Alternatif Pimpinan Paling Apik (Luwih becik Ngonversi Klik menyang Penjualan)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Pangiringan minangka salah sawijining tukang kaca landing sing mutlak kanggo mbantu klik ngonversi dadi pelanggan, nanging ora mung siji. Mangkene Alternatif Leadpages paling apik ⇣ ing njobo kono.

Saka $ 15 saben wulan

Coba rencana apa wae gratis sajrone 30 dina. Ora mbutuhake kertu kredit

Digawe dening Jalan Raya, Pangiringan is salah sawijining tukang kaca landing sing paling populer. Platform kasebut nawakake kabeh fitur sing dibutuhake kanggo nggawe kaca dhasar lan situs web sing luar biasa kurang saka 10 menit.

Ringkesan cepet:

  • Paling umum: GetResponse ⇣ yaiku pembangun halaman landing lan platform otomatisasi pemasaran sing paling apik. GetResponse minangka alternatif paling apik kanggo Leadpages amarga entuk email otomatis lan kemampuan otomatis pemasaran, nanging kanthi rega sing luwih murah.
  • Umumé, Runner-up: KlikFunnels ⇣ minangka platform pembina halaman lan landing page sing misuwur. ClickFunnels menehi piranti lunak kabeh sing kuat kanggo pasar, adol, lan ngirim produk lan layanan online. Mung negatif yaiku rega sing larang.
  • Alternatif Leadpages gratis paling apik: GrooveFunnels ⇣ iku salah sawijining alat sing digunakake Kaca Alur ngidini sampeyan mbangun corong lan halaman landing sing maju lan kuat, lan paling apik, gratis kanthi gratis.
  • Solusi paling apik kabeh: Sendinblue ⇣ minangka platform kabeh-ing-siji sing paling apik lan paling murah kanggo email, ngobrol lan pemasaran sms - kalebu kaca dhasar paling apik ing kelas.
DEAL

Coba rencana apa wae gratis sajrone 30 dina. Ora mbutuhake kertu kredit

Saka $ 15 saben wulan

nalika Leadpages minangka salah sawijining sing paling apik tukang kaca kebangkrutan ing kana, iku dudu pilihan sing paling apik kanggo saben bisnis. Ana akeh alternatif Leadpages sing cocog kanggo kebutuhan bisnis sampeyan.

Alternatif Leadpages paling apik ing 2022

Ditarik saka pesaing Leadpages paling apik, sing nawakake fitur sing luwih apik / luwih kanthi rega sing luwih murah. Mangkene 8 alternatif Leadpages paling apik saiki:

1. GetResponse

getresponse

GetResponse umume platform pemasaran email, kayata MailChimp lan AWeber. Bedane gedhe yaiku GetResponse dilengkapi alat kampanye ekstra kayata kaca landas, kaca sales, webinar, lan e-commerce. Pilihan sing apik kanggo freelancers lan kabeh jinis bisnis, gedhe utawa cilik.

Fitur Key:

  • Email marketing
  • Alat autofunnel sing nggawe kampanye nggunakake funnels siap
  • Landing pages
  • Dhaptar bangunan lan manajemen
  • Analytics
  • Iklan Facebook & Instagram
  • Formulir lan survey
  • Cithakan sing wis digawe +150
  • automation Marketing

Sampeyan bisa nggunakake GetResponse menyang automate perjalanan customer saka akuisisi supaya tatanan lan luwih. Sampeyan ngidini sampeyan tuwuh sales, nggedhekake ROI, lan umume sukses ing pemasaran online. Kabeh tanpa kringet.

