Alternatif Mailchimp paling apik

in Cathetan,

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

MailChimp dikenal kanggo komposer email seret lan selehake, antarmuka intuisi, lan merek sing kuwat. Aja salah, iku platform marketing lan email sing apik, nanging ana uga akeh sing apik banget Alternatif Mailchimp ⇣ ing njobo kono.

MailChimp minangka pimpinan ing ruang lunak pemasaran email (EMS) lan digunakake dening atusan ewu bisnis ing saindenging jagad. Dheweke diwiwiti ing 2001 lan dadi salah sawijining platform pemasaran email sing paling populer ing Internet.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan Mailchimp. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Ringkesan cepet:

  • Pesaing Mailchimp paling apik: Brevo (sadurunge Sendinblue) ⇣ nerangake karo fitur liyane lan luwih apik. Brevo minangka platform otomatisasi pemasaran kabeh-ing-siji kanggo mbantu ngembangake bisnis liwat email, SMS, iklan Facebook, chatting, CRM, lan liya-liyane.
  • Runner-up, Best sakabèhé: GetResponse ⇣ minangka solusi paling apik ing kelas kanggo ngotomatisasi corong pemasaran konten sampeyan. Nerangake karo pembuat kaca kebangkrutan, webinar, autoresponder, lan liya-liyane sing sampeyan butuhake kanggo ngotomatisasi marketing email sampeyan.
  • Nilai paling apik kanggo Opsi Dhuwit: EngageBay ⇣ minangka pilihan nilai-kanggo-dhuwit sing cocog kanggo wiwitan lan bisnis cilik sing nggoleki marketing email, marketing SMS, lan suite sosial kabeh ing sak panggonan.

Alternatif MailChimp Paling Top ing 2024

MailChimp minangka salah sawijining layanan pemasaran e-mail sing paling populer, nanging ana pesaing Mailchimp sing nawakake fitur sing luwih apik lan / utawa luwih murah tinimbang Mailchimp.

Apa sampeyan nggoleki alternatif Mailchimp utawa sing luwih apik utawa luwih murah, dhaptar pesaing Mailchimp sampeyan wis dijamin.

1. Brevo (Pemenang: pesaing Mailchimp paling apik)

kaca ngarep brevo
  • Situs web resmi: www.brevo.com (biyen Sendinblue)
  • Solusi pemasaran kabeh-ing-siji (otomatisasi pemasaran, kampanye email, email transaksional, kaca kebangkrutan, pesen SMS, iklan Facebook, lan retargeting)
  • Biaya adhedhasar email sing dikirim saben sasi.
  • Platform mung ing dhaptar sing uga ngidini sampeyan ngirim SMS menyang pelanggan.

Miturut pendapat saya, sampeyan bakal angel golek alat marketing email sing luwih apik tinimbang Brevo.

Iku fitur kabeh alat marketing e-mail sing dikarepake (bebarengan karo sawetara wong liya ing ndhuwur), pemasaran SMS canggih, email transaksional, tukang nggawe landing page, lan liya-liyane.

Ing ndhuwur iki, ana editor seret-lan-selehake sing ramah kanggo pamula, sing bisa digunakake kanggo nggawe email sing apik lan bisa ditrapake.

Lan apa maneh, Brevo ngisi adhedhasar jumlah email sing dikirim, yaiku owah-owahan sing apik saka model pembayaran adhedhasar pelanggan sing paling akeh alat marketing email sing digunakake.

Pros Brevo:

  • Pilihan pemasaran kabeh-ing-siji sing apik banget
  • Sistem langganan adhedhasar email
  • Apik kanggo pamula
  • Kanggo fitur sing luwih apik, maca review Brevo kene

Kekurangan Brevo:

  • Piranti otomatisasi sing rada winates
  • Editor ora duwe fleksibilitas desain
  • Sawetara integrasi pihak katelu

Rencana lan Rega Brevo:

Boten kados paling akeh alat marketing email, Brevo adhedhasar regane ing jumlah email sing dikirim saben wulan. Kabeh rencana ndhukung kontak tanpa wates.

Kanthi lengganan gratis, sampeyan bakal bisa ngirim nganti 300 pesen saben dina.

Rencana premium diwiwiti saka $ 25 / wulan kanggo 20,000 email saben wulan, lan ana solusi khusus sing kasedhiya kanggo pangguna sing paling dhuwur.

Napa Gunakake Brevo tinimbang Mailchimp

Yen sampeyan pengin mbayar adhedhasar jumlah email sing dikirim saben wulan, Brevo minangka salah sawijining pilihan sampeyan. rencana free Brevo kang ngijini sampeyan ngirim 300 email / saben dina.

Brevo, ora kaya Mailchimp sing ngisi adhedhasar jumlah pelanggan sing sampeyan duwe, lan Brevo ngisi mung kanggo email sing dikirim. Mailchimp ngisi malah kanggo pelanggan sing ora aktif.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang Brevo

Mailchimp luwih cocog kanggo wong sing lagi miwiti, lan kanggo wong sing ora butuh kemampuan otomatisasi pemasaran.

