pCloud Review (Panyimpenan Cloud Aman Paling Apik karo Rencana Seumur Hidup)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

iDrive, OneDrive, Lan Dropbox iku asu ndhuwur ing pasar panyimpenan maya, nanging saka apa pCloud's kurban, iku cetha pengin Piece saka tumindak layanan maya. pCloud nawakake enkripsi sisih klien paling dhuwur. Regane pancen kompetitif, amarga langganan umure kasedhiya.

Saka $ 1.67 saben wulan

Entuk panyimpenan awan 65TB 2% OFF

Dadi nimbang-nimbang pro lan kontra kasebut, jelajah pCloud'S fitur layanan panyimpenan maya, lan mriksa metu plans reregan ing iki pCloud review.

pCloud Ringkesan Review (TL; DR)
Rating
dirating 3.8 metu saka 5
Rega saka
Saka $ 1.67 saben wulan
Cloud Storage
10 GB - 10 TB (10 GB panyimpenan gratis)
Jurisdiction
Swiss
enkripsi
TLS / SSL. AES-256. Enkripsi end-to-end kasedhiya. Otentikasi rong faktor
E2EE
Ya Enkripsi end-to-end (E2EE)
Dhukungan pelanggan
Dhukungan telpon lan email
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Platform sing Didhukung
Windows, Mac, Linux, iOS, Android
fitur
Rencana urip sing murah. File mundur / mulihake nganti 365 dina. Kabijakan privasi sing adhedhasar Swiss sing ketat. pCloud Crypto addon
Deal Saiki
Entuk panyimpenan awan 65TB 2% OFF

Untung lan rugine

pCloud Pros

  • Panyedhiya panyimpenan maya sing regane apik (rencana umur mung $ 175).
  • Panyimpenan gratis 10GB (akun gratis gratis).
  • Kunci enkripsi AES minangka standar.
  • Riwayat file 30 dina - pCloud Mundurake file sing wis dibusak lan file penting.
  • Solusi panyimpenan cloud sing ramah pangguna.
  • File cepet synchronisasi (malah kanggo file gedhe).
  • Pamuter semat kanggo muter file media.
  • pCloud serep menehi serep maya aman kanggo PC lan Mac.
  • Versi file, mulihake file sing wis dibusak (file "mundur maneh", lan enggo bareng file folder.

pCloud cons

  • Enkripsi sisih klien lan riwayat file setaun biaya ekstra (nol enkripsi pengetahuan pCloud folder Crypto).
DEAL

Entuk panyimpenan awan 65TB 2% OFF

Saka $ 1.67 saben wulan

Ease saka nggunakake

Ana akeh layanan panyimpenan virtual ing kana, lan mayoritas kita mung golek sing gampang digunakake.

Mlebu menyang pCloud iku istiméwa langsung, lan ora ana formulir sing angel diisi - Aku mung ngetik alamat email lan nggawe sandhi.

Sanalika aku dikirimi email kanggo verifikasi akun kasebut. Utawa, sampeyan bisa ndhaptar nggunakake Facebook, Google, utawa akun Apple. 

pcloud review

Sawise mlebu, pCloud njaluk sampeyan ngundhuh pCloud Drive ing desktop. Apa sampeyan nggunakake laptop, desktop, telpon utawa tablet, pCloud Drive menehi akses menyang file ing ngendi wae, thanks kanggo file cepet synckronisasi.

Kabeh sing perlu dilakoni kanggo nggawe Piandel kelakon nginstal pCloud nyopir. Banjur mlebu nganggo rincian login sing padha ing kabeh piranti sampeyan.

pCloud aplikasi

Ana telu pCloud app kasedhiya; web, seluler, lan desktop.

web  

pCloud kanggo web bisa diakses liwat browser ing OS apa wae. Kanthi antarmuka web, sampeyan bisa pratinjau, ngunggah, lan ndownload file. 

Nuduhake file rampung kanthi ngeklik tombol. Sampeyan bisa browsing file lan folder utawa nyeret lan nyelehake menyang Manager Upload kanggo nransfer. Sampeyan uga bisa nyeret file metu saka pCloud menyang desktop kanggo ngundhuh.

aplikasi web

mobile 

The pCloud aplikasi kasedhiya kanggo Android lan iOS. Menehi sampeyan kemampuan kanggo nuduhake, ngunggah, pratinjau, lan ngundhuh file nalika sampeyan lagi pindhah. Aplikasi seluler duwe fitur unggah otomatis sing nggawe serep foto sanalika sampeyan njupuk foto.

UI aplikasi seluler ora nyenengake, nanging gampang digunakake. Kabeh folder sampeyan ditampilake ing layar sanalika sampeyan mbukak pCloud Mobile. Tutul menu kebab ing sisih pinggir file sing pengin ditransfer. Saka dhaptar pilihan, pilih apa sing arep sampeyan lakoni karo file kasebut.

pcloud app

Desktop

pCloud Drive kasedhiya ing Windows, macOS, lan Linux. Iki minangka aplikasi desktop sing ngidini sampeyan ngganti setelan lan akun.

