Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Carane ngerti yen gratis WordPress Plugin pantes Gunakake

ditulis dening

Miwiti a WordPress situs web ora angel diwarisake. Nanging, ana akeh babagan WordPress manawa akeh pamilik situs web ora bakal ngerteni nganti wis suwe digunakake. Paling ora, kepiye cara kerja kanggo kula.

Nalika nyiyapake mbangun situs web ing sistem manajemen konten (CMS) sing paling populer, fleksibel, lan gampang digunakake ing donya, sampeyan kudu miwiti ide. Saka kono ana prekara kayata:

Ringkesane, iki mung kabeh butuh layang situs web sing apik. Nanging, minangka WordPress pamilik situs web, sampeyan kudu nambah dhasar situs kanthi umum desain karo a WordPress tema, lan ngleksanakake fungsi sing ditambahake karo WordPress plugins.

Lan kadang iki tegese nggunakake tema lan plugin gratis kasedhiya WordPress kedhaftar

Nanging gratis WordPress plugins regane digunakake?

Dina iki aku bakal menehi ringkesan babagan apa a WordPress plugin kasebut, ing ngendi bisa nemokake dheweke kanggo situs web sampeyan, lan kepiye cara ngerti yen plugin gratis kudu digunakake.

Apa a WordPress Plugin?

miturut WordPress Codex, plugin nawakake situs web sing biasane duwe fungsi khusus sing luwih entheng lan fleksibel kanggo nyukupi kabutuhan individu pamilik situs web.

WordPress Plugin minangka piranti lunak kanthi fungsi khusus sing ngaktifake fitur anyar ing situs web sampeyan utawa nggawe situs web sampeyan nindakake fungsi tartamtu (kayata nambah formulir kontak utawa blokir spam).

WordPress plugins ditulis nganggo basa program PHP lan nggabungake kanthi lancar dadi inti WordPress. Apa maneh, nggawe pamilik situs web kabeh level kanggo nambah fitur menyang situs web tanpa kudu ngerti kodhe komplek.

free WordPress Plugin - WordPress Repository
Dolan maring WordPress Repository lan golek ton plugin gratis.

Ana ewonan ewu WordPress plugins kasedhiya ing resmi WordPress Repository. Nyatane, kaya saiki, ana uga 51,090 free WordPress plugin milih. Saiki mesthi wae ora bakal mbutuhake plugin ing situs web sampeyan.

Iki amarga akeh plugin sing nawakake fitur sing padha. Pramila sampeyan kudu nindakake riset lan milih sing paling apik kanggo kabutuhan tartamtu.

Where Golek WordPress Plugins

Kejabi WordPress Repositasi, akeh pihak katelu pasar nawarake plugin gratis lan premium WordPress pangguna. Mulane, ngluncurake ewonan pilihan lan nggawe keputusan angel.

Pawarta sing apik, nanging ana akeh kualitas gratis WordPress plugin kanggo milih saka investasi ing plugin premium ora mung siji-sijine pilihan. Nyatane, sawetara plugins gratis sing ana adoh ngluwihi pesaing premium sing ngidini sampeyan nggunakake dhuwit ing panggon liya.

Nanging ing endi papan sing paling apik kanggo nggoleki gratis WordPress plugin?

Ya, wangsulan kasebut ora gampang. Dene WordPress Repository duwe akeh pilihan kanggo sampeyan, ana uga perusahaan lan pihak katelu sing luar biasa sing nyedhiyakake kualitas premium WordPress plugins kanggo pemilik situs web, gratis.

Pramila, tinimbang dhaptar saben papan sampeyan bisa nemokake gratis WordPress plugin, aku arep nuduhake sampeyan sawetara tips kanggo ngerti kapan bakal maju lan nginstal gratis WordPress plugin ing situs web sampeyan, lan kapan kudu ngati-ati - ora ana sing nggawa.

Tips Milih Gratis WordPress plugin

1. Yen Saka Repositisi .. Apik

free WordPress Plugin - WordPress Tuladha Plugin Tuladha
Ana plugin gratis kanggo saben desain lan fungsi sing dibutuhake; sampeyan mung kudu nggoleki.

Oalah, aku ngerti aku wis ujar manawa ana sawetara perusahaan pihak katelu lan pangembang plugin sing ana ing kana sing menehi plugin gratis kanthi kualitas kanggo pemilik situs web. Lan, aku isih ngadeg ing babagan kasebut.

Nanging, yen sampeyan pengin nggawe manawa plugin gratis pancen apik, mula dakpilih resmi WordPress Repository. Direktori plugin ing WordPress.org ora ngidini mung gratis WordPress plugin kanggo didhaptar ana.

Nyatane, dheweke duwe proses skrining sing ketat banget kanggo dirancang kanggo nglindhungi para pamilik situs web saka plugin sing ngalami kembung, kode sing kurang apik, lan plugin sing gampang ngrusak ing situs web.