Summary: Brevo minangka platform marketing email kabeh-ing-siji sing nawakake set fitur sing kuat, kalebu pembangun seret lan selehake sing ramah pangguna, alat segmentasi lan otomatisasi sing kuat, dhukungan email transaksional, lan kemampuan marketing SMS.

2. GetResponse (pesaing Mailchimp Kabeh-ing-Siji Paling Apik)

getresponse homepage
  • Situs web resmi: www.getresponse.com
  • Solusi kabeh kanggo kabeh kanggo ngetren corong pemasaran konten sampeyan.
  • Nawakake pembangun kaca kebangkrutan, platform webinar, autoresponder, lan liya-liyane sing dibutuhake kanggo ngotomatisasi pemasaran sampeyan.

Yen sampeyan nggoleki liyane opsi otomatis sing kuat tinimbang tawaran Mailchimp, GetResponse bisa dadi pilihan sing sampurna.

Singkat, kasedhiya karo alat kanggo mbantu sampeyan nglancarake alur kerja saben dina lan otomatisake akeh proses pemasaran email.

lan, ana macem-macem template sing apik, editor sing gampang digunakake, gampang dikirim, corong konversi, tukang nggawe landing page, lan liya-liyane.

Pancen, GetResponse nyedhiyakake paket lengkap babagan alat sing sampeyan butuhake kanggo nggawe corong pemasaran kanthi kualitas tinggi.

Pro GetResponse:

  • Pilihan alat tambahan sing apik
  • Fitur otomatisasi pemasaran sing kuat
  • Pangiriman email utama
  • Delengen GetResponse review kanggo katrangan luwih

Kekurangan GetResponse:

  • Tukang gawe email rada winates
  • Ora ana alat otomatis kanthi rencana murah
  • Bisa nggawe bingung kanggo pamula

GetResponse iku rencana Email Marketing paling murah diwiwiti saka $13.24 / sasi nganti 1000 kontak, nanging sampeyan kudu nganyari yen dhaptar luwih gedhe tinimbang iki.

Entuk alat tambahan kanthi rencana Otomasi Pemasaran utawa langganan rencana Pemasaran E-commerce.

Ana uga diskon signifikan kasedhiya kanthi lengganan siji (-18%) lan rong (-30%) taun, bebarengan karo uji coba gratis 30 dina kanggo kabeh rencana.

Napa Gunakake GetResponse tinimbang Mailchimp

Yen sampeyan pengin platform sing bisa mbantu sampeyan ngotomatisasi meh kabeh aspek corong pemasaran sampeyan, mula GetResponse minangka cara sing bisa dituju.

Dheweke nawakake kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe corong pemasaran lengkap kalebu Kaca Nggawe Landing, Platform Hosting Webinars, Alat Otomatisasi, lan liya-liyane.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang GetResponse

Yen sampeyan lagi wae miwiti lan kudu platform prasaja kanggo ngatur Email Marketing, banjur Mailchimp minangka cara sing bisa dituju.

Mailchimp nawakake akeh fitur sing luwih murah tinimbang GetResponse, sing luwih gampang sinau lan nggunakake.

Summary: GetResponse minangka solusi marketing email serbaguna sing nandheske gampang digunakake, nyedhiyakake pembangun email sing bisa disesuaikan, alur kerja otomatisasi canggih, nggawe kaca kebangkrutan, lan fungsi CRM sing dibangun.

3. EngageBay (Nilai paling apik kanggo dhuwit kanggo Mailchimp)

engagebay homepage
  • Situs web resmi: www.engagebay.com
  • Paling apik kanggo wiwitan, bisnis cilik lan berkembang, & Agensi
  • Solusi serba guna kanggo otomatisasi pemasaran surat elektronik, pembuat halaman kebangkrutan, pemasaran SMS, Telephony, lan manajemen pipa penjualan
  • Pemantauan media sosial, integrasi pihak katelu karo aplikasi populer kaya Mandrill, SendGrid, Xero, Zapier, lan Pabbly Connect

EngageBay punika produk anyar sing panas ing pasar lan worth kang lagi nyimak.

Mangkene solusi CRM all-in-one sing kuat sing bisa ngotomatisasi apa wae kampanye netes email lan tes A / B kaca kebangkrutan menyang manajemen tugas layanan pelanggan.

Pelaporan khusus, manajemen kontak (utawa timbal) 360 derajat, lan ewonan email bermerek kanthi biaya sing sithik, lan sampeyan bisa ndeleng kenapa piranti lunak iki duwe panggunaan sing dhuwur.

Platform kasebut nggawe gampang ngrancang lan nglacak kampanye SMS utawa nggayuh pelanggan liwat Live Chat lan nelpon ing aplikasi. Uga ana fitur kanggo njaluk skrip telpon ing paket canggih.

engagebay crm
Dhaptar fitur piranti lunak CRM kabeh-ing-siji EngageBay

Nawakake EngageBay regane gedhe kanggo dhuwit ing papan iki. Produk kasebut dilengkapi akeh template email, personalisasi, lan alat otomatisasi, lan uga penjualan terintegrasi lan Teluk CRM. Sing bisa ditambahake yaiku integrasi karo aplikasi bisnis pihak katelu liyane.