Kanggo ngowahi folder utawa dokumen, bukak ing file explorer. pCloud Drive dianggo kanthi cara sing padha karo HDD, nanging ora njupuk papan ing komputer.

pcloud drive

Pengambilan File sing Gampang

pCloud gampang banget navigasi, lan njupuk file cepet banget. Cukup lebokake jeneng file menyang kolom telusuran ing sisih ndhuwur jendela app. 

Aku uga bisa nyaring telusuran miturut format file, kanthi cepet nyepetake kanthi ngeklik lambang sing cocog, kayata gambar, audio utawa video.

dashboard

Manajemen tembung sandhi

Tembung sandhi minangka langkah keamanan pisanan sing ditindakake nalika ngarahake mblokir akses ora sah menyang akun sampeyan. pCloud nawakake sawetara cara sampeyan bisa ngatur lan ngiyataken proteksi sandi.

Authentication Factor Dua

Milih sandhi sing kuwat minangka langkah pertama kanggo ngamanake akun sampeyan. pCloud nambah keamanan sampeyan kanthi menehi pilihan kanggo ngaktifake Otentifikasi rong faktor. Iki bakal mungkasi piranti sing ora dipercaya ngakses akun sampeyan.

Lapisan keamanan ekstra iki njaluk kode enem digit kanggo verifikasi identitas nalika nyoba mlebu. Sampeyan bisa duwe kode iki dikirim liwat notifikasi teks lan sistem utawa google authenticator. Nalika nyiyapake otentikasi rong faktor, sampeyan bakal diwenehi kode verifikasi kanggo ngrampungake persiyapan. Sampeyan uga bakal nampa kode pemulihan yen sampeyan kelangan piranti.

Ngganti Sandi Sampeyan

Ngganti sandhi sampeyan minangka proses langsung. Pisanan, klik ing avatar akun sampeyan, banjur setelan, lan keamanan lan isi sandhi lawas lan anyar sampeyan. 

Isi-Otomatis

Nalika sampeyan mlebu, sampeyan duwe pilihan kanggo ngidini pCloud kanggo ngisi rincian sampeyan kanthi otomatis. Ngaktifake isi otomatis nggawe akses cepet lan gampang nalika sampeyan mlebu ing piranti pribadhi.

Kunci Sandi

Passcode Lock minangka fitur keamanan ekstra sing bisa ditambahake ing aplikasi seluler. Kanthi ngaktifake Passcode Lock, sampeyan ngaktifake langkah tambahan kanggo ngakses akun. Sampeyan bisa nyiyapake kode keamanan sing kudu diketik saben mlebu utawa nambahake sidik jari / ID pasuryan.

kunci sandhi

keamanan 

Kabeh file sing disimpen ing pCloud sing aman karo 256-bit Sistem Enkripsi Lanjutan (AES). AES minangka algoritma enkripsi sing paling akeh digunakake kanggo nglindhungi data; iku aman lan cepet, ndhelik data sajrone lan sawise transfer

Kajaba iku, sawise ditransfer, pCloud ditrapake TLS / pangayoman saluran SSL. Tegese file ora mung direksa saka peretas potensial, nanging uga dilindhungi saka kegagalan hardware. Lima salinan data sing diunggah disimpen ing paling ora telung server beda lan dipantau 24/7.

Yen iki ora cukup proteksi, pCloud uga nawakake enkripsi sisih klien kanthi biaya tambahan. Kita bakal ngrembug Crypto kanthi luwih rinci mengko, ing Ekstra.

pCloud ngidini sampeyan pilih file sing sampeyan enkripsi lan file sing sampeyan tinggalake kaya saiki. Kayane aneh yen nawakake folder sing dienkripsi lan ora ndhelik ing akun sing padha. Napa ora mung ndhelik kabeh? Apa iki bakal luwih aman? 

Ya, masalah karo enkripsi kabeh file yaiku mbatesi pitulung server. Contone, server ora bakal bisa ngasilake pratinjau gambar cilik kanggo gambar sing dienkripsi utawa ngowahi file pamuter media sing ndhelik.

Minangka pancegahan ekstra, sampeyan bisa mriksa aktivitas anyar ing akun kanthi ngakses setelan keamanan ing akun sampeyan pCloud. Iki ngidini sampeyan mriksa yen sampeyan wis mlebu lan nganggo piranti endi. Yen sampeyan ngelingi piranti sing curiga, sampeyan bisa langsung nyopot link saka akun kasebut.

DEAL

Entuk panyimpenan awan 65TB 2% OFF

Saka $ 1.67 saben wulan

Privacy

Nalika sampeyan mlebu menyang pCloud, Sampeyan bisa pilih ing endi data sampeyan disimpen; Amerika Serikat utawa Eropa.

