Panyimpenan Awan Seumur Hidup Paling Apik (Mbayar Sepisan, Ora Ana Biaya Ambalan!)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Simpenan awan minangka cara paling apik kanggo nyimpen data ing méga amarga bisa diakses saka piranti apa wae lan saka ngendi wae. Iku uga biaya kurang saka nyewakake server utawa tuku hard drive fisik, kang ndadekake iku sampurna yen sampeyan lagi looking kanggo nyimpen dhuwit.

500GB saka $200 (salawas-lawase!)

Entuk panyimpenan awan 65TB 2% OFF

Apa sampeyan nggoleki panyimpenan maya sing paling apik nanging ora ngerti arep miwiti? Nah, aku wis entuk dhaptar kabeh rencana panyimpenan awan paling apik sing kasedhiya!

Tawaran Panyimpenan Cloud Seumur Hidup Paling Apik ing 2023

The loro (2) layanan panyimpenan maya umur paling apik ana sing dipercaya, biso dipercoyo, lan sah yaiku:

pCloud lan es drive

pcloud lan panyimpenan maya seumur hidup icedrive

Nanging sadurunge aku nganalisa panyedhiya panyimpenan maya, aku pengin nyathet persamaan umume (kajaba nyatakake):

  • Kompatibel karo umume piranti lan sistem operasi (Windows, macOS, iOS, lan Android)
  • Ngakses data saka ngendi wae (mbutuhake sambungan internet)
  • Data wis digawe serep lan sampeyan ora bakal kelangan file maneh
  • Enkripsi kelas militer, keamanan lan proteksi privasi

1. pCloud (Panyimpenan maya paling umum lan paling apik ing taun 2023)

pcloud

Lumbung: Nganti 10TB

free panyimpenan: 10GB free panyimpenan maya

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 500GB ($ 200 sapisan) utawa 2TB ($ 400 sepisan)

Ringkesan cepet: pCloud minangka panyedhiya panyimpenan basis Swiss sing aman lan gampang digunakake sing ngidini sampeyan nyimpen nganti 10GB kanthi gratis, lan nawakake rencana seumur hidup nganti 2TB sing ndadekake layanan luwih murah ing wektu sing suwe amarga sampeyan ora perlu kuwatir. babagan biaya nganyari maneh.

situs: www.pcloud.com/urip

pCloud bakal tansah dadi pilihan utama kanggo layanan panyimpenan maya sing aman, utamane kanggo luwih resmi, bisnis, lan profesional.

Rencana Rencana Seumur Hidup

sanadyan pCloud punika dicokot pricier, iku worth rega kanggo lapisan ekstra keamanan lan cepet sync sampeyan entuk. Iki minangka rencana individu:

Kanggo panyimpenan maya sing luwih maju, dheweke dikenani biaya tambahan. Sampeyan bisa mriksa rega sakumur urip rencana kulawarga lan rencana bisnis ing situs web. Tagihan biasane saben pangguna akun awan.

Kanggo bagean sabanjure, kita bakal njlentrehake lan nerangake luwih akeh babagan keuntungan lan kekurangane.

Keuntungan # 1: Aman lan Pribadi: Enkripsi Energi-Pengetahuan lan Otentikasi Rong Faktor

Yen sampeyan kepingin weruh apa enkripsi ilmu nol iku, iku secara harfiah apa jeneng gawe katut.

pCloud wis nul kawruh file lan informasi ing panyimpenan lan akun pribadi. Mung Sampeyan lan wong sing sampeyan akseske bakal ngerti.

Secara pribadi, aku ngapresiasi fitur khusus iki, utamane amarga mundhak masalah invasi privasi saka akeh perusahaan online utama, panyedhiya server, lan platform media sosial.

Sanadyan aku ora ngomong pCloud rampung ngilangi, langkah-langkah ekstra iki wis nggawe keamanan sing beda lan privasi.

pcloud antarmuka

Keuntungan # 2: Efisien: Cepet lan Otomatis Sync

Mesthi, yen kita ngomong babagan a maya panyimpenan panyedhiya kanggo nggunakake profesional, kita kudu bisa cepet lan efisien kanggo produktivitas luwih.

Minangka wong sing bisa ora sabar, aku ngapresiasi panyedhiya sing ngidini enggo bareng file kanthi cepet, ngunggah, lan ngundhuh. Yen sampeyan kaya aku, sampeyan uga bakal entuk manfaat iki!