Pros EngageBay:

  • Solusi pemasaran email kabeh-ing-siji sing kuat, sederhana
  • Ora duwe kurva sinau, gampang diwiwiti
  • Dhukungan pangguna kelas donya, tanggepan 24/7
  • Pambangun drag-and-drop intuisi kanggo otomatis

Cons EngageBay:

  • Pustaka integrasi ora lengkap
  • Bisa nambah fitur marketing email sing luwih maju
  • Cithakan email B2B luwih akeh dibutuhake

Rencana lan Harga EngageBay:

EngageBay nawakake a rencana bebas-selawase, kanthi watesan disetel ing 15 pangguna, sing paling dhuwur sing ditawakake piranti lunak apa wae.

Kanggo rencana dhasar kanthi skor timbal, pambangun kaca kebangkrutan, lan malah marketing SMS, sampeyan bisa miwiti $ 11.04 saben pangguna saben wulan kanthi langganan dwitahunan, utawa mbayar $ 12.99 saben wulan.

Pangguna Pro mbayar $79.99 saben wulan lan ana diskon 20% kanggo langganan taunan, lan diskon 40% kanggo biennial. Rencana iki nawakake analytics situs web lan media sosial, manajer akun khusus, SLA uptime, lan dhukungan telpon.

Ana uga rencana Pertumbuhan sing nawakake 20,000 Kontak lan perusahaan, panjadwal email, multi-mata uang, lan liya-liyane.

Ana uga dhukungan coding kanggo kaca kebangkrutan lan domain khusus sampeyan dhewe.

Napa EngageBay luwih apik tinimbang Mailchimp

Kanggo wiwitan lan bisnis cilik sing nggoleki marketing email elektronik, marketing SMS, lan suite sosial kabeh ing sak panggonan, iki bisa dadi alternatif Mailchimp sing apik banget.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang EngageBay

Yen sampeyan pengin skala saka bisnis ukuran medium, sampeyan bisa nemokake perpustakaan template email lan perpustakaan integrasi EngageBay sing kurang siyap tinimbang sarat sampeyan. Yen ngono, Mailchimp luwih masuk akal.

Summary: EngageBay minangka platform pemasaran, dodolan, lan otomatisasi layanan lengkap sing nawakake kemampuan marketing email bebarengan karo CRM, live chat, lan integrasi media sosial, katering kanggo bisnis cilik lan menengah.

4. Aweber (Pilihan sing paling apik kanggo Wiwitan)

  • Situs web resmi: www.aweber.com
  • Luwih lawas tinimbang Mailchimp; wis kerja wiwit taun 1998.
  • Platform paling gampang kanggo ngotomatisasi corong pemasaran sampeyan.
  • Minangka alternatif paling populer kanggo bisnis cilik nganti menengah.

AWeber minangka pilihan nomer siji kanggo pamula lan kanggo alesan apik. Iku arang banget gampang kanggo nggunakake, nanging ora skimp ing piranti majeng lan fitur.

Siji, kasedhiya karo alat otomatisasi pemasaran sing lengkap.

Mupangate iki kanggo nggawe corong email sing ngowahi, lan mesthekake jumlah maksimal wong sing maca pesen sampeyan nganggo platform kasebut tarif pangiriman anjog.

Pros AWeber:

  • Pangiriman sing apik banget
  • Apik banget kanggo pamula
  • Alat nggawe corong email lengkap

Kekurangan AWeber:

Rencana lan Harga AWeber:

Ana sawetara opsi beda kasedhiya. Rencana gratis AWeber kalebu nganti 2,500 buletin saben wulan, siji kaca kebangkrutan, lan pembangun situs web nanging ora duwe sawetara optimasi lan fitur liyane.

Rencana Pemasaran Email nawakake buletin lan kaca kebangkrutan tanpa watesan. Rencana Otomasi Pemasaran nawakake kabeh sing ana ing rencana Pemasaran Email lan otomatisasi pemasaran lan fitur liyane sing ditambahake.

Pungkasan, ana rencana Pemasaran eCommerce paling gedhe sing duwe kabeh sing ana ing rencana sadurunge lan akeh fitur sing luwih maju.

Napa Aweber luwih apik tinimbang Mailchimp

Aweber spesialis ing pangiriman email lan nawakake salah siji saka tarif kiriman email paling dhuwur ing pasar. Dheweke nawakake solusi lengkap kanggo ngotomatisasi corong email sampeyan. Rencanane diwiwiti saka $ 12.50 / wulan.

Ora kaya Mailchimp, Aweber dibangun kanthi automasi ing pikiran.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang Aweber

Ora kaya Mailchimp, Aweber ora nawakake rencana gratis nanging nawakake uji coba gratis 30 dina.

Yen sampeyan durung nate nggunakake solusi Pemasaran Email sadurunge lan mung pengin nyoba banyu, gunakake rencana gratis Mailchimp.

Summary: AWeber minangka layanan marketing email veteran sing dikenal kanthi pangiriman sing bisa dipercaya, nyedhiyakake panyedhiya email seret lan selehake langsung, perpustakaan cithakan ekstensif, lan kemampuan otomatisasi canggih.

5. Kontak tetep

kontak pancet

Contact pancet is salah sawijining platform pemasaran email favoritku kanggo sawetara alasan.

