Review Hostinger (Hosting Murah Nanging Apa sing Keno?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Kanthi 15,000 pangguna anyar sing mlebu hosting web saben dina, lan luwih saka 29 yuta pangguna nggunakake. Hostinger kudu tumindak sing bener! Tengen? - Ya, apa sing dadi target tinjauan Hostinger iki kanggo dingerteni.

Saka $ 2.99 saben wulan

Entuk 80% OFF rencana Hostinger

Ringkesan Review Hostinger (TL; DR)
Rating
dirating 3.5 metu saka 5
Reregan
Saka $ 2.99 saben wulan
Jinis Hosting
Dituduhake, WordPress, Cloud, VPS, hosting Minecraft
Kinerja & Kacepetan
LiteSpeed, cache LSCache, HTTP / 2, PHP7
WordPress
ngatur WordPress hosting Gampang WordPress Instalasi 1-klik
server
Hosting LiteSpeed ​​SSD
keamanan
Ayo Enkripsi SSL. Keamanan Bitninja
Control Panel
hPanel (duweke)
Tambahan
Domain gratis. Google Kredit iklan. Zyro Site situs
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Owner
Milik pribadi (Lithuania). Uga duwe 000Webhost lan Zyro
Deal Saiki
Entuk 80% OFF rencana Hostinger

Janji Hostinger yaiku nggawe layanan hosting web sing gampang digunakake, dipercaya, lan ramah pangembang sing nawakake fitur lintang, keamanan, kacepetan cepet, lan layanan pelanggan sing apik kanthi rega sing larang regane.

Nanging dheweke bisa netepi janjine, lan apa bisa terus nganggo pemain gedhe liyane ing game web web?

Hostinger minangka salah sawijining panyedhiya hosting sing murah ing kana, Hostinger nawakake hosting bareng, WordPress layanan hosting, lan awan kanthi rega sing apik tanpa kompromi ing fitur sing luwih apik, wektu munggah sing dipercaya lan kacepetan loading kaca sing luwih cepet tinimbang rata-rata industri.

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo maca review Hostinger iki (2022 dianyari), mung tonton video cekak iki sing dakwujudake kanggo sampeyan:

Untung lan rugine

Pros Hostinger

  • Garansi dhuwit bali 30 dina tanpa repot
  • Ruang disk & bandwidth SSD tanpa wates
  • Jeneng domain gratis (kajaba ing rencana level entry)
  • Gawe serep data saben dina & mingguan gratis
  • Sertifikat SSL gratis & keamanan Bitninja ing kabeh rencana
  • Wektu padhet lan wektu respons server kanthi cepet amarga LiteSpeed
  • Klik 1 WordPress otomatis installer

Hostinger Cons

  • Ora ana dhukungan telpon
  •  Ora kabeh rencana teka kanthi jeneng domain gratis
DEAL

Entuk 80% OFF rencana Hostinger

Saka $ 2.99 saben wulan

Mangkene carane review web hosting proses bisa:

1. Kita ndhaptar rencana hosting web & nginstal kosong WordPress Situs.
2. Kita ngawasi kinerja, uptime, & kacepetan wektu mbukak kaca.
3. Kita nganalisa fitur hosting A2 sing apik / ala, rega, & dhukungan pelanggan.
4. Kita nerbitake review apik (lan nganyari sajrone taun).

Prakawis Hostinger

  • Hostinger yaiku perusahaan web web sing wis dadi kantor pusat ing Kaunas, Lithuania.
  • Dheweke nawakake macem-macem jinis hosting; hosting sambungan, WordPress hosting, VPS hosting, lan Minecraft hosting.
  • Kabeh rencana kajaba rencana siji sing ditawakake jeneng domain gratis.
  • Transfer situs web gratis, tim spesialis bakal pindhah situs web kanthi gratis biaya.
  • free SSD drive teka kalebu kabeh rencana hosting sing dituduhake.
  • Server powered by LiteSpeed, PHP7, HTTP2, dibangun ing teknologi caching
  • Kabeh paket teka kanthi gratis Ayo Enkripsi sertifikat SSL lan Cloudflare CDN.
  • Dheweke nawakake a Jaminan dhuwit 30-dina.
  • situs web: www.hostinger.com
 
review hostinger

Ayo goleki pro lan kontra saka nggunakake Layanan hosting web murah Hostinger.

Pros Hostinger

Dheweke duwe pirang-pirang perkara sing apik kanggo dheweke lan ing kene aku bakal njupuk prekara bab-bab sing dak karepake.

Cepet Pelayanan lan Kacepetan

Sampeyan kudu mbukak situs web kanthi cepet. Kaca web apa wae sing njupuk luwih saka sawetara detik kanggo mbukak bakal nyebabake frustrasi pelanggan lan pungkasane, pelanggan bakal ninggalake situs sampeyan.

Sinau saka Google nemokake manawa wektu tundha kaping pindho wektu mbukak kaca ponsel bisa menehi pangaruh tingkat konversi nganti 20%.

Yen kaca web sampeyan butuh luwih saka 3 detik kanggo mbukak, mula sampeyan bisa lali yen njaluk wong kasebut menyang kaca web sampeyan.

Dheweke duwe server ing AS, Asia, lan Eropa (UK). Server sing nggunakake sambungan 1000 Mbps, lan duwe sambungan cepet kaya sing bakal mengaruhi kacepetan sampeyan.

Nanging apa cepet persis? Uga cantik cepet supaya tepat.

Aku nggawe situs uji coba ing Hostinger nggunakake Puluh Puluh WordPress tema.

Tes kacepetan Hosting

Situs test dimuat kanthi adil 1 liya. Ora ala nanging kudu ngenteni.

Hostinger bubar ngluncurake a hosting awan layanan sing dilengkapi caching sing dibangun.

dibangun ing caching

Kanthi mung ngaktifake opsi "cache otomatis" ing setelan Cache Manager, aku bisa nyukur 0.2 detik wektu mbukak.

server loading cepet

Iki nyebabake situs test loading mung detik 0.8. Cukup kanthi ngoper "ngalih" saka, banjur urip. Saiki pancen apik banget!

Aku menehi saran supaya mriksa anyar rencana web web maya.

Sampeyan bisa mriksa rega lan rincian liyane babagan Cloud Hosting ing kene.

Kepiye kacepetan server Hostinger dibandhingake karo sawetara pesaing utama; kaya SiteGround lan Bluehost?

hostinger hosting web
Penafian: Tes iki ditindakake dening Hostinger.com dhewe

Umumé, aman yen sampeyan ujar manawa salah sawijining fokus yaiku kacepetan lan sing mbedakake saka akeh pilihan hosting web liyane sing kasedhiya kanggo pelanggan.

Hostinger Banget Gampang Digunakake

Sampeyan bisa uga ora nate nemoni layanan hosting web sing gampang digunakake sadurunge, nanging aku bakal nuduhake manawa kasunyatane bisa uga.

Ana sawetara pilihan ing kene, nanging umume panel kontrol nggunakake konsep sing padha karo kothak Microsoft. Sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng kategori utawa pilihan uga gambar sing nyedhiyakake sawetara wawasan yen sampeyan ora yakin apa sing ditindakake.

panel kontrol hpanel

Kanthi tombol gedhe kasebut, sampeyan bisa nemokake apa wae sing sampeyan butuhake kapan wae. Dheweke ora nyoba ndhelikake fitur utawa setelan supaya papan sampeyan katon luwih resik. Nanging, kabeh diwenehake supaya ora bisa ditampilake, mula kabeh sing sampeyan butuhake wis ana ing pucuk driji.

gampang nggunakake panel kontrol

Yen sadurunge wis nggunakake layanan web hosting liyane, sampeyan bisa uga ora kejawab cPanel. CPanel misale jek mung fitur konsisten ing antarane layanan web hosting, nanging akeh pangguna anyar kangelan kanggo navigasi lan nemokake sing dibutuhake.

Cara Pasang WordPress ing Hostinger

Nginstal WordPress ora bisa luwih langsung. Ing ngisor iki aku bakal nuduhake sampeyan carane.