Mupangate # 3: Trep lan Gampang Digunakake

Salah sawijining perkara sing paling disenengi babagan rencana iki yaiku pirang-pirang fitur sing bisa digawe pangguna-loropaken lan trep kanggo nggunakake.

Sawetara iki yaiku:

  • Pamuter video lan audio integral
  • Nuduhake file sing gampang lan bisa disesuaikan
  • Bisa diakses ing kabeh piranti
  • Nduwe alat kolaborasi kanggo enggo bareng gampang
  • Ngidini rencana saben wulan
  • Kompatibel karo piranti Apple lan Windows
  • pCloud serep menehi serep maya aman kanggo PC lan Mac

Keuntungan # 4: Kanggo Gunakake Jangka Panjang

Amarga iki minangka rencana seumur hidup, sampeyan bisa nggunakake layanan kasebut pCloud nawakake kanggo anggere lagi ing bisnis.

Iki minangka salah sawijining alasan kenapa sanajan biaya, dianggep minangka investasi, utamane kanggo operasi bisnis sing mbutuhake papan panyimpenan sing aman.

Mung drawback: Rega

Sayange, sampeyan ora bisa nyana kabeh kabecikan iki kanthi gratis. Langganan umur dhasar ora persis murah.

Lan yen sampeyan pengin tingkatake keamanan sampeyan, ana biaya tambahan.

The pCloud enkripsi iku sawijining tambahan $ 480 (saiki $ 125). Nanging sampeyan bakal mbayar kanggo multi-lapisan pangayoman kanggo enkripsi sisih klien lan tambahan privasi nol-kawruh.

Sampeyan bisa ngerti luwih lengkap babagan pCloud enkripsi ing situs web.

Pros

Sanadyan layanan panyimpenan maya kurang luwih padha, ana sawetara perkara sing katon pCloud sing mbokmenawa bakal nggawe THE layanan panyimpenan maya sing paling apik kanggo sampeyan lan kabutuhan.

  • Sampeyan yakin babagan keamanan lan privasi
  • Efisien; paling apik kanggo produktivitas
  • Trep lan gampang digunakake
  • Kanggo nggunakake jangka panjang

cons

Nanging mesthi, kita ora bisa nglirwakake titik rega, utamane yen sampeyan mbandhingake karo wong liya ing dhaptar.

  • Enkripsi ekstra regane luwih akeh
  • Pricier (nanging regane regane)

Dolan maring pcloudsitus web .com kanggo kabeh tawaran paling anyar

… Utawa waca rinci pCloud review

2. Icedrive (Rencana seumur hidup panyimpenan awan anggaran paling apik)

icedrive

Lumbung: Nganti 5TB

free panyimpenan: 10GB free panyimpenan maya

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 150GB ($99 sapisan), 1TB ($229 sapisan), 5TB ($599 sapisan)

Ringkesan cepet: Icedrive nawakake fitur sing apik tenan, keamanan dhuwur, lan rega kompetitif nanging ora ana ing departemen kolaborasi lan ora ana dhukungan. Nyingkirake kerumitan pembayaran maneh kanthi paket seumur hidup

situs: www.icedrive.net/lifetime-plans

Aku kudu ngakoni sanadyan sing pCloud bisa rada larang.

Yen sampeyan duwe anggaran lan ora mbutuhake kabeh fitur kasebut pCloud nawakake, Icedrive isih bisa menehi sampeyan keuntungan dhasar sing sampeyan butuhake lan pengin pCloud - saka layanan panyimpenan maya menyang enkripsi keamanan.

Siji prabédan sing mencolot yaiku Icedrive ora fleksibel ing enggo bareng file - sing bisa dadi kabutuhan penting kanggo bisnis lan perusahaan sing luwih gedhe.

Nanging yen sampeyan lagi nggoleki panyimpenan maya kanggo panyimpenan maya pribadi utawa panggunaan klompok cilik, banjur sampeyan lagi ing kanggo nambani!

Jujur, keuntungan saka pCloud lan Icedrive ing par karo saben liyane. Mung ana sawetara keuntungan lan cacat sing bakal luwih nguntungake / ngrugekake kanggo kahanan tartamtu!

Rencana Rencana Seumur Hidup

Icedrive ngidini sampeyan milih saben wulan, tahunan, lan lengganan umur.

Saben (kajaba langganan saben wulan) dilengkapi 3 opsi panyimpenan maya. Awit kita ngomong babagan lengganan umur kene, Aku bakal dhaftar paket ing plans umur.