Kanggo siji, iku pilihan sing apik kanggo pangguna bisnis cilik pengin tuwuh ngarsane online.

Mupangate saka analitik sing kuat, dasbor manajemen sing ramah kanggo pamula, lan alat liyane.

Lan apa maneh, dilengkapi sawetara fitur sing dirancang kanggo sing adol tiket, ngatur acara, lan nindakake tumindak sing padha.

Kontak Konstan nawakake macem-macem fungsi lan kegunaan. Platform kasebut gampang disiyapake lan apik banget kanggo kapabilitas manajemen kontak, nanging ketinggalan ing wilayah kayata segmentasi lan template sing kasedhiya kanggo digunakake.

Pros Kontak Konstan:

  • Platform pemasaran email kabeh-ing-siji sing apik banget
  • Pilihan sing apik kanggo pamula
  • Layanan pelanggan utama

Kontak Kontra Konstan:

Rencana lan Harga Kontak Konstan:

Senajan ora duwe rencana marketing email langgeng gratis, Uji coba gratis Constant Contact 60 dina katon apik banget.

Rencana mbayar diwiwiti saka $ 12 / wulan, kanthi rega mundhak yen sampeyan butuh fitur sing luwih maju utawa yen sampeyan duwe dhaptar kontak sing luwih gedhe. Ana 3 rencana sing kasedhiya - Lite, Standard, lan Premium.

Solusi Pro khusus uga kasedhiya kanggo pangguna sing paling dhuwur.

Napa Kontak Konstan Luwih Apik tinimbang MailChimp

Yen sampeyan butuh dhukungan telpon lan dhukungan pelanggan sing luwih lengkap, Kontak Konstan minangka pilihan sing luwih apik kanggo solusi pemasaran surat elektronik.

Yen sampeyan dadi pemasar Shopify utawa eCommerce, banjur Omnisend minangka pilihan paling sampeyan nalika milih platform pemasaran email. Deleng perbandingan kita babagan Hubungi Mailchimp vs Constant ing kene.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang Kontak Konstan

Mailchimp nduwe jutaan pangguna ing saindenging jagad lan nawakake editor email seret lan selehake sing gampang digunakake lan fitur sing apik. Mailchimp luwih gampang digunakake, lan nduweni fitur, cithakan, lan integrasi sing luwih maju tinimbang Kontak Konstan.

Summary: Kontak Konstan minangka gabungan unik saka marketing email lan fitur e-commerce, kalebu template sing bisa disesuaikan, perpustakaan gambar sing dibangun, enggo bareng media sosial, lan integrasi karo platform e-commerce populer.

6. Omnisend

homepage omnisend
  • Situs web resmi: www.omnisend.com
  • Paling apik kanggo otomatisasi pemasaran eCommerce lan omnichannel.
  • Integrasi karo email, SMS, Facebook Messenger, kabar push web, lan liya-liyane.
  • Yen sampeyan lagi aktif Shopify banjur Omnisend minangka pilihan sing paling apik sawise Mailchimp ngumumake mundur saka Shopify.

Yen sampeyan nggoleki alternatif Mailchimp sing kuat kanggo marketing email eCommerce, Aku nyaranake supaya nyoba marang Omnisend.

Nyedhiyakake pilihan sing kuat, alat pemasaran multi-saluran kanthi fokus ing pangguna sing luwih maju, kalebu alat otomatisasi alur kerja sing apik banget.

Saliyane saka iki, editor seret-lan-selehake sing intuisi iku menonjol, uga alat nangkep pelanggan sing dirancang kanggo mbantu nambah milis.

Pros Omnisend:

  • Alat otomatisasi sing apik banget
  • Pilihan sing apik kanggo e-commerce
  • Integrasi kuat karo macem-macem platform

Cons Omnisend:

  • Bisa banget maju kanggo pamula mutlak
  • Pustaka template winates
  • Pangiriman bisa dadi masalah

Rencana lan Harga Omnisend:

Omnisend duwe rencana langgeng gratis sing nyengsemake sing ngijini sampeyan ngirim nganti 500 email saben sasi. Sampeyan uga duwe akses menyang alur kerja, otomatisasi, lan tes A/B.

Rencana sing dibayar wiwit $ 16 saben wulan kanggo 500 kontak, kanthi rega mundhak nalika sampeyan entuk luwih akeh pelanggan.

Rencana Pro sing luwih dhuwur diwiwiti $ 59 saben wulan, kang kalebu email tanpa watesan lan dhukungan 24/7 prioritas.

Napa Omnisend minangka alternatif sing luwih apik kanggo Mailchimp

Omnisend minangka platform pemasaran surat elektronik lan otomatisasi sing dirancang utamane kanggo bisnis lan pemasar eCommerce. Dibandhingake karo Mailchimp Omnisend siap eCommerce lan dilengkapi fitur kayata kode diskon lan ganjaran pelanggan, alur kerja otomatisasi cart abandonment, lan akeh liyane. Singkat crita.

