Review NordPass (Apa Manajer Sandhi NordVPN Apa Apik?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Crita sing umure wis tuwa: saben nggawe akun online anyar, kanggo hiburan, makarya, utawa media sosial, sampeyan kudu nggawe tembung sandhi sing kuwat. Waca rangkeng- bakal mbantu sampeyan nindakake iku, lan iki Review NordPass bakal menehi ngerti manawa aplikasi pangatur tembung sandhi sing kudu digunakake.

Saka $ 1.49 saben wulan

Entuk diskon premi 70 taun 2%!

Ringkesan Review NordPass (TL; DR)
Rating
dirating 3.9 metu saka 5
Rega saka
Saka $ 1.49 saben wulan
Rencana Gratis
Ya (winates kanggo siji pangguna)
enkripsi
Enkripsi XChaCha20
Login Biometrik
ID Pasuryan, Bukak Kunci Pasuryan Pixel, ID Tutul ing iOS & macOS, Windows Hello
2FA / MFA
Ya
Isi Formulir
Ya
Ngawasi Web peteng
Ya
Platform sing Didhukung
Windows macOS, Android, iOS, Linux
Auditing Sandi
Ya
Fitur Key
Dilindhungi dening enkripsi XChaCha20. Pemindaian data bocor. Gunakake ing 6 piranti sekaligus. Ngimpor sandhi liwat CSV. Scanner OCR
Deal Saiki
Entuk diskon premi 70 taun 2%!

Saiki, kayane gampang gampang nyusun huruf gedhe lan huruf cilik, disiram nomer siji utawa loro… nanging cukup suwe, mesthine sandhi ora ana ing memori sampeyan.

Banjur sampeyan kudu ngrampungake perjuangan nyiyapake. Sampeyan malah ora kaget yen kedadeyan maneh mbesuk.

Matur suwun, manajer sandi kaya NordPass wis ana supaya uripmu luwih gampang. Dikirim dening tim sing nggawe populer NordVPN, NordPass ora mung bakal nggawe sandhi unik kanggo sampeyan, nanging uga elinga lan ngidini sampeyan ngakses kabeh sandhi sing disimpen ing sak panggonan, saka macem-macem piranti. 

Streamline supaya gampang digunakake lan uga kasedhiya karo sawetara fitur ekstra sing apik. Mangkene review NordPass!

TL; DR Pangatur tembung sandhi NordPass sing ramping lan pangguna bisa dadi solusi kanggo kabeh masalah ngeling-eling lan ngreset tembung kunci.

Untung lan rugine

Pros NordPass

  • Enkripsi Lanjut - Umume manajer tembung sandhi nggunakake enkripsi AES-256, sing ora diraguhi minangka salah sawijining sistem enkripsi paling kuat saiki. Nanging, nalika nerangake fitur keamanan, NordPass kudu luwih cepet nggunakake enkripsi xChaCha20, sing wis digunakake perusahaan Big Tech ing Silicon Valley!
  • Otentikasi Multi-Faktor - Sampeyan bisa nggunakake otentikasi multi-faktor kanggo nambah lapisan keamanan ing NordPass.
  • Diaudit kanthi Independen - Ing wulan Februari 2020, NordPass ana diaudit dening auditor keamanan independen Cure53, lan dheweke liwat kanthi warna mabur!
  • Kode Pemulihan Darurat - Kanthi umume manajer tembung sandhi, yen sampeyan ora bisa ngelingi sandhi utama sampeyan, mula. Yaiku pungkasane. Nanging NordPass menehi pilihan cadangan kanthi kode pemulihan darurat.
  • Fitur Ekstra sing migunani - NordPass dilengkapi karo scanner nglanggar data, sing ngawasi web kanggo pelanggaran sing ana gandhengane karo alamat email lan sandhi sampeyan lan menehi ngerti manawa ana data sampeyan sing wis kompromi. Kangge, pamriksa kesehatan sandi mbiji sandhi kanggo ngenali sandhi sing wis digunakake maneh, ringkih, lan lawas.
  • Versi Gratis Superior - Pungkasane, fitur sing bisa diakses pangguna gratis NordPass luwih unggul tinimbang sing ditawakake versi gratis manajer tembung sandhi liyane. Coba goleki kabeh rencana kanggo ndeleng sebabe iki minangka salah sawijining manajer tembung sandhi gratis paling apik sing bakal ditemokake.

