstal gratis WordPress Plugin Migrator, dene sing terakhir mbutuhake sampeyan nuduhake info akses (URL panel kontrol utawa host FTP lan kredensial login sampeyan) karo SiteGroundtim dhukungan teknis lan mbayar layanan kasebut.

Pira wae SiteGround lan Bluehost biaya?

SiteGround lan Bluehost prices padha. SiteGround plans miwiti ing $ 2.99 / sasi. Bluehost plans miwiti ing $ 2.95 / sasi lan kalebu jeneng domain gratis kanggo taun pisanan.

Is SiteGround or Bluehost luwih cepet?

loro-lorone Bluehost lan SiteGround nawakake drive SSD, PHP 7, Cloudflare CDN, lan cache sing dibangun. Nanging, SiteGroundinfrastruktur server 's powered by Google Cloud Platform (GCP) lan, mulane, SiteGround iku akeh luwih cepet saka Bluehost.

SiteGround vs Bluehost - Ringkesan

siteground vs bluehost comparison

Oke, kepiye carane SiteGround lan Bluehost mbandhingake? Ayo kang njupuk dipikir ing sawetara fitur inti saka SiteGround vs Bluehost:

 siteground logobluehost logo
Price:Saka $ 2.99 saben wulanSaka $ 2.95 saben wulan
Kabijakan mbayar mundur:

 

Jaminan dhuwit 30-dinaJaminan dhuwit 30-dina
Ruang disk:

 

Saka 10GBUnlimited
Drive negara solid (SSD):

 

YaYa
Ayo Enkripsi SSL & Cloudflare CDN Gratis:

 

YaYa
Migrasi situs gratis:

 

free WordPress pindhah situs (transfer profesional yaiku $ 30 kanggo 1 situs)$ 149.99 (5 situs & 20 akun email)
Serep otomatis otomatis:

 

Ya, siji serep saben dinane lan mulihakeYa, serep saben minggu lan pulihake
Jeneng domain gratis:

 

Ora AnaGratis, kanggo 1 taun
Teknologi server & kacepetan:

 

Google Cloud, HTTP/2, PHP 7, NGINX, SuperCacher, CDNcPanel, CDN, HTTP / 2, PHP 7, NGINX
RereganSaka $ 2.99 saben wulanSaka $ 2.95 saben wulan

sakabèhé, SiteGround minangka host web sing apik banget kanggo wong sing nggawe situs web pertama. SiteGroundFitur teknis lan fokus ing kacepetan, wektu aktif, keamanan, lan dhukungan sing luwih apik ndadekake dheweke dadi pilihan hosting web #1 saiki.

Ning kene SiteGround vs Bluehost (2022 nganyari) mbandhingake head-to-head, SiteGround metu minangka pemenang sing jelas. Aku wis pengalaman gedhe karo SiteGround lan aku nyaranake sampeyan nggunakake yen sampeyan pengin panyedhiya hosting web sing bisa dipercaya kanthi cepet.

SiteGround njupuk makutha thanks kanggo linuwih dhuwur lan kacepetan, sistem caching ing omah, solusi serep sing luar biasa, lan dhukungan pelanggan sing cepet.

Nanging, Bluehost bisa uga luwih cocok kanggo sampeyan yen sampeyan ana ing budget, mbutuhake papan panyimpenan sing akeh, lan aja kuwatir nggarap situs web sing luwih alon.

Deleng Update

  • 11/01/2022 - Review utama dianyari, informasi, gambar lan rega dianyari kabeh
  • 24/12/2021 - Nganyari rencana rega
  • 29/01/2021 - Nganyari rencana rega
  • 01/07/2020 - Ora ana maneh nawakake migrasi situs web gratis
  • 18/06/2020 - SiteGround mundhak rega
  • 01/08/2019 - Bluehost Rencana WP Pro
  • 18/11/2018 - panel kontrol Bluerock New

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.