Yen sampeyan dadi pemasar Shopify utawa e-commerce, banjur Omnisend minangka pilihan paling sampeyan nalika milih solusi marketing mail elektronik.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang Omnisend

Mailchimp minangka alat sing apik kanggo bisnis cilik, dadi yen sampeyan bisnis cilik, blogger utawa ora mbukak situs e-commerce banjur tetep nganggo Mailchimp. Amarga Omnisend ngarahake pangguna sing luwih canggih lan maju, lan pangguna e-commerce, nggoleki alat marketing email kabeh-ing-siji sing kuat.

Summary: Omnisend minangka platform marketing email sing fokus ing e-commerce sing nyedhiyakake segmentasi, otomatisasi, lan kemampuan marketing omnichannel, kalebu SMS lan kabar push.

7. ConvertKit

convertkit
  • Situs web resmi: www.koleksi.com
  • Dibangun kanggo blogger profesional.
  • Salah sawijining platform sing paling gampang kanggo sinau lan nggunakake.

ConvertKit yaiku platform pemasaran email sing kuat dirancang khusus kanggo blogger, kreator kursus, podcaster, lan YouTubers.

Pancen regane larang, nanging pilihan alat sing ramah para pamula sing ditawakake kudu bisa dipercaya.

Editor kaca kebangkrutan apik banget, gampang banget kanggo ngatur dhaptar pelanggan, lan tim dhukungan cepet lan responsif.

Ing sisih ndhuwur iki, ConvertKit gampang mbukak kampanye sing ditargetake kanthi gampang, sing bakal mbantu sampeyan nggedhekake ROI.

Pro ConvertKit:

  • Alat pamisahan lan penargetan sing apik banget
  • Pilihan sing apik kanggo blogger
  • Antarmuka pangguna sing ramah pemula

Konversi ConvertKit:

  • Cithakan dhasar banget
  • Nilai kanggo dhuwit iku rata-rata
  • Fleksibilitas desain cukup winates

Rencana lan Rega ConvertKit:

Aku penggemar gedhe saka CovertKit kang rencana selawase gratis, sing ndhukung nganti 1,000 jumlah pelanggan, bebarengan karo kaca kebangkrutan tanpa wates, domain sing bisa disesuaikan, lan lalu lintas tanpa wates.

Lengganan mbayar larang, karo prices miwiti saka $9 / sasi kanggo rencana Pencipta. Kaya biasane, rega mundhak nalika dhaptar kontak sampeyan mundhak.

Napa Gunakake ConvertKit tinimbang Mailchimp

ConvertKit paling cocog kanggo blogger profesional lan pencipta online, sanajan bisa digunakake dening bisnis kabeh bentuk lan ukuran.

ConvertKit nawakake antarmuka sing gampang digunakake lan dadi gampang kanggo sampeyan ngatur pemasaran email.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang ConvertKit

Mailchimp dibangun kanggo bisnis gedhe lan cilik. Apa sampeyan minangka blogger hobbyis utawa buta raksasa kaya The Huffington Post, Mailchimp wis entuk sampeyan.

Summary: ConvertKit dicocogake kanggo pangripta, nawakake antarmuka minimalis, alur kerja otomatisasi sing kuat, lan fokus kanggo mbangun lan nguri-uri hubungan karo pelanggan liwat email sing dipersonalisasi.

8. netes

netes homepage
  • Situs web resmi: www.drip.com
  • Drip mbantu sampeyan ngowahi kabeh data pelanggan kalebu transaksi lan tumindak dadi pemasaran email pribadi.
  • Kombinasi CRM lan Marketing Email.

Drip nggabungake pemasaran email karo platform CRM sing kuat.

Mesthi wae ora platform paling pamula-loropaken aku wis digunakake, nanging tetep dadi pilihan apik kanggo wong-wong sing pengin ngoptimalake upaya pemasaran.

Sanajan mesthi bisa digunakake kanggo pangguna liyane, Drip umume ditujokake kanggo toko online sing pengin nambah milis lan nambah penjualan kanthi nggawe kampanye sing target banget.

ana kasedhiya alat optimalisasi, bebarengan karo otomatisasi sing dirancang kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake tumbas lan ningkatake efisiensi kampanye sampeyan.

Tetes Drip:

  • Alat personalisasi sing apik banget
  • Antarmuka panganggo sing intuisi
  • Piranti e-commerce kuat

Kekurangan Drip:

  • Ora pilihan sing paling apik kanggo pamula
  • Bisa angel disiyapake
  • Cukup larang dibandhingake karo Mailchimp

Rencana Tetes lan Reregan:

Nawakake netes sidhang gratis 14 dina, nanging sayang, ora duwe rencana selawase gratis lan langganane sing mbayar larang banget.

Prices diwiwiti saka $ 39 saben wulan, nanging iki mung bakal entuk 2,500 pelanggan. Contone, dhukungan kanggo 10,000 pelanggan regane $ 154 paling dhuwur saben wulan.

Napa Gunakake Drip tinimbang Mailchimp

Drip ora dibangun kanggo pemasar rata-rata. Go karo Drip yen sampeyan pengin njupuk marketing email menyang tingkat sabanjuré.

Dheweke njupuk kabeh data pelanggan lan nindakake kerja keras kanggo dadi email pribadi kanggo sampeyan.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang Drip

Mailchimp luwih gampang disiyapake lan dingerteni tinimbang Drip. Yen sampeyan lagi wae miwiti lan butuh platform sing gampang, banjur bukak karo Mailchimp.