Pros

  • Percobaan gratis 30 dina (ora dibutuhake kertu kredit)
  • Fitur pemasaran email lan landing page sing apik banget
  • Cithakan kothong supaya sampeyan bisa ngrancang kaca kebangkrutan wiwit mula
  • Reregan Fleksibel
  • Luwih murah tinimbang sing saingan, yen sampeyan duwe rencana "Dasar" apa-apa
  • Diskon loman yen mbayar munggah siji utawa rong taun
  • Pilihan integrasi sing apik

cons

  • Ana kurva belajar, nanging menehi materi latihan
  • Kaca panyaring landing lan seret kaca bisa nggunakake sawetara dandan
 

Napa Gunakake GetResponse tinimbang Pimpinane?

Tabungan gedhe! Rencana dhasar GetResponse nyetel sampeyan $ 12.75 saben wulan. Ing tangan liyane, Leadpages biaya sampeyan $ 37 saben wulan. Kejaba saka kuwi, GetResponse minangka platform pemasaran email kabeh, ora kaya Leadpages, sing fokus ing kaca pendaratan.

Kanthi GetResponse, sampeyan bisa nglancarake kampanye pemasaran email sing kuat lan nggawe kaca landing kabeh ing salah sawijining alat. Kanthi Leadpages, sampeyan butuh alat marketing email sing kapisah.

2. KlikFunnels

Obat alternatif

ClickFunnels minangka alat sing apik sing mbantu para pemasar tanpa ilmu coding kanggo mbangun corong penjualan sing efektif. Alat kasebut ngidini sampeyan nggawe corong penjualan sekitar limang tahap supaya sampeyan bisa ngowahi prospek kadhemen dadi pelanggan jangka panjang.

Carane?

Wong lanang ing ClickFunnels miwiti sampeyan karo corong penjualan sing wis digawe sadurunge sing bisa digunakake kanthi editor ing editor sing kuat. Yen perlu, sampeyan bisa nambah luwih akeh langkah kanggo corong penjualan, utawa gawe corong penjualan khusus saka lemah.

Kanggo nggambarake kesepakatan kasebut, menehi akeh template kanggo kaca remot, kaca adol, form order, konfirmasi pesenan, lan kaca matur nuwun.

Fitur Key:

  • 200+ template sing beda kanggo saben tahapan corong penjualan sampeyan
  • Seret-lan-selehake sing fantastis landing page pembangun
  • Analytics sing rinci
  • Pangatur dhaptar kontak
  • Laporan penjualan
  • Akeh integrasi kalebu Zapier
  • webhooks
  • Tindakake corong
  • Siaran kanggo pesen penting
  • Kampanye email
  • A / B testing
  • Pasar corong ngendi sampeyan bisa tuku corong penjualan sing wis digawe sadurunge utawa nyewa konsultan
  • Kanggo luwih akeh fitur ndeleng Review ClickFunnels kanggo 2022

ClickFunnels ngidini sampeyan miwiti corong penjualan sing bisa digunakake sadurunge wong sabanjure rampung roti isi. Iki, pro lan kontra.

Pros

  • Sampeyan bakal cepet nyebarke corong penjualan sing dikonversi
  • Data gampang dilacak
  • Sistem kabeh kanggo nggawe funnels sales
  • T-shirt gratis 🙂
  • Antarmuka panganggo sing intuisi

cons

  • Rasane dibandhingake karo pesaing. Reregan ClickFunnels diwiwiti kanthi $ 97 / wulan
  • Kertu kredit dibutuhake kanggo sidang 14 dina
 

Apa ClickFunnels luwih apik tinimbang Leadpages?

Dadi, yen sampeyan pengin nggawe corong penjualan, Leadpages ora ana ing ClickFunnels. Kaya sing wis dakcritakake sadurunge, Leadpages pancen apik kanggo landing page lan situs web sing sederhana. Yen sampeyan butuh corong penjualan lengkap (sing ngluwihi kaca kebangkrutan), ClickFunnels minangka pilihan sing luwih apik saka Leadpages.

3. AlurFunnels

alur

GrooveFunnels yaiku salah sawijining alat (GroovePages, GrooveSell, GrooveMail, GrooveMember, lan GrooveVideo) ing ngendi Kaca Alur yaiku produk unggulan.

