13 Best Dropbox Alternatif (Pesaing sing luwih apik & luwih aman)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Penyedia panyimpenan maya kaya Dropbox nggampangake kita ora mung nggawe serep karya lan file pribadi, nanging uga nuduhake lan kolaborasi karo wong liya. sanadyan Dropbox iku apik, nyatane apik tenan, ana sing luwih mbayar lan free Dropbox alternatif ⇣ metu ana nawakake panyimpenan maya lan enggo bareng file sing luwih aman.

Saka $ 1.67 saben wulan

Entuk panyimpenan awan 65TB 2% OFF

kanthi luwih saka 600 yuta pangguna sak ndonya, Dropbox punika, tanpa mangu, salah siji saka panyedhiya panyimpenan maya paling populer. Nanging ana akeh Dropbox saingan metu ana sing nyedhiyani keamanan luwih apik lan fitur ing prices luwih terjangkau.

Ringkesan cepet:

  • Paling umum Dropbox pesaing: pCloud ⇣ pCloud minangka panyedhiya panyimpenan maya sing paling disenengi utamane amarga rega sing murah, fitur keamanan sing apik kayata enkripsi sisih klien lan privasi nol kawruh, lan biaya sepisan sing terjangkau kanggo langganan seumur hidup.
  • Pamenang kapindho: Sync.com ⇣ Sync minangka pilihan nomer loro amarga gampang digunakake, dilengkapi fitur keamanan, enggo bareng, lan kolaborasi sing apik, lan terjangkau.
  • Best free alternatif kanggo Dropbox: Google Pandu ⇣ Google Drive minangka alternatif gratis sing paling apik Dropbox. Aku seneng free 15GB panyimpenan lan integrasi karo Google Dokumen, Google Sheets, lan app pihak katelu, nanging keamanan lan file sync bisa luwih apik.

Paling apik Dropbox alternatif kanggo paling wong sing Google drive (alternatif gratis paling apik), Sync (alternatif paling aman lan sugih fitur), lan pCloud (alternatif nilai-kanggo-dhuwit paling apik).

DEAL

Entuk panyimpenan awan 65TB 2% OFF

Saka $ 1.67 saben wulan

Apa sing paling apik Dropbox Alternatif ing 2022?

Punika rundown sandi paling apik Dropbox alternatif sing teka karo privasi luwih apik lan enkripsi kanggo nyimpen lan nuduhake file ing méga.

Iki minangka 13 situs hosting file lan enggo bareng file sing paling apik Dropbox saiki:

ProviderJurisdictionEnkripsi Sisih KlienPanyimpenan gratisReregan
pCloud ?SwissYaYa - 10 GBSaka $3.99 saben wulan ($175 kanggo rencana seumur hidup)
Sync.com ?CanadaYaYa - 5 GBSaka $ 5 saben wulan
Google driveAmerika SerikatOra AnaYa - 15 GBSaka $ 1.99 saben wulan
Icedrive 🏆InggrisYaYa - 10 GBSaka $4.99 saben wulan ($99 kanggo rencana seumur hidup)
Internxt 🏆SpanyolYaYa - 10 GBSaka $ 1.15 / wulan
NordLocker 🏆PanamaYaYa - 3 GBSaka $ 3.99 saben wulan
Box.com 🏆Amerika SerikatYaYa - 10 GBSaka $ 10 saben wulan
Backblaze B2Amerika SerikatYaOra AnaSaka $ 5 saben wulan
Amazon DriveAmerika SerikatOra AnaYa - 5 GBSaka $ 19.99 saben taun
Microsoft OneDriveAmerika SerikatOra AnaYa - 5 GBSaka $ 69.99 saben taun
Tresorit 🏆SwissYaYa - 5 GBSaka $ 10.50 saben wulan
SpiderOakAmerika SerikatYaOra AnaSaka $ 6 saben wulan
IDrive 🏆Amerika SerikatYaYa - 5 GBSaka $ 59 saben taun

1. pCloud (Nilai paling apik kanggo dhuwit Dropbox alternatif)

  • situs web: https://www.pcloud.com/
  • Salah siji alternatif paling murah kanggo Dropbox
  • pCloud Enkripsi sisi klien Crypto kanthi privasi nol kawruh minangka layanan mbayar tambahan
  • Rencana Forever Gratis sing kasedhiya kanthi panyimpenan gratis nganti 10GB
  • Rencana premium diwiwiti saka $4.99 saben wulan kanggo langganan tahunan
  • Rencana seumur hidup (bayar sepisan!) saka $175
pcloud

pCloud iku salah siji saka opsi panyimpenan awan paling murah ing pasar. Nawakake panyimpenan gratis nganti 10GB nalika sampeyan mlebu. Sayange, ora kabeh papan iki ora dikunci. Kanggo duwe kabeh panyimpenan maya 10GB, sampeyan kudu ngetutake pCloudtutorial pemula.

pcloud fitur

pCloud fitur

  • Minangka perusahaan Swiss, pCloud nawakake pangayoman data Swiss karo sawijining enkripsi sisih klien lan privasi nol-kawruh. Fungsi enkripsi sisih klien nglindhungi file saka akses sing ora sah amarga enkripsi kedadeyan sadurunge data diunggah saka piranti menyang pCloudservere. Fitur privasi nul-kawruh, ing sisih liya, ora ngidini panyedhiya layanan ndeleng kunci enkripsi sampeyan amarga mung kasedhiya kanggo sing nggawe, yaiku sampeyan.
  • pCloud wis app kanggo piranti seluler (Android lan iOS) lan aplikasi desktop (Windows, Linux, lan Mac). Kajaba iku, ana pCloudplatform web kang kasedhiya liwat browser web sing paling akeh digunakake.
  • pCloud dilengkapi macem-macem fitur kanggo nggawe kolaborasi gampang tanpa dipikirake apa kolaborator sampeyan pCloud pangguna utawa ora. Ing "Undhangan menyang Folder" opsi ngijini sampeyan kanggo nuduhake folder pribadi karo liyane pCloud pangguna kanthi telung tingkat akses sing beda (Deleng, Sunting, lan Atur). Banjur ana ing "Link Dibagi" fitur sing ngijini sampeyan enggo bareng file gedhe karo kanca-kanca lan kulawarga sanajan padha ora bagean saka pCloud basis pangguna. Ing "Panjaluk File" pilihan digawe kanggo nampa file langsung menyang pCloud akun. Akhire, ing "Folder Umum" fitur ngijini sampeyan nggawe pranala langsung menyang file lan folder.
  • pCloud nawakake 10GB ruang disk gratis.
  • pCloud is luwih murah tinimbang umume layanan panyimpenan awan file lan dokumen.
  • pCloud Crypto (tambahan mbayar) kalebu enkripsi sisih klien sing unik kanthi privasi nol pengetahuan lan proteksi multi-lapisan.
  • pCloud Gawe serep nyedhiyakake serep maya sing aman kanggo PC lan Mac.
pcloud dashboard

Pros lan cons Cloud

Pros:

  • dhasar pCloud akun dilengkapi nganti 10GB panyimpenan maya gratis
  • Pembayaran siji-wektu sing nggumunake kanggo rencana seumur hidup
  • Panggunaan multi-piranti
  • Langkah keamanan kelas siji (proteksi saluran TLS/SSL; enkripsi AES 256-bit kanggo kabeh file; 5 salinan file sampeyan ing server sing beda-beda)
  • Multiple opsi enggo bareng file

cons:

  • pCloud Crypto (enkripsi sisih klien + privasi nul-kawruh + pangayoman multi-lapisan) biaya ekstra

pCloud rencana pricing

The Rencana Forever Gratis nawakake ruang panyimpenan nganti 10GB. pCloud's Rencana premium miwiti saka $3.99 saben sasi kanggo langganan tahunan. Panyedhiya panyimpenan maya kalebu ruang disk 500GB ing paket Premium lan ngidini bandwidth transfer data 500GB kanggo enggo bareng.

Ana uga Paket Premium Plus sing dilengkapi karo panyimpenan awan 2TB.

Ora kaya umume panyedhiya panyimpenan awan liyane, pCloud uga nawakake a rencana umur mung $ 175. Iku biaya sepisan lan sampeyan entuk ruang panyimpenan 500GB ing salawas-lawase.

Rencana Gratis
  • 10 GB Storage

Rencana Premium
  • 500 GB Storage
Rencana Premium Plus
  • 2 Panyimpenan TB
Rencana Bisnis
  • 3 Panyimpenan TB saben pangguna
Rencana Kulawarga
  • 2 Panyimpenan TB (nganti 5 pangguna)

  • Rencana seumur hidup: $ 500 (pambayaran sapisan)

Apa pCloud minangka alternatif sing luwih apik kanggo Dropbox

pCloud minangka salah sawijining pilihan sing paling apik yen sampeyan nggoleki layanan maya kanggo nggawe serep kabeh file. Iku luwih apik lan luwih aman tinimbang Dropbox plus iku luwih gampang kanggo nggunakake. pCloud uga # 1 alternatif murah kanggo Dropbox amarga saka perjanjian panyimpenan maya seumur hidup.

