Alternatif Mailchimp paling apik ing taun 2022

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

MailChimp misuwur amarga komposer email seret lan selehake, antarmuka intuisi, lan merek sing kuat. Nanging ana akeh sing apik banget Alternatif Mailchimp ⇣ ing njobo kono.

Saka $ 25 saben wulan

Entuk kontak tanpa wates lan ora ana watesan pangiriman saben dina

MailChimp minangka pimpinan ruang software marketing email (EMS) lan digunakake atusan ewu bisnis ing saindenging jagad. Dheweke diwiwiti ing taun 2001 lan dadi salah sawijining platform pemasaran email paling populer ing Internet.

Ringkesan cepet:

  • Pesaing Mailchimp paling apik: Sendinblue ⇣ dilengkapi fitur liyane lan luwih apik. Sendinblue minangka platform otomatisasi pemasaran kabeh kanggo mbantu ngembangake bisnis liwat email, SMS, iklan Facebook, ngobrol, CRM, lan liya-liyane.
  • Na balapan, Best sakabèhé: GetResponse ⇣ minangka solusi kelas paling apik kanggo ngisi corong pemasaran konten sampeyan. Rawuh karo tukang kaca landing, webinar, autoresponder, lan kabeh liyane sing dibutuhake kanggo ngotomatisasi marketing email.
  • Pilihan paling apik kanggo dhuwit: EngageBay ⇣ minangka pilihan dhuwit sing cocog kanggo startup lan bisnis cilik sing golek pemasaran email, pemasaran SMS, lan suite sosial kabeh ing sak papan.

Alternatif MailChimp paling apik ing 2022 (Fitur sing luwih apik & luwih murah kanggo digunakake)

Mailchimp minangka salah sawijining layanan pemasaran email sing paling populer ing njaba, nanging ana pesaing Mailchimp sing nawakake fitur sing luwih akeh / luwih apik, lan / utawa luwih murah kanggo digunakake.

DEAL

Entuk kontak tanpa wates lan ora ana watesan pangiriman saben dina

Saka $ 25 saben wulan

Apa sampeyan nggoleki alternatif Mailchimp utawa sing luwih apik utawa luwih murah, dhaptar pesaing Mailchimp sampeyan wis dijamin.

1. Sendinblue (Pemenang: pesaing Mailchimp paling apik)

sendnblue
  • Situs web resmi: www.sendinblue.com
  • Platform marketing kabeh (kabeh otomatis, pemasaran, email transactional, landing page, pesen SMS, iklan Facebook lan retargeting)
  • Biaya adhedhasar email sing dikirim saben wulan.
  • Platform mung ing dhaptar sing uga ngidini sampeyan ngirim SMS menyang pelanggan.

Miturut pendapat saya, sampeyan bakal angel golek alat pemasaran email kabeh luwih apik tinimbang Sendinblue.

Iku fitur kabeh alat pemasaran email sing diarepake (bebarengan karo sawetara wong liya ing ndhuwur), pemasaran SMS canggih, email transaksional, tukang nggawe landing page, lan liya-liyane.

Ing ndhuwur iki, ana editor seret-lan-selehake sing ramah kanggo pamula, sing bisa digunakake kanggo nggawe email sing apik lan bisa ditrapake.

Lan apa maneh, Biaya Sendinblue adhedhasar nomer email sing sampeyan kirim, yaiku pangowahan sing apik saka model pembayaran adhedhasar pelanggan sing digunakake alat pemasaran email.

Pros Sendinblue:

  • Pilihan pemasaran kabeh-ing-siji sing apik banget
  • Sistem langganan adhedhasar email
  • Apik kanggo pamula

Kekurangan Sendinblue:

  • Piranti otomatisasi sing rada winates
  • Editor ora duwe fleksibilitas desain
  • Sawetara integrasi pihak katelu

Rencana lan Harga Sendinblue:

Boten kados paling akeh alat marketing email, Sendinblue menehi rega rega email sing dikirim saben wulan. Kabeh rencana ndhukung kontak tanpa wates.

Kanthi lengganan gratis, sampeyan bakal bisa ngirim nganti 300 pesen saben dina.

Rencana premium diwiwiti saka $ 25 saben wulan kanggo 10,000 email saben wulan, lan ana solusi khusus sing kasedhiya kanggo pangguna sing paling dhuwur.

Napa Gunakake Sendinblue tinimbang Mailchimp

Yen sampeyan pengin mbayar adhedhasar jumlah email sing dikirim saben wulan, banjur SendInBlue minangka salah sawijine pilihan sampeyan. Rencana gratis Sendinblue ngidini sampeyan ngirim 300 email / dina.