Kekurangan NordPass

  • Ora Ana Pilihan Warisan Sandhi - Fitur pusaka sandhi ngidini sawetara kontak sing wis dipilih sing dipilih kanggo mlebu log yen sampeyan ora ana (waca: pati). NordPass ora duwe fitur kaya ngono.
  • Fitur Luwih Sithik - Ana akeh manajer tembung sandhi liyane ing pasar, lan sawetara uga mesthine luwih apik babagan fitur canggih. Dadi, wilayah kasebut bisa nambah NordPass. 
  • Versi Gratis Mung Mbukak Sampeyan Gunakake ing Siji Piranti - Yen sampeyan nggunakake akun gratis NordPass, sampeyan mung bakal bisa nggunakake ing siji piranti sekaligus. Kanggo digunakake ing macem-macem desktop lan piranti seluler, sampeyan kudu entuk versi Premium.
DEAL

Entuk diskon premi 70 taun 2%!

Saka $ 1.49 saben wulan

Fitur Manager Sandi NordPass

NordPass pisanan muncul ing taun 2019, ing pasar saiki wis cukup jenuh. 

Sanajan ngono, lan sanajan ora duwe sawetara fitur canggih dibandhingake pesaing, NordPass wis dadi favorit ing antarane para pelanggan. Ayo goleki apa sing ditawakake.

Rincian Kertu Kiridit IsiOtomatis

Salah sawijining pengalaman paling frustasi ing jaman digital yaiku ngelingi rincian kertu debit / kertu kredit lan kode keamanan, utamane yen sampeyan dadi pembeli online. 

Akeh browser web desktop lan seluler sing nawakake kanggo nyimpen informasi pambayaran kanggo sampeyan, nanging luwih kepenak kabeh info pembayaran sampeyan ing sak papan, bener?

Dadi, tinimbang kudu golek dompet kanggo nemokake kertu kredit saben-saben sampeyan kudu tuku online, sampeyan mung bisa njaluk NordPass kanggo isi rincian kertu kredit kanggo sampeyan. 

Kanggo nambah kertu mbayar, navigasi menyang bagean "Kertu Kredit" ing aplikasi NordPass desktop nggunakake sidebar kiwa. Sampeyan bakal diwenehi formulir ing ngisor iki kanggo ngisi:

isi kertu kredit kanthi otomatis

Klik "Simpen," lan sampeyan bakal bisa pindhah!

Fitur liyane sing apik lan trep banget yaiku pemindai NordPass OCR. Sampeyan ngidini sampeyan mindai lan nyimpen rincian kertu kredit bank langsung menyang NordPass kanthi teknologi OCR (Optical Character Recognition).

Isi Isi Info Pribadi

Apa sampeyan blanja saka situs web anyar? Ngisi survey online? Aja mbukak proses sing cukup wektu kanggo ngetik saben detail pribadi kanthi manual. 

NordPass nyimpen kabeh info pribadi kanggo sampeyan, kayata jeneng, alamat, lan email (bebarengan karo informasi liyane sing pengin disimpen), banjur lebokake menyang situs web kanthi otomatis.

Sawise maneh, sampeyan bakal bisa nemokake bagean "info pribadi" ing sidebar kiwa app desktop NordPass. Sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang formulir sing kaya iki:

info pribadi isi otomatis

Sawise sampeyan ngetik kabeh lan ngeklik "Simpen," mula bakal katon kanggo sampeyan:

Sampeyan duwe pilihan kanggo nyalin, nuduhake utawa nyunting informasi kasebut kapan wae.

Cathetan Aman

Dadi layang nesu sampeyan ora bakal ngirim utawa dhaptar tamu kanggo pesta ulang tahun kejutan kanca paling sampeyan, ana sawetara perkara sing kudu kita wadi. 

Ora nggunakake aplikasi cathetan telpon, sing bisa diakses sapa wae sing ngerti kode sandhi, sampeyan bisa uga nemokake Cathetan Aman NordPass minangka alternatif sing luwih aman lan luwih aman.

Sampeyan bisa nemokake bagean Aman saka versi desktop ing sidebar kiwa, ing endi sampeyan bakal nemokake pilihan kanggo "Tambah Cathetan Aman":

cathetan aman

Klik tombol bakal nggawa sampeyan menyang jendela sing apik lan ngundang cathetan:

Sawise sampeyan ngisi cathetan aman ing konten ati, klik “Simpen,” banjur bathi, cathetan anyar saiki wis disimpen kanthi aman lan pribadi ing NordPass! Fitur iki kasedhiya ing NordPass Free lan Premium.

Scanner Pelanggaran Data

Kanthi akeh akun online, saben netizen wis kompromi data paling ora sepisan utawa kaping pindho. Pelanggaran data luwih umum tinimbang sing sampeyan ngerteni. 

NordPass dilengkapi fitur Pemindaian Data Pelanggaran supaya sampeyan terus nganyari babagan data apa wae sing wis kompromi. 