Info liyane babagan pCloud … Utawa waca rinci pCloud review

2. Sync.com (Paling aman & dienkripsi Dropbox alternatif)

  • situs web: https://www.sync.com/
  • Luwih murah tinimbang Dropbox lan dilengkapi fitur sing luwih maju
  • Nawakake enkripsi ujung-kanggo-mburi kawruh nul sing kuwat, sing ndadekake enkripsi paling apik Dropbox alternatif
  • Rencana Forever Gratis kalebu 5GB panyimpenan maya sing aman; Rencana premium diwiwiti saka $ 5 / wulan ($ 60 / taun) saben pangguna
sync.com

Sync.com minangka layanan panyimpenan maya kolaborasi sing adhedhasar ing Kanada sing tujuane nggawe luwih murah kanggo wong nyimpen file ing awan. Rencana gratis nawakake panyimpenan aman 5GB lan opsi kolaborasi dhasar.

sync fitur

nawakake aplikasi gratis kanggo Windows, macOS, iOS, Android, lan web, supaya sampeyan bisa sync lan ngakses file saka kabeh piranti. Kajaba iku, kabeh Sync rencana teka karo a kunci piranti remot fitur sing bisa digunakake kanggo mateni piranti ilang utawa dicolong sing mlebu menyang Sync akun. Iki kanthi signifikan nambah keamanan lan privasi sampeyan.

Sync.com fitur

  • Sync.com menehi kabeh pangguna karo privasi nol-kawruh lan enkripsi end-to-end.
  • Privasi tanpa kawruh tegese perusahaan ora maca data sampeyan. Iki uga tegese data sampeyan disimpen ing brankas sing dienkripsi banjur disimpen Syncservere.
  • Enkripsi end-to-end nglindhungi file saka akses awan sing ora sah nalika transit lan istirahat.
  • Sync akun ora teka karo nelusuri pihak katelu. Iki tegese Sync ora ngumpulake, ngedol, utawa nuduhake informasi pribadhi utawa data panggunaan app karo sapa wae.
  • Sync.com nawakake 5GB papan panyimpenan maya sing aman ing rencana free sawijining.
  • Sync.com nawakake serep wektu nyata, Recovery file gampang, Lan file aman sync kanggo kabeh piranti sampeyan.
  • Sync.com wis apps kanggo Windows, macOS, iOS, Android, lan web.
  • Salah siji saka SyncFitur keamanan sing paling migunani yaiku kunci piranti remot pilihan. Iku mbantu supaya akun aman kanthi cepet mateni piranti sing ilang utawa dicolong.
sync dashboard

Sync.com Pros lan cons

Pros:

  • Kabeh Sync rencana teka karo enkripsi end-to-end sing kuat, SOC (System and Organization Controls) sing dibangun ing 2 Kepatuhan Tipe 1, riwayat lan pemulihan file, serep wektu nyata lan sync, lan kontrol bareng majeng
  • Ora ana pelacakan pihak katelu (sampeyan minangka pemilik tunggal data pribadhi sampeyan)
  • Enggo bareng file lan folder tanpa wates liwat tautan sing aman
  • Akses offline lan 99.9% uptime
  • Integrasi apik banget karo Microsoft Office 365
  • Luwih murah tinimbang Dropbox

cons:

  • Ora ana rencana panyimpenan awan seumur hidup

Sync.com rencana pricing

Sync.com's free rencana nawakake 5GB panyimpenan maya aman nanging nerangake karo watesan transfer data. Sync.comRencana mbayar kanggo tim diwiwiti saka $60 saben taun saben pangguna lan nawakake transfer data tanpa watesan bebarengan karo fitur keamanan lan privasi sing kuat.

Rencana Gratis Pribadi
5 GB Storage
Transfer 5 GB
Nuduhake Dasar (nganti 20 download saben dina saben tautan)
Selawase GRATIS
Rencana Dasar Solo
2 Panyimpenan TB
Transfer Data Unlimited
$ 8 / sasi ($ 96 tagihan saben taun)
Rencana Profesional Solo
6 Panyimpenan TB
Transfer Data Unlimited
Merek Khusus
$ 20 / sasi ($ 240 tagihan saben taun)
$24 ditagih saben wulan
Rencana Standar Tim
1 Panyimpenan TB saben pangguna
Transfer Data Unlimited
Akun Administrator
$ 5 / pangguna / wulan ($60 saben pangguna ditagih saben taun)
Rencana Tim Unlimited
Storage Unlimited
Transfer Data Unlimited
Merek Khusus
Akun Administrator
Dhukungan telpon
$ 15 / pangguna / wulan ($180 saben pangguna ditagih saben taun)

Apa Sync.com luwih saka Dropbox

Sync.com minangka pilihan sing luwih murah lan paling apik Dropbox alternatif kanggo bisnis lan organisasi. Malah ing rencana gratis, Sync nawakake 5GB panyimpenan maya aman, nalika Dropbox mung nawakake papan panyimpenan gratis 2GB.

Info liyane babagan Sync … Utawa waca rinci Sync.com review

3. Google Drive (paling gratis Dropbox alternatif)

  • situs web: https://www.google.com/drive/
  • Best free alternatif kanggo Dropbox
  • 15GB panyimpenan gratis; rencana premium miwiti saka $1.99 saben sasi utawa $19.99 saben taun
google drive

Google drive punika free layanan panyimpenan maya sing bagéan saka Google paket aplikasi. Nerangake karo 15GB ruang panyimpenan gratis lan ngidini sampeyan nggawe serep kabeh gambar lan video kanthi kualitas sing rada murah tanpa ngetung menyang panyimpenan akun gratis.

Google Drive yaiku salah siji opsi paling apik kanggo pangguna sing mung pengin nggawe serep file pribadi lan karya.

Google Fitur drive

  • Google Drive nyawiji sampurna karo Google Docs, Google Lembar, Lan Google slides. Iki kabeh aplikasi cloud-native sing ningkatake kerja tim.
  • Google Drive nawakake 15GB ing layanan panyimpenan gratis. Kabeh Google akun teka karo 15GB panyimpenan maya gratis.
  • Minangka Google pemilik akun, sampeyan bisa upload kabeh gambar lan video kanggo free Google Photos karo "Ngirit Panyimpenan" setelan (kualitas media sampeyan bakal rada suda).
  • Google Drive wis app kanggo kabeh piranti, kalebu Android, iOS, lan Mac.
google drive punika free paling dropbox alternatif

Google Drive Pros lan cons

Pros:

  • Akses sing ndhelik lan aman menyang konten sampeyan
  • File sampeyan ora digunakake kanggo personalisasi iklan
  • Integrasi karo Docs, Sheets, Slides, Microsoft Office, Slack, Salesforce, DocuSign, Autodesk, lan aplikasi lan alat liyane
  • Rawuh karo GoogleAI lan teknologi telusuran sing mbantu sampeyan nemokake file nganti 50% luwih cepet
  • Nawakake panyimpenan awan gratis 15GB

cons:

  • Ora ana rencana sing dibayar kanthi panyimpenan tanpa watesan
  • Ora ana rencana panyimpenan awan seumur hidup

Google Pandu rencana rega

The rencana gratis kalebu 15GB panyimpenan maya. Saliyane, Google Drive ora ngetung gambar lan video kanggo panggunaan panyimpenan yen sampeyan nggawe serep versi sing kurang kualitas.

The Rencana dhasar biaya $ 1.99 saben sasi lan nawakake 100GB panyimpenan. The Rencana standar rawuh karo 200GB panyimpenan maya lan biaya $ 2.99 sasi. Pungkasan, Rencana premium sijine 2TB panyimpenan ing pembuangan kanggo $ 9.99 saben sasi.

Apa Google Drive alternatif apik kanggo Dropbox

Google Drive minangka alternatif sing apik sing nggabungake karo akeh alat populer lan dilengkapi akses gratis menyang GoogleSuite saka app kantor, kalebu Google Dokumen, Google Lembar, lan Google Geser

4. Icedrive

  • situs web: https://www.icedrive.net/
  • 10GB panyimpenan maya gratis
  • Enkripsi Twofish generasi sabanjure
  • Rencana bulanan, taunan, lan seumur hidup sing murah
homepage icedrive

es drive didegaké ing 2019. Sanajan relatif anyar ing pasar, Icedrive wis nggawe kesan pisanan sing apik tenan. Nerangake fitur sing apik kayata algoritma enkripsi Twofish sing anti peluru, enkripsi sisih klien, privasi nol pengetahuan, desain antarmuka intuisi, lan rega sing kompetitif.

fitur icedrive

Salah sawijining fitur paling apik ing Icedrive yaiku piranti lunak drive-mount revolusioner. Iki nggawe sampeyan maya panyimpenan rasane kaya a fisik hard drive, ngendi ora syncing dibutuhake utawa bandwidth ora digunakake.

Nginstal drive virtual iku prasaja. Pisanan, sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal piranti lunak desktop (ing Windows, Mac, utawa Linux). Banjur, sampeyan bisa ngakses lan ngatur ruang panyimpenan maya kaya hard disk fisik utawa USB stick langsung ing sistem operasi sampeyan.