Summary: Drip target bisnis e-commerce kanthi pendekatan data-driven sawijining, nawakake segmentasi majeng, otomatisasi, lan integrasi karo platform e-commerce populer, uga analytics kanggo ngoptimalake kampanye.

9. Mailer Lite

mailerlite
  • Situs web resmi: www.mailerlite.com
  • Platform kabeh-ing-siji kanggo otomatisasi pemasaran email.
  • Nawakake alat kanggo nggawe kaca landing, popups lengganan, lan automation email.

Aku pribadi seneng opsi langganan gratis selawase MailerLite, nanging pilihan sing mbayar mesthi ora ala.

Nerangake karo pilihan alat canggih, kalebu pembangun kaca kebangkrutan sing kuat, popup langganan, lan macem-macem alat otomatisasi alur kerja.

Lan apa maneh, sampeyan bakal entuk manfaat saka tes A/B, dhukungan survey, lan integrasi siji-klik karo akeh platform pihak katelu.

Pros MailerLite:

  • Rencana gratis salawas-lawase gratis banget
  • Alternatif Mailchimp gratis paling apik
  • Fitur otomatisasi sing apik
  • Alat corong pemasaran sing kuat

Cons MailerLite:

  • Editor email mesthi luwih apik
  • Pangiriman bisa dadi masalah
  • Rada bingung kanggo miwiti

Rencana lan Harga MailerLite:

Kanthi MailerLite rencana selawase gratis, sampeyan bakal entuk bathi nganti 12,000 email saben wulan sing dikirim nganti 1000 pelanggan.

Kanggo mbukak kunci kabeh fitur canggih, sampeyan kudu nganyarke menyang langganan Growing Business, sing wiwit saka competitive $ 9 / sasi.

Lan ing ndhuwur iki, rega dadi luwih kompetitif nalika diskon 30% langganan tahunan dianggep.

Napa MailerLite minangka alternatif sing luwih apik kanggo Mailchimp

MailerLite.com minangka solusi pemasaran email sing terjangkau nanging maju sing bisa mbantu sampeyan ngatur lan ngotomatisasi kabeh corong pemasaran email.

Nerangake karo alat kanggo mbantu ngrancang desain sampeyan landing page, popups lengganan, lan automation email.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang MailerLite

Mailchimp minangka alat sing luwih gampang lan luwih gampang tinimbang MailerLite. Yen sampeyan lagi miwiti nganggo email marketing utawa online marketing ing umum, banjur MailerLite bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik kanggo sampeyan.

Priksa sandi Review MailerLite kanggo 2024 kene.

Summary: MailerLite minangka pilihan sing terjangkau, pangguna-loropaken sing nawakake tukang seret lan selehake, alat otomatisasi, lan editor kaca kebangkrutan sing dibangun, nyedhiyakake bisnis cilik lan freelancers.

10. Pemasaran Email Pabbly

pabbly homepage
  • Situs web resmi: www.pabbly.com/email-marketing
  • Salah sawijining Platform Pemasaran Email sing paling murah.
  • Piranti kanggo ngotomatisasi kabeh ing corong pemasaran sampeyan.

Yen sampeyan nggoleki platform pemasaran email sing terjangkau kanthi fitur otomatisasi sing apik banget, Pabbly Email Marketing minangka pilihan sing tepat.

Mupangate pangiriman sing apik banget, integrasi karo luwih saka 300 aplikasi pihak katelu, lan pembangun seret lan selehake sing apik kanggo nggawe kampanye konversi dhuwur.

Ing ndhuwur iki, ana pilihan template sing bisa digawe adhedhasar email, uga alat kanggo nggawe corong pemasaran sing lengkap.

Proyek Pemasaran Email Pabbly:

  • Kabeh fitur sing kasedhiya karo kabeh rencana
  • Pilihan sing terjangkau banget
  • Pustaka template sing apik banget

Kontra Pemasaran Email Pabbly:

  • Rencana gratis winates
  • Sawetara tambahan ons ekstra

Rencana lan Harga Pemasaran Email Pabbly:

Pabbly nawakake a rencana selawase gratis, nanging cukup winates lan pancene mung dirancang kanggo sampeyan nyoba platform.

Rencana sing dibayar wiwit $ 25 saben wulan nganti 15,000 pelanggan, kang apik banget. Lan apa maneh, kabeh fitur kasedhiya karo rencana sing paling murah.

Napa Gunakake Pabbly tinimbang Mailchimp

Pabbly luwih murah tinimbang Mailchimp lan nawakake paling akeh fungsi kaya Mailchimp. Nawakake luwih saka 500 email email sing bisa digunakake.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang Pabbly

Tawaran Mailchimp minangka alternatif sing luwih dipercaya lan luwih populer kanggo Marketing Email Pabbly. Time duwe pengalaman luwih akeh tinimbang MailGet.

Summary: Pabbly Email Marketing dikenal kanthi kemampuan lan fitur ngirim email tanpa watesan, kanthi pembangun email sing gampang digunakake, otomatisasi canggih, lan layanan SMTP sing dibangun.