Sampeyan bisa ngakses kanthi ngeklik "Piranti" ing sisih ngisor sidebar kiwa ing aplikasi desktop. Saka kana, navigasi menyang "Scanner Data Breach":

alat nordpass

Banjur klik "Scan Saiki" ing jendhela sabanjure.

scanner nglanggar data

Aku kaget banget nalika ngerti email utama, akun Gmail, wis kompromi ing wolulas belas pelanggaran data! NordPass uga nuduhake pelanggaran akun email liyane sing disimpen:

nglanggar data

Kanggo ndeleng apa artine, aku ngeklik "Koleksi # 1", item pertama ing dhaptar pelanggaran ing alamat email utama. Aku diwenehi rundown lengkap babagan kabeh rincian sing ana gandhengane karo pelanggaran:

bocor email

Aku ngerti Internet kebak wong sing nggegirisi, nanging akeh iki? Kaya NordPass mbukak mripatku menyang kahanan anyar sing nggegirisi, nanging iki informasi sing ora bakal bisa diakses tanpa aplikasi. 

Sampeyan bisa nganggep kanthi aman yen aku wis dikirim menyang akun Gmail kanggo ngganti sandhi langsung!

Otentikasi Biometrik

Salah sawijining fitur keamanan sing apik banget sing ditawakake NordPass yaiku otentikasi biometrik, sing bisa nggunakake pangenalan praupan utawa bekas driji kanggo mbukak kunci akun NordPass. Sampeyan bisa ngaktifake mbukak kunci Biometrik saka Setelan aplikasi NordPass:

Setelan Otentikasi Biometrik

Fitur iki kasedhiya ing NordPass kanggo kabeh piranti.

Ease

Nggunakake NordPass ora mung gampang nanging marem. Kabeh item ing versi seluler lan desktop (kalorone wis digunakake) diatur kanthi rapi. 

Antarmuka, sing nganggo skema warna abu-abu lan putih sing katon profesional, uga diisi doodle cilik sing nyenengake.

Ayo diwiwiti karo proses pendaftaran.

Ndhaptar menyang NordPass

Ana rong langkah kanggo mlebu menyang NordPass:

Langkah 1: Gawe Akun Nord

Sadurunge sampeyan bisa nggunakake layanan Nord, kayata VPN utawa NordPass, sampeyan kudu nggawe akun at my.nordaccount.com. Gampang nggawe akun liyane, nanging sampeyan ora bakal dilanjutake yen Nord ora nganggep sandhi sampeyan cukup aman:

gawe akun nordpass

Langkah 2: Gawe Sandhi Master

Sawise rampung nggawe akun Nord saka kaca login Nord, sampeyan bisa pindhah menyang ngrampungake akun kanggo NordPass kanthi nggawe sandhi utama. 

Aku miwiti kanthi mlebu menyang akun Nord ing aplikasi desktop. Aplikasi kasebut nggawa aku menyang kaca login situs web NordPass kanggo ngrampungake log in, sing rada ngganggu, nanging ora apa-apa.

Sabanjure, aku dijaluk nggawe Master Sandi - pikirake minangka tembung sandhi kanggo aturan kabeh.

gawe sandhi master

Sepisan maneh, Sandi Master sampeyan ora bakal ditampa kajaba ora ngemot huruf gedhe, huruf cilik, nomer, uga simbol khusus. Kaya sing sampeyan ngerteni, sandhi sing dakgawe ngrampungake kahanan iki:

Penting banget sampeyan ngelingi sandhi utama sampeyan amarga NordPass ora bakal disimpen ing server, mula ora bakal bisa mbantu mbalekake yen ilang. 

Kanthi matur nuwun sanget, dheweke nyedhiyakake siji kode pemulihan sajrone proses pendaftaran, dadi priksa manawa sampeyan nulis yen sampeyan lali sandhi master lan ora bisa mlebu ing kubah terenkripsi NordPass. Sampeyan uga bisa ndownload tombol pamulihan minangka file pdf:

Cathetan: Sandhi Akun Nord beda karo Sandi Master, mula sampeyan duwe loro sandhi sing kudu dielingi, sing bisa uga dianggep minangka kekurangan.

Navigasi App Desktop

Kaya sing wis dakkandhakake, aku nemokake NordPass dadi gampang digunakake. Ing versi desktop, sampeyan bakal nemokake kabeh trabasan ing sidebar sing cocog ing sisih kiwa, saka ngendi sampeyan bisa navigasi menyang macem-macem bagean app:

aplikasi desktop sing ora apik

Aplikasi Seluler NordPass

Apa sampeyan mikir nggunakake NordPass ing piranti seluler? Dadi, apa aplikasi seluler NordPass sing ora duwe nilai estetis, iku cocog karo fungsine. Sampeyan bisa ngakses kabeh lan kabeh informasi sing dikarepake saka NordPass ing aplikasi seluler.

aplikasi seluler nordpass
app mobile

Antarmuka aplikasi seluler NordPass gampang digunakake kaya aplikasi desktop, lan kabeh data sampeyan bakal synced terus-terusan ing piranti sampeyan. 