  • Lite: Panyimpenan 150 GB; Bandwidth bandwidth 250GB kanggo $ 99
  • Pro: 1 panyimpenan TB; 2TB bandwidth saben wulan kanggo $ 229
  • Pro +: 5 panyimpenan TB; Bandwith saben wulan 8TB kanthi rega $ 749 (saiki regane $ 599)

Sampeyan uga bisa njaluk Panyimpenan 10 TB gratis mung kanthi nggawe akun! Kanggo panggunaan pribadi, iki wis menang. Waca liyane babagan rencana kene.

Kanggo bagean sabanjure, kita bakal njlentrehake lan nerangake luwih akeh babagan keuntungan lan kekurangane.

Keuntungan # 1 lan # 2: Murah, Ora Perlu Mbayar Ekstra kanggo Keamanan; Fitur Icedrive sing Loman

Aku bakal nggabungake loro iki amarga padha bebarengan.

Icedrive umume luwih loman karo fitur-fitur kasebut, lan ora larang regane kanggo jinis layanan sing sampeyan entuk.

Yen sampeyan kudu mbayar kanggo enkripsi ekstra pCloud, Icedrive wis menehi sampeyan liwat rencana kasebut - percaya yen "Privasi minangka hak asasi manungsa."

Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku seneng banget!

Lan yen sampeyan lagi ora marem kanthi layanane, sampeyan bisa balekake dhuwit sampeyan sajrone 2 minggu kapisan utawa 14-dina saka tuku.

Mupangate # 3: Keamanan Isih Apik tenan.

Yen sampeyan mbukak kaca enkripsi situs, sampeyan bakal langsung ndeleng langkah-langkah keamanan sing wis digabung, kayata:

  • Enkripsi Twofish
  • Enkripsi sisih klien
  • Enkripsi Ilmu-Enol

Ya, kabeh iki ana ing ndhuwur Enkripsi 256-bit AES. Matur suwun, Icedrive!

Ana uga sing Nuduhake fitur Wektu entek, sing ngidini sampeyan nyetel a dadi kanggo file sing wis dituduhake. Sawise kadaluwarsa, ora bisa diakses wong liya maneh. Iku kaya Snapchat profesional!

Nanging guyon aside, iku fitur penting kanggo duwe kanggo liyane file rahasia sing sampeyan ora pengin nguripake kanggo wong selawase.

Mupangate # 4: Bisa Kaya Hard Drive.

Yen sampeyan wis digunakake kanggo hard drive utawa antarmuka USB, sampeyan bakal seneng tampilan sakabèhé lan integrasi saka Icedrive.

Sampeyan ngundhuh ing piranti komputer, lan kerjane kaya-kaya iku bagéan saka sistem operasi. Ora perlu menyang situs web kanggo mlebu saben wektu!

icedrive

Malah kanggo versi aplikasi seluler, kerjane kaya pesona. Kaya-kaya file sampeyan ana ing telpon - kanggo iOS lan Android.

Kekurangan #1: Ora Ana Blok-Level Sync

Sanadyan iki luwih prihatin babagan teknologi canggih, aku isih mikir yen kudu dicritakake.

Tingkat Blok Sync Sejatine fitur maya sing ngijini sampeyan kanggo sunting mung bagean tartamtu saka file. Dadi yen sampeyan duwe suntingan suntingan, sampeyan ora kudu ngganti kabeh file.

Sayange kanggo Icedrive, pilihan iki ora kasedhiya.

Nanging yen sampeyan pangguna non-techy utawa ora kepikiran upgrade, sampeyan ora bisa ngomong prabédan amba.

Kekurangan # 2: Ora kanggo Produktivitas (Alat Kolaborasi sing Lebih Kurang)

Kaya sing wis kasebut, luwih cocok kanggo panyimpenan maya pribadi lan ora sejatine kanggo produktivitas utawa setelan kerja.

Pilihan kolaborasi yaiku kurang, file-sharing ora minangka cepet, lan ana ora ana link unggah. Kaya sing wis diandharake sadurunge - antarmuka luwih akeh sistem operasi integral menyang-operasi-sampeyan Tipe.

es drive bisa dadi luwih migunani kanggo kadhemen panyimpenan ki (pun rada dituju).

Kaya aku seneng karo Icedrive kanggo panggunaan pribadi utawa cilik, aku kudu jujur ​​lan ujar manawa sampeyan nggunakake aplikasi kasebut kanggo karya lan bisnis gedhe-gedhe, pCloud bakal dadi pilihan sing luwih apik.