Sendinblue, ora kaya Mailchimp sing ngisi adhedhasar jumlah pelanggan sing sampeyan duwe, Sendinblue ngisi mung kanggo email sing dikirim. Mailchimp ngisi malah kanggo pelanggan sing ora aktif.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang Sendinblue

Mailchimp luwih cocog kanggo wong sing lagi wae miwiti, lan kanggo sing ora butuh kemampuan otomatisasi pemasaran.

2. GetResponse (pesaing Mailchimp Kabeh-ing-Siji Paling Apik)

getresponse
  • Situs web resmi: www.getresponse.com
  • Solusi kabeh kanggo kabeh kanggo ngetren corong pemasaran konten sampeyan.
  • Nawakake pembangun kaca landing, platform webinar, autoresponder, lan liya-liyane sing kudu sampeyan ngisi otomatis marketing.

Yen sampeyan nggoleki liyane opsi otomatis sing kuat tinimbang tawaran Mailchimp, GetResponse bisa dadi pilihan sing sampurna.

Singkat, kasedhiya karo alat kanggo mbantu sampeyan nglancarake alur kerja saben dina lan otomatisake akeh proses pemasaran email.

lan, ana macem-macem template sing apik, editor sing gampang digunakake, gampang dikirim, corong konversi, tukang nggawe landing page, lan liya-liyane.

Pancen, GetResponse nyedhiyakake paket lengkap babagan alat sing sampeyan butuhake kanggo nggawe corong pemasaran kanthi kualitas tinggi.

Pro GetResponse:

  • Pilihan alat tambahan sing apik
  • Fitur otomatisasi pemasaran sing kuat
  • Pangiriman email utama
  • Delengen GetResponse review kanggo katrangan luwih

Kekurangan GetResponse:

  • Tukang gawe email rada winates
  • Ora ana alat otomatis kanthi rencana murah
  • Bisa nggawe bingung kanggo pamula

GetResponse iku Rencana dhasar sing paling murah diwiwiti saka $ 15 saben wulan nganti 1000 kontak, nanging sampeyan kudu nganyari yen dhaptar luwih gedhe tinimbang iki.

Entuk alat tambahan kanthi langganan Plus (saka $ 49 saben wulan) utawa Profesional (saka $ 99 saben wulan).

Ana uga diskon signifikan kasedhiya kanthi lengganan siji (-18%) lan rong (-30%) taun, bebarengan karo uji coba gratis 30 dina kanggo kabeh rencana.

Napa Gunakake GetResponse tinimbang Mailchimp

Yen sampeyan pengin platform sing bisa mbantu sampeyan ngotomatisasi meh kabeh aspek corong pemasaran sampeyan, mula GetResponse minangka cara sing bisa dituju.

Dheweke nawakake kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe corong pemasaran lengkap kalebu Kaca Nggawe Landing, Platform Hosting Webinars, Alat Otomatisasi, lan liya-liyane.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang GetResponse

Yen sampeyan lagi wae miwiti lan kudu platform prasaja kanggo ngatur Email Marketing, banjur Mailchimp minangka cara sing bisa dituju.

Mailchimp nawakake akeh fitur sing luwih murah tinimbang GetResponse, sing luwih gampang sinau lan nggunakake.

3. EngageBay (Nilai paling apik kanggo dhuwit kanggo Mailchimp)

engagebay
  • Situs web resmi: www.engagebay.com
  • Paling apik kanggo startup, bisnis cilik lan berkembang, & agensi
  • Solusi kabeh-otomatis kanggo otomatisasi pemasaran email, tukang nggawe landing page, pemasaran SMS, Telephony, lan manajemen pipa penjualan
  • Pemantauan media sosial, integrasi pihak katelu karo aplikasi populer kaya Mandrill, Sendgrid, Xero, Zapier lan Pabbly Connect

EngageBay punika produk anyar sing panas ing pasar, lan kudune diweruhi.

Mangkene solusi CRM all-in-one sing kuat sing bisa ngotomatisasi apa wae kampanye netes email lan tes A / B kaca kebangkrutan menyang manajemen tugas layanan pelanggan.

Pelaporan khusus, manajemen kontak (utawa timbal) 360 derajat, lan ewonan email bermerek kanthi biaya sing sithik, lan sampeyan bisa ndeleng kenapa piranti lunak iki duwe panggunaan sing dhuwur.

Platform kasebut nggawe gampang ngrancang lan nglacak kampanye SMS utawa nggayuh pelanggan liwat Live Chat lan nelpon ing aplikasi. Uga ana fitur kanggo njaluk skrip telpon ing paket canggih.

fitur engagebay
Dhaptar fitur piranti lunak CRM kabeh-ing-siji EngageBay

Nawakake EngageBay regane gedhe kanggo dhuwit ing papan iki. Produk kasebut dilengkapi template template email, personalisasi, lan otomatisasi, lan uga dodolan terintegrasi lan CRM Bays. Sing bisa ditambahake yaiku integrasi karo aplikasi bisnis pihak katelu sing luwih akeh.