Kabeh fitur uga kasedhiya ing aplikasi seluler NordPass, kalebu Isi Otomatis, sing bisa dipercaya banget nalika digunakake ing browser gawan telpon, Google Chrome.

Sambungan Browser

Sawise nggawe lan ngetik akun NordPass, sampeyan bakal dijaluk download ekstensi browser. 

Ekstensi browser NordPass ngidini sampeyan nggunakake layanan langsung saka browser sing dipilih. Sampeyan bisa nemokake ekstensi browser NordPass kanggo Chrome, Firefox, Opera, Microsoft Edge, lan malah Wani!

Manajemen Sandi

Saiki kita entuk bagean sing paling kritis: manajemen tembung sandhi, mesthi wae!

Nambahake Sandhi

Nambahake sandhi menyang NordPass gampang kaya kue. Navigasi menyang bagean "Sandhi" ing sidebar banjur klik tombol "Tambah sandhi" ing sisih tengen ndhuwur, kayata:

nambah sandhi

Sabanjure, NordPass bakal nggawa sampeyan menyang jendela iki, ing endi sampeyan kudu masang kabeh rincian situs web lan sandhi sing pengin disimpen:

nyimpen rincian sandhi

Folder

Salah sawijining fitur sing ditawakake NordPass, sing durung nate ditemokake ing akeh manajer tembung sandhi liyane, lan sing paling dak tresnani yaiku pilihan kanggo nggawe folder kanggo kabeh barang. 

Iki bisa migunani banget kanggo sampeyan sing duwe sandhi, cathetan, informasi pribadi, lsp.

Sampeyan bisa ngakses folder ing sidebar kiwa, liwat Kategori:

folder nordpass

Kanggo nggawe folder anyar, klik ing lambang kasebut. Aku wis nggawe folder kapisah kanggo akun online sing ana gandhengane karo hiburan, kayata Spotify lan Netflix:

Sanajan iki dudu jinis fitur sing nggawe utawa ngrusak pangatur tembung sandhi, mesthine kalebu fitur sing migunani. Lan yen sampeyan kaya aku lan sengit karo kekacoan, iki bisa dadi tambahan sing signifikan kanggo pengalaman sampeyan nggunakake NordPass!

Ngimpor lan Ngekspor Sandhi

Sawise mlebu ing akun NordPass, sampeyan bakal dijaluk ngimpor kredensial mlebu saka browser.

ngimpor sandhi

Sampeyan bisa milih lan milih sandhi sing pengin dielingi NordPass lan tembung sing ora sampeyan eling:

Sanajan iki bisa dadi fitur sing cukup trep, rasane uga rada reduksi amarga browser (Chrome lan Firefox) wis nyimpen detail login kasebut. 

Nanging, luwih becik yen aman, mula luwih becik sandhi sing wis ana uga dicadangkan ing kubah NordPass uga.

Saiki, yen sampeyan mikir pindhah menyang NordPass saka manajer tembung sandhi liyane, sampeyan bakal bisa ngimpor kredensial sing disimpen. 

Sampeyan uga bisa ngekspor sandhi sing disimpen ing NordPass menyang manajer sandi liyane. Kanggo nindakake salah sawijining tumindak kasebut, sampeyan kudu navigasi menyang "Setelan" saka sidebar app desktop NordPass:

tembung sandhi ekspor

Sawise tekan kana, gulung mudhun menyang "Impor lan Ekspor":

Sampeyan bisa milih ngekspor / ngimpor sandhi saka browser utawa menyang / saka manajer sandi liyane. Amarga kita wis nutupi ngimpor sandhi saka browser ing ndhuwur, ayo goleki manawa manajer tembung sandhi NordPass kompatibel karo:

ngimpor saka manajer sandi liyane

Kabeh manager sandi populer, kaya sing sampeyan ngerteni, didhukung kanggo ekspor / impor ing NordPass!

Aku mutusake nyoba lan ngimpor sandhi sing disimpen saka Dashlane, manajer tembung sandhi sing digunakake sadurunge NordPass. Aku ngadhepi jendhela ing ngisor iki:

ngimpor saka dashlane

Siji-sijine cara kanggo mindhah sandhi saka manajer tembung sandhi anyar menyang kubah sandi NordPass yaiku nambah minangka file CSV. 