1. Pisanan, sampeyan milih URL ing endi WordPress kudu dipasang.

Carane nginstal wordpress ing hostinger

2. Sabanjure, sampeyan nggawe WordPress akun administrator.

nggawe wordpress admin

3. Banjur tambahake informasi tambahan babagan situs web.

informasi tambahan

Pungkasane, sampeyan WordPress situs wis diinstal.

wordpress Dipasang

Akses informasi lan rincian login

wordpress mlebu

Ana sing duwe, duwe WordPress nginstal lan siap mung telung klik sing gampang!

Yen sampeyan butuh pandhuan sing luwih rinci, priksa langkah-langkahku Carane nginstal WordPress ing Hostinger kene.

Keamanan lan Kebijakan Umum

Umume wong mikir yen kabeh sing dibutuhake yaiku sertifikat SSL lan bakal apik. Nanging ora ngono, sampeyan kudu luwih akeh langkah keamanan tinimbang kanggo nglindhungi situs sampeyan, lan iku Hostinger ngerti lan nawakake pangguna.

keamanan pinter bitninja

Bitninja kalebu ing kabeh rencana. Suite proteksi wektu nyata kabeh-ing-siji sing nyegah XSS, DDoS, malware, injeksi skrip, kekuwatan, lan serangan otomatis liyane.

Hostinger uga nyedhiyakake saben rencana SpamAssassin, iku filter spam email sing bakal otomatis mindai lan mbusak spam email.

Kabeh rencana teka kalebu:

  • SSL Certificate
  • Perlindhungan Cloudflare
  • Serep saben dina menyang Serep Data Data Mingguan
  • Perlindungan Keamanan Smart BitNinja
  • Perlindhungan SpamAssassin

Topi ing Hostinger amarga njupuk keamanan kanthi serius, ngelingi rencana hosting sing wis dienggo murah saiki isih bisa nyedhiyakake langkah keamanan sing bisa dadi industri.

Entuk Domain gratis lan Site Website Gratis

Hostinger obah kanthi jeneng gedhe ing pasar gedung situs web amarga layanan web web iki mbantu sampeyan nggawe situs web saka ndhuwur.

Apa sing ditawakake Hostinger yaiku kesempatan kanggo nggawe situs web unik kanthi Zyro Site situs. Dheweke ora adoh saka tema pemotong cookie sing nggawe saben situs katon padha.

Ora preduli saka rencana sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa nemokake cithakan sing paling cocog kanggo sampeyan lan bisa disesuaikan.

Site situs

Saben bagean saka kaca bisa dikustomisasi, mula ora ana sebab sampeyan ora bisa ngrancang situs web impen. Cithakane apik, lan desain situs web khusus gampang dilayari.

Yen wis siyap nyelehake situs sampeyan ing internet supaya bisa dideleng kabeh, sampeyan bakal milih domain kanthi gratis yen nggunakake paket Premium utawa Cloud.

Jeneng domain bisa dadi rada angel amarga padha katon murah banget ing kawitan. Nanging, jeneng domain bisa dadi larang.

Yen sampeyan bisa ngirit dhuwit ing domain saiki, biaya regane nggunakake layanan web hosting.

Paling apik kabeh, mbangun situs web karo Hostinger mbutuhake coding nol persen utawa kawruh teknis.

Dasar Ilmu Paling Apik

basis kawruh hostinger

Sing bener, Hostinger pengin nuduhake kawruh karo sampeyan, mula dheweke nyedhiyakake dhasar kawruh lengkap Kalebu:

  • Alexa Umum
  • Panuntun
  • tutorial
  • Nglewati video

Piranti sing migunani iki migunani kanggo sapa wae sing anyar nggunakake platform hosting. Sampeyan bisa sinau ngatasi masalah nalika ngenteni staf layanan pelanggan bali menyang sampeyan.

Boten kados paling akeh WordPress situs hosting, sampeyan ora kudu milih ing antarane kaca web Hostinger lan Video YouTube kanggo nemokake fitur. Platform bisnis berbasis belajar uga nyurung pangguna sinau kanthi komunikasi karo tim dhukungan.

Kabeh staf dhukungan layanan pelanggan nyedhaki obrolan sing ngobrol karo mentalitas guru.

Tujuan pendidikan iki wis nggawe bedane gedhe ing kolaborasi pelanggan. Ana kasalahan liyane sing dilaporake, lan pangguna langsung weruh yen ana ing situs web sing ora pas.

Rega Murah Hostinger

Sanajan Hostinger narik taktik sing padha sing saben situs web hosting liyane, padha duwe rega sing apik.

Nyatane, Hostinger minangka salah sawijining host web paling murah ing pasar, lan kalebu dhaptar registrasi 1 domain gratis. Ya, sampeyan kudu mbayar wong liya, nanging isih regane regane larang.

rega hosting murah

Ana akeh kanggo ngomong babagan Regane Hostinger, nanging umume, fokus sampeyan entuk akeh fitur kanthi dhuwit sithik.

 

Miwiti Hostinger.com sapunika

 

Kanthi ngeklik link iki, sampeyan entuk 85% off rega eceran lan bisa dadi tuan rumah situs web sampeyan mung $ 1.39 saben sasi.

Alat Email sing Gawe

Dadi akeh wong lali keuntungan saka alat email. Nalika customer mlebu Hostinger, nggunakake rencana hosting 2 tingkat paling dhuwur, dheweke duwe akses menyang email tanpa watesan tanpa biaya. Biasane, pamilik situs banget pelit karo akun email amarga cepet dadi larang.

Nanging, karo Hostinger situs kasebut bisa ngakses webmail saka ngendi wae lan ngatur akun. Pangguna liya uga bisa ngakses email nalika wis cocog.

alat email

Piranti email kalebu:

  • Terusake email
  • Autoresponders
  • Perlindhungan SpamAssassin

Fitur kasebut kalebu sawetara fitur paling apik sing kasedhiya ing layanan web web. Terusake email bisa nggawe dokumen, video, utawa eBook kanggo para pelanggan. Uga tegese sampeyan ora kudu menehi alamat email pribadi utawa ora ninggalake situs web host web sampeyan.

Hostinger nggunakake alat email sing paling apik kanggo dadi hub kanggo komunikasi karo staf, tim, lan pelanggan. Hostinger wis nemokake apa sing dibutuhake pamilik situs web lan menehi asil sing luar biasa.

Hostinger uga duwe mitra bareng karo Flock kanggo nawakake opsi email sing luwih apik kanggo para pelanggan. Kewan yaiku a produktivitas, alat olahpesen lan kolaborasi, sing kasedhiya kanggo Windows, macOS, Android, iOS, lan desktop. Flock saiki kasedhiya kanggo kabeh pangguna Hostinger.

Layanan Pelanggan sing bisa dingerteni

Ana ton sing bisa salah kanggo tim dhukungan pelanggan. Sayange, dhukungan pelanggan kanggo Hostinger dudu tim sing apik. Nanging, sampeyan entuk layanan sing apik sawise ngenteni dawa.

dhukungan hostinger

Ngenteni wektu sing dawa, layanan pelanggan luar biasa. Tim dhukungan banget dingerteni, lan nerangake apa sing ditindakake kanggo ndandani masalah sampeyan.

Nanging, Hostinger wis nambah wektu respon tim sukses pelanggan kanthi signifikan. Wektu pilihan ngobrol kanthi rata-rata saiki kurang saka 2 menit.

Sampeyan ora mung teknologi rahasia sing nduwe impen manawa sampeyan bakal bisa ndandani dhewe sedina, dheweke pancen pengin nuduhake apa sing ditindakake.

manggon chatting

Akeh wong sing seneng menehi tanggung jawab pangopènan menyang layanan hosting Web Hostinger lan nelpon dina, nanging tim layanan pelanggan duwe cara narik sampeyan lan melu sampeyan.

Nalika miwiti ndeleng pro lan kontra Hostinger, ana pratondo sing jelas manawa layanan pelanggan bakal entuk rong segmen kasebut.

Rekam Munggah Kuat

Kajaba wektu mbukak kaca, situs web sampeyan uga kudu "siap" lan kasedhiya kanggo pengunjung. Hostinger nindakake apa sing kudu ditindakake dening platform web web: tetep situs sampeyan kanthi online!

Sanajan ana host web kadang-kadang bakal ngalami downtime, muga-muga mung kanggo pangopènan utawa nganyari sing rutin, sampeyan ora pengin situs sampeyan mudhun luwih saka sawetara jam.

uptime

Saenipun, sampeyan bakal duwe wektu mudhun sing dijadwalake kanthi ora tetep offline menyang situs iki luwih saka 3 nganti 5 jam sajrone wulan. Aku ngawasi situs uji coba sing diselenggarakake ing Hostinger kanggo wektu tanggapan lan wektu respon server.