Kaca Alur yaiku kaca landing lan pembina corong maju. GroovePages minangka salah sawijining alat tukang kaca lan corong sing paling kuat. Nggunakake sampeyan bisa:

  • Mbangun produk lan fun tanpa watesan.
  • Nggawe situs web merek kanthi pandhu arah lengkap.
  • Gawe opsi checkout sing kuat.
  • Ngedol produk kanthi rame 1 klik.
  • Gawe upsells, downsells, lan urutan nabrak.
Tukang corong alur

Sapunika sampeyan ora mung entuk GroovePages nanging sampeyan uga entuk GrooveSell gratis!

Iki nggawe alternatif Leadpages gratis sing paling apik saiki!

4. Mbuwang

unbounce

Yen sampeyan tresna lan seret lancar, sampeyan ora bakal entuk Unbounce, salah sawijining tukang kaca landing sing paling gampang. Kanthi atusan template sing gampang disesuaikan, sampeyan ora bakal nate mbukak ide kreatif kanggo nawakake sampeyan. Kajaba iku, aku seneng banget karo demo gratis sing ngidini sampeyan pratinjau Pembangun Ngalahake (sapunika sampeyan entuk 20% mati 3 wulan mbayar pisanan).

Fitur Key:

  • Landing pages
  • Pop-up lan tongkat lengket
  • Tukang tukang seret lan seret
  • 100+ cithakan apik
  • AMP
  • 100% seluler responsif
  • Akeh integrasi kalebu Zapier lan Pabbly Connect
  • Laporan sing rinci
  • A / B testing
  • Lan akeh liyane

Unbounce yaiku bocah sing murup ing grup, karo estetika gedhe lan tukang kaca landing sing apik banget kanggo boot. Apa pro lan kontra Unbounce?

Pros

  • Pangguna-loropaken kesalahan
  • Seret-lan-selehake sing sejatine sampeyan bakal duwe dina kebiasaan ngatur kaca landas
  • Bahan sinau sing apik banget saka bloge
  • Alat kolaborasi tim sing nggumunake
  • Dhukungan kelas donya

cons

  • Unbounce luwih larang saka sing paling pesaing, utamane kanggo bisnis cilik
  • Ana kurva sinau kanggo wong anyar, luwih-luwih nalika tukang ngidini sampeyan nyeret elemen ing endi wae ing kaca kebangkrutan. Kanthi tembung liyane, sampeyan bisa ora teratur yen ora biasa ngrancang kaca landas (Nanging editor WYSIWYG minangka napas sing seger)
  • Kurang saka perpustakaan aset terpusat
  • Priksa iki Alternatif sing ora diumumake
 

Napa Gunakake Unbounce tinimbang Pimpinane?

Wong lanang sing meh sampurna! Leadpages apik kanggo pamula, nanging Panyebaran luwih apik. Pembina kaca kebangkrutan yaiku dhengkul tawon, mi amigo. Yen sampeyan miwiti, lan ora preduli babagan coding, sampeyan luwih milih Unbounce tinimbang Leadpages amarga - pembangun drag-and-drop. Yen sampeyan tetep tetep faktor liyane, panyipta kaca Unbounce minangka titik jual utama.

5. Instapage

instapage

Wong-wong sing liwat ing Instapage pratelan manawa karo mbuwang iklan sing saiki, bisa menehi sampeyan konversi luwih saka 400%. Proklamasi luar negeri kaya ngono, ta? Nanging Instapage berharga bobot ing uyah? Ayo kita goleki apa sing ditawakake.

Instapage minangka platform konversi pariwara adhedhasar awan. Nawakake fitur unik kanggo mbantu sampeyan ngowahi pengunjung dadi petunjuk sing mumpuni. Apa fitur?

