Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Cara Ngeculake WordPress? (Ing Slow Bluehost, HostGator & Situs GoDaddy)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Aku lan sampeyan kabeh ngerti manawa situs web sing alon ora apik kanggo kepuasan, konversi, lan SEO pangguna. Yen sampeyan WordPress situs ing Bluehost, HostGator, utawa Godaddy alon-alon mbukak, ing kene aku bakal nuduhake sampeyan carane nyepetake WordPress situs ing Bluehost, HostGator, lan GoDaddy ⇣.

dadi, apa iku kanthi alon WordPress situs ing Bluehost, HostGator, lan GoDaddy? "Ora saka kothak" WordPress konfigurasi hosting lan konfigurasi server ing Bluehost, HostGator, lan GoDaddy bisa (nanging ora mesthi alon-alon) alon-alon.

Alon WordPress situs ing Bluehost, HostGator, lan GoDaddy bisa tetep (menyang ombone tartamtu).

Nanging mung siji dijamin lan nyata "ndandani" kanggo nyepetake WordPress situs ing Bluehost, HostGator, lan GoDaddy kudu ngalih menyang host web sing luwih cepet kaya SiteGround (liyane babagan sebabe iki ing ngisor iki).

ndandani alon bluehost situs web hostgator godaddy

Duwe situs web sing mbukak alon-alon ora-Bueno - ora apik! Iku ala kanggo kepuasan pangguna (pangguna bakal ngenteni lan ngenteni, lan pungkasane mencet tombol bali lan ora bakal bali maneh), ala kanggo konversi (sampeyan bakal entuk luwih sithik. sales utawa lead) lan iku ala kanggo SEO (sampeyan bakal duwe peringkat luwih murah ing Google). miturut Google:

  • Pinterest tambah lalu lintas mesin telusuran lan dhaptar mlebu 15% nalika padha nyuda wektu tunggu 40%.
  • DoubleClick by Google ketemu 53% kunjungan situs mobile ditinggalake yen ana kaca sing luwih suwe detik 3 kanggo mbukak.
  • Kapan Waca rangkeng- suda wektu mbukak kaca kanthi setengah, dheweke bisa ndeleng tingkat 12-13% ing dodolan.

Kinerja kacepetan yaiku babagan pangguna pangguna, panggunaan pangguna, optimisasi mesin telusuran, lan ningkatake konversi:

konversi luwih cepet situs
Google prakiraan penghasilan taunan $ 72K tambahan yen kacepetan situs mundhak mung 1 liya

Oke, supaya kita bisa setuju manawa kacepetan situs dadi penting…

Saiki aku bakal nuduhake sampeyan carane nyepetake WordPress by ndandani alon WordPress situs ing Bluehost, HostGator, lan GoDaddy.

Ayo miwiti ...

Cara Kacepetan WordPress (ing Bluehost, HostGator, utawa GoDaddy)

1. Tes kacepetan situs web sampeyan

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan kudu sampeyan lakoni mriksa sampeyan WordPress wektu mbukak situs. Kanggo mriksa sepira cepet / alon, nanging uga kanggo pathokan situs kanggo entuk "nyepetake WordPress”Skor.

Ana cara sing gampang dikandhani manawa situs sampeyan alon-alon.

Kanggo nyoba kacepetan pindhah menyang alat gratis kaya GTMetrix or Pingdom, lan ketik URL banjur klik kirim. Alat kasebut bakal nggunakake sawetara detik kanggo nyoba situs sampeyan banjur bakal nuduhake sampeyan sawetara detik sing dibutuhake kanggo mbukak situs kasebut.

laporan kacepetan gtmetrix
'Wektu dimuat kanthi lengkap' udakara 1 detik pancen apik

Yen situs sampeyan mbutuhake luwih saka detik 3 kanggo mbukak, banjur sampeyan duwe situs sing alon-alon nanging ora apa-apa lan sampeyan kudu nindakake apa-apa, nanging yen butuh luwih saka detik 5 banjur sampeyan duwe situs sing mbukak alon-alon lan akeh tugas sing kudu ditindakake.