Sanajan proses entuk file CSV mbutuhake wektu, proses sing cukup gampang. Sawise sampeyan nambahake file CSV, NordPass bakal kanthi otomatis ngenali kabeh info ing kana. Sampeyan bakal duwe pilihan kanggo milih sing pengin diimpor:

Nggawe Sandhi

Kaya manajer tembung sandhi sing cocog karo uyah, NordPass uga kalebu generator tembung sandhi dhewe. Sampeyan bakal bisa nemokake generator tembung sandhi ing jendhela "Tambah Sandi", ing ngisor kolom sing ditandhani "Sandhi" ing "Rincian Login."

Kajaba iku, generator tembung sandhi bakal muncul kanthi otomatis yen sampeyan nyoba nggawe akun online nggunakake browser apa wae sing wis diinstal ekstensi NordPass.

Iki sing ditemokake NordPass nalika aku njaluk tulung nyetel tembung sandhi anyar:

generator sandi nordpass

Kaya sing sampeyan ngerteni, NordPass ngidini sampeyan mutusake apa sampeyan pengin nggawe sandhi sing aman nggunakake karakter utawa tembung. Iki uga ngidini sampeyan ngalih antarane huruf gedhe, huruf gedhe, utawa simbol lan uga ngidini sampeyan nyetel dawa sandhi sing dipengini.

Sandhi Isi Auto

Pangatur tembung sandhi ora pantes yen sampeyan nggawe sampeyan luwih gampang kanthi ngisi sandhi kanggo sampeyan. Aku nyoba fitur iki kanthi nyoba mlebu menyang Spotify. 

Logo NordPass tampil ing lapangan sing kudu dak lebokake jeneng pangguna. Sawise miwiti ngetik jeneng pangguna, aku dijaluk NordPass kanggo milih akun Spotify sing wis dak simpen ing servere.

Nalika ngeklik, sandhi wis diisi kanggo aku, lan aku bisa mlebu kanthi gampang tanpa kudu ngetik sandhi dhewe.

langsung isi

Kata Sandi Kesehatan

Salah sawijining fitur paling penting ing NordPass yaiku layanan audit tembung sandhi, sing diarani Checker Kesehatan Sandi ing aplikasi kasebut.

Yen sampeyan nggunakake fitur iki, sandhi sing disimpen bakal dipindai dening NordPass kanggo ndeteksi kekurangan. 

Fitur audit keamanan sandhi minangka fitur sing bakal ditemokake ing kabeh manajer tembung sandhi sing paling apik, kayata LastPass, Dashlane, Lan 1Password.

Pisanan, sampeyan kudu navigasi menyang "Piranti" saka sidebar ing sisih kiwa:

kesehatan sandi

Sampeyan banjur kudu ndeleng jendhela sing katon kaya iki:

pribadi

Klik ing "Kesehatan Sandi." Sawise iku, NordPass bakal nggolongake sandhi sing disimpen dadi salah siji saka 3 kategori: "Sandhi Lemah, Sandhi Dianggo maneh, lan Sandhi Lawas":

Kayane paling ora duwe 8 sandhi sing disimpen, aku kudu mikir babagan ngganti- 2 saka wong-wong mau diwenehi tag "ringkih" nalika tembung sandhi sing padha digunakake kaping 5 maneh kanggo macem-macem akun!

Sanajan sampeyan milih ora nggunakake pamriksa kesehatan tembung sandhi, NordPass nindakake evaluasi independen sandhi sing disimpen, sing bisa diakses ing bagean "Sandhi" ing sidebar tangan kiwa ing aplikasi desktop.

Aku mutusake mriksa apa sing dipikirake NordPass saka sandhi Instapaper.com:

Kita bisa ndeleng ing kene manawa NordPass nganggep sandhi Instapaper.com duwe kekuwatan "moderat". Aku mutusake njupuk saran lan banjur ganti tembung sandhi kanthi ngeklik tombol ing sisih tengen ndhuwur.

Sawise tekan kana, aku nggunakake generator sandhi NordPass kanggo ngganti tembung sandhi Instapaper. NordPass ngawasi sandhi ing wektu nyata kanggo menilai kekuwatane. 

Sawise duwe sandhi sing cukup, rating diganti saka "Moderate" dadi "Strong":

NordPass uga dilengkapi scanner nglanggar data internal kanggo mriksa manawa sandhi utawa rincian kertu kredit sampeyan wis bocor kanthi online.

sandi SyncIng

NordPass ngijini sampeyan kanggo sync kabeh sandhi ing macem-macem piranti lan platform. 

Ing NordPass Premium, sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanthi bebarengan nganti 6 piranti liyane, nanging NordPass Gratis mung bisa digunakake ing siji app sekaligus. NordPass saiki kasedhiya ing aplikasi Windows, macOS, Linux, iOS, lan Android.