Fitur Icedrive

  • Icedrive kalebu klien-sisih, enkripsi nul-kawruh ing kabeh rencana premium. Iki tegese kabeh data sampeyan bakal dienkripsi ing piranti klien sadurunge tekan awan Icedrive. Bagean nol-kawruh minangka jaminan yen sampeyan mung siji sing bisa ndeleng lan dekripsi file sampeyan.
  • Icedrive iku piranti lunak desktop drive-mount inovatif nggabungke panyimpenan maya karo hard drive fisik. Iki ngidini sampeyan mbukak, ngowahi, ngunggah, lan mbusak file langsung ing OS sampeyan.
  • Icedrive duwe sistem caching cerdas sing nyepetake app tanpa nggunakake akeh papan.
  • Icedrive nggunakake Algoritma enkripsi Twofish, sing luwih aman tinimbang AES/Rijndael. Algoritma iki minangka salah sawijining solusi enkripsi paling cepet sing ditindakake saiki. Iki nggunakake enkripsi simetris, tegese tombol siji digunakake kanggo ndhelik lan dekripsi data.
dashboard icedrive

Pros lan cons Icedrive

Pros:

  • 10GB panyimpenan maya gratis
  • Sisih klien sing kuat, enkripsi pengetahuan nol
  • Bandwidth gedhe kanggo layanan panyimpenan awan sing ora diganggu
  • Panggunaan sandhi kanggo akses kontrol menyang file sing dienggo bareng
  • Aplikasi web, desktop & laptop, lan seluler & tablet sing resik lan ramah pangguna

cons:

  • Ora ana enkripsi sisih klien ing rencana gratis

Rencana rega Icedrive

Icedrive nawakake rencana gratis 10 GB gratis, lan telung rencana premium; Lite, Pro, lan Pro +.

Rencana Gratis
10 GB panyimpenan
3 GB watesan bandwidth saben dina
FREE
Rencana Lite
150 GB panyimpenan
Watesan bandwidth 250 GB
Enkripsi sisih klien
$ 19.99 saben taun
$ 99 umur (pembayaran siji-mati)
Rencana Pro
1 panyimpenan TB
Watesan bandwidth 2 TB
Enkripsi sisih klien
$ 4.99 saben sasi
$ 49.99 saben taun
$ 229 umur (pembayaran siji-mati)
Pro + Rencana
5 panyimpenan TB
Watesan bandwidth 8 TB
Enkripsi sisih klien
$ 17.99 saben sasi
$ 179.99 saben taun
$ 599 umur (pembayaran siji-mati)

Apa sampeyan kudu nggunakake Icedrive tinimbang Dropbox

Yen enkripsi kuwat lan privasi nol-kawruh kudu duwe fitur panyimpenan maya kanggo sampeyan, aku banget menehi saran sampeyan nimbang milih Icedrive tinimbang Dropbox.

Sinau luwih lengkap babagan Icedrive… Utawa waca rinci Review Icedrive

5. Internxt

  • situs web: https://internxt.com/
  • Luwih murah tinimbang Dropbox lan nerangake standar karo nul-kawruh enkripsi end-to-end
  • Rampung mbukak-sumber, ora ana akses pisanan utawa pihak katelu menyang file utawa data
  • Rencana gratis kalebu panyimpenan maya aman premium 10GB, rencana mbayar diwiwiti saka $1.15 / wulan ($11.25 / taun)
homepage internxt

Internxt minangka layanan panyimpenan awan open-source sing dienkripsi kanthi lengkap dirancang kanggo njaga data sampeyan kanthi aman lan apik, ora bisa digayuh peretas lan pengumpul data.

Alternatif maya modern, etika, lan luwih aman kanggo layanan Big Tech kaya Dropbox.

Aman banget lan pribadi, kabeh file sing diunggah menyang awan Internxt dienkripsi end-to-end lan kasebar ing jaringan desentralisasi sing gedhe. 

panyimpenan maya aman internxt

Fitur Internxt

  • Ora ana akses sing ora sah menyang informasi sampeyan. Pancen ora ana akses pisanan utawa pihak katelu menyang data pangguna.
  • Kabeh data sing diunggah, disimpen, lan dituduhake yaiku enkripsi end-to-end liwat protokol enkripsi AES-256 kelas militer. 
  • Desentralisasi lan dibangun ing blockchain, fragmen layanan awan Internxt lan nyebarake data ing jaringan peer-to-peer sing amba. 
  • Layanan internxt yaiku Sumber terbuka 100%. Kabeh kode sumber perusahaan digawe umum ing Git-Hub lan bisa diverifikasi kanthi mandiri.
  • Tautan enggo bareng sing digawe ngidini pangguna matesi jumlah kaping file sing dienggo bareng.
  • Gampang kanggo nyetel lan fungsi serep otomatis
  • Internex punika kompatibel karo kabeh piranti lan sistem operasi.
  • gedhe terjangkau saben GB lan pangguna uga entuk kalebu akses menyang Foto Internxt lan Kirim.
  • Kacepetan transfer cepet lan ora ana watesan upload utawa download.

Pros lan cons Internxt

Pros:

  • Ora ana akses sing ora sah menyang informasi sampeyan
  • 100% mbukak-sumber lan transparan
  • Kabeh data sing diunggah, disimpen, lan dienggo bareng dienkripsi end-to-end
  • Kemampuan kanggo matesi jumlah kaping file bisa dienggo bareng
  • Klebu akses menyang Foto Internxt tanpa biaya tambahan
  • Paket premium 10GB gratis

cons:

  • Layanan enom, kurang sawetara fitur kualitas urip

Rencana rega Internxt

Internxt nawakake a free rencana 10GB, rencana 20GB kanggo $ 1.15 / sasi, rencana 200GB kanggo $ 5.15 / sasi, lan rencana 2TB kanggo $ 11.50 / sasi.

Kabeh rencana Internxt (kalebu rencana gratis) wis aktif kabeh fitur, tanpa throttling! Rencana taunan lan bisnis uga kasedhiya.

Paket 10GB Gratis
10GB gratis ing salawas-lawase
Panyimpenan file / foto sing dienkripsi end-to-end lan enggo bareng saka piranti apa wae
Akses lengkap menyang kabeh layanan Internxt
GRATIS selawase
Plan individu 20GB
Jaminan dhuwit 30-dina
Panyimpenan file / foto sing dienkripsi end-to-end lan enggo bareng saka piranti apa wae
Akses lengkap menyang kabeh layanan Internxt
$ 1.15 / wulan ($ 11.25 / taun)
Plan individu 200GB
Jaminan dhuwit 30-dina
Panyimpenan file / foto sing dienkripsi end-to-end lan enggo bareng saka piranti apa wae
Akses lengkap menyang kabeh layanan Internxt
$ 5.15 / wulan ($ 44.15 / taun)
Paket 2TB individu
Jaminan dhuwit 30-dina
Panyimpenan file / foto sing dienkripsi end-to-end lan enggo bareng saka piranti apa wae
Akses lengkap menyang kabeh layanan Internxt
$ 11.50 / wulan ($ 113.70 / taun)
Bisnis 200GB / pangguna
Jaminan dhuwit 30-dina
Panyimpenan file / foto sing dienkripsi end-to-end lan enggo bareng saka piranti apa wae
Akses lengkap menyang kabeh layanan Internxt
$ 4.75 / pangguna / wulan ($ 44.15 / pangguna / taun)
Bisnis 2TB / pangguna
Jaminan dhuwit 30-dina
Panyimpenan file / foto sing dienkripsi end-to-end lan enggo bareng saka piranti apa wae
Akses lengkap menyang kabeh layanan Internxt
$ 10.55 / pangguna / wulan ($ 113.65 / pangguna / taun)
Bisnis 200TB / pangguna
Jaminan dhuwit 30-dina
Panyimpenan file / foto sing dienkripsi end-to-end lan enggo bareng saka piranti apa wae
Akses lengkap menyang kabeh layanan Internxt
$ 100.10 / pangguna / wulan ($ 1,188.50 / pangguna / taun)

Napa Internxt minangka alternatif sing luwih apik kanggo Dropbox

Internxt minangka alternatif sing apik banget lan enkripsi kanggo layanan BigTech.

Dirancang kanggo Web3 lan dibangun nggunakake teknologi pamblokiran, layanan progresif lan desentralisasi Internxt ndadekake hak pangguna kanggo privasi pisanan lan paling penting.

Transparan lan open-source, Internxt minangka pengganti sing bisa dipercaya banget Dropbox.

Sinau luwih lengkap babagan Internxt ing kene… Utawa waca rinci Internxt review

6. NordLocker

homepage nordlocker

Waca rangkeng- iku layanan panyimpenan maya enkripsi end-to-end sing kasedhiya kanggo piranti Windows, macOS, Android, lan iOS. NordLocker dikembangake dening Nord Security, perusahaan ing mburi NordVPN, NordPass, lan NordLayer.

fitur nordlocker

NordLocker nduweni a kabijakan nul-kawruh sing ketat lan didhukung dening enkripsi canggih. Kanggo njamin keamanan data sing paling penting, NordLocker nggunakake algoritma enkripsi lan cipher sing paling dipercaya ing donya.

