pCloud vs Sync (Bandhingan Cloud Storage)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

pCloud lan Sync loro-lorone panyedhiya enkripsi nol kawruh (enkripsi end-to-end) sing apik banget, fitur sing ora bakal sampeyan temokake. Google Drive lan Dropbox. Nanging kepiye carane loro panyedhiya panyimpenan maya iki saling nglawan? Sing iki pCloud vs Sync.com comparison Yahoo kanggo mangerteni.

Simpenan awan wis ngowahi cara jagad njupuk data. Iki dijupuk minangka metode utama panyimpenan data - lali karo kamar sing diisi lemari file, dina iki informasi bakal disimpen, adoh lan aman, ing awan.

Ning kene pCloud vs Sync.com comparison, loro panyedhiya panyimpenan maya sing paling privasi- lan keamanan dadi kepala.

fiturpCloudSync.com
pcloud logosync.com logo
SummarySampeyan ora bakal kuciwa karo salah siji - amarga loro-lorone pCloud lan Sync.com minangka panyedhiya panyimpenan maya sing apik banget. Ing istilah sakabèhé fitur, rega lan gampang digunakake, pCloud metu minangka juara. Nanging, nalika nerangake keamanan, Sync.com iku luwih apik amarga enkripsi nul-kawruh teka klebu free , karo pCloud sampeyan kudu mbayar ekstra kanggo iku.
situswww.pcloudsituswww.sync.com
priceSaka $ 47.88 / taun (utawa $ 175 kanggo urip!)Saka $ 8 saben wulan
Enkripsi pengetahuan ZeroAddon mbayar (pCloud Crypto)Klebu kanggo gratis
Panyimpen gratisPanyimpenan gratis 10GBPanyimpenan gratis 5GB (nanging sampeyan bisa entuk nganti 25GB kanthi ngrujuk kulawarga & kanca
MoreOra tundhuk Undhang-undhang Patriot AS. Jaminan dhuwit bali 30 dina. Agung syncing, enggo bareng lan file retrieving opsi. Bandwidth tanpa wates.Amazing syncing solusi. kacepetan transfer Unlimited. Ukuran file tanpa wates. Rencana urip. Jaminan dhuwit bali 30 dina.
Ease🥇⭐⭐⭐⭐
keamanan⭐⭐⭐⭐🥇
Value for Money🥇⭐⭐⭐⭐
Dolan maring pCloudsitusDolan maring Sync.com

Dina iki, wong gumantung panyimpenan maya kanggo nyimpen data, apa iku gambar, dokumen penting, utawa file kerja. Ing ndhuwur iku, wong looking for panyimpenan awan terjangkau iku dipercaya lan gampang digunakake.

Sing disenengi para pemain panyimpenan maya pCloud lan Sync.com teka menyang muter.

pCloud minangka solusi panyimpenan awan sing komprehensif lan gampang digunakake sing nyukupi kabutuhan individu lan bisnis. Tim mburi pCloud pracaya sing paling layanan panyimpenan maya banget technical kanggo pangguna rata-rata lan mulane fokus ing pangguna-loropaken. Lan nalika rencana gratis kayane diwatesi, mesthine ana akeh regane yen sampeyan nandur modal ing rencana premium seumur hidup.

Ing sisih liyane, Sync.com minangka solusi panyimpenan maya freemium sing tujuane ngutamakake privasi pangguna kanthi enkripsi end-to-end. Nerangake karo tingkat leveled, lengkap karo ruang panyimpenan tambahan, uga kemampuan kanggo nyimpen, nuduhake lan ngakses file saka ngendi wae. Lan yen sampeyan nemoni masalah karo panyimpenan awan, Sync.com menehi prioritas ing-house support kanggo mbantu karo apa wae sing perlu.

Mesthi wae, iki ora cukup informasi kanggo sampeyan njupuk keputusan babagan panyimpenan cloud. Mula dina iki, kita bakal luwih tliti pCloud vs Sync.com lan ndeleng apa solusi saben.

Dadi, ayo miwiti!

1. Rencana Harga

Kaya apa wae ing urip, rega mesthi dadi faktor nalika nggawe keputusan babagan layanan sing pengin digunakake. Dadi, ayo dipikirake carane loro-lorone pCloud lan Sync.com cocog munggah.

pCloud

pCloud nerangake karo dhisikan Panyimpenan gratis 10GB papan kanggo sapa wae sing mlebu. Kajaba iku, pCloud nerangake karo kauntungan saka mbayar kanggo rencana premium ing basis saben sasi. Yen sampeyan mung butuh panyimpenan awan sing sithik lan bisa mbayar kanggo kabeh taun ngarep, pCloud bakal biaya sampeyan $ 47.88 / taun kanggo 500GB saka panyimpenan.

