Review Squarespace (Isih Pambangun Situs Web Kanthi Cithakan Premium Paling Apik?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Nalika nerangake pangembang situs web online, masarakat cenderung seneng utawa sengit, lan Squarespace ora ana sing istiméwa. Temenan, kabeh wong duwe pendapat dhewe, nanging aku yakin manawa wong-wong sing ujar manawa Squarespace ora apik. durung cukup jero lan / utawa ndeleng update paling anyar Squarespace.

Saka $ 14 saben wulan

Gunakake kode kupon PARTNER10 & entuk DISKON 10%.

Maca sandi Tinjauan Squarespace kanggo nemokake kabeh kekuwatan lan kekurangan pembangun situs web iki lan nemokake manawa sampeyan kudu nyoba.

Ringkesan Review Squarespace (TL; DR)
Rating
dirating 4.5 metu saka 5
Rega saka
Saka $ 14 saben wulan
Rencana & nyoba gratis
Rencana gratis-salawas-lawase: Ora - Uji coba gratis: Ya (14 dina kanthi mbayar maneh)
Jinis tukang situs web
Pambangun situs web online
Ease saka nggunakake
Sedheng (antarmuka panyuntingan langsung tarik-drop mbutuhake perbaikan)
Pilihan pangaturan dhewe
Macem-macem template situs web sing nggumunake lan fleksibel + Fitur Gaya Situs sing ngidini sampeyan ngetrapake pangowahan gaya ing kabeh situs
Cithakan responsif
100+ template responsif seluler (kabeh situs Squarespace dioptimalake kanggo disetel karo format piranti seluler)
Web hosting
Ya (hosting cloud sing dikelola kanthi lengkap kanggo kabeh rencana Squarespace)
Jeneng domain gratis gratis
Ya, nanging mung kanggo 1 (siji) taun lan mung langganan situs web taunan
Bandwidth lan panyimpenan
Ya (tanpa wates kanggo kabeh rencana)
Dhukungan pelanggan
Ya (liwat live chat, email, Twitter, lan FAQ sing jero)
Fitur SEO internal
Ya (sitemp.xml, markup HTML sing resik, tag meta, Panelusuran Kata Kunci Panelusuran, Lalu Lintas, Konten Popular, lsp)
Aplikasi & ekstensi
26 ekstensi kanggo nginstal
Deal Saiki
Gunakake kode kupon PARTNER10 & entuk DISKON 10%.

Sanajan ana akeh ruang kanggo luwih dandan, Squarespace minangka platform bangunan situs web sing apik kanggo kabeh wong sing pengin gawe situs web pribadi utawa bisnis sing apik kanthi bantuan tim dhukungan pelanggan sing bisa dipercaya.

Wiwit diluncurake ing taun 2003, Squarespace wis dadi omah kanggo jutaan situs web diduweni lan dikelola dening pamilik bisnis cilik, fotografer, blogger, seniman, musisi, penjual Etsy, lan siswa. Iki utamane amarga gawe situs web Cithakan desain situs web sing apik, industri, fitur blogging sing apik banget, lan pilihan SEO padhet.

TL; DR Squarespace nyedhiyakake desain situs web, SEO, pemasaran, lan alat eCommerce sing dibutuhake kanggo nggawe blog cilik lan toko online. Nanging, yen sampeyan kudu nggawe situs profesional utawa bisnis sing gedhe, sampeyan bisa uga kudu nyingkirake platform iki.

DEAL

Gunakake kode kupon PARTNER10 & entuk DISKON 10%.