Iki kalebu Argon2, ECC (kriptografi kurva elliptic), suite cipher XChaCha20-Poly1305, XSalsa20-Poly1305 MAC (kode otentikasi pesen), AES-GCM kanggo enkripsi konten file, lan enkripsi blok lebar EME kanggo enkripsi jeneng file.

Fitur NordLocker

  • Waca rangkeng- syncs file liwat maya pribadi, supaya bisa diakses saka ngendi wae. Thanks kanggo cross-platform sync fitur, data lemari maya sampeyan bakal synced ing kabeh piranti nalika sampeyan mlebu menyang akun NordLocker.
  • Waca rangkeng- encrypts lan gawe serep data maya loker otomatis. Iki tegese sampeyan bakal bisa mbalekake file kanthi gampang yen sampeyan ngrusak utawa ilang piranti.
  • NordLocker migunakake sawetara algoritma enkripsi sing paling dipercaya lan cipher sing paling canggih (ECC, XChaCha20-Poly1305, XSalsa20-Poly1305 MAC, AES256, Argon2, lan liya-liyane).
  • NordLocker kang kabijakan nul-kawruh (utawa ora ana log). tegese ora ana karyawan NordLocker (utawa wong liya) sing nduweni akses menyang file sing dienkripsi.
dashboard nordlocker

Pros lan cons NordLocker

Pros:

  • Kabeh pangguna NordLocker nampa 3GB ndhelik papan panyimpenan maya gratis
  • Sampeyan bisa nambah file menyang loker lokal lan maya
  • Salib-platform otomatis synchronisasi lan serep isi awan
  • Sampeyan bisa mbukak file lan nggarap dokumen langsung saka loker (ora perlu dekripsi)
  • Jaminan dhuwit 30-dina

cons:

  • Ora ana rencana panyimpenan awan seumur hidup

Rencana rega NordLocker

The rencana free nawakake 3GB papan panyimpenan maya aman. NordLocker uga adol rong paket premium: 500GB lan 2TB.

The Rega rencana 500GB diwiwiti saka $3.19 saben wulan kanggo langganan taunan pisanan lan menehi sampeyan 24/7 dhukungan prioritas. Yen sampeyan ora pengin tundhuk kanggo setahun wutuh, sampeyan bisa tuku a langganan saben wulan kanggo $7.99.

The Rega paket 2TB diwiwiti saka $7.99 saben wulan kanggo langganan tahunan pisanan. Sampeyan uga bisa tuku a langganan saben wulan kanggo $19.99.

NordLocker vs Dropbox:

Pilih NordLocker yen sampeyan peduli karo enkripsi canggih sing nglindhungi file sing disimpen sacara lokal utawa ing méga. NordLocker nggunakake algoritma enkripsi lan cipher sing paling maju: Argon2, AES256, ECC (karo XChaCha20 lan Poly1305).

Sinau luwih lengkap babagan NordLocker… Utawa waca rinci Review NordLocker

7. Kothak.com

  • situs web: https://www.box.com/
  • Panyedhiya panyimpenan awan paling apik kanggo kolaborasi lan kerja tim
  • Rencana individu gratis nawakake panyimpenan awan nganti 10GB; rencana mbayar miwiti saka $5 saben pangguna saben sasi
kothak.com

Box minangka layanan panyimpenan maya sing dirancang kanggo bisnis lan tim kolaborasi. Nawakake macem-macem alat lan fitur sing bisa mbantu sampeyan nambah alur kerja lan gampang kerja sama karo kanca, pelanggan, mitra, lan vendor. Iki digawe kanggo nyederhanakake cara kerja.

Fitur Box.com

  • nawakake kothak nganti 10GB panyimpenan maya ing rencana gratis. Paket iki digawe kanggo panyimpenan lan enggo bareng file sing aman kanggo panggunaan pribadi. Nerangake karo watesan upload file 250MB lan dhukungan pelanggan standar.
  • Kothak ngidini sampeyan nyambungake konten sampeyan kanthi aman ing luwih saka 1,500 aplikasi. Sawetara integrasi aplikasi ndhuwur sing diwenehake Box kalebu Microsoft Office 365, IBM, Google Workspace, Salesforce, AT&T, Okta, Adobe, lan Slack.
  • Box wis kontrol keamanan canggih, deteksi ancaman cerdas, Lan governance informasi lengkap ing panggonan kanggo njaga isi sampeyan aman. Kajaba iku, Box nggunakake Enkripsi file 256-bit AES ing istirahat lan transit, lan nawakake pilihan tombol enkripsi sing dikelola pangguna.
  • Sampeyan bisa download Kothak Drive kanggo nggarap file Box sampeyan langsung saka desktop sampeyan. Fitur Box Drive kompatibilitas cross-platform, tegese sampeyan bakal duwe akses fleksibel menyang konten sampeyan. Pungkasan, nanging paling ora, Box Drive ngidini sampeyan mbukak lan ngowahi file nalika sampeyan lagi offline.
  • Box duwe aplikasi Android lan iOS sing ngidini sampeyan ngatur lan nuduhake konten liwat piranti seluler apa wae.
kothak dashboard

Pros lan cons kothak

Pros:

  • Keamanan sing kuat kanthi proteksi data end-to-end, ijin pangguna granular kanthi 7 peran bareng, otentikasi rong faktor (2FA) kanggo pangguna internal lan eksternal, lan watermarking multi-lapisan kanggo nyegah bocor data
  • Siji papan kanggo nyunting, mriksa, lan nuduhake file + tugas
  • 1,500+ integrasi aplikasi bisnis (Microsoft Office 365, Google Workspace, Slack, Zoom, lan liya-liyane)
  • Alat otomatisasi alur kerja (cithakan alur kerja departemen sing wis dibangun, template sing dikonfigurasi khusus, lan intuisi ora kode tukang gawe alur kerja)

cons:

  • Ora ana rencana panyimpenan awan seumur hidup

Rencana rega kothak

Kothak rencana individu free nawakake nganti 10GB saka panyimpenan lan nerangake karo watesan upload file 250MB. Box nawakake mung siji rencana mbayar kanggo individu, sing kalebu nganti 100GB panyimpenan maya kanggo $10 saben sasi. Kajaba iku, Box adol 5 paket bisnis: Wiwitan Bisnis, Bisnis, Bisnis Plus, Enterprise, Lan Perusahaan Plus.

Rencana Individu
pangguna siji
Nganti 10 GB Panyimpenan
250MB File Upload Limit
FREE
Rencana Pro Pribadi
pangguna siji
Nganti 100 GB Panyimpenan
Batas Unggahan File 5GB
Langganan saben wulan: $ 14 / wulan
Langganan taunan: $ 10 / sasi
Business Starter Plan
minimal 3 pangguna
Nganti 100 GB Panyimpenan
Batas Unggahan File 2GB
Langganan saben wulan: $7 pangguna / wulan
Langganan taunan: $ 5 / pangguna / wulan
Rencana Bisnis
minimal 3 pangguna
Storage Unlimited
Batas Unggahan File 5GB
Langganan saben wulan: $ 20 / pangguna / wulan
Langganan taunan: $ 15 / pangguna / wulan
Rencana Bisnis Plus
minimal 3 pangguna
Storage Unlimited
Batas Unggahan File 15GB
Langganan saben wulan: $ 33 / pangguna / wulan
Langganan taunan: $ 25 / pangguna / wulan
Rencana Enterprise
minimal 3 pangguna
Storage Unlimited
Batas Unggahan File 50GB
Langganan saben wulan: $ 47 / pangguna / wulan
Langganan taunan: $ 35 / pangguna / wulan

Apa Box alternatif apik kanggo Dropbox

Box.com minangka salah sawijining panyedhiya panyimpenan awan sing paling apik kanggo bisnis lan tim kolaborasi. Nawakake luwih akeh alat kolaborasi lan fitur keamanan tinimbang Dropbox.

Sinau luwih lengkap babagan Box.com… Utawa waca rinci Ulasan Box.com

8. Walik

  • situs web: https://www.backblaze.com/
  • Luwih terjangkau tinimbang Dropbox + ruang panyimpenan awan tanpa watesan kanggo Mac lan PC
  • nyoba gratis 15 dina; rencana premium miwiti saka $7 saben komputer saben sasi
backblaze

Backblaze iku perusahaan serep komputer lan panyimpenan maya anjog ing San Mateo, California. Kanthi mayuta-yuta gigabyte panyimpenan data ing manajemen, Backblaze minangka salah sawijining sing paling apik Dropbox alternatif ing pasar. Malah ing nyoba gratis, Backblaze nawakake panyimpenan data tanpa wates kanggo nggawe serep komputer.

Nggawe lan nggunakake Backblaze gampang banget; akunku munggah lan mlaku ing wektu cendhak. Proses serep diwiwiti lan kedadeyan kanthi otomatis, lan sampeyan ora kudu milih file kanthi individu amarga Backblaze nggawe serep kabeh data kanthi standar. Alat serep Backblaze sampeyan bisa digunakake ing latar mburi, ngunggah data menyang awan kanthi cepet.