Dadi perusahaan Swiss, pCloud tundhuk karo Ukum privasi Swiss, sing ketat banget babagan data pribadi.

Ing Mei 2018, Uni Eropa ngenalake Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR). pCloud pusat data keno taksiran resiko kaku lan njupuk langkah perlu kanggo mesthekake iku Patuh GDPR. Iki tegese:

  • Sampeyan bakal langsung dilaporake babagan pelanggaran data.
  • Sampeyan duwe hak kanggo konfirmasi carane informasi diproses, ing endi lan kanggo apa.
  • Sampeyan duwe hak mbusak kabeh data pribadi saka layanan lan mungkasi data supaya ora sumebar. 

Upload Otomatis

Unggah otomatis minangka fitur khusus ing aplikasi seluler. Iku langsung ngunggah foto utawa video sing dijupuk ing telpon menyang telpon pCloud panyimpenan

Priksa cara nggunakake fitur apik iki ing video cepet iki.

Yen sampeyan ngaktifake Upload Otomatis, sampeyan bakal menehi pilihan kanggo ngunggah kabeh saka kamera utawa wiwit dina kasebut. Yen sampeyan seneng upload foto, nanging sampeyan ora kesuwen banget babagan video, sampeyan bisa nyaring pilihan. 

Nalika upload rampung, sampeyan bisa ngidini pCloud kanggo mbusak foto lan video saka rol kamera kanggo mbebasake ruang ing piranti seluler. 

Sawise diunggah menyang pCloud, kabeh gambar lan video sampeyan bisa diakses saka piranti apa wae ing sembarang wektu utawa panggonan. Dheweke kanthi otomatis diatur kanthi apik, lan pratinjau padha karo ndeleng gambar ing smartphone sampeyan.

pCloud Simpen

pCloud Simpen minangka ekstensi browser sing ngidini sampeyan nyimpen gambar, isi teks, lan file liyane langsung saka web menyang pCloud akun.

Kasedhiya ing Opera, Firefox, lan Chrome. Nanging, fitur iki ora bisa yen sampeyan duwe bukti asli loro-faktor utawa Google authenticator diaktifake ing akun sampeyan.

pCloud Sync

pCloud Sync minangka fitur saka pCloud Drive sing ngijini sampeyan kanggo link file lan folder sing disimpen sacara lokal ing PC kanggo pCloud Pandu. Iku gampang sync berkas; sampeyan mung kudu milih Sync kanggo pCloud, pilih lokasi, lan konfirmasi.

Nalika sampeyan ngowahi utawa mbusak data synced karo pCloud ing komputer, owah-owahan iki bakal niru ing pCloud Pandu.

pcloud sync

Keuntungan saka Sync yaiku sing sampeyan bisa nggarap dokumen kanthi offline.

Ora perlu kuwatir babagan pemadaman listrik utawa server mudhun; sanalika sambungan sampeyan pulih, pCloud Drive bakal nganyari kabeh.

Uga tentrem yen sampeyan nggunakake versi file paling anyar.

serep

pCloud'S fitur Serep ngijini sampeyan nyimpen file lan folder kanthi otomatis saka komputer kanggo Panjenengan pCloud akun. Kabeh sing nindakake ing Serep iku synced ing wektu nyata, aman, lan aman.

Nalika sampeyan mbusak file utawa folder saka Serep, bakal ilang saka kabeh piranti lan mlebu pCloudfolder Sampah. 

pcloud serep

Yen sampeyan berencana ngalih saka layanan panyimpenan saiki, sampeyan bisa nggawe serep data saka Dropbox, Microsoft OneDrive, utawa Google drive. Sampeyan uga bisa pranala sampeyan google akun foto lan akun media sosial kayata Facebook lan Instagram.

Layanan ngubungake gampang yen sampeyan wis ngeklik tab Gawe serep ing menu, pilih layanan sing pengin sync, klik 'Link,' lan mlebu menyang akun sampeyan. Sawise akun disambungake, pCloud nggawe salinan kabeh file, folder, lan foto lan nyimpen ing folder kanthi label 'Serep.' 

Folder kanthi label kanthi cetha nggawe gampang diakses. Sanajan, sampeyan bisa uga entuk akeh file acak ing siji folder yen ora ngatur serep kanthi rutin. 

serep
DEAL

Entuk panyimpenan awan 65TB 2% OFF

Saka $ 1.67 saben wulan

pCloud Player

pcloud pamuter media

Kanthi pCloud Player, Aku bisa ngakses musik nalika lelungan nggunakake pCloud aplikasi smartphone. Sampeyan uga bisa diakses liwat pCloudantarmuka web. Aku bisa ngacak isi utawa muter dhaptar lagu lan album. Aku uga bisa download musik kanggo dolanan offline kanthi siji klik tombol, yaiku musik ing kuping. 