Pros EngageBay:

  • Solusi pemasaran email kabeh-ing-siji sing kuat, sederhana
  • Ora duwe kurva sinau, gampang diwiwiti
  • Dhukungan pangguna kelas donya, tanggepan 24/7
  • Pambangun drag-and-drop intuisi kanggo otomatis

Cons EngageBay:

  • Pustaka integrasi ora lengkap
  • Bisa nambah fitur sing luwih maju
  • Cithakan email B2B luwih akeh dibutuhake

Rencana lan Harga EngageBay:

EngageBay nawakake a rencana bebas-selawase, kanthi watesan sing ditemtokake ing 15 pangguna, sing paling dhuwur ditawakake piranti lunak apa wae.

Kanggo rencana dhasar kanthi nulis biji timah, tukang nggawe kaca dhasar, lan uga pemasaran SMS, sampeyan bisa miwiti $ 7.79 saben pangguna saben wulan kanthi langganan dwitahunan, utawa mbayar $ 12.99 saben wulan.

Pangguna Pro mbayar $ 49.99 saben wulan lan diskon 20% kanggo langganan tahunan, diskon 40% saben dinane. Rencana iki nawakake analytics situs web lan media sosial, manajer akun khusus, SLA uptime, lan dhukungan telpon.

Uga ana dhukungan coding kanggo kaca kebangkrutan, lan domain khusus sampeyan dhewe.

Napa EngageBay luwih apik tinimbang Mailchimp

Kanggo startup lan bisnis cilik sing golek marketing email, pemasaran SMS, lan suite sosial ing sak papan, iki bisa dadi alternatif Mailchimp sing apik.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang EngageBay

Yen sampeyan pengin skala saka bisnis ukuran medium, sampeyan bisa nemokake perpustakaan template email lan perpustakaan integrasi EngageBay sing kurang siyap tinimbang sarat sampeyan. Yen ngono, Mailchimp luwih masuk akal.

4. Aweber (Pilihan sing paling apik kanggo Wiwitan)

Aweber
  • Situs web resmi: www.aweber.com
  • Luwih lawas tinimbang Mailchimp; wis kerja wiwit taun 1998.
  • Platform paling gampang kanggo ngisi corong pemasaran sampeyan.
  • Apa pilihan sing paling populer kanggo bisnis ukuran cilik lan medium.

AWeber minangka pilihan nomer siji kanggo pamula, lan kanggo alesan sing apik. Gampang digunakake, nanging ora tetep nggunakake alat lan fitur canggih.

Siji, kasedhiya karo alat otomatisasi pemasaran sing lengkap.

Mupangate iki kanggo nggawe corong email sing ngowahi, lan priksa manawa jumlah maksimal wong maca pesen nganggo platform tarif pangiriman anjog.

Pros AWeber:

  • Pangiriman sing apik banget
  • Apik banget kanggo pamula
  • Alat nggawe corong email lengkap

Kekurangan AWeber:

Rencana lan Harga AWeber:

Ana rong pilihan sing kasedhiya. Rencana gratis AWeber ndhukung nganti 500 pelanggan lan 3000 email sing dikirim saben wulan nanging ora ana sawetara optimasi lan fitur liyane.

Lengganan Pro bakal dikenani biaya apa wae saka $ 19 nganti luwih gumantung saka ukuran dhaptar sampeyan. Diskon 14.9% kasedhiya kanthi pembayaran tahunan.

Napa Aweber luwih apik tinimbang Mailchimp

Aweber duwe spesialisasi ing ngirim email lan nawakake salah sawijining tarif ngirim email paling dhuwur ing pasar. Dheweke nawakake solusi lengkap kanggo ngisi corong email sampeyan.

Ora kaya Mailchimp, Aweber dibangun kanthi automasi ing pikiran.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang Aweber

Ora kaya Mailchimp, Aweber ora nawakake rencana gratis nanging dheweke nyoba nyoba gratis 30 dina gratis.

Yen sampeyan durung nate nggunakake platform Pemasaran Email lan mung pengin nyoba banyu, bukak rencana gratis Mailchimp.

5. Kontak tetep

kontak pancet

Contact pancet is salah sawijining platform pemasaran email favoritku kanggo sawetara alasan.

Kanggo siji, iku pilihan sing apik kanggo pangguna bisnis cilik pengin tuwuh ngarsane online.

Mupangate saka analitik sing kuat, dasbor manajemen sing ramah kanggo pamula, lan alat liyane.

Lan liyane, nerangake karo macem-macem fitur sing dirancang kanggo sing adol tiket, ngatur acara, lan nindakake tumindak sing padha.

Kontak Konstan nawakake macem-macem fungsi lan kegunaan. Platform kasebut gampang disiyapake lan apik banget kanggo kapabilitas manajemen kontak, nanging ketinggalan ing wilayah kayata segmentasi lan template sing kasedhiya kanggo digunakake.