11. iHubungi

homepage icontact
  • Situs web resmi: www.acontact.com
  • Ngijini sampeyan ngirim email sing ora diwatesi menyang pelanggan email.
  • Salah sawijining tim dhukungan paling apik ing industri kasebut.

iContact minangka platform pemasaran email sing apik kanggo pamula, gampang digunakake sing dirancang kanggo bisnis cilik.

Iki kalebu macem-macem fitur kanggo mbantu sampeyan nggunakake paling wektu, kalebu alat otomatis email kanthi adhedhasar macem-macem aturan utawa tumindak pelanggan.

Ing sisih ndhuwur iki, Aku penggemar gedhe saka editor seret lan selehake platform. Sawise maneh, iku pilihan apik kanggo wiwitan karo sethitik pengalaman, lan sampeyan kudu ora duwe alangan nggawe pesen atraktif mung sawetara menit.

Pros iContact:

  • Pilihan sing apik kanggo pamula
  • Kirim email tanpa wates didhukung
  • Piranti optimalisasi mail sing apik banget

Kontak iContact:

  • Rencana murah rada winates
  • Bisa larang kanggo sawetara pangguna

Rencana lan Harga iContact:

nawakake iContact rencana salawas-lawase fungsi sing gratis ndhukung nganti 500 kontak lan 2000 email dikirim saben wulan.

Kabeh rencana sing mbayar dhukungan ngirim email tanpa wates, kanthi prices miwiti saka mung $14 / sasi kanggo rencana Lanjut karo 1,500 kontak. Nganyarke menyang rencana sing luwih gedhe mbukak pilihan fitur sing luwih maju, kalebu otomatisasi lan ngirim cerdas.

Napa Gunakake iContact tinimbang Mailchimp

iContact nawakake email email tanpa watesan kanthi biaya tambahan. Dheweke nawakake fitur canggih kayata A / B Split Test, List Segmentation, lan Automation.

Napa Gunakake Mailchimp tinimbang iContact

Mailchimp luwih gampang tinimbang iContact lan dibangun kanthi pamula. Luwih cocog kanggo pamula.

Summary: iContact minangka layanan marketing email sing mapan sing nawakake macem-macem fitur, kayata editor seret lan selehake, perpustakaan template ekstensif, kemampuan otomatisasi, lan dhukungan khusus kanggo organisasi nirlaba.

Apa sing Mailchimp

Mailchimp minangka solusi Pemasaran Email sing ngidini sampeyan tetep sesambungan karo pelanggan lan pelanggan email.

Platform kasebut nggawe sampeyan ora mung ngirim nanging uga ngrancang email sing apik sing mbantu ngonversi pelanggan dadi dodolan.

Keuntungan saka Mailchimp

Mailchimp minangka salah sawijining Platform Pemasaran Email sing paling populer ing pasar. Platform kasebut dibangun kanggo bisnis cilik lan minangka asil, minangka salah sawijining Alat Pemasaran Email sing paling gampang.

Saben fitur ing platform gampang dingerteni lan digunakake.

  • Cithakan kampanye lan desain buletin sing nggumunke, anjog ing industri, lan siap digunakake.
  • Personalisasi lanjutan, tes A/B, segmentasi, lan kemampuan kanggo nggabungake tag.
  • Automation alur kerja; troli sing nilar, RSS menyang email, rekomendasi produk, otomatisasi email sambutan.
  • Pelaporan lan integrasi lanjutan karo aplikasi favorit lan layanan web.
  • Berbagi kampanye ing media sosial.
  • Gampang nggawe kaca landing, Google pemasaran ulang iklan, iklan Facebook, lan iklan Instagram.

Pros Mailchimp:

  • Pilihan sing apik banget kanggo pamula
  • Cithakan email sing apik kanggo macem-macem panggunaan
  • Piranti uji coba pamisah sing nyengsemake
  • Pelaporan lanjutan lan pelacakan statistik

Cons Mailchimp:

  • Fitur otomatis bisa diwatesi sithik
  • Piranti segmentasi bisa luwih apik
  • Batas kontak cukup sithik
  • Cukup larang dibandhingake karo sawetara pesaing

Rencana lan Harga Mailchimp:

reregan mailchimp lan plans

Mailchimp nawakake rencana salawas-lawase gratis sing layak sing ndhukung nganti 2000 nomer kontak, nanging mung ngijini sampeyan kanggo nggawe siji pamirsa.

Opsi mbayar diwiwiti $ 13 / wulan kanggo rencana Essentials, sing kalebu fitur dhasar kayata pengujian A / B, merek khusus, tukang situs web sing sederhana, lan dashboard CRM.

Nganyarke menyang rencana Standar bakal biaya sampeyan $ 20 / sasi, nambah optimalisasi wektu ngirim, dhukungan konten dinamis, penargetan prilaku, lan liya-liyane.

Lan pungkasane, langganan Premium diwiwiti saka $ 350 saben wulan, nambah alat segmentasi sing luwih maju, integrasi pelaporan sing apik banget, lan akses adhedhasar peran kanggo tim sing luwih gedhe.