Keamanan lan Privacy

Sepira adoh sampeyan bisa dipercaya NordPass supaya data tetep aman? Temokake ing ngisor iki.

Enkripsi XChaCha20 

Beda karo manajer kata sandi tingkat lanjut, NordPass ora ngamanake kabeh data nggunakake enkripsi 256-bit AES (Advanced Encryption Standard).

Nanging, dheweke nggunakake enkripsi XChaCha20! Kayane konyol, nanging dianggep minangka sistem enkripsi sing luwih efektif tinimbang AES-256, amarga luwih cepet lan disenengi dening akeh perusahaan teknologi gedhe, kayata Google. 

Iki uga sistem sing luwih gampang tinimbang metode enkripsi liyane, sing nyegah kesalahan manungsa lan teknis. Salajengipun, ora mbutuhake dhukungan hardware.

Otentikasi Multi-Faktor (MFA)

Yen sampeyan pengin nambah lapisan keamanan ekstra kanggo njaga data NordPass, sampeyan bisa ngaktifake otentikasi multi faktor menyang NordPass nggunakake aplikasi otentikasi rong faktor seluler kayata Authy utawa Google Authenticator 

Kanggo nyiyapake MFA, sampeyan kudu navigasi menyang "Setelan" ing aplikasi desktop NordPass. Gulung mudhun nganti sampeyan nemokake bagean "Keamanan":

otentikasi multi faktor

Alih "otentikasi multi-faktor (MFA)," banjur sampeyan bakal dialihake menyang akun Nord ing browser web, ing endi sampeyan bisa nyiyapake MFA saka jendhela ing ngisor iki:

mfa

Nuduhake lan Kolaborasi

NordPass wis gampang nuduhake informasi sing disimpen karo kontak sing dipercaya. 

Apa wae sing sampeyan gunakake, sampeyan bisa milih menehi hak lengkap marang wong sing ditakonake, sing bakal ngidini ndeleng lan nyunting item kasebut, utawa hak winates, sing bakal ngidini mung ndeleng informasi sing paling dhasar saka item sing dipilih.

Sampeyan bisa nuduhake barang kanthi ngeklik telung titik lan milih "nuduhake" saka menu tarik-mudhun:

Jendhela enggo bareng kudu katon kaya iki:

Jendhela enggo bareng kudu katon kaya iki:

nuduhake tembung sandhi nordpass

Rencana Gratis vs Premium

Sawise maca kabeh babagan manajer tembung sandhi iki, kita ora bakal nyalahake sampeyan yen sampeyan serius mikir investasi ing NordPass Premium. Mangkene rincian kabeh rencana sing ditawakake:

fiturRencana GratisRencana PremiumRencana Premium Kulawarga
Nomer Pangguna115
pirantiPiranti siji6 piranti6 piranti
Panyimpenan sandhi sing amanSandi tanpa watesSandi tanpa watesSandi tanpa wates
Pemindaian data nglanggarOra AnaYaYa
Autosave lan IsiOtomatisYaYaYa
Ngalih PirantiOra AnaYaYa
Priksa Kesehatan Kata SandiOra AnaYaYa
Cathetan Aman lan Rincian Kertu KreditYaYaYa
AndumOra AnaYaYa
Kata Sandi KesehatanOra AnaYaYa
Pangguna SandiYaYaYa
Ekstensi BrowserYaYaYa

Rencana Harga

Pira regane NordPass? Mangkene pinten sampeyan bakal mbayar saben rencana:

Jinis Rencanaprice
free$ 0 saben sasi
Premium$ 1.49 saben sasi
Family$ 3.99 saben sasi

Pitakonan Paling Sering

Apa jinis enkripsi sing digunakake NordPass kanggo nglindhungi data pangguna?

NordPass nggunakake Enkripsi XChaCha20.

Apa fitur NordPass Premium sing kasedhiya?

Kanthi NordPass Free, sampeyan bakal bisa nikmati kabeh fitur pangatur tembung sandhi standar, kayata panyimpenan sandhi tanpa watesan, sandhi. syncing, isi otomatis, lan simpen otomatis. MFA uga kasedhiya.

Kanthi NordPass Premium, sampeyan entuk fitur sing luwih migunani kayata nuduhake tembung sandhi lan ngoper macem-macem piranti (nganti enem piranti). Sampeyan uga bisa ngakses alat ekstra kayata Scanner Data Breach lan check Health Health.
Nalika ndhaptar NordPass, sampeyan bakal duwe pilihan kanggo nyoba uji coba versi Premium 7 dina. Waca liyane babagan rencana gratis lan premium ing ndhuwur.

Apa aku bisa ngimpor sandhi menyang NordPass saka manajer tembung sandhi liyane?