Kekurangan # 3: Ora Dhukungan Obrolan kanggo Ngatasi Masalah

Iki bisa uga ora dadi fitur dhasar sing mengaruhi fungsi Icedrive minangka panyimpenan maya, nanging minangka faktor sing kudu dipikirake.

Apa yen sampeyan nemoni sawetara masalah teknis sing ora bisa dikontrol, lan sampeyan kudu njupuk sawetara file penting, ta? Sapa sing bakal sampeyan cedhaki kanggo sawetara maya panyimpenan solusi?

Sanadyan iku ora mungkin kelakon (mbokmenawa kok padha ora nemu perlu kanggo nggawe siji), iku bakal luwih becik kanggo duwe sistem support chatting, ora sampeyan mikir?

Pros

Mangkene sawetara keuntungan sing mbedakake Icedrive pCloud.

  • Ora mbayar tambahan kanggo enkripsi sisih klien
  • Icedrive loman karo fitur.
  • Sampeyan bisa nyetel wektu file sing dituduhake
  • Keamanan uga apik
  • Bisa kaya hard drive
  • Jaminan dhuwit
  • Kompatibel karo piranti Apple lan Windows

cons

Sanajan aku ngira yen Icedrive bisa digunakake kanthi apik, sampeyan uga kudu nimbang:

  • Ora level blok sync
  • Ora kanggo produktivitas utawa nyambut gawe
  • Piranti kolaborasi luwih sithik
  • Ora ana dhukungan chatting kanggo ngatasi masalah

Dolan maring situs web Icedrive.com kanggo kabeh tawaran paling anyar

… Utawa waca rinci Review Icedrive

3. Internxt ("Lifetime" panyimpenan maya anyar ing 2023)

panyimpenan maya internal

Lumbung: Nganti 20TB

free panyimpenan: 10GB free panyimpenan maya

Platform: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Reregan: 2TB ($299 sapisan), 5TB $499 (sapisan) utawa 10TB ($999 sapisan)

Ringkesan cepet: Internxt minangka layanan panyimpenan maya sing nawakake rencana panyimpenan seumur hidup, nggunakake teknologi desentralisasi kanggo nambah keamanan lan linuwih. Kanthi upload lan download kanthi kacepetan dhuwur lan antarmuka sing gampang digunakake, Internxt minangka pilihan sing apik kanggo wong-wong sing nggoleki solusi panyimpenan jangka panjang lan aman.

situs: www.internxt.com

Internxt minangka layanan panyimpenan maya anyar sing nawakake rencana panyimpenan seumur hidup.

Internxt minangka layanan panyimpenan maya anyar sing nawakake rencana panyimpenan seumur hidup. Sanajan didegake ing taun 2020, dheweke wis nggawe pengikut sing setia. Perusahaan gumunggung liwat yuta kedhaftar donya lan luwih saka 30 penghargaan lan pangenalan ing lapangan.

Nalika nerangake fitur kolaborasi lan produktivitas, Internxt mesthi dudu pilihan sing paling apik ing pasar. Nanging, apa padha lack ing fitur tartamtu padha nggawe munggah karo prasetya kuwat kanggo njaga data aman.

Yen sampeyan nggoleki panyedhiya panyimpenan maya sing njupuk privasi lan keamanan kanthi serius, Internxt minangka pesaing utama.

Internxt nggunakake teknologi desentralisasi, tegese file disimpen ing pirang-pirang server ing saindenging jagad, dadi luwih aman lan kurang rentan kanggo peretasan utawa mundhut data.

Internxt Pros lan Cons

Pros

  • Gampang digunakake, dirancang kanthi apik, lan antarmuka sing gampang digunakake
  • Dhukungan pelanggan apik
  • plans cukup diregani, utamané ing Rencana individu 2TB
  • Teknologi desentralisasi kanggo keamanan tambahan
  • Unggahan lan download kanthi kacepetan dhuwur
  • Antarmuka sing gampang digunakake
  • Rencana urip kanggo pembayaran siji-wektu $299

cons

  • Kurang fitur kolaborasi lan produktivitas
  • Diwatesi kanggo jinis file tartamtu
  • Ora ana versi file
  • Integrasi aplikasi pihak katelu sing winates

Yen sampeyan nggoleki solusi panyimpenan awan sing aman lan jangka panjang, coba Internxt. Ndaftar kanggo rencana panyimpenan seumur hidup dina iki lan nikmati keamanan lan linuwih teknologi desentralisasi.

Bukak situs web Internxt.com kanggo kabeh tawaran paling anyar

… Utawa waca rinci Internxt review

Layanan Cloud Storage liyane [Ora Ana Rencana Seumur Hidup]

Nanging aja kuciwa!