Nalika nggunakake aplikasi smartphone, sawise aku muter, Aku bisa ngoper Player menyang mode latar mburi, nyuda panggunaan batere. Sajrone puter maneh latar mburi, aku isih bisa ngontrol musik kanthi lengkap. Aku bisa ngaso, mlumpat, lan muter trek nganggo headphone Bluetooth utawa piranti liyane sing disambungake tanpa bali menyang layar utama. 

pCloud mundur

Rewind ngidini sampeyan ndeleng akun sampeyan saka wektu tartamtu. Nggunakake Rewind iku gampang, klik ing tab Rewind ing menu, pilih tanggal saka tanggalan drop-down lan wektu, banjur pencet Rewind. 

pcloud mundur
pcloud mundur

Fitur iki diwatesi sajrone 15 dina kepungkur nganggo akun Dhasar. Akun Premium lan Premium Plus ora diwatesi, supaya sampeyan bisa ndeleng nganti 30 dina kepungkur. Rewind ngidini sampeyan mulihake utawa ndownload file sing wis ilang anggere isih ana ing folder sampah. Sampeyan uga ngidini sampeyan mulihake lan ndownload file sing rusak lan file sing dituduhake sadurunge kanthi idin saiki diwatesi.

Nalika mulihake file, folder sing jenenge Rewind bakal digawe kanthi otomatis. Yen sampeyan mulihake macem-macem file, iki bisa uga nantang tantangan kanggo ngatur maneh amarga bisa disatukan ing siji folder. 

Yen sampeyan nemokake 30 dina ora cukup, sampeyan bisa tuku ekstensi Rewind kanthi pambayaran taunan $ 39. Opsional tambahan iki mbukak kunci kabeh fitur Rewind ing kabeh piranti lan ngidini akses menyang sejarah file sajrone setaun.

Nuduhake lan Kolaborasi

pCloud duwe sawetara opsi enggo bareng file:

Nggawe link - Nyedhiyani panampa kanthi tautan menehi pratinjau cepet babagan konten sing dienggo bareng sanajan ora duwe pCloud akun. Sing duwe akun premium bisa nambah sandhi utawa tanggal kadaluwarsa menyang tautan sing dienggo bareng. 

Panjaluk file - Fungsi iki ngidini wong ngunggah file menyang akun sampeyan tanpa menehi akses menyang data.

Folder Umum - Folder iki kalebu ing akun Premium lan Premium plus. Sampeyan bisa nggunakake gambar kasebut kanggo masang gambar, tuan rumah situs web HTML, lan ngasilake link langsung. Pemegang akun dhasar bisa nyoba Folder Umum kanthi gratis pitung dina utawa langganan $ 3.99 saben wulan.

Ngundang - Fitur nuduhake 'Undang menyang Folder' minangka alat sing apik kanggo kolaborasi. Sampeyan bisa ngontrol level watesan ing folder kanthi nyetel "ndeleng" utawa "sunting" sadurunge ngundang anggota tim kanggo kolaborasi.

nuduhake lan kolaborasi

'Tampilan' menehi anggota mung maca 'akses menyang folderku. Akses ndeleng iku apik banget, yen kaya aku, duwe kabijakan utawa perjanjian sing kudu diwaca dening tim, nanging sampeyan ora pengin suntingan sengaja. 

'Sunting' menehi anggota tim akses lengkap kanggo nggarap folder sing dituduhake. Uga maca, akses nyunting ngidini kolaborator kanggo:

  • Gawe lan upload konten tambahan.
  • Ngowahi konten kanthi nyunting, nyalin, utawa mindhah file utawa folder.
  • Mbusak data saka folder sing dituduhake.

Fitur iki nggabungake 'Fair Share', sing tegese folder sing dituduhake mung njupuk papan ing akun host.

Kanggo nggunakake fungsi iki, kabeh anggota sing diundang menyang folder sampeyan kudu pCloud pangguna. Sampeyan uga ora bisa ngundang pCloud anggota saka wilayah data liyane.

Tautan Branded

Liyane apik banget pCloud fitur enggo bareng iku kemampuan kanggo gawé pranala Branded. Branding ngidini sampeyan nggawe pribadi link download, menehi sampeyan kesempatan kanggo menehi kesan pertama ing pamirsa. Sampeyan uga ngidini sampeyan mratelakake babagan karya.

Yen sampeyan ngaktifake Branding kaca sing bisa disesuaikan bakal muncul sing ngidini sampeyan nambah gambar, judhul, lan katrangan menyang tautan.

tautan merek whitelabel

Sampeyan bisa nggawe link siji merek yen sampeyan duwe rencana dhasar. Yen duwe akun Premium utawa Bisnis, sampeyan bisa ngasilake sawetara tautan merek.

Upload lan Download Cepet

upload kecepatan download

A masalah aku wis ketemu karo sawetara maya panyimpenan file lan watesan kacepetan ing unggahan lan download. pCloud ngidini sampeyan upload jinis file apa wae ukurane anggere ana ing kuota panyimpenan — dadi ngunggah video promosi perusahaan ora dadi masalah maneh.