Saka $ 14 saben wulan

Untung lan rugine

Pros squarespace

  • Koleksi Cithakan Situs Web Sleek lan Modern sing Gedhe - Squarespace bangga karo template desain situs web sing apik. Sampeyan bisa milih saka 100+ template situs web sing bisa diowahi sing kasedhiya ing macem-macem kategori, kalebu Seni & DesainPhotographyKesehatan & KecantikanPribadi & CVfashionAlam & KewanKaca Ngarep & DekorasiMedia & Podcast, Lan Komunitas & Nonprofit. Yen sampeyan duwe pinemu sing khusus nanging ora bisa nemokake template Squarespace sing cocog kanggo urip, sampeyan uga bisa nggunakake template kosong.
  • Fitur Blogging sing Nyengsemake - Squarespace minangka tukang situs sing apik kanggo blog. Nyedhiyakake para pangguna fungsi multi-penulisgawe jadwal, Lan kemampuan komentar sing sugih. Apa maneh, Squarespace ngidini para pelanggan nyiyapake blog Apple PodcastsApple News, lan layanan sing padha. Paling ora, nanging paling ora, sampeyan bisa nambah lan ngatur blog sing disenengi ing situs Squarespace, sing ora cocog karo alat bangunan situs web liyane.
  • Dhukungan Pelanggan sing Luar Biasa - Yen ana siji perkara sing bisa disepakati kabeh pemilik akun Squarespace yaiku panyedhiya situs web nyedhiyakake dhukungan pelanggan online sing apik banget. Pambangun situs web ora nawakake dhukungan telpon, nanging ora masalah amarga, ayo nggawe, nggawe situs web minangka proses visual. Iki tegese sampeyan bakal kerep ngirim gambar lan / utawa video kanggo mbantu tim perawatan pelanggan Squarespace ngerti lan ngatasi masalah sampeyan.
  • Handy Mobile App - Ya, Squarespace duwe aplikasi seluler kasedhiya kanggo piranti Android lan iOS. Loro-lorone pamilik situs lan administrator bisa ngakses aplikasi kanthi lengkap, dene level kontributor liyane duwe hak ngakses bagean sing padha sing biasane diakses ing komputer. Aplikasi iki ngidini sampeyan nulis lan ngowahi kiriman blog nalika mbukak, nambah gambar anyar menyang galeri langsung saka telpon, ngatur inventaris lan pesenan (yen sampeyan duwe toko online), lan mriksa lalu lintas lan analitik situs web liyane.
  • Jeneng Domain Khusus Gratis - Kabeh rencana Squarespace saben taun diwenehake jeneng domain khusus gratis suwene setaun. Sawise taun pisanan, Squarespace nganyari registrasi domain kanthi tarif standar plus pajak sing ditrapake. Mung kanggo mbandhingake, Wix (salah sawijining alternatif Squarespace sing paling populer) ora kalebu domain kustom gratis ing kabeh rencana.
  • Keamanan SSL Gratis kanggo Kabeh Rencana - Kabeh rencana Squarespace papat yaiku sertifikat SSL gratis kanthi kunci 2048-bit sing disaranake ing industri lan tandha tangan SHA-2. Iki tegese situs web Squarespace bakal katon kanthi lambang kunci aman ijo ing bilah alamat browser pengunjung tanpa preduli paket sing sampeyan tuku. Ditambah maneh, situs web sing diamanake SSL duwe rangking mesin telusuran sing luwih apik, sing kudu dadi prioritas utama. Ngomong…
  • Fitur SEO internal - Wong ing mburi Squarespace ngerti tenan manawa SEO (search engine optimization) iku penting banget kanggo sukses situs web apa wae. Pramila Squarespace dibangun praktik SEO sing dicoba lan bener menyang situs lan situs kasebut. Iki kalebu generasi sitemap.xml otomatis kanggo indeks sing ramah SEO; gampang diindeks, markup HTML sing resik; URL sing resik; pangalihan otomatis menyang siji domain utami (yen sampeyan wis nyambung sawetara domain menyang situs web Squarespace); tag meta internal; lan akeh fitur liyane. Waca liyane babagan fitur SEO internal Squarespace.
  • Metrik Situs Web dhasar sing wis dibangun - Saben pemilik akun Squarespace bisa lacak kunjungan situs, sumber lalu lintas, geografi pengunjung, tampilan kaca, wektu ing kaca, tingkat bouncing, lan pengunjung unik, sing kabeh cara penting kanggo ngukur keterlibatan. Metrik kasebut bisa mbantu sampeyan ngenali konten sing paling apik lan medium lan mbantu sampeyan nambah upaya konten. Rencana Bisnis, Niaga Dasar, lan Niaga Lanjut kalebu analytics situs web canggih uga.

Cons Squarespace

  • Editor Situs Web Ora Gampang Digunakake - Sampeyan butuh cukup akeh wektu kanggo sinau babagan cara nggunakake editor situs web Squarespace. Antarmuka editing Squarespace rumit lan ana ora ana fungsi autosave sing ora masalah karo akeh pesaing Squarespace (kayata Wix, duwe fungsi autosave sing bisa diuripake lan dipateni). Kabeh iki nggawe Squarespace dadi platform bangunan situs web sing kurang becik kanggo pemula.
  • Ora Ana Fitur Sejarah Revisi - Ora kaya sawetara pesaing, Squarespace ora duwe fitur riwayat versi, tegese sampeyan kanthi ora sengaja nutup browser nalika nyunting utawa ngeklik "Simpen" sawise nyunting kaca, postingan blog, utawa galeri, sampeyan ora bakal bisa mulihake konten sing ilang / ngakses versi sadurunge.
  • Ora Ndhukung Hirarki Situs Web sing Jero - Squarespace ngidini mung siji sub-level, sing ndadekake ora cukup kanggo situs web gedhe sing butuh hirarki menu jero (kayata, perusahaan sing nawakake macem-macem produk lan / utawa layanan).