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data wektu wiwitan sejarah lan wektu tanggapan server ing kaca monitor wektu munggah.

Hostinger Cons

Saben opsi hosting situs web duwe kekurangan, nanging pitakonane nerangake babagan apa sing sampeyan pengin sabar lan apa sing sampeyan ora prelu. Hostinger ora dikecualian. Dheweke pancen duwe sawetara negatif, nanging positip kasebut pancen apik banget lan saengga angel nyingkirake layanan hosting iki.

Dhukungan pelanggan sing alon

Kelemahan paling gedhe ing kene yaiku sampeyan kudu mlebu (yaiku sampeyan kudu nggawe akun) supaya bisa ngakses live chat. Iki dudu perkara paling gedhe ing donya, nanging bisa uga dadi faktor negatif kanggo sawetara wong.

Dhukungan pelanggan minangka pedhang sing tikel loro. Tim dhukungan kasebut luar biasa lan pinter banget. Nanging nyedhak, bisa dadi lara.

ndhukung masalah hostinger

Kemampuan Hostinger kanggo manggon chatting migunani, lan padha nggunakake Intercom, ngendi kabeh chats disimpen lan, apa sampeyan pengin bali lan maca obrolan lawas 5 sasi, kabeh bakal kasedhiya kanggo sampeyan.

Banjur wong layanan pelanggan sampeyan kudu golek sumber liyane kanggo mesthekake yen menehi informasi sing bener. Yen ngenteni nalika ngenteni, sampeyan bakal frustasi.

Ana uga masalah supaya ora bisa ngubungi wong layanan pelanggan nganti sampeyan mlebu menyang akun. Watesan iki tegese sampeyan ora bisa takon takon sadurunge proses mlebu. Sampeyan bisa ngirim pitakon umum sing bakal nggawe karcis saka tiket, nanging uga bakal entuk wektu tanggepan.

Kesederhanaan mateni cPanel

CPanel minangka fitur konstan ing meh kabeh layanan web hosting ing dekade kepungkur utawa luwih. Saiki, Hostinger wis nyopot. Kanggo pamilik situs web anyar, ora akeh masalah sing dheweke ora bisa ngerteni apa sing durung tau ana.

Nanging, yen sampeyan nganggep pemilik situs web sing wis berpengalaman, lan pangembang sing nggunakake pirang-pirang jam saben dina nggarap layanan hosting web, iku pancen angel banget.

Persiyapan prasaja panel kontrol khusus sing apik, nanging akeh pamilik situs web sing wis ngalami lan pangembang luwih seneng karo kesederhanaan.

Pangguna tingkat lanjut bakal luwih seneng pilihan cPanel tinimbang panel kontrol Hostinger. Maneh, iki ora dadi masalah kanggo umume pangguna, nanging sawetara wong luwih milih ol cPanel sing apik.

Rega Hostinger (ora murah kaya sing dideleng)

Sanajan rencana hosting sing dituduhake mung sawetara dolar saben wulan, regane dadi jebule ing review hosting Hostinger web iki. Masalah kasebut dudu rega dhewe; rega kasebut sabanjure lan kasunyatan sing sampeyan kudu mbayar saben taun.

Liwat pengalaman lan riset, sithik wae, yen ana, layanan web hosting sing ngidini sampeyan mbayar wulan. Nanging, kabeh padha kepengin ngiklanake yen layanan kasebut mung $ 3.99 saben wulan!

Pancen apik, nanging yen sampeyan wis ngatasi keamanan (sing sampeyan butuhake) lan pajak, sampeyan mbayar udakara $ 200 amarga yen sampeyan nyoba mbayar mung 12 wulan, dumadakan $ 6.99 saben wulan tinimbang $ 3.99.

Taktik sing ora nyenengake iki ora diwatesi karo Hostinger apa wae amarga akeh host web liyane nggunakake taktik sing padha. Nanging kuciwane ndeleng wong mau klelep lan nggunakake trik sing ngganggu iki.

Hostinger duwe opsi "On Sale" terus-terusan kanggo taun pisanan, lan sawise iku, yen sampeyan mlebu kanthi wektu sing luwih dawa, sampeyan bakal ngirit biaya sakabehe.

Kanthi Hostinger sampeyan kudu prentah sajrone 48 wulan. Yen sampeyan mutusake yen keputusan kasebut dudu keputusan sing paling apik sawise jaminan dhuwit bali 30 dina, sampeyan kudu munggah gunung kanggo nyoba mbalekake dhuwit.

Nanging, dheweke ora duwe masalah kanggo nganyarke yen sampeyan pengin level luwih dhuwur. Sing dikatutke yaiku keganggu nggunakake rega sing murah kanggo nggambar wong lan banjur gawe kaget ing subtotal!

Liyane babagan Pembayaran (Terusake)

Kajaba saka rega dhasar, ana 2 masalah babagan pembayaran. Sing pertama ana gandhengane karo garansi dhuwit bali dhuwit 30-free. Ing 30 dina, ana sawetara pengecualian sing ora layak kanggo mbalekaken, lan kabeh kasebut:

  • Transfer domain
  • Sembarang pembayaran hosting sing digawe sawise nyoba gratis
  • Sawetara registrasi ccTLD
  • Sertifikat SSL

Registries ccTLD ora umum, nanging kalebu:

  • .eu
  • .es
  • peringkat
  • .se
  • .ca
  • .br
  • Akeh liyane

Watesan iki njamin dhuwit bali luwih frustasi tinimbang sing liya. Katon bisa uga ana hubungane karo nransfer dhuwit sing bakal ngasilake Fees.

Pungkasan, kon terakhir nalika mbayar yaiku ora ana rencana apa wae, Hostinger mung menehi 1 situs web. Iki tegese sampeyan kudu mbayar domain tambahan. Domain kasebut kalebu saka $ 5 nganti luwih saka $ 17.00 gumantung saka extension sing dipilih.

Harga lan Rencana Hostinger

Iki host web terjangkau yen dibandhingake karo host web liyane sing wis ana.

Ing ngisor iki telung rencana hosting lan fitur sing kalebu:

 Rencana TunggalRencana PremiumRencana Bisnis
Price:$ 1.39 saben sasi$ 2.59 saben sasi$ 3.99 saben sasi
Situs web:Cukup 1UnlimitedUnlimited
Disk Space:10 GBStorage UnlimitedStorage Unlimited
Bandwidth:100 GBBandwidth UnlimitedBandwidth Unlimited
email:1UnlimitedUnlimited
Database:1 MySQLUnlimitedUnlimited
Situs web Situs:YaYaYa
Kacepetan:n / a3x Dioptimalake5x Dioptimalake
Data Serep:WeeklyWeeklySaben
SSL CertificateAyo EncryptAyo Encrypt SSLPribadi SSL
Dhuwit Mbalik njamin30-Dina30-Dina30-Dina

Sing paling penting kudu dielingi kanthi rega yaiku “adol” permanen kanggo pambayaran 48 wulan kapisan.

Pilihan sing paling murah, rencana hosting sing dituduhake (Paket Tunggal) mung $ 1.39 saben wulan, lan rencana bisnis sing dituduhake premium yaiku $ 3.45 saben wulan.

Harga kasebut meh ora bisa ditrapake, lan bakal regane larang sanajan tanpa sale tetep sing diterusake Hostinger.

 

Miwiti Hostinger.com

 

Rencana Hosting Awan Hostinger

Dheweke bubar ngluncurake sing anyar layanan hosting awan, lan pancen apik tenan. Iki minangka hosting web Aku menehi saran lan apa sing nggawe situs uji coba mbukak mung 0.8 detik.

Sejatine, dheweke nggawe kombinasi kuat saka rong layanan (hosting web bareng lan hosting VPS) lan diarani hosting bisnis. Layanan iki nggabungake kekuwatan server khusus karo hPanel sing gampang digunakake (cekak kanggo Hostinger Control Panel).