Apa sampeyan pangguna gratis utawa premium, file kasebut kecepatan upload lan undhuhan ora winates lan mung gumantung ing sambungan internet sampeyan. Nalika nggunakake pCloud Pandu, synckacepetan hronization bisa diwatesi yen sampeyan pengin mbatesi. Sync kacepetan otomatis disetel kanggo Unlimited minangka standar, nanging matesi iku mbantu nalika sampeyan pengin mindhah persil saka file watara. 

customer Service

pCloud duwe online ekstensif pusat pitulung kanggo nuntun sampeyan babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni. Kasedhiya pitakon sing asring ditakokake ing judhul sing cocog, supaya gampang dilayari.

layanan pelanggan

Yen sampeyan ora nemokake jawaban sing digoleki, sampeyan duwe pilihan kanggo hubungi pCloud liwat email. Ana uga wangun kontak online sing bisa isi metu, lan pCloud bakal email respon kanggo sampeyan. Nanging, ora ana indikasi wektu nanggepi cara kontak kasebut. 

Sayange, ora kaya panyedhiya panyimpenan awan liyane, pCloud ora duwe pilihan chatting online. pCloud uga a Perusahaan sing berbasis ing Swiss karo nomer telpon Swiss. Ngelingi zona wektu sing beda lan lokasi sampeyan adhedhasar, bisa uga angel banget yen sampeyan butuh kontak yen mbutuhake balesan cepet.

pCloud plans

dhasar

The dhasar pCloud akun nawakake panyimpenan 10GB. Nanging, iki disetel ing 2GB kanggo diwiwiti, lan liyane kudu mbukak kunci. Iki bisa uga katon kaya gimik, nanging langkah-langkah kanggo nampa gigabyte ekstra gampang banget. 

Langkah sing mbok menawa paling tantangan yaiku ngundang kanca amarga gumantung saka undhangan sing sukses. Undhangan sing sukses entuk panyimpenan 1GB ekstra. pCloud ngijini sampeyan kanggo entuk nganti Panyimpenan 20GB sadurunge nggedhekake akun Dhasar

Yen mbutuhake luwih saka 20GB panyimpenan, sampeyan kudu nganyari menyang rencana mbayar.

rencana

Premium

Langkah munggah saka akun dhasar yaiku rencana Premium. Akun Premium nyedhiyakake panyimpenan 500GB, lalu lintas link bareng 500GB, lan kabeh pCloud fitur sing wis kita rembugan. Ora kalebu layanan ekstra kayata Folder Crypto lan riwayat file lengkap setahun.  

Premium Plus

Akun Premium Plus nawakake panyimpenan 2TB lan lalu lintas link sing dituduhake. Uga nyedhiyakake fitur sing padha karo Premium.

pcloud rencana premium

Family 

Yen sampeyan pengin akun panyimpenan kanggo kabeh kulawarga, pCloud wis mung solusi. Rencana kulawarga menehi sampeyan 2TB papan panyimpenan kanggo dibagi antarane limang wong. Kabeh anggota kulawarga bakal diwenehi papan pribadi kanthi jeneng pangguna dhewe. Pemilik rencana Keluarga bisa ngatur sepira akehe ruang sing dipikolehi saben anggota lan bisa ngontrol aksesibilitas.

Bisnis

pCloud kanggo bisnis menehi saben anggota tim 1TB panyimpenan lan lalu lintas link bareng saben wulan. Tingkat organisasi lan akses tambahan ngidini sampeyan ngatur karyawan dadi tim lan nyetel ijin akses klompok utawa individu. 

Sampeyan bisa ngawasi kegiatan akun, banjur kasedhiya Sejarah file 180 dina nganggo Rewind. Iku dilindhungi enkripsi end-client minangka standar. Dadi njupuk kesempatan kanggo menehi komentar ing file tanpa kuwatir informasi ora aman. 

Tambahan 

Folder Crypto

pcloud crypto nul kawruh enkripsi end to end

Folder Crypto ngidini sampeyan nglindhungi informasi sensitif, kalebu video, gambar, lan dokumen, nggunakake enkripsi sisih klien. Iki tegese sampeyan file dienkripsi ing piranti sadurunge sampeyan ditransfer, nggawe folder aman ing a lingkungan ilmu nol. Malah wong ing pCloud ora bakal ngerti apa sing disimpen ing akun sampeyan.

File bisa dienkripsi lan didekripsi karo Crypto Pass. Crypto Pass minangka seperangkat huruf lan angka unik sing digawe kanggo ngontrol akses menyang konten Folder Crypto. 