DEAL

Gunakake kode kupon PARTNER10 & entuk DISKON 10%.

Saka $ 14 saben wulan

Fitur Squarespace

Pilihan Cithakan Situs Web sing Gayane

template kothak

Squarespace dipuji amarga menehi template situs web sing apik, dirancang kanthi profesional. Platform bangunan situs web nyedhiyakake akeh pangguna kanggo para pangguna keluwesan desain matur nuwun kanggo 100+ template sing bisa disesuaikan lan dioptimalake kanggo seluler.

sampeyan bisa owah-owahan font sing ana, ukuran font, warna, lan elemen desain liyane uga nambah teks, gambar, video, audio, tombol, kuotasi, formulir, tanggalan, diagram, tautan media sosial, lan kabeh bagean liwat Menu desain. Ngomong…

Gaya Situs

gaya situs squarespace

Salah sawijining update paling anyar ing Squarespace yaiku Fungsi Gaya Situs. Sampeyan ngidini sampeyan nggawe tampilan sing khusus lan konsisten kanggo kabeh situs kanthi ngetrapake font, warna, animasi, jarak, lan jinis ngapiki liyane.

Fitur iki menehi kesempatan kanggo pilih paket font lan atur gaya font kanggo judhul, paragraf, lan tombol kanggo kabeh situs web. Aja kuwatir, sampeyan bisa nyetel lokasi sing bakal katon ing situs sampeyan. Sampeyan uga bisa nggawe gaya bagean lan area teks uga.

gaya situs

Seret lan Selehake

Saben desain template dibangun kanthi area konten sing bisa disesuaikan kanthi nggunakake drag intuitive lan drop editing langsung. Kanggo kustomisasi luwih lanjut, CSS khusus bisa ditrapake ing situs apa wae liwat editor CSS khusus internal.

seret banjur selehake sunting langsung

Fitur SEO internal

fitur seo kothak

Saben situs web Squarespace kasedhiya fitur SEO internal dadi ora prelu golek plugin. Saliyane a sertifikat SSL gratis (Situs web sing dijamin SSL cenderung luwih dhuwur ing asil telusuran) lan a panel telusuran tembung kunci telusuran (liyane babagan ing ngisor iki), Squarespace uga nyedhiyakake:

  • Peta Situs sing cocog — Squarespace kanthi otomatis nggawe lan ngubungake peta situs kanggo situs web sampeyan nggunakake format .xml. Iki kalebu kabeh URL kaca sampeyan uga metadata gambar. Squarespace nganyari peta situs nalika sampeyan nambah utawa mbusak kaca menyang utawa saka situs sampeyan. Dhaptar iki ngandhani Google lan mesin telusur liyane kaya apa struktur isi situs sampeyan, saéngga mbantu dheweke nemokake, nyusup, lan ngindeks konten sampeyan kanthi gampang.
  • Tag judhul otomatis - Squarespace kanthi otomatis nambah judhul judhul menyang situs web nalika format teks dadi judhul (H1, H2, H3, lsp). Plus, ing Site situs kanthi otomatis nggawe tag judhul kanggo teks penting kayata judhul post blog (iki gumantung karo versi Squarespace sing digunakake), judhul item ing kaca koleksi, judhul item ing kaca item, lsp. Iki tegese sampeyan ora kudu nambah , , , lsp. tag ing HTML.
  • URL sing resik - Kabeh kaca web lan item koleksi duwe URL sing statis, gampang diindeks. URL sing resik lan cendhak luwih apik ing asil telusuran lan luwih ramah pangguna (luwih gampang diketik).
  • Pangalihan otomatis - Iki minangka fitur SEO liyane sing hebat sing diwenehake Squarespace. Yen sampeyan pengin nggunakake macem-macem domain kanggo ngasilake lalu lintas liyane, Squarespace ngidini sampeyan milih domain utama sing bakal digawe pangalihan web kabeh pangalihan domain sampeyan. Mangkene sampeyan supaya sampeyan ora bakal kelangan titik gaweyan ing asil telusuran amarga isi duplikat.
  • Mesin telusuran lan kolom katrangan kaca - Squarespace ngidini sampeyan nyunting katrangan situs SEO (menehi informasi babagan mesin telusuran lan pangguna babagan homepage) uga nambah deskripsi SEO menyang kaca lan item koleksi. Bagean teks cekak iki penting amarga mbantu wong golek konten web kanthi luwih cepet.
  • AMP (Kaca Ponsel sing Dipercepat) - Piranti seluler nyakup luwih saka 50% lalu lintas situs web global. Pramila apik yen saben pemilik rencana Squarespace bisa nggunakake AMP (Kaca Ponsel Dipercepat) kanggo nambah pengalaman pangguna seluler. Kanggo sampeyan sing ora ngerti, AMP minangka kerangka komponen web sing mbantu kaca web mbukak luwih cepet nalika diakses liwat piranti seluler kanthi nggawe versi ringan. Saiki, Squarespace nampilake format AMP kanggo postingan blog. Iki ndadekake Squarespace minangka salah sawijining pangembang situs web paling cepet ing pasar.
  • Tag meta internal - Paling pungkasan nanging ora kalah penting, Squarespace kanthi otomatis nambah meta tag menyang kode situs kanthi nggunakake judhul situs, deskripsi situs SEO, judhul SEO, lan deskripsi SEO (loro pungkasan kanggo kaca lan item koleksi).