Fitur Key:

  • AdMap - Alat sing luar biasa kanggo nggambarake kampanye lan peta iklan menyang kaca kebangkrutan sing dipersonalisasi
  • Landing pages
  • Tes A / B sing tepat
  • Alat kolaborasi sing nyepetake review kaca landing, persetujuan lan proses peluncuran
  • Solusi perusahaan kanggo pangguna sing mbutuhake kekuwatan liyane
  • Otomatis kirim-klik
  • Satu ton integrasi kalebu Zapier (iki umume kanggo kabeh tukang kaca kebangkrutan ing dhaptar)

Ing mratelakake panemume, Instapage kanggo perusahaan gedhe, kanthi tim spesialis. Yen aku miwiti (lan iki mung mratelakake panemume), aku bakal rumangsa yakin karo alat liyane, kayata GetResponse utawa Unbounce. Apa sampeyan butuh dhaptar pro lan kontra? Mesthi wae sing sampeyan lakoni

Pros

  • Gampang ngrancang
  • Kaca-kaca sing cepet
  • Cithakan sing apik
  • Kaca-kaca sing cepet

cons

  • Perawatan pelanggan bisa dadi ngimpi elek, nanging kita kabeh bisa setuju yen iki nyebabake pengalaman pribadi
  • Instapage regane, tegese ora cocog kanggo bisnis cilik kanthi anggaran sing ketat
  • Aku frustasi yen kudu njaluk demo (Plus, proses sign-up saya suwe)
  • Kaca ponsel bisa ngatasi wack tanpa sebab
  • Telusuri akeh alternatif Instapage sing luwih murah
 

Napa Gunakake Instapage tinimbang Pimpin?

Aku ora nggunakake Instapage tinimbang Leadpages. Sebabku? Regane kanggo wong sing duwe anggaran gedhe. Kapindho, aku ora seneng karo proses onboarding sing dawa. Maksudku, wenehi uji coba utawa demo gratis kaya Unbounce; ojo meksa aku njaluk tulung! Aku bisa ngerti manawa model bisnis kasebut, nanging yen aku kepengin tangi lan mlaku kanthi cepet, aku bakal nggawa Leadpages (utawa opsi liyane) tinimbang Instapage.

6. OptimizePress

OptimizePress

Sampeyan ora ngira aku bakal lali WordPress pangguna, apa sampeyan ?. Digawe tangan kanggo WordPress para pemasar lan nitahake, OptimizePress minangka alat sing luar biasa kanggo nggawe kaca landing, kaca penjualan, lan corong. Iku sistem optimasi konversi sing apik sing disaranake WordPress ahli.

Nalika akeh opsi ing dhaptar kita entuk WordPress plugins, OptimizePress kanthi jelas digawe kanggo WordPress. Yen sampeyan lagi a WordPress Contone, OptimizePress bakal nggawa dina kanggo sampeyan.

Fitur Key:

  • Cithakan kaca 100+ landing
  • Formulir milih seret lan selehake
  • Penjualan lan mbukak kaca
  • Peteng banget
  • Checkout cepet
  • Integrasi gampang karo gapura pembayaran
  • Cepet-siap lan responsif
  • 500 + Google Fonts
  • Penyeret seret lan selehake
  • Unsplash gambar Simpenan gratis integrasi + akeh kombinasi liyane kalebu Zapier
  • Kompatibel karo sampeyan WordPress tema

OptimizePress minangka alat generasi timbal metu WordPress situs. Sampeyan ora prelu sinau HTML utawa nyewa pangembang. Instal plugin, lan sisane kabeh klik lan klik. Yen sampeyan penggemar sumpah WordPress platform, milih OptimizePress minangka brainer ora.

Pros

  • Keluwesan ora cocog
  • Layanan pelanggan sing apik banget kanthi jaminan dhuwit bali 30 dina
  • Luwih terjangkau saka saingan paling

cons

  • Nggarap trabasan OptimizePress bisa dadi nyeri ing gulu
  • Kurva sinau dawa
 

Napa Gunakake OptimizePress tinimbang Pimpin?