Kabeh iki muni apik! Nanging, ora kaya sawetara panyedhiya panyimpenan maya kayata Sync, sing nyedhiyakake enkripsi zero-knowledge minangka standar, pCloud Crypto teka kanthi biaya tambahan. sampeyan bisa coba nganti 14 dina gratis, nanging langganan Crypto saben wulan regane $ 4.99 utawa $ 47.88 mbayar saben taun. Kanggo akun Crypto umur, sampeyan regane $ 125.

pCloud banget manteb ing ati ing Crypto, dadi luwih supaya padha peretas sing nantang saka 613 organisasi kanggo entuk akses. Ora ana siji-sijia saka 2860 peserta sing sukses.

Rencana Harga

pCloud nawakake taunan, saben wulan, utawa panyimpenan maya umur rencana kanggo individu. Kulawarga ditawakake rencana seumur hidup 2TB, dene Bisnis diwenehi pilihan langganan saben wulan utawa taunan.

Rencana Gratis
  • transfer data: 3 GB
  • Lumbung: 10 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Lite
  • transfer data: 250 GB
  • Lumbung: 150 GB
  • Rencana saben wulan: ora kasedhiya
  • Rencana tahunan: $ 1.67 saben wulan ($ 19.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 59 (pambayaran sapisan)
Rencana Pro
  • transfer data: 2 TB (2,000 GB)
  • Lumbung: 1 TB (1,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 4.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 4.17 saben wulan ($ 49.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 149 (pambayaran sapisan)
Pro + Rencana
  • transfer data: 8 TB (8,000 GB)
  • Lumbung: 5 TB (5,000 GB)
  • Rencana saben wulan: $ 17.99 saben sasi
  • Rencana tahunan: $ 15 saben wulan ($ 179.99 tagihan saben taun)
  • Rencana seumur hidup: $ 499 (pambayaran sapisan)

DEAL

Entuk panyimpenan awan 65TB 2% OFF

Saka $ 1.67 saben wulan

Kanggo nyoba banyu, kita duwe dhasar pCloud akun; rencana iki gratis kanggo urip.

Ana rong jinis rencana mbayar pribadi sing bisa dipilih; Premium lan Premium Plus.

Rencana Premium pribadi regane $ 4.99 saben wulan, utawa pembayaran tahunan ngirit $ 12 lan regane $ 47.88. A Rencana Umur 500 GB regane $ 175 lan suwene 99 taun utawa nganti sing nduwe akun nyepak ember, endi wae sing luwih dhisik.

Lengganan Premium Plus bakal ngasilake sampeyan $ 9.99 saben wulan kanthi rega taunan $ 95.88. Regane a Rencana Umur 2TB yaiku $ 350.

Rencana seumur hidup minangka nilai sing apik kanggo langganan taunan yen ide kasebut bakal digunakake pCloud jangka panjang. Biaya akun umur luwih murah tinimbang tuku rencana tahunan patang taun; biaya equates kanggo kira-kira 44 sasi. 

Kanthi nawakake rencana seumur hidup, pCloud wis dadi pesaing kuat ing pasar panyimpenan virtual. Sawetara panyedhiya nawakake solusi permanen sing hemat biaya. 

Nanging, pitakonane, apa umur 2TB umure cukup? Ukuran file saya gedhe amarga resolusi sing luwih dhuwur lan teknologi dandan gambar liyane.

Iki nggawe aku mikir yen bisa nambah kapasitas panyimpenan mbesuk. Nanging, kanthi realistis, aku yakin manawa akeh pangguna bakal nggunakake panggunaan sing padha sajrone patang taun sadurunge kedadeyan kasebut.

Akun Premium, Premium Plus, lan Seumur Hidup kalebu Jaminan dhuwit 14-dina. pCloud uga nampa pembayaran BitCoin, nanging iki ora bisa dibalekake.

Rencana Kulawarga nyedhiyakake 2TB kanggo kabeh kulawarga, nanging mung kalebu rencana umure kanthi regane $ 500. Sawetara bisa uga ngerteni tawaran iki, nanging langganan saben wulan lan taunan bisa uga ora nggawe wong liya. Ora kabeh wong bisa menehi dhuwit kanthi jumlah akeh.

pCloud's Business plan allocates 1TB panyimpenan maya kanggo saben pangguna kanthi biaya $9.99 saben wulan. Rencana taunan regane kira-kira $7.99 kanggo saben pangguna saben wulan. Ana uga uji coba gratis sewulan nganti limang pangguna, supaya sampeyan bisa ndeleng kepiye cocog karo bisnis sampeyan.

FAQs

Apa Watesan Ukuran kanggo Folder sing Dituduhake?

Ora, ora ana watesan ukuran file sing bisa dituduhake

Apa Aku Bisa Nggunakake File Aku Offline?

Ya, file bisa kasedhiya ing offline. Yen sampeyan nggunakake Android, cukup tutul menu pilihan liyane, banjur tutul 'Priksa manawa kasedhiya offline.' Kanggo iOS, sampeyan bisa menet file kanthi dawa banjur tunyuk 'Nyedhiyakake offline.'