2. Mesthekake Kualitas Kode

free WordPress Plugin - Kode Resik
WPMU DEV minangka sumber sing bisa dipercaya WordPress isi lan plugins.

Iki bisa dadi tantangan yen sampeyan arep nggunakake plugin sing ana saka sumber liyane WordPress direktori plugin. Iki amarga sapa wae sing bisa njaluk plugin yaiku "coded", "gratis kembung", lan "dipercaya".

Nanging sing bener, ana macem-macem plugin gratis sing ana ing kode pangembang plugin sing ora pengalaman. Apa luwih ala, ana sawetara sing ana tujuane kanggo mbabarake situs web sampeyan menyang peretas lan malware, nggawe situs web kanthi risik.

Salah sawijining cara paling apik kanggo mesthekake plugin gratis sing aman yaiku nggunakake riset pangembang plugin. Yen pangembang duwe ngarsane padhet ing WordPress komunitas, mbukak kondhang WordPress situs web, wis pirang-pirang taun pengalaman pangembangan plugin, lan duwe bukti sosial saka pangguna sing wis ana, mula bisa uga digunakake kanthi aman.

3. mriksa ing Stats

free WordPress Plugin - Stats Jetpack
Plugin Jetpack sing populer (lan gratis) duwe 3 yuta pangguna aktif.

Ana sawetara statistik sing bisa dipriksa nalika milih gratis WordPress plugin kanggo situs web sampeyan:

  • Dianyari pungkasan. Priksa manawa plugin kasebut wis nganyari sajrone 6 wulan kepungkur. Plugin sing suwe ora ana kewan omo sing bisa nggawe situs sampeyan rawan. Kajaba iku, update menyang WordPress versi bisa uga ora bisa digunakake karo plugin kuna.
  • Pusat Aktif. Sing luwih akeh nggunakake plugin, mula saya nyebabake masalah. Tuladhane,
    Yoast wis luwih saka 3 yuta masang.
  • WordPress Versi. Kaya milih plugin paling anyar, penting plugin bisa digunakake kanthi versi paling anyar sing dianyari WordPress.
  • Rating. Bukti sosial bisa (lan bisa uga) pengaruhe pilihan plugin sampeyan.
free WordPress Plugin - Stats Jetpack - Rating
Rating kudu dipikirake nalika milih plugin gratis.

4. Goleki Dhukungan

free WordPress Plugins - Forum Dhukungan Jetpack
Forum dhukungan Jetpack mesthi rame karo kegiyatan.

Siji bab sing ora mesthi diwenehake plugin gratis yaiku dhukungan. Sawise kabeh, yen sampeyan ora mbayar plugin, ora ana kewajiban pangembang kanggo menehi dhukungan. Nanging, iki ora ateges dhukungan ora perlu. Yen sampeyan duwe masalah karo plugin sampeyan, luwih becik ngerti manawa ana wong sing bakal nulungi.

Plugin kualitas bermutu bakal ana sawetara dhukungan. Biasane, plugin gratis duwe forum dhukungan. Nanging, ana pangembang plugin sing bakal mbantu sampeyan langsung. Kajaba iku, sawetara perusahaan pihak katelu duwe tim dhukungan kanggo mbantu sampeyan, sanajan nganggo plugin gratis.

5. Kecepatan Situs Tes

free WordPress Plugins - Monitor Query
Gunakake plugin Query Monitor kanggo ngukur efek plugin gratis ing situs web sampeyan.

Kanggo mesthekake yen plugin gratis sing sampeyan gunakake ing situs web sampeyan pancen entheng, penting sampeyan ngukur kacepetan situs sampeyan lan kinerja sadurunge lan sawise lan nginstal. Ing ngisor iki sawetara cara sing bisa ditindakake:

final Pikiran

Pungkasane, ora ana sebab kenapa sampeyan ora nggunakake plugin gratis WordPress situs web. Dadi akeh sing bisa dipercaya ing kono nyedhiyakake fitur sing cukup sing sampeyan ora kudu nglampahi dhuwit kanthi hard ing plugin premium "mung amarga".

Mangkene, ana pancegahan sing kudu sampeyan tindakake nalika nginstal plugin gratis ing situs web sampeyan. Utamane yen ora saka dipercaya WordPress Repositasi. Lan saiki, plugins sing wis suwe ora didhukung kudu digunakake kanthi ati-ati.

Ing kabeh, yen sampeyan ngrungokake saran lan nindakake riset, sampeyan bakal nemokake dhewe kanthi gratis kualitas gratis WordPress plugin sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Apa pengalaman sampeyan nggunakake gratis WordPress plugins? Apa aku ngiwa tip penting kanggo mutusake apa plugin gratis kanggo nggunakake utawa ora? Aku seneng ngrungokake kabeh babagan komentar ing ngisor iki!

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.