Elinga yen iki rega dhasar, lan sampeyan bisa ngarep-arep mbayar luwih akeh yen dhaptar kontak luwih saka 500 pelanggan (10,000 kanthi Premium).

Yen sampeyan lagi miwiti nganggo marketing email, MailChimp bisa dadi panggonan paling apik kanggo miwiti. Lan panggonan paling murah kanggo miwiti amarga sing rencana bebas-selawase ngidini 2,000 pelanggan email lan 12,000 email saben wulan.

Sing ngandika. Ana pirang-pirang alternatif Mailchimp sing apik banget sing bisa digunakake kanggo mbangun dhaptar email, nggawe template email, ngirim email akeh, Etc.

Pitakonan lan Jawaban

Putusan Kita ⭐

Dadi, saiki kita kudu ndeleng sawetara alternatif Mailchimp sing luwih apik lan luwih murah ing njaba.

Nalika Mailchimp pancen apik kanggo pamula, yen sampeyan pengin luwih saka platform pemasaran email, mula Mailchimp bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik.

Brevo: Platform Pemasaran Kabeh-ing-Siji

Mbangun sesambetan customer luwih apik karo Brevo - platform marketing kabeh-ing-siji sing dipercaya luwih saka 180,000 bisnis ing saindenging jagad. Fitur kalebu kampanye email sing didhukung AI, otomatisasi canggih, kaca kebangkrutan, pesen SMS, lan liya-liyane.

Brevo minangka pesaing Mailchimp sing paling apik. Iku solusi marketing kabeh-ing-siji sing nawakake kemampuan marketing email sing apik banget, plus kaca kebangkrutan, chatting, pesen SMS, iklan Facebook, retargeting, lan liya-liyane.

Sawetara platform marketing email ing dhaptar iki luwih maju tinimbang liyane. Yen sampeyan blogger profesional, aku nyaranake sampeyan melu ConvertKit. Ing sisih liya, yen sampeyan pengin solusi Pemasaran Email sing canggih kanggo ngotomatisasi kabeh corong, banjur tindakake GetResponse.

Cara Kita Deleng Alat Pemasaran Email: Metodologi Kita

Milih layanan marketing email sing tepat luwih saka mung milih alat kanggo ngirim email. Iku babagan nemokake solusi sing nambah strategi marketing, streamlines komunikasi, lan drive engagement. Mangkene carane kita ngevaluasi lan mriksa alat marketing email kanggo mesthekake yen sampeyan mung entuk informasi sing paling apik sadurunge nggawe keputusan:

  1. Antarmuka pangguna-loropaken: Kita prioritasake alat sing nawakake editor seret lan selehake. Fitur iki penting banget kanggo nggawe template email sing unik kanthi gampang, ngilangi kabutuhan kawruh coding sing ekstensif.
  2. Versatility ing Jinis Kampanye: Kemampuan kanggo ndhukung macem-macem format email minangka kunci. Apa iku buletin standar, kemampuan tes A / B, utawa nyetel autoresponder, versatility minangka faktor penting ing evaluasi kita.
  3. Otomasi Pemasaran Lanjut: Saka autoresponders dhasar nganti fitur sing luwih rumit kaya kampanye sing ditargetake lan menehi tag kontak, kita netepake kepiye alat bisa ngotomatisasi lan ngatur upaya pemasaran email sampeyan.
  4. Integrasi Formulir Pendaftaran sing efisien: Alat marketing email tingkat paling dhuwur kudu ngidini integrasi formulir ndhaptar kanthi gampang ing situs web utawa kaca kebangkrutan khusus, nyederhanakake proses nambah dhaptar pelanggan.
  5. Otonomi ing Manajemen Langganan: Kita nggoleki alat sing nguatake pangguna kanthi proses opt-in lan opt-out sing dikelola dhewe, nyuda kabutuhan pengawasan manual lan nambah pengalaman pangguna.
  6. Integrasi Mulus: Kemampuan kanggo nyambungake kanthi lancar karo platform penting liyane - kayata blog, situs e-commerce, CRM, utawa alat analytics - minangka aspek kritis sing kita priksa.
  7. Ngasilake Email: Alat sing apik yaiku sing njamin email sampeyan tekan pamirsa. Kita netepake efektifitas saben alat kanggo ngliwati saringan spam lan njamin tingkat pangiriman sing dhuwur.
  8. Pilihan Dhukungan Komprehensif: Kita percaya karo alat sing nyedhiyakake dhukungan sing kuat liwat macem-macem saluran, dadi basis kawruh sing rinci, email, obrolan langsung, utawa dhukungan telpon, kanggo mbantu sampeyan kapan wae.
  9. Pelaporan sing jero: Ngerteni pengaruh kampanye email sampeyan penting. Kita nliti jinis data lan analitik sing diwenehake dening saben alat, fokus ing ambane lan migunani saka wawasan sing ditawakake.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review.

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ahsan minangka panulis ing Website Rating sing nyakup spektrum sing amba saka topik teknologi modern. Artikel-artikel kasebut nyelidiki SaaS, pemasaran digital, SEO, keamanan siber, lan teknologi sing berkembang, sing menehi wawasan lan nganyari lengkap babagan lapangan sing berkembang kanthi cepet iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...