Yen kita njupuk rencana seumur hidup saka persamaan, mula ana AKEH opsi panyimpenan maya ing njaba sing bisa digunakake uga.

Sisih paling apik yaiku sawetara sing nyedhiyakake panyimpenan maya Unlimited for free!

Sync.com

sync

  • Rencana gratis: 5 GB panyimpenan gratis
  • Lumbung: 5 GB - Unlimited
  • Kesepakatan saiki: Entuk panyimpenan cloud 2TB mung $ 8 / wulan
  • situs: www.sync.com

Iki bisa dadi bagean saka 2 panyedhiya panyimpenan cloud paling apik ing dhaptar, yen ora amarga kurang langganan umur.

Nanging yen sampeyan nggoleki layanan awan sing cocog kanggo akuntansi, sah, lan bisnis kesehatan, lunga kanggo Sync.com.

Nalika kita ngomong babagan keamanan, aku gelem ngandelake kanthi lengkap Sync.com amarga (yen aku bisa nggunakake tembung) iku pilihan sing luwih etis.

Luwih saka antarmuka sing apik, kabeh babagan nglindhungi sampeyan - dadi aman kanggo praktik privasi sing sah.

Mangkene paket rega sing terjangkau lan pangguna-lorone (cathet yen kabeh ngidini saham lan transfer tanpa wates):

  • Standar Tim Pro Business: 1TB panyimpenan kanggo pangguna kanggo 2-100 pangguna ing $ 5 saben wulan (mbayar saben taun)
  • Tim Pro Business Plus: 4TB panyimpenan kanggo pangguna kanggo 2-100 pangguna ing $ 8 saben wulan (mbayar saben taun)
  • Tim Pro Business Advanced: 10TB panyimpenan kanggo pangguna kanggo 2-100o pangguna kanthi rega $ 15 saben wulan (mbayar saben taun)
  • Gratis: Sampeyan uga bakal entuk panyimpenan gratis 5GB nalika ndhaptar!

Pros

Mangkene ringkesan cepet babagan keuntungan sing bakal sampeyan entuk Sync.com:

  • 100% HIPAA cecek
  • Sampeyan duwe kontrol - kadaluwarsa akses, ijin nuduhake, lsp.
  • otomatis syncIng
  • Dhukungan lan layanan pelanggan 24/7 ing omah
  • Ora ngidini integrasi pihak katelu (aman)
  • File dilindhungi sandhi
  • Maca sandi Sync.com review

cons

  • Ora ngidini integrasi pihak katelu (ora bisa diakses kanggo enggo bareng)
  • Ora langganan seumur hidup (ala banget, tenan!)

Solusi Serep lan Panyimpenan Cloud IDrive

idrive

  • Rencana gratis: 5 GB panyimpenan gratis
  • Lumbung: 5 GB - 10 TB
  • Kesepakatan saiki: Entuk cadangan cloud 5TB kanthi rega $ 7.95 kanggo taun kapisan
  • situs: www.idrive.com

IDrive nyedhiyakake rencana kanthi panyimpenan gratis 5GB. Ora nyekel utawa apa-apa; iku mung tenan kanggo sampeyan nemu layanan sing sadurunge arep nganyarke!

Nanging elinga yen IDrive iku serep lan dudu panyimpenan maya. Ana garis sing apik ing antarane loro iki.

Sejatine, IDrive minangka papan kanggo sampeyan nyimpen serep, nanging dudu panyimpenan nyata lan utama. Apa sing pro utawa con saiki gumantung sampeyan lan kabutuhan.

Pros

Mangkene ringkesan cepet babagan keuntungan sing bakal sampeyan entuk saka IDrive:

  • Terjangkau (rega mundhak nalika sampeyan lunga)
  • Kompatibel kanggo kabeh piranti (Windows PC, Mac, aplikasi seluler, tablet, lsp.)
  • Gawe serep otomatis
  • Manajemen jarak jauh
  • Rencana bisnis, rencana pribadi, lan rencana tim kasedhiya kabeh
  • Aman karo enkripsi 256 bit AES
  • Maca sandi review IDrive

cons

  • Ora persis panyimpenan maya (yen sampeyan lagi nggoleki)
  • Download / upload alon-alon
  • Ora ana rencana saben wulan lan seumur hidup (mung saben taun)
  • Ora ana serep tanpa wates

DropBox

dropbox

  • Rencana gratis: 2 GB panyimpenan gratis
  • Lumbung: 2 GB - 3 TB
  • Kesepakatan saiki: Entuk panyimpenan maya 2TB saka mung $9.99/bln
  • situs: www.dropboxsitus

Sampeyan mbokmenawa menowo DropBox wiwit biyen dadi salah siji saka paling dikenal panyedhiya panyimpenan maya.