Proyek apik yen WordPress kaca ngemot udakara 1 detik. Terusake maca yen sampeyan Bluehost, HostGator, lan situs GoDaddy mbukak alon…

2. Ngalih menyang host web sing luwih cepet

Perusahaan sing dadi masalah situs sampeyan, akeh! Iki minangka sebab kenapa host web minangka faktor kinerja # 1 ing WordPressPandhuan optimasi resmi.

Hosting web kanthi cepet yaiku siji sing paling penting nyepetake sampeyan WordPress situs.

tweet

Yen sampeyan nyoba nggawe situs cepet banget, pindhah menyang host web sing luwih cepet kanggo WordPress situs kasebut yaiku cara paling cepet lan dijamin kanggo nyepetake WordPress.

lan, pindah menyang host web anyar gampang. Utamané WordPress Camping.

dadi, kok SiteGround?

amarga SiteGround cedhak dijamin menehi dandan wektu mbukak sing signifikan.

Nalika aku dipindhah situs kanggo SiteGround wektu mbukak homepage saya saka 6.9 detik mudhun kanggo 1.6 detik. iku 5.3 detik luwih cepet!

Gtmetrix sadurunge lan sawise
Delengen SiteGround review kanggo tes luwih cepet

SiteGround uga ing # 1 perusahaan web hosting ing pirang-pirang survey / polling Facebook:

survey facebook
Priksa jajak pendapat ing Facebook:
https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ https://www.facebook.com/groups/473644732678477/permalink/1638240322885573/ https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1327545844043799/

SiteGroundteknologi kacepetan minangka perkara sing paling disenengi wong. Dheweke uga entuk review positif ing Twitter:

siteground ulasan ing twitter

SiteGround wis 3 ngatur WordPress hosting rencana pricing kanggo milih saka:

siteground-situs kaca

The GrowBig rencana menehi 2x sumber server luwih akeh tinimbang StartUp, lan hosting semi-darmabakti GoGeek rencana menehi 3x sumber server liyane.

GrowBig lan GoGeek teka karo layanan transfer situs profesional, serep saben dina, cache dinamis basis NGINX berbasis lan caching Memcached, PHP 7.3 lan persiyapan HTTPS, CD Cloudflare gratis, lan kemampuan kanggo tuan rumah pirang-pirang situs web. Mangkene a comparison lengkap saka SiteGroundrencanane.

Duwe situs alon ing Bluehost, HostGator, utawa GoDaddy? Apa dhewe sih lan ngalih menyang SiteGround WordPress hosting (PS bakal migrasi situs sampeyan gratis).

Oke, nanging ujar sampeyan ora pengin ngalih host web (saiki). Apa sing bisa ditindakake kanggo nyepetake a Bluehost, HostGator, lan situs GoDaddy?

Terusake maca lan temokake kepiye…

3. Gunakake luwih cepet WordPress tema

Yen HostGator utawa GoDaddy utawa Bluehost WordPress situs alon, nanging sampeyan ora pengin ngalih host web, mula perbaikan paling gedhe sing bisa ditindakake yaiku ngganti WordPress tema.

Lan nggunakake a cepet WordPress tema.

cepet wordpress tema
Delengen koleksi Pendhaftaran paling cepet WordPress tema

The WordPress tema sing digunakake situs sampeyan duwe pengaruh gedhe ing kecepatan situs sampeyan. Kenging punapa?

Akeh WordPress tema yaiku kodhe nggegirisi lan teka kembung karo puluhan sumber (gambar, CSS, lan javascript) sing bisa nyuda situs web sampeyan.

Yen tema sampeyan nyedhiyakake saben fitur ing srengenge, kembung karo skrip lan sumber daya, lan dilengkapi kode kualitas rendah, kecepatan situs web sampeyan bakal nandhang.