Pros Kontak Konstan:

  • Platform pemasaran email kabeh-ing-siji sing apik banget
  • Pilihan sing apik kanggo pamula
  • Layanan pelanggan utama

Kontak Kontra Konstan:

Rencana lan Harga Kontak Konstan:

Senajan ora duwe rencana pemasaran email gratis selawase, Uji coba 60-dina Constant Contact gratis pancen apik banget.

Rencana premium diwiwiti saka $ 20 saben wulan, kanthi rega mundhak yen mbutuhake fitur sing luwih maju utawa yen duwe dhaptar kontak sing luwih gedhe.

Solusi Pro khusus uga kasedhiya kanggo pangguna sing paling dhuwur.

Napa Kontak Konstan luwih apik tinimbang Mailchimp

Yen sampeyan butuh dhukungan telpon lan dhukungan pelanggan sing luwih lengkap, Constant Contact minangka pilihan platform pemasaran email sing luwih apik kanggo digunakake.

Yen sampeyan dadi pamasar Shopify utawa e-commerce, mula Omnisend minangka pilihan paling sampeyan nalika milih platform pemasaran email. Deleng perbandingan kita babagan Hubungi Mailchimp vs Constant ing kene.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang Kontak Konstan

Mailchimp duwe jutaan pangguna ing saindenging jagad lan nawakake editor email sing gampang digunakake lan fitur sing apik. Mailchimp luwih gampang digunakake, duwe fitur, template lan integrasi sing luwih maju dibandhingake karo Kontak Konstan.

6. Omnisend

omnisend
  • Situs web resmi: www.omnisend.com
  • Paling otomatis kanggo otomatisasi pemasaran e-dagang lan omnichannel.
  • Integrasi karo email, SMS, Facebook Messenger, kabar push web, liyane.
  • Yen sampeyan lagi aktif Shopify banjur Omnisend minangka pilihan paling sampeyan sawise Mailchimp ngumumake mundur saka Shopify.

Yen sampeyan lagi nggoleki alternatif Mailchimp sing kuat kanggo pemasaran email e-commerce, Aku nyaranake supaya nyoba marang Omnisend.

Nyedhiyakake pilihan sing kuat, alat pemasaran multi-saluran kanthi fokus ing pangguna sing luwih maju, kalebu fitur otomatisasi alur kerja sing apik banget.

Saliyane saka iki, editor seret-lan-selehake sing intuisi iku menonjol, uga alat nangkep pelanggan sing dirancang kanggo mbantu nambah milis.

Pros Omnisend:

  • Alat otomatisasi sing apik banget
  • Pilihan sing apik kanggo e-commerce
  • Integrasi kuat karo macem-macem platform

Cons Omnisend:

  • Bisa banget maju kanggo pamula mutlak
  • Pustaka template winates
  • Pangiriman bisa dadi masalah

Rencana lan Harga Omnisend:

Omnisend duwe rencana langgeng gratis sing nyengsemake sing ngijini sampeyan ngirim nganti 500 email saben sasi. Sampeyan uga duwe akses menyang alur kerja, otomatisasi, lan tes A/B.

Rencana sing dibayar wiwit $ 16 saben wulan kanggo 500 kontak, kanthi rega mundhak nalika sampeyan entuk luwih akeh pelanggan.

Rencana Pro sing luwih dhuwur diwiwiti $ 59 saben wulan, kang kalebu email tanpa watesan lan dhukungan 24/7 prioritas.

Napa Omnisend minangka alternatif sing luwih apik kanggo Mailchimp

Omnisend minangka platform pemasaran lan otomatisasi email sing dirancang utamane kanggo bisnis lan pemasar e-dagang. Dibandhingake karo Mailchimp Omnisend siap e-dagang lan dilengkapi fitur kayata kode diskon lan hadiah pelanggan, alur kerja otomatisasi cart, lan akeh liyane. Singkat crita.

Yen sampeyan dadi pamasar Shopify utawa e-commerce, mula Omnisend minangka pilihan paling sampeyan nalika milih platform pemasaran email.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang Omnisend

Mailchimp minangka alat sing apik kanggo bisnis cilik, dadi yen sampeyan bisnis cilik, blogger utawa ora mbukak situs e-commerce banjur tetep karo Mailchimp. Amarga Omnisend ditujokake kanggo pangguna sing luwih canggih lan canggih, lan kanggo pangguna e-commerce, nggoleki platform pemasaran email kabeh-ing-siji sing kuat.

7. ConvertKit

convertkit
  • Situs web resmi: www.koleksi.com
  • Dibangun kanggo blogger profesional.
  • Salah sawijining platform sing paling gampang kanggo sinau lan nggunakake.