Panel Analytics Squarespace

Analytics

Panel analisis Squarespace nyedhiyakake sampeyan informasi penting babagan tumindak pengunjung awujud kunjungan situs, sumber lalu lintas, geografi pengunjung, tampilan kaca, lan tingkat bouncing. Yen situs Squarespace sampeyan kasunyatane minangka platform eCommerce / toko online, analytics Squarespace uga bakal ngasilake data, konversi, lan ninggali keranjang.

Sawetara panel analitik Squarespace sing paling penting yaiku:

  • Analisis lalu lintas;
  • Analisis geografi;
  • Analisis sumber lalu lintas;
  • Analitik tembung kunci telusuran;
  • Analitis konversi formulir & tombol;
  • Penjualan kanthi analisis produk; lan
  • Tuku analitik corong.

Ayo ndeleng kanthi tliti.

The panel analisis lalu lintas fokus ing telung KPI (indikator kinerja utama): 1) kunjungan; 2) tampilan kaca; lan 3) pengunjung unik. Saben iki minangka bagean penting saka lalu lintas situs lan teka-teki keterlibatan.

kunjungan minangka jumlah total sesi browsing dening pengunjung individu. Tampilan halaman nomer total kaping kaca ing situs web sampeyan wis dideleng. Akhire, pengunjung unik minangka total wong sing wis ngunjungi situs sampeyan paling ora sepisan ing wektu tartamtu (elinga yen ana wong sing ngunjungi situs sampeyan luwih saka sepisan, dheweke bakal dianggep minangka pengunjung unik ing periode wektu nglaporake) .

The panel analisis geografi menehi peta interaktif sing nuduhake asal mula kunjungan situs. Sampeyan bisa ndeleng kunjungan miturut negara, wilayah, lan kutha. Apa sampeyan pancen butuh informasi iki? Mesthi wae. Sampeyan bakal mbantu sampeyan ngerti manawa bisnis / konten wis tekan wong sing bener (yen sampeyan ngoperasikake lokal) lan ningkatake kampanye pemasaran sabanjure.

The panel analisis sumber lalu lintas migunani banget amarga nuduhake saluran sing paling akeh kunjungan, pesenan, lan penghasilan. Yen, contone, blog, kiriman media sosial, lan kampanye pemasaran email minangka sumber lalu lintas paling penting kanggo situs web Squarespace, sampeyan kudu fokus ing strategi pemasaran konten ing sekitare.

The panel telusuran tembung kunci telusuran dhaptar istilah sing digoleki mesin telusuran utawa lalu lintas organik menyang situs sampeyan. Informasi kasebut bisa mbantu sampeyan nggayuh game SEO kanthi ngasilake konten ing sekitar tembung kunci tartamtu kasebut.

The panel analytics konversi formulir & tombol minangka fitur premium sing kasedhiya kanggo pamilik akun Bisnis lan Niaga. Iki nuduhake sampeyan carane pengunjung situs sesambungan karo formulir lan tombol (langganan buletin mingguan / saben wulan, pesen konsultasi utawa jinis janjian liyane, njaluk penawaran, lsp). Kanthi tembung liyane, ngukur kaping pirang-pirang formulir lan tombol sampeyan wis dideleng uga nomer kiriman lan klik sing wis ditampa. Panel iki bisa mbantu sampeyan ngenali formulir lan tombol sing paling apik lan ngetrapake struktur, kolom input, label lapangan, tombol tumindak, lan tanggapan sing padha ing mbesuk.

The adol dening panel analitik produk penting banget kanggo pamilik / manajer toko online. Iki nuduhake sampeyan kinerja saben produk sing didaftar ing situs kanthi nampilake volume pesanan, penghasilan, lan konversi miturut produk. Sampeyan bisa nggunakake data iki kanggo nyetel inventaris, merchandising, lan praktik pemasaran lan saengga bisa nggayuh target kanthi luwih gampang lan cepet. Mung pamilik rencana Commerce Basic lan Commerce Advanced sing duwe akses menyang panel iki.