pcloud reregan
Rencana Gratis

 

  • 10 GB Storage
Selawase GRATIS
Rencana Premium

 

  • 500 GB Storage
Rencana Premium Plus

 

  • 2 Panyimpenan TB
Rencana Bisnis

 

  • 1 Panyimpenan TB saben pangguna
Rencana Kulawarga

 

  • 2 Panyimpenan TB (nganti 5 pangguna)
Rencana seumur hidup: $ 500 (pambayaran sapisan)

Lan yen sampeyan butuh sethithik, sampeyan bisa mlaku 2TB saka panyimpenan kanggo a cukup $ 95.88 / taun. Elinga yen pCloud uga dilengkapi karo rencana kulawarga lan bisnis sing ngidini sampeyan nuduhake lan kolaborasi karo sawetara pangguna.

Best kabeh, Nanging, punika pCloud's rencana umur, sing pancen apik kanggo sing tresna perusahaan lan pengin nggunakake layanan simpenan. Entuk papan panyimpenan umur 500GB kanggo a pembayaran siji $ 175 utawa 2TB ruang simpanan umur kanggo a pembayaran siji $ 350.

Sync.com

Ing sisih liyane, Sync.com ora nawakake pilihan pembayaran saben wulan. Lan ora kaya pCloud, sapa wae sing mlebu nggunakake Sync.com kanggo free mung nampa 5GB papan panyimpenan.

sync.com reregan
Rencana Gratis Pribadi

 

  • 5 GB Storage
  • Transfer 5 GB
Selawase GRATIS
Rencana Mini Pribadi

 

  • 200 GB Storage
  • Transfer 200 GB
$ 5 / sasi ($ 60 tagihan saben taun)
Rencana Dhasar Pro Solo

 

  • 2 Panyimpenan TB
  • Transfer Unlimited
$ 8 / sasi ($ 96 tagihan saben taun)
Rencana Standar Pro Solo

 

  • 3 Panyimpenan TB
  • Transfer Unlimited
$ 10 / sasi ($ 120 tagihan saben taun)
Rencana Pro Solo Plus

 

  • 4 Panyimpenan TB
  • Transfer Unlimited
$ 15 / sasi ($ 180 tagihan saben taun)
Rencana Standar Pro Teams

 

  • 1 Panyimpenan TB saben pangguna
  • Transfer Unlimited
$ 5 / sasi ($ 60 tagihan saben taun)
Rencana Pro Teams Plus

 

  • 4 Panyimpenan TB saben pangguna
  • Transfer Unlimited
$ 8 / sasi ($ 96 tagihan saben taun)
Rencana Lanjut Tim Pro

 

  • 10 Panyimpenan TB saben pangguna
  • Transfer Unlimited
$ 15 / sasi ($ 180 tagihan saben taun)

Sing ngomong, ora ana kertu kredit sing dibutuhake, sampeyan bisa entuk nganti 25GB tambahan gratis papan karo referral kanca, lan sampeyan entuk fitur gedhe sing padha Sync.com nawakake pangguna premium. Kanggo sing mbutuhake papan panyimpenan luwih akeh, sampeyan bisa entuk 2TB, 3TB, utawa malah 4TB papan kanggo $ 8 / $ 10 / $ 15 saben wulan, masing-masing, tagihan saben taun.

Ner Pemenang: pCloud

loro-lorone pCloud lan Sync.com nawakake papan panyimpenan maya kanthi rega kompetitif. Sing ngandika, pCloud nawakake papan liyane free wis pilihan pembayaran saben wulan, lan dilengkapi karo pilihan mbayar ragad siji-wektu (sing enak!) kanggo akses umur kanggo ruangan panyimpenan.

2. fitur

Solusi ruang panyimpenan dilengkapi macem-macem fitur sing nggawe nyimpen lan ngakses file gampang, masalah privasi dadi masalah, lan liya-liyane. Pramila ndeleng kanthi tliti layanan sing sampeyan pilih lan mbandhingake karo kabutuhan sampeyan penting banget.

pCloud

kanthi pCloud, sampeyan duwe opsi enggo bareng kaping pirang-pirang kasedhiya langsung saka gampang kanggo nggunakake pCloud antarmuka. Sampeyan bisa nuduhake lan kolaborasi karo sing nggunakake pCloud utawa ora, pilihan iku sampeyan.

pcloud antarmuka

Kajaba iku, sampeyan duwe pilihan kanggo:

  • Ngontrol tingkat akses, kalebu ijin "Deleng" lan "Sunting"
  • Ngatur file sing dituduhake saka pCloud Pandu, pCloud kanggo Mobile, utawa platform web
  • Nuduhake file gedhe karo kanca lan kulawarga kanthi ngirim gampang kanggo nggunakake "Download" pranala liwat email
  • Setel tanggal kadaluwarsa utawa link download proteksi sandi kanggo keamanan tambahan
  • Gunakake pCloud akun minangka layanan hosting kanggo nggawe situs web HTML, nampilake gambar, utawa enggo bareng file karo wong liya

Sawise sampeyan ngunggah file menyang pCloud, data bakal sync ing kabeh jinis piranti lan liwat pCloud aplikasi web. Ana uga tambahan file syncpilihan kronisasi sing bakal ngidini sampeyan nyambungake file lokal ing komputer karo pCloud nyopir. Sampeyan malah bisa gawe serep kabeh piranti seluler foto lan video kanthi klik siji.