Ya, sampeyan bisa! Sampeyan bisa nemokake pilihan kanggo ngimpor / ngekspor ing desktop utawa setelan aplikasi seluler. Kajaba iku, sampeyan uga bisa ngimpor informasi login lan kapercayan sing disimpen ing browser web.

Apa otentikasi Multi-faktor utawa MFA?

Otentikasi multi-faktor (MFA) ngidini sampeyan nambah lapisan keamanan sing beda nalika mlebu menyang akun NordPass.

Kanthi MFA, saben mlebu kudu diidini nggunakake generator kode, aplikasi otentikasi, kunci biometrik, utawa tombol USB.

Ing platform apa aku bisa nggunakake NordPass?

NordPass bisa digunakake ing Windows, macOS, lan Linux lan duwe aplikasi seluler kanggo iOS lan Android. Iki uga kasedhiya minangka ekstensi browser ing browser paling populer, kalebu Mozilla Firefox, Google Chrome, lan Opera.

Review NordPass: Ringkesan

Slogan NordPass negesake manawa dheweke bakal “nyederhanakake urip digital sampeyan,” lan aku kudu ujar manawa iki dudu klaim sing ora ana dhasar. 

Aku rumangsa keramahan pangguna lan kecepetan pangatur tembung sandhi iki cukup nyengsemake, lan aku kudu ngomong enkripsi xChaCha20 uga narik kawigaten. Sanajan minangka manajer tembung sandhi dhasar, iki dikirim kanthi warna mabur.

Kabeh sing diandharake, manajer tembung sandhi sing aman iki ora duwe lonceng lan wisel sing ditawakake para pesaing, kayata ngawasi web peteng lan VPN gratis Dashlane (sanajan NordVPN minangka investasi sing apik dhewe). 

Nanging, rega kompetitif mesthi ana ing sisih NordPass. Goleki sidhang Premium 7 dina sadurunge sampeyan milih manajer sandi liyane. Sampeyan bakal ngerti sebabe kabeh pangguna NordPass pancen setya!

DEAL

Entuk diskon premi 70 taun 2%!

Saka $ 1.49 saben wulan

Pangguna Anggota

apik tenan!!

dirating 4 metu saka 5
Muga 30, 2022

Aku duwe bisnis cilik, dadi aku duwe akeh kredensial login. Nalika aku ngalih menyang NordPass saka LastPass, proses ngimpor pancen gampang, cepet, lan ora krasa lara. NordPass apik kanggo umume pangguna nanging yen sampeyan duwe akeh kredensial login kaya aku, bisa dadi angel kanggo ngatur lan ngatur karo NordPass. Ora nawakake akeh fitur kanggo ngatur akeh sandhi.

Avatar kanggo Jakob
Jakob

Murah lan apik

dirating 5 metu saka 5
April 29, 2022

NordPass nindakake apa sing dirancang kanggo nindakake lan ora luwih akeh. Iki dudu manajer tembung sandhi sing paling apik, nanging nindakake kanthi apik. Nduwe ekstensi kanggo browser lan aplikasi kanggo kabeh piranti. Siji-sijine perkara sing aku ora seneng babagan NordPass yaiku rencana gratis mung bisa digunakake ing piranti siji. Sampeyan kudu njaluk ing rencana mbayar kanggo njaluk sync nganti 6 piranti. Aku bakal ngomong iki dhuwit uga ngginakaken.

Avatar kanggo Larysa
Larysa

Kaya nordvpn

dirating 5 metu saka 5
Maret 1, 2022

Aku mung tuku NordPass amarga aku wis dadi penggemar NordVPN lan wis digunakake suwene 2 taun kepungkur. Nord nawakake tawaran murah 2 taun kanggo NordPass kaya sing ditindakake kanggo VPN. Iki minangka salah sawijining manajer sandi sing paling murah ing pasar yen sampeyan nggunakake rencana 2 taun. Ora ana akeh fitur canggih sing duwe manajer sandhi liyane nanging aku ora bisa sambat amarga aku ora nate mbutuhake fitur-fitur canggih kasebut.

Avatar kanggo Heike
Heike

Sisihanku

dirating 4 metu saka 5
September 30, 2021

Sing paling disenengi yaiku keterampilan manajer tembung sandhi iki. Iki uga fungsi lan njaga sampeyan supaya aman lan dilindhungi. Malah duwe versi gratis. Nanging, nalika nggunakake gratis, aplikasi kasebut mung ditrapake kanggo siji piranti. Rencana sing dibayar bisa digunakake ing 6 piranti. Yen dibandhingake karo mitra, fitur ing kene pancen dhasar banget lan antarmuka panganggo wis ketinggalan jaman. Nanging, rega penting banget kanggo aku, mula aku isih bisa menehi saran.