Sejatine, mlaku ing rencana VPS tanpa kudu ngurus kabeh barang sing ana ing mburi.

 wiwitanProfessionalGlobal
Price:$ 9.99 / mo$ 18.99 / mo$ 69.99 / mo
Gratis Domain:YaYaYa
Disk Space:40 GB80 GB160 GB
RAM:3 GB6 GB12 GB
CPU:246
Nyepetake Kacepetan:n / a2X3X
Manajer Cache:YaYaYa
Sumber terasing:YaYaYa
Ngawasi wektu:YaYaYa
1-Klik Installer:YaYaYa
Saben serep saben dina:YaYaYa
Dhukungan Live 24/7:YaYaYa
SSL gratis:YaYaYa
Jaminan Mbalekaken Dhuwit30-Dina30-Dina30-Dina

Rencana hosting cloud Hostinger menehi kekuwatan saka server darmabakti tanpa perjuangan teknis supaya sukses online, ngirim kacepetan lan linuwih.

Umumé, jinis hosting sing kuat banget tanpa katrampilan teknis amarga dikelola kanthi lengkap dening tim dhukungan khusus 24/7 sing bakal mbantu sampeyan.

Fakta Hostinger lan Pitakonan Paling Sering

Mungkin pitakon sing paling umum yaiku babagan mbalekaken dhuwit. Hostinger nawakake a Mbalekaken dhuwit 30 dina lan ora kaya layanan hosting liyane sing nggawe lara mbalekake, sampeyan bisa ngubungi lan menehi informasi yen sampeyan ora milih manawa sampeyan cocog.

Mesthi wae bakal takon pitakon, nanging sampeyan ora bakal nyoba ngganggu sampeyan utawa ngunci sampeyan menyang kontrak.

Bali-dhuwit 30 dina mesthi ora repot. Iki nggawe pilihan apik kanggo blogger anyar utawa bisnis cilik sing ora yakin bisa ngatasi sisi teknis.

Mangkene sawetara pitakon sing asring diajak:

Apa Hostinger?

Hostinger minangka perusahaan web web sing adhedhasar ing Lithuania ing Eropa lan perusahaan nawakake Shared hosting, Cloud hosting, VPS hosting, Windows VPS rencana, Email hosting, WordPress hosting, Hosting Minecraft (kanthi luwih akeh babagan cara kayata GTA, CS GO), lan domain. Hostinger minangka perusahaan hosting induk saka 000Webhost, Niagahoster, lan Weblink. Sampeyan bisa nemokake situs resmi ing kene.

Apa sampeyan njaluk domain gratis karo Hostinger?

Siji pendaptaran jeneng domain ditawani gratis yen mlebu rencana Bisnis taunan utawa rencana hosting premium sing dituduhake.

Apa cara pembayaran sing ditampa?

Dheweke nampa umume kertu kredit, uga PayPal, Bitcoin, lan liyane cryptocurrencies liyane.

Apa hosting sing apik kanggo e-dagang? Apa padha nawakake SSL, grobag blanja lan pangolahan pembayaran?

Ya, iku host web sing apik kanggo toko online nalika nyedhiyakake sertifikat SSL gratis, uga fitur server lan keamanan cepet kanggo njamin toko online kanthi cepet lan aman.

Apa dheweke menehi jaminan uptime lan mbalekake maneh supaya entek?

Hostinger menehi jaminan layanan wektu standar 99.9% kanthi standar industri. Yen ora memenuhi level layanan iki, sampeyan bisa njaluk kredit 5% saka ragad hosting saben wulan.

Apa layanan hosting sing apik kanggo WordPress situs?

Ya, dheweke ndhukung kabeh WordPress blog lan situs. Dheweke nawakake 1-klik WordPress instalasi liwat panel kontrol.

Fitur Apa sing Disedhiyakake ing Hostinger Premium & Rencana Bisnis?

Kabeh padha! Lha, kabeh fitur sing ditawakake Hostinger kasedhiya kanggo sampeyan. Plancongan web 2 sing paling dhuwur regane duwe investasi yen sampeyan nggawe bisnis utawa kepengin nggawe situs sing bakal ndeleng akeh lalu lintas.

 

Miwiti Hostinger.com

 

Sampeyan bakal entuk akun email tanpa biaya kanggo sampeyan. Sampeyan uga bakal duwe fitur sing apik:

  • Autoresponders Email
  • Aktifake lan mateni akun
  • Wenehi email sing diterusake menyang pelanggan
  • Filter spam

Ana akeh fitur sing luwih apik, nanging fitur sing didhaptar ing kene minangka fitur sing migunani kanggo kabeh pangguna. Yen sampeyan nggoleki macem-macem fitur, rencana premium utawa rencana Cloud minangka taruhan paling sampeyan.

Sampeyan uga bisa uga nemokake fitur kasebut ing saben rencana, kalebu rencana tingkat $ 1.39 saben wulan

  • Dhukungan SSL
  • Server SSD
  • Proteksi anti-DDoS
  • Perlindhungan anti-malware
  • Akun email
  • Situs lan domain gratis
  • Akun FTP
  • Transfer situs web
  • Swara 200 template situs web
  • Pemasang skrip otomatis
  • Pilihan lokasi server

Fitur kasebut ndadekake kabeh layanan saka hosting web liyane amarga kalebu luwih akeh rega sing murah.

Kepiye Aku Bisa Ngandhani Host Web sing durung Nate Ngerteni sadurunge?

Oke, supaya sampeyan durung tau krungu saka dheweke sadurunge. Dheweke miwiti taun 2004 lan wiwit saiki wis saya suwe saya cepet. Sampeyan bisa nemokake pangguna pangguna ing Trustpilot lan Quora.

Ing taun 2007, dheweke dadi 000webhost.com, layanan gratis lan tanpa layanan iklan web. Banjur, ing taun 2011, dheweke mlebu menyang perusahaan web web saiki.

Dheweke wis ngliwati 29 yuta pangguna ing 178 negara ing jagad iki, lan rata-rata 15,000 dhaptar anyar saben dina. Iku salah sawijining pelanggan anyar sing ndaftar saben 5 detik!

Dadi, Hostinger apik lan aman kanggo digunakake? Ya, ing ndhuwur kudu ngomongake dhewe, lan aku mikir platform hosting sing dituduhake digawe sawetara fitur sing apik tenan ing sawetara rega paling murah ing industri hosting.

Review Hostinger 2022 - Ringkesan

Apa Aku Rekomendasi Hostinger?

Ya, aku mikir Hostinger.com minangka host web banget.

Loro-lorone kanggo pamula lengkap lan "webmaster" sing wis berpengalaman.

Ana akeh fitur apik ing rega gedhe, sanajan rencana hosting sampeyan arep tuku.

Rencana web web sing dienggo bareng menehi saran yaiku Paket premium, amarga iki nawakake regane paling penting. Sampeyan entuk meh kabeh mupangat saka paket hosting cloud kanthi biaya sing luwih murah. Ati-ati kanggo rega sneaky!

Nalika sampeyan pengin nyiyapake akun hosting web, pilih manawa sampeyan butuh prakiraan 5x kanggo kacepetan. Yen mangkono, rencana hosting cloud cocog kanggo sampeyan.

teknologi kacepetan hostinger

Nanging rencana sing dakkarepake, yen sampeyan bisa menehi, iku duweke hosting awan sing dituduhake. Layanan hosting "hibrida" lan layanan hosting VPS. Siji iki minangka bom!

Mbok menawa fitur sing paling lali ing Hostinger sing meh kabeh situs web web web liyane yaiku dhukungan telpon. Akeh wong sing nggunakake Hostinger minangka pangguna anyar sing butuh pitulung, nanging kanggo umume pangguna urip chatting lan email / tiket kudu cukup.

Nanging, Hostinger nggawe tutorial sing luwih jero lan gampang ditliti. Layanan obrolan sing apik banget uga para staf sing duwe ilmu banget.

Saindhenging iki review saka Hostinger, Aku wis bola-bali nyebutake penake, gampang panggunaan, antarmuka sing gampang, lan mesthi rega murah. Fitur iki sing cocog karo pengalaman pangguna dadi pilihan sing paling apik kanggo pamilik situs web, anyar utawa pengalaman.