Sync.com

kanthi Sync.com, sampeyan bisa nggunakake Windows, Mac, iPhone, iPad, Android, lan app web kanggo ngakses file saka ngendi wae kapan wae. Lan matur nuwun kanggo otomatis syncIng, ngakses data ing macem-macem piranti yaiku cinch.

sync enggo bareng lan kolaborasi

tambahan, Sync.com ngidini kanggo transfer saham tanpa watesans, nuduhake lan kolaborasi karo wong liya, malah ngidini sampeyan arsip file sing disimpen ing awan, supaya sampeyan bisa mbebasake ruang ing komputer lan piranti. Ora duwe akses internet? Ora apa-apa, karo Sync.com sampeyan bisa ngakses file ing offline banget.

Ner Pemenang: pCloud

maneh, pCloud nyurung ngarep thanks kanggo bab cilik kaya kadaluwarsa link lan pangayoman sandi, kemampuan kanggo nggunakake pCloud minangka inang, lan macem-macem opsi enggo bareng kasedhiya. Sing ngandika, Sync.com ora duwe dhewe lan cukup dibandhingake nalika nerangake fitur utama kaya enggo bareng lan synckronisasi.

3. keamanan

Babagan pungkasan sing pengin sampeyan kuwatir nalika nyimpen file penting ing awan yaiku keamanan lan privasi. Kanthi ngandika, ayo kang ndeleng apa iki pCloud vs Sync.com showdown mbukak babagan keamanan.

pCloud

pCloud Efesus Enkripsi TLS / SSL kanggo njamin keamanan file sampeyan. Ing tembung liyane, data sampeyan direksa nalika ditransfer saka piranti menyang pCloud server, tegese ora ana sing bisa nyegat data kapan wae. Kajaba iku, file sampeyan disimpen ing 3 lokasi server, yen ana server nabrak.

kanthi pCloud, awakmu file didhelikake ing sisih klien, tegese ora ana wong liya kajaba sampeyan bakal duwe kunci kanggo dekripsi file. Lan ora kaya solusi panyimpenan awan liyane, pCloud iku salah siji sing pisanan kanggo kurban loro folder sing ndhelik lan uga ora ndhelik ing akun sing padha.

pcloud Crypto

Iki menehi kebebasan kanggo mutusake file apa sing bakal dienkripsi lan dikunci, lan file sing bakal disimpen ing negara asale lan nggunakake operasi file. Lan sing paling apik babagan kabeh yaiku grapyak pangguna banget kanggo encrypt lan ngamanake file sampeyan.

Kekurangan sing mung kanggo kabeh iki yaiku sampeyan kudu mbayar tambahan. Nyatane, pCloud Crypto bakal biaya tambahan $ 47.88 / taun (utawa $ 125 kanggo urip) kanggo enkripsi klien sisih, privasi nol, lan perlindungan multi lapisan.

Nalika nerangake kepatuhan GDPR, pCloud Nawakake:

  • Kabar wektu nyata ing kasus pelanggaran keamanan
  • Konfirmasi babagan cara informasi pribadhi bakal diproses lan ngapa
  • Hak kanggo mbusak kabeh informasi pribadi saka layanan sawayah-wayah

Sync.com

Kaya pCloud, Sync.com nawakake enkripsi ilmu nol. Nanging, fitur iki gratis lan bagean saka sembarang Sync.com rencana. Ing tembung liyane, sampeyan ora kudu mbayar kanggo keamanan tambahan. Iki kabeh bagean saka carane Sync.com njupuk privasi lan keamanan pangguna kanthi serius.

sync.com keamanan

Uga dilengkapi fitur keamanan kayata:

  • HIPAA, GDPR, lan Kepatuhan PIPEDA
  • Konfirmasi faktor 2
  • Lockout piranti sing adoh
  • Perlindhungan sandhi ing tautan
  • Watesan download
  • Mbaleni akun maneh (serep mulihake)

Ner Pemenang: Sync.com

Sync.com metu minangka pemenang sing jelas ing babak iki amarga ora ngisi kanggo ngukur keamanan ditambahaké kaya pCloud. Lan kanggo ndhuwur iku, wis bukti asli 2-faktor, ora kaya pCloud, sing njamin file sampeyan luwih aman sawayah-wayah.