ConvertKit yaiku platform pemasaran email sing kuat dirancang khusus kanggo blogger, kreator kursus, podcaster, lan YouTubers.

Pancen regane larang, nanging pilihan alat sing ramah para pamula sing ditawakake kudu bisa dipercaya.

Editor kaca kebangkrutan apik banget, gampang banget ngatur dhaptar pelanggan, lan tim dhukungan cepet lan responsif.

Ing sisih ndhuwur iki, ConvertKit gampang mbukak kampanye sing ditargetake kanthi gampang, sing bakal mbantu sampeyan nggedhekake ROI.

Pro ConvertKit:

  • Alat pamisahan lan penargetan sing apik banget
  • Pilihan sing apik kanggo blogger
  • Antarmuka pangguna sing ramah pemula

Konversi ConvertKit:

  • Cithakan dhasar banget
  • Nilai kanggo dhuwit iku rata-rata
  • Fleksibilitas desain cukup winates

Rencana lan Rega ConvertKit:

Aku dadi penggemar CovertKit rencana selawase gratis, sing ndhukung nganti 1000 pelanggan, uga kaca landas tanpa wates, domain sing bisa disesuaikan, lan lalu lintas tanpa wates.

Lengganan mbayar larang, karo regane diwiwiti saka $ 29 saben wulan kanggo 1000 rencana dhasar pelanggan. Kaya biasane, rega mundhak nalika dhaptar kontak sampeyan saya akeh.

Napa Gunakake ConvertKit tinimbang Mailchimp

ConvertKit paling cocog kanggo blogger profesional lan pencipta online, sanajan bisa digunakake dening bisnis kabeh bentuk lan ukuran.

ConvertKit nawakake antarmuka sing gampang digunakake lan dadi gampang kanggo sampeyan ngatur pemasaran email.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang ConvertKit

Mailchimp dibangun kanggo bisnis gedhe lan cilik. Apa sampeyan minangka blogger hobbyis utawa buta raksasa kaya The Huffington Post, Mailchimp wis entuk sampeyan.

8. netes

netes
  • Situs web resmi: www.drip.com
  • Drip mbantu sampeyan ngowahi kabeh data pelanggan kalebu transaksi lan tumindak dadi pemasaran email pribadi.
  • Kombinasi CRM lan Marketing Email.

Drip nggabungake pemasaran email karo platform CRM sing kuat.

Mesthi wae dudu platform sing paling apik kanggo pamula sing digunakake, nanging tetep dadi pilihan apik kanggo wong-wong sing pengin ngoptimalake upaya pemasaran.

Sanajan mesthi bisa digunakake kanggo pangguna liyane, Drip umume ditujokake kanggo toko online sing pengin nambah milis lan nambah penjualan kanthi nggawe kampanye sing target banget.

ana kasedhiya alat optimalisasi, bebarengan karo otomatis sing dirancang kanggo mbantu nggedhekake tuku lan ningkatake efisiensi kampanye.

Tetes Drip:

  • Alat personalisasi sing apik banget
  • Antarmuka panganggo sing intuisi
  • Piranti e-commerce kuat

Kekurangan Drip:

  • Ora pilihan sing paling apik kanggo pamula
  • Bisa angel disiyapake
  • Cukup larang dibandhingake karo Mailchimp

Rencana Tetes lan Reregan:

Nawakake netes sidhang gratis 14 dina, nanging sayang, ora duwe rencana selawase gratis lan langganane sing mbayar larang banget.

Prices diwiwiti saka $ 19 saben wulan, nanging iki mung bakal entuk 500 pelanggan. Contone, dhukungan kanggo 10,000 pelanggan regane $ 154 paling dhuwur saben wulan.

Napa Gunakake Drip tinimbang Mailchimp

Drip ora dibangun kanggo pemasar rata-rata. Bukak Drip yen sampeyan pengin njupuk marketing email menyang level sabanjure.

Dheweke njupuk kabeh data pelanggan lan nindakake kerja keras kanggo dadi email pribadi kanggo sampeyan.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang Drip

Mailchimp luwih gampang disiyapake lan dingerteni tinimbang Drip. Yen sampeyan lagi wae miwiti lan butuh platform sing gampang, banjur bukak karo Mailchimp.

9. Mailer Lite

mailerlite
  • Situs web resmi: www.mailerlite.com
  • Kabeh ing siji platform kanggo otomatisasi pemasaran email.
  • Nawakake alat kanggo nggawe kaca landing, popups lengganan, lan automation email.

Aku seneng pilihan langganan gratis MailerLite gratis, nanging opsi sing dibayar mesthi ora apik.

Nerangake karo pilihan alat canggih, kalebu tukang nggawe kaca landas, popup langganan, lan macem-macem fitur otomatis alur kerja.