Ora nggumunake, tuku panel analisis corong kalebu mung ing rencana Niaga. Fokus ing corong penjualan toko online lan nuduhake sampeyan carane akeh kunjungan sing dadi tuku. Uga disorot nalika tahapan corong tuku calon pelanggan mudhun. Informasi iki bisa mbantu sampeyan nambah tarif konversi corong penjualan.

Kampanye Email

kampanye email

Squarespace iku Kampanye Email nyedhiyakake sampeyan pilihan akeh noto email sing apik lan responsif. Sawise sampeyan milih siji kanggo kampanye, sampeyan bisa nggawe luwih apik kanthi nambah gambar sing apik, ngganti font, utawa nggabungake tombol.

Alat pemasaran Kampanye Email yaiku bagean saka kabeh rencana Squarespace minangka versi gratis. Sampeyan ngidini sampeyan nggawe dhaptar mailing, nggawe draf kampanye, lan ngirim nganti telung kampanye. Yen sampeyan pengin bisa ngirim luwih akeh kampanye lan duwe akses menyang analytics pemasaran terintegrasi, coba tuku salah sawijine papat rencana mbayar: wiwitan, inti, saben, utawa Max.

Kabeh rencana Kampanye Email mbayar Squarespace ngidini sampeyan duwe pelanggan tanpa wates, nggawe dhaptar mailing, lan ngukur kinerja kampanye kanthi wektu nyata kanthi fitur analitik pemasaran email asli. Otomatis email, ing tangan liyane, mung bisa nganggo rencana Inti, Pro, lan Max.

template kampanye email

Jadwal Squarespace

jadwal squarespace

The Jadwal Squarespace alat minangka salah sawijining tambahan paling anyar saka situs web. Sederhanane, fitur iki dadi asisten online sing bisa digunakake tanpa henti kanggo ngisi tanggalan.

Sampeyan ngidini klien supaya janji janjian kapan pengin, ngirim pangeling otomatis kanggo nyuda acara sing ora ditampilake, lan njaluk supaya ngirim formulir asupan nalika gawe jadwal supaya sampeyan bisa entuk akses cepet menyang kabeh informasi penting. Babagan liyane babagan Penjadwal Squarespace yaiku kemungkinan ngimpor lan ngekspor dhaptar klien.

Alat penjadwal janjian online Squarespace ngidini sampeyan nyiyapake kasedhiyan tanggalan minangka jendhela wektu (contone, 10 am-1 pm) utawa minangka wektu wiwitan sing pas (kayata: 11:30, 12 pm, 2:30 pm, lsp). Sabanjure, sampeyan bisa nggawe macem-macem jinis janjian (kayata perawatan dokter hewan, dandan, latihan asu, kemah doggie, hotel ingon-ingon, lsp).

Kajaba nambahake Jadwal Squarespace menyang situs sampeyan, sampeyan uga bisa sync karo tanggalan liyane kayata Google Kalender, iCloud, lan Outlook Exchange. Kajaba iku, sampeyan bisa nggabungake karo aplikasi pihak katelu seneng Google Analytics, Xero, Stripe, lan PayPal.

Sayange, alat iki ora gratis. Ana telung rencana rega rencana:

  • berkembang ($ 14 saben wulan kanggo kontrak tahunan);
  • akeh ($ 23 saben wulan kanggo lengganan taunan); lan
  • Omah Daya ($ 45 saben wulan kanggo kontrak tahunan).

Ing sisih liyane, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka 14-day trial free kanggo nggoleki alat kasebut lan mutusake apa sampeyan bisa entuk bathi utawa ora.

Pop-Up Promosi

Pop-up promosi yaiku a fitur premium sing kalebu ing paket Bisnis lan paket Niaga. Iki minangka alat pemasaran sing kuat sing bisa digunakake ing macem-macem kahanan, kalebu:

  • Yen sampeyan pengin nuduhake karo pengunjung manawa sampeyan wis nerbitake postingan blog anyar utawa ngenalake produk anyar;
  • Nalika sampeyan pengin ngundang pengunjung supaya langganan buletin email;
  • Yen sampeyan kudu menehi komentar marang pengunjung sing kaca sing pengin dideleng kalebu konten sing diwatesi umur lan mesthine kudu negesake umur;
  • Yen sampeyan pengin nuduhake / ngelingake pengunjung bisa ndeleng situs web nganggo basa liyane.

Pengumuman Bar

Fitur premium iki ngidini sampeyan nampilake pesen unik ing garis gedhe ing sisih ndhuwur situs sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake kanggo ngandhani pengunjung yen sampeyan wis adol utawa dina pangopènan situs sing dijadwalake, ngumumake promosi, utawa supaya klien sampeyan saiki lan potensial ngerti sampeyan wis ngowahi jam kerja (kasedhiyan). Yen diaktifake, bilah pengumuman katon ing versi desktop lan seluler situs sampeyan lan katon ing kabeh kaca web kajaba sing kalebu ing sampul.