Kayata nalika file sampeyan gedhe banget, email biasane nyaranake nggunakake DropBox kanggo ngirim wong-wong mau. Iku salah siji saka ayu maya panyimpenan!

Yen sampeyan ora mbutuhake panyedhiya panyimpenan awan sing rumit, DropBox iku bener solusi panyimpenan maya apik, utamané kanggo syncing folder lan yen sampeyan mung butuh kacepetan.

Pros

Mangkene ringkesan cepet babagan keuntungan sing bakal sampeyan entuk DropBox:

  • Dipercaya lan wis suwe ing pasar
  • Akeh opsi kolaborasi (email, Canvas, Slack, lsp) tegese nuduhake file luwih gampang
  • Terjangkau kanggo panyimpenan 16TB
  • Nawakake rencana gratis kanthi panyimpenan gratis 2GB

cons

  • Ora paling aman kanggo panyimpenan (ora ana enkripsi canggih, otentikasi rong faktor, utawa liya-liyane)
  • Mung kanggo jangka pendek lan panggunaan pribadi
  • Ora ana panyimpenan awan ing umur
  • Temokake apa paling Dropbox alternatif sing

Google drive

google drive

  • Rencana gratis: 15 GB panyimpenan gratis
  • Lumbung: 15 GB - 30 TB
  • Kesepakatan saiki: Entuk panyimpenan 100 GB saka $ 1.67 saben wulan
  • situs: nyopir.googlesitus

Anggere sampeyan duwe Google email (GMails), sampeyan wis mesthi digunakake Google Drive (GDrive) kanggo enggo bareng file lan panyimpenan paling ora sapisan.

Amarga meh kabeh wong duwe Gmail saiki, iku uga papan panyimpenan maya sing paling bisa diakses sing pangguna-loropaken lan gampang kanggo nuduhake.

Nanging aksesibilitas uga duwe kekurangan, yaiku kurang privasi.

Sampeyan bisa ngenali dhasar Google Drive liyane karo free panyimpenan, nanging uga duwe Ruang kerja, sing wis dibayar lan padha karo rencana bisnis liyane.

Pros

Mangkene ringkesan cepet babagan keuntungan sing bakal sampeyan entuk Google Drive:

  • Bisa diakses - meh kabeh wong nggunakake utawa kenal karo GDrive
  • Kasedhiya karo rencana gratis kanthi panyimpenan gratis 15GB lan ora ana watesan
  • Gampang digunakake lan pangguna-pangguna
  • Bisa digunakake ing piranti PC lan aplikasi seluler
  • Google ekosistem

cons

  • Ora paling aman ing babagan file (ora ana sandhi, otentikasi, enkripsi)
  • Ora paling aman ing babagan informasi pribadi lan data
  • Temokake apa sing paling apik Google Drive alternatif sing

Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

  • Rencana gratis: 5 GB panyimpenan gratis
  • Lumbung: 100 GB - Unlimited
  • Kesepakatan saiki: Entuk panyimpenan 100 GB saka $ 1.99 saben wulan
  • situs: onedrive.live.com

OneDrive, uga dikenal minangka Apple iCloud pasangan, paling apik kanggo Pangguna Windows lan PC. Iku terjangkau lan ngidini sampeyan nganyarke saka individu menyang rencana kulawarga lan bisnis.

Siji podho OneDrive wis karo plans liyane ing dhaftar uga nerangake karo free rencana karo 5GB papan panyimpenan free.

Pros

Mangkene ringkesan cepet babagan keuntungan sing bakal sampeyan entuk OneDrive:

  • Digandhengake karo sistem operasi Windows lan Microsoft
  • Dheweke nawakake macem-macem rencana bisnis: Bisnis 1, Bisnis 2, 365 Bisnis Dasar, 365 Standar.
  • Bisnis 1: 1TB ruang panyimpenan $ 5 saben wulan (mbayar saben taun)
  • Bisnis 2: Ruang panyimpenan maya tanpa wates kanthi keamanan $ 10 saben wulan (mbayar saben taun)
  • 365 Dasar Bisnis: 1TB ruang panyimpenan karo aplikasi Microsoft Office Essentials kanthi $ 6 saben wulan
  • 365 Standar: 1TB ruang panyimpenan karo kabeh aplikasi lan alat Microsoft Office kanthi rega $ 15 saben wulan

cons

iCloud

Iki minangka pilihan sing paling trep kanggo pangguna Apple, utamane yen sampeyan wis ing ekosistem Apple.