Yen sampeyan mlebu pCloud Drive, pilih file utawa folder sing dibutuhake lan klik-tengen, banjur klik 'Akses Offline (Sync).' Sampeyan banjur bakal bisa milih folder lokal lan klik 'Tambah sync'.

Apa sing Terjaluk File Aku Yen Ndhuwur Batas Panyimpenan?

Yen file ngluwihi wates panyimpenan, pCloud menehi wektu sih-rahmat limang dina. Nalika wektu tenggang rampung, file sing ngluwihi watesan akun sampeyan bakal dipindhah kanthi acak menyang folder sampah. File sing wis dibusak disimpen suwene 15 dina lan bisa dipulihake yen sampeyan nganyarke rencana.

Suwene Apa Item tetep ing Folder Trash?

Yen sampeyan wis mbusak file saka pCloud akun, sampeyan isih bisa nemokake ing folder Trash. Suwene wektu file sampeyan tetep ing tong sampah gumantung saka jinis akun sing sampeyan duwe. Kanggo rencana gratis, wektu iki 15 dina. Pangguna Premium, Premium Plus, lan Lifetime entuk 30 dina. Yen sampeyan duwe rencana Bisnis, sampeyan bakal entuk riwayat sampah 180 dina.

Pira Piranti sing Bisa Disambungake menyang Kula pCloud?

pCloud nyaranake sampeyan nyambungake limang piranti maksimal.

Apa aku bisa nyimpen data ing pirang-pirang wilayah?

Ora, nalika nyiyapake akun lan milih wilayah sing pengin disimpen data, kabeh bakal disimpen ing kana. Sampeyan bisa ngganti preferensi wilayah ing setelan Akun yen ora seneng babagan data sing disimpen saiki.

Apa Crypto Bisa Digawe Ing Aplikasi Mobile Kula?

Ya, nalika sampeyan ngundhuh pCloud Crypto, nglindhungi file ing aplikasi seluler lan desktop.

Sepira Kerepe pCloud Nindakake serep?

Serep kanggo akun media sosial sing gegandhengan ditindakake saben pitung dina. Kanggo panyedhiya panyimpenan maya liyane sing nyambung menyang akun sampeyan, serep ditindakake saben 28 dina.

apa pCloud urip?

pCloud sakumur urip minangka langganan cloud cloud siji-sijine. Ora ana pembayaran saben wulan utawa tahunan, mung pembayaran siji-off kanggo entuk panyimpenan awan seumur hidup

Sapa sing pCloudsaingan?

Paling apik pCloud saingan saiki Dropbox (layanan panyimpenan maya sing paling populer), es drive (Rencana umur sing padha lan terjangkau - deleng sandi Icedrive review kene) lan Sync.com (enkripsi lan keamanan sing padha - deleng sandi Sync review kene). Priksa sandi pCloud vs Sync.com comparison, utawa browsing dhaptar iki pCloud alternatif.

pCloud Review: Ringkesan

pCloud nawakake rencana dhasar gratis lan lengganan sing regane cukup kanthi panyimpenan. Antarmuka sing ramah pangguna gampang dilayari lan diakses ing kabeh piranti.

Aku ngerti duwe fitur sing apik banget kayata mundur alon alon, pCloud Player, lan keamanan dhuwur-standar.

Nanging, sawetara fitur kayata lengkap Mundur lan pCloud Biaya Crypto tambahan, nambah rega pungkasan produk.

Uga ora ana tandha editor dokumen, tegese suntingan kudu ditindakake ing njaba awan.

DEAL

Entuk panyimpenan awan 65TB 2% OFF

Saka $ 1.67 saben wulan

Pangguna Anggota

Mbuang dhuwit kita

dirating 1 metu saka 5
Agustus 10, 2022

Aja tuku Pcloud rencana seumur hidup amarga sampeyan ora bisa ngunggah / ngundhuh file kaya akun demo utawa rencana tahunan / saben wulan.

Aku tuku sawise mriksa persil saka reviews Pcloud. Nanging saiki aku ngerti yen aku mbuwang dhuwit.

Aku tuku 500GB saben taun pcloud rencana lan aku bisa ngunggah file (udakara 260GB) sajrone 12 jam. Sawise asil iki, aku tuku rencana 2TB seumur hidup. Banjur aku nyoba ngunggah data 90GB menyang awanku. Wektu upload sing dibutuhake nuduhake luwih saka 20 dina.

Aku nggunakake rencana internet 5G lan kacepetan upload menyang Luxemburg (Nalika aku ngubungi dhukungan, dheweke menehi saran kanggo mriksa kacepetan menyang lokasi pusat data) yaiku 135-150mbps lan kacepetan download 800-850mbps. Malah tes dhewe (tes kacepetan ing pcloud situs web) uga aku entuk 116mbps, nanging ora ana gunane. Aku nyoba ngunggah file sing padha saka server maya sing ana ing Miami (internet darmabakti 1Gbps kasedhiya). Aku tak upload kacepetan punika 224kbps kanggo sandi pcloud akun.