Fitur Blogging

Gampang banget nyiyapake lan miwiti blog nganggo Squarespace. Kanggo nggawe blog ing Squarespace (versi 7.0 utawa 7.1), cukup sampeyan:

Klik ing Kaca, banjur klik lambang + plus kanggo nambah kaca anyar ing pandhu arah utama, banjur pilih Blog.

blogging kothak

Fitur blog Squarespace kalebu:

  • Cithakan blog - Sampeyan bisa milih pilihan sing akeh banget template blog sing apik
  • Ngatur tata letak blog - Sampeyan bisa ngatur kiriman blog kanthi blok konten, kalebu teks, audio, video, lan liya-liyane.
  • Ndhukung markdown - Gunakake Blok Markdown kanggo nyipta kiriman nggunakake Markdown.
  • Ndhukung podcast - Lengkapi dhukungan podcasting nganggo Blok Audio lan opsi kirim blog sing nyiyapake sampeyan supaya sukses nganggo Apple Podcast lan liya-liyane host podcast.
  • Kiriman jadwal - Entri jadwal sing bakal diterbitake mbesuk.
  • Kategori & tag - Dhukungan tag lan kategori nyedhiyakake rong level organisasi.
  • Ndhukung macem-macem penulis - Nerbitake konten dening macem-macem penulis ing blog sampeyan.
  • Kampanye email - Sawise nerbitake postingan blog, sampeyan kanthi otomatis bisa ngowahi format postingan dadi draf kampanye email.

Rencana Penetapan Harga Squarespace

Rencana rega Squarespace cukup gampang lan gampang dingerteni. Tukang bangunan nawakake papat paket: rong situs web (Personal lan Bisnis) lan loro commerce (Perdagangan Dasar lan Dagang Lanjut).

Dadi, preduli sampeyan minangka freelancer, pamilik bisnis cilik, utawa manajer toko online, kemungkinan minangka salah sawijining rencana sing bakal nyedhiyakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo nggawe situs web profesional, ramah pangguna, lan visual sing apik.

Rencana Harga Squarespaceprice
Rencana gratis-salawas-lawaseOra Ana
Rencana situs web/
Rencana pribadi (jumlah kontributor winates)$ 12 / sasi
Rencana bisnis (paling populer)$ 18 / sasi
Rencana perdagangan/
Rencana perdagangan dhasar$ 26 / sasi
Rencana perdagangan canggih$ 40 / sasi

Rencana pribadi

Rencana Pribadi Squarespace cukup larang kanggo rencana dhasar ($ 12 saben sasi kanggo kontrak taunan). Nanging yen sampeyan njupuk menyang akun kabeh fitur kalebu, sampeyan bakal éling sing iku bener sugih lan worth saben dollar. Kelemahane sing paling penting yaiku kekurangan fungsi dagang lan Gmail profesional lan Google Akun ruang kerja.

Rencana Situs Web Pribadi dilengkapi:

  • Jeneng domain khusus gratis setaun (iki mung ditrapake kanggo langganan taunan);
  • Sertifikat SSL gratis;
  • Bandwidth lan ruang panyimpenan Unlimited;
  • Fitur SEO;
  • 2 kontributor (pamilik situs + 1 kontributor);
  • Optimisasi situs seluler
  • Metrik situs web dhasar (kunjungan, sumber lalu lintas, konten populer, lsp);
  • Ekstensi Squarespace (ekstensi pihak katelu kanggo manajemen situs web bisnis sing luwih apik);
  • Dhukungan pelanggan 24/7.

Rencana iki paling apik kanggo: individu lan klompok cilik wong sing tujuan utamane yaiku nggawe lan njaga kehadiran online dhasar kanthi nampilake karya, nulis postingan blog, lan nuduhake informasi sing penting.

Rencana Bisnis

Rencana Situs Web Bisnis minangka paket Squarespace sing paling akeh digunakake. Regane $ 18 saben sasi yen sampeyan tuku kontrak tahunan. Lengganan saben wulan rada larang: $ 26 saben wulan. Yen sampeyan pengin nyiyapake toko online cilik nanging ora butuh fitur bisnis canggih, rencana iki bisa uga cocog kanggo sampeyan.