Sampeyan bisa ngakses file kanthi gampang ing piranti Apple sing beda-beda anggere sampeyan mlebu menyang ID Apple sing padha. Uga dilengkapi rencana kulawarga sing apik kanggo pangguna 6 saben kluwarga.

Sanajan sampeyan durung entuk manfaat saka rencana nyata, sampeyan bakal duwe akses menyang panyimpenan gratis 5GB ing piranti Apple sampeyan.

Pros

Mangkene ringkesan cepet babagan keuntungan sing bakal sampeyan entuk:

  • Opsi akeh panyimpenan maya (50GB, 200GB, lan 2TB)
  • Cocog banget kanggo piranti Apple
  • Uga bisa digunakake minangka cadangan serep
  • Cukup aman

cons

Pitakonan Paling Sering

Apa Panyimpenan Cloud Seumur Hidup Paling Apik?

pCloud lan es drive minangka siji-sijine panyedhiya panyimpenan maya ing pasar sing nawakake rencana seumur hidup pembayaran siji-wektu. Apa pCloud lan Icedrive urip plans tenan urip? ya wis! Sampeyan mbayar sepisan lan sampeyan tetep selawase.

Apa Storage Cloud Paling Apik kanggo Pangguna Ngarep?

Ing antarane dhaptar ing ndhuwur, sing paling apik kanggo omah yaiku iCloud (kanggo pangguna piranti Apple) or OneDrive (kanggo pangguna piranti Windows).

Kajaba nawakake rencana kulawarga kanthi langsung, uga uga terjangkau kanggo nyimpen kenangan pribadi lan liya-liyane. Sampeyan ora perlu sing abot lan larang kanggo panggunaan pribadi ing omah!

Nanging yen sampeyan ora pengin mbuwang akeh, Google drive Lan / utawa Google Photos uga wis apik. Aku pribadi seneng Google Foto kanggo panyimpenan maya gambar.

Suwene utawa permanen Panyimpenan Awan Urip utawa Rencana Umur?

Yen jarene umure, durasi sing cocog yaiku anggere bisa.

Anggere panyedhiya panyimpenan maya isih aktif, sampeyan bakal duwe akses menyang panyimpenan awan seumur hidup, layanan panyimpenan awan, lan keuntungan sing digawakake.

Nanging kanthi nyata, mesthine bakal ana sawetara kahanan sing ora bisa diendhani, kayata nutup perusahaan utawa mandhegake layanan panyimpenan awan amarga ana sawetara sebab.

Yen kedadeyan kaya ngono, kita ora duwe pilihan liyane tindakake kabijakan saka panyedhiya lan selaras karo dheweke.

Apa Worth Entuk Panyimpenan Cloud Seumur Hidup?

Inggih, punika a pembayaran siji-wektu, supaya sampeyan bakal ngindhari kenaikan rega lan akun sampeyan ora bakal ditundha amarga sampeyan kelalen nganyari rincian kertu kredit.

Nanging pancene gumantung yen sampeyan butuh.

Sawetara lapangan lan bisnis mbutuhake akeh file, data, lan informasi. Pungkasane, duwe ruang panyimpenan sajrone urip bakal nguntungake.

Uga, elinga yen akeh rega sing sampeyan bayar kanggo rencana seumur hidup bakal ilang ngluwihi panyimpenan 2TB utawa 100TB.

Sampeyan mbayar kanggo enkripsi lan keamanan sing bakal nggawe file rahasia sampeyan aman lan pribadi.

Mula saka iki, priksa manawa file sing arep disimpen kudu dibayar kanthi rega sing luwih dhuwur!

Apa sing kudu dakpikirake Nalika Milih Panyimpenan Cloud Umur?

Aku ngerti yen amarga kita ngomong babagan mbayar dhuwit sing apik bebarengan, salah sawijining kuwatir yaiku apa kita nggawe pilihan sing bener utawa ora.

Mesthine, layanan panyimpenan maya sing beda-beda duwe keuntungan sing beda-beda sing nyukupi kabutuhan sing beda-beda. Kajaba iku, ana uga faktor eksternal sing kudu ditimbang. Ayo padha liwati bebarengan!