DEAL

Entuk 80% OFF rencana Hostinger

Saka $ 2.99 saben wulan

Pangguna Anggota

Dhukungan bisa luwih apik

dirating 4 metu saka 5
April 28, 2022

Aku dadi tuan rumah pisanan lan siji-sijine situs karo Hostinger amarga regane murah. Nganti saiki, kerjane tanpa cacat. Dhukungan kurang lan bisa uga luwih apik, nanging dheweke wis bisa ngrampungake kabeh masalahku. Iku mung rada alon.

Avatar kanggo Miguel
Miguel

Mesthi dadi host sing paling murah

dirating 5 metu saka 5
Maret 19, 2022

Rega murah Hostinger sing narik aku menyang layanan kasebut. Aku seneng domain gratis lan email gratis ing ndhuwur. Aku entuk kabeh sing dibutuhake kanggo mbukak bisnis online kanthi rega sing murah. Aku malah entuk gratis Google Kredit iklan. Siji-sijine aku kudu entuk rencana 4 taun kanggo entuk rega sing murah. Yen sampeyan nggunakake rencana 4 taun, sampeyan bakal mbayar kurang saka setengah saka host web liyane lan entuk kabeh fitur sing dibutuhake kalebu jeneng domain gratis. Apa sing ora disenengi?

Avatar kanggo Kiwi Tim
Kiwi Tim

Ora worth iku

dirating 2 metu saka 5
Maret 8, 2022

Aku tuku Rencana Hosting Premium lan getun. Iku banget bug, masalah pancet karo database, file manager. Bisa uga dina iki, nanging sesuk ora - lan kedadeyan kasebut akeh banget. Paling ora dhukungan apik nanging ora masalah amarga aku ora bisa nindakake apa-apa, nanging ngenteni nganti layanan dheweke bakal bisa digunakake maneh

Avatar kanggo Ihar
Ihar

Sampurna kanggo proyek pribadiku

dirating 4 metu saka 5
Februari 21, 2022

Hostinger minangka salah sawijining host web paling murah ing internet. Iku apik kanggo hosting situs pribadi lan situs klien sing ora nggunakake akeh sumber daya server. Nanging yen sampeyan ngrancang mbukak situs eCommerce utawa sing rumit kaya ngono, Hostinger bisa uga ora dadi host web sing paling apik kanggo sampeyan. Aku duwe 5 situs klienku ing Hostinger lan durung nate ngalami downtime. Tim dhukungan pancen alon lan ora kompeten kanthi teknis kaya sing dibutuhake, mula butuh wektu akeh kanggo ndandani barang. Hostinger apik kanggo situs pribadi nanging aku ora nyaranake kanggo proyek gedhe.

Avatar kanggo Ana Martinez
Ana Martinez

Kajaba kanggo Dhukungan Pelanggan

dirating 4 metu saka 5
Oktober 4, 2021

Hostinger meh tanpa cacat kanggo aku, kajaba dhukungan pelanggan sing ora apik. Kadhangkala sistem tagihan uga dadi aneh. Kajaba iku, Hostinger nyengsemake.

Avatar kanggo Troy C
Troy C

Apike banget

dirating 5 metu saka 5
Oktober 3, 2021

Rega Hostinger pisanan narik kawigatenku. Nalika tetep nganti pirang-pirang taun, aku ngerti manawa domain gratis kasebut pancen nggumunake, Google Kredit iklan, LiteSpeed, lan situs web. Iku uga gampang kanggo nggunakake karo layanan customer cukup.

Avatar kanggo Tanya W
Tanya W

Paling Murah Nanging Paling Apik!

dirating 5 metu saka 5
September 9, 2021

Pengalamanku karo Hostinger pancen apik tenan. Perusahaan hosting web iki nawakake rencana hosting sing beda-beda lan sawetara dilengkapi domain gratis. Aku seneng nggunakake Zyro gawe situs web. Nanging, sing paling daktresnani yaiku sing paling murah, nanging kanthi akeh fitur sing apik sampeyan mesthi bakal ngurmati.

Avatar kanggo Sam Gucci
Sam Gucci

Response

Halo, Sam! We seneng banget dadi bagean saka sukses sampeyan. Misi kita yaiku nawakake solusi hosting situs web sing stabil, cepet, lan murah kanthi regane murah saengga ora ana sing bisa ngalahake - apik banget yen misi kita wis rampung. Matur nuwun kanggo nuduhake wawasan! Tim Hostinger

Tampilan Kula Hostinger

dirating 2 metu saka 5
September 9, 2021

Hostinger ngaku paling murah ing pasar. Nanging, yen sampeyan wis pirang-pirang taun ana ing kono, sampeyan bakal weruh bedane. Perusahaan kasebut duwe akeh gangguan. Ora kabeh rencana nawakake domain gratis. Ndhukung dhukungan sing ora bisa dipercaya sing ngidini sampeyan ngenteni 30 menit lan luwih akeh. Kacepetane dadi luwih alon tinimbang biasane nalika situs web sampeyan tuwuh. Ora nyaranake bab sing apik.

Avatar kanggo Shy Me
Isin Aku

Response

Halo, Malu. Matur nuwun kanggo nuduhake saran. Tim kita ngarep-arep banget manawa situs web sampeyan saiki wis luwih apik tinimbang saiki, nanging yen sampeyan isih duwe pitakon utawa ngadhepi alangan, aja bebas hubungi kami liwat email ing [email dilindhungi] Kita seneng nyinaoni kasus sampeyan lan nambah pengalaman sampeyan kanthi maksimal! - Tim Hostinger

Penak, nilai, layanan

dirating 5 metu saka 5
Maret 9, 2021

Iki pisanan kanggo nggawe kaca web, lan aku seneng banget karo Hostinger! Wangsulan cepet banget babagan pitakon. Dheweke wis responsif banget. Aku wis wareg lan bakal menehi saran iki menyang kanca-kanca sing nggoleki layanan sing padha.

Avatar kanggo Kayla Edwards
Kayla Edwards

Response

Halo, Kayla! Matur nuwun kanggo nuduhake pengalaman lan menehi saran layanan. Apike tenan yen sampeyan bisa ngupayakake proyek kanthi tenang. Kita janji bisa saben dina kerja supaya bisa nggayuh standar sing paling dhuwur, ngapikake layanan, lan menehi pengalaman sing bakal cocog karo wektu. Muga-muga dina sing apik, Tim Hostinger

Rampungake dhukungan pelanggan SAIKI

dirating 3 metu saka 5
Februari 11, 2021

Aku dadi pelanggan sing setia lan mbayar setaun saiki. Aku wis ngalami pengalaman sing apik nalika lengganan. Saiki apa sing kedadeyan ing jagad iki? Apa staf dhukungan duwe ilmu babagan layanan sing diwenehake? Amarga nalika aku nggawa masalah karo dheweke, dheweke katon ora ana gandhengane.

Avatar kanggo Randy
Randy

Response

Dear Randy, kepuasan sampeyan dadi perhatian utama kanggo kita, lan matur nuwun banget amarga saran sampeyan minangka kunci kanggo ningkatake layanan. Kita ngarahake supaya sampeyan bisa cocog lan ngatasi kahanan iki. Mangkono, mangga takon sampeyan ngubungi liwat email ing [email dilindhungi] kanthi rincian liyane babagan kasus sampeyan. Tim kita bakal mriksa lan ngupayakake supaya bisa nambah pengalaman sampeyan. Ngarep-arep email sampeyan!

Uptime server sing apik

dirating 5 metu saka 5
Januari 14, 2021

Host web iki jujur ​​lan nindakake bisnis sing apik. Aku bakal dikategorikake minangka pamula lan dheweke transparan karo kabeh, ora ana biaya sing didhelikake. Dheweke kasedhiya kanggo mbantu. Persis sing dakkarepake, kabeh mbantu sampeyan.

Avatar kanggo Keith Parker
Keith Parker

Response

Kerja sregep lan pengabdiane bisa ngasilake nalika ngerti yen sampeyan bisa nggarap proyek kanthi kebebasan lan kabegjan kanthi lengkap. Matur nuwun wis bebarengan karo kita; kita janji bakal ana ing sisihmu saben sampeyan mbutuhake aku. Ayo tetep kontak! Salam, Team Hostinger

Layanan Hosting Web sing Disaranake Dhuwur

dirating 5 metu saka 5
September 14, 2020

Aku mung miwiti nggunakake layanan Hostinger sawetara minggu kepungkur, dadi aku ora duwe pengalaman akeh karo dheweke. nanging paling ora saiki, aku ora bisa menehi saran Hostinger kanthi cukup.