4. Pros lan Cons

Punika dipikir ing loro pCloud lan Sync.comPros lan cons, supaya sampeyan nggawe keputusan sing paling apik kanggo kabutuhan panyimpenan maya.

pCloud Pros

  • Gampang kanggo nggunakake antarmuka
  • Nyokong (telpon, email, lan tiket) ing 4 basa - Inggris, Prancis, Jerman, lan Turki
  • Rencana akses umur
  • Jumlah papan panyimpenan gratis
  • Pilihan file sing ndhelik lan ora ndhelik
  • Download gampang lan upload fitur link
  • Pilihan pambayaran saben wulan

pCloud cons

  • pCloud Crypto yaiku addon sing mbayar (kanggo enkripsi sisih klien, privasi nol lan kawruh, lan perlindungan multi-lapisan)

Sync.com Pros

  • Enkripsi sisih sisi klien, privasi nol, lan perlindungan multi-lapisan, ditambah autentikasi faktor 2
  • Ora watesan transfer file
  • Pilih syncpilihan hing
  • Arsip file ing awan kanggo mbebasake ruang ing piranti
  • Multiple aplikasi kanggo ngakses file ing ngendi wae

Sync.com cons

  • Enkripsi otomatis bisa alon-alon proses ndeleng
  • Ora pilihan pembayaran saben wulan
  • Panyimpenan gratis winates
 

Ner Pemenang: pCloud

pCloud maneh squeezes liwat Sync.com ing kompetisi pro lan cons. Sanajan loro solusi panyimpenan awan nawakake akeh fitur sing apik, pCloudPros ngluwihi siji con.

Pitakonan Paling Sering

apa sing pCloud.com lan Sync.com?

pCloud lan Sync iku loro panyedhiya panyimpenan maya banget dirancang karo privasi ing pikiran. Dheweke nawakake enkripsi nol-kawruh, tegese ora bisa maca file sampeyan (ora kaya Dropbox lan Google Drive).

Endi sing luwih apik, pCloud or Sync.com?

Loro-lorone panyedhiya gedhe, pCloud mung luwih apik. Luwih gampang digunakake lan dilengkapi rencana seumur hidup sing inovatif. Nanging nalika nerangake keamanan Sync.com luwih maju, amarga enkripsi tanpa kawruh (enkripsi end-to-end) minangka standar, nanging kanthi pCloud, iku tambahan mbayar.

Do pCloud lan Sync teka karo panyimpenan gratis?

pCloud menehi 10GB panyimpenan maya gratis. Sync.com mung menehi panyimpenan gratis 5GB (nanging sampeyan bisa entuk nganti 25GB kanthi ngrujuk kulawarga lan kanca).

pCloud vs Sync.com: Ringkesan

Sampeyan bisa uga wis nate krungu wong ngomong babagan "awan" bubar. Nyatane, sampeyan bisa uga malah nuduhake awan kasebut lan bisa uga nggunakake sawetara cara saiki (Tuladhane Google drive). Ngandika, pangerten sampeyan babagan maya panyimpenan bisa uga minimal, sanajan sampeyan nggunakake ing saben dinten.

Ing istilah teknis, maya panyimpenan iku jaringan pusat data sing nyimpen data kanggo sampeyan. Sampeyan ora bisa ndemek hardware sing nyimpen data kanggo sampeyan, nanging sampeyan bisa ngakses liwat internet sawayah-wayah lan saka piranti apa wae. Ing istilah sing luwih gampang, panyimpenan maya minangka cara liya kanggo nyimpen data sing akeh tanpa kudu ngisi flash drive lan kuwatir yen bakal ilang.

Milih solusi panyimpenan maya sing pas kanggo kabutuhan pribadi utawa bisnis mbutuhake riset sithik. Lan bakal gumantung marang kabutuhan individu apa layanan kaya pCloud or Sync.com bakal dadi solusi paling apik kanggo sampeyan.

Yen keamanan lan privasi dadi perhatian utama sampeyan Sync.com paling apik kanggo sampeyan, amarga enkripsi pengetahuan nol lan ora kena ing Undhang-undhang Patriot AS.

Sing ngomong, pCloud nerangake karo keuntungan rada luwih saka saingan Sync.com. Thanks kanggo fitur kaya pilihan pembayaran saben wulan, rencana umur, enkripsi file pilihan, dhukungan loman, lan panyimpenan gratis 10GB kanggo kabeh pangguna, pCloud bakal duwe apa sing perlu kanggo nyimpen file penting sampeyan kanthi aman ing méga tanpa sumelang. Dadi, kenapa ora nyoba saiki?

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.