Yen sampeyan kelangan file utawa ngrusak komputer nanging ora pengin ndownload data saka situs web, sampeyan bisa duwe USB Hard Drive (nganti 8TB kanggo $189) utawa USB Flash Drive (256GB kanggo $99) karo kabeh data FedExed kanggo sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bisa bali drive ing 30 dina lan nampa mbalekaken lengkap. 🙂

Fitur backblaze

  • Backblaze encrypts data sampeyan sadurunge ngirim liwat SSL (lapisan soket aman) lan nyimpen ing méga. Apa maneh, sampeyan bisa nggunakake kunci enkripsi pribadi kanggo mesthekake mung kunci kasebut sing bisa dekripsi serep maya sampeyan.
  • Backblaze ngleksanakake sawetara ngukur keamanan kuat kanggo nyegah akses akun ora sah, kalebu mlebu siji (SSO) liwat Google Ruang kerja utawa Microsoft Office 365 lan bukti asli loro-faktor (2FA) liwat aplikasi otentikasi SMS utawa ToTP (sandhi basis wektu). Opsi iki kasedhiya kanggo kabeh pangguna Backblaze.
  • Backblaze ngidini sampeyan nyoba layanan kasebut 15-day trial free. Fitur nyoba gratis serep otomatis saka situs saka file komputer sampeyan, panyimpenan lan penylametan Unlimited, Lan akses menyang data sing wis digawe serep liwat web, piranti seluler, utawa liwat surat.
  • Backblaze wis iOS lan aplikasi Android, tegese sampeyan uga bisa ngakses file ing piranti seluler sampeyan.
  • Minangka pangguna Backblaze, sampeyan bisa mulihake file sampeyan by download gratis saka web, wis dikirim menyang sampeyan ing lampu kilat utawa drive external ($ 99 lan $ 189 mungguh), utawa nyimpen menyang telpon liwat aplikasi seluler Backblaze.
  • Backblaze kalebu Welasan integrasi partner ing rencana B2 Cloud Storage sing cocog karo kabutuhan alur kerja sampeyan. Sawetara sing paling populer yaiku Cloudflare, Couchdrop, Dropshare, Duplicacy, eMAM, Facebook, GoodSync, lan JetStream.

rencana Backblaze

Backblaze nawakake telung rencana: Gawe serep pribadi, Gawe serep bisnis, Lan Panyimpanan Awan B2. The Rencana Serep pribadi iku sampurna kanggo individu lan kalebu panyimpenan Unlimited ing mung $7 saben komputer saben sasi. Yen sampeyan ora pengin langsung nindakake rencana iki, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka 15-day trial free.

The Rencana Serep Bisnis iku becik kanggo bisnis, biaya $70 saben komputer saben taun, lan fitur evaluasi gratis 15 dina. Banjur ana ing Rencana Panyimpenan Awan B2 kang regane $ 0.005 / GB / sasi kanggo panyimpenan data lan $ 0.01 / GB kanggo download file. B2 Cloud Storage nyedhiyakake panyimpenan gratis 10GB.

Apa Backblaze alternatif apik kanggo Dropbox

Yen sampeyan lagi looking for serep komputer gedhe lan solusi panyimpenan maya, Aku cukup manawa sampeyan bakal tiba sirah liwat tumit kanggo Backblaze. Backblaze luwih murah tinimbang Dropbox, nawakake panyimpenan tanpa watesan, lan ora ana watesan lalu lintas. Kajaba iku, Backblaze nyedhiyakake standar sing luwih apik kanggo pamula tinimbang Dropbox. Layanan kasebut uga luwih aman, sing ndadekake Backblaze minangka alternatif sing apik tenan Dropbox.

Sinau luwih lengkap babagan Backblaze.com… Utawa waca sandi rinci Backblaze B2 review

9. Amazon Drive

  • situs web: www.amazon.com/clouddrive (Ndaftar dibutuhake)
  • Luwih murah tinimbang Dropbox + rencana liyane sing cocog karo kabutuhan panyimpenan sing luwih gedhe
  • Rencana gratis kanggo kabeh pelanggan Amazon Prime; rencana premium diwiwiti saka $1.99 saben wulan ($19.99 saben taun)
drive nggumunake

Amazon Drive minangka aplikasi panyimpenan awan sing dikelola dening raksasa e-commerce Amazon. Nawakake serep file sing aman, enggo bareng file lan pratinjau file sing trep, panyimpenan awan, lan cetakan foto sing dikarepake liwat layanan Amazon Prints. Iki minangka solusi panyimpenan awan sing apik yen sampeyan pengin nyimpen kabeh kenangan sing apik.

Kabeh sing dibutuhake kanggo nikmati panyimpenan awan sing ora ana tandhingane yaiku akun Amazon. Yen perlu, sampeyan bisa ngakses foto, video, lan file kanthi gampang ing macem-macem piranti, kalebu komputer lan ponsel. Amazon Drive nawakake macem-macem rencana saka 100GB nganti 30TB, tegese ana akeh pilihan kanggo nyukupi kabutuhan panyimpenan sampeyan.

Fitur Amazon Drive

  • The rencana gratis nyedhiyakake panyimpenan maya 5GB. Kabeh sing perlu dilakoni kanggo ngakses ruang panyimpenan awan gratis yaiku nggawe akun Amazon. Kajaba iku, kabeh anggota Amazon Prime entuk panyimpenan foto kanthi resolusi lengkap tanpa watesan.
  • ana iOS lan aplikasi Android, tegese sampeyan bisa ngakses file nalika lelungan. Ana uga a aplikasi desktop.
  • Amazon Drive digawe kanggo panyimpenan file, enggo bareng file, Lan pratinjau file. Iku ndhukung macem-macem jinis file umum, kalebu PDF, DOCX, zip, JPEG, PNG, MP4, lan liya-liyane.
  • Amazon Drive lan Foto Amazon disambungake. Ing Aplikasi desktop Amazon Photos digunakake kanggo layanan panyimpenan awan.
  • Akun sampeyan dilengkapi karo a Integrasi Fire TV, supaya sampeyan bisa ndeleng slideshow foto ing televisi.
  • sampeyan bisa nggawe album foto khusus lan kenang-kenangan karo Foto Amazon.

Amazon Drive pros lan cons

Pros:

  • Penyetelan gampang
  • 5GB saka panyimpenan maya gratis
  • Kemampuan kanggo ngunggah folder kabeh
  • Gawe serep otomatis lan dijadwal (sampeyan bisa ngowahi jadwal kapan wae)
  • Panyimpen foto tanpa watesan karo Keanggotaan Amazon
  • Opsi enggo bareng macem-macem, kalebu liwat link, email, Facebook, lan Twitter

cons:

  • Ora ana rencana panyimpenan awan seumur hidup
  • Ora ana rencana premium sing dilengkapi panyimpenan tanpa watesan

Rencana rega Amazon Drive

yen 5GB panyimpenan maya sing teka karo rencana gratis ora cukup kanggo sampeyan, sampeyan bisa nganyarke akun kanggo samubarang plans premium. Amazon Drive wis 13 rencana mbayar. The paling dhasar rawuh karo 100GB ruang panyimpenan maya lan biaya mung $ 19.99 saben taun.

The paket paling gedhe rawuh karo 30TB ruang panyimpenan maya lan bakal nyetop kowé udakara $ 1,800 saben taun. Kanggo entuk dhuwit sing paling akeh, aku nyaranake nganggo $ 59.99 / rencana taun sing nawakake 1TB saka papan panyimpenan.

Napa Amazon Drive minangka alternatif sing apik Dropbox

Kanggo wiwitan, Amazon Drive nawakake luwih akeh rencana tinimbang Dropbox, tegese sampeyan duwe luwih akeh kesempatan kanggo milih solusi panyimpenan sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan. Kapindho, Amazon Drive luwih murah lan luwih serbaguna tinimbang Dropbox, nawakake cara sing luwih apik kanggo nyimpen lan ngakses file sampeyan. Katelu, cukup gampang lan gampang diatur, ditambah sampeyan entuk ruang kosong 5GB kanggo nyimpen foto sampeyan.

10. Microsoft OneDrive

  • situs web: https://onedrive.live.com/
  • Great alternatif free kanggo Dropbox
  • Rencana gratis dilengkapi panyimpenan awan 5GB; rencana premium miwiti saka $1.99 sasi
microsoft onedrive

OneDrive minangka solusi panyimpenan maya sing gampang digunakake sing ditawakake Microsoft. Rencana gratis kasebut dilengkapi ruang panyimpenan 5GB. Sisih paling apik babagan Microsoft OneDrive iku yen sampeyan uga nggunakake Microsoft Office, sampeyan bisa njaluk 1TB panyimpenan maya lan langganan gratis kanggo Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, lan PowerPoint kanggo Windows utawa Mac) mung $ 69.99 saben taun karo Rencana pribadi Microsoft 365.