Avatar kanggo Zheng TW
Zheng TW

Hostinger layanan paling awon

dirating 1 metu saka 5
Agustus 16, 2020

Hostinger layanan paling ala. 1. Dina 1: hosting bareng: asring gampang proses proses situs web dinamis sing gampang. Alesan ora dingerteni. Kode kanthi becik digunakake ing hosting liyane kanthi konfigurasi ngisor. Dina 2: kontak kanggo dhukungan: email pisanan, dheweke ngandhani watesan memori tetep ing hosting bareng supaya sampeyan kudu pindhah menyang cloud hosting. Aku ngomong ora, lan aku kanthi manual nyetop prosese, lan situs iki isih digunakake - (Kesimpulan dhukungan: Upgrade menyang server anyar sing wis disaranake karo aku) Dina 5: watesan hosting bareng tekan maneh, ora dingerteni… Dhukungan email sawise 10 jam (situs mudhun ) marang aku upgrade maneh. Dina 10: padha. Dina 11: upgrade menyang cloud hosting sing mbuwang dhuwit kanthi total kaya sing ora dijaluk karo kode amarga situs web sing sederhana lan dinamis ora abot. Dina 15: wektu eksekusi PHP pancen sempit (60 dtk) sing pengin dakgawe (600 Detik). (Server lawas nyedhiyakake pilihan wektu tanpa wates kanggo iki) mula aku ngubungi dhukungan, jarene, SUMBER KAYA Watesan kanggo dibagi lan didhukung klompok. Saiki Pikiranku mandheg sawise dhukungan komentar kasebut supaya saya upgrade menyang VPS (kanthi serius !!! Apa aku pancene kudu nggunakake 200 $ saben wulan kanggo hosting iki) Wong lanang, aja golek hostinger. Aku ora nyaranake sampeyan supaya bisa ngupayakake.

Avatar kanggo Digiwhale
Digiwhale

Response

Halo! Matur nuwun wis menehi ngerti babagan iki. Kita pengin njaluk ngapura amarga ana rasa nyaman sing sampeyan alami nalika nggunakake Hostinger. Kita ngerti kepriye frustrasi kanggo sampeyan, lan nalika ngarahake kabegjan lan kesuksesan bisnis, uga ora bakal seneng karo kasus iki. Kasunyatan manawa rencana sing sampeyan pilih ora cukup kanggo situs sampeyan sejatine minangka indikator sing apik yen situs web sampeyan tuwuh. Lan nalika ngupayakake nyedhiyakake pengalaman paling apik kanggo pangguna, kita wis mbedakake rencana kanggo kabeh jinis situs web. Yen rencana hosting Shared lan Cloud ora cukup, lan sampeyan ora kasengsem ngowahi dadi VPS, ana alternatif liya kanggo nganyari situs web sampeyan. Disaranake ngoptimalake supaya bisa nyepetake kecepatan sing paling apik. Lan kanggo nindakake, kita mesthi ana ing kene kanggo mbantu. Amarga pengin ngowahi pengalaman sampeyan, coba waca ing [email dilindhungi] babagan review sampeyan. Tim sing darmabakti bakal mriksa situs web sampeyan lan nindakake kabeh upaya kanggo mbenerake masalah watesan ASAP. Matur nuwun kanthi sabar lan pangerten. Kita bakal ngenteni email sampeyan. Salam, Hostinger

Napa aku ora nemokake sadurunge?

dirating 4 metu saka 5
Agustus 8, 2020

Muga-muga aku wis nemokake Hostinger sadurunge. Situs webku mudhun sadurunge Hostinger lan host web sadurunge ora nate mangsuli pitakonanku. Ana tim dhukungan pelanggan ora cukup dingerteni. Kanthi Hostinger, kabeh lancar mlaku. Aku pindhah situs menyang server dheweke sawetara minggu kepungkur lan duwe pengalaman apik. Dhukungan pelanggan apik dibandhingake karo pengalaman crappy sing aku lakoni karo host sadurunge. Uga, situs webku nulis nilai tes luwih cepet.

Avatar kanggo E.Saki
E.Saki

Host Paling Ala Aku Wis Nyoba

dirating 1 metu saka 5
Agustus 6, 2020

Aku wis mlumpat liwat 100 gelang supaya situs webku entuk skor 99% kaca ing GT Metrix lan isih butuh wektu luwih saka 1 menit. Wordpress Instalasi karo Elementor sing ngemot Hostgator 2.5 detik & Bluehost njupuk sak suwene menit. Ora mesthi Aku dikunci menyang kontrak 4 taun lan ora ana pilihan kanggo pro-rate pengembalian dana. Uga, rangking SEO saya mandheg amarga serangan DDoS. Ngirit wektu lan dhuwit dhewe lan aja nganti perusahaan iki kaya wabah kasebut

Avatar kanggo Kyle
Kyle

Response

Dhumateng Kyle, Nyuwun pangapunten saking ketidaknyamanan sampeyan nalika nggunakake layanan. Nalika nggayuh standar sing paling dhuwur, kahanan iki uga ora bisa ditampa. Kita ngupayakake supaya paling cepet WordPress panyedhiya hosting ing pasar, mula kasus sampeyan ora umum lan kita pengin luwih mriksa. Amarga ora bisa nemokake sampeyan ing sistem, apa sampeyan bisa ngirim email ing [email dilindhungi] Tim kita bakal seneng ngrampungake masalah kacepetan kanggo sampeyan! Muga-muga bisa nambah pengalaman lan nambah bisnis bebarengan! Matur nuwun kanthi sabar, Kyle. Salam, Team Hostinger

Hosting Lousy & Dhukungan Lousy

dirating 1 metu saka 5
Agustus 3, 2020

Hostinger International (www.linkedin.com/company/hostinger-international/) Sajrone sawetara dekade kepungkur, aku seneng bisa kerja bareng karo pirang-pirang perusahaan hosting ing AS lan luar negeri. Sawetara wis luwih apik tinimbang liyane kaya sing diarepake. Amarga kabutuhan klien, aku ngerti “cara sing angel” yen Hostinger.com minangka perusahaan hosting sing PALING APLIK sing wis daklakoni bisnis sajrone luwih saka sepuluh taun. ALASAN: 1) "hPanel" dirancang kanggo klien siji wae. Sanajan dheweke duwe katrampilan supaya Kontraktor TI duwe akun lan entuk "idin sing diwenehake" kanggo ngakses akun klien, KABEH TRACKING kalebu pesen, email, lan tuku kanthi tliti dilacak kanggo klien. Iki tegese kanggo entuk dhukungan, sing asring mbutuhake pirang-pirang dina, kudu liwat akun email klien lan ora langsung. Kajaba iku, tuku sing digawe dening kontraktor kanthi langsung ditambahake ing klien TANPA PRATU sing tuku lan kertu kredit apa sing digunakake. 2) Dhukungan ditangani nganggo email messenger & follow up. Sejatine, sampeyan bisa ninggalake pesen lan HOPE kanggo entuk email (liwat akun email klien). Biasane, email pisanan ora ana dhaptar FAQ lan butuh 2-3 email bolak-balik sadurunge njaluk jawaban babagan pitakonane sing asli. #dontbuy #badhost

Avatar kanggo Michael Hudson
Michael Hudson

Response

Michael sing dikasihi, nuwun sewu kanthi tulus amarga sampeyan ngalami pengalaman sing ora marem lan ngerti babagan frustasi sampeyan. Kita uga ora rumangsa seneng. Matur nuwun kanggo pemahaman babagan fitur hPanel, wis dikirim menyang tim produk. Amarga kita terus ngupayakake ngapikake, saran sampeyan bakal luwih gampang! Kasus sampeyan wis diselidiki, lan saiki, kita bisa ndeleng manawa tim CS wis komunikasi karo sampeyan babagan iki. Minangka kanggo Sukses Pelanggan, saiki kita wis pindhah menyang komunikasi adhedhasar email, nanging kita ngupayakake mbalikake Live Chat kanggo komunikasi sing luwih kepenak ing pihak. Iki minangka target kita! Matur nuwun kanthi sabar lan pangerten. Muga-muga bisa nambah pengalaman sampeyan wiwit saiki lan nggawe kabeh bisa digunakake kaya pesona! Salam, Team Hostinger

Luwih apik tinimbang host web pungkasan

dirating 5 metu saka 5
Juli 11, 2020

Aku pindhah situs menyang Hostinger amarga host web pungkasan aku ngisi biaya akeh banget. Nalika aku ngerti babagan rega murah Hostinger, aku ngalih salah sawijining situs kanggo mung kanggo nyoba banyu lan aku kesengsem. Situsku rada cepet lan dhukungan pelanggan apik. Saiki aku wis pindhah kabeh situsku menyang Akomodasi Hostinger.