Lan apa maneh, sampeyan bakal entuk bathi saka tes A / B, dhukungan survey, lan integrasi siji klik karo macem-macem platform pihak katelu.

Pros MailerLite:

  • Rencana gratis salawas-lawase gratis banget
  • Fitur otomatisasi sing apik
  • Alat corong pemasaran sing kuat

Cons MailerLite:

  • Editor email mesthi luwih apik
  • Pangiriman bisa dadi masalah
  • Rada bingung kanggo miwiti

Rencana lan Harga MailerLite:

Kanthi MailerLite's rencana selawase gratis, sampeyan bakal entuk bathi nganti 12,000 email saben wulan sing dikirim nganti 1000 pelanggan.

Kanggo mbukak kunci kabeh fitur canggih, sampeyan kudu nganyari langganan premium, sing diwiwiti saka $ 10 sing kompetitif saben wulan.

Lan ing ndhuwur iki, rega dadi luwih kompetitif nalika diskon 30% langganan tahunan dianggep.

Napa MailerLite minangka alternatif sing luwih apik kanggo Mailchimp

MailerLite.com minangka platform pemasaran email sing terjangkau lan maju sing bisa mbantu sampeyan ngatur lan ngetrapake corong pemasaran email kabeh.

Nerangake karo alat kanggo mbantu ngrancang desain sampeyan landing page, popups lengganan, lan automation email.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang MailerLite

Mailchimp minangka alat sing luwih gampang lan luwih gampang tinimbang MailerLite. Yen sampeyan lagi miwiti nganggo email marketing utawa online marketing ing umum, banjur MailerLite bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik kanggo sampeyan.

10. Pemasaran Email Pabbly

pemasaran email pabbly
  • Situs web resmi: www.pabbly.com/email-marketing
  • Salah sawijining Platform Pemasaran Email sing paling murah.
  • Piranti kanggo ngotomatisasi kabeh ing corong pemasaran sampeyan.

Yen sampeyan lagi nggoleki platform pemasaran email sing terjangkau kanthi fitur otomatisasi sing apik banget, Pabbly Email Marketing minangka pilihan sing tepat.

Coba gunakake pangiriman sing apik, integrasi karo luwih saka 300 aplikasi pihak katelu, lan tukang nggawe drag-and-drop sing apik kanggo nggawe kampanye konversi sing dhuwur.

Ing ndhuwur iki, ana pilihan template sing bisa digawe adhedhasar email, uga alat kanggo nggawe corong pemasaran sing lengkap.

Proyek Pemasaran Email Pabbly:

  • Kabeh fitur sing kasedhiya karo kabeh rencana
  • Pilihan sing terjangkau banget
  • Pustaka template sing apik banget

Kontra Pemasaran Email Pabbly:

  • Rencana gratis winates
  • Sawetara tambahan ons ekstra

Rencana lan Harga Pemasaran Email Pabbly:

Pabbly nawakake a rencana selawase gratis, nanging cukup winates lan pancen dirancang kanggo sampeyan nyoba platform.

Rencana sing dibayar wiwit $ 24 saben wulan nganti 5000 pelanggan, sing apik banget. Lan liyane, kabeh fitur kasedhiya sanajan rencana sing paling murah.

Napa Gunakake Pabbly tinimbang Mailchimp

Pabbly luwih murah tinimbang Mailchimp lan nawakake paling akeh fungsi kaya Mailchimp. Nawakake luwih saka 500 email email sing bisa digunakake.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang Pabbly

Tawaran Mailchimp minangka alternatif sing luwih dipercaya lan luwih populer kanggo Marketing Email Pabbly. Time duwe pengalaman luwih akeh tinimbang MailGet.

11. iHubungi

icontact
  • Situs web resmi: www.acontact.com
  • Ngijini sampeyan ngirim email sing ora diwatesi menyang pelanggan email.
  • Salah sawijining tim dhukungan paling apik ing industri kasebut.

iContact minangka platform pemasaran email sing apik kanggo pamula, gampang digunakake sing dirancang kanggo bisnis cilik.

Iki kalebu macem-macem fitur kanggo mbantu sampeyan nggunakake paling wektu, kalebu alat otomatis email kanthi adhedhasar macem-macem aturan utawa tumindak pelanggan.

Ing sisih ndhuwur iki, Aku dadi penggemar editor drag-and-drop platform. Sepisan maneh, iku pilihan sing apik kanggo pamula sing ora duwe pengalaman, lan sampeyan ora nemoni masalah nggawe pesen sing apik mung sawetara menit.

Pros iContact:

  • Pilihan sing apik kanggo pamula
  • Kirim email tanpa wates didhukung
  • Piranti optimalisasi mail sing apik banget

Kontak iContact:

  • Rencana murah rada winates
  • Bisa larang kanggo sawetara pangguna

Rencana lan Harga iContact:

nawakake iContact rencana salawas-lawase fungsi sing gratis ndhukung nganti 500 kontak lan 2000 email dikirim saben wulan.