Yen sampeyan ambegan, ngombe, mangan lan urip WordPress, sampeyan bakal seneng OptimizePress. Alat sing sampurna kanggo WordPress penyayang sing mbukak situs web sing dadi tuan rumah. Iku siji-sijine alesan sing bakal milih OptimizePress, tinimbang Leadpages. Muga-muga ana liyane, nanging sedhih, iku mung alesan - katresnan sing ora beda WordPress.

7. Urip Suite

urip Suite

Kanggo pamula, aku luwih becik nyebutake Mupang Tema minangka "koleksi sing dioptimalake kanggo konversi WordPress tema lan plugin. ” Kanthi tembung liyane, sampeyan nawakake produk sing apik banget kanthi keanggotaan Thrive Suite, kalebu:

Gawe Arsitek, Gawe Mimpin, Gawe Quiz Builder, Gesang Ultimatum, Gesang, Gawe Komentar, Gawe Optimalisasi, Gawe Widget sing Cerdas lan Apprentice.

plug-in konversi plugin

Mesthi wae, kanggo kiriman, kita mung prihatin karo Thrive Leads - plugin generasi timbal kanggo WordPress. Dheweke ujar manawa Thrive Leads minangka "… solusi bangunan dhaptar sing digawe dening tim wong sing kepengin banget ngoptimalake konversi."

Yen sampeyan pengin nggawe dhaptar, klaim ing ndhuwur yaiku permen gula. Tema Berkembang yaiku sampurna kanggo WordPress pamilik situs web, thanks kanggo fitur ing ngisor iki.

Fitur Key:

  • Penyunting seret lan selehake
  • Target luwih maju supaya sampeyan bisa narik kawigaten prospek kanthi akurasi sing tajem laser
  • Mesin uji A / B
  • Laporan lan wawasan sing bisa ditindakake
  • A pop-up la carte
  • Pita sing angel
  • Wangun in-line
  • Kunci konten
  • Teknologi SmartLinks & SmartExit kanggo nggedhekake potensial saka formulir pilihan sampeyan
  • Integrasi karo platform pemasaran email
  • Lan luwih akeh kita bakal teka ing kene kabeh dina

Yen sampeyan freelancer utawa bisnis cilik sing nggarap WordPress, Thriveants minangka pilihan sing apik kanggo mbangun dhaptar email kaya bos. Nawakake sampeyan kabeh sing dibutuhake kanggo ngoptimalake kaca kanggo konversi kabeh ing siji plugin. Untung lan rugine?

Pros

  • Multiple form-in form
  • Gampang kanggo nggunakake
  • Templat galore
  • Dhaptar integrasi gedhe banget

cons

  • Maneh, kodhe bisa dadi lara
  • Pelapor pancen ora apes
 

Napa Nggunakake Tema sing Intine Saka Panganggo?

Maneh, sing WordPress bab ngajeng. Yen sampeyan mlebu WordPress, sampeyan bisa uga bakal golek Thrive Leads, tinimbang Leadpages tanpa mikir kaping pindho. Yen sampeyan dadi pemasar sing ora peduli karo platform (kayata WordPress) nanging asile, sampeyan luwih becik nggunakake Leadpages. Nanging, aku bakal tuku Ngembangake keanggotaan Suite kanggo tema, plugin (kalebu Thrive Leads), lan dhukungan.

8. Sendinblue

sendnblue

Aku ora ngerti apa sing bakal dirasakake sendnblue, nanging dheweke menehi kesan sing ramah. Dheweke umume jinis wong sing aku bisnis, nanging kita ora ana ing kene kanggo pilihan lan pilihan. Apa Sendinblue nyebulake Leadpages saka banyu, utawa apa kita mbuang-buang wektu? Ayo goleki apa sing ditawakake.