Aku entuk wangsulan pungkasan saka pcloud ndhukung sing lagi sinau masalah kacepetan iki saiki .. Nice guyon tho 🙂

Nalika aku mriksa reviews lawas saka pcloud, Aku weruh masalah sing padha kacarita akeh kedhaftar liyane uga lan aku peduli manawa padha ora bakal ndandani masalah iki. Dheweke bakal terus kaya iki lan uga ngapusi pelanggan liyane.

Yen ana sing arep tuku pcloud rencana seumur hidup kanthi umpan balik kinerja rencana gratis / saben wulan / Taunan. Aku 100% yakin yen sampeyan bakal getun sawise iku.

Aku mriksa meh panyimpenan maya lan weruh yen Mega minangka salah sawijining pilihan sing paling apik.

Ice drive - Perlu nambah efisiensi aplikasi desktop (aplikasi desktop ditutup kanthi otomatis, dalan sing luwih dawa / liyane saka jeneng file Inggris bakal entuk kesalahan nalika ngunggah).

Sync - Perlu nambah kacepetan upload / download. rencana saben wulan uga dibutuhake.

Avatar kanggo Basil Kuriakose
Basil Kuriakose

Luwih apik tinimbang Dropbox

dirating 4 metu saka 5
Muga 25, 2022

Aku ngalih menyang pCloud saka Dropbox setahun kepungkur. Luwih murah lan kerjane apik. Aku ora ngapusi, aku kantun sawetara fitur apik tenan Dropbox nawakake. Nanging aku ngganti fitur kasebut kanthi rega sing luwih murah lan aku seneng karo pilihanku. Aku entuk rencana umur 2 TB. Dadi, aku ora bisa sambat ing kana. Iku tawaran paling apik ing kutha.

Avatar kanggo Noa
Ora Ana

Paling BEST

dirating 4 metu saka 5
April 19, 2022

pCloud minangka salah sawijining panyedhiya panyimpenan maya sing paling murah. Sampeyan entuk apa sing sampeyan bayar ing kene. Dheweke nindakake tugas kanthi apik, nanging ora ana masalah. Contone, bisa dadi rada alon ing kacepetan download kadhangkala.

Avatar kanggo Fiera
galak

Tresna panyimpenan gratis

dirating 4 metu saka 5
Februari 28, 2022

pCloud menehi 500 GB panyimpenan kanggo ragad siji-wektu. Iki minangka rencana panyimpenan paling murah sing bisa ditemokake ing internet. Aku digunakake kanggo mbayar $15 sasi kanggo sing akeh panyimpenan. Saiki, aku bisa nggawe serep kabeh file tanpa mikir kaping pindho. Layanan apik tenan!

Avatar kanggo Thore
Thore

Dadi apik lan worth iku

dirating 4 metu saka 5
November 7, 2021

Aku wis mesthi pengin duwe panyimpenan maya dhewe, nanging larang banget. Aku seneng banget aku ketemu pCloud. Iku solusi sampurna kanggo kula. Nduwe kabeh fitur sing dibutuhake lan terjangkau. Aku seneng yen aku bisa nuduhake file karo wong liya, lan pancen gampang digunakake. Mung kuciwane pcloud biaya crypto ekstra 🙁

Avatar kanggo Abby TX
Abby TX

Panyimpenan kanggo Urip!

dirating 5 metu saka 5
Oktober 29, 2021

Aku wis nggoleki layanan panyimpenan maya sing murah kanggo sawetara wektu lan pungkasane aku nemokake. pCloud nawakake akeh papan panyimpenan kanthi rega sing cukup. Aku bisa ngunggah kabeh perpustakaan musik karo kamar kanggo nyisakke. App iku gampang kanggo nggunakake lan iku apik sing padha duwe app iOS uga app Android. Aku banget nyaranake layanan iki yen sampeyan nggoleki cara sing murah kanggo nyimpen file online.

Avatar kanggo Olga S
Olga S

Dadi terjangkau

dirating 5 metu saka 5
Oktober 11, 2021

pCloud pancen dadi berkah kanggo aku. Iku cocok banget karo budgetku amarga regane terjangkau. Malah rencana seumur hidup cukup terjangkau ing antarane liyane. Fitur lan dhukungan kasebut pancen regane luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayar. Dhuwur 5 kanggo pCloud.

Avatar kanggo Drew M
Drew M

Regane regane?

dirating 3 metu saka 5
Oktober 2, 2021

Kayane iki cukup kanggo regane sing murah. Aku luwih seneng golek jeneng sing luwih dipercaya.

Avatar kanggo Kyla K
Kyla K

Kirim Review

Cathetan Suku

Home » Cloud Storage » pCloud Review (Panyimpenan Cloud Aman Paling Apik karo Rencana Seumur Hidup)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.