Tembung ngati-ati sadurunge nginstal tema anyar.

Tema gampang diinstal lan digunakake. Nanging Ngganti tema ora mung ngeklik tombol, meh dijamin bakal ngrusak tampilan situs, tata letak, lan uga fungsine.

Pancen luwih gampang ngalih menyang host web sing luwih cepet lan entuk mupangat saka nindakake tinimbang ngoper WordPress tema.

Sampeyan kudu nyoba luwih dhisik, nanging yen sampeyan isih kepengin maju lan ngalih tema, mula iku Tutorial cara aman ngganti tema.

4. Gunakake plugin caching

Caching minangka mekanisme sing nyimpen data ing memori sauntara sing nyimpen salinan kaca web statis. Amarga server ora pinged kanggo saben panjaluk saben, caching nyuda beban ing server lan nyepetake kecepatan sing luwih cepet.

Yen sampeyan durung nggunakake cache, banjur atur caching minangka cara sing dijamin kanggo nyepetake WordPress uga nambah pengalaman pangguna. Kajaba iku, kita kabeh ngerti Google seneng situs sing luwih cepet, mula caching uga nambah peringkat SEO.

WP Rocket yaiku premium WordPress plugin cache yaiku gampang disiyapake lan efektif banget kanggo nyepetake wektu beban situs web sampeyan. Mung biaya $ 49 setahun lan alat caching sing digunakake lan nyaranake.

polling facebook plugin caching
WP Rocket minangka Plugin Caching kanthi peringkat paling dhuwur ing umume polling

WP Rocket gampang banget kanggo diwiwiti lan dilengkapi kabeh fitur sing kudu diduweni: Cache Preloading, Page Caching, Sitemap Preloading, GZIP Compression, Browser Caching, Database Optimization, Google Optimasi Font, Gambar Lazyloaded, Minifikasi / Gabungan file HTML, JavaScript, lan CSS, lan liya-liyane.

Mangkene pandhuan babagan carane konfigurasi WP Rocket kanthi setelan sing disaranake.

WP Super Cache lan WP Cache paling cepet minangka loro plugin caching liyane sing bisa digunakake. Dheweke kaloro gratis. Mangkene a mbandhingake plug cache.

5. Gunakake plugin optimasi gambar

Gambar minangka bagean penting saka desain situs web nalika nggawe pangguna nalika mlebu ing situs sampeyan, lan njaga pangguna supaya ora ninggalake situs sampeyan.

Nanging, yen gambar sing sampeyan gunakake ora dioptimalake, bisa uga bakal nyengsarakke sampeyan tinimbang mbantu sampeyan.

Nalika nyimpen gambar sampeyan kudu priksa manawa sampeyan gunakake format gambar sing pas.

.PNG ngasilake gambar ukuran sing luwih dhuwur lan luwih gedhe lan digunakake kanggo grafis, logo, ilustrasi, ikon, utawa yen sampeyan mbutuhake latar mburi transparan.

.JPG iku umume digunakake kanggo foto lan keseimbangan kualitas lan ukuran file sing luwih apik biasane nggawe JPG luwih cocog kanggo web.

Sabanjure, sampeyan kudu kompres lan ganti ukuran gambar sampeyan.

Warta apik yaiku ana pirang-pirang kliwat WordPress plugins optimization gambar kabeh-ing-siji sampeyan bisa nggunakake kanggo ngoptimalake proses optimasi gambar.

Mangkene loro plugin kabeh-siji sing aku nyaranake:

plugin optimole

Optimole njupuk gambar lan optimal kanggo awan kanthi otomatis.