OneDrive fitur

  • Minangka Microsoft OneDrive pangguna, sampeyan bisa nyimpen file sensitif (salinan digital paspor, SIM, lan dokumen penting liyane) in OneDrive Kolong Pribadi. sampeyan bisa ngakses Vault Pribadi sampeyan liwat web, awakmu piranti seluler, utawa langsung saka File Explorer ing komputer Windows 10 sampeyan. OneDrive Vault pribadi wis aman karo sawetara metode verifikasi identitas lan otomatis ngunci sawise wektu cendhak ora aktif.
  • Microsoft OneDrive nindakake sawetara langkah keamanan lengkap, kalebu enkripsi file, mindhai virus, ngawasi aktivitas sing curiga, lan proteksi ransomware (kalebu ing langganan Microsoft 365 Pribadi lan Keluarga).
  • Sampeyan bisa njaluk langganan gratis Microsoft Office ing sawetara saka plans mbayar. Aplikasi Office kalebu ing Paket Microsoft 365 Pribadi lan Keluarga yaiku Word, Excel, PowerPoint, lan Outlook (yen sampeyan duwe PC, sampeyan uga bakal entuk Akses lan Penerbit).
  • Microsoft OneDrive wis apps kanggo panyimpenan file maya sing aman, manajemen file, lan enggo bareng file ing kabeh piranti sampeyan.
  • Pamilik rencana Pribadi lan Keluarga Microsoft 365 duwe akses offline menyang kabeh folder ing piranti seluler.

Microsoft OneDrive Pros lan cons

Pros:

  • 5GB panyimpenan maya gratis kanggo foto lan file
  • Kemampuan kanggo ngakses kabeh foto, file, lan dokumen liwat piranti apa wae
  • Enggo bareng file gampang karo kulawarga lan kanca-kanca
  • Opsi kanggo nggarap file lan dokumen Office karo wong liya kanthi wektu nyata
  • Pilihan kanggo nggawe serep foto ing telpon kanthi otomatis
  • Linuwih sync teknologi

cons:

  • Rencana gratis ora kalebu deteksi lan pemulihan ransomware, pemulihan file, utawa tautan enggo bareng sing dilindhungi sandi
  • Ora ana rencana panyimpenan awan seumur hidup

Microsoft OneDrive rencana pricing

Microsoft OneDrive rencana premium diwiwiti $ 1.99 saben wulan. Sing paling dhasar OneDrive rencana mbayar disebut OneDrive dewekan. Iki digawe kanggo panggunaan omah lan nawakake 100GB ruang panyimpenan maya. Ana loro liyane sing dibayar OneDrive rencana omah: Microsoft 365 Pribadi (1TB panyimpenan maya kanggo $69.99 / taun) lan Microsoft 365 Family (6TB panyimpenan maya kanggo $99.99 / taun; nganti 6 pangguna). Loro-lorone nawakake langganan gratis kanggo aplikasi Microsoft Office.

Microsoft uga adol 4 OneDrive rencana bisnis: OneDrive kanggo Bisnis 1 (1TB saben pangguna kanggo $ 5 / pangguna / wulan kanthi langganan taunan), OneDrive kanggo Bisnis 2 (panyimpenan maya individu unlimited kanggo langganan 5 utawa luwih pangguna; biaya $10 / pangguna / wulan kanthi langganan taunan), Microsoft 365 Bisnis Dhasar (1TB saben pangguna + Word, Excel, lan PowerPoint kanggo $ 5 / pangguna / wulan kanthi langganan taunan), lan Microsoft 365 Standar Bisnis (1TB saben pangguna + Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, lan Microsoft Teams kanthi rega $12.50 / pangguna / wulan kanthi langganan taunan).

Pelanggan Microsoft 365 uga duwe pilihan kanggo tuku tambahan 200GB saka panyimpenan kanggo $1.99 saben sasi.

Kenapa Microsoft OneDrive luwih saka Dropbox

Kanggo wiwitan, Microsoft OneDrive nawakake panyimpenan maya gratis 5GB. Dropbox, ing sisih liya, mung nawakake panyimpenan 2GB ing rencana gratis. Plus, sawetara saka OneDrive rencana mbayar teka karo langganan free kanggo Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, etc.

11. Tresorit

  • situs web: https://tresorit.com/
  • Paling aman lan pribadi alternatif kanggo Dropbox
  • Enkripsi end-to-end ing file syncing lan sharing
  • Rencana gratis dilengkapi 3GB panyimpenan maya sing dienkripsi; rencana mbayar diwiwiti saka $10.42 saben wulan (500GB)
tresorit

Tresorit pasar layanan minangka "Ultra-aman" Panggonan kanggo nyimpen lan nuduhake file online. Target pelanggan Tresorit yaiku bisnis lan tim kolaborasi, nanging uga nawakake rencana kanggo individu. Layanan kasebut digunakake dening SAP, Solusi IT Deutsche Telekom, D-Orbit, Bank Erste, lan merek gedhe liyane saka sak ndonya.

Fitur Tresorit

  • Tresorit minangka platform kolaborasi konten Swiss sing disebarake enkripsi ilmu nol. Iki tegese kabeh file, sandhi, kunci, lan materi sensitif liyane tansah ditransfer ing wangun sing ndhelik lan ora bisa diwaca. Ora ana wong liya kajaba sampeyan bisa ngakses utawa ndeleng data sampeyan.
  • Tresorit cocog karo GDPR, HIPAA, CCPA, TISAX, FINRA, lan ITAR. Sawijining Kepatuhan GDPR (Peraturan Perlindungan Data Umum). tegese panyedhiya panyimpenan maya ngetrapake langkah-langkah perlindungan data sing kuwat, kalebu enkripsi end-to-end lan tingkat ijin granular. Tresorit uga HIPAA compliant (HIPAA singkatan saka Health Insurance Portability and Accountability Act), tegese iku solusi panyimpenan maya sing apik kanggo profesional kesehatan lan organisasi sing ngatur cathetan medis.
  • Tresorit wis apps kanggo Linux, Windows, Mac, iOS, Lan Android piranti. Iki tegese sampeyan bisa ngakses file lan tetep produktif ing ngendi wae.

Tresorit pros lan cons

Pros:

  • Panyimpenan awan tanpa kawruh sing dienkripsi end-to-end
  • Enggo bareng file sing aman ing njero lan njaba bisnis / organisasi sampeyan kanthi tautan sing dienkripsi
  • 24/7 ngawasi lan keamanan fisik
  • Kasedhiya ing kabeh piranti lan ing kabeh browser web
  • Antarmuka sing ramah pangguna
  • Otentikasi rong faktor (2FA)
  • Kasedhiya ing macem-macem basa
  • 14-day trial free

cons:

  • Ora ana rencana panyimpenan awan seumur hidup

rencana rega Tresorit

Tresorit kang rencana gratis kalebu 3GB panyimpenan maya sing dienkripsi lan ngidini sampeyan nuduhake file nganti ukuran 250MB karo wong liya. Tresorit sadean 2 rencana individu lan 3 paket bisnis.

Rencana dhasar Tresorit
nganti 2 piranti
3GB Storage
Ukuran File Maksimal 500MB
FREE
Rencana Premium
nganti 5 piranti
500GB Storage
Ukuran File Maksimal 5GB
Langganan saben wulan: $ 12.50 / wulan
Langganan taunan: $ 10.42 / sasi
Rencana Solo
nganti 10 piranti
2,500GB Storage
Ukuran File Maksimal 10GB
Langganan saben wulan: $ 30 / wulan
Langganan taunan: $ 24 / sasi
Rencana Standar Bisnis
wiwit saka 3 kedhaftar
Panyimpenan 1TB saben pangguna
Ukuran File Maksimal 5GB
Langganan saben wulan: $ 14 / pangguna / wulan
Langganan taunan: $ 18 / pangguna / wulan
Rencana Bisnis Plus
wiwit saka 3 kedhaftar
Panyimpenan 2TB saben pangguna
Ukuran File Maksimal 15GB
Langganan saben wulan: $ 24 / pangguna / wulan
Langganan taunan: $ 19.17 / pangguna / wulan
Rencana Enterprise
wiwit saka 50 kedhaftar
Panyimpenan Enkripsi Scaleable
Ukuran File Maksimal 20GB
Langganan saben wulan: $ 30 / pangguna / wulan
Langganan taunan: $ 24 / pangguna / wulan

Apa Tresorit alternatif apik kanggo Dropbox Rencana bisnis

Tresorit dudu pilihan sing paling apik kanggo individu. Yen sampeyan mung pengin nyimpen sawetara file utawa gawe serep foto kulawarga, Dropbox bisa dadi solusi sing luwih apik. Nanging yen sampeyan pengin sing paling apik sampeyan bisa njaluk ing keamanan lan privasi, Tresorit tanpa mangu pilihan unggul kene.

12. Laba-laba

  • situs web: https://spideroak.com/
  • Uji coba gratis 21 dina sing loman nanging ora ana rencana gratis
  • Rencana sing dibayar wiwit $ 6 saben wulan
spideroak

SpiderOak minangka perusahaan sing nggawe lan ngedol produk komunikasi lan kolaborasi sing canggih lan aman kanggo tim lan bisnis. Siji Backup, mesthi, minangka bagean saka portofolio kasebut. Sanajan layanan One Backup digawe kanggo bisnis, individu uga bisa nggunakake. Sisih paling apik babagan SpiderOak One Backup (lan aplikasi SpiderOak liyane babagan iki) yaiku dibangun karo privasi lan keamanan ing pikiran.