Kabeh rencana sing mbayar dhukungan ngirim email tanpa wates, kanthi regane diwiwiti mung $ 15 saben wulan kanggo rencana dhasar kanthi 1,500 kontak. Nganyarke kanggo rencana Pro (saka $ 30 saben wulan) mbukak kunci pilihan fitur sing luwih maju, kalebu otomatis lan ngirim pinter.

Napa Gunakake iContact tinimbang Mailchimp

iContact nawakake email email tanpa watesan kanthi biaya tambahan. Dheweke nawakake fitur canggih kayata A / B Split Test, List Segmentation, lan Automation.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang iContact

Mailchimp luwih gampang tinimbang iContact lan dibangun kanthi pamula. Luwih cocog kanggo pamula.

Apa sing Mailchimp

Mailchimp minangka platform Pemasaran Email sing ngidini sampeyan sesambungan karo pelanggan lan pelanggan email.

alternatif mailchimp

Platform kasebut nggawe sampeyan ora mung ngirim nanging uga ngrancang email sing apik sing mbantu ngonversi pelanggan dadi dodolan.

Keuntungan saka Mailchimp

Mailchimp minangka salah sawijining Platform Pemasaran Email sing paling populer ing pasar. Platform kasebut dibangun kanggo bisnis cilik lan minangka asil, minangka salah sawijining Platform Pemasaran Email sing paling gampang.

Saben fitur ing platform gampang dingerteni lan digunakake.

  • Cithakan, desain industri sing apik banget lan desain siap digunakake kanggo desain newsletter.
  • Pribadi pribadi, tes A / B, segmen lan kemampuan kanggo nggabungake tag.
  • Automation alur kerja; troli sing nilar, RSS menyang email, rekomendasi produk, otomatisasi email sambutan.
  • Pelaporan lan integrasi lanjutan karo aplikasi favorit lan layanan web.
  • Berbagi kampanye ing media sosial.
  • Gampang nggawe kaca landing, Google pemasaran ulang iklan, iklan Facebook, iklan Instagram.

Pros Mailchimp:

  • Pilihan sing apik banget kanggo pamula
  • Cithakan email sing apik kanggo macem-macem panggunaan
  • Piranti uji coba pamisah sing nyengsemake
  • Pelaporan lanjutan lan pelacakan statistik

Cons Mailchimp:

  • Fitur otomatis bisa diwatesi sithik
  • Piranti segmentasi bisa luwih apik
  • Batas kontak cukup sithik
  • Cukup larang dibandhingake karo sawetara pesaing

Rencana lan Harga Mailchimp:

rencana reregan mailchimp

Mailchimp nawakake rencana salawas-lawase gratis sing layak sing ndhukung nganti 2000 kontak, nanging mung ngidini sampeyan nggawe siji pamirsa.

Opsi sing dibayar diwiwiti $ 9.99 saben wulan kanggo rencana Essentials, sing kalebu fitur dhasar kayata pengujian A / B, merek khusus, tukang situs web sing sederhana, lan dashboard CRM.

Nganyarke kanggo rencana Standar sampeyan regane $ 14.99 saben wulan, nambah optimalisasi wektu ngirim, dhukungan konten dinamis, penargetan prilaku, lan liya-liyane.

Lan pungkasane, langganan Premium diwiwiti saka $ 299 saben wulan, nambah alat segmentasi sing luwih maju, integrasi pelaporan sing apik banget, lan akses adhedhasar peran kanggo tim sing luwih gedhe.

Elinga yen iki rega dhasar, lan sampeyan bisa ngarep-arep mbayar luwih akeh yen dhaptar kontak luwih saka 500 pelanggan (10,000 kanthi Premium).

Yen sampeyan lagi miwiti nganggo marketing email, MailChimp bisa uga minangka papan sing paling apik kanggo miwiti. Lan papan sing paling murah kanggo diwiwiti, amarga kalebu rencana bebas-selawase ngidini 2,000 pelanggan email lan 12,000 email saben wulan.

Sing ngandika. Ana pirang-pirang alternatif Mailchimp sing apik banget sing bisa digunakake kanggo mbangun dhaptar email, nggawe template email, ngirim email akeh, Etc.

Pitakonan Paling Sering

Apa sing Mailchimp?

Mailchimp minangka salah sawijining piranti lunak marketing email kabeh-ing-siji sing paling populer ing donya kanggo ngirim kampanye email, buletin, lan email otomatis menyang pelanggan.

Apa kaluwihan lan kekurangan Mailchimp?

Mailchimp minangka piranti lunak marketing email intuisi sing gampang sinau lan digunakake. Nerangake karo atusan template lan kanthi rega saben wulan terjangkau (uga ana rencana gratis). Kelemahan paling gedhe yaiku kekurangan otomasi lan segmen maju.