  • Nggunakake komprèsi sing lossy lan rugi.
  • Ngoptimalake gambar ing méga, banjur gambar sing dioptimalake diwenehake liwat CDN sing ndadekake cepet mbukak.
  • Pilih ukuran gambar sing pas kanggo browser lan viewport pengunjung.
  • Nggunakake pemesinan sing puguh kanggo nampilake gambar kasebut.
plugin shortpixel

ShortPixel kanthi otomatis ngoptimalake gambar ing méga kanthi otomatis.

  • Nggunakake komprèsi sing lossy, glossy, lan rugi.
  • Ngoptimalake gambar ing méga, banjur gambar sing dioptimalake diwenehake liwat CDN sing ndadekake cepet mbukak.
  • Ngaktifake PNG dadi JPG kanthi otomatis.
  • Bisa nggawe versi WebP gambar sampeyan.

Sing paling penting nalika milih plugin optimasi gambar yaiku milih salah siji sing ngoptimalake lan kompres gambar ing méga. Amarga iki nyuda beban ing situs sampeyan.

6. Gunakake jaringan pangiriman konten (CDN)

A jaringan pangiriman isi (CDN) njupuk kabeh aset statis situs web (gambar, CSS, JavaScript) lan dikirim menyang server sing geografis luwih cedhak karo pengunjung ing situs sampeyan. Iki nyuda kaping download.

apa sing dadi cdn

Kanthi duwe aset statis sampeyan sing disimpen ing jaringan server sing dioptimalake kanthi geografis, sampeyan bisa nyuda wektu lan jumlah beban kaca.

Sing paling populer lan uga gampang di CDN ana Cloudflare.

Kabeh SiteGround rencana teka karo gratis Cloudflare CDN lan akses gampang kanggo kabeh fitur kecepatan lan keamanan liyane sing diwenehake dening Cloudflare. Bluehost lan HostGator, nanging ora GoDaddy, uga teka karo Cloudflare dibangun langsung menyang akun hosting sampeyan.

7. Gunakake versi PHP 7 paling anyar

Latar mburi saka WordPress dipersembahake dening MySQL lan PHP. MySQL minangka sistem manajemen database, lan PHP minangka basa skrip server. PHP penting banget kanggo WordPress, digunakake ing inti / backend, lan plugin lan tema.

PHP 7 yaiku rilis paling anyar lan nduweni dandan sing signifikan babagan kecepatan, kinerja, lan keamanan. PHP 7.2 resmi didaftar minangka syarat sing disaranake kanggo mbukak WordPress, lan sampeyan WordPress host kudu nggunakake paling sethithik PHP 7 utawa luwih dhuwur, kaya dene keuntungan, kinerja, lan mupangat keamanan.

wordpress versi php
PHP 7.3 bisa ngatasi 3x luwih akeh panjaluk / seksi tinimbang PHP 5.6 (sumber: kangkung.com)

Yen panyedhiya hosting sampeyan ora nawakake PHP 7, mula sampeyan kudu mikir ngalih web host. Sing apik yaiku sampeyan bisa ngganti versi PHP kanthi siji klik (lan ora perlu konfigurasi liyane, lan sampeyan bakal weruh dorongan langsung).

Mangkene carane ngganti versi PHP ing Bluehost, HostGator, lan GoDaddy.

8. Ngatur WordPress Setelan

Aku tresna WordPress amarga pancen kuat lan gampang digunakake. Nanging ana akeh kedadeyan ing mburi layar, lan WordPress dilengkapi akeh setelan, skrip lan fungsi sing nggawe panjaluk HTTP njupuk sumber sing ora dibutuhake. Iki fungsi lan proses mlaku bisa alon situs sampeyan.

Contone, metu saka kothak, WordPress ngemot emojis ing saben kaca situs sampeyan. Kanthi mateni emojis, skrip iki ora bakal mbukak lan minangka asil, iki bakal nyuda nomer sakabehe sampeyan Panjaluk HTTP lan ukuran kaca sampeyan.

wordpress optimalisasi kinerja

Mateni setelan sing ora penting sampeyan ora prelu nyuda jumlah panjaluk HTTP lan ukuran kaca sampeyan kanthi total, supaya bisa nambah kacepetan lan kinerja.