Fitur SpiderOak

  • SpiderOak One Backup migunakake enkripsi end-to-end kanggo nglindhungi file sampeyan sadurunge ninggalake piranti sampeyan. Kanthi Siji Serep, data sampeyan dienkripsi nalika transit menyang server SpiderOak lan isih ana.
  • Backup SpiderOak One Nuduhake Kamar digawe kanggo menehi sampeyan cara sing aman kanggo nuduhake file karo kanca kerja, kanca, mitra, kanca, utawa kulawarga liwat antarmuka basis web. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi nggawe sauntara, poto-destructing siji-file pranala.
  • SpiderOak One Backup nggawe serep file sampeyan kanggo nglindhungi sampeyan saka mundhut data lan ransomware.
  • SpiderOak One Backup nduweni aplikasi desktop nanging ora ana aplikasi seluler

SpiderOak One pro lan cons

Pros:

  • Saben akun dilengkapi serep file sing aman, sync, lan enggo bareng file
  • Pilihan kanggo mulihake data menyang status pra-malware (pemulihan point-in-time)
  • Dhukungan lengkap kanggo Windows, Mac, lan Linux
  • 21-day trial free

cons:

  • Ora ana rencana gratis
  • Aplikasi seluler saiki ora kasedhiya

Rencana rega SpiderOak

Ora kaya sawetara layanan panyimpenan maya liyane ing dhaptar iki, SpiderOak One Backup ora nawakake rencana gratis. Nanging Siji Serep nawakake a 21-day trial free.

Kajaba iku, One Backup adol 4 rencana premium: 150GB, 400GB, 2TB, Lan 5TB. The rencana wiwitan kalebu 150GB ruang panyimpenan maya kanthi rega $6 saben wulan. The Paket 400GB regane $11 saben wulan, ing Paket 2TB regane $14 saben wulan, Lan Rencana 5TB regane $29 saben wulan.

Apa SpiderOak apik Dropbox pesaing

SpiderOak.com nawakake akeh fitur majeng lan keuntungan keamanan sing Dropbox kurang. Iki ndadekake pilihan sing unggul ing kene.

13. Idrive

  • situs web: https://www.idrive.com/
  • Panyimpenan awan paling apik kanggo perusahaan
  • Rencana gratis kalebu panyimpenan awan 5GB; rencana mbayar miwiti saka $59.62 kanggo taun pisanan
idrive

IDrive nawakake Welasan solusi panyimpenan maya kanggo ngebaki kabutuhan perusahaan, reseller, profesional, Lan bisnis. IDrive kang rencana gratis rawuh karo 5GB ruang panyimpenan maya.

Fitur IDrive

  • IDrive ngidini sampeyan gawe serep PC, Mac, iPhone, iPad, lan piranti Android tanpa watesan dadi siji akun.
  • IDrive nggunakake kelas militer Enkripsi 256-bit AES nalika nransfer lan nyimpen file. Tombol enkripsi sing ditetepake pangguna ora disimpen ing server IDrive kanggo njamin keamanan lan privasi sing dhuwur.
  • nawakake IDrive file wektu nyata sync ing kabeh piranti sampeyan (sampeyan sync panyimpenan ora mengaruhi panyimpenan serep).
  • IDrive wis apps kanggo iOS, Android, Linux, Mac, lan Windows.
  • IDrive ngijini sampeyan nuduhake pirang-pirang file kanthi aman liwat email. sampeyan bisa nyetel sandhi kanggo supaya sembarang akses ora sah, lan sampeyan bisa menehi wong sing 'bisa nyunting' ijin supaya bisa nggarap file tartamtu banjur upload maneh menyang akun IDrive sampeyan.
  • IDrive Express ngidini sampeyan nransfer data akeh menyang akun IDrive kurang saka seminggu liwat pangiriman panyimpenan fisik. Opsi iki ora mbutuhake bandwidth.

IDrive pro lan cons

Pros:

  • Gawe serep piranti kaping pirang-pirang
  • Serep tambahan lan kompres kanggo nyuda panggunaan bandwidth jaringan
  • Pengarsipan file sing bener (ora ana sing dibusak saka akun online sampeyan kajaba sampeyan mbukak reresik arsip utawa mbusak file kanthi manual)
  • IDrive nyimpen nganti 30 versi lawas saka kabeh file sing wis digawe serep
  • Kemampuan kanggo nggoleki lan mulihake file liwat browser web utawa saka aplikasi desktop
  • Aktivitas, status serep, lan nuduhake laporan

cons:

  • Ora ana pilihan pembayaran saben wulan

rencana rega IDrive

The rencana gratis nawakake 5GB ruang panyimpenan maya. IDrive kang rencana mbayar miwiti ing $59.62 saben taun kanggo taun pisanan. Rencana premium tingkat entri diarani IDrive Pribadi. Nawakake 5TB saka papan panyimpenan lan bisa digunakake dening siji wong.

IDrive sadean loro plans premium liyane uga: Tim IDrive lan Bisnis IDrive. Loro-lorone bundel kasebut kasedhiya ing macem-macem versi. Ing rencana Tim IDrive dhasar nawakake 5TB panyimpenan kanggo 5 komputer lan 5 pangguna kanggo $74.62 setaun kanggo taun pisanan.

The paket IDrive Business dhasar kalebu Panyimpenan awan 250GB kanggo pangguna, komputer, lan server tanpa watesan kanggo $74.62 saben taun kanggo taun pisanan.

Napa IDrive luwih apik tinimbang Dropbox

The IDrive rencana free nawakake 5GB saka papan panyimpenan, nalika rencana premium entry-level nawakake panyimpenan 5TB mung $59.62 kanggo taun pisanan.

Apa sampeyan kudu kolaborasi karo editor ing buku sing sampeyan tulis utawa sampeyan kudu cepet ngirim dokumen kanggo ditinjau menyang bos, file basis awan lan alat manajemen dokumen ngidini sampeyan nindakake kanthi sambungan internet sing apik.

Sanajan sampeyan nindakake sebagian besar pakaryan ing offline, sampeyan isih kudu nggawe serep file menyang layanan panyimpenan maya kaya IDrive kanggo nyegah kelangan data penting.

Sinau luwih lengkap babagan IDrive… Utawa waca rinci review IDrive

apa Dropbox?

paling dropbox alternatif

Dropbox diwiwiti minangka platform sing ngidini pangguna gawe serep file online lan ngakses saka kabeh piranti. Nanging saiki wis dadi luwih saka perkara kasebut. Iku ngidini sampeyan makarya bareng karo wong liya lan priksa gaweyan sampeyan tansah diakses kanggo sampeyan, ora ana ing ngendi sampeyan lunga utawa piranti apa sing sampeyan gunakake.

DropboxLayanan kasebut yaiku digunakake dening tim, freelancers, lan individu ing saindhenging donya lan dipercaya dening akeh merek amba. DropboxLayanan kasedhiya ing kabeh platform kalebu desktop lan seluler, sing ngidini sampeyan ngakses file ing piranti apa wae saka ngendi wae ing donya kanthi sambungan internet.

Dropbox fitur lan rencana

Dropbox nawakake plans beda kanggo macem-macem kasus panggunaan. Sawetara rencana nawakake luwih akeh fitur tinimbang liyane. Yen sampeyan mung butuh papan kanggo nggawe serep file, sampeyan bakal seneng sinau Dropbox nawakake free rencana sing nerangake karo 2GB saka panyimpenan lan syncs tengen sawetara piranti.

dropbox rencana

Yen sampeyan profesional, sampeyan bakal pengin melu Dropbox's Rencana ditambah kang kalebu nganti 2TB panyimpenan, sync liwat piranti tanpa watesan, Recovery file 30 dina, lan liya-liyane $ 9.99 saben sasi. Dropbox uga nawakake rencana kanggo tim sing dilengkapi akeh fitur tambahan kayata mlebu siji, peran admin berjenjang, lan dhukungan telpon sajrone jam kerja.

Dropbox Bisnis wiwit ing $ 12.50 saben pangguna saben wulan lan diarahake menyang perusahaan lan perusahaan. Ing Dropbox Rencana Business Standard nawakake panyimpenan luwih akeh (5TB) lan dilengkapi fitur kolaborasi lan tim sing luwih maju.

Dropbox uga nawakake alat kayata Dropbox Paper kanggo mbantu sampeyan gampang nggarap wong liya kanthi online babagan dokumen penting.

Dropbox Pros lan cons

The sisih paling apik babagan nggunakake Dropbox yaiku kesederhanaan sing gawan kanggo kabeh layanan lan piranti. Ora kaya panyedhiya panyimpenan maya liyane ing pasar, Dropbox pracaya ing tetep gampang lan gampang diakses kabeh. Sanajan sampeyan ora pinter karo komputer, sampeyan bisa kanthi gampang sinau tali ing sawetara detik. Ya gampang banget.

Dropbox nawakake app kanggo meh kabeh piranti, kalebu Android, Windows, Mac, Lan iOS, kang nggampangake akses lan sync file ing kabeh piranti sampeyan.