Rencana Situs Web Bisnis kalebu kabeh ing Rencana Situs Web Pribadi plus:

  • Nomer kontributor tanpa wates;
  • Gmail profesional gratis lan Google Pangguna / kothak mlebu ruang kerja sajrone setaun;
  • Integrasi premium lan aplikasi sing bisa mbantu sampeyan ngembangake bisnis;
  • Kustomisasi situs web nganggo elemen CSS lan JavaScript;
  • Kode khusus (blok kode, injeksi kode, lan platform pangembang);
  • Analisis situs web canggih;
  • Akses lengkap menyang aplikasi Squarespace Video Studio;
  • Pop-up promosi lan spanduk;
  • Platform eCommerce sing terintegrasi kanthi lengkap;
  • Fees transaksi 3%;
  • Kemampuan kanggo adol produk tanpa wates, nawakake kertu hadiah digital, lan nampa sumbangan;
  • Nganti $ 100 Google Kredit iklan.

Rencana iki paling apik kanggo: toko online cilik duweke seniman sing adol kreasi lan band sing adol merchandise eksklusif.

Rencana Perdagangan Dasar

Sanajan jenenge, Rencana Perdagangan Dasar Squarespace kaya fitur sing apik. Kanggo $ 26 saben sasi kanthi istilah tahunan (utawa $ 35 saben wulan kanthi langganan saben wulan), sampeyan bakal entuk kabeh ing paket Bisnis plus:

  • Fees transaksi 0%;
  • Akun pelanggan kanggo mriksa kanthi cepet lan loyalitas pelanggan sing luwih apik;
  • Kaca checkout sing aman ing domain sampeyan;
  • Analitik eCommerce canggih (produk laris, tren penjualan, lsp);
  • Alat merchandising canggih;
  • Pengiriman lokal lan regional;
  • Katalog Produk Facebook sync (kemampuan kanggo menehi tag produk ing kiriman Instagram);
  • Kamungkinan kanggo adol wong nganggo aplikasi Squarespace sing kasedhiya kanggo piranti Android lan iOS (iki rampung karo aplikasi Squarespace Commerce nganti tanggal 27 September 2021, nanging aplikasi saiki wis diskon lan ora bisa diinstal maneh);
  • Label kasedhiyan winates.

Rencana iki paling apik kanggo: pengecer lan bisnis sing luwih cilik sing ora duwe kabutuhan pemasaran lan kapal sing kompleks (makaryakke lokal / regional).

Rencana Perdagangan Lanjut

Rencana Perdagangan Lanjut saka Squarespace dilengkapi alat adol lengkap, sing nerangake regane larang ($ 40 saben sasi kanggo lengganan tahunan utawa $ 54 saben wulan kanggo kontrak saben wulan). Paket commerce fantastis iki kalebu kabeh sing ana ing Dasar Perdagangan plus:

  • Pemulihan keranjang sing ditinggalake (mbantu sampeyan nambah dodolan);
  • Kamungkinan kanggo adol langganan saben minggu utawa saben wulan;
  • Perhitungan tarif nyata USPS, UPS, lan FedEx;
  • Diskon maju;
  • API Perdagangan (integrasi khusus kanggo sistem pihak katelu).

Rencana iki paling apik kanggo: toko online gedhe sing nampa lan ngolah pesenan akeh saben dina / mingguan lan bisnis sing pengin nambah pangsa pasar kanthi bantuan alat pemasaran sing kuat.

Kanggo sinau luwih lengkap babagan situs web lan rencana perdagangan Squarespace, waca Rencana Penetapan Harga Squarespace artikel.

Pitakonan Paling Sering

Apa Gratis Nggunakake Squarespace?

Ora, ora. Squarespace ora duwe rencana situs web sing gratis. Nanging, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka 14-day trial free Penawaran Squarespace (ora dibutuhake informasi kertu kredit) lan uji coba platform kasebut. Uji coba Squarespace apik banget amarga nyedhiyakake akses menyang fitur premium lan kabeh opsi kode khusus.

Yen sampeyan ngerti gawe situs web iki cocog kanggo sampeyan, sampeyan bisa tuku langganan saben wulan utawa saben taun lan nggawe online sing kuat kanggo sampeyan dhewe minangka ahli ing bidang utawa bisnis / organisasi sampeyan.

Pira Kayane Nggabungake Squarespace?

Squarespace iku rencana situs web paling dhasar lan paling murah yoiku Rencana Situs Web Pribadi. Regane $ 12 saben sasi yen sampeyan tuku langganan taunan. Yen setaun dawa banget dadi komitmen kanggo sampeyan, Rencana Situs Web Pribadi saben wulan bisa uga cocog kanggo sampeyan. Regane $ 16 sasi.

Nanging, kudu dielingi manawa rencana iki ora dilengkapi fungsi eCommerce lan alat pemasaran. Yen sampeyan pengin nggawe situs toko online, sampeyan kudu nimbang Rencana Bisnis utawa salah siji saka rong paket Niaga.

Apa Sampeyan Bisa Nganyarke Squarespace kapan wae?