Apa pesaing Mailchimp sing paling apik?

Sendinblue lan GetResponse minangka alternatif paling gedhe, lan paling apik kanggo Mailchimp. Loro-lorone minangka platform otomatisasi pemasaran kabeh lan dilengkapi fitur sing luwih apik.

Pira regane Mailchimp?

Rencana gratis MailChimp menehi sampeyan nganti 2,000 kontak lan 10,000 email saben wulan. Rencana Essentials diwiwiti saka $9.99 saben wulan lan menehi sampeyan nganti 500 kontak lan 500k email. Rencana Standar diwiwiti kanthi $ 14.99 / wulan lan dilengkapi fitur otomatisasi liyane, lan pungkasane, rencana Premium diwiwiti $ 299 / wulan lan menehi akses menyang kabeh.

Alternatif Mailchimp sing paling apik: Ringkesan

Dadi, saiki kita kudu ndeleng sawetara alternatif Mailchimp sing luwih apik lan luwih murah ing njaba.

Nalika Mailchimp pancen apik kanggo pamula, yen sampeyan pengin luwih saka platform pemasaran email, mula Mailchimp bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik.

sendnblue minangka pesaing Mailchimp sing paling apik. Iki minangka platform pemasaran kabeh-ing-siji sing nawakake kemampuan pemasaran email sing apik banget, ditambah kaca landas, ngobrol, pesen SMS, iklan Facebook, retarget, lan liya-liyane.

Sawetara platform pemasaran email ing dhaptar iki luwih maju tinimbang sing liyane. Yen sampeyan minangka blogger sing profesional, aku nyaranake sampeyan melu ConvertKit. Ing sisih liya, yen sampeyan pengin platform Pemasaran Email Lanjut kanggo ngotomatisasi corong kabeh, banjur tindakake GetResponse.

SerialLogo lan TautanfiturTombol
1.getresponse
www.getresponse.com
  • Solusi kabeh kanggo kabeh kanggo ngetren corong pemasaran konten sampeyan.
  • Nawakake pembangun kaca landing, platform webinar, autoresponder, lan liya-liyane sing kudu sampeyan ngisi otomatis marketing.
  • Yen sampeyan pengin platform sing bisa mbantu ngotomatisasi meh kabeh aspek corong pemasaran, mula GetResponse minangka cara sing kudu ditrapake
Mangerteni liyane
2.sendnblue
www.sendinblue.com
  • Sendinblue minangka salah sawijining platform pemasaran kabeh-ing-siji sing misuwur
  • Biaya adhedhasar email sing dikirim saben wulan (ora adhedhasar pelanggan)
  • Siji-sijine platform ing dhaptar sing uga ngidini sampeyan ngirim SMS menyang pelanggan
Mangerteni liyane
3.mailerlite
www.mailerlite.com
  • Platform siji-sijine kanggo otomatisasi pemasaran email
  • Nawakake alat kanggo nggawe kaca landas, popup langganan, lan otomatisasi email
  • MailerLite.com minangka platform pemasaran email sing terjangkau nanging luwih maju
Mangerteni liyane
4.Omnisend
www.omnisend.com
  • Paling otomatis kanggo otomatisasi pemasaran e-dagang lan omnichannel.
  • Integrasi karo email, SMS, Facebook Messenger, kabar push web, WhatsApp, Viber, lan liya-liyane.
  • Yen sampeyan ana ing Shopify, Omnisend minangka pilihan sing paling apik sawise Mailchimp ngumumake mundur saka Shopify.
Mangerteni liyane
5.Logo Mailchimp
www.mailchimp.com
  • Nggawe kaca landas sing narik kawigaten kanggo bisnis sampeyan 
  • Alat manajemen pamisahan lan pamisahan sing apik banget  
  • Nggawe email khusus, kertu pos, lan iklan media sosial
  • Asisten kreatif kanggo wawasan pemasaran wektu nyata  
  • Nuduhake kinerja kampanye kanggo njupuk keputusan mbesuk 
  • Nomer desain lan tata letak sing apik
Mangerteni liyane
6.ConvertKit
www.koleksi.com
  • Dibangun kanggo para pemasar profesional lan blogger.
  • Salah sawijining platform sing paling gampang kanggo sinau lan nggunakake.
  • ConvertKit nawakake antarmuka sing gampang digunakake lan dadi gampang kanggo sampeyan ngatur pemasaran email
Mangerteni liyane
7.iContact
www.acontact.com
  • Ngidini sampeyan ngirim email tanpa wates menyang pelanggan email
  • Salah sawijining tim dhukungan paling apik ing industri iki
  • Dheweke nawakake fitur canggih kayata A / B Split Testing, Segmentation List, lan Automation
Mangerteni liyane

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.