Netepake Kabutuhan Storage Cloud Sampeyan:
Apa aku pangguna sing abot utawa pangguna sing entheng?
Pinten panyimpenan maya sing sejatine dibutuhake?
Apa aku pancene butuh enkripsi panyimpenan cloud sing luwih maju?
Sepira rahasia file saya?
Suwene aku butuh panyimpenan awan?
Piranti apa sing digunakake? Apa kompatibel?

Coba Faktor Eksternal:
Pira pangguna sing duwe panyedhiya maya iki? 
(Yen sampeyan pengin nuduhake awan, mula ora ana gunane yen ora ana sing nggunakake layanan sing padha)
Sepira reputasi perusahaan kasebut? (Elinga, langganan seumur hidup sampeyan bakal diakhiri bareng karo layanan panyimpenan cloud)
Apa dhukungan pelanggan saka panyedhiya?

Apa Panyimpenan Awan Paling Apik babagan Keamanan?

Saliyane kapasitas panyimpenan lan kompatibilitas piranti, keamanan lan privasi layanan maya iku penting, bener?

Yen sampeyan ketat babagan keamanan, banjur pindhah menyang sisih ngisor dhaptar iki.

Aku saranake sampeyan lunga pCloud, IceDrive, lan Sync.com. Iki minangka piranti panyimpenan maya paling apik sing nawakake akeh langkah enkripsi lan otentikasi.

Kaya sing wis dakkandhakake, akeh dhuwit sing sampeyan bayar menyang lapisan ekstra privasi iki lan dudu panyimpenan.

Summary

Dadi, sampeyan duwe panyimpenan maya umur paling apik.

Aku ngerti mbokmenawa nguciwani yen sampeyan mung duwe 2 kanggo milih, nanging sayangé, ora akeh panyedhiya panyimpenan maya seumur hidup sing bener. apik tanggal saiki.

Nilai Umum lan Paling Apik: pCloud

Nganggo rong penghargaan, iki kanggo kabutuhan panyimpenan file bisnis lan produktivitas. Iku njupuk bangga ing sawijining Panyimpenan maya sing cepet lan fitur kanthi enkripsi canggih kanggo drive jaringan sing apik.

Mung kekurangan yaiku rega rega larang lan biaya tambahan kanggo enkripsi. Nanging yen katon ing minangka investasi bisnis kanggo panyimpenan seumur hidup, Aku ngandika iku worth iku.

Anggaran Paling Apik: es drive

Teka minangka detik sing cedhak, Icedrive uga bisa menehi sampeyan keamanan lan privasi sampeyan perlu tanpa ngisi daya ekstra. Iku luwih murah saka pCloud, nanging isih menehi layanan sing dikarepake saka perusahaan panyimpenan maya.

Pro bonus sing kudu disebutake yaiku rencana free saka 10TB panyimpenan nalika nggawe akun. Sampeyan mung ora bakal duwe enkripsi sisih klien, nanging kanggo a rencana gratis? 10TB wis nyang-nyangan sing apik banget.

Kelemahane sing paling gedhe yaiku nyebabake skala kasebut pCloud yaiku aspek produktivitas. pCloud outperforms Icedrive ing syarat-syarat produktivitas dening kathah.

TL; DR

Dadi, kabeh minangka panyedhiya panyimpenan cloud utama.

Sabanjure yaiku runner-up kita. Dheweke nindakake kanthi apik lan duwe rega sing terjangkau. Dheweke mung ora duwe rencana panyimpenan awan seumur hidup.

  • iDrive (Cloud Back-Up Paling Apik)
  • DropBox (Layanan Storage Cloud Paling Akeh)
  • Google drive (Panyimpenan Cloud sing Paling Bisa Diakses)
  • OneDrive (Layanan Cloud Storage paling apik kanggo pangguna Windows)

Dadi, Apa Sampeyan Nemokake Cloud Storage Paling Apik kanggo Sampeyan?

Muga-muga review iki migunani nalika sampeyan nggoleki panyimpenan awan paling apik kanggo sampeyan.

Paling ora saiki, aku ngerti sampeyan wis siyap kanggo njaluk pamit kanggo hard drive lan hard copy!

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana akeh perkara sing kudu dipikirake. Sing cocog kanggo wong liya bisa uga ora cocog karo sampeyan - lan uga kosok balene.

Dadi aku ngajak sampeyan netepake kabutuhan lan kahanan sampeyan dhewe, supaya sampeyan bisa milih panyimpenan maya sing paling apik sing cocog karo sampeyan.

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.