Pancen! Squarespace ngidini sampeyan ngalih menyang rencana rega sing luwih dhuwur yen sampeyan pengin langsung ing manajer situs web sampeyan. Sampeyan uga bisa nyuda rencana situs web, sing pancen trep banget.

Gumantung saka pira biaya rencana anyar sampeyan, Squarespace bakal menehi sampeyan jumlah prorated utawa ngirim pengembalian dana kanthi prorat. Saliyane ngganti rencana situs web, sampeyan uga bisa ngganti siklus tagihan (saka taunan dadi saben wulan utawa kosok baline).

Apa Sampeyan Bisa Nduwe Loro Situs Web ing Squarespace?

Ya; Squarespace ngidini para pangguna nggawe lan ngatur macem-macem situs web saka siji akun. Nanging, tukang situs web ora nawakake diskon utawa rencana multi-situs, tegese sampeyan kudu mbayar saben situs web kanthi kapisah. Sing apik, sampeyan bisa milih macem-macem rencana lan siklus tagihan kanggo saben situs sampeyan.

Apa Wix utawa Squarespace luwih apik kanggo Artis?

Iki angel banget amarga kaloro pembangun situs web duwe template situs web sing apik, dirancang kanthi profesional. Nanging, editor situs Wix luwih gampang digunakake lan nampilake fungsi otomatis, sing nggawe perkara luwih trep, utamane kanggo para pamula. Bukak ing kene kanggo maca perbandingan rinci babagan Squarespace vs Wix.

Apa gunane nggunakake Squarespace?

Ya, Squarespace nawakake fungsi blogging sing luwih apik, template sing luwih apik, lan dhukungan sing luwih apik tinimbang umume pesaing. Ora, ora luwih becik nggunakake Squarespace yen sampeyan golek alat gawe situs web gratis. Yen ngono, telusuri sawetara alternatif Squarespace paling apik saiki.

Review Squarespace 2022: Ringkesan

review kothak

Pembangun situs web Squarespace yaiku platform sing dilengkapi fitur kanthi template situs web sing apik.

Yen sampeyan ora bisa ngerteni editor situs sing rumit sing ora perlu, navigasi level loro, lan ora ana fitur riwayat versi, sampeyan bakal nyedhiyakake kabeh alat blogging, SEO, pemasaran, lan eCommerce sing dibutuhake. nggawe situs web sing nggumunke lan pengalaman pangguna ing situs sing ora iso lali.

Lan sapa ngerti, bisa uga pikirane ing balik Squarespace bakal ngrungokake pangguna lan ngenalake suwe-suwe fungsi autosave.

DEAL

Gunakake kode kupon PARTNER10 & entuk DISKON 10%.

Saka $ 14 saben wulan

Pangguna Anggota

Tresna SquareSpace!!!

dirating 5 metu saka 5
Muga 29, 2022

Aku seneng karo Squarespace amarga aku ora nate ngalami dina nalika situs web saya mudhun utawa alon. Yen sampeyan nggawe situs web kanthi nggunakake dhewe WordPress, kemungkinan ana bakal dina nalika iku break. Iku arang banget karo situs sing dibangun nggunakake alat kaya Squarespace.

Avatar kanggo NYC Ben
NYC Ben

Paling apik kanggo pemula kaya aku

dirating 4 metu saka 5
April 14, 2022

Aku nyadari yen alat iki dibangun utamane kanggo pamula lan pamilik bisnis sing pengin nggawe situs web kanthi cepet dhewe. Nanging aku pengin duwe sawetara kabisan sing luwih maju. Saiki, sing paling sampeyan bisa nindakake yaiku ngatur template. Nanging aku seneng kasunyatan sing gampang digunakake lan fitur manajemen konten pancen prasaja.

Avatar kanggo Pedro E
Pedro E

Absolute BEST

dirating 4 metu saka 5
Maret 10, 2022

Squarespace minangka salah sawijining tukang situs web sing paling apik kanggo pamula. Wis Welasan Cithakan ayu. Cithakan kasebut pancen gampang digunakake lan katon profesional. Nanging masalahku yaiku kabeh padha duwe rasa sing padha. Dheweke mesthi katon beda nanging ora akeh. Sakabèhé, Squarespace minangka papan sing apik kanggo miwiti situs web pisanan sampeyan. Sampeyan bisa nindakake ing kurang saka jam.

Avatar kanggo Stefani
Stefani

Cithakan sing nggumunake, lan gampang banget…

dirating 5 metu saka 5
Februari 6, 2022

SQP tresna! Cithakan kasebut kabeh modern lan nggumunake lan total butuh kurang saka jam kanggo mbukak situs webku. Mung negatif aku guess iku ora free 🙂

Avatar kanggo Sergei
Sergei

Kirim Review

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.