Avatar kanggo Leo L
Leo L

Cukup ngomong kanthi adil

dirating 3 metu saka 5
September 28, 2021

NordPass larang banget. Wis aman lan duwe fungsi dhasar kanggo mbantu ngatur sandhi manawa digunakake kanggo kulawarga utawa bisnis. Nanging, yen sampeyan mbandhingake karo aplikasi liyane sing padha, mesthine wis ketinggalan jaman. Nanging, duwe versi gratis sing ngidini sampeyan digunakake ing piranti siji. Kanthi rencana mbayar, bisa digunakake ing 6 piranti kanthi pemindaian data bocor. Iki regane regane regane.

Avatar kanggo Myra M
Myra M.

Super Terjangkau

dirating 5 metu saka 5
September 27, 2021

Aku seneng karo NordPass amarga asale saka perusahaan sing padha karo NordVPN. Super terjangkau. Sampeyan uga bisa nyoba versi gratis yen ora pengin mbayar repes. Wis aman. Data kasebut tetep dilindhungi nalika nindakake bisnis online.

Avatar kanggo Moira D
Moira D

Kesan NordPass Kula

dirating 3 metu saka 5
September 24, 2021

NordPass cukup apik. Wis versi gratis dadi sapa wae bisa nggunakake kapan wae. Pangatur tembung sandhi dhasar iki ngidini sampeyan tetep ing perjalanan nalika dilindhungi online. Nanging, ora duwe fitur kayata ngawasi web peteng Dashlane lan integrasi VPN. Dibandhingake karo lengganan kanca-kanca, iki minangka manajer kata kunci sing dhasar banget kanggo aku amarga aku ora duwe dhuwit t0 mbayar rencana premium; dadi aku mung bakal tetep. Thanks kanggo NordPass!

Avatar kanggo Apple Apel
Apple Apel

Napa Menyang NordPass? (Tinjauan Jujur Kula)

dirating 2 metu saka 5
September 23, 2021

Aku seneng karo NordPass amarga cukup sederhana, nanging 100% aman kanggo njaga sandhi lan kredensial liyane kanthi online. Uga duwe versi gratis kanthi akeh fitur. Malah gampang ngimpor data. Nanging, ora nawakake rencana perusahaan kanthi opsi winates banget kanggo ngatur kredensial. Ing kasusku, iki ora apik nalika aku ngatur tim kanthi data kompleks sing bisa ditangani.

Avatar kanggo Marco Palanca
Marco Palanca

Tetep ing Versi Gratis

dirating 5 metu saka 5
September 15, 2021

Aku mahasiswa lan durung duwe akeh dhuwit kanggo tuku rencana mbayar, mula aku tetep melu rencana gratis. Aku ora nemoni masalah nggunakake ing siji piranti, mula aku menehi rating 5-lintang iki amarga manajer tembung sandhi iki nggawe aku tetep teratur lan bebas stres kanggo njaga sandhi lan akun kanthi utuh. Aku seneng!

Avatar kanggo Cyrus K
Cyrus K

Sampeyan entuk sing mbayar!

dirating 4 metu saka 5
September 8, 2021

NordPass dilengkapi versi gratis sing mung bisa digunakake ing piranti siji kanthi fitur winates dibandhingake karo Premium lan Rencana Premium Keluarga. Rencana sing dibayar diwiwiti udakara $ 1.49 saben wulan, menehi kapercayan manawa kabeh sandhi sampeyan disimpen ing awan kanthi aman nalika file lan identitas sampeyan tetep aman. Rencana sing dibayar bisa diakses nganti 6 piranti kanthi panyimpenan sandhi tanpa wates. Kacepetan banget nyengsemake nanging durung duwe fitur VPN lan ngawasi web peteng Dashlane.

Avatar kanggo Kurt Klein
Kurt Klein

Ora Disaranake

dirating 3 metu saka 5
September 8, 2021

Aku wis nggunakake versi gratis NordPass lan aku ora nyaranake kanggo sapa wae ing kene. Nanging, goleki versi sing mbayar, sawise nganyari, aku ngerti sejatine kuat lan kaya fitur fitur manager sandhi iki.

Avatar kanggo Mark Allain Tan
Mark Allain Tan

Pengalaman pangguna NordPass

dirating 4 metu saka 5
September 8, 2021

Sanajan antarmuka angel dilayari, iki minangka generator sandi lan manajer sing njaga file lan sandhi sampeyan dilindhungi kanthi aman. Uga duwe layanan pelanggan sing cukup lan rencana gratis.

Avatar kanggo Jasmine F.
Jasmine F.

Kirim Review

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.