Ana macem-macem sing apik lan gampang digunakake WordPress plugin optimisasi kinerja:

  • Perfmatter (Plugin mbayar saka $ 24.95 / taun)
  • Cetha (Plugin gratis)
  • WP Pateni (Plugin gratis - nanging durung dianyari WordPress 5.0)

Tutorial babagan cara ngatur plugin iki bisa ditemokake ing kaca download masing-masing.

9. Pateni pingback, trackback, lan matesi revisi

Bal bali lan trackback remot kabar link tandha liyane WordPress situs sing wis digandhengake karo dheweke, lan uga kosok balene, situs liya wis nyambung karo sampeyan.

Iki bisa uga keprungu minangka fungsi sing migunani nanging ora. Amarga iki ndadekake akeh mbukak sumber daya server sampeyan, minangka "ping" ngasilake panjaluk saka WordPress.

Ditambahake Pingbacks lan trackback akeh dilecehke kanggo spam lan nalika target situs web kanthi serangan DDoS.

pingbacks lan trackback

Sampeyan kudu mateni pingbacks lan trackback ing Setelan → Diskusi. Mung mbusak "Coba ngabari blog apa wae sing ana gandhengane karo artikel" lan "Allow notifikasi link saka blog liyane (pingbacks lan trackbacks) ing artikel anyar", lan iki bakal mbantu nyepetake WordPress sawetara liyane.

WordPress rawuh karo kontrol révisi sing dibangun kanggo kiriman utawa kaca sing digawe. Iki minangka fitur sing apik nanging bisa nyebabake kembung ora perlu ing WordPress basis data.

Nalika sampeyan nulis, nyunting lan nganyari konten WordPress nggawe révisi sing disimpen. Watesan jumlah révisi sing bisa disimpen saben postingan utawa kaca bakal mbusak ruang ing database sampeyan.

Revisi Kontrol WP minangka plugin gratis sing ngidini sampeyan nemtokake jumlah révisi sing disimpen kanggo kiriman lan kaca. Mbatesi révisi kaya 5 bakal tetep révisi supaya ora diwetokaké, luwih-luwih yen sampeyan nganyari akeh.

10. Break komentar dadi pirang-pirang kaca

Entuk komentar saka pangguna sing melu postingan ing blog iku sawijining perkara sing apik, nanging akeh banget komentar ing sawijining kaca bakal mbukak halaman dadi luwih alon, lan iku bab sing ala.

Solusi kanggo break, utawa paginate, komentar dadi pirang-pirang halaman. Lan iki minangka perkara sing gampang ditindakake WordPress:

break komentar menyang kaca

Ing WordPress admin menyang Setelan → Diskusi lan mriksa "Gawe komentar dadi kaca" pilihan. Banjur sampeyan ngetik nomer komentar sing pengin ing saben kaca (contone 5), lan kepiye pengin ditampilake (umpamane luwih anyar kanggo luwih lawas).

Cara nyepetake WordPress: pambungkus

Ngalih menyang host web sing luwih cepet asring cara paling cepet lan paling gampang kanggo nyepetake alon-alon WordPress situs ing Bluehost, HostGator, lan GoDaddy.

Nanging yen ora bisa ditindakake, lan sampeyan kudu tetep karo host web sampeyan saiki, mula postingan blog iki wis mbatesi macem-macem teknik lan alat optimasi sing bisa sampeyan lakoni kanggo nyepetake WordPress.

PS Yen sampeyan wis pindhah menyang a host web luwih cepet, banjur bebas kirim sadurunge lan sawise nambah komentar kanthi cepet…

Home » WordPress » Cara Ngeculake WordPress? (Ing Slow Bluehost, HostGator & Situs GoDaddy)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.