Senajan Dropbox nyedhiyakake akeh fitur, layanan kasebut ora cocog kanggo kabeh kasus panggunaan. Contone, Dropbox mung nawakake panyimpenan 2GB ing rencana akun gratis, dene sawetara layanan liyane ing dhaptar iki nawakake panyimpenan awan 15GB gratis.

Senajan Dropbox nawakake kolaborasi gampang karo Dropbox Alat kertas, ora akeh fitur lan opsi kolaborasi kaya panyedhiya liyane ing dhaptar iki.

Dropbox dilengkapi keamanan "dhasar" kayata enkripsi AES 256-bit kanggo data ing istirahat lan enkripsi AES 128-bit kanggo data nalika transit, uga otentikasi rong faktor.

nanging Dropbox's drawback paling gedhe isih sawijining keamanan. Kanggo luwih spesifik, pusat data ana ing AS (yaiku anggota pendiri jaringan sing disebut 'Lima Mripat' saka badan intelijen). Kajaba iku, ora masang enkripsi end-to-end lan ora duwe privasi nol-kawruh.

Carane enkripsi Dropbox lan nggawe aman?

Kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, Dropbox ora teka karo enkripsi end-to-end.

Nanging, ana solusi, lan iku kanggo nggunakake Boxcryptor (aplikasi pihak katelu) sing ngenkripsi file lan folder sensitif sampeyan Dropbox.

Apa sing ditindakake Boxcryptor?

Iku encrypts Dropbox. Boxcryptor ndhelik file sampeyan (kabeh file utawa pilihan file) sacara lokal ing piranti sadurunge diunggah menyang Dropbox. Boxcryptor nambahake lapisan keamanan sing ilang Dropbox ora nyedhiyani.

Pitakonan Paling Sering

apa Dropbox?

Dropbox minangka salah sawijining panyedhiya panyimpenan awan lan layanan enggo bareng file sing paling populer ing pasar, ing ngendi sampeyan bisa nyimpen lan nuduhake file, uga ngakses dokumen, foto, video, lan materi liyane ing awan saka piranti apa wae.

Apa pros Dropbox?

Gampang digunakake lan kemampuan kanggo ngakses file kapan wae, ing ngendi wae ana loro Dropboxkekiyatan paling gedhe. Iku uga nggabungake karo Microsoft Office Online. Kauntungan liyane yaiku file sing cepet lan cerdas syncing. Pungkasan, nanging paling ora, Dropbox narik kawigaten para pelanggan kanthi fitur riwayat sing nyedhiyakake akses menyang versi file sadurunge.

Apa kontra saka Dropbox?

Kekurangan enkripsi end-to-end yaiku Dropboxkekirangan paling gedhe. Uga, versi Pro larang, versi gratis diwatesi (mung 2GB ruang panyimpenan), lan ora ana upload folder utawa kolaborasi. Akhire, Dropbox bisa luwih fokus privasi.

Apa sing paling apik Dropbox alternatif?

Alternatif premium mbayar paling apik kanggo Dropbox sing Sync.com lan pCloud.com. Iki uga sing paling ndhelik Dropbox saingan. Situs enggo bareng file gratis paling apik kaya Dropbox is Google Pandu.

apa Dropbox Bisnis?

Dropbox Bisnis diwiwiti kanthi $12.50 saben pangguna saben wulan lan dituju menyang perusahaan lan perusahaan. Nawakake papan panyimpenan luwih akeh (5TB) lan dilengkapi fitur kolaborasi lan tim sing luwih maju.

Is Dropbox HIPAA manut?

Ora, Dropbox ora cocog karo HIPAA. Nanging, Dropbox Pangguna bisnis bisa takon Dropbox kanggo mbantu organisasi nyukupi syarat HIPAA/HITECH. Sinau luwih lengkap babagan Panyimpenan awan sing cocog karo HIPAA ing kene.

Best Dropbox alternatif ing 2022: Ringkesan

Dropbox, kanthi rega dhuwur lan panyimpenan gratis sing winates, iku, ing mratelakake panemume, ora ana maneh pilihan sing paling apik kanggo panyimpenan maya.

Dadi, apa sing bisa digunakake tinimbang Dropbox? Yen sampeyan mung looking for sawetara papan free kanggo gawe serep file pribadi, Aku nyaranake Google drive. Nerangake karo 15GB ruang kosong lan ngidini sampeyan nuduhake file lan nggawe serep versi gambar sing luwih murah kanthi gratis tanpa ngitung kuota panyimpenan.

The Dropbox pesaing aku pracaya iku paling apik pCloud. Panyimpenan maya sing aman lan gampang digunakake sing menehi panyimpenan lan tawaran gratis nganti 10GB rencana urip terjangkau nganti 2TB.

Yen sampeyan nggoleki panyimpenan maya kanggo file karya utawa bisnis lan pengin duwe akses menyang fitur kolaborasi, aku nyaranake Sync.com amarga layanan kasebut dibangun kanggo kerja sama tim. Iki sing paling apik, paling aman, lan ndhelik Dropbox alternatif.

Kabeh mau Dropbox saingan teka karo app kanggo meh kabeh piranti lan platform, kalebu Windows, Mac, iOS, lan Android, supaya sampeyan bisa kanthi gampang sync lan ngakses file sing digawe serep saka ngendi wae ing piranti apa wae sing diduweni.

DEAL

Entuk panyimpenan awan 65TB 2% OFF

Saka $ 1.67 saben wulan

SerialLogo lan TautanfiturTombol
1.pcloud
www.pcloudsitus
  • Rencana gratis menehi panyimpenan 10 GB
  • Perusahaan Swiss, kanthi kabijakan privasi nol-kawruh Swiss lan enkripsi sisi klien
  • pCloud dilengkapi puluhan fitur kanggo nggawe kolaborasi gampang
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
2.sync
www.sync.com
  • Privasi nol-enkripsi lan enkripsi sisih klien
  • Luwih murah tinimbang Dropbox
  • Nawakake panyimpenan gratis 5 GB kanggo rencana gratis
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
3.google drive
www.google.com/drive/
  • Puluhan alat lan fitur kolaborasi
  • Gratis kanggo nggunakake (karo a Google Akun)
  • Nawakake layanan panyimpenan gratis 15 GB
  • Gawe serep kabeh gambar kanthi gratis Google foto
Mangerteni liyane
4.icedrive
www.jangkruk.net
  • Panyimpenan gratis 10 GB
  • Panyimpenan maya + integrasi hard drive fisik
  • Enkripsi twofish (luwih aman tinimbang AES / Rijndael)
  • Enkripsi sisih klien, nol-kawruh
  • Aplikasi kanggo web, seluler, lan desktop (Windows, Mac & Linux)
Mangerteni liyane
5.kunci nordic
www.nordlocker.com
  • Saka produsen NordVPN
  • Entuk 3 GB panyimpenan maya gratis
  • Enkripsi end-to-end tanpa wates
  • Gawe serep data otomatis
  • Nuduhake file lan enkripsi jeneng file
Mangerteni liyane
6.microsoft onedrive
onedrive.live.com
  • Nawakake panyimpenan file gratis 5 GB
  • Entuk langganan gratis menyang Office 365 babagan rencana mbayar
  • Aplikasi kanggo panyimpenan file cloud sing aman, manajemen file lan enggo bareng file ing kabeh piranti
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
7.kothak
www.box.com
  • Nawakake panyimpenan 10 GB ing rencana gratis
  • Aplikasi kanggo kabeh piranti
  • Integrasi MS Office 365 ing omah
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
8.drive nggumunake
https://www.amazon.com/drive/
  • Rencana gratis sing nawakake gratis simpenan 5 GB
  • iOS lan aplikasi Android kanggo ngakses file kanthi terus
  • Pangunggahan siji utawa wektu sing wis dijadwal
  • Link file lan nuduhake folder
Mangerteni liyane
9.idrive
www.idrive.com
  • Aplikasi kanggo iOS, Mac, Android, lan Windows
  • Rencana panyimpenan maya gratis 5 GB
  • Nuduhake file lan alat kolaboratif lan fitur
  • Gawe serep utawa dapatkan kabeh data kanthi wujud fisik saben taun kanthi gratis
Mangerteni liyane
10.spideroak
www.spideroak.com
  • Nuduhake file dibangun kanthi privasi
  • SpiderOak Siji serep kanggo nglindhungi file saka ilang data lan ransomware
  • Aplikasi kanggo Linux, Mac, Windows, Android, lan iOS
Mangerteni liyane
11.backblaze
www.backblaze.com
  • Luwih terjangkau tinimbang Dropbox
  • Uji coba 15 dina gratis kanggo nyoba banyu
  • iOS lan aplikasi Android kanggo ngakses file ing piranti mobile sampeyan
Mangerteni liyane
12.tresorit
www.tresorit.com
  • Minangka perusahaan Swiss, layanan kasebut nyedhiyakake privasi Swiss nol-knowledge
  • Aplikasi kanggo Linux, Microsoft, Mac, iOS, lan Android
  • Patuh GDPR
Mangerteni liyane

Home » Cloud Storage » 13 Best Dropbox Alternatif (Pesaing sing luwih apik & luwih aman)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.