Avatar kanggo Oster
Oster

Pengalaman sing apik

dirating 5 metu saka 5
Juli 7, 2020

Hostinger kayane ngrampungake akeh kritik, nanging pengalaman karo dheweke ora ana apa-apa sing positif. Apik tenan! Kanggo rega murah sing mbayar fitur kasebut pancen apik tenan, lan situsku kanthi cepet. Terusake Hostinger lan matur nuwun !!!!

Avatar kanggo Jonas Borg
Jonas Borg

Go kanggo Liyane

dirating 1 metu saka 5
Juli 5, 2020

Nyatane aku wis nggunakake Hostinger wiwit 8 wulan saiki. Bubar minggu kepungkur ing wulan Juni 2020, situs saya mudhun suwe. Aku nemokake manawa masalah Hostingers. Dheweke banjur mbenerake lan menehi SSL gratis minangka ganti rugi. Nganti dina iki, (5 Juli 2020) Hostinger mbuwang saben saiki. Layanan sing apik banget. CSE yaiku pemula. Pancen wong bodho. Aku nggolek soko luwih apik tinimbang Hostinger. Apa sing bisa menehi saran? Aku wis tuku rencana Hostinger suwene 4 taun. Gunakake dhuwit sampah total. Kaping pisanan dheweke duwe layanan pelanggan sing apik liwat obrolan. (Iki minangka cara sing gampang kanggo nyatakake masalah sampeyan). Saiki dheweke wis ngilangi obrolan lan kontak mung liwat email. Halaman status dheweke tansah nyebat data palsu. Yen situs kasebut mudhun, dheweke ujar, mula bisa mlaku. Dheweke nggunakake proxies kanggo ngapusi pelanggan. Sakabehane cidra

Avatar kanggo smartDIYer
Waca rangkeng-

Hostinger dibanjiri

dirating 2 metu saka 5
Juni 30, 2020

Yen sampeyan serius babagan situs utawa bisnis lan pengin tuwuh, mula aja nganggo hosting iki. Rencanane murah, nanging percaya yen ora ana regane. Hostinger kebacut. Ya, nalika dakkandhakake iku kebacut tinimbang sing dakkarepake. Wiwit dina pisanan nalika njupuk rencana hosting, aku kanthi nyata nemplek ing tembok. Dhukungan ok nanging ana agen dhukungan Pelanggan mung ngerti ujar Upgrade Upgrade lan ora ana apa-apa. Wiwitane, aku tuku rencana premium, yen entuk luwih saka 5 pangguna langsung, situsku alon-alon utawa wiwit nuduhake 503 kesalahan. Lan yen aku takon manawa situsku alon utawa ora mbukak utawa nuduhake kesalahan 503, kabeh sing diwales yaiku situsku ora dioptimalake, Waca artikel kita lan tindakake saran Gtmatrix bla bla bla! Lalu lintas akeh banget lan apa ora! Yen ora ana apa-apa, mula bakal dianyari dadi rencana sing luwih dhuwur, yaiku rencana bisnis. Banjur aku nganyari dadi rencana bisnis nanging isih, masalah lan balesan sing padha uga padha, Saiki, dheweke ujar upgrade kanggo dadi rencana cloud kanggo 5-6 pangguna langsung. Serius? Aku mung duwe siji domain sing dadi tuan rumah. Jumlah pengunjung saben dina ora luwih saka 300 amarga situs kasebut anyar lan durung ana promosi lan liya-liyane. Siji bab maneh, Wiwit aku pindhah situs ing kene NormalAL My WordPress dashboard butuh luwih saka 3 menit kanggo dimuat kabeh lan nalika aku ngowahi postingan utawa nerbitake, butuh luwih saka 4 menit kanggo ngrampungake, malah kadang gagal lan wiwit nuduhake 503 kesalahan. Kapan aku takon babagan masalah iki uga ana tim dhukungan, dheweke uga ngomong maneh, Situs iki ora dioptimalake, dadi Wp-admin uga kalebu bagean saka situs web sampeyan, mula uga kena pengaruh, Waca artikel lan tindakake saran Gtmatrix bla bla bla! Lalu lintas akeh banget lan apa ora! Yen ora ana apa-apa, jarene nganyari dadi rencana sing luwih dhuwur, Saiki sampeyan bisa mbayangake kualitas layanan mung karo iki. Lan total lalu lintas menyang situs kasebut yaiku 3 pengunjung. Aku wis kerja sama karo perusahaan gedhe liyane Bluehost lan ResellerClub uga duwe rencana sing padha, nanging serius sajrone 5 taun kepungkur, aku ora nate nemoni masalah apa wae, nanging Hostinger minangka sampah sing mutlak. Alesan utama sing nyebabake masalah iki yaiku situsku babagan watesan sumber daya, yaiku memori amarga mung wates memori sing diwenehake mung 1GB sanajan ing rencana cloud nyedhiyakake 3GB. Apa-apa lan ora bisa ngatasi situs cilik. Aku ngandhani yen aku ora bisa nganyarke menyang rencana cloud sampeyan mung kanggo 5 nganti 6 pangguna langsung lan njaluk supaya nambah watesan sumber kanthi kapisah, nanging dheweke mung bisa nganyari akun kasebut. kanggo apa layanan liyane ala! Layanane pancen frustasi lan dhukungane uga frustasi. Iki minangka kesalahan paling gedhe yen aku pindhah situs ing kene. Aku ora bisa nerangake kepiye mlayu saiki. Aku isih ngenteni 2 dina kanggo menehi jawaban sing apik kanthi solusi sing sampurna saka Hostinger kanthi ngarep-arep yen ora, Untunge aku isih kari sawetara dina kanggo mungkasi pengembalian dana. Secara pribadi, aku dadi Youtuber kanthi luwih saka 80k pelanggan lan bakal menehi review nyata babagan perusahaan sing lara iki (Hostinger) kanggo ngirit dhuwit lan wektu kanggo wong. Pungkasan, aku mung arep ngomong ORA TUKANG NGOMPON PALING HOSTING SAKING PERUSAHA BODOH RIDIKUL.

Avatar kanggo Ayush Singh
Ayush Singh

Response

Halo, Ayush, Matur nuwun sampun nyawisaken wekdal kanggé nyinaoni ulasan kanthi rinci. Nuwun sewu sampeyan krungu sampeyan duwe pengalaman sing frustasi kaya ngono, nanging kita seneng banget amarga sampeyan ngelingi masalah iki. Kita wis nemokake akun sampeyan kanggo investigasi luwih lanjut. Kasunyatan manawa rencana sing sampeyan pilih ora cukup kanggo situs sampeyan sejatine minangka indikator sing apik yen situs web sampeyan tuwuh. Muga-muga selamat kanggo sampeyan! Kaya sing wis sampeyan ngerteni, kabeh rencana beda-beda miturut macem-macem ukuran lan kabutuhan situs web. Yen sampeyan ora kasengsem ngganti rencana, agen menehi saran supaya sampeyan mikir sawetara alternatif liyane sing mbantu ngoptimalake situs web. Tim kita duwe akeh tips lan trik sing bisa nggayuh kinerja situs web sing paling apik, lan yen sampeyan butuh pitulung, dheweke bakal ngrewangi sampeyan. Kita bakal sedhih banget yen sampeyan lunga, nanging yen sampeyan gelem, muga-muga sampeyan bakal menehi kesempatan liyane kanggo mbuktekake manawa dipercaya bisa dipercaya ing mbesuk. Salam, Team Hostinger

Hosting premium kanggo rega sing murah

dirating 4 metu saka 5
Muga 25, 2020

Aku ora duwe pengalaman karo host web liyane. Nanging aku durung nemoni masalah kanggo nyetel blogku karo Hostinger. Aku ora apik karo komputer lan barang nanging tim dhukungan Hostinger wis nulungi aku kakehan. Nilai apik kanggo dhuwit! Dheweke menehi layanan premium kanthi rega sing murah.