Fitur Key:

  • Email marketing
  • Pemasaran SMS
  • manggon chatting
  • CRM
  • Automation
  • Segmen pamirsa
  • Landing pages
  • +60 template
  • Facebook Ads
  • A / B testing
  • Email peta panas
  • Statistik wektu nyata
  • integrasi
  • Lan akeh liyane

Dadi, kenapa sampeyan kudu milih Sendinblue saka Leadpages? Mbok menawa pro lan kontra bakal entheng.

Pros

  • Dhukungan pelanggan mung titik
  • Luwih murah tinimbang pesaing, mula yen sampeyan nggawe dhaptar email akeh banget
  • Rencana gratis tanpa kredit-kertu-kertu sing dibutuhake karo 500 email
  • Struktur rega sing apik banget
  • Gampang kanggo nggunakake

cons

  • Pembina email bisa dadi kikuk
  • Proses onboarding dawa
 

Napa Gunakake Sendinblue tinimbang Pimpin?

Sendinblue cocog banget karo wong sing duwe bisnis. Dheweke ngisi biaya saben kampanye email, tegese sampeyan ora bakal mbayar fitur sing ora dibutuhake. Napa milih Sendinblue tinimbang Leadpages? Ayo karo Sendinblue yen sampeyan nggoleki alat pemasaran kabeh, tinimbang "mung" tukang nggawe landing, kaya Leadpages.

Apa Halaman Landing?

Mung dina liyane, sampeyan wis nggawe situs web merek anyar sing mengilap. Sampeyan kabeh metu, nambah konten sing paling apik, lan nate nglakokake kabeh nganggo buku. Banjur sampeyan sinau nyata dhuwit ana ing dhaptar email.

Nanging sampeyan isih udan ing kuping, lan sawise nggawe akun MailChimp, Sendinblue, Aweber, etc., sampeyan nyadari ngumpulake data pribadhi saka pangguna ora segampang sing sampeyan bayangake.

Sawetara Google telusuran mengko, sampeyan sinau babagan kaca kebangkrutan, lan nemokake kabeh konsep sing nyenengake. Nanging kita ngandika, sampeyan isih pamula sampurna, lan kode nulis ora forte Panjenengan.

Apa sing kudu dilakoni? Sampeyan nggoleki alat sing mbantu mbantu nggawe landing page kanthi cepet. Sampeyan nemokake akeh alat sing nggawe keputusan tuku sing tepat.

Dadi, sampeyan Google maneh, lan mungkasi kene 🙂

Makane sampeyan saiki dina iki. Leres? Ora dadi masalah. Mungkin sampeyan mung ing pasar kanggo alat landing page paling apik. Sopo ngerti Sampeyan kene, lan iku apik.

Sampeyan bisa milih alat kayata Leadpages, GetResponse, ClickFunnels, lan Unbounce, antara liya. Nanging, endi sing paling mutlak?

Ing kiriman dina iki, kita nutupi pitung alternatif Leadpages paling apik. Kanthi tembung liyane, kita duwe pitung alat landing page sing paling apik sing siap dikepengini karo Leadpages. Nanging, kiriman iki minangka perbandingan, dudu kompetisi.

Kaca kebangkrutan minangka kaca web sing dioptimalake kanggo njupuk petunjuk lan ngonversi pengunjung dadi pelanggan.

Utamane penting banget ngelingi luwih saka 70% wong sing teka mumbul situs web lan ora nate bali. Kaca kebangkrutan mbantu sampeyan ngumpulake rincian pribadi (kayata alamat email), dadi sampeyan bisa terus kontak karo prospek sampeyan.

apa landing page

Amarga lagi ngomong babagan alternatif Leadpages, luwih becik miwiti karo Leadpages. Ing bagean ing ngisor iki, kita bakal ngomong luwih sithik babagan Leadpages banjur langsung menyang opsi liyane.

Apa Leadpages?

Digawe dening Avenue 81 Inc, Pangiringan minangka salah sawijining pembangun kaca landas sing paling populer. Platform kasebut nawakake kabeh fitur sing dibutuhake kanggo nggawe kaca dhasar lan situs web sing luar biasa kurang saka 10 menit.