Avatar kanggo Ramon
Ramon

Dhukungan Gedhe

dirating 5 metu saka 5
Muga 1, 2020

Aku mung ngalami pengalaman sing ala karo umume host web liyane. Layanan pelanggan ing industri layanan web hosting mesthi ditindhes utawa ora kejawab. Umume rindu. Aku ora duwe apa-apa nanging prekara sing dakkandhakake babagan pengalamanku karo dhukungan pelanggan Hostinger. Dheweke bisa dipercaya lan sabar. Malah yen ana masalah ing pungkasan, dheweke uga nulungi. Lan rega kasebut akeh chepaer tinimbang sing paling akeh host web ing kono.

Avatar kanggo Dwight R
Dwight R

Sampeyan njaluk apa sampeyan mbayar

dirating 4 metu saka 5
April 29, 2020

Aku seneng regane regane murah banget, nanging sampeyan kudu eling supaya ora duwe pangarepan sing dhuwur banget. Aku lan aku rada kuciwa. Mudhunake pangarepan wae. Sampeyan bakal entuk apa sing mbayar. Layanan banget lan dhukungan pelanggan oke. Dheweke cepet mangsuli lan grapyak. Nanging yen sampeyan ngarepake layanan kualitas premium kanggo rega sing murah kaya aku, sampeyan bakal banget kuciwa. Yen sampeyan nindakake bisnis sing serius, aku ora bakal menehi saran Hostinger. Nanging yen sampeyan minangka pemula, kudu nyoba.

Avatar kanggo Stinson
Stinson

Pengalaman sing Apik

dirating 3 metu saka 5
April 22, 2020

Aku krungu babagan Hostinger saka kanca kerja. Sepisanan aku ndeleng rega kurang saka dolar, mula aku ora percaya. Aku panginten iku scam. Nanging aku banjur maca ulasan sing apik. Pengalamanku ora kabeh kembang ros lan pelangi, nanging luwih apik tinimbang kabeh host liyane sing wis dak coba. Ngelingi rega sing murah, saya entuk akeh. Dheweke nawakake akeh fitur sanajan ing rencana sing paling murah.

Avatar kanggo Carmen TX
Carmen TX

Sing paling awon!

dirating 1 metu saka 5
Maret 31, 2020

Hostinger minangka host paling ala kanggo kabeh.

Avatar kanggo Geralyn Ty Chico
Geralyn Ty Chico

Response

Dear Geralyn, Kita ngupayakake sukses kanggo pelanggan lan pengin saben pangguna ngrasakake seneng. Thanks kanggo komentar sing sampeyan tulis, kita luwih bisa mriksa kasus sampeyan. Kita bisa ndeleng manawa tim Sukses Pelanggan wis ngrampungake masalah sing dibahas. Apa sampeyan kepengin menehi katrangan babagan apa maneh sing bisa ditindakake supaya sampeyan luwih seneng babagan layanan? Kita bakal seneng nambah! Hubungi kita ing [email dilindhungi] babagan kasus sampeyan. Ngarep-arep kanggo krungu saka sampeyan, Geralyn. Salam, Team Hostinger

Dhukungan / regane gedhe

dirating 4 metu saka 5
Februari 27, 2020

Aku duwe wiwitan sing angel nalika miwiti, nanging tim dhukungan nulungi aku. Kanca nyaranake Hostinger. Nganti saiki, aku durung ngalami downtime lan gampang banget mindhah domain lan data saka Bluehost menyang Hostinger. Aku pancen macet nanging tim dhukungan njawab kabeh pitakonku sing dawa tanpa frustasi. Sanajan aku wong anyar, aku isih bisa mindhahake situs tanpa mandheg wektu.

Avatar kanggo Finn
Finn

SOOO PAKAI !!!

dirating 5 metu saka 5
Februari 2, 2020

Hostinger minangka host web paling murah sing aku temokake ing Internet. Sanajan rega $ 1 wulan mung ditrapake yen mbayar 48 wulan luwih dhisik, aku duwe pengalaman apik sing mbukak situs pertama ing Hostinger. Yen sampeyan pengin ngirit dhuwit, goleki Hostinger.

Avatar kanggo F.Wiles
F. Wiles

Dhukungan babar pisan

dirating 3 metu saka 5
Januari 13, 2020

Aku pindhah menyang situs iki menyang Hostinger sawetara wulan kepungkur. Regane pancen apik nanging pengalaman dhukungan pelanggan wis neraka. Situsku mlaku kanggo paling akeh nanging aku duwe sawetara masalah. Tim dhukungan pelanggan loropaken lan mbiyantu nanging padha ora apik ing apa sing ditindakake. Dheweke durung bisa ngrampungake masalahku. Pendhaftaran WordPress situs iki ora bisa digunakake lan ora bisa ngewangi dheweke kanggo ndandani. Dheweke terus ngirim link menyang artikel WordPress masalah. Yen aku dadi pangembang web, kenapa aku bakal ngganggu dhukungan teknologi?

Avatar kanggo Lou @ FL

Luwih apik tinimbang host web web sadurunge

dirating 5 metu saka 5
Oktober 30, 2019

Situs webku duwe puluhan masalah lan alon kaya neraka karo host web web sadurunge. Sisih paling ala yaiku dheweke nuntut dhuwit akeh kanggo layanan shitty kasebut. Hostinger dadi luwih murah lan luwih apik. Ngluncurake situs webku nganggo dashboard prasaja Hostinger gampang lan terus lancar. Aku ora nemoni masalah karo situs web ing wektu aku wis bebarengan karo Hostinger. Aku duwe pitakonan babagan panel kontrol nanging dhukungan pelanggan cepet lan mangsuli kabeh pitakonanku kanthi profesional. Ora bisa menehi rekomendasi host web iki kanthi cukup.

Avatar kanggo Krotchko
Krotchko

Aku durung duwe, utawa ora bisa mbayangake, apa sing luwih ala saka pengalaman hosting web kaya ing Hostinger

dirating 1 metu saka 5
Oktober 25, 2019

Aku ora nate ngrasakake, uga ora bisa mbayangake, pengalaman hosting web sing luwih ala kaya sing dakalami Hostinger. Sajrone dina tuku rencana, server ora aktif. Hostinger lagi proses nyusun platform lan kabeh karya sing wis dakkirim ing konten lan desain situs web saya ilang sanajan wis disimpen. Sampeyan entuk sing mbayar. Aku wis nyoba sawetara platform utama liyane lan nyaranake sampeyan mbukak opsi liyane kajaba Hostinger. Malah pegawe Hostinger setuju!

Avatar kanggo Tlk
tlk

Response

Halo, Tlk, Nuwun sewu, nuwun sewu krungu pengalaman sampeyan karo kami! Kita terus-terusan ngupayakake layanan kanggo mesthekake manawa saben pelanggan entuk kabutuhane. Kepuasan sampeyan minangka perkara sing paling penting lan matur nuwun banget amarga saran sampeyan bisa nambah luwih akeh. Kasus sampeyan ora nggambarake pengalaman sing pengin diwenehake lan pengin dideleng maneh. Kita bakal seneng ngerti luwih akeh babagan kahanan sing sampeyan alami lan priksa manawa kedadeyan kasebut ora bakal kedadeyan maneh. Amarga ora bisa ngenali akun karo sampeyan, luwih becik yen sampeyan bisa nulis pesen saka akun liwat Live Chat utawa email menyang [email dilindhungi] nuduhake review iki. Agen Sukses Pelanggan bakal teka ing kene kanggo mriksa kasus sampeyan. Salam, Team Hostinger

Kirim Review

Deleng Update

  • 14/03/2022 - PHP 8 saiki kasedhiya ing kabeh server Hostinger
  • 10/12/2021 - Nganyari cilik
  • 31/05/2021 - Nganyari rega hosting cloud
  • 01/01/2021 - Regane Hostinger nganyari
  • 25/11/2020 - Zyro Site situs kemitraan ditambahake
  • 06/05/2020 - Teknologi server LiteSpeed
  • 05/01/2020 - rega promo $ 0.99
  • 14/12/2019 - Rega lan rencana wis dianyari

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.