Penawaran leadpages dhaptar dawa fitur sing apik kayata:

  • Kaca landing tanpa wates
  • Pembina situs
  • Pop-up lan bar tandha
  • Kaca cepet digawe akeh penghargaan kanggo hosting utama Premier
  • Facebook tukang gawe iklan
  • Kaca-kaca responsif sing siap-siap
  • Dibangun ing magnet sing mimpin sistem pangiriman
  • 40+ integrasi, ditambahake 1,000+ liwat Zapier
  • Analytics wektu nyata
  • Kaca sing wis siap SEO
  • Tanggung jawab GDPR
  • Lan akeh liyane

Leadpages minangka pimpinan industri sing menehi kompetisi entuk bathi. Alat sing sampurna kanggo para pamula sing pengin nggawe ngarsane web lan ngubah pengunjung dadi pelanggan. Kaya alat apa wae, kasedhiya uga pro lan kontra.

Pros

  • Dhaptar fitur sing apik tenan
  • Rencana rega macem-macem
  • Gampang kanggo nggunakake
  • 1000 integrasi
  • Cithakan siap sedia
  • Alat sing kabukten sing ngowahi klik dadi pelanggan

cons

  • Rencana taunan bisa larang regane
  • Mbayar siji-wektu
  • Kertu kredit dibutuhake kanggo nyoba gratis
  • Aku ora bisa nyeret lan nyelehake sawetara elemen ing panyipta kaca
 

Pitakonan Paling Sering

Apa Leadpages?

Digawe dening Avenue 81 Inc, Leadpages minangka salah sawijining tukang kaca landing sing paling populer. Pembina kaca kebangkrutan menehi sampeyan kabeh fitur sing dibutuhake kanggo nggawe kaca landing lan situs web sing kurang saka 10 menit.

Pira rega Leadpages?

Plancongan standar leadpages yaiku $ 25 / mo (nalika dibayar saben taun), rencana Pro yaiku $ 48 / mo (nalika dibayar saben taun), lan rencana Maju yaiku $ 199 / mo (nalika dibayar saben taun). Rencana situs web leadpages yaiku $ 15 / mo (nalika dibayar saben taun).

Apa Leadpages duwe uji coba gratis?

Ya, sampeyan entuk akses gratis, tanpa bathi kanggo kabeh alat, kalebu penerbitan tanpa watesan lan lalu lintas lan tanpa wates, suwene 14 dina.

Apa sampeyan bisa nggawe situs web nganggo LeadPages?

Ya, Leadpages duwe alat gawe situs seret lan selehake supaya sampeyan nggawe situs web konversi dhuwur kanthi kustomisasi tanpa kode. Situs web leadpages dilengkapi karo domain khusus, SEO dibangun, responsif seluler, lan kacepetan cepet.

Alternatif Leadpages paling apik 2022: Ringkesan

Pangiringan temtu salah sawijining pembangun kaca landas paling apik ing kana. Nanging ora mung siji, utawa malah alat sing paling apik kanggo kabutuhan tartamtu. Ana akeh pesaing Leadpages, nanging sing paling disenengi GetResponseAna - pratelan gedhe sing dakjanjekake karo sampeyan 🙂

GetResponse minangka platform pemasaran email kabeh. Sampeyan bisa nggawe kaca landing lan miwiti kampanye email kanthi kuat. Ndhuwur, dheweke nawakake pilihan e-dagang, ateges sampeyan bisa adol produk ing corong sampeyan kanthi cepet.

Leadpages apik banget, nanging yen aku butuh alternatif sing luwih apik, aku bakal melu GetResponse tanpa mangu-mangu. Kowe piye? Endi sing nggawe landing page favorit sampeyan? Apa aku ora kejawab apa-apa? Mangga bareng ing komentar.

DEAL

Coba rencana apa wae gratis sajrone 30 dina. Ora mbutuhake kertu kredit

Saka $